Návod k obsluze Obj.č.:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návod k obsluze Obj.č.: 340 954"

Transkript

1 Návod k obsluze Obj.č.: Tento přístroj je kombinaci rozhlasového přijímače s hodinami a s budíkem Hodiny jsou řízeny a korigovány na přesný aktuální čas radiovým signálem DCF 77. Na přístroji ukazován čas a datum. Změna času na letní čas nebo na zimní čas je prováděna automaticky radiovým signálem DCF 77.Čas a datum lze ručně nastavit. V budíku jsou zabudovány dvě funkce buzení ( dva časy pro vzbuzení,které lze nezávisle na sobě nastavit). Vlastní budící signál je možno zvolit buď ve formě rozhlasového pořadu z radiopřijímače nebo ve formu bzučivého tónu. Navíc je možno aktuální čas promítat na stěnu nebo na promítací plátno apod., ovšem za předpokladu,že bude v místnosti tma nebo šero. Přístroj je napájen z elektrické sítě. 230 V ~ / 50 Hz..Pro zachování všech nastavených hodnot na přístroji a hodnot uložených v paměti je pro případ výpadku veřejné elektrické sítě vložena do přístroje záložní destičková baterie 9 V. tato baterie v době výpadku elektrické sítě zajišťuje bezchybný chod přístroje a všech jeho funkcí.po obnovení sítě automaticky přístroj funguje v pořádku dál.

2 ÚVOD Na displeji přístroje je ukazován aktuální čas a datum. Tyto proměnlivá data jsou automaticky řízena radiovým signálem DCF-77. Tím vždy přesně ukazují aktuální čas a datum. Přístroj umožňuje napájení záložní baterií (není obsažena v dodávce). Je potřeba vložit do přístroje 9 V destičkovou baterii. Při vložení baterie do bateriové přihrádky dbejte na to, aby po vložení + pól a - pól baterie měly dobrý kontakt s odpovídajícími přípojnými kontakty na vodičích,vedoucích z bateriové přihrádky dovnitř přístroje. přístroje. Tato záložní baterie slouží pro napájení přístroje v případě výpadku veřejné elektrické sítě. Hodiny a funkce budíku nepřerušeně fungují dál. Jakmile opět bude veřejná elektrická síť v provozu, pak přístroj je opět napájen z veřejné elektrické sítě. POPIS OVLÁDACÍCH PRVKŮ Obrázek přístroje s označením ovládacích prvků: Vysvětlivky k obrázku: 1 Bateriová přihrádka na dolní stěně pouzdra přístroje 2 Tlačítko zapínání a vypínání projekce údaje hodin ON / OFF (zap / vyp) 3 Přepínací tlačítko funkcí Alarm Off (vyp) / Alarm Rádio (program rozhlasu) Alarm bzučák (bzučivý tón) 4 Přepínač druhu funkce alarmu: alarm 1 / alarm 2 / alarm Tlačítko Sleep ( SPÁNEK-USÍNÁNÍ) 6 Tlačítko Up ( nahoru) 7 Tlačítko pro nastavení času 8 Tlačítko pro Snooze ( Dřímání ) 9 Čidlo pro kontrolu jasu LCD displeje 10 Stupnice pro frekvence a posunovatelný ukazatel frekvence 11 LCD displej 12 Tlačítko Down (dolů) 13 Tlačítko pro nastavení alarmu 14 Tlačítko Power ON/OFF (Zap/Vyp-zapínání a vypínání přístroje) 15 Páčka pro zaostření promítaného obrazu údaje aktuálního času 16 Drátová anténa pro frekvenční pásmo VKV 17 Anténa pro příjem signálu DCF Projektor pro projekci času 19 Síťový kabel 20 Regulátor hlasitosti 21 Tlačítko Reset (mazání) 22 Frekvenční pásmo 23 Ladění rozhlasových stanic 24 Nastavitelná opěrka

3 PŘIPOJENÍ NAPÁJENÍ Připojte elektrický napájecí kabel k veřejné elektrické síti. Přístroj bude ukazovat všechny údaje po dobu cca 2 sekund a potom se přepne do nastavovacího módu. LCD displej bude svítit. Přístroj automaticky vyhledává signál DCF 77. V případě slabého signálu DCF 77 bude vyhledávání trvat delší dobu. LCD displej ve vyhledávacím módu Objeví se symbol antény a zůstane trvale svítit na stínítku LCD displeje Objeví se symbol frekvence a bude se měnit v intervalu 0,5 sekundy Jestliže nebude přijat po 10 minutách žádný signál, tak se přístroj automaticky zastaví. Poznámka: Automatické vyhledávání signálu DCF 77 lze zastavit stisknutím tlačítka Snooze (8) a ponechat jej stisknuté po dobu cca 3 sekund. Stav na LCD displeji při dobrém příjmu signálu DCF 77 Na LCD displeji bude ukazován symbol antény a všechny ostatní symboly frekvence. Stav na LCD displeji v případě špatného přijmu signu DCF 77 Na LCD displeji zmizí symbol antény a také zmizí všechny ostatní symboly frekvence. PŘÍJEM SIGNÁLU DCF 77 Po uplynutí 3 až 10 minut je vyhledávání příjmu signálu DCF 77 ukončeno. Jakmile je však ukončen příjem signálu DCF 77, tak symbol přijmu již nebude na LCD displeji blikat. Silný signál Slabý signál Žádný signál Poznámka:: Chcete-li docílit co nejlepšího příjmu radiového signálu DCF 77, potom neumísťujte anténu (17) pro příjem signálu DCF 77 do blízkosti kovových předmětů nebo do blízkosti elektrických spotřebičů, nýbrž ji situujte do blízkosti okna. Z okna by měl být volný výhled k obloze.

4 NASTAVENÍ PŘÍJMU SIGNÁLU DCF 77 Není potřeba žádného nastavení, přístroj je automaticky přizpůsoben pro příjem dat. NASTAVENÍ PŘÍSTROJE BEZ PŘÍJMU SIGNÁLU DFC 77 RUČNÍ NASTAVENÍ Toto nastavení lze provést tehdy, když vypnete ukazovaný symbol antény na LCD displeji tím, že stisknete tlačítko Snooze (8) na dobu cca 2 sekund. NASTAVENÍ ČASU A KALENDÁŘE V normálním ukazovacím módu stiskněte tlačítko pro nastavení času (7) a podržte jej stisknuté na dobu cca 2 sekundy. Normální ukazovací mód přístroje se změní na nastavovací mód. Potom stiskněte tlačítko (7) pro nastavování času. Nyní stiskněte tlačítko Up (nahoru). Tím můžete nastavit budoucí datum. Po stisknutí tlačítka (12) Down (dolů) můžete na přístroji nastavit předchozí datum. Jestliže stiskněte buď tlačítko (6) nebo tlačítko (12) a podržíte je stlačené po dobu cca 2 sekund, tak automaticky nastartujete směr vyhledávání těchto dat v dopředném směru ( budoucí datum) nebo ve zpětném směru ( minulé datum). Přehledná tabulka postupu nastavování: Normální ukazovací mód rok měsíc den cyklus ukazování času 12/24 hodinový cyklus hodina minuta normální ukazovací mód a) Nastavování roku Továrně přednastavená hodnota: 2004 Lze nastavit roky v rozmezí od roku 2000 až do roku b) Nastavování měsíce c) Nastavení dne v týdnu d) Nastavení ukazování času v cyklu 12/ 24 hodin Ukazování aktuálního času na LCD displeji: v 12 hodinovém cyklu v 24 hodinovém cyklu

5 e) Nastavování aktuální hodiny f) Nastavování minut PŘEPÍNÁNÍ Z NORMÁLNÍHO UKAZOVACÍHO MÓDU DO MÓDU UKAZOVÁNÍ ROKU / MĚSÍCE / DNE V TÝDNU Stiskněte tlačítko (6) Up. Tím se přepnete z normálního ukazovacího módu do módu pro ukazování roku.. Stiskněte tlačítko (12) Down. Nyní se ocitnete v módu pro ukazování měsíce a dne. Poznámka: Po 5 sekundách se přepne přístroj automaticky zpět do normálního ukazovacího módu. Ukazování roku ( YR = rok, MON = pondělí ) Poznámka: názvosloví dní v týdnu je ve formě zkratek anglických názvů dní! Sunday = Neděle SUN Monday = Pondělí MON Tuesday = Úterý TUE Wednesday = Středa WEN Thursday = Čtvrtek THU Friday = Pátek FRI Saturday = Sobota SAT V anglicky mluvících zemích začíná týden nedělí! Month = měsíc Day = den Mon = pondělí Ukazování měsíce a dne v týdnu NASTAVENÍ ALARMU Alarm 1 nebo alarm 2 lze nastavit v normálním ukazovacím módu po stisknutí tlačítka (13) a podržení stisknutí na dobu 2 sekund. Po tomto úkonu se jen přepnete do nastavovacího módu pro alarm 1 nebo alarm 2. Nyní stiskněte tlačítko (13). A pak můžete provádět nastavování podle následujících kroků.

6 Normální ukazovací mód Alarm 1 hodiny Alarm l minuty ukončení nastavování pro alarm l Alarm 2 hodiny Alarm 2 minuty ukončení nastavování pro alarm 2 normální ukazovací mód Pro nastavení pozdějšího datumu ( příští datum) stiskněte tlačítko (6). Pro nastavení předchozího datumu stiskněte tlačítko (12). Nyní stiskněte a podržte stisknuté tlačítko (6) nebo tlačítko (12). Tímto úkonem zapnete automatické vyhledávání buď v dopředném směru (tlačítko 6 ) nebo ve zpětném směru (tlačítko 12 ). Nastavení hodiny pro alarm 1 Nastavení minut pro alarm 1 Nastavení alarmu 1 pro pondělí až pátek (Mo-Fr) Nastavení alarmu 1 pro pondělí až sobotu (Mo-Sat) Nastavení alarmu 1 pro neděli až sobotu (Sun-Sat) Nastavení alarmu 2 pro hodinu

7 Nastavení alarmu 2 pro minuty Nastavení alarmu 2 pro pondělí až pátek (Mo-Fr) Nastavení alarmu 2 pro pondělí až sobotu (Mo-Sat) ZAPNUTÍ A VYPNUTÍ ALARMU Nastavení alarmu 2 pro neděli až sobotu (Sun-Sat) Nastavte přepínač (3) pro alarm do polohy OFF / Alarm Rado / Alarm bzučák do polohy Alarm radio >. Nyní Vás bude v určenou hodinu budit. rozhlasový program z radia ( Alarm Radio ). Nebo posuňte přepínač funkcí alarmu (3) do polohy Alarm Buzzer Tím jste si zvolili budící signál ve formě bzučení bzučáku ( bzučivý budící tón) Chcete-li úplně vypnout funkci alarmu, přesuňte přepínač funkcí alarmu (3) do polohy OFF (vyp). Znaky a číslice na LCD displeji znamenají: zapnutý mód alarmu na den pondělí ve 4:37,ve 12 hodinovém cyklu (PM) ukazování aktuálního času a ve formě buzení programem z rozhlasu. Zapnut mód alarmu: buzení v pondělí ve 4:37 ve 12 hodinovém cyklu (PM) ukazování aktuálního času, budícím signálem ve formě bzučivého tónu.

8 DRUHY BZUČIVÝCH TÓNŮ: 1. budící tón: buzení po dobu 8 sekund (skupina po jednom pípacím tónu 2. budící tón: buzení po dobu 8 sekund delší alarm (skupina po dvou pípacích tónech 3. budící tón: buzení po dobu 8 sekund ještě delší alarm (skupina po tředh pípacích tónech 4. budící tón: buzení po dobu 8 sekund delší alarm (skupina po čtyřech pípacích tónech ZAPÍNÁNÍ A VYPÍNANÍ ALARMU 1 A 2 Funkci alarmu zapnete posunutím přepínače funkce alarmu (3) Alarm OfFF/alarm radio / alarm buzzer do polohy > Radio nebo do polohy Buzzer (bzučák) Přepněte přepínač druhu funkcí alarmu (4) Alarm 1/Alarm 2 / Alarm 1+2 do polohy AL1 + AL2. Tímto úkonem budou aktivovány oba alarmy 1 a 2. Pro aktivaci Alarmu 1 si zvolte si polohu AL 1 Pro aktivaci Alarmu 2 si zvolte si polohu AL 2 Mód: Alarm 1 a Alarm 2 Nyní jsou oba módy alarmu (tedy alarm 1 a alarm 2 ) připojeny k funkci buzení rozhlasovými pořady z rádia.. Mód: Alarm 1 ( aktivován pro buzení rozhlasovými programy z rádia) Mód: Alarm 2 (zapojen na funkci buzení rozhlasovými programy z rádia) Mód: Alarm 1 a Alarm 2 Oba alarmy (tedy Alarm 1 a alarm 2 ) jsou zapojeny na funkci buzení bzučivý tónem-bzučákem.

9 Mód:Alarm 1 Alarm 1 je zapojen na funkci buzení bzučivým tónem bzučákem. Mód:Alarm 2 Alarm 2 je zapojen na funkci buzení bzučivým tónem bzučákem. DÉLKA TRVÁNÍ ALARMU Doba trvání alarmu (tedy buzení) je 30 minut a to pro případ, že nebude stisknuto během této doby žádné tlačítko na přístroji. Po uplynutí této budící doby se buzení (alarm) automaticky vypne a znovu bude nastartováno ve stejnou dobu až na druhý den. UKONČENÍ BUZENÍ ALARMEM ( BUDÍCÍM SIGNÁLEM) Chcete-li přerušit právě aktivovaný Alarm (budící signál), kterým jste právě buzeni (jak ve formě buzení rozhlasovým pořadem z rádia nebo ve formě bzučivého tónu), pak stiskněte tlačítko (14).Alarm bude ukončen. Poznámka:Alarm (tedy budící signál ) bude znovu nastartován v následujícím dni a to ve stejném čase. Nastavení přepínače funkcí alarmu (3) Alarm OFF / Alarm rádio / Alarm buzzer do polohy Alarm OFF ukončí a) právě probíhající alarm (buzení) b) ukončí budící funkci (funkci alarmu) v právě probíhající den c) vypne zcela funkci alarm (funkce buzení je úplně zrušena). BUDÍCÍ FUNKCE PRO DŔIMANÍ (FUNKCE SNOOZE ) Stlačte tlačítko (8) SNOOZE (dřímání)..tímto úkonem nastartujete funkci dřímání v průběhu aktivního alarmu (funkce alarmu je zapnuta a Vy budete buzeni ve stanovený čas a zatím jste vzhůru). Budící alarm (bzučivý tón) nebo alarm ve formě radiového pořadu z rozhlasu již nezazní. Doba trvání dřímací funkce je 9 minut. FUNKCE SPÁNEK - USÍNÁNÍ (FUNKCE SLEEP ) Stiskněte tlačítko Sleep (5). Tím zapnete do provozu rádio. Čas pro usnutí bliká na LCD displeji po dobu 5 sekund..v této době 5 sekund stiskněte znovu několikrát tlačítko (5) Sleep. Tímto stisknutím zmenšíte nastavenou usínání z 90 minut na 60 minut, potom na 30 minut nebo až na 15 minut.

10 Ve funkci Sleep (usínání) je doba usínání je 90 minut. Ve funkci Sleep (usínání) je doba usínání je 60 minut. Ve funkci Sleep (usínání) je doba usínání je 30 minut. Ve funkci Sleep (usínání) je doba usínání je 15 minut. Doba usínání během ukazování skutečného aktuálního času (rádio je zapnuto a vyhrává ). AKTUÁLNÍ ČAS ŘÍZENÝ RADIOVÝM SIGNÁLEM DCF 77 (FUNKCE RCC ) (Funkce RCC = Radio controlled clock ) Po připojení přístroje k napájecí veřejné elektrické síti nebo po resetování (čili vynulování všech hodnot v přístroji) je v přístroji automaticky nastartováno vyhledávání příjmu radiového signálu DCF 77 pro řízení a korekci zabudovaných vnitřních hodin přístroje (funkce RCC ). Tuto funkci můžete kdykoliv nastartovat po stisknutí tlačítka (6) Snooze a podržení stisknutí po dobu 3 sekund. Jestliže je zapnuto rádio, bude příjem právě aktuálního přijímaného rozhlasového pořadu ukončen nebo bude vypnut automatický příjem radiového řídícího signálu DCF 77. LETNÍ / ZIMNÍ ČAS (JEN V RCC MÓDU) Změna údaje z letního času na zimní času nebo naopak se děje automaticky. OBSLUHA RADIOVÉHO PŘIJÍMAČE Letní / zimní čas (DTS) Chcete-li zapnout od provozu rádio, pak stiskněte tlačítko (14) Power ON/ OFF. Zvolte si přepínačem (22) frekvenční pásmo AM ( = střední vlny) nebo FM (VKV vlny).

11 Ladícím prvkem (23) si nalaďte zvolenou rozhlasovou stanici. Nastavte regulátorem hlasitosti (20) úroveň hlasitosti reproduktorů podle Vaší libosti. Chcete-li rádio vypnout, tak stiskněte tlačítko (14) - ( ON/OFF). Poznámka: Pro příjem rozhlasových vysílačů v pásmu středních vln (AM) se používá směrová anténa.. Natočte pouzdro přístroje s rádiem tak, abyste po natočení obdrželi co nejlepší příjem z vysílací rozhlasové stanice na středních vlnách. Přesvědčte se o tom, zda je úplně rozvinuta drátová anténa (16) pro frekvenční pásmo VKV. Tím docílíte co nejlepší možný příjem radiových vysílačů na tomto frekvenčním pásmu. FUNKCE PROMÍTÁNÍ AKTUÁLNÍHO ČASU NA STĚNU Tento přístroj je vybaven vestavěným projekčním zařízením, které může promítat údaj aktuálního času na externí plochu (stěnu, projekční plátno apod.). Posuňte spínač projekčního zařízení (2) do polohy ON (zap). Tím bude projekční zařízení na horní části přístroje zapnuto. Zaostření: Páčkou (15) pro zaostřování promítaného obrazu údaje hodin ( promítání na stěnu, na projekční plátno, na bílou plochu apod.) posuňte tak, až bude promítaný obraz na promítací ploše, na stěně nebo jiném médiu jasný a ostrý. DŮLEŽITÁ POZNÁMKA: Promítaný údaj o aktuálním čase bude zřetelný na promítací ploše (bílá plocha stěny, promítací plátno apod.) jen v zatemněné místnosti! Maximální vzdálenost projekční plochy od promítacího zařízení na přístroji je 1 až 3 m. Nedoporučuje se promítat na delší vzdálenost, neboť jas obrazu bude již velmi slabý. MAZÁNÍ ÚDAJŮ - RESETOVÁNÍ PŘÍSTROJE Tlačítko Reset (21 se nachází na zadní stěně přístroje. Pro jeho stisknutí je potřeba použít špičku kuličkového propisovacího pera. Tuto funkci mazání použijte vždy, když budete vyjímat z přístroje baterie nebo v případě, že přístroj nebude fungovat tak, jak si přejete. Tímto úkonem budou smazány všechny Vámi vložené údaje do přístroje a všechny funkce v přístroji přejdou do původního továrního přednastavení údajů. Rovněž všechna data, která jste vložili do paměti přístroje budou rovněž v paměti vymazána (alarm a nastavení funkcí času). BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Na přístroj není dovoleno stavět předměty s otevřeným ohněm (např. zapálené svíčky apod.) Neumísťujte přístroj do uzavřených regálů pro knihy nebo do otevřených regálů,které nemají postačitelné větrání pro přístroj. Nevystavujte přístroj vlivu deště a neumísťujte jej do prostor s velkou vlhkostí vzduchu. Tím zabráníte případnému vzniku nebezpečí jako požár nebo životu nebezpečný úder elektrickým proudem apod. Nevystavujte přístroj vlivu přímého slunečního záření nebo vibracím, vlivu extrémních teplot (horko, chladno), vlivu velké vlhkosti vzduchu (např. v koupelně) a rovněž neumísťujte přístroj do prašného prostředí. Pro čištění přístroje nepoužívejte žádné leštící prostředky, benzol nebo rozpouštědla a také nepoužívejte žádné čistící prostředky.všemi těmito prostředky by mohlo při čištění dojít k narušení (zdrsnění apod.) nebo k případnému dalšímu poškození povrchu pouzdra přístroje. Pro čistění použijte čistou měkkou útěrku bez chloupků, kterou navlhčíte opravdu jemným čistícím prostředkem který neobsahuje žádné zdrsňující přísady. Při čistění vůbec nezasunujte do větracích otvorů nebo do jiných otvorů na pouzdru přístroje žádné předměty ani žádné ostré předměty jako dráty, jehlice nebo podobné předměty.tímto nezodpovědným činem by mohlo dojít k poškození přístroje nebo dokonce k úrazu elektrickým proudem! SPECIFIKACE

12 Frekvenční rozsah rádia Výstupní výkon Proudové napájení Příkon AM / střední vlny khz FM / velmi krátké vlny (VKV) MHz 350 mw 230 V ~ / 50 Hz 5 W ZÁRUKA Na přístroj je poskytována záruka podle platných zákonných předpisů v České republice. Tento návod k použití je publikace firmy Conrad Electronics. Návod odpovídá technickému stavu při tisku. Změny vyhrazeny! 11/2005 Cechm.J.

SRC-300. Radiobudík. Příručka uživatele. Návod k obsluze

SRC-300. Radiobudík. Příručka uživatele. Návod k obsluze Radiobudík SRC-300 Příručka uživatele Návod k obsluze Před instalací, zapnutím a nastavováním přístroje si prosím přečtěte celý návod k jeho obsluze obsahuje důležité informace pro jeho bezpečnou instalaci,

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY 1. MEMORY.SET (NASTAVENÍ PAMĚTI) / MEMORY+ / DISPLAY LIGHT AUTO ON/OFF (AUTOMATICKÉ ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ OSVĚTLENÍ DISPLEJE) / NAP 2. ALARM 1 ON / OFF SET (BUDÍK 1 - NASTAVENÍ ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ)

Více

Návod k obsluze DB 72026 CD. CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203. Obsah:

Návod k obsluze DB 72026 CD. CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203. Obsah: Návod k obsluze DB 72026 CD CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203 Obsah: Funkce... 2 Kompaktní disk (CD)... 2 Výběr titulu... 2 Hledání v titulu... 2 Zvolení titulu na CD disku... 2 Programování... 2 Obslužné prvky...

Více

759-407 F-DIGIT.DCP03

759-407 F-DIGIT.DCP03 759-407 F-DIGIT.DCP03 Charakteristika: Projekce přesného času a teploty na stěnu*otočitelný projektor s možností zaostření zobrazení*řízení rádiovým signálem DCF-779 (Frankfurt)*kalendář (měsíc, den, den

Více

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Přečtěte si pozorně příručku a dodržujte následující instrukce, abyste předešli poškození. Jakékoliv poruchy způsobené ignorováním instrukcí

Více

Radiobudík Sangean RCR-3. Obj. č.: Ovládací prvky

Radiobudík Sangean RCR-3. Obj. č.: Ovládací prvky Ovládací prvky Radiobudík Sangean RCR-3 Obj. č.: 34 37 2. Vypínač a tlačítko pro nastavení času vypnutí 2. Tlačítko pro alarm 2 3. Tlačítko pro alarm 4 4. Zhasínání 5. Tlačítko pro nastavení času 6. Tlačítko

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 01 11 2 3 Před prvním použitím si prosím přečtěte tento návod k obsluze. OBSAH Strana Obslužná tlačítka a regulátory... 4 Důležité... 4 Pozor... 4 LED-indikace... 4 Vložení

Více

Návod k obsluze Obj.č.:

Návod k obsluze Obj.č.: Návod k obsluze Obj.č.: 341 051 Tento výrobek j představuje rozhlasový přijímač pro vestavbu do kuchyňské linky nebo postavení na psací stůl. Rozhlasový přijímač má střední vlny a VKV vlny. Dále je v přístroji

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 64 03 54

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 64 03 54 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 64 03 54 Tento budík řízený rádiovým časovým signálem DCF-77 Vás probudí na sekundu přesně a zobrazí Vám kromě času ještě datum a aktuální měsíční fázi. Pomocí posuvného přepínače

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q

Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q RADIOBUDÍK Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q Návod k obsluze Děkujeme vám za vaše rozhodnutí k nákupu tohoto výrobku. Před jeho instalací, zapnutím a nastavováním si prosím přečtěte celý návod obsahuje důležité

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÝ BUDÍK S ROZHLASOVÝM PŘIJÍMAČEM. Obj. č.: 330 204

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÝ BUDÍK S ROZHLASOVÝM PŘIJÍMAČEM. Obj. č.: 330 204 . NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÝ BUDÍK S ROZHLASOVÝM PŘIJÍMAČEM Obj. č.: 330 204 Elektronický budík je účelový přístroj pro pravidelné buzení v určitou nastavenou hodinu.vzbuzení a je doplněn o rozhlasový

Více

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q RADIOBUDÍK Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q Návod k obsluze Děkujeme vám za vaše rozhodnutí k nákupu tohoto výrobku. Před jeho instalací, zapnutím a nastavováním si prosím přečtěte celý návod obsahuje důležité

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY 1. SNÍŽENÍ HLASITOSTI/ ALARM 1 ON / OFF 2. ZVÝŠENÍ HLASITOSTI / ALARM 2 ON / OFF 3. > / TUNE + / DST 5.

Více

Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS

Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku

Více

SRC-130. Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obslugi Instruction Manual

SRC-130. Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obslugi Instruction Manual SRC-130 Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obslugi Instruction Manual ÚVOD Pi'ečtěte si prosím tento návod k obsluze pozorně a důkladně, abyste se co nejlépe seznámili s funkcemi

Více

Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77

Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77 NÁVOD K OBSLUZE Verze 01/03 Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77 Obj. č.: 64 02 79 Nejpřesnější hodiny s budíkem na světě v pěkném provedení se zobrazením času a data na dobře

Více

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem P. 1 Popis obrázku: Figure 1: ENGLISH ČESKY Front View LED DISPLAY SET / MEMORY DIMMER DOWN MODE SNOOZE / LIGHT UP / NAP VOLUME SLEEP Pohled zepředu

Více

soundmaster - FUR4005 FM PLL Radiobudík s funkcí automatické synchronizace času

soundmaster - FUR4005 FM PLL Radiobudík s funkcí automatické synchronizace času soundmaster - FUR4005 FM PLL Radiobudík s funkcí automatické synchronizace času * Automatická synchronizace signálem DCF-77 (automatické nastavení přesného času a data) *FM rádio * Kalendář/zobrazení aktuálního

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 08 15

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 08 15 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 35 08 15 Ideální pomocník do kuchyní. Tento budík s rádiem připevníte jeho horní stranou na spodní stranu závěsné skříňky, regálu nebo k jinému kusu nábytku. Funkce časovače Vám

Více

FUR6100SI / Český návod k obsluze

FUR6100SI / Český návod k obsluze FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY 1. DISPLEJ 2. UKAZATEL ODPOLEDNÍHO ČASU (PM) 3. UKAZATEL POHOTOVOSTNÍHO REŽIMU 4. UKAZATEL NASTAVENÍ BUZENÍ 1 5. TLAČÍTKO SNOOZE (ODLOŽENÉ BUZENÍ) / SPÁNEK / TLUMENÍ PODSVÍCENÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Stolní rádio SV/VKV s hodinami a projektorem Orion CR-638

NÁVOD K OBSLUZE. Stolní rádio SV/VKV s hodinami a projektorem Orion CR-638 NÁVOD K OBSLUZE Stolní rádio SV/VKV s hodinami a projektorem Orion CR-638 Obj. č.: 33 02 95 Vážení zákazníci! Děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho rozhlasového přijímače. Než začnete rádio používat,

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 34 11 61

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 34 11 61 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 34 11 61 Toto stolní rádio je vybaveno 2 vlnovými rozsahy VKV ( FM = velmi krátké vlny) a SV ( MW = střední vlny), budíkem (alarmem) s funkcí opakovaného buzení a ručním otočným

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 62 20 14

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 62 20 14 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 62 20 14 Pomocí této sady bezdrátově (rádiově) ovládaných síťových zásuvek zapnete a vypnete pohodlně osvětlení, ventilátory a ostatní elektrické spotřebiče z křesla, ze židle

Více

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ CZ SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 2 2 3 4 5 8 NÁVOD K OBSLUZE 1 INFORMACE 1. Před uvedením do provozu si prosím přečtěte tento

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 34 08 24

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 34 08 24 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 34 08 24 Obsah Strana Úvod... 3 Bezpečnostní předpisy... 3 Ovládací prvky (tlačítka) a součásti přijímače... 4 Zobrazení na displeji... 5 Napájení rozhlasového přijímače pomocí

Více

Gramofón.

Gramofón. Gramofón 1008990 www.auna-multimedia.com Obsah Technické údaje 2 Obsah dodávky 2 Bezpečnostní pokyny 3 Přehled zařízení 4 Před použitím 5 Likvidace 6 Technické údaje Číslo produktu 10008990 Napájaení 230

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Clock Radio Register your product and get support at www.philips.com/welcome Руководство пользователя Příručka pro uživatele Príručka užívateľa Felhasználói kézikönyv AJ3231 & % # ^ @! 0 4 9 7 8 $ 6 3

Více

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation 2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218 Návod k obsluze Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation SLEEP Modely pro Kanadu a Evropu (kromě modelu pro východní

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1 5 243 Spínací hodiny Digitální spínací hodiny jsou určeny pro zapínání a vypínání zařízení nebo regulaci s časovým spínáním. Integrovaný nastavitelný časový spínač Časový spínač jako pomocná funkce Určené

Více

ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3225 NÁVOD K POUŽITÍ ČESKY

ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3225 NÁVOD K POUŽITÍ ČESKY 1 ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3225 NÁVOD K POUŽITÍ ČESKY ČEŠTINA 2 3 ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3225 OVLÁDACÍ PRVKY 4 1 SLEEP K aktivaci funkce SLEEP a k nastavení doby vypnutí

Více

Nostalgické rádio s meteostanicí

Nostalgické rádio s meteostanicí Nostalgické rádio s meteostanicí 633401 Návod k obsluze Děkujeme Vám, že jste se rozhodli ke koupi tohoto výrobku. Před prvním uvedením do provozu si pečlivě přečtěte návod k obsluze a návod uchovejte

Více

CP280 RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ HODINY S RÁDIOM A PROJEKTOROM

CP280 RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ HODINY S RÁDIOM A PROJEKTOROM CP280 CZ SK RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ HODINY S RÁDIOM A PROJEKTOROM BEZPEČNOSTNÍ DOPORUČENÍ Pečlivě si přečtěte pokyny v tomto návodu a dodržujte doporučení pro používání a bezpečnost. Tento dokument si

Více

Návod k obsluze Obj.č.: 341 050

Návod k obsluze Obj.č.: 341 050 Návod k obsluze Obj.č.: 341 050 Tento výrobek slučuje v sobě funkci rozhlasového přijímače a přehrávače CD. Dále je vybaven pasivním čidlem pro zapínání rozhlasového přijímače nebo přehrávače CD pomocí

Více

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele . Bezpečnostní pokyny pro uživatele U tohoto přístroje používejte pouze specifikované napětí. Při překročení povoleného rozsahu napětí může dojít k poškození nebo nesprávné funkci přístroje. Důležitá poznámka:

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Digitální radiobudík s projekcí PCR 407

NÁVOD K POUŽITÍ Digitální radiobudík s projekcí PCR 407 DIGITÁLNÍ RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ PCR407 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah návodu PŘEDSTAVENÍ...3 POPIS VÝROBKU...3 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM...6 INSTALACE BATERIÍ...6 VAROVÁNÍ PŘI VYBITÝCH BATERIÍCH...6 ZAPOJENÍ ADAPTÉRU

Více

CR40 RADIOBUDÍK HODINY S RÁDIOM

CR40 RADIOBUDÍK HODINY S RÁDIOM CR40 CZ RADIOBUDÍK SK HODINY S RÁDIOM 1 2 10 9 3 4 5 8 7 6 11 13 12 14 15 16 2 CZ RADIOBUDÍK BEZPEČNOSTNÍ DOPORUČENÍ Pečlivě si přečtěte pokyny v tomto návodu a dodržujte doporučení pro používání a bezpečnost.

Více

Instrukce pro montáž, obsluhu a údržbu

Instrukce pro montáž, obsluhu a údržbu REGULÁTORY, OVLADAČE MICROMATIC TD 457 INSTRUKCE PRO MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Úvod Tento montážní návod slouží ke správnému nastavení časového modulu TD 457. Uvedený modul je určen k instalaci po omítku

Více

soundmaster - UR 140GR PLL Radiobudík s funkcí stmívatelného displeje a s možností projekce. * FM Rádio s funkcí PLL

soundmaster - UR 140GR PLL Radiobudík s funkcí stmívatelného displeje a s možností projekce. * FM Rádio s funkcí PLL soundmaster - UR 140GR PLL Radiobudík s funkcí stmívatelného displeje a s možností projekce. * FM Rádio s funkcí PLL * LED osvětlení s možností buzení a nočního světla - Možnost nastavení intenzity světla

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE

PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE 1 OVLÁDACÍ PRVKY 2 NAPÁJENÍ PŘÍSTROJE Otevřte prostor pro napájecí články a vložte dva alkalické články typu R03, UM4 nebo AAA. Napájecí články nejsou

Více

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci ROZMĚRY: 120*80*225 CM ROZMĚRY: 100*80*225 CM ROZMĚRY: 95*95*225 CM 1 Potřebné nástroje (nejsou součástí dodávky) Zkontrolujte, máte-li připravené následující nástroje, k dispozici dostatek suchého místa

Více

Přenosné rádio. Mini Boy 62

Přenosné rádio. Mini Boy 62 Přenosné rádio Mini Boy 62 CZ-GRR2000 PŘENOSNÉ RÁDIO MINI BOY 62 1. Anténa 2. LOCK ON/OFF - Zamknutí tlačítek 3. Konektor pro sluchátka 4. UBS ON/OFF zapnutí/vypnutí funkce zesilovače basů 5. Tlačítka

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

Technická Data. Obecný popis

Technická Data. Obecný popis Obecný popis RDS Funkce Modul pro digitální rádio Napájení: Střídavý proud Provoz systému zajišťuje přesný krystal Interaktivní LCD displej nabízí uživatelsky přívětivý provoz Funkce hodin s označením

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Obj.č.:

NÁVOD K POUŽITÍ Obj.č.: NÁVOD K POUŽITÍ Obj.č.: 122 770 Tento měřící přístroj zjišťuje teplotu určité plochy na povrchu materiálů bezdotykovou metodou. Pracuje s infračerveným paprskem s velkou přesností. Provoz přístroje zajišťuje

Více

2. Montáž, uvedení do provozu a připojení Ovládací prvky Výchozí nastavení Změna nastavení Ćasový údaj a den v týdnu 6

2. Montáž, uvedení do provozu a připojení Ovládací prvky Výchozí nastavení Změna nastavení Ćasový údaj a den v týdnu 6 1. Obsah 2 1. Obsah Strana 2. Montáž, uvedení do provozu a připojení 3 3. Ovládací prvky 4 4. Displej 4 5. Výchozí nastavení 5 6. Změna nastavení 6 6.1 Ćasový údaj a den v týdnu 6 6.2 Kalendářní měsíc

Více

AM 12 LM 12. Ovládací modul domácí automatizace - stmívač. automatizace - spínač. Technická data. Technická data

AM 12 LM 12. Ovládací modul domácí automatizace - stmívač. automatizace - spínač. Technická data. Technická data LM 12 Ovládací modul domácí automatizace - stmívač Modul domácí automatizace LM-12 je určen pro zapínání a vypínání osvětlení i jako stmívač pro žárovky o příkonu 60-250 W. Připojení: Do zásuvky modulu

Více

1 Dc l e ž i t é i n f o r m a c e B e z p e n o s t a Pl e t3 t e s i t y t o p o k y n y. b P o k y n y s i u l o ž t e k p o z d3 j š í m u n a h l

1 Dc l e ž i t é i n f o r m a c e B e z p e n o s t a Pl e t3 t e s i t y t o p o k y n y. b P o k y n y s i u l o ž t e k p o z d3 j š í m u n a h l Register your product and get support at AJ1000 CS Pl í r u k a p r o u ž i v a t e l e 1 Dc l e ž i t é i n f o r m a c e B e z p e n o s t a Pl e t3 t e s i t y t o p o k y n y. b P o k y n y s i u l

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Radiobudík s promítáním času a dálkově ovládanou zásuvkou

Radiobudík s promítáním času a dálkově ovládanou zásuvkou Radiobudík s promítáním času a dálkově ovládanou zásuvkou 1. PROJEKČNÍ JEDNOTKA 2. DISPLEJ 3. NASTAVENÍ VYSOKÉ INTENZITY SVĚTLA 4. NASTAVENÍ NÍZKÉ INTENZITY SVĚTLA 5. LIGHT ON/OFF (ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ SVĚTLA)

Více

Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat.

Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat. Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat. DŮLEŽITÉ Přečtěte si tyto pokyny. Věnujte pozornost všem

Více

DCF radiobudík Sangean RCR-22. Obj. č.: Ovládací prvky

DCF radiobudík Sangean RCR-22. Obj. č.: Ovládací prvky Ovládací prvky DCF radiobudík Sangean RCR-22 Obj. č.: 34 35 16 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup DCF radiobudíku Sangean RCR. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

Digitální rádio DAB

Digitální rádio DAB Digitální rádio DAB+ - 634039 Návod k obsluze Děkujeme Vám, že jste se rozhodli ke koupi tohoto výrobku. Pročtěte si pečlivě tento návod a uschovejte jej k možnému pozdějšímu použití. S tímto přístrojem

Více

Projekční hodiny s PLL rádiem. Obj. č.: Obsah

Projekční hodiny s PLL rádiem. Obj. č.: Obsah Obsah Projekční hodiny s PLL rádiem Obj. č.: 67 20 73 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup projekčních hodin s PLL rádiem. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité

Více

Spínací hodiny týdenní, digitální na DIN lištu

Spínací hodiny týdenní, digitální na DIN lištu Návod k použití CZ Spínací hodiny týdenní, digitální na DIN lištu 4731553 - FKGE2 24 HODIN MONTÁŽ NA DIN LIŠTU NEPŘEHLÉDNĚTE Před použitím výrobku si pečlivě přečtěte tento návod a bezpečnostní upozornění,

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw NÁVOD K OBSLUZE Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Základní údaje Bezdrátový podmítkový spínač Provozní napětí: 230 V/AC, 50Hz Parametry spínání: 2000 W (odporová zátěž) 600 W (induktivní zátěž)

Více

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem Návod k použití Přečtěte si pozorně tento návod před použitím přístroje. 1 POPIS OVLÁDACÍCH PRVKŮ ~AC IN 1. Madlo k přenášení 2. Teleskopická anténa 3.

Více

Návod k použití Bezdrátový více-zónový digitální teploměr IC-91655. Verze 2007

Návod k použití Bezdrátový více-zónový digitální teploměr IC-91655. Verze 2007 Návod k použití Bezdrátový více-zónový digitální teploměr IC-91655 Verze 2007 BEZDRÁTOVÝ SENZOR ZÁKLADNOVÁ STANICE VLASTNOSTI A TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKLADNOVÁ STANICE Měření vnitřní i venkovní teploty

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610 USB. Obj. č.: 32 59 13 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRVKY OVLÁDACÍHO PANELU

Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610 USB. Obj. č.: 32 59 13 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRVKY OVLÁDACÍHO PANELU BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Znak vykřičníku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na důležité bezpečnostní a údržbové (servisní) pokyny, a je bezpodmínečně nutné je dodržovat. Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610

Více

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q CLOCK RADIO Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q BG CS EL HR HU LT PL PT SL TIME ALARM UP SNOOZE DOWN SLEEP RADIO ON - TUNING + AL 1 1+2 2 - DIMMER + + VOLUME - 3 БЪЛГАРСКИ 05-13 ČESKY 14-22 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 23-32 HRVATSKI

Více

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ RCD 1410 RCD 1420 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD a příjmem rozhlasových stanic. Rovněž slouží k

Více

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor T-400X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

CLOCK RADIO. Sonoclock 790 DCF ČESKY

CLOCK RADIO. Sonoclock 790 DCF ČESKY CLOCK RADIO Sonoclock 790 DCF ČESKY SNOOZE -TUNING+ U RESET SLEEP AL 1 SET AL 2 TIME ZONE / WEC HOUR/VOL+ MIN/VOL- 3 ČESKY 16-26 4 BEZPEČNOST A NASTAVENÍ 7 Tento spotřebič je určen pro přehrávání audio

Více

Návod k použití Obj.č.:

Návod k použití Obj.č.: 1 Návod k použití Obj.č.: 67 12 08 Toto pohybové ústrojí je vhodné pro uživatele náramkových automatických hodinek, kteří nosí své hodinky na své ruce jen příležitostně a po většinu času je odkládají.

Více

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE OBSAH UPOZORNĚNÍ... 2 PARAMETRY DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 2 PŘEHLED FUNKCÍ TLAČÍTEK OVLADAČE... 3 NÁZVY A FUNKCE INDIKÁTORŮ OVLADAČE... 5 POUŽITÍ OVLADAČE... 6 INSTALACE/VÝMĚNA

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 05 73

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 05 73 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 05 73 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze přístroje. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste

Více

Budík s meteostanicí DCF

Budík s meteostanicí DCF Budík s meteostanicí DCF CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme, že s ním budete plně spokojen. Tento návod slouží pro správné používání výrobku.

Více

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

Vlastnosti a funkce. -Upozornění-

Vlastnosti a funkce. -Upozornění- Příručka uživatele Vlastnosti a funkce o Walkie Talkie hodinky o Vícekanálové zařízení (kanály se liší v různých zemích) o Dosah až 6 km dle terénu a prostředí v otevřené krajině bez překážek, profilu

Více

Přenosné rádio CONCERT BOY 80 RP 6301 RDS

Přenosné rádio CONCERT BOY 80 RP 6301 RDS Přenosné rádio CONCERT BOY 80 RP 6301 RDS BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Bezpečnost Pokud chcete, aby vám tento přístroj sloužil dlouhou dobu, čtěte následující bezpečnostní informace a pokyny. Přístroj byl vyroben

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Monitorovací přijímač (s 5 frekvenčními pásmy včetně leteckého vysílání) Scanner FR-100. Obj. č.: 930 161

NÁVOD K OBSLUZE. Monitorovací přijímač (s 5 frekvenčními pásmy včetně leteckého vysílání) Scanner FR-100. Obj. č.: 930 161 NÁVOD K OBSLUZE Monitorovací přijímač (s 5 frekvenčními pásmy včetně leteckého vysílání) Scanner FR-100 Obj. č.: 930 161 Vysoký výkon a kompaktní design. K zvláštnostem tohoto monitorovacího přijímače

Více

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO uživatelský manuál 1 1. LCD displej dálkového ovladače 2. Popis ikonek LCD displeje 1. Vypnutí systému 2. Tiché zapnutí 3. Zapnutí se zvukem

Více

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS Specifikace: - Specifikace reproduktoru: 40MM x 3W - Výstup: 6W - Frekvenční odezva: 20Hz - 20KHz - Citlivost: 100db±5db - SNR: 90DB - Zkreslení: 0,5% - Bluetooth specifikace:

Více

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK 2 Originál prohlášení o shodě se nachází v návodě na obsluhu v anglickém jazyce, který je součástí balení. PMR Vysílač 3 OBSAH 1. POUŽITÍ BEZDRÁTOVÉHO

Více

DIGITÁLNí BUDÍK JVD. 1. Vlastnosti NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ. 2. Hlavní jednotka- vzhled

DIGITÁLNí BUDÍK JVD. 1. Vlastnosti NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ. 2. Hlavní jednotka- vzhled (CZ) DIGITÁLNí BUDÍK JVD NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ 1. Vlastnosti 1.1 Čas - Rádiem řízený čas - Kalendář do roku 2099 - Den v týdnu v 8 jazycích - Duální budík (2 nezávislé časy buzení) 1.2 Teplota - Měřitelný

Více

Regulované napájecí zdroje DC. AX-3005DBL-jednokanálový AX-3005DBL-3-tříkanálový. Návod k obsluze

Regulované napájecí zdroje DC. AX-3005DBL-jednokanálový AX-3005DBL-3-tříkanálový. Návod k obsluze Regulované napájecí zdroje DC AX-3005DBL-jednokanálový AX-3005DBL-3-tříkanálový Návod k obsluze Kapitola 1. Instalace a doporoučení týkající se používání Během instalace napájecího zdroje bezpodmínečně

Více

Radiobudík DAB+ Katalogové číslo

Radiobudík DAB+ Katalogové číslo Radiobudík DAB+ Katalogové číslo 635139 Návod k použití Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu, prosíme, pročtěte si pozorně návod a uschovejte ho pro případné použití. Bezpečnostní poznámky

Více

MONOTRON 200 série 23000

MONOTRON 200 série 23000 MONOTRON 200 série 23000 U ivatelská pøíruèka Regu AD s vestavěnými spínacími hodinami (varianta H ) JESY s.r.o., Na Cvièírnì 188, 267 27 Liteò 311 684 379 e-mail: jesy@jesy.cz, www.jesy.cz Datum Počet

Více

Digitální týdenní spínací časové hodiny IP44. Obj. č.:

Digitální týdenní spínací časové hodiny IP44. Obj. č.: Digitální týdenní spínací časové hodiny IP44 Obj č: 61 49 00 Obsah Strana 1 Úvod + účel použití spínacích hodin 1 2 Bezpečnostní předpisy 3 3 Zobrazení na displeji spínacích hodin 4 4 Uvedení spínacích

Více

Pokojový termostat EURO-309, dotykový Kód:

Pokojový termostat EURO-309, dotykový Kód: Návod k použití CZ Pokojový termostat EURO-309, dotykový Kód: 4737873 Děkujeme Vám za projevenou důvěru zakoupením výrobku značky FK technics. Tento návod Vás seznámí s uvedeným výrobkem, jeho funkcemi

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO DÁLKOVÝ OVLADAČ

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO DÁLKOVÝ OVLADAČ UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO DÁLKOVÝ OVLADAČ 8 ON OFF SMART FEEL Děkujeme Vám za zakoupení klimatizace od firmy Hisense. Před prvním použitím si prosím pozorně přečtěte instrukce uvedené v uživatelském a instalačním

Více

Návod k obsluze ReklamniTechnologie s.r.o.

Návod k obsluze ReklamniTechnologie s.r.o. Návod k obsluze Blahopřejeme Vám k zakoupení tepelného lisu Secabo! Přečtěte si, prosím, pečlivě tento návod, abyste s lisem mohli začít bez problémů pracovat. Tento návod k obsluze lze reprodukovat jen

Více

1. Instalace. Předmluva

1. Instalace. Předmluva Bezdrátová meteorologická stanice AMBIENTE 1. Instalace Předmluva Zakoupili jste si bezdrátovou meteorologickou stanici. Můžete tak sledovat klima v místnosti (teplota/vlhkost), měřit venkovní teplotu

Více

WL 70 z Wake-up Light Návod k použití... 2

WL 70 z Wake-up Light Návod k použití... 2 WL 70 CZ z Wake-up Light Návod k použití... 2 BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com z ČESKY Přečtěte si pečlivě tento návod k použití, uschovejte ho pro pozdější použití, poskytněte

Více

NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3

NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3 NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3 1 Základní bezpečnostní pokyny Nevystavujte přístroj vlhkosti nebo dešti, abyste zamezili vzniku požáru nebo úrazu způsobenému elektrickým

Více

MĚŘIČ ÚROVNĚ SIGNÁLU TC 402 D

MĚŘIČ ÚROVNĚ SIGNÁLU TC 402 D MANUÁL MĚŘIČ ÚROVNĚ SIGNÁLU TC 402 D OBSAH 1. OBECNÝ POPIS 2. TECHNICKÉ ÚDAJE 3. ŘÍZENÍ A POPIS KLÁVES 3.1. Přední panel 3.2. Zadní panel 4. PROVOZNÍ INSTRUKCE 4.1. Napájecí zdroj a výměna baterie 4.2.

Více

Návod k použití Digitální kompas KL3861 Charakteristika

Návod k použití Digitální kompas KL3861 Charakteristika Návod k použití Digitální kompas KL3861 Charakteristika Digitální kompas 16 směrů světových stran Navádění Digitální budík se zobrazováním data 12/24 mód pro zobrazování hodin Budík se opakuje každý den

Více

NÁVOD K OBSLUZE RUČIČKOVÝ BUDÍK ŘÍZENÝ ČASOVÝM SIGNÁLEM DCF-77. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE RUČIČKOVÝ BUDÍK ŘÍZENÝ ČASOVÝM SIGNÁLEM DCF-77. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Verze 02/03 RUČIČKOVÝ BUDÍK ŘÍZENÝ ČASOVÝM SIGNÁLEM DCF-77 Obj. č.: 64 01 75 Nejpřesnější hodiny s budíkem na světě v pěkném stříbrném provedení řízené rádiovým časovým signálem DCF-77

Více

Budík s projekcí a rádiem TC20

Budík s projekcí a rádiem TC20 Budík s projekcí a rádiem TC20 NÁVOD K POUŽITÍ Vážený zákazníku, děkujeme za zakoupení našeho výrobku. Pozorně si přečtěte následující pokyny a dodržujte je, aby vám sloužil bezpečně a k plné spokojenosti.

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: 34 01 58

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: 34 01 58 NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE Obj. č.: 34 01 58 2 Účel použití Digitální rádio s hodinami a multibarevným displejem LED slouží k příjmu rozhlasových stanic a jako budík v domácnosti. Zvukový signál je reprodukován

Více

FM/AM radiobudík ICF-C318. Návod k obsluze (1) 2006 Sony Corporation Vytištěno v České republice

FM/AM radiobudík ICF-C318. Návod k obsluze (1) 2006 Sony Corporation Vytištěno v České republice 2-899-361-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C318 Návod k obsluze Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2006 Sony Corporation Vytištěno v České republice Model pro Kanadu a Evropu (kromě

Více

MĚŘIDLO TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX-5001. Návod k obsluze

MĚŘIDLO TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX-5001. Návod k obsluze MĚŘIDLO TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX-5001 Návod k obsluze 1.Úvod Děkujeme vám, že jste si zakoupili měřící přístroj teploty, vlhkosti a rosného bodu. Před zahájením práce věnujte několik minut

Více

ELEKTRONICKÁ OVLÁDACÍ JEDNOTKA RAIN BIRD WTD-1900

ELEKTRONICKÁ OVLÁDACÍ JEDNOTKA RAIN BIRD WTD-1900 ELEKTRONICKÁ OVLÁDACÍ JEDNOTKA RAIN BIRD WTD-1900 NÁVOD K OBSLUZE Doporučujeme Vám, aby jste si před uvedením do provozu pečlivě pročetli Návod k obsluze. Jen tak budete moci plně využít všech možností

Více

Úvod. Rozlišení režimů. Technická data

Úvod. Rozlišení režimů. Technická data Úvod Všeobecné informace Série R8300 digitální topící termostat využívá předností mikro-počítačových ovládacích čipů, rozpoznávající teplotu díky vnitřním a venkovním senzorům. Porovnáním nastavených teplot

Více

1. Obsah 2. 1. Obsah Strana. 2. Montáž, připojení, uvedení do provozu 3-5. 3. Ovládací prvky 6. 4. Displej 6. 5. Výchozí nastavení 7

1. Obsah 2. 1. Obsah Strana. 2. Montáž, připojení, uvedení do provozu 3-5. 3. Ovládací prvky 6. 4. Displej 6. 5. Výchozí nastavení 7 1. Obsah 2 1. Obsah Strana 2. Montáž, připojení, uvedení do provozu 3-5 3. Ovládací prvky 6 4. Displej 6 5. Výchozí nastavení 7 6. Změna nastavení 8 6.1 Ćasový údaj a den v týdnu 8 6.2 Kalendářní měsíc

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

SV 6 / VKV 7 SANGEAN PR-D7

SV 6 / VKV 7 SANGEAN PR-D7 Obsah Strana Úvod a popis základních funkcí rozhlasového přijímače... 3 Bezpečnostní předpisy... 3 Ovládací prvky (tlačítka) a ostatní součásti přijímače... 4 Přenosné rádio SV / VKV s hodinami a budíkem

Více