v rozsahu točivého momentu (Nm) Letištní hasičský vůz X Průmyslový hasičský vůz (velké vodní čerpadlo)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "v rozsahu točivého momentu (Nm) Letištní hasičský vůz 100 500 140 160 800 1 000 X Průmyslový hasičský vůz (velké vodní čerpadlo)"

Transkript

1 Všeobecné informace o objednávkách Všeobecné informace o objednávkách Objednávka pomocných náhonů a elektrických příprav pro pomocné náhony přímo z výrobního závodu. Dodatečná montáž bude značně nákladná. Doporučené požadavky Pomocný náhon se používá a je zatížen v závislosti na použití. Typ vozidla Počet hodin provozu pomocného náhonu za dobu 5 let Příkon (kw) Maximální zatížení v rozsahu točivého momentu (Nm) Typ pomocného pohonu: Závislý na spojce Typ pomocného pohonu: Nezávislý na spojce Hasičský vůz, vodní čerpadlo X X Hasičský vůz, cisternová X stříkačka Letištní hasičský vůz X Průmyslový hasičský vůz (velké vodní čerpadlo) nebo nebo X Cateringové vozidlo X (nejběžnější) X Sklápěč, stavebnictví X a Odmrazovací vozidlo nebo X X Nákladní vozidlo na dřevěné X odštěpky Vozidlo s výměnnou nástavbou X Sklápěč, těžba X Jednotka domíchávače X Pracovní plošina (střední X (nejběžnější) X velikost) Nosič kontejnerů X Autojeřáb, malý jeřáb X 10:10-02 Vydání 3 cs-cz 1 (9)

2 Všeobecné informace o objednávkách Typ vozidla Počet hodin provozu pomocného náhonu za dobu 5 let Příkon (kw) Chladírenské vozidlo X X Vůz na sypké materiály X Čerpadlo na beton X X Vozidlo se žebříkem , X X Cisterna X X Autojeřáb, velký jeřáb X Vozidlo pro přepravu osobních X automobilů Sací bagr nebo nebo X X 360 Sací cisterna nebo 110 b nebo X Cisterna pro sypké materiály nebo X Přepravník dřeva X Cisterna na mléko X X Boční nakladač námořních nebo X kontejnerů Vozidlo pro sběr odpadu X Štěpkovač X Vozidlo pro přepravu dřeva, samostatný nakladač X a. Pokud se má sklápěč používat se sněžným pluhem a sypačem soli a písku, musí být pomocný náhon nezávislý na spojce. b. Pokud má sací cisterna sloužit i k vyplachování, je vyžadován výkon až 110 kw. Maximální zatížení v rozsahu točivého momentu (Nm) Typ pomocného pohonu: Závislý na spojce Typ pomocného pohonu: Nezávislý na spojce 10:10-02 Vydání 3 cs-cz 2 (9)

3 Převodový poměr Převodový poměr Následující faktory určují výběr převodového poměru pomocného náhonu: Otáčky motoru Velikost čerpadla Počet otáček jednotky poháněné pomocným náhonem. Pomocný náhon a čerpadlo musí umožňovat nízké otáčky motoru při dodržení požadavků na průtok a tlak v systému. Je to šetrné k životnímu prostředí, šetří to čas, zlepšuje pracovní prostředí a zvyšuje životnost zařízení. Protože spotřeba paliva, hluk, vibrace a opotřebení jsou výrazně nižší při nízkých než při vysokých otáčkách motoru, měli byste se vždy snažit udržet otáčky motoru na nízké úrovni. Pomocí doporučení dodavatele čerpadla by mělo být možné získat vhodnou kombinaci. Optimální rychlost motoru je ot./min. Další informace o jednotlivých typech motorů vám poskytne prodejce společnosti Scania Pomocný náhon s nízkými otáčkami Pro čerpadla a jednotky, které se používají během jízdy, zvolte pomocný náhon s nízkým počtem otáček. Jinak existuje nebezpečí překročení otáček čerpadla nebo jednotky. Pomocný náhon s vysokými otáčkami V zásadě je možné pomocný náhon s vysokými otáčkami zvolit pro každou nástavbovou výbavu, která se používá, když nákladní vozidlo stojí. U pomocného náhonu s vysokými otáčkami je možné dosáhnout vysoké průtokové rychlosti díky malým hydraulickým čerpadlům. Ochrana proti přetočení Pomocný náhon je proti přetočení chráněn omezením otáček motoru během provozu. Další informace o omezeních otáček motorů a ochraně proti přetočení motoru jsou uvedeny v dokumentu Ovládání pomocného náhonu a otáček motoru, viz Starší elektrický systém s BWS. Informace o vozidlech s BCI naleznete v dokumentech k příslušným pomocným náhonům, např. Aktivace pomocného náhonu EK, viz Současný elektrický systém. 10:10-02 Vydání 3 cs-cz 3 (9)

4 Maximální ohybový moment způsobený čerpadlem Maximální ohybový moment způsobený čerpadlem Když je k pomocnému náhonu namontováno hydraulické čerpadlo, způsobuje na pomocném náhonu moment zatížení. Výpočet maximálního momentu zatížení A Moment se vypočítá pomocí následujícího vzorce: Mb= m x g x A m x g M b Mb je moment zatížení upevnění čerpadla k pomocnému náhonu (Nm) m je hmotnost čerpadla (kg) g je normálové zrychlení (9,81 N/kg) A je vzdálenost od těžiště čerpadla k upevnění na pomocném náhonu (m) Hydraulické čerpadlo na pomocném náhonu montovaném vzadu Poznámka: Tato metoda výpočtu se používá bez ohledu na to, kde jsou čerpadlo a pomocný náhon umístěny. Podrobné informace o největší přípustné hodnotě jsou uvedeny v dokumentu Obecné informace o pomocných náhonech. 10:10-02 Vydání 3 cs-cz 4 (9)

5 Možné kombinace na vozidle Možné kombinace na vozidle Možnosti kombinací pomocných náhonů jsou určeny typem pomocného náhonu a požadavky na výstupní výkon. Dokument Kombinace pomocných náhonů obsahuje tabulky se všemi kombinacemi pomocných náhonů, které lze na určité vozidlo namontovat ve výrobním závodě. Další informace jsou uvedeny v dokumentech Kombinace pomocných náhonů do listopadu 2014 a Kombinace pomocných náhonů od listopadu Specifikace pomocného náhonu a hydraulického čerpadla Scania doporučuje, aby zákazník, výrobce nástavby a autorizovaný zástupce společnosti Scania probrali požadavky na pomocný náhon a čerpadlo. Příklady faktorů, které určují výběr pomocného náhonu: Požadované otáčky motoru Maximální přípustný výkon Závislý na spojce nebo nezávislý na spojce Umístění pomocných náhonů Počet pomocných náhonů 10:10-02 Vydání 3 cs-cz 5 (9)

6 Specifikace pomocného náhonu a hydraulického čerpadla Příklady faktorů, které určují výběr čerpadla: Průtok hydraulického oleje Výtlak čerpadla Maximální povolené otáčky Maximální povolený moment Maximální provozní tlak Převodový poměr pomocného náhonu K výběru možných pomocných náhonů použijte informace a datové listy pomocných náhonů v části Datové listy pomocných náhonů na domovské stránce pro výrobce nástaveb. Nahlédněte také do sekce příkladů výpočtu uvedené později v tomto dokumentu. 10:10-02 Vydání 3 cs-cz 6 (9)

7 Výpočet výstupního výkonu a výběr kapacity hydraulického čerpadla Výpočet výstupního výkonu a výběr kapacity hydraulického čerpadla Aby nedocházelo k přetížení pomocného náhonu a aby bylo se zvolenými otáčkami motoru dosaženo správného požadovaného průtoku, je důležité použít čerpadlo se správnou kapacitou. Kapacita čerpadla D (zdvihový objem) v cm 3 na otáčku se vypočítá pomocí následujícího vzorce: D = Q x N x Z D je kapacita čerpadla (zdvihový objem). Q je požadovaný průtok (l/min). N jsou zvolené otáčky motoru (ot/min). Z je převodový poměr pomocného náhonu. Příklad výpočtu 1: Otázka: Jak velkou kapacitu musí čerpadlo mít, když je požadován průtok 80 l/min, převodový poměr pomocného náhonu je 0,82 a zvolené otáčky motoru jsou ot/ min? Pokyny k výpočtům naleznete v kalkulátoru pomocných náhonů a hydraulických čerpadel. b D = Q x = 75 N x Z Odpověď: Při výše uvedených požadavcích je nutno vybrat kapacitu čerpadla (zdvihový objem) 75 cm 3 /otáčky. Aby nebyl pomocný náhon přetěžován, je důležité vypočítat momentové zatížení zvoleného čerpadla a výstupní výkon pomocného náhonu. Výstupní točivý moment a výkon se vypočítají takto: 10:10-02 Vydání 3 cs-cz 7 (9)

8 Výpočet výstupního výkonu a výběr kapacity hydraulického čerpadla M = P = D x Pbar 63 D x N x Z x Pbar 600 x 0,95 x M je moment (Nm) D je kapacita čerpadla (zdvihový objem) v cm 3 /otáčky Pbar je tlak v systému (bar) P je výstupní výkon (kw) N jsou zvolené otáčky motoru (ot/min) Z je převodový poměr pomocného náhonu 0,95 je účinnost čerpadla (může se mezi jednotlivými typy čerpadel lišit) DŮLEŽITÉ! Pokud je vypočtené zatížení vyšší než nejvyšší povolená hodnota pro pomocný náhon, je nutno vybrat jinou kombinaci. Příklad výpočtu 2: Otázka: Jaké je momentové zatížení a výstupní výkon pomocného náhonu u čerpadla zvoleného v příkladu výpočtu 1, když tlak v systému Pbar je 200 bar? M = 75 x 200 = 238 Nm 63 P = 75 x x 0,82 x x 0,95 x = 28 kw 10:10-02 Vydání 3 cs-cz 8 (9)

9 Diagram výstupního výkonu Odpověď: Momentové zatížení u pomocného náhonu bude 238 Nm. Výstupní výkon z pomocného náhonu je 28 kw. Vypočítané zatížení se potom porovná s maximálním povoleným zatížením pomocného náhonu. Diagram výstupního výkonu V údajích o produktu pro jednotlivé pomocné náhony naleznete schéma výstupního výkonu. Toto poskytuje informace o omezeních, která platí při použití pomocných náhonů Na pravém obrázku je uveden příklad. Svislá osa popisuje následující: Otáčky motoru při vysokém převodu přídavné dělicí převodovky zcela vlevo Otáčky motoru při nízkém převodu přídavné dělicí převodovky uprostřed Otáčky pomocného náhonu zcela vpravo kw U pomocných náhonů poháněných převodovkou EG existují 2 různé případy zatížení: kw Nepřetržitý provoz (světlé pole) Pravidelný provoz, maximálně 15 minut (tmavé pole) Barevné čáry definují pracovní oblasti vysokého a nízkého převodu přídavné dělicí převodovky. Limit pro souvislý provoz je založen na vysoké teplotě oleje dosažené v převodovce během delší doby zatížení. Je-li během souvislého provozu požadován vyšší výstupní výkon, je možné to vyřešit použitím chladiče převodového oleje (Nm) Limit pro pravidelný provoz znamená, že je možné povolit vyšší výstupní výkon po krátkou dobu provozu, maximálně 15 minut. 10:10-02 Vydání 3 cs-cz 9 (9)

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému Všeobecně Všeobecně Pro provoz hydraulické výbavy je možno objednat komponenty z výrobního závodu. K dispozici jsou následující komponenty: Ovládání Nádrž hydraulického oleje s tlakově omezovacím ventilem

Více

Vozidla s výměnnými nástavbami. Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou

Vozidla s výměnnými nástavbami. Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Nákladní vozidla s výměnnou nástavbou jsou považovány za torzně pružné. Nákladní vozidla s výměnnou nástavbou

Více

Komponenty pro hydraulickou výbavu

Komponenty pro hydraulickou výbavu Všeobecné informace Všeobecné informace Z výrobního závodu lze objednat kompletní hydraulický systém. Je také možné objednat samostatné komponenty pro hydraulickou výbavu, například pro tahače snávěsem

Více

Výpočty zatížení náprav. Obecné informace o výpočtech zatížení náprav

Výpočty zatížení náprav. Obecné informace o výpočtech zatížení náprav Obecné informace o výpočtech zatížení náprav Všechny typy přeprav pomocí nákladních vozidel vyžadují doplnění podvozku nákladního vozidla o nějakou formu nástavby. Účelem výpočtů zatížení náprav je optimalizovat

Více

Výpočet zatížení nápravy. Obecné informace o výpočtech zatížení náprav

Výpočet zatížení nápravy. Obecné informace o výpočtech zatížení náprav Obecné informace o výpočtech zatížení náprav Všechny typy provozu využívající nákladní vozidla vyžadují doplnění podvozku nákladního vozidla dodaného z výrobního závodu o určitou formu nástavby. Obecné

Více

Vyvažovací výbava. Montáž vyvažovacích článků

Vyvažovací výbava. Montáž vyvažovacích článků Obecné informace o vyvažovací výbavě Obecné informace o vyvažovací výbavě Vyvažování nákladu vozidla lze provádět různými způsoby v závislosti (mimo jiné) na použití a typu nástavby nebo typu pérování.

Více

Provedení pomocného rámu

Provedení pomocného rámu Obecné Obecné Pomocný rám může být použit pro následující účely: Poskytuje vůli pro kola a všechny ostatní díly, které vyčnívají nad rám. Poskytuje tuhost a snižuje napětí v zadním přesahu. Chrání rám

Více

Možnosti vně kabiny. Obecné informace o možnostech kabiny

Možnosti vně kabiny. Obecné informace o možnostech kabiny Je možné objednat různé možnosti namontované vně kabiny. K dispozici jsou následující komponenty: Střešní kolejnice Střešní nosič Střešní spoiler Boční spoiler Vzduchový klakson Klimatizační systém Poznámka:

Více

Ovládání otáček motoru během překlápění. Úvod

Ovládání otáček motoru během překlápění. Úvod Úvod Úvod Pro usnadnění manévrování vozidla při použití hákového nakladače nebo sklápěcí nástavby, může být zapotřebí dočasně zvýšit otáčky motoru. Pokud se ke zvýšení otáček motoru u vozidel s plně automatickým

Více

Obecné informace o spotřebě paliva. Odpor vzduchu

Obecné informace o spotřebě paliva. Odpor vzduchu Souhrn Souhrn Tento dokument shrnuje a vysvětluje faktory, které ovlivňují spotřebu paliva vozidla. Pomocný náhon je jedním z nejdůležitějších faktorů, který ovlivňuje, kolik energie je potřeba k pohybu

Více

Vzduchem chlazený chladič oleje s větší kapacitou pro EK730, EK740 a EK750

Vzduchem chlazený chladič oleje s větší kapacitou pro EK730, EK740 a EK750 Všeobecné informace Všeobecné informace Tyto informace platí pro nákladní vozidla s pomocným náhonem EK730, EK740 nebo EK750, kde je pomocný náhon používán s trvalým výkonem až 250 kw. Vzduchový chladič

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

Nebezpečí požáru a poškození ve spojení s horkými komponenty

Nebezpečí požáru a poškození ve spojení s horkými komponenty Nebezpečí požáru a poškození ve spojení s horkými komponenty Horké komponenty Horké komponenty UPOZORNĚNÍ Výfukový systém v nákladním vozidle může, při vysokém pracovním zatížení, dosáhnout teplot přesahujících

Více

Čerpadla na beton. Obecné informace o čerpadlech na beton. Provedení. Nástavby na čerpadla na beton jsou považovány za extra torzně tuhé.

Čerpadla na beton. Obecné informace o čerpadlech na beton. Provedení. Nástavby na čerpadla na beton jsou považovány za extra torzně tuhé. Obecné informace o čerpadlech na beton Obecné informace o čerpadlech na beton Nástavby na čerpadla na beton jsou považovány za extra torzně tuhé. Provedení Nástavbu vyrobte tak pevnou a tuhou, aby sama

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

b) P- V3S M2 valník P V3S valník

b) P- V3S M2 valník P V3S valník P - V3S a) P-V3S valník Automobil P-V3S je třínápravový střední nákladní terénní automobil 6 x 4 x 2 s polokapotovou valníkovou karosérií. Je určen pro přepravu materiálu nebo osob po komunikacích i v

Více

Volitelné výstupní signály (UF 356) Volitelné výstupní signály. Převrácený signál

Volitelné výstupní signály (UF 356) Volitelné výstupní signály. Převrácený signál Volitelné výstupní signály Volitelné výstupní signály Tento dokument popisuje volitelné výstupní signály, které jsou k dispozici v konektoru C493, pin 8-12 (konektor pro rozšířenou funkcionalitu). Tyto

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Žádost o provedení testování historického vozidla

Žádost o provedení testování historického vozidla Číslo protokolu o testování historického vozidla: Klasifikace vozidla podle FIVA / FIA Žádost o provedení testování historického vozidla Fotografie historického vozidla o rozměru 6 x 9 cm u automobilů

Více

Cisterny. Obecné informace o cisternách. Cisterny se používají k přepravě kapalin, například nafty, tekutých chemikálií a mléka.

Cisterny. Obecné informace o cisternách. Cisterny se používají k přepravě kapalin, například nafty, tekutých chemikálií a mléka. Obecné informace o cisternách Cisterny se používají k přepravě kapalin, například nafty, tekutých chemikálií a mléka. Obecné informace o cisternách Cisternové nástavby jsou považovány za extra torzně tuhé

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

KÓDY MOTORU - VERZE KAROSÉRIE

KÓDY MOTORU - VERZE KAROSÉRIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 KÓDY MOTORU - VERZE KAROSÉRIE Verze Kód motoru 2.0 Multijet Euro 6 250A2000 Uvádíme jako příklad význam kódu verze karosérie s příslušným popisem, který

Více

Obecné informace o spotřebě paliva. Souhrn PGRT

Obecné informace o spotřebě paliva. Souhrn PGRT Souhrn Souhrn Tento dokument shrnuje a vysvětluje faktory, které ovlivňují spotřebu paliva vozidla. Spotřeba paliva vozidla je ovlivněna několika faktory: Pneumatiky Šetrný způsob jízdy Stav vozidla 03:60-02

Více

WL 20 Kolové nakladače: kapacita lžíce < 0,65 m³

WL 20 Kolové nakladače: kapacita lžíce < 0,65 m³ WL 20 Kolové nakladače: kapacita lžíce < 0,65 m³ Multitalent na nejužším prostoru Kolový nakladač WL20 od Wacker Neuson je připraven k použití kdekoliv - i v té nejužší uličce A nejen to: Kolový nakladač

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

Možnosti nástaveb pro hasičské záchranné sbory

Možnosti nástaveb pro hasičské záchranné sbory 11 Možnosti nástaveb pro hasičské záchranné sbory Hydraulický nakládací jeřáb FASSI (HNJ) pro manipulaci, nakládání a vyprošťování havarovaných osobních i nákladních automobilů. Hákové nosiče kontejnerů

Více

Jeřáby. Obecné informace o jeřábech

Jeřáby. Obecné informace o jeřábech Obecné informace o jeřábech Umístění jeřábu má velký vliv na provedení upevnění. Zde naleznete několik doporučení pro umístění za kabinou, umístění vzadu montovaných jeřábů a uprostřed montovaných jeřábů.

Více

Všeobecné informace o pneumatickém systému

Všeobecné informace o pneumatickém systému Definice V souvislosti s pneumatickým systémem vozidla je důležité znát následující definice a koncepty: Vzduchojem Natlakované vzduchojemy obsahují stlačený vzduchu. Ten se používá v brzdovém systému

Více

S T A V Í M E O K O L O V Á S

S T A V Í M E O K O L O V Á S S T A V Í M E O K O L O V Á S W270C W00C Objem lopaty 4.2-9.0 m³ 4.8-10.0 m³ Užitečná nosnost 8 010 8 960 Výkon motoru 29 kw (20 hp) 259 kw (47 hp) Provozní hmotnost 24 600 27 00 NAKLADAČ NABITÝ ČISTOU

Více

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ 80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

TERRAMET, spol. s r. o.

TERRAMET, spol. s r. o. MAX. PROVOZNÍ HMOTNOST: 6584,- kg VÝKON MOTORU: 38,1 kw (51,1 k) SPECIFIKACE STROJE A Osa hnacího a vodícího kola (gumové pásy) mm 1991 A Osa hnacího a vodícího kola (ocelové pásy) mm 2006 B Celková délka

Více

Žádost o provedení testování historického vozidla

Žádost o provedení testování historického vozidla Číslo protokolu o testování historického nebo silničního vozidla: Klasifikace vozidla podle FIVA FIA Žádost o provedení testování historického vozidla Fotografie historického nebo silničního vozidla o

Více

Rotační samonasávací čerpadla

Rotační samonasávací čerpadla Rotační samonasávací čerpadla Čerpadla vhodná pro čerpání: užitkové vody, silně znečištěné vody, odpadních kalů, ropných látek, močůvky, kejdy, kapalných hnojiv atd. Použití: zemědělství (závlahy, čerpání

Více

Aktivace pomocného náhonu s dělenou hřídelí pomocí BWS

Aktivace pomocného náhonu s dělenou hřídelí pomocí BWS Všeobecné informace o funkci Všeobecné informace o funkci Pomocný náhon s dělenou hřídelí se používá především, pokud jsou požadovány velké výkony na výstupu. Výhodou je to, že poloosy jsou odpojeny a

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

TH627. Agilní a efektivní

TH627. Agilní a efektivní TH627 Teleskopy Agilní a efektivní Teleskopický nakladač TH627 je optimálním řešení pro výšky zdvihu okolo 6 metrů. Spojuje v sobě agilní schopnost manévrování a vysoký výkon a zůstává ve stabilní poloze

Více

PM23 OBSAH. Katalog zubových čerpadel Obsah

PM23 OBSAH. Katalog zubových čerpadel Obsah Verze 10/2013 1 Obsah OBSAH ZÁKLADNÍ POPIS... 2 ZÁKLADNÍ DÍLY MOTORU... 2 TABULKA PARAMETRŮ... 3 POUŽITÉ VZORCE PRO VÝPOČET... 5 ÚČINNOSTI MOTORU... 5 PRACOVNÍ KAPALINA... 6 TLAKOVÉ ZATÍŽENÍ... 6 DALŠÍ

Více

Hiab 211W Nosnost 21 tm

Hiab 211W Nosnost 21 tm Hiab 211W Nosnost 21 tm Informační brožura o výrobku Další usnadnění recyklace Rychlý a kompaktní Hiab XS 211W HiPro je 21tm jeřáb optimalizovaný pro lehké aplikace při recyklaci materiálů a dokonalá

Více

Pers/Press/ Presse /Prensa/Stampa

Pers/Press/ Presse /Prensa/Stampa Pers/Press/ Presse /Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 Postbus 90065 5600 PT Eindhoven Tel : +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com Robustní, výkonná, hospodárná a vyvinutá

Více

Změna zadního přesahu. Obecné informace o změně zadního přesahu. Tovární přizpůsobení. Náhradní díly. Postup pro spojování rámu podvozku

Změna zadního přesahu. Obecné informace o změně zadního přesahu. Tovární přizpůsobení. Náhradní díly. Postup pro spojování rámu podvozku Obecné informace o změně zadního přesahu Obecné informace o změně zadního přesahu Tovární přizpůsobení Zadní přesah může být objednán z výrobního závodu v délkách po 10 mm. Náhradní díly Boční příčky rámu

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

Komponenta Vzorce a popis symbol propojení Hydraulický válec jednočinný. d: A: F s: p provoz.: v: Q přítok: s: t: zjednodušeně:

Komponenta Vzorce a popis symbol propojení Hydraulický válec jednočinný. d: A: F s: p provoz.: v: Q přítok: s: t: zjednodušeně: Plánování a projektování hydraulických zařízení se provádí podle nejrůznějších hledisek, přičemž jsou hydraulické elementy voleny podle požadovaných funkčních procesů. Nejdůležitějším předpokladem k tomu

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Zesílení. Zadní přesah. Koncový nosník. Další informace o koncových nosnících naleznete v těchto dokumentech: Přizpůsobení zadního zakončení Závěsy

Zesílení. Zadní přesah. Koncový nosník. Další informace o koncových nosnících naleznete v těchto dokumentech: Přizpůsobení zadního zakončení Závěsy Koncový nosník Všechna nákladní vozidla s velkým zatížením na zadním přesahu musí mít koncový nosník nebo centrálně namontovanou příčku závěsu. Pokud výrobce nástavby plánuje namontovat koncový nosník

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

C494 - Konektor pro kabeláž z kabiny na rám C494

C494 - Konektor pro kabeláž z kabiny na rám C494 C494 C494 C494 je konektor s 21 piny, který poskytuje výrobci nástavby několik signálů a funkcí, v závislosti na specifikaci vozidla. Konektor také poskytuje možnost přizpůsobit vozidlo pomocí přemostění

Více

Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2

Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2 Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2 by Palazzani KOLOVÝ NAKLADAČ PL 1105.2 Emisní norma 97/68 CE TIER 3 Model Perkins 1104D-E44TA Max. výkon 109 kw (148,5 koní) Při otáčkách motoru 2200 ot/min. Počet válců

Více

ICT 50. Manipulátor & traktor v jednom! Ucelená koncepce pro celoroční práci ve výkonové třídě 50 KS

ICT 50. Manipulátor & traktor v jednom! Ucelená koncepce pro celoroční práci ve výkonové třídě 50 KS ICT 50 Manipulátor & traktor v jednom! nabídka systému Na přání je možná dodávka s filtrem pevných částic! Ucelená koncepce pro celoroční práci ve výkonové třídě 50 KS 1 Univerzální, snadno ovladatelný

Více

PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 200

PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 200 S T A V Í M E O K O L O V Á S PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 00 Výkon Motoru 50 kw (70 hp) 57 kw (76 hp) Provozní hmotnost 370 kg 4370 kg Užitečná nosnost 15 kg 1451 kg (50% překlápěcího zatížení) Pásový

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

-/- K, Tm K, Tm. l; Mh; l 14; 500; 270 14; 500; 270 Jmenovitý výkon při otáčkách dle (DIN-DIN; ECE -ECE-R 24; ISO - ISO TR 14396)

-/- K, Tm K, Tm. l; Mh; l 14; 500; 270 14; 500; 270 Jmenovitý výkon při otáčkách dle (DIN-DIN; ECE -ECE-R 24; ISO - ISO TR 14396) DEUTZ-FAHR DEUTZ-FAHR 1 Parametr Jednotka Agrotron M 610 Agrotron M 620 2 Provedení (4k4; 4k2, pásové, kolopásové) - 4k4 4k4 3 Motor 4 Výrobce/model - DEUTZ / TCD 2012 L6 DEUTZ / TCD 2012 L6 5 Počet válců;

Více

Zákonné požadavky. Obecné informace o zákonech a nařízeních. Další informace o zákonech a předpisech naleznete v těchto dokumentech:

Zákonné požadavky. Obecné informace o zákonech a nařízeních. Další informace o zákonech a předpisech naleznete v těchto dokumentech: Obecné informace o zákonech a nařízeních Směrnice a předpisy pro těžká vozidla jsou koordinovány v rámci EU. Jsou implementovány jako zákonné požadavky v členských státech EU. Zákonné požadavky mohou být

Více

Zametače pro malotraktory KM-M

Zametače pro malotraktory KM-M Zametače pro malotraktory KM-M V základní konfiguraci je zametač vybaven opěrnými koly, kartáčem PPN, mechanickým natáčením vlevo-vpravo pod úhlem 20, závěsem pro uchycení k malotraktoru. Obě varianty

Více

CAS 32/8200/800-S3R. NA PODVOZKU T 815 PR2 6x6

CAS 32/8200/800-S3R. NA PODVOZKU T 815 PR2 6x6 CAS 32/8200/800-S3R NA PODVOZKU T 815 PR2 6x6 VŠEOBECNÝ POPIS Těžká cisterna na 3 nápravovém podvozku T815 PR-2. Čerpadlo nízkotlaké 3200 l/min 8200 l vody, 800 l pěnidla Posádka 1+3 Zásah vodou i pěnou

Více

WL52. Klasika na staveništi: WL 52

WL52. Klasika na staveništi: WL 52 WL52 Kloubové kolové nakladače Klasika na staveništi: WL 52 Kolový nakladač WL52 nesmí chybět na žádné stavbě. Kromě výkonné hydrauliky také nabízí joystick se snadným ovládáním, se kterým může řidič pracovat

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

Automatická poloha neutrálu. Všeobecně

Automatická poloha neutrálu. Všeobecně Všeobecně Všeobecně Tato funkce je k dispozici na vozidlech s následujícími funkcemi: Automatická převodovka Plně automatickým systémem Opticruise (vozidla bez spojkového pedálu). Pro zvýšení komfortu

Více

Nové Ducato. Nové Ducato

Nové Ducato. Nové Ducato Nové Ducato Vážení, Ducato představuje od svého prvního uvedení na trh v roce 1981 naprostou špičku v segmentu 2G. Krok za krokem je tento vůz inovován zaváděním nových funkcí a prvků. Nové Ducato nabízí

Více

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem č.

Více

MODEL KÓD CENA. AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270

MODEL KÓD CENA. AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270 MODEL KÓD CENA AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270 85 SPECIFIKACE MOTOR PŘEVODOVKA HYDRAULICKÝ SYSTÉM NÁPRAVY PNEU

Více

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz MAX. PROVOZNÍ HMOTNOST: RTS - 5300 kg, ZTS (bez protizávaží - 4995 kg) VÝKON MOTORU: 34,1 kw (45,7 k) A Osa hnacího a vodícího kola (gumové pásy) mm 1991 A Osa hnacího a vodícího kola (ocelové pásy) mm

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

Nasávací pneumatické dopravníky

Nasávací pneumatické dopravníky Nasávací pneumatické dopravníky Pneumatické dopravníky Kongskilde flexibilní a spolehlivý dopravní systém Již od roku 1949 Kongskilde vyvíjí a vyrábí pneumatické dopravníky zrnitých materiálů a dnes patří

Více

Geotrac řady 3 + 4. Přehled modelů pro rok 2008

Geotrac řady 3 + 4. Přehled modelů pro rok 2008 Geotrac řady 3 + 4 Přehled modelů pro rok 2008 Od S 14 po Geotrac 60 let traktorů Lindner (1948 2008) Rakouský rodinný podnik Lindner vyrábí traktory a transportéry určené k nasazení v horských oblastech,

Více

20C/25C/3036E Kompaktní traktory

20C/25C/3036E Kompaktní traktory 20C/25C/3036E Kompaktní traktory Když si kupujete John Deere, kupujete si kvalitu, servis a podporu. Ačkoliv naše stroje vzbuzují obdiv, mnoho zákazníků považuje za náš nejlepší produkt naší celosvětovou

Více

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX je jedna z nejvlivnějších firem v průmyslu stavebních strojů s vedoucím postavením na trhu s výrobky a ochrannými značkami. Téměř pro každý

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

OBSAH. Katalog zubových čerpadel Obsah

OBSAH. Katalog zubových čerpadel Obsah OBSAH Obsah POPIS... 2 ZÁKADNÍ DÍY ČERPADA... 2 TABUKA PARAMETRŮ... 3 VZORCE POUŽITÉ PRO VÝPOČET... 4 ÚČINNOSTI ČERPADA... 4 PRACOVNÍ KAPAINA... 5 TAKOVÉ ZATÍŽENÍ... 5 SMĚR OTÁČENÍ... 6 REVERZNÍ PROVEDENÍ...

Více

Motorový vysokozdvižný vozík tun

Motorový vysokozdvižný vozík tun Motorový vysokozdvižný vozík 3.5-8.0 tun www.toyota-forklifts.cz Motorový vysokozdvižný vozík 3.5-4.0 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 40-8FD35N 8FG35N 40-8FD40N 8FG40N 1.1 Výrobce TOYOTA TOYOTA TOYOTA

Více

Konektory C162, C328, C364 a C365. Obecné informace o konektorech

Konektory C162, C328, C364 a C365. Obecné informace o konektorech Obecné informace o konektorech Obecné informace o konektorech Kromě konektorů, které jsou určeny výhradně k ovládání funkcí nástavby a které jsou seskupeny v konzole nástavby, existuje též celá řada konektorů,

Více

C489 Konektor pro standardní funkce C489

C489 Konektor pro standardní funkce C489 Konektor je 21pinový konektor, poskytuje přístup k obecným funkcím vozidla. Konektor je hnědý a je umístěn na vnitřní části držáku nástavby. 316 371 C234 C493 C259 C449 C447 C494 C234 C260 C493 C259 C494

Více

2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Standard Výrobce Perkins Typ motoru 404D-22 Počet válců 4 Výkon (max.) 36,3 (50*) kw (PS) Při (max.) 2,8 ot./min. Objem válců 2,216

Více

Připravený na každou výzvu. Unimog.

Připravený na každou výzvu. Unimog. Značka Daimler Připravený na každou výzvu. Unimog. Efektivní řešení pro zemědělské a komunální aplikace. Mnohostranná použitelnost spojená s efektivitou: Unimog. Univerzální, rychlý, spolehlivý a hospodárný.

Více

Řezání stěn Stěnové pily

Řezání stěn Stěnové pily Řezání stěn Stěnové pily Přehled použití 10 Přehled 11 Přehled výhod 14 Stěnové pily Husqvarna 16 Zdroje Husqvarna 26 Technické vlastnosti stěnových pil 34 Technické vlastnosti zdrojů 34 Diamantové nástroje

Více

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/12

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/12 Q-HYDRAULIKA LAMELOVÁ ČERPADLA V3/12 velikost 12 do 10 MPa 13 dm 3 /min WK 102/21012 2004 Lamelová čerpadla typu PV slouží jako zdroj tlakového oleje v hydraulických systémech. VÝHODY snadné spuštění díky

Více

SaZ s.r.o., Koupelní 3908/6, 695 01 Hodonín, tel.: +420 518 328 621, fax: +420 518 328 622

SaZ s.r.o., Koupelní 3908/6, 695 01 Hodonín, tel.: +420 518 328 621, fax: +420 518 328 622 UniRoller 4x4 Univerzální dvoucestné vozidlo Jedná se o terénní dvoucestné vozidlo s trvalým pohonem všech 4 kol, vozidlo je vybaveno mezinápravovým i nápravovými uzávěrkami. Při jízdě po koleji je přenos

Více

TECHNICKÉ INFORMACE. MRT PRivilEGE. Manitou Telescopic. FT140EN_A_0316_MRT2150_2550stIV

TECHNICKÉ INFORMACE. MRT PRivilEGE. Manitou Telescopic. FT140EN_A_0316_MRT2150_2550stIV TECHNICKÉ INFORMACE MRT PRivilEGE Manitou Telescopic + FTEN_A MRT_stIV MRT PRIVILEGE + Zdvih Max. nosnost na vidlích (těžiště ve vzdálenosti ) MRT Privilege + MRT Privilege + kg Max. zdvih.. Max. dosah..

Více

NOVÁ VOZIDLA DAF EURO 6 PRO STAVEBNICTVÍ LF A CF CONSTRUCTION DRIVEN BY QUALITY

NOVÁ VOZIDLA DAF EURO 6 PRO STAVEBNICTVÍ LF A CF CONSTRUCTION DRIVEN BY QUALITY NOVÁ VOZIDLA DAF EURO 6 PRO STAVEBNICTVÍ LF A CF CONSTRUCTION DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM Nový model CF Construction je ideálním vozidlem například pro stavebnictví, obor vyžadující

Více

SpaltAxt. Přehled. výhod

SpaltAxt. Přehled. výhod SpaltAxt Koncentrovaná síla pro krátké dřevo. Rychlou výrobu malého dřeva zajistí štípačky krátkého dřeva od firmy Posch. Rychle však znamená také bezpečně a pohodlně. Proto jsou všechny modely vybaveny

Více

Funkce pro omezení rychlosti vozidla. Všeobecné informace o funkcích. Pořadí priority mezi omezovači rychlosti

Funkce pro omezení rychlosti vozidla. Všeobecné informace o funkcích. Pořadí priority mezi omezovači rychlosti Všeobecné informace o funkcích Všeobecné informace o funkcích Scania nabízí tři funkce pro omezení rychlosti. Tyto funkce se používají pro splnění přání zákazníků a zákonných požadavků, například, vozidla

Více

Záruční doklady, které obdržíte při uzavření prodloužené záruky CarGarantie, mají skutečné výhody:

Záruční doklady, které obdržíte při uzavření prodloužené záruky CarGarantie, mají skutečné výhody: BEZSTAROSTNÁ JÍZDA Profitujte z dlouhodobé záruky. Váš prodejce Opel Vám nabízí optimální jistotu. Díky prodloužené záruce pro nové vozy Opel budete jezdit i po uplynutí dvouleté výrobní záruky i nadále

Více

300.9D. Hydraulické minirýpadlo

300.9D. Hydraulické minirýpadlo 300.9D Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Čistý výkon 9,6 kw 13 hp Hmotnost Provozní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Provozní hmotnost s bezpečnostním rámem 985

Více

ET90. Výkon a účinnost: ET90. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem

ET90. Výkon a účinnost: ET90. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET90 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Výkon a účinnost: ET90 Spotřeba paliva rýpadla ET90 je až o 20 procent nižší než u srovnatelných modelů to znamená výrazné snížení provozních nákladů. V

Více

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA Př. č. 9 zadávací dokumentace Příloha č. 1 ke kupní smlouvě Specifikace nabízeného plnění I. KOMUNÁLNÍ VOZIDLO NOSIČ NÁSTAVEB Typové označení komunálního vozidla nosiče nástaveb Požadavky kupujícího 1.

Více

ET65. Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65

ET65. Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65 ET65 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65 ET65 je rýpadlo, o jakém uživatelé sní. Vysoce výkonný stroj, který překvapí svou kompaktní konstrukcí a

Více

OBSAH. Katalog zubových čerpadel Obsah

OBSAH. Katalog zubových čerpadel Obsah OBSAH Obsah POPIS... 2 ZÁKADNÍ DÍY ČERPADA... 2 TABUKA PARAMETRŮ... 3 VZORCE POUŽITÉ PRO VÝPOČET... 4 ÚČINNOSTI ČERPADA... 4 PRACOVNÍ KAPAINA... 5 TAKOVÉ ZATÍŽENÍ... 5 SMĚR OTÁČENÍ... 6 REVERZNÍ PROVEDENÍ...

Více

301.4C. Hydraulické minirýpadlo. Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem Provozní hmotnost s kabinou

301.4C. Hydraulické minirýpadlo. Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem Provozní hmotnost s kabinou 301.4C Hydraulické minirýpadlo Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem 1 380 kg Provozní hmotnost s kabinou 1 470 kg Všestranná využitelnost Snadná přeprava a lepší přístup

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE RL - RH - RK Kompresor přímo spojený s motorem řešení pro průmysl Vyzkoušená technologie, solidní konstrukce RL-RH-RK jsou kompresory přímo

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Ing.Zdeněk Štuksa Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů a automatizační techniky www.ingsuksa.cz Průmyslové pístové kompresory RL RH RK SPOLEHLIVÁECHNOLOGIE RL RH RK Kompresor přímo spojený s motorem

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25 Q-HYDRAULIKA LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25 velikost 25 do 10 MPa 25 dm 3 /min WK 102/21025 2004 Lamelová čerpadla typu PV slouží jako zdroj tlakového oleje v hydraulických systémech. VÝHODY snadné spuštění díky

Více

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min.

Více

Nákup víceúčelových nosičů

Nákup víceúčelových nosičů Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Nástavná hydraulická fréza. Sortiment výrobků

Nástavná hydraulická fréza. Sortiment výrobků Nástavná hydraulická fréza Sortiment výrobků Nástavná hydraulická fréza Terex Osvědčené při té nejtvrdší denní práci Když denně prorážíte nejtvrdší horninu a beton. A nejste k zastavení ani pod vodou.

Více

-/- přímý vstřik K, T přímý vstřik K, T

-/- přímý vstřik K, T přímý vstřik K, T DEUTZ-FAHR DEUTZ-FAHR 1 Parametr Jednotka Agroplus S 70 Agroplus S 75 2 Provedení (4k4; 4k2, pásové, kolopásové) - 4k4 4k4 3 Motor 4 Výrobce/model - SLH 1000.3 WT SLH 1000.4 W 5 Počet válců; vrtání; zdvih;

Více