Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod."

Transkript

1 Spisový znak: Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/ /2008/PBr/ Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod. Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Mgr. Martin Joza (příchod v hod.), MUDr. Václav Kment, Ing. Martin Košťál, Doc. Ing. Ladislav Maixner, CSc., Ivo Obr, Ing, RNDr. Lada Sitová, Ladislav Sychra, Ing. Jan Šebrle, Mgr. Stanislava Švarcová, Mgr. Jan Urban. Omluveni:. Ing. Jan Hradil, Ladislav Chládek, Jan Kolomý, Roman Krajči, MUDr. Lubomír Růžička, Ing. Ladislav Verner. Nepřítomen: Hynek Brýdl 1. Zahájení Pan starosta zahájil zasedání zastupitelstva města (dále jen ZM ), sdělil, že veřejnost byla o svolání zasedání informována vyvěšením oznámení na úřední desce Městského úřadu Lanškroun (dále jen MěÚ ), na webových stránkách města, svolání bylo plakátováno a všichni členové zastupitelstva obdrželi pozvání. Podle údajů z prezence je přítomno 13 členů zastupitelstva a tedy podle 92, odst. 3 zákona o obcích je schopno se usnášet. Z posledního jednání ZM dne byl pořízen zápis podle 95 zákona o obcích, který je uložen na sekretariátě MěÚ a k zápisu nebyla ve smyslu zákona o obcích podána námitka. Zapisovatelkou jednání jmenoval pan starosta pí Kateřinu Chládkovou. Ověřovateli zápisu navrhl pan starosta Ladislava Sychru a Mgr. Stanislavu Švarcovou, a protože nikdo z přítomných neměl jiný návrh, nechal o něm hlasovat: výsledek hlasování: pro: 12 (Baborák, Bednář, Bernášek, Borkovcová, Joza, Kment, Košťál Maixner, Obr, Sitová, Šebrle, Urban) zdrž.: 2 (Švarcová, Sychra) Navrhl, aby se dnešní jednání řídilo tímto programem: 1. Zahájení 2. Zpráva rady města 3. Zpráva městského úřadu 4. Vstupy veřejnosti 5. Hlavní část jednání a) Majetkové záležitosti b) Různé 6. Vstupy veřejnosti 7. Vstupy zastupitelů 8. Závěr K navrženému programu nebyly vzneseny žádné doplňující návrhy ani připomínky, proto pan starosta nechal hlasovat o návrhu programu jednání zastupitelstva města. Zápis ZM Strana 1 (celkem 8)

2 výsledek hlasování: pro: 14 (Baborák, Bednář, Bernášek, Borkovcová, Joza, Kment, Košťál Maixner, Obr, Sitová, Sychra, Šebrle, Švarcová, Urban) Dle nově schváleného jednacího řádu ZM ze dne t.r. se pan starosta zeptal přítomných členů ZM, zda chtějí učinit oznámení o osobními zájmu dle zák. o střetu zájmů či sdělit skutečnosti nasvědčující případnému střetu zájmu. Ing. Šebrle uvedl, že jeden z navržených bodů k projednání se týká jeho dcery. 2. Zpráva rady města Mgr. Urban přednesl zprávu rady města (dále jen RM ) za období od (viz příloha podkladových materiálů ZM). Zpráva obsahovala informace o přijatých usneseních RM a o průběhu jednání jednotlivých RM. Nejzávažnějším bodem jednání RM dne bylo projednání záležitosti a žádostí spol. Gurman Lanškroun s. r. o. Do rozpravy nikdo nepřihlášen, hlasováno o návrhu usnesení: 64/2008 Zastupitelstvo města Lanškroun bylo seznámeno s obsahem zprávy o jednání rady města za období od do (zpráva čj /2008/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 14 (Baborák, Bednář, Bernášek, Borkovcová, Joza, Kment, Košťál Maixner, Obr, Sitová, Sychra, Šebrle, Švarcová, Urban) 3. Zpráva městského úřadu Pan tajemník uvedl, že od posledního jednání ZM které proběhlo 16. dubna t.r. se na MěÚ nic zásadního nestalo. Členy ZM informoval o došlé připomínce dvou členů ZM (p. Brýdla, p. Krajčiho), kteří upozornili na to, že dnešní jednání ZM není platné, neboť oznámení o svolání jednání ZM nebylo zveřejněno na elektronické úřední desce. Přečetl stanovisko odboru dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra č. 2/2008 (viz příloha podkladových materiálů ZM, kde je potvrzeno, že toto jednání ZM bylo platně svoláno). Dále požádal o spolupráci mezi úředníky MěÚ a členy ZM. Do rozpravy nebyl nikdo přihlášen, hlasováno o návrhu usnesení: 65/2008 Zastupitelstvo města Lanškroun bylo seznámeno s obsahem zprávy městského úřadu za období duben květen 2008 (zpráva podána ústně). Obr, Sitová, Sychra, Šebrle, Urban) zdrž.: 1 (Švarcová) 4. Vstupy veřejnosti Pan Lechnýř upozornil na nepořádek (hlína, trámy, suť) směrem ke kempu Knoflík, areál Obora a požádal o jeho odstranění. Pan starosta poděkoval za připomínku, vše projedná s vedením Rybářství Litomyšl a. s. a podá zprávu na dalším jednání ZM. Dále do rozpravy z řad veřejnosti nebyl nikdo přihlášen. 5a) Majetkoprávní záležitosti 19) Uzavření dodatku ke kupní smlouvě JUDr. Vágnerová, vedoucí odboru právního, majetkového a správy majetku města uvedla, že Ing. Zámostný, zástupce spol. EUBE a. s. je přítomen na dnešním jednání ZM. Pan Bednář požádal o vysvětlení důvodu uzavírání dalšího dodatku smlouvy. Zápis ZM Strana 2 (celkem 8)

3 JUDr. Vágnerová vše vysvětlila, uvedla předmět a důvod uzavření dodatků č. 1, 2 a 3. Dodatek č. 4 je předložen dle důvodů uvedených v podkladových materiálech ZM a je naplněním závazku města vyplývajícím ze smlouvy. Pan starosta doplnil, že se jedná o standardní postup schválení dodatku, neboť přímo v budoucí kupní smlouvě uzavřené se společností Eube a. s. bylo toto stanoveno. Dle zjištění u spol. Zeus (společnost nabízející bytové a nebytové prostory v areálu Podměstí) uvedl, že zájem o byty občané mají, k dnešnímu dni je závazně rezervováno 9 bytových jednotek a 2 nebytové prostory. K dodatku č. 4 se vyjádřil i Ing. Zámostný. Pan Bednář i přes výše uvedená vyjádření s uzavřením dodatku nesouhlasil. V rozpravě k výše uvedenému bodu se dále vyjádřil Ing. Zámostný, Ing. Šebrle, Doc. Maixner, p. starosta a Mgr. Urban. Všichni členové, vyjadřující se k dané problematice, konstatovali, že město se v tomto případě nemusí ničeho obávat, bytové domy jsou ve fázi výstavby. Dále do rozpravy nebyl nikdo přihlášen, hlasováno o návrhu usnesení 66/2008 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost společnosti EUBE a. s. (čj /2008/PRA ze dne ) o uzavření Dodatku č. 4 ke Smlouvě o uzavření budoucí kupní smlouvy ze dne ( BKS ) Smlouvy o převodu práv a povinností z BKS, týkající se převodu práv a povinností z BKS ze společnosti EUBE a. s. na společnost Rezidence Marci s. r. o., a s předmětným převodem práv a povinností z BKS uděluje souhlas ve smyslu čl. X. Dodatku č. 2 k BKS ze dne a schvaluje uzavření Dodatku č. 4 k BKS. Termín realizace do: (zajištění podpisu Dodatku č. 4) JUDr. Hana Vágnerová, vedoucí odboru právního, přestupků a správy majetku města (zpráva čj /2008/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 11 (Baborák, Borkovcová, Joza, Košťál, Maixner, Obr, Sitová, Sychra, Šebrle, Švarcová, Urban) zdrž.: 3 (Bednář, Bernášek, Kment) 20) Majetkové vypořádání s Pardubickým krajem pozemky po zaměření stavby ulice Kralické Pan Švarc, referent odboru právního, majetkového a správy majetku města požádal o stažení bodu s tím, že bod bude předložen na příštím jednání ZM, důvodem je hraniční termín vyvěšení záměru na úřední desce MěÚ a možnost zpochybnění legitimity projednávání. Členové ZM souhlasili, bod stažen z jednání ZM. 21) Ţádost o odprodej části pozemku ppč. 4243/2 Ing. Obr (mj. předseda majetkové komise) vysvětlil postoj komise, která prozatím doporučuje parcelu neprodávat z důvodu výstavby v lokalitě Zámeček. Dále nebyl nikdo přihlášen, hlasováno o původním textu usnesení: 67/2008 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost čj. 2980/2008/PRA ze dne o koupi části pozemku ppč. 4243/2 v k. ú. Rudoltice a rozhodlo předmětnou část uvedeného pozemku neprodávat. Termín realizace do: Bc. Kateřina Gregorová, referentka odboru právního přestupků a správy majetku města (zpráva čj /2008/SEK ze dne ). Zápis ZM Strana 3 (celkem 8)

4 22) Ţádost o koupi části pozemku ppč. 3073/22 v k. ú. Lanškroun Ing. Obr vysvětlil z jakého důvodu komise nedoporučila směnu pozemků, komise doporučuje pouze prodej daného pozemku. V rozpravě nebyl nikdo přihlášen, závěr: 68/2008 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost čj. 8434/2008/PRA ze dne o směnu nebo koupi části pozemku ppč. 3073/22 v k. ú. Lanškroun a rozhodlo předmětnou část uvedeného pozemku ţadatelům prodat za jednotkovou cenu 300 Kč/m² s připočtením nákladů města spojených s prodejem. Termín realizace do: Radovana Minářová, referentka odboru právního, přestupků a správy majetku města (zpráva čj /2008/SEK ze dne ). 23) Ţádost o koupi pozemků po bývalém Pneuservisu InterPro s. r. o. Doc. Maixner vznesl dotaz, jaký je záměr žadatelů. Pan Švarc odpověděl, záměrem společnosti byla výstavba víceúčelového domu, v jehož přízemí by byly provozní jednotky (kuchyňské studio) a v prvním nadzemním podlaží bytové jednotky. Dále bez dotazů a připomínek, závěr: 69/2008 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost společnosti InterPro s. r. o., Hradec Králové (čj /2006/PRA ze dne ) o koupi pozemků v lokalitě po bývalém Pneuservisu v k. ú. Lanškroun ppč. 4203; stpč. 2189/1; ppč. 4255; stpč. 705; stpč. 710 a části ppč a rozhodlo ţádající společnosti pozemky neprodávat. Termín realizace do: Bc. Kateřina Gregorová, referentka odboru právního, přestupků a správy majetku města (zpráva čj /2008/SEK ze dne ). 24) Ţádost o koupi pozemku ppč. 972/43 v k. ú. Lanškroun Bez dotazů a připomínek, závěr: 70/2008 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo společnou ţádost čj. 7815/2008/PRA/KGr ze dne o koupi pozemku ppč. 972/43 o výměře 478 m² v k. ú. Lanškroun za nabídnutou cenu a rozhodlo neakceptovat nabídnutou cenu a předmětný pozemek ţadatelům prodat za cenu Kč ,- s připočtením nákladů města spojených s prodejem. Termín realizace do: Jiří Švarc, referent odboru právního, přestupků a správy majetku města (zpráva čj /2008/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 12 (Baborák, Bednář, Bernášek, Borkovcová, Joza, Kment, Maixner, Obr, Sitová, Šebrle, Švarcová, Urban) zdrž.: 1 (Košťál) Zápis ZM Strana 4 (celkem 8)

5 25) Uzavření kupní smlouvy na prodej pozemků v lokalitě Pod Penzionem Pan starosta podotknul, že Ing. Šebrlemu ani jeho dceři přijetím daného návrhu usnesení nevzniká žádný majetkový prospěch a není tudíž nutno hlasovat o vyloučení z jednání. Dále bez dotazů a připomínek, závěr: 71/2008 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost čj /2008/PRA ze dne o rozšíření osoby kupujícího v kupní smlouvě na pozemky ppč. 3073/32, ppč. 3073/76 a ppč. 3073/77 v k. ú. Lanškroun, která bude uzavřena v souladu se splněnými podmínkami Smlouvy o budoucí kupní smlouvě uzavřené dne a souhlasí s rozšířením osoby kupujícího ve zmíněné kupní smlouvě. Termín realizace do: Radovana Minářová, referentka odboru právního, přestupků a správy majetku města (zpráva čj /2008/SEK ze dne ). 26) Koupě zbytkového pozemku po zaměření stavby Bez dotazů a připomínek, závěr: 72/2008 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost čj /2008/PRA ze dne o koupi pozemku ppč. 3669/141 o výměře 6m², který vznikl geometrickým plánem č /2008 pro zaměření stavby provozovny ţadatelů a rozhodlo předmětný pozemek ţadatelům prodat za Kč 3.600,- s připočtením nákladů města spojených s prodejem. Termín realizace do: Jiří Švarc, referent odboru právního, přestupků a správy majetku města (zpráva čj /2008/SEK ze dne ). 27) Prodlouţení lhůty k realizaci podmínek smlouvy o budoucí kupní smlouvě Bez dotazů a připomínek, závěr: 73/2008 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost společnosti REALIS-INVEST, s. r. o., Ostrava - Poruba (čj /2008/PRA ze dne ) o prodlouţení lhůty ke realizace podmínek smlouvy o budoucí kupní smlouvě na převod částí pozemků ppč. 950/3, ppč. 950/5, ppč. 950/6 a ppč. 950/7 v k. ú. Lanškroun a rozhodlo prodlouţit ţádající společnosti zmíněnou lhůtu v uvedené smlouvě do za podmínky navýšení zálohy na kupní cenu o Kč ,-. Termín realizace do: Bc Kateřina Gregorová, referentka odboru právního, přestupků a správy majetku města (zpráva čj /2008/SEK ze dne ). 5b) Různé 40) Dopis zastupitelů Členům ZM byl předložen dopis některých členů ZM (čj /2008/SEK ze dne ) ve věci zveřejňování nepřijatých návrhů usnesení v Listech Lanškrounska (dále jen LL ). Ing. Bernášek (jeden z osmi autorů dopisu) vysvětlil důvod zaslání předmětné žádosti, která směřovala především k rukám tajemníka MěÚ. Někteří členové ZM žádají o to, aby v LL byly zveřejňovány všechny podané návrhy a protinávrhy členů ZM. Poukázal na jednání ZM dne kdy ZM Zápis ZM Strana 5 (celkem 8)

6 řešilo otázku výstavby větrných elektráren na k. ú. Lanškroun. O této problematice se v LL nikterak nehovoří, pouze je zde vytištěn článek p. starosty. Přečetl daný tisk který o této problematice psal (Orlický deník, MF Dnes, LL) a přednesl návrh usnesení: Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo, že v Listech Lanškrounska budou zveřejňována i nepřijatá usnesení zastupitelstva města. RNDr. Sitová s návrhem nesouhlasila, jedná se především o dohodu členů ZM. Podotkla také, že do nedávné doby nepřijatá usnesení ZM byla v LL zveřejňována. Ing. Obr se domnívá, že daný příklad uvedený Ing. Bernáškem (větrné elektrárny) není vhodný, domnívá se, že článek uvedený v LL není nijak v rozporu se skutečností, články v ostatních denících možná ano. S návrhem Ing. Bernáška nesouhlasil. Domnívá se ale, že předem navržená a nepřijatá usnesení by zveřejněná měla být, kdežto veškeré návrhy usnesení nikoliv. Pan tajemník doplnil, že zápisy z jednání ZM jsou uloženy na MěÚ, každý občan je oprávněn do zápisu nahlížet a mj. jsou zveřejňovány i na webových stránkách města. Ing. Bernášek upřesnil, že nepožaduje tištění všech návrhů usnesení, ale daných návrhů, pokud o to člen ZM požádá. RNDr. Sitová připomněla žádost p. Brýdla, který požádal o zveřejňování všech svých návrhů v LL. Pan starosta podotknul, že zasedání ZM jsou veřejná, občané mohou na dané jednání přijít osobně, občan může do zápisu ZM nahlížet na MěÚ a občan si může zápis přečíst na webových stránkách města. Podotknul také, že návrh usnesení přednesený Ing. Bernáškem není v souladu se zákonem o obcích. ZM nemůže rozhodnout o tom, co se bude či nebude zveřejňovat v LL, neboť město Lanškroun není vydavatelem LL. Ing. Bernášek přednesl upravený návrh usnesení: Zastupitelstvo města ukládá tajemníkovi Městského úřadu Lanškroun, aby připravil návrh na zveřejňování nepřijatých usnesení zastupitelstva města v Listech Lanškrounska. K výše uvedené problematice se dále vyjádřil MUDr. Kment a p. Bednář, který navrhl, aby v případě schválení protinávrhu usnesení Ing. Bernáška, tajemník MěÚ, předložil variantní řešení. RNDr. Sitová uvedla, že další z možností je zveřejňování návrhů usnesení, i nepřijatých, předložených včas, tj. 7 dní před jednáním ZM, což je doba, kdy jsou všem členům ZM rozesílány podkladové materiály. Ing. Obr upozornil na mnohdy předkládané pozměňovací návrhy k návrhům usnesení, kdy se jedná pouze o změnu jednoho slova. V případě schválení by toto vše muselo být zveřejněno a v takovém případě by nebyl v LL na toto prostor. V rozpravě se dále vyjádřil Ing. Bernášek a Mgr. Baborák. Závěr hlasováno o upraveném návrhu usnesení Ing. Bernáška: Zastupitelstvo města ukládá tajemníkovi Městského úřadu Lanškroun, aby připravil návrh na zveřejňování nepřijatých usnesení zastupitelstva města v Listech Lanškrounska. výsledek hlasování: pro: 5 (Baborák, Bednář, Bernášek, Kment, Sitová) proti: 1 (Obr) zdrž.: 8 (Borkovcová, Joza, Košťál, Maixner, Sychra, Šebrle, Švarcová, Urban) Zápis ZM Strana 6 (celkem 8)

7 6. Vstupy veřejnosti Pan Lechnýř vznesl dotaz, z jakého důvodu nebyla do dnešního dne zahájena stavba cyklostezky ve směru Lanškroun Rudoltice. Pan starosta uvedl, že město čeká na návrh vedení trasy na pozemcích v k. ú. Rudoltice ze strany obce. Příští týden bude pracovní schůzka všech zainteresovaných na toto téma. Pan Novotný Petr vznesl dotaz, zda je možno nahlédnout od zprávy auditu Městského bytového podniku Lanškroun s. r. o. (dále jen MBP ), konkrétně jej zajímá výše sjednané peněžní částky za správu domů a zda byla kontrolní činnost nad činností Ing. Dostálové, bývalé jednatelky MBP, a z jakého důvodu byla odvolána. Pan starosta upřesnil, že Ing. Dostálová podala sama žádost o uvolnění z funkce. Odvolána byla v souladu s platnými zákony. Do zprávy z auditu společnosti je zřejmě možné nahlédnou, doporučil sjednat schůzku s p. tajemníkem a vše řešit přímo s ním. Dále z řad veřejnosti nezazněl žádný dotaz ani připomínka. 7. Vstupy zastupitelů Mgr. Baborák upozornil na velmi špatný stav prken na můstcích na stezce směrem na Ostrov. Pan starosta uvedl, že problematikou se zabývá rada města, která uložila Technickým službám Lanškroun s. r. o. (dále jen TS ) zajistit opravu těchto lávek a můstků. Podotknul také, že největším problémem jsou jezdci na koních, kteří tyto lávky také využívají a bohužel je ničí. Pan Bednář doporučil opravu komunikace u uzávěrů plynových a vodovodních přípojek na ul. Třešňovecké a celé vozovky směrem na Dolní Třešňovec. Dále požádal o lobing na příslušných místech (např. Správa a údržba Pk) a zajistit tak kompletní rekonstrukci silnice v úseku tzv. skuhrovského kopce směrem na Ústí nad Orlicí. Ing. Šebrle sdělil, že jako člen krajského zastupitelstva navrhne opravu silnice II/315 ve zmíněném úseku, bude však nutná velkoplošná výsprava, co je finančně nákladné. Oprava ul. Třešňovecké bude zajištěna prostřednictvím Správou a údržbou silnic Pk v rámci běžné údržby. Mgr. Joza upozornil na popadané stromy nad sjezdovkou směrem ke Slunečnímu rybníku. Dále požádal o úpravu tzv. škvárového hřiště na sídlišti U Papíren, kdy po cirkuse zůstal porušený terén. Poslední dotaz směřoval na ředitele TS, zda jsou sestaveny pořadníky lokalit na sekání trávy ve městě. Ing. Mareš odpověděl, že sekání trávy se provádí ku spokojenosti občanů, systém lokalit je střídající. Důvodem je také nedostatečná kapacita sekací techniky. Lokalita Za Střelnicí, na kterou poukázal Mgr. Joza, bude posekána do konce tohoto týdne. Pan Pavelka, vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství odpověděl, že cirkus, kterému byl poskytnut pozemek škvárového hřiště je nyní v Ostravě. Firma se proto obrátila na TS a za poplatek si objednala služby související s úpravou pozemku. Pan starosta upřesnil, že lesy zmíněné Mgr. Jozou jsou v majetku obce Rudoltice. MUDr. Kment vznesl dotaz, v jaké fázi je příprava rekonstrukce ul. S. Čecha. Ing. Šebrle odpověděl, že v projektové fázi, projekt je k nahlédnutí u MgA. Kokeše (městský architekt). Zápis ZM Strana 7 (celkem 8)

8 MUDr. Kment dále požádal, aby se členové ZM vrátili k problematice zveřejňování nepřijatých návrhů usnesení v LL a přednesl návrh usnesení: Zastupitelstvo města Lanškroun ukládá tajemníkovi Městského úřadu Lanškroun, aby v Listech Lanškrounska byly zařazeny přijaté i nepřijaté návrhy usnesení, které byly v oficiálním návrhu na usnesení zastupitelstva města. RNDr. Sitová požádala, aby o návrhu bylo hlasováno procesně. MUDr. Kment však nestáhl svůj návrh zpět, proto bylo o návrhu usnesení hlasováno: výsledek hlasování: pro: 8 (Baborák, Bednář, Bernášek, Kment, Maixner, Obr, Sitová, Sychra) zdrž.: 5 (Borkovcová, Joza, Košťál, Šebrle, Švarcová) nepř.: 1 (Urban) Ani tento návrh usnesení nebyl přijat. Rozprava pokračovala. Pan Bednář upozornil na silné znečišťování komunikace směrem k cihelně. Na dotaz reagoval Ing. Mareš, jedná se o stavbu nové provozovny spol. fortell s. r. o. K problematice zveřejňování přijatých a nepřijatých usnesení v LL se vyjádřila RNDr. Sitová, pan starosta, pan tajemník, Ing. Bernášek a Mgr. Švarcová. V rozpravě týkající se znečišťování komunikace se dále vyjádřil p. Sychra, p. Schlegel (velitel městské policie), p. Pavelka a Ing. Mareš. Článek do LL k této problematice zajistí p. Sychra. Pan starosta vyřídil pozdrav z partnerského města Serock (služební cesta od ) a upozornil na to, že příští rok bude mít město Lanškroun 10-ti leté výročí spolupráce právě s tímto městem. 8. Závěr Pan starosta poděkoval přítomným členům ZM za účast, uvedl, že příští jednání ZM je plánováno na a proběhne na sále v pohostinství U Zlatky v Dolním Třešňovci. Jednání ZM ukončil v hod. Starosta města: Ing. Martin Košťál, v. r.... Ověřovatelé zápisu: Ladislav Sychra, v. r Mgr. Stanislava Švarcová v. r..... Zápis vyhotoven dne: Zápis ověřen dne: Tento dokument je upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění, o ochraně osobních údajů. Osoby, které jsou k tomu oprávněny podle zákona č. 128/2000 Sb.v platném znění, o obcích, mohou přijít a nahlédnout do nezkrácené verze usnesení, která je založena u sekretářky starosty (1. patro radnice, číslo dveří 26). Zápis ZM Strana 8 (celkem 8)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/36555/2010/PBr Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007 Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0011183/2007/PBr/101 2.1-18.04.2007 zastupitelstvo Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006 Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil, Ladislav

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 28. listopadu 2007

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 28. listopadu 2007 Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 15 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0032055/2007/PBr/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 28. listopadu 2007 Přítomni: Mgr.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 17. prosince 2008 na sále lanškrounského zámku

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 17. prosince 2008 na sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 11 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0032802/2008/KCh/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 17. prosince 2008 na

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále lanškrounského zámku

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 20 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/13065/2010/PBr Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 20. listopadu 2013 na sále lanškrounského zámku od 16.00 hod.

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 20. listopadu 2013 na sále lanškrounského zámku od 16.00 hod. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 2 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/34759/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 20. listopadu

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 31/2009 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět odboru právního ohledně výstavby garáţe v Rybniční ulici a rozhodlo odstoupit

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 5. dne

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 5. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00CCIDR* Čj. MULA 25255/2017 Počet listů dokumentu: 4 Počet příloh: 3 Počet listů příloh: 5 Spisový znak: 101.2.1.

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 01.02.2010 24/2010 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření č. 9 až 12 k rozpočtu města na rok 2010 dle přílohy. Termín realizace do: 28.02.2010 Odpovídá:

Více

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 26.3.2014 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/ /2008/PBr/

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/ /2008/PBr/ Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0017081/2008/PBr/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 25. června 2008 na sále

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 18. listopadu 2009 na sále lanškrounského zámku

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 18. listopadu 2009 na sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 9 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/32119/2009/PBr Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 18. listopadu 2009 na

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 62/2008 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření v poloţkách 1-19 (zpráva čj. 4618/2008/SEK ze dne 06.02.2008).

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne 14.09.2016 USNESENÍ č. 103/ZM/2016 Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun Zastupitelstvo města Lanškroun se seznámilo

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015 USNESENÍ č. 542/RM/2015 Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu Jaroslava

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 25. února 2009 v sále lanškrounského zámku

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 25. února 2009 v sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 11 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/0000744/2009/KCh/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 25. února 2009 v sále

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/17346/2011/PBr Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Místo a čas zahájení: Společenský

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Omluveni jsou zastupitelé Bc. Lenka Bártlová, Erika Kohoutová, Mgr. Olga Pokorná, Jitka Sýkorová, Roman Vymetálek a Ing. Jan Tejkl.

Omluveni jsou zastupitelé Bc. Lenka Bártlová, Erika Kohoutová, Mgr. Olga Pokorná, Jitka Sýkorová, Roman Vymetálek a Ing. Jan Tejkl. ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 27.6.2016 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2794/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 1. února 2016 Zápis

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 13.03.2019 USNESENÍ č. 1/ZM/2019 Aktualizace Plánu obnovy majetku Zastupitelstvo města Lanškroun schválilo aktualizaci Plánu obnovy majetku města

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 05-26-2003 Str.- 1 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 26. 5. 2003 354/2003 RM vzala na vědomí žádost p. Ladislava Sychry. RM ukládá tajemníkovi MěÚ odpovědět žadateli ve smyslu jednání RM. 355/2003

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 04.12.2006 859/2006 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města vydat obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 6/2006 ze dne 13.12.2006, kterou se

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/1114/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Více

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne 18. 09. 2018, od 18:00 hodin Začátek: Konec: 18 hodin 00 minut 18 hodin 45 minut Přítomni: členové zastupitelstva

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 13.08.2007 574/2007 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z otevírání obálek ze dne 06.08.2007 (čj. 20598/2007/PRA) s nabídnutou cenou při soutěži o právo

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, David

Více

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis:

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Odbor investic a majetku Čj.: MULA 13584/2014 Spisový znak: 56.4 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 31 V Lanškrouně dne 23.04.2014 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 07.05.2014

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 1. dne

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 1. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00B7JP6* Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 1. dne 18.1.2017 Přítomni: Omluveni: Hosté:

Více

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne 19.9.2018 v kulturním domě Přítomni: Ing. Radka Formánková, Lumír Konečný, Mgr. Lenka Žikešová, MUDr. Marie Košťálová, MUDr. Petr Fila,

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0000134/2008/PBr/101 2.2- Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Přítomni: 7, dle prezenční listiny

Více

Kandidát Mgr. Zíta Hlasování: 12 pro 11 proti 4 se zdrželi (z 27 přítomných)- návrh nebyl přijat

Kandidát Mgr. Zíta Hlasování: 12 pro 11 proti 4 se zdrželi (z 27 přítomných)- návrh nebyl přijat Informace ze zasedání zastupitelstva města, svolaného mimo roční termínový harmonogram, ze dne 16. listopadu 2007 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S č. 7. Návrh programu:

Z Á P I S č. 7. Návrh programu: Z Á P I S č. 7 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. září 2007 od 18,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. října 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. října 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0027113/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 6, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. října 2007

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne 26.08.2016 Přítomni: Miloš Doleček, Oldřich Hubený, Růžena Motlová, Jaroslav

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 z 2. zasedání konaného dne 4. 12. 2014 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 34493/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 12. října 2016 Zápis

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015 451/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti Farma Jirásek s. r. o., Horní Třešňovec 66, Lanškroun, IČO: 27461645 (čj. MULA

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 33535/2014 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 14. října 2014 Zápis

Více

14. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 24. 6. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno

14. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 24. 6. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno 14. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 24. 6. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno Přítomni: Milan Pilous, Václav Chmelař, Bc. Jiří Špindler, Martin Roušal, Ing. Miroslav Horák, Jaroslav

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 12. dubna 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 12. dubna 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/12132/2010/PBr Přítomni: 8, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 12. dubna 2010

Více

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 21.09.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 6. 2. 2006 76/2006 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z kontrolního dne na akci Domov důchodců ze dne 19. 1. 2006. 77/2006 Rada města Lanškroun bere na

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání:

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání: ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 5. jednání datum konání: 04.10.2016 Přítomni: Mgr. Dalibor Carda Ing. Josef Hermann Mgr. Ivana Ambrusová Mgr. Bohumil Florián MUDr. Jindřich Florián Mgr. Bc. Oldřich Hluško MVDr. Libor

Více

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Skalná č. ZM 01/ 2018 Místo konání : Zasedací místnost SH ve Skalné Datum konání : 08.02.2018 Čas konání : 16, 30 hod. Ukončeno

Více

Předkladatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis:

Předkladatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Odbor investic a majetku Čj.: MULA 17645/2013 Spisový znak: 56.4 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 11 V Lanškrouně dne 10.06.2013 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 19.06.2013

Více

ZÁPIS 9/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves

ZÁPIS 9/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves ZÁPIS 9/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves Místo konání: Datum konání: Číslo jednací: Přítomni: velká zasedací místnost OÚ 27. června 2019 v 19:00 hodin NOVA-587/2019 Ing. Jan Dobrovolný Karel

Více

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 2/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 10.02.2016 USNESENÍ č. 1/ZM/2016 Návrh Ing. Martina Košťála - prověření zjednodušeného podlimitního řízení veřejné zakázky " KULTURNÍ DŮM LANŠKROUN"

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města Přítomni: Ing. P. Bartoš, MBA, H. Bartíková, Ing. V. Urbánek, Ing. Z. Bělohradská, Ing. P. Pelešková, Ing. P. Kosík, Doc. Ing. V. Penížek, Ph.D., O.

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 1297/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 16. ledna 2015 Zápis

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hodin, ukončeno

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 25.02.2008 98/2008 Rada města Lanškroun schvaluje Směrnici o evidenci a nakládání s dlouhodobým majetkem. (seznámení příslušných pracovníků se směrnicí) Zodpovídá:

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 8. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 19. 10. 2011 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: M. Douša, T. Verner,

Více

Zapisovatelkou jednání jmenovala paní starostka Mgr. Kateřinu Kárskou.

Zapisovatelkou jednání jmenovala paní starostka Mgr. Kateřinu Kárskou. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 14 Počet listů příloh:2+2+2(usnesení) Spisová značka: SEK/18588/2012/KKa Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 11. července

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 18820/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 4. června 2015 Zápis

Více

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 27.6. 2018 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 1.10.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje 5. 4. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení R/1018-1020/18 Přítomni: MARTIN NETOLICKÝ, ROMAN LÍNEK, MICHAL KORTYŠ, BOHUMIL BERNÁŠEK, VÁCLAV

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. prosince 2008

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. prosince 2008 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 9 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0032100/2008/KCh/101 2.2- Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. prosince 2008

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS Č. 6 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 26.3.2018 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Město Rakovník Zastupitelstvo města. Z á p i s

Město Rakovník Zastupitelstvo města. Z á p i s Město Rakovník Zastupitelstvo města Z á p i s z prvního (ustavujícího) zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6. 11. 2006 od 17,00 hodin v sále Kulturního centra v Rakovníku Přítomni: členové

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více