Navrženo pro potěšení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Navrženo pro potěšení"

Transkript

1 Navrženo pro potěšení

2 Kolekce zahradního nábytku Představujeme vám desítku vybraných kolekcí zahradního nábytku, které jsou vhodným doplňkem každé zahrady: velké i malé, divočejší nebo velmi upravené starostlivou rukou hospodáře. Výběr deseti designových řad umožňuje uspokojit pestrou paletu vkusu a zájmů. Najdeme zde tradiční i moderní nábytek, masivní a lehký, štíhlý i robustnější. Nezávisle na vzhledu je spojuje vysoká kvalita provedení a péče o detaily zaručovaná firmou DLH, která má dlouholetou tradici a rozsáhlé zkušenosti. Nábytek je vyroben z těchto druhů dřeva: teak (Tectona grandis), micro (Eucalyptus microcorys), bangkirai (Shorea laevis) a akát (Akacia manginum), které vybrali naší nejlepší odborníci. Jsou to druhy dřeva z různých částí světa s mimořádnými vlastnostmi, které u domácích druhů dřeva nenajdeme. Vyznačují se neobvyklou trvanlivostí a odolností proti vlivům přírody, které jsou v každé zahradě všudypřítomné sluneční paprsky, vítr a déšť. Díky tomu náš nábytek nevyžaduje impregnaci, je ekologický a bezpečný a kromě toho tvoří ideální kompozici se zeleným prostředím.

3 Textiline Textiline je harmonickým spojením teakového dřeva, elastické tkaniny a lesklého kování. Nábytek je lehký a mobilní snadno se přenáší a přizpůsobuje pro běžné potřeby během odpočinku v zahradě. Použití ušlechtilého teakového dřeva neobvyklé rozměrové stálosti a přirozené trvanlivosti dává záruku dlouhodobého používání a trvalých estetických hodnot zdůrazněných elegantní sytou černí tkaniny. Ušlechtilou designovou řadu zdůrazňují mimo jiné příslušně profilované područky.

4 Fisher Fisher je z hlediska příslušenství jednou z nejbohatěji vybavených souprav zahradního nábytku. V rámci představené designové řady nabízíme na výběr různé druhy polohovacích křesel s možností nastavení sklonu opěradla, stolky a stoly včetně rozkládacího stolu a doplňky, jako jsou například květináče, slunečníky a originální lampy. Uvedené elementy mohou být komponovány libovolným způsobem a doplněny v případě vzrůstajících potřeb. Volitelně je nábytek vyroben ze světlejšího teakového dřeva nebo tmavšího dřeva bangkirai. Nezávisle na druhu dřeva je konstantní svislé uložení lamel solidního průřezu, dávající pocit pevné konstrukce.

5 Carrera Carrera je designově odvážná zahradní souprava. Příslušně profilované konstrukční prvky z trvanlivého teakového dřeva nebo dřeva bangkirai, založené na obloukových liniích, dávají pocit dynamiky a modernosti. Díky vhodným proporcím jsou plochy opěradel, zakřivených sedadel a širokých masivních područek výjimečně ergonomické přizpůsobené tvaru těla a díky tomu neobyčejně pohodlné. Vysokou třídu nábytku zdůrazňuje použité kování a možnost vícepolohového nastavení sklonu opěradla.

6 SanDiego SanDiego je komplet vybavený křesly s vícepolohovým nastavením a charakteristickými vysokými opěradly. U této řady byly použity tvrdé a odolné druhy asijského dřeva (teak a malas), které se vyznačují dlouhodobou přirozenou trvanlivostí a rovněž ceněnou rozměrovou stálostí. Masivní, silné průřezy vytvářejí solidní opěradlo dobře postavený nábytek nepřevrátí ani velmi silný poryv větru. Způsob použití soupravy je různý: opalování, odpočinek po koupeli, podávání lehkého občerstvení a zákusků, rozhovory a hry nebo příjemné zdřímnutí na stinném místě.

7 Sunqueen Sunqueen je originálním nápadem spojujícím dva materiály dřevo a keramiku. Volitelně může být nábytek vyroben z medově jantarového teakového dřeva z hornatých lesů Barmy nebo nažloutlého eukalyptového dřeva z australské buše. Stejně tak použitá keramika může mít různé barvy: od cihlově lososové po černě tmavomodrou. Její použití v desce stolu umožňuje bezpečné umístění horkého nádobí a připravených jídel, proto se tento komplet ideálně hodí k zahradnímu krbu nebo grilu. Lehkost nábytku umožňuje rychlou přípravu občerstvení na libovolném místě zahrady.

8 Bologna Bologna je mobilní zahradní souprava určená pro milovníky slunce. Nastavení sklonu vysokých opěradel lehátek s vodorovným uložením lamel zaručuje komfortní odpočinek. Mezery v opěradle zajišťují přístup vzduchu k pokožce opalujícího se uživatele. Nábytek je vyroben z trvanlivého dřeva exotického akátu, získaného mimo jiné z tropických lesů Indonésie a Thajska. Originální olivově hnědá barva dřeva ve spojení s jeho dlouhodobou přirozenou trvanlivostí dobře ladí se zelení v zahradě a zaručuje dlouhodobé používání.

9 Manchester Manchester je typický odpočinkový komplet určený pro postavení například na terase, verandě nebo v letním pokoji. Solidní dřevěná konstrukce s charakteristickými masivními boky je zhotovena z tvrdého a odolného dřeva malas z Malajsie. Komfortní užívání křesílek a lavic skvěle zlepšují měkké podušky, které jsou standardním vybavením kompletu. Na takto připraveném sezení lze příjemně strávit čas sledováním televize, čtením dobré knížky nebo vychutnáváním si kávy v kruhu rodiny nebo přátel. Doplňkový stolek má dolní polici, díky čemuž mohou být všechny nejpotřebnější věci po ruce.

10 Odense Odense je nábytek ve stylu country, vzbuzující asociace s odpočinkem v lůně přírody. Je zhotoven z východoasijského dřeva malas. V této soupravě je nejdůležitější tvar a vzorování. Tmavé barvy tvrdého dřeva a charakteristické křižující se příčky v opěradlech dodávají nábytku osobitý charakter. Masivní konstrukce a nízko položené těžiště zase poskytují mimořádnou stabilitu těžko ho mohou převrátit i dovádějící děti. Široké sezení umožňuje položení podušek a deky a najde se zde rovněž místo pro oblíbený časopis nebo domácí zvíře.

11 Lynx Lynx je umným spojením modernosti s funkčností. U tohoto nábytku jsou použity dva materiály: dřevo a hliník. Kovová nosná konstrukce umožnila zeštíhlení prvků a získání obloukových tvarů. Části přímo používané (sedák, opěradla, područky, deska stolu) jsou zhotoveny z teakového dřeva teplého na dotyk nebo asijského akátu. S ohledem na svou lehkost se tento nábytek snadno přenáší a ve složeném stavu zabírá překvapivě málo místa, protože křesílka jsou stohovatelná. Díky tomu se v zimním období snáze převážejí a skladují.

12 Barolo Barolo je univerzální komplet, který můžeme používat v zahradě, na balkoně a terase a rovněž v kuchyni a jídelně, kde se dokonale osvědčil. Vhodně zvolené materiály a jejich proporce vytvářejí vizuálně příjemný tvar. Základní konstrukce je zhotovena z tvrdého a přirozeně trvanlivého dřeva bangkirai z Asie nebo rovněž odolného eukalyptového dřeva z Austrálie. Nepočetné, ale pro bezchybný vzhled důležité detaily jsou vyrobeny z lesklé nerezové oceli. Díky tomu si tento nábytek po dlouhou dobu zachovává všechny vizuální hodnoty i při používání v těžkých externích podmínkách.

13 DRUHY DŘEVA Akát Bangkirai Malas Micro Teak Akát (Akacia Mangium Wild.) Bangkirai (Shorea laevis) Malas (Homagium bracteatum Benth.) Micro (Eucalyptus microcorys) Teak (Tectona Grandis) je exotický druh dřeva pocházející z tropických je exotický druh dřeva pocházející z tropických je exotický druh dřeva pocházející z tropických je exotický druh dřeva pocházející z tropických je exotický druh dřeva pocházející ze stromů lesů. Roste v Indonésii, Thajsku, Laosu, lesů Malajsie a Indonésie. lesů. Roste v jižní a jihovýchodní Asii lesů Indonésie, Austrálie a jihovýchodní Asie. rostoucích v tropických lesích jihovýchodní Vietnamu a Kambodži. Přírodní dřevo má světle až středně hnědou a v Austrálii. Přírodní dřevo má barvu od žluté po Asie. Přírodní dřevo má barvu od olivově hnědé po barvou, místy světle žlutou. Přírodní dřevo má hnědou až červenohnědou červenohnědou. Přírodní dřevo má barvu od žlutohnědé šedohnědou s tmavšími pruhy. Dřevo bangkirai patří do skupiny hard barvu s tmavými pruhy a při vystavení vnějším Dřevo micro je tvrdé a vyznačuje se po tmavohnědou.. Akát patří mezi průměrně těžké druhy wood, čili tvrdého dřeva majícího velmi povětrnostním vlivům tmavne. velmi dobrými mechanickými parametry. S ohledem na technické parametry je dřeva. Vyznačuje se odolností proti stárnutí dobré mechanické parametry. Bangkirai se Dřevo malas patří do skupiny těžkých druhů Díky přirozené odolnosti je toto dřevo teak nejlepším druhem dřeva pro výrobu a biologické degradaci. vyznačuje velmi vysokou odolností proti dřeva, tzn. že má velmi dobré mechanické doporučováno pro vnější použití, kde jsou zahradního nábytku. Je to dřevo s velmi stárnutí a biologické destrukci. Díky těmto parametry. Kromě toho se dřevo vyznačuje požadovány materiály odolné vůči změně vysokou hustotou a velkým obsahem oleje, vlastnostem je toto dřevo doporučováno odolností proti biologické degradaci. a nepříznivým povětrnostním vlivům. což mu dává výjimečnou odolnost proti zvláště pro vnější použití, kde jsou požadovány biologické degradaci. materiály velmi odolné vůči všem nepříznivým povětrnostním vlivům.

14 ŽIDLE A KŘESÍLKA model 1 model 2 model 3 model 10 model 11 model 12 křeslo 5polohové Textiline křeslo 5polohové Carrera křeslo 5polohové Teriabo cm cm cm X X X X křeslo skládací s područkami Bologna židle Panthera židle Lynx cm cm cm X X X model 4 model 5 model 6 model 13 model 14 model 15 křeslo 5polohové Bologna křeslo 5polohové San Diego křeslo 7polohové Fisher cm cm 59, cm X X X X křeslo Sunqueen křeslo Odense křeslo Barolo cm cm cm X X X model 7 model 8 model 9 model 16 křeslo skládací Fisher křeslo skládací Textiline křeslo skládací Bologna cm 59 59,5 99 cm cm X X X křeslo Manchester cm X

15 STOLY model 17 model 17 model 17 model 24 model 25 model 26 stůl oválný rozkládací Butterfly stůl oválný rozkládací Butterfly stůl oválný Butterfly 180/ cm 150/ cm 150/ cm X X X X stůl Wimbledon stůl čtvercový Fisher stolek kulatý skládací Fisher cm cm cm X X X X model 18 model 19 model 20 model 27 model 28 model 29 model 30 stůl pravoúhlý rozkládací Fisher stůl pravoúhlý Black Top stůl pravoúhlý Sunqueen 160/ cm cm cm X X X stůl kulatý Fisher stůl kulatý Sunqueen matový/mat s vložkou stůl kulatý Sunqueen lesk cm cm cm X X X X model 21 model 22 model 23 model 31 model 32 model 33 konferenční stolek Manchester stůl Ibis stůl Panthera cm cm cm X X X stůl kulatý Barolo stůl kulatý Bologna stůl kulatý Bologna cm cm cm X X X

16 SOFY, LAVICE, LEHÁTKA PŘÍSLUŠENSTVÍ model 34 model 35 model 36 model 40 model 41 model 42 sofa Manchester lavice Odense lavice Lynx cm cm cm X X X květináč lampa talíř otáčivý 50 50cm cm 60 cm X X X model 37 model 38 model 39 model 40 lavice Fisher lehátko Fisher lehátko Textiline cm cm cm X X X X X X slunečník cm cm 60 cm Akát Bangkira Malas Micro Teak X NÁBYTEK Z EXOTICKÉHO DŘEVA Nábytek chraňte před deštěm. V případě deště se doporučuje zakrýt nábytek na dobu, kdy prší, přehozem z umělé hmoty (fólií). Voda vnikající do dřeva může způsobit činnost a velké napětí dřeva. V případě, kdy vrchní vrstva znovu dostane patinu, je třeba ji jemně odstranit pomocí ocelové vlny a ještě jednou natřít (naolejovat). Nábytek vystavený slunci podléhá přirozenému procesu patinování vrchní vrstvy dřeva. Pro zabezpečení dřeva před tímto procesem je třeba nábytek naolejovat některým z dostupných přírodních výrobků pro ošetření dřeva. V zimním období musí být dřevěný nábytek chráněn před kontaktem s vodou a mrazem. Nábytek se nesmí skladovat na místech velmi suchých ani teplých, protože to může způsobit jeho rozeschnutí. Ideálním místem je garáž nebo přístřešek, kde nábytek nemokne a kde je současně zajištěna cirkulace vzduchu.

17 KOMPLETNÍ NABÍDKA ZAHRADNÍHO NÁBYTKU KOLEKCE ELEMENTY Křeslo 5polohové Textiline Křeslo 5polohové Carrera Křeslo 5polohové Teriabo Křeslo 5polohové Bologna Křeslo 5polohové San Diego Křeslo 7polohové Fisher Křeslo skládací Fisher Křeslo skládací Textiline Křeslo skládací Bologna Křeslo skládací s područkami Bologna Židle Panthera Židle Lynx Křeslo Sunqueen Křeslo Odense Křeslo Barolo Křeslo Manchester Stůl oválný rozkládací Butterfly Stůl pravoúhlý rozkládací Fisher Stůl pravoúhlý Black Top Stůl pravoúhlý Sunqueen Konferenční stolek Manchester Stůl Ibis Stůl Panthera Stůl Wimbledon Stůl čtvercový Fisher Stolek kulatý skládaný Fisher Stůl kulatý Fisher Stůl kulatý Sunqueen matný Stůl kulatý Sunqueen matný s vložkou Stůl kulatý Sunqueen lesk Stůl kulatý Barolo Stůl kulatý 120 cm Bologna Stůl kulatý 90 cm Bologna Sofa Manchester Lavice Odense Lavice Lynx Lavice Fisher Lehátko Fisher Lehátko Textiline Květináč Lampa Talíř otáčivý Slunečník MODEL Č. Textiline Fisher Carrera San Diego Sunqueen Bologna Manchester Odense Lynx Barolo

18 gfgfgfgf fgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfg vcvcvcvc gfgfgfgf fgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfg vcvcvcvc gfgfgfgf fgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfg vcvcvcvc gfgfgfgf fgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfg vcvcvcvc gfgfgfgf fgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfg vcvcvcvc gfgfgfgf fgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfg vcvcvcvc

Zahradní nábytek z dřeviny A K Á C I E

Zahradní nábytek z dřeviny A K Á C I E Zahradní nábytek z exotických dřevin 1. Zahradní nábytek z dřeviny A K Á C I E Rádi byste si pořídili nábytek z exotické dřeviny avšak s netradiční barvou? V tom případě byste měli zaměřit pozornost na

Více

OBSAH. Dark Red Meranti. Akácie. Durian. Polstry. Zahradní program. Péče o nábytek. Grenadeck

OBSAH. Dark Red Meranti. Akácie. Durian. Polstry. Zahradní program. Péče o nábytek. Grenadeck DŘEVOINTEXT OBSAH Dark Red Meranti Akácie Durian Polstry Zahradní program Péče o nábytek Grenadeck 2 6 11 17 18 23 24 Dark Red Meranti Pokud chcete mít skutečně luxusní nábytek a ohromit Vaše známé, přátele

Více

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků Zahradní katalog 2018 Závěsná houpačka, umělý ratan černý nebo bílý / kovová konstrukce, křeslo 88 120 60 cm, 2x polštářek, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a Zahradní

Více

Plastové židle. Dřevěné židle

Plastové židle. Dřevěné židle 1 Plastové židle Dřevěné židle Amfora 26-27 Amore 05 Atami 24 Blok 20 Colorado 22-23 Eset 21 Frame 15 Impact 14 Margot 09 Napoli 16 Olla 04-05 Orea 24-25 Parana 17 Poema 06-07 Poema PB 10-11 Prodigi 18-19

Více

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013 OSTATNÍ NÁBYTEK Základní barevné provední nábytku: lamino - buk světlý 876 (vzorník Kronospan), kůže a čalounění - černá. Odolnost proti oděru u kůže a čalounění: 100.000 cyklů NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ

Více

soutěže pro děti i dospělé profesionální fotokoutek malování na obličej klaunské představení výtvarná dílna pro děti modelování balónků

soutěže pro děti i dospělé profesionální fotokoutek malování na obličej klaunské představení výtvarná dílna pro děti modelování balónků Venku jako doma! kika - jednička v nápadech na bydlení! Zahradní sezóna zahájena! Mix Skupina výrobků z příkladně spravovaných lesů a jiného kontrolovaného původu. www.fsc.org. Zert.-Nr. SGS-COC-1071 1996

Více

STRUČNĚ O ZAHRADNÍM NÁBYTKU

STRUČNĚ O ZAHRADNÍM NÁBYTKU ZAHRADNÍ NÁBYTEK 07 STRUČNĚ O ZAHRADNÍM NÁBYTKU Aby mohla být garantována dlouhodobější životnost našeho zahradního nábytku, doporučujeme z principu umístit nábytek k přezimování při teplotách pod - C

Více

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013 OSTATNÍ NÁBYTEK Základní barevné provední nábytku: lamino - buk světlý 876 (vzorník Kronospan), kůže a čalounění - černá. Odolnost proti oděru u kůže a čalounění: 100.000 cyklů NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ

Více

DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD. www.prokom.cz

DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD. www.prokom.cz DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD Popis produktů: Výchozí surovinou pro výrobu dřevěného zahradního nábytku je finská borovice, která je tepelnou a vlhkostní úpravou zpracována na tepelně upravené

Více

Zahradní set, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků. umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm,

Zahradní set, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků. umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, Zahradní katalog 2018 Závěsná houp ačka, umělý ratan če nebo bílý / ko rný vová konstrukce, křeslo 88 120 2x polštářek 60 cm,, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a 14 500.

Více

cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm,

cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, Zahradní katalog 2018 Závěsná houp ačka, umělý ratan če nebo bílý / ko rný vová konstrukce, křeslo 88 12 0 2x polštářek 60 cm,, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a 14 500.

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

57% ,-* ušetříte 3.599,-* 2dílná sada

57% ,-* ušetříte 3.599,-* 2dílná sada 47.250,-* 19.999,- 57% Sedací souprava včetně» 2 přehozů» 3 opěradlových polštářů» podložky» rozkládací funkce» úložného prostoru 1.999,- 3.599,-* Konferenční stolek, 2dílná sada xxxl výběr látek Sedací

Více

Kolekce GRESS. jsou navrženy tak, aby i jednotlivě vkusně doplnily výbavu pokojů. Společně pak tvoří elegantní řešení výbavy vašeho bytu.

Kolekce GRESS. jsou navrženy tak, aby i jednotlivě vkusně doplnily výbavu pokojů. Společně pak tvoří elegantní řešení výbavy vašeho bytu. Kolekce GRESS Ložnice z kolekce GRESS Korpus a čela v barvě dub sonoma jsou vyrobeny z LDT desky zakončené hranou ABS. Velká, třídveřová skříň může být ještě zvětšena o nástavec, který značně zvětšuje

Více

KONFERENČNÍ STOLEK. www.glamur.cz. konferenční stolek z indického palisandru CENA: 8 586,- Kč bez DPH

KONFERENČNÍ STOLEK. www.glamur.cz. konferenční stolek z indického palisandru CENA: 8 586,- Kč bez DPH KF001 konferenční stolek z indického palisandru CENA: 8 586,- Kč bez DPH rám - masivní indický palisandr s matnou povrchovou úpravou odnímatelné nohy Rozměry (cm): v 37 x š 110 x h 60 Hmotnost: 28 kg KF002

Více

DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD.

DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD. DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD Popis produktů: Výchozí surovinou pro výrobu dřevěného zahradního nábytku je finská borovice, která je tepelnou a vlhkostní úpravou zpracována na tepelně upravené

Více

Dřevěné terasy. Přemýšlíte o terase u domu? Nejdříve budete asi řešit, z jakého materiálu ji zhotovíte. Co takhle zkusit dřevo?

Dřevěné terasy. Přemýšlíte o terase u domu? Nejdříve budete asi řešit, z jakého materiálu ji zhotovíte. Co takhle zkusit dřevo? Dřevěné terasy Přemýšlíte o terase u domu? Nejdříve budete asi řešit, z jakého materiálu ji zhotovíte. Co takhle zkusit dřevo? Neděle 2.8.2009 16:56 Zvětšit obrázek Ilustrační foto FOTO: archiv firem Dřevo

Více

www.thermowood-furniture.eu

www.thermowood-furniture.eu K O L E K C E Z A H R A D N Í H O D Ř E V Ě N É H O N Á B Y T K U THERMOWOOD - Naprostá výjimečnost materiálu THERMOWOOD Ekologická výroba a balení výrobku Minimální životnost materiálu 0 let Vysoká variabilita

Více

KUPON KUPON KUPON 1.500,- Kč 2.500,- Kč 3.000,- Kč. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013.

KUPON KUPON KUPON 1.500,- Kč 2.500,- Kč 3.000,- Kč. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Venku jako doma! kika jednička v nápadech na bydlení! VYZVEDNĚTE SI NOVÝ ZAHRADNÍ KATALOG ZDARMA V KIKA židle.90. Ḵč místo.90,- -0% nebo na www.kika.cz Peru Hliníková kostra, umělý výplet. židle..90,-

Více

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ.

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ. 2010/2011 VÍTEJTE V POHODLÍ BRASIL SEDOVÉ PRVKY O CELKOVÉ HLOUBCE 99 CM S MOŽNOSTÍ KOMBINACE ÚLOŽNÉHO PROSTORU, ROZKLADU NEBO ROHOVÝCH SESTAV. LIBOVOLNOU SESTAVU LZE DOPLNIT OTOČNÝM KŘESLEM. A B BRASIL

Více

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru.

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. D U B Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. Dub Arkáde, antický vzhled v olejovém vosku, fasetované, silně sukovité, svěží struktura

Více

VYROSTLI JSME S VÁMI

VYROSTLI JSME S VÁMI VYROSTLI JSME S VÁMI Sedací souprava ve tvaru U látka černá / tmavě šedá, 193-363-223 90-104 102 cm lůžko 120 280 cm, komfortní sezení až pro 9 lidí, úložný prostor, potažení zad, polohování opěrek hlavy,

Více

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK 28.840,-* -58 % 11.999,- včetně nastavitelných područek, úložného prostoru, rozkládací funkce 2.660,-* 1.199,- -54 % Sedací souprava s látkovým potahem ve světle šedé/tmavě šedé barvě, velký výběr látek

Více

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA SKLADOVÝ PROGRAM 4 4 Židle 7 Židle Wiesner-Hager 11 Pracovní stůl model KLASIK 12 Pracovní stůl model BINGO 13 Pracovní stůl model APOLO 14 Paravan 15 Pracovní stůl model VIVA 16 Pracovní stůl model VIVA

Více

hřiště s osobitým výrazem

hřiště s osobitým výrazem , 602 00 Brno kancelář a korespondence:, telefon: 541 215 300 - Stakato hřiště s osobitým výrazem Hřiště z akátového dřeva jsou výjimečná díky svému vzhledu i křivost dělají z každého typu unikát. Přirozená

Více

let s vámi Platnost od 16. 3. do 29. 3. 2015 kika, kam jinam? *33.912,- 15.999,- *Z cen doporučených dodavatelem. Více na www.kika.

let s vámi Platnost od 16. 3. do 29. 3. 2015 kika, kam jinam? *33.912,- 15.999,- *Z cen doporučených dodavatelem. Více na www.kika. SVĚŽÍ NÁPADY PRO VAŠE JARO NA ZAHRADĚ Platnost od 16. 3. do 29. 3. 2015 let s vámi kika, kam jinam? Venkovní nábytek Firenze hliníková kostra, umělý výplet hnědá barva, včetně polštářů hnědé barvy. Set:

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

Veškeré zboží v tomto katalogu, kromě židlí a stolů CONTRACT, je skladem

Veškeré zboží v tomto katalogu, kromě židlí a stolů CONTRACT, je skladem gastr10b.qxd 18.6.2010 10:20 Page 1 2/2010 STOLOVÝ A SEDACÍ NÁBYTEK A DOPLŇKY PRO INTERIÉR A EXTERIÉR ZAHRADA TERASA RESTAURACE Veškeré zboží v tomto katalogu, kromě židlí a stolů CONTRACT, je skladem

Více

RETRO SEDACÍ SOUPRAVY. vracíme nábytku kvalitu

RETRO SEDACÍ SOUPRAVY. vracíme nábytku kvalitu RETRO SEDACÍ SOUPRAVY vracíme nábytku kvalitu 2 POPIS: VÝŠKA PRODUKTU ukazuje minimální-maximální výšku opěrné části nebo záhlavku pružiny bonell + taštičkové pružiny + HR pěna s latexem pružiny faliste

Více

DESIGN KOMFORT KVALITA

DESIGN KOMFORT KVALITA DESIGN KOMFORT KVALITA PRODUKTOVÝ KATALOG Vytváříme zahradní design pod vlastní značkou DIMENZA / Spolehlivý partner pro velkoobchodníky, distributory a majitele eshopů Specialista na zahradní nábytek

Více

Představujeme vám novou řadu výrobků Crown Woodcare

Představujeme vám novou řadu výrobků Crown Woodcare Relivery Proposal 2009 Představujeme vám novou řadu výrobků Crown Woodcare Největší nezávislý výrobce barev ve Spojeném království Crown Paints Vám přináší novou řadu výrobků Crown Woodcare, která poskytuje

Více

Postel Wildwood. design Daniele Lago

Postel Wildwood. design Daniele Lago Postel Wildwood Postel Wildwood kombinuje průhlednost skla s teplem dřeva. Čelo postele z přírodního dubu je ozdobeno volitelným látkovým pásem. Příslušenství oblečené látkou může sloužit jak noční stolek

Více

stoly www.mmcite.com

stoly www.mmcite.com stoly mmcité Město Veřejný prostor města je fascinující místo, setkávají se tu lidé i historie. Jsme rádi, že svůj design směřujeme právě sem. Můžeme ovlivňovat vkus lidí bez výběru a to nás baví. Žádná

Více

Využití dřeva na Fasádách budov má staletou tradici. Dřevo je zdravé, trvanlivé, zajištuje teplo a dobrou zvukovou izolaci

Využití dřeva na Fasádách budov má staletou tradici. Dřevo je zdravé, trvanlivé, zajištuje teplo a dobrou zvukovou izolaci Dřevěné Fasády Využití dřeva na Fasádách budov má staletou tradici. Dřevo je zdravé, trvanlivé, zajištuje teplo a dobrou zvukovou izolaci PIêkNo oto CzENIA 2 Popis druhů dřeviny na fasádu Cedr Červený

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY 1951 2011 2012 OBÝVACÍ STĚNY PŘÍRODĚ NABLÍZKU PŘI VÝROBĚ NÁBYTKU POUŽÍVÁME PRAVOU DŘEVĚNOU DÝHU A MASIVNÍ DŘEVO. DÍKY NIM JSTE DOMA PŘÍRODĚ NABLÍZKU. Pozor na napodobeniny. Lamino či fólie jsou pouhou

Více

TYPY SCHODIŠŤ: Zadlabané schodiště

TYPY SCHODIŠŤ: Zadlabané schodiště TYPY SCHODIŠŤ: Zadlabané schodiště Nejčastější a nejoblíbenější typ schodiště. Nosným prvkem jsou schodnice, do kterých jsou zadlabány nášlapy a popřípadě i podstupně. Toto schodiště je velice oblíbené

Více

stoly 08 / 2018 / mmcite.com

stoly 08 / 2018 / mmcite.com stoly tably Stavebnicová řada stolů kombinuje dva druhy bočních podpor s válcovou nebo čtyřhrannou centrálně umístěnou nohou a dvou druhů dřevěných lamel. Systém doplňuje rošt z ocelových profilů. Řada

Více

na zahradní -40% nábytek! * Vítejte v zahradním světě! -49% KIKA, KAM JINAM? Platí od 31.03. do 27.04.2014. místo 39.933,-* Venkovní set

na zahradní -40% nábytek! * Vítejte v zahradním světě! -49% KIKA, KAM JINAM? Platí od 31.03. do 27.04.2014. místo 39.933,-* Venkovní set Vítejte v zahradním světě! KIKA, KAM JINAM? Včetně polštářů. Venkovní set 9.990. Ḵč místo 39.933,-* -9% navýšení na tento produkt*** Venkovní set Malaga Hliníková kostra, umělý výplet šedá barva, skleněná

Více

PĚKNÉ DŘEVO. PĚKNÉ BARVY. PĚKNÉ TERASY. JEDNOU TAM MŮŽE STÁT KAŽDÝ. Terasa bangkirai 19 x 90 mm

PĚKNÉ DŘEVO. PĚKNÉ BARVY. PĚKNÉ TERASY. JEDNOU TAM MŮŽE STÁT KAŽDÝ. Terasa bangkirai 19 x 90 mm Terasa bangkirai 19 x 90 mm Venkovní dřevěné terasy PĚKNÉ DŘEVO. PĚKNÉ BARVY. PĚKNÉ TERASY. JEDNOU TAM MŮŽE STÁT KAŽDÝ Moci jít naboso zevnitř ven, je krásný pocit. Dřevěné terasy jsou nejpřírodnějším

Více

D:\1data\1Zakazky\ Pivovar - rekonstrukce\dps\f Rozpočtová část\doplnění DPS kopie.doc

D:\1data\1Zakazky\ Pivovar - rekonstrukce\dps\f Rozpočtová část\doplnění DPS kopie.doc D:\1data\1Zakazky\227 13 Pivovar - rekonstrukce\dps\f Rozpočtová část\doplnění DPS kopie.doc D:\1data\1Zakazky\227 13 Pivovar - rekonstrukce\dps\f Rozpočtová část\doplnění DPS kopie.doc D:\1data\1Zakazky\227

Více

Country Inn. Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově.

Country Inn. Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově. Country Inn Country Inn Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově. Nábytkem kolekce Country Inn jednoduše zařídíte ložnici, obývák i jídelnu. Samozřejmostí je odolná a stabilní konstrukce,

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ Příloha č. 4 Zadavatel uvádí, že veškeré zde uvedené rozměry se vztahují k referenčním výrobkům a dodavatel musí respektovat minimální požadavky stanovené v této

Více

Možnost jakýchkoliv barevných kombinací díky dvířkám a zásuvkám, které se objednávají samostatně

Možnost jakýchkoliv barevných kombinací díky dvířkám a zásuvkám, které se objednávají samostatně 90 cm nový typ úchytu 90 cm UZ510011 1390 Kč Čtvercová skříňka na zásuvky Součástí skříňky je jedna pevná polička. Skříňka je přizpůsobena k zasunutí čtyř širokých zásuvek (prodávají se samostatně, což

Více

Ø 60 - Ø 70 - Ø 80. 6,5 kg. 60x60-70x70-80x80. 70x60-80x60 Ø 60 - Ø 70. 8 kg. 60x60-70x70. 70x60 Ø 60 - Ø 70 - Ø 80. 6,5 kg.

Ø 60 - Ø 70 - Ø 80. 6,5 kg. 60x60-70x70-80x80. 70x60-80x60 Ø 60 - Ø 70. 8 kg. 60x60-70x70. 70x60 Ø 60 - Ø 70 - Ø 80. 6,5 kg. Podnože ceník 2013 tel.: 271 961 363, fax: 271 960 852, atelier@dako.cz, www.dako.cz PODNOŽE (STOLOVÉ NOHY) PODNOŽE (STOLOVÉ NOHY) AVANGARD Abattant AVANGARD Abattant MD výška 111,5 cm AVANGARD Abattant

Více

CAMPING-SPORT-HRACKY ˇ

CAMPING-SPORT-HRACKY ˇ CAMPING-SPORT-HRACKY ˇ J A R O / L É T O V á š s i l n ý p a r t n e r v N O N F O O D 2. 502168 Hliníkový stůl s PP výpletem, Rozměry: cca. 150 x 90 cm 1. 502167 Hliníkové křeslo s PP výpletem 3. 502164

Více

-15 % jako doma 149,- -37 % 8.999,- -42 % *239,- *15.569,- *29.999,- 750 Kč měsíčně** ,- -50 % DOMOV VAŠEHO ŽIVOTa

-15 % jako doma 149,- -37 % 8.999,- -42 % *239,- *15.569,- *29.999,- 750 Kč měsíčně** ,- -50 % DOMOV VAŠEHO ŽIVOTa Platnost od 6. 3. do 2. 4. 2017 na zahradě jako doma DOMOV VAŠEHO ŽIVOTa *29.999,- 750 Kč měsíčně** 14.999,- -50 % VENKOVNÍ SET COLORADO hliníková kostra, umělý výplet, barva šedá. Set obsahuje:, š/v/h:

Více

TECHNICKÉ ÚDAJE. Rozměry H x L x D x Ø (cm) Obrázek Kód Název Kategorie, Barva, Doplňky. Povrchová úprava, Popis

TECHNICKÉ ÚDAJE. Rozměry H x L x D x Ø (cm) Obrázek Kód Název Kategorie, Barva, Doplňky. Povrchová úprava, Popis INTERIÉROVÝ NÁBYTEK 20-1001 DVORAK Konferenč.stolek - rám, Grafit Deska - dřevo VIVA 18-6000, MARIA 18-6001 H:42 L:72,5 D:72,5 Interierová úprava. 20-1002 DVORAK Jídelní stůl - rám čtvercový, Grafit Deska

Více

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT LIDHULT. Série pohovek. DESIGN Henrik Preutz

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT LIDHULT. Série pohovek. DESIGN Henrik Preutz NÁKUPNÍ PROSPEKT LIDHULT Série pohovek DESIGN Henrik Preutz ČÁSTI 1místný sedací díl 2místný sedací díl 2místná rozkládací pohovka 3místný sedací díl Rohový díl Lenoška Otevřený koncový díl s úložným prostorem

Více

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? LEXIKON DŘEVIN FY KÜBLER-HOLZ i 05 DŘEVINY PRO VENKOVNÍ POUŽITÍ SMRK / BOROVICE TIM* AKÁT MODŘÍN

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z přírodních surovin a jsou plně recyklovatelné. Charakteristická je vysoká pevnost, která se v průběhu let zvyšuje. Pokládka je

Více

Vzorník látek a ekokůží WERSAL: Pozor! Barvy potahových látek ve vzorníku se můžou lišit v závislosti na nastavení barev Vašeho monitoru.

Vzorník látek a ekokůží WERSAL: Pozor! Barvy potahových látek ve vzorníku se můžou lišit v závislosti na nastavení barev Vašeho monitoru. Vzorník látek a ekokůží WERSAL: Pozor! Barvy potahových látek ve vzorníku se můžou lišit v závislosti na nastavení barev Vašeho monitoru. Vážení zákazníci, v případě zájmu lze zaslat vzorník látky za vratnou

Více

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky Seznam číslo položky název Požadované provedení orientační grafické znázornění jednotlivých výrobků, které zobrazují představu zadavatele (nejedná se v žádném případě o konkrétní typy ani výrobky) Kancelářské

Více

AKČNÍ NABÍDKA KVĚTEN 2011

AKČNÍ NABÍDKA KVĚTEN 2011 AKČNÍ NABÍDKA KVĚTEN 2011 Vážení zákazníci, na měsíc KVĚTEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: ZAHRADNÍ NÁBYTEK AKČNÍ SLEVA Z BĚŽNÉ MC!!! Akácie - GLASGOW Eukalyptus

Více

DŘEVOCENTRUM VESTEC KATALOG VÝROBKŮ

DŘEVOCENTRUM VESTEC KATALOG VÝROBKŮ KATALOG VÝROBKŮ Barová židle z kulatiny CENA: 1610,- Kč bez DPH 1948,- Kč s DPH Atypické barové stoličky CENA: 4050,- Kč bez DPH 4900,- Kč s DPH Barový stolek z kulatiny CENA: 2700,- Kč bez DPH 3267,-

Více

PLASTOVÝ NÁBYTEK ČR: SK:

PLASTOVÝ NÁBYTEK ČR: SK: skládací židle LIFETIME 2810 Skládací židle vhodná do pokoje, na terasu, na zahradní piknik nebo i do dílny. Kombinace ocelové nosné kostry a vysoce odolného UV stabilizovaného polyetylenu (HDPE). Extrémní

Více

www.thermowood-furniture.eu

www.thermowood-furniture.eu K O L E K C E Z A H R A D N Í H O D Ř E V Ě N É H O N Á B Y T K U THERMOWOOD - Naprostá výjimečnost materiálu THERMOWOOD Ekologická výroba a balení výrobku Minimální životnost materiálu 30 let Vysoká variabilita

Více

LEI/S VEGA LEI. 1810/s lei 1810/s lei. konferenční židle s lyžinovou konstrukcí ocelový rám s chromem

LEI/S VEGA LEI. 1810/s lei 1810/s lei. konferenční židle s lyžinovou konstrukcí ocelový rám s chromem LEI/S 1810/s lei 1810/s lei na sedáku a opěráku použita studená pěna - velmi odolný materiál používaný v automobilovém průmyslu područky s měkkou dotykovou plochou 47 49,5 16,4,5 104,5 LEI 1800 LEI kancelářská

Více

skořepinové židle a stoly

skořepinové židle a stoly skořepinové židle a stoly tradice kvalita spolehlivost Dokonalý výrobek může vzniknout jen z velmi kvalitních vstupních materiálů a jejich dalším profesionálním zpracováním. Ve firmě KOVONAX dbáme na to,

Více

Nová tvář s tradicí mm 1170 mm 6 mm 35 mm 380 mm 2,247/m 2 Jánošík

Nová tvář s tradicí mm 1170 mm 6 mm 35 mm 380 mm 2,247/m 2 Jánošík N o v á t v á ř s t r a d í c í 3 Celková šířka: Skutečná šířka pokrytí: Výška profilu: Výška prolisu: Délka modulu: Počet modulů na 1m 2 : 1222 mm 1170 mm 6 mm 35 mm 380 mm 2,247/m 2 Jánošík Nová tvář

Více

split bloom ceník 2015 pli

split bloom ceník 2015 pli split bloom ceník 2015 pli t bloom Gradient Přemýšlel jsem nad tím, co můžu dát židli kromě jejího tvaru. Arik Levy Východ slunce, stmívání, barevné listy stromů, hladina moře Gradient v přírodě vytváří

Více

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz Vestavěné skříně Vestavěné skříně nacházejí uplatnění všude tam, kde je kladen důraz na využití úložného prostoru. Navrhneme a vyrobíme

Více

Dřevo v zahradě'09. Krásný pocit. Předal: Serafin Campestrini Ges.m.bH Linzerstrasse 36, A - 4100 Ottensheim www.seca.at www.thermoesche.

Dřevo v zahradě'09. Krásný pocit. Předal: Serafin Campestrini Ges.m.bH Linzerstrasse 36, A - 4100 Ottensheim www.seca.at www.thermoesche. Předal: Dřevo v zahradě'09 Krásný pocit Serafin Campestrini Ges.m.bH Linzerstrasse 36, A - 4100 Ottensheim www.seca.at www.thermoesche.at Sibiřský modřín Termojasan Termoborovice Termosmrk Mega Wood Bangkirai

Více

VENKOVNÍ ARCHITEKTURA

VENKOVNÍ ARCHITEKTURA VENKOVNÍ ARCHITEKTURA Do zahrad, parků, na náměstí, hřiště, odpočinkové zóny a k rodinným domům Výrobky z produkce PRESBETON Nova, s.r.o. LAVIČKY Všechny lavičky jsou určeny do zahrad a pro pěší zóny na

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART ATELIÉR PRODUKTOVÉHO DESIGNU STUDIO PRODUCT DESIGN NÁVRH INTERIÉRU KAVÁRNY DESIGN OF COFFEE HOUSE

Více

VENKOVNÍ ARCHITEKTURA

VENKOVNÍ ARCHITEKTURA VENKOVNÍ ARCHITEKTURA Do zahrad, parků, na náměstí, hřiště, odpočinkové zóny a k rodinným domům Výrobky z produkce PRESBETON Nova, s.r.o. LAVIČKY Všechny lavičky jsou určeny do zahrad a pro pěší zóny na

Více

-50% Vítejte v zahradním světě! KIKA, KAM JINAM? -32% Platí od 21.04. do 01.06.2014. * Takto označená cena je cena doporučená výrobcem.

-50% Vítejte v zahradním světě! KIKA, KAM JINAM? -32% Platí od 21.04. do 01.06.2014. * Takto označená cena je cena doporučená výrobcem. Vítejte v zahradním světě! KIKA, KAM JINAM? Včetně sedáků. 3 2 1 Venkovní židle 1.990. Ḵč místo 2.943,-* -32% 5 Venkovní nábytek Peru Hliníková kostra, umělý výplet šedá barva, včetně polštářů hnědá barva.

Více

obsah židle sedací soupravy stoly doplňky elips quadro rondo delta romulus tratto salome verto mastro eiffel apollo disco

obsah židle sedací soupravy stoly doplňky elips quadro rondo delta romulus tratto salome verto mastro eiffel apollo disco obsah židle imprese tenuto corte laudis signum vivendi string salla remus ambo sedací soupravy cumulus cirus nimbus arkus bel canto domino stoly elips quadro rondo delta romulus tratto doplňky salome verto

Více

katalog zahradního nábytku Vaše pohodlí na zahrade

katalog zahradního nábytku Vaše pohodlí na zahrade katalog zahradního nábytku Vaše pohodlí na zahrade Nábytek s pevností na dlouhá léta Severská borovice 3x dlouhodobá trvanlivost vysoká pevnost tři vrstvy laku odolává počasí Obsah: Severská borovice...

Více

M a r k ý z y. s u n p r o t e c t i o n s y s t e m s

M a r k ý z y. s u n p r o t e c t i o n s y s t e m s 2006 2009 M a r k ý z y s u n p r o t e c t i o n s y s t e m s Obsah 2-3 4-5 6-7 8-9 10-11 12 Silver plus Australia Jamaica Palladio Dakar Dodatečné vybavení markýz Silver plus S I L V E R P L U S S

Více

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 02/2013

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 02/2013 02/2013 FREAKY FREAKY SPORT KIDS dětské rostoucí židle FREAKY ROSTOUCÍ ŽIDLE - ZÁKLAD DĚTSKÉHO POKOJE ZDRAVÍ JE DŮLEŽITÉ - ZÁBAVA TAKÉ Všichni rodiče chtějí pro své dítě jen to nejlepší. Při rozhodování

Více

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 02/2015

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 02/2015 02/2015 FREAKY KIDS FREAKY dětská rostoucí židle ZDRAVÍ JE DŮLEŽITÉ - ZÁBAVA TAKÉ SUPER-ODOLNÉ POTAHY - VŠECHNY BARVY Sezení s perspektivou Všichni rodiče chtějí pro své dítě jen to nejlepší. Při rozhodování

Více

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké

Více

KIDS ACTIKID A2 ACTIKID A3 SMILE. dětské rostoucí židle 02/2015

KIDS ACTIKID A2 ACTIKID A3 SMILE. dětské rostoucí židle 02/2015 02/2015 ACTIKID A2 KIDS dětské rostoucí židle ACTIKID A2 dětská rostoucí židle DÍTĚ ROSTE - ŽIDLE TAKÉ Víte, jaký je nejdůležitější nábytkářský rozdíl mezi dospělým a dítětem? To je jednoduché dítě roste.

Více

rostoucí židle rostoucí stoly

rostoucí židle rostoucí stoly rostoucí židle rostoucí stoly Růžová 26 060 ARGUMENTY PŘESVĚDČUJÍ - PŘEDNOSTI ROZHODUJÍ Keep Cool 26 112 Skater 26 113 52 Oranžová / zelená 26 189 / 26 183 100% bavlna 47 Modrá / černá 30 382 / 30 187

Více

ANDALUSIA: jemná a neskutečně variabilní, sestavujte a kombinujte dle nálady a aktuálních potřeb

ANDALUSIA: jemná a neskutečně variabilní, sestavujte a kombinujte dle nálady a aktuálních potřeb CARCASSONNE robustní a solidní V letošním roce přicházíme s rozšířením nabídky konferečních stolků se sklem a masivním dřevem, které skvěle doplní jakoukoli sedací soupravu. Tradiční je vysoká kvalita

Více

-15 % váš klenot. Vaše zahrada, *14.999,- *8.998,- Platnost od do DOMOV VašeHO ŽIVOTa.

-15 % váš klenot. Vaše zahrada, *14.999,- *8.998,- Platnost od do DOMOV VašeHO ŽIVOTa. Platnost od 3. 4. do 7. 5. 2017 DOMOV VašeHO ŽIVOTa Vaše zahrada, *14.999,- 375 Kč měsíčně** 7.499,- -50 % váš klenot VENKOVNÍ SET XAVER ocelová kostra, umělý výplet barva šedá. Set obsahuje: 3místnou

Více

www.glamur.cz odkládací stolek z mangového dřeva CENA: 13 446,- Kč bez DPH matné mangové dřevo, postaršené, lehce bělené

www.glamur.cz odkládací stolek z mangového dřeva CENA: 13 446,- Kč bez DPH matné mangové dřevo, postaršené, lehce bělené T001 odkládací stolek z mangového dřeva CENA: 13 446,- Kč bez DPH matné mangové dřevo, postaršené, lehce bělené rozměry (cm): v 77 x š 86 x h 38 hmotnost: 13,10 kg T002 odkládací stolek z mangového dřeva

Více

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 14

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 14 NEREZOVÉ PŘÍBORY Lžíce na kávu, MILANO FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7 POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 1 FLAIR 15 CASINO 16 SIGNUM 17 UNIC 18 Překládací příbory,

Více

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Ceník 2013

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Ceník 2013 Lepší dřevo pro Vaši terasu. Ceník 2013 Ceník je platný od 1.1.2013 do 31.12.2013 Protfolio produktů biwood Barevné odstíny Vyberte si jeden ze tří ušlechtilých odstínů dřeva: Teak, Bangkirai, Wenge. Profil

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. března 2014 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Ochrana moderní surovinou Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin:

Více

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14 NEREZOVÉ PŘÍBORY Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7 POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14 UNIC 15 CASINO 16 SIGNUM 17 FLAIR 18 BAGUETTE Stone-Washed

Více

VČETNĚ ROŠTU. - rozměr: 55 x 42 x 42 cm - potah bílá+černá ekokůže STOLEK DEL-4001/NS. - rošt je v ceně. - 47 x 41 x 55 cm VČETNĚ ROŠTU

VČETNĚ ROŠTU. - rozměr: 55 x 42 x 42 cm - potah bílá+černá ekokůže STOLEK DEL-4001/NS. - rošt je v ceně. - 47 x 41 x 55 cm VČETNĚ ROŠTU LOŽNICE A POSTELE POSTEL 160 DEL-5000 11.400 Kč - potah koženka v černo-bílé kombinaci dle fotky - vhodná matrace 160 x 200 cm nebo 2 ks 80 x 200 cm - lamelový rošt je v ceně - vnější rozměr 226 x 10 x

Více

OBSAH AKÁCIE 2 UMĚLÝ RATAN 8 EUKALYPTUS 10 DURIAN 12 DARK RED MERANTI 16 PÉČE O NÁBYTEK 19 ZAHRADNÍ PROGRAM 20 GRENADECK 24

OBSAH AKÁCIE 2 UMĚLÝ RATAN 8 EUKALYPTUS 10 DURIAN 12 DARK RED MERANTI 16 PÉČE O NÁBYTEK 19 ZAHRADNÍ PROGRAM 20 GRENADECK 24 OBSAH AKÁCIE 2 UMĚLÝ RATAN 8 EUKALYPTUS 10 DURIAN 12 DARK RED MERANTI 16 PÉČE O NÁBYTEK 19 ZAHRADNÍ PROGRAM 20 GRENADECK 24 AKÁCIE Rádi byste si pořídili nábytek z exotické dřeviny, avšak s netradiční

Více

PŘÍLOHA Č.4 - SEZNAM PRO ZHOTOVENÍ VZORKŮ. HOLEČKOVA 106/8, PRAHA 5 - VYBAVENÍ INTERIÉRU Holečkova 106/8, 150 00 Praha 5 Smíchov

PŘÍLOHA Č.4 - SEZNAM PRO ZHOTOVENÍ VZORKŮ. HOLEČKOVA 106/8, PRAHA 5 - VYBAVENÍ INTERIÉRU Holečkova 106/8, 150 00 Praha 5 Smíchov PŘÍLOHA Č.4 - SEZNAM PRO ZHOTOVENÍ VZORKŮ název projektu: HOLEČKOVA 106/8, PRAHA 5 - VYBAVENÍ INTERIÉRU Holečkova 106/8, 150 00 Praha 5 Smíchov hlavní projektant: AP STUDIO s.r.o. Na Kopečku 2, 180 00

Více

Romana II. Možnost úložného prostoru

Romana II. Možnost úložného prostoru vi No a nk Wanda Tato postel zaujme hlavně svým zadním čelem kde je hlavová opěrka s možností kombinovat různé odstíny moření jako je například na fotografii. Nohy u předního čela jsou rohové a tím dodávají

Více

15.999,- Trendy zahradního nábytku Exklusiv nur im mömax. Onlineshopu. Pouze online na Exluzivně pouze v. duch domu.

15.999,- Trendy zahradního nábytku Exklusiv nur im mömax. Onlineshopu. Pouze online na   Exluzivně pouze v. duch domu. duch domu Trendy zahradního nábytku 2019 Pouze online na www.mobelix.cz Exklusiv nur im mömax Onlineshop 15.999,- Zahradní pohovka Curly vč. taburetu, čalounění & polštářů, bez dekor. polštářů a deky 04220082/01)

Více

Vážený zákazníku, Francesco Cosmi President

Vážený zákazníku, Francesco Cosmi President Vážený zákazníku, společnosti Antares International Group je nyní 18 let. Od úplného začátku trvale a progresivně rosteme. Díky neustálému vstřebávání nových informací, zisku zkušeností, rozšíření produkčních

Více

Předfrézovaný systém Clip JuAn (bez vrutů) DOUGLASIE 120

Předfrézovaný systém Clip JuAn (bez vrutů) DOUGLASIE 120 Předfrézovaný systém Clip JuAn (bez vrutů) DOUGLASIE 120 Původní domovinou této dřeviny je severní Amerika, v Evropě se pěstuje od 19. století. Jde o borovici, jejíž jádrové dřevo je žlutavě hnědé až červenohnědé,

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 03/2012

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 03/2012 KIDS 03/2012 FREAKY FREAKY SPORT dětské rostoucí židle FREAKY dětská rostoucí židle ROSTOUCÍ ŽIDLE - ZÁKLAD DĚTSKÉHO POKOJE ZDRAVÍ JE DŮLEŽITÉ - ZÁBAVA TAKÉ Všichni rodiče chtějí pro své dítě jen to nejlepší.

Více

Markýzy. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK:

Markýzy. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK: Markýzy JASMINA MARKÝZA BEZ NOSNÉHO PROFILU JASMINA je lehká horizontální markýza, která díky své jednoduché konstrukci bez nosného profilu vyniká svou lehkostí a vzdušností. má široké použití pro zastínění

Více

akční nabídka KVĚTEN 2015 pro topp zákazníky

akční nabídka KVĚTEN 2015 pro topp zákazníky Vážení obchodní přátelé, na měsíc KVĚTEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: KVH DUO/TRIO KONSTRUKČNÍ HRANOLY JARNÍ NASKLADNĚNÍ KVH za SUPER VÝHODNÉ CENY kusově za standardní

Více

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info Úsměv v dešti Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK www.galeco.info Okapový systém Galeco STAL Stavíte-li dům, nemyslíte jen na děti, ale také na vnuky. Právě proto jsme vyvinuli odolná a spolehlivá

Více

Design: neunzig design

Design: neunzig design macao Design: neunzig design Návrh macao v sobě sjednocuje zdánlivě protichůdné vlastnosti: přes svou odolnou robustní konstrukci si Vás tento program podmaní klidným a lehkým zjevem. U židlí navozuje

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Svoboda čistých tvarů Designové koupelny s kolekcí EDITION 90 značky KEUCO Kruh se setkává se čtvercem: zařízení koupelen EDITION 90 firmy KEUCO spojuje v opulentní hře kulaté a hranaté tvary s výrazným

Více

e1n e2n e4n e5k e5n e6n e7n e8n e12 e13 e14 e16 e18 e20 e21

e1n e2n e4n e5k e5n e6n e7n e8n e12 e13 e14 e16 e18 e20 e21 Katalog úchytek E1N E2N E4N E5K E5N E6N E7N E8N E12 E13 E14 E16 E18 E20 E21 U1 U2 U3 Kovové úchytky jsou elegantní i praktické, a proto se nelze divit jejich oblibě. Hodí se zejména do moderních sestav

Více