KaVo Primus Zubní soupravy. Vstup do nové éry.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KaVo Primus 1058. Zubní soupravy. Vstup do nové éry."

Transkript

1 KaVo Primus Zubní soupravy. Vstup do nové éry.

2 Rodina KaVo Primus Zcela profesionální. Rozhodnout se pro zubní soupravu KaVo Primus 1058 není žádná filosofická otázka. Spíš známka zdravého uvažování. Protože důvody proč se rozhodnout pro KaVo jsou jen na Vašem uvážení: jedním z nich je i příznivá pořizovací cena. Zvýšení využití celé ordinace. Přesvědčivé působení na pacienta a tím zvýšená tvorba image. Rozhodněte se, jaká verze Vás nejlépe vyhovuje: bičové vedení, mobilní, garážové nebo spodní vedení! Každou verzi lze připravit jak pro leváka, tak pro praváka. Každý typ zubní soupravy Primus se vyrábí také ve dvou verzích křesla: varianta Standard a varianta Compact: stupňovité nastavení od 80 při nasedání až k ošetřovací pozici. KaVo Primus 1058 S. Bičový mechanismus se dá posouvat s neuvěřitelnou lehkostí. Poskytne Vám velkou volnost při ošetřování. KaVo Primus 1058 TM. Ideální systém se spodním vedením; instrumenty a servisní stolek jsou umístěny na dosah ruky a jsou tak hned připraveny k použití. KaVo Primus 1058 Cart. Mobilní zubní souprava. Výškově nastavitelná a velice dobře přístupná ze všech stran. KaVo Primus 1058 C. vítěz designerské soutěže - reddot design award KaVo Primus 1058 G. Přehledné a uspořádané pracovní místo. KaVo Primus 1058 PROPHYcenter. Pro profesionální profylaxi. KaVo Primus 1058 ORTHOcenter. Speciální zubní souprava pro ortodoncii. Vyobrazeno s příslušenstvím.

3 KaVo Primus 1058 TM. Volný pracovní postoj. Pracujte tak, jak si představujete. Ale bez přitahování, natáčení, a žádného dalšího nežádoucího jednostranného zatížení Vašeho těla. Ergonomicky vyzrálá zubní souprava KaVo má vše po ruce. To bude mít kladný vliv na Vaše zdraví, což je důležitá investice do budoucnosti. Ergonomie se jménem KaVo: při stání nebo při sezení musíte dosáhnout na vše ale bez zbytečné únavy, vše musí být hned po ruce a při práci byste měli být uvolnění a se správným držením těla. KaVo Primus 1058 TM. Ergonomicky správné. Instrumenty a servisní stolek jsou stále po ruce a hned připraveny k práci.

4 KaVo Primus 1058 S. Zcela odpovídá Vašim pracovním postupům. Každý zubař upřednostňuje svoje individuální pracovní postupy. Proč tedy měnit draze získané zvyky, když je můžeme zachovat: se zubní soupravou KaVo Primus 1058 S, která má lehce ovladatelný bičový systém. Ten Vám nabídne obrovskou volnost při práci. Takovou jakou potřebujete. KaVo Primus 1058 S. Individuální KaVo. Rychle nastavitelné do pozice pro ošetřování dětí (jen u verze křesla Standard): nadzvedneme sedák a je hotovo. Vznikne rovný operační stůl.

5 KaVo Primus 1058 Cart. To je mobilní přirozenost ve Vaší povaze. Zubařům, kteří dávají přednost mobilním verzím zubní soupravy TM nebo S, nabízíme odpovídající zubní soupravu KaVo Primus Verzi Cart. KaVo Primus 1058 Cart zahrnuje mnoho výhod. Neomezenou mobilitu. Stupňovité nastavení. Servisní stolek. Velký prohlížeč RTG snímků. Volnou přístupnost. A přirozeně neocenitelný plusový bod pro Vaše zdraví: Ergonomie v tomto směru jste u KaVo Primus 1058 Cart na správném místě. KaVo Primus 1058 C. Samostatná strana lékaře Vám umožní volně pracovat. KaVo Primus 1058 Cart se upevňuje zprava a spojuje se s křeslem pacienta. Tím lze získat kompletní zubní soupravu i v té nejmenší místnosti. KaVo Primus 1058 Cart. KaVo Primus 1058 C. Samostatný, pohyblivý, volný pro umístění.

6 KaVo Primus 1058 Garage. Nás příspěvek k uspořádání ordinace. Vždy po ruce. Tak je to v běžných ordinacích. To co právě naléhavě potřebujete, je kousek od Vás. Garážový systém KaVo Primus 1058 je úsporné řešení pro Vaši ordinaci. Pro všechny, kteří mají rádi přehled a uklizeno. Nikdy ne příliš daleko. Otočná strana lékaře Vám nabízí pohyblivost, kterou potřebujete. Dostupnost, kterou potřebujete. A volnost, kterou preferujete. Lehce rukou sem. Lehce rukou tam. A hned máte více místa pro různé práce. Hodí se do ordinací i do Vašich rozpočtů. braun/hnědá Barvy polstrování KaVo. Správný odstín pro Vaši ordinaci. mint/mentol mohn/mák gelb/žlutá dunkelrot/tmavě červená nachtblau/noční modrá stahlblau/ocelově modrá königsblau/královská modrá anthrazit/antracit KaVo Primus 1058 Garage. Pro uspořádané a multifunkční pracovní místo. Kompaktní systém pro každou ordinaci.

7 KaVo PROPHYcenter Profylaxe. Pracovní oblast budoucnosti. Nová zubní souprava KaVo určená pro profylaxi opět přesvědčuje svou typickou kvalitou KaVo. Made by KaVo znamená také u KaVo PROPHYcenter skvělou kvalitu, vyzrálou ergonomii, rozsáhlé příslušenství, velký výběr barev. Velcí i malí pacienti jsou při vyšetření a ošetřování vždy v požadované poloze. A vy sedíte ergonomicky správně a máte vše pro profesionální profylaxi hned po ruce. KaVo PROPHYcenter je zubní souprava šetřící místem a je vhodná jak pro praváky, tak pro leváky. KaVo PROPHYcenter poskytne Vaší budoucí hospodárnosti více místa.

8 KaVo ORTHOcenter Základ Vaší práce. Celý den se o něco staráte. O zuby Vašich pacientů. O polohu zubní čelisti a postavení zubů. Vše musí souhlasit. To je základ Vaší práce. Ale také základ KaVo ORTHOcenter speciální zubní souprava pro čelistního ortopeda. KaVo ORTHOcenter: Excelentní kvalita KaVo kombinovaná s desetiletými zkušenostmi. To je ergonomicky optimální pracovní prostor. Je jedno jestli se jedná o praváka nebo leváka. KaVo ORTHOcenter je ušit na míru nejen Vám, ale i Vaší ordinaci. Ponechá Vám dostatek volnosti pro práci. Přejete si změnit např. ošetřující světlo nebo plivátko? Žádný problém. Tuto zubní soupravu si můžete sestavit zcela individuálně podle svých potřeb. Tím pádem je velikost Vaší ordinace až na druhém místě. Protože KaVo ORTHOcenter je tak velký jak je potřeba a tak kompaktní, jak je to jen možné. KaVo ORTHOcenter. Vyvinut specialisty. Vyrobený pro ordinaci.

9 KaVo COMPACTchair. Přesně na míru. Křeslo pacienta KaVo COMPACTchair je skoro tak flexibilní, jako lidské tělo, protože je stejně tak členěné: část hlavy, část zad, část hýždí, část nohou. S těmito čtyřmi nezávislými vzájemně pohyblivými segmenty, lze KaVo COMPACTchair z 80 nástupní pozice lehce nastavit do požadované ošetřující pozice. Postupně, potichu a automaticky. Vaši pacienti tuto změnu pocítí při lehčím nástupu a výstupu. Také při pohodlném sezení a ležení. Mohou srovnat nejen normální pohyb. Mohou srovnat nejen normální pohyb, ale také genialitu křesla, která podpoří někdy méně obratné a pohyblivé starší pacienty i malé děti. A další výhoda: Váš pacient se s Vámi může radit vsedě a ošetřovat jej budete vleže. Je to tak pro Vás lehčí. A to zároveň přispívá k příjemné a důvěryhodné atmosféře během ošetření. Každý pacient je jedinečný, ale teď je stejný komfort pro všechny pacienty. KaVo COMPACTchair. Individuální opěrka hlavy: rozdílný systém různých opěrek hlavy; motorové, 2-kloubové Standard nebo 2-kloubové Comfort. Konfigurace zubní soupravu v oblasti opěrky hlavy musí být přesně podle požadavků lékaře a ordinace. Opěrka zad Comfort: maximální komfort a široká opora v oblasti ramen pacienta. Dobrá opora ramen osob s výškou do 1,95 m. Opěrka zad Progres: správné držení těla při práci a optimální přístup pro ošetřujícího lékaře, speciálně při ošetřování dětí. Pohodlná pozice pro osoby s výškou do 1,90 m. KaVo COMPACTchair. Investice do budoucnosti. Podíl starších pacientů v ordinacích se rok od roku zvyšuje. Zachování zubů až do vysokého věku je proto dnes samozřejmostí. Právě starší lidé ale mají často problém s nástupem a výstupem ze zubní soupravy. KaVo COMPACTchair je adekvátní odpověď na tento ortopedický problém. Je vysoce flexibilní a díky jemnému startu a jemnému zastavení také velmi harmonický při celém průběhu ošetřování. Dobrý pro renomé Vaší ordinace, kdy se Vaši pacienti u Vás budou cítit příjemněji. KaVo COMPACTchair. Ošetřovací křeslo bez handicapu. Odklopná opěrka ruky: jednoduše a pohodlně nastavitelné také pro imobilní pacienty. Handicap: artritida. Handicap: úraz. Handicap: zlomenina ruky. Handicap: amputace.

10 Zubní souprava s anatomií, ortopedií a ergonomií. Handicap: devátý měsíc. Handicap: stáří. Žádný Handicap: Také a zejména pro zcela normální pacienty. Handicap: nadváha.

11 Rodina KaVo Primus Výhody díky plusovým bodům. Všechny zubní soupravy Primus 1058 jsou prémiové produkty KaVo a nabízejí proto velké množství dalších výhod předností plusových bodů, které Vám udělají ze všedního dne komfortnější a Vaší ordinaci ještě atraktivnější. KaVo trvalá desinfekce. Zajištění kvality vody pro chladící tekutinu a sprej. (Jen ve spojení s vodním blokem DVGW*). KaVo porcelánové plivátko. Snímatelné a termodesinfikovatelné. Otočné o 260 stupňů. KaVo Hydroclean. Automatické čištění odsávání za použití vody. Integrovaný KaVo zpětný ventil. Zabraňuje zpětnému nasátí kontaminovaného vzduchu. Motor KaVo INTRAmatic LUX. Robustní. Spolehlivý. A neuvěřitelně tichý. KaVo flexibilita. Díky možnosti natočení instalačního bodu o 27 stupňů, je instalace hračka i ve stávajících ordinacích s pevně uloženým připojením. KaVo multifunkční nožní ovládání. Snadné ovládání a nastavení. Pro nastavení instrumentů a pozic křesla. Křížový ovladač pro ovládání křesla pacienta. Přepínač pro bezpečné vypínání. Volba levého chodu motoru. KaVo stabilita. Pevné uchycení. Žádný nežádoucí pohyb. Přesné fixování stolku instrumentů. Automatická pozice křesla pacienta. Automatická pozice křesla pacienta. Volba spreje. Stlačený vzduch (Chipblower). KaVo Primus 1058 TM. Funkce je k dispozici jen při vyjmutých instrumentech. Funkce je k dispozici jen při odložených instrumentech. KaVo Ergonomie. Přesunutí kloubního bodu. Žádný svlékací efekt. Základní set KaVo DEKASEPTOL. Desinfekční a čistící prostředek pro dentální odsávací systémy. Cocogenial. Tlačítko nožního ovládání pro start, regulaci otáček a intenzitu otáček instrumentů. Zastavení snímku v systému multimédií KaVo CCC.

12 Rodina KaVo Primus Vyrobené jako přesně pro Vás. Příslušenství na přání. KaVo Memospeed. Indikátor uložení otáček ve třech úrovních pro dva uživatele. Ukazatel otáček a času se světlem. Dětská sedačka. Pro optimální usazení dítěte až do cca. 150 cm výšky těla. Satelec Mini L.E.D Curing light. Polymerizační lampa, 3 roky záruka. KaVo CCC. Komunikační centrum ER- GOcom. Intraorální kamera ERGOcam. Plochý displej. KaVo úchyty (1058 S). Snímatelné. Termodesinfikovatelné. Hygienicky nezávadné. Element na straně sestry KaVo. S držákem pro DIAGNOdent. KaVo PIEZOlux. Pro odstraňování zubního kamene. KaVo SUN Správné osvětlení pro nejjemnější práci. Možnost regulace osvětlení přepínačem pozic LUX na LUX. Malý prohlížeč RTG snímků. 5x5 cm. Panoramatický prohlížeč RTG snímků. Na straně lékaře nebo na připevněn na servisním stolku 1568 (1058 Cart/C/Garage). KaVo LUX S tímto světlem uvidíte vše a nic nepřehlédnete. Plynulá regulace jasu až do LUX. Odnímatelné, termodesinfikovatelné držáky. KaVo PHYSIO Kvalita sezení se projeví i na Vás.

13 KaVo Primus Technická data TM 1058 S 1058 Cart 1058 G 1058 O 1058 P 1058 TM 1058 S 1058 Cart 1058 G 1058 O 1058 P Ošetřovací křeslo Odnímatelný sedák pro ošetřování dětí ne u křesla COMPACTchair Vacugo Křeslo pacienta Standard x x x x x x COMPACTchair x x x x x x Opěrka zad Progress Comfort x x x x x x jen u křesla COMPACTchair Opěrka hlavy Standard 2-kloubová x x x x x x SOMATIC x x x x x x jen u křesla COMPACTchair Opěrka ruky pravá na přání u křesla COMPACTchair levá na přání u křesla COMPACTchair Strana lékaře - 1. turbínová hadice - 1. LUX motor K 200 x x x x - 1. LUX motor KL 701 x x x x funkční nebo vícefunkční stříkačka - 2. LUX motor K LUX motor KL turbínová hadice - PIEZOlux - elektrický odsraňovač zubního kamene - Příslušenství Memospeed - uložení otáček a indikace času - Připojení malého prohlížeče RTG snímků - Panoramatický prohlážeč RTG snímků Instrumentační stolek US Tray x x x x - - Podnos pro 1 Normtray x - x x - x Podnos pro 2 Normtray x Ohřev spreje pro instrumenty Připojení fyziologického roztoku Protažení kabeláže pro ERGOcam 3a - Připojení ERGOcam 3a - Připojení ERGOcam 4a - Montáž ERGOcam 4i - Blok plivátka Porcelánové plivátko Skleněné plivátko Trvalá desinfekce jen s vodním blokem DVGW nebo tlakovou lahví DVGW Hydroclean (proplachování) Bojler na ohřev vody pro pohárek Systém zásobení vodou Vodní blok s DVGW x x x x x x Tlaková láhev s DVGW x x x x - - Vodní blok Kompakt x x x x x x Regulace podtlaku Systém sání Externí odsávání x x x x x x Odlučovač amalgámu Dürr x x x x Separační automatika Dürr x x x x x x Odlučovač amalgámu Metasys Compact Dynamic x x x x Separační automatika Metasys Compact x x x x x x Sběrač pevných částí x x x x x x Ostatní Ošetřovací světlo KaVo LUX 1410 A Ošetřovací světlo KaVo SUN 1415 C Zvětšovací zrcátko pro ošetřující světlo Stojan světla Servisní box pacienta Servisní stolek ERGOcom 2 ERGOcom 3 Připojení panoramatického prohlížeče RTG snímků Základní sada DEKASEPTOL Standard Výběr x Musí se dokoupit - Není možné Strana sestry Strana sestry s joystickem Strana sestry s ovládáním Comfort - Vzduchový motor 181 M Turbínová hadice Odsávání spreje Odsliňovač 2. odsliňovač - 3-funkční nebo multifunkční stříkačka Polymerizační lampa ( Satelec ) Držák traye pro instrumentační stolek nebo držák traye pro DIAGNOdent Výškově nastavitelná rameno strany sestry Řízené sání u sací hadice Volba místa pro ventil

14 WDE PR-No. 8945/III.03 Technické změny vyhrazeny. Technikou tisku mohou vzniknout nepatrné odchylky. KaVo CZ spol. s r.o. DENTÁLNÍ TECHNIKA Nežárecká 85/IV, Jindřichův Hradec Telefon , Fax info@kavo.cz

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 Vlnitá 52, 147 00 Praha 4, tel./fax: 244 464 234, kdt@iol.cz, www.chirastar.com STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 BOHEMIA 501 Mini Cena včetně DPH zahrnuje stomatologické křeslo Chirastar: 159 900,- Kč Je vybavena

Více

KaVo PHYSIO 5007. Židle pro zubní praxi. Posezení pro všechny.

KaVo PHYSIO 5007. Židle pro zubní praxi. Posezení pro všechny. KaVo PHYSIO 5007. Židle pro zubní praxi Posezení pro všechny. Kolik židlí potřebuje zubní lékař? Konečně ta pravá pro moji postavu! Život člověka je se židlí úzce spjat. Sezení prostě patří k životu. Kolik

Více

V586. Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení

V586. Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení PÉČE O HYGIENU MASIVNÍ PROVEDENÍ VYNIKAJÍCÍ ERGONOMICKÉ ŘEŠENÍ POKROČILÝ INTEGROVANÝ SYSTÉM PLNĚ OVLADATELNÁ JEDNOTKA MASIVNÍ PROVEDENÍ Stabilita Souprava je

Více

KaVo Primus Spolehlivost, která nadchne.

KaVo Primus Spolehlivost, která nadchne. Spolehlivost, která nadchne. Spolehlivost prověřená léty používání v ordinacích po celém světě. Víte, co chcete. Správný koncept léčby. Letitou praxí s úspěchem otestovaná spolehlivost. Model KaVo Primus

Více

Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché

Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché Ultimativní technologie Piezo scaleru Nový Tigon+ S Tigon+/Tigon vyvinula W&H nesrovnatelný piezo scaler. Jeho unikátní vlastnosti významně

Více

Zubní soupravy vyšší střední třídy Zubní souprava SMILE CHARM Z 492 244,00 8-9 Zubní souprava SMILE ELEGANT Z 466 716,00 10-12

Zubní soupravy vyšší střední třídy Zubní souprava SMILE CHARM Z 492 244,00 8-9 Zubní souprava SMILE ELEGANT Z 466 716,00 10-12 ^ OBSAH od 1.10.09 ( v el. verzi se poklepem na levé horní políčko každého listu vrátíte na obsah ) Cena s DPH strana Zubní soupravy SMILE Chirana Medical a.s. Stará Turá vzorové Zubní soupravy nejvyšší

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 8 horní nebo spodní vedení hadic Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná bezdotykovým

Více

gynekologické vyšetřovací křeslo

gynekologické vyšetřovací křeslo gynekologické vyšetřovací křeslo Komplexnost Dynamika Design Nabízíme vždy něco navíc Komplexnost KOMPLEXNOST Díky své komplexnosti křeslo ve všech ohledech splňuje zásadní požadavky lékaře na ergonomii

Více

KaVo Primus 1058. Spolehlivost, která nadchne.

KaVo Primus 1058. Spolehlivost, která nadchne. Spolehlivost, která nadchne. Bestseller KaVo Primus 1058. Spolehlivost po generace. Letitou praxí s úspěchem otestovaná spolehlivost. Model KaVo Primus 1058 je jeden z mnoha úspěšných modelů německého

Více

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KAŽDÉ NOVÉ VĚCI PŘEDCHÁZÍ MYŠLENKA Autorem designu je akademický sochař Jiří Španihel FILOZOFIE PRODUKTU Křeslo PURA je vhodné pro provádění moderních miniinvazivních

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

KaVo Primus 1058 Life. Spoléhám se na něj

KaVo Primus 1058 Life. Spoléhám se na něj Spoléhám se na něj Spolehlivý každý den. V praxi ověřená kvalita, nově definovaná. Nezáleží na tom, co vám den připraví, víte, že na své soupravě Primus 1058 můžete stavět. Vychutnejte si tuto enormní

Více

GYNEKOLOGICKÁ KŘESLA A LEHÁTKA JORDAN

GYNEKOLOGICKÁ KŘESLA A LEHÁTKA JORDAN GYNEKOLOGICKÁ KŘESLA A LEHÁTKA JORDAN Gynekologická křesla a lehátka Jordan Představujeme Vám inovovanou řadu JORDAN gynekologických křesel firmy RESI Třeboň spol. s r.o., které jsou určeny pro ambulantní

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, Brno tel:

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, Brno tel: FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

INTEGO. VÝKON, NA KTERÝ SE MŮŽETE SPOLEHNOUT.

INTEGO. VÝKON, NA KTERÝ SE MŮŽETE SPOLEHNOUT. INTEGO. VÝKON, NA KTERÝ SE MŮŽETE SPOLEHNOUT. SIRONA.COM VÁŠ SPOLEHLIVÝ PARTNER INTEGO je nejlepší zubní souprava svého druhu. Je založeno na síle inovací a oceňovaném designu našich stávajících zubních

Více

OPTIMUS. Optimalizujte si Vaši ordinaci

OPTIMUS. Optimalizujte si Vaši ordinaci ORL vyšetřovací jednotka OPTIMUS Optimalizujte si Vaši ordinaci Plně autonomní a mobilní jednotka Integrovaná endoskopická věž a mikroskop (volitelně) Prostorné pracovní plochy i zásuvky Plné vybavení

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini PUMA ELI 5 horní nebo spodní vedení hadic nebo verze Cart Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroji vybavený: Přepínač pro volbu zdroje vody pro sprej

Více

přichází na náš trh s novou stomatologickou soupravou

přichází na náš trh s novou stomatologickou soupravou přichází na náš trh s novou stomatologickou soupravou nová stomatologická souprava A-DEC 500 je prvním unitem, na jehož konstrukci se přímo podíleli zubní lékaři modulární systém dovedený do překvapující

Více

Freeliftsedačky. Schodišťové sedačky zakřivené

Freeliftsedačky. Schodišťové sedačky zakřivené Freeliftsedačky Schodišťové sedačky zakřivené s v ě t b e z b a r i é r Výhody schodišťových sedaček Freelift společnosti Handicare Je bezpečná, hezká a dokonce se hodí do mého interiéru Schodišťová sedačka

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

A-dec 200. Předurčeno k úspěchu

A-dec 200. Předurčeno k úspěchu A-dec 200 Předurčeno k úspěchu Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné. Navrženo podle vašich představ Nejlepší způsob, jak zjistit, co zubní lékaři očekávají od křesla a distribučního systému,

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 8 horní nebo spodní vedení hadic Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná bezdotykovým

Více

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší... Invacare Matrx zádové opěrky ZÁRUKA POHODLÍ Jana Masaryka 1713 500 12 Hradec Králové Tel.: 495 220 684 Fax: 495 221 327 E-mail: sivak@sivak.cz Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 6 horní nebo spodní vedení hadic nebo verze Cart Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

ComfortControl 01 ARETACE POLOHY 05 VÝŠKA OPĚRADLA 02 NASTAVENÍ TUHOSTI POHYBU 06 ÚHEL OPĚRADLA 03 HLOUBKA SEDÁKU 07 OPĚRKA RUKY VÝŠKA 04 VÝŠKA SEZENÍ

ComfortControl 01 ARETACE POLOHY 05 VÝŠKA OPĚRADLA 02 NASTAVENÍ TUHOSTI POHYBU 06 ÚHEL OPĚRADLA 03 HLOUBKA SEDÁKU 07 OPĚRKA RUKY VÝŠKA 04 VÝŠKA SEZENÍ Krok 1: Odjistěte křeslo. 01 ARETACE POLOHY Krok 2: Nastavte křeslo podle své postavy. 02 NASTAVENÍ TUHOSTI POHYBU 03 HLOUBKA SEDÁKU 04 VÝŠKA SEZENÍ Krok 3: Nastavte křeslo podle způsobu vaší práce. 05

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Přístroje a dentální simulační jednotky pro zubní lékařství

Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Přístroje a dentální simulační jednotky pro zubní lékařství Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Přístroje a dentální simulační jednotky pro zubní lékařství TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) Část I - Přístroje pro zubní lékařství

Více

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO CALYPSO GRAND CALYPSO XL 120 kg +3 nosnost 120 kg CALYPSO MEETING 3 roky záruka certifikace EU Díky široké modelové nabídce s možností kombinace hlavových

Více

KaVo DIAGNOdent pen. Najde kazy všude.

KaVo DIAGNOdent pen. Najde kazy všude. Najde kazy všude. Najde kazy všude. Objevte každý kaz. V zubech, jejichž sklovina vypadá zdravě, se často mohou skrývat neviditelné kazy. Ty nejsou obvyklými diagnostickými metodami zjistitelné. KaVo DIAGNOdent

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu V prodeji od září 2015 Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu. Kompletní zařízení Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort

Více

Nabídka kurtů ke zvedákům

Nabídka kurtů ke zvedákům Nabídka kurtů ke zvedákům Jana Masaryka 1713 500 12 Hradec Králové Tel.: 495 220 684 Fax: 495 221 327 E-mail: sivak@sivak.cz Nabízené kurty je možné zakoupit ve třech jakostech. K dispozici je pět různých

Více

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN.

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. VÝSTAVBA Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. Dva kompaktní odsavače prachu s mimořádně vysokým sacím výkonem. Dostanou se všude a mají vše s sebou. Promyšlené profesionální

Více

KaVo ESTETICA E70/E80 Vision. Spojte se se svými vizemi.

KaVo ESTETICA E70/E80 Vision. Spojte se se svými vizemi. Spojte se se svými vizemi. Vaše přání jsou naší inspirací. Stručný popis všech inovací: Na začátku byla Vize. Na začátku byla touha vyvinout nový koncept stomatologické soupravy, která by poskytovala optimální

Více

Ergonomie práce v zubní ordinaci. Ergonomie prostředí Ergonomie práce -Poloha ošetřujícího -Poloha pacienta Následky nesprávné ergonomie

Ergonomie práce v zubní ordinaci. Ergonomie prostředí Ergonomie práce -Poloha ošetřujícího -Poloha pacienta Následky nesprávné ergonomie ERGONOMIE Ergonomie práce v zubní ordinaci Ergonomie prostředí Ergonomie práce -Poloha ošetřujícího -Poloha pacienta Následky nesprávné ergonomie Ergonomie Nauka o vztazích mezi člověkem, pracovním prostředím

Více

KaVo ESTETICA E50 Life. Můj život. Moje práce. Můj styl.

KaVo ESTETICA E50 Life. Můj život. Moje práce. Můj styl. KaVo ESTETICA E50 Life Můj život. Moje práce. Můj styl. To jsem já, tak chci pracovat. Přehled všech novinek: Váš životní styl nese váš rukopis. Převeďte ho do vaší praxe. S vlastními představami, zálibami

Více

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem"

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: Vybavení domova se zvláštním režimem SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem" č. NÁZEV POPIS CENA KS CELKOVÁ CENA ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE 1. Ošetřovatelská vana sedací Sedací vana s

Více

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem GARDENA péče o stromy a keře GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem Stříhání silnějších větví bez vynaložení velké síly: Vysoká kvalita střihu díky promyšlené

Více

Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom.

Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom. Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom. První mobilní kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu přináší pohyb do každodenní práce v

Více

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 Vlnitá 52, 147 00 Praha 4, tel./fax: 244 464 234, kdt@iol.cz, www.chirastar.com STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 BOHEMIA 501 Mini Cena včetně DPH hrnuje stomatologické křeslo Chirastar: 159 900,- Kč Je vybavena

Více

Lotta Jakobsson SENIORNÍ SPECIALISTA NA BEZPEČNOST

Lotta Jakobsson SENIORNÍ SPECIALISTA NA BEZPEČNOST Lotta Jakobsson SENIORNÍ SPECIALISTA NA BEZPEČNOST Není to klišé. Zdraví je skutečně tím nejcennějším, co máme. Proto ho musíme pečlivě chránit, především pokud jde o naše děti. Pro společnost Volvo bylo

Více

1. Všeobecně 3. 2. Návod k obsluze 5. 2.1 Uvedení soupravy do provozu 5. 2.4 Osvětlovací hlavice 14. 2.5 Zubolékařské křeslo 14

1. Všeobecně 3. 2. Návod k obsluze 5. 2.1 Uvedení soupravy do provozu 5. 2.4 Osvětlovací hlavice 14. 2.5 Zubolékařské křeslo 14 Návod k obsluze stomatologické soupravy 501 2 Obsah 1. Všeobecně 3 2. Návod k obsluze 5 2.1 Uvedení soupravy do provozu 5 2.2 Plivátko 5 2.2.1 Plivátko s odsliňovačem (Mini) 6 2.2.2 Plivátko s pneumatickou

Více

SMILE - nestandardní změny a ceny barevných provedení 43

SMILE - nestandardní změny a ceny barevných provedení 43 ^ OBSAH od 1.5.13 ( v el. verzi se poklepem na levé horní políčko každého listu vrátíte na obsah ) Cena s DPH strana Zubní soupravy SMILE Chirana Medical a.s. Stará Turá vzorové v tištěném Zubní soupravy

Více

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík 708 D C16 puntíkatá C27 Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou Skládací ruční opěrky jsou vybavený měkkým, extra dlouhým a pohodlným polstrováním. Sedadlová a zádová tkanina spolu s hliníkovou

Více

Odsávací jednotka určená především k extrakci kouře generovaného při pájení a v elektronickém průmyslu.

Odsávací jednotka určená především k extrakci kouře generovaného při pájení a v elektronickém průmyslu. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Odsávací zařízení V1000 iq PC, barva Obj. číslo: 102003121 Výrobce: Bofa international LTD Popis Odsávací zařízení Bofa V1000 iq v sobě spojuje mimořádně

Více

větla A-dec LED Halogenová

větla A-dec LED Halogenová větla A-dec LED Halogenová 1 Důmyslné technické řešení. Intuitivní a snadné používání. Ověřená spolehlivost. Společnost A-dec nabízí řešení osvětlení navržená pro prostředí stomatologických ordinací. LED

Více

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni Rovnovážné sezení - aktivní sezení a držení těla Způsob sezení, na který jsme si zvykli, nás nutí sedět staticky a pasivně. Krk, záda a krční páteř tímto způsobem velmi trpí. a znovuobjevte správné drženi

Více

KaVo ABSORmatic plus Originální odsávání pro více pracovních míst. Inteligentní management odsávání.

KaVo ABSORmatic plus Originální odsávání pro více pracovních míst. Inteligentní management odsávání. KaVo ABSORmatic plus Originální odsávání pro více pracovních míst. Inteligentní management odsávání. Prach nás ohrožuje denně. Vaše zdraví potřebuje bezpečnou ochranu. KaVo ABSORmatic plus Čistý vzduch

Více

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ S TO M ATO LO G I C K É S O U P R AV Y V Y R O B E N É V E navrženo pro spolehlivost 1 2 V8 TOUCH FUNKČNOST ZA KRÁSOU Souprava je střediskem účinnosti a image zubní ordinace.

Více

Moderní endodoncie Bez kabelu a s velmi malou hlavou

Moderní endodoncie Bez kabelu a s velmi malou hlavou Moderní endodoncie Bez kabelu a s velmi malou hlavou Mysli Endo-neomezeně Volný pohyb bez omezení kabelem Absolutní volnost pohybu bez omezujícího tahu kabelu, bezpečná manipulace, vynikající viditelnost

Více

SAMANTHA opěrka nohou a následně tlakem těla na opěradlo lze celé sedací místo individuálně polohovat z polohy sezení až do polohy ležení.

SAMANTHA opěrka nohou a následně tlakem těla na opěradlo lze celé sedací místo individuálně polohovat z polohy sezení až do polohy ležení. Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft für Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních

Více

rostoucí židle rostoucí stoly

rostoucí židle rostoucí stoly rostoucí židle rostoucí stoly Růžová 26 060 ARGUMENTY PŘESVĚDČUJÍ - PŘEDNOSTI ROZHODUJÍ Keep Cool 26 112 Skater 26 113 52 Oranžová / zelená 26 189 / 26 183 100% bavlna 47 Modrá / černá 30 382 / 30 187

Více

CENÍK 2OO3. Platný od 1. 11. 2OO2 LEHÁTKA, STOLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

CENÍK 2OO3. Platný od 1. 11. 2OO2 LEHÁTKA, STOLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK 2OO3 Platný od 1. 11. 2OO2 LEHÁTKA, STOLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ MODELY LEHÁTEK A STOLŮ PRO FYZIKÁLNÍ MEDICÍNU SYSTÉM ZNAČENÍ MODELŮ obchodní název typ lehátka výškově nastavitelné elektromotorem JORDAN

Více

IB 7/40 Classic. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Nejvyšší mobilita. Efektivní proudění vzduchu v přístroji.

IB 7/40 Classic. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Nejvyšší mobilita. Efektivní proudění vzduchu v přístroji. IB 7/40 Classic Nový KÄRCHER Ice Blaster IB 7/40 Classic přesvědčí svou čisticí silou. Po technické stránce proudění je tak optimalizován, že i při nízkém tlaku vzduchu je dosahováno vynikajících výsledků

Více

Comfort System Plus. 45 nebo 49 cm.

Comfort System Plus. 45 nebo 49 cm. Comfort System Plus multifunkční program s vlastnostmi, které podporují Vaše zdraví 2 výšky sedu: 45 nebo 49cm (výška celé sestavy je přizpůsobena výšce sedu: 93 nebo 97cm) 2 výšky soupravy: 93 nebo 97cm

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

masážní a parní boxy eco kompletní relaxace eco hydro eco hydro jet eco steam eco hydro steam eco serial eco integral s uzavřenou cirkulací vody

masážní a parní boxy eco kompletní relaxace eco hydro eco hydro jet eco steam eco hydro steam eco serial eco integral s uzavřenou cirkulací vody masážní a parní boxy eco kompletní relaxace eco hydro eco hydro jet eco steam eco hydro steam eco serial eco integral s uzavřenou cirkulací vody STEAM Box čtvrtkruh 945 x 10 x 945 Box čtvrtkruh 945 x 10

Více

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena BESTSELLERS 2017 HOME&GARDEN FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Obj. číslo: 1.055-500.0 Plošný výkon: cca 60 m 2 na jedno naplnění nádrže Pracovní šířka: 300 mm Otáčky

Více

SVĚTOVÁ PREMIÉRA 2014 TOM 2. Nová generace dětského lůžka PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ

SVĚTOVÁ PREMIÉRA 2014 TOM 2. Nová generace dětského lůžka PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ SVĚTOVÁ PREMIÉRA 2014 TOM 2 Nová generace dětského lůžka PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ Moderní dětská lůžka pro pacienty předškolního věku musí být bezpečná a zároveň výborně přístupná pro ošetřující personál.

Více

SAMANTHA opěrka nohou a následně tlakem těla na opěradlo lze celé sedací místo individuálně polohovat z polohy sezení až do polohy ležení.

SAMANTHA opěrka nohou a následně tlakem těla na opěradlo lze celé sedací místo individuálně polohovat z polohy sezení až do polohy ležení. Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft für Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních

Více

Záchovná stomatologie a protetika. Turbínky ez stínů NOVINKA. Turbínky

Záchovná stomatologie a protetika. Turbínky ez stínů NOVINKA. Turbínky Záchovná stomatologie a protetika Turbínky ez stínů NOVINKA Turbínky Modelová řada splňující nejnáročnější požadavky. Turbínky High End s ultimativní technologií! Modelová řada pro nejvyšší ekonomičnost.

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP typ Combi (se šlehací metlou)

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP typ Combi (se šlehací metlou) - typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP 240 - typ Combi (se šlehací metlou) Naše cena bez DPH : 14.480 Kč Naše cena s DPH : 17.521 Kč Dostupnost: 2-3 dny Katalogové číslo:

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Suchý a mokrý vysavač

Suchý a mokrý vysavač Suchý a mokrý vysavač REMS Pull L / M NOVINKA for Professionals K profesionálnímu vysávání prachu, nečistot a tekutin. Patentované, automatické čištění filtru. Konstantně vysoký sací výkon. Zapínací-/vypínací

Více

L-PAK 250. Kompaktní stacionární vysokopodtlaková jednotka s vysokou filtrační účinností a vysokou flexibilitou.

L-PAK 250. Kompaktní stacionární vysokopodtlaková jednotka s vysokou filtrační účinností a vysokou flexibilitou. Kompaktní stacionární vysokopodtlaková jednotka s vysokou filtrační účinností a vysokou flexibilitou. Nederman L-PAK nabízí ideální řešení pro odstraňování prachu a výparů ve všech typech průmyslu. Typickými

Více

Rozkládací pohovky. s vysokým komfortem spaní

Rozkládací pohovky. s vysokým komfortem spaní Rozkládací pohovky s vysokým komfortem spaní Bydlíte v garsonce nebo jednopokojovém bytě a potřebujete ušetřit každý centimetr prostoru? Nevíte kde složí hlavu hosté ve vašem domě? S novou řadou sedaček

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

Podochair Bronze - křeslo BRONZE. PLATINUM křeslo PLATINUM

Podochair Bronze - křeslo BRONZE. PLATINUM křeslo PLATINUM Stolek na manikúru Luxusní stolek na manikúru nebo nehtový design je vyroben z efektivní trvanlivé MDF desky se vzorem imitace přírodního dřeva. Velké a výkonné odsávání je vybaveno předfiltrem a filtrem

Více

Nový. Extra SCHODIŠTOVÉ SEDACKY

Nový. Extra SCHODIŠTOVÉ SEDACKY & xtra OVÉ SY ˇ SOŠTOVÉ SY Rešení pro všechna prímá schodište omelide a nový omelide xtra dodávají řešení pro všechna přímá schodiště. iž více jak 60 let se lidé těší z pohodlí a spolehlivosti poskytované

Více

Ať se stane cokoliv, s W&H jste vždy připraveni NOVINKY & NABÍDKY

Ať se stane cokoliv, s W&H jste vždy připraveni NOVINKY & NABÍDKY Ať se stane cokoliv, s W&H jste vždy připraveni NOVINKY & NABÍDKY ZÁRUKA ZÁRUKA ZÁRUKA ZÁRUKA ZÁRUKA NOVINKY Záchovná stomatologie a Protetika Záchovná stomatologie a Protetika NOVINKA Kč 17.848, Kč 23.752,

Více

Tyčové brusky Pro-Fit

Tyčové brusky Pro-Fit Tyčové brusky Pro-Fit Perfektní zařízení pro pokrytí vašich potřeb s konstrukcí propracovanou do detailu Společnost skupiny Ottobock Tyčové brusky Pro-Fit 1 Inovativní řešení s důrazem na usnadnění práce

Více

16,5 VÍTEJTE VE SVĚTĚ INOVACÍ

16,5 VÍTEJTE VE SVĚTĚ INOVACÍ 15 0 67 16,5 23 90 VÍTEJTE VE SVĚTĚ INOVACÍ Revoluce zobrazování ve stomatologii Senzor bez omezení VISTEO TO JE NOVÉ ŘEŠENÍ V DENTALNÍ RADIOGRAFII: Unikátní sada: senzor, ovládací box a univerzální angulátor

Více

A-dec 300. Zdravé srdce vaší praxe

A-dec 300. Zdravé srdce vaší praxe A-dec 300 Zdravé srdce vaší praxe Dosáhněte svého potenciálu Důraz na vaše pohodlí Systém A-dec 300 jsme navrhli s myšlenkou na vaše pohodlí. Při každém kroku v procesu jeho konstrukce jsme si kladli otázku,

Více

HEYMAN ve zdravotnické technice. V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice.

HEYMAN ve zdravotnické technice. V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice. HEYMAN ve zdravotnické technice V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice. Elektronické uzávěry E-Keeper Hodí se velmi dobře pro použití do skříní na léky, takže léky může

Více

Produktový katalog. Špičková kvalita a moderní design od německého výrobce s tradicí více než 80 let

Produktový katalog. Špičková kvalita a moderní design od německého výrobce s tradicí více než 80 let Produktový katalog Špičková kvalita a moderní design od německého výrobce s tradicí více než 80 let Představení společnosti Společnost Schmitz u. Söhne GmbH & Co. KG je moderní společnost s výjimečnou

Více

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP typ Combi (se šlehací metlou)

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP typ Combi (se šlehací metlou) - typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP 240 - typ Combi (se šlehací metlou) Naše cena bez DPH : 14.060 Kč Naše cena s DPH : 17.013 Kč Dostupnost: Do týdne Katalogové číslo:

Více

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit v plné míře využívají všech předností montážních prvků Geberit. Uživatel vidí před stěnou pouze ty nejzákladnější

Více

Tom 2. pro dětský úsměv

Tom 2. pro dětský úsměv Tom 2 pro dětský úsměv Přínosy Tom 2 360 bezpečí 2 LINET Tom 2 Maximální bezpečí pro malé pacienty Přívětivý design s dětskými motivy Pacient Plně elektricky polohovatelné lůžko Praktický neomezený přístup

Více

HandlingTech EROMOBIL - PRVNÍ POMOC PŘI ZLOMENÍ NÁSTROJE. Automations-Systeme

HandlingTech EROMOBIL - PRVNÍ POMOC PŘI ZLOMENÍ NÁSTROJE. Automations-Systeme EROMOBIL - PRVNÍ POMOC PŘI ZLOMENÍ NÁSTROJE Radiální erodovací jednotka MADE IN GERMANY Řešení v případě zlomení nástroj MADE IN GERMANY EROMOBIL Řešení v případě zlomení nástroje Kompaktní, funkční, praktický

Více

PROFESIONÁLNÍ NÁŘADÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ 2014

PROFESIONÁLNÍ NÁŘADÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ 2014 PROFESIONÁLNÍ NÁŘADÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ 2014 otor a příslušenství prodávány odděleně. EVO SYSTE GENERÁTOR EVO SYSTE OTOR 6399 Kč s EVO SYSTE TLAKOVÝ ČISTIČ 6399 Kč s EVO SYSTE ČERPADLO 6399 Kč s 15999 Kč

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

Komfortní řešení pro vaše bydlení

Komfortní řešení pro vaše bydlení Komfortní řešení pro vaše bydlení Nejrůznější využití Apartmány Rodinné domy Kanceláře Centralizovaná výroba chladu nebo tepla pro každou budovu nebo skupinu budov Kanálová klimatizace pro každý byt Ovladač

Více

TEAM CAB. Prezentace produktu. Ulm, Germany 16.10.2014

TEAM CAB. Prezentace produktu. Ulm, Germany 16.10.2014 TEAM CAB Prezentace produktu Ulm, Germany 6.0.04 Concept THE NEW MAGIRUS TEAM CAB KONCEPT VÝROBNÍ ZÁVOD KONSTRUKCE 50 LET ZKUŠENOSTÍ Raffaele Sperandeo Koncept: široká nabídka provedení VÝŠKY M L XL +5+BA

Více

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 02/2015

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 02/2015 02/2015 FREAKY KIDS FREAKY dětská rostoucí židle ZDRAVÍ JE DŮLEŽITÉ - ZÁBAVA TAKÉ SUPER-ODOLNÉ POTAHY - VŠECHNY BARVY Sezení s perspektivou Všichni rodiče chtějí pro své dítě jen to nejlepší. Při rozhodování

Více

KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C

KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C POUŽITÍ Kombinované křeslo do sprchy je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Své využití

Více

INFORMACE O VÝROBCÍCH

INFORMACE O VÝROBCÍCH Rozšíření sortimentu ilook_move Kosmetické zrcátko ilook_move s integrovaným kabelem Zrcátko ilook_move bylo již několikrát vyznamenáno za dokonalý design a inovativní techniku. V designu a technice jdeme

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... technika v pohybu! Hydraulický řídící blok MCV se vyznačuje především centrální distribucí oleje, ale také kompaktním a modulárním stavebnicovým systémem. MCV blok lze rozšířit

Více

Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO

Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO je velmi praktická pomůcka na vysoké technické úrovni. Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO je ideální pomůckou při chůzi v exteriéru nebo v interiéru. Chodítko Vám umožňí

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu Nový otryskávací přístroj IB 15/120 je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí a velmi spolehlivou technikou. 1 Držák kufru s tryskami 3 Automatické vyprazdňování

Více

Air2Care. Komfort & prevence dekubitů PEČOVATELSTVÍ PEČOVATELSTVÍ ZDRAVOTNICTVÍ

Air2Care. Komfort & prevence dekubitů PEČOVATELSTVÍ PEČOVATELSTVÍ ZDRAVOTNICTVÍ Air2Care Komfort & prevence dekubitů PEČOVATELSTVÍ ZDRAVOTNICTVÍ PEČOVATELSTVÍ Air2Care Komfort, kvalita a prevence Variabilní systém Air2Care přináší komfortní řešení pro dlouhodobě hospitalizované klienty

Více

5 Xact 295/295P 590 360 440 390 540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360 440 510 660 295 US 590 360 440 400 550 - 295 HFR US 590 360 440 520 670

5 Xact 295/295P 590 360 440 390 540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360 440 510 660 295 US 590 360 440 400 550 - 295 HFR US 590 360 440 520 670 Xact 2 Xact Xact ŽIDLE PRO CELOU ŠKOLU Multifunkční a ergonomická školní židle Xact je nyní k dispozici ve dvou velikostech Xact a Xact Start. To znamená, že ji lze využít v celé škole, od předškolních

Více

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO POJÍZDNÉ ZVEDÁKY rozkládací konstrukce rámu elektricky polohovatelné sklopné rameno polstrovaná závěsná hrazda závěsné háky hrazdy s pojistkou mechanicky rozevíratelná základna pojezdová kolečka: 7,5 cm

Více

PŘÍSTROJE A VYBAVENÍ

PŘÍSTROJE A VYBAVENÍ PŘÍSTROJE A VYBAVENÍ STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY KAVO KAVO PRIMUS 1058 Stomatologická souprava, která vyniká svou spolehlivostí a kvalitou. Souprava je stacionární s možností volby

Více

Pásové pily na dřevo. Obráběcí stroje PP-600

Pásové pily na dřevo. Obráběcí stroje PP-600 Pásové pily na dřevo Pásové pily na dřevo jsou určeny jak pro kutily, tak i pro řemeslníky v truhlářských dílnách. Vyznačují se velkým vyložením rámu a značnou výškou řezu při zachování malých rozměrů

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

Stěnové odvodnění Scada

Stěnové odvodnění Scada Stěnové odvodnění Scada Nové trendy pro sofistikované systémy koupelnového odvodnění Leader v odvodnění 2 Leader v odvodnění Stěnové odvodnění Scada Kvalita, bezpečnost a design Kreativní sprchové odvodnění

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více