Antiparazitární přípravky se širokým spektrem účinnosti proti střečkovitosti, motoličnatosti i oblým červům zažívadel a plic.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Antiparazitární přípravky se širokým spektrem účinnosti proti střečkovitosti, motoličnatosti i oblým červům zažívadel a plic."

Transkript

1 BIOPHARM Antiparazitární přípravky se širokým spektrem účinnosti proti střečkovitosti, motoličnatosti i oblým červům zažívadel a plic. CERMIX CERMIX premix ad us. Vet. určený pro výrobu medikovaného krmiva u schváleného výrobce medikovaných krmiv. CERMIX pulvis ad us. Vet. určený pro individuální aplikaci do krmiva - léčbu veterinárním lékařem. Přípravky obsahují účinnou látku ivermektin se širokospektrálními antiparazitárními účinky proti dospělým i larválním stádiím nejdůležitějších endoparazitů a ektoparazitů. Působí proti oblým červům zažívadel a plic, proti podkožní a nosohltanové střečkovitosti, zákožkám svrabovým a vším. Způsob podání a dávkování: Aplikaci přípravku musí předcházet přípravná fáze, tj. krmení sypkým krmivem bez léčiva. Přípravek se podává rozmíchaný v sypkém krmivu v poměru 1:9 (5 kg přípravku smísíme s 45 kg jadrného krmiva). Spárkaté přežvýkavé zvěři se připravené krmivo podává dva po sobě následující dny jako jediné krmivo v množství závislém na početním stavu zvěře u jednotlivých krmelců (dávky jsou uvedeny v příbalové informaci). Jeden kg přípravku postačí při 2 aplikacích k ošetření ks zvěře nebo 5 ks, 8 ks, 12 ks nebo 15 ks zvěře. Divokým prasatům je nutné krmivo připravené pro spárkatou přežvýkavou zvěř výše uvedeným způsobem dále smíchat (1 kg krmiva s CERMIXEM + 6,5 kg čistého sypkého krmiva). Tato směs se podává po dobu 5 dnů v množství 0,5 kg/10 kg ž.hm./den (přesný postup je uveden v příbalové informaci). Jeden kg přípravku postačí při aplikaci po dobu 5 dní k ošetření 300 kg ž.hm. černé zvěře. Ochranná lhůta: - 28 dnů maso a orgány,,, a zvěře - 14 dnů maso a orgány divokých prasat Balení: 5 kg. RAFENDAZOL RAFENDAZOL premix ad us. vet. - určený pro výrobu medikovaného krmiva u schváleného výrobce medikovaných krmiv.

2 RAFENDAZOL pulvis ad us. vet. určený pro individuální aplikaci do krmiva léčbu veterinárním lékařem. Přípravky obsahují účinné látky rafoxanid a mebendazol, které mají širokospektrální účinek proti oblým červům zažívacího traktu a plic, proti motolicím a nosohltanové střečkovitosti. Způsob podání a dávkování: Přípravky se podávají zvěři rozmíchané v jadrném krmivu v poměru 1:9, obvykle dva po sobě následující dny, nejvýše 4 dny, jako jediné krmivo podle početního stavu zvěře u krmelců. Jeden kg přípravku postačí při 2 aplikacích na odčervení 25 kusů zvěře nebo 5 kusů, 8 kusů, 12 kusů nebo 15 kusů zvěře. Ochranná lhůta: - 28 dnů maso a orgány u, a zvěře - 60 dnů maso a orgány u a zvěře. Balení: 5 kg. Všechny uvedené přípravky jsou vázány na předpis veterinárního lékaře, který odpovídá za jejich aplikaci. V lokalitách, kde se vyskytuje motoličnatost i podkožní střečkovitost, mohou být použity k léčbě přípravky CERMIX i RAFENDAZOL, je však třeba dodržet interval nejméně 28 dní mezi jejich aplikací. RAFENDAZOL je určen především pro oblasti s výskytem motoličnatosti, CERMIX zejména pro lokality s výskytem střečkovitosti, zvláště u zvěře. Medikovaná krmná směs s CERMIXEM pro spárkatou zvěř Léčba střečkovitosti a střevních a plicních parazitóz způsobených oblými červy. Způsob podání a dávkování: Medikovaná krmná směs se předkládá jako jediné krmivo dva po sobě následující dny v množství závislém na početním stavu zvěře u jednotlivých krmelců. Dávka/1 kus/1 den: zvěř, zvěř, zvěř a zvěř. Balení: 25 kg. Medikovaná krmná směs s CERMIXEM pro spárkatou zvěř je vyráběna na předpis k výrobě medikovaných krmiv vystavený veterinárním lékařem.

3 Medikovaná krmná směs s RAFENDAZOLEM pro spárkatou zvěř Léčba především motoličnatosti a nosohltanové střečkovitosti, dále taktéž působí proti oblým červům zažívadel a plic. Medikovaná krmná směs se předkládá jako jediné krmivo dva, nejvýše čtyři, po sobě následující dny v množství závislém na početním stavu zvěře u jednotlivých krmelců. Dávka/1 kus/1 den: zvěř, zvěř, zvěř a zvěř. Balení: 25 kg. Medikovaná krmná směs s RAFENDAZOLEM pro spárkatou zvěř je vyráběna na předpis k výrobě medikovaných krmiv vystavený veterinárním lékařem. Krmiva a doplňky krmiv pro zvěř Vitaminominerální přípravky Doplňková krmná směs - VMKS - pro,, příp. zvěř Doplňková krmná směs VMKJ - pro zvěř Obě směsi obsahují v optimálním poměru vitamíny A, D, E, makro- a mikrominerálie. Podávají se v době parožení po dobu 3-4 měsíců, v málo úživných lokalitách i celoročně. Obohacují krmnou dávku o biologicky aktivní látky. Podávají se v jadrném nebo melasovém krmivu. Denní dávka: zvěř 120 g, zvěř 100 g, zvěř 30 g (2-4 týdny před předpokládaným shozem parohů a po celou dobu parožení, příp. celoročně), zvěř 50 g. Krmiva jsou zvěří ochotně přijímána, nejsou stanoveny ochranné lhůty pro maso konzumované zvěřiny. Balení: 10 kg a 20 kg. krmná směs pro spárkatou zvěř na parožení - pro,, příp. zvěř krmná směs pro zvěř na parožení. Důležitý doplněk výživy pro spárkatou zvěř, hlavně v období parožení. Slouží k doplnění minerálních látek a vitamínů potřebných pro zdárný růst hmoty paroží. spolu s objemným krmivem, nejlépe senem. Denní dávka: zvěř, zvěř, zvěř (2-4 týdny před předpokládaným shozem parohů a po celou dobu parožení, příp. celoročně), zvěř.

4 Nepodávat v jadrném ani melasovém krmivu. Krmiva jsou zvěří ochotně přijímána, nejsou stanoveny ochranné lhůty pro maso konzumované zvěřiny. Balení: 10 kg a 20 kg Účinky působení: -radikální snížení lámavosti parohů, zejména u zvěře -zvýšení specifické hmotnosti parohů -zvyšování bodové hodnoty trofejí proti dlouhodobému průměru a maximální využití genetických vlastností -optimalizace poměru vápníku a fosforu, dále obsahu sodíku a hořčíku v paroží a kostech -pozitivní vliv na růst ch toulců (délky) působením na jejich kostní základ -kladné působení na minerální metabolismus i u samičí zvěře a mláďat, včetně vitaminizace v jarním období krmná směs pro spárkatou zvěř zimní TOP Směsi jsou důležitým doplňkem výživy pro spárkatou zvěř, hlavně v období většího příjmu řepky. Svým složením napomáhají toto období překlenout. Slouží k doplnění objemných a energetických látek. krmná směs pro spárkatou zvěř zimní TOP obsahuje přídavek minerálních látek a vitamínů. do nádob tam, kde zvěř v tomto období přijímá řepku ve větším množství. Denní dávky: zvěř, zvěř, zvěř. Směsi jsou zvěří ochotně přijímány, nejsou stanoveny ochranné lhůty pro maso konzumované zvěřiny. Informace o sortimentu pro drobnou zvěř Medikovaná krmná směs s flubendazolem pro bažantí a koroptví kuřata Léčba syngamózy mladých bažantů a koroptví. Tato medikovaná krmná směs obsahuje účinnou látku flubendazol, který spolehlivě působí nejen proti syngamóze, ale i proti dalším parazitujícím hlístům v trávicím traktu, např. kapiláriím. Syngamus trachea v dospělosti cizopasí v dýchací trubici pernaté zvěře. Silné invaze těchto parazitů se vyskytují zejména u bažantích kuřat ve věku 3 10 týdnů a způsobují značné ztráty. podává se jako jediné krmivo po dobu sedmi dnů.

5 Balení: 25 kg (postačí k ošetření 75 ks bažantích kuřat) Medikovaná krmná směs s flubendazolem pro bažantí a koroptví kuřata je vyráběna na předpis k výrobě medikovaných krmiv vystavený veterinárním lékařem. Doplňková bílkovinná krmiva pro odchov bažantů - Doplňkové bílkovinné krmivo pro bažantí kuřata ve věku 1-35 dnů (5 týdnů) BKBž start - Doplňkové bílkovinné krmivo pro bažantí kuřata ve věku 5-10 týdnů - BK1Bž - Doplňkové bílkovinné krmivo pro bažanty nad 10 týdnů věku - BK2Bž BKBž start - 1 balení (20 kg) se doplní obilními šroty do 50 kg. BK1Bž a BK2Bž - 1 balení (20 kg) se doplní obilními šroty do 100 kg. Tak vznikne požadované množství plnohodnotného krmiva pro danou kategorii bažantích kuřat. Doplňková bílkovinná krmiva obsahují kvalitní bílkovinné složky, vitamíny, minerálie a antikokcidikum. Do výroby jsou zařazovány na základě požadavků chovatelů, kterým umožňují využití vlastních zdrojů jadrných krmiv. Přidávání doplňkových bílkovinných krmiv k obilním šrotům zajišťuje rovnoměrný vývoj, růst a opeření bažantů, zlepšuje kondici a odolnost proti chorobám, snižuje úhyny. Obsažené antikokcidikum zajišťuje prevenci kokcidiózy. Využití těchto krmiv pro zlepšení kvality vlastních zdrojů krmiv zajistí splnění náročných požadavků nejen pro lov bažantů, ale i pro jejich zařazení do chovu. Kompletní krmné směsi pro bažanty - Kompletní krmná směs pro bažantí nosnice BžN - Kompletní krmná směs pro bažantí kuřata do 6 týdnů věku - Bž1 - Kompletní krmná směs pro bažantí kuřata do 12 týdnů věku - Bž2 - Kompletní krmná směs pro bažantí kuřata nad 12 týdnů věku - Bž3 - Kompletní krmná směs pro bažanty mimo snášku Bž Směsi obsahují plnohodnotné dietetické komponenty (bílkovinné složky, optimální skladbu vitamínů, makro i mikrominerálií), jejich skladba je optimalizována pro danou věkovou kategori nebo pro určité roční období.

6 Kompletní krmné směsi pro koroptve - Kompletní krmná směs pro generační koroptve KKN - Kompletní krmná směs pro koroptví kuřata do 3 týdnů věku - K1K - Kompletní krmná směs pro koroptví kuřata nad 3 týdny věku - K2K Směsi obsahují především plnohodnotné bílkovinné složky s optimálním poměrem esenciálních aminokyselin, dietetické komponenty aj. Významnou složkou jsou speciální doplňky biofaktorů obsahující vitamíny A, D, vitamíny komplexu B, dále C, E, K a mikrominerálie ve vhodném poměru. Pro prevenci kokcidiózy obsahují směsi antikokcidikum. Tyto směsi jsou vyráběny sezónně, tj. od února do června. Kompletní krmná směs pro zajíce granulovaná Obsahuje vedle vhodných krmných komponentů také speciální doplňky biofaktorů s optimálním složením vitamínů, esenciální aminokyseliny methioninu, komplex mikro- i makrominerálií a antikokcidikum. Směs je vhodná pro zajíce především v klecových chovech. Dávkování: g denně podle stáří zajíců. Ve volnosti lze směs využít zejména v zimním období při nedostatku přirozené výživy v závislosti na prostředí a koncentraci zajíců. Medikace a přikrmování zvěře Doporučené dávkování přípravků Přípravek Druh zvěře Dávka na kus/den Cermix (dávkování po zamíchání do krmiva) Rafendazol (dávkování po zamíchání do krmiva) Medikovaná krmná směs s Cermixem pro spárkatou zvěř Doba podávání Dva po sobě jdoucí dny Dva až čtyři po sobě jdoucí dny Dva po sobě jdoucí dny

7 Medikovaná krmná směs s Rafendazolem pro spárkatou zvěř VMKS pro spárkatou zvěř 120 g 100 g 30 g 50 g Dva až čtyři po sobě jdoucí dny (2-4 týdny před předpokládaným shozem VMKS pro zvěř 120 g (2-4 týdny před předpokládaným shozem krmná směs pro spárkatou zvěř na parožení krmná směs pro zvěř na parožení krmná směs pro spárkatou zvěř - zimní krmná směs pro spárkatou zvěř zimní TOP (2-4 týdny před předpokládaným shozem (2-4 týdny před předpokládaným shozem V zimním období V zimním období

Povinné akce Metodiky kontroly zdraví a nařízené vakcinace pro rok 2014. volně žijící zvěř

Povinné akce Metodiky kontroly zdraví a nařízené vakcinace pro rok 2014. volně žijící zvěř Povinné akce Metodiky kontroly zdraví a nařízené vakcinace pro rok 2014 volně žijící zvěř Zákon č. 166/1999 Sb. o veterinární péči ve znění pozdějších předpisů 19 odst. 5 citace: Uživatel honitby je povinen

Více

Přehled vybraných vyšetření u volně žijící zvěře dle Metodiky kontroly zdraví a nařízených vakcinací na rok 2016

Přehled vybraných vyšetření u volně žijící zvěře dle Metodiky kontroly zdraví a nařízených vakcinací na rok 2016 Přehled vybraných vyšetření u volně žijící zvěře dle Metodiky kontroly zdraví a nařízených vakcinací na rok 2016 Masožravci volně žijící VZTEKLINA kontrola nákazové situace 4 lišky nebo psíci mývalovití

Více

TULAREMIE + BRUCELÓZA

TULAREMIE + BRUCELÓZA Metodika kontroly zdraví pro myslivce 9. Masožravci volně žijící EpG102 VZTEKLINA kontrola nákazové situace VyLa (P + IF) 4 lišky nebo psíci mývalovití na 100 km² ve všech okresech, na celém území ČR.

Více

Přehled vybraných vyšetření u volně žijící zvěře dle Metodiky kontroly zdraví a nařízených vakcinací na rok 2017

Přehled vybraných vyšetření u volně žijící zvěře dle Metodiky kontroly zdraví a nařízených vakcinací na rok 2017 Přehled vybraných vyšetření u volně žijící zvěře dle Metodiky kontroly zdraví a nařízených vakcinací na rok 2017 I. Povinné úkony hrazené ze státního rozpočtu Masožravci volně žijící VZTEKLINA kontrola

Více

METODIKA KONTROLY ZDRAVÍ ZVÍŘAT A NAŘÍZENÉ VAKCINACE NA ROK 2013

METODIKA KONTROLY ZDRAVÍ ZVÍŘAT A NAŘÍZENÉ VAKCINACE NA ROK 2013 METODIKA KONTROLY ZDRAVÍ ZVÍŘAT A NAŘÍZENÉ VAKCINACE NA ROK 2013 V souladu 44 odst. 1 písm. d) zákona č. 166/1999 Sb., o veterinární péči a o změně některých souvisejících zákonů (veterinární zákon), ve

Více

Veterinární informace pro uživatele honiteb v Jihočeském kraji

Veterinární informace pro uživatele honiteb v Jihočeském kraji Veterinární informace pro uživatele honiteb v Jihočeském kraji Na základě schválené METODIKY KONTROLY ZDRAVÍ ZVÍŘAT A NAŘÍZENÉ VAKCINACE NA ROK 2018 vydané v Praze dne 20.11.2017 formou opatření obecné

Více

Monitoring parazitóz u spárkaté zvěře

Monitoring parazitóz u spárkaté zvěře Strana 70 Částka 2 / 2012 Příloha č. 7 Monitoring parazitóz u spárkaté zvěře Metodika odběru trusu Návrh této metodiky je vypracován z d vodu existence 19, odst. 5 zákona. 166/1999 Sb., o veterinární pé

Více

Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř

Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř Minerálně-vitamínová krmiva pro spárkatou zvěř Premin Spárkatá zvěř Premin Spárkatá zvěř SUPER Premin Spárkatá zvěř MAXI Minerální a minerálně-vitamínová

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 8.2.2017 4 věc: Poskytnutí příspěvku na prevenci parazitárních onemocnění spárkaté zvěře dopad na rozpočet: Ne zpracoval: Ing. Petr Vaníček - referent

Více

Způsoby aplikace granulovaných minerálních krmiv 8% zamíchat do jadrných krmiv

Způsoby aplikace granulovaných minerálních krmiv 8% zamíchat do jadrných krmiv Minerální krmiva pro spárkatou zvěř - sypká Premin Spárkatá zvěř MAXI - SRNEC Premin Spárkatá zvěř MAXI - JELEN, DANĚK Premin MUFLON Minerální krmiva pro spárkatou zvěř - granulovaná Premin MINERÁLNÍ GRANULE

Více

KRMIVA PRO VÁŠ CHOV MEMBER OF ROYAL DE HEUS

KRMIVA PRO VÁŠ CHOV MEMBER OF ROYAL DE HEUS KRMIV PRO VÁŠ CHOV MMBR OF ROYL D HUS KRÁLÍCI Králík Start krmivo vyvinuté speciálně pro mladé králíky, které pomáhá významně snížit úhyn v období okolo odstavu. Používejte ho od začátku příjmu krmiva

Více

Vyhodnocení aplikace minerálních krmiv v podmínkách vybraných volných honiteb

Vyhodnocení aplikace minerálních krmiv v podmínkách vybraných volných honiteb Vyhodnocení aplikace minerálních krmiv v podmínkách vybraných volných honiteb Ing. Zdeněk VALA, Ph.D. Ústav ochrany lesů a myslivosti, Lesnická a dřevařská fakulta, Mendelova univerzita v Brně Ing. Ondřej

Více

BIOLOGIE JELENOVITÝCH

BIOLOGIE JELENOVITÝCH BIOLOGIE JELENOVITÝCH Sborník z celostátního semináøe konaného ve dnech 19. a 20. èervna 2000 v Hranicích.. Asociace farmových chovù jelenovitých ÈR a Výzkumný ústav ivoèišné výroby Praha-Uhøínìves Autoři:

Více

Myslivost, umění myslivecké nebo lovecké, sluje soubor veškerých výkonů honebních i všeliké činnosti, kterou vyžaduje chov a ošetřování zvěře lovné.

Myslivost, umění myslivecké nebo lovecké, sluje soubor veškerých výkonů honebních i všeliké činnosti, kterou vyžaduje chov a ošetřování zvěře lovné. MYSLIVOST Myslivost, umění myslivecké nebo lovecké, sluje soubor veškerých výkonů honebních i všeliké činnosti, kterou vyžaduje chov a ošetřování zvěře lovné. Ottův slovník naučný Parazitární choroby zvěře

Více

Nový směr výživy v tranzitním období

Nový směr výživy v tranzitním období Nový směr výživy v tranzitním období European origin! Milki Secura Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. Nový směr výživy v tranzitním období Jednou z nejčastějších produkčních chorob krav v období okolo porodu

Více

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA NÍZKÝ OBSAH OBILOVIN

Více

9.3 ODCHOV JALOVIC. březost po 1. inseminaci = % zmetání méně jak 3 % stavu. věk při prvním otelení měsíců

9.3 ODCHOV JALOVIC. březost po 1. inseminaci = % zmetání méně jak 3 % stavu. věk při prvním otelení měsíců 9.3 ODCHOV JALOVIC - od půl roku stáří (150kg ž.h.) do prvního otelení (500kg ž.h.) Cíl: zajistit dobrý zdravotní stav optimální růst a vývin včas zapustit požadovaná hmotnost+věk při telení reprodukční

Více

Moderní metody intenzivní produkce ryb

Moderní metody intenzivní produkce ryb Moderní metody intenzivní produkce ryb Pramen: FAO Světová produkce (tis. tun) Produkce ryb v evropských zemích (mil. EUR) 1900 4000 1700 1500 1300 3800 3600 3400 3200 3000 1100 2800 900 700 2600 2400

Více

Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1.2.3. Téma: Chov Zvířat. Vypracoval: Bc. Ivana Kadeřábková. Materiál: VY32_INOVACE_260 Datum: 5.4.

Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1.2.3. Téma: Chov Zvířat. Vypracoval: Bc. Ivana Kadeřábková. Materiál: VY32_INOVACE_260 Datum: 5.4. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 41-51-H/01 Zemědělec farmář Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1.2.3. Téma: Chov

Více

Školení lektorů a zkušebních komisařů ČMMJ, z.s. IV. skupina Péče o zvěř a její chov

Školení lektorů a zkušebních komisařů ČMMJ, z.s. IV. skupina Péče o zvěř a její chov Školení lektorů a zkušebních komisařů ČMMJ, z.s. IV. skupina Péče o zvěř a její chov Cíle a metody chovů zvěře Co je cílem chovu zvěře? Zachovat populace původních druhů zvěře (plus zvěře mufloní) v početních

Více

Význam STH a β-agonistů na růst a jatečnou hodnotu požadavky

Význam STH a β-agonistů na růst a jatečnou hodnotu požadavky Význam STH a agonistů. Pig Nutr., 21/2 Význam STH a β-agonistů na růst a jatečnou hodnotu požadavky Somatotropin Somatotropin je přírodní protein přibližně 191 aminokyselinových zbytků, které jsou syntetizovány

Více

Minerální krmiva v praxi. Jak je využíváme a co od nich očekáváme. Ing. Ondřej Faltus, VVS Verměřovice, Doc. Ing. Jiří Kamler, PhD.

Minerální krmiva v praxi. Jak je využíváme a co od nich očekáváme. Ing. Ondřej Faltus, VVS Verměřovice, Doc. Ing. Jiří Kamler, PhD. Minerální krmiva v praxi. Jak je využíváme a co od nich očekáváme. Ing. Ondřej Faltus, VVS Verměřovice, Doc. Ing. Jiří Kamler, PhD. MENDELU Brno, LDF Podávání minerálních krmiv je jednou z možností, jak

Více

Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT

Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT VÍTEJTE Vážený zákazníku, vážený zájemce o naše výrobky, jsme velmi rádi, že vás Sano koncept výživy prasat ve výkrmu zaujal. Na následujících stránkách najdete

Více

Obchodní firma: BIOKRON s.r.o. Den zápisu: 11. června 2001 Sídlo: Blučina, Kolperky č.p. 635/A, PSČ 664 56 IČO: 262 51 116 DIČ: CZ 262 51 116

Obchodní firma: BIOKRON s.r.o. Den zápisu: 11. června 2001 Sídlo: Blučina, Kolperky č.p. 635/A, PSČ 664 56 IČO: 262 51 116 DIČ: CZ 262 51 116 CENÍK VÝROBKŮ Platný od 7.3.2008 Prodejní doba: pondělí pátek 7. 00 10. 30 11. 00 14. 30 čtvrtek 7. 00 10. 30 11. 00 17. 00 Základní údaje o firmě dle výpisu z obchodního rejstříku Vedeného Krajským soudem

Více

Telata SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT

Telata SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT Telata SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT VÍTEJTE Vážený zákazníku, vážený zájemce o naše výrobky, velmi nás těší, že Vás zaujal Sano koncept výživy pro telata. Na následujících stránkách najdete důležité informace

Více

Iframix s.r.o. Štěrboholská 26 102 00 Praha 10. GSM: (+420) 739 777 444 Fax: (+420) 272 706 045 E-Mail: iframix@iframix.cz

Iframix s.r.o. Štěrboholská 26 102 00 Praha 10. GSM: (+420) 739 777 444 Fax: (+420) 272 706 045 E-Mail: iframix@iframix.cz Iframix s.r.o. díky své mateřské skupině CCPA, ale i dalším partnerům, disponuje širokým portfoliem výrobků pro BIO-zemědělce, respektive pro chovatele. Poptávka po BIO produktech neustále roste a společnosti

Více

VĚSTNÍK. Ročník 2014 OBSAH. 1. Úprava metodiky kontroly zdraví zvířat a nařízené vakcinace na rok

VĚSTNÍK. Ročník 2014 OBSAH. 1. Úprava metodiky kontroly zdraví zvířat a nařízené vakcinace na rok ČÁSTKA 1 VĚSTNÍK Ročník 2014 MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VYDÁNO: ZÁŘÍ 2014 Cena: 58 Kč OBSAH 1. Úprava metodiky kontroly zdraví zvířat a nařízené vakcinace na rok 2014... 2 str. 2. e schválené

Více

Nutriční management koně

Nutriční management koně Nutriční management koně TEST KAROLINA OLEHLOVÁ KRISTÝNA RÄDISCHOVÁ Tato prezentace byla vytvořena na základě projektu IVA 2018FVHE/2220/43 1. GIT koní je přizpůsoben na: A) jednorázový příjem velkého

Více

Péče o zvěř I. Ing. Zdeněk Vala, Ph.D.

Péče o zvěř I. Ing. Zdeněk Vala, Ph.D. Péče o zvěř I. Ing. Zdeněk Vala, Ph.D. Chov a ochrana zvěře zákon o myslivosti č. 449/2001 Sb. vyhláška 491/2002 Sb. o způsobu stanovení minimálních a normovaných stavů zvěře a o zařazování honiteb nebo

Více

KRMIVA PRO KONĚ MEMBER OF ROYAL DE HEUS

KRMIVA PRO KONĚ MEMBER OF ROYAL DE HEUS KRMIV PRO KONĚ MMBR OF ROYL D HUS RLX Granulované krmivo pro koně v nízké zátěži Krmivo určeno především pro koně v nízké zátěži, pro hobby a provozní koně. Vhodná náhrada za oves u hůře zvladatelných

Více

4EK201 Matematické modelování. 4. Typické úlohy lineárního programování

4EK201 Matematické modelování. 4. Typické úlohy lineárního programování 4EK201 Matematické modelování 4. Typické úlohy lineárního programování 4. Typické úlohy LP Úlohy výrobního plánování (alokace zdrojů) Úlohy finančního plánování (optimalizace portfolia) Směšovací problémy

Více

KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY

KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

Pro nosnice výroba a prodej krmení, krmné směsi, granule, krmivo.

Pro nosnice výroba a prodej krmení, krmné směsi, granule, krmivo. Pro nosnice výroba a prodej krmení, krmné směsi, granule, krmivo. Kompletní krmná směs pro užitkové nosnice KomNosnice Pšenice, sojový extrahovaný šrot toustovaný, ječmen setý, kukuřice, uhličitan vápenatý,

Více

Management populací zvěře. kvalita populací (plánování II)

Management populací zvěře. kvalita populací (plánování II) Management populací zvěře kvalita populací (plánování II) Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio CZ.1.07/2.2.00/28.0018 Výkon práva myslivosti Součástí

Více

Zástavový skot a býci SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOTU

Zástavový skot a býci SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOTU Zástavový skot a býci SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOTU VÍTEJTE Vážený zákazníku, vážený zájemce o naše výrobky, jsme velmi rádi, že Vás zaujal koncept výživy zástavového skotu a býků od společnosti Sano. Na následujících

Více

O b j e d n á v k o v ý s e r v i s

O b j e d n á v k o v ý s e r v i s O b j e d n á v k o v ý s e r v i s Prohlédněte si náš katalo a vyberte zboží, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám Pro bližší informace o výrobcích a službách můžete kontaktovat naše reionální zookonzulenty

Více

Complete Food for Dogs

Complete Food for Dogs Complete Food for Dogs CD Healthy Line Delikan Na Kopečku 1431 751 31 Lipník nad Bečvou Tel/fax:+420 581 771 270 www.krmivo-pro-psy.blue4net.cz DELIKAN 16 let zkušeností v extruzi a výživě psů výroba krmiv

Více

KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY

KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu

Více

Zvyšující se produkce mléka přináší stále větší problémy především v oblasti výživy dojnic a v ekonomice výroby mléka. Ještě před dvěmi lety byla

Zvyšující se produkce mléka přináší stále větší problémy především v oblasti výživy dojnic a v ekonomice výroby mléka. Ještě před dvěmi lety byla AgroKonzulta Žamberk s.r.o. Klostermanova ul. 1258, 564 01 Žamberk Tel.: 465 676767 Fax: 465 676700 E-mail:mikyska@ agrokonzulta.cz E-mail: vyziva@ agrokonzulta.cz Ing. František Mikyska Problémy ve výživě

Více

SPECTRON 100 mg/ml roztoku k použití v pitné vodě pro kuřata a krůty

SPECTRON 100 mg/ml roztoku k použití v pitné vodě pro kuřata a krůty SPECTRON 100 mg/ml roztoku k použití v pitné vodě pro kuřata a krůty Nejširší možnost ochrany Spectron je velmi účinné baktericidní antibiotikum na drůbežích farmách po celém světě. Zcela široké spektrum

Více

Iframix s.r.o. díky své mateřské skupině CCPA, ale i dalším partnerům, disponuje širokým portfoliem výrobků pro BIOzemědělce,

Iframix s.r.o. díky své mateřské skupině CCPA, ale i dalším partnerům, disponuje širokým portfoliem výrobků pro BIOzemědělce, Iframix s.r.o. díky své mateřské skupině CCPA, ale i dalším partnerům, disponuje širokým portfoliem výrobků pro BIOzemědělce, respektive pro chovatele. Poptávka po BIO produktech neustále roste a společnosti

Více

SKOT PRASATA DRŮBEŽ BAŽANTI KRÁLÍCI KONĚ OVCE KOZY JELENI RYBY MYŠI HOLUBI

SKOT PRASATA DRŮBEŽ BAŽANTI KRÁLÍCI KONĚ OVCE KOZY JELENI RYBY MYŠI HOLUBI KRMNÉ SMĚSI PRO HOSPODÁŘSKÁ ZVÍŘATA 569 425 929 www.vkshb.cz SKOT PRASATA DRŮBEŽ BAŽANTI KRÁLÍCI KONĚ OVCE KOZY JELENI RYBY MYŠI HOLUBI Krmné směsi pro Vaše zvířata vyrábíme již od roku 1994 na místě bývalého

Více

Krmiva pro lososovité ryby 2016

Krmiva pro lososovité ryby 2016 Krmiva pro lososovité ryby 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Cena bez DPH: 23,47 Kč Cena s DPH: 26,99 Kč Objednací číslo: KAPR granule 10kg*

Cena bez DPH: 23,47 Kč Cena s DPH: 26,99 Kč Objednací číslo: KAPR granule 10kg* Objednací číslo:-101 Směs pro králíky granule 10Kg* Kompletní krmivo pro výkrm králíků obohacené o přírodní látky se specifickými účinky.krmivo je určeno pouze pro výkrm králíků. Cena bez DPH: 92,17 Kč

Více

Doplňky výživy pro prasata

Doplňky výživy pro prasata Doplňky výživy pro prasata OBJEDNÁVKOVÝ SERVIS Prohlédněte si náš katalo a vyberte zboží, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám Pro bližší informace o výrobcích a službách můžete kontaktovat naše reionální

Více

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo 2019 KRMIVA PRO TILAPIE Potápivé krmivo Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez proteinu ze suchozemských zvířat

Více

BROJLER. Cíle užitkovosti. An Aviagen Brand

BROJLER. Cíle užitkovosti. An Aviagen Brand BROJLER 308 Cíle užitkovosti An Aviagen Brand Úvod Tato příručka obsahuje cíle užitkovosti pro brojlery Ross 308 a je třeba jí používat společně s Technologickým postupem pro brojlery Ross. Užitkovost

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2019

Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Projekt z techniky krmení hospodářských zvířat

Projekt z techniky krmení hospodářských zvířat MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRNĚ Projekt z techniky krmení hospodářských zvířat Ivo Vyskočil B 21-75 Obsah Obsah...1 1 Zadání...2 2 Obrat stáda...2 3 Zimní krmné dávky...3 3.1 Dojnice...3

Více

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Obor: 41-51-H/01 Zemědělec farmář

Obor: 41-51-H/01 Zemědělec farmář Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 41-51-H/01 Zemědělec farmář Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1. Téma: Chov

Více

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo 2019 KRMIVA PRO KOI KAPRY Plovoucí krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Obsahuje ACTIGEN Zvýrazňuje barevnost ryb Obsahuje Monmorillonit Vysoce atraktivní krmivo Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Neodolatelný SELECTAN ORAL SELECTAN ORAL. 23 mg/ml koncentrát k použití v pitné vodě. Vysoký příjem, nejlepší léčba.

Neodolatelný SELECTAN ORAL SELECTAN ORAL. 23 mg/ml koncentrát k použití v pitné vodě. Vysoký příjem, nejlepší léčba. SELECTAN ORAL 23 mg/ml koncentrát k použití v pitné vodě Neodolatelný Vysoký příjem, nejlepší léčba. SELECTAN ORAL představuje léčivý roztok v pitné vodě řešící opakující se infekce u prasat. : nová molekula

Více

Krmiva pro odchov lososa 2017

Krmiva pro odchov lososa 2017 Krmiva pro odchov lososa 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2018

Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Stupnice tělesné kondice koně BCS Body Condition Scoring

Stupnice tělesné kondice koně BCS Body Condition Scoring Zásady odchovu hříbat z pohledu výživy Ing. Kateřina Blažková Oddělení výživy, Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Uhříněves Rozhodujícím obdobím, které může nejvíce ovlivnit budoucí kariéru koně,

Více

Objednávkový list 2005

Objednávkový list 2005 osiva, krmiva a krmné směsi drobné balení krmná řepa 40 390 9,00 34,00 290,00 680,00 30 300,00 7,00 29,00 260,00 590 29,00 260,00 jetele 590 Jetel luční dvousečný,00 Jetel luční dvousečný 43,00 Jetel nachový

Více

Příspěvky poskytnuté sazbou

Příspěvky poskytnuté sazbou Zákon č. 455/2011Sb., o státním rozpočtu na rok 2012 Příloha č. 9 G. Příspěvky na vybrané činnosti mysl. hospodaření K. Chov a výcvik národních plemen loveckých psů a loveckých dravců G. Příspěvky na vybrané

Více

Seminář Kobylí

Seminář Kobylí Seminář Kobylí 27.- 28.5. 2013 Zásadní rozdělení techniky krmení : -podle dostupnosti krmiv v čase krmení ad libitní (podle vlastní vůle) musí mít každé zvíře ve skupině možnost přístupu ke krmivu v libovolném

Více

Způsob vyplnění předpisu pro výrobu medikovaných krmiv a kontaktní adresy pro jejich zasílání příslušné KVS

Způsob vyplnění předpisu pro výrobu medikovaných krmiv a kontaktní adresy pro jejich zasílání příslušné KVS Pokyn ÚSKVBL/INS/VYR 01/2007 Způsob vyplnění předpisu pro výrobu medikovaných krmiv a kontaktní adresy pro jejich zasílání příslušné KVS Platnost od: 1. července 2007 (aktualizace legislativy 2008) Platnost

Více

Chov králíků výživa a programy použití krmiv...

Chov králíků výživa a programy použití krmiv... Chov králíků výživa a programy použití krmiv... Firma BODIT TACHOV s.r.o., zastupující na našem trhu přední poradenskovýživářskou firmu TECHNA Groupe a.s. z Francie, Vám předkládá širší pohled na problematiku

Více

PRISMA JET - Přírodní zchutňující přípravek pro lepší příjem, trávení a využití krmiva

PRISMA JET - Přírodní zchutňující přípravek pro lepší příjem, trávení a využití krmiva PRISMA JET - Přírodní zchutňující přípravek pro lepší příjem, trávení a využití krmiva Jiří Brožík, J. Guyokrma spol. s r.o. Vzhledem k požadavkům trhu, kdy chovatelé vyžadují účinné a rentabilní výrobky

Více

Doplňkové minerální krmivo MKP - B/ZBCHS kat.č

Doplňkové minerální krmivo MKP - B/ZBCHS kat.č Doplňkové minerální krmivo MKP - B/ZBCHS kat.č. 1-502 Přidává se do krmných dávek skotu s vyrovnaným poměrem vápníku a fosforu. Deklarované jakostní znaky: 1-502 Vápník 6 % Fosfor 5,2 % Sodík 7,5 % Hořčík

Více

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Nové Premixy a SUROVINY Vylepšený premix ve všech krmivech Coppens: BIO-MOS

Více

Současná zdravotní problematika bažantí zvěře

Současná zdravotní problematika bažantí zvěře Současná zdravotní problematika bažantí zvěře Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio CZ.1.07/2.2.00/28.0018 Historie bažanta na evropském kontinentu colchicus

Více

Ing. Zdeněk Vala, Ph.D.

Ing. Zdeněk Vala, Ph.D. Ing. Zdeněk Vala, Ph.D. v chovech je dána zákonem o veterinární péči a jeho prováděcími vyhláškami povinnost chovatele (myslivce) ohlásit podezření z onemocnění zvířat dále je nutné dodržovat ochranná

Více

institucemi v terciárním vzdělávání a výzkumu Optimalizace směsí, Optimalizace krmivové základny

institucemi v terciárním vzdělávání a výzkumu Optimalizace směsí, Optimalizace krmivové základny Posílení í spolupráce mezi MZLU v Brně ě a dalšími institucemi v terciárním vzdělávání a výzkumu CZ.1.07/2.4.00/12.045 00/12 045 Optimalizace směsí, Optimalizace krmivové základny Ing. František Mikyska

Více

Žádost o dovoz veterinárního léčivého přípravku registrovaného v jiném členském státě

Žádost o dovoz veterinárního léčivého přípravku registrovaného v jiném členském státě Pokyn Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv ÚSKVBL / REG 1/2008 Žádost o dovoz veterinárního léčivého přípravku registrovaného v jiném členském státě Platnost od: 17.3. 2008 Platnost

Více

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Colostrum ESSENS kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Co je colostrum? Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení

Více

Nádherné akvarijní rostliny díky perfektně nastavené péči. Systémová péče o rostliny

Nádherné akvarijní rostliny díky perfektně nastavené péči. Systémová péče o rostliny Nádherné akvarijní rostliny díky perfektně nastavené péči Systémová péče o rostliny sera péče o rostliny Vyvážený a kompletní systém pro individuální a účinnou péči o rostliny sera florena pro vodní rostliny,

Více

Sel-Plex. JEDINÁ forma organického selenu, jejíž používání je v EU povoleno

Sel-Plex. JEDINÁ forma organického selenu, jejíž používání je v EU povoleno sel plex brozura TISK.indd 2 14.12.2006 9:39:52 Sel-Plex JEDINÁ forma organického selenu, jejíž používání je v EU povoleno Selen hraje v metabolismu živých organismů zásadní roli tím, že umožňuje normální

Více

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY 2019 KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Zvyšuje obranyschopnost Vysoká stravitelnost DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od:

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1992 Vyhlásené: 10.07.1992 Časová verzia predpisu účinná od: 10.07.1992 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 362 V Y H L Á Š K A ministerstva zemědělství

Více

Ing. Jiří Kolouch Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky

Ing. Jiří Kolouch Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Vzorkování krmiv Přednáška probíhá v rámci projektu CZ.1.07/2.2.00/28.0302 Inovace studijních programů AF a ZF MENDELU směřující k vytvoření mezioborové integrace. Ing. Jiří Kolouch 7.5.2013 Projekt je

Více

Aplikace nových poznatků z oblasti výživy hospodářských zvířat do běžné zemědělské praxe

Aplikace nových poznatků z oblasti výživy hospodářských zvířat do běžné zemědělské praxe Výživa zvířat a její vliv na užitkovost u a zdraví zvířete ODBORNÝ SEMINÁŘ v rámci projektu Aplikace nových poznatků z oblasti výživy hospodářských zvířat do běžné zemědělské praxe Za podpory Ministerstva

Více

Cobb500. Brojler. Doporučení pro výkrm kuřat

Cobb500. Brojler. Doporučení pro výkrm kuřat Cobb500 Brojler Brojler Cobb 500 Brojler Cobb 500 nabízí díky neustále zlepšujícímu se genetickému potenciálu předpoklady pro dosahování maximálních hmotnostních přírůstků při současně zlepšené konverzi

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE. Entemulin 450 mg/g granule pro podání v pitné vodě

PŘÍBALOVÁ INFORMACE. Entemulin 450 mg/g granule pro podání v pitné vodě PŘÍBALOVÁ INFORMACE Entemulin 450 mg/g granule pro podání v pitné vodě 1. JMÉNO A ADRESA DRŽITELE ROZHODNUTÍ O REGISTRACI A DRŽITELE POVOLENÍ K VÝROBĚ ODPOVĚDNÉHO ZA UVOLNĚNÍ ŠARŽE, POKUD SE NESHODUJE

Více

Odchov Trouw Nutrition Biofaktory Krmení pro lepší budoucnost

Odchov Trouw Nutrition Biofaktory Krmení pro lepší budoucnost Milkra mléčné náhražky Odchov Trouw Nutrition Biofaktory Krmení pro lepší budoucnost MA 17 Milkra Formel 35 Prolac PLUS Citro % SMP % prot. % tuk Použití ImmunStart 50 24,0 18,0 2. až 21. den života MA

Více

Dojnice SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT

Dojnice SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT Dojnice SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT VÍTEJTE Vážený zákazníku, vážený zájemce o naše výrobky, jsme velmi rádi, že vás zaujal Sano koncept výživy dojnic. Na následujících stránkách najdete důležité informace

Více

6.1 ÚPRAVY KRMIV. paření brambory při výkrmu prasat (malochovy) řezání píce při silážování, při tvorbě směsné KD

6.1 ÚPRAVY KRMIV. paření brambory při výkrmu prasat (malochovy) řezání píce při silážování, při tvorbě směsné KD 6.1 ÚPRAVY KRMIV = soubor technologických postupů, kterými se zlepšuje příjem krmiva, jeho stravitelnost, výživná hodnota nebo se odstraňují účinky nežádoucích látek v krmivech a)fyzikální praní okopaniny

Více

ORIENTACE NA FAREMNÍ PRODUKCI DIAGNOSTICKÁ A KONZULTAČNÍ ČINNOST PROFESNÍ SERVIS

ORIENTACE NA FAREMNÍ PRODUKCI DIAGNOSTICKÁ A KONZULTAČNÍ ČINNOST PROFESNÍ SERVIS ORIENTACE NA FAREMNÍ PRODUKCI DIAGNOSTICKÁ A KONZULTAČNÍ ČINNOST PROFESNÍ SERVIS Daniel, K. Cymedica s.r.o. Diagnostická činnost a poradenství pro veterinární lékaře i chovatele V chovech prasat a drůbeže

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř Premin

Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř Premin Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř Premin Ing. Ondřej FALTUS, VVS Verměřovice s.r.o. Výživa je klíčovým faktorem, který ovlivňuje úroveň a kvalitu chovu srnčí zvěře. Jedině kvalitním systémem

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

Standardně dodáváme: PET láhve 250 ml, 500 ml a 1000 ml s odměrkou

Standardně dodáváme: PET láhve 250 ml, 500 ml a 1000 ml s odměrkou Váš prodejce ACIDOMID E PREVENCE BAKTERIÁLNÍCH ONEMOCNĚNÍ ACIDOMID obsahuje kompletně všechny organické kyseliny důležité pro exotické ptactvo a navíc jako jediný přípravek svého druhu na trhu glukózu

Více

Používání kukuřičných výpalků (DDGS) ve výživě hospodářských zvířat

Používání kukuřičných výpalků (DDGS) ve výživě hospodářských zvířat Používání kukuřičných výpalků (DDGS) ve výživě hospodářských zvířat Kukuřičné výpalky jsou vedlejším produktem při výrobě bioethanolu. Kukuřičné zrno je fermentováno kvasinkami a cukry a škroby jsou přeměněny

Více

Využitelnost fosforu a požadavky prasat

Využitelnost fosforu a požadavky prasat Využitelnost P a požadavky prasat. Pig Nutr., 12/2 Využitelnost fosforu a požadavky prasat Fosfor je klíčovým prvkem v těle zvířete. Je druhým nejrozšířenějším prvkem v organizmu s podílem cca 1 %. Z tohoto

Více

Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů

Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů Ing. Jiří Kopáček, CSc. Českomoravský svaz mlékárenský Tisková konference propagačního a edukačního programu Mléko vás zdraví 08.11.2019 Měnící se demografický

Více

Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o.

Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. Uchopte příležitost ke zlepšení výkonnosti svého stáda Zdravý růst Vyšší mléčná produkce Vyšší celoživotní užitkovost Silné, odolné dojnice Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. Jednoduchá, přirozená cesta

Více

CHOVANÉ ZVĚŘE. Cíle chovu: produkce chovných zvířat produkce masa. Právní úprava: zákon o vet. péči x zákon o myslivosti

CHOVANÉ ZVĚŘE. Cíle chovu: produkce chovných zvířat produkce masa. Právní úprava: zákon o vet. péči x zákon o myslivosti PRODUKCE FARMOVĚ CHOVANÉ ZVĚŘE Aktivita KA 2350/4-10up Název inovace HYGIENA A TECHNOLOGIE DRŮBEŽE, KRÁLÍKŮ A ZVĚŘINY Inovace předmětu H1DKZ Hygiena a technologie drůbeže, králíků a zvěřiny Termín realizace

Více

Krmiva pro kaprovité ryby 2018

Krmiva pro kaprovité ryby 2018 Krmiva pro kaprovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovocí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Chov krůt. Vysoká růstová intenzita krůt v období výkrmu Největší jateční výtěžnost ze všech druhů hospodářských zvířat Vysoká nutriční hodnota masa

Chov krůt. Vysoká růstová intenzita krůt v období výkrmu Největší jateční výtěžnost ze všech druhů hospodářských zvířat Vysoká nutriční hodnota masa CHOV KRŮT Chov krůt Z divoké krůty původem ze Stř. Ameriky Do Evropy po objevení Ameriky (1492) Nejčastější plemeno bílá širokoprsá, méně zastoupená krůta bronzová Chov 2 typů střední (krůta 6 9 kg, krocan

Více

Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost

Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost 3. 3. 2019 Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost Zajištění dostatečného množství energie

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

Onemocnění kostry související s výživou

Onemocnění kostry související s výživou Onemocnění kostry související s výživou Každý majitel či chovatel se jednoho dne stane opatrovníkem malého štěněte. Bude záviset z velké části jen a jen na něm, jak bude nový člen jeho domáctnosti prospívat

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika 57 Jakostní japonské krmení pro KOI FUJIYAMA - dietní základní krmení Teplota vody od 10 C Proteiny 30,0% Tuky 5,0% Vláknina 5,6% Popeloviny 6,9% Fosfát 0,7% Vápník 0,4% Balení v kg 5 / 10 A 10,000 jednotek/kg

Více

Terabb E Krmivo pro sportovní koně s vysokým obsahem energie a doplňkem minerálních látek, stopových prvků a vitamínů.

Terabb E Krmivo pro sportovní koně s vysokým obsahem energie a doplňkem minerálních látek, stopových prvků a vitamínů. Reformin Plus Vitaminózní a minerální doplněk krmiva REFORMIN PLUS svým sestavením zajišťuje dostatečný a vyvážený přísun minerálií, stopových prvků a vitamínů pro všechny kategorie koní. Obsahuje sušené

Více