SV K ba b a Smr m ž r SV Ra R d a im V v a rˇí rˇ k Rac ciin g te tea m

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SV K ba b a Smr m ž r SV Ra R d a im V v a rˇí rˇ k Rac ciin g te tea m"

Transkript

1 SV SV Kuba Smrž Radim Vavřík Racing team

2 DANIEL VALENTA Manager teamu SV Racing Jednatel nadnárodní společnosti MONZA CZ s r.o. zabývající se odpadovým hospodářstvím a vývojovou činností v oblasti likvidace nebezpečného odpadu. Dovolte abych Vám představil nový supermoto team SV Racing. Nabídku zastupovat tento team, jsem přijal s velkým nadšením, neboť jeho složení, koncepce, celkový přístup a přístup k obchodním partnerům, mezi které patřím i já sám, je zárukou opravdové profesionality v oblasti motorismu. Za mnoho let obchodování s velkými koncerny vím, že ať už firma, nebo dobře fungující team potřebuje maximální profesionalitu a mnohaleté zkušenosti v dané oblasti, které mí přátelé jako je Radim Vavřík a jeho blízký kolega a špičkový jezdec silničních motocyklů WSBK Jakub Smrž bezpochyby mají. Velmi se těším na nadcházející sezónu mistrovství republiky supermoto 2011, ve které se s Vámi rádi setkáme, ať už jako s přáteli motoristického sportu, tak i jako s potencionálními partnery. Daniel Valenta

3 JAKUB SMRŽ # 96 Datum narození : České Budějovice K motorkám jsem měl blízko už od mala, protože táta závodil na silničních motorkách. Později se začal věnovat organizování Mistrovství republiky na letišti v Plané u českých Budějovicích a výchově mládeže. Tím jsem se před motokros a plochou dráhu dostal k silničním závodům Koncem roku 2010 mám odjeto přes 200 závodů Mistrovství Světa v silničních závodech v kategoriích 125 ccm, 250 ccm, Superbike a Endurance. S Radimem Vavříkem, který se mnou od roku 2010 jezdí na závody jako osobní trenér a poradce jsme se po mých tréninkových zkušenostech v supermotu, závodě Olympia Nigh Show a Slovenském Mistrovství v Dunajské Stredě rozhodli spolu s Radimem Vavříkem seniorem jakožto majitelem a Danielem Valentou co by managerem založit supermoto tým SV Racing, s kterým se hodláme prioritně věnovat Mistrovství ČR a Mistrovství Rakouska a Německa, kde se sám zúčastním několika závodů. Naším cílem je především skvěle se prezentovat, čímž zvednout úroveň českého supermota. Po premiérové sezóně, která pro nás bude jako zkušební, bychom se chtěli začít díky našim zkušenostem jak v závodech, tak ve fyzické přípravě jezdců, věnovat výchově mládeže a nových talentů. Závodní kariéra: MEZ MČR 125 ccm - 9. místo (dojeté 2 závody z pěti), IDM 125 ccm místo (nejel všechny závody) MEZ MČR 125 ccm - 1. místo, IDM 125 ccm místo (nejel všechny závody), Mistrovství Evropy 125 ccm místo v Mostě, Mistrovství Světa 125 ccm - debut na divokou kartu ( závod v Brně - porucha) MEZ MČR 125 ccm - 1. místo, IDM 125 ccm místo (nejel všechny závody), Mistrovství Evropy 125 ccm místo, Mistrovství Světa 125 ccm (divoká karta v Brně) místo MEZ MČR 125 ccm - 1. místo, Mistrovství Evropy 125 ccm - 2. místo, MEZ Mistrovství Německa IDM 125 ccm - dvě vítězství, Grand Prix 125 ccm místo (divoká karta v Brně místo /5 bodů/) Grand Prix 125 ccm místo (50 bodů), Mistrovství Španělska 125 ccm - 7. místo (absolvoval pouze dva závody - 1 vítězství) Grand Prix 125 ccm místo (3 body), Grand Prix 250 ccm místo (1 bod) Grand Prix 250 ccm místo (12 bodů), European Superstock místo (1 bod) /absolvoval pouze poslední závod/ Grand Prix 250 ccm místo (20 bodů) Grand Prix 250 ccm místo (19 bodů) Grand Prix 250 ccm místo (58 bodů) WSBK místo (66 bodů), 24 hodin Le Mans - 7. místo, 200mil Willow Springs - 2. místo WSBK místo (120 bodů), MS Endurance - 8 hodin Qatar - 3.místo WSBK místo (169 bodů), nejlepší výsledek 3. místo v Assenu WSBK místo (110 bodů), nejlepší výsledek 4. místo v Imole.

4 RADIM VAVŘÍK # 34 Datum narození : Zlín Radim je jeden z nejstarších a nejzkušenějších jezdců současného supermota v České republice. Jeho kariéra začala na bikrosu v roce V roce 1992 přesedlal na motokrosový motocykl v kategorii Žáci a naděje. Během několika let se propracoval do mistrovství republiky, dvě sezóny závodil v mistrovství Evropy a vyzkoušel si i několik závodů mistrovství světa třídy 500ccm. V roce 2002 si díky zraněním a pomoci našeho nejlepšího supermotárdisty Petra Vorlíčka poprvé vyzkoušel supermoto a zůstal dodnes. Za 8 let se zúčastnil různých mistrovství, ať už Evropy, ČR, Slovenska, Rakouska, Německa, Itálie, Polska, Švýcarska, Maďarska a dvakrát se probojoval do mistrovství světa družstev vítěz Eurotel cup motocross 1998 Finále mistrovství Evropy motocross 2001 vítěz Autodemont cup motocross Místo mčr Prestige supermoto Místo družstev mčr - supermoto Místo mčr 450 ccm, 10. Místo MS družstev Místo mčr 450 ccm, 3.místo mčr prestige, 8.místo MS družstev Místo msr 450 ccm Místo supermoto Olympia Night Show V roce 2010 Radim začal spolupracovat s Jakubem Smržem ve WSBK jako jeho trenér a asistent. V roce 2011 se Radim a Jakub domluvili jak na spolupráci ve WSBK, tak i v supermotu. Radim Vavřík : Jsem moc rád, že můžu s Kubou spolupracovat, jak už mu pomoci k co nejlepším výsledkům ve WSBK, tak i co se týče spolupráce v našem supermoto teamu SV. Myslím, že máme k dispozici výborné jezdce a hlavně skvělou partu lidí a velmi se těším na nadcházející sezónu. Díky Kubovi mám před sebou na příští sezónu několik výzev a pro náš úspěch chci udělat maximum.

5 MATĚJ ŠKUBAL #182 Datum narození : Zlín V mých 10.letech po úplných začátcích na motorce jsme se rozhodli koupit první zavodní stroj Kawasaki 85 a vše to začalo. V motokrosové juniorské třídě 85 jsem jezdil 5 roků,a v mém 15.roku života začali přicházet první úspěchy, po perných trénincích s Radimem Vavříkem. Následovala třída 125 a tady první větší úspěchy v roce 2004 v přeborech motokrosu 2.místo Východočesky pohár, 3.místo v mistrovství Moravy,. Motokros byl pro mě velkou školou a získal jsem vněm dobré zkušenosti všeobecně pro závodění. V roce 2007 jsem uslyšel o supermotu od Radima a netrvalo dlouho a jeli jsme to vyzkoušet. Od malých krůčků jsme se dostali až na závody MMČR a MMSR a ihned jsme jeli cely seriál. V letošním roce 2010 jsem získal titul mistra republiky ve třídě S2, což je největší úspěch mé kariéry a povzbudil to ve mně ambice nastoupit do příští sezóny pod plným plynem třídu S1. Pro sezónu 2011 mi byla nabídnuta spolupráce s týmem SV Racing team a rozhodli jsme se pro vstup do tohoto týmu a věřím, že nám to přinese nejen úspěchy, ale také zábavu s dobrou partou.

6 MILOSLAV ŘIHÁK # 181 Datum narození : Míškovice Rok 2003 byl v závodění pro Miloše prémiový. Na Kawasaki 80 stihnul odjezdit pár závodů v motokrosu, ale ihned na začátku roku 2004 přestoupil do supermota, což se ukázalo jako opravdu dobrý nápad, kdy hned ve svém premiérovém roce dokázal v juniorské kategorii obsadit celkové třetí místo MMČR. Následující rok ihned přestoupil do Prestige mezi nejlepší jezdce ČR. V následujících sezónách se poctivou prací propracovával mezi špičku a v roce 2008 slavil první velký úspěch v podobě třetího místa v supermoto Olympia Night Show. Rok 2010 po přestupu na motocykl Honda, byl pro Miloše vůbec nejúspěšnější, kdy se zařadil mezi nejužší špičku prestižní kategorie S1, dokázal vyhrát několik závodů mistrovství republiky a do posledního závodu živil i naději na titul mistra republiky. Zúčastnil se také MM Německa třídy S1, kde se také ve velmi silné konkurenci neztratil. Pro následující sezónu s ním vedení SV racing teamu počítá jako s teamovou jedničkou místo MMČR juniorů místo Olympia Night Show místo MMČR S1, 3.místo MMSR Prestige Komentář jezdce k nové sezoně 2011: V budoucí sezóně 2011 budu jezdit za SV Racing Team pod vedením Jakuba Smrže a Radima Vavříka. Ještě sezona ani nezačala a už začínám mít dobré pocity jen z přípravy, přístupu a organizace Jakuba a Radima k teamu. Protože mají v jejich postaveni hromadu možností a zkušeností. Tak se hrozně těším, až poprvé přijedeme na závody.

7 MILAN VOPATŘIL # 79 Datum narození : Zlín Milan začínal se závoděním ve svých 29ti letech. O co měl pozdější start, o to je jeho snaha závodit větší a růst rychlejší. Za tři sezóny se dokázal probojovat do špičky Slovenského mistrovství supermota třídy S2, kde několikrát dosáhl pódiových umístění a rovněž se několikrát umístit do patnáctého místa v Českém mistrovství. Pro SV Racing Team je ta nejlepší volba pro sezónu 2011 do kategorie S2. Milan Vopatřil : Na supermotu mám nejradši adrenalin a super zábavu. Rád se v depu potkávám s kamarády a vůbec si závodní víkend užívám jak to jde. Jsem moc rád, že můžu v sezóně 2011 jet za SV Racing Team a udělám vše co je v mých silách abych dosáhl ještě lepších výsledků a dokázal tak, že si nominaci plně zasloužím.

8 JAN MAREK # 86 Datum narození : Zlín Honza svým začátkem kariéry, až na konci letošní sezóny, je služebně nejmladší z celého teamu. O to větší má závodnické srdce, což dal najevo hned prvním závodem Mistrovství Slovenska v Dunajské Stredě, kde obsadil hned třetí místo a následným stejným výsledkem ve Vyškově. Sezóna 2011 bude pro Honzu znamenat hlavně sbírání zkušeností a možnost najet co nejvíce moto hodin jak na tréninku, tak i v závodě. Jan Marek : Od malička jsem chtěl závodit, ale bohužel mi to neumožňovala finanční situace. Díky Milanovi Vopatřilovi se mi podařilo se svézt v letošní sezóně a vyzkoušet si o čem supermoto je. Od supermota v příští sezóně očekávám hlavně adrenalin a to, že si můžu sám sobě něco dokázat. Za cíl jsem si stanovil výkonnostně dohnat Radima Vavříka. Za nejlepší moment své zatím krátké kariéry považuji závod, kdy u trati stál Jakub Smrž a dokázal fandit i takovým, jako jsem já. Hodně mi to pomohlo. Proto jsem moc rád za nabídku na příští sezónu.

9 SV SV Kuba Smrž Radim Vavřík Racing Racing team

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

Czech & Slovak TM Racing photo day Slušovice Alessandro Ferrari TM a Bonver Pavel Tvrdý Roman Heirich, Zdeněk Gottvald Miroslav Ševela

Czech & Slovak TM Racing photo day Slušovice Alessandro Ferrari TM a Bonver Pavel Tvrdý Roman Heirich, Zdeněk Gottvald Miroslav Ševela Czech & Slovak TM Racing photo day Slušovice Bylo to už před dvěmi týdny, v sobotu 2.4., ale ke zpracování načerpaného materiálu jsem se dostal až nyní... Dovozce značky TM Racing do České a Slovenské

Více

Prezentace sportovce

Prezentace sportovce Prezentace sportovce Ondřej Vostatek / člen juniorské reprezentace AČR FIM CEV Repsol 2019 - Moto 3 FIM CEV Repsol 2018 - ETC CEV RFME 2018 - Pre-moto 3 1 podium FIM CEV Repsol 2017 - ETC CEV RFME 2017

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2018 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30.12.2018 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a kulturních

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2009 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte, abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

Terénní soutěže motocyklů E N D U R

Terénní soutěže motocyklů E N D U R Terénní soutěže motocyklů E N D U R O Vážení přátelé, 2 do rukou se Vám dostává bulletin, jehož smyslem a cílem je představit Vám oddíl soutěžního motocyklového sportu ENDURO VTJ Benešov ARMY TEAM. Tento

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Oddíl OK Dobříš se zaměřuje na sporty v přírodě, zejména orientační běh. Věnujeme se především dětem, do jednotlivých aktivit a závodů se ale často zapojují i jejich

Více

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný Jan Charouz Datum narození: 17. července 1987 Místo narození: Praha, Česká republika Národnost: česká Bydliště: Praha Rodinný stav: svobodný První závod: 1995 Tovární jezdec Aston Martin Racing v Le Mans

Více

Co jsou silniční motocyklové závody?

Co jsou silniční motocyklové závody? PARTNERSKÁ NABÍDKA PRO ROK 2012 Co jsou silniční motocyklové závody? Je to druh motocyklového sportu, při kterém se jezdí na automotodromech s asfaltovým povrchem pro tento sport předem určených. Před

Více

Prezentace sportovce

Prezentace sportovce Prezentace sportovce Ondřej Vostatek / člen juniorské reprezentace AČR Účast na FIM CEV Repsol 2017-18 Účast na CEV RFME 2016-18 Mistr Evropy 2015 Dvojnásobný Mistr Německa Několikanásobný Mistr ČR Základní

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2017 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2017 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012 2018 HISTORIE TÝMU 1996 - založení triatlonového a cyklistického oddílu 2004 -zahájení práce s mládeží 2005 - první úspěchy na regionální úrovni - první stupně vítězů v Českém poháru 2008-1. mistrovský

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Historie OK Dobříš se píše od roku 2011, kdy vznikl jako nový sportovní klub se zaměřením na sporty v přírodě, především orientační běh. Cílem zakladatelů OK Dobříš

Více

OCENĚNÍ SPORTOVCŮ, TRENÉRŮ A DRUŽSTEV

OCENĚNÍ SPORTOVCŮ, TRENÉRŮ A DRUŽSTEV OCENĚNÍ SPORTOVCŮ, TRENÉRŮ A DRUŽSTEV v sezóně 2012/2013 28. 11. 2013 Expozice času orientační běh Michal Bořánek 1. místo - Zimní liga 2012/2013 v kategorii H14 1. místo - mistr Hanácké oblasti/olomouckého

Více

Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010

Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010 Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010 Vážení sportovní přátelé, Dovolte mi, abych ve stručnosti zhodnotil uplynulou soutěžní sezonu, která pro nás opět byla velmi úspěšná. Hlavně díky Vaší podpoře dosáhla

Více

PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA

PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA Příloha N 072 MMČR družstev Extraliga - Přebor družstev 1. Liga.doc - 28 - PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA N 072. 1 N 072. 2 N 072. 3 N 072. 4 N 072. 5 N 072.

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou. Hodnocení sezóny 2014. www.stalak-devoss.

Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou. Hodnocení sezóny 2014. www.stalak-devoss. Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou Hodnocení sezóny 2014 www.stalak-devoss.cz Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad Kněžnou Tým STALAK DeVOSS

Více

MŇUK MOTOKROS TEAM VYSOKÉ MÝTO SPONZOŘI 2014

MŇUK MOTOKROS TEAM VYSOKÉ MÝTO SPONZOŘI 2014 MŇUK MOTOKROS TEAM VYSOKÉ MÝTO SPONZOŘI 2014 MMČR V MOTOSKIJÖRINGU Mňuk - Langer " vicemistři ČR v motoskijöringu" Tisková informace vyhlášení mistrů V dobřanském Dřeváku se v neděli 02. 03., sešli všichni

Více

Kalendář podniků ČSMS 2012

Kalendář podniků ČSMS 2012 Kalendář podniků ČSMS 2012 Víc jak osmdesát motocyklových závodů je zapsáno v kalendáři podniků konaných pod záštitou Českého svazu motocyklového sportu. Uveřejnění kalendáře podniků ČSMS je dalším důležitým

Více

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most Úspěchy 2018 1. Soutěž Dance Cup Markvartice 11.3. 2018 První krok do taneční sezóny 2018 završen úspěšně. Děti A Aliens 1.místo choreografie: Alena Karlovská JVK B Vibes of Africa 3.misto choreografie:

Více

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012 2017 HISTORIE TÝMU 1996 - založení triatlonového a cyklistického oddílu 2004 -zahájení práce s mládeží 2005 - první úspěchy na regionální úrovni - první stupně vítězů v Českém poháru 2008-1. mistrovský

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2007 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte,abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

Projekt reprezentace DP na období verze

Projekt reprezentace DP na období verze Projekt reprezentace DP na období 2016-7 2.1 verze Mgr. Jan Srb N O M I N A C E D O R E P R E Z E N T A Č N Í H O D R U Ž S T V A 1. senioři A tým: přímí kvalifikanti na OH nebo plavci s umístěním do 8.

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2016 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2016 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR Svaz motokrosu AČR

NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR Svaz motokrosu AČR NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR Svaz motokrosu AČR PŘÍLOHA N 041 TERÉNNÍ ZÁVODY MOTOCYKLŮ PŘEBOR STŘEDISEK MOTOCYKLOVÉHO SPORTU MOTOKROSU VERZE 2017 N 041.1 VŠEOBECNÉ USTANOVENÍ... 2 N 041.2 VYHLÁŠENÍ

Více

LÉKAŘSKÝ ŘÁD FMS AČR 2014

LÉKAŘSKÝ ŘÁD FMS AČR 2014 LÉKAŘSKÝ ŘÁD FMS AČR 2014 PŘÍLOHA N09 - NÁRODNÍ LÉKAŘSKÝ ŘÁD N 09.1 N 09.1.1 N 09.1.2 N 09.1.3 N 09.1.4 N 09.1.5 N 09.1.6 N 09.2 N 09.3 N 09.3.1 N 09.3.2 N 09.3.3 N 09.3.4 N 09.3.5 N 09.3.6 N 09.3.7 N

Více

CYKLISTICKÝ KLUB TEAM BIKE BŘEZOVÁ o.s.

CYKLISTICKÝ KLUB TEAM BIKE BŘEZOVÁ o.s. CYKLISTICKÝ KLUB TEAM BIKE BŘEZOVÁ o.s. Výroční zpráva za rok 2012 Vážení příznivci cyklistiky Stalo se již dobrou tradicí, že koncem každého roku přistupujeme k hodnocení naplňující se sezóny a výsledky

Více

Remerx Merida Team Kolín.

Remerx Merida Team Kolín. Remerx Merida Team Kolín Shrnutí sezóny 2013 Závodníci Remerx-Merida Teamu Kolín se opět výrazně prosadili na vrcholných domácích soutěžích, za poslední rok získali 18 medailí z MČR ve všech cyklistických

Více

Přímý přenos zápasu O2 Extraligy ledního hokeje a NHL. přímý přenos tréninku Formule 1/Moto GP

Přímý přenos zápasu O2 Extraligy ledního hokeje a NHL. přímý přenos tréninku Formule 1/Moto GP Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Přímý přenos Premier League a KHL Přímý přenos UEFA Champions League Přímý přenos UEFA Champions League Přímý přenos zápasu O2 Extraligy ledního hokeje a NHL Přímý přenos

Více

CYKLISTICKÝ KLUB TEAM BIKE BŘEZOVÁ o.s. soutěžním roce 2016

CYKLISTICKÝ KLUB TEAM BIKE BŘEZOVÁ o.s. soutěžním roce 2016 CYKLISTICKÝ KLUB TEAM BIKE BŘEZOVÁ o.s. v soutěžním roce 2016 Vážení přátelé cyklistiky, Sezóna 2016 je za námi. Cyklistický klub Team bike Březová dosáhl několika zajímavých úspěchů, ale s průběhem roku

Více

Mezinárodní přebor České republiky Mini GP, Mini Moto, Skútr Sosnová, 10. 6 2012

Mezinárodní přebor České republiky Mini GP, Mini Moto, Skútr Sosnová, 10. 6 2012 Mezinárodní přebor České republiky Mini GP, Mini Moto, Skútr Sosnová, 10. 6 2012 Štěstí na počasí I když o víkendu šel déšť přes skoro celou Českou republiku, měli skútraři a mladé české naděje v MiniGP

Více

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC SEZÓNY 2013/2014 jméno oddíl (navrhovatel) sport úspěchy Tomáš Korený Korený - racing, s.r.o. karting (motokáry) 13x 1.místo, 1x 2.místo, 3x 3.místo,

Více

Michalík poprvé v první desítce i za volantem

Michalík poprvé v první desítce i za volantem Michalík poprvé v první desítce i za volantem Autor: Miroslav Vebr, 19. 1. 2009 12:36 Romana Michalíka si motoristická veřejnost spojuje hlavně s úzkými řidítky. S motorkami v terénu dosáhl Palič mnoha

Více

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO SILNIČNÍ ZÁVODY MOTOCYKLŮ M ČR, P ČR A PŘÍRODNÍ OKRUHY PŘÍLOHA N 022

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO SILNIČNÍ ZÁVODY MOTOCYKLŮ M ČR, P ČR A PŘÍRODNÍ OKRUHY PŘÍLOHA N 022 Národní sportovní řády FMS AČR pro SZM AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO SILNIČNÍ ZÁVODY MOTOCYKLŮ M ČR, P ČR A PŘÍRODNÍ OKRUHY PŘÍLOHA N 022 2016 www.autoklub.cz

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala?

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala? S házenou začala v ŠKP Bratislava, po přesunu do Maďarska oblékala dres Győri Audi Eto KC, jednoho z nejlepších klubů v Evropě. Emma Hudáková, nová levá spojka Slavie Praha, která se i díky spoluhráčkám

Více

Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate

Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate Mladá Boleslav prosinec 2010 2 Filip Vít (*1996) se stal členem oddílu karate TJ Auto Škoda Mladá Boleslav koncem roku 2006. Od následujícího roku začal

Více

14th WMRA International Youth Cup Mountain Running

14th WMRA International Youth Cup Mountain Running 14th WMRA International Youth Cup Mountain Running 14. WMRA MEZINÁRODNÍ POHÁR MLÁDEŽE V BĚHU DO VRCHU /NAHORU/?.?.2019? /? SP v běhu do vrchu mládeže v roce 2019. Regule soutěže WMRA Podle regulí WMRA

Více

ÚAMK AMK Biketrial klub Olomouc

ÚAMK AMK Biketrial klub Olomouc ÚAMK AMK Biketrial klub Olomouc Výroční zpráva o činnosti za rok 2010 Úvod Do roku 2010 vstupoval klub, stejně jako všichni ostatní, se slovem krize v zádech. Nebylo jisté financování další sportovní sezony,

Více

ZÁKLADNÍ ČINNOSTÍ KLUBU JE ZÁVODNÍ SJEZDOVÉ LYŽOVÁNÍ A PŘÍPRAVA TALENTOVANÉ MLÁDEŽE NA SPORTOVNÍ KARIÉRU

ZÁKLADNÍ ČINNOSTÍ KLUBU JE ZÁVODNÍ SJEZDOVÉ LYŽOVÁNÍ A PŘÍPRAVA TALENTOVANÉ MLÁDEŽE NA SPORTOVNÍ KARIÉRU VÍTÁME VÁS 1 STRATEGIE 2019/2020 ZÁKLADNÍ ČINNOSTÍ KLUBU JE ZÁVODNÍ SJEZDOVÉ LYŽOVÁNÍ A PŘÍPRAVA TALENTOVANÉ MLÁDEŽE NA SPORTOVNÍ KARIÉRU KRÁTKODOVÉ CÍLE FYZICKÁ PŘÍPRAVA / RTC METODIKA LYŽAŘSKÝCH DOVEDNOSTÍ

Více

Skupina dospělých. Slavia Hradec Králové 2012

Skupina dospělých. Slavia Hradec Králové 2012 Skupina dospělých Slavia Hradec Králové 2012 MČR DRUŽSTVA 2012 7. místo 28. místo Disk Ligy Česká liga klubů: 5. místo Česká liga štafet: D21: 5. místo H21: 20. místo Licence pro rok 2013 E: Jedličková

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky v motoskijöringu 2012 Zvláštní ustanovení

Mezinárodní mistrovství České republiky v motoskijöringu 2012 Zvláštní ustanovení ORION SHIVA KTM CUP 2012 ORION SHIVA KTM CUP 2012 Mezinárodní mistrovství České republiky v motoskijöringu 2012 Zvláštní ustanovení Název podniku: Číslo podniku: ORION SHIVA KTM CUP 2012 Mezinárodní MČR

Více

O. KARTING 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR

O. KARTING 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR O. KARTING 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR 1.1 Všeobecná ustanovení 1.1.1 Pro rok 2016 je vypsáno Mistrovství ČR, kterého se mohou účastnit jezdci s platnou národní, nebo mezinárodní licencí pro karting vydanou

Více

Varianty kvalifikačních jízd:

Varianty kvalifikačních jízd: Přehled variant Časového rozvrhu závodu - 2013 VARIANTA A: MX2 + OPEN 2 skupiny (MX2 a OPEN) Veterán I, II, III 2 skupiny VARIANTA B: MX2 + OPEN 2 skupiny (MX2 a OPEN) nad 40 jezdců Veterán I, II, III

Více

Přehled variant Časového rozvrhu závodu Varianty kvalifikačních jízd:

Přehled variant Časového rozvrhu závodu Varianty kvalifikačních jízd: Přehled variant Časového rozvrhu závodu - 2011 VARIANTA A: MX2 + OPEN 2 skupiny (MX2 a OPEN) Veterán I, II, III 2 skupiny VARIANTA B: MX2 + OPEN 2 skupiny (MX2 a OPEN) nad 40 jezdců Veterán I, II, III

Více

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Dne 18. 4. 2017 proběhla od 18:30 hod. v prostorách galerie Aquacentra v Jičíně schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký

Více

Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 44 let.

Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 44 let. Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 44 let. Jsem amatérským závodníkem a zaměřuji se především na vytrvalostní cyklistiku. V posledních letech se věnuji téměř výhradně silniční

Více

Vážení přátelé motorismu, obchodní partneři,

Vážení přátelé motorismu, obchodní partneři, Vážení přátelé motorismu, obchodní partneři, ve Zpravodaji březen 2011 jsem popisoval činnost, kterou jsme se zabývali v minulých měsících tj. zvýšené ceny pohonných hmot v návaznosti na samotnou asistenční

Více

HMP Propozice

HMP Propozice 1. Šampionát a závod 1.1. Sedmý ročník individuálního šampionátu závodů motokár. Seriál 7 závodů během roku 2019, který je určen pro širokou veřejnost, tedy jak pro začínající, tak i pro pokročilé a profesionální

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro

Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro Název podniku: ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ENDURO PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY ENDURO Číslo podniku:

Více

Silniční keramická směs HF / LF. Silniční sintermetalická směs HS / LS

Silniční keramická směs HF / LF. Silniční sintermetalická směs HS / LS SBS je synonymem pro vynikající výrobky v oblasti brzdových destiček. Výrobce, firma Obtec a/s byla založena v roce 1964 a v roce 1977 byla tato firma první, která nabízela brzdové destičky bez příměsi

Více

Výsledkový servis

Výsledkový servis Marcel Gebert Výsledkový servis 24.-25.11.2018 Uspěli jsme nejen na MČR družstev, ale také na dalších soutěžích!!! Získali jsme 5x 4x 6 Skvělého výsledku dosáhli Ondřej Routa s Petrou Větrovskou. Před

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 47 věc : Dotace v oblasti sportu z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v roce 2016 Mimořádné žádosti o dotace poskytnutí

Více

Závěrečná zpráva. Sportovní centrum mládeže - 29er. David Křížek trenér SCM ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

Závěrečná zpráva. Sportovní centrum mládeže - 29er. David Křížek trenér SCM ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Závěrečná zpráva Sportovní centrum mládeže - 29er David Křížek trenér SCM %1 Závěrečná zpráva Sportovní centrum mládeže - 29er Popis Na začátku loňského roku bylo zakoupeno 10 plachetnic lodní třídy mládežnických

Více

Mistrovství České republiky v motoskijöringu 2010 Zvláštní ustanovení

Mistrovství České republiky v motoskijöringu 2010 Zvláštní ustanovení ORION SHIVA KTM CUP 2010 ORION SHIVA KTM CUP 2010 Mistrovství České republiky v motoskijöringu 2010 Zvláštní ustanovení Název podniku: ORION SHIVA KTM CUP 2010 - Mistrovství ČR v motoskijöringu Číslo podniku:

Více

Tréninkové středisko mládeže Královéhradecko orientační běh. Hodnocení činnosti TSM za rok 2017

Tréninkové středisko mládeže Královéhradecko orientační běh. Hodnocení činnosti TSM za rok 2017 Tréninkové středisko mládeže Královéhradecko orientační běh Hodnocení činnosti TSM za rok 2017 Hradec Králové, 26.11.2017 Seznam členů TSM v roce 2017 jméno skupina TSM kategorie oddíl 1. Bendák Jan A

Více

NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR. Svaz motokrosu AČR

NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR. Svaz motokrosu AČR NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR Svaz motokrosu AČR PŘÍLOHA N 034 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V MOTOKROSU DRUŽSTEV VERZE 2015 N 034.1 VŠEOBECNÉ USTANOVENÍ.... 3 N 034.1.1 Všeobecné ustanovení.

Více

Plavecký oddíl TJ Prostějov

Plavecký oddíl TJ Prostějov Plavecký oddíl TJ Prostějov Historie oddílu Prostějovský plavecký oddíl byl založen v roce 1951. Až do roku 1961 byla situace obtížná, protože v Prostějově nebyl funkční krytý bazén, v kterém by se dalo

Více

MOTOCHINA CUP 2010 SERIÁL AMATÉRSKÝCH ZÁVODŮ MOTOREK A ČTYŘKOLEK

MOTOCHINA CUP 2010 SERIÁL AMATÉRSKÝCH ZÁVODŮ MOTOREK A ČTYŘKOLEK MOTOCHINA CUP 2010 SERIÁL AMATÉRSKÝCH ZÁVODŮ MOTOREK A ČTYŘKOLEK PRAVIDLA A POKYNY PRO ZÁVODY: 1. Dva povinné viditelné body pro startovní číslo: - na přední tabulce (platí i pro čtyřkolky) - na zádech

Více

Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem.

Martin Čenda Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Čendova RZtka Autor: Jakub Malina, 4. 9. 2016 10:24 Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Jako

Více

zleva: Pavel Melichar, manažer Ladislav Krupička, Jan Zaremba, František Hrobský

zleva: Pavel Melichar, manažer Ladislav Krupička, Jan Zaremba, František Hrobský zleva: Pavel Melichar, manažer Ladislav Krupička, Jan Zaremba, František Hrobský Tým byl založen v roce 1991. Od svého založení se orientujeme převážně na soutěže Enduro a motokrosové závody. Hlavní činností

Více

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU Vyhlášení mistrů ČR v motocyklovém sportu 2013 a další ocenění jezdcům, kteří se umístili do 3. místa v seriálech Mistrovství Evropy a Mistrovství světa. Při této příležitosti bylo předáno také ocenění

Více

Násedlovice - review Pátek, 27 Duben :49

Násedlovice - review Pátek, 27 Duben :49 Násedlovice Průběžné třetí místo udržela sudoměřická vrchařská stáj v seriálu Liqui Moly Berg Cup 2012. Tým REC získal v součtu jednotlivých jezdců v týmové trofeji pětapadesát bodů ze šedesáti možných.

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro Přebor C enduro. Zvláštní ustanovení

Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro Přebor C enduro. Zvláštní ustanovení Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro Přebor C enduro Zvláštní ustanovení Název podniku: MEZINÁRODNÍMISTROVSTVÍČESKÉREPUBLIKY ENDURO, PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY ENDURO,

Více

Zvláštní ustanovení. Číslo podniku: AČR 220/158 EMN 22/110, 25/108 Místo podniku: Kaplice. Datum pořádání:

Zvláštní ustanovení. Číslo podniku: AČR 220/158 EMN 22/110, 25/108 Místo podniku: Kaplice. Datum pořádání: Zvláštní ustanovení Mezinárodní Mistrovství České republiky sajdkár Mezinárodní Mistrovství České republiky čtyřkolek a čtyřkolek tř.veterán Přebor České republiky čtyřkolek tř. ženy, junior I., junior

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2011 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, dovolte,abychom Vás seznámili se sportovními výsledky týmu a taktéž s reklamní činnosti v uplynulé

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR POPLATKY FMS AČR, FIM A FIM EUROPE, TERMÍNY PRO HLÁŠENÍ PODNIKŮ DO KALENDÁŘE

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR POPLATKY FMS AČR, FIM A FIM EUROPE, TERMÍNY PRO HLÁŠENÍ PODNIKŮ DO KALENDÁŘE FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR POPLATKY FMS AČR, FIM A FIM EUROPE, TERMÍNY PRO HLÁŠENÍ PODNIKŮ DO KALENDÁŘE FMS AČR 2013 www.autoklub.cz 31 Ročenka 2013 ZPŮSOB ÚHRADY POPLATKŮ Veškeré zde uvedené platby

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ 2 PROJEKT MČR 2015 Po několika letech s vozy s předním pohonem bychom rádi opět usedli do čtyřkolky. Volba padla na vůz Škoda Fabia S2000, se kterou jsme v roce 2013 absolvovali

Více

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 r a c i n g t e a m AGROTEC racing team se v roce 2005 zúčastnil seriálu: Mistrovství ČR ve Sprintrally dle následujícího kalendáře. TERMÍN KONÁNÍ NÁZEV PODNIKU 11.-12.

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro. Zvláštní ustanovení

Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro. Zvláštní ustanovení Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro Zvláštní ustanovení Název podniku: MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ENDURO PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY ENDURO Číslo podniku:

Více

Zvláštní ustanovení. Datum pořádání: Přístup: Nové Město na Moravě směr Jimramov č. Silnice 360

Zvláštní ustanovení. Datum pořádání: Přístup: Nové Město na Moravě směr Jimramov č. Silnice 360 Zvláštní ustanovení Mezinárodní Mistrovství České republiky družstev sajdkár Mezinárodní Mistrovství České republiky družstev čtyřkolek Přebor České republiky družstev sajdkár Číslo podniku: AČR 220/308

Více

PROPOZICE. BRNO European Youth Triathlon Festival 2010 18. EKOL SUPERPRESTIGE 2010

PROPOZICE. BRNO European Youth Triathlon Festival 2010 18. EKOL SUPERPRESTIGE 2010 PROPOZICE BRNO European Youth Triathlon Festival 2010 18. EKOL SUPERPRESTIGE 2010 Statut: EKOL SUPERPRESTIGE 2010 (zároveň Mistrovství ČR v triatlonu) Místo: Brno, Česká republika Brněnská přehrada - přístav

Více

STANDARDNÍ PROPOZICE MOTORISTICKÉ SPRINTY TUNING-SPORT.cz - AUTOMOBILOVÉ SPRINTY 2016

STANDARDNÍ PROPOZICE MOTORISTICKÉ SPRINTY TUNING-SPORT.cz - AUTOMOBILOVÉ SPRINTY 2016 STANDARDNÍ PROPOZICE MOTORISTICKÉ SPRINTY TUNING-SPORT.cz - AUTOMOBILOVÉ SPRINTY 2016 Úvodní ustanovení Standardní propozice MOTORISTICKÉ SPRINTY TUNING-SPORT.cz pro automobilové sprinty obsahují základní

Více

Metodika a diskuse výpočtu výkonnostního pořadí. Czech Power Ranking, CPR. aktualizováno 8. května 2013, Jaromír Horák

Metodika a diskuse výpočtu výkonnostního pořadí. Czech Power Ranking, CPR. aktualizováno 8. května 2013, Jaromír Horák Metodika a diskuse výpočtu výkonnostního pořadí Czech Power Ranking, CPR aktualizováno 8. května 2013, Jaromír Horák Metodika výpočtu výkonnostního pořadí byla vyvinuta v létě 1991 na společném soustředění

Více

NÁVRH STRATEGICKÉHO PLÁNU ROZVOJE PRO ČSRU

NÁVRH STRATEGICKÉHO PLÁNU ROZVOJE PRO ČSRU NÁVRH STRATEGICKÉHO PLÁNU ROZVOJE PRO ČSRU Metodické rozdělení Strategického plánu rozvoje" 1. Cíle 2. Prostředky pro splnění cílů personální požadavky 3. Způsoby vyhodnocování plněni cílů rozbory a monitorováni

Více

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku SYSTÉM MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ platné pro ČKS Platnost od 1. 11. 2010 1 Mistrovství ČR seniorů - seniorky

Více

Ženy B: 1. Hradec 8 6 2 0 34 5 20

Ženy B: 1. Hradec 8 6 2 0 34 5 20 POZEMNÍ HOKEJ Výbor oddílu: předseda Ferdinand Veverka hospodář Ing. Ivo Pazourek Věra Lažánková, Roman Hakl Jiří Kouba, Jana Krejčí, D. Kaplan, H. Polenová, Z. Pěničková, M. Šusta čestný předseda Dr.

Více

MOTOCYKLOVÝ SPORT AČR POPLATKY MS AČR, FIM A FIM EUROPE, TERMÍNY PRO HLÁŠENÍ PODNIKŮ DO KALENDÁŘE

MOTOCYKLOVÝ SPORT AČR POPLATKY MS AČR, FIM A FIM EUROPE, TERMÍNY PRO HLÁŠENÍ PODNIKŮ DO KALENDÁŘE MOTOCYKLOVÝ SPORT AČR POPLATKY MS AČR, FIM A FIM EUROPE, TERMÍNY PRO HLÁŠENÍ PODNIKŮ DO KALENDÁŘE MS AČR 2019 www.autoklub.cz 31 Ročenka 2019 ZPŮSOB ÚHRADY POPLATKŮ Veškeré zde uvedené platby se hradí

Více

Tvorba internetových stránek

Tvorba internetových stránek VŠB TU Ostrava, Ekonomická fakulta Tvorba internetových stránek www.enduroteam-frenoil.wz.cz Pavlíková Tereza Pav0086 EB2API01 5.1.2012 Obsah Obsah... 2 Úvod... 3 1. Název webu... 4 2. Záměr a cíle...

Více

Lucie Krulichová míří na ME Atény

Lucie Krulichová míří na ME Atény Lucie Krulichová míří na ME Atény Zduchovice, 29.6.2008 Dana Holíková Již za nedlouho se otevřou brány aténského olympijského stadionu, aby uvítaly účastníky mistrovství dětí. To, že ještě zdaleka nejsou

Více

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS PŘÍLOHA N 032 2016 1 NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR Svaz motokrosu AČR PŘÍLOHA N 032 MISTROVSTVÍ V MOTOKROSOVÝCH

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky Enduro Přebor České republiky Enduro Alpe adria cup Zvláštní ustanovení

Mezinárodní mistrovství České republiky Enduro Přebor České republiky Enduro Alpe adria cup Zvláštní ustanovení Mezinárodní mistrovství České republiky Enduro Přebor České republiky Enduro Alpe adria cup Zvláštní ustanovení Název podniku: Číslo podniku: MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ENDURO PŘEBOR ČESKÉ

Více

CROSS COUNTRY Mistrovství České republiky čtyřkolek ITP ESSOX CUP Přebor České republiky jednotlivců motocyklů Třída Hobby družstva C motocyklů

CROSS COUNTRY Mistrovství České republiky čtyřkolek ITP ESSOX CUP Přebor České republiky jednotlivců motocyklů Třída Hobby družstva C motocyklů CROSS COUNTRY Mistrovství České republiky čtyřkolek ITP ESSOX CUP Přebor České republiky jednotlivců motocyklů Třída Hobby družstva C motocyklů ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Název podniku: Místo podniku: Cross country

Více

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce MONFISH JUNIOR Výroční zpráva o činnosti v roce 2013 Cílem programu Monfish Junior je budovat v Praze silný klub mladých muškařů a tyto učit muškařským dovednostem. Přivést děti od televizí a počítačů

Více

Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek

Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek Využil jsem nečekané příležitosti a položil několik otázek jednomu z našich předních závodníků Petru Kláskovi, který je současně členem

Více

aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu

aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu Horažďovice, 8.12.2012 Dokrosná 2012 aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu Něco z historie. Enduro team Horažďovice byl založen v lednu 2007 jako občanské sdružení, takže za měsíc budeme

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky v endurosprintu Přebor České republiky endurosprintu. Zvláštní ustanovení

Mezinárodní mistrovství České republiky v endurosprintu Přebor České republiky endurosprintu. Zvláštní ustanovení Mezinárodní mistrovství České republiky v endurosprintu Přebor České republiky endurosprintu Zvláštní ustanovení Název podniku: MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ENDUROSPRINT PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY

Více

Mistrovství České republiky v motoskijöringu 2018 Zvláštní ustanovení

Mistrovství České republiky v motoskijöringu 2018 Zvláštní ustanovení ORION SHIVA KTM CUP 2018 ORION SHIVA KTM CUP 2018 Mistrovství České republiky v motoskijöringu 2018 Zvláštní ustanovení Název podniku: ORION SHIVA KTM CUP 2018 Mistrovství ČR v motoskijöringu Číslo podniku:

Více

BOHEMIA OPEN 2013 Kadaň,

BOHEMIA OPEN 2013 Kadaň, BOHEMIA OPEN 2013 Kadaň, 20.4.2013 V sobotu 20.4.2013 se v severočeské Kadani uskutečnil již druhý ročník mezinárodního turnaje v polokontaktních disciplínách kickboxu - Bohemia Open 2013. Turnaje, pořádaného

Více

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze ( https://www.lf2.cuni.cz) Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil seriál rozhovorů s našimi úspěšnými sportovci Vracíme se s dalším pokračováním

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce Dvakrát v závěru loňské sezony se na českých tratích představil pohárový speciál Opel ADAM. Starty dokladovaly společnou snahu společnosti Opel C&S, českého zastoupení

Více

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ STŘEDISKO PITBIKEMORAVIA. Oficiální propozice

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ STŘEDISKO PITBIKEMORAVIA. Oficiální propozice OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ STŘEDISKO PITBIKEMORAVIA Oficiální propozice Platné pro motokrosové závody v roce 2015 Technické, právní, organizační i sportovní pravidla platná pro veškeré motokrosové závody

Více

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH (družstvo Pavláska) Jan Braun Kategorie: Junior Největší úspěchy v sezóně 2010/2011: 3. místo v Šumavském skimaratónu Nejoblíbenější předmět: Zeměpis Moje hobby: sport,

Více

TM Racing Moto Coufal Mezinárodní mistrovství České republiky enduro a Přebor České republiky enduro

TM Racing Moto Coufal Mezinárodní mistrovství České republiky enduro a Přebor České republiky enduro TM Racing Moto Coufal Mezinárodní mistrovství České republiky enduro a Přebor České republiky enduro Název podniku: ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ TM RACING MOTO COUFAL - MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ENDURO

Více

Připomínky k STP MČR pony 2017

Připomínky k STP MČR pony 2017 Připomínky k STP MČR pony 017 1. Drezurní úlohy pro 8-13 let Navrhované úlohy DU-A pro kategorii 8-10 let a DU-B pro kategorii 11-13 let jsou předváděny na 60m obdélníku. Pro malé dítě s malým poníkem

Více

Projekt reprezentace DP na období verze

Projekt reprezentace DP na období verze Projekt reprezentace DP na období 2018-9 1.2 verze Mgr. Jan Srb Projekt reprezentace DP vychází z hlavních cílů tohoto Olympijského cyklu, což je účast na OH 2020 v Tokiu a vytvoření kvalitního širokého

Více

Bedřich Ščerban 27. 7. 2015

Bedřich Ščerban 27. 7. 2015 Bedřich Ščerban 27. 7. 2015 Prezentace HC Dukla Jihlava,s.r.o. Historie Od roku 1956, kdy vzniklo hokejové mužstvo HC DUKLA JIHLAVA, uběhlo mnoho let. Převážnou část z této doby patřilo naše mužstvo mezi

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více