I. CÍL: Pro radioamatéry celého světa navázat spojení s jinými amatéry v co možná nejvíce CQ zónách, zemích a W/VE QTH.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "I. CÍL: Pro radioamatéry celého světa navázat spojení s jinými amatéry v co možná nejvíce CQ zónách, zemích a W/VE QTH."

Transkript

1 CQ WW RTTY DX Contest září 2013 Začíná v sobotu 0000 UTC, končí v neděli 2359 UTC I. CÍL: Pro radioamatéry celého světa navázat spojení s jinými amatéry v co možná nejvíce CQ zónách, zemích a W/VE QTH. II. PÁSMA: Pouze pět pásem: 3.5, 7, 14, 21 a 28 MHz. Silně doporučujeme dodržování stanovených band plánů. III. VYMĚŇOVANÝ KÓD: RST plus zóna. Stanice v kontinentálním USA a v Kanadě předávají také své QTH. (např nebo MA) IV. VÝSLEDEK: A. Body za QSO: jsou odvozeny od polohy pracované stanice. 1) Spojení mezi stanicemi na různých kontinentech platí za tři (3) body. 2) Spojení mezi stanicemi na stejném kontinentu ale v různých zemích platí za dva (2) body. 3) Spojení mezi stanicemi ve stejné zemi platí za jeden (1) bod. B. Násobiče: Jsou tři druhy násobičů. 1) Zóna: Jeden (1) násobič za spojení s každou různou CQ zónou na každém pásmu. Standardní pomůckou jsou pravidla CQ Worked All Zones. 2) Země: Jeden (1) násobič za spojení s každou různou zemí na každém pásmu. Standardní pomůckou je seznam zemí DXCC, seznam násobičů Worked All Europe (WAE) plus IG9/IH9 a hranice WAC. Námořní (Maritime mobile) stanice se počítají jen pro násobič zóny. 3) W/VE QTH: Jeden (1) násobič za každý kontinentální stát USA (48) a za každou kanadskou provincii (14) na každém pásmu. K identifikaci států používejte prosím pouze oficiální zkratky Poštovní služby USA (např.: Michigan = MI, Massachusetts = MA, Ohio = OH). Poznámka: District of Columbia se počítá jako Maryland (MD). Aljaška (KL7) a Havaj (KH6) se počítají pouze jako násobiče země a nikoli jako násobiče státu. Kanadské provincie (celkem 14) jsou následující: NB (VE1, 9), NS (VE1), QC (VE2), ON (VE3), MB (VE4), SK (VE5), AB (VE6), BC (VE7), NWT (VE8), NF (VO1), LB (VO2), NU (VY0), YT (VY1), PEI (VY2).

2 C. Skóre: Konečné skóre je výsledkem vynásobení celkového počtu bodů za spojení součtem násobičů zón, zemí a US/VE QTH. Příklad: 1000 QSO bodů * (30 zón + 35 zemí + 35 W/VE QTH) = 100,000 (konečný výsledek). V. ÚČASTNICKÉ KATEGORIE: A. Kategorie Single Operator jeden operátor: Veškerý provoz i vedení deníku provádí jedna osoba (operátor). V kterémkoli čase je povolen pouze jeden vysílaný signál. Operátor může měnit pásmo kdykoli. Pomoc upozorňování na QSO jakéhokoli druhu je zakázána (viz VIII.5). 1) Single Operator High (All Band nebo Single Band): Celkový výstupní výkon nesmí překročit 1500 W. 2) Single Operator Low (All Band nebo Single Band): Celkový výstupní výkon nesmí překročit 100 W. 3) Single Operator QRP (All Band nebo Single Band): Celkový výstupní výkon nesmí překročit 5 W. B. Kategorie Single Operator Assisted jeden operátor s asistencí: Veškerý provoz i vedení deníku provádí jedna osoba (operátor). V kterémkoli čase je povolen pouze jeden vysílaný signál. Operátor může měnit pásmo kdykoli. Účastníci v této kategorii mohou používat pomoc upozorňování na QSO (viz VIII.5). 1) Single Operator ASSISTED High (All Band nebo Single Band): Celkový výstupní výkon nesmí překročit 1500 W. 2) Single Operator ASSISTED Low (All Band nebo Single Band): Celkový výstupní výkon nesmí překročit 100 W. 3) Single Operator ASSISTED QRP (All Band nebo Single Band): Celkový výstupní výkon nesmí překročit 5 W. C. Kategorie Multi-Operator více operátorů (pouze provoz all-band): Je přípustný jakýkoli počet operátorů. Pomoc upozorňování na QSO je dovolena. V kterémkoli čase je povolen pouze jeden vysílaný signál. 1) Single Transmitter jeden vysílač (MS): V kterémkoli čase je povolen pouze jeden vysílač (run transmitter průběžný vysílač) a jedno pásmo. Výjimka: Lze použít jeden, a pouze jeden další vysílač (multiplier transmitter násobičový vysílač), jestliže, a pouze tehdy, je-li to na jiném pásmu než průběžný vysílač a

3 pracovaná stanice znamená nový násobič. Každý vysílač smí provést v kterékoli hodině (v minutách 00 až 59) maximálně 8 změn pásma. Deník musí ukazovat, který vysílač (průběžný nebo násobičový) které spojení dělal. Násobičový vysílač nesmí volat CQ (vyžadovat spojení). a. Single Transmitter High Power (MS HP): Celkový výstupní výkon nesmí na kterémkoli pásmu v kterémkoli čase překročit 1500 W. b. Single Transmitter Low Power (MS LP): Celkový výstupní výkon nesmí na kterémkoli pásmu v kterémkoli čase překročit 100 W. 2) Two Transmitters dva vysílače (M2): Lze použít maximálně dva vysílače na dvou různých pásmech v kterémkoli čase. Každý vysílač smí provést v kterékoli hodině (v minutách 00 až 59) maximálně 8 změn pásma. Deník musí ukazovat, který vysílač které spojení dělal. Celkový výstupní výkon nesmí na kterémkoli pásmu v kterémkoli čase překročit 1500 W. 3) Multi-Transmitter více vysílačů (MM): Může být aktivováno pět pásem současně. Na každém pásmu je povolen pouze jeden vysílaný signál. Celkový výstupní výkon nesmí na kterémkoli pásmu v kterémkoli čase překročit 1500 W. D. Checklog deník pro kontrolu: Záznam odevzdaný, aby pomohl při kontrole deníků. Jeho skóre nebude figurovat ve výsledcích a deník nebude zveřejněn. VI. OCENĚNÍ: Deník ze Single-band má nárok pouze na ocenění v kategorii single-band. Jestliže deník obsahuje více než jedno pásmo, bude posuzován jako kategorie all-band, pokud nebude specifikováno jinak. Stanice kategorie Single operator musí pracovat minimálně 4 hodiny, aby měla nárok na ocenění. Stanice Multi-operator musí pracovat minimálně 8 hodin, aby měla nárok na ocenění. A. Diplomy: Diplomy za první místo budou uděleny v každé kategorii pro každou zúčastněnou zem a v každé oblasti volacích znaků USA, Kanady, Ruska a Japonska. B. Plakety: Plaketami a trofejemi je odměňován špičkový výkon v řadě kategorií. Nahlédněte do aktuálního seznamu plaket a sponzorů na < Jeden účastník bude odměněn pouze jednou plaketou. Stanice získávající plaketu nebude uvažována pro ocenění v podoblasti; tuto plaketu získá druhý v pořadí v této oblasti.

4 VII. SOUTĚŽ KLUBŮ: Skóre klubu je celkový souhrn skóre z deníků předložených členy klubu. Aby byl klub uveden ve výsledcích, musí být z klubu přijaty minimálně čtyři deníky. 1) Národní organizace (např. ARRL nebo DARC) nepřicházejí pro soutěž klubů v úvahu. 2) Účast je omezena na členy klubu žijící v lokální zeměpisné oblasti (s výjimkou DXpedic uskutečněných členy žijícími v zeměpisné oblasti klubu). 3) Účastníci kategorie Single-operator mohou přispět ke skóre pouze jednomu klubu. Skóre stanice Multi-operator může být přiděleno více klubům jako procento počtu členů klubu podílejících se na provozu. Deníky pro kontrolu se do skóre klubu nezapočítávají. 4) Účastnický deník musí jasně uvést plné jméno klubu (a příděly klubům v případě více operátorů). VIII. OBECNÁ PRAVIDLA PRO VŠECHNY ÚČASTNÍKY: 1) Účastníci musí při jakékoli aktivitě, která může ovlivnit předkládané skóre, pracovat v rámci omezení jimi zvolené kategorie. 2) Pro každý účastnický deník musí být použita odlišná volací značka. Ke skóre účastníka lze využívat pouze pomoc volací značky účastníka. 3) U stanice pracující z DXCC země odlišné od země představované volací značkou se požaduje označení portable s prefixem oprávněným pro zemi aktuálního provozu. 4) Nepřekračujte omezení celkového výstupního výkonu vybrané účastnické kategorie na žádném pásmu. Celkový výstupní výkon na libovolném pásmu v kterémkoli čase je měřen na výstupu aktivního zesilovače/zesilovačů. 5) Pomoc upozorňující na QSO: Použití libovolné technologie nebo jiného zdroje, který poskytuje operátorovi identifikaci volací značky nebo násobiče spolu s informací o kmitočtu. To zahrnuje, ale není omezeno jen na vyjmenované případy, použití DX clusteru, paketu, lokální nebo remote technologie dekódování volací značky a kmitočtu (např. CW Skimmer) nebo provozní uspořádání zahrnující další osoby. 6) Vlastní spotování nebo vyžadování umístění spotu není povoleno. 7) Provozní stanoviště: Všechny vysílače a přijímače použité účastníkem musí být umístěny uvnitř jednoho kruhu o průměru 500 metrů. Antény musí být fyzicky připojeny VF vedeními k vysílačům a přijímačům.

5 8) Remote provoz je povolen, jestliže fyzické umístění všech vysílačů, přijímačů a antén je v provozním stanovišti. Stanice pracující remote provozem musí dodržet všechna omezení pro stanici, koncesi a kategorii. 9) Remote přijímače mimo provozní stanoviště nejsou povoleny. 10) Na pásmu je v kterémkoli čase přípustný pouze jeden signál. Když na stejném pásmu existují dva nebo více vysílačů, MUSÍ být použito hardwerové zařízení, které zabrání více než jednomu signálu v kterémkoli čase. Vzájemné blokování dvou nebo více vysílačů na pásmu se střídáním volání výzvy CQ není dovoleno. 11) Opravování volacích značek pomocí jakékoli databáze, záznamů, u nebo dalších metod potvrzování QSO po závodu není dovoleno. Vedení deníku a veškeré záznamy musí být prováděny v reálném čase. 12) Všechny žádosti o spojení, odpovědi na zavolání, zapsání volacích značek a vyměňovaných kódů musí být dokončeny pomocí vysílacího módu a kmitočtů závodu. 13) Je povolen pouze Baudot mód. IX. POKYNY PRO DENÍK: Elektronické zaslání deníku je vyžadováno pro všechny účastníky, kteří pro vedení deníku v závodě nebo pro přípravu závodního deníku používají počítač. 1. Deník MUSÍ uvádět následující údaje pro každé spojení: správný čas v UTC, kmitočet (nebo pásmo), volací značku protistanice, vyslaný a přijatý kód. Deník postrádající požadované informace bude přeřazen do deníků pro kontrolu. Stanice usilující o světové a kontinentální ocenění by měly zajistit přesné kmitočty pro všechna spojení v deníku. 2. Účastníky kategorie Single band žádáme, aby uvedli všechna spojení během doby závodu, i pokud jsou na jiných pásmech. Pro účely zjištění skóre budou uvažována pouze spojení na pásmu specifikovaném v hlavičce souboru Cabrillo nebo na sumárním archu. Deníky se spojeními pouze na jednom pásmu budou klasifikovány jako účastníci kategorie single band. 3. Pro deníky je standardní formát souboru CABRILLO. Podrobné pokyny k vyplnění hlavičky souboru CABRILLO viz < Nesprávné vyplnění hlavičky může skončit zařazením účastníka do nesprávné kategorie nebo přeřazením jako deníku pro kontrolu. Poznámka: U.S. stanice musí v hlavičce souboru CABRILLO označit provozní polohu (např. LOCATION: OH).

6 4. Očekávaný způsob zaslání deníku je em nebo pomocí Web uploadu. Deníky ve formátu CABRILLO by se měly zasílat na adresu Do řádku Předmět u uveďte pouze volací značku účastníka. Web upload deníků bude k dispozici na < Všechny přijaté deníky budou potvrzeny e- mailem. Seznam přijatých deníků pak najdete na 5. Pokyny pro elektronické deníky v jiném formátu než CABRILLO: Jestliže nejste schopni poskytnout deník ve formátu CABRILLO, kontaktujte prosím ředitele závodu (Contest Director) pro pomoc s odesláním jiného formátu. 6. Pokyny pro papírové deníky: Papírové deníky lze zasílat na adresu: CQ WW RTTY DX Contest, P.O. Box 1877, Los Gatos, CA USA. Každý papírový deník musí doprovázet sumární arch uvádějící všechny informace pro skóre, kategorii, jméno a poštovní adresu HŮLKOVÝM PÍSMEM. X. UZÁVĚRKA PRO DENÍKY: 1) Všechny deníky musí být odeslány BĚHEM PĚTI (5) DNŮ po skončení závodu: nejpozději 4. října 2013 ve 2359 UTC. 2) O prodloužení lze požádat em (questions@cqwwrtty.com). V žádosti musí být uveden legitimní důvod a žádost musí být doručena před termínem uzávěrky deníků. Prodloužení lhůty je zaručeno pouze při potvrzení ředitelem závodu. 3) Deníky zaslané po uzávěrce nebo s poštovním razítkem po uzávěrce lze uvést ve výsledcích, ale nebudou mít nárok na ocenění. XI. PORUŠENÍ PRAVIDEL A NÁSLEDNÉ AKCE: Komitét závodu (CQ WW RTTY DX Contest Committee) zodpovídá za kontrolu a za rozhodování o umístění účastníků závodu. O účastnících se předpokládá, že dodržují pravidla a dobré radioamatérské mravy. Porušení pravidel závodu nebo nesportovní chování může vést ze strany Komitétu závodu k disciplinárnímu jednání. A. Nesportovní chování: Příklady nesportovního chování zahrnují, ale neomezují se jen na vyjmenované případy: SJEDNÁVÁNÍ nebo POTVRZOVÁNÍ libovolných spojení během závodu použitím JAKÝCHKOLI neradioamatérských prostředků - telefonu, Internetu, SMS, chatu, VoIP nebo webových stránek použití remote přijímače mimo 500 metrové omezení stanoviště stanice

7 měnění časů v deníku, aby byla splněna pravidla pro změnu pásma u kategorie multi-operator připsání nadměrného počtu neověřitelných spojení nebo neověřitelných násobičů překračování výkonových omezení účastnické kategorie signály zabírající nadměrnou šířku pásma (např. spletry, kliksy) B. Disciplinární jednání: V případě porušení pravidel může podle uvážení ředitele závodu následovat varovný dopis účastníku nebo jeho diskvalifikace. 1) VAROVÁNÍ: Byly zaznamenány podezřelé aktivity/záznamy deníku, ale nedosáhly úrovně pro diskvalifikaci. Deník nebude mít nárok na ocenění. 2) DISKVALIFIKACE: Účastník bude uveden na konci publikovaných výsledků a nebude mít nárok na ocenění. Pokud je diskvalifikovaný účastník v kategorii multioperator, budou postiženi všichni zapsaní operátoři. 3) Vyrozumění Komitétu bude zasláno em na adresu poskytnutou v zaslaném deníku. Účastník má 5 dní na odvolání k řediteli závodu. Po tomto čase bude rozhodnutí konečné. 4) STAŽENÍ DENÍKU: Účastník může stáhnout předložený deník z jakéhokoli důvodu během 30 dnů od uzávěrky deníků. Pro pokyny kontaktujte ředitele závodu. 5) Komitét závodu CQ WW RTTY DX si vyhrazuje právo odmítnout jakýkoli deník. C. Kontrola logů: Všechny deníky jsou kontrolovány pomocí zákaznického softwaru a rozumným lidským posuzováním. 1) Opakovaná spojení budou odstraněna bez další sankce. 2) Spojení s nesprávně přijatým kódem budou odstraněna bez další sankce. 3) Chybné volací značky nebo volací značky nenalezené v jiném deníku budou odstraněny a za spojení bude udělena sankce ve výši dvojnásobku hodnoty bodů za spojení. 4) Spojení, která nesplňují pravidla pro změnu pásma pro účastníky kategorie multioperator budou odstraněna bez další sankce. X. PROHLÁŠENÍ: Předložením deníku ze závodu CQ WW RTTY DX a s ohledem na úsilí Komitétu závodu CQ WW RTTY DX prohlédnout a ohodnotit deník, účastník bezpodmínečně a neodvolatelně souhlasí s tím, že: 1) přečetl a pochopil pravidla závodu a cítil se jimi vázán, 2) pracoval podle pravidel a předpisů týkajících se amatérského rádia v místě

8 provozu, 3) souhlasí, aby jeho účastnický deník byl zveřejněn, a 4) akceptuje, že vyslovení varování, diskvalifikace a další rozhodnutí Komitétu budou oficiální a konečná. Pokud účastník nechce nebo není schopen se vším výše uvedeným souhlasit, neměl by deník předkládat nebo jej předložit pouze jako deník pro kontrolu. Dotazy týkající se pravidel závodu CQ WW RTTY DX můžete zaslat em na questions@cqwwrtty.com. Odpovědi na řadu často kladených dotazů můžete nalézt na Tento překlad je pouze pro větší pohodlí.anglická verze je oficiální standard. Překlad: Vasek Kohn, OK1VRF

1. Zóna: každá zóna CQ na každém pásmu zvlášť platí jako jeden násobič. Pro stanovení správné zóny platí pravidla CQ Worked All Zones.

1. Zóna: každá zóna CQ na každém pásmu zvlášť platí jako jeden násobič. Pro stanovení správné zóny platí pravidla CQ Worked All Zones. CQWW Contest 2017 SSB: 28. - 29. října CW: 25. - 26. listopadu Začátek: 00:00:00 UTC v sobotu Konec: 23:59:59 UTC v neděli I. Cíl: Pro amatéry na celém světě navázat co největší počet spojení v co největším

Více

2016 CQ World-Wide WPX Contest

2016 CQ World-Wide WPX Contest 2016 CQ World-Wide WPX Contest SSB: 26. - 27. března 2016 CW: 28. - 29. května 2016 Začátek: Sobota 0000 UTC Konec: Neděle 2359 UTC I. Cíl závodu: Navázat během závodu co nejvíce spojení s co nejvíce radioamatérskými

Více

2019 World Wide Digi DX Contest

2019 World Wide Digi DX Contest 2019 World Wide Digi DX Contest Začátek: Sobota 31. Srpna 12:00:00 UTC Konec: Neděle 1. Září 11:59:59 UTC I. CÍL: Závod je určen pro všechny radioamatéry z celého světa s cílem navázat co nejvíce spojení

Více

Všeobecné podmínky závodů na VKV

Všeobecné podmínky závodů na VKV Všeobecné podmínky závodů na VKV 1. Tyto podmínky platí pro všechny závody uvedené v bodu 2. na VKV (v pásmech od 50 MHz výše), které pořádá Český radioklub, člen Regionu I. IARU. 2. Níže uvedené mezinárodní

Více

Všeobecné podmínky závodů na VKV

Všeobecné podmínky závodů na VKV Všeobecné podmínky závodů na VKV Platné od 1.1.2014 Tyto podmínky platí pro všechny závody uvedené v bodu 2. na VKV (v pásmech od 144 MHz výše), které pořádá Český radioklub, člen Regionu I. IARU. Níže

Více

BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž

BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž Evropský týden BOZP 2006 BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž EVROPSKÝ TÝDEN BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI Evropská kampaň cílená na mladé lidi a mladé pracovníky, prováděná za účelem

Více

PROVOZ Q-KÓDY, ZKRATKY, ZÁKLAD SPOJENÍ

PROVOZ Q-KÓDY, ZKRATKY, ZÁKLAD SPOJENÍ Radioklub OK2KOJ při VUT v Brně: Kurz operátorů 1 PROVOZ Q-KÓDY, ZKRATKY, ZÁKLAD SPOJENÍ Kurz operátorů Radioklub OK2KOJ při VUT v Brně 2015/2016 Radioklub OK2KOJ při VUT v Brně: Kurz operátorů 2 Q kódy

Více

Metodická pomůcka k provozování školícího střediska

Metodická pomůcka k provozování školícího střediska HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR DOPRAVNÍCH AGEND oddělení zkušebních komisařů Metodická pomůcka k provozování školícího střediska fax : 236 00 7159 telefon : 236 00 3079 Miroslav

Více

Přestupní řád Českého svazu házené

Přestupní řád Českého svazu házené Přestupní řád Českého svazu házené jaro 2014 1 Článek I Základní ustanovení a definice 1. Přestupní řád stanoví podmínky, za nichž se uskutečňují změny příslušnosti jednotlivce - člena ČSH s licencí hráče

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY. užívání softwarové aplikace Beautis

LICENČNÍ PODMÍNKY. užívání softwarové aplikace Beautis LICENČNÍ PODMÍNKY užívání softwarové aplikace Beautis Tyto licenční podmínky užívání softwarové aplikace Beautis (dále jen Licenční podmínky ) představují smlouvu uzavřenou mezi Geesoft.net s.r.o. se sídlem

Více

Návrh. VYHLÁŠKA ze dne 2004, kterou se stanoví rozsah údajů, které musí obsahovat žádost o udělení oprávnění k využívání rádiových kmitočtů

Návrh. VYHLÁŠKA ze dne 2004, kterou se stanoví rozsah údajů, které musí obsahovat žádost o udělení oprávnění k využívání rádiových kmitočtů Návrh VYHLÁŠKA ze dne 2004, kterou se stanoví rozsah údajů, které musí obsahovat žádost o udělení oprávnění k využívání rádiových kmitočtů Český telekomunikační úřad stanoví podle 149 odst. 5 zákona č..../2004

Více

Vývoj výsledkov VKV kontestov v OM za posledných 20 rokov

Vývoj výsledkov VKV kontestov v OM za posledných 20 rokov Vývoj výsledkov VKV kontestov v OM za posledných 20 rokov Vyhodnotenie aktivity východoslovenských staníc Loc-KN 2014_03_08 Košice OM0AM Ivan Marko http://www.ok2kkw.com/00003016/statistika/statistika_2.htm

Více

Praha 8. prosince 2003 Č.j.: 31552/

Praha 8. prosince 2003 Č.j.: 31552/ Praha 8. prosince 2003 Č.j.: 31552/2003-610 Vyhlášení výběrového řízení na udělení telekomunikačních licencí ke zřizování a provozování veřejných telekomunikačních sítí typu P-MP v pásmu 28 GHz ve vymezeném

Více

PROVOZ ZÁKLADNÍ INFORMACE

PROVOZ ZÁKLADNÍ INFORMACE Radioklub OK2KOJ při VUT v Brně: Kurz operátorů 1 PROVOZ ZÁKLADNÍ INFORMACE Kurz operátorů Radioklub OK2KOJ při VUT v Brně 2015/2016 Radioklub OK2KOJ při VUT v Brně: Kurz operátorů 2 Radioamatér, amatérské

Více

Zápis jednání Rady Českého radioklubu konaného dne 24. března 2015 v zasedací místnosti ČRK v Praze 7, U Pergamenky 3 Přítomni: Omluveni: Program:

Zápis jednání Rady Českého radioklubu konaného dne 24. března 2015 v zasedací místnosti ČRK v Praze 7, U Pergamenky 3 Přítomni: Omluveni: Program: Zápis jednání Rady Českého radioklubu konaného dne 24. března 2015 v zasedací místnosti ČRK v Praze 7, U Pergamenky 3 Přítomni: Dr. Ing. Jaroslav Bažant, OK1WF, Ing. Miroslav Hakr, OK1VUM, Petr Chvátal,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Poskytování přístupu ke znalostní databázi nezávislých ICT analýz a souvisejících služeb Identifikace zadavatele:

Více

N Á V R H. OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ze dne 2005, o rozsahu požadovaných údajů v žádosti o udělení oprávnění k využívání rádiových kmitočtů

N Á V R H. OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ze dne 2005, o rozsahu požadovaných údajů v žádosti o udělení oprávnění k využívání rádiových kmitočtů N Á V R H OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ze dne 2005, o rozsahu požadovaných údajů v žádosti o udělení oprávnění k využívání rádiových kmitočtů Český telekomunikační úřad vydává podle 108 odst. 1 písm. b) zákona

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané EURONICS NADĚLUJE (dále jen Akce

Více

Zásady pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Šestajovice

Zásady pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Šestajovice Obec Šestajovice Husova 60 250 92 Šestajovice Směrnice č. 1 / 2015 Zásady pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Šestajovice Čl. 1 Základní ustanovení 1. Hlavním posláním

Více

Žádost - VZOR o udělení individuálního oprávnění k využívání rádiových kmitočtů

Žádost - VZOR o udělení individuálního oprávnění k využívání rádiových kmitočtů ČESKÝ TELEKOMUNIKAČNÍ ÚŘAD se sídlem Sokolovská 219, Praha 9 poštovní přihrádka 02, 225 02 Praha 025 Žádost - VZOR o udělení individuálního oprávnění k využívání rádiových kmitočtů Č.j. žadatele Žádost

Více

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár ve fourcrossu 2009 (ČP-4X), osmý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat

Více

PROVOZ ZÁKLADNÍ INFORMACE

PROVOZ ZÁKLADNÍ INFORMACE Radioklub OK2KOJ při VUT v Brně: Kurz operátorů 1 PROVOZ ZÁKLADNÍ INFORMACE Kurz operátorů Radioklub OK2KOJ při VUT v Brně 2018/2019 Radioklub OK2KOJ při VUT v Brně: Kurz operátorů 2 Radioamatér, amatérské

Více

Pořadatelům jiných závodu se doporučuje používat shodné podmínky, pokud to charakter závodu umožňuje.

Pořadatelům jiných závodu se doporučuje používat shodné podmínky, pokud to charakter závodu umožňuje. Všeobecné podmínky závodů na VKV 1. Tyto podmínky platí pro všechny závody uvedené v bodu 2. na VKV (v pásmech od 50 MHz výše), které pořádá Český radioklub, člen Regionu I. IARU. Pořadatelům jiných závodu

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Česká republika Ministerstvo Zemědělství, Krajská agentura pro zemědělství a venkov Praha a středočeský kraj Název veřejné zakázky: Zateplení a výměna výplní otvorů AZV Kutná Hora Sídlem: Slezská

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

Sada se dvěma 104 rolemi HP. Právní ujednání

Sada se dvěma 104 rolemi HP. Právní ujednání Sada se dvěma 104 rolemi HP Právní ujednání 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. První vydání Právní informace Informace v tomto dokumentu mohou být změněny bez předchozího upozornění. Společnost

Více

Podmínky účasti v bonusovém programu JUB Profi Club a podmínky používání mobilní aplikace JUB Profi Club

Podmínky účasti v bonusovém programu JUB Profi Club a podmínky používání mobilní aplikace JUB Profi Club Podmínky účasti v bonusovém programu JUB Profi Club a podmínky používání mobilní aplikace JUB Profi Club 1. Účast v bonusovém programu JUB Profi Club Bonusový program JUB Profi Club je provozován společností

Více

Instalace WSJT-X 1.7 Instalační soubor stáhneš z této adresy

Instalace WSJT-X 1.7 Instalační soubor stáhneš z této adresy Instalace WSJT-X 1.7 Instalační soubor stáhneš z této adresy http://jt65-dx.com/download/wsjt-x.html Tato stránka je plně věnována JT65 a jsou na ní odkazy na veškerý software pro JT65. Na spodku obrazovky

Více

1 Horský diplom - Mountain Award (MA)

1 Horský diplom - Mountain Award (MA) Překlad pravidel GMA z 27.03.2012 OK2QA 1 Horský diplom - Mountain Award (MA) 1.1 Aktivátoři 1. Aktivovat se mohou všechny hory, které mají referenční číslo v některém diplomovém programu, jako jsou například

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Dáváme vám

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů zn. FORD 2015-2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů (dále jen Podmínky ) Před zahájením užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů umístěných na internetovém serveru www.martinu.cz si prosím

Více

Poznámky k formuláři pro odvolání

Poznámky k formuláři pro odvolání OFFICE FOR HARMONIZATION IN THE INTERNAL MARKET (OHIM) Trade Marks and Designs Poznámky k formuláři pro odvolání 1. Obecné poznámky 1.1 Použití formuláře Formulář obdržíte bezplatně od úřadu OHIM nebo

Více

Příručka. pro akreditovaná pracoviště. Aktualizace: 24. 2. 2011

Příručka. pro akreditovaná pracoviště. Aktualizace: 24. 2. 2011 Příručka pro akreditovaná pracoviště Aktualizace: 24. 2. 2011 1 OBSAH: Podmínky akreditovaného pracoviště pro účast na projektu... 3 Povinnosti akreditovaného pracoviště při účasti na projektu... 3 Postup

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů značek koncernu VW Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Příručka. pro realizátory vzdělávacích aktivit. Verze 0.4. Datum aktualizace:

Příručka. pro realizátory vzdělávacích aktivit. Verze 0.4. Datum aktualizace: Verze 0.4 Příručka pro realizátory vzdělávacích aktivit Datum aktualizace: 31.3.2011 Obsah Podmínky pro realizátory vzdělávacích aktivit účastnící se projektu... 3 Povinnosti pro realizátory vzdělávacích

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku (dále jen soutěž

Více

Příloha 2. Prohlášení o přijetí závazků Žadatelem

Příloha 2. Prohlášení o přijetí závazků Žadatelem Příloha 2 k Vyhlášení výběrového řízení za účelem udělení práv k využívání rádiových kmitočtů k zajištění veřejné komunikační sítě v pásmech 800 MHz, 1800 MHz a 2600 MHz Prohlášení o přijetí závazků Žadatelem

Více

Žádost o udělení individuálního oprávnění k využívání rádiových kmitočtů

Žádost o udělení individuálního oprávnění k využívání rádiových kmitočtů Sídlo Trvalý pobyt, Jednu možnost označit křížkem Jednu možnost označit křížkem ČESKÝ TELEKOMUNIKAČNÍ ÚŘAD se sídlem Sokolovská 219, Praha 9 poštovní přihrádka 02, 225 02 Praha 025 Žádost o udělení individuálního

Více

Žádost o udělení individuálního oprávnění k využívání rádiových kmitočtů

Žádost o udělení individuálního oprávnění k využívání rádiových kmitočtů Sídlo Trvalý pobyt, Jednu možnost označit křížkem Jednu možnost označit křížkem ČSKÝ TLKOMUNIKAČNÍ ÚŘAD se sídlem Sokolovská 219, Praha 9 poštovní přihrádka 02, 225 02 Praha 025 Žádost o udělení individuálního

Více

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Vzorky zdarma 2017 (dále jen soutěž ).

Více

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace NÁRODNÍ ARCHIV ORGANIZAČNÍ SLOŽKA STÁTU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce na služby Č. j. NA 1245 6/11-2013 Výběrové řízení na tisk publikací zařazených do edičního plánu Národního archivu pro rok

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce tablet

Více

Smluvní podmínky pro užívání a správu domén ".sk" u spol. General Registry. Provozovatel. 1. Základní ujednání

Smluvní podmínky pro užívání a správu domén .sk u spol. General Registry. Provozovatel. 1. Základní ujednání u spol. General Registry Provozovatel Provozovatelem jsou v následujícím dokumentu myšleny společnosti: 1. General Registry, s.r.o. Žižkova 1 370 01 České Budějovice Česká republika IČ: 26027267 DIČ:CZ26027267

Více

Pravidla ICCF pro hru klasickou poštou (platná od )

Pravidla ICCF pro hru klasickou poštou (platná od ) Pravidla ICCF pro hru klasickou poštou (platná od 1. 1. 2014) 1) Hra a její řízení a) Partie se hrají v souladu s Pravidly šachu FIDE, pokud není uvedeno jinak v těchto Pravidlech nebo jiných pravidlech

Více

Invio-868. Návod k použití

Invio-868. Návod k použití Invio-868 Návod k použití 1 Bezpečnostní pokyny Dodržování návodu je předpokladem pro bezpečný a bezporuchový provoz a pro dosažení požadovaných vlastností výrobku. Uživatel si musí celý návod přečíst

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Na padesátém 81 100 82 Praha 10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti

Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004-2007 For Evaluation Only. Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti Informace o zadavateli Základní

Více

Sp. zn./ident.: 2013/993/zab Č.j.: STR/1171/2014

Sp. zn./ident.: 2013/993/zab Č.j.: STR/1171/2014 InFin, s.r.o. Říčanská 2399/3 10100 Praha Radio Kroměříž s.r.o. Kojetínská 3881/84 76701 Kroměříž Route Radio s.r.o. Stavební 992/1 70800 Ostrava RADIO BONTON a.s. Wenzigova 1872/4 12000 Praha Sp. zn./ident.:

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže RENTIÉR VYHRÁVÁ (dále jen soutěž ). 1. ÚVOD 1.1. Vstoupením do

Více

Změnový list k Základním Produktovým podmínkám Běžného účtu a Základním Produktovým podmínkám platebního styku

Změnový list k Základním Produktovým podmínkám Běžného účtu a Základním Produktovým podmínkám platebního styku Změnový list k Základním Produktovým podmínkám Běžného účtu a Základním Produktovým podmínkám platebního styku Vážená klientko / Vážený kliente, dovolujeme si Vás informovat, že s účinností od 01.12.2015

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení

Článek 1 Úvodní ustanovení Praha 13. ledna 2010 Čj. 97 059/2009-613 Český telekomunikační úřad (dále jen Úřad ) jako příslušný orgán státní správy podle 108 odst. 1 písm. b) zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích

Více

VISA ONLINE Postup pro online vyžádání víza do Spojených arabských emirátů přes www.emirates.com

VISA ONLINE Postup pro online vyžádání víza do Spojených arabských emirátů přes www.emirates.com VISA ONLINE Postup pro online vyžádání víza do Spojených arabských emirátů přes www.emirates.com Od 10. května mohou cestující společnosti Emirates z 35 zemí světa žádat o víza do UAE online prostřednictvím

Více

MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory DOTACE - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2018

MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory DOTACE - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2018 MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory DOTACE - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2018 I. Podmínky pro poskytnutí finanční podpory Všeobecné podmínky pro poskytnutí finanční

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Rámcové dodávky vizitek a razítek Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky,

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace Kontaktní osoba Jan Tůma, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 288; 267 994 475 / 272 936 597 Č. j.: SFZP 097470/2015 E-mail: jan.tuma@sfzp.cz; peter.safko@sfzp.cz Číslo zakázky: 23/2015 Systémové číslo VZ na

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnosti Svět Na Vlastní Pěst, IČO: 04194098, se sídlem na adrese V Zahrádkách 2854/9, 13000 Praha 3. I. Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Svět Na Vlastní

Více

Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Organizátorem Soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále

Více

Vědecký výzkum a vývoj, výzkum a vývoj zaměřený na výrobky a postupy (PPORD)

Vědecký výzkum a vývoj, výzkum a vývoj zaměřený na výrobky a postupy (PPORD) POKYNY V KOSTCE Vědecký výzkum a vývoj, výzkum a vývoj zaměřený na výrobky a postupy (PPORD) Tento dokument si klade za cíl srozumitelným způsobem vysvětlit povinnosti, které mají žadatelé o výjimky dostupné

Více

Sp. zn./ident.: 2012/264/zab Č.j.: zab/2998/2012

Sp. zn./ident.: 2012/264/zab Č.j.: zab/2998/2012 Rádio Pálava s.r.o. Brněnská 3163/38 695 01 Hodonín RADIO BONTON a.s. Wenzigova 4/1872 120 00 Praha 2 MAX LOYD, s.r.o. Wenzigova 4/1872 120 00 Praha 2 LONDA spol. s r. o. Křemencova 4 110 00 Praha 1 -

Více

Ceský telekomunikacní

Ceský telekomunikacní Ceský telekomunikacní úrad se sídlem Sokolovská 219, Praha 9 poštovní prihrádka 02, 225 02 Praha 025 Ceský telekomunikacní Praha 13. ríjna 2009 Cj. 55221/2009-613 úrad (dále jen "Úrad") jako príslušný

Více

Vysvětlivky k formuláři pro odvolání

Vysvětlivky k formuláři pro odvolání Vysvětlivky k formuláři pro odvolání 1. Obecné poznámky 1.1 Použití formuláře Formulář obdržíte bezplatně od EUIPO nebo si jej můžete stáhnout z internetových stránek EUIPO (http://www.euipo.europa.eu).

Více

SMĚRNICE Č. 2/2015 ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA PARDUBICE

SMĚRNICE Č. 2/2015 ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA PARDUBICE Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic SMĚRNICE Č. 2/2015 ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA PARDUBICE Zastupitelstvo města Pardubic, v souladu s ustanovením

Více

Podmínky elektronické aukce e-aukce na uzavření smlouvy o nájmu bytu ve vlastnictví společnosti RESIDOMO, s.r.o.

Podmínky elektronické aukce e-aukce na uzavření smlouvy o nájmu bytu ve vlastnictví společnosti RESIDOMO, s.r.o. Podmínky elektronické aukce e-aukce na uzavření smlouvy o nájmu bytu ve vlastnictví společnosti RESIDOMO, s.r.o. (dále též jen Podmínky ) 1. Zadavatel Zadavatelem elektronické aukce na pronájem bytů je

Více

Podporované období: leden říjen 2016. Účel programu:

Podporované období: leden říjen 2016. Účel programu: PROGRAM 2016 - Program pro poskytování dotací z rozpočtu Zlínského kraje pro rok 2016 na požární techniku nebo věcné prostředky požární ochrany jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Zlínského kraje Podporované

Více

Žádost o udělení individuálního oprávnění k využívání rádiových kmitočtů

Žádost o udělení individuálního oprávnění k využívání rádiových kmitočtů Sídlo Trvalý pobyt, Jednu možnost označit křížkem Jednu možnost označit křížkem ČESKÝ TELEKOMUNIKAČNÍ ÚŘAD se sídlem Sokolovská 219, Praha 9 poštovní přihrádka 02, 225 02 Praha 025 Žádost o udělení individuálního

Více

IČ: dle 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

IČ: dle 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Zlín Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ: 2VZ1703/2011 Zastoupený: Ing. Martou Gerychovou, Druh zadávacího řízení: ředitelkou

Více

Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Organizátorem Soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey

Více

PODMÍNKY PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY

PODMÍNKY PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY 3 GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO KOMUNIKACI ŘEDITELSTVÍ B - Informační kancelář v České republice PODMÍNKY PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ Výzva k vyjádření zájmu Skladování a distribuce propagačních

Více

Stručný průvodce přijímacím řízením ve školním roce 2013/2014

Stručný průvodce přijímacím řízením ve školním roce 2013/2014 Stručný průvodce přijímacím řízením ve školním roce 2013/2014 LISTOPAD: Do 30. 11. 2013 musí být podány přihlášky na SŠ uměleckého zaměření (kód oboru začíná na 82), kde se konají talentové zkoušky v průběhu

Více

NÁVRH. VYHLÁŠKA ze dne.2016, Čl. I

NÁVRH. VYHLÁŠKA ze dne.2016, Čl. I NÁVRH VYHLÁŠKA ze dne.2016, kterou se mění vyhláška č. 155/2005 Sb., o způsobu tvorby volacích značek, identifikačních čísel a kódů, jejich používání a o druzích radiokomunikačních služeb, pro které jsou

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Každý den nákup ZDARMA (dále

Více

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do Úplná pravidla soutěže značky ULTIME o dárkové poukazy PANDORA Ahold (Albert) Kupte 2 výrobky značky Schwarzkopf a z toho alespoň jeden značky Ultime a 25 z Vás může vyhrát poukázky na šperky Pandora v

Více

Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o.

Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o. Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o. www.laufen-cleanet.com je internetový obchod provozovaný společností LAUFEN CZ s.r.o., IČ: 257 58 691, se sídlem Praha, V Tůních 3/1637, PSČ

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Pzn.: pouze ilustrační foto

Pzn.: pouze ilustrační foto Obchodní veřejná soutěž - Budějovický advent 2013 Pzn.: pouze ilustrační foto Společnost RK Invest s.r.o. pověřená realizací akce Budějovický advent 2013 (dále jen akce ) vyhlašuje ve smyslu ustanovení

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS VYSAVAČ V HODNOTĚ NAD KČ A ZÍSKEJ MOP VILEDA V HODNOTĚ 699 KČ JAKO DÁREK

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS VYSAVAČ V HODNOTĚ NAD KČ A ZÍSKEJ MOP VILEDA V HODNOTĚ 699 KČ JAKO DÁREK Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS VYSAVAČ V HODNOTĚ NAD 2 490 KČ A ZÍSKEJ MOP VILEDA V HODNOTĚ 699 KČ JAKO DÁREK I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje

Více

Ceský telekomunikacní

Ceský telekomunikacní Ceský telekomunikacní úrad se sídlem Sokolovská 219, Praha 9 poštovní prihrádka 02,22502 Praha 025 Ceský telekomunikacní Praha 19. kvetna 2010 Cj. 71 879/2010-613 úrad (dále jen "Úrad") jako príslušný

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ 6 000 Kč NA DALŠÍ NÁKUP I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Pozn. Revizemi jsou vyznačeny významové změny ve výrokové části oproti stávající verzi všeobecného oprávnění.

Pozn. Revizemi jsou vyznačeny významové změny ve výrokové části oproti stávající verzi všeobecného oprávnění. N Á V R H Pozn. Revizemi jsou vyznačeny významové změny ve výrokové části oproti stávající verzi všeobecného oprávnění. Praha xx 2019 Čj. ČTÚ-8 933/2019-613 Český telekomunikační úřad (dále jen Úřad )

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením (dále jen výzva ) Rámcová smlouva na poskytování překladatelských služeb

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením (dále jen výzva ) Rámcová smlouva na poskytování překladatelských služeb Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením (dále jen výzva ) Rámcová smlouva na poskytování překladatelských služeb Veřejná zakázka je spolufinancována z Operačního programu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Městský obvod Pardubice IV

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Městský obvod Pardubice IV STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Městský obvod Pardubice IV SMĚRNICE Č. 3/2015 ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE IV Poskytování dotací z Programu podpory sportu, volného času

Více

MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory dotace - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2015

MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory dotace - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2015 MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory dotace - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2015 I. Podmínky pro poskytnutí finanční podpory Všeobecné podmínky pro poskytnutí finanční

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Cestujeme hezky česky - O největšího výletníka (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Cestujeme hezky česky - O největšího výletníka (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Cestujeme hezky česky - O největšího výletníka (dále jen jako soutěž ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je společnost Penny Market s. r. o., se sídlem Radonice,

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trutnov, Volanovská 243 tel.: 499 315 111, e-mail: sekretariat@sou-trutnov.cz, www.sou-trutnov.cz Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Věc: Veřejná zakázka

Více

Podmínky Soutěže MINECRAFT 6, O SKVĚLÉ CENY (dále také Podmínky nebo Podmínky Soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Podmínky Soutěže MINECRAFT 6, O SKVĚLÉ CENY (dále také Podmínky nebo Podmínky Soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Podmínky Soutěže MINECRAFT 6, O SKVĚLÉ CENY (dále také Podmínky nebo Podmínky Soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Organizátorem Soutěže MINECRAFT 6, O SKVĚLÉ CENY (dále také Soutěž ) je Egmont Polsko s.r.o.

Více

Stanovy SFL - Small Floorball League

Stanovy SFL - Small Floorball League SFL - Small Floorball League I. Základní ustanovení Stanovy SFL - Small Floorball League 2013-2014 1. Small floorball league (SFL) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel

Více

Obchodní podmínky systému e-aukce.eu

Obchodní podmínky systému e-aukce.eu Obchodní podmínky systému e-aukce.eu I. Výklad pojmů Níže uvedené pojmy se vztahují na Smlouvu a všechny ostatní smluvní dokumenty a mají následující význam: E-aukce: on-line výběrové řízení, tj. elektronická

Více

Speciální výstava slovenských čuvačů Chržín, 26. 9. 2015

Speciální výstava slovenských čuvačů Chržín, 26. 9. 2015 Speciální výstava slovenských čuvačů Chržín, 26. 9. 2015 Místo konání: Chržín 1, Stará Fara www.chrzin1.cz Se zadáváním titulů: Vítěz vítězka speciální výstavy SC Vítěz vítězka mladých speciální výstavy

Více

Výzva k podání nabídek na poskytnutí KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU-zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek na poskytnutí KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU-zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek na poskytnutí KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU-zadávací dokumentace I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI Název zadavatele: statutární město Liberec Sídlo: Nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 IČ:

Více

Městys Koloveč U Staré fary 142, Koloveč Tel , Fax ,

Městys Koloveč U Staré fary 142, Koloveč Tel , Fax , -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zadavatel: Městys Koloveč Sídlem: Zastoupený: Ing. Václavem Perglem, starostou městyse IČ:00253481

Více

Podmínky pro podávání žádostí o přijetí dítěte k docházce dětských jeslí pro následující školní rok

Podmínky pro podávání žádostí o přijetí dítěte k docházce dětských jeslí pro následující školní rok Podmínky pro podávání žádostí o přijetí dítěte k docházce dětských jeslí pro následující školní rok Vážení rodiče, příjem přihlášek do dětských jeslí (dále jen jesle ) pro současný školní rok (1.9. 31.8.)

Více