NA NÁVŠTĚVĚ V AQUAPAKU NA KLADNĚ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NA NÁVŠTĚVĚ V AQUAPAKU NA KLADNĚ"

Transkript

1 NA NÁVŠTĚVĚ V AQUAPAKU NA KLADNĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Kladenský aquapark se za dobu svého působení zapsal do podvědomí nejen kladenských ale i pražských vodu milujících občanů. Jeho poloha je totiž zajímavá zvláště pro bydlící v severozápadní části Prahy, kteří do Kladna dojedou rychleji než na některé jiné z pražských plaveckých zařízení. Aquapark si ale řada lidí spojuje i s mimořádnými událostmi na atrakci space bowl, které díky velmi špatným koncům měly dohru u soudu a podnítily i úpravu ustanovení bezpečnostního standardu Bezpečnost na koupalištích, který byl zpracován a uveřejňuje ho na svých internetových stránkách Asociace pracovníků v regeneraci. Krytý plavecký areál byl na Kladně vystavěn a otevřen v roce Jeho hlavní částí byl kombinovaný celokovový bazén délky 25 m, na mělké straně s hloubkou 1,2 m a na druhé prohlouben pro skoky do vody na hloubku 3,8 m. Skokanské zařízení bylo v devadesátých letech z bazénu odstraněno a provozovatel měl snahu snížit hloubku bazénu vybudováním mezidna, které by tak uspořilo potřebné množství vody pro plnění bazénu, následně i množství tepla k temperaci, elektrické energie na pohon čerpadel úpravny vody a spotřebu chemikálií. K úpravě bazénu pak skutečně došlo (stávající hloubka bazénu je 1,1 1,6 m), navíc se připravila a v letech zrealizovala přístavba areálu o pavilon vodních atrakcí.

2 Nově provedený areál byl slavnostně otevřen 30. ledna Vstupme nyní dovnitř a podívejme se, jaké vybavení je pro nás nachystáno. Již vstupní hala a recepce ukazuje moderní provoz. Automatický odbavovací systém se vstupními a výstupními turnikety sleduje a na displeji ukazuje počet registrovaných návštěvníků uvnitř areálu, takže každý z návštěvníků má ihned představu, jak se bude na jednotlivých atrakcích mačkat. Navíc systém odděluje návštěvníky, kteří si přišli jen zaplavat do plaveckého bazénu, od těch, kteří si připlatili i na vstup do pavilonu vodních atrakcí.. Za překročnou lavicí, kde se návštěvník zouvá z venkovní obuvi, jsou umístěny trezory na cennosti návštěvníků. Zde je vhodné místo k bezpečnému uložení svých dokladů, peněženky, platebních karet, mobilního telefonu či klíčků od auta. Vcházíme do šatního prostoru se skříňkami s čipovými zámky stejným čipem, který nás do areálu vpustil si uzamkneme či odemkneme i svou šatní skříňku. Přes umývárnu s očistnými sprchami vstupujeme do bazénové haly.

3 Návštěvníka, který poprvé přichází do areálu, možná překvapí, že je bazénová hala poměrně malá. Tento dojem je vyvolán hlavně stavebním oddělením plavecké části areálu a haly atrakcí, navíc i vertikálním uspořádáním jednotlivých ploch v hale atrakcí. V prvním nadzemním podlaží jsou hlavní vodní plochy včetně dojezdů jednotlivých skluzavek, v druhém nadzemním podlaží objevíme relaxační odpočinkovou plochu s lehátky, nástup na přímé skluzavky, vířivku, parní a saunovou kabinu. Můžeme odtud přejít i do haly plaveckého bazénu, nebo vystoupat ještě o patro výše k nástupu na nejdelší skluzavky tobogány a space bowl. Chcete se sklouznout? Máte na výběr klasický žlutý tobogán o délce 108 m nebo turbotobogán s větším sklonem dráhy v délce 99 m.

4 Chcete se sklouznout? Máte na výběr klasický žlutý tobogán o délce 108 m nebo turbotobogán s větším sklonem dráhy v délce 99 m. Oba tobogány mají dráhu vedenou vně objektu v zatrubněném uzavřeném korytu, dojezd je do haly, každý do vlastního bezpečnostního dojezdového dílu. Jste-li starší 12ti let, dobří plavci, máte pro strach uděláno a milujete adrenalinové radovánky, vyzkoušejte speciální skluzavku space bowl. V prudkém uzavřeném korytě skluzavky naberete čertovskou rychlost a na konci vletíte do velikého trychtýře, v němž budete postupně kroužit. Jak se bude ztrácet vaše kinetická energie, budete se stále více blížit do středu trychtýře, ve kterém je vytvořen veliký otvor. Jím pak vypadnete do bazénu pod trychtýřem. Aby byla zajištěna bezpečnost dopadu z výšky cca1 m, musí být v bazénu dostatečná hloubka 2,5 m. Atrakci space bowl kladenského aquaparku postihla již dvakrát mimořádná událost zakončená utopením návštěvníka. Při prvním případu v roce 2005 došlo k utonutí jedenáctiletého chlapce. Orgány činné v trestním řízení vyloučili cizí zavinění ze strany provozovatele a případ byl odložen.

5 Orgány činné v trestním řízení vyloučili cizí zavinění ze strany provozovatele a případ byl odložen. Provozovatel se ale i tak rozhodl zvýšit stupeň zabezpečení této akční vodní atrakce. Na atrakci byl zpřísněn režim dozoru ze strany plavčíků. Problém ale je, že přes vodní clonu není do prostoru dopadu dostatečně vidět. Proto byly zkoušeny podvodní monitorovací kamery, které měly sledovat prostor dopadu. Systém ještě nebyl uveden do provozu, když v dubnu 2007došlo k druhé události, při které se utopil mladík ze Zimbabwe. Zde není ještě celé řízení ukončeno, proto nemůžeme vynášet jakékoliv závěry. Atrakce byla dlouho odstavena z provozu a dokonce se mluvilo o jejím kompletním odstraněním. Naštěstí se tak nestalo a aquapark nebyl ochuzen o svou největší atrakci. Pro znovuzahájení provozu v roce 2008 provozovatel vytvořil nový bezpečnostně provozní režim. Návštěvník může do skluzavky jen, pokud svítí zelené světlo, které spíná u dojezdu dozorující plavčík. Vstupem návštěvníka na atrakci se automaticky zelené světlo mění v červené a i dozorujícímu plavčíkovi signalizuje, že je návštěvník uvnitř. Po jeho vypadnutí z trychtýře světlo zhasíná. Plavčík očekává vyplavání návštěvníka v dojezdovém bazénu a pak teprve rozsvítí zelené světlo pro dalšího zájemce o použití atrakce. Věřme, že se již tomuto zařízení neštěstí vyhne a bude moci sloužit návštěvníkům jako na ostatních instalacích u nás (Babylon v Liberci a Čestlice) či jinde ve světě, kde se ani s takto důkladným zabezpečením neshledáme.

6 Pro méně náročné skluzavkáře je k dispozici ještě přímá žlutomodrá dvojskluzavka v délce 16 m s dojezdem do dojezdového bazénu. Vzhledem ke své nenáročnosti je využívána zvláště dětmi nebo rodiči s dětmi. Pro nejmenší děti je navíc vytvořeno malé brouzdaliště s plastovou skluzavkou a vodním výtokem. Z velkých atrakcí aquaparku můžeme uvést ještě divoký kanál s proudící vodou, kde je voda roztáčena pomocí vody z čerpadel přiváděné do bazénu tangenciálně umístěnými tryskami. Zvláště zamilované dvojice využívají intimity prostředí podvodní jeskyně. Na jejím stropě je zřízen klidový bazén s perličkovými lůžky. Kdo se chce ještě více ohřát, vystoupí o podlaží víš, kde může využít podvodních masáží ve vířivce s teplotou vody 35 C, případně zvlhčit svoje plíce v parní kabině. Pro milovníky saunování jsou vybudovány i klasické suché potní místnost ve vazbě na pánské a dámské šatny plavecké haly.

7 Zde však můžete zažít zklamání kabiny jsou využívány spíše jako prohřívárny. Jsou bez saunového bazénu a volný přístup všech návštěvníků nezaručuje potřebný klid a intimitu prostředí, na kterou jsou saunující zvyklí. Aby uspokojil i tuto klientelu, uvažoval provozovatel s vytvořením nového odděleného prostoru ve stylu relaxačního wellness, Tyto plány jsou zatím pouze ve formě studie a tak doufejme, že se v brzké době naleznou prostředky na jejich realizaci. Přístavba areálu přišla město Kladno na 140 miliónů Kč. V podvědomí odborné veřejnosti se zapsala i stavebně technologickými chybami, které v rámci přípravy a realizace vznikly. Zvláště problematický systém výměny vzduchu v hale atrakcí byl ukazován jako odstrašující příklad řešení na odborných konferencích a seminářích. Na bazénu byl neúspěšně zkoušen i nový progresivní systém zabezpečení vody, který měl nahradit klasickou chloraci vyprojektovanou a zrealizovanou spolu s ostatní bazénovou technologií firmou Sportakcent Praha. Pokusná technologie byla již demontována a bazény jsou opět zabezpečeny osvědčenou klasickou technologií podle původního řešení V areálu mají návštěvníci k dispozici 560 m 2 vodní plochy, z toho je více jak 300 m 2 tvořeno plaveckým bazénem, zbytek je vodní plocha s atrakcemi. Celkový vodní objem 800 m 3 je trvale po celou dobu provozu upravován v pěti na sobě nezávislých úpravnách vody. Kromě třítýdenní provozní odstávky je v provozu pro návštěvníky po celý rok.

8 Pokud by se někdo rozhodl provozovat obdobný aquapark, musí se připravit, že bude k provozu ročně potřebovat: Roční potřeba Přepočet na Kč Potřeba vody tisíc m 3 1,0 1,4 milióny Kč Potřeba elektrické energie MWh 3,0 3,3 milióny Kč Potřeba tepla tisíc GJ 2,0 2,5 milióny Kč Spotřeba chemikálií Chlór, kyselina sírová, síran hlinitý, soda tisíc Kč Počet zaměstnanců cca 31 stálých + brigádníci Na plaveckém bazénu probíhá plavecká výuka školáků i předškoláků, kondiční plavání veřejnosti i tréninky sportovců. Provozovatel nabízí pronájem vodní plochy, případně na objednávku i noční koupání. Díky atraktivnímu umístění, rozsahu a kvalitě nabízených služeb je areál hojně navštěvován, takže po 13ti měsících provozu přivítal čtvrtmiliónového návštěvníka a 4. září 2008 překonal miliónovou návštěvnost.

9 Provozovatelem aquaparku je společnost Sportovní areály města Kladna (SAMK), která obhospodařuje kromě tohoto areálu ještě ostatní sportoviště v majetku města. Společnost je členem profesní Asociace pracovníků v regeneraci, vedení aquaparku se aktivně účastní jednotlivých vzdělávacích akcí pořádaných asociací, aby si udrželo potřebnou odbornost. Aquapark i ostatní bazény a koupaliště ve správě SAMK byly hodnoceny v systému kategorizace koupališť aquapark získal čtyři hvězdičky v pětihvězdičkové stupnici (hodnocení je stejné jako u hotelů). Pokud se rozhodnete k návštěvě plaveckého areálu, zaplatíte na vstupném : a) b) jen plavání v plaveckém bazénu: 55 Kč/ 60 minut o víkendu nebo 90 minut ve všední den i s atrakcemi: 100 Kč/ 60 minut o víkendu nebo 90 minut ve všední den Vstupné je dále odstupňováno podle doby použití (dopoledne odpoledne), věku návštěvníků, uplatnit se mohou i skupinové slevy. Podrobný ceník včetně otevírací doby naleznete na internetových stránkách : foto: Milan Šmíd

VODNÍ RÁJ V JIHLAVĚ. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér

VODNÍ RÁJ V JIHLAVĚ. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér VODNÍ RÁJ V JIHLAVĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Sjedete-li na 112 km z dálnice D1 a vydáte se spojkou směrem od Havlíčkova Brodu k Jihlavě, první, co na okraji Jihlavy

Více

AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU

AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Město Moravská Třebová se nachází na 49 45 severní šířky a 16 40 východní délky, sice v Pardubickém

Více

AQUAPARK VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ

AQUAPARK VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ AQUAPARK VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Kdo by neznal naše lyžařské středisko Špindlerův Mlýn? Nachází se v Krkonoších a celé leží na území Krkonošského

Více

KRYTÝ BAZÉN V SOKOLOVĚ

KRYTÝ BAZÉN V SOKOLOVĚ KRYTÝ BAZÉN V SOKOLOVĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Představovat město Sokolov na spojnici mezi Karlovými Vary a Chebem by asi bylo zbytečné nošení dříví do lesa. Snad

Více

AQUAPARK VYŠKOV. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér

AQUAPARK VYŠKOV. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér AQUAPARK VYŠKOV Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Aquapark ve Vyškově patří k jedněm z nejstarších moderních zařízení u nás. Byl vyprojektován v roce 1999 2000 Sportprojektou

Více

Studie proveditelnosti Bazén Český Krumlov. Rekonstrukce či Výstavba nového sportovně - relaxačního zařízení

Studie proveditelnosti Bazén Český Krumlov. Rekonstrukce či Výstavba nového sportovně - relaxačního zařízení Studie proveditelnosti Bazén Český Krumlov Rekonstrukce či Výstavba nového sportovně - relaxačního zařízení Z Á V Ě R S T U D I E P R O V E D I T E L S N O S T I Cílem Studie proveditelnosti bylo posoudit

Více

KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN PLZEŇ SLOVANY

KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN PLZEŇ SLOVANY KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN PLZEŇ SLOVANY Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Pro sportumilovné obyvatele Plzně je městský bazén na Slovanech již solidní zavedenou investicí, bez které

Více

VSTUPENKU ZDARMA AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ. Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou

VSTUPENKU ZDARMA AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ. Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou VSTUPENKU ZDARMA ve stejné, nebo nižší ceně na vstup do areálu hotelového aquaparku. NABÍZÍME NÁVŠTĚVNÍKŮM CELOROČNÍ

Více

Anketa Areál vodních sportů Vimperk. Dotazníkové šetření

Anketa Areál vodních sportů Vimperk. Dotazníkové šetření Dotazníkové šetření 10. 3. - 24. 3. 2017 Celkem respondentů - 305 Dotazníky odevzdané do sběrných boxů 188 Dotazníky vyplněné on-line 117 Vyhodnoceny byly všechny vyplněné dotazníky (odchylka v číslech:

Více

Tereza Břeclav, příspěvková organizace Pod Zámkem 2881/5, Břeclav ===================================================================

Tereza Břeclav, příspěvková organizace Pod Zámkem 2881/5, Břeclav =================================================================== Město Břeclav Odbor sociálních věcí a školství nám. TGM 3 Břeclav vyřizuje : Kamila Rausová V Břeclavi dne 1.11.2018 Věc : Předložení platných ceníků Tereza Břeclav, příspěvková organizace Dovolujeme si

Více

NOVÉ TRENDY VE VODNÍCH ATRAKCÍCH II. část

NOVÉ TRENDY VE VODNÍCH ATRAKCÍCH II. část NOVÉ TRENDY VE VODNÍCH ATRAKCÍCH II. část Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Nové trendy ve vodních atrakcích I. část Nafukovací atrakce U nás dosud málo využitou možností jsou

Více

Charakter bazénu Nabídka Cena Provozní doba

Charakter bazénu Nabídka Cena Provozní doba Příloha č. 2 Popis a analýza konkurence projektu Přímá konkurence Za přímou konkurenci projektu chápeme sportoviště bazény, které jsou v provozu celoročně. Přímá konkurence je dále dělena na blízkou v

Více

Zpracovala Agora Central Europe, o.p.s. Petra Rezka 12, Praha 4 Tel.: (+420) web:

Zpracovala Agora Central Europe, o.p.s. Petra Rezka 12, Praha 4 Tel.: (+420) web: Zpracovala Agora Central Europe, o.p.s. Petra Rezka 12, 140 00 Praha 4 Tel.: (+420) 261 222 914 web: www.agora-ce.cz Obsah: 1. Charakteristika respondentů zapojených do ankety 2. Charakteristika a spokojenost

Více

Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE. Optimalizace provozních nákladů Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE II

Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE. Optimalizace provozních nákladů Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE II Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE Vypracoval ŠUMAVAPLAN projekt, s.r.o. Ing. arch. Pavel Lejsek Ing. Michal Beneš Datum září 2018 1 s t r á n k a Obsah 1 Varianta 4 dráhy... 3 1.1 Základní charakteristika

Více

Zpracovala Agora CE, o.p.s. Petra Rezka 12, Praha 4 Tel.: (+420) web:

Zpracovala Agora CE, o.p.s. Petra Rezka 12, Praha 4 Tel.: (+420) web: Zpracovala Agora CE, o.p.s. Petra Rezka 12, 140 00 Praha 4 Tel.: (+420) 261 222 914 web: www.agora-ce.cz Obsah: 1. Charakteristika respondentů zapojených do ankety 2. Charakteristika a spokojenost se současným

Více

PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6.

PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6. HALA VENKOVNÍ AREÁL PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6. WELLNESS CENTRUM solárium, sauna R Club, fitness, masáže Pondělí 13:00 21:00 10:00 20:00 13:00 21:00 ROZPIS SAUNY SPOLEČNÁ Úterý 10:00 21:00 10:00

Více

PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do PROVOZNÍ DOBA LETNÍ PROVOZ platí od 1.7. do 31.8.

PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do PROVOZNÍ DOBA LETNÍ PROVOZ platí od 1.7. do 31.8. HALA PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do 30.6. VENKOVNÍ AREÁL pouze 25m bazén WELLNESS CENTRUM solárium, sauna, Relax klub, fitness, masáže ROZPIS SAUNY PONDĚLÍ 13:00-21:00 10:00-20:00 13:00-21:00

Více

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních.

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních. BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých turistických informací o celém mikroregionu a okolí, nabídka kulturních akcí, prodej

Více

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY 01 TYČ PRO PŘIPOUTANÍ KOČÁRKŮ 02 LAVICE 03 TECHNICKÝ VSTUP 04 PODAVAČI OKNO -BAR 05 TURNIKETY 06 ZOUVACl LAVICE 07 ÚPRAVNA-ZRCADLA 08 KABINKA 09 RODINNÁ KABINKA 10 HYGIENICKÝ FILTRU (BOČNlTRYSKY) 11 VYHŘÍVANÁ

Více

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o.

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o. PREZENTACE SPORTOVIŠŤ LETNÍ PROVOZOVNY: ZIMNÍ STADION, VÍCEÚČELOVÁ HALA, VENKOVNÍ HŘIŠTĚ Mostní 812 KRYTÝ BAZÉN, MĚSTSKÁ SPORTOVNÍ HALA V Luhu 1089 LETNÍ KOUPALIŠTĚ Ke koupališti 600 HŘIŠTĚ SLAVOJ MIKOVICE

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nový plavecký bazén v Písku - lokalizace a hmotová studie. NÁVRH USNESENÍ

Více

Historie a současnost

Historie a současnost Historie a současnost 2016 2017 2018 Bazén 121 100 122 600 121 700 Sauna 16 600 17 200 16 300 Venkovní bazén 11 600 10 100 17 400 Plavecká výuka 38 900 41 600 45 200 Návštěvnost celkem 188 200 191

Více

P.01 STAVEBNÍ PROGRAM UPŘESŇUJÍCÍ PODMÍNKY ZADÁNÍ

P.01 STAVEBNÍ PROGRAM UPŘESŇUJÍCÍ PODMÍNKY ZADÁNÍ P.01 STAVEBNÍ PROGRAM UPŘESŇUJÍCÍ PODMÍNKY ZADÁNÍ Bazén pro Písek chceme koncipovat primárně jako plavecký a výukový bazén s doplňkovými relaxačně rehabilitačními a zábavními instalacemi, jako je menší

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

ATRAKCE NA KOUPALIŠTÍCH. AUTOR: Farková Kristýna

ATRAKCE NA KOUPALIŠTÍCH. AUTOR: Farková Kristýna ATRAKCE NA KOUPALIŠTÍCH AUTOR: Farková Kristýna DATUM: 25. 4. 2011 OBSAH: 1. BEZPEČNOST BAZÉNŮ A KOUPALIŠŤ 1.1 Bezpečnost na atrakcích 1.2 Obecné zásady 1.3 Uzavřené prostory 1.4 Bazény s vlnami 2. TECHNICKÁ

Více

Představení firmy. servis. projekce

Představení firmy. servis. projekce Představení firmy Sportakcent spol. s r.o. je společnost založená v roce 1990. Hlavním programem společnosti jsou projekty, dodávky, montáže a následný servis bazénů, saun, whirlpoolů, tobogánů, skluzavek

Více

BLANSKO MEZI KAPKAMI DEŠTĚ

BLANSKO MEZI KAPKAMI DEŠTĚ BLANSKO MEZI KAPKAMI DEŠTĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér A jak jinak v tomto bláznivém létě, kde se nám sluníčko stále uličnicky schovává za mraky a jen občas vykoukne,

Více

AQUAFÓRUM FRANTIŠKOVY LÁZNĚ

AQUAFÓRUM FRANTIŠKOVY LÁZNĚ AQUAFÓRUM FRANTIŠKOVY LÁZNĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Františkovy Lázně je milé cca 5,5 tisícové lázeňské městečko tvoří jeden z bodů trojúhelníku Západočeských lázní

Více

Pokyny pro uživatele plaveckého bazénu

Pokyny pro uživatele plaveckého bazénu MĚSTSKÉ TECHNICKÉ SLUŽBY BÍLINA Pokyny pro uživatele plaveckého bazénu VŠEOBECNÉ 1. Uživatel je povinen počínat si tak, aby neohrozil svůj život, ani život ostatních koupajících se. Z tohoto důvodu nesmí

Více

Výstavba nové plavecké haly v Litvínově

Výstavba nové plavecké haly v Litvínově Výstavba nové plavecké haly v Litvínově Odbor investic a regionálního rozvoje Ing. Eva Rambousková 25.1.2018 Vývoj přípravy 28.6.2012: předložení variant orgánům města: zrušení plaveckého bazénu bez náhrad

Více

VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN

VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN Koupaliště ve volné přírodě podle 6 (3c) zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví (dále zákon.) Název koupaliště a umístění,

Více

m M 1:500 19:01 12:00 6: ,000. Situace 500. J.Hradec s.r.o. Jarošovská 753/II Jindřichův Hradec.

m M 1:500 19:01 12:00 6: ,000. Situace 500. J.Hradec s.r.o. Jarošovská 753/II Jindřichův Hradec. 0 5 10 15 20 25m M 1:500 19:01 12:00 6:50-5500 8950 4500 +-0,000 PROJEKT: BAZÉN LOUNY INVESTOR: MĚSTO LOUNY OBEC: LOUNY STUPEŇ: STUDIE MĚŘÍTKO: 1:500 DATUM: I 2017 ARCH.Č.: 16089 Situace 500 01 č.m. ÚČEL

Více

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz C E N Í K S L U Ž E B S Z

Více

Seminární práce. Časový harmonogram práce plavčíka v aquaparku Kohoutovice - Brno. Pavel Růžička 15.3.2013 Moravské Budějovice

Seminární práce. Časový harmonogram práce plavčíka v aquaparku Kohoutovice - Brno. Pavel Růžička 15.3.2013 Moravské Budějovice Seminární práce Časový harmonogram práce plavčíka v aquaparku Kohoutovice - Brno Pavel Růžička 15.3.2013 Moravské Budějovice Obsah Úvod... 2 Činnosti během směny a procentuální odhad... 3 Činnosti... 3

Více

Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-ÚNOR

Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-ÚNOR Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-ÚNOR 1. pátek 12.00-19.00, 19.00-20.00 2. sobota 14.00-20.00 3. neděle 13.00-19.00 4. pondělí 8.00-20.00 5. úterý 6.00-20.00 6. středa 6.00-20.00 7. čtvrtek 6.00-20.00

Více

23. pátek 12:00-19:00 19:00-20:00 kondiční plavání

23. pátek 12:00-19:00 19:00-20:00 kondiční plavání T.E.S. s.r.o. Provozovatel služeb Plavecký bazén se saunou, Nádražní 775,Polička Provoz plaveckého bazénu listopad 2018 Veřejnost Veřejnost Veřejnost Kurzy 1. čtvrtek 6:00-7:30 14:30-20:00 2. pátek 12:00-19:00

Více

30. středa , , kondiční plavání (2 dráhy),

30. středa , , kondiční plavání (2 dráhy), Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-LEDEN 1. úterý STÁTNÍ SVÁTEK-ZAVŘENO 2. středa SANITÁRNÍ DEN 3. čtvrtek 6.00-7.30, 10.00-12.00, 14.30-20.00 4. pátek 12.00-19.00, 19.00-20.00 5. sobota 14.00-20.00

Více

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o.

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Prezentace společnosti Výhled fungování střediska Polárka 2.4.2013 Ing. Petr Slunský Motto společnosti Cílem společnosti je spokojený zákazník, který se rád vrací. Motem

Více

4 SEZÓNY OD OTEVŘENÍ LETNÍHO KOUPALIŠTĚ (AQUAPARKU) V JINDŘICHOVĚ HRADCI

4 SEZÓNY OD OTEVŘENÍ LETNÍHO KOUPALIŠTĚ (AQUAPARKU) V JINDŘICHOVĚ HRADCI 4 SEZÓNY OD OTEVŘENÍ LETNÍHO KOUPALIŠTĚ (AQUAPARKU) V JINDŘICHOVĚ HRADCI Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Na břehu jindřichodradeckého rybníka Vajgar v těsném sousedství stejnojmenného

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

Integrovaný plán rozvoje města smělé vykročení do budoucna

Integrovaný plán rozvoje města smělé vykročení do budoucna Integrovaný plán rozvoje města smělé vykročení do budoucna Rok 2008 byl klíčovým pro další rozvoj Chomutova. Mimo jiné byl ve znamení zpracování, prezentace, úprav a schválení IPRM (Integrovaného plánu

Více

BEZPEČNOST BAZÉNŮ, KOUPALIŠŤ A AQUAPARKŮ

BEZPEČNOST BAZÉNŮ, KOUPALIŠŤ A AQUAPARKŮ BEZPEČNOST BAZÉNŮ, KOUPALIŠŤ A AQUAPARKŮ PERSONÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NÁVŠTĚVNÍKŮ - TNV 940920-1 Koutecký Karel, Sokolovská bytová, plavecký bazén Sokolov Jednou ze základních povinností provozovatele

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 60

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 60 MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDA J Ů SPORTIS,příspěvková organizace, Horní 22, 591 01 Žďár nad Sázavou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 60 DNE: 13.2.2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 949/2017/SPORTIS NÁZEV: Návrh opatření v Relaačním

Více

BAZÉNY PRO REKREACI. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér

BAZÉNY PRO REKREACI. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér BAZÉNY PRO REKREACI Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Několik slov z novodobé historie: Renesance komunálního lázeňství s vývojem plaveckého sportu se datuje do začátku 19.

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

ČIPOVÝ SYSTÉM: Ceník plavecký bazén Prachatice (Jednorázové vstupy) ceny jsou uvedeny v Kč

ČIPOVÝ SYSTÉM: Ceník plavecký bazén Prachatice (Jednorázové vstupy) ceny jsou uvedeny v Kč ČIPOVÝ SYSTÉM: Zakoupení vlastního čipu pro dobíjení či čipové karty: Cena abonentského čipu: 150 Kč Cena čipové karty: 60,- Kč Poplatek za ztrátu jednorázového čipu (pokud nebude předložena účtenka):

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Aquapark Příbram. Provozně - ekonomická analýza rozvoje Aquaparku ING. RADEK STEINHAIZL

Aquapark Příbram. Provozně - ekonomická analýza rozvoje Aquaparku ING. RADEK STEINHAIZL Aquapark Příbram Provozně - ekonomická analýza rozvoje Aquaparku Vypracoval: ING. RADEK STEINHAIZL Relaxsolution s.r.o. Komořanská 2065/9 143 00 Praha 4 Tel.: 00 420 739 543 900 Mail: steinhaizl@relaxsolution.cz

Více

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

Více

VÝVOJ ČESKÉ LEGISLATIVY PRO BAZÉNY, KOUPALIŠTĚ A SAUNY

VÝVOJ ČESKÉ LEGISLATIVY PRO BAZÉNY, KOUPALIŠTĚ A SAUNY VÝVOJ ČESKÉ LEGISLATIVY PRO BAZÉNY, KOUPALIŠTĚ A SAUNY Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Česká legislativa pro navrhování a zvláště pak provoz bazénů a koupališť koresponduje

Více

TERMÍNY REZERVUJTE V CK VESNA

TERMÍNY REZERVUJTE V CK VESNA Lidická 600 736 01 Havířov Šumbark Tel.: +420 596 885 301 Fax: +420 596 885 321 Mobil: +420 602 741 857 E-mail: ckvesna@volny.cz Web: www.ckvesna.cz JIŽNÍ SLOVENSKO,, VELKÝ MEDER,, TERMÁLNÍ LÁZNĚ APARTMÁNY

Více

SPORTOVNÍ BAZÉNY JEJICH KONSTRUKCE A VYBAVENÍ

SPORTOVNÍ BAZÉNY JEJICH KONSTRUKCE A VYBAVENÍ SPORTOVNÍ BAZÉNY JEJICH KONSTRUKCE A VYBAVENÍ Ing. Tomáš Appl, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Každý druh vodního sportu vyžaduje pro své regulérní provozování bazén konstruovaný podle zásad

Více

ZÁKLADNÍ ceník < Kč 60 min. 80 Kč 2 hod. 100 Kč 3 hod. a více. 50 Kč 60 min. 70 Kč 2 hod. 90 Kč 3 hod.

ZÁKLADNÍ ceník < Kč 60 min. 80 Kč 2 hod. 100 Kč 3 hod. a více. 50 Kč 60 min. 70 Kč 2 hod. 90 Kč 3 hod. ZÁKLADNÍ ceník 60 Kč 60 min. senioři 60,, /P děti od 1 roku do 3 let Zdarma 60 /P 80 Kč 2 hod. 100 Kč 3 hod. a více 50 Kč 60 min. 70 Kč 2 hod. 90 Kč 3 hod. a více 30 Kč 60 min. 50 Kč 2 hod. 70 Kč 3 hod.

Více

Saunový svět. Plavecký bazén, Dětský. Dospělí Rodina děti Rodina děti

Saunový svět. Plavecký bazén, Dětský. Dospělí Rodina děti Rodina děti ČIPOVÝ SYSTÉM: Zakoupení vlastního čipu/karty pro dobíjení (elektronická peněženka): Cena abonentského čipu: 150 Kč Cena karty: 50 Kč Poplatek za ztrátu jednorázového čipu: 500 Kč Poplatek za ztrátu či

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

PROSTORY PRO HYGIENU (ČÁST 2)

PROSTORY PRO HYGIENU (ČÁST 2) PROSTORY PRO HYGIENU (ČÁST 2) OSOBNÍ HYGIENA v bytě - KOUPELNA NÁVRH SE ŘÍDÍ NORMOU ČSN 73 4301 Obytné budovy KAŽDÝ BYT: MIN. 1 KOUPELNA + 1 WC MÍSA BYT S 1-2 OBYT.MÍSTNOSTMI - LZE JEDINÉ WC UMÍSTIT DO

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

STARONOVÁ KOUPALIŠTĚ VÝCHODNÍCH ČECH

STARONOVÁ KOUPALIŠTĚ VÝCHODNÍCH ČECH STARONOVÁ KOUPALIŠTĚ VÝCHODNÍCH ČECH V létě roku 2000 byla do provozu uváděna po komplexní rekonstrukci a modernizaci hned tři koupaliště: v Chrudimi, v Pardubicích a v Ústí nad Orlicí. Bylo co slavit,

Více

Vodní svět Aquarena. Zima

Vodní svět Aquarena. Zima CZ Vodní svět Aquarena Zima 2018 19 KRYTÉ BAZÉNY DOSPĚLÍ Jednotlivé vstupné 16,50 Jednotlivé vstupné, sleva s kartou hosta (Gästekarte) 15,60 na lanovku* 8,20 Odpolední vstupné od 16.00 hod. 13,20 Večerní

Více

Od 1. ledna dojde k následujícím změnám:

Od 1. ledna dojde k následujícím změnám: Právě končí půlroční zkušební provoz po první etapě modernizace krytého plaveckého bazénu. Vzhledem k energetické náročnosti provozu bazénu bylo nutné přistoupit od 1. ledna 2015 k úpravě ceny některých

Více

Ekonomická bilance provozu koupaliště "Mašková Zahrada" v Turnově

Ekonomická bilance provozu koupaliště Mašková Zahrada v Turnově Ekonomická bilance provozu koupaliště "Mašková Zahrada" v Turnově BAZÉNY a WELLNESS s.r.o., Nad Šutkou 41E, 182 00 PRAHA 8 projekce@bazeny-wellness.cz, tel.: 284 021 911, http:// www.bazeny-wellness.cz

Více

KYPERSKÉ AQUAPARKY. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér

KYPERSKÉ AQUAPARKY. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér KYPERSKÉ AQUAPARKY Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Kypr se nachází v severovýchodní části Středozemního moře a je třetím největším středomořským ostrovem jeho rozloha je 9

Více

Plavecký bazén Prachatice

Plavecký bazén Prachatice KONCEPČNÍ STUDIE PLAVECKÝ BAZÉN PRACHATICE Plavecký bazén Prachatice Koncepční Studie rozvoje Vypracoval: ING. RADEK STEINHAIZL Relaxsolution s.r.o. Komořanská 2065/9 143 00 Praha 4 Tel.: 00 420 739 543

Více

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ ČESKY 17 Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ 1 Panenské koupání V letních měsících se můžeme osvěžit v rozmanitém množství Komáří rybníky přírodních 2 se nachází a umělých na žluté koupališť.

Více

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 Sportovní centrum NYMBURK úvod Sportovní centrum Nymburk je tréninkové středisko České unie sportu. Nachází se v nádherném prostředí

Více

LIBEREC - HOTEL BABYLON ****

LIBEREC - HOTEL BABYLON **** LIBEREC - HOTEL BABYLON **** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Zábava pro celou rodinu v aquaparku, IQ parku, IQ Landii a lunaparku nedaleko historického centra Liberce. Poloha: centrální poloha, historické centrum

Více

Návštěvní řád Plaveckého stadionu Podolí

Návštěvní řád Plaveckého stadionu Podolí Návštěvní řád Plaveckého stadionu Podolí Vlastník: Česká unie sportu z.s. Provozovatel: Česká unie sportu z.s. Článek 1 1. Návštěvní řád je závazný pro všechny návštěvníky PSP, ve všech prostorách PSP

Více

DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ a VYBAVENÍ MOKRÝCH PROVOZŮ (UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ)

DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ a VYBAVENÍ MOKRÝCH PROVOZŮ (UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ) DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ a VYBAVENÍ MOKRÝCH PROVOZŮ (UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ) Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Sportovní a rekreační stavby zaujímají v oblasti výstavby určité specifikum

Více

Analýza nákladů a přínosů Aquaparku Prostějov Investiční záměr Rozšíření aquaparku Prostějov krytý bazén

Analýza nákladů a přínosů Aquaparku Prostějov Investiční záměr Rozšíření aquaparku Prostějov krytý bazén Analýza nákladů a přínosů Aquaparku Prostějov Investiční záměr Rozšíření aquaparku Prostějov krytý bazén Vypracoval: Z Á K L A D N Í Ú D A J E Stupeň dokumentace: Akce: Místo stavby: Charakter projektu:

Více

LETNÍ KOUPALIŠTĚ CHRUDIM, ANEB DO DESÁTÉ SEZÓNY V NEREZU

LETNÍ KOUPALIŠTĚ CHRUDIM, ANEB DO DESÁTÉ SEZÓNY V NEREZU LETNÍ KOUPALIŠTĚ CHRUDIM, ANEB DO DESÁTÉ SEZÓNY V NEREZU Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Tento způsob léta zdá se být poněkud nešťastný.. můžeme si povzdychnout s Rudolfem

Více

Návštěvní řád letního koupaliště ve Vimperku

Návštěvní řád letního koupaliště ve Vimperku Městské služby Vimperk, s.r.o., Steinbrenerova 6, Vimperk 385 01 Návštěvní řád letního koupaliště ve Vimperku Tento návštěvní řád slouží k dodržování platných předpisů o ochraně zdraví a bezpečnosti návštěvníků

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

Významné reference pro pokladní systémy sportovišť: stadiony, bazény, akvaparky, fitness, kempy

Významné reference pro pokladní systémy sportovišť: stadiony, bazény, akvaparky, fitness, kempy Významné reference pro pokladní systémy sportovišť: stadiony, bazény, akvaparky, fitness, kempy 1. Hradec Králové (1998) Městské lázně v Hradci Králové. Zde probíhala v letech 1997-8 rekonstrukce historicky

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21 HOTEL Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna je unikátním zařízením svého druhu v České republice. Sdružuje hotel, restauraci, konferenční sály, sportoviště i relaxační zónu na jednom prostoru v malebném

Více

VSTUPENKY

VSTUPENKY VSTUPENKY Základní vstupenky Dospělí Studenti (6-18) Děti (3-5) Rodinná (2+2 studenti) Dospělí 3 hodinová 01.01.-27.04. 2.300.- 1.700.- 650.- 7.000.- 1.750.- 28.04.-30.06. 01.09.-30.09. 2.900.- 2.100.-

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Le t n í Ak č n í Ce n y Je d n o r á z o v ý c h Vs t u p ů vstup do Relaxačního a Regeneračního Centra zahrnuje neomezené využití bazénu, vířivky, solné jeskyně, klimatizovaného fitness a saunového

Více

Návštěvní řád Aquapark Kohoutovice

Návštěvní řád Aquapark Kohoutovice Návštěvní řád Aquapark Kohoutovice 1. Úvodní ustanovení Při vstupu do prostoru Aquaparku Kohoutovice (dále jen "areál") je každý návštěvník povinen seznámit se a dodržovat ustanovení tohoto návštěvního

Více

UŽ JSTE BYLI V TATRALANDII?

UŽ JSTE BYLI V TATRALANDII? UŽ JSTE BYLI V TATRALANDII? Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Tatralandia je současně největší vodní park na Slovensku a svou rozlohou areálu téměř 50 ha nemá obdobu ani v České

Více

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - -

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - - 2 0 1 6 S Á R V Á R hotel PARK INN 4* Hotel je propojen s termálními lázněmi krytou chodbou. Hotel nabízí pokoje Standard s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje * = 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo

Více

NABÍDKA PRACOVNÍCH POZIC LETNÍ BRIGÁDA 2018 (15/ 6 2/9)

NABÍDKA PRACOVNÍCH POZIC LETNÍ BRIGÁDA 2018 (15/ 6 2/9) NABÍDKA PRACOVNÍCH POZIC LETNÍ BRIGÁDA 2018 (15/ 6 2/9) POKLADNÍ Základní mzda: 95,-/hod. Finanční bonusy: 35,-/směna za znalost němčiny, +500 za 10 a více směn/měsíc. Požadavky: věk 18+, zkušenost s prací

Více

ČESKÁ HOKEJOVÁ ŠKOLA V ČESKÉ LÍPĚ

ČESKÁ HOKEJOVÁ ŠKOLA V ČESKÉ LÍPĚ ČESKÁ HOKEJOVÁ ŠKOLA V ČESKÉ LÍPĚ Česká hokejová škola využívá pro své potřeby zázemí sportovního střediska SPORTAREÁL Toto zázemí zahrnuje: Zimní stadion Plavecký bazén a saunu Tělocvičnu Strečinkový

Více

Aquapark Prostějov. Textová část

Aquapark Prostějov. Textová část Aquapark Prostějov varianta s plaveckým bazénem o délce 50 m Textová část Autoři studie: Ing. arch. Eva Hubičková, Ph.D. a Ing. arch. Pavel Lejsek Vypracovala: Ing. arch. Eva Hubičková, Ph.D. duben 2018

Více

SPORTOVNÍ AREÁL Brno Kraví Hora

SPORTOVNÍ AREÁL Brno Kraví Hora SPORTOVNÍ AREÁL Brno Kraví Hora Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Na jižní straně Kraví Hory se nachází areál krytého bazénu a letního koupaliště. Areál získal v roce 2004 zcela

Více

E-MAILOVÝ ZPRAVODAJ ASOCIACE PRACOVNÍKŮ V REGENERACI

E-MAILOVÝ ZPRAVODAJ ASOCIACE PRACOVNÍKŮ V REGENERACI E-MAILOVÝ ZPRAVODAJ ASOCIACE PRACOVNÍKŮ V REGENERACI Vážení přátelé, ŘÍJEN 2005 Připravili jsme pro Vás ve spolupráci s Česko-německou obchodní a průmyslovou komorou možnost prezentace Vámi provozovaného

Více

www.cestovanisvetem.cz

www.cestovanisvetem.cz Solné lázně Gmünd (Gmünd, Sole Felsen, sauny a slaná voda v srdci Evropy Lázně, sauny, slaná voda, tobogán a zábava i pro děti. To je středisko solných lázní v Gmündu, které se nachází cca 3 kilometry

Více

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Základní vstupenky LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Dospělí Studenti (6-18) VSTUPENKY Děti (3-6) Rodinná (2 + 2 studenti) 3 hodinová 01.01.-03-27. 1650.- 1150.- 500.- 4800.- 1250.- 03.28.-04-30., 09.30.-

Více

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod Ceník hlavní činnosti Technických služeb Havlíčkův Brod (ceny jsou uvedeny včetně DPH) Platnost od 20.6.2016 Revize:7 (dle usnesení RM č.521/16 z 20.6.2016) Letní koupaliště Základní vstupné Celodenní

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD plaveckého areálu Klíše

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD plaveckého areálu Klíše NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD plaveckého areálu Klíše K zajištění bezpečného a hygienicky nezávadného provozu ve všech prostorách plaveckého areálu Klíše schválil provozovatel tento návštěvní řád. Povinností každého návštěvníka

Více

MAĎARSKO. Zalakaros Hotel Park Inn**** BONUS pro období = Soft all inclusive v ceně

MAĎARSKO.  Zalakaros Hotel Park Inn**** BONUS pro období = Soft all inclusive v ceně MAĎARSKO www.hungariatour.cz Zalakaros Hotel Park Inn**** BONUS pro období 1. 7. 26. 8. = Soft all inclusive v ceně Hotel Park Inn**** Zalakaros Praha Zalakaros 560 km, Brno Zalakaros 360 km, Ostrava Zalakaros

Více

V ítejte na Čapím hnízdě

V ítejte na Čapím hnízdě V ítejte na Čapím hnízdě v r e s o rt u, k d e s e Va š e s n y s ta n o u s ku t eč n os t í Hotel Čapí hnízdo Stylové ubytování s kapacitou 3 dvoulůžkových pokojů Možnost propojení dvou sousedních pokojů

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH ARCHITEKTONICKÁ STUDIE, sídlo : Libníkovice 3, 503 46 Třebechovice p. O., kancelář : Velké náměstí 147, Hradec Králové 500 03, IČ : 02827727, e - mail : office @ mecnerova.cz, telefon : + 420 775 289 984

Více

LETNÍ PLOVÁRNA V KUTNÉ HOŘE

LETNÍ PLOVÁRNA V KUTNÉ HOŘE LETNÍ PLOVÁRNA V KUTNÉ HOŘE Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Ve Středočeském kraji, mezi městy Kolín a Čáslav, nachází se město Kutná Hora. Jeho historie sahá do 10. století,

Více

Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a

Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a papriky 4.6. - 9.6.2019 MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged

Více

STARS TŘINEC. Tyršova 275, Třinec GPS: 49.670340, 18.668016 (49 40'13.224"N 18 40'4.858"E) Přístup k objektu Parkoviště/ možnost parkování

STARS TŘINEC. Tyršova 275, Třinec GPS: 49.670340, 18.668016 (49 40'13.224N 18 40'4.858E) Přístup k objektu Parkoviště/ možnost parkování cile.jedemetaky.cz STARS TŘINEC Adresa Tyršova 275, Třinec GPS: 49.670340, 18.668016 (49 40'13.224"N 18 40'4.858"E) PŘÍSTUPNOST CÍLE Přístup k objektu Parkoviště/ možnost parkování Přístupový chodník Parkoviště

Více

Minutové Doplatky Prvních 60 v pracovníc 90min 120min 180min celodenní

Minutové Doplatky Prvních 60 v pracovníc 90min 120min 180min celodenní ZÓNA 5 CELÝ AREÁL ZÓNA 4 LETNÍ PLÁŽ ZÓNA 3 WELLNESS ZÓNA 2 AQUA ZÓNA 1 50 m BAZÉN NEBO FITNESS Ceny jsou uvedeny v Kč. Jednorázové vstupné Abonentní vstupné Čipová karta CENÍK 2014 60min Minutové Doplatky

Více

HANDICAPOVANÍ NA KOUPALIŠTÍCH

HANDICAPOVANÍ NA KOUPALIŠTÍCH HANDICAPOVANÍ NA KOUPALIŠTÍCH Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Běžný zdravý člověk si za normálních okolností neuvědomuje své tělo. Že můžeme bezbolestně hýbat rukama i nohama,

Více

SPORTAREÁL - BAZÉN SO OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa

SPORTAREÁL - BAZÉN SO OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa SPORTAREÁL - BAZÉN SO - 01 - OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ 2690 470 01 Česká Lípa SPORTAREÁL - BAZÉN - SO - 01 - OBJEKT E1 1.NP Název místnosti A m2/ m2 obklad B m2/ m2 obklad C m2/ m2 obklad D m2/ m2 obklad E m2

Více

Bydlení s nejhezčími výhledy

Bydlení s nejhezčími výhledy Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování začátkem roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji

Více