Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 V pořadu se děti přenesou do dřívějších dob, kdy ještě v období adventu chodily po vesnicích různé maškary - jako třeba Barborky, Lucky, Mikuláška, Ambrož a Perechta. Dozví se o starých zvycích, poslechnou si veselé písničky o maškarách. Na závěr je připraveno malé Carusošou z nejznámějších koled. Vhodné pro: všechny děti MŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 7. prosince 2010 v 9.00 hodin Účinkuje: Divadélko Andromeda - Andrea Sousedíková a Dodo Slávik Webové stánky:

2 Povídání o narození Ježíška a o tom, co se stalo v Betlémě před dávnými lety. Děti se seznámí s vánočními zvyky, říkadly a koledami, které si mohou zazpívat spolu s herci na jevišti. V jesličkách spatří malého Ježíška, děvčátka si zahrají pannu Marii, chlapci svatého Josefa a Tři krále. Děti si zahrají i další postavy příběhu, vždyť i ony jsou tvůrci toho, co se na jevišti odehrává. Vhodné pro: všechny děti MŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 13. prosinnce 2010 v 9.00 a hodin Účinkuje: Divadlo Evy Huškové a Jana Přeučila Eva Hrušková a Kateřina Hovorková, alternace Zdeněk Rohlíček a Vladimír Rotta Webové stánky:

3 Činoherní pohádka s luminiscencí a vánočními koledami pro nejmenší. Andílek ztratí při vánočních přípravách kouzelný diamant, který plní nejtajnější přání. Kámen najde tulák Kašpar a chce si ho nechat pro sebe. Je tu ale ještě čertisko, které po diamantu taky pase. Co myslíte, vrátí se kouzelný diamant k andílkovi, aby se mohlo vyplnit jedno přání? Vhodné pro: všechny děti MŠ Doba trvání: 60 minut Termín: 16. prosince 2010 v hodin Účinkuje: Liduščino divadlo Praha Webové stránky:

4 Veselá indiánská babička Akraj Avotašam vypráví příběh z indiánské vesnice Woo-mood-shaan, kde lstivý Šaman-Klaman-Oklahoman chce dosáhnout svých tužeb za pomoci zla, chamtivosti, lži a závisti. Indiánské děti se však řídí radami moudré sovy Aneláp a boha a ochránce všech Indiánů - Velkého Býka Maňátů a společnou vůlí a silami, láskou a porozuměním zničí jeho zlá nadpřirozená kouzla. Vhodné pro: všechny děti MŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 24. ledna 2011 v 9.00 a hodin Účinkuje: Divadélko Romaneto-Jaroslava Nárožná a Roman Korda Webové stánky:

5

6 Půvabná, laskavá a hlavně humorná valašská klauniáda, která pobaví nejen děti, ale i jejich rodiče. Pojďte a prožijte celý rok na salaši s Ondrou a Jurou. Jsou to bačové, jak se patří, kteří se po celý rok starají o své ovečky, ale vůbec to nemají jednoduché. Na téhle salaši totiž nedělají neplechu jen vlci. Zabloudí sem i drak a vy uvidíte, jestli si s ním naši kamarádi poradí. Pak ještě uvidíte, jak pekli koláče, jak slavili Velikonoce a Vánoce a vůbec se dozvíte hodně o lidových zvycích, na které si pamatuje už jen málokdo. Vhodné pro: děti od 4 let Doba trvání: 60 minut Termín: 27. ledna 2011 v 9.00 a hodin Účinkuje: Divadelní společnost Fr. Kreutzmanna-Ivan Remta, František Kreuzmann, Bohumír Starý a Hana Benešová Webové stánky:

7

8 Pohádka o hubaté švadlence Kačence, Kubovi a poťouchlém Raráškovi Vás provede celým rokem. Během jedné hodiny děti zábavnou formou prožijí všechna roční období-jaro, léto, podzim, zimu. Připomenou si lidové zvyky, svátky, tradice, písně i říkadla, která se u nás tradují již celá století. Děti můžou společně s Raráškem čarovat a prožívat tak veselý příběh o lásce Kuby a Kačenky. Pojďme tedy spolu oslavit vítání jara, velikonoce, žně, jarmark, sv. Mikuláše, sv. Lucii a dokonce i Štědrý den. Vhodné pro: děti od 4 let Doba trvání: 55 minut Termín: 10. února 2011 v 9.00 a hodin Účinkuje: Divadlo Ludvík-Jarmila Vlčková, Pavlína Jurková a Lukáš Jurek Webové stánky:

9

10

11 Výpravné představení pro děti vzniklo podle bajky R. Kiplinga, Sloní mládě, což napovídá, že děti kromě slůněte uvidí i další členy jeho africké rodinky velké loutky sloních rodičů, žirafy, hrocha, krokodýla, opice, pštrosa, papouška a mnoha jiných-menších Ocitnou se tedy v Africe a rovněž uslyší spoustu pěkné muziky. Stanou se svědky dlouhé cesty zvědavého slůněte, které se touží dozvědět, co mívá krokodýl k obědu A navíc se dočkají i ponaučení, což se u bajek stává V našem ponaučení jsme se od předlohy poněkud odchýlili: na rozdíl od slůněte R. Kiplinga, které na svou zvědavost doplácí, jsou děti v naší inscenaci při závěrečné písničce vybízeny: Jen se ptej, ať se všechno dozvíš. Vhodné pro: všechny děti MŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 16. února 2011 v 9.00 a hodin Účinkuje: Studio dell arte-sylva Malinková a Stanislava Kočvarová Webové stánky:

12 Takřka klasická česká pohádka s lakotnou mlynářkou, přitroublým mlynářem, hodnou Bětuškou, živým vodníkem a opravdovým čertem, ve které se mlýnské kolo možná zatočí a dobro nad zlem jako již tradičně zvítězí. Představení je opatřeno zaručeně živou hudbou hranou na opravdové, místy až dřevěné hudební nástroje. Vhodné pro: všechny děti MŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 24. února 2011 v 9.00 a hodin Účinkuje: Divadlo Koňmo-Vít Schuster a Oldřich Hurych Webové stránky:

13 Za devatero horami a devatero lesy žil, byl starý moudrý král. Měl tři syny, matka jim zemřela. Se ztrátou ženy ztratil král chuť také kralovat. Nemohouce se rozhodnout komu předá trůn, vyslal syny na pět let do světa. Kdo z nich toho pozná nejvíce stane se králem. Vhodné pro: všechny děti MŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 1. března 2011 v 9.00 hodin Účinkuje: Loutkové divadlo Já to jsem-víťa Marčík ml. a Adam Berger Webové stránky:

14

15 V pohádce se vedle Víti Marčíka - Jiříka představí také koník Zdeněk. Spolu prožívají dobrodružství na cestě za zlatovlasou pannou. Komplikace jim způsobí drak Ohnivák, protože bez draka to není ono, říkala babička Šestáková. Vše je staré, skoro nic nefunguje. Tak by se dala charakterizovat scéna pohádky, ve které najdete vedle palandy z polního lazaretu i staré dveře, tlampač obecního rozhlasu, šicí stroj a loutku Zlatovlásky, kterou Víťa našel na smetišti. Vhodné pro: všechny děti MŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 21. března 2011 v 9.00 a hodin Účinkuje: Teátr Víti Marčíka-Víťa Marčík Webové stránky:

16

17 Zábavný pořad, ve kterém se děti dozví něco o starých zvycích jara, ale také o velikonočních svátcích a tradicích, uslyší písničky a nebude chybět ani velikonoční soutěž. Vhodné pro: děti od 5 let Doba trvání: 50 minut Termín: 7. dubna 2011 v hodin Účinkuje: Divadélko Andromeda-Andrea Sousedíková a Dodo Slávik Webové stránky:

18 Tématické jarní představení, věnované velikonočním svátkům. Humorně laděný příběh se odehrává jednoho jarního odpoledne. Současný mladík Jan usne na louce za vsí a zdá se mu, že začala strašlivá bouřka. Po probuzení jeho ves vypadá úplně jinak-jako by se vrátil čas alespoň o stopadesát let zpátky. Jediné, co zůstalo stejné, je oslava Velikonoc. Děti si mohou vybrat, jestli se Janíček vrátí nakonec zpátky do dnešní doby, nebo zůstane v minulosti. Vhodné pro: děti od 4 let Doba trvání: 60 minut Termín: 18. dubna 2011 v 9.00 hodin Účinkuje: Liduščino divadlo Praha Webové stránky:

19

20 Hudebně zábavný, ale zároveň výchovný pořad pro děti, zaměřený na ekologická a etická témata současnosti jako je třídění odpadů, ochrana vody a lesů, ochrana zvířat, péče o vlastní zdraví, zvíře není věc, nebuďme na sebe hrubí, humanita a solidarita. Písničky mají moderní aranžmá a děti nenásilnou formou vnímají v písňových textech i v dialozích protagonistů problémy, které nás obklopují a týkají se každého z nás. Vhodné pro: děti od 4 let Doba trvání: 50 minut Termín: 26. dubna 2011 v 9.00 hodin Účinkuje: Vanda a Standa-Vlaďka Vohralíková a Lukáš Čermák Webové stránky:

21 Princezna Anka z chudé královské chalupy je nezbedná uličnice. Proto ji odnese čert. Neodnese ji však daleko, zanechá ji v lesích v loupežnické chatrči k velké nelibosti loupežníka Bidla. Ten chce Anku poslat domů, ale ta se rozhodne využít příležitosti a zinscenovat své vysvobození. K tomu je ovšem zapotřebí sehnat draka a nějakého prince. Zda se jí to podaří, uvidíte v naší veselé pohádce, ve které je opět spousta písniček. Vhodné pro: všechny děti MŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 10. května 2011 v 9.00 hodin Účinkuje: Divadélko Andromeda-Andrea Sousedíková a Dodo Slávik Webové stánky:

Tradičně netradičně podaný tradiční příběh se smyslem pro humor, který je nám vlastní, vlastně jsem chtěl říct, nechte se překvapit, stojí to za to!

Tradičně netradičně podaný tradiční příběh se smyslem pro humor, který je nám vlastní, vlastně jsem chtěl říct, nechte se překvapit, stojí to za to! Věděli jsme, že inscenovat dílo Zdeňka Svěráka nebude snadné. Jakmile však Eva Peřinová dokončila scénu a Honza Zrzavý zhudebnil texty Martina Kudličky, bylo jasné, že jsme na nejlepší cestě k další povedené

Více

Veselá indiánská babička Akraj Avotašam vypráví příběh z indiánské vesnice Woo-mood-shaan, kde lstivý Šaman-Klaman-Oklahoman chce dosáhnout svých tužeb za pomoci zla, chamtivosti, lži a závisti. Indiánské

Více

Pohádka o hubaté švadlence Kačence, Kubovi a poťouchlém Raráškovi Vás provede celým rokem. Během jedné hodiny děti zábavnou formou prožijí všechna roční období-jaro, léto, podzim, zimu. Připomenou si lidové

Více

Vhodné pro: 5. ročník ZŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 6. ledna 2011 v 10.30 hodin Vstupné: 50,- Kč Účinkuje: Poetik-Dana Matějková a Jan Hájek

Vhodné pro: 5. ročník ZŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 6. ledna 2011 v 10.30 hodin Vstupné: 50,- Kč Účinkuje: Poetik-Dana Matějková a Jan Hájek Děti se naučí veselou formou znát a tančit základy nejznámějších českých i světových tanců: polka, mazurka, twist, charleston, letkis, rock and roll, macarena, country, blues a další. Pořad je určený pro

Více

Nabídkový katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek.

Nabídkový katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. Nabídkový katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání,

Více

Vhodné pro: 2.-4. ročník ZŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 13. dubna 2011 v 9.00 hodin Vstupné: 50,- Kč Účinkuje: Poetik-Dana Matějková a Jan Hájek

Vhodné pro: 2.-4. ročník ZŠ Doba trvání: 50 minut Termín: 13. dubna 2011 v 9.00 hodin Vstupné: 50,- Kč Účinkuje: Poetik-Dana Matějková a Jan Hájek Děti se naučí veselou formou znát a tančit základy nejznámějších českých i světových tanců: polka, mazurka, twist, charleston, letkis, rock and roll, macarena, country, blues a další. Pořad je určený pro

Více

Vhodné pro: ročník ZŠ

Vhodné pro: ročník ZŠ Děti se naučí veselou formou znát a tančit základy nejznámějších českých i světových tanců: polka, mazurka, twist, charleston, letkis, rock and roll, macarena, country, blues a další. Pořad je určený pro

Více

MŠ 50 5. 2012 9.00 50,- K

MŠ 50 5. 2012 9.00 50,- K Představení začíná klaunskými výstupy klasického střihu v moderní úpravě. Řada komických výstupů okořeněná šarmem hlavních představitelů rozesmává diváky každého věku. Pak jsou diváci vtaženi do pomíjivého

Více

: 1. - 5. 50 17. 10.30 12. 10.30 50,- K

: 1. - 5. 50 17. 10.30 12. 10.30 50,- K Dti se nauí veselou formou znát a tanit základy nejznámjších eských i svtových tanc: polka, mazurka, twist, charleston, letkis, rock and roll, macarena, country, blues a další. Poad je urený pro zábavu

Více

KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY JARO 2015. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře

KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY JARO 2015. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY JARO 2015 Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128, 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora.cz POŘAD PRO II. STUPEŇ ZŠ a STŘEDNÍ ŠKOLY

Více

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání, účinkující

Více

ZŠ ,- K

ZŠ ,- K Námořnická pohádka o čestném a dobrém kapitánu Hromovi, který se na své lodi Bublině vydává za svým snem... na ostrov Hukakulu. Podle starých námořních legend zde žijí překrásné mořské panny. Jestli kdy

Více

ZŠ 45 9. 2013 9.00 10.30 50,- K

ZŠ 45 9. 2013 9.00 10.30 50,- K "Kvak, kvak... co se na mě tak díváte?! Já jsem princ!", prohlásí jednoho dne rozmazlený žabí chlapeček a uteče od maminky a tatínka za princeznou do světa, kde číhají žabí nepřátelé: hadi, ježci, ale

Více

Tematický plán výchovně vzdělávací práce

Tematický plán výchovně vzdělávací práce Tematický plán výchovně vzdělávací Školní rok 2016 / 2017 1. a 5. oddělení Téma: Cesta napříč kouzelnou přírodou Vychovatelé: Magdalena Skálová, Jana Balounová Září Vstup do kouzelného světa zvířat a přírody

Více

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli,

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, KONCERT PRO ŽÁKY 5. TŘÍD ZŠ Ten vánoční čas, aneb Jak Anděl málem propadl dovolujeme si Vám nabídnout výchovné koncerty, které základní umělecká škola Bedřicha

Více

Základní škola třída. Růžena Hulenová Mgr. Tereza Roháčková

Základní škola třída. Růžena Hulenová Mgr. Tereza Roháčková Základní škola 1. - 2. třída Růžena Hulenová Mgr. Tereza Roháčková Lekce informačního vzdělávání JÁ, KNÍŽKA A KNIHOVNA Seznámení s knihovnou; pojmy knihovna, knihkupectví, autor, ilustrátor; prohlídka

Více

Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem

Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem Obchodní Centrum KVĚTEN 2011 AKCE Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem Za kouzelným světem pohádek se lidé mohou nyní vydat do Strakonic. Ve čtvrtek 24. března tam začíná 46. ročník loutkářské

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: Zápisní lístek (u zápisu) Pokyny pro zájemce ŠD Notýsek školní družiny,,vnitřní řád školní

Více

Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh?

Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh? LEDEN: CESTA DO VESMÍRU 1. týden: Vítáme nový rok Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh? 2. týden: Výcvikové středisko kosmonautů Naše planeta má problémy, vysychají

Více

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání, účinkující

Více

PROSINEC. Z pohádky do pohádky. seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv.

PROSINEC. Z pohádky do pohádky. seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv. PROSINEC Z pohádky do pohádky seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv. Štěpán) výroba vánočních předmětů přivítání zimy Prosinec je za vrátky, čekají

Více

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání, účinkující

Více

Dej bůh štěstí tomu domu

Dej bůh štěstí tomu domu Dej bůh štěstí tomu domu Dej bůh štěstí tomu domu, my zpíváme, víme komu. Malému děťátku, Kristu Jezulátku, dnes v Betlémě narozenému. On rozdává štědrovničky, jabka, hrušky i trojníčky. Za naše zpívání,

Více

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 MĚSTSKÁ KNIHOVNA ORLOVÁ Oddělení pro děti a mládež Masarykova 1324, Orlová Lutyně Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 2012 Své návštěvy ohlaste, prosím, předem osobně nebo telefonicky

Více

ZŠ 45 21. 2013 10.30 50,- K

ZŠ 45 21. 2013 10.30 50,- K Představení je jedinečnou skládankou loutkového divadla, činohry, neverbálního divadla a muzikálu. Přesto působí kompaktním a přirozeným dojmem. Celková koncepce pohádky výrazně pracuje s dětskou fantazií

Více

Třídní vzdělávací program. Školní rok Rok s medvědem. Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž

Třídní vzdělávací program. Školní rok Rok s medvědem. Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž Třídní vzdělávací program Školní rok 2015-2016 Rok s medvědem Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž Věkové složení dětí ve školním roce 2015-2016 6-7 let nar. 1.9.2008 31.8.2009-1 5-6. let nar. 1.9.2009

Více

Bc. Jarmila Kuchařová Mgr. Jana Pavlíková Základní školy 1.stupeň

Bc. Jarmila Kuchařová Mgr. Jana Pavlíková Základní školy 1.stupeň Bc. Jarmila Kuchařová Mgr. Jana Pavlíková 599 522 140 Základní školy 1.stupeň Vážená paní učitelko, pane učiteli, pro letošní školní rok 2018/2019 Vám nabízíme LITERÁRNÍ BESEDY a LEKCE INFORMAČNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

Tematický plán pro školní družinu 2017/2018

Tematický plán pro školní družinu 2017/2018 Tematický plán pro školní družinu 2017/2018 Září měsíc přátelství a seznamování seznamujeme se - hrajeme seznamovací hry ve třídě i na školním hřišti (prvňáčci), povídáme si, jak jsme prožili prázdniny

Více

Tematický plán výchovně vzdělávací práce

Tematický plán výchovně vzdělávací práce Tematický plán výchovně vzdělávací práce Školní rok 2016 / 2017 4. oddělení Téma: 10 schodů k zábavě Vychovatelé: Mgr. Janka Pelánová, Mgr. Zuzana Fiedlerová ZÁŘÍ Vzájemná komunikace Seznámení s ročním

Více

Eva Kordová Kultura a vzdělávání

Eva Kordová Kultura a vzdělávání Projekt je realizován za finanční podpory města Turnova a ve spolupráci se ZSST Turnov. Probíhá v rámci aktivit Zdravé město Turnov a Místní agenda 21. PŘEHLED AKCÍ ROKU 2016 LEDEN SETKÁNÍ S PŘÍBĚHEM A

Více

ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 ŠVP BÝT SÁM SEBOU I S VÁMI

ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 ŠVP BÝT SÁM SEBOU I S VÁMI Neděle, 08 Únor 2009 20:12 Aktualizováno Sobota, 14 Říjen 2017 18:51 ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 ŠVP BÝT SÁM SEBOU I S VÁMI Mateřská škola Pionýrská se od nového školního roku 2017/2018 snaží do svých vzdělávacích

Více

III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Vánoční kvíz prověřuje všeobecné znalosti žáků.

III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Vánoční kvíz prověřuje všeobecné znalosti žáků. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0514 Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblast České svátky, vy_32_inovace_ma_36_17 Autor Mgr. Kateřina

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

OTEVŘENÁ ŠKOLA. Plán práce školy

OTEVŘENÁ ŠKOLA. Plán práce školy Základní škola a Mateřská škola Poličná 276, příspěvková organizace OTEVŘENÁ ŠKOLA Otevřená škola - jazyky - počítače - ekologie Motto: Svět je otevřená kniha pro toho, kdo v ní umí číst. Plán práce školy

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pořadatelů a dramaturgů divadel, kulturních domů a sálů repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská

Více

Život města Vysoké Mýto Úterý, 17 Leden :30

Život města Vysoké Mýto Úterý, 17 Leden :30 Očekávání vánočních svátků jsme otevřeli povídáním o přípravě na radostné události a přemýšlením o tom, jak se máme dobře a v jak pěkné zemi žijeme. Rozhodli jsme se pro první dobrý skutek a navštívili

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 2. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 2. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 2. ročník září říjen a. Pč - Skládání z papíru b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin c. Hv - Písničky z prázdnin 2. Literární - Moje oblíbená kniha 3. Tělovýchovná

Více

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání, účinkující

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník září říjen a. Pč - Skládačky z papíru pejsek, kočička (příloha 1 a 2) b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin c. Hv - Poslech písní 3. Tělovýchovná - Seznamovací

Více

AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY DĚTSKÝ KARNEVAL ( ) ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK LETNÍ PŘÍBĚH ( ) SPORTOVNÍ HRY JIŽNÍHO MĚSTA ( )

AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY DĚTSKÝ KARNEVAL ( ) ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK LETNÍ PŘÍBĚH ( ) SPORTOVNÍ HRY JIŽNÍHO MĚSTA ( ) AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY ČERVEN 2018 DĚTSKÝ KARNEVAL (1.6.2018) Karneval spojený s fotografováním dětí pro všechny děti MŠ Areál MŠ jednotlivá oddělení + školní zahrada Foto hrazeno rodiči ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK

Více

3. prosince 4. prosince

3. prosince 4. prosince 1. prosince 2. prosince 3. prosince 4. prosince 5. prosince 6. prosince 7. prosince 8. prosince Železná neděle Zapalte první svíčku na adventním věnci. Advent Víte, co to znamená? Jak dlouho trvá? Dnes

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

Doba trvání: 50 minut Termín: 24. března 2011 v hodin

Doba trvání: 50 minut Termín: 24. března 2011 v hodin Jistě znáte ( či byste znát měli ) pověsti o Čechovi, o Kazi, Tetě, Libuši a jejích proroctvích, o Bivojovi, Přemyslovi, Horymírovi a jeho věrném koni Šemíkovi, jak je napsal Alois Jirásek. Jak tyto pověsti

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče časopis MŠ Brouček leden 2018 K+M+B PF 2018 Vydává: Mateřská škola Brouček Prackovice nad Labem Tel: 416 539 112 e-mail: msbroucek@seznam.cz Platby v MŠ Informace o platbě obdržíte

Více

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ. KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ. KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod 2016/2017 upozornění Pořady objednávejte e-mailem, případně telefonicky každý všední den od 7:00 do 8:30 hodin.

Více

KATALOG PŘEDSTAVENÍ. PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ, STŘEDNÍ ŠKOLY a ODBORNÁ UČILIŠTĚ PODZIM - ZIMA 2017/18. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře

KATALOG PŘEDSTAVENÍ. PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ, STŘEDNÍ ŠKOLY a ODBORNÁ UČILIŠTĚ PODZIM - ZIMA 2017/18. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ, STŘEDNÍ ŠKOLY a ODBORNÁ UČILIŠTĚ PODZIM - ZIMA 2017/18 Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128, 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora.cz PŘEDSTAVENÍ

Více

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM ČERVEN 2013 Městské divadlo v Mostě VELKÁ SCÉNA 4.června úterý volné 19.00 hodin TŘI V TOM Jaroslav Vostrý Jsme tři, jsme v tom! Co teď?! Hra, která pro svou ztřeštěnost a vtipnost stále patří k nejoblíbenějším

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

1. stupeň ZŠ. Kontaktní osoby. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Tereza Roháčková

1. stupeň ZŠ. Kontaktní osoby. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Tereza Roháčková 1. stupeň ZŠ Kontaktní osoby Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Tereza Roháčková VÁŽENÁ PANÍ UČITELKO, PANE UČITELI, pro letošní školní rok 2015/2016 Vám nabízíme LITERÁRNÍ BESEDY A LEKCE INFORMAČNÍ VÝCHOVY, vhodné

Více

Vánoční svátky. Základní škola Kladno, Vašatova 1438 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Paulová.

Vánoční svátky. Základní škola Kladno, Vašatova 1438 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Paulová. VY_32_INOVACE_PRV_ 485 Vánoční svátky Autor: Irena Paulová, Mgr. Použití: 2. ročník Datum vypracování: 16.12. 2012 Datum pilotáže: 20.12. 2012 Metodika: Žáci si s učitelem prohlíží fotografie, zachycující

Více

Tématický plán Školní družiny na rok 2019/2020

Tématický plán Školní družiny na rok 2019/2020 Tématický plán Školní družiny na rok 2019/2020 Září Těšíme se do školy seznamování se s pravidly vzájemného soužití v družině (tvoříme pravidla) seznamovací hry (umím se představit) seznámení se s družinou

Více

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE :

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE 2018-2019: Září 10.9. Informativní schůzka pro rodiče od 16,00 25.9. Divadelní představení pohádky 9,30,,Koblížkovi 26.9. Polytechnický program,,hraní Rybičky s vlnou

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: 1.,, Vnitřní řád školní družiny (příloha) 2. Zápisní lístek 3. Pokyny pro zájemce ŠD 4.

Více

ROČNÍ PLÁN ŠD

ROČNÍ PLÁN ŠD ROČNÍ PLÁN ŠD 2018 2019 Vychovatelky: 1. oddělení A4 Bartlová Jana vedoucí vychovatelka 2. oddělení A3 Kratochvílová Jana 3. oddělení A7 Lhotáková Petra 4. oddělení A 10 Janoušová Jana 5. oddělení A5 Bc.

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 3. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 3. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 3. ročník září říjen a. Pč - Práce s papírem a drobným materiálem b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin c. Hv - Poslech písniček hádání názvu 2. Literární - Četba oblíbené

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá V naší školce se předvánoční čas, jako již tradičně, nesl v duchu tradic, koled, vůně vánočního cukroví a voňavých Františků, povídání o původu Vánoc, o předvánočních

Více

Mateřské školy a základní školy. Vlasta Mračková. Ivana Weissová

Mateřské školy a základní školy. Vlasta Mračková. Ivana Weissová Mateřské školy a základní školy Vlasta Mračková Ivana Weissová Knihovnické lekce POPRVÉ V KNIHOVNĚ Určeno pro: mateřské školky a 1. třídy ZŠ (délka trvání 45 minut) Hravou formou seznámíme děti s knihovnou

Více

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 Březen 2013 1 ZŠ Jarní 4 5 6 7 8 Téma: MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA 11 Téma: Z POHÁDKY DO POHÁDKY 12 13 14 15 DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 18 19 20 21 22 Téma: CESTUJEME ZA ZVÍŘÁTKY Z CELÉHO SVĚTA Dráčci

Více

Celoroční plán školní družiny

Celoroční plán školní družiny Mateřská a Základní škola Hronov -Velký Dřevíč, okres Náchod Celoroční plán školní družiny Jaro, Léto, podzim, zima v družině je vždycky prima! Školní rok 2017 /2018 CELOROČNÍ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ DRUŽINY

Více

NABÍDKA TEMATICKÝCH BESED PRO MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014

NABÍDKA TEMATICKÝCH BESED PRO MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 Městská knihovna Kyjov, příspěvková organizace města Kyjova NABÍDKA TEMATICKÝCH BESED PRO MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 POPRVÉ V KNIHOVNĚ: Individuální informační lekce, která podává

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

Téma: MINULOST A SOUČASNOST VÁNOC

Téma: MINULOST A SOUČASNOST VÁNOC Multikulturní a multireligiózní výchova projekt Téma: MINULOST A SOUČASNOST VÁNOC Vypracovaly: Andrea Petrová Pavlína Brabcová Dagmar Mysíková 1. Identifikace tématu Tématem jsou Vánoce v minulosti a současnosti,

Více

Plán výchovy a péče Dětská skupina Břežánek SVĚT KOLEM NÁS

Plán výchovy a péče Dětská skupina Břežánek SVĚT KOLEM NÁS Plán výchovy a péče Dětská skupina Břežánek SVĚT KOLEM NÁS Předmět vymezení: Dětská skupina Břežánek Obsah : 1. Úvod 2. Charakteristika, složení skupiny 3. Věcné podmínky 4. Psychosociální podmínky 5.

Více

Plán školní rok

Plán školní rok Plán školní rok 2016 2017 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Čtvrtek Zahájení školního roku, 27.9. Úterý Plyšáčkův den jednu plyšovou hračku 29. 9. Čtvrtek Maňáskové divadlo Šternberk - 45,--Kč, 8:45

Více

KATALOG KULTURNÍCH AKCÍ. školní rok 2015/2016

KATALOG KULTURNÍCH AKCÍ. školní rok 2015/2016 KATALOG KULTURNÍCH AKCÍ školní rok 2015/2016 Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. Začátky představení jsou stanoveny na

Více

Akce a prázdniny 2017/2018 v RC Zajíček

Akce a prázdniny 2017/2018 v RC Zajíček Akce a 2017/2018 v Datum Čas Pro koho Místo Název akce Popis Cena 4. 9. od 8:30 do cca 9:15 zahrada Zahajovací čarodějná slavnost Slavnostní zahájení nového školního roku s rodiči 4. 9. od 8:30 Zahájení

Více

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 sobota 1. prosinec 17.00 Kryštofovo Údolí náves; Otvírání Jírova Betléma 18.00 Liberec, kostel sv. Antonína Vel mše sv. se žehnáním adventních věnců

Více

Tematický plán. Putování s Machem a Šebestovou

Tematický plán. Putování s Machem a Šebestovou Dodatek k ŠVP Tematický plán Putování s Machem a Šebestovou ZÁŘÍ Naše družina Představujeme si Macha a Šebestovou Cíl: Děti zdokonalily vzájemnou komunikaci a vyjadřovací schopnosti. seznámení s řádem,

Více

Tematický plán školní družiny 2018/2019 II. oddělení POZNÁVÁME ZVÍŘATA

Tematický plán školní družiny 2018/2019 II. oddělení POZNÁVÁME ZVÍŘATA Tematický plán školní družiny 2018/2019 II. oddělení POZNÁVÁME ZVÍŘATA Děti budou společně během celého školního roku poznávat zvířata z různých koutů světa. Výsledkem bude poznání společně vyrobená malá

Více

Základní školy 1. stupeň. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová

Základní školy 1. stupeň. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová Základní školy 1. stupeň Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová Vážená paní učitelko, pane učiteli, pro letošní školní rok 2016/2017 Vám nabízíme LITERÁRNÍ BESEDY A LEKCE INFORMAČNÍ VÝCHOVY, vhodné pro

Více

Zásady, formy a metody práce Výchovná zaměstnání: Pravidla vedoucí k rozvoji dítěte:

Zásady, formy a metody práce Výchovná zaměstnání: Pravidla vedoucí k rozvoji dítěte: OBJEVUJEME SVĚT KOLEM NÁS Plán výchovy a péče DS. Záměrem tohoto plánu výchovy a péče je rozvoj psychické, fyzické a sociální samostatnosti dětí. Rozvíjet poznávání prostředí kolem nich, naučit je dovednostem

Více

Školní vzdělávací program pro přípravnou třídu Základní školy Marie Curie-Sklodowské a mateřské školy Jáchymov, okres Karlovy Vary

Školní vzdělávací program pro přípravnou třídu Základní školy Marie Curie-Sklodowské a mateřské školy Jáchymov, okres Karlovy Vary Školní vzdělávací program pro přípravnou třídu Základní školy Marie Curie-Sklodowské a mateřské školy Jáchymov, okres Karlovy Vary 1. Identifikační údaje Oficiální název : Školní vzdělávací program pro

Více

Plán výchovy a péče Dětská skupina Janinka

Plán výchovy a péče Dětská skupina Janinka Plán výchovy a péče Dětská skupina Janinka,, SVĚT KOLEM NÁS Předmět vymezení: Dětská skupina Janinka 1 Obsah: 1. Úvod 2. Charakteristika, složení skupiny 3. Věcné podmínky 4. Psychosociální podmínky 5.

Více

Spojení do KC 12 bus 139, 150, 157, 173, 253 do stanice Tylova čtvrť bus 165 do stanice Poliklinika Modřany tram 3 a 17 do stanice Poliklinika Modřany

Spojení do KC 12 bus 139, 150, 157, 173, 253 do stanice Tylova čtvrť bus 165 do stanice Poliklinika Modřany tram 3 a 17 do stanice Poliklinika Modřany Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. Začátky představení jsou stanoveny na 9.00 a 10.30 hodin. Představení budou probíhat

Více

Mateřská škola Oáza v Praze 12. Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání

Mateřská škola Oáza v Praze 12. Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání Mateřská škola Oáza v Praze 12 Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání Název: Zvídálkovo putování Naše motto: JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA Jaro chystá radovánky, pro naše kluky i holky Léto sluncem

Více

Těšíme se na Ježíška

Těšíme se na Ježíška Vybrané vzdělávací cíle měsíčního bloku: Být citlivé ve vtahu k živým bytostem, k přírodě, k věcem Uvědomovat si příjemné a nepříjemné citové prožitky (lásku, soucítění, radost, spokojenost, strach) Prožívat

Více

Roční plán družiny Modrá třída

Roční plán družiny Modrá třída Roční plán družiny Modrá třída 2017 / 2018 Kouzelné školy mateřská škola a základní škola Celoroční plán školní družiny Modrá třída Odpočinkové činnosti Odstraňování únavy žáků z vyučování Řešení odpočinku

Více

Symboly Vánoc v rodinách

Symboly Vánoc v rodinách Symboly Vánoc v rodinách Masarykova ZŠ a MŠ Velká Bystřice Projekt č. CZ. 1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Č. DUMu: VY_32_INOVACE_13_03 Tématický celek: Rodina a finance Autor: PaedDr.

Více

Projekty školní družiny na školní rok 2011/2012. ZŠ V Zahrádkách 48. Praha 3

Projekty školní družiny na školní rok 2011/2012. ZŠ V Zahrádkách 48. Praha 3 Projekty školní družiny na školní rok 2011/2012 ZŠ V Zahrádkách 48 Praha 3 19. 9. 30. 9. pí. Toufarová 3. 10. 11. 11. pí. Kamenská 14. 11. 22. 12. pí. Maskaluková 3. 1. 18. 2. 2012 pí. Lišková 22. 2. 30.

Více

Název projektu: Poznáváme sebe a svět, chceme poznat více

Název projektu: Poznáváme sebe a svět, chceme poznat více Název projektu: Poznáváme sebe a svět, chceme poznat více Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2970 Identifikátor materiálu Název klíčové aktivity Vzdělávací oblast Vzdělávací předmět / obor Tematický

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

5.14 Školní projekty. Školní projekty - ŠVP: Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace

5.14 Školní projekty. Školní projekty - ŠVP: Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace 5.14 Školní projekty Název projektu: Čtyři roční období Podzim Zaměření projektu: Výchovně-vzdělávacím projektem stavíme před žáky řadu konkrétních vzájemně propojených úkolů s podzimní tématikou. Realizován

Více

Akce Univerzitní mateřské školy Qočna ve školním roce 2016/2017

Akce Univerzitní mateřské školy Qočna ve školním roce 2016/2017 Akce Univerzitní mateřské školy Qočna ve školním roce 2016/2017 1. Třída Berušky 30/9 Návštěva paní Saha z Indie společná akce 4/10 Moštování jablek třídní akce 7/10 Pečení jablečného štrůdlu třídní akce

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 V Praze, dne 10.01. 2013 Jakub Stich ředitel Divadla AHA!, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 SÍDLO SPOLE ČNOSTI: DIVADLO AHA!, o. p. s. U Stadionu 1414/10 289

Více

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : Září Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : Září Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE 2016-2017: Září 8. 9. Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy 16. 9. Divadelní představení pohádky,,skřítek, který to nevzdal Divadlo,,100 dortíků Říjen 5. 10.

Více

ÚNOR. Z pohádky do pohádky - popis pohádkových postav. Literární. Estetická Pč Vv Hv

ÚNOR. Z pohádky do pohádky - popis pohádkových postav. Literární. Estetická Pč Vv Hv 1. ročník a. - Skládání z papíru Vlaštovky a origami - Výroba masek na Masopust b. - Souměrná kresba - Otisk c. - Tradiční lidové písně 2. - Četba na pokračování 3. - Opičí dráha v tělocvičně - Školka

Více

Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky

Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky Vznik a provoz veřejné dětské skupiny Želvičky CZ.03.1.51/0.0/0.0/15_035/0001664 Adresa zařízení: Karla Šebora 3, 250 01 Brandýs nad Labem Provozovatel:

Více

Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2013/2014 Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 3.ročník

Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2013/2014 Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 3.ročník Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2013/2014 Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 3.ročník Září Obec,v níž žijeme,jak žijeme Odpočinková činnost- stolní hry,hry s hračkami,poslech písniček,povídání

Více

Literárně-dramatický obor ve školním roce Výroční zpráva z LDO

Literárně-dramatický obor ve školním roce Výroční zpráva z LDO Literárně-dramatický obor ve školním roce 2010 2011 Výroční zpráva z LDO Nejmladší ţáci z Přípravné dramatické výchovy se tradičně zabývali dramatizacemi jednoduchých umělých i lidových textů, se kterými

Více

Vánoční festival v divadlech ABC a Rokoko 5.prosince

Vánoční festival v divadlech ABC a Rokoko 5.prosince Vánoční festival v divadlech ABC a Rokoko 5.prosince Divadlo loutek Ostrava Štědrý den malého Jakuba Ludvík Aškenazy Termín: 5.12. od 14:00 Divadlo Rokoko Na Štědrý den roku jáužnevímkterého šel malý Jakub

Více

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Svitavy, 28. listopadu 2018 Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Blíží se konec roku a s ním vánoční období, během kterého trávíme čas s rodinou a užíváme si pohodové atmosféry. Jsme rádi, že naše

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče časopis MŠ Brouček leden 2015 Vydává: Mateřská škola Brouček Prackovice nad Labem Tel: 416 539 112 http://www.msbroucek.eu e-mail: msbroucek@seznam.cz Platby v MŠ Platbu inkasem provedeme

Více

Masarykova základní škola Klášterec nad Orlicí ŠVP ZV - plán výchovně vzdělávací práce školní družiny - příloha č. 1 - Časový plán vzdělávání ZÁŘÍ

Masarykova základní škola Klášterec nad Orlicí ŠVP ZV - plán výchovně vzdělávací práce školní družiny - příloha č. 1 - Časový plán vzdělávání ZÁŘÍ ZÁŘÍ TÉMATA: NAŠE ŠKOLA, ŠD, KAMARÁDI, OBEC A OKOLÍ, BEZPEČNOST- DOPRAVA - rozhovory s dětmi o nových zážitcích - seznamovací hry (vytváření kamarádských vztahů, seznámení s pravidly chování ve školní

Více

Uskutečněné akce školy ZŠ + MŠ ve školním roce 2013/2014

Uskutečněné akce školy ZŠ + MŠ ve školním roce 2013/2014 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz Učit lze

Více

KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY PODZIM / ZIMA 2014. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře

KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY PODZIM / ZIMA 2014. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY PODZIM / ZIMA 2014 Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128, 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora.cz POŘAD PRO II. STUPEŇ ZŠ a STŘEDNÍ

Více