SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - NEMOVITOSTI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - NEMOVITOSTI"

Transkript

1 SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - NEMOVITOSTI Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu, platíte nám pouze symbolický paušál. Ten pokrývá některé z našich nákladů vzniklých zpracováním žádosti. Náš zájem na Vašem úspěchu je proto oboustranný a vzájemně motivující. Na dalších stranách naleznete: a. bližší informace o uvedené výzvě b. přehled našich referencí Předmět nabídky 1. Příprava a podání projektové žádosti o dotaci Vypracování vlastní dotační žádosti Vypracování projektové dokumentace včetně podnikatelského záměru, CBA a dalších povinných i nepovinných příloh Případná podpor se zařazením objektu do národní databáze brownfieldů Komunikace s koordinátorem programu Další služby s ohledem na typ projektu 2. Dotační řízení a administrace projektu Metodická podpora věcného i finančního řízení projektu pro zajištění souladu realizace projektu s dotačními pravidly Zpracování informací o stavu realizace projektu a přehledu uskutečněných výdajů projektu, povinné publicity a výběrových řízeních Vyplnění a odeslání monitorovacích zpráv, včetně závěrečné zprávy Zpracování případných žádostí o změnu projektu a metodická podpora při případných kontrolách projektu OP PIK - NEMOVITOSTI Cílem programu je usnadňovat malým a středním podnikatelům modernizaci zastaralých, prostorově a technicky nevyhovujících, budov pro provádění podporovaných ekonomických činností, nebo jejich nahrazení novými budovami pro podnikání ve všech regionech kromě hlavního města Prahy umožňujících tak zachování a zvyšování zaměstnanosti v regionu či přispívajících ke zlepšení životního prostředí nebo pracovních podmínek zaměstnanců. O NÁS Dotační poradenství v roce 1999 jsme se stali první společnost na trhu poskytující komplexní dotační služby ve všech oblastech podpory a od té doby jsme aktivně napomohli k čerpání desítek miliard korun v rámci národních i evropských programů. Reference Vybrané reference našich projektů během naší 14leté poradenské historie naleznete níže. V rámci OPPI dosahujeme téměř 100 % úspěšnost. 3. Realizace a administrace výběrových řízení Metodická podpora ve všech fázích procesu zadání zakázek Příprava zadávací dokumentace Příprava vzorových podkladů pro jednání výběrových komisí Elektronická archivace všech dokumentů souvisejících s výběrovými řízeními v elektronických systémech poskytovatele dotace Neváhejte nás kontaktovat pro další bezplatnou telefonickou konzultaci či upřesnění naší nabídky služeb. Za tým Grant Advisor, Martin Dítě, jednatel Ing. Martin Dítě jednatel mobil: m.dite@grantadvisor.cz GRANT ADVISOR, spol. s r.o. IČ: DIČ: CZ Kancelář: Vrchlického sad Brno URL:

2 OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST PO 2 NEMOVITOSTI Sumář programu Program je zaměřen na projekty, jejichž realizací dojde k rekonstrukci brownfieldu na podnikatelský objekt (revitalizace plochy pro vlastní podnikání, rekonstrukce objektu). Žadateli jsou malé a střední podniky. Na co lze žádat Podporována bude modernizace výrobních provozů a rekonstrukce stávající zastaralé infrastruktury a rekonstrukce objektů typu brownfield a jejich přeměna na moderní podnikatelské objekty. V rámci programu bude možné podpořit investice do stavebních úprav včetně demolice původních staveb a výstavby novostaveb. Podporované projekty jsou rozděleny na následující typy projektů: Projekt revitalizace plochy pro vlastní podnikání - projekt, jehož realizací vzniknou investičně připravené plochy v rámci výstavby nové plochy pro vlastní podnikání nebo jehož realizací dojde ke zvýšení kvality nebo využitelnosti ploch stávající podnikatelské zóny. Projekt rekonstrukce objektu - projekt, jehož realizací dojde k rekonstrukci technicky nevyhovujícího objektu nebo brownfieldu na podnikatelský objekt. Na co nelze žádat Nebudou podporovány investice do pořízení nových výrobních technologií, ale pouze investice do stavebních úprav včetně demolice původní stavby a výstavby novostavby. Výstavba objektu nebo výstavba zóny realizovaná jako novostavba tzv. na zelené louce. Výdaje na odstranění ekologických zátěží na projektem dotčených nemovitostech. Indikátory Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory: a) Povinné k výběru: Počet firem využívajících novou nebo modernizovanou infrastrukturu pro podniknání. b) Povinné k naplnění: Rozšířené, zrekonstruované nebo nově vybudované kapacity bez záboru zemědělského půdního fondu. Kdo může žádat Malý a střední podnik, který prokáže vlastnická nebo jiná práva k nemovitosti a zároveň je jejím uživatelem, jehož odvětvové vymezení činnosti je podporované v rámci programu. Hodnocení projektu Agentura Czechinvest dle kritérií přijatelnosti (binární ANO/NE). Hodnotitelé dle výběrových kritérií a posudků (2 interní hodnotitelé).

3 Souhrnný výběr projektů provede výběrová komise. Na základě závěru výběrové komise vydá rozhodnutí o poskytnutí dotace řídící orgán OP PIK, tj. poskytovatel dotace (Ministerstvo průmyslu a obchodu). Druh výzvy: Průběžná Model hodnocení dvoukolový: 1. kolo hodnocení předběžných žádostí. 2. kolo hodnocení plných žádostí (pouze ty žádosti, které byly schváleny v 1. kole). Metodika bodování Kritéria pro hodnocení jsou rozdělena na pět základních částí: Binární (vylučovací) kritéria Připravenost žadatele k realizaci projektu (hodnotící kritérium, max. 15 bodů) Potřebnost a relevance projektu (hodnotící kritérium, max. 60 bodů) Hospodárnost rozpočtu (hodnotící kritérium, max. 18 bodů) Specifická kritéria (hodnotící kritérium, max. 7 bodů) Pokud projekt předložený žadatelem o dotaci získá v části Binární kritéria alespoň jedno záporné hodnocení, bude projekt z dalšího hodnocení vyřazen jako nepřijatelný. Projekt může získat maximálně 100 bodů. Minimální počet bodů potřebných pro naplnění kritérií programu a schválení projektu je 60. Výše dotace a oprávněné výdaje Minimální příspěvek na projekt je stanoven na 1 mil. Kč, maximální příspěvek je 200 mil. Kč. Způsobilé výdaje: Za způsobilé výdaje jsou považovány tyto náklady: Nákup pozemků. Nákup staveb. Odstranění nevyužitých staveb. Inženýrské sítě a účelové komunikace. Úprava pozemků. Projekční činnost ve výstavbě. Inženýrská činnost. Rekonstrukce/modernizace staveb. Novostavby. Způsobilými výdaji nejsou: DPH, pokud je příjemce podpory plátcem DPH. Výdaje vzniklé nebo uhrazené před datem přijatelnosti projektu.

4 Splátky půjček a úvěrů. Sankce a penále. Výdaje na záruky, pojištění, úroky, bankovní poplatky, kursové ztráty, celní a správní poplatky. Leasing. Finanční kritéria: Plánovaná alokace výzvy Kč. Forma podpory - dotace. Míra podpory - 45 % malý podnik, 35 % střední podnik. Výše dotace mil. Kč. V případě podpory revitalizace zóny: max. 300 Kč/m 2 podnikatelské zóny V případě podpory rekonstrukce objektu min. 500 m 2 podlahové plochy po realizaci projektu: o max Kč/m 3 obestavěného prostoru (světlá výška pod 6 m) o max Kč/m 3 obestavěného prostrou (světlá výška nad 6 m) Specifika a omezení Cílové území: Území České republiky, mimo území hl. m. Prahy. Rozhodující pro posouzení místní přijatelnosti není sídlo žadatele, ale skutečné místo realizace projektu = skutečné místo dopadu realizovaného projektu z hlediska jeho přínosů do příslušného regionu. Prioritně hospodářsky problémové regiony a území s vysokou mírou nezaměstnanosti. Projekt bude posuzován také z hlediska své případné vazby na integrovanou strategii v rámci tzv. integrované územní investice ( ITI ) realizované v ČR v letech v následujících metropolitních oblastech: Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, aglomerace Ústecko Chomutovská, Olomoucká a Hradecko Pardubická. Žadatel v žádosti uvede, zda předkládaný projekt vychází z některé z uvedených schválených integrovaných strategií (pro účely dalšího sledování ze strany Řídícího orgánu OP PIK). Harmonogram: Datum příjmů žádostí o podporu: o Předběžné žádosti: 1. Červen (14 hod) 31. srpen 2015 o Plné žádosti: 1. září leden 2016 Všechny nemovitosti v rámci předkládaného projektu musí být registrovány v Národní databázi brownfields ( do jedné z následujících kategorií: Brownfield Nemovitost k rekonstrukci Doba realizace projektu nesmí překročit 3 roky od data přijatelnosti projektu. Podporovaná odvětví SEKCE B Těžba a dobývání

5 Ostatní těžba a dobývání SEKCE C Zpracovatelský průmysl Výroba potravinářských výrobků Výroba nápojů Výroba textilií Výroba oděvů Výroba usní a souvisejících výrobků Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, kromě nábytku (s výjimkou výroby pilařské a impregnace dřeva u zemědělských podnikatelů CZ-NACE 16.1) Výroba papíru a výrobků z papíru Tisk a rozmnožování nahraných nosičů Výroba chemických látek a chemických přípravků (s výjimkou výroby syntetických vláken CZ-NACE 20.60) Výroba základních farmaceutických výrobků a přípravků Výroba pryžových a plastových výrobků Výroba ostatních nekovových minerálních výrobků Výroba základních kovů, hutní zpracování kovů; slévárenství Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení Výroba počítačů, elektronických a optických přístrojů a zařízení Výroba elektrických zařízení Výroba strojů a zařízení j. n. Výroba motorových vozidel (kromě motocyklů), přívěsů a návěsů Výroba ostatních dopravních prostředků a zařízení (s výjimkou stavby lodí a plavidel CZ-NACE 30.11) Výroba nábytku Ostatní zpracovatelský průmysl Opravy a instalace strojů a zařízení SEKCE E Zásobování vodou; činnosti související s odpadními vodami, odpady a sanacemi Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití SEKCE F Stavebnictví Výstavba budov Inženýrské stavitelství Specializované stavební činnosti SEKCE G Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel Velkoobchod (kromě motorových vozidel) Maloobchod (kromě motorových vozidel) SEKCE J Informační a komunikační činnosti Vydavatelské činnosti

6 Činnosti v oblasti filmů, videozáznamů a televizních programů, pořizování zvukových nahrávek a hudební vydavatelské činnosti Telekomunikační činnosti Činnosti v oblasti informačních technologií Informační činnosti SEKCE M Profesní, vědecké a technické činnosti Právní a účetnické činnosti Činnosti vedení podniků, poradenství v oblasti řízení Architektonické a inženýrské činnosti, technické zkoušky a analýzy Výzkum a vývoj Průzkum trhu a veřejného mínění Ostatní profesní, vědecké a technické činnosti SEKCE N Administrativní a podpůrné činnosti Činnosti související se zaměstnáním SEKCE S Ostatní činnosti Opravy počítačů a výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost

7 VYBRANÉ REFERENCE Naše společnost disponuje rozsáhlými zkušenostmi s přípravou investičních i neinvestičních projektů. Tento výčet by mohl být dále rozšířen o velké projekty, které zpracovávali členové našeho týmu mimo naši organizaci, příkladem mohou být významné investiční projekty v oblasti vědy a výzkumu a další. Podpora podnikání Projekt Žadatel Náklady Dotace Program Vybudování výzkumně-vývojového centra AlveyManex a.s Alvey Manex a.s Kč 50 % OPPI - Potenciál Pořízení technologií pro společnost Alvey Manex pro zvýšení konkurenceschopnosti Alvey Manex a.s Kč 40 % OPPI - Rozvoj Zvýšení produktivity a optimalizace montážních operací výroby dveřních výplní osobních automobilů Mürdter Dvořák, nástrojárna, spol. s r.o Kč 50 % OPPI - Inovace Centrum sdílených služeb Cloud Empire Vývoj redakčního systému (CMS) Teresa Inovace transakčního a billingového systému Cloud Empire s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT a SS IZON s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT a SS Agmo, a.s Kč 50 % OPPI - ICT a SS Inovace ICT v podniku Katring Plus Katring Plus s.r.o Kč 50 % OPPI - ICT v P. Rozvoj společnosti BV BRUMOVICE VÝTAHY s.r.o. prostřednictvím inovace ICT BV BRUMOVICE VÝ- TAHY s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT v P. Vývoj aplikace v oblasti zdravotnictví ve společnosti CTMOS, spol. s r.o. CTMOS, spol. s r.o Kč 60 % OPPI - ICT a SS Inovace ICT v podniku MONTS s.r.o. MONTS s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT v P. Inovace ICT ve společnosti Unointeriér Unointeriér s.r.o Kč 50 % OPPI - ICT v P. Inovace ICT ve společnosti Revos Revos, s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT v P. Inovace ICT ve společnosti Hakov Hakov a.s Kč 60 % OPPI - ICT v P. Inovace ICT ve společnosti Dina-Hitex Inovace interaktivního systému DINA-HITEX, spol. s.r.o. Comgate Interactive, s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT v P Kč 50 % OPPI - ICT a SS

8 Podpora vývoje generačně nové platformy informačního systému s víceúrovňovým redakčním systémem webprogress, s.r.o Kč 60 % OPPI - ICT a SS Výstavba čistých prostor pro finalizaci veterinárních přípravků Bioveta a.s Kč 46 % OPPP Inovace Rozvoj společnosti DINA HITEX prostřednictvím nové výrobní linky pro netkané textilie DINA - HITEX Kč 55 % OPPP Inovace Zvýšení konkurenceschopnosti společnosti BOHEMIAN TECHNOLOGIES a.s. na zahraničních trzích BOHEMIAN TECHNO- LOGIES a.s Kč 46 % OPPP Rozvoj Podpora strategie zvýšení exportu marketingovou prezentací společnosti MEZSERVIS spol. s r.o. MEZSERVIS spol. s.r.o Kč 46 % OPPP Rozvoj Rozšíření a modernizace technologií pro výrobu nábytku NADOP Ořechov Kč 30 % OPPP Rozvoj Marketingový set prezentací pro zahraniční partnery Pořízení CNC obráběcího centra a technologického mostního jeřábu pro závod Loštice GEODIS BRNO spol. s.r.o. SAN-JV s.r.o Kč 39 % OPPP Marketing Kč 39 % OPPP Rozvoj Truhlářská výrobna Pavel Králík Kč 44.5 % SROP Vývoj kultivačních a purifikačních technologií pro průmyslovou produkci rekombinantních vakcín Bioveta a.s Kč 46 % OPPI Inovace Profesionalizace marketingu infoproduktů společnosti GRANT ADVISOR GRANT ADVISOR, spol. s r.o Kč 50 % OPPP Poradenství Regionální rozvoj a rozvoj cestovního ruchu Projekt Žadatel Náklady Dotace Zkvalitnění odborné výuky prostřednictvím investic do výukového zázemí SOŠ a SOU Čelákovice Kč 60 % Přístavba azylového domu sv. Eufrazie pro matky s dětmi Kongregace Naší Paní milosrdenství Dobrého Pastýře Kč 92,5 % Poznej golfový život - propagace golfové turistiky na Brněnsku GOLF BRNO a.s Kč 46.7 % Westernové městečko Boskovice Westernové městečko Boskovice s.r.o Kč 46.7 %

9 Větruše dominanta Ústí nad Labem Ústí nad Labem Kč 75 % Transfer regionálních aktivit v oblasti cestovního ruchu prostřednictvím Sítí pro podporu podnikání a využití IT (TRANs-IT) Burgenlandkreis Německo N / A N / A Navštivte Jihomoravské lázně Lázně Hodonín Kč 90 % Turistické centrum SOLNICE Alexandra Plánská Kč 46 % Městské golfové hřiště Brno Jinačovice - dokončení výstavby třetího devítijamkového golfového hřiště Modernizace a rozšíření ubytovacích a stravovacích kapacit Motorestu Mikulov GOLF BRNO, a.s Kč 46 % Travel Wine spol.s.r.o Kč 46 % Regenerace panelového sídliště Krásané Březno - V Oblouku Statutární město Ústí nad Labem Kč 70 % Výstavba zařízení relaxační a sportovní části Hotelu Madison v Břeclavi Městské golfové hřiště Brno Jinačovice - Golfová akademie Spojení dvou břehů CZ-A - Stavební úpravy lávky pro cyklisty Nový Přerov - Jevišovka na trase Praha - Vídeň RACIO s.r.o Kč 48 % GOLF Brno a.s Kč 27 % Obec Nový Přerov Kč 75 % Nástavby sportovních kabin Obec Přibice Kč 100 % Břeclav - přístupová komunikace k podnikatelským objektům v areálu bývalého cukrovaru Zámek Moravský Krumlov - hotel a kongresové centrum Město Břeclav Kč 75 % INCHEBA PRAHA a.s Kč 18 % Městské golfové hřiště Brno Jinačovice GOLF BRNO, a.s Kč 42 % Rekonstrukce Muzea města Ústí nad Labem s cílem zřízení centra česko-německých studií Collegium Bohemicum Statutární město Ústí nad Labem Kč 39 % Nové produkty a marketing turistické destinace ZO ČSOP ADONIS č. 56/ Kč 90 % Navštivte Mikulovsko Travel Wine spol. s r.o Kč 47 % Jezdecký areál Velká kasárna Hodonín Jezdecký klub Nesyt Kč 90 %

10 Modernizace lyžařského areálu a dostavba turistické ubytovny v Olešnici Město Olešnice Kč 60 % Obnova turistické stezky Větruše - Vrkoč - Nebeské schůdky - studie proveditelnosti Statutární město Ústí nad Labem Kč 80 % Naučná stezka Ovčí vrch Konstantinovy Lázně Kč 90 % Společensko sportovní areál HARMONIE ELVOSPOL, s.r.o Kč 20 % Rozšíření ubytovací a stravovací kapacity hotelu MBZ M v Mikulově MBZ M s.r.o Kč 46 % Penzion Albor Čejkovice Bořivoj Damborský Kč 46 % Nástavby sportovních kabin Obec Přibice Kč 100 % Parkoviště u Aquaparku Obec Konstantinovy Lázně Kč 75 % Rekonstrukce východního křídla areálu Pavlínina dvora v Šumperku Rozvoj lázeňské infrastruktury v Jihomoravském kraji Město Šumperk Dobrovolný svazek obcí Jihomoravské lázně Kč 41 % Kč 65 % Rozvoj lidských zdrojů Projekt Žadatel Náklady Dotace Rekonstrukce knihovny na centrum celoživotního vzdělávání regionu Hustopeče Město Hustopeče Kč 88 % Podpora rozšíření a systematizace komplexního vzdělávání zaměstnanců Realizace vzdělávacích akcí pro zaměstnance společnosti Aquasoft Agentura podporovaného zaměstnání pro tělesně postižené Pivovary Staropramen a.s Kč 33 % Aquasoft, spol. s.r.o Kč 75 % Liga za práva vozíčkářů Kč 100 % Leonardo da Vinci - Eurosigns 1 Evropské znakové jazyky pro profesionály Leonardo da Vinci - Eurosigns 2 Evropské znakové jazyky pro profesionály Českomoravská jednota neslyšících Českomoravská jednota neslyšících Kč 75 % Kč 75 % Leonardo da Vinci - Eurochance 1 English and German for visually impaired people Brailcom o.p.s Kč 75 % Leonardo da Vinci - Signall 1 Interesource Group Ireland Limited Kč 75 %

11 Vzdělávání zaměstnanců společnosti S&T Services Česká republika s.r.o. S&T Services Česká republika s.r.o Kč 75 % Dopravní a technická infrastruktura Projekt Žadatel Náklady Dotace III/03821 Havlíčkův Brod, Lidická-Havířská, 2. Stavba Vysočina Kč 75 % Vranov nad Dyjí - přístupová komunikace II/398 Správa a údržba silnic JMK Kč 80 % Rekonstrukce mostu ev. č v Přibyslavicích a rekonstrukce silnice III/35114 II/411, II/152, III/15226 Moravské Budějovice - okružní křižovatka Kraj Vysočina Kč 75 % Kraj Vysočina Kč 75 % Silnice II/437, most ev. č , Chvalčov Ředitelství silnic Zlínského kraje Kč 75 % Kruhová křižovatka u Autostylu Město Trutnov Kč 75 % Vybudování informační infrastruktury sdružení obcí Mikroregion Bystřice-Nýdek Mikroregion Bystřice - Nýdek Kč 85 % Městský kamerový systém hl. m. Prahy Hlavní město Praha Kč 78 % Rozvoj dopravní obslužnosti v Jihomoravském kraji formou IDS Rozvoj dopravní obslužnosti v Jihomoravském kraji formou integrovaného dopravního systému - II. fáze Jihomoravský kraj Kč 75 % Jihomoravský kraj Kč 75 % Bezbariérově a ekologicky - nákup nízkopodlažních trolejbusů pro Ústí nad Labem Statutární město Ústí nad Labem Kč 75 % Modernizace silničního propojení Boskovic a Velkých Opatovic a jejich napojení na silnici I/43 Správa a údržba silnic JMK Kč 75 % Rekonstrukce mostu ev. č v Jaroměřicích Vysočina Kč 75 % Zlepšení přeshraniční infrastruktury - hraniční přechody ČR - Rakousko Modernizace silničního připojení severní části okresu Vyškov na dálnici D1 Letovice - přístupová komunikace k průmyslovým zónám Správa a údržba silnic JMK Kč 80 % Správa a údržba silnic JMK Kč 75 % Správa a údržba silnic JMK Kč 75 %

12 Obnova kulturních památek a podpora kultury Projekt Žadatel Náklady Dotace Benediktinský klášter Rajhrad Benediktinské Opatství Rajhrad Kč 80 % 20. ročník mezinárodního bienále grafického designu a konference ICOGRADA Exposition of time - mezinárodní putovní expozice hodin Moravská galerie Brno Kč 75 % Město Šternberk Kč 75 % FÉNIX & PŘIBLÍŽENÍ UMĚNÍ ZPĚT K LIDEM International Art Gallery Kč 90 % Zemědělství a rozvoj venkova Projekt Žadatel Náklady Dotace Modernizace zařízení pro balení tvarohových výrobků POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s Kč 46 % Dopravní obslužnost mikroregionu Hrušovansko Obec Břežany Kč 90 % Zdokonalení hygieny provozu v provozovně Ostrava - Martinov Optimalizace odpadového hospodářství mikroregionu Kloboucko Mlékárna Kunín, a.s Kč 50 % Město Klobouky u Brna Kč 90 % Sběrný dvůr odpadového materiálu Olešnice Město Olešnice Kč 85 % Zajištění kritického kontrolního bodu - skladování hotových výrobků v chladírně Vybudování spojovacího koridoru pro přesun výrobků při zachování teplotního řetězce Mlékárna Kunín, a.s Kč 50 % Mlékárna Kunín, a.s Kč 50 % Nákup technologie pro pasterizaci mléka Nákup technologie pro porcování drůbeže Modernizace a nákup chladícího zařízení skladivacích komor Mlékárna Olešnice, rolnické mlékařské družstvo Moravskoslezské drůbežářské závody PROMT a.s. Moravskoslezské drůbežářské závody PROMT a.s Kč 50 % Kč 50 % Kč 50 % Polyfunkční dům pro rozvoj turistiky a vzdělávání Mikulov Marcus a CO., s.r.o Kč 50 % Zlepšení kvality vod horního povodí řeky Moravy Vodohospodářská zařízení Šumperk Kč 75 %

Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory:

Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory: Souhrn programu Program je zaměřen na projekty, jejichž realizací dojde k rekonstrukci brownfieldu na podnikatelský objekt (revitalizace plochy pro vlastní podnikání, rekonstrukce objektu). Žadateli jsou

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - SPOLUPRÁCE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - SPOLUPRÁCE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - SPOLUPRÁCE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA VÝVOJ NOVÝCH PRODUKTŮ A TECHNOLOGIÍ PŘI ZPRACOVÁNÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PRODUKTŮ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA VÝVOJ NOVÝCH PRODUKTŮ A TECHNOLOGIÍ PŘI ZPRACOVÁNÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PRODUKTŮ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA VÝVOJ NOVÝCH PRODUKTŮ A TECHNOLOGIÍ PŘI ZPRACOVÁNÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PRODUKTŮ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika.

Více

Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory 2 :

Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory 2 : Souhrn programu Cílem této výzvy programu Technologie pro mikropodniky je podpora zvyšování počtu realizovaných nových podnikatelských záměrů začínajících mikropodniků přispívajících k rozvoji regionů

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST SLUŽBY PÉČE O DĚTI 1. STUPNĚ ZŠ MIMO ŠKOLNÍ VYUČOVÁNÍ V PRAZE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST SLUŽBY PÉČE O DĚTI 1. STUPNĚ ZŠ MIMO ŠKOLNÍ VYUČOVÁNÍ V PRAZE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST SLUŽBY PÉČE O DĚTI 1. STUPNĚ ZŠ MIMO ŠKOLNÍ VYUČOVÁNÍ V PRAZE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA TECHNIKA A TECHNOLOGIE PRO LESNÍ HOSPO- DÁŘSTVÍ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA TECHNIKA A TECHNOLOGIE PRO LESNÍ HOSPO- DÁŘSTVÍ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA TECHNIKA A TECHNOLOGIE PRO LESNÍ HOSPO- DÁŘSTVÍ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA ZPRACOVÁNÍ A UVÁDĚNÍ NA TRH ZEMĚDĚL- SKÝCH PRODUKTŮ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA ZPRACOVÁNÍ A UVÁDĚNÍ NA TRH ZEMĚDĚL- SKÝCH PRODUKTŮ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA ZPRACOVÁNÍ A UVÁDĚNÍ NA TRH ZEMĚDĚL- SKÝCH PRODUKTŮ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST PODPORA SOCI- ÁLNÍHO PODNIKÁNÍ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST PODPORA SOCI- ÁLNÍHO PODNIKÁNÍ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ZAMĚSTNANOST PODPORA SOCI- ÁLNÍHO PODNIKÁNÍ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu, platíte

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA INVESTICE DO ZEMĚDĚLSKÝCH PODNIKŮ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA INVESTICE DO ZEMĚDĚLSKÝCH PODNIKŮ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA INVESTICE DO ZEMĚDĚLSKÝCH PODNIKŮ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu,

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE - ROZVOJ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE - ROZVOJ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE - ROZVOJ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu, platíte nám pouze symbolický

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - MARKETING

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - MARKETING SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - MARKETING Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - INOVACE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - INOVACE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - INOVACE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu,

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při

Více

Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory 1 :

Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory 1 : Souhrn programu Program Marketing podporuje pořízení služeb pro malé a střední podniky zaměřených na mezinárodní konkurenceschopnost usnadňující vstup na zahraniční trhy. Podporované aktivity Usnadnění

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST PARTNERSTVÍ ZNALOST- NÍHO TRANSFERU

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST PARTNERSTVÍ ZNALOST- NÍHO TRANSFERU SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST PARTNERSTVÍ ZNALOST- NÍHO TRANSFERU Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA LESNICKÁ INFRASTRUKTURA

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA LESNICKÁ INFRASTRUKTURA SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA LESNICKÁ INFRASTRUKTURA Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu, platíte

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - TECHNOLOGIE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - APLIKACE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - APLIKACE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST - APLIKACE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

V rozsahu křížového financování je v rámci podporovaného projektu umožněna podpora vzdělávání zaměstnanců a zaměstnavatelů příslušného podniku.

V rozsahu křížového financování je v rámci podporovaného projektu umožněna podpora vzdělávání zaměstnanců a zaměstnavatelů příslušného podniku. Souhrn programu Program je zaměřen na výstavbu, pořízení a rekonstrukce školících center, modernizaci prostor pro vzdělávání a pořízení vybavení školících prostor včetně školících pomůcek a pořízení vzdělávacích

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ SNÍŽENÍ EMISÍ STACIONÁRNÍCH ZDROJŮ

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ SNÍŽENÍ EMISÍ STACIONÁRNÍCH ZDROJŮ SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ SNÍŽENÍ EMISÍ STACIONÁRNÍCH ZDROJŮ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu,

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST MARKETING II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST MARKETING II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST MARKETING II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - POTENCIÁL

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - POTENCIÁL SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST - POTENCIÁL Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU HORIZONT 2020 SPOLEČ- NÝ PODNIK PRO BIOPRŮMYSL

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU HORIZONT 2020 SPOLEČ- NÝ PODNIK PRO BIOPRŮMYSL SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY PROGRAMU HORIZONT 2020 SPOLEČ- NÝ PODNIK PRO BIOPRŮMYSL Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání grantu,

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST NEMOVITOSTI II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST NEMOVITOSTI II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST NEMOVITOSTI II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

Zásobování vodou; činnosti související s odpadními vodami, odpady a sanacemi

Zásobování vodou; činnosti související s odpadními vodami, odpady a sanacemi Potenciál SEKCE C Zpracovatelský průmysl 19 10 Výroba potravinářských výrobků 20 13 Výroba textilií 2 14 Výroba oděvů 15 Výroba usní a souvisejících výrobků 16 Zpracování dřeva, výroba dřevařských, korkových,

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST - ICT A SDÍLENÉ SLUŽBY II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST TECHNOLOGIE IV

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST TECHNOLOGIE IV SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST TECHNOLOGIE IV Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST APLIKACE II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST APLIKACE II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST APLIKACE II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

OP PIK Nemovitosti Výzva 1

OP PIK Nemovitosti Výzva 1 OP PIK Nemovitosti Výzva 1 Cílem programu Nemovitosti je usnadňovat malým a středním podnikatelům modernizaci zastaralých, prostorově a technicky nevyhovujících budov pro provádění podporovaných ekonomických

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ŠKOLICÍ STŘEDISKA II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST POTENCIÁL II

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST POTENCIÁL II SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KON- KURENCESCHOPNOST POTENCIÁL II Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

Tab. H.2 Ekonomické subjekty podle převažující činnosti CZ-NACE ve Středočeském kraji a jeho okresech k

Tab. H.2 Ekonomické subjekty podle převažující činnosti CZ-NACE ve Středočeském kraji a jeho okresech k Celkem 328 029 25 049 22 260 35 261 22 365 16 429 24 149 27 311 23 723 47 894 41 630 30 045 11 913 v tom: A Zemědělství, lesnictví a rybářství 14 706 1 901 933 1 084 929 1 006 1 245 1 048 1 193 1 464 1

Více

Nízkouhlíkové technologie 2015

Nízkouhlíkové technologie 2015 Nízkouhlíkové technologie 2015 Příjem žádostí je červen - září 2015. Podporované aktivity: Zavádění inovativních technologií v oblasti nízkouhlíkové dopravy (elektromobilita silničních vozidel), pilotní

Více

šíření znalostí dle Rámce společenství pro státní podporu výzkumu, vývoje a inovací, a dále podnikatelské subjekty s výzkumnými kapacitami.

šíření znalostí dle Rámce společenství pro státní podporu výzkumu, vývoje a inovací, a dále podnikatelské subjekty s výzkumnými kapacitami. Souhrn programu Program Spolupráce je mimo jiné zaměřen na podporu klastrů (kolektivní výzkum, sdílená infrastruktura, internacionalizace klastru, rozvoj klastrové organizace). Podporované aktivity Kolektivní

Více

Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory:

Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory: Souhrn programu Program je zaměřen na snížení energetické náročnosti podnikatelského sektoru. Podporována bude modernizace a rekonstrukce rozvodů, zavádění systémů měření a regulace, snižování energetické

Více

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ÚSPORY ENERGIE

SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ÚSPORY ENERGIE SLUŽBY DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKU- RENCESCHOPNOST ÚSPORY ENERGIE Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

Název položky Rostlinná a živočišná výroba, myslivost a související čin.

Název položky Rostlinná a živočišná výroba, myslivost a související čin. POPIS ČÍSELNÍKU Kód: BA0051 NACE rev.2 Název: Klasifikace ekonomických činností CZ-NACE Charakteristika: Klasifikace ekonomických činností odpovídající druhé úrovni, tj. oddílům Klasifikace ekonomických

Více

JAKÉ JSOU ZÁKLADNÍ PODMÍNKY FINANCOVÁNÍ

JAKÉ JSOU ZÁKLADNÍ PODMÍNKY FINANCOVÁNÍ NÁZEV DOTAČNÍHO TITULU Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Program: Služby infrastruktury - výzva II Cíl výzvy: Zkvalitňovat služby podpůrné inovační infrastruktury, která povede

Více

Oprávněnými žadateli jsou podnikatelské subjekty a organizace pro výzkum a šíření znalostí.

Oprávněnými žadateli jsou podnikatelské subjekty a organizace pro výzkum a šíření znalostí. Souhrn programu Program je zaměřen na realizaci průmyslového výzkumu 1 a experimentálního vývoje 2, včetně účasti na mezinárodních projektech průmyslového výzkumu a vývoje. Oprávněnými žadateli jsou podnikatelské

Více

RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE (ručení za provozní i investiční úvěry)

RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE (ručení za provozní i investiční úvěry) RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE (ručení za provozní i investiční úvěry) Vyhlašovatel programu ručení: CEJIZA, s. r. o., se sídlem Žerotínovo nám. 3/5, 602 00 Brno, IČ 28353242, www.cejiza.cz. Tento program

Více

Krajské rozložení podpory podnikového výzkumu a inovací ( ) v high-tech a medium high-tech odvětvích

Krajské rozložení podpory podnikového výzkumu a inovací ( ) v high-tech a medium high-tech odvětvích Krajské rozložení podpory podnikového výzkumu a inovací (2007-2013) v high-tech a medium high-tech odvětvích Miroslav Kostić, Technologické centrum AV ČR Úvod Operační program Podnikání a inovace (dále

Více

Program ROZVOJ III. - 1. prodlouţení

Program ROZVOJ III. - 1. prodlouţení Operační program PODNIKÁNÍ A INOVACE Tento program je vyhlášen Ministerstvem Průmyslu a obchodu a administrován agenturou CzechInvest Program ROZVOJ III. - 1. prodlouţení Příjem Registračních ţádostí:

Více

JAKÉ JSOU ZÁKLADNÍ PODMÍNKY FINANCOVÁNÍ

JAKÉ JSOU ZÁKLADNÍ PODMÍNKY FINANCOVÁNÍ NÁZEV DOTAČNÍHO TITULU Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Program: Obnovitelné zdroje energie I. výzva Cíl výzvy: Podpora výroby a distribuce energie pocházející z obnovitelných

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj Ing. Hana Janáčková regionální projektová manažerka Brno, 26. února 2014 Regionální kancelář

Více

NÁZEV DOTAČNÍHO TITULU PODPOROVANÉ AKTIVITY CO LZE FINANCOVAT. Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

NÁZEV DOTAČNÍHO TITULU PODPOROVANÉ AKTIVITY CO LZE FINANCOVAT. Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost NÁZEV DOTAČNÍHO TITULU Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Prioritní osa 1: Rozvoj výzkumu a vývoje Program: Spolupráce Klastry výzva II Cíl programu: Podpořit rozvoj inovačních

Více

Program. Regionální úvěr RPZ. pro malé a střední podnikatele ve Zlínském kraji (s platností od 1.7.2011)

Program. Regionální úvěr RPZ. pro malé a střední podnikatele ve Zlínském kraji (s platností od 1.7.2011) Program Regionální úvěr RPZ pro malé a střední podnikatele ve Zlínském kraji (s platností od 1.7.2011) Program je realizován podle Nařízení Komise (ES) č. 1998/2006 ze dne 15. prosince 2006 o použití článků

Více

CzechInvest Regionální kancelář pro Jihomoravský kraj. Mgr. Lucie Kuljovská ředitelka regionální kanceláře Hodonín, 29. října 2013

CzechInvest Regionální kancelář pro Jihomoravský kraj. Mgr. Lucie Kuljovská ředitelka regionální kanceláře Hodonín, 29. října 2013 CzechInvest Regionální kancelář pro Jihomoravský kraj Mgr. Lucie Kuljovská ředitelka regionální kanceláře Hodonín, 29. října 2013 Regionální kancelář pro JMK 1. část Regionální kanceláře agentury CzechInvest

Více

Integrované teritoriální investice Olomoucké aglomerace v OP PIK Průmysl 4.0 selským rozumem

Integrované teritoriální investice Olomoucké aglomerace v OP PIK Průmysl 4.0 selským rozumem Integrované teritoriální investice Olomoucké aglomerace v OP PIK 18. 4. 2018 Průmysl 4.0 selským rozumem Co je ITI? Strategické cíle SC1: Podpora souladu nabídky a poptávky na trhu práce Alokace: 1 077

Více

Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory 1 :

Z úrovně projektů budou příjemcem podpory povinně vykazovány a naplňovány všechny následující indikátory 1 : Souhrn programu Program Inovace Inovační potenciál podporuje zvýšení technických a užitných hodnot výrobků, technologií a služeb, zvýšení efektivnosti procesů výroby a poskytování služeb, inovace firemních

Více

POTENCIÁL ZAVEDENÍ NEBO ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PRO VÝZKUMNÉ, VÝVOJOVÉ A INOVAČNÍ AKTIVITY V PODNIKU NA CO LZE DOTACI ZÍSKAT?

POTENCIÁL ZAVEDENÍ NEBO ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PRO VÝZKUMNÉ, VÝVOJOVÉ A INOVAČNÍ AKTIVITY V PODNIKU NA CO LZE DOTACI ZÍSKAT? OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE (OPPI) Výzva č. III: POTENCIÁL ZAVEDENÍ NEBO ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PRO VÝZKUMNÉ, VÝVOJOVÉ A INOVAČNÍ AKTIVITY V PODNIKU NA CO LZE DOTACI ZÍSKAT? Program umožňuje získat

Více

CENÍK SLUŽEB DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZEV OP ZAMĚSTNANOST Č. 21 A 43 PODPORA VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ

CENÍK SLUŽEB DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZEV OP ZAMĚSTNANOST Č. 21 A 43 PODPORA VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ CENÍK SLUŽEB DOTAČNÍHO PORADENSTVÍ V RÁMCI VÝZEV OP ZAMĚSTNANOST Č. 21 A 43 PODPORA VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ Naše politika vztahu ke klientovi je založena na sdílení rizika. Pokud jsme neúspěšní při získání

Více

Regionální operační program Jihozápad

Regionální operační program Jihozápad Regionální operační program Jihozápad Přehled priorit a opatření Duben 2007 Prioritní osy programu Prioritní osa 1 - Dostupnost center... 2 Prioritní osa 2 - Stabilizace a rozvoj měst a obcí... 4 Prioritní

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj Ing. Hana Rozkopalová regionální projektová manažerka Brno, 18. února 2015 Regionální

Více

Statistické hodnocení čerpání finančních prostředků ze Strukturálních fondů EU subjekty z území Libereckého kraje

Statistické hodnocení čerpání finančních prostředků ze Strukturálních fondů EU subjekty z území Libereckého kraje OBSAH str. Vyhodnocení čerpání ze Strukturálních fondů EU v Libereckém kraji 2 Operační programy 8 52 OP Průmysl a podnikání 8 OP Infrastruktura 16 OP Rozvoj lidských zdrojů 23 OP Rozvoj venkova a multifunkční

Více

Kravaře, 19. dubna 2012 VII. Setkání starostů a místostarostů Moravskoslezského kraje

Kravaře, 19. dubna 2012 VII. Setkání starostů a místostarostů Moravskoslezského kraje Kravaře, 19. dubna 2012 VII. Setkání starostů a místostarostů Moravskoslezského kraje REGIONÁLNÍ KANCELÁŘ pro MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ + Aktuální možnosti podpory z programu NEMOVITOSTI Lada KRATOCHVÍLOVÁ

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK) , Brno Mgr. Petra Kuklová

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK) , Brno Mgr. Petra Kuklová Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK) 28. 2. 2018, Brno Mgr. Petra Kuklová Agentura pro podnikání a inovace (API) Příspěvková organizace s celostátní působností podřízená

Více

BROWNFIELD TŘEBÍČ 2015

BROWNFIELD TŘEBÍČ 2015 BROWNFIELD TŘEBÍČ 2015 Petr Ullmann 22. října 2015 Obsah Brownfield x Greenfield Operační Program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Program Nemovitosti (zpracováno podle materiálů Agentury pro

Více

Regionální operační program Střední Morava. Přehled priorit a opatření. Duben 2007. Prioritní osy programu

Regionální operační program Střední Morava. Přehled priorit a opatření. Duben 2007. Prioritní osy programu Regionální operační program Střední Morava Přehled priorit a opatření Duben 2007 Prioritní osy programu Prioritní osa 1 Doprava... 2 Prioritní osa 2 - Integrovaný rozvoj a obnova regionu... 3 Prioritní

Více

Podpora revitalizace brownfieldů z OP PIK Databáze brownfieldů Lada Kratochvílová, RK CzechInvest

Podpora revitalizace brownfieldů z OP PIK Databáze brownfieldů Lada Kratochvílová, RK CzechInvest Podpora revitalizace brownfieldů z OP PIK Databáze brownfieldů Lada Kratochvílová, RK CzechInvest OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost /2014 2020/ -- Finanční podpora na modernizaci, rekonstrukci

Více

Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (záruky za úvěry pro malé podnikatele) ve znění platném od 1. 7. 2014

Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (záruky za úvěry pro malé podnikatele) ve znění platném od 1. 7. 2014 Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (záruky za úvěry pro malé podnikatele) ve znění platném od 1. 7. 2014 Navrhovatel programu: Ministerstvo průmyslu a obchodu (www.mpo.cz) Poskytovatel

Více

Základní charakteristika Agentury CzechInvest

Základní charakteristika Agentury CzechInvest Diskusní setkání Stavebního fóra Brownfieldy v Plzeňském kraji a možnosti jejich financování z OPPI PhDr. Blanka Bendlová Ředitelka regionální kanceláře pro Plzeňský kraj 25. 3. 2009, Hotel Angelo, Plzeň

Více

-- Představení agentury CzechInvest a výsledků

-- Představení agentury CzechInvest a výsledků Možnosti podpory podnikání se zaměřením na dotace Ing. Hana Matějková Ředitelka regionální kanceláře pro Pardubický kraj agentura CzechInvest 24. září 2009 -- Představení agentury CzechInvest a výsledků

Více

Projektovéřízení I. Ing. Romana Hanáková

Projektovéřízení I. Ing. Romana Hanáková Projektovéřízení I. Ing. Romana Hanáková 1) Regionální politika 2) Strukturální fondy 3) Operační programy 2007 2013 4) Projektová žádost 5) Aktuální stav čerpání 6) Problémy s Operačními programy strana

Více

CzechInvest a podpora regenerace brownfieldů

CzechInvest a podpora regenerace brownfieldů CzechInvest a podpora regenerace brownfieldů Patrik Reichl, ředitel regionální kanceláře pro Jihomoravský kraj 28. a 2. podporujeme 2017 www.czechinvest.org Služby a aktivity CzechInvestu pro podporu regenerace

Více

Regenerace a podnikatelské využití brownfieldů

Regenerace a podnikatelské využití brownfieldů Regenerace a podnikatelské využití brownfieldů Patrik Reichl ředitel regionální kanceláře pro Jihomoravský kraj 27.2.2019 www.czechinvest.org 2 Program regenerace a podnikatelské využití brownfieldů Základní

Více

OPPIK atd. Agentura CzechInvest, Regionální kancelář pro Liberecký kraj. Brownfields a greenfields Libereckého kraje. Liberec, 19.11.

OPPIK atd. Agentura CzechInvest, Regionální kancelář pro Liberecký kraj. Brownfields a greenfields Libereckého kraje. Liberec, 19.11. OPPIK atd. Agentura CzechInvest, Regionální kancelář pro Liberecký kraj Brownfields a greenfields Libereckého kraje Liberec, 19.11.2015 Činnosti regionální kanceláře Regionální kancelář Strukturální fondy

Více

OP PIK Aplikace Výzva 1

OP PIK Aplikace Výzva 1 OP PIK Aplikace Výzva 1 Cílem programu Aplikace je získávání nových znalostí potřebných pro vývoj nových produktů, materiálů, technologií a služeb prostřednictvím realizace projektů průmyslového výzkumu

Více

OTEVŘENÉ A OČEKÁVANÉ VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST

OTEVŘENÉ A OČEKÁVANÉ VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST OTEVŘENÉ A OČEKÁVANÉ VÝZVY OP PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST První dlouho očekávané výzvy v rámci OP Podnikaní a inovace pro konkurenceschopnost jsou vyhlášeny - nabízíme pomoc s přípravou

Více

DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK

DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK Str. 1 z 5 DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK Vážení, v rámci Operačního programu podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OPPIK)

Více

Podpora rozvoje území Moravskoslezského kraje současnost a budoucnost

Podpora rozvoje území Moravskoslezského kraje současnost a budoucnost Podpora rozvoje území Moravskoslezského kraje současnost a budoucnost Martin Sikora, náměstek hejtmana kraje Klimkovice, 10. června 2014 Formy podpory rozvoje území v Moravskoslezském kraji: Nefinanční

Více

Dotační příležitosti Program rozvoje venkova ČR

Dotační příležitosti Program rozvoje venkova ČR Dotační příležitosti Program rozvoje venkova ČR Ing. Marcela Tomášová m.tomasova@regionhranicko.cz 14. října 2008 Program rozvoje venkova ČR Osnova prezentace: prioritní osy podpora podnikání cestovní

Více

PROJEKTOVÝ MANAGEMENT - ÚSPĚŠNÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU

PROJEKTOVÝ MANAGEMENT - ÚSPĚŠNÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROJEKTOVÝ MANAGEMENT - ÚSPĚŠNÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU Eurovision, a. s. Veveří 102 602 00 Brno Czech Republic Tel.: 539 050 600 Fax: 543 235 709 E-mail: info@eurovision-eu.com URL: www.eurovision-eu.com Karlovy

Více

Kdo jsme. -- 13 regionálních zastoupení od roku 2004, administrace OPPP a OPPI. a alternativních způsobů financování. aplikovaného výzkumu

Kdo jsme. -- 13 regionálních zastoupení od roku 2004, administrace OPPP a OPPI. a alternativních způsobů financování. aplikovaného výzkumu Královéhradecký kraj: Rozvojové plány a investiční příležitosti Aktivity agentury CzechInvest v rámci lokalizace investic a rozvoje trhu nemovitostí Mgr. Martina Chamasová Ředitelka regionální kanceláře

Více

Strategie ITI Olomoucké aglomerace Nové dotační příležitosti pro podnikatele Olomouckého kraje

Strategie ITI Olomoucké aglomerace Nové dotační příležitosti pro podnikatele Olomouckého kraje Strategie ITI Olomoucké aglomerace Nové dotační příležitosti pro podnikatele Olomouckého kraje 8. 3. 2017 Jitka Gregorová Vymezené území Olomoucká aglomerace je tvořena třemi jádry, mezi kterými je úzká

Více

29.02.2008 Brno. Aktuální a připravované výzvy v rámci Operačního programu podnikání a inovace. Mgr. et Mgr. Martin Potůček

29.02.2008 Brno. Aktuální a připravované výzvy v rámci Operačního programu podnikání a inovace. Mgr. et Mgr. Martin Potůček 29.02.2008 Brno Aktuální a připravované výzvy v rámci Operačního programu podnikání a inovace Mgr. et Mgr. Martin Potůček Priority, programy, alokace Operační program Podnikání a inovace Prioritní osa

Více

Nemovitosti. Informace o programu podpory Výzva II. Předběžné informace

Nemovitosti. Informace o programu podpory Výzva II. Předběžné informace Nemovitosti Informace o programu podpory Výzva II. Předběžné informace Program Nemovitosti Výzva II. Cílem programu Nemovitosti je usnadňovat malým a středním podnikatelům rekonstrukci zastaralých, prostorově

Více

Regionální operační program Severovýchod

Regionální operační program Severovýchod Regionální operační program Severovýchod Přehled priorit a opatření Duben 2007 Prioritní osy programu Prioritní osa 1 - Rozvoj dopravní infrastruktury... 2 Prioritní osa 2 - Rozvoj městských a venkovských

Více

JAK PŘIPRAVIT PROJEKTOVOU ŢÁDOST

JAK PŘIPRAVIT PROJEKTOVOU ŢÁDOST JAK PŘIPRAVIT PROJEKTOVOU ŢÁDOST ZKUŠENOSTI Z PRAXE Eurovision, a. s. Veveří 102 602 00 Brno Czech Republic Tel.: 539 050 600 Fax: 543 235 709 E-mail: info@eurovision-eu.com URL: www.eurovision-eu.com

Více

Podmínky poskytování zvýhodněných regionálních úvěrů pro podnikatele v Jihočeském kraji (s platností od )

Podmínky poskytování zvýhodněných regionálních úvěrů pro podnikatele v Jihočeském kraji (s platností od ) Podmínky poskytování zvýhodněných regionálních úvěrů pro podnikatele v Jihočeském kraji (s platností od 17. 3. 2014) Úvěry pro podnikatele jsou poskytovány na základě Programu zvýhodněných regionálních

Více

Opava. město byznysu. Filip Chlebiš. 25. červen 2008, Opava. Odbor řízení investičních projektů Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest

Opava. město byznysu. Filip Chlebiš. 25. červen 2008, Opava. Odbor řízení investičních projektů Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest Opava - město byznysu Filip Chlebiš Odbor řízení investičních projektů Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest 25. červen 2008, Opava Naše služby generování a podpora nových projektů (zahraniční

Více

Plán výzev ROP Moravskoslezsko na druhé pololetí roku 2011 a první pololetí roku 2012 Specifikace výzev

Plán výzev ROP Moravskoslezsko na druhé pololetí roku 2011 a první pololetí roku 2012 Specifikace výzev Plán výzev ROP Moravskoslezsko na druhé pololetí roku 2011 a první pololetí roku 2012 Specifikace výzev 5. 10. 2011 Plán výzev ROP Moravskoslezsko na 2. pololetí 2011 a 1. pololetí 2012 Specifikace výzev

Více

Regenerace a podnikatelské využití brownfieldů

Regenerace a podnikatelské využití brownfieldů Regenerace a podnikatelské využití brownfieldů Ing. Radovan Baloun 10.12.2018 www.czechinvest.org 2 Aktivity CzechInvestu v oblasti brownfieldů Národní databáze brownfieldů Nabídka brownfieldových lokalit

Více

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V souladu s Regionálním operačním programem regionu soudržnosti Střední Morava (dále jen ROP Střední Morava) vyhlašuje Výbor Regionální rady regionu soudržnosti Střední Morava

Více

Lípa pro venkov i pro město

Lípa pro venkov i pro město 1 Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Lípa pro venkov z.s. Lípa pro venkov i pro město Programový rámec PRV a oblasti podpory (fiche) Název fiche CLLD 7: Zemědělství Vazba na článek

Více

MONITORING ČERPÁNÍ DOTACÍ EU V PROGRAMOVÉM OBDOBÍ Květen 2017 (data k 2.5.)

MONITORING ČERPÁNÍ DOTACÍ EU V PROGRAMOVÉM OBDOBÍ Květen 2017 (data k 2.5.) MONITORING ČERPÁNÍ DOTACÍ EU V PROGRAMOVÉM OBDOBÍ 214 22 Květen 217 (data k 2.5.) K 2.5.217 bylo v České republice vyhlášeno 974 výzev, z toho 53 bylo již ukončeno. Největší převisy alokací v ukončených

Více

Úspory energie. Informace o programu podpory Výzva II.

Úspory energie. Informace o programu podpory Výzva II. Úspory energie Informace o programu podpory Výzva II. Program Úspory energie Výzva II. Program Úspory energie se zaměřuje na snížení energetické náročnosti podnikatelského sektoru. Účelem programu je podpora

Více

12. JEDNÁNÍ PS4 ITI HRADECKO-PARDUBICKÉ AGLOMERACE HRADEC KRÁLOVÉ 9. LEDNA 2018

12. JEDNÁNÍ PS4 ITI HRADECKO-PARDUBICKÉ AGLOMERACE HRADEC KRÁLOVÉ 9. LEDNA 2018 12. JEDNÁNÍ PS4 ITI HRADECKO-PARDUBICKÉ AGLOMERACE HRADEC KRÁLOVÉ 9. LEDNA 2018 PROGRAM JEDNÁNÍ 1) Prezentace projektových záměrů potenciálních žadatelů 2) Aktuální informace k ITI Hradecko-pardubické

Více

Ministerstvo průmyslu a obchodu

Ministerstvo průmyslu a obchodu Ministerstvo průmyslu a obchodu zveřejnilo první výzvy v Operačním programu Podnikání a inovace pro konkurence schopnost (OPPIK) Již od 1. 6. 2015 je možno podat žádost o dotace na projekty podporující

Více

Zámek Mikulov Ing. Ivo Minařík

Zámek Mikulov Ing. Ivo Minařík Konference INTERREG IIIA AT CZ Zámek Mikulov 10.12. 2007 Ing. Ivo Minařík Zaměření prezentace Výsledky čerpání v období 2004-2006 v rámci JMK Plány pro období 2007-2013 Cíl IIIA ČR Rakousko Základní cíl

Více

Inovační vouchery v Olomouckém kraji. Pracovní setkání Inovační vouchery v Olomouckém kraji II. etapa Krajský úřad Olomouckého

Inovační vouchery v Olomouckém kraji. Pracovní setkání Inovační vouchery v Olomouckém kraji II. etapa Krajský úřad Olomouckého Inovační vouchery v Olomouckém kraji Pracovní setkání Inovační vouchery v Olomouckém kraji II. etapa 11. 12. 2013 Krajský úřad Olomouckého Inovační vouchery v Olomouckém kraji II. etapa Inovační voucher

Více

OP PIK Úspory energie Výzva 1

OP PIK Úspory energie Výzva 1 OP PIK Úspory energie Výzva 1 Cílem programu Úspory energie je podpora snížení energetické náročnosti podnikatelského sektoru. Účelem programu je podpora opatření přispívající k úspoře konečné spotřeby

Více

Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020. ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová

Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020. ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020 ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová Operační programy Program rozvoje venkova (PRV) Operační program životní

Více

Program OPPIK Služby infrastruktury

Program OPPIK Služby infrastruktury Program OPPIK Služby infrastruktury Prezentace Ing. Petr Porák, vedoucí oddělení implementace PO1 OPPIK Odbor výzkumu, vývoje a inovací, Ministerstvo průmyslu a obchodu Identifikace programu Cíle programu:

Více

X. SETKÁNÍ STAROSTŮ A MÍSTOSTAROSTŮ PARDUBICKÉHO KRAJE

X. SETKÁNÍ STAROSTŮ A MÍSTOSTAROSTŮ PARDUBICKÉHO KRAJE X. SETKÁNÍ STAROSTŮ A MÍSTOSTAROSTŮ PARDUBICKÉHO KRAJE Mgr. Tomáš Nezmeškal BDO Czech Republic EU Office s. r. o. 27. listopad 2014 Obecné informace k aktuální situaci Pro Českou republiku byly pro období

Více

OP PODNIKÁNÍ A INOVACE. OPPI Program POTENCIÁL

OP PODNIKÁNÍ A INOVACE. OPPI Program POTENCIÁL OP PODNIKÁNÍ A INOVACE OPPI Program POTENCIÁL Alokace v Cíli Konvergence Podíl finančních prostředků SF a FS v ČR mezi operační programy pro období 2007-2013 v cíli Konvergence (bez domácího spolufinancování):

Více

OPPIK: Nové výzvy Odborný obsah byl připraven ve spolupráci se společností enovation, s.r.o. člen AMSP ČR

OPPIK: Nové výzvy Odborný obsah byl připraven ve spolupráci se společností enovation, s.r.o.   člen AMSP ČR Číslo: 12/2016 Datum vydání: 30. 11. 2016 Monitoring Obsah gg dotačních příležitostí OPPIK: Nové výzvy... 3 Odborný obsah byl připraven ve spolupráci se společností enovation, s.r.o. www.enovation.cz člen

Více

Jak fungují evropské dotace

Jak fungují evropské dotace Jak fungují evropské dotace Jan Balek j.balek@regionhranicko.cz Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Základní principy získávání dotací Osnova prezentace:

Více