Špičkový ročník se špičkovou stabilitou.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Špičkový ročník se špičkovou stabilitou."

Transkript

1 Třída GL.

2

3 Špičkový ročník se špičkovou stabilitou. V nové třídě GL je nedostižným způsobem spojena svoboda s luxusem nedostižným způsobem. Ušlechtilé materiály a chromové aplikace s oslnivým leskem zdobí vůz, jehož prostor a flexibilita stěží najdou lepšího konkurenta. Vůz, v němž se důsledně dbalo na luxus.

4 Důstojnost ve dne i v noci. Třída GL vyzařuje svoji exkluzivitu, ať je světlo nebo tma. Za dne na sebe již zdálky upozorní provozním osvětlením s diodami LED. V noci se potom světlomety postarají o maximální bezpečnost. Vaše volba : Intelligent Light System, včetně denního provozního osvětlení s diodami LED.

5

6

7 Rozhodněte se pro zodpovědnou pozici. K velkému formátu patří rovněž zodpovědnost. Tu přebírá třída GL hned dvakrát, a to v podobě modelů BlueEFFICIENCY a BlueTEC. A tak prostřednictvím nízkých emisí a spotřeby vyjadřuje vůči přírodě vysoký respekt.

8 Třída GL dokáže hýčkat až sedm cestujících svým ušlechtilým designem a mimořádným komfortem. Tyto vlastnosti jsou v souladu s bezpečnostními technologiemi, jejichž přítomnosti si pravděpodobně ani nevšimnete. Vaše volba : komfortní opěrky hlavy NECK - PRO ve třetí řadě sedadel.

9

10 Design. Třída GL je ještě líbivější. Její výrazné linie doznávají ještě ušlechtilejšího výrazu díky četným chromovým doplňkům. Řada detailů září chromem od střešní lišty až po prstence mlhovek. Také v interiéru jsou dřevěné dekorační doplňky zčásti ozdobeny chromovými aplikacemi. Kožená výbava, působící vysoce hodnotně, zdůrazňuje luxusní charakter. Mřížka chladiče a nárazníky v novém designu Nový design ráfků Koncová světla v provedení LED Výfuk integrovaný do zadního spojleru, s dvěma koncovkami Spodní ochranný kryt v novém designu Vysoce hodnotný interiér s novými barvami a materiály Kombinovaný přístroj se zobrazením 3D Pohon. Ve třídě GL se síla a ochrana životního prostředí nevylučují. U tří dieselových motorů je toho důkazem především GL 350 BlueTEC 4MATIC, který již dnes splňuje přísnou emisní normu Euro 6. Avšak i modely GL 350 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY a GL 450 CDI 4MATIC jsou úsporné a přesvědčí řadou inovačních řešení. Oba benzinové motory V8 zapůsobí vysokým výkonem při srovnatelně střídmé spotřebě. Takhle dokáže terénní vůz skloubit radost z jízdy s vědomím zodpovědnosti. Tři dieselové motory, z toho jeden s technologií BlueEFFICIENCY a druhý s technologií BlueTEC Dva benzinové motory Automatická převodovka 7G - TRONIC Pohon všech kol 4MATIC Vzduchové odpružení AIRMATIC s nivoregulací a systémem adaptivních tlumičů ( ADS ) Sada technických výbav Offroad - Pro Přímé řízení ke snížení námahy při ovládání volantu Třída GL. Promyšlený luxus.

11 Komfort. V oblasti komfortu se třída GL umí orientovat. Od elegantních, pohodlných sedadel až k sériově dodávanému multifunkčnímu volantu nebo kůží potažené přístrojové desce všechno je zde pro pohodlí řidiče a všech spolucestujících. Ve třídě GL se může usadit až sedm osob. A pomocí četných příplatkových výbav jim lze cestování ještě více zpříjemnit. Vnitřní osvětlení Komfortní opěrky hlavy NECK - PRO Komfortní automatická klimatizace THERMOTRONIC Zvukový systém Surround Harman Kardon Logic 7 Třetí řada sedadel, elektricky sklopná Uspořádání zavazadlového prostoru EASY - PACK Bezpečnost. Bezpečný pocit od samotného začátku. Během jízdy Vám asistuje řada elektronických pomocníků. Elektronický stabilizační systém ESP včetně stabilizátoru přívěsu ESP umožňuje výrazně bezpečnější jízdu s přívěsem. Rozličné airbagy jako například okenní airbagy u všech tří řad sedadel stejně jako systém preventivní ochrany cestujících PRE - SAFE zajišťují ochranu všem cestujícím. Ještě vyšší bezpečnost nabízejí asistenční systémy, jimiž lze třídu GL dodatečně vybavit. Intellligent Light System s denním provozním osvětlením LED Nová generace tempomatu DISTRONIC s radarovou regulací odstupu Zpětná kamera - benz.cz

12 Model GL 350 BlueTEC 4MATIC kombinuje působivý výkon s úspornou spotřebou a nízkými emisemi.

13 BlueEFFICIENCY a BlueTEC. BlueEFFICIENCY. Za výrazem BlueEFFICIENCY se skrývá řada zlepšení zvyšujících efektivitu, jako například inteligentní využití energie, vylepšená aerodynamika, pneumatiky s nízkým valivým odporem a úpravy uvnitř motoru. Vozidla tak mají citelně nižší spotřebu, aniž by byly dotčeny výkon, bezpečnost a komfort. Také model GL 350 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY přesvědčí řadou inteligentních řešení : například hvězda v mřížce chladiče byla zcela utěsněna a společně se spoilery před předními koly se postará o to, aby vítr během jízdy obtékal vozidlo s nižším odporem. Valivý odpor pneumatik bylo možné výrazně snížit pomocí speciálního profilu a úpravou gumové směsi. Elektrohydraulické servořízení navíc citelně zvyšuje energetickou účinnost. Regulace alternátoru, vycházející z aktuální potřeby, zajišťuje ideální řízení spotřeby energie ve vozidle. BlueTEC nejčistší dieselová technologie na světě. Ten, kdo přemýšlí o motorech a ochraně životního prostředí, skončí automaticky u tématu emisí CO 2. BlueTEC obsahuje důležité prvky BlueEFFICIENCY a navíc lepší dodatečnou úpravu výfukových plynů pro snížení emisí oxidů dusíku ( NO x ), která již dnes splňuje chystanou emisní normu EU6. Technologii katalyzátoru představuje vícestupňový systém úpravy výfukových plynů : v oxidačním filtru a filtru pevných částic dojde nejprve k redukci kysličníku uhelnatého, uhlovodíků a emisí pevných částic. Na konci tohoto procesu zbudou především vodní pára, kysličník uhličitý a oxidy dusíku. Poté přijde ke slovu AdBlue. Do výfukového systému se vstříkne kapalina. Za působení tepla z výfukových plynů se tvoří čpavek, který poté v dalším katalyzátoru SCR sníží obsah oxidů dusíku o osmdesát procent. Zbytkovými látkami jsou v podstatě voda, dusík a kysličník uhličitý ( CO 2 ), konečný produkt dokonalého spalování. Stručně řečeno : BlueTEC je nejčistší diesel na světě. BlueEFFICIENCY je synonymem optimalizace spotřeby do všech detailů. V podobě BlueTEC nabízí Mercedes - Benz ve svém programu nejmodernější katalyzátorovou technologii na světě.

14 Výbavy exteriéru. Exteriér třídy GL splní všechna přání : sériově dodávaná sada technických výbav Offroad - Pro vytváří z vozu GL spolehlivý terénní vůz, doplňky v chrómu a koncová světla LED zdůrazňují jeho exkluzivitu, kterou lze dále individualizovat výběrem kol z lehkého kovu. Modifikovaný nárazník s ochranným krytem z ušlechtilé oceli s chromovým povrchem. Denní provozní osvětlení LED v kombinaci s Intelligent Light System ( za příplatek ). Kola z lehkého kovu AMG v novém designu ( 21 palců v designu pěti loukotí za příplatek ). Výfukový systém se dvěma koncovkami z lesklé oceli, integrovanými v nárazníku.

15 Výbavy interiéru. Interiér přesvědčí ušlechtilými materiály, vysokým komfortem a především svojí prostorností. Tu lze navíc zdůraznit vnitřním osvětlením a dodat jí ušlechtilý vzhled pomocí mnoha způsobů individualizace. Ergonomická sedadla v modelech V8 v sériové výbavě dále zvyšují komfort při sezení. Prostor pro cestující vzadu je možné za příplatek vybavit přídavnou klimatizací jakož i vyhřívanými sedadly. Jedním otočením lze navíc aktivovat uzávěrku diferenciálu. Přehledný displej COMAND APS ve střední konzoli ( za příplatek ). Za příplatek je k dispozici třetí řada elektricky sklopných sedadel, čímž se z GL stane sedmimístné vozidlo. Opěrky hlavy NECK - PRO vpředu snižují riziko nárazového šoku ( komfortní výbava k dodání za příplatek ).

16 STANDARDNÍ LAKY METALICKÉ LAKY ČERNÁ 040 Černá 197 Černá Obsidián 775 Stříbrná Iridium 650 Bílá Kalcit 359 Modrá Tanzanit 792 Stříbrná Palladium 151 1, , 3 Kůže Kůže Nappa SPECIÁLNÍ LAK 544 Červená Karneol 798 Béžová Sanidin Dřevo topol antracit s chromovými doplňky Kořenové dřevo s chromovými doplňky H02 4 Bříza světlá s chromovým doplňky 474 Hnědá peridot 755 Šedá Tenorit H04 6 Topol očkový

17 ŠEDÁ ALPAKA BÉŽOVÁ KAŠMÍR ŠEDÁ ALPAKA / ČERNÁ BÉŽOVÁ KAŠMÍR / ČERNÁ 158 1, , 3 Kůže Kůže 268 2, 5 Kůže Kůže Kůže Nappa Kůže Nappa Dřevo topol antracit s chromovými doplňky Dřevo topol antracit s chromovými doplňky Dřevo topol antracit s chromovými doplňky Dřevo topol antracit s chromovými doplňky Kořenové dřevo s chromovými doplňky Kořenové dřevo s chromovými doplňky Kořenové dřevo s chromovými doplňky Kořenové dřevo s chromovými doplňky H02 4 Bříza světlá s chromovými doplňky H02 4 Bříza světlá s chromovými doplňky H02 4 Bříza světlá s chromovými doplňky H02 4 Bříza světlá s chromovými doplňky H04 6 Topol očkový H04 6 Topol očkový H04 6 Topol očkový H04 6 Topol očkový 1 Imitace kůže ARTICO. 2 Dekorační švy v kontrastní barvě. 3 Příplatková výbava pro GL 350 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY, GL 350 BlueTEC 4MATIC, GL 450 CDI 4MATIC, GL 450 4MATIC. 4 Příplatková výbava ( série u GL 500 4MATIC ). 5 Příplatková výbava. 6 Pouze pro GL 350 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY a GL 350 BlueTEC 4MATIC. 7 Příplatková výbava ( série u GL 450 CDI 4MATIC a GL 450 4MATIC, pro GL 500 4MATIC na přání bez příplatku ).

18 Technické údaje*. VZNĚTOVÉ MOTORY ZÁŽEHOVÉ MOTORY GL 350 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY GL 350 4MATIC BlueTEC GL 450 CDI 4MATIC GL 450 4MATIC GL 500 4MATIC Počet válců / uspořádání 6 / V 6 / V 8 / V 8 / V 8 / V Celkový zdvihový objem ( cm 3 ) Jmenovitý výkon 1 ( kw při 1 / min ) 165 / / / / / 6000 Kompresní poměr 17,7 16,5 17,0 10,7 10,7 Jmenovitý točivý moment 1 ( Nm při 1 / min ) 510 / / / / / Zrychlení km / h ( s ) 9,5 7,6 7,2 6,5 Maximální rychlost cca ( km / h ) Velikost pneumatik přední / zadní náprava 265 / 60 R / 60 R / 55 R / 55 R / 55 R 19 Palivo Nafta Nafta Nafta Natural Natural Spotřeba paliva 3 ( l / 100 km ) Ve městě Mimo město Celkem 11,9 12,4 7,7 8,4 9,3 9,9 9,0 ( ) 15,6 16,0 9,2 9,4 11,6 11,8 18,0 18,2 10,3 10,5 13,1 13,3 18,4 18,6 10,4 10,6 13,3 13,5 Emise CO2 ( g / km ) 3 celkem ( ) Obsah nádrže ( l )/ z toho rezerva cca 100 / / / / 13 Objem zavazadlového prostoru ( l ) Max. za druhou řadou sedadel Max. za první řadou sedadel Průměr otáčení ( m ) 12,1 12,1 12,1 12,1 12,1 Pohotovostní hmotnost v kg 4 ( 7 míst k sezení ) 2450 ( 2505 ) 2490 ( ) 2550 ( 2585 ) 2430 ( 2465 ) 2445 ( 2480 ) Přípustná celk. hmotnost v kg *Všechny údaje jsou předběžné. 1 Údaje podle směrnice 80 / 1269 / EHS v současně platném znění. 2 Elektronicky regulováno. 3 Udávané hodnoty jsou zjišťovány na základě předepsaného postupu měření ( Směrnice 80 / 1268 / ES v aktuálním znění ). Údaje se nevztahují na jedno konkrétní vozidlo a nejsou součástí nabídky, nýbrž slouží pouze účelům srovnání jednotlivých typů vozidel. 4 Údaje podle Směrnice 92 / 21 / ES ve znění 95 / 48 / ES ( hmotnost ve stavu připravenosti k jízdě, palivová nádrž naplněná na 90 %, s řidičem 68 kg, a zavazadlem 7 kg ) pro vozidla se sériovou výbavou. Příplatková výbava a příslušenství tuto hodnotu zpravidla zvyšují, čímž se odpovídajícím způsobem sníží užitečné zatížení.

19 Rozměry Všechny hodnoty jsou v mm. Zobrazené míry jsou uváděny jako střední a platí pro nezatížená vozidla v sériové výbavě.

20 Převzetí starého vozu. Kruh se uzavírá. Převezmeme Vaši Třídu GL zpět po skončení její dlouhé životnosti k ekologické likvidaci podle směrnice EU o starých vozidlech 1 ale do té doby je ještě hodně daleko. 1 Platí v souladu s předpisy jednotlivých států pro vozidla nad 3,5 t celkové přípustné hmotnosti. Třída GL splňuje již několik let zákonem dané požadavky na konstrukci, umožňující recyklaci a následné zhodnocení. Pro převzetí starých vozidel je k dispozici síť sběren a demontážních závodů, které Váš vůz ekologicky zhodnotí. Možnosti zhodnocení vozidel a dílů jsou přitom neustále vyvíjeny a zlepšovány. Tím bude Třída GL také v budoucnu včas splňovat zvýšené kvóty recyklování dané zákonem. Další informace obdržíte na adrese - benz.cz. K údajům v tomto prospektu : Po redakční uzávěrce této publikace mohlo dojít ke změnám produktu. Výrobce si po dobu trvání dodávek vyhrazuje konstrukční nebo tvarové změny, odchylky barevnosti a změny obsahu dodávek, pokud budou tyto změny či odchylky únosné pro zákazníka s ohledem na zájmy prodejce. Pokud prodejce nebo výrobce používá k popisu objednávky či objednaného předmětu prodeje značky nebo číselné údaje, nevyplývají z nich samotných žádná práva. Na vyobrazeních mohou být uvedeny také příplatkové výbavy a příslušenství, které nejsou součástí sériové dodávky. Barevné odchylky jsou podmíněny technikou tisku. Tento text je publikován mezinárodně. Výroky o zákonných, právních a daňových předpisech a důsledcích jsou však platné pouze pro Spolkovou republiku Německo, a to v okamžiku redakční uzávěrky. Ohledně předpisů platných v ostatních zemích a jejich důsledcích, jakož i o závazném aktuálním stavu se proto laskavě informujte u svého prodejce Mercedes - Benz. - benz.cz Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0509 Printed in Germany

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z GLE. Kupé. Dynamika. Kultivovaný sportovní vůz ve velkém stylu. Poznejte to nejlepší ze světa automobilů v nové fascinující formě: moderní luxus vozidla Mercedes-Benz. Nové GLE kupé. Vytěží to nejlepší

Více

Cestujte první třídou.

Cestujte první třídou. Třída R. Cestujte první třídou. Posaďte se v nejmenším království na světě nebo v nejprostornějším automobilu, jaký jsme kdy vyrobili. Nová třída R knížecí kočár se sedmi místy pro celou rodinu a nikoliv

Více

Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v

Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v Třída CL. Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v nezapomenutelný celek. Seznamte se s automobilem,

Více

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV.

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. GLS SUV Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. Vždy tam, kde je potřeba. To zvládá jedině GLS. Nová příď s masivním powerdomem vyzařuje

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Vychutnejte si opravdový luxus naší doby.

Vychutnejte si opravdový luxus naší doby. Třída S Kabriolet Kabriolet třídy S. Vychutnejte si opravdový luxus naší doby. Vyhraďte si dostatek času, zapomeňte na vše ostatní a dopřejte si radost z jízdy v novém kabrioletu třídy S. Hlavním designovým

Více

Nová třída C o poznání výš.

Nová třída C o poznání výš. Třída C. Nová třída C o poznání výš. Suverénní lehkost je synonymem pro její nový vzhled. S aerodynamikou, která si hravě poradí i s odporem vzduchu. Za příplatek s plně automatickým vzduchovým odpružením,

Více

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá.

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Třída GLA. Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Nový model GLA na první pohled odkrývá nekonečně mnoho možností. Čím začít? Nejlépe propracovaným a zároveň aerodynamickým designem s touhou drát se kupředu.

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

Zapnuto: Komfort. Vypnuto: Všední den.

Zapnuto: Komfort. Vypnuto: Všední den. Třída M. Zapnuto: Komfort. Vypnuto: Všední den. Třída M přepne na komfort ještě předtím, než nastartujete motor. Díky pocitu velkoryse řešeného prostoru a vysoce kvalitním materiálům budete komfort vnímat

Více

Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost. (kg)

Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost. (kg) Motor Pohon Převodovka přípustné přívěsu soupravy Crafter 30 střední rozvor se základní střechou 2,0 l TDI BMT Pohon předních kol 6stupňová manuální 75 (102) Euro 6 3 000 2 022 978 384 1 800/2 100 2 500/750

Více

VITO 116CDI KB SPORT

VITO 116CDI KB SPORT VITO 116CDI KB SPORT Cena základního modelu VITO 116CDI/K KB SPORT Cena s DPH (Kč) 774 000,- Cena bez DPH (Kč) 645 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 116CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Užitečná hmotnost maximální (kg) Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost

Užitečná hmotnost maximální (kg) Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost přípustné soupravy Crafter 35 střední rozvor s jednokabinou 2,0 l TDI BMT Pohon předních kol 6stupňová manuální 75 (102) Euro 6 3 500 1 680 1 820 1 350 1 800*/2 /750 5 500 2,0 l TDI BMT Pohon předních

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Nová generace třídy B.

Nová generace třídy B. Třída B. Nová generace třídy B. Daleké cesty, rodinný výlet nebo jízda pro radost v nové generaci třídy B najde vše to správné místo. Inspirujte se inovativními technologiemi. Nechte se unést možnostmi

Více

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru VITO 110 CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 484 800,- Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 Viano CDI 2.0 K FUN 983 730,-

Více

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890 VITO 110CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 478 800,- Cena bez DPH (Kč) 399 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder.

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Arocs Loader a Arocs Grounder. Pro zvláště vysokou užitečnou hmotnost a pro extrémní zatížení. S vozidly Arocs Loader a Arocs Grounder od nás získáváte stavební

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

Audi A4 limuzína A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 limuzína S4 Avant Audi Náskok díky technice

Audi A4 limuzína A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 limuzína S4 Avant Audi Náskok díky technice A4 Audi A4 limuzína A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 limuzína S4 Avant Audi Náskok díky technice 108 Technická data Audi A4 limuzína / A4 Avant Model A4 1.8 TFSI (88 kw) A4 1.8 TFSI (125 kw) A4 1.8

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Nový Mercedes-AMG GT.

Nový Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Nový Mercedes-AMG GT. VYSNĚNO ZÁVODNÍKY. S Aby Vás nadchl. Novinka z Affalterbachu: dlouhá kapota motoru, kokpit protažený hluboko do široké a mohutné zádi. To jsou proporce sportovního

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Jsme ještě dost draví? Jsme ještě dost svobodní? Jsme ještě dost silní? Vzpomeňme si, jaký je to pocit. Stoprocentní dravost. Vítr si pohrává s vlasy, ale Mercedes-AMG GT C

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše

Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše Třída C Kupé Svůdné. Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše požadavky. Zvolte si své preferované

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace.

Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace. GLE. Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace. Kdo v sobě tyto schopnosti spojuje, umí ocenit dosažené cíle a intenzivně prožít každý okamžik. Poznejte nové prémiové SUV od Mercedes-Benz. Nové GLE. Vytěží

Více

Velkorysá a jedinečná.

Velkorysá a jedinečná. Třída V. Velkorysá a jedinečná. Mohutná příď a nevšední tvary. Nová třída V, vyvinuta s mimořádnou péčí pro výzvy nevšedních i všedních dnů, nabízí variabilní koncepci interiéru a zároveň přináší neobyčejný

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2018 Crafter Nový Motory Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) Motor 2,0 l TDI 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový naftový

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Viano AVANTGARDE. EDICE 125.

Viano AVANTGARDE. EDICE 125. Viano AVANTGARDE. EDICE 125. Vel ká t ř íd a. Yea r s of innovation Ničeho se nevzdávejte. Viano AVANTGARDE. Nyní v EDICI 125 s přednostmi dodávkového vozu, limuzíny a sportovního vozu. Vytvořeno k tomu,

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

allroad quattro Audi Náskok díky technice

allroad quattro Audi Náskok díky technice A4 allroad quattro Audi Náskok díky technice Audi A4 allroad quattro Pocit se stává skutečností. Strhující technika. Design, který nastavuje měřítka. Mimořádný vůz Audi A4 allroad quattro vypadá skvěle

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

*A budete se divit, jaká je!

*A budete se divit, jaká je! Třída A. 1 pohled * *A budete se divit, jaká je! Buď pro, nebo proti, nenechá Vás chladnými. Nekonvenční zvenku, uvnitř stylová ikona. Z ulic vyžene nudu. A Vy se přitom budete cítit velmi komfortně. High-tech:

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Technická data Platná pro modelový rok Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Caddy Spotřeba paliva, emise CO 2 Caddy Caddy Trendline/Trendline BlueMotion, Caddy Comfortline, Caddy Highline 1), (l/100 km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Komfortní. Bezpečné. Prožijte každou jízdu na zcela nové úrovni. Nové GLC. Progresivnější a atletičtější než kdy dřív, zároveň velmi tiché a účinné to vše je

Více

Ceník Mercedes-Benz Vito KAWA skříňová dodávka (2 místa k sezení) Platné od výrobního měsíce Září 2014

Ceník Mercedes-Benz Vito KAWA skříňová dodávka (2 místa k sezení) Platné od výrobního měsíce Září 2014 2800 kg 3430 4,65 5,19 (6,49) 5,68 2257(2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Vito KAWA skříňová dodávka (2 místa k sezení) Platné od výrobního měsíce Září 2014 109 CDI / K KAWA* 611 050,- 111 CDI /

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

Ukazuje se ze své nejlepší stránky. Jedno z jaké perspektivy.

Ukazuje se ze své nejlepší stránky. Jedno z jaké perspektivy. Třída E. Kombi. Líbí se mi: Ukazuje se ze své nejlepší stránky. Jedno z jaké perspektivy. Kombi nové třídy E. Jeho konstituce již v klidu signalizuje mocnou touhu hnát se vpřed. Nově tvarované boční partie

Více

Technická data Platná pro modelový rok Nový

Technická data Platná pro modelový rok Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Naftové motory Typ motoru/počet ventilů na válec 3,0 l V6 TDI s výkonem 150 kw (204 k) s SCR/AdBlue 4) Vidlicový 6válcový

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caddy Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Třída CLA. Shooting Brake.

Třída CLA. Shooting Brake. Třída CLA. Shooting Brake. Velkoměstu na stopě. Nové CLA Shooting Brake. Život ve velkoměstě je dobrodružstvím. Nové čtvrtě vznikají takřka přes noc a čekají na své dobyvatele. Nové CLA Shooting Brake

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. s názvem DODÁVKA AUTOMOBILŮ PRO RESORT MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - OPAKOVÁNÍ

TECHNICKÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. s názvem DODÁVKA AUTOMOBILŮ PRO RESORT MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - OPAKOVÁNÍ Příloha č. 1 zadávací dokumentace TECHNICKÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU s názvem DODÁVKA AUTOMOBILŮ PRO RESORT MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - OPAKOVÁNÍ Automobily musí splňovat

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Driving Performance. Mercedes-AMG.

Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. 2 Obsah Obsah 3 Každé AMG má výkon v krvi. Obsah. Jsou rychlá jako blesk, mají skvělé jízdní vlastnosti a nenapodobitelný zvuk. Přesto

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caravelle

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caravelle Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Caravelle Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw) při otáčkách

Více

Nové Atego. Nový Axor.

Nové Atego. Nový Axor. Nové Atego. Nový Axor. Atraktivnější, pohodlnější a stejně spolehlivé a úsporné jako vždy těšte se na nové Atego a nový Axor. Na jejich nový, výrazný vzhled. A na řadu doplňkových výbav, které ještě zvyšují

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

Ceník Mercedes-Benz Vito KAWA skříňová dodávka (2 místa k sezení) Platné od

Ceník Mercedes-Benz Vito KAWA skříňová dodávka (2 místa k sezení) Platné od Celková 2800 kg 3430 * 4,65 5,19 5,68 2257(2624) x 1650 x 1353 (*) Vnitřní rozměry nákladového prostoru. Délka v závorce je měřena s využitím místa pod sedadly řidiče a spolujezdce. Ceník Mercedes-Benz

Více

Pro ty, kteří udávají směr.

Pro ty, kteří udávají směr. Třída GL. Pro ty, kteří udávají směr. Plynulý pohyb vpřed je jedna věc snaha o dokonalost ho však mnohonásobně překračuje. Úkolem bylo zodpovězení otázky, co je luxus, technologie a bezpečnost. Našli

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Multivan Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Multivan Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw) při otáčkách

Více

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_CZE_CZ.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 05/01/ :58:28

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_CZE_CZ.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 05/01/ :58:28 ECOSPORT Vytvořte si dokonalý model EcoSport. Jaká je vaše oblíbená kombinace? Vyberte si z pestré palety barev karoserie v kombinaci s kontrastní střechou My Colour, A a C sloupky, zadním spojlerem a

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více