1X 1 GS přímo na KSV, AKV, ISA, Creditreform

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1X 1 GS přímo na KSV, AKV, ISA, Creditreform"

Transkript

1 SCHRADE KAUFMANN THURNHER Rechtsanwaelte GmbH Prostřednictvím u Landesgericht Feldkirch (Zemský soud) Schillerstrase Feldkirch Dornbirn, GZ: 14 S 58/08 d Společný dlužník: Tourex Middle East FZE P.O.Box Ras Al Khaimanh, Spojené Arabské Emiráty Správce konkurzní podstaty: KAUFMANN THURNHER Rechtsanwaelte GmbH (Code R906193) Z P R Á V A 1X 1 GS přímo na KSV, AKV, ISA, Creditreform

2 str. 2 V konkurzní věci uvedené na předchozí straně vydává správce konkurzní podstaty s poukazem na své dosavadní příspěvky, zvláště zprávu ze dne , následující další Z P R Á V U : 1. Výsledek šetření právního následnictví TTH, LLC, FZE 1.1 Oberlandesgericht (Vrchní zemský soud) jako konkurzní soud (II: instance) svým rozhodnutím ze dne právoplatně zjistil, že o právním nástupnictví TTH na společného dlužníka (FZE), potvrzenému Zemským soudem Feldkirch jako konkurzním soudem (I. instance), nejsou žádné pochybnosti. 1.2 Z dosavadních rešerší správce konkurzní podstaty vyplývá, že TTH v letech 2006/2007 byla zlikvidována a vymazána. Smlouvy byly uzavírány ještě do 05/05 prostřednictvím TTH. Dopisem ze dne sdělila TTH svým zákazníkům, že LLC je její právní nástupkyní a že se dne zavázala k plnění všech povinných výkonů ze strany TTH. LLC byla založena v 04/2005 a od 06/2005 uzavírala smlouvy. Již od 12/05 byly smlouvy prakticky uzavírány výlučně prostřednictvím FZE, která byla založena v 09/2005. Zvláště z jednoročních smluv předložených správci konkurzní podstaty v průběhu přihlašování pohledávek vyplývá, že provádění smluv (udílení dobropisů, výplaty bonusů, přijímání výpovědí, ostatní korespondence atd.) uzavřených s TTH a LLC v každém případě od roku 2006 prakticky výlučně prováděla FZE. I v ohledu na šestileté smlouvy toto zjištění bylo potvrzeno srovnáním databází Tatra bank originální databáze TOUREX-výtahy z kont 2007 a databází Tatra Bank 2007-jen Rakousko, zajištěných v trestním spise Kanis s předloženými přihláškami pohledávek. Podle údajů v zápise ze dne Jaroslava Strachoně a Moniky Příborské, dcery Jaroslava Strachoně a sekretářky Tourexu, převzala FZE po zrušení TTH veškeré klientské smlouvy fy TTH. I vystupování na trhu firem TTH, LLC a FZE bylo prakticky identické. Byly v podstatě používány stejné produkty, stejné smluvní formuláře, stejné AGB, stejné vaučery, stejné dobropisy, stejný způsob provádění (smluv), stejný způsob komunikace a nikoli v poslední řadě stejné logo. Všechno směřuje k tomu, že pro zákazníky (jako v dopise z ) jedinou změnou skutečně byla změna místa provádění smluv nebo místa výplaty.

3 Str. 3 Centrálně jednající osoby ve skupině Tourex byly od počátku Herbert Kanis a Margrith Kanisová. 1.3 Správci konkurzní podstaty od zahájení konkurzu nedošly žádné podklady, které by poskytly podnět pochybovat o rozhodném a faktickém právním následnictví firmy FZE. 2. Stav zkoumání pohledávek k T.č. představují přihlášky pohledávek přišlých správci konkurzní podstaty přibližně 300 svazků. Není tu zohledněno 25 svazků nacházejících se u státního zastupitelství ve Feldkirchu a správcem vedené všeobecné prováděcí svazky. Do došlo správci konkurzní podstaty 7230 přihlášek pohledávek. Do správce konkurzní podstaty podchytil (evidoval) 7230 přihlášek pohledávek a z toho 3099 přihlášek pohledávek obsahově přezkoumal. V průběhu šetření pohledávek správcem konkurzní podstaty do AON 1 až AON 3099 přezkoumal správce konkurzní podstaty (podle vývodů v bodě 5. zprávy ze dne ) celkem smluv, propočetl a vytiskl příslušné výpočetní listy. 2.2 Při zkoumání pohledávek provedeném do se bohužel zjistilo, že přihlášky pohledávek provedené věřiteli bez právního zastoupení jsou chybné a částečně hrubě chybné. Vedle problémů při zkoumání oprávněnosti nároku přihlašujícího věřitele (k tomu níže) chybějí pravidelně smlouvy, potvrzení o platbě/vaučery, bankovní spojení, IBAN, BIC, smlouvy o odstoupení (nebo jsou pro nedospělost cedentů neplatné), doklady ke změnám jmen a/nebo právního následnictví, očíslování konkrétní souhrnné pohledávky atd. Co se týče těchto pohledávek mohl proto nejprve provést jen první kontrolu v tom směru, zda přihlašující věřitelé jmenovitě odpovídají předloženým smlouvám a tam uvedeným smluvním partnerům. Dále vypočetl správce konkurzní podstaty uznávanou částku a interně ji zaznamenal. 2.3 Zvláštním problémem jsou s přihláškami pohledávek předložené dohody o odstoupení (cese). U převážné části přihlášek pohledávek hlásí konkurzní věřitelé nejen vlastní pohledávky/smlouvy, nýbrž i pohledávky/smlouvy třetích osob proti/s FZE.

4 Str. 4 K těmto přihláškám pohledávek se v takových případech pravidelně připojuje standardizovaná odstupní smlouva, proti které v zásadě nelze nic namítat. ALE: Podpisy na odstupních dohodách a podpisy na smlouvách a/nebo přihláškách pohledávek částečně chybějí, nesouhlasí navzájem jednoznačně nebo částečně, částečně pocházejí podpisy jak cedenta, tak cesionáře (odstupujícího tak přejímajícího), jak se zdá často i zřetelně od jedné a téže osoby. 2.4 Vzhledem k výše uvedeným vývodům, a k trestně právním aspektům v souvislosti s tímto konkurzním řízením a potřebě zajistit pokud možno největší pravděpodobnost, že konkurzní podstata k rozdělení skutečně dojde k oprávněným věřitelům, musí se věnovat zkoumání identity přihlašujících a nároky uplatňujících konkurzních věřitelů zvláštní pozornost. 2.5 U následujících skupin případů nelze konkrétní oprávnění nároků přihlašujících konkurzních věřitelů bez výjimky provést: - skupina případů 1: Věřitel přihlašuje ve své přihlášce pohledávek vlastní nároky/smlouvy. Formulář je vyplněn ručně nebo strojově a vlastnoručně podepsán. Podpis na přihlášce a podpisy na smlouvách nesouhlasí nebo nesouhlasí jednoznačně. - skupina případů 2: Věřitel přihlašuje v přihlášce pohledávek vlastní nároky/smlouvy. Formulář je vyplněn ručně nebo strojově a není vlastnoručně podepsán. - skupina případů 3: Věřitel přihlašuje ve své přihlášce pohledávek i nároky/smlouvy třetích osob. Podpisy na odstupních dohodách a podpisy na smlouvách a/nebo přihláškách pohledávek chybějí, nesouhlasí buď jednoznačně nebo částečně. U těchto skupin případů je v nejhorším případě možné, že osoby, které vlastní cizí smlouvy a ostatní smluvní podklady, přihlásí pohledávky třetích osob, aniž by k tomu byly oprávněny. Výsledkem by mohlo být, že podíl bude vyplacen osobě neoprávněné. 2.6 V průběhu opravné fáze po beztoho nutné (za účelem dodání chybějících podkladů a informací, viz nahoře 2.2), budou požadovány u všech právnicky nezastoupených konkurzních věřitelů dodatečně (viz nahoře 2.2 a dole 2.7 a 2.8) následující doklady k přezkoumání (přezkoumání identity právnicky zastoupených konkurzních věřitelů náleží přihlašujícímu právníkovi):

5 str. 5 - případ 1: cestovní pas - případ 2: podepsaná přihláška pohledávky, cestovní pas - případ 3: cesionář: podepsaná přihláška pohledávky, cestovní pas cedent: cestovní pas, potvrzení o odstoupení (vlastnoručně podepsané). 2.7 Předběžný mezivýsledek k Do konkurzní správce zkontroloval přihlášky pohledávek AON 1 až AON Z důvodů uvedených v bodech 2.2 až 2.5 se všechny přihlášky v AON1 až AON 3.099, přihlášené bez právníka až do opravy zjištěných nedostatků, zcela odmítají. Pohledávky od AON správce konkurzní podstaty ještě nekontroloval. Tyto pohledávky z opatrnosti se všechny odmítají, aby daní věřitelé byli prokazatelně o proceduře (viz dole 2.8) informováni a v důsledku aktivně přispěli k rychlé a efektivní kontrole prostřednictvím správce konkurzní podstaty. Aby se předešlo opakování, poukazujeme na bod 2.8. Pokud zjištěné nedostatky přihlašující odstraní, správce konkurzní podstaty vezme své odmítnutí zpět. Do podchycené konkurzní pohledávky EUR 145, Z toho uznaných 9, Z toho předběžně odmítnutých 136, Informační výměna mezi konkurzními věřiteli (nebo jejich zástupcem) a správcem konkurzní podstaty bude po probíhat takto: Všichni věřitelé, jejichž pohledávky správce konkurzní podstaty předběžně odmítl zcela nebo částečně, obdrží od konkurzního soudu vyrozumění, kde budou uvedeny konkrétní důvody odmítnutí. Navíc obdrží všichni věřitelé, jejichž pohledávky byly správcem konkurzní podstaty odmítnuty, informační list s poukazem na homepage (včetně přístupového kódu) zřízenou správcem konkurzní podstaty výhradně pro další provádění konkurzního řízení: Jméno uživatele: tourex Heslo: swp50a3b2i Na této homepage budou zpřístupněny zprávy správce konkurzní podstaty, dané aktuální znění seznamu přihlášek, jakož i ostatní všeobecné informace správce konkurzní podstaty.

6 Str. 6 Zvláště se na této homepage bude vysvětlovat snadné provedení a návody na konkrétní kroky za účelem opravy přihlášek pohledávek. Tato homepage bude online nejpozději od DŮLEŽITÝ POKYN Dle zákona je povinně předepsáno, že pro vyrozumění dle bodu 2.8 je stanovena lhůta pro popření odmítnutí. Této lhůty není třeba dbát, zatím až na další, a v každém případě nikoli do , jelikož správce konkurzní podstaty v souladu s konkurzním soudem pro rok 2010 neprovede žádné výplaty. Žaloba by měla jen ten účel, zajistit účast na výplatě, a není tudíž žaloba do nutná. 3. Napadnutí Jozef Polak (viz i bod 4. ve zprávě ze dne ) Žaloba na popření ze dne podaná proti věřiteli Jozefu Polakovi (seniorovi, nar , AON 821) leží t.č. ještě u konkurzního soudu jako první instance. Syn obžalovaného JUDr. Jozef Polak (junior, nar ) ze dne namítal, že nebyl pasivně legitimován a že mu obžaloba a rozsudek pro zmeškání nebyly údajně účinně doručeny. Správce konkurzní podstaty na tyto námitky replikoval zápisem dne a procesní soud zdvořile a naléhavě požádal, aby v zájmu konkurzního věřitele fy FZE nepřipustil žádné, jakkoli formulované další zdržení ze strany obžalované. S Tatra bankou a.s. konkurzní správce dohodl, za spolupráce s právničkou RA Janou Moravčíkovou, že veškerá aktiva společného dlužníka, až na další, budou soudně uložena a nikoli vyplacena obžalovanému. 4. Stav konkurzní podstaty k Stav konkurzní podstaty k obnáší s přihlédnutím k úrokům, poplatkům za vedení konta, výlohám a zálohám na náklady (exkluzivní aktiva u Tatra Banky a.s.) celkem Euro 13, Nahlédnutí do výsledků šetření kriminální policie Správce konkurzní podstaty podrobil v době leden až únor 2010 prvnímu čtení výsledky šetření kriminální policie proti Margrith Kanisové

7 str. 7 (zabavené podklady, protokoly o příjmech, přehledy o stavu věcí, oznámení, dodatečná oznámení, dobrozdání fy Business Valuation Gurachten u. Unternehmensberatung GmbH ze dne atd., celkem okolo 25 svazků spisů). 5.1 Vila CH-8574 Lengwil-Oberhofen, Klirchenacker 22 Nemovitost č. 608, Oberhofen, plán č. 34, pozemková kniha Lengwil, s adresou Kirchenacker 22, byla původně získána kupní smlouvou ze dne od fy TTH za cenu CHF 1, a za stejnou cenu dne prodána fě Tourex International Beteiliguns- und Verwaltungs AG. Kupní smlouvou ze dne fa Tourex International Beteiliguns- und Verwaltungs AG, zastoupená Margrith Kanisovou, pověřila fu Martin Immobilien AG tuto nemovitost prodat. Směrná cena obnášela původně CHF 2, Dne proběhl prodej panu Andreasi Arbreiterovi, D Muelheim/Ruhr, Heini-Dittar-Strasse 15, za cenu CHF 2, Platba proběhla takto: Na Martin Immobilien AG CHF Bance úhrada hypotéky CHF 1, Kupující CHF Celkem CHF2, Dočasnou dispozicí Zemského soudu Feldkirch ze dne bylo a. firmě Martin Immobilien AG zakázáno jakkoli disponovat přijatými CHF po odečtení provizí a vyskytnuvších se nákladů čistění jinak, než převodem na konto soudní úschovy Vrchního zemského soudu Innsbruck, b. firmě Martin Immobilien AG nařízeno po očistění zbývající aktiva diferenční částky převést na konto soudní úschovy Vrchního zemského soudu Innsbruck, c. Andreasi Abreiterovi zakázáno zaplatit podíl kupní ceny CHF jinak než převedením na konto soudní úschovy Vrchního zemského soudu Innsbruck. Dne Andreas Arbreiter předal částku Euro a fa Martin Immobilien AG dne částku Euro (rozdíl nákladů čistění), jakož i částku Euro (rozdíl vyúčtování provize)

8 Str. 8 oddělení soudní úschovy u Vrchního zemského soudu Innsbruck do úschovy. Částka CHF (Euro ) vyplývá ze zbytku kupní ceny ve výši CHF po odečtení CHF na daň z prodeje a podíl poplatků. Celkem je uloženo v soudní úschově Vrchního zemského soudu Innsbruck Euro a Euro , které jsou na spořícím účtu s výnosem. Margrith Kanisová se vzdala svých nároků na podíl z prodeje nemovitosti (4. valná hromada ze dne 27.dubna 2006). Zda a jaké nároky konkurzní podstata má na výše uvedené peníze, se bude muset detailně přezkoumat. 5.2 Rodinný dům v obci Calonge, Španělsko Max Herbert Kanis (zesnulý) a Margrith Kanisová byli k polovině vlastníky rodinného domu na parcele číslo 22 a 23 v obci Calonge (Calonge leží na Costa Brava v provincii Girona v autonomní oblasti Katalánie a je 44.7km vzdálena od Girony). Rodinný dům sestává z garáže o ploše 51.4m2, přízemí na úrovni ulice se čtyřmi ložnicemi, dvěma koupelnami, předsíní (halou), obývacím pokojem, jídelnou, kuchyní, terasou a verandou o celkové ploše m2. Rodinný dům leží na pozemku o ploše m2, při čemž stavba sama zaujímá m2 a zbytek pozemku je zahrada a cesty. Herbert (zesnulý) a Margrith Kanisovi získali tuto nemovitost kupní smlouvou dne Na základě dispozice Zemského soudu ve Feldkirchu je tato nemovitost t.č. zajištěna soudním zákazem zcizení, vložení daní nebo zástavy. Hodnota k tehdejší cenové úrovni obnášela dle údajů Margrith Kanisové asi CHF Po smrti Herberta Kanise Margrith Kanisová toto dědictví odmítla. Odkud pocházely peníze na nákup konkrétně nebylo doposud možno zjistit. Zda a v každém případě jaké nároky může konkurzní podstata uplatnit na uvedené části vlastnictví se musí nejprve detailně přezkoumat. 5.3 Pět kusů hodinek MONTBLANC Margrith Kanisová přikázala Jaroslavu Strachoňovi faxem, ze dne l , s uvedením konkrétních bankovních dat, aby poukázal částku Euro na fu Montblanc Duesseldorf. Podle platebního dokladu ze dne Jaroslav Strachoň

9 Str. 9 obnos Euro na uvedené konto fy Montblanc Duesseldorf poukázal. Tento převod byl proveden z konta fy Tourex Middle East FZE u Tatra banky a.s. Klaus Peter Eilers následně odnesl patery hodinky z Montblanc Duesseldorf. Tyto hodinky byly pak v rámci domovní prohlídky ve vozidle Klause Petera Eilerse nalezeny v plastikovém pytlíku, zabaveny a leží od (včetně záruční knížky v soudní úschově Zemského soudu ve Feldkirchu. Jedná se o tyto patery hodinky: a. pánské náramkové hodinky, značky MontBlanc 750 zlato, sériové číslo 7115-PL b. pánské náramkové hodinky, značky MontBlanc 750 zlato, sériové číslo 7053-PL c. pánské náramkové hodinky, značky MontBlanc 750 zlato, sériové číslo 7091-PB d. pánské náramkové hodinky, značky MontBlanc ušlechtilá ocel, sériové číslo 7077-PL e. pánské náramkové hodinky, značky MontBlanc ušlechtilá ocel, sériové číslo OL Ve své výpovědi při výslechu dne uvedla Margrith Kanisová, že tyto hodinky Montblanc byly určeny k prodeji. Hodinky sloužily jako uložení hodnoty a měly být se ziskem prodány. Proč byly hodinky zaplaceny penězi z konta FZE, neuměla Margrith říci. Správce konkurzní podstaty vychází z toho, že tyto patery hodinky patří do konkurzní podstaty. Odpovídající návrh na vydání s cílem následného zhodnocení ve prospěch konkurzní podstaty je v přípravě. 5.4 Konta u České spořitelny a.s. Česko Česká spořitelna a.s. v Česku je dceřinou společností Erste Bank rakouské spořitelny AG. Státní zastupitelství Praha sice sdělilo Zemskému soudu ve Feldkirchu provedení vyzvednutí konta a dočasné dispozice, bližší podklady ke kontu (seznam obratů a podklady pro otevření konta) nebyly však sděleny. Podle nepotvrzených informací by mělo být u České spořitelny zajištěno asi Euro a USD Správce konkurzní podstaty požádal Erste Bank Rakousko dopisem ze dne , aby dala podnět k převedení veškerých aktiv na kontech České spořitelny a.s. na konto konkurzní podstaty. 5.5 Hotovostní výběry, převody Tourex kont. Důvody různých nápadných transakcí, prováděných na kontech TTH, LLC a FZE, a ze kterých by mohly vyplynout náhradní nároky konkurzní podstaty, jsou toho času správcem konkurzní podstaty ještě zkoumány.

10 Str Tourex International Beteiligungs- und Verwaltungs AG Dopisem ze dne se na správce konkurzní podstaty obrátil dr. Jozef Bizon, údajně z příkazu akcionářů Tourex International Beteiligungs- und Verwaltungs- AG. Akcionáři se chtějí zúčastnit jako věřitelé na předmětném řízení, protože jmění Tourex International Beteiligungs- und Verwaltungs- AG bylo zabaveno v rámci kriminálního vyšetřování proti Margrith Kanisové. Správce konkurzní podstaty tento záměr odmítl, protože se až dosud v konkurzní podstatě nachází jen jmění společného dlužníka FZE. Zda a v každém případě, jaké nároky konkurzní podstata vznese na peníze uvedené pod bodem 5.1, se musí ještě přezkoumat. 7. Zjednání styku s Margrith Kanisovou a Jaroslavem Strachoněm Opakované pokusy správce konkurzní podstaty vstoupit do styku s Margrith Kanisovou a Jaroslavem Strachoněm zůstaly doposud bez výsledku. 8. Časový plán, doba řízení Doba dalšího odvíjení bude velmi podstatně záviset od toho, jak rychle a úplně se zlepší doposud ještě chybné, a proto sporné přihlašování pohledávek. Aby se předešlo opakování, upozorňuje správce na body 2.7 až 2.9. Zbývá ještě vyčkat, zda a kolik dodatečných přihlášek pohledávek ještě přijde. Správce konkurzní podstaty odhaduje z dnešního pohledu ukončení řízení v první polovině roku 2011 jako realistické. Správce konkurzní podstaty přijme ochotně a vděčně pokyny, podněty a informace sloužící účelu. Detailní informace, zvláště týkající se obsahu seznamu přihlášek a zacházení se seznamem přihlášek (např. návod ke zlepšení chybných přihlášek, pohledávek atd.), jsou uvedeny pod Mag. Lukas Pfefferkorn Jako správce konkurzní podstaty

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s. www.kvc-cz.org KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O.

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s. www.kvc-cz.org KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. Dr. Michael Kaufmann, Zasláno prostřed. web ERV Zasláno e-mailem Dr. Viktor Thurnher LL.M. Mag. Lukas Pfefferkorn Dr. Alexander Wittwer LL.M. Zemský soud Feldkirch Kaufmann

Více

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s. KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O.

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s.   KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. Dr. Michael Kaufmann, Zasláno prostřed. web ERV Zasláno e-mailem Dr. Viktor Thurnher LL.M. Mag. Lukas Pfefferkorn Dr. Alexander Wittwer LL.M. Zemská soud Feldkirch Kaufmann

Více

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s. KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O.

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s.   KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. Dr. Michael Kaufmann, Zasláno prostřed. web ERV Zasláno e-mailem Dr. Viktor Thurnher LL.M. Mag. Lukas Pfefferkorn Dr. Alexander Wittwer LL.M. Zemský soud Feldkirch Kaufmann

Více

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s. www.kvc-cz.org. Tourex Middle East FZE P.O.Box 10559, RaS Al Khaimah U.A.E.

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s. www.kvc-cz.org. Tourex Middle East FZE P.O.Box 10559, RaS Al Khaimah U.A.E. SCHRADE Zasláno prostřed. web ERV Zasláno e-mailem KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. Mag. Lukáš Pfefferkorn Zemská soud Feldkirch A-5850 Dornbirn, Schulgasse 7 Telefon: +43-5572-20210 Schillerstrasse

Více

TWP právnická kancelář. P.O.Box 10559, Ras Al Khaimah, United Arab Emirates. Messestrasse 11, 6850 Dornbirn

TWP právnická kancelář. P.O.Box 10559, Ras Al Khaimah, United Arab Emirates. Messestrasse 11, 6850 Dornbirn Předává se: TWP právnická kancelář Dlužník: Správce hmotné podstaty: Tourex Middle East FZE P.O.Box 10559, Ras Al Khaimah, United Arab Emirates RA Mag Lukas Pfefferkorn, Messestrasse 11, 6850 Dornbirn

Více

I. ZPRÁVA II. NÁVRHY dle 81 odst. 4 KO

I. ZPRÁVA II. NÁVRHY dle 81 odst. 4 KO SCHRADE Kaufmann u Thurnher Právní kanc. s.r.o. Emailem Landesgericht Feldkirch Mag. Lukas Pferfferkorn Advokát Schillerstr. 1 800 Feldkirch Dornbirn, 10.12.2009-12-12 03/kontou/08-LP GZ- 14 S 58/08 d

Více

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s. TWP PRÁVNÍ ZÁSTUPCI Dornbirn Schulgasse 7.

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s.   TWP PRÁVNÍ ZÁSTUPCI Dornbirn Schulgasse 7. TWP PRÁVNÍ ZÁSTUPCI Předává se Dr. Viktor Thurnher LL.M. Mag. Lukas Pfefferkorn Dr. Alexander Wittwer LL.M. Zemský soud Feldkirch Schillerstrasse 1 Thurnher Wittwer Pfefferkorn Rechtsanwälte GmbH Schulgasse

Více

SCHRADE. Dornbirn, KAUFMANN-THURNHER. Zemská soud Feldkirch A-5850 Dornbirn, Schulgasse 7

SCHRADE. Dornbirn, KAUFMANN-THURNHER. Zemská soud Feldkirch A-5850 Dornbirn, Schulgasse 7 SCHRADE KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. PROSTŘEDNICTVÍM INTERNETU Mag. Lukáš Pfefferkorn Zemská soud Feldkirch A-5850 Dornbirn, Schulgasse 7 Telefon: +43-5572-20210 Schillerstrasse 1 Telefax: +43-5572-34414

Více

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s. KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O.

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s.  KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. Dr. Michael Kaufmann, Zasláno prostřed. web ERV Zasláno e-mailem Dr. Viktor Thurnher LL.M. Mag. Lukas Pfefferkorn Dr. Alexander Wittwer LL.M. Zemská soud Feldkirch Kaufmann

Více

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s. KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O.

Přeloženo z prostředků Klubu výhradně pro potřeby členů KVC CZ, o.s.  KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. KAUFMANN-THURNHER PRÁVNICKÁ S.R.O. Dr. Michael Kaufmann, Zasláno prostřed. web ERV Zasláno e-mailem Dr. Viktor Thurnher LL.M. Mag. Lukas Pfefferkorn Dr. Alexander Wittwer LL.M. Zemský soud Feldkirch Kaufmann

Více

Ve spolupráci s AK JUDr. Matase přeloženo představenstvem KVC-CZ pro potřebu jeho členů.

Ve spolupráci s AK JUDr. Matase přeloženo představenstvem KVC-CZ pro potřebu jeho členů. Ve spolupráci s AK JUDr. Matase přeloženo představenstvem KVC-CZ pro potřebu jeho členů. SCHRADE Kaufmann u. Thurnher Komu: Mag. Lukas Pfefferkorn Rechtsanwald Landesgericht Feldkirch Schulgasse 7 Schillerstrasse

Více

KONTO KONKURZNÍ PODSTATY Tourex Middle East FZE

KONTO KONKURZNÍ PODSTATY Tourex Middle East FZE KONTO KONKURZNÍ PODSTATY 1 Příjmy Datum Vstup Saldo Poznámka 1 Dorbirber Sparkasse Bank AG 12.8.2009 5 041,10 5 041,10 uzavření konta 2 Bregenzer Sparkasse Bank AG 12.9.2009 14 239 071,04 14 244 112,14

Více

ZATÍM NEODESÍLAT DOPORUČUJEME PŘIPRAVIT A VYČKAT NA ROZHODNUTÍ VRCHNÍHO SOUDU V INNSBRUCKU K ODVOLÁNÍ. Tourex Middle East FZE

ZATÍM NEODESÍLAT DOPORUČUJEME PŘIPRAVIT A VYČKAT NA ROZHODNUTÍ VRCHNÍHO SOUDU V INNSBRUCKU K ODVOLÁNÍ. Tourex Middle East FZE PŘIPRAVA PRO PŘIHLÁŠENÍ POHLEDÁVEK ZATÍM NEODESÍLAT DOPORUČUJEME PŘIPRAVIT A VYČKAT NA ROZHODNUTÍ VRCHNÍHO SOUDU V INNSBRUCKU K ODVOLÁNÍ. Tourex Middle East FZE Advokátní kancelář CUNNINGHAM & MATAS, v.o.s

Více

U s n e s e n í. t a k t o :

U s n e s e n í. t a k t o : Jednací číslo: 10 K 23/2006 U s n e s e n í Krajský soud v Brně rozhodl vyšší soudní úřednicí Světlanou Kadlecovou v právní věci úpadce: ABC, s.r.o., se sídlem Poštovská 55, 666 66 Slunce, IČ: 123 45 678

Více

Smlouvu o postoupení pohledávek

Smlouvu o postoupení pohledávek Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají: čl. 1. Smluvní strany 1) Městská část Praha 13 se sídlem Sluneční náměstí 13/2580, Praha 13, PSČ 158 00 IČ 00241687, DIČ: CZ00241687 bankovní spojení., číslo

Více

6800 Feldkirch, Schillerstraße 1 Landesgericht Feldkirch Tel.: 05522 302-0 Fax: 05522 302 298 ZAHÁJENÍ KONKURZU

6800 Feldkirch, Schillerstraße 1 Landesgericht Feldkirch Tel.: 05522 302-0 Fax: 05522 302 298 ZAHÁJENÍ KONKURZU 6800 Feldkirch, Schillerstraße 1 Landesgericht Feldkirch Tel.: 05522 302-0 Fax: 05522 302 298 Prosím uvádějte následující čísla ve všech podáních 14 S 58/08 d ZAHÁJENÍ KONKURZU na jmění společnosti Licencionář:

Více

Tourex Middle East - konkurs

Tourex Middle East - konkurs Tourex Middle East - konkurs Úvodem Advokátní kancelář JUDr. Roberta Matase se sídlem Masarykovo nábřeží 14, 110 00 Praha 1, si dovoluje nabídnout své právní služby při zastupování členů Klubu volného

Více

Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem

Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem 1-6 Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem dle ustanovení 50a občanského zákoníku Smluvní strany: budoucí prodávající: Tělovýchovná jednota Petřvald na Moravě IČ: 44937661

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví. - depozitní produkty a služby. Právnické osoby

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví. - depozitní produkty a služby. Právnické osoby Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 20. 2. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ Korunový běžný účet Modré konto Modré konto je poskytováno klientům úseku Privátní

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

Tomu, koho se to týká. dále též jen Věřitelka nebo Věřitel

Tomu, koho se to týká. dále též jen Věřitelka nebo Věřitel Advokátní kancelář JUDr. ROBERT MATAS Rechtsanwälte Lawyers Advokáti Partnerkanzlei / Associated Attorney / Partnerská kancelář: Prof. Dr. A. Gerloch, CSc. Tomu, koho se to týká AK JUDr. ROBERT MATAS Písecká

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka. (Prodávající) (Kupujícím)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka. (Prodávající) (Kupujícím) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka (Prodávající) a. (Kupujícím) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan Kubálek, se sídlem Praha 1, Kaprova

Více

Obsah. O autorech... V Předmluva... VII Předmluva k 2. vydání...ix Seznam zkratek použitých právních předpisů... XIX

Obsah. O autorech... V Předmluva... VII Předmluva k 2. vydání...ix Seznam zkratek použitých právních předpisů... XIX O autorech... V Předmluva... VII Předmluva k 2. vydání...ix Seznam zkratek použitých právních předpisů... XIX Kapitola 1. Základní charakteristika a principy právní úpravy úpadku...1 1. Přehled právní

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 16. 1. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ KORUNOVÝ BĚŽNÝ ÚČET MODRÉ KONTO Modré konto je poskytováno pro fyzické osoby

Více

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující )

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) 22242/B/2018-HMSO Č.j.: UZSVM/B/17157/2018-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

ÚVOD 9 Úvod k CD 10 Konstrukce daňového řádu 11. ČÁST PRVNÍ - Komentář k vybraným ustanovením daňového řádu 15

ÚVOD 9 Úvod k CD 10 Konstrukce daňového řádu 11. ČÁST PRVNÍ - Komentář k vybraným ustanovením daňového řádu 15 OBSAH ÚVOD 9 Úvod k CD 10 Konstrukce daňového řádu 11 ČÁST PRVNÍ - Komentář k vybraným ustanovením daňového řádu 15 1. Úvodní ustanovení 16 1.1 Vymezení předmětu a účelu zákonné úpravy správy daní 16 2.

Více

ČÁST PRVNÍ Komentář k vybraným ustanovením daňového řádu... 15. 1. Úvodní ustanovení... 16. 2. Obecná část o správě daní... 25

ČÁST PRVNÍ Komentář k vybraným ustanovením daňového řádu... 15. 1. Úvodní ustanovení... 16. 2. Obecná část o správě daní... 25 OBSAH ÚVOD....................................................................9 Úvod k CD........................................................... 10 Konstrukce daňového řádu.............................................

Více

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující )

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) 23420/B/2018-HMSO Č.j.: UZSVM/B/17872/2018-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

OZNÁMENÍ O PŘIHLÁŠENÝCH POHLEDÁVKÁCH - OPRAVA

OZNÁMENÍ O PŘIHLÁŠENÝCH POHLEDÁVKÁCH - OPRAVA Č.j.: 151 EX 5/14-1201 OZNÁMENÍ O PŘIHLÁŠENÝCH POHLEDÁVKÁCH - OPRAVA JUDr. Filip Exner, soudní exekutor Exekutorského úřadu Praha 7, se sídlem Praha 7, Přívozní 1054/2, pověřený vedením exekuce na základě

Více

K U P N Í S M L O U V U čís... Článek I Vymezení předmětu plnění

K U P N Í S M L O U V U čís... Článek I Vymezení předmětu plnění Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 IČ: 69797111 za kterou jedná: Ing. Jan Kasnar, CSc. náměstek GŘ pro Hospodaření s majetkem,

Více

Informace pro příjemce podpory v programu PANEL/NOVÝ PANEL

Informace pro příjemce podpory v programu PANEL/NOVÝ PANEL Informace pro příjemce podpory v programu PANEL/NOVÝ PANEL Obsah I. Dotace na úhradu úroků... 2 1 Čerpání dotace... 2 2 Podmínky zachování dotace na úhradu úroků v případě změn smlouvy o úvěru... 2 3 Změna

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 1. 1. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ KORUNOVÝ BĚŽNÝ ÚČET MODRÉ KONTO Modré konto je poskytováno pro fyzické osoby

Více

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI Prague Property Management, a.s. se sídlem Werichova 1145, PSČ 150 00 IČO: 27 21 21 49 Zastoupená: tel: +420 602 309 988 email: Flatservice@ppmas.cz a jméno:...

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví Fyzické osoby občané

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví Fyzické osoby občané Ceník pro úsek Privátní bankovnictví Fyzické osoby občané platný od 15. 5. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ Korunový běžný účet Modré konto Modré konto je poskytováno pro fyzické osoby a fyzické osoby podnikatele.

Více

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané platný od 20. 2. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Běžné účty jsou poskytovány pro fyzické osoby a fyzické osoby podnikatele.

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Prodávající: Povodí Vltavy, státní podnik

Více

dohodu o zániku zástavního práva

dohodu o zániku zástavního práva Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1. Zdeněk Bernatík, nar. 14.5.1954 a Jarmila Bernatíková, nar. 30.12.1956 oba bytem Staroveská 270/87, Ostrava-Proskovice oba jako Smluvní strana 1 a 2. Tělovýchovná

Více

Č.j.: S 172/01-151/4047/01-Hm V Brně dne 15. října 2001

Č.j.: S 172/01-151/4047/01-Hm V Brně dne 15. října 2001 Č.j.: S 172/01-151/4047/01-Hm V Brně dne 15. října 2001 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném dne 16. 8. 2001 z vlastního podnětu podle 57 odst. 1 zákona č. 199/1994 Sb., o

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP009XH6Z* KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 19-1842619349/0800

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 pro zákazníky, dodavatele, marketing a návštěvníky webových stránek Zásady se týkají

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby

SAZEBNÍK POPLATKŮ pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby SAZEBNÍK POPLATKŮ pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby 1 ÚČTY 1.1 Běžné účty MĚNA ÚČTU CZK EUR, USD, CHF, GBP, RUB Založení účtu Vedení účtu Zrušení účtu Minimální zůstatek 0,-

Více

uzavřeli podle ustanovení 50a, b, občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o rezervaci nemovitosti

uzavřeli podle ustanovení 50a, b, občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o rezervaci nemovitosti Společnost SPS Císařka, s.r.o., se sídlem Praha 2, Jana Masaryka 165/22, PSČ 120 00, IČ 284 78 568, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 144552 číslo účtu na kupní

Více

Běžný účet CZK, EUR, USD. Vedení účtu v CZK pro fyzické osoby podnikatele (měsíčně) 99 Kč Vedení účtu v CZK pro právnické osoby (měsíčně) 149 Kč

Běžný účet CZK, EUR, USD. Vedení účtu v CZK pro fyzické osoby podnikatele (měsíčně) 99 Kč Vedení účtu v CZK pro právnické osoby (měsíčně) 149 Kč Sazebník poplatků FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELÉ A PRÁVNICKÉ OSOBY Platný od 01.06.2014 Běžný účet CZK, EUR, USD Vedení účtu v CZK pro fyzické osoby podnikatele (měsíčně) 99 Kč Vedení účtu v CZK pro právnické

Více

Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví. - depozitní produkty a služby. Právnické osoby

Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví. - depozitní produkty a služby. Právnické osoby Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 15. 5. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Zřízení účtu Vedení účtu v CZK Vedení účtu v EUR,

Více

5834/OFM/2014-OFMM Č.j.: UZSVM/OFM/5792/2014-OFMM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 zastoupená Ing. Karolem Siwkem, ředitelem

Více

SAZEBNÍK CEN PLATNÝ OD A. Běžné účty a k nim poskytované služby 1. Běžné účty standardní a běžné účty pro podporu exportu

SAZEBNÍK CEN PLATNÝ OD A. Běžné účty a k nim poskytované služby 1. Běžné účty standardní a běžné účty pro podporu exportu SAZEBNÍK CEN PLATNÝ OD 25.7.2013 A. Běžné účty a k nim poskytované služby 1. Běžné účty standardní a běžné účty pro podporu exportu 1.1 zřízení a vedení běžného účtu v CZK i CM 1.2 zřízení každého dalšího

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti Dnešního dne: 1. Burián & Penka, insolvence, v.o.s. IČ: 29352037 se sídlem Středova 94/1, 602 00 Brno zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby Ceník pro úsek Osobní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 1. 1. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Zřízení účtu Vedení účtu v CZK Vedení účtu - v EUR,

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví Fyzické osoby občané

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví Fyzické osoby občané Ceník pro úsek Privátní bankovnictví Fyzické osoby občané platný od 16. 1. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ KORUNOVÝ BĚŽNÝ ÚČET MODRÉ KONTO Modré konto je poskytováno pro fyzické osoby a fyzické osoby podnikatele.

Více

Žádost o mezinárodní zápis ochranné známky - poučení pro přihlašovatele

Žádost o mezinárodní zápis ochranné známky - poučení pro přihlašovatele Žádost o mezinárodní zápis ochranné známky - poučení pro přihlašovatele Madridská dohoda o mezinárodním zápisu ochranných známek (vyhláška č. 65/1975 Sb., ve znění vyhlášky č. 78/1985 Sb.) Protokol k Madridské

Více

Juridica Business Program Bankovní služby pro notáře, advokáty, insolvenční správce a správce konkurzní podstaty

Juridica Business Program Bankovní služby pro notáře, advokáty, insolvenční správce a správce konkurzní podstaty Juridica Business Program Bankovní služby pro notáře, advokáty, insolvenční správce a správce konkurzní podstaty Strana 1 Juridica Business Program Fyzická osoba podnikatel, Právnická osoba Profesní účet

Více

VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky. z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o.

VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky. z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o. VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) Vyhlašovatel: Mgr. Ing. Gabriela Jandová

Více

4.1. Držitel karty je oprávněn:

4.1. Držitel karty je oprávněn: II. Všeobecné obchodní podmínky pro neopakovatelně dobíjecí, přenosné předplacené karty (dárkové karty) Tyto všeobecné obchodní podmínky upravují právní vztahy mezi držitelem neopakovatelně dobíjecí, přenosné

Více

330/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti

330/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti 330/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 5. září 2001 o odměně a náhradách soudního exekutora, o odměně a náhradě hotových výdajů správce podniku a o podmínkách pojištění odpovědnosti za

Více

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané platný od 1. 1. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Běžné účty jsou poskytovány pro fyzické osoby a fyzické osoby podnikatele. Vkladové

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníků Valérie Janové a Mikuláše Jano. (Prodávající) (Kupující)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníků Valérie Janové a Mikuláše Jano. (Prodávající) (Kupující) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníků Valérie Janové a Mikuláše Jano (Prodávající) a (Kupující) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Představenstvo společnosti MORAVAN, a.s., se sídlem Kateřinice č.p. 198, PSČ 742 58, IČ: 476 72 439, vedené v obchodním rejstříku u

Více

330/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 5. září 2001 ČÁST PRVNÍ

330/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 5. září 2001 ČÁST PRVNÍ 330/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 5. září 2001 o odměně a náhradn hradách soudního exekutora, o odměně a náhradn hradě hotových výdaj v dajů správce podniku a o podmínk nkách pojištění

Více

Návrh Darovací smlouva. na finanční dar

Návrh Darovací smlouva. na finanční dar Návrh Darovací smlouva na finanční dar uzavřená ve smyslu ust. 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění, dne 2015 mezi WOMEN FOR WOMEN, o.p.s. jako dárce a Základní škola

Více

Systém ASPI - stav k 4.1.2010 do částky 155/2009 Sb. a 51/2009 Sb.m.s. Obsah a text 330/2001 Sb. - poslední stav textu. 330/2001 Sb.

Systém ASPI - stav k 4.1.2010 do částky 155/2009 Sb. a 51/2009 Sb.m.s. Obsah a text 330/2001 Sb. - poslední stav textu. 330/2001 Sb. Systém ASPI - stav k 4.1.2010 do částky 155/2009 Sb. a 51/2009 Sb.m.s. Obsah a text 330/2001 Sb. - poslední stav textu 330/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 5. září 2001 o odměně a náhradách

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY

OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY Přijetí objednávky: prostřednictvím webu www.miroslavsindler.cz Všechny přijaté objednávky obchodem miroslavsindler.cz považujeme za závazné a řídí se těmito

Více

Smluvní strany: ... IČ.:... Se sídlem:... společnost jednající...,... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného... soudem v..., oddíl..., vložka...

Smluvní strany: ... IČ.:... Se sídlem:... společnost jednající...,... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného... soudem v..., oddíl..., vložka... Smluvní strany: Mgr. Tomáš Kaplan, insolvenční správce dlužníka Aventic International a.s. IČ: 27137112 Se sídlem: Praha 1 Nové Město, Truhlářská 1519/25, PSČ 110 00 společnost zapsaná do obchodního rejstříku

Více

SAZEBNÍK CEN PLATNÝ OD A. Běžné účty a k nim poskytované služby 1. Běžné účty standardní a běžné účty pro podporu exportu

SAZEBNÍK CEN PLATNÝ OD A. Běžné účty a k nim poskytované služby 1. Běžné účty standardní a běžné účty pro podporu exportu SAZEBNÍK CEN PLATNÝ OD 1. 7. 2014 A. Běžné účty a k nim poskytované služby 1. Běžné účty standardní a běžné účty pro podporu exportu 1.1 zřízení a vedení běžného účtu v CZK i CM 1.2 zřízení každého dalšího

Více

PRÁVNICKÉ OSOBY A FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELE EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s.

PRÁVNICKÉ OSOBY A FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELE EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s. PRÁVNICKÉ OSOBY A FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELE EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s. SAZEBNÍK JE PLATNÝ OD 1. 8. 2013 Evropsko-ruská banka, a.s. Štefánikova 78/50, 150 00, Praha 5 Tel.: +420 236 073 757 Fax: +420 236

Více

PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně

PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně I. Základní ustanovení 1. Tato pravidla byla schválena usnesením zastupitelstva

Více

Specifikace úvěrových podmínek AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo

Specifikace úvěrových podmínek AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo Specifikace úvěrových podmínek AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo Žádost o poskytnutí úvěru ze dne: 20.12.2013 Žadatel (dlužník 1) Jméno a příjmení: Markéta Ukázková Rodné číslo: 764530/0000 Narozen:

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

OBSAH. Literatura... 96

OBSAH. Literatura... 96 OBSAH Seznam autorů... XIII Přehled ustanovení komentovaných jednotlivými autory... XV Seznam zkratek... XVII Seznam předpisů citovaných v komentáři... XXI Předmluva vydavatele... XXIX Úvod Sporné a nesporné

Více

F i n a n č n í a r b i t r Legerova 1581/69, 110 00 Praha 1 Nové Město Tel. 257 042 094, e-mail: arbitr@finarbitr.cz www.finarbitr.

F i n a n č n í a r b i t r Legerova 1581/69, 110 00 Praha 1 Nové Město Tel. 257 042 094, e-mail: arbitr@finarbitr.cz www.finarbitr. F i n a n č n í a r b i t r Legerova 1581/69, 110 00 Praha 1 Nové Město Tel. 257 042 094, e-mail: arbitr@finarbitr.cz www.finarbitr.cz N á l e z Evidenční číslo: 6346/2013 Registrační číslo (uvádějte vždy

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výzva insolvenční správkyně dlužníka BRUTRA s.r.o. k podání nejvhodnějšího návrhu na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek Soubor pohledávek dlužníka BRUTRA s.r.o. v nominální

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:..

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. Svazek obcí Čistý Zlechovský potok, 687 10 Zlechov 540, IČ: 75068664 SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. I. Smluvní strany DODAVATEL (provozovatel kanalizace): ODBĚRATEL : Svazek

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část II. Bezhotovostní platební styk Obsah: A. Tuzemský platební styk v CZK B. Zahraniční platební styk A. Tuzemský platební styk v CZK

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 1562/ULN/2015-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/1844/2015-ULNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město, zastoupená Ing. Milošem

Více

MĚSTO ROKYCANY. Opatření orgánů města č. Z/2/2000. Zásady prodeje bytových domů ve vlastnictví města Rokycany. (úplné znění po dodatku č.

MĚSTO ROKYCANY. Opatření orgánů města č. Z/2/2000. Zásady prodeje bytových domů ve vlastnictví města Rokycany. (úplné znění po dodatku č. MĚSTO ROKYCANY Opatření orgánů města č. Z/2/2000 Zásady prodeje bytových domů ve vlastnictví města Rokycany (úplné znění po dodatku č. 1 12) A) Obytné domy určené k prodeji: 1. K prodeji budou nabídnuty

Více

dále jako prodávající nebo zástavní věřitel na straně jedné 2. Bytové družstvo Staňkova 30, družstvo

dále jako prodávající nebo zástavní věřitel na straně jedné 2. Bytové družstvo Staňkova 30, družstvo Kupní smlouva o převodu vlastnictví k nemovitým věcem a o zřízení zástavního práva uzavřené podle 2079 a násl. a 1309 a násl. zák.č.89/2012 Sb., obč. zákoník, mezi těmito smluvními stranami: 1. Statutární

Více

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov.

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov. Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Úvod Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.hwczech.eu. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (www.hw-czech.eu)

Více

Běžný účet CZK* Zahraniční platba odchozí prioritní 700 Kč 700 Kč. Zahraniční platba příchozí*** 150 Kč. Platby s konverzí měn v rámci Equa bank

Běžný účet CZK* Zahraniční platba odchozí prioritní 700 Kč 700 Kč. Zahraniční platba příchozí*** 150 Kč. Platby s konverzí měn v rámci Equa bank Sazebník poplatků FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELÉ A PRÁVNICKÉ OSOBY Platný od 05.09.2013 Vedení účtu Běžný účet CZK* Vedení účtu při průměrném měsíčním zůstatku do 100 000 Kč (měsíčně) 149 Kč Vedení účtu při

Více

Smlouva o budoucí smlouvě o úplatném převodu vlastnictví k nemovitostem s dohodou o zřízení předkupního a zástavního práva

Smlouva o budoucí smlouvě o úplatném převodu vlastnictví k nemovitostem s dohodou o zřízení předkupního a zástavního práva Smluvní strany: Smlouva o budoucí smlouvě o úplatném převodu vlastnictví k nemovitostem s dohodou o zřízení předkupního a zástavního práva TJ Lokomotiva Česká Lípa, IČ: 43560106 se sídlem Mánesova 1580,

Více

březen 2012 MONITORING SOUDNÍCH ROZHODNUTÍ 2012

březen 2012 MONITORING SOUDNÍCH ROZHODNUTÍ 2012 březen 2012 MONITORING SOUDNÍCH ROZHODNUTÍ 2012 TÉMA MĚSÍCE Náhrada nákladů řízení při vymáhání drobných pohledávek Nález Ústavního soudu ČR ze dne 29.3.2012, sp. zn. I. ÚS 3923/2011 Ústavní soud se opět

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY OWNERS CLUBU

OBCHODNÍ PODMÍNKY OWNERS CLUBU OBCHODNÍ PODMÍNKY OWNERS CLUBU I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto obchodní podmínky, které upravují fungování OWNERS CLUB, práva a povinnosti jeho zřizovatele a členů jsou vydávány společností SAPE- CARS.CZ

Více

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ o převodu vlastnického práva k nemovitostem

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ o převodu vlastnického práva k nemovitostem SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ o převodu vlastnického práva k nemovitostem Smluvní strany budoucí prodávající - společnost ONO-development, s.r.o., IČ: 278 39 605, se sídlem Frýdek- Místek, Na Poříčí

Více

O d ů v o d n ě n í : 1. Předmět řízení před finančním arbitrem a zkoumání podmínek řízení

O d ů v o d n ě n í : 1. Předmět řízení před finančním arbitrem a zkoumání podmínek řízení F i n a n č n í a r b i t r Legerova 1581/69, 110 00 Praha 1 Nové Město Tel. 257 042 094, e-mail: arbitr@finarbitr.cz http://www.finarbitr.cz Evidenční číslo: 6239/2013 Registrační číslo (uvádějte vždy

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK Smluvní strany 1. JUDr. David Termer, IČ 40582779, se sídlem Praha 1, Opatovická 24/156, PSČ 110 00, insolvenční správce dlužníka EkoSolar s.r.o., IČ 28303172, se sídlem

Více

GRANTOVÁ DOHODA S EVROPSKOU RADOU PRO VÝZKUM č. XXX. NÁZEV PROJEKTU [AKRONYM nebo STRUČNÝ NÁZEV] PODPORA HRANIČNÍHO VÝZKUMU

GRANTOVÁ DOHODA S EVROPSKOU RADOU PRO VÝZKUM č. XXX. NÁZEV PROJEKTU [AKRONYM nebo STRUČNÝ NÁZEV] PODPORA HRANIČNÍHO VÝZKUMU SEDMÝ RÁMCOVÝ PROGRAM GRANTOVÁ DOHODA S EVROPSKOU RADOU PRO VÝZKUM č. XXX NÁZEV PROJEKTU [AKRONYM nebo STRUČNÝ NÁZEV] PODPORA HRANIČNÍHO VÝZKUMU [Evropské společenství (dále jen Společenství ), zastoupené

Více

ČÁST PRVNÍ ČÁST DRUHÁ. Obecná ustanovení

ČÁST PRVNÍ ČÁST DRUHÁ. Obecná ustanovení 330/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 5. září 2001 o odměně a náhradách soudního exekutora, o odměně a náhradě hotových výdajů správce podniku a o podmínkách pojištění odpovědnosti za

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) (Kupující)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) (Kupující) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) a.. (Kupující) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan Kubálek,

Více

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného 1096/HUO/2017-HUOM Č.j.: UZSVM/HUO/1147/2017-HUOM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná...,

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ

SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ uzavřená dle 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 1. Smluvní strany budoucí prodávající: Firma/název: Zlaté terasy s.r.o. IČ: 04015959 se sídlem: v Olomouci,

Více

Smlouva o běžném účtu

Smlouva o běžném účtu Smlouva o běžném účtu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Karla Šimoníková. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb.cz/sablony, financovaného z ESF a státního rozpočtu

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S0204/2016/VZ-18312/2016/532/KSt Brno: 28. dubna 2016

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S0204/2016/VZ-18312/2016/532/KSt Brno: 28. dubna 2016 *UOHSX008D8P8* UOHSX008D8P8 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S0204/2016/VZ-18312/2016/532/KSt Brno: 28. dubna 2016 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

SMLOUVA O PŘEVODU OBCHODNÍHO ZÁVODU. mezi. Suchovská a.s. jako prodávajícím. PV - Property Invest s.r.o. jako kupujícím

SMLOUVA O PŘEVODU OBCHODNÍHO ZÁVODU. mezi. Suchovská a.s. jako prodávajícím. PV - Property Invest s.r.o. jako kupujícím SMLOUVA O PŘEVODU OBCHODNÍHO ZÁVODU mezi Suchovská a.s. jako prodávajícím a PV - Property Invest s.r.o. jako kupujícím Tato smlouva o převodu části závodu, představující prodej projektu Mohelnice (dále

Více

Současná aplikace tuzemského platebního styku

Současná aplikace tuzemského platebního styku JUDr. Ing. Otakar Schlossberger, Ph.D., předseda představenstva společnosti Akcenta, spořitelní a úvěrní družstvo, člen katedry bankovnictví a pojišťovnictví VŠE Praha a předseda předsednictva sdružení

Více

Návrhy textů usnesení valné hromady konané dne

Návrhy textů usnesení valné hromady konané dne Vodovody a kanalizace Břeclav, a.s. Návrhy textů usnesení valné hromady konané dne 19.6.2018 K bodu 3 pořadu: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu majetku společnosti za rok 2017, seznámení

Více

Povinně zveřejňované informace o obci Zájezd dle 5 odst. 4 InfZ

Povinně zveřejňované informace o obci Zájezd dle 5 odst. 4 InfZ Povinně zveřejňované informace o obci Zájezd dle 5 odst. 4 InfZ 1. Název Obec Zájezd 2. Důvod a způsob založení Obec Zájezd jako základní územně samosprávný celek je založena na základě ústavního zákona

Více

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů Založení základní evidence evidence objektů bytů a nebytových prostor evidence pasportů bytů a nebytových prostor evidence ploch místností nebo celkových ploch objektů evidence ploch pro vytápění TUV nastavení

Více

Předběžný návrh témat pro ústní zkoušku insolvenčních správců

Předběžný návrh témat pro ústní zkoušku insolvenčních správců Předběžný návrh témat pro ústní zkoušku insolvenčních správců Při ústní části zkoušky se za účelem prověření znalostí uchazeče potřebných k výkonu funkce insolventního správce zjišťují znalosti z oblasti:

Více