MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne Vyhodnocení plnění Akčního plánu na rok průběžná zpráva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne 01.09.2014 Vyhodnocení plnění Akčního plánu na rok 2014 - průběžná zpráva"

Transkript

1 č.j.: 765/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 713 ze dne Vyhodnocení plnění Akčního plánu na rok průběžná zpráva Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í 1. předloženou průběžnou zprávu Vyhodnocení plnění Akčního plánu na rok 2014 II. u k l á d á 1. Mgr. Ondřeji Rutovi, zástupci starosty 1.1. informovat o plnění Akčního plánu pro rok 2014 Zastupitelstvo MČ Praha 3 PhDr. Matěj Stropnický zástupce starosty Ing. Vladislava Hujová starostka městské části

2 Vyhodnocení plnění Akčního plánu na rok 2014 Průběžný report k

3 1 Úvod V prosinci 2013 byl Zastupitelstvem MČ Praha 3 schválen Akční plán na rok 2014, jenž obsahuje přehled akcí, které městská část hodlá v roce 2014 realizovat. Akční plán vychází ze strategického plánu rozvoje městské části Praha 3, který představuje základní orientaci rozvoje MČ v období Úspěšný proces strategického plánování vyžaduje potřebu průběžného vyhodnocování toho, co má být dosaženo, a porovnání skutečně dosažených výsledků s plánem. Takové zhodnocení by mělo probíhat nejméně jednou za půl roku. Proto bylo přistoupeno k posouzení plnění stanovených aktivit, které mají naplňovat jednotlivé programové úkoly a aktivity strategického plánu. Akční plán na rok 2014 obsahuje 65 akcí. V průběhu měsíce června byli osloveni gestoři akcí s dotazem na stav akcí a případné problémy při realizaci. Cílem tohoto dokumentu je podání zprávy voleným orgánům MČ o výsledku evaluace platného akčního plánu za první pololetí r Vyhodnocení akcí Jednotlivým akcím Akčního plánu, bylo přiřazeno slovní hodnocení, které odráží míru naplnění dané akce. Přehled hodnotícího označení včetně jeho popisu je uveden v následující tabulce. Tabulka: Hodnotící škála a její barevné označení Míra plnění s pravidelně průběžně s částečně ne nelze hodnotit Popis Přiřazeno akcím, které měly charakter jednorázového plnění a byly v době hodnocení dokončeny (splněny). Toto hodnocení bylo přiřazeno akcím, jež nemají jednorázový charakter, ale jejichž realizace probíhá opakovaně (každoročně). Stejně jako v předchozím případě bylo toto hodnocení přiřazeno akcím, jež nemají jednorázový charakter. Průběžné plnění značí postupné naplňování cíle opatření s ohledem na rozsah akce (rekonstrukce různých objektů, výstavba apod.) nebo vnější okolnosti (např. finanční náročnost). Hodnocení přiřazeno akcím, jejichž realizace byla započata, ale nebyla v rámci sledovaného období dokončena. Toto označení mají akce, jejichž cíl byl splněn pouze v omezené míře. Hodnocení akcí, jejichž cíl nebyl naplněn. Akce, k jejichž realizaci byly učiněny kroky, nicméně v době hodnocení nebyl znám výsledek, nebo byl pokus zmařen nezískáním dotace a čeká se na vhodnou dotační příležitost. 2

4 Tabulka: Přehled plnění aktivit č. Odbor Vazba na Strategický plán MČ Název záměru Stav plnění Stručný komentář 1 OBNP A02-2 Koncepce sociálního bydlení jako souboru kritérií pro přidělování bytů vycházejících ze sociální potřebnosti žadatele ne 2 OBNP A02-2 Obecní bytový fond 3 OTSMI A02-2 Rekonstrukce budovy na malometrážní byty Bořivojova 27 Koncepce je nyní ve stadiu projednávání. Obecní bytový fond vznikl, obsahuje teď cca 200 bytů. Jsou ve správě SMP a byly zahájeny rekonstrukční práce. Probíhá stavební řízení. 4 SMP A02-2, A08-2 Opravy a zateplení fasád panelových domů Oproti harmonogramu zpoždění cca 2 měsíce. 5 OTSMI A02-3 Revitalizace Havlíčkova nám. Ve výstavbě, bude dokončeno OUR A02-3 Revitalizace Komenského náměstí Zadána DÚR, ve stavu projednávání s DOSS a ostatními účastníky a správci sítí. 7 OTSMI A02-3 Revitalizace Kostnického nám. Zpracovává se dokumentace pro ÚR. 8 OUR A02-3 Revitalizace nám. Jiřího z Lobkovic Odevzdány 3 studie, nové zadání ve zmenšeném rozsahu. 9 OUR A02-3 Revitalizace nám. Jiřího z Poděbrad 10 OUR A02-3 Revitalizace Tachovského nám. 11 OUR A03-1 Spolupráce na přípravě urbanistické koncepce brownfieldu Nákladového nádraží Žižkov Zpracovává se DÚR, zadání bylo upraveno na základě veřejného projednání. 7 studií představeno veřejnosti, proběhla anketa, vyhodnocení bude v červenci Čeká se na dokončení podkladové studie pro změnu Z2600/00 ÚP od zpracovatele IPR. 12 OTSMI A03-2 Výstavba mateřské školy v ulici Na Chmelnici Bude dokončeno OTSMI A03-2 ZŠ Cimburkova rekonstrukce objektu Dokončeno 2014.

5 č. Odbor Vazba na Strategický plán MČ Název záměru Stav plnění Stručný komentář 14 OK A04-2 Osazení výtvarných děl na vrchu Vítkov Komise vybrala 4 návrhy k realizaci z 11 přihlášených. 15 OUR A04-2 Vybudování nástupů na Vítkov z Husitské a Koněvovy ulice Lukášova: zadání prováděcího projektu; Jeronýmova: je dokončen realizační projekt; Pod Vítkovem: zadána dokumentace pro stavební povolení. Odvolání účastníka řízení v Jeronýmově ulici pravděpodobně časově zhatí čerpání financování OPPK. 16 OUR A04-2 Výstavba nového občerstvení a veřejného WC na Parukářce Během léta bude dopracována studie. 17 OTSMI A04-3 Hřiště pro teenagery Habrová Dotace z EU, bude dokončeno do ledna OŠZ A05-2 Aktualizace koncepce vzdělávání a rozvoje vzdělávací soustavy Městské části Praha 3 Vzhledem ke změnám v kapacitách škol bude dokončeno v XII/ OUR A06-3 Cyklogenerel pro území MČ Praha 3 ne Ke schválení cyklogenerelu chybí shoda v RMČ. 20 OUR A06-3 Instalace cyklostojanů na území MČ Praha 3 Rozšířeno o dalších 17 míst, předáno TSK. 21 OTSMI A OTSMI A OTSMI A OTSMI A07-2 Regenerace cyklistické trasy A25 / vyhlídkové trasy Pražačka Propojení vyhlídkové trasy Pražačka s plánovanou páteřní trasou cyklostezky A 25 v úseku k ulici Pod Krejcárkem, Praha 3 Chodníkový program obnova povrchu chodníků Dosadby a terénní úpravy ve východní části parku Parukářka Dokončeno Dokumentace pro ÚR. Bude průběžně pokračovat. Je zpracována projektová dokumentace, realizace OTSMI A07-2 Obnova uličního stromořadí v Praze 3 ulice Velehradská, Hájkova, Jeseniova, nám. Barikád Výběrové řízení, pro příští rok bude aktualizován seznam lokalit. 4

6 č. Odbor Vazba na Strategický plán MČ Název záměru Stav plnění Stručný komentář 26 OTSMI A07-2 Regenerace a stavební úpravy parku Židovské pece západní část požádáno o dotaci EU 27 OUR A07-2 Regenerace vnitrobloku Slezská - Jičínská - Vinohradská - Čáslavská Další práce předány OTSMI - budování kontejnerových stání a nové dopravní značení. 28 OTSMI /nově OÚR A07-3 Bezpečné přechody pro chodce rekonstrukce křižovatky Vinohradská U Vodárny ne Řeší OÚR, v souvislosti s nám. J. z Poděbrad, problémy koordinace s investicemi TSK 29 OTSMI /nově OÚR A07-3 Bezpečné přechody pro chodce a zvýšení kvality veřejného prostoru v oblasti tramvajových zastávek na Olšanském náměstí Řeší OÚR, zadána studie. 30 OD A07-3 Bezpečné přechody pro chodce na křižovatce Pod Lipami V zahrádkách ne U akce nebyly učiněny žádné kroky. Vedením MČ bylo rozhodnuto o přesunu finančních prostředků na stavební úpravy křižovatky Lupáčova x Táboritská. Akce se přesouvá na další rok. Je navrhována stejná výše finačních prostředků. 31 OTSMI A07-3 Bezpečné přechody a úpravy před ZŠ Lupáčova a propojení Chelčického Prokopova Předání staveniště, bude dokončeno OD A07-3 Bezpečné přechody pro chodce na křižovatce Ondříčkova - Bořivojova Akce má pravomocné stavební povolení. Realizace proběhne 08-10/ OTSMI A07-3 Výstavby tramvajového mysu a rozšíření chodníku pro chodce na stanici Orionka Projektová příprava, realizace OD A07-4 Stavební úprava křižovatky Na vrcholu x V domově 35 OTSMI A07-4 Zklidnění ulice Na Jarově Vydáno stavební povolení, realizace 08-10/2014, přesun financí na Lupáčova x Táboritská, realizace podle rozpočtu Stavební řízení, 2014 bude realizována 1 ze dvou původně plánovaných částí, problémy se spolumajiteli. 5

7 č. Odbor Vazba na Strategický plán MČ Název záměru Stav plnění Stručný komentář 36 OTSMI A08-2 Realizace energetických úspor ve školských objektech a zajištění energetických služeb metodou EPC Vybrán dodavatel. 37 OVVK A09-1 Akce pořádané radnicí Plánované akce realizovány. 38 OVVK A09-1 Informační centrum městské části Praha 3 Informační centrum otevřeno podle plánu. 39 OTSMI A09-1 Plakátovací plochy MČ Praha 3 4 budou instalovány v roce OK A09-1 Spolupráce s varšavskou čtvrtí Praga - Polnoc v oblasti kultury ne Spolupráce ustala z důvodu změny politické reprezentace Praga- Polnoc. 41 OK A09-2 Inovace dramaturgie příspěvkové organizace MČ Praha 3 Atrium koncertní a výstavní síň Byla zpracována studie. 42 OK A09-2 Kulturní centrum za Žižkovskou vozovnou 18 Rekonstrukce v přípravě. 43 OK A OTSMI/nově OÚR 45 OSV A10-1 Rozšíření dramaturgie příspěvkové organizace - Žižkovského divadla Járy Cimrmana A10-1 Dům s pečovatelskou službou v ulici K Lučinám Tvorba Komunitního plánu rozvoje sociálních služeb na území MČ Praha 3 na roky OSV A10-3 Bezdomovectví - terénní program 47 OSV A10-3 Dětské preventivní výjezdy Rozšíření o třetí prof. divadelní soubor "TEĎ! DIVADLO". Řeší OÚR, je diskutována změna zadání na jinou velikostní kategorii bytů. V rámci projektu byla již realizována SWOT analýza a byla vypracována demografická studie. Probíhá realizace terénního programu pro osoby bez přístřeší, s frekvencí 2,5 dne v týdnu, dodavatel služby podává každý měsíc průběžnou zprávu. Probíhá příprava dětských výjezdů, první bude realizován v termínu od

8 č. Odbor Vazba na Strategický plán MČ Název záměru Stav plnění Stručný komentář 48 OSV A10-3 Projekt obce na podporu integrace cizinců 49 OSV A10-3 StreetBus - mobilní terénní sociální služba 50 OSV A10-3 Terénní programy - drogy Od ledna 2014 probíhá doučování dětí cizinců na školách, realizován dílčí projekt na ZŠ Lupáčova, od června probíhají kurzy češtiny pro cizince. Uskutečnilo se vzdělávání pedagogů CPD DDM Ulita, probíhají přípravy kulturní akce na Parukářce "Poznejme se, sousedé". Od května 2014 probíhá realizace v lokalitách U Vinohradského hřbitova, Náměstí Jiřího z Poděbrad a Chelčického. Probíhá s frekvencí 1x týdně 4 hodiny, dodavatel služby podává každý měsíc průběžnou zprávu. 51 OSV A10-4 Katalog sociálních služeb Probíhá sběr materiálu a příprava katalogu. 52 OSV A10-4 Veletrh sociálních a neziskových služeb Zrealizováno dne na náměstí Jiřího z Poděbrad. 53 OVVK A11-1 Posílení komunikace s veřejností směrem k větší interakci Nárůst reakcí občanů, větší interakce. 54 OBNP A11-1 Program nakládání s ateliéry 55 OSV A11-1 Programy pro seniory 56 OBNP A11-1 Rozvoj fondu nebytových prostor V roce 2014 bylo vyčleněno 5 ateliérů pro začínající umělce. Nastavena byla nová kritéria pro uzavírání nových nájemních smluv i aktualizaci již platných. Všechny plánované aktivity - přednášky, výlety, právní poradenství i taneční odpoledne - byly uskutečněny, probíhá příprava aktivit na 2. pololetí. Nový systém pronajímání nebytových prostor bude zpracován do konce roku 2014 a v provozu v roce

9 č. Odbor Vazba na Strategický plán MČ Název záměru Stav plnění Stručný komentář 57 OSÚ A12-1 Centralizované nákupy formou elektronických aukcí - snížení provozních nákladů na činnost úřadu a příspěvkových organizací Připravovány podklady pro aukci el. energie, drobný posun začátku asi únor OSÚ A12-1 Centrální zajištění vybraných služeb příspěvkovým organizacím MČP3 Probíhá centralizace odběru el. energie, centralizované účetnictví apod. 59 OI, OŽ, OSÚ A12-1 Digitalizace dokumentů ve smyslu příslušných zákonů Probíhá podle plánu. 60 OKÚ A12-1 Elektronický plán dovolených a elektronické dovolenky Elektronický plán dovolených byl zprovozněn. 61 OŠZ A05-1 Léto 2014 pro děti předškolního a mladšího školního věku Řešeno opět přidělením finančních prostředků z grantů MČ Praha OTSMI A12-1 Rekonstrukce budovy pro potřeby úřadu MČ Havlíčkovo náměstí 10 Projekt pro ÚR. 63 OTSMI A12-1 Rekonstrukce budovy pro potřeby úřadu MČ Lipanská 7 Projekt pro SP. 64 OK A09-2 Využití části NNŽ pro sídlo a činnost p.o. Junior Klub na základě zadaného management plánu Zpracovává se management plan. 65 OŠZ A05-1 Základní norma zdravotnických znalostí - kurz pro pedagogy ZŠ Realizovány 2 kurzy pro cca 40 pedagogů za 75 tis. Kč. 8

10 9

11 3 Shrnutí V polovině roku lze z 65 akcí označit 92 % z nich jako plněné a 8 % klasifikovat jako ne. Graf: Míra naplnění aktivit akčního plánu 8% ne 92% NEPLNĚNÉ AKTIVITY Pozornost volených zástupců si zaslouží akce, které dosud nebyly plněny. Jsou jimi tyto akce: Název záměru Zpracoval odbor Stručný komentář Koncepce sociálního bydlení jako souboru kritérií pro přidělování bytů vycházejících ze sociální potřebnosti žadatele Cyklogenerel pro území MČ Praha 3 Bezpečné přechody pro chodce rekonstrukce křižovatky Vinohradská U Vodárny Bezpečné přechody pro chodce na křižovatce Pod Lipami V zahrádkách Spolupráce s varšavskou čtvrtí Praga - Polnoc v oblasti kultury OBNP OUR OTSMI /nově OÚR OD OK Koncepce je nyní ve stadiu projednávání. Ke schválení cyklogenerelu chybí shoda v RMČ. Řeší OÚR v souvislosti s nám. J. z Poděbrad, problémy koordinace s investicemi TSK U akce nebyly učiněny žádné kroky. Vedením MČ bylo rozhodnuto o přesunu finančních prostředků na stavební úpravy křižovatky Lupáčova x Táboritská. Akce se přesouvá na další rok. Je navrhována stejná výše finančních prostředků. Spolupráce ustala z důvodu změny politické reprezentace Praga-Polnoc.

12 Důvodová zpráva V souvislosti s aktualizací Strategického plánu rozvoje MČ Praha 3 byla v rámci projektu Efektivní úřad MČ Praha 3 zpracována rovněž Metodika strategického plánování a řízení, podle níž se řídí další příprava a vyhodnocení akčních plánů pro jednotlivé roky. V souladu se schválenou metodikou proto RMČ Praha 3 předkládá průběžné hodnocení postupu plnění strategických cílů, programových úkolů a realizace rozvojových aktivit Akčního plánu pro rok Zastupitelstvo MČ Praha 3 ve svém usnesení 478 ze dne uložilo Mgr. Ondřeji Rutovi, zástupci starostky, zajistit kromě dalších aktivit souvisejících se aktualizovaným Strategickým plánem rozvoje MČ Praha 3 pro roky i průběžné hodnocení postupu plnění strategických cílů, programových úkolů a realizace rozvojových aktivit stanovených v Akčním plánu na rok 2014.

AKČNÍ PLÁN PRO ROK 2014

AKČNÍ PLÁN PRO ROK 2014 Strategický plán MČ Praha 3 k realizaci rozvojových aktivit 2010-2015 AKČNÍ PLÁN PRO ROK 2014 datum poslední revize: 6. 12. 2013 Obsah 1. Úvod... 3 2. Metodika zpracování... 4 3. Finanční rámec... 5 3.1.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 182/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 158 ze dne 09.03.2015 Vyhodnocení plnění Akčního plánu za rok 2014 Strategického plánu rozvoje MČ Praha 3 a Akční plán na rok 2015

Více

Městská část Praha 3 školské obvody základních škol (2012)

Městská část Praha 3 školské obvody základních škol (2012) Městská část Praha 3 školské obvody základních škol (2012) Základní škola a mateřská škola, Praha 3, nám. Jiřího z Lobkovic 22/121 Boleslavská Čáslavská Hollarovo náměstí Horní Stromky Hradecká Chrudimská

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 804 ze dne 09.12.2013 Akční plán pro rok 2014 Strategického plánu Městské části Praha 3

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 804 ze dne 09.12.2013 Akční plán pro rok 2014 Strategického plánu Městské části Praha 3 č.j.: 879/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 804 ze dne 09.12.2013 Akční plán pro rok 2014 Strategického plánu Městské části Praha 3 Rada městské části I. s c h v a l u j e

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 549 ze dne Plán investičních akcí městské části Praha 3 na období

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 549 ze dne Plán investičních akcí městské části Praha 3 na období č.j.: 608/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 549 ze dne 20.07.2016 Plán investičních akcí městské části Praha 3 na období 2017-2027 Rada městské části I. s c h v a l u j e

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1064/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 989 ze dne 17.12.2014 Směrnice rady městské části k rozdělení kompetencí ve vztahu k příspěvkovým organizacím zřízeným městskou

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 749/2016. č. 685 ze dne Úprava rozpočtu roku I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 749/2016. č. 685 ze dne Úprava rozpočtu roku I. č.j.: 749/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 685 ze dne 26.09.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 81/2010 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 71 ze dne 8.12.2010 ke Směrnici k provedení inventarizace majetku, závazků a pohledávek Městské části Praha 3 za rok 2010 Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne č.j.: 781/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 713 ze dne 13.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 940/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 880 ze dne 25.11.2015 Odpis nerealizovatelné investice městské části Praha 3 vynaložené na panelové domy, garáže a na ostatní akce

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 353 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 353 ze dne č.j.: 399/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 353 ze dne 25.05.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 393 ze dne 18.06.2013. Akční plán pro rok 2013 Strategického plánu MČ Praha 3

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 393 ze dne 18.06.2013. Akční plán pro rok 2013 Strategického plánu MČ Praha 3 č.j.: 416/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 393 ze dne 18.06.2013 Akční plán pro rok 2013 Strategického plánu MČ Praha 3 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 196/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 173 ze dne 14.03.2016 Akční plán pro rok 2016 Komunitního plánu rozvoje sociálních a návazných služeb na území Městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 267 ze dne 22.04.2015 Limit počtu zaměstnanců a limit mzdových prostředků na rok 2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 267 ze dne 22.04.2015 Limit počtu zaměstnanců a limit mzdových prostředků na rok 2015 č.j.: 299/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 267 ze dne 22.04.2015 Limit počtu zaměstnanců a limit mzdových prostředků na rok 2015 Rada městské části I. s c h v a l u j e II.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 1 ze dne 14.01.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 1 ze dne 14.01.2015 č.j.: 1/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 1 ze dne 14.01.2015 Změna Organizačního řádu ÚMČ Praha 3, zvláštní části Organizačního řádu ÚMČ Praha 3, zřízení Útvaru interního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 207 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 207 ze dne č.j.: 500/2016 Změna objemu rozpočtu roku 2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 207 ze dne 21.06.2016 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u j e II. 1. změnu

Více

AKČNÍ PLÁN ROK 2013-2014

AKČNÍ PLÁN ROK 2013-2014 AKČNÍ PLÁN ROK 2013-2014 Újezd nad Lesy 19.listopadu 2012 Strategický tým ÚMČ Praha 21 STRATEGICKÝ PLÁN MČ Schválen 18. června 2012 zastupitelstvem MČ Praha 21 Zpracován komunitní metodou Na dobu 10 let

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 10. schůze, konané dne 27.04.2016 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Přizváni k

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 20. schůze, konané dne 31.08.2016 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Vladislava

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 10. schůze, konané dne 23.04.2014 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Přizváni k jednání: Ing.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1078/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 998 ze dne 17.12.2014 Změna limitu mzdových prostředků na rok 2014 a limitu počtu zaměstnanců na rok 2014 Rada městské části I.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1077/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 997 ze dne 17.12.2014 Rozbory hospodaření městské části Praha 3 za I. - III. čtvrtletí roku 2014 Rada městské části I. s c h v

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 1034/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 1034/2016 č.j.: 1034/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 957 ze dne 12.12.2016 Akční plán pro rok 2017 strategického plánu městské části Praha 3 Rada městské části I. b e r e n a v ě

Více

P R O G R A M. 2. Vytvoření volebních obvodů pro volby do Zastupitelstva městské části volební období 2010 až 2014

P R O G R A M. 2. Vytvoření volebních obvodů pro volby do Zastupitelstva městské části volební období 2010 až 2014 P R O G R A M 18. zasedání Zastupitelstva městské části, které se koná dne 28.6.2010 od 15:00 hodin ve velkém sále hotelu Amedia Hotel Theatrino, Bořivojova 53, Praha 3 I. Pro jednání Zastupitelstva městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í. č. 689 ze dne 28.11.2012

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í. č. 689 ze dne 28.11.2012 č.j.: 774/2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č. 689 ze dne 28.11.2012 Rozbory hospodaření městské části Praha 3 za I. pololetí roku 2012 Rada městské části I. s c h

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 9. schůze, konané dne 24.04.2013 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Přizváni k jednání: Ing.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 8. schůze, konané dne 26.03.2014 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Ing. Vladislava

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 85 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 85 ze dne č.j.: 91/217 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 85 ze dne 15.2.217 Žádosti o dotace z investiční rezervy hl. m. Prahy pro městské části hl. m. Prahy v roce 217 Rada městské části

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 991/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 913 ze dne 06.12.2016 Směrnice ke stanovení postupu svěřování movitého a nemovitého majetku a k nakládání s technickým zhodnocením

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 1046/2015. č. 976 ze dne 14.12.2015 Rozpočet městské části Praha 3 na rok 2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 1046/2015. č. 976 ze dne 14.12.2015 Rozpočet městské části Praha 3 na rok 2016 č.j.: 1046/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 976 ze dne 14.12.2015 Rozpočet městské části Praha 3 na rok 2016 Rada městské části I. r u š í II. 1. usnesení Rady městské části

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 1056/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 145 ze dne 22.12.2015 Akční plán pro rok 2016 Strategického plánu Městské části Praha 3 Zastupitelstvo městské části

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 8. schůze, konané dne 22.04.2015 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Přizváni k jednání:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 813/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 764 ze dne 21.10.2015 Schválení smlouvy o společném postupu zájemců při centralizovaném zadávání zemního plynu Rada městské části

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 52 ze dne 28.01.2015 Podněty Komise pro bytovou politiku Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 52 ze dne 28.01.2015 Podněty Komise pro bytovou politiku Rady městské části č.j.: 67/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 52 ze dne 28.01.2015 Podněty Komise pro bytovou politiku Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. III.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S ze 2. schůze, konané dne 25. 1. 2012 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP

Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP (Mgr. Šárka Táborská 1. pololetí 2016) Informace z jednání RMČ Praha 1 1. schůze RMČ

Více

KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB REGIONU ROKYTNICKO - aktualizace

KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB REGIONU ROKYTNICKO - aktualizace KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB REGIONU ROKYTNICKO - aktualizace Střednědobý výhled na období 2015 2020 Schválený na veřejném jednání Zastupitelstva města Rokytnice nad Jizerou dne 29. 4. 2015 Ing. Petr

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 14 ze dne k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 14 ze dne k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části č.j.: 127/2011 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 14 ze dne 12.1.2011 k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d o

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 1076/2014

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 1076/2014 č.j.: 1076/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 996 ze dne 17.12.2014 Rozbory hospodaření městské části Praha 3 za I. pololetí roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j

Více

Zápis č. 19 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části

Zápis č. 19 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVÉ A NEBYTOVÉ PROSTORY RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 19 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části Datum jednání: 29. 9. 2014 Místo jednání: kancelář

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 998/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 998/2016 č.j.: 998/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 919 ze dne 06.12.2016 Rozbory hospodaření Městské části Praha 3 za I. pololetí roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j

Více

AKČNÍ PLÁN NA ROK 2015

AKČNÍ PLÁN NA ROK 2015 Strategický plán MČ Praha 3 k realizaci rozvojových aktivit 2015-2020 AKČNÍ PLÁN NA ROK 2015 Datum poslední revize: 5. 03. 2015 Obsah 1. Úvod...3 2. Metodika zpracování...4 3. Finanční rámec...5 4. Výběr

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 783/2014

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 783/2014 č.j.: 783/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 730 ze dne 01.09.2014 Doporučení komise sociální a zdravotní Rady městské části Praha 3 Rada městské části I. b e r e n a v ě d

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 867 ze dne 22.10.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 867 ze dne 22.10.2014 č.j.: 937/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 867 ze dne 22.10.2014 Úprava rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Koncepce sociálního bydlení jako souboru kritérií pro přidělování bytů vycházejících ze sociální potřebnosti žadatele

Koncepce sociálního bydlení jako souboru kritérií pro přidělování bytů vycházejících ze sociální potřebnosti žadatele PROJEKTOVÝ ZÁMĚR 01 NÁZEV AKCE Koncepce sociálního bydlení jako souboru kritérií pro přidělování bytů vycházejících ze sociální potřebnosti žadatele ODBOR Odbor bytů a nebytových prostor PŘEDKLÁDÁ KONTAKTNÍ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 6. schůze, konané dne 10.03.2014 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Přizváni k jednání: Ing.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 15. schůze, konané dne 26.08.2015 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Přizváni k

Více

Odbor školství, mládeže a sportu, Moravskoslezského kraje, 2007

Odbor školství, mládeže a sportu, Moravskoslezského kraje, 2007 Zpráva o plnění 1. akčního plánu realizace strategie prevence sociálně patologických jevů u dětí a mládeže na období 2005 2006 Odbor školství, mládeže a sportu, Moravskoslezského kraje, 2007 1 Úvod Strategie

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI. Zápis č. 10 z jednání komise životního prostředí Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI. Zápis č. 10 z jednání komise životního prostředí Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 10 z jednání komise životního prostředí Rady městské části Hlasování per rollam Datum jednání: Místo jednání: Začátek jednání:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 432/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 406 ze dne 08.06.2015 Akční plán pro rok 2015 Komunitního plánu rozvoje sociálních a návazných služeb na území Městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 177 ze dne 25.03.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 177 ze dne 25.03.2015 č.j.: 205/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 177 ze dne 25.03.2015 Úprava rozpočtu roku 2015 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 182/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 45 ze dne 17.03.2015 Akční plán na rok 2015 předkládaný v rámci Strategického plánu rozvoje MČ Praha 3 Zastupitelstvo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 531 ze dne k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 531 ze dne k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části č.j.: 590/2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 531 ze dne 12.9.2012 k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 21 ze dne 09.12.2014 Rozpočtové provizorium městské části Praha 3 na rok 2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 21 ze dne 09.12.2014 Rozpočtové provizorium městské části Praha 3 na rok 2015 č.j.: 1008/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 21 ze dne 09.12.2014 Rozpočtové provizorium městské části Praha 3 na rok 2015 Zastupitelstvo městské části I. s c h

Více

Vyhodnocení realizačního plánu za rok 2014

Vyhodnocení realizačního plánu za rok 2014 Vyhodnocení realizačního plánu za rok 2014 Cíl 1. Podpora řešení bytové problematiky v regionu Opatření 1.1. Zpracování koncepce sociálního bydlení v Rokycanech Radou města byla schválena pracovní skupina,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 29 ze dne Limit počtu zaměstnanců a limit mzdových prostředků na rok 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 29 ze dne Limit počtu zaměstnanců a limit mzdových prostředků na rok 2016 č.j.: 31/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 29 ze dne 20.01.2016 Limit počtu zaměstnanců a limit mzdových prostředků na rok 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e II.

Více

Zápis č. 7 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části

Zápis č. 7 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVÉ A NEBYTOVÉ PROSTORY RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 7 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části Datum jednání: 31. 3. 2014 Místo jednání: kancelář

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LIBUŠ Libušská PRAHA 4 - LIBUŠ

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LIBUŠ Libušská PRAHA 4 - LIBUŠ ZDRAVÉ MĚSTO A MÍSTNÍ AGENDA 21 Praha-Libuš Akční Plán zlepšování procesu MÍSTNÍ AGENDY 21 Plán zlepšování je nástrojem, pomocí něhož je Komisí pro udržitelný rozvoj MČ Praha-Libuš stanoveno, jakého zlepšení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 27. schůze, konané dne 14. 11. 2012 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 498 ze dne k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 498 ze dne k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části č.j.: 565/2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 498 ze dne 22.8.2012 k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d

Více

Zápis č. 15 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části

Zápis č. 15 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVÉ A NEBYTOVÉ PROSTORY RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 15 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části Datum jednání: 23. 7. 2014 Místo jednání: kancelář

Více

Zpráva o plnění Programu rozvoje obce Tlustice Rok 2016

Zpráva o plnění Programu rozvoje obce Tlustice Rok 2016 Zpráva o plnění Programu rozvoje obce Tlustice Rok 2016 28.12.2016 Obec Tlustice Obsah Východiska... 3 Manažerské shrnutí... 4 Infrastruktura a komunikace... 5 Aktuální stav... 5 Výhled pro rok 2017...

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 546 ze dne k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 546 ze dne k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části č.j.: 699/2011 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 546 ze dne 19.10.2011 k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d

Více

Seznam volných bytových jednotek v majetku Městské části Praha 3 ke dni plocha v m²

Seznam volných bytových jednotek v majetku Městské části Praha 3 ke dni plocha v m² Seznam volných bytových jednotek v majetku Městské části Praha 3 ke dni 31.12.2015 Adresa č.jed. podlaží disp. plocha v m² volná od Započ. plocha pro výši nájmu vlastnictví domu Baranova 11/1833 30 7 2+1

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. 1. závěrečný účet za rok 2013 dle přílohy č. 1 tohoto usnesení

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. 1. závěrečný účet za rok 2013 dle přílohy č. 1 tohoto usnesení č.j.: 477/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 472 ze dne 17.06.2014 Závěrečný účet městské části Praha 3 za rok 2013 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u

Více

Strategický plán udržitelného rozvoje města Sokolov

Strategický plán udržitelného rozvoje města Sokolov Strategický plán udržitelného rozvoje města Sokolov Implementační dokument MĚSTO SOKOLOV May 29, 2015 Autor: Profesionální servis s.r.o. Mgr. Bc. Jindřich Hlavatý, PhD. Mgr. Bc. Miloš Podlipný Pro účely

Více

Koncepce města přátelského seniorům

Koncepce města přátelského seniorům Koncepce města přátelského seniorům 2010-2014 Květen 2010 Ing. Daniela Lusková 1 OBSAH Kapitola strana 1. Obsah 2 2. Úvod 2 3. Souhrnná zjištění z průzkumů v seniorské populaci a prostředí města 3 4. Definice

Více

Příloha č. 2 Zápisu č. 5 z jednání Pracovní skupiny II. ze dne Akční plán rozvoje sociálních služeb v Třebíči na rok 2013

Příloha č. 2 Zápisu č. 5 z jednání Pracovní skupiny II. ze dne Akční plán rozvoje sociálních služeb v Třebíči na rok 2013 Příloha č. 2 Zápisu č. 5 z jednání Pracovní skupiny II. ze dne 25.02.2013 Akční plán rozvoje sociálních služeb v Třebíči na rok 2013 1 Priority a opatření Tento akční plán vznikl na základě Střednědobého

Více

Městský úřad Rožnov pod Radhoštěm. Odbor projektového řízení. Výroční zpráva o činnosti odboru za rok 2010

Městský úřad Rožnov pod Radhoštěm. Odbor projektového řízení. Výroční zpráva o činnosti odboru za rok 2010 Městský úřad Rožnov pod Radhoštěm Odbor projektového řízení Výroční zpráva o činnosti odboru za rok 2010 Datum: únor 2011 Předkládá: Ing. Josef Rusek, vedoucí odboru projektového řízení Obsah: 1. Základní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 905 ze dne 19.11.2014. Záměr výpůjčky části pozemku parc. č. 2639/126 v k.ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 905 ze dne 19.11.2014. Záměr výpůjčky části pozemku parc. č. 2639/126 v k.ú. č.j.: 977/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 905 ze dne 19.11.2014 Záměr výpůjčky části pozemku parc. č. 2639/126 v k.ú. Žižkov Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 850/2015

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 850/2015 č.j.: 850/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 796 ze dne 11.11.2015 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

A. Návrhy na nové aktivity v roce 2015:

A. Návrhy na nové aktivity v roce 2015: AKČNÍ PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ PROCESU MÍSTNÍ AGENDY 21 Co je Akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21? Součástí každé metody modernizace veřejné správy, každého úspěšného procesu, je formulace přehledného

Více

Akční plán Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011-2012

Akční plán Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011-2012 Akční plán Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011-2012 Cílem Akčního plánu Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011 2012 (dále jen Akční

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 119/2016 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 184 ze dne 22.03.2016 Použití prostředků z Fondu obnovy a rozvoje Městské části - poskytnutí návratných finančních výpomocí pro opravy a rekonstrukce

Více

Grantový systém Zdravého města Třebíč obecná pravidla pro rok 2011

Grantový systém Zdravého města Třebíč obecná pravidla pro rok 2011 Grantový systém Zdravého města Třebíč obecná pravidla pro rok 2011 Obsah: 1. Úvod 2. Grantové programy pro rok 2011 3. Časový harmonogram 4. Manuál pro předkladatele žádostí a projektů 5. Organizační zajištění

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 986 ze dne 14.12.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 986 ze dne 14.12.2015 č.j.: 1052/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 986 ze dne 14.12.2015 Úprava rozpočtu roku 2015 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Zpráva o naplňování Komunitního plánu rozvoje sociálních služeb v městské části Praha 12 v roce 2008

Zpráva o naplňování Komunitního plánu rozvoje sociálních služeb v městské části Praha 12 v roce 2008 Příloha č. 1 usnesení rady městské části Praha 12 č. 67.34.08 Zpráva o naplňování Komunitního plánu rozvoje sociálních služeb v městské části Praha 12 v roce 2008 Radě městské části Praha 12 je předkládána

Více

ZDRAVÉ MĚSTO A MÍSTNÍ AGENDA 21 CHRUDIM AKČNÍ PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ PROCESU MÍSTNÍ AGENDY 21. Vyhodnocení návrhů na zlepšování procesu MA 21 v roce 2014:

ZDRAVÉ MĚSTO A MÍSTNÍ AGENDA 21 CHRUDIM AKČNÍ PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ PROCESU MÍSTNÍ AGENDY 21. Vyhodnocení návrhů na zlepšování procesu MA 21 v roce 2014: AKČNÍ PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ PROCESU MÍSTNÍ AGENDY 21 Co je Akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21? Součástí každé metody modernizace veřejné správy, každého úspěšného procesu, je formulace přehledného

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 98/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 85 ze dne 11.02.2015 Návrh majetkoprávního narovnání umístění stávajících trafostanic ve vlastnictví společnosti PREdistribuce,

Více

Udržitelný rozvoj na Praze 14

Udržitelný rozvoj na Praze 14 Udržitelný rozvoj na Praze 14 Městská část Praha 14 jedna z 57 městských částí hlavního města Prahy původní historické obce Kyje, Hloubětín, Hostavice a sídliště Černý Most přibližně 45565 obyvatel 2 Městská

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 305/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 65 ze dne 30.04.2015 Dotace a návratné finanční výpomoci z Fondu obnovy a rozvoje městské části Zastupitelstvo městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 16. schůze, konané dne 27. 6. 2012 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Zápis z jednání Finanční, investiční a dopravní komise Rady městské části

Zápis z jednání Finanční, investiční a dopravní komise Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 FINANČNÍ, INVESTIČNÍ A DOPRAVNÍ KOMISE RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Finanční, investiční a dopravní komise Rady městské části Datum jednání: 19. 11. 2012 Místo jednání: Zasedací

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části. č.j.: 778/2012. č. 693 ze dne 28.11.2012

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části. č.j.: 778/2012. č. 693 ze dne 28.11.2012 č.j.: 778/2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č. 693 ze dne 28.11.2012 Rozpočet městské části Praha 3 na rok 2013 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s předloženým

Více

P5: Podmínky pro realizaci programu rozvoje obce a aktivizace obyvatel

P5: Podmínky pro realizaci programu rozvoje obce a aktivizace obyvatel Elektronická metodická podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí (CZ 1.04/4.1.00/62.00008) Část III.b: Postupná realizace vzdělávacích aktivit projektu v řešených územích Dvoudenní vzdělávací kurz TVORBA

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 16/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 17 ze dne 14.01.2015 K úpravě rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 73/2015

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 73/2015 č.j.: 73/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 56 ze dne 28.01.2015 Podněty Komise pro vedlejší hospodářskou činnost Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d

Více

Zápis č. 2 z jednání Komise pro vedlejší hospodářskou činnost Rady městské části

Zápis č. 2 z jednání Komise pro vedlejší hospodářskou činnost Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVÉ A NEBYTOVÉ PROSTORY RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 2 z jednání Komise pro vedlejší hospodářskou činnost Rady městské části Datum jednání: 20. 1. 2015 Místo jednání:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 318 ze dne Podněty Komise pro bytovou politiku Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 318 ze dne Podněty Komise pro bytovou politiku Rady městské části č.j.: 361/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 318 ze dne 11.05.2016 Podněty Komise pro bytovou politiku Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í 1. Zápis

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 264 ze dne Podněty Komise pro bytovou politiku Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 264 ze dne Podněty Komise pro bytovou politiku Rady městské části č.j.: 295/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 264 ze dne 22.04.2015 Podněty Komise pro bytovou politiku Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II.

Více

Praha - Žižkov. Anita Prokešová Richard Ott. LS 2010/11 Urbanismus I. mapový list 56_14

Praha - Žižkov. Anita Prokešová Richard Ott. LS 2010/11 Urbanismus I. mapový list 56_14 Praha - Žižkov Popis území Čtvrť Žižkov se nachází východně od centra Prahy. Patří převážně do městské části Praha 3. Žižkov začal vznikat v druhé polovině 19. století a v roce 1922 byl připojen k Praze.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 ZÁPIS z 11. schůze, konané dne 29.05.2013 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Ing. Josef Heller, MBA, zástupce

Více

P5: Podmínky pro realizaci programu rozvoje obce a aktivizace obyvatel

P5: Podmínky pro realizaci programu rozvoje obce a aktivizace obyvatel Elektronická metodická podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí (CZ 1.04/4.1.00/62.00008) Část III.b: Postupná realizace vzdělávacích aktivit projektu v řešených územích Dvoudenní vzdělávací kurz TVORBA

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 26. schůze, konané dne 31. 10. 2012 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Zápis č. 7 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části

Zápis č. 7 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVOU POLITIKU RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 7 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části Datum jednání: 18. 3. 2015 Místo jednání: kancelář č. 304, Lipanská

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 309 ze dne 07.05.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 309 ze dne 07.05.2014 č.j.: 333/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 309 ze dne 07.05.2014 Úprava rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 02. schůze, konané dne 28.01.2015 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Přizváni k jednání: Vladislava

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 588 ze dne k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 588 ze dne k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části č.j.: 660/2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 588 ze dne 3.10.2012 k podnětům Komise pro byty a nebytové prostory Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S ze 3. schůze, konané dne 9. 2. 2011 od 15:20 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

SYSTÉM ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 3

SYSTÉM ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 3 SYSTÉM ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 3 ZPRACOVAL: ODBOR ŠKOSLTVÍ ÚŘADU MČ PRAHA 3, KVĚTEN 2016 OBSAH 1 ÚVOD... 2 2 SITUAČNÍ ZPRÁVA... 3 2.1 Školy v Praze 3... 3 2.2 Přehled mateřských a základních

Více