Informační kniha. Španělsko 2013 CESTOVNÍ RUCH. Autor: Dominik Panoš

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Informační kniha. Španělsko 2013 CESTOVNÍ RUCH. Autor: Dominik Panoš"

Transkript

1 Informační kniha Španělsko 2013 CESTOVNÍ RUCH Autor: Dominik Panoš

2 Vážení Dovolte mi, abych Vás jménem naší školy provedl Španělskem. Zemí, která je známá svými nádhernými plážemi na kterých najdete nejedno místo k odpočinku. Moje informační kniha se bude skládat z následujícího: Vítejte ve Španělsku!

3 Základní informace pro všechny návštěvníky: Ve Španělsku se řiďte časem středoevropským. Pak si jen užívejte krásy celého pobřeží. Může Vám k tomu posloužit automobilová nebo autobusová doprava. Co se týče té automobilové, neváhejte si půjčit kdekoliv na pobřeží některé z široké nabídky aut. Dopravní předpisy jsou stejné, jako u nás a nejvyšší povolená rychlost je 90 km/h, výjimkou jsou dálnice, kde je číslo o 30 km/h větší. Povolená laťka alkoholu je stanovená na 0,8% v krvi. Co se týče autobusové, hustá síť Vám umožňuje pohodlné cestování po celém pobřeží. Všechny lístky si zakoupíte až v autobuse. Jakákoliv lékařská pomoc je Vám nápomoci téměř po celý den. Do lékárny se dostanete přes celý den, některé mají služby i v noci. Lékařská služba je 24 hodin denně, přičemž všechny potřebné informace Vám poskytne kdokoliv na recepci hotelu. V případě potřeby lékaře, je zapotřebí mít u sebe cestovní pas a pojišťovací kartičku. V akutním případě si můžete doktora zavolat sami, ten pak do hodiny přijde na Váš pokoj. Do telefonu vždy uvádějte své jméno, hotel a číslo Vašeho pokoje, středisko a hlavně Váš zdravotní problém. Pokud potřebujete do banky zde jsou otevírací hodiny ve většině: Po-Pa 9:00-14:00 hod. So 8:00-13:00 hod.

4 Obchody jsou obvykle otevřené od 9 do 13 a od 16 do 21 hodin. Parkování může být problematické, protože ve velkých městech je hustá doprava. Ve střediskách je Pošty jsou ve Španělsku otevřeny v hodinách od 8:30 do 14:30 hod. Pohledy můžete najít ve většině hotelů a dostanete k tomu i známky, přičemž poštovní schránky najdete taktéž na recepcích hotelů nebo na letištích. Určitě si ale o něco málo víc připlatíte, než v městských obchodech Měnou je euro. Pakliže jste spokojeni s restaurací, většinou se nechává spropitné ve výši 5-10%. je Malou částkou můžete zanechat i na místech, jako holič, hotelový vrátník, číšník atp. Taxi služba je prakticky možná kdekoliv. Můžete si jej zastavit jak je zvykem na cestě nebo na stálých stanoviskách. S vodou je to ve Španělsku trochu komplikovanější, není totiž vhodná k pití. Sám doporučuji si nakoupit levné barely v obchodech. 5 litrový vychází na 1,40 euro a 8 litrový na 1,90 euro. A co si ze Španělska dovést? V obchodech narazíte na stříbrné šperky nebo kabelky, boty, peněženky a podobné věci z kůže. Pro maminky a babičky se doporučuje dovést keramika, každá oblast se vyznačuje jinými druhy zdobení a způsob výroby. Hodně se nakupují také tradiční španělské krajky nebo výšivky. Pokud chcete udělat radost tatínkovi popřípadě dědečkovi, kupte mu Španělské brandy, nebo skvělé víno ze Španělských vinic. Mnoho suvenýrů se dováží také z muzeí s motivem Gaudího nebo Dalího.

5 Salvador Dalí ( ) Celým jménem se tento oblíbenec Katalánska jmenuje Salvador Felip Jacint Dalí i Domènech. Tento malíř se proslavil jako malíř a nejvíce svými surrealistickými díly. Tento umělec pochytil nemálo talentu a fantazie Tvrdil, že jeho potomci byli Maurové, kteří vtrhli do Španělska v roce 711. Jeho výstřední chování zastiňovalo jeho práci! Rád byl středem pozornosti a podle toho se taky tak choval. Žil ve věži Galatea, která byla součástí muzea, přičemž bylo vyslyšeno jeho přání a jeho tělo bylo nabalzamováno a vystaveno několik dní vystavováno v muzeu. Ilustroval knihy, navrhoval divadelní scény včetně kostýmů. Vytvořil také velkou řadu kreseb. S Waltem Disneym spolupracoval na krátkém filmu Destino. Díla: Veškeré své díla odkázal Dalí Španělskému státu. Mezi jeho nejznámější dílo patří- Persistenci paměti (1931). Za svou kariéru stihl namalovat přes 1500 obrazů!

6 Pablo Picasso ( ) Jeho celé jméno mě poněkud zaskočilo: Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso Pablo Picasso je jednou z nejvýznamnějších osobností 20. století. Je považován za zakladatele kubismu. Jestli Salvador Dalí vytvořil 1500 obrazů za svůj život, co to je oproti 13 tisícům Picassových? Narodil se v Maláze a od malička vykazoval cit i vášeň pro kresby. Jeho otec byl taktéž malířem a vyučoval Picassa kresbu a olejovou malbu. Guernica, právě tento obraz se stal jedním z těch nejslavnějších!

7 Barcelona - Hlavní město Katalánska -Druhým největším městem ve Španělsku. Momentálně nejznámější, díky jeho stavbám - Dnešní metropole byla založena jako kolonie Barcino - Město má mnoho univerzit, vysokých škol a řadu významných knihoven - Je důležitým průmyslovým centrem, je bohatá na suroviny. - U francouzských hranic, lepší dostupnost pro nás - Určitě zajímavější navštívit toto město, než kterékoliv jiné - Dějiště olympiády v roce 1992 Sagrada Familia (obrázek) - Chrám Svaté rodiny - Jedná se o jeden z divů světa - staví se od roku 1882 a stavby trvají dodnes -Mělo to podnítit návrat k učení římskokatolické církve - Architekt: Antonio Gaudí Projekt Sagrada Familia převzal ve velmi raném stadiu a věnoval mu hodně energie. Zemřel v roce 1926 a i dnes se pokračuje, i když je o dokončení vedena řada diskuzí. Celkové dokončení se plánuje na rok Bude se jednat o 100 vúročí smrti Gaudího a stavba samotná by trvala 144 let. Architekti se snaží dodržovat plány Gaudího a veškeré stavby se staví z darů a příspěvků. Camp Nou Jedná se o hřiště, které zná snad každý z Katalánska. Stadion jednoho z nejlepších fotbalových týmů celé historie. Byl dokončen v r a kapacita stadionu je diváků, což je největší stadion v celé Evropě. Camp Nou znamená něco jako : Nové hřiště, na kterém se konalo 2x finále ligy mistrů (1989,1999). A jen tak se tento stadion nedostanete. Při vstupu na samotné hřiště bez zápasu vás to vyjde na euro.

8 Port Aventura Jeden z nejlepších parků v Evropě Díky jeho vysoké návštěvnosti je lepší si najít veškeré svátky okolních států, aby nedošlo k tomu, že na jednu atrakci budete čekat přes 2 hodiny Park je tématicky rozdělen do 5 částí: Polynesie, Čína, Mexiko, Divoký západ a středomoří Park není jen pro velké Je i pro ty nejmenší, kteří zde naleznou několik atrakcí od vodních atrakcí, pře různé kolotoče s houpačkami až po lodičky řízené kormidlem. Na lodičkách se kolikrát vyřídí i samotní rodiče více, než jejich ratolesti. Můžete se svést ve vlaku, poháněnou parní lokomotivou nebo hopsnout na to nejdůležitější pravý adrenalin!

9 Jste milovníky vodních drah? Pak jsou tu pro Vás hned 3. Kromě všeho zmíněného je zde také 4D kino a mnoho zajímavých simulátorů, divadel a různých show. Jídlo je zajištěno v bufetech a restauracích, ale je drahé. Najdete v Parku také tři hotely a letovisko Salou jen pár kilometrů vzdálené. Je propojen s aqvaparkem, kde si všeho užijete do sytosti Dráhy: Máte rádi rychlou jízdu? Třeba tak z 0 na 100 za 3,5 vteřiny? Pak zamiřte na dráhu Furius Baco, která je v parku od roku 2007 a je opravdovým zážitkem. Druhým tahákem je dráha Dragon Khan, která držela prvenství v počtu smyček. Má jich hned 8 a to i ve 100 kilometrové rychlosti. Nebo je libo volný pád? Hurakan Condor Vám nabízí pád z 86 metrové věže Dalším tahákem je dřevěná dráha Stampida ta je poněkud normální, teda jen ne v tom, že současně vyjíždí dvě soupravy vedle sebe, které také soutěží, kdo dříve přijede do cíle. Shambhala? To je momentálně největší dráha nejen v parku, ale i v Evropě! Sám sem na ní byl a.. opravdový zážitek. Vyjedete opravdu na HORU a pak..pád do malého tunelu. To je:

10 Byčí zápasy Jako každý rok, každoročně. Od 6. do 14. července se v hlavním městě Navarry Pamploně vypouštějí do ulic býci, před kterými potom prchá spoustu odvážných chlapců a mužů. Jednou odpovědí proč, je tradice s oslavami svátku Fermína mýtického římského úředníka. Ten podle pověsti obrátil na víru město v severní Francii Amiens. Jeho kult přinesla do Navarry francouzská rodina a to ve 12 století. Kromě tak známého prchání před býky nechybí ani tanec, hudba, ohňostroje a mše.

11 Španělské svátky 1. leden - Nový rok.. 6. leden - Tři králové 17. leden - svátek svatého Antonína 5. únor - svatá Agueda, v Segovii 19. březen - svatý Josef, 3.duben - svátek Svatého kříže 1. květen - Svátek práce 15. květen - svatý Isidor 24. červen - svátek svatého Jana Křtitele 29. červen - svatý 1. červenec - oslava dne Nejdražší krve Ježíše Krista 7. červenec - svatý Germin 16. červenec - svátek Panny Marie del Carmen 25. červenec - svatý Jakub, týdenní svátek začíná večer 24. července ohňostrojem. 15. srpen - Nanebevzetí Panny Marie 11. září - katalánský národní svátek 12. říjen - státní svátek Španělska při příležitosti výročí objevení Ameriky, země je zaplavena státními vlajkami 1. listopad - svátek Všech svatých 6. prosinec - Den španělské ústavy 8. prosinec - Neposkvrněné početí panny Marie 25./26.prosinec - svátky vánoční

12 Lekce ŠPANĚLŠTINY pro VÁS! Španělsky Hola! Buenos dias/notes Hasta la vista Gracias Perdón Abierto Cerrado Por favor Sir No Uno, dos tres Cuatro, cinco seis Playa Cómo te Ilamas? Me Ilamo De dónte eres? Soy de Barco Cueánto vale? Cerveza Sangria Hamara Parasol Česky Ahoj! Dobrý den/noc Nashledanou Děkuji Promiňte Otevřeno Zavřeno Prosím Ano Ne Jedna,dvě,tři Čtyři, pět, šest Pláž Jak se jmenuješ? Jmenuji se.. Odkud si? Sem z Loď Kolik to stojí? Pivo Koktejl (ESP) Lehátko Slunečník

13

8. SPAIN TROPHY 2015

8. SPAIN TROPHY 2015 HONEYTOUR SPORTS s.r.o. Štětínská 341/38 181 00 PRAHA 8 TEL/FAX. 00420 233 550 495 MOBIL 604 762 384 honeytour@quick.cz www.honeytour.cz 8. SPAIN TROPHY 2015 Místo konání: ŠPANĚLSKO Costa Maresme, Costa

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 ŠPANĚLSKO JEDNA ZE ZEMÍ EU 2010 Ing. Andrea Sikorová, Ph.D. 1 ŠPANĚLSKO jedna

Více

3. Ročník Lloret de Mar /Girona, Španělsko/ 1. termín: sobota 24. až čtvrtek 29. března termín: pondělí 2. až sobota 7 dubna 2018

3. Ročník Lloret de Mar /Girona, Španělsko/ 1. termín: sobota 24. až čtvrtek 29. března termín: pondělí 2. až sobota 7 dubna 2018 3. Ročník Lloret de Mar /Girona, Španělsko/ 1. termín: sobota 24. až čtvrtek 29. března 2018 2. termín: pondělí 2. až sobota 7 dubna 2018 www.globasket.com GLOBASKET 2018 Vyber si svůj termín a hraj na

Více

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Autor: Název školy: Petra Junková Základní škola, Radiměř, okres Svitavy Číslo projektu : CZ. 1.07/1.4.00/21.0081 Název šablony klíčové aktivity: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací

Více

Velikonoce Duben 2019 Španělsko - Blanes - Tordera

Velikonoce Duben 2019 Španělsko - Blanes - Tordera Header Image: Copa Jordi Velikonoce 19-21 Duben 2019 Španělsko - Blanes - Tordera POČET TÝMŮ: 232 STARŠÍ ŽÁKYNĚ (G1), MLADŠÍ DOROSTENKY (G17), STARŠÍ PŘÍPRAVKA (U10), STARŠÍ PŘÍPRAVKA (U), KATEGORIE: MLADŠÍ

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Hotel Rosa Nautica 3*

Hotel Rosa Nautica 3* Hotel Rosa Nautica 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 10.08.13-17.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 800 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Cena zájezdu: 7 990,-Kč / student ve vícelůžkovém pokoji

Cena zájezdu: 7 990,-Kč / student ve vícelůžkovém pokoji Studijní poznávací zájezd Krásy Katalánska Termín zájezdu: 27.9 7.10. 2013 Hotel Guitart 3* v letovisku Lloret de Mar, Costa Brava Cena zájezdu: 7 990,-Kč / student ve vícelůžkovém pokoji V ceně zahrnuto:

Více

Jaké je hlavní město Peru? Jak se španělsky řekne Dobrý den!? Jak se španělsky řekne Ahoj!? Jak se španělsky řekne pět? Jak se španělsky řekne deset?

Jaké je hlavní město Peru? Jak se španělsky řekne Dobrý den!? Jak se španělsky řekne Ahoj!? Jak se španělsky řekne pět? Jak se španělsky řekne deset? Jaké je hlavní město Španělska? Jaké je hlavní město Peru? Jaké je hlavní město Gran Canaria? (Madrid) (Lima) (Las Palmas de Gran Canaria) Jaké je hlavní město Mexika? Dobrý den!? Dobrý večer!? (Cuidad

Více

IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU

IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU Anotace Cyklus přírody a kalendáře Zvyky během roku č. 2 Autor Jazyk Očekávaný výstup Speciální vzdělávací potřeby Klíčová slova Druh učebního materiálu Druh interaktivity Cílová skupina Stupeň a typ vzdělávání

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

La Plagne 2100 FRANCIE

La Plagne 2100 FRANCIE La Plagne 2100 FRANCIE Vítejte v Club Med La Plagne 2100 Praktické informace Úroveň komfortu: 4* Umístění: Údolí Tarentaise, Francie Lyžařská oblast: Paradiski Nadmořská výška: 2,100m Letiště: Grenoble-St

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

CZ01-KA

CZ01-KA Training our third grade students in Ireland and Spain Třeťáci na praxi v Irsku a Španělsku 2017-1-CZ01-KA102-034827 Běh 2 11.03. 24.03.2018, Malaga PROGRAM ERASMUS+ Vzdělávací program, který je řízen

Více

Možnosti využití volného času mladých lidí. Selb (D), Pilsen (CZ), Torbali (TR) und Balatonfüred (H) Díl IV

Možnosti využití volného času mladých lidí. Selb (D), Pilsen (CZ), Torbali (TR) und Balatonfüred (H) Díl IV Možnosti využití volného času mladých lidí Selb (D), Pilsen (CZ), Torbali (TR) und Balatonfüred (H) Díl IV Možnosti využití volného času mladých lidí v Balatonfüred & okolí 1 Účastníci: Německo Staatliche

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA ***

TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA *** TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA *** 8,, - denní zájezd Poloha: Mahdia je považována za ideální dovolenkové místo, s krásnou písčitou pláží, s malebným městečkem a svou medínou. Hotel Cap Mahdia se nachází

Více

Vánoční svátky. Základní škola Kladno, Vašatova 1438 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Paulová.

Vánoční svátky. Základní škola Kladno, Vašatova 1438 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Paulová. VY_32_INOVACE_PRV_ 485 Vánoční svátky Autor: Irena Paulová, Mgr. Použití: 2. ročník Datum vypracování: 16.12. 2012 Datum pilotáže: 20.12. 2012 Metodika: Žáci si s učitelem prohlíží fotografie, zachycující

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

ZASTÁVKA NÁDRAŽÍ NEMOCNICE BANKA KINO RESTAURACE OBCHOD HOTEL POŠTA LETIŠTĚ PARK ŠKOLA

ZASTÁVKA NÁDRAŽÍ NEMOCNICE BANKA KINO RESTAURACE OBCHOD HOTEL POŠTA LETIŠTĚ PARK ŠKOLA BANKA HOTEL POŠTA NEMOCNICE OBCHOD ŠKOLA NÁDRAŽÍ ZASTÁVKA RESTAURACE KINO PARK LETIŠTĚ KDE? V / VE / NA ŠKOLA, POŠTA...ŠKOLE, POŠTĚ NEMOCNICE, OBCHOD KINO NÁDRAŽÍ LETIŠTĚ...NEMOCNICI, LETIŠTI...OBCHODĚ...KINĚ...NÁDRAŽÍ

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

Ostrov zábavy a písečných pláží.

Ostrov zábavy a písečných pláží. Ostrov zábavy a písečných pláží. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické zátoky prosluněné písečné pláže uličky starého města v Ibize přímořské promenády zábava diskotéky noční kluby vodní sporty, potápění Sangria

Více

Turquoise TURKS & CAICOS

Turquoise TURKS & CAICOS Turquoise TURKS & CAICOS Resort v Grace Bay je situovaný na severovýchodě ostrova Providenciales. Užijte si vysněnou dovolenou v barevných bungalovech obklopených kvetoucími ibišky, nedaleko perleťově

Více

ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE *****

ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE ***** ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE ***** 8, - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska Zlaté Písky. Je vzdálen cca 0 m od pláže a obklopen zelení. Pláž: Prostorná písčitá

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Dnešní doba nabízí možnosti, které nebyli nikdy předtím dostupné. To dává cestování úplně nový rozměr využití.

Dnešní doba nabízí možnosti, které nebyli nikdy předtím dostupné. To dává cestování úplně nový rozměr využití. Dnešní doba nabízí možnosti, které nebyli nikdy předtím dostupné. To dává cestování úplně nový rozměr využití. V minulosti, pokud jste chtěli někam odcestovat, jediná volba byla cestovní kancelář, která

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ 12.6. - 17.6.2019 Vlakový poznávací zájezd pro železničáře BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Více

Honeytour Minická 376/2 181 00 Praha 8 Tel./fax. 233 550 495

Honeytour Minická 376/2 181 00 Praha 8 Tel./fax. 233 550 495 Honeytour Minická 376/2 181 00 Praha 8 Tel./fax. 233 550 495 mobil: 604 762 384 e-mail: honeytour@quick.cz 603 141 926 23. COPA CATALUNA 2010 Místo konání: ŠPANĚLSKO Costa Maresme, Costa Brava (Barcelona)

Více

Silvestrovská párty 2017/2018

Silvestrovská párty 2017/2018 Silvestrovská párty ROK 2018 BUDE VZRUŠUJÍCÍ! Odložte šály a zimní boty, přišel čas každoroční silvestrovské párty v hotelu Hilton Prague! Připravte se na nespoutané oslavy plné živelné hudby, skvělé zábavy

Více

... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií,

... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií, Lefkada Řeckem v miniatuře...... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií, místo, které uchvátí každého,

Více

Cestování Obecné. Obecné - Základy. Obecné - Konverzace. Pro zeptání se na pomoc. Pro zeptání se, zda člověk mluví anglicky

Cestování Obecné. Obecné - Základy. Obecné - Konverzace. Pro zeptání se na pomoc. Pro zeptání se, zda člověk mluví anglicky - Základy Podría ayudarme? Pro zeptání se na pomoc Habla inglés? Pro zeptání se, zda člověk mluví anglicky Habla_[idioma]_? Pro zeptání se, zda člověk mluví nějakým jazykem No hablo_[idioma]_. Pro vysvětlení,

Více

Cestování Obecné. Obecné - Základy. Obecné - Konverzace. Pro zeptání se na pomoc. Pro zeptání se, zda člověk mluví anglicky

Cestování Obecné. Obecné - Základy. Obecné - Konverzace. Pro zeptání se na pomoc. Pro zeptání se, zda člověk mluví anglicky - Základy Můžete mi pomoci, prosím? Pro zeptání se na pomoc Mluvíte anglicky? Pro zeptání se, zda člověk mluví anglicky Mluvíte _[language]_? Pro zeptání se, zda člověk mluví nějakým jazykem Nemluvím_[language]_.

Více

SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015

SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015 SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015 Proč právě Sicílie? Největší italský ostrov nabízí krásné pláže, hory, divoké kaňony, jedny z nejlépe zachovaných antických památek světa i architektonické pozůstatky vlády Normanů,

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Mgr. Stanislav Zlámal 18. 9. 2013. sedmý

Mgr. Stanislav Zlámal 18. 9. 2013. sedmý Jméno Mgr. Stanislav Zlámal Datum 18. 9. 2013 Ročník sedmý Vzdělávací oblast Člověk a příroda Vzdělávací obor Zeměpis Tematický okruh Latinská Amerika Téma klíčová slova Latinská Amerika (španělská část)

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Aime la Plagne FRANCIE

Aime la Plagne FRANCIE Aime la Plagne FRANCIE Situovaný na vrcholku hor s okouzlujícím výhledem na Mont-Blanc, je Club Med Aime la Plagne rájem pro milovníky zimních sportů. Zdokonalte svou technicku ve snow parku a buďte tak

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

ŠPANĚLSKO COSTA BRAVA

ŠPANĚLSKO COSTA BRAVA POBYT PRO SENIORY 55+ Hotel SANTA MONICA*** Calella Hotel se nachází cca 100 m od písečné pláže. K vybavení hotelu patří recepce, výtah, TV místnost, bar, kavárna, bazén s dětským brouzdalištěm, zavazadlová

Více

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

2. Stanovená témata jsou platná pro jarní i podzimní zkušební období.

2. Stanovená témata jsou platná pro jarní i podzimní zkušební období. Gymnázium Joachima Barranda, Talichova 824, 2,26601 tel., +420 (311) 623435, +420 (311) 621232, fax: +420 (311) 623435 lidinsky@gymberoun.cz, IČ: 47558407, č.ú. 775 711 0297 / 0100 u KB Pokyn ředitele

Více

Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš

Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš je jednou z nejvýznamnějších osobností generace Národního divadla. Byl předním malířem českých dějin a bezpochyby se podílel na utváření českého umění. Jeho tvorba byla ovlivněna,zvláště

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+

PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+ PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+ 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v severní části letoviska a je vzdálen 100 m od centra, cca 300 m od jižní a cca 150 m od severní pláže.

Více

Detail slevy: Platnost slevy: Kde slevu uplatnit:

Detail slevy: Platnost slevy: Kde slevu uplatnit: Vyrazte na víkendový pobyt pro rodiny s dětmi v hotelu Junior v lázeňském městě Poděbrady. 3 dny pro 2 osoby a 1 dítě do 6 let. Vychutnejte si vynikající bohatou polopenzi a užijte si i neomezený vstup

Více

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz. Anaxos Garden studia Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org ŘECKO Lesvos / Anaxos www.cdtravel.cz Řecko Lesvos / / Poloha: příjemná studia tvoří 4 budovy, které jsou umístěny

Více

Veřejný program 2012

Veřejný program 2012 Veřejný program 2012 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49 (0) 9674-92 48 77 Fax: +49 (0) 9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2012 4. 1. 2012 I 19.00 h

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2019 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

Ahoj! Dne naše parta, ve složení 4 dívek (Natálka, Lucka, Maruška a Vany) a jednoho (věčně spícího) Volodi, měla šanci navštívit hlavní

Ahoj! Dne naše parta, ve složení 4 dívek (Natálka, Lucka, Maruška a Vany) a jednoho (věčně spícího) Volodi, měla šanci navštívit hlavní Ahoj! Dne 12. 4. 2017 naše parta, ve složení 4 dívek (Natálka, Lucka, Maruška a Vany) a jednoho (věčně spícího) Volodi, měla šanci navštívit hlavní město Holandska, Amsterdam. Rozhodli jsme se vám tady

Více

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze LA BODEGUITA DEL MEDIO La Bodeguita del Medio je kubánský music bar restaurant v centru Prahy, u Staroměstského náměstí, s živelnou atmosférou

Více

MYNADOVOLENÉ 2015 U MOŘE NA PLÁŽI POD SLUNCEM SBALTE SI KUFRY, LETÍTE! ISCHIACENÍK. ... to je zážitek! léčivá ISCHIA. voňavá KERKYRA.

MYNADOVOLENÉ 2015 U MOŘE NA PLÁŽI POD SLUNCEM SBALTE SI KUFRY, LETÍTE! ISCHIACENÍK. ... to je zážitek! léčivá ISCHIA. voňavá KERKYRA. SBALTE SI KUFRY, LETÍTE! MYNADOVOLENÉ 2015 ISCHIACENÍK léčivá ISCHIA voňavá KERKYRA ohnivá ANDALUSIE divoká COSTA BRAVA čarokrásná ČERNÁ HORA U MOŘE POD SLUNCEM NA PLÁŽI... to je zážitek! Andalusie do

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax:

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax: Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia Rosa letecky z Brna Poloha: nachází se cca 250 m od pláže, kousek

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice. Město Nymburk

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice. Město Nymburk Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice Město Nymburk Jméno a příjmení: Kája Víchová Třída: 5.A Školní rok: 2013/2014 Garant / konzultant: Mgr. Nina Dyčenková Datum odevzdání: 31. 03.

Více

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí Avoriaz FRANCIE Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí cestou. Tento rodinný hotelový resort

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

Poučení o způsobilosti cestě a pobytu

Poučení o způsobilosti cestě a pobytu Poučení o způsobilosti cestě a pobytu Následující text slouží jako obecné poučení/informace účastníkům k průběhu odborné praxe Španělsko 2008, konkrétně stávajícím studentům 2A, 2B, 2C, 3C školy. Místo:

Více

Prosím, čtěte pozorně leták k pobytu, zejména to, jaké služby obsahuje výsledná kalkulace.

Prosím, čtěte pozorně leták k pobytu, zejména to, jaké služby obsahuje výsledná kalkulace. Milí rodiče, posílám Vám dlouho avizovanou nabídku na léto u moře. Po dlouhém vybírání lokality jsme se nakonec rozhodli spolu s rodiči, kteří s námi jezdí již několik let, pro destinaci, se kterou jsme

Více

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ Projekt Berounská brána je oázou klidu. Místem, kde jste obklopeni nádhernou přírodou a zároveň jste stále v centru města s veškerou občanskou vybaveností. Jste na dosah

Více

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie Central Plaza*** BULHARSKO / Pomorie 2 / / / / Poloha: nový, moderní hotel dostavěný v roce 2012 se nachází na okraji staré části lázeňského městečka Pomorie. Do centra města, kde naleznete malé obchůdky,

Více

Gateway School of English

Gateway School of English Jazykové kurzy - junioři Gateway School of English San Gwann - Malta Gateway School of English je malá, rodinná škola, a proto si můžete být jisti individuálním přístupem a dokonalou péčí v průběhu vašeho

Více

Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014

Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014 Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014 Isar Cup Počet týmů: 72 Number of games: 5 Kategorie: mladší přípravka, starší přípravka, mladší žáci, starší žáci A-B, mladší dorostenci A-B,

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /základní úroveň/

Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /základní úroveň/ Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /základní úroveň/ Obsahem každé lekce bude nácvik: porozumění psanému textu, porozumění slyšenému textu, řešení testových úloh /slovní zásoba, gramatika/,

Více

Avantgardní umělecké hnutí počátku 20. století Revoluční pojetí prostoru (zobrazování předmětů z více úhlů najednou pomocí rozkladu na jednoduché

Avantgardní umělecké hnutí počátku 20. století Revoluční pojetí prostoru (zobrazování předmětů z více úhlů najednou pomocí rozkladu na jednoduché Avantgardní umělecké hnutí počátku 20. století Revoluční pojetí prostoru (zobrazování předmětů z více úhlů najednou pomocí rozkladu na jednoduché geometrické tvary) Používána byla především krychle (lat.

Více

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s českou delegátkou 7 nocí ubytování

Více

MYNADOVOLENÉ U MOŘE NA PLÁŽI POD SLUNCEM SBALTE SI KUFRY, LETÍTE! CHUŤ SNÍT, CHUŤ ŽÍT, CHUŤ CESTOVAT! léčivá ISCHIA. bájný RHODOS.

MYNADOVOLENÉ U MOŘE NA PLÁŽI POD SLUNCEM SBALTE SI KUFRY, LETÍTE! CHUŤ SNÍT, CHUŤ ŽÍT, CHUŤ CESTOVAT! léčivá ISCHIA. bájný RHODOS. SBALTE SI KUFRY, LETÍTE! MYNADOVOLENÉ 2014 léčivá ISCHIA bájný RHODOS voňavá KERKYRA ohnivá ANDALUSIE divoká COSTA BRAVA U MOŘE POD SLUNCEM NA PLÁŽI CHUŤ SNÍT, CHUŤ ŽÍT, CHUŤ CESTOVAT! Andalusie do 15.

Více

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie Malování v Provence 10 - denní zájezd Francie Navštivte a poznejte Provence, rodiště a působiště řady slavných malířů, a přeneste její krásy na malířské plátno! Kdo už někdy držel v ruce paletu a štětec,

Více

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!!

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

Praktické pokyny. Odjezd ve 12:30 z parkoviště před Biskupským gymnáziem. SRAZ ve 12:00

Praktické pokyny. Odjezd ve 12:30 z parkoviště před Biskupským gymnáziem. SRAZ ve 12:00 Praktické pokyny Odjezd ve 12:30 z parkoviště před Biskupským gymnáziem. SRAZ ve 12:00 Před nástupem kontrola dokladů (platný pas / OP + zdravotní průkazka ) + odevzdání podepsaných a vyplněných formulářů:

Více

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE Club Med L alpe d'huez je okouzlujícím hotelovým resortem, s přímým přístupem k ledovci, a možností dojezdu na lyžích až k jeho dveřím. Hosté zde mohou okusit vzrušení

Více

E-shop pro postižené náhlým nedostatkem alkoholických nápojů

E-shop pro postižené náhlým nedostatkem alkoholických nápojů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická A4M39NUR Návrh uživatelského rozhraní E-shop pro postižené náhlým nedostatkem alkoholických nápojů Vladislav Cepák Studijní program: Otevřená

Více

Co je ipractice Costa Brava"?

Co je ipractice Costa Brava? Co je ipractice Costa Brava"? Jsme společnost specializující se na zprostředkování a vedení praxí pro studenty založená v roce 2015 se sídlem v Calella de la Costa. Cílem společnosti je dosahování maximální

Více

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí zajištění ubytování a dopravy pronájem prostorů realizace

Více

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01)

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) cena 28.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí polopenze lekce jógy neomezený vstup do spa transfery přístav -ubytování-přístav

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

XML EXPORT ZÁJEZDŮ. popis XML formátu denní aktualizace konečné ceny

XML EXPORT ZÁJEZDŮ. popis XML formátu denní aktualizace konečné ceny prodej zájezdů přes internet XML EXPORT ZÁJEZDŮ popis XML formátu denní aktualizace konečné ceny Formát XML exportu Zajezdy Základní root element, který tvoří kolekce elementů Zajezd a obsahuje popisy

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 Hummer Camp 2011 II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 O Tvrzi Tvrz HUMMER je stálý přírodní zábavní park ve středověkém stylu pro celou

Více

Gateway School of English

Gateway School of English Jazykové kurzy - junioři Gateway School of English San Gwann - Malta Gateway School of English je malá, rodinná škola, a proto si můžete být jisti individuálním přístupem a dokonalou péčí v průběhu vašeho

Více

Cena na osobu při obsazení platících 4 osoby 3 osoby 2 osoby. Termín Přistýlka

Cena na osobu při obsazení platících 4 osoby 3 osoby 2 osoby. Termín Přistýlka Termín 2019 Cena na osobu při obsazení platících 4 osoby 3 osoby 2 osoby Přistýlka 04.05. - 11.05. 1 400 Kč 1 730 Kč 2 370 Kč zdarma 11.05. - 18.05. 1 560 Kč 1 910 Kč 2 630 Kč zdarma 18.05. - 25.05. 1

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 PRESTIŽNÍ PRŮVODCE LONELY PLANET ŘADÍ PLZEŇ MEZI TOP 10 EVROPSKÝCH DESTINACÍ PRO ROK 2014 Zuzana Koubíková, ředitelka organizace Plzeň

Více

IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA

IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA V období letních prázdnin jsem navštívil Irsko za účelem výuky angličtiny. Irsko je ostrov s krásnou přírodou, s nepředvídatelným počasím a známým pivem značky Guiness. Po

Více

Třeťáci na praxi v Irsku a Španělsku II CZ01-KA MALAGA

Třeťáci na praxi v Irsku a Španělsku II CZ01-KA MALAGA Třeťáci na praxi v Irsku a Španělsku II 2018-1-CZ01-KA102-047066 5.5. - 18.5. 2019 MALAGA PROGRAM ERASMUS+ Vzdělávací program, který je řízen Evropskou komisí na období 2014-2020. Klíčová aktivita 1 je

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé

Více

Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /vyšší úroveň/ Obsahem každé lekce bude nácvik:

Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /vyšší úroveň/ Obsahem každé lekce bude nácvik: Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /vyšší úroveň/ Obsahem každé lekce bude nácvik: porozumění psanému textu, porozumění slyšenému textu, řešení testových úloh /slovní zásoba, gramatika/, mluveného

Více

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI 17.9. 24.9.2016 7 nocí červen, září 2016 CENA: 7.290 Kč osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: 7 x ubytování v apartmánu pro 2

Více