Přehled akcí na měsíc červen 2006

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přehled akcí na měsíc červen 2006"

Transkript

1 10/ červen Přehled akcí na měsíc červen Minigalerie a Galerie na schodech - Výstava fotografií Krásy Thajska PaedDr. Hana Krojzlová Netradiční metody ve vyučování, kooperativní učení, čtení s porozuměním - pro učitelský sbor ZŠ Praha 9 7. června 2006 Závěrečná pedagogická rada 13. června 2006 Pedagogické projektování v MŠ nový termín 14. června 2006 Radíme si navzájem! aneb cizí jazyky v MŠ 15. června 2006 Školení a přezkoušení odborné způsobilosti v elektronice 23. června 2006 OSV A pro učitelský sbor ZŠ a MŠ Starý Hrozenkov Netradiční metody ve vyučování, kooperativní učení, čtení s porozuměním - pro učitelský sbor SOŠ a SOU Neratovice 26. června 2006 Tvorba ŠVP - krok za krokem, modul č Práce s očekávanými výstupy II. - pro učitelský sbor ZŠ Rohatec 30. června 2006 Tvorba ŠVP - krok za krokem, modul č. 6 Práce s klíčovými kompetencemi I - pro učitelský sbor ZŠ Veselí nad Moravou, Hutník Poznávací zájezd Sicílie a Liparské ostrovy Vážení kolegové, ještě před nedávnem jsem si myslela, že ta zima snad nikdy neskončí a dnes dostáváte do rukou poslední číslo našeho Informačního zpravodaje ve školním roce 2005/2006. Jak ten čas letí. Mám pocit, že v poslední době ještě nějak rychleji než dříve. Ani se nenadějeme a opět tu bude konec jednoho školního roku a s ním období, kdy na našem zařízení: rekapitulujeme, co se nám podařilo a co ne, snažíme se poučit ze všeho, co nás potkalo, poděkovat všem, kteří nám pomáhali, kteří nás podporovali, kteří s námi spolupracovali i kteří svou účastí na našich vzdělávacích akcích dali najevo, že práce na SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín má smysl a existence takového vzdělávacího zařízení v regionu své opodstatnění. Děkujeme! Za všechny mé kolegyně Hana Krojzlová

2 10/ červen Vážené paní ředitelky, vážení páni ředitelé, ve školním roce 2005/2006 se velmi rozšířil Váš zájem o semináře pro celé učitelské sbory ZŠ a SŠ. Více než 420 hodin vzdělávacích akcí bylo uskutečněno právě pro sborovny. Největší zájem byl o semináře s tématikou ŠVP. Mnohé školy si zorganizovaly několikadenní nebo víkendové společné pobyty, jejichž náplní byly právě žádané semináře. Ve školním roce 2006/2007 budeme opět tento druh vzdělávání realizovat. Jen Vás žádáme, abyste si akce zajistili v předstihu. Již dnes organizujeme termíny v době pololetních a jarních prázdnin. Největší zájem byl a bude o akce Netradiční metody ve vyučování, kooperativní učení, čtení s porozuměním a cyklus interaktivních seminářů Tvorba ŠVP - krok za krokem - 25 modulů. 1. Kontext školské reformy. 2. Koncepční a legislativní dokumenty, nový systém kutikulárních dokumentů (RVP a ŠVP). 3. Motivace pro změny. 4. Co vyplývá z mezinárodních srovnávacích výzkumů. 5. Práce s cíli. 6. Práce s klíčovými kompetencemi I. 7. Práce s klíčovými kompetencemi II. 8. Analytické činnosti - SWOT analýza, klima školy apod. 9. Týmová spolupráce, role v týmu. 10. Struktura ŠVP, kroky tvorby ŠVP, tvorba týmů, metodické materiály a portály. 11. Charakteristika školy. 12. Charakteristika ŠVP zaměření školy. 13. Výchovné a vzdělávací strategie školy. 14. Zabezpečení výuky žáků se speciálními vzdělávacími potřebami. 15. Zabezpečení výuky žáků mimořádně nadaných. 16. Práce s průřezovými tématy. 17. Učební plán. 18. Učební osnovy charakteristika vyučovacího předmětu, výchovné a vzdělávací strategie na úrovni vzdělávacích předmětů. 19. Práce s očekávanými výstupy I. 20. Práce s očekávanými výstupy II. 21. Bloomova taxonomie. 22. Pravidla pro hodnocení žáků I. 23. Pravidla pro hodnocení žáků II. 24. Autoevaluace školy I. 25. Autoevaluace školy II. Všechny akce lze po dohodě se SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín realizovat pro učitelské sbory jedné nebo více škol najednou. Některé delší semináře je možné rozdělit do několika částí.

3 10/ červen INFORMACE Cizí jazyky od 3. tříd ZŠ Od školního roku 2006/2007 se bude vyučovat cizí jazyk již od 3. tříd ZŠ. Nejčastější dotazy od učitelů, kteří budou cizí jazyk v těchto třídách vyučovat, směřují k přístupu a organizaci výuky, k typům učebnic, k náplni a rozpisu učiva pro jednotlivé jazyky. Na webových stránkách MŠMT najdete aktualizaci Vzdělávacího programu Základní škola k , který Vám jistě poslouží jako návod k organizaci výuky cizích jazyků na 1. stupni ZŠ. Výstava výtvarných prací ZŠ Výstavy výtvarných prací dětí MŠ se zúčastnilo více než 250 žáků z 10 MŠ MŠ Hodonín, Jánošíkova, MŠ Hodonín, Jilemnického, MŠ Hodonín, Lužní, MŠ Hodonín, Sídlištní, SMŠ Hodonín, Sídlištní, MŠ Hodonín, Vrchlického, MŠ Kyjov, Mezi Mlaty, MŠ Mikulčice, MŠ Starý Poddvorov a Vacenovice. Výkresy z výstavy si vyzvedněte do 20. června 2006 na SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín denně od hodin. Informace o studiu Koordinátor ŠVP SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín zahajuje dvouleté Studium k výkonu specializovaných činností tvorba a následná koordinace ŠVP a vzdělávacích programů VOŠ - Koordinátor ŠVP. Všichni přijatí zájemci jsou informováni dopisem o svém přijetí. Studijní den je čtvrtek. Ředitelé škol mohou tyto informace využít při tvorbě školního rozvrhu pro nový školní rok. DVPP ve školním roce 2006/2007 SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín na svých webových stránkách ( bude opět zveřejňovat nabídku vzdělávacích akcí pro školní rok 2006/2007. Stejně jako v letošním školním roce se budete moci přihlásit v předstihu, pokud je u nabídky již přiřazeno datum konání. Změna na přihláškách Při vyplňování přihlášek na naše vzdělávací akce si pozorně všimněte drobných, ale pro nás velmi důležitých změn. Budeme vyžadovat kontaktní spojení na účastníka telefon, případně (to pro akutní případ zrušení nebo změny data konání akce) a v platbě za semináře nebude již platba na místě, ale pouze úhrada fakturou nebo na náš účet. Změna pracovní doby v knihovně Po celou dobu prázdnin bude z důvodů inventarizace uzavřena knihovna. Opět bude otevřena poslední týden v srpnu. Žádáme všechny z vás, kteří máte od nás půjčeny knihy, abyste je do 30. června 2006 vrátili. Děkujeme.

4 10/ červen Poptávka a nabídka pracovních míst ve školství na Hodonínsku ZŠ Vnorovy hledá učitele/učitelku s aprobací anglický jazyk s jakoukoliv kombinací, nejlépe s Tv na 2. stupeň ZŠ. Bližší informace na kontaktu: nebo Zn.: Nástup od září 2006 Učitelka MŠ hledá místo v okrese Hodonín nebo Břeclav v MŠ, ŠD nebo na 1. stupni ZŠ (praxe 11 let). Bližší informace na kontaktu: Zn.: Nástup možný ihned ZŠ TGM Šardice hledají učitele/učitelku s některou z uvedených aprobací. M, Př, F, Ivt, Tp, Čj, Aj, Nj, VV, Rv na dobu neurčitou. Bližší informace na kontaktu: , , zstgmsardice@gmail.com Zn.: Nástup od září 2006 Učitelka MŠ s delší praxí hledá místo v MŠ. Kontakt: Zn.: Nástup od července 2006 Učitelka chemie a geologie hledá v novém školní roce zaměstnání na ZŠ, SŠ na Hodonínsku. Kontakt: Zn.: Zkrácený pracovní úvazek ZŠ Svatobořice-Mistřín přijme od učitele/učitelku německého jazyka pro žáky od 5. do 9. tříd ZŠ. Kontakt: Zn.: Celý pracovní úvazek ZŠ M. Kudeříkové Strážnice přijme učitelku anglického jazyka pro 2. stupeň a na částečný úvazek učitelku 1. stupně. Kontakt: Zn.: Nástup od září 2006 Učitel Tv a informatiky hledá zaměstnání od září 2006 na ZŠ nebo SŠ, případně SOU. Kontakt: Zn.: aleskalina@centrum.cz Zájemci o inzerci mohou sami využívat naše webové stránky - v rubrice diskuzní forum odkaz pracovní příležitosti.

5 10/ červen Vážené paní ředitelky, páni ředitelé, stejně jako každý rok připravujeme ve spolupráci s autorizovanými osobami řadu školení a kurzů se speciálním osvědčením. Vycházíme Vám vstříc a zveřejňujeme přehled s přibližnými termíny jejich konání. Protože nebudou v příslušném školním roce opakovány znovu, prosíme Vás, abyste si včas zkontrolovali konec platnosti stávajících osvědčení. Bude naší snahou, aby tyto termíny byly dodrženy i v příštích letech. PŘEHLED ŠKOLENÍ, PLÁNOVANÝCH NA ŠKOLNÍ ROK 2006/2007 Termín konání: Název Určeno Platnost osvědčení: 9. října 2006 Školení ved. pracovníků o požární ochraně vedení školy 3 roky 16. října 2006 Odborná příprava preventistů požární ochrany požární 1 rok preventista listopad 2006 Školení vedoucích pracovníků v oblasti BOZP vedení školy 3 roky ledna 2007 Základní a doškolovací kurz pro instruktory školního lyžování a snowboardu instruktoři školního lyžování a 5 let únor 2007 O chemických látkách a chemických příprav - cích změny v zákonech červen 2007 Školení o přezkoušení odborné způsobilosti v elektronice snowboardu chemici - odborně způsobilí 3 roky

6 10/ červen akreditace č. j / Kabinet MŠ zve ředitelky a učitelky MŠ na neformální besedu z cyklu Radíme si navzájem! aneb Cizí jazyky v mateřských školách Cílem semináře je získat odpovědi na následující otázky: Má být výuka prováděna lektorkou, učitelkou MŠ nebo jinou osobou a za jakých podmínek? Kdy vyučovat cizí jazyk? Jak provádět finanční úhradu? Může MŠ pronajímat prostory pro výuku? Jaké jsou vaše osobní zkušenosti, máte zajímavé pomůcky, pracovní listy a nápady? Vše si přineste s sebou. Lektorka: Termín: Čas: Místo: Kurzovné: Zvonimíra Kubíčková 14. června 2006 (středa) hodin MŠ Hodonín, Družstevní 130,- Kč Otázky pro lektorku zasílejte obratem na ovou adresu: mshod.druzstevni@tiscali.cz Kurzovné uhraďte nejpozději do Závazné přihlášky zasílejte obratem na adresu: SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín Dobrovolského Hodonín Závazná přihláška: Radíme si navzájem Titul, jméno a příjmení: Datum narození:... Škola:... Souhlasím, aby tyto údaje byly použity k evidenci mé účasti na vzdělávací akci organizované SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín. Podpis účastníka: Razítko a podpis ředitele: Platba: fakturou* složenkou* * Nehodící se škrtněte.

7 10/ červen Neakreditováno Kabinet technické výchovy ve spolupráci se SOU, OU, U a PŠ Kyjov, Havlíčkova nabízí Školení a přezkoušení odborné způsobilosti v elektrotechnice podle 11 odst. 1a, c vyhlášky č. 50/1978 Sb., v platném znění, pro činnost na elektrickém zařízení Lektor: Termín: Čas: Místo: Kurzovné: Libor Bělohoubek 15. června 2006 (čtvrtek) hodin SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín (přezůvky s sebou) 400,- Kč Poznámka: Školení je zakončeno písemným testem, po jehož úspěšném složení obdrží účastníci osvědčení, které má platnost 3 roky. Kurzovné uhraďte nejpozději Závazné přihlášky zasílejte obratem na adresu: SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín Dobrovolského Hodonín Závazná přihláška: Školení odborné způsobilosti Titul, jméno a příjmení: Datum narození:... Škola:... Souhlasím, aby tyto údaje byly použity k evidenci mé účasti na vzdělávací akci organizované SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín. Podpis účastníka: Razítko a podpis ředitele: Platba: fakturou* složenkou* * Nehodící se škrtněte.

8 10/ červen akreditace č. j / Kabinet 1. stupně ZŠ a kabinet MŠ zve učitelky 1. stupně ZŠ a učitelky MŠ na seminář Logopedická intervence u předškoláků a školních začátečníků Cílem semináře je získat odpovědi na následující otázky: Kdy nejlépe začít s logopedickou péčí? Jak spolupracovat s rodiči při logopedické péči? Jaká má být organizace preventivní logopedické péče v režimu dne? Jaké jsou vaše osobní zkušenosti, máte zajímavé pomůcky, pracovní listy a nápady? Vše si přineste s sebou. Lektorky: Termín: Čas: Místo: Kurzovné: Mgr. Alena Horáková, Mgr. Dagmar Krýsová 20. září 2006 (středa) hodin SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín (přezůvky s sebou) 550,- Kč Kurzovné uhraďte nejpozději do Závazné přihlášky zasílejte nejpozději do 25. června 2006 na adresu: SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín Dobrovolského Hodonín Závazná přihláška: Logopedická intervence u předškoláků Titul, jméno a příjmení: Datum narození:... Škola:... Souhlasím, aby tyto údaje byly použity k evidenci mé účasti na vzdělávací akci organizované SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín. Otázky pro lektorky:.. (Pokud nestačí místo, přidejte přílohu) Podpis účastníka: Razítko a podpis ředitele: Platba: fakturou* složenkou* * Nehodící se škrtněte.

9 10/ červen akreditace č. j / Kabinet 1. stupně zve učitele 1. stupně na praktický seminář Nuda při češtině Cílem semináře je inspirovat učitele ke správné motivaci, navodit ve třídě kladnou atmosféru, docílit dobrovolné účasti žáků při získávání poznatků, jak učit neformálně a hravě. Semináře jsou doplněny praktickými ukázkami her od drobných, časově nenáročných, až po větší bloky. Probíraná témata: Mluvnice hravě, hry s hláskami Příprava slohové práce vypravování, popis, charakteristika Poradíme si s poezií Co nejraději čteme Jak získat děti pro četbu Hry s obrázky Učíme se z novin a časopisů Lektorka: Termín: Čas: Místo: Kurzovné: Mgr. Květoslava Ječná 25. září 2006 (pondělí) hodin SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín 480,- Kč Kurzovné uhraďte nejpozději do Závazné přihlášky zasílejte do 25. června 2006 na adresu: SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín Dobrovolského Hodonín Závazná přihláška: Nuda při češtině - pro 1. stupeň ZŠ Titul, jméno a příjmení: Datum narození:... Škola:... Souhlasím, aby tyto údaje byly použity k evidenci mé účasti na vzdělávací akci organizované SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín. Podpis účastníka: Razítko a podpis ředitele: Platba: fakturou* složenkou* * Nehodící se škrtněte.

10 10/ červen akreditace č. j / Kabinet českého jazyka zve učitele jazyka českého 2. stupně ZŠ a odpovídajících ročníků gymnázia na praktický seminář Nuda při češtině Cílem semináře je inspirovat učitele ke správné motivaci, navodit ve třídě kladnou atmosféru, docílit dobrovolné účasti žáků při získávání poznatků, jak učit neformálně a hravě. Semináře jsou doplněny praktickými ukázkami her od drobných, časově nenáročných, až po větší bloky. Probíraná témata: Mluvnice hravě, hry s hláskami Příprava slohové práce vypravování, popis, charakteristika Poradíme si s poezií Co nejraději čteme Jak získat děti pro četbu Hry s obrázky Učíme se z novin a časopisů Lektorka: Termín: Čas: Místo: Kurzovné: Mgr. Květoslava Ječná 26. září 2006 (úterý) hodin SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín 480,- Kč Kurzovné uhraďte nejpozději do Závazné přihlášky zasílejte do 25. června 2006 na adresu: SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín Dobrovolského Hodonín Závazná přihláška: Nuda při češtině Titul, jméno a příjmení: Datum narození:... Škola:... Souhlasím, aby tyto údaje byly použity k evidenci mé účasti na vzdělávací akci organizované SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín. Podpis účastníka: Razítko a podpis ředitele: Platba: fakturou* složenkou* * Nehodící se škrtněte.

11 10/ červen akreditace č. j. 3891/ Kabinet 1. stupně ZŠ a kabinet výchovy mimo vyučování zve učitele 1. stupně, začínající učitele a vychovatelky ŠD na seminář Aktivity pro rozvoj koncentrace pozornosti Cílem semináře je naučit účastníky jak pracovat s dětmi s poruchami koncentrace pozornosti ve třídě, ve ŠD a jak využívat relaxační techniky ke zlepšení pozornosti žáků. Probíraná témata: Teoretické podklady pro fungování relaxačních technik. Obecné zásady a postup při nácviku relaxačních cvičení. Nácvik relaxačních technik a jejich použití. Metodický materiál a práce s ním. Lektorky: Termín: Čas: Mgr. Kristýna Jánsková, PaedDr. Jaroslava Rosová 27. září 2006 (středa) hodin Místo: PPP Hodonín Bažantnice, Jilemnického 2 S sebou: pohodlné oblečení Kurzovné: 340,- Kč Kurzovné uhraďte nejpozději do Závazné přihlášky zasílejte nejpozději do 25. června 2006 na adresu: SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín Dobrovolského Hodonín Závazná přihláška: Aktivity pro rozvoj koncentrace pozornosti Titul, jméno a příjmení: Datum narození:... Škola:... Souhlasím, aby tyto údaje byly použity k evidenci mé účasti na vzdělávací akci organizované SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín. Podpis účastníka: Razítko a podpis ředitele: Platba: fakturou* složenkou* * Nehodící se škrtněte.

12 10/ červen akreditace č. j / SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín nabízí pracovníkům škol i veřejnosti jazykově-konverzační kurz A N G L I C K É H O J A Z Y K A (3. ročník) Lektorka: Vyučovací den: Vyučovací doba: Mgr. Jiřina Lekešová, lektorka Britské rady, vedoucí kabinetu CJ úterý hodin (25 x 3 vyučovací hodiny) Zahájení: 26. září 2006 Místo: Učebnice: Kurzovné: učebna SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín (přezůvky s sebou) Click on 3 450,- Kč pro pracovníky školství 3 600,- Kč pro veřejnost Kurz se uskuteční pouze v případě řádného zaslání přihlášky do 25. června Kurzovné uhraďte nejpozději do Závazné přihlášky zasílejte nejpozději do 25. června 2006 na adresu: SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín Dobrovolského Hodonín Závazná přihláška: Kurz anglického jazyka 3. ročník 2006/2007 Titul, jméno a příjmení: Datum narození:.. Škola/pracoviště:.. Kontakty: telefon:. . Adresa bydliště: PSČ:. Souhlasím, aby tyto údaje byly použity k evidenci mé účasti na vzdělávací akci organizované SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín. Podpis účastníka: Razítko a podpis ředitele: Platba: fakturou* složenkou* převodem z účtu na účet* * Nehodící se škrtněte

13 10/ červen Děkujeme nejen žákům za vzornou reprezentaci své školy a našeho regionu v soutěžích školních, regionálních, krajských a celostátních, ale i učitelům za jejich celoroční práci s talentovanými žáky. Přejeme hodně sil do finále školního roku a příjemné prázdniny plné odpočinku, cestování, zábavy a aktivit, na které během školního roku není čas. Výsledková listina z krajského kola Zeměpisné olympiády které se konalo v Brně Kategorie A Počet účastníků: místo: Tomáš Čakloš Gymnázium Šlapanice 72 body 3. místo: Patricie Ingrová Gymnázium Hodonín 61 bod 11. místo: Sylvie Čajková MZŠ Vracov 45 bodů Kategorie B Počet účastníků: místo: Jana Skotáková ZŠ T. G. M. Blansko 97 bodů místo: Tomáš Filka Gymnázium Břeclav 89 bodů Tomáš Rolenc ZŠ Hodonín, U Červených domků 89 bodů 7. místo: Jiří Kozlík Gymnázium Hodonín 82 body Kategorie C Počet účastníků: místo: Martin Janáč Gymnázium Boskovice 117 bodů 11. místo: Vít Stanislav Purkyňovo gymnázium Strážnice 86 bodů 13. místo: Jiří Kotača ZŠ Blatnice pod Sv. Antoníčkem 82 body Kategorie D Počet účastníků místo: Miroslav Křeček Gymnázium Brno 112 bodů 13. místo: Barbora Prátová Gymnázium Hodonín 71 bod Výsledková listina z krajského kola Soutěže v recitaci, které se konalo v Brně Kategorie I. Počet účastníků: místo: David Nguen ZŠ Lomnice 2. místo: Šárka Martínková ZŠ J. A. Komenského Veselí n. Moravou

14 10/ červen Kategorie III. Počet účastníků: místo: Zuzana Driemková ZŠ Velké Pavlovice místo: Kateřina Tyllichová Purkyňovo gymnázium Strážnice Kategorie IV. Počet účastníků: místo: Magda Látalová ZŠ Boskovice 2. místo: Hana Demelová* ZŠ TGM Čejkovice Kategorie I. Počet účastníků: 31 Výsledková listina z krajského kola Olympiády českého jazyka, které se konalo a v Brně 1. místo: Dana Sochorová Gymnázium Dr. Polesného Znojmo 22,5 bodu 5. místo: Hana Demelová ZŠ T. G. M. Čejkovice 20 bodů místo: Lenka Chaloupková Gymnázium Hodonín 19 bodů místo: Veronika Jančová ZŠ Kyjov, Újezd 18 bodů místo: Monika Bublošová ZŠ Komenského Kyjov 15 bodů Kategorie II. Počet účastníků: místo: Marie Zbořilová CMSPgŠ a G Brno, Lerchova 23 body 2. místo: Zuzana Špilová Gymnázium Hodonín 22,5 bodu místo: Alžběta Bačíková Purkyňovo gymnázium Strážnice 21 bod místo: Jan Holubík Purkyňovo gymnázium Strážnice 19 bodů David Macek Gymnázium Hodonín 19 bodů Studenti Luděk Majer, Jan Pavlinec a Tomáš Zbořil ze SOŠ a SOU Veselí nad Moravou postupují z krajské soutěže SOČ do celostátního kola. Obor č. 12: Tvorba učebních pomůcek, didaktická technologie Název práce: Poskytování první pomoci v praxi

15 10/ červen Výsledková listina z okresního kola Technické olympiády, které se konalo na ZŠ Dr. Joklíka Kyjov Okresní kolo 20 žáků z 8 škol 1. místo: Petr Duhajský ZŠ Svatobořice-Mistřín 90 bodů 2. místo: Michal Kutěj ZŠ Hodonín, U Červených domků 86 bodů 3. místo: Radek Červenka ZŠ Hodonín, U Červených domků 85 bodů 4. místo: Zbyněk Měchura ZŠ Svatobořice-Mistřín 82 body 5. místo: Radek Benešovský ZŠ T. G. M. Šardice 80 bodů 6. místo. Tomáš Chludil ZŠ Prušánky 78 bodů místo: Lukáš Cibulka MZŠ Ždánice 75 bodů Oldřich Měsíček ZŠ J. A. Komenského Kyjov 75 bodů František Uhýrek MZŠ Ždánice 75 bodů místo: Jiří Kopeček ZŠ Dr. Joklíka Kyjov 74 body Adam Šnajdr ZŠ Svatobořice-Mistřín 74 body 12. místo: Tadeáš Mikeska ZŠ Dr. Joklíka Kyjov 72 body 13. místo: Tomáš Zeman ZŠ Hodonín, U Červených domků 71 bod 14. místo: Tomáš Kořínek MZŠ Ždánice 69 bodů 15. místo: Matěj Blata ZŠ T. G. M. Šardice 68 bodů 16. místo: Michal Šikula ZŠ M. Kudeříkové Strážnice 61 bod 17. místo: Michal Konečný ZŠ M. Kudeříkové Strážnice 58 bodů 18. místo: Jakub Švorba ZŠ J. A. Komenského Kyjov 57 bodů 19. místo: Jakub Kychler ZŠ Prušánky 45 bodů 20. místo: Jakub Bačík ZŠ M. Kudeříkové Strážnice 44 body Výsledková listina z regionálního finále DSMC ZŠ, které se konalo v Hodoníně I. kategorie 1. místo: ZŠ Moravský Písek 86 bodů 2. místo: ZŠ Lužice 102 body 3. místo: ZŠ Veselí nad Moravou, Hutník 125 bodů 4. místo: ZŠ Rohatec body 5. místo: ZŠ Rohatec bodů 6. místo: ZŠ T. G. M. Hovorany 162 body 7. místo: SZŠ Sluchově postižených Kyjov 187 bodů 8. místo: ZŠ J. A. Komenského Veselí n. Moravou 192 body Nejlepší dívka: Anna Ráczová ZŠ Moravský Písek Nejlepší chlapec: Miroslav Tomšej SZŠ Sluchově postižených Kyjov

16 10/ červen II. kategorie 1. místo: ZŠ Moravský Písek 69 bodů 2. místo: ZŠ T. G. M. Hovorany 73 body 3. místo: ZŠ Veselí nad Moravou, Hutník 80 bodů 4. místo: SZŠ Sluchově postižených Kyjov 89 bodů 5. místo: ZŠ Lužice 115 bodů 6. místo: ZŠ J. A. Komenského Veselí n. Moravou 143 body Nejlepší dívka: Blanka Hašpicová SZŠ Sluchově postižených Kyjov Nejlepší chlapec: Ondřej Cigánek ZŠ T. G. M. Hovorany Výsledková listina z oblastního finále DSMC ZŠ praktických, které se konalo v Hodoníně I. kategorie 1. místo: ZŠ Kyjov, Za Humny 111 bodů 2. místo: ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 206 bodů 3. místo: MŠ a ZŠ Hodonín, nám. B. Martinů 220 bodů Nejlepší dívka: Kristýna Šmahajová ZŠ Veselí n. Moravou, Kollárova Nejlepší chlapec: Milan Izró ZŠ Kyjov, Za Humny II. kategorie 1. místo: ZŠ Kyjov, Za Humny 93 body 2. místo: ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 138 bodů 3. místo: MŠ a ZŠ Hodonín, nám. B. Martinů 173 body Nejlepší dívka: Monika Gazárková ZŠ Veselí n. Moravou, Kollárova Nejlepší chlapec: Milan Ficek ZŠ Kyjov, Za Humny Výsledková listina z okresního kola Pythagoriády, které se konalo v ZŠ Hodonín, U Červených domků Kategorie I. 6. ročník Školní kolo 432 žáci z 20 škol * Okresní kolo 52 žáci z 20 škol místo: Lukáš Hrabec MZŠ Ždánice 12 bodů Petra Lancuchová ZŠ Blatnice pod Sv. Antonínkem 12 bodů Jakub Šůstek ZŠ Kyjov, Újezd 12 bodů místo: Jana Dvorská Purkyňovo gymnázium Strážnice 11 bodů Matěj Charvát ZŠ Hodonín, Mírové náměstí 11 bodů

17 10/ červen místo: Zuzana Bílková ZŠ Hodonín, U Červených domků 10 bodů Jana Dobešová Klvaňovo gymnázium Kyjov 10 bodů Miroslav Havlát ZŠ Hodonín, Očovská 10 bodů Kamil Maršálek Klvaňovo gymnázium Kyjov 10 bodů Klára Opravilová ZŠ J. A. K. Veselí nad Moravou 10 bodů Zdeněk Řihák ZŠ Kyjov, Újezd 10 bodů Adam Tkáč ZŠ Hodonín, Vančurova 10 bodů Kategorie II. 7. ročník Školní kolo 412 žáků z 18 škol* Okresní kolo - 48 žáků ze 17 škol místo: Michal Březina ZŠ Hodonín, U Červených domků 11 bodů Filip Kořínek MZŠ Ždánice 11 bodů místo: Lukáš Cerulík ZŠ Hodonín, Vančurova 9 bodů Marie Lungová Klvaňovo gymnázium Kyjov 9 bodů místo: Ivana Pelcmanová ZŠ Hodonín, U Červených domků 8 bodů Jan Skřivánek ZŠ Komenského Kyjov 8 bodů Tomáš Zeman ZŠ Hodonín, U Červených domků 8 bodů místo: Ivona Borkovcová ZŠ Kyjov,Újezd 7 bodů Miroslav Kantek Gymnázium Hodonín 7 bodů Pavel Karafiát ZŠ Veselí nad Moravou, Hutník 7 bodů Jiří Kozlík Gymnázium Hodonín 7 bodů * Údaje jsou pouze orientační, protože nemáme podklady ze všech škol. Výsledková listina z regionálního kola Soutěže v mluveném projevu, které se konalo v ZŠ J. A. Komenského Veselí nad Moravou Kategorie I. Školní kola - 75 žáků z 11 škol* Okresní kolo - 14 žáků z 11 škol 1. místo: Tereza Ochotná ZŠ Veselí nad Moravou, Hutník 2 místo: Karolína Valentová MZŠ Ždánice 3. místo: Terezie Teplíková ZŠ Břeclav, Slovácká místo: Ondřej Kadlec ZŠ Vnorovy Dominik Kuchař Klvaňovo gymnázium Kyjov Vít Štipčák ZŠ J. A. K. Veselí nad Moravou Kategorie II. Školní kola 83 žáků z 12 škol* Okresní kolo - 18 žáků z 12 škol 1. místo: Amálie Rosíková Purkyňovo gymnázium Strážnice 2. místo: Hana Demelová ZŠ T. G. M. Čejkovice 3. místo: Karolína Kopřivová ZŠ Valtice

18 10/ červen místo: Barbora Hrbáčková Purkyňovo gymnázium Strážnice Vendula Macháčková ZŠ M. Kudeříkové Strážnice Michaela Raddová ZŠ Břeclav, Slovácká Kategorie III. Školní kola 18 žáků ze 3 škol* Okresní kolo - 5 žáků ze 3 škol 1. místo: Tomáš Linner Klvaňovo gymnázium Kyjov 2. místo: Barbora Nesvadbová Gymnázium Hodonín 3. místo: Adam Kolář Klvaňovo gymnázium Kyjov místo: Michaela Brychtová Purkyňovo gymnázium Strážnice Jan Holubík Purkyňovo gymnázium Strážnice *Údaje jsou pouze orientační, protože nemáme podklady ze všech škol. Výsledková listina z výtvarné soutěže žáků ZŠ praktických, speciálních a ÚSP, která se konala ve dnech v Hodoníně I. kategorie 1. místo: Lukáš Pek Nenkovice 2. místo: Václav Bittman Hodonín Dalibor Trávníček Nenkovice 3. místo: Denisa Jakubcová Hodonín II. kategorie 1. místo: Markéta Bernátková Veselí nad Moravou Michal Janda Veselí nad Moravou 2. místo: Jiří Ozábal Kyjov Miloš Štěpánek Hodonín 3. místo: Jiří Jedlička Kyjov Zdeněk Machálek Nenkovice III. kategorie 1. místo: Natálie Lukáčová Vřesovice Anna Karásková Veselí nad Moravou 2. místo: Romana Švandová Vřesovice 3. místo: Václav Macháň Veselí nad Moravou IV. kategorie 1. místo: Zbyněk Malík ÚSP Hodonín 2. místo: Eva Krušinová ÚSP Hodonín 3. místo: Šárka Kalová ÚSP Hodonín

19 10/ červen Výsledková listina z regionálního kola soutěže OBČAN, které se konalo v Hodoníně školní kola 261 žák z 8 škol regionální kolo: 24 žáků z 8 škol 1. místo: Tomáš Ajdari ZŠ Břeclav, Slovácká Radim Stráník Petr Šmudla 2. místo: Sabina Humlíčková ZŠ Hodonín, U Červených domků Lucie Jankovičová Barbora Zacharová 3. místo: Hynek Horák ZŠ Archlebov Romana Malíková Barbora Poláčková místo: Kristýna Maradová ZŠ Svatobořice-Mistřín Klára Varmužová Inka Vodičková Monika Hlaváčová Hana Šašinková Michal Trcala Petr Fiala Terezie Gálová Adam Procházka MZŠ Vracov MZŠ Ždánice místo: Michaela Čermáková ZŠ Moravský Písek Radek Ratajský Petra Sigmundová Ivana Červenková Martina Jagošová Markéta Podloucká Purkyňovo gymnázium Strážnice

20 10/ červen Umístění žáků v okresním kole Sportovní hry žáků ZŠ praktických atletický čtyřboj, který se konal na stadionu U Červených domků v Hodoníně Celkový počet účastníků: 24 žáků ze 4 škol Kategorie: dívky 1. místo: Michaela Sivoková ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 146 bodů 2. místo: Monika Gazárková ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 137 bodů 3. místo: Eva Krůlová MŠ a ZŠ Kyjov, Za Humny 109 bodů 4. místo: Andrea Danielová ZŠ a DD Nenkovice 85 bodů 5. místo: Kristýna Kedroňová ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 82 body 6. místo: Martina Zapletalová MŠ a ZŠ Hodonín, nám. B. Martinů 78 bodů 7. místo: Martina Zedníková MŠ a ZŠ Kyjov, Za Humny 68 bodů 8. místo: Hana Vacenovská MŠ a ZŠ Kyjov, Za Humny 64 body 9. místo: Denisa Balážová MŠ a ZŠ Hodonín, nám. B. Martinů 61 bod 10. místo: Denisa Rožnovská ZŠ a DD Nenkovice 54 body 11. místo: Dana Slavíková ZŠ a DD Nenkovice 52 body 12. místo: Martina Šrutková MŠ a ZŠ Hodonín, nám. B. Martinů 44 body Kategorie: chlapci 1. místo: Jaromír Svoboda ZŠ a DD Nenkovice 176 bodů 2. místo: Luděk Burgardt ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 159 bodů 3. místo: Michal Rašovský ZŠ a DD Nenkovice 148 bodů 4. místo: Tomáš Leskovan ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 146 bodů 5. místo: Filip Pavlík MŠ a ZŠ Hodonín, nám. B. Martinů 145 bodů 6. místo: Martin Sklenář MŠ a ZŠ Kyjov, Za Humny 140 bodů 7. místo: Jiří Jedlička MŠ a ZŠ Kyjov, Za Humny 131 bod 8. místo: Jaroslav Bernátek ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 126 bodů 9. místo: Mario Bandy ZŠ a DD Nenkovice 120 bodů 10. místo: Lukáš Strmiska MŠ a ZŠ Kyjov, Za Humny 106 bodů 11. místo: Lukáš Volek MŠ a ZŠ Hodonín, nám. B. Martinů 76 bodů 12. místo: Milan Šrutka MŠ a ZŠ Hodonín, nám. B. Martinů 72 body

21 10/ červen Výsledková listina z okresního kola Fyzikální olympiády kategorie G, které se konalo v ZŠ Hodonín, Mírové náměstí Školní kola 117 žáků z 15 škol* Okresní kolo 37 žáků z 15 škol 1. místo: Jiří Kozlík Gymnázium Hodonín 26 bodů 2. místo: František Půček MZŠ Ždánice 25 bodů 3. místo: Eliška Stuchlíková Klvaňovo gymnázium Kyjov 24,5 bodu 4. místo: Kateřina Holišová Gymnázium Hodonín 24 body 5. místo: Jakub Ambrozek Gymnázium Hodonín 23 body místo: Filip Kořínek MZŠ Ždánice 21 bod Jan Skřivánek ZŠ Komenského Kyjov 21 bod Vít Štipčák ZŠ J. A. K.Veselí nad Moravou 21 bod Ludmila Vaculovičová Klvaňovo gymnázium Kyjov 21 bod místo: Ivona Borkovcová ZŠ Kyjov, Újezd 20 bodů Pavla Holubíková ZŠ J. A. K.Veselí nad Moravou 20 bodů 12. místo: Petr Suchánek ZŠ Mutěnice 18 bodů 13. místo: Jan Veselý ZŠ Hodonín, Mírové náměstí 17 bodů *Údaje jsou pouze orientační, protože nemáme podklady ze všech škol. Hodnocení ostatních žáků najdete na našich webových stránkách. Výsledková listina z okresního kola Biologické olympiády kategorie D které se konalo na ZŠ J. A. Komenského Kyjov Školní kola 201 žák z 10 škol* Okresní kolo 26 žáků z 10 škol 1. místo: Dominik Ambrož Gymnázium Hodonín 92,5 bodu 2. místo: Petr Kolařík ZŠ Veselí n. Moravou, Hutník 89 bodů 3. místo: Jitka Staňková ZŠ Veselí n. Moravou, Hutník 88,5 bodu 4. místo: Zdislava Koryčanová ZŠ Hodonín, Očovská 87,5 bodu místo: Luboš Běloch ZŠ Hodonín, U Červených domků 86 bodů Petr Koluch ZŠ Hodonín, U Červených domků 86 bodů 7. místo: Marie Tomšejová ZŠ M.Kudeříkové Strážnice 85 bodů 8. místo: Blanka Šnajdrová MZŠ Vracov 84 body 9. místo: Lenka Tatarková Purkyňovo gymnázium Strážnice 82 body 10. místo: Tereza Ochotná ZŠ Veselí n. Moravou, Hutník 80,5 bodu 11. místo: Ludmila Bačíková ZŠ Strážnice, Školní 80 bodů 12. místo: Aneta Grabcová ZŠ Hodonín, Očovská 79,5 bodů 13. místo: Nina Večerková Purkyňovo gymnázium Strážnice 79 bodů *Údaje jsou pouze orientační, protože nemáme podklady ze všech škol.

22 10/ červen Matematický klokan 2006 Podle zaslaných statistik se v jednotlivých kategoriích soutěže zúčastnilo: Kategorie: Počet řešitelů Cvrček: 941 žák Klokánek: žáci Benjamin: žáci Kadet: žáků Junior: 154 žáci Student: 71 žák Celkem: žák Nejúspěšnější řešitelé: Kategorie Cvrček: Dominika Jandorová ZŠ a MŠ Žarošice 60 bodů Zuzana Matůšková ZŠ Veselí nad Moravou, Hutník 60 bodů Simona Miklíková ZŠ Veselí nad Moravou, Hutník 60 bodů Vojtěch Novotný ZŠ Dubňany 60 bodů Marie Přikrylová ZŠ a MŠ Žarošice 60 bodů Dominik Skalický ZŠ a MŠ Žarošice 60 bodů Tereza Tomčalová ZŠ Hodonín, Očovská 60 bodů Patrik Tóth ZŠ Hodonín, Očovská 60 bodů David Vodák ZŠ a MŠ Žarošice 60 bodů Kristýna Žilková ZŠ a MŠ Žarošice 60 bodů Kategorie Klokánek: Jan Krejsa ZŠ Hodonín, Očovská 120 bodů František Salčák ZŠ a MŠ Petrov 106 bodů Kategorie Benjamín: David Luskač ZŠ a MŠ Žarošice 108 bodů Lukáš Cerulík ZŠ Hodonín, Vančurova 105 bodů Martin Trávníček ZŠ a MŠ Žarošice 103 body Kategorie Kadet: Kateřina Šťastná Klvaňovo gymnázium Kyjov 99 bodů Radka Malíková Klvaňovo gymnázium Kyjov 97 bodů Zuzana Červenková Purkyňovo gymnázium Strážnice 96 bodů Kategorie Junior: Jiří Těthal Purkyňovo gymnázium Strážnice 76 bodů Martin Gajoš Purkyňovo gymnázium Strážnice 74 body Petr Sládek Purkyňovo gymnázium Strážnice 74 body Kategorie Student: Ondřej Morkus Purkyňovo gymnázium Strážnice 97 bodů Tomáš Hrbáček Purkyňovo gymnázium Strážnice 72 body Pavel Luža Purkyňovo gymnázium Strážnice 70 bodů

23 10/ červen SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín pořádá X. VELETRH VZDĚLÁVÁNÍ Během dvou dnů mají školy a školská zařízení možnost představit rodičům, žákům a široké veřejnosti svou činnost, učební a studijní možnosti i nadstandardní nabídku a usnadnit dětem i jejich rodičům rozhodování o volbě školy, vzdělávacího zařízení či budoucího povolání. Pozor letošní ročník bude opět dvoudenní (středa, čtvrtek). Termín konání: Místo konání: října 2006 (středa, čtvrtek) Dům kultury Hodonín, Horní Valy Předběžný program: úterý: hod. - instalace výstavních stánků středa : hod. - dokončení instalace (drahá technika) hod. - slavnostní zahájení veletrhu pro pozvané hosty hod. - otevřeno pro veřejnost čtvrtek: hod. - otevřeno pro veřejnost hod. - kompletní likvidace výstavy Od středy bude zajištěna i v nočních hodinách bezpečnostní a hlídací služba. Možnosti účasti: 1. Výstavní stánek o rozměrech cca 2,80 m x 2,80 m 2. Prezentace pouze na panelu (panely do stánků nedodáváme) 3. Kulturní vystoupení 4. Předvádění rukodělné nebo výtvarné činnosti za příznivého počasí možnost prezentace i před Domem kultury Cena za jeden výstavní stánek o rozměrech 2,80 m x 2,80 m Firmy 2 000,- Kč/ 1 den (3 500,- Kč/ za 2 dny) SŠ, SOU a VOŠ 2 800,- Kč Účastnický poplatek uhraďte nejpozději do 25. září Způsoby úhrady: osobně na SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín (bude vystaven příjmový pokladní doklad) složenkou C na adresu SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín, Dobrovolského 4, Hodonín fakturou (nutno vyžádat) Pokračování na další straně.

24 10/ červen Pokračování z předchozí strany. Závaznou přihlášku zašlete nejpozději do 23. června 2006 na adresu: SSŠ a Zařízení pro DVPP Hodonín Dobrovolského Hodonín Další pokyny budou zaslány přímo přihlášeným zájemcům. PaedDr. Hana Krojzlová ředitelka Závazná přihláška na X. veletrh vzdělávání - ( ) Škola:.... Adresa:. IČO:.. Kontaktní osoba.. Tel./ mobil:.. . Prezentace touto formou: 1. Výstavní stánek (přibližně 2,80 m x 2,80 m) počet: 1* 2* 3* jednotlivé stánky: oddělit* neoddělovat* 2. Jednostranný panel pro samostatnou prezentaci místo stánku: vlastní * zapůjčený* 3. Kulturní vystoupení 4. Předvádění rukodělné nebo výtvarné činnosti (v předsálí DK nebo na prostranství před DK) Požadavky na zapůjčení: ks stolů ks židlí další požadavky : Platba: fakturou* složenkou* osobně * Razítko a podpis ředitele školy: *Údaje, které platí, prosím, zakroužkujte.

Závěrečná pedagogická rada

Závěrečná pedagogická rada 10/2005-1 - červen 2005 PŘEHLED AKCÍ PEDAGOGICKÉHO STŘEDISKA na měsíc červen 2005 1. 6. 30. 8. 2005 Minigalerie a Galerie na schodech Petr Včelka a 5 mladých výtvarnic Minisérie od malby po grafiku 2.

Více

Hana Krojzlová. Přehled akcí na měsíc červen 2007. Vážení kolegové,

Hana Krojzlová. Přehled akcí na měsíc červen 2007. Vážení kolegové, 10/ 2007-1 - červen Přehled akcí na měsíc červen 2007 1. 6. 30. 8. 2007 Galerie na schodech a Minigalerie Kresba a malba Martiny Malárové a Veroniky Juráskové, absolventky SPUŠ a VOŠ Hodonín 4. června

Více

Přehled akcí na měsíc květen 2007

Přehled akcí na měsíc květen 2007 9/ 2007-1 - květen Přehled akcí na měsíc květen 2007 1. 5. 31. 5. 2007 Galerie na schodech a Minigalerie Kresba a malba Martiny Malárové a Veroniky Juráskové, absolventky SPUŠ a VOŠ Hodonín 2. května 2007

Více

Veletrh vzdělávání Hodonín 7. 8. 10. 2015

Veletrh vzdělávání Hodonín 7. 8. 10. 2015 pracoviště HODONÍN, Dobrovolského 4, 695 01 donín, info@ssshodonin.cz, www.ssshodonin.cz Přehled vzdělávacích akcí ČERVEN 1. 6. 2. 6. 4. 6. 23. 6. 25. 6. ZÁŘÍ 23. 9. 23. 9. 24. 9. 30. 9. Bř Práva a povinnosti

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Matematické soutěže ve školním roce 2012/2013

Matematické soutěže ve školním roce 2012/2013 Matematické soutěže ve školním roce 2012/2013 Naše škola se v letošním školním roce 2012/2013 přihlásila ke třem matematickým soutěžím: - Matematická olympiáda (zkr. MO) - Pythagoriáda - Matematický klokan

Více

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016 Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016 Ceny podle bodu 5a): Podle navržených kritérií pro 2. stupeň ZŠ vychází následující pořadí: 1. Strachotová Helena,

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ČTVRTEK 1. ÚNOR, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve čtvrtek 1. 2. proběhne v mateřské školce od 8.00 hodin pro 3. a 4. třídu masopustní karneval. ČTVRTEK 1. ÚNOR, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - výchovná

Více

Matematická olympiáda, kategorie Z9, kolo krajské

Matematická olympiáda, kategorie Z9, kolo krajské Výsledková listina Matematická olympiáda, kategorie Z9, kolo krajské Jihomoravský kraj termín konání: 22.03.2016 Místo konání: Gymnázium, Vídeňská 47, Brno 1. Václav Janáček Gymnázium Brno, třída Kapitána

Více

Mendelova univerzita v Brně Institut celoživotního vzdělávání

Mendelova univerzita v Brně Institut celoživotního vzdělávání Mendelova univerzita v Brně Institut celoživotního vzdělávání nabízí Praktické kompetence pro začínající učitele v roce 2012 akreditováno Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy v rámci Dalšího vzdělávání

Více

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Třída: I. A Třídní učitelka: Mgr. Hana Homolová Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Pochvala za výborný prospěch

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC,

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC, Kategorie: Myšáci dívky Ročník: 2008 a mladší 1 6 Hrbáčková Johana SKI SKOL 2008 36,63 2 5 Urbánková Vanesa SKI Klub Hlinsko 2008 36,85 0,22 3 17 Čermáková Lucie SKI klub Victoria Brno 2008 37,81 1,18

Více

Úspěchy našich žáků zapojených do soutěží a olympiád 2015/2016:

Úspěchy našich žáků zapojených do soutěží a olympiád 2015/2016: Úspěchy našich žáků zapojených do soutěží a olympiád 2015/2016: Recitační soutěž (školní kolo) kategorie 1. tříd: 1. místo Michaela Kupková, I.A 2. místo Ema Poláková, I.B 3. místo Martin Bartůnek, I.A

Více

Matematické soutěže ve školním roce 2016 / 2017

Matematické soutěže ve školním roce 2016 / 2017 Matematické soutěže ve školním roce 2016 / 2017 Naše škola se opět přihlásila ke třem matematickým soutěžím: - Matematická olympiáda - Pythagoriáda - Matematický klokan Matematická olympiáda Matematickou

Více

Krajská olympiáda v přespolním běhu. Pardubický kraj. Petr Svoboda. ředitel závodu. Pořadatel: Termín:

Krajská olympiáda v přespolním běhu. Pardubický kraj. Petr Svoboda. ředitel závodu. Pořadatel: Termín: Pardubický kraj Pořadatel: Termín: Místo: Ředitel závodu: Sportovní unie Chrudimska ve spolupráci s Klubem klasického lyžování Hlinsko 14.10.2009 areál KKL Hlinsko Rataje Petr Svoboda Petr Svoboda ředitel

Více

Organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 v základní škole

Organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 v základní škole ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NUČICE okres Praha západ, příspěvková organizace Kubrova 136, 252 16 Nučice, IČO: 49855255 tel: 311 670 678 www.zs-nucice.cz info@zs-nucice.cz ID ppjjhzi Organizační zabezpečení

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Znojmo, Jana Palacha 8 Jana Palacha 8, 669 33 Znojmo Příloha č. 1 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 I. Charakteristika školy

Více

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ.

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu Předběžné rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán

Více

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m PŘEBOR ŽUPY DR.BUKOVSKÉHO - PLAVÁNÍ - 3.11.2013 KATEGORIE: nejmladší žactvo 2008 a mladší Bartošek Adam 2009 Slavíkovice hry ve vodě Bartošek Matěj 2011 Slavíkovice hry ve vodě Daněk Jan 2008 Vyškov hry

Více

VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu

VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu Předběžné rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice

Více

Přehled akcí na měsíc srpen - září 2006

Přehled akcí na měsíc srpen - září 2006 1/2006-1 - září Přehled akcí na měsíc srpen - září 2006 25. 26. 8. 2006 Netradiční metody ve vyučování, kooperativní učení, čtení s porozuměním - pro učitelský sbor OU Cvrčovice 27. 28. 8. 2006 Netradiční

Více

Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018)

Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018) Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018) Počty účastníků ve školním roce 2017-2018 Školní kolo Okresní kolo Krajské kolo Ústřední kolo 347 83 49 9 Vybrané úspěchy studentů v celostátních

Více

22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 49, příspěvková organizace telefon 378 028 731

22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 49, příspěvková organizace telefon 378 028 731 22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 49, příspěvková organizace telefon 378 028 731 Zpráva o použití prostředků na další vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP) ve vztahu k plánu personálního rozvoje

Více

Přehled akcí na měsíc květen 2006

Přehled akcí na měsíc květen 2006 9/2006-1 - květen 2006 Přehled akcí na měsíc květen 2006 1. 5. - 30. 8. 2006 Minigalerie a Galerie na schodech - Výstava fotografií Krásy Thajska PaedDr. Hana Krojzlová 1. 5. - 2. 5. 2006 Netradiční metody

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI Zveřejňujeme informační bulletin pro školy a školská zařízení v Libereckém kraji k 7. březnu 2008. K dispozici ve formátu *.rtf a *.pdf

Více

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková

Více

Zápis z průběhu olympiády nebo soutěže

Zápis z průběhu olympiády nebo soutěže Zápis z průběhu olympiády nebo soutěže Dne: Předmět a kategorie Školní kolo/okrskové kolo Okresní kolo Krajské kolo Matematika MO kat. A 1. Miroslav Novotný není 49. Barbora Kottová 2. Barbora Kottová

Více

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016 BOBR SPORT TOUR Terénní závod na kolech 2016 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE TLUSTOŠ Daniel 1:19:00 1. 14 15 16 STARÁ Elena 1:34:00 2.-3. 15 7 15 ŠOUSTAROVÁ Zuzana 1:34:00 2.-3. 9 1 15 LEMPERA Lukáš 1:35:00

Více

VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do 1. ročníků čtyřletého cyklu

VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do 1. ročníků čtyřletého cyklu VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do 1. ročníků čtyřletého cyklu Rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán Volitelné

Více

Myšáci kluci (mladší 2012) jméno bydliště čas 1. jízdy pořadí

Myšáci kluci (mladší 2012) jméno bydliště čas 1. jízdy pořadí Myšáci kluci (mladší 2012) 4 Denis Wanek Olomouc 00:38,850 1 7 Jiří Procházka Olomouc DDM 00:46,400 2 2 Filip Klos Olomouc 00:47,300 3 8 Marek Lebeda Olomouc 00:48,020 4 5 Tadeáš Machánek TJ Slovan Moravská

Více

Nominace zástupců škol do pracovních skupin

Nominace zástupců škol do pracovních skupin Nominace zástupců škol do pracovních skupin.11.018 Název pracovní skupiny Celkový přehled Počet členů z MAS HaO Počet členů z MAS Strážnicko Celkem PS GARANTI 1 6 0 PS LEADŘI 7 10 PS ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI

Více

Přehled akcí na měsíc červen, červenec a srpen 2012

Přehled akcí na měsíc červen, červenec a srpen 2012 Přehled akcí na měsíc červen, červenec a srpen 2012 4. 6. 2012 Jazykově-konverzační kurz anglického jazyka pro úplné začátečníky pro učitelský sbor Gymnázia Hodonín 4. 6. 2012 Jazykově-konverzační kurz

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI Zveřejňujeme informační bulletin pro školy a školská zařízení v Libereckém kraji k 6. březnu 2009. K dispozici ve formátu *.rtf a *.pdf

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

Dějepisná olympiáda, kategorie ZŠ

Dějepisná olympiáda, kategorie ZŠ Dějepisná olympiáda, kategorie ZŠ Výsledková listina Brno venkov termín konání: 26.01.2010 Místo konání: Gymnázium Tišnov, Na Hrádku 20 pořadí: jméno: škola: rok narození: bodů: 1 Jakub Kříž Základní škola

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 6.N - sexta N (rok nástupu 2009) Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Předseda: RNDr. Veronika Kvapilová Místopředseda: Mgr. Ivana Opálková Třídní: Mgr. Martin Šnévajs Místnost: A28 - kmenová 313

Více

Cyklisticke za vody Okolí m Rovne na kolech

Cyklisticke za vody Okolí m Rovne na kolech Cyklisticke za vody Okolí m Rovne na kolech 10. 9. 2013 Výsledková listina: Kategorie Jméno Příjmení Rok narození Startovní číslo Škola Čas Pořadí 1. minižactvo - dívky Karolína Kaplanová 2007 23 ZŠ Sruby

Více

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52 Pavel Dvořák 7:52 1.místo v kategorii Dominik Papp 8:20 2.místo v kategorii Michaela Hlavatá 8:24 1.místo v kategorii Václav Novotný 8:26 3.místo v kategorii Dušan Pavelka 8:48 4.místo v kategorii Radek

Více

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2014/2015

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2014/2015 Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8 školní rok 2014/2015 Značení soutěží: mezinárodní kolo celostátní kolo krajské kolo okresní kolo Biologická olympiáda Eliška Havrdová kategorie

Více

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium P. č Příjmení Jméno Typ studia Skupina Učebna Čas zahájení 1 Bednaříková Andrea čtyřleté Čtvrtek A 4117 14:30 2 Bednaříková Nikol čtyřleté Čtvrtek

Více

8/2005-1 - duben 2005 Pedagogické středisko Hodonín, Dobrovolského 4, 695 01 Hodonín, tel./fax: 518 353 295, 518 344 569, e-mail: pshodonin@seznam.

8/2005-1 - duben 2005 Pedagogické středisko Hodonín, Dobrovolského 4, 695 01 Hodonín, tel./fax: 518 353 295, 518 344 569, e-mail: pshodonin@seznam. 8/2005-1 - duben 2005 PŘEHLED AKCÍ PEDAGOGICKÉHO STŘEDISKA na měsíc duben 2005 1. 4. 30. 4. 2005 Minigalerie PS Ukázky z grafiky 20. století 1. 4. 30. 4. 2005 Galerie na schodech Výstava výtvarných prací

Více

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015 BOBR SPORT TOUR Atletický víceboj 2015 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE KRÁL David 95 1.-2. 16 STARÁ Jana 95 1.-2. 16 DOLEŽALOVÁ Vanesa 93 3. 14 KEFALIDIS Andonis 91 4. 13 ČERVENKA Petr 87 5. 12 PANCNER Josef

Více

Účast žáků v předmětových soutěžích - přehled výsledků

Účast žáků v předmětových soutěžích - přehled výsledků Účast žáků v předmětových soutěžích - přehled výsledků Uváděna 1. -10.místa v soutěžích podle dostupných výsledkových listin OLYMPIÁDA V ČESKÉM JAZYCE 1. kategorie Adam KABELA kvarta 2. místo v okresním

Více

Disciplína Závodník Oddíl/stát Pořadí Výkon Vítr

Disciplína Závodník Oddíl/stát Pořadí Výkon Vítr Výsledková listina Disciplína Závodník Oddíl/stát Pořadí Výkon Vítr 100 m Dohnal Adam AK Šternberk z.s. 1 12.00-0.9 1. 100 m Lenhart Ondřej AK Šternberk z.s. 2 12.14-0.9 3. 100 m Grégr Jakub AK Šternberk

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI Zveřejňujeme informační bulletin pro školy a školská zařízení v Libereckém kraji k 7. dubnu 2008. K dispozici ve formátu *.rtf a *.pdf

Více

Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova)

Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova) Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova) Ve školním roce 2008/2009 jsme na naší škole zaznamenali výrazný úspěch v oblasti českého jazyka a literatury (recitace) především u ţáků II. stupně. Mezi tyto

Více

Výsledková listina I.kategorie

Výsledková listina I.kategorie B I B L E A M Y 2014-2015 Výsledky okresního kola konaného 26. listopadu L.P. 2014 v Nikolčicích Dne 26.11.2014 proběhl 17. ročník okresního kola dějepisné soutěže Bible a my. Ve čtyřech kategoriích předvedlo

Více

Okresní soutěž v plavání družstev

Okresní soutěž v plavání družstev Okresní soutěž v plavání družstev Prostějov 5. 12. 2012 III. a IV. kategorie Rozhodčí: Vrchní rozhodčí: Ing. Markéta Novotná III.tř. Vrchní časoměřič: Mgr. Ivana Matyášková II.tř. Startér: Lukáš Kousal

Více

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ.

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do 1. ročníků čtyřletého cyklu Rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán Volitelné předměty

Více

VÝSLEDKY CYKLISTICKÉHO ZÁVODU HLEDÁ SE VÍTĚZ V DOLNÍ ROVNI 9. ZÁŘÍ 2014

VÝSLEDKY CYKLISTICKÉHO ZÁVODU HLEDÁ SE VÍTĚZ V DOLNÍ ROVNI 9. ZÁŘÍ 2014 Dolní Roveň 200 PSČ 533 71 Česká republika VÝSLEDKY CYKLISTICKÉHO ZÁVODU HLEDÁ SE VÍTĚZ V DOLNÍ ROVNI 9. ZÁŘÍ 2014 Kategorie Kadeti/ kadetky 1998/1999 75 Marek Macháček 1999 MZŠ Dolní Roveň 0:00:00 17:08:00

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PORADENSKÉHO PRACOVIŠTĚ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PORADENSKÉHO PRACOVIŠTĚ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PORADENSKÉHO PRACOVIŠTĚ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Vedoucí školního poradenského pracoviště: Mgr. Jiřina Poláčková výchovný poradce Členové školního poradenského pracoviště: Mgr. Eva Fajtová

Více

Oficiální výsledková listina. II. závod ČESKOMORAVSKÉHO POHÁRU Krajský klasifikační závod SL Pardubického kraje

Oficiální výsledková listina. II. závod ČESKOMORAVSKÉHO POHÁRU Krajský klasifikační závod SL Pardubického kraje Krajský klasifikační závod SL Pardubického kraje Pořadatel: Klub klasického lyžování Hlinsko Datum: 16. ledna 2010 Místo závodu: Hlinsko Lyžařský areál KKL na Ratajích Pořadatelé: Petr Svoboda ředitel

Více

7.V - Ondra Hradecký, Petr Šťastný, Alexandra Matoušová, Pavel Štěch, Ondřej Vopat, Michael Kozák, Jiří Bláha, Matyáš Janda

7.V - Ondra Hradecký, Petr Šťastný, Alexandra Matoušová, Pavel Štěch, Ondřej Vopat, Michael Kozák, Jiří Bláha, Matyáš Janda Školní rok 2016/2017 - Let s App! - 1. národní cena Erasmus+ a etwinning, Quality Label 7.V - Ondra Hradecký, Petr Šťastný, Alexandra Matoušová, Pavel Štěch, Ondřej Vopat, Michael Kozák, Jiří Bláha, Matyáš

Více

Základní školy a Mateřské školy Deštná

Základní školy a Mateřské školy Deštná Plán dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Základní školy a Mateřské školy Deštná OBSAH 1. Účel plánu DVPP ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 2. Základní podmínky dalšího vzdělávání 3. Formy a druhy dalšího vzdělávání

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

Studijní úspěchy žáků ve školním roce 2010/2011

Studijní úspěchy žáků ve školním roce 2010/2011 Studijní úspěchy žáků ve školním roce 2010/2011 Úspěchy žáků v celostátních kolech Celostátní kolo 16. ročníku Debatní ligy, 5. místo - tým žáků: Pavel Dostál kvarta a Kryštof Mráz kvarta a Vítek Švejda

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Matematická olympiáda, kategorie Z9, kolo okresní

Matematická olympiáda, kategorie Z9, kolo okresní Výsledková listina Matematická olympiáda, kategorie Z9, kolo okresní Brno město termín konání: 23.01.2013 Místo konání: Gymnázium, Tř. Kpt. Jaroše, pracoviště Příční 16/18, Brno pořadí: jméno: škola: rok

Více

Pořadí družstev po 5 disciplinách

Pořadí družstev po 5 disciplinách OK Žďár nad Sázavou Pořadí družstev po 5 disciplinách 1. ZŠ Žďár n/s, Komenského, body: 19 547 Jméno Roč. Trojs b. Medic b. Šviha b. Kliky b. Dribl 1000m b. BODY Karolína Šípková 2004 6,10 610 7,15 286

Více

KK Sokol Litenčice : TJ Sokol Vážany (6:6)

KK Sokol Litenčice : TJ Sokol Vážany (6:6) 1.třídy - jih Číslo 2/13-14 15.září 2013 KK Sokol Litenčice - TJ Sokol Vážany 7:1 2526-2436 (6:6) 13.09. TJ Sokol Mistřín B - TJ Jiskra Kyjov 6:2 2569-2398 (9:3) 14.09. TJ Lokomotiva Valtice B - TJ Podlužan

Více

Výsledky okresního kola 40. ročníku matematické soutěže Pythagoriáda

Výsledky okresního kola 40. ročníku matematické soutěže Pythagoriáda Výsledky okresního kola 40. ročníku matematické soutěže Pythagoriáda Okresní kolo matematické soutěže se konalo 18. května 2017 na Základní škole Jihlava, Nad Plovárnou. Žáci řešili po dobu jedné hodiny

Více

Střední škola obchodní, Kolín IV, Havlíčkova 42

Střední škola obchodní, Kolín IV, Havlíčkova 42 Příkaz ředitelky č. 3/2011 Zajištění maturitní zkoušky oborů: 1. 64-42-M/036 Management obchodu tř. 4.M 2007-2011 Maturitní zkouška proběhne podle zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon), ve znění pozdějších

Více

2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015

2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015 2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015 I. Charakteristika školy 1. Žáci a) počet žáků 396 1.st. 266 2.st. 130 b) počet tříd 19 z toho 1. stupeň 12 2. stupeň 7 c) počet oddělení školní družiny

Více

Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno Hybešova 15, 602 00 Brno IČ: 60555980 DIČ: CZ60555980

Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno Hybešova 15, 602 00 Brno IČ: 60555980 DIČ: CZ60555980 Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno Hybešova 5, 602 00 Brno IČ: 60555980 DIČ: CZ60555980 SŠ Nabídka vzdělávacích programů DVPP na 2. pololetí školního

Více

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb. Hradební 2, 350 02 Cheb

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb. Hradební 2, 350 02 Cheb Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb Hradební 2, 350 02 Cheb Nabídka akreditovaných kurzů pořádaných ve školním roce 2012/2013 v rámci dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků pro instruktory

Více

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků)

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků) Výsledková listina Beroun Race 27. 10. 2018 Ženy (156 závodníků) Startovní číslo Jméno Kategorie Vlna Čas 1. 148 Žižka Adam M 1 1:05:56.7 2. 165 Bukvai Miloš M 1 1:07:21.1 3. 2 Fiala Marek M 1 1:08:32.5

Více

1. A - KAŠTANY A ŽALUDY B - KAŠTANY A ŽALUDY 2014

1. A - KAŠTANY A ŽALUDY B - KAŠTANY A ŽALUDY 2014 1. A - KAŠTANY A ŽALUDY 2014 Ander Tomáš 10 kg 30,- Kč 3 kg 12,- Kč 42,- Kč Fejksová Nikola 24 kg 72,- Kč,- Kč 72,- Kč Galbavý Michael,- Kč 9 kg 36,- Kč 36,- Kč Gažák Tomáš 11 kg 33,- Kč,- Kč 33,- Kč Herasymjuk

Více

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb. Hradební 2, 350 38 Cheb

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb. Hradební 2, 350 38 Cheb Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb Hradební 2, 350 38 Cheb Nabídka akreditovaných kurzů pořádaných ve školním roce 2011/2012 v rámci dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků pro instruktory

Více

2. základní škola Napajedla, p. o., Komenského 298, Napajedla NAŠE ÚSPĚCHY VE ŠKOLNÍM ROCE 2012/2013

2. základní škola Napajedla, p. o., Komenského 298, Napajedla NAŠE ÚSPĚCHY VE ŠKOLNÍM ROCE 2012/2013 NAŠE ÚSPĚCHY VE ŠKOLNÍM ROCE 2012/2013 Olympiáda v českém jazyce - školní kolo - účast žáků z 8. a 9. tříd 1. místo Helena Večerková - IX.C 2. místo Eliška Odstrčilíková - IX.A Obě žákyně, které postoupily

Více

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56. Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.0 00:39:44.7 3 2 123 Fojtíček Karel MD40 22 00:19:53.7

Více

Hledá se nová Kateřina Neumanová

Hledá se nová Kateřina Neumanová Hledá se nová Kateřina Neumanová Sportovní klub - lyžování Nové město na Moravě Českomoravský pohár v běhu na lyžích pro rok 2007 4. závod ze série závodů HLEDÁ SE NOVÁ KATEŘINA NEUMANNOVÁ 24.února 2007

Více

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 I. Organizace provozu školy ve

Více

Roční plán akcí 2014/2015

Roční plán akcí 2014/2015 Základní škola Staňkov, okres Domažlice, příspěvková organizace Komenského 196 345 61 Staňkov Roční plán akcí 2014/2015 Pedagogické rady, provozní porady, informační schůzky pro rodiče, schůzky předmětových

Více

Termíny státních závěrečných zkoušek 2016/2017 na navazujícím magisterském stupni FSE UJEP. Květen Katedra ekonomie strany 2-3

Termíny státních závěrečných zkoušek 2016/2017 na navazujícím magisterském stupni FSE UJEP. Květen Katedra ekonomie strany 2-3 Termíny státních závěrečných zkoušek 2016/2017 na navazujícím magisterském stupni FSE UJEP Květen 2017 Katedra ekonomie strany 2-3 Katedra regionálního rozvoje a veřejné správy strany 4-6 Katedra financí

Více

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2007/2008

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2007/2008 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková

Více

Pořadí družstev po 5 disciplinách

Pořadí družstev po 5 disciplinách Pořadí družstev po 5 disciplinách 1. Masarykova ZŠ Klášterec n/orl, body: 18 933 Natálie Bednářová 2006 5,91 580 11,28 562 247 733 50 440 4:26 706 3 021 Tereza Suchodolová 2005 5,79 562 11,64 586 220 643

Více

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ.

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do 1. ročníků čtyřletého cyklu Rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán Volitelné předměty

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-12 1 406 Smejkal Pavel 1:49:50 27.31 2 440 Voneš Jakub 1:50:48 27.08 3 400 Videnský Pavel ml. 2:13:05 22.54 4 303 Doležal Marek 2:13:40 22.44 5 339 Trutna Jan ml.

Více

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav sekretariát tel.: 778 022 279 ředitelství tel.: 778 002 243 skolakosmonosy@seznam.cz www.zskosmonosy.cz Rámcový plán úkolů Školní rok 2014/2015

Více

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb. Hradební 2, 350 38 Cheb

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb. Hradební 2, 350 38 Cheb Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb Hradební 2, 350 38 Cheb Nabídka akreditovaných kurzů pořádaných ve školním roce 2010/2011 v rámci dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků pro instruktory

Více

Kraj Jihočeský Matematický klokan 2017 Kategorie Cvrček. 11 nejlepších řešitelů

Kraj Jihočeský Matematický klokan 2017 Kategorie Cvrček. 11 nejlepších řešitelů Kraj Jihočeský Matematický klokan 2017 Kategorie Cvrček 11 nejlepších řešitelů Jméno a příjmení Jakub Heriban Adam Karlíček Matěj Sedláček Matěj Klípa Lucie Kotilová Klára Hausdorf Jakub Tourek Miroslav

Více

OVOV - soutěž družstev 6. a 7. tříd žáků základních škol

OVOV - soutěž družstev 6. a 7. tříd žáků základních škol OVOV - soutěž družstev 6. a 7. tříd žáků základních škol Ročník 2012 Místo: ZŠ Palackého 1351, Moravská Třebová Datum: 15.6.2012 Kolo: okresní krajské RF Řazení podle dosažených bodů: 1. krok - Nástroje

Více

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3.

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3. dívky 1-3 4 Kopecká Simona ZŠ Ležáků Hlinsko 34,442 1 20 Kadlecová Markéta ZŠ Resslova Hlinsko 36,5 2 12 Kopecká Lucie MŠ 38,913 3 19 Kružíková Adéla ZŠ Seč 38,96 4 5 Mrázková Adéla ZŠ Seč 41,21 5 13 Solničková

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI Zveřejňujeme informační bulletin pro školy a školská zařízení v Libereckém kraji k 2. březnu 2008. K dispozici ve formátu *.rtf a *.pdf

Více

Plán práce Školního poradenského pracoviště na školní rok 2018/2019

Plán práce Školního poradenského pracoviště na školní rok 2018/2019 Základní škola Hustopeče, Komenského 163/2, okres Břeclav, příspěvková organizace Plán práce Školního poradenského pracoviště na školní rok 2018/2019 Vedoucí školního poradenského pracoviště Školní psycholog

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - jaro 2019

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - jaro 2019 Třída: DE4A (rok nástupu 2015) Termín: pondělí 27. 5. 2019 dopoledne Třídní: Mgr. Petra Rubešová Slavnostní zahájení: pondělí 27. 5. 2019 7:30 Denní porada vyučujících: 12:45 Denní vyhlášení výsledků:

Více

Soutěže ve školním roce 2011/2012

Soutěže ve školním roce 2011/2012 Soutěže ve školním roce 2011/2012 Termín Název soutěže Umístění 5. říjen Podzimní Kiosk 1. stupeň Výsledky: 1.třídy 1.místo: Stráněl Vojtěch 2.místo: Šmídová Michaela 2.třídy - 2.místo: Nesvadba Tomáš

Více

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí 23. 5. 2011 dopoledne Martin Pavlík pr. - Anglický jazyk 8:20 8:35 Mgr. Miloš Sedlák / Ing. Dagmar Čadová / Josef Kolář pr. - Matematika 8:35 8:50 Mgr.

Více

Výsledková listina krajského kola - Plzeňský kraj

Výsledková listina krajského kola - Plzeňský kraj 01 - matematika 27.4.2016 1. Dušan Kӧnig 25.3.1997 Střední průmyslová škola strojnická a SKlatovská 109 P 01 - matematika 1. Daniel Veselý 1999 Gymnázium a SOŠ Rokycany Rokycany, Mládežníků 1115/II, 33701

Více

Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola, Hradec Králové, Bezručova 1468 Adresa: Bezručova 1468, 500 02 Hradec Králové Identifikátor školy: 600 088 561 Vedoucí

Více

Městské hry 6. olympiády

Městské hry 6. olympiády 25m vzp. Kategorie: Matoušková Natálie 03 ZI 17,0 1. Růžičková Kristýna 02 ZI 17,7 2. Richterová Karolína 03 MA 18,9 3. Skalníková Klára 02 KS 19,4 4. Candráková Tina 03 ZI 19,5 5. Bulandrová Ema 03 ZI

Více

Národní Golfová Tour mládeže - 3. major TV ÓČKO, 25.7.2009-25.7.2009, Nová Amerika Kategorie: A chlapci věk 7-12 Výsledková listina

Národní Golfová Tour mládeže - 3. major TV ÓČKO, 25.7.2009-25.7.2009, Nová Amerika Kategorie: A chlapci věk 7-12 Výsledková listina Kategorie: A chlapci věk 7-12 1 ZAPLETAL Matyáš GCAUS 0281117 10,8 84 / 31 84 10,9 2 ČAPEK Adam GCCMS 0680136 18,1 84 / 39 84 17,2 3 NÁVRATA Tomáš PGCMO 0060989 15,6 85 / 36 85 15,6 4 LÉBL Václav jr. GKLIS

Více

PLŽ - 6.kolo HOR út :43 Výsledky OE2010 Stephan Krämer SportSoftware 2017

PLŽ - 6.kolo HOR út :43 Výsledky OE2010 Stephan Krämer SportSoftware 2017 Strana 1 D10 (18) 1,0 km 7 K 1 STH0851 Chrástová Barbora STH STH - SK Studenec 19:03 0:00 2 JIL0751 Malá Anežka JIL JIL - OK Jilemnice 22:55 +3:52 3 SJC0950 Havrdová Selina SJC SJC - Sportcentrum Jičín

Více

Výsledková listina - družstva

Výsledková listina - družstva Výsledková listina - družstva Datum: 20.5.2016 mladší dívky pořadí škola celkem bodů 1. ZŠ Třebovská, ÚnO 4 376 2. ŽŠ Svatopluka Čecha, Choceň 4 025 3. ZŠ Komenského, ÚnO 3 676 4. ZŠ Bratří Čapků, ÚnO

Více

Přehled akcí na měsíc leden 2006

Přehled akcí na měsíc leden 2006 5/2006-1 - leden 2006 Přehled akcí na měsíc leden 2006 1. 1. 28. 2. 2006 Minigalerie a Galerie na schodech Výstava fotografií z cyklu Stromy Mgr. Antonína Salajky 2. 7. 1. 2006 Základní a doškolovací lyžařský

Více

P O H Á R R O Z H L A S U

P O H Á R R O Z H L A S U Datum konání: 14. května 2015 Mladší chlapci - celkové pořadí škola bodů celk. 60 m 1000 m výška dálka míček 4 x 60 m 1. ZŠ Vyškov, Nádražní 5 4110 7,9 3 : 21,00 145 428 51,60 31,30 8,1 3 : 28,00 140 423

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální zpracovaný podle RVP pro obor vzdělávání žáků se středně těžkým mentálním postižením Dětský domov a Základní škola Vizovice Masarykovo

Více