HERNÍ PLÁN. pro provozování kurzových sázek FORTUNA GAME A.S.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HERNÍ PLÁN. pro provozování kurzových sázek FORTUNA GAME A.S."

Transkript

1 HERNÍ PLÁN pro provozování kurzových sázek FORTUNA GAME A.S.

2 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD ÚČAST NA SÁZKÁCH UZAVÍRÁNÍ SÁZEK ZVLÁŠTNÍ ZPŮSOBY UZAVÍRÁNÍ SÁZEK DRUHY SÁZKOVÝCH UDÁLOSTÍ A SÁZKOVÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ DRUHY SÁZEK ČÍSELNÉ HRY LIMITY SÁZEK OFICIÁLNÍ VÝSLEDEK VYHODNOCENÍ SÁZEK NÁROK NA VÝHRU A VÝPLATA VÝHER NEPLATNÉ SÁZKY A ODMÍTNUTÍ SÁZEK REKLAMACE A STÍŽNOSTI ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ KURZOVÉ SÁZKY 2 z 17 FORTUNA GAME A.S.

3 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Společnost FORTUNA GAME a.s., se sídlem Praha 1, Nové Město, Vodičkova 699/30, PSČ , IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 944 (dále jen Fortuna ), organizuje hru kurzové sázky (dále též Kurzové sázky ), a to na základě zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, v platném znění, a na základě povolení Ministerstva financí České republiky. 1.2 Tento herní plán pro provozování kurzových sázek (dále jen Herní plán ) je určen pro provozování Kurzových sázek na Pobočkách Fortuny a je závazný pro právní vztah mezi Sázejícími a Fortunou. Neznalost ustanovení tohoto Herního plánu nebo jejich subjektivní výklad nečiní Sázku neplatnou a při rozhodování případných sporů ze Sázek nemůže být přihlíženo k okolnosti, že Sázející nezná ustanovení Herního plánu. 1.3 Tento Herní plán se nevztahuje na Kurzové sázky přijímané prostřednictvím sítě internet. Provozování hry internetová kurzová sázka je upraveno v samostatném herním plánu schváleném Ministerstvem financí České republiky a jeho aktuální znění je k dispozici na webových stránkách Fortuna dodržuje Evropské standardy zodpovědného hraní. Odkaz na Kodex zodpovědného hraní je k dispozici na webových stránkách 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD 2.1 Výrazy použité v textu tohoto Herního plánu začínající velkými písmeny mají následující význam, není-li výslovně uvedeno jinak: AKO sázka Číselné hry Čistá výhra znamená akumulovanou Sázku, tj. Sázku na dvě a více Sázkových příležitostí; znamená zvláštní druh Kurzových sázek, které jsou blíže specifikovány v článku 8. tohoto Herního plánu. Sázky na Číselné hry není možné uzavírat prostřednictvím Kiosku; znamená rozdíl mezi Možnou výhrou a Vkladem; Fortuna znamená společnost FORTUNA GAME a.s., se sídlem Praha 1, Nové Město, Vodičkova 699/30, PSČ , IČ: , zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 944; Herní plán Kiosek znamená tento herní plán pro provozování kurzových sázek; znamená on-line zařízení umístěné Fortunou ve vybraných Pobočkách, které je napojeno na centrální databázi Fortuny. Kiosek umožňuje Sázejícímu zejména uhradit zálohu na Vklad prostřednictvím Peněžního akceptátoru nebo bezhotovostně metodou stanovenou Fortunou a zároveň si sestavit prostřednictvím počítačové aplikace elektronický Tiket, který v případě přijetí Sázky v souladu s tímto Herním plánem bude Sázejícímu vytištěn prostřednictvím tiskárny umístěné v Kiosku. Prostřednictvím Kiosku je možné uzavírat také Sázky typu LIVE; KURZOVÉ SÁZKY 3 z 17 FORTUNA GAME A.S.

4 Konto Kurz Kurzová nabídka Kurzové sázky Možná výhra Návštěvní řád Občanský zákoník Oficiální výsledek Pobočka Peněžní akceptátor Pracovník Pobočky znamená účet Sázejícího a/nebo Účastníka, který byl Sázejícímu a/nebo Účastníkovi za podmínek stanovených Fortunou založen a na kterém jsou evidovány případné finanční transakce Sázejícího a/nebo Účastníka; znamená vyjádření míry pravděpodobnosti uskutečnění Sázkové příležitosti. Kurzy určuje Fortuna a mohou být proměnlivé. Kurz platný v okamžiku uzavření Sázky je závazný bez ohledu na jakékoli jeho pozdější změny, nestanoví-li tento Herní plán v příslušných ustanoveních výslovně jinak; znamená nabídku Sázkových událostí vybraných a zveřejněných Fortunou za účelem přijímání Sázek na Sázkové příležitosti zvolené Sázejícím. Kurzová nabídka obsahuje bližší specifikaci Sázkových událostí, resp. Sázkových příležitostí, a to včetně údajů, které jsou pro Sázku rozhodující; znamená hru, které se účastní Sázející tím, že zaplatí Vklad, jehož návratnost se nezaručuje. Specifikem Kurzových sázek je skutečnost, že Výhra je podmíněna uhodnutím (správným tipem) sportovních výsledků nebo pořadí ve sportovních soutěžích a závodech či uhodnutí jiných Sázkových příležitostí vypsaných Fortunou. Výše Výhry je přímo úměrná Kurzu, ve kterém byla Kurzová sázka přijata a výši Vkladu. znamená Výhru, kterou Sázející získá v případě, že se uskuteční všechny jím tipované Sázkové příležitosti a že správně určí všechny Oficiální výsledky; znamená dokument schválený Ministerstvem financí České republiky, který především upravuje provoz Poboček a pravidla chování Sázejících na Pobočkách; znamená zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění; znamená výsledek Sázkové události zveřejněný Fortunou, který byl Fortunou získán z relevantních zdrojů dle volby Fortuny; znamená provozovnu Fortuny, jejíž zřízení bylo schváleno Ministerstvem financí České republiky a ve které dochází k příjmu Kurzových sázek; aktuální seznam Poboček Fortuny je k dispozici na webových stránkách znamená zařízení pro příjem mincí a/nebo bankovek české měny, který je umístěn v Kiosku a jehož prostřednictvím lze uhradit Vklad (příp. zálohu na Vklad) ze Sázek uzavíraných Sázejícím prostřednictvím Kiosku. Fortuna je oprávněna stanovit limity výše zálohy na Vklad a výši nominální hodnoty bankovek, které budou Peněžním akceptátorem přijímány; znamená fyzickou osobu, která je oprávněna přijímat Sázky v Pobočkách a které za tímto účelem bylo Fortunou vydáno osvědčení. Pracovník Pobočky je rovněž mimo jiné odpovědný za KURZOVÉ SÁZKY 4 z 17 FORTUNA GAME A.S.

5 dodržování zákazu hry osob mladších 18 let a dodržování tohoto Herního plánu; Sázející znamená fyzickou osobu účastnící se hry Kurzové sázky, která dovršila 18 let věku a která zároveň v souladu s Herním plánem uhradí Vklad; Sázka znamená dobrovolné uzavření jednorázové smlouvy mezi Sázejícím a Fortunou dle předem stanovených pravidel; Sázková příležitost znamená soubor možných výsledků (tipů) Sázkové události. Základní tipy jednotlivých Sázkových příležitostí jsou Fortunou označovány např. takto: 1 tip na výhru týmu (závodníka apod.), který je v Sázkové příležitosti uveden jako první v pořadí; 2 tip na výhru týmu (závodníka apod.), který je v Sázkové příležitosti uveden jako druhý v pořadí; 0 tip na remízu; 10 tip na výhru týmu (závodníka apod.), který je uveden v Sázkové příležitosti jako první v pořadí, nebo na remízu; 02 tip na výhru týmu (závodníka apod.), který je uveden v Sázkové příležitosti jako druhý v pořadí, nebo na remízu; 12 tip na to, že Sázková příležitost neskončí remízou; 1:0 tip na přesný výsledek (tedy v tomto případě 1:0); V tip na vítězství; 1-4 tip na umístění do 4. místa; Sázková událost Sázkový kupón SÓLO sázka Tiket Vklad znamená sportovní nebo jinou událost, která je vybrána a zveřejněna Fortunou; znamená potvrzení vytištěné prostřednictvím Kiosku, které obsahuje údaje o výši nespotřebované zálohy na Vklad uhrazené Sázejícím za podmínek stanovených tímto Herním plánem. Po předložení Sázkového kupónu bude Sázejícímu nespotřebovaná záloha na Vklad ve výši vytištěné na Sázkovém kupónu vrácena způsobem a za podmínek stanovených tímto Herním plánem; znamená Sázku na jedinou Sázkovou příležitost; znamená fyzické potvrzení o uzavřené Sázce na Pobočkách a/nebo prostřednictvím Kiosku, které obsahuje údaje stanovené Fortunou. Údaje na Tiketu jsou natištěny tiskárnou podle údajů uvedených Sázejícím. Pro vyznačení údajů jsou používány zkratky či kódy určené Fortunou; znamená částku (bez případných poplatků), kterou Sázející uhradí v hotovosti či bezhotovostně nejpozději v okamžiku uzavření Sázky; v případě uzavírání Sázky prostřednictvím Kiosku je Vklad hrazen prostřednictvím Peněžního akceptátoru nebo bezhotovostně metodou stanovenou Fortunou; KURZOVÉ SÁZKY 5 z 17 FORTUNA GAME A.S.

6 Výherce Výhra Zákon o loteriích Zástupce pro slosování znamená fyzickou osobu, která předložila v souladu a za podmínek stanovených tímto Herním plánem výherní Tiket; je realizovaná Možná výhra nebo případně krácená Možná výhra dle příslušných ustanovení tohoto Herního plánu; znamená zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, v platném znění; znamená fyzickou osobu pověřenou Fortunou k zajištění losování výherních čísel jednotlivých Číselných her dle tohoto Herního plánu. 2.2 Definice uvedené v článku 2.1 tohoto Herního plánu se použijí obdobně pro jednotná i množná čísla definovaných pojmů. 2.3 Nadpisy jsou vloženy za účelem usnadnění orientace v textu Herního plánu a nebudou sloužit pro jeho výklad. 2.4 Odkazy na články objevující se v textu tohoto Herního plánu jsou odkazy na články tohoto Herního plánu, není-li výslovně uvedeno něco jiného. 3. ÚČAST NA SÁZKÁCH 3.1 Hry Kurzové sázky se mohou účastnit pouze fyzické osoby, které jsou starší 18 let. 3.2 Každý Sázející je při uzavírání Sázky či při výplatě Výhry dle tohoto Herního plánu povinen na vyžádání předložit Pracovníkovi Pobočky platný občanský průkaz či jiný osobní doklad totožnosti, a to za účelem ověření totožnosti či věku Sázejícího. V případě, že předložení občanského průkazu či jiného osobního dokladu totožnosti bude Sázejícím odmítnuto, je Fortuna oprávněna příjem Sázky či výplatu Výhry pozastavit, a to až do splnění této podmínky. 3.3 Sázející je povinen se před uzavřením Sázky seznámit s platným zněním Herního plánu. Uzavřením Sázky uznává Sázející ustanovení tohoto Herního plánu za závazná. 3.4 Sázet nemohou fyzické osoby, které jsou (i) Pracovníky Pobočky (ii) osobami stanovujícími Kurzy nebo osobami zajišťujícími informace pro stanovení Kurzů (včetně osob stanovujících Kurzy pro jiné provozovatele provozující Kurzové sázky), (iii) osoby, které se přímo aktivně podílejí na Sázkové události (např. trenéři, hráči, rozhodčí) a (iv) osobami blízkými (jak je tento pojem definován v ustanovení 22 Občanského zákoníku) k osobám uvedeným pod bodem (i) až (iii) tohoto článku. 3.5 Sázky není povoleno uzavírat na objednávku (např. prostřednictvím sázkových agentů) a/nebo v zastoupení. 3.6 V případě, že Fortuna zjistí porušení článku 3.4 a/nebo článku 3.5 tohoto Herního plánu, je oprávněna pozastavit výplatu Výhry i vrácení Vkladu. V případě důvodného podezření, že došlo k porušení článku 3.4 a/nebo článku 3.5 tohoto Herního plánu, je Fortuna oprávněna takové Sázky vyhodnotit jako neplatné. KURZOVÉ SÁZKY 6 z 17 FORTUNA GAME A.S.

7 4. UZAVÍRÁNÍ SÁZEK 4.1 Sázky budou přijímány Pracovníkem Pobočky, a to pouze na ty Sázkové příležitosti, pro které Fortuna zveřejnila Kurzy. Kurzy budou Fortunou zveřejňovány v Kurzové nabídce a/nebo na informačních tabulích instalovaných v Pobočkách Fortuny. Pro uzavřené Sázky jsou rozhodné údaje uvedené na Tiketu, které musí současně odpovídat údajům uloženým v centrální databázi Fortuny. 4.2 K uzavření Sázky dochází tak, že Sázející sdělí Pracovníkovi Pobočky (i) jaký druh Sázky chce uzavřít, (ii) označení konkrétní Sázkové události, (iii) označení Sázkové příležitosti a (iv) výši Vkladu na jednotlivé Sázky. Pracovník Pobočky veškeré parametry zadá do počítače a vytiskne Tiket. Tiket bude Sázejícímu vydán proti zaplacení celkové ceny k úhradě, tj. Vkladu včetně všech případných souvisejících poplatků stanovených Fortunou, která bude uvedena na Tiketu. Sázející je povinen si okamžitě zkontrolovat, zda údaje na Tiketu souhlasí s nahlášenými údaji. Jestliže Sázející zjistí chybu, musí ji neprodleně reklamovat u Pracovníka Pobočky a požadovat nápravu (nejpozději však do 10 minut od okamžiku uzavření Sázky). Sázku nelze reklamovat po čase stanoveném jako konec příjmu Sázek. Na reklamace týkající se nepochopení předmětu Sázky nebo nesprávné identifikace (shodná jména, nejednoznačné pojmenování, zkratky apod.) nebude brán zřetel. Sázející je rovněž povinen si okamžitě překontrolovat vrácenou finanční hotovost; na pozdější reklamace nebude brán zřetel. 4.3 Fortuna si rovněž vyhrazuje právo určovat začátek a konec příjmu Sázek na jednotlivé Sázkové události. Konec příjmu Sázek na určitou Sázkovou událost je zveřejňován v Kurzové nabídce a může být stanoven nejpozději do okamžiku zahájení Sázkové události (s výjimkou Sázek typu LIVE). 4.4 Sázky nelze přijímat na Sázkové příležitosti týkající se Sázkové události, která již byla zahájena (s výjimkou Sázek typu LIVE a Sázek na Sázkové příležitosti dlouhodobého charakteru). V případě, že v důsledku technické či jiné chyby dojde k možnosti takovou Sázku uzavřít, jsou takové Sázky neplatné. 4.5 Po uzavření Sázky je přísně zakázáno na Tiketu, který byl Sázejícímu Pracovníkem Pobočky vydán, provádět jakékoliv úpravy. Padělání a pozměňování Tiketu je trestné podle příslušných právních předpisů. Paděláním a pozměňováním Tiketu zároveň zaniká nárok na Výhru či vrácení Vkladu. 4.6 Fortuna má právo příjem Sázek na jakoukoliv ze Sázkových příležitostí kdykoliv pozastavit nebo je oprávněna Sázkovou příležitost určitým způsobem limitovat (např. výší Vkladu, přijetím pouze do AKO sázek či pouze SÓLO sázek, počtem Sázkových příležitostí u AKO sázek apod.), a to i bez uvedení důvodu. Fortuna může zvýhodnit Kurz formou procentuálního navýšení, kterým se zvýší Možná výhra. Podmínky, za nichž je poskytováno toto zvýhodnění, Fortuna předem zveřejní na Pobočkách, prostřednictvím webových stránek či jiným vhodným způsobem. Zvýhodnění musí být uvedeno na Tiketu a zaznamenáno v centrální databázi Fortuny. 4.7 Fortuna není povinna Sázejícím poskytovat doplňkové informace o Sázkových událostech (např. informace o typu povrchu, zranění hráčů apod.). KURZOVÉ SÁZKY 7 z 17 FORTUNA GAME A.S.

8 5. ZVLÁŠTNÍ ZPŮSOBY UZAVÍRÁNÍ SÁZEK 5.1 Vedle standardního způsobu uzavírání Sázek na Pobočkách, které je blíže popsáno v článku 4 tohoto Herního plánu, mohou Sázející uzavírat Sázky rovněž prostřednictvím Kiosku, který je umístěn ve vybraných Pobočkách. Provozní doba Kiosku je shodná s provozní dobou Pobočky, ve které je Kiosek umístěn. 5.2 Sázející Sázky prostřednictvím Kiosku uzavírá tak, že z Kurzové nabídky zobrazující se na obrazovce Kiosku vybírá Sázkové příležitosti, na které má zájem uzavřít Sázku. Výběr Sázkových příležitostí probíhá klikáním na jednotlivé Kurzy zveřejněných Sázkových příležitostí, a to prostřednictvím dotykové obrazovky Kiosku. Každým kliknutím na požadovaný Kurz u příslušné Sázkové příležitosti se postupně vytváří elektronický Tiket. Po zvolení typu Sázky, zadání výše Vkladu na jednotlivé Sázky a po úhradě Vkladu (resp. celkové ceny k úhradě) prostřednictvím Peněžního akceptátoru nebo formou bezhotovostní úhrady metodou stanovenou Fortunou, bude elektronický Tiket uložen do centrální databáze Fortuny k autorizaci, a to stisknutím příslušného tlačítka (volby) zobrazeného na obrazovce Kiosku. 5.3 Sázka uložená v centrální databázi Fortuny k autorizaci dle článku 5.2 tohoto Herního plánu bude autorizována (přijata) Pracovníkem Pobočky, který ověří splnění podmínek pro uzavření Sázky (zejména dosažení věku 18 let) a v případě, že budou podmínky pro uzavření Sázky splněny, přiloží svou identifikační kartu ke čtečce Kiosku a Sázku schválí (autorizuje) Po platné autorizaci Sázky bude Sázejícímu prostřednictvím Kiosku vytištěn Tiket. V případě, že z důvodu jakékoliv technické závady Kiosku či z jiného důvodu Tiket nebude vytištěn, je Sázející povinen neprodleně o této skutečnosti informovat Pracovníka Pobočky a Sázku reklamovat. 5.4 Vklady za Sázky, které má Sázející zájem uzavřít prostřednictvím Kiosku, jsou hrazeny vložením příslušné peněžní částky do Peněžního akceptátoru nebo jsou hrazeny bezhotovostně, prostřednictvím platební metody stanovené Fortunou. Vložením peněžních prostředků Sázejícím do Peněžního akceptátoru nebo formou bezhotovostní úhrady metodou stanovenou Fortunou je uhrazena záloha na Vklad (resp. celková cena k úhradě). Pokud Sázející Sázku neuzavře, příp. neuzavře Sázky ve výši poskytnuté zálohy na Vklad, bude Sázejícímu vytištěn po zvolení příslušného tlačítka Sázkový kupón, který slouží k vrácení nespotřebované zálohy na Vklad. Nespotřebovaná záloha na Vklad bude Sázejícímu vyplacena na kterékoliv Pobočce po předložení originálu Sázkového kupónu vytištěného Kioskem. Sázející je povinen Sázkový kupón chránit před jeho zneužitím třetí osobou, neboť částka odpovídající nespotřebované záloze na Vklad smí být z každého Sázkového kupónu vyplacena pouze jednou. 5.5 Sázející se rovněž mohou prostřednictvím Kiosku účastnit hry internetová kurzová sázka provozované Fortunou, a to po vyplnění všech přihlašovacích údajů (identifikační jméno a ochranné heslo). Účast Sázejících ve hře internetová kurzová sázka se neřídí tímto Herním plánem, ale řídí se samostatným herním plánem pro internetovou kurzovou sázku schváleným Ministerstvem financí České republiky, jehož aktuální znění je k dispozici na webových stránkách Pro uzavírání Sázek prostřednictvím Kiosku platí přiměřeně všechna ustanovení tohoto Herního plánu, nestanoví-li tento Herní plán v konkrétním případě jinak. KURZOVÉ SÁZKY 8 z 17 FORTUNA GAME A.S.

9 6. DRUHY SÁZKOVÝCH UDÁLOSTÍ A SÁZKOVÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ 6.1 Fortuna bude vypisovat Kurzy Sázkových příležitostí zejména na: Sázkové události s dvěma možnými základními výsledky (např. tenisová utkání, postup v soutěži, sázky kdo lépe ); Sázkové události s třemi možnými základními výsledky (např. fotbalová utkání, hokejová utkání); vítězství nebo umístnění jednotlivců (týmů apod.) v soutěžích dlouhodobého a krátkodobého charakteru; Sázkové příležitosti přímo související s výsledkem Sázkových událostí (např. na přesný výsledek vybraného utkání, vítězství týmu o určitý brankový rozdíl, střelce branek, počet branek v soutěži nebo zápase, výsledek dílčí části zápasu); Sázkové příležitosti v průběhu konání Sázkové události (Sázky typu LIVE). 7. DRUHY SÁZEK Fortuna může přijímat Sázky i v průběhu konání příslušné Sázkové události, a to na Sázky předem určené a speciálně označené jako LIVE. Kurzy jednotlivých Sázkových příležitostí jsou v průběhu Sázkové události průběžně upravovány a jsou platné vždy k okamžiku uzavření Sázky. Sázky typu LIVE není možné zrušit (stornovat). Z tohoto důvodu je Sázející povinen si s Pracovníkem Pobočky předem odsouhlasit správnost Sázky ještě před vytištěním Tiketu. 7.1 Mezi základní druhy Sázek, na které Fortuna Sázky přijímá, patří SÓLO sázky a AKO sázky. SÓLO sázky jsou Sázkou na jedinou Sázkovou příležitost, která je vybrána z celkové nabídky Sázkových příležitostí zveřejněných Fortunou. AKO sázky jsou Sázky na dvě a více Sázkových příležitostí současně, které jsou vybrány z celkové nabídky Sázkových příležitostí zveřejněných Fortunou. Celkový Kurz AKO sázek je roven součinu Kurzů jednotlivých tipů Sázkových příležitostí, přičemž celkový Kurz je zaokrouhlován dle matematických pravidel na dvě desetinná místa. 7.2 Fortuna rovněž umožňuje uzavřít na jednom Tiketu více Sázek formou rozpisové Sázky (Maxikombi). Rozpisové Sázky jsou tvořeny kombinací dvou a více AKO sázek a/nebo SÓLO sázek, které jsou společně uvedeny na jednom Tiketu, a to z důvodu zjednodušení a urychlení sázení na Sázkové příležitosti. Jednotlivé AKO sázky a/nebo SÓLO sázky uvedené na jednom Tiketu se vždy posuzují podle příslušných ustanovení tohoto Herního plánu. 7.3 Sázející mohou rovněž uzavřít tzv. zvláštní Sázky, u kterých Sázející může získat zvláštní zvýhodnění či bonus. Jedná se zejména o tyto Sázky: Sdružené Sázky U tohoto druhu Sázek se sází na skutečnost, že Sázející v jiné své AKO sázce sestavené z N Sázkových příležitostí, správně uhodne méně než N Sázkových příležitostí (např. N 1 ). Na Tiketu jsou tyto sdružené Sázky vždy uvedeny společně se související AKO sázkou. Kurz u sdružených Sázek je Fortunou vždy předem pevně KURZOVÉ SÁZKY 9 z 17 FORTUNA GAME A.S.

10 stanoven. Sdružené Sázky může Sázející uzavřít vždy jen při splnění Fortunou předem stanovených podmínek, jako např. (i) dosažení alespoň minimálního Kurzu na AKO sázku, (ii) nepřekročení maximálního Kurzu pro jednotlivé Sázkové příležitosti, (iii) vsazení alespoň určeného minimálního počtu Sázkových příležitostí Bonusové Sázky 8. ČÍSELNÉ HRY U bonusových Sázek se sází na Fortunou předem určené Sázkové příležitosti, a to ve Fortunou určeném termínu, do kterého jsou tyto bonusové Sázky přijímány (zpravidla do začátku nejbližší Sázkové příležitosti). Fortuna rovněž předem určí výši bonusu. Při správném tipu na výsledek Fortunou stanovených Sázkových příležitostí má Sázející nárok na Výhru jako u AKO sázky nebo dle předem stanoveného Kurzu a navíc má rovněž nárok na vypsaný bonus za podmínek stanovených Fortunou pro danou bonusovou Sázku. Pokud podmínky pro danou bonusovou Sázku splní více než jeden výherní Tiket, je bonus rozdělen podle výše Vkladů na jednotlivých výherních Tiketech. Podmínky pro bonusové Sázky Fortuna vždy předem stanoví. 8.1 Zvláštním druhem Kurzových sázek jsou Číselné hry, které spočívají v tom, že ve stanovený den a hodinu a na určeném místě je z osudí vylosován určitý počet výherních čísel, a to za účasti veřejnosti, Zástupce pro slosování a zástupce státního dozoru. Předmětem Sázky je určit, zda číslo (čísla) tipované Sázejícím bude mezi čísly vylosovanými pro určitý druh Číselné hry. 8.2 Pro posouzení správnosti tipu Sázejícího je relevantní pouze předem stanovený počet čísel vylosovaných jako první v pořadí. Pokud dojde vinou selhání techniky či osoby obsluhující losovací zařízení k vylosování ještě dalšího čísla (čísel), nebude na takováto další čísla brán zřetel. 8.3 Fortuna přijímá Sázky na následující druhy Číselných her: 3 z 21 losují se 3 čísla z 21; možnými tipy jsou Sázky na 1, 2 nebo 3 čísla; 9 ze 49 losuje se 9 čísel ze 49; možnými tipy jsou Sázky na 1 až 6 čísel; 5 z 50 losuje se 5 čísel z 50; možnými tipy jsou Sázky na 1 až 5 čísel; 20 z 80 losuje se 20 čísel z 80; možnými tipy jsou Sázky na 1 až 8 čísel. 9. LIMITY SÁZEK 9.1 Minimální výše Vkladu na jeden Tiket je 5 Kč (slovy: pět korun českých). U rozpisových Sázek dle článku 7.2 tohoto Herního plánu je minimální výše Vkladu na jednu dílčí Sázku 0,01 Kč. Pro jednotlivé druhy Sázek může Fortuna stanovit minimální Vklad vyšší, než je uveden v tomto článku, s tím, že takovou informaci je Fortuna povinna předem zveřejnit. Maximální výše Vkladu je omezena limitem Výhry na jeden Tiket. 9.2 Limit maximální Výhry na jeden Tiket je stanoven ve výši Kč (slovy: pět milionů korun českých), a to pro všechny druhy Sázek. Fortuna je oprávněna stanovit odlišné limity Výhry pro jednotlivé Sázky, předem však o tom musí Sázející vhodným způsobem vyrozumět. 10. OFICIÁLNÍ VÝSLEDEK KURZOVÉ SÁZKY 10 z 17 FORTUNA GAME A.S.

11 10.1 Veškeré Oficiální výsledky budou Fortunou zveřejňovány ve výsledkových listinách nacházejících se v Pobočkách. Zveřejněním Oficiálního výsledku ve výsledkových listinách je Oficiální výsledek neměnný, nestanoví-li tento Herní plán výslovně jinak. Fortuna je oprávněna jednostranně změnit zveřejněný Oficiální výsledek v případě, že Oficiální výsledek byl Fortunou ve výsledkových listinách zveřejněn chybně; v takovém případě je Fortuna oprávněna změnit Oficiální výsledek ve výsledkových listinách tak, aby odpovídal zdroji stanovenému Fortunou pro určení Oficiálního výsledku. Od okamžiku zveřejnění Oficiálního výsledku, začíná Výherci běžet lhůta na uplatnění nároku na Výhru v souladu s tímto Herním plánem U Sázkových událostí vymezených předem stanovenou hrací dobou se za Oficiální výsledek považuje výsledek dosažený na hřišti po uplynutí takto předem stanovené hrací doby, bez ohledu na případné prodloužení zápasu, rozstřely a jakékoli další dodatečné změny v dosaženém výsledku (např. diskvalifikace, kontumace), pokud není ve specifikaci Sázkové události, resp. Sázkové příležitosti výslovně uvedeno jinak U Sázkových událostí, u kterých není stanovena řádná hrací doba, může být dosažený výsledek napaden protestem ve smyslu platných pravidel jednotlivých sportovních soutěží. Pro sázkové účely bude však brán v úvahu pouze protest, podaný k řídícímu orgánu příslušné soutěže zveřejněný oficiálními zdroji před zveřejněním Oficiálního výsledku Fortunou a zahájením výplaty Výher. V takovém případě má protest odkladný účinek. Po vynesení pravomocného rozhodnutí řídícím orgánem soutěže o podaném protestu a zveřejnění Oficiálního výsledku ze strany Fortuny (resp. zahájení výplaty Výher) nebude brán zřetel na jakékoli další opravné prostředky V případě, že není Sázková událost (např. utkání, závod, soutěž apod.) bez pevně stanovené hrací doby dohrána, a přesto je oficiálně vyhlášen výsledek, pak jsou vypláceny Výhry podle tohoto Oficiálního výsledku (např. skoky na lyžích, Formule 1, baseball), není-li v tomto Herním plánu výslovně stanoveno jinak. Podmínkou platnosti takto dosaženého výsledku je pouze fakt, aby soupeři utkání zahájili V případě Sázek typu LIVE je za Oficiální výsledek považován výsledek zveřejněný Fortunou. Sázky typu LIVE na Sázkové příležitosti, které nebude možné ze záznamu a/nebo z jiného vhodného zdroje stanoveného Fortunou vyhodnotit, je Fortuna oprávněna zrušit. 11. VYHODNOCENÍ SÁZEK 11.1 Jestliže se Sázková událost uskuteční později (zpravidla za dobu delší než 3 kalendářní dny), než ve zveřejněném termínu, nebo nebude-li z jakýchkoli důvodů příslušným orgánem vyhlášen Oficiální výsledek, má Fortuna v takovém případě právo takovou Sázku zrušit V případě, že se Sázková událost uskuteční dříve, než v oficiálně zveřejněném termínu, zůstávají v platnosti pouze Sázky uzavřené do skutečného začátku Sázkové události (to neplatí u Sázek typu LIVE) Hrají-li spolu stejná mužstva v jeden den dvě či více utkání (např. baseball), je předmětem Sázky vždy pouze první z těchto utkání Koná-li se ve stejné disciplíně, na stejném místě a v krátké časové době více soutěží (např. sjezdy Světového poháru nebo skoky na lyžích na můstku se stejným kritickým bodem), je předmětem Sázky vždy první uskutečněný závod. KURZOVÉ SÁZKY 11 z 17 FORTUNA GAME A.S.

12 11.5 Při Sázkách na vítězství nebo umístění jednotlivců a týmů se za prohranou považuje i Sázka na jednotlivce či tým, který ze Sázkové události v jejím průběhu odstoupí nebo který bude diskvalifikován; tímto článkem není dotčen článek tohoto Herního plánu. Pokud se jednotlivec či tým soutěže vůbec nezúčastnil, bude taková Sázková příležitost vyhodnocena Kurzem 1, V případě současného vítězství či umístění dvou a více účastníků (závodníků, mužstev apod.) na takovém místě, které je pro Sázku rozhodující, je Kurz této Sázkové příležitosti krácen tak, že se Kurz dělí počtem současně umístěných účastníků, a to u SÓLO sázky i u AKO sázky. Sázky proti vítězství účastníků shodně umístěných na děleném prvním místě jsou považovány za prohrané V případě uzavření Sázek na střelce branky v utkání, se pro vyhodnocení Sázky neberou v úvahu střelcem vstřelené vlastní góly Do jedné AKO sázky nelze zařadit takové Sázkové příležitosti, které jsou vzájemně podpůrné. Jedná se o takové Sázkové příležitosti, kdy výsledek jedné Sázkové příležitosti má vliv na pravděpodobnost výsledku druhé Sázkové příležitosti, nebo se jedná o totožnou Sázkovou příležitost. Pokud by se stalo, že by taková Sázka byla přijata, bude se v případě Výhry z podpůrných Sázkových příležitostí počítat jen první v pořadí a ostatní Sázkové příležitosti budou vyhodnoceny Kurzem 1, Zruší-li, nebo změní-li řídící komise v průběhu Sázkové události výchozí pravidla (např. u tenisu, hraje-li se na jiný než původně stanovený počet vítězných setů nebo na jiném povrchu, nebo např. pokud dojde ke zkrácení motoristického závodu), zůstávají Sázky v platnosti, nestanoví-li tento Herní plán jinak Sázky zůstávají v platnosti rovněž v případě, kdy je Sázková událost (např. zápas) přerušena a/nebo odložena, ale je dohrána nebo znovu odehrána ve lhůtě stanovené Fortunou (zpravidla do 3 kalendářních dnů) V případě změny v místě pořádání Sázkové události (např. zápasy) zůstávají v platnosti Sázky na tabulkové umístění, postupy do dalších kol soutěže a jiné Sázky dlouhodobého charakteru Dojde-li při zadávání Sázkových příležitostí k drobné chybě ve jménu závodníka, týmu a/nebo soutěže, zůstává taková Sázka v platnosti, pokud se tato chyba nedotýká věcné podstaty Sázky a pokud nemůže uvést Sázejícího v omyl Pokud je Fortuna oprávněna dle tohoto Herního plánu uzavřenou Sázku zrušit, bude v takovém případě Sázejícímu vrácen Vklad za takovou Sázku, a to včetně veškerých zaplacených souvisejících poplatků, byly-li takové poplatky Fortunou účtovány. AKO sázka bude tímto postupem zrušena pouze v případě, že Fortuna rozhodne o zrušení všech Sázkových příležitostí obsažených v příslušné AKO sázce, v opačném případě zůstává AKO sázka v platnosti, přičemž zrušené Sázkové příležitosti budou ze všech druhů Sázek vyřazeny a případná Výhra bude propočítána bez těchto Sázkových příležitostí s tím, že tyto zrušené Sázkové příležitosti budou vyhodnoceny Kurzem 1,0. KURZOVÉ SÁZKY 12 z 17 FORTUNA GAME A.S.

13 11.14 Nárok na vrácení Vkladu dle článku tohoto Herního plánu je Sázející povinen uplatnit nejpozději ve lhůtě pro uplatnění nároku na výplatu Výhry, přičemž tato lhůta začíná běžet ode dne vyhodnocení (zrušení) všech Sázek na příslušném Tiketu V případě, že Sázková událost nebude dohrána, budou vyhodnoceny pouze ty Sázkové příležitosti, jejichž výsledek je v okamžiku ukončení příslušné Sázkové události jednoznačně stanoven (např. výsledek poločasu, tým vstřelí branku, počet bodů či gólů přesáhl stanovenou hranici apod.) Pravidla pro vyhodnocování Sázek Fortunou jsou rovněž upravena v herním plánu v příkladech vydaném Fortunou, jehož aktuální znění je vždy k dispozici na webových stránkách a na Pobočkách. Herní plán v příkladech je závazný pro Sázející a použije se v případech, které nejsou výslovně upraveny v tomto Herním plánu. Sázející je povinen seznámit se s aktuálním zněním herního plánu v příkladech před uzavřením Sázky. Uzavřením Sázky Sázející potvrzuje, že se s aktuálním zněním herního plánu v příkladech seznámil. 12. NÁROK NA VÝHRU A VÝPLATA VÝHER 12.1 Sázejícímu vzniká nárok na Výhru v případě, že jsou splněny všechny následující podmínky: za podmínek stanovených tímto Herním plánem byl předložen originál výherního Tiketu, jehož údaje jsou totožné se záznamem Sázky uloženým v centrální databázi Fortuny; Fortunou byly zveřejněny všechny Oficiální výsledky všech Sázkových příležitostí obsažených na výherním Tiketu, které jsou rozhodné pro zjištění nároku na Výhru; nebyl porušen žádným způsobem tento Herní plán a neexistují pochybnosti o regulérnosti Sázky a ani nejsou splněny podmínky pro prohlášení Sázky za neplatnou; Sázejícím byly správně určeny všechny tipované výsledky všech Sázkových příležitostí, obsažených na výherním Tiketu, které jsou rozhodné pro zjištění nároku na Výhru Výplata Výher bude zahájena ihned po zveřejnění Oficiálního výsledku všech Sázkových příležitostí, obsažených na výherním Tiketu, které jsou rozhodné pro zjištění nároku na Výhru z příslušného Tiketu. Lhůta pro výběr Výhry na Pobočkách činí třicet (30) dnů ode dne, kdy budou vyhodnoceny všechny Sázkové příležitosti zaznamenané na výherním Tiketu. V dalších třiceti (30) dnech je možné nárok na výplatu Výhry uplatnit již pouze písemně v centrále Fortuny. Neuplatní-li Sázející nárok na výplatu Výhry v uvedené lhůtě, tj. nejpozději ve lhůtě šedesáti (60) dnů od zahájení výplat Výher (tj. ode dne, kdy budou vyhodnoceny všechny Sázkové příležitosti zaznamenané na Tiketu), nárok na Výhru zaniká Lhůta pro výplatu Výhry činí šedesát (60) dnů od uplatnění nároku na její vyplacení způsobem stanoveným tímto Herním plánem. V této lhůtě je Fortuna povinna Výhru vyplatit Výherci způsobem stanoveným tímto Herním plánem Nárok na výplatu Výhry se uplatňuje předložením originálu výherního Tiketu způsobem a ve lhůtách uvedeným v článku 12.2 tohoto Herního plánu. Sázející je povinen chránit Tiket před jeho zneužitím třetí osobou, neboť každá Sázka smí být vyplacena pouze jednou. KURZOVÉ SÁZKY 13 z 17 FORTUNA GAME A.S.

14 12.5 V případě ztráty Tiketu může Sázející požádat o výplatu Výhry na Konto, a to pouze v tom případě, že Tiket je evidován na jeho Kontě. Výhra bude v takovém případě vyplacena na Konto Sázejícího poslední den lhůty pro výplatu Výhry stanovené v tomto Herním plánu za předpokladu, že Výhra nebyla dosud vyplacena proti předložení originálu předmětného Tiketu. Výhra vyplácená dle tohoto článku nemůže být vyplacena na jiné Konto, než na kterém je předmětný Tiket evidován V případě hotovostní výplaty Výhry vyšší než Kč (slovy: třicet tisíc korun českých) je Výherce povinen z bezpečnostních důvodů dohodnout s Pracovníkem Pobočky přesný čas výplaty Výhry, a to minimálně jeden (1) pracovní den předem. Má-li Pobočka požadovanou částku k dispozici, může ji Pracovník Pobočky vyplatit Výherci ihned V případě Výhry převyšující Kč (slovy: sto tisíc korun českých) a po vzájemné dohodě i nižší, je Fortuna oprávněna z bezpečnostních důvodů příslušnou peněžní částku (i) připsat Výherci na Konto za předpokladu, že jej má u Fortuny založené nebo (ii) zaslat Výherci dle jeho písemného pokynu na jím specifikovaný bankovní účet nebo (iii) vyplatit Výherci v hotovosti v centrále Fortuny a/nebo na Pobočce určené Fortunou pro výplatu vysokých Výher. Výhry nad Kč (slovy: dvě stě sedmdesát tisíc korun českých) jsou vypláceny výhradně bezhotovostně. V případě bezhotovostní výplaty Výhry nahradí Výherci odevzdané výherní Tikety potvrzení vydané Pracovníkem Pobočky Fortuna je oprávněna pozastavit výplatu Výher v případě, že budou existovat důvodné pochybnosti o regulérnosti Sázky. Fortuna je rovněž oprávněna pozastavit výplatu Výher v případě, že by Sázka byla vyhodnocena jako podezřelý obchod ve smyslu zákona č. 253/2008 Sb., o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu, v platném znění. 13. NEPLATNÉ SÁZKY A ODMÍTNUTÍ SÁZEK 13.1 Sázky mohou být Fortunou prohlášeny za neplatné v následujících případech: Sázková příležitost byla chybně zadána vinou Fortuny a/nebo zadání ztratilo smysl z důvodů vyšší moci (změna pravidel soutěže apod.). Tento článek se nevztahuje na Kurz přijaté Sázky; dojde-li technickou nebo jinou chybou k situaci, kdy nabízené Kurzy na jednu Sázkovou příležitost umožňují Sázejícímu tzv. jistou výhru (například, že Sázející při vhodném rozložení Vkladů na jednotlivé tipy této Sázkové příležitosti získává Výhru vyšší než je součet těchto Vkladů, a to při realizaci jakéhokoliv tipu na Sázkovou příležitost); dojde-li v důsledku technické chyby na straně Fortuny (např. v důsledku chyby sázkového softwaru) nebo jinou okolností k možnosti uzavřít Sázku, u které nebyly splněny podmínky vyžadované tímto Herním plánem a/nebo Vklad neodpovídá skutečnému Vkladu stanovenému v souladu s tímto Herním plánem; Sázka byla vinou Fortuny uzavřena na Sázkovou událost, u níž výsledek byl předem znám a/nebo existuje důvodné podezření, že Sázková událost byla pořadatelem Sázkové události, Sázejícím nebo jinými osobami ovlivněna; KURZOVÉ SÁZKY 14 z 17 FORTUNA GAME A.S.

15 Sázka (s výjimkou Sázky typu LIVE a Sázek na Sázkové příležitosti dlouhodobého charakteru) byla prokazatelně uzavřena v průběhu konání Sázkové události nebo po jejím skončení; Sázka typu LIVE byla přijata na Sázkovou příležitost, jejíž výsledek byl již v době uzavření Sázky znám; Sázková událost (zápas apod.) byla zcela zrušena a/nebo nebyla ukončena oficiálním výrokem. To neplatí pro Sázky na Sázkové příležitosti, jejichž Oficiální výsledek je znám; u Sázek na lepší umístění jednoho ze dvou závodníků, jestliže nebude v soutěži ani jeden z nich klasifikován; Sázková událost (např. utkání) s předem stanovenou hrací dobou není buď vůbec zahájena, nebo znovu zahájena a dohrána do Fortunou stanoveného termínu (zpravidla do 3 kalendářních dnů), a to bez ohledu na skutečnost, kdy a za jakého stavu byla nedohraná Sázková událost přerušena. To neplatí pro Sázky na Sázkové příležitosti, jejichž výsledek je jednoznačně stanoven; utkání bylo odehráno obráceně, to znamená, že výhodu domácího prostředí mělo mužstvo, uvedené v Sázkové události jako hostující. Toto pravidlo se netýká utkání odehraného na neutrální půdě, utkání v turnaji na předem určeném místě a případů, kdy dojde k dobrovolnému výběru soupeřova hřiště jako místa konání zápasu; došlo ke změně v propozicích soutěže nebo k předčasnému ukončení zápasu tak, že tipovaného přesného výsledku nebylo možno dosáhnout; baseballové utkání se neuskutečnilo v termínu zveřejněném Fortunou, a to ať již z jakéhokoliv důvodu; neuskuteční se všechny zápasy u Sázek na počet branek v soutěži nebo kole; v případě skreče v tenisovém utkání. To neplatí pro Sázky na Sázkové příležitosti, jejichž výsledek je v okamžiku skreče jednoznačně stanoven; v dalších případech stanovených a/nebo předvídaných tímto Herním plánem V případě splnění podmínek stanovených v článku 13.1 tohoto Herního plánu bude Sázejícím vrácen Vklad včetně veškerých zaplacených souvisejících poplatků, přičemž tento postup se uplatní v případě SÓLO sázek. AKO sázka je považována za neplatnou tehdy, jsou-li neplatné všechny Sázkové příležitosti v ní obsažené. V ostatních případech zůstává AKO sázka v platnosti, přičemž neplatné Sázkové příležitosti budou ze všech druhů Sázek vyřazeny a případná Výhra bude propočítána bez těchto Sázkových příležitostí s tím, že tyto neplatné a zároveň vyřazené Sázkové příležitosti budou vyhodnoceny Kurzem 1, Nárok na vrácení Vkladu z neplatných Sázek dle článku 13.1 tohoto Herního plánu je Sázející povinen uplatnit nejpozději ve lhůtě pro uplatnění nároku na výplatu Výhry, přičemž tato lhůta začíná běžet ode dne vyhodnocení (prohlášení za neplatné) všech Sázek na příslušném Tiketu. KURZOVÉ SÁZKY 15 z 17 FORTUNA GAME A.S.

16 13.4 Fortuna je oprávněna odmítnout Sázku od osoby, která porušuje tento Herní plán a/nebo Návštěvní řád. Fortuna má rovněž právo z důvodu mimořádných okolností zastavit přijímání Sázek. Bude-li zastaveno přijímání Sázek z tohoto důvodu, nevzniká Sázejícím žádný nárok na náhradu škody ani jakékoli jiné právo, pokud toto tento Herní plán výslovně nepřipouští. 14. REKLAMACE A STÍŽNOSTI 14.1 Sázející jsou oprávněni podávat odůvodněné reklamace a/nebo stížnosti vždy nejpozději do třiceti (30) kalendářních dnů (nestanoví-li tento Herní plán výslovně lhůtu jinou) od vzniku rozhodné skutečnosti, která je důvodem reklamace či stížnosti, přičemž každá řádná reklamace musí být Fortuně doručena nejpozději poslední den lhůty pro její podání dle tohoto článku. Reklamace musí vždy obsahovat úplné jméno a příjmení, přesnou adresu Sázejícího, číslo reklamovaného Tiketu a uvedení přesného popisu reklamovaných skutečností a okolností, za kterých k nim došlo. Fortuna odůvodněnou reklamaci či stížnost prošetří a do třiceti (30) kalendářních dnů oznámí Sázejícímu výsledek Na reklamace či stížnosti týkající se nepochopení Sázkové příležitosti a/nebo nesprávné identifikace Sázkové příležitosti (např. shodná jména, nejednoznačné pojmenování, zkratky apod.) nebo na reklamace podané po lhůtě uvedené v článku 14.1 nebude brán zřetel Odůvodnění reklamace a/nebo stížnosti dle článku 14.1 tohoto Herního plánu je Sázející povinen doručit Fortuně em na adresu helpdesk@ifortuna.cz a/nebo písemně na adresu centrály Fortuny: Na Florenci 2116/15, Praha 1, PSČ Společně s reklamací je Sázející povinen Fortuně zaslat rovněž kopii Tiketu, jehož se reklamace týká. K reklamacím podaným jiným způsobem, než způsobem stanoveným v tomto článku, se nepřihlíží V případě, že reklamace bude Fortunou vyhodnocena jako oprávněná, je Sázející povinen předložit Fortuně originál příslušného Tiketu, a to ve lhůtě stanovené Fortunou Pro vyhodnocování reklamací a/nebo stížností jsou určující údaje uložené v centrální databázi Fortuny. 15. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ 15.1 Sázející je povinen dodržovat vedle ustanovení tohoto Herního plánu a Návštěvního řádu rovněž veškeré obecně závazné předpisy, které se na jeho účast na Sázkách vztahují V případech, na které není v tomto Herním plánu pamatováno nebo v případech sporů způsobených rozdílným výkladem tohoto Herního plánu, se musí Sázející podrobit rozhodnutí Fortuny a takové rozhodnutí je pro Sázejícího závazné Sázející bere na vědomí, že Fortuna je v případech stanovených zákonem č. 253/2008 Sb., o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu, povinna zjišťovat a evidovat jeho osobní údaje Fortuna se zavazuje zachovávat veškeré údaje o Sázkách a Sázejících v tajnosti, s výjimkou případů stanovených Zákonem o loteriích a s výjimkou případů, kdy Sázející se zveřejněním údajů písemně souhlasí. KURZOVÉ SÁZKY 16 z 17 FORTUNA GAME A.S.

17 15.5 Fortuna si vyhrazuje právo provést na základě schválení Ministerstva financí České republiky změny tohoto Herního plánu. Veškeré takové změny, jakož i případný výklad jednotlivých ustanovení Herního plánu, budou Fortunou zveřejněny. Tento Herní plán byl schválen Ministerstvem financí České republiky pod číslem jednacím MF-13902/2015/34-2 ze dne a nahrazuje ke dni jeho účinnosti, tj. ke dni Herní plán schválený Ministerstvem financí České republiky pod číslem jednacím MF-39028/2014/34-2 ze dne KURZOVÉ SÁZKY 17 z 17 FORTUNA GAME A.S.

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie ŠŤASTNÁ SEDMA - Edice 2

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie ŠŤASTNÁ SEDMA - Edice 2 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie ŠŤASTNÁ SEDMA - Edice 2 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY...

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie GÓL!!! Edice 2

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie GÓL!!! Edice 2 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie GÓL!!! Edice 2 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY... 5

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Anděl a čert

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Anděl a čert HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Anděl a čert OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY... 5 5.

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie ZLATÁ RYBKA - Edice 5

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie ZLATÁ RYBKA - Edice 5 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie ZLATÁ RYBKA - Edice 5 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY...

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování internetové kurzové sázky

HERNÍ PLÁN. pro provozování internetové kurzové sázky HERNÍ PLÁN pro provozování internetové kurzové sázky OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA SÁZKÁCH...6 4. KONTO, VKLADY NA KONTO A VÝBĚRY Z KONTA...6

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Kouzlo. Vánoc. ánoc Číslo emise 64

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Kouzlo. Vánoc. ánoc Číslo emise 64 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Kouzlo Vánoc ánoc Číslo emise 64 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie ŠŤASTNÁ KARTA

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie ŠŤASTNÁ KARTA HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie ŠŤASTNÁ KARTA 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Victoria - Tip, a.s. se sídlem Letenské náměstí 157/4, 170 00 Praha 7, Bubeneč, IČO: 26059517, zapsaná v obchodním

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Zlaté ostrovy kapitána GECO Číslo emise 52

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Zlaté ostrovy kapitána GECO Číslo emise 52 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Zlaté ostrovy kapitána GECO Číslo emise 52 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování hazardní hry ČÍSELNÉ LOTERIE

HERNÍ PLÁN. pro provozování hazardní hry ČÍSELNÉ LOTERIE HERNÍ PLÁN pro provozování hazardní hry ČÍSELNÉ LOTERIE OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA ČÍSELNÉ LOTERII...5 4. UZAVÍRÁNÍ SÁZEK NA ČÍSELNÉ

Více

HERNÍ ÍP LÁN pro prov o oz o ová v ní internetov o é v kurzové v sáz á ky k

HERNÍ ÍP LÁN pro prov o oz o ová v ní internetov o é v kurzové v sáz á ky k HERNÍ PLÁN pro provozování internetové kurzové sázky OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA SÁZKÁCH... 6 4. KONTO, VKLADY NA KONTO A VÝBĚRY Z KONTA...

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie MAXI ZLATÁ RYBKA

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie MAXI ZLATÁ RYBKA HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie MAXI ZLATÁ RYBKA OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY...

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie GIGANT JACKPOT

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie GIGANT JACKPOT HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie GIGANT JACKPOT 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Play games a.s., se sídlem V Holešovičkách 1443/4, 180 00 Praha 8, IČO: 247 73 255, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Sněhulák

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Sněhulák HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Sněhulák OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY...5 5. VÝŠE VKLADU,

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování internetové kursové sázky

HERNÍ PLÁN. pro provozování internetové kursové sázky HERNÍ PLÁN pro provozování internetové kursové sázky OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA SÁZKÁCH... 5 4. KONTO, VKLADY NA KONTO A VÝBĚRY Z KONTA...

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie PARÁDNÍ TREFA

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie PARÁDNÍ TREFA HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie PARÁDNÍ TREFA Obsah: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 VÝKLAD POJMŮ 3 ÚČAST VE HŘE 4 ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY 5 VÝŠE VKLADU, HERNÍ JISTINA A VÝŠE VÝHER VE HŘE 6 NÁROK

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Vánoční stromeček Číslo emise 67

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Vánoční stromeček Číslo emise 67 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Vánoční stromeček Číslo emise 67 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ

Více

HERNÍ PLÁN 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

HERNÍ PLÁN 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ HERNÍ PLÁN 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ FORTUNA sázková kancelář a.s. (dále jen Fortuna) organizuje kursové sázky ve smyslu ustanovení zákona č. 202/1990 Sb. o loteriích a jiných podobných hrách ve znění pozdějších

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Balík výher Edice 2 číslo emise 50

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Balík výher Edice 2 číslo emise 50 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Balík výher Edice 2 číslo emise 50 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování číselné loterie FOFR

HERNÍ PLÁN. pro provozování číselné loterie FOFR HERNÍ PLÁN pro provozování číselné loterie FOFR OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA SÁZKÁCH...5 4. UZAVÍRÁNÍ SÁZEK...5 5. PRAVIDLA HRY FOFR...7

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Balík výher

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Balík výher HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Balík výher OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY...5 5. VÝŠE

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Balík. výher

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Balík. výher HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Balík výher OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY... 5 5.

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování hazardní hry KURSOVÁ SÁZKA FORTUNA GAME A.S.

HERNÍ PLÁN. pro provozování hazardní hry KURSOVÁ SÁZKA FORTUNA GAME A.S. HERNÍ PLÁN pro provozování hazardní hry KURSOVÁ SÁZKA FORTUNA GAME A.S. OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA KURSOVÉ SÁZCE...6 4. UZAVÍRÁNÍ KURSOVÝCH

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování kurzových sázek na pobočkách provozovaných podle 2. písm. h) zákona č. 202/1990 Sb., v platném znění

HERNÍ PLÁN. pro provozování kurzových sázek na pobočkách provozovaných podle 2. písm. h) zákona č. 202/1990 Sb., v platném znění HERNÍ PLÁN pro provozování kurzových sázek na pobočkách provozovaných podle 2. písm. h) zákona č. 202/1990 Sb., v platném znění 1 OBSAH 1) ÚVOD 2) VÝKLAD POJMŮ 3) PŘÍJEM SÁZEK 4) NEPŘIJETÍ SÁZEK 5) ZPŮSOB

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - SAVANA

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - SAVANA HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - SAVANA 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Play games a.s., se sídlem V Holešovičkách 1443/4, 180 00 Praha 8, IČO: 247 73 255, zapsaná v

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování číselných loterií LOTO a ŠŤASTNÉ ČÍSLO

HERNÍ PLÁN. pro provozování číselných loterií LOTO a ŠŤASTNÉ ČÍSLO HERNÍ PLÁN pro provozování číselných loterií LOTO a ŠŤASTNÉ ČÍSLO OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA SÁZKÁCH...6 4. UZAVÍRÁNÍ SÁZEK...6 5. PRAVIDLA

Více

HERNÍ PLÁN okamžité loterie s názvem VÁNOCE

HERNÍ PLÁN okamžité loterie s názvem VÁNOCE HERNÍ PLÁN okamžité loterie s názvem VÁNOCE Na základě ustanovení 42 zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ), se vydává tento herní

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování Internetové kursové sázky

HERNÍ PLÁN pro provozování Internetové kursové sázky HERNÍ PLÁN pro provozování Internetové kursové sázky 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. FORTUNA sázková kancelář a.s. (dále jen Fortuna) organizuje Hru Internetová kursová sázka (dále jen Internetová kursová sázka)

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování Internetové kurzové sázky provozované podle 50, odst. 3, zákona č. 202/1990 Sb., v platném znění

HERNÍ PLÁN. pro provozování Internetové kurzové sázky provozované podle 50, odst. 3, zákona č. 202/1990 Sb., v platném znění HERNÍ PLÁN pro provozování Internetové kurzové sázky provozované podle 50, odst. 3, zákona č. 202/1990 Sb., v platném znění 1 OBSAH 1) ÚVOD 2) PODMÍNKY ÚČASTI NA INTERNETOVÉ KURZOVÉ SÁZCE 3) VÝKLAD POJMŮ

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie KLUB MILIONÁŘŮ

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie KLUB MILIONÁŘŮ HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie KLUB MILIONÁŘŮ 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Play games a.s., se sídlem V Holešovičkách 1443/4, 180 00 Praha 8, IČO: 247 73 255, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Divy světa

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Divy světa HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Divy světa OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY V HLAVNÍ HŘE...6

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Extra prachy Edice 2 Číslo emise 53

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Extra prachy Edice 2 Číslo emise 53 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Extra prachy Edice 2 Číslo emise 53 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Včelka. Včelka Číslo emise 54

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Včelka. Včelka Číslo emise 54 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Včelka Včelka Číslo emise 54 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Zlatá rybka Edice 6

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Zlatá rybka Edice 6 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Zlatá rybka Edice 6 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Gratulace. Gratulace Číslo emise 65

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Gratulace. Gratulace Číslo emise 65 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Gratulace Gratulace Číslo emise 65 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 5 4. ZPŮSOB HRY A

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Šťastná sedma Edice 3

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Šťastná sedma Edice 3 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Šťastná sedma Edice 3 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY

Více

TABULKA LOSŮ OKAMŽITÝCH LOTERIÍ provozovaných SAZKA a.s.

TABULKA LOSŮ OKAMŽITÝCH LOTERIÍ provozovaných SAZKA a.s. TABULKA LOSŮ OKAMŽITÝCH LOTERIÍ provozovaných SAZKA a.s. Aktualizace: 1.12.2017 HRA NÁZEV HRY CENA LOSU UPLATNĚNÍ VÝHER DO 042 Šťastná sedma edice 3 20 Kč 02.01. 2018 043 Zlatá rybka edice 6 50 Kč 30.05.

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Prase v žitě Edice 3 Číslo emise 49

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Prase v žitě Edice 3 Číslo emise 49 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Prase v žitě Edice 3 Číslo emise 49 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Zlatá rybka Edice 6

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Zlatá rybka Edice 6 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Zlatá rybka Edice 6 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY V HLAVNÍ

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování KURZOVÝCH SÁZEK STARTIP společností SLOT Group a.s. podle 2 písm. h) zákona č. 202/1990 Sb.

HERNÍ PLÁN. pro provozování KURZOVÝCH SÁZEK STARTIP společností SLOT Group a.s. podle 2 písm. h) zákona č. 202/1990 Sb. HERNÍ PLÁN pro provozování KURZOVÝCH SÁZEK STARTIP společností SLOT Group a.s. podle 2 písm. h) zákona č. 202/1990 Sb. 1. Úvod 1.1 Úvodní ustanovení 1.2 Základní pojmy 1.3 Podmínky účasti na Sázkách 2.

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Prase v žitě Edice 2

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Prase v žitě Edice 2 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Prase v žitě Edice 2 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY V

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Zlatá cihla Edice 3

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Zlatá cihla Edice 3 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Zlatá cihla Edice 3 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY V HLAVNÍ

Více

HERNÍ PLÁN. pro kurzové sázky OBSAH:

HERNÍ PLÁN. pro kurzové sázky OBSAH: HERNÍ PLÁN pro kurzové sázky OBSAH: 1 - ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 - VÝKLAD POJMŮ SÁZKY 3 - PODMÍNKY ÚČASTI NA SÁZKÁCH 4 - UZAVŘENÍ SÁZKY 5 - DRUHY UDÁLOSTÍ A PŘÍLEŽITOSTÍ 6 - DRUHY SÁZEK 7 - LIMITY SÁZEK VÝHRY

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Extra prachy

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Extra prachy HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Extra prachy OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY V HLAVNÍ

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování HRY INTERNETOVÁ KURZOVÁ SÁZKA STARTIPBET. dle 50 odst. 3 zákona č. 202/1990 Sb.

HERNÍ PLÁN. pro provozování HRY INTERNETOVÁ KURZOVÁ SÁZKA STARTIPBET. dle 50 odst. 3 zákona č. 202/1990 Sb. HERNÍ PLÁN pro provozování HRY INTERNETOVÁ KURZOVÁ SÁZKA STARTIPBET dle 50 odst. 3 zákona č. 202/1990 Sb. 1. Úvod 1.1 Úvodní ustanovení 1.2 Základní pojmy 1.3 Podmínky účasti na Sázkách 2. Druhy Sázek

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie OSTROV POKLADŮ

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie OSTROV POKLADŮ HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie OSTROV POKLADŮ 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Play games a.s., se sídlem V Holešovičkách 1443/4, 180 00 Praha 8, IČO: 247 73 255, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Magické trojky

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Magické trojky HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Magické trojky OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY V HLAVNÍ

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování loterie Autolos

HERNÍ PLÁN. pro provozování loterie Autolos HERNÍ PLÁN pro provozování loterie Autolos OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY V HLAVNÍ HŘE...6 5. ZPŮSOB

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Super prase v žitě Číslo emise 56

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Super prase v žitě Číslo emise 56 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Super prase v žitě Číslo emise 56 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování internetové kursové sázky OBSAH:

HERNÍ PLÁN. pro provozování internetové kursové sázky OBSAH: HERNÍ PLÁN pro provozování internetové kursové sázky OBSAH: 1 - ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 - VÝKLAD POJMŮ SÁZKY 3 - PODMÍNKY ÚČASTI NA SÁZKÁCH 4 - UZAVŘENÍ SÁZKY 5 - DRUHY UDÁLOSTÍ A PŘÍLEŽITOSTÍ 6 - DRUHY SÁZEK

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování hazardní hry INTERNETOVÁ KURSOVÁ SÁZKA

HERNÍ PLÁN. pro provozování hazardní hry INTERNETOVÁ KURSOVÁ SÁZKA HERNÍ PLÁN pro provozování hazardní hry INTERNETOVÁ KURSOVÁ SÁZKA OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA INTERNETOVÉ KURSOVÉ SÁZCE... 7 4. UZAVŘENÍ

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Super prase v žitě Číslo emise 56

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Super prase v žitě Číslo emise 56 HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Super prase v žitě Číslo emise 56 OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 5 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie ZLATÝ KORÁB

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie ZLATÝ KORÁB HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie ZLATÝ KORÁB 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Play games a.s., se sídlem V Holešovičkách 1443/4, 180 00 Praha 8, IČO: 247 73 255, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování internetové kurzové sázky OBSAH:

HERNÍ PLÁN. pro provozování internetové kurzové sázky OBSAH: HERNÍ PLÁN pro provozování internetové kurzové sázky OBSAH: 1 - ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 - VÝKLAD POJMŮ SÁZKY 3 - PODMÍNKY ÚČASTI NA SÁZKÁCH 4 - UZAVŘENÍ SÁZKY 5 - DRUHY UDÁLOSTÍ A PŘÍLEŽITOSTÍ 6 - DRUHY SÁZEK

Více

Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET na terminálech AIO

Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET na terminálech AIO Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET na terminálech AIO HLAVA I. obecná ustanovení I. 1 Organizace Kurzových sázek 1. SAZKA a.s. organizuje Kurzové sázky pod obchodním názvem Kurzové sázky SAZKA BET (dále

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie PIRÁTI

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie PIRÁTI HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie PIRÁTI 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Play games a.s., se sídlem V Holešovičkách 1443/4, 180 00 Praha 8, IČO: 247 73 255, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Pravidla bonusové akce k Mistrovství světa v hokeji 2017 Milionová hokejová hra

Pravidla bonusové akce k Mistrovství světa v hokeji 2017 Milionová hokejová hra Pravidla bonusové akce k Mistrovství světa v hokeji 2017 Milionová hokejová hra MÍSTO A DOBA TRVÁNÍ BONUSOVÉ AKCE Bonusová akce probíhá na internetové stránce https://msh.sazka.cz ve dvou částech. Sázející

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování hazardní hry

HERNÍ PLÁN pro provozování hazardní hry HERNÍ PLÁN pro provozování hazardní hry TECHNICKÁ HRA www.casinolive.cz 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 SLOT Group, a.s., Spisová značka B 1208 vedená u Krajského soudu v Plzni, Jáchymovská 142, 36010 Karlovy

Více

Herní plán okamžité loterie Zlatá podkova

Herní plán okamžité loterie Zlatá podkova Herní plán okamžité loterie Zlatá podkova 1 SAZKA sázková kancelář, a.s., organizuje okamžitou loterii Zlatá podkova na základě povolení Ministerstva financí České republiky č.j. MF-49019/2012/34 ze dne

Více

Herní plán Internetové kurzové sázky SAZKA BET

Herní plán Internetové kurzové sázky SAZKA BET Herní plán Internetové kurzové sázky SAZKA BET HLAVA I. obecná ustanovení I. 1 Organizace Internetových kurzových sázek 1. SAZKA a.s. provozuje Internetovou kurzovou sázku pod obchodním názvem SAZKA BET

Více

Herní plán Internetové kurzové sázky

Herní plán Internetové kurzové sázky Herní plán Internetové kurzové sázky SAZKA BET HLAVA I. obecná ustanovení I. 1 Organizace Kurzových sázek 1. SAZKA sázková kancelář, a.s., organizuje Internetovou kurzovou sázku pod obchodním názvem SAZKA

Více

Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET

Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET HLAVA I. obecná ustanovení I. 1 Organizace Kurzových sázek 1. SAZKA a.s. organizuje Kurzové sázky pod obchodním názvem Kurzové sázky SAZKA BET (dále jen Kurzové sázky

Více

CATE VLT VŠEOBECNÝ HERNÍ PLÁN - CZ VERZE. CAMPANULA spol.s r.o. 28. října 892/11 790 01 Jeseník Česká republika IČ: 561207 DIČ: CZ00561207

CATE VLT VŠEOBECNÝ HERNÍ PLÁN - CZ VERZE. CAMPANULA spol.s r.o. 28. října 892/11 790 01 Jeseník Česká republika IČ: 561207 DIČ: CZ00561207 CATE VLT CAMPANULA spol.s r.o. 28. října 892/11 790 01 Jeseník Česká republika IČ: 561207 DIČ: CZ00561207 Verze: 1.00.CZ 1 / 8 CAMPANULA spol.s r.o. Obsah Historie verzí... 3 Základní údaje... 4 Název

Více

HERNÍ PLÁN I. OBECNÁ ČÁST 1 - PŘEDMĚT HERNÍHO PLÁNU. pro provozování okamžitých loterií

HERNÍ PLÁN I. OBECNÁ ČÁST 1 - PŘEDMĚT HERNÍHO PLÁNU. pro provozování okamžitých loterií HERNÍ PLÁN pro provozování okamžitých loterií OBSAH: I. OBECNÁ ČÁST 1 PŘEDMĚT HERNÍHO PLÁNU 2 VÝKLAD DALŠÍCH POJMŮ 3 ÚČAST NA SÁZKÁCH 4 NÁROK NA VÝHRU, VÝPLATA VÝHER 5 REKLAMACE 6 ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

Více

PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU

PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU vydané ANO spořitelním družstvem, IČ: : 26137755, se sídlem: Rohanské nábřeží 671/15, PSČ 186 00, Praha 8 zapsané v Obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET na terminálech AIO

Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET na terminálech AIO Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET na terminálech AIO HLAVA I. obecná ustanovení I. 1 Organizace Kurzových sázek 1. SAZKA a.s. organizuje Kurzové sázky pod obchodním názvem Kurzové sázky SAZKA BET (dále

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SÁZEK

PODROBNÁ PRAVIDLA SÁZEK PODROBNÁ PRAVIDLA SÁZEK OBSAH: 1 - ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 - VÝKLAD POJMŮ SÁZKY 3 - ZÁKLADNÍ TYPY SÁZKOVÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ 4 - DALŠÍ SÁZKOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZÁKLADNÍ DRUHY SÁZEK 5 - SÓLO SÁZKA 6 - AKU SÁZKA ROZPISOVÉ

Více

OBECNÝ HERNÍ PLÁN PRO PROVOZOVÁNÍ TECHNICKÝCH HERNÍCH ZAŘÍZENÍ

OBECNÝ HERNÍ PLÁN PRO PROVOZOVÁNÍ TECHNICKÝCH HERNÍCH ZAŘÍZENÍ OBECNÝ HERNÍ PLÁN PRO PROVOZOVÁNÍ TECHNICKÝCH HERNÍCH ZAŘÍZENÍ 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost XXXXXXX, IČ: XXXXXXXX, se sídlem XXXXXXXXXXXX (dále jen Provozovatel ) provozuje Technickou hru prostřednictvím

Více

Herní plán číselné loterie Korunka

Herní plán číselné loterie Korunka Herní plán né loterie Korunka (dále jen Herní plán ) 1 Úvodní ustanovení 1. Tento Herní plán upravuje provozování né loterie Korunka. 2. Společnost Loterie Korunka a.s., IČ: 146 13 549, se sídlem Frýdek-Místek,

Více

Herní plán okamžité loterie ZÁŽITKOVÝ LOS 125

Herní plán okamžité loterie ZÁŽITKOVÝ LOS 125 Herní plán okamžité loterie ZÁŽITKOVÝ LOS 125 1 1. SAZKA a.s., organizuje okamžitou loterii ZÁŽITKOVÝ LOS 125 na základě povolení Ministerstva financí České republiky č.j. MF-6068/2016/34-2 ze dne 29.

Více

Zákony pro lidi - Monitor změn (zdroj: https://apps.odok.cz/attachment/-/down/1ornamnbrspx) Návrh VYHLÁŠKA

Zákony pro lidi - Monitor změn (zdroj: https://apps.odok.cz/attachment/-/down/1ornamnbrspx) Návrh VYHLÁŠKA Návrh VYHLÁŠKA ze dne... 2017 o způsobu zasílání a oznamování informací a dat provozovateli hazardních her a jejich parametrů a rozsahu Ministerstvo financí stanoví podle 133 odst. 1 písm. a) zákona č.

Více

WORKSHOP III. Téma: Vzory herních plánů Vytvořeno: Odborem 34 Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Praha 4. srpna 2016

WORKSHOP III. Téma: Vzory herních plánů Vytvořeno: Odborem 34 Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Praha 4. srpna 2016 WORKSHOP III. Téma: Vzory herních plánů Vytvořeno: Odborem 34 Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Praha 4. srpna 2016 Body tematického okruhu úvod novinky v zákoně č. 186/2016 Sb., o hazardních

Více

Herní plán okamžité loterie KRÁLOVSKÁ VÝHRA 124

Herní plán okamžité loterie KRÁLOVSKÁ VÝHRA 124 Herní plán okamžité loterie KRÁLOVSKÁ VÝHRA 124 1 1. SAZKA a.s., organizuje okamžitou loterii KRÁLOVSKÁ VÝHRA 124 na základě povolení Ministerstva financí České republiky č.j MF-14640/2016/34-2 ze dne

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování hazardní hry KURSOVÁ SÁZKA

HERNÍ PLÁN. pro provozování hazardní hry KURSOVÁ SÁZKA HERNÍ PLÁN pro provozování hazardní hry KURSOVÁ SÁZKA OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA KURSOVÝCH SÁZKÁCH...7 4. UZAVŘENÍ SMLOUVY A REGISTRACE...8

Více

Herní plán číselné loterie SAZKAmobil šance

Herní plán číselné loterie SAZKAmobil šance Herní plán číselné loterie SAZKAmobil šance HLAVA I. obecná ustanovení I.1 1. SAZKA a.s. organizuje číselné loterie a sázkové hry ve smyslu ustanovení zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných

Více

Herní plán sázkových her SAZKA

Herní plán sázkových her SAZKA Herní plán sázkových her SAZKA HLAVA I. obecná ustanovení I. 1 1. SAZKA a.s. organizuje sázkové hry ve smyslu ustanovení zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, ve znění pozdějších

Více

Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET

Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET HLAVA I. obecná ustanovení I. 1 Organizace Kurzových sázek 1. SAZKA a.s. organizuje Kurzové sázky pod obchodním názvem Kurzové sázky SAZKA BET (dále jen Kurzové sázky

Více

Herní plán číselných loterií a sázkových her SAZKA

Herní plán číselných loterií a sázkových her SAZKA Herní plán číselných loterií a sázkových her SAZKA HLAVA I. obecná ustanovení I. 1 1. SAZKA a.s. organizuje číselné loterie a sázkové hry ve smyslu ustanovení zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných

Více

HERNÍ PLÁN I. OBECNÁ ČÁST 1 - PŘEDMĚT HERNÍHO PLÁNU. pro provozování okamžitých loterií

HERNÍ PLÁN I. OBECNÁ ČÁST 1 - PŘEDMĚT HERNÍHO PLÁNU. pro provozování okamžitých loterií HERNÍ PLÁN pro provozování okamžitých loterií OBSAH: I. OBECNÁ ČÁST 1 PŘEDMĚT HERNÍHO PLÁNU 2 VÝKLAD DALŠÍCH POJMŮ 3 ÚČAST NA SÁZKÁCH 4 NÁROK NA VÝHRU, VÝPLATA VÝHER 5 REKLAMACE 6 ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

Více

PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU

PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU vydané Metropolitním spořitelním družstvem, IČ: 25571150, se sídlem: Sokolovská 394/17, 180 00 Praha 8 - Karlín, zapsaným v oddílu Dr, vložce 7890, obchodního

Více

Herní plán okamžité loterie CASINO Royal 087

Herní plán okamžité loterie CASINO Royal 087 Herní plán okamžité loterie CASINO Royal 087 1 1. SAZKA sázková kancelář, a.s., organizuje okamžitou loterii CASINO Royal 087 na základě povolení Ministerstva financí České republiky č.j. MF-13166/2014/34

Více

Pravidla soutěže Tipovačka

Pravidla soutěže Tipovačka Pravidla soutěže Tipovačka 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Soutěž s názvem Tipovačka (dále také soutěž ) se koná v termínu od 00:00:01 dne 20. 2. 2017 do 23:59:59 dne 5. 3. 2017 (dále také soutěžní období ).

Více

Všeobecné podmínky Klubu Startip

Všeobecné podmínky Klubu Startip Všeobecné podmínky Klubu Startip ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto Všeobecné podmínky Klubu Startip (dále jen VP) upravují smluvní vztah mezi společností SLOT Group a.s., se sídlem Karlovy Vary, Jáchymovská 142,

Více

ÚVODNÍ USTANOVENÍ. C. Všechna ustanovení tohoto HP jsou vykládána v souladu s ochranou Účastníků hazardní hry dle 7 odst. 2 písm. c) ZHH.

ÚVODNÍ USTANOVENÍ. C. Všechna ustanovení tohoto HP jsou vykládána v souladu s ochranou Účastníků hazardní hry dle 7 odst. 2 písm. c) ZHH. HERNÍ PLÁN ÚVODNÍ USTANOVENÍ A. Společnost MAXI-TIP a.s., se sídlem Praha, Stodůlky, Jeremiášova 947/16, PSČ 155 00, IČ: 256 89 053, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SÁZEK HRY INTERNETOVÁ KURZOVÁ SÁZKA STARTIPBET

PODROBNÁ PRAVIDLA SÁZEK HRY INTERNETOVÁ KURZOVÁ SÁZKA STARTIPBET PODROBNÁ PRAVIDLA SÁZEK HRY INTERNETOVÁ KURZOVÁ SÁZKA STARTIPBET OBSAH: 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. ZÁKLADNÍ POJMY 3. SOLO SÁZKA 4. AKUMULOVANÁ SÁZKA AKO SÁZKA 5. MAXIKOMBI SÁZKA 6. DRUHY SÁZKOVÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy o poskytování sázkového poradenství uzavřené prostřednictvím mobilní aplikace BETTERBET

Více

Herní plán pro Internetové kursové sázky

Herní plán pro Internetové kursové sázky Herní plán pro Internetové kursové sázky 1.1. Herní plán určuje způsob a pravidla hry Internetová kursová sázka společnosti SYNOT TIP, a.s., Jaktáře 1475, 686 01 Uherské Hradiště - Mařatice, IČ: 263 01

Více

Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET

Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET Herní plán Kurzových sázek SAZKA BET HLAVA I. obecná ustanovení I. 1 Organizace Kurzových sázek 1. SAZKA a.s. organizuje Kurzové sázky pod obchodním názvem Kurzové sázky SAZKA BET (dále jen Kurzové sázky

Více

Herní plán Kurzových sázek SAZKABET

Herní plán Kurzových sázek SAZKABET Herní plán Kurzových sázek SAZKABET 1 Úvodní ustanovení 1. SAZKA a.s. provozuje Kurzové sázky prostřednictvím internetu (dále také jen Kurzová sázka ) ve smyslu ustanovení zákona č. 186/2016 Sb., o hazardních

Více

Pravidla soutěže Tipovačka

Pravidla soutěže Tipovačka Pravidla soutěže Tipovačka 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Soutěž s názvem Tipovačka (dále také soutěž ) se koná v termínu od 00:00:01 dne 1. 10. 2018 do 23:59:59 dne 13. 10. 2018 (dále také soutěžní období

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Účinné od 1. 4. 2015 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen podmínky ) upravují vztahy vznikající mezi poskytovatelem a objednavatelem při objednávání a poskytování vzdělávacích

Více

KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015

KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015 KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015 Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže SAZKABET CUP 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže SAZKABET CUP (dále jen soutěž )

Více

Sazka na systémech GEKON V 1.03

Sazka na systémech GEKON V 1.03 Sazka na systémech GEKON V 1.03 Zákon o hazardních hrách č. 186/2016 Sb. v platném znění upravuje veškerou legální sázkovou činnost v ČR ze zákona vyplývají tyto povinnosti: 1. povinnost umožnit kontrolu

Více

Pravidla a podmínky akce Vědomostní soutěž (dále jen Podmínky akce )

Pravidla a podmínky akce Vědomostní soutěž (dále jen Podmínky akce ) Pravidla a podmínky akce Vědomostní soutěž (dále jen Podmínky akce ) 1. Úvodní ustanovení Tato Pravidla a podmínky akce Vědomostní soutěž ( dále jen Podmínky akce ) upravují pravidla a podmínky marketingové

Více

WORKSHOP IV. Téma: Technická hra Vytvořeno: Odborem 34 Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Praha 8. srpna 2016

WORKSHOP IV. Téma: Technická hra Vytvořeno: Odborem 34 Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Praha 8. srpna 2016 WORKSHOP IV. Téma: Technická hra Vytvořeno: Odborem 34 Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Praha 8. srpna 2016 Technická hra Definice technické hry Technické hry s živým prvkem Sázky, výhry a

Více

HERNÍ PLÁN. pro kurzové sázky

HERNÍ PLÁN. pro kurzové sázky HERNÍ PLÁN pro kurzové sázky OBSAH: 1 - ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 - VÝKLAD POJMŮ 3 - PODMÍNKY ÚČASTI NA SÁZKÁCH 4 - UZAVŘENÍ SÁZKY 5 - UDÁLOSTI A PŘÍLEŽITOSTI 6 - SÓLO SÁZKA 7 - AKU SÁZKA 8 - KOMBINÁTOR 9 -

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) upravují užití agenturní části internetového portálu Outvia dostupného na

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SÁZEK

PODROBNÁ PRAVIDLA SÁZEK PODROBNÁ PRAVIDLA SÁZEK OBSAH: 1 - ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 - VÝKLAD POJMŮ SÁZKY 3 - ZÁKLADNÍ TYPY SÁZKOVÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ 4 - DALŠÍ SÁZKOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZÁKLADNÍ DRUHY SÁZEK 5 - SÓLO SÁZKA 6 - AKU SÁZKA ROZPISOVÉ

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžitých loterií OBSAH: I. OBECNÁ ČÁST

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžitých loterií OBSAH: I. OBECNÁ ČÁST HERNÍ PLÁN pro provozování okamžitých loterií OBSAH: I. OBECNÁ ČÁST 1 PŘEDMĚT HERNÍHO PLÁNU 2 VÝKLAD DALŠÍCH POJMŮ 3 ÚČAST NA SÁZKÁCH 4 NÁROK NA VÝHRU, VÝPLATA VÝHER 5 REKLAMACE 6 ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

Více