ROK Organisace obcí. Odpor proti zaazení. Hodnocení poslanc. Zrušení bacovské školy. Pemístní prodejny Bacov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROK 1967. Organisace obcí. Odpor proti zaazení. Hodnocení poslanc. Zrušení bacovské školy. Pemístní prodejny Bacov"

Transkript

1 ROK 1967 Organisace obcí Podle nové organisace obcí budou rozdleny obce na stediskové a spádové. Ve stediskových obcích bude soustedna výstavba škol, kulturních zaízení,zdravotní pée, služeb atd.; budou poskytovány odpory stavebníkm. To všechno nebude ve spádových obcích, které budou závislé na sousedních stediskových obcích. Rada ONV dne zaadila mezi spádové obce i Prostední Bevu. Odpor proti zaazení Proto rada MNV poslala na ONV odvolání proti tomuto rozhodnutí s odvodnním, že zdejší obec má obyvatel na rozloze 24 km², 631 popisných ísel dom, ha pdy celkem, z toho zemdlské 688 ha. Je tu 12 velkých rekreaních stedisek a 169 soukromých chat, a vzdálenost do sousedních stediskových obcí je veliká projednávala rada MNV spolu s VO KS tuto záležitost se zástupcem OV KS s. Sklenáem a námstkem pedsedy ONV Nesvatbou. Hodnocení poslanc Zasedání MNV bylo 25. Nejlepší úast zasedání byla 25krát, nejhorší úast 3krát. Nejvíce se zúastnili zasedání plena MNV a také nejlépe pracovali tito poslanci MNV : ervený Metodj, Rudolf František, Jureková Ludmila, Janíek Josef, Bernátek Michal, Fiurášek Julius, Krištof Josef 97, Peteková Anna, Ondryáš Ondej, Machalová Anežka, Vašutová Jiina. Zrušení bacovské školy Komise školská a kulturní. Nejvtší událostí je zrušení ZDŠ post. ro. v údolí Bacov, kde v jednotídce se 3 postupnými roníky klesl poet žák na 12, a k ubývání se tendence ješt jeví. Systém jednotídek jako zastaralý a výukov nevyhovující se celostátn ruší. Dle tisku bylo již v celém stát zrušené jednotídek. Ponvadž je vybudována do stedu obce nová asfaltová silnice a autobusová doprava, budou žáci této školy dopravováni autobusem do sousední ZDŠ s pti postupnými roníky U mostu. Pemístní prodejny Bacov MNV odmítl návrh ONV škol. odboru, aby školní budovy bylo použito pro okresní pionýrský dm ve Valašském Meziíí jako turistické základny mládeže. Ponvadž nový majitel domku ís. 271, kde je umístna pro Bacov prodejna Jednoty dává jí výpov, bude prodejna pemístna do školní budovy.

2 Nová soustava ízení v zemdlství Komise zemdlská Nová soustava ízení dává možnost naším zemdlcm, aby podle svých specifických podmínek a výrobních možností vyrábli takové produkty, které jsou pro zemdlský závod výnosné a zabezpeují potebu našeho státu. Proto budou se musit naši zemdlci specialisovat na výrobu živoišnou. V rostlinné produkci je hospodaení ztrátové. Poítáme, že naše JZD nám bude produkovat aspo 300 q brambor, soukromý sektor 150 q brambor a chybjících 300 q brambor musí býti kryto z dovozu. V zrninách se poítá v plánu na píští rok, aby si zemdlské závody vypstovaly zrniny na osivo a krmivo a aspo ze své úrody kryly nepatrný zlomek samozásobení. Útk od pdy, dobré podmínky hospodaení Na soukromých zemdlských návodech hospodaí vtšinou již jen starci mezi roky. Jejich dti odešly za lehím životem do prmyslu, kde je i vtší výdlek, zaídí si byt v panelovém vžáku s nejmodernjšími vymoženostmi bytové kultury, nebo si postaví domek ve stedu své boce. Ovšem, že dnes ceny živoišných produkt jsou tak vysoké, jako nikdy v minulosti, a proto zemdlství je výnosné jako nikdy ped tím. I bezzemci chovají býky, na kterého pak utrží 7 10 tisíc. Ješt výnosnjší je chov prasnic, protože selat je stále nedostatek. Pedsedou zemdlské komise je Josef Juroška 219. Za rok 1967 mla jen 3 schze. V první schzi byli pítomni ze 7 len jen 3, a projednávalo se neplnní dodávek masa, mléka a ostatních produkt u 15 zemdlc. V další schzi bylo projednáváno zalesování u 5 zemdlc. Tžba deva Naši zemdlci mli plán tžby deva pro výkup 128 pm a k tomu 22 pm buk. Splnno bylo na 100%. Doporueno bylo 7 žádostí o tžbu deva a poez (na pile JZD v Horní Bev) pro vlastní nutnou potebu. Proezávky byl plán 10,33 ha, probírky 13,30 ha. Zemdlská komise by se mla zajímat též o hospodaení v JZD. Domácí porážky Domácích porážek bylo letos povoleno 77, vloni 161. Pokles zavinil loský nedostatek brambor a jiných krmiv. Dodávky Plnní smluv jednotlivých produkt u JHZ (soukromých zemdlc) :

3 Úkol Splnno Maso hovzí 314 q 425 q Mléko l l Vejce ks ks Seno 138 q 96 q Zrniny 36 q 27 q Brambory 200 q 155 q Plnní úkol záhumenká, kteí plní podíl úkolu JZD : Plán Splnno Maso Pedpis nebyl 35 q Mléko l l Vejce ks ks Jednotlivé zemdlské družstvo plnilo dodávky takto : Úkol Splnno Maso hovzí 240 q 244,39 q Mléko l l Obilí 60 q 120 q Brambory 400 q 520 q Seno 30 q 30 q V posledních letech ÚV KS a vláda republiky se zabývala zlepšením dodávek umlých hnojiv, byly posíleny fondy osiv a v posledních 3 letech i pro soukromý sektor se vydávají osiva na obmnu, jakož i sedba. Pro horské a podhorské, oblasti byl snížen stupe zaazení stanovištních jednotek dle rozboru pdy a zemdlci osvobozeni od zemdlské dan. Platí pouze da dchodovou z pedpokládaných hektarových výnos a tržeb. Stav domácího zvíectva Zástav domácího zvíectva k a : k k Krávy 167 ks 158 ks Skot 346 ks 354 ks Kon 10 ks 14 ks Slepice ks ks Krty 16 ks 16 ks Ovce 31 ks 59 ks Z toho beránci 1 ks 12 ks Prasata 36 ks 38 ks Kozy 57 ks 56 ks Husy 13 ks 76 ks Stav je píznivjší, než v minulém roce. V JZD platí vyšší odmny za práci. Ustanoven nový pedseda JZD Vítzslav Hlucha z Tylovic. Pracovní jednotka 13 Ks.

4 Výstavba obce Komise pro výstavbu má na starosti 35 km cest, a proto se MNV dožadoval systemisovaného cestáe. Cesta do Bacova byla ve správ okresu od hlavní silnice po Šíru 52. Po generální oprav byl do této správy pipojen další úsek až po školu Bacov. Cesta do Bacova byla letos vyasfaltována nákladem Celková cena generální opravy této cesty iní Ks. Autobus od školy na dlnické smny jezdí tu od 1. ledna Žákovský autobus až na Horní Bevu od 1. záí Další vykonané práce : asfaltování silnice v Knhyních na Kolaku nákladem Ks, mostek v Knhyních u. 300 Kulišák, železobetonový mostek u Šmýr, pak další opravy cest : Rohlovi, Ondryášm na Adámky, do Makytí aj. K tmto nákladm nutno pipoíst velký poet brigádnických hodin oban Bacova a Knhy. Jednáno bylo také o zízení parkovišt na Pustevnách rozšíením cesty v poslední zatáce ped Pústevnami a odlesnním pod zvonikou. Zvýšení dchod Komise sociální a zdravotní. Pée o dchodce. Zvyšují se dchody, které byly piznány ped rokem Jde pevážn o dchody nízké, a to sociální, které lze zvýšit do 300 Ks, vdovské do 400 Ks, a invalidní rovnž do 400 Ks, u zemdlských do 300 Ks. Komise navrhuje zvýšení dchod 27 dchodcm. V doplkové péi bylo v msíci záí dopraveno uhlí sociáln slabým dchodcm, a provádny výplaty 43 dchodcm jednorázových podpor ve výši Ks. istota obce Komise provádla istotu vod, veejných studní a vbec hygienu obce. Nejvážnjší stav je pod kravínem, kde proniká movka. Velké potíže jsou s istotou obce, neb se velmi zneišují autobusové ekárny a okolí veejných i soukromých budov. Trestnost Komise pro ochranu veejného poádku projednala celkem 53(nebo 54) pípad. Z toho 2 pípady podle 11 drobné krádeže dtí, 1 pípad požární ochrany, 19 výtržnictví 10 pípad, provinní proti sociálnímu majetku a vlastnictví 11 pípad, 36 provozování neoprávnné soukromé innosti nebo poškození spotebitele 2 pípady, 37 3 pípady, pestupky proti socialistickému soužití 19 pípad, nezajištní dítte 1 pípad, zanedbání zamstnání 2 pípady. Komise finanní, poplatky Letos se i v národních výborech realisuje zdokonalená soustava ízení, jež vytváí národnímu výboru nové ekonomické, organisaní i právní podmínky k odkrývání rezerv a využití místních zdroj. Tato nová forma ízení byla uplatnna v zavedení poplatk :

5 1. poplatek ze vstupného pi taneních zábavách 1 Ks z 1 vstupenky 2. poplatek z pechodného ubytování i u soukromník 1 Ks z 1 osoby za 1 den 3. poplatek za užívání prostranství (stan, auto) 1 3 Ks za 1m² 4. poplatek ze ps. Pokud jde o 1 hlídacího 20 Ks ron, z dalších 40 Ks ron Rozpoet za rok 1967 Píjmy Da z píjm obyvatel Da zemdlská JZD Da zemdlská soukromníci Da domovní Správní poplatky Školství a sociální innost Škola a ostatní píjmy MH nájmy Dotace z rozpotu ONV Mimoádné pídavky z rozpotu ONV : Povodové škody Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks 600 Ks Ks Ks Ks Vodní hospodáství Doprava Školství ZDŠ Mateská škola Školství jídelna Školství osvtová innost Vnitní správa PO Vnitní správa MNV Sociální zabezpeení MH, generální opravy MH, obytné domy Pokl. sp., povodové škody Pokl. sp., z fondu rezerv vlastní finanní zdroje pídl od ONV Výdaje Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks Ks

6 mimoádný p. pov. ob Ks Ks MH Úsek služeb MH (místního hospodáství) : Vydáno povolení k provádní soukromé innosti podle vykl. 20/66 : Honzíková, oprava prádla a šat Košál Jar., fotoreportáž Pústevny Mrkvánek František, stolaství Kolár Boris, osobní a nákladní autotaxi Svaz žen sl. svaz žen (díve výbor žen) byl zvolen a má tyto lenky : Jureková Ludmila 29, Jurošková F. 66, Skalíková Fr. 114, Vašková Bed. 160, Juíková Anna 165, Peteková Anna 312, Kysuanová Milada 207, Chrbjátová Marie 171, Kantorová Vra 351. Nový pedseda MV NF je František Koláek. OB Osvtová Beseda, Bezruv veer Akce : vystoupení profesionálních soubor a sólist : 9 výstavy : 4 taneních zábav a veselic : 46 ostatních kulturních a spoleenských podnik : 36 celkem : 91 akcí VO KS veerní školu na téma Stát a právo. Lidová akademie pro rodie mla témata z psychologie a pedagogiky. Uspoádán kurs pro fotoamatéry. Obané se organisovan zúastovali divadelních pedstavení Tšínského divadla v Horní Bev. Provedeno školení idi motorových vozidel. Provedena všenárodní píprava CO. JZD a soubor lidových tanc a zpvu Tanenica uspoádaly družstevní dožínky s programem. Veliký podnik, za jehož úrove by se nemusilo stydt ani velké msto byl dne 18. bezna 1967, Zábavný veer hudby a zpvu, kde bylo pedvedeno mnoho hudebních forem : dechové soubory, velký salonní orchestr, tanení orchestr, mužský sbor, smíšený sbor, sólové zpvy a vystoupil též mladý umlec na klavír Jan Bernátek. Hrány byly i skladby místního samorostlého hudebního skladatele Michala Bernátka, obecního tajemníka. Vysokoškolské hudební vzdlání editele školy Jindicha Kysuana ješt též pisplo k úrovni. Tu jsme vidli k jaké dokonalosti a mohutnosti pomrn vyspla hudební kultura na prosté valašské vesnici. Místní lidová knihovna uspoádala Bezruv veer k 100. narozeninám básníka. Z bžných oslav zaznamenáváme : MDŽ, MDD, 1. máj na Horní Bev a zvlášt 50. výroí V R, na jehož poest všecky složky uzavely hodnotné závazky na opravách komunikací, ve špikových zemdlských a v hygien obce.

7 Sokol I. T. J. Sokol sted se sousteuje na kopanou, šach a turistiku. V kopané se umístili naši sportovci na 2. míst tabulky. Nejlepší stelci : V roce 1963 a 1964 Josef Fiurášek, v roce 1965 Robert Kysuan, v roce 1966 Miroslav Bíl, a letos Jan Juíek. Sokol II. T. J. Sokol Knhyn se sousteuje hlavn na lyžaství a každoron poádá tradiní lyžaské závody. T. J. Sokol sted ml letos neshody s JZD stran autocampingu, který je na pozemku JZD, a který JZD vypovídalo. sk Má po odchodu MUDr. Vykysalého nového pedsedu Josefa Hluchán 24. Letos má 102 len. Dorost : ZDŠ U mostu 24 žák, Knhyn 17 žák. První pomoc poskytnuta v 50 pípadech. Odpracováno 387 brigádnických hodin, z toho 120 v zemdlství. MJPO MJPO sted i Knhyn pokraují ve výcviku požárník, odpracovávají brigádnické hodiny a poádají zábavní podniky, soutží. SPB Má 26 len, 18 muž a 8 žen. Vkový prmr je 65 let. Ke zvýšení nízkých dchod navrženo 6 dchodc. DV Na práci v obci se významn podílí i dozorí výbory (DV) prodejen a pohostinství Jednoty. Poádají pravidelná filmová pedstavení v Bacov, v hotelu Beva a Knhyních. Tržba prodejen Prodejna Bacov mla roní obrat ,26 Ks a 2 zamstnance.

8 Prodejna U mostu mla roní obrat Ks a zamstnanc, vedoucí je X. Hajda z Dolní Bevy. Prodejna v Knhyn na lúkách u Šimurdy : obrat Ks, vedoucí Marie Mikulenková, 2 zamstnanci. Prodejna Knhyn, roní obrat Ks, vedoucí Kamila Dtská, 2 ½ zamstnance. Hotel Knhyn má letní ubytování v 5 pokojích, roní obrat Ks, vedoucí X. Lešišin. Hotel Zavadilka : roní obrat Ks, 7 pokoj a 8 chat, zamstnanc 18. Je navštvován cizinci. Vedoucí X. Nmec. Hotel Beva, roní obrat Ks, vedoucí František Mikulenka. Od letošního roku je vyvažované.

ROK 1964. Volby. Do ONV Vsetín jako poslanec Bohumil Zika, vedoucí ozdravovny Nový život.

ROK 1964. Volby. Do ONV Vsetín jako poslanec Bohumil Zika, vedoucí ozdravovny Nový život. ROK 1964 Volby Nejvtší události letošního roku byly volby do národních výbor a do Národního shromáždní. Naše obec byla rozdlena na 31 volebních obvod v nichž jako poslanci MNV byli voleni tito obané :

Více

ROK 1963. KS má 60 len. lenská schze koná nejmén 1krát msín, výborové týdn. Pedseda je František Vašut.

ROK 1963. KS má 60 len. lenská schze koná nejmén 1krát msín, výborové týdn. Pedseda je František Vašut. ROK 1963 Letošní rok je významný tím, že naplujeme usnesení XII. sjezdu KS a všem pipadá veliká úloha výchova socialistického lovka. V obci jsme mli letos 512 popisných ísel z toho 88 chat s 2 200 obyvateli.

Více

ROK 1952. Tídní boj. Výmna funkcioná

ROK 1952. Tídní boj. Výmna funkcioná ROK 1952 Tídní boj Rok 1952 poínáme ve znamení zvýšeného tídního boje. Náš hlavní cíl je socialisace vesnice. Lidé keovit lpí na starých tradicích, zvyklostech a formách, hledí nedviv ba odmítav na nový

Více

ROK 1961. MNV, komise pro veejný poádek. Výkup mléka JZD

ROK 1961. MNV, komise pro veejný poádek. Výkup mléka JZD ROK 1961 MNV, komise pro veejný poádek V tomto roce nebylo ve složení MNV a komisí žádných zmn. Jen trestní komise byla pejmenována 29/9 1961 na komisi pro veejný poádek. Z 26 poslanc je 16 len KS a z

Více

ROK 1962. Stav zemdlství

ROK 1962. Stav zemdlství ROK 1962 Stav zemdlství V letošním roce byla dodávka masa vymena 135 závodm, nesplnilo 72 závod. Vejce byly vymeny 168 závodm, nesplnilo 69 závod na 100%. Mléko bylo vymeno 126 závodm, nesplnilo 47 závod,

Více

ROK 1957. Zastupitelské orgány, volby, výzdoba, agitace. Zlepšení životního prostedí. Volby

ROK 1957. Zastupitelské orgány, volby, výzdoba, agitace. Zlepšení životního prostedí. Volby ROK 1957 Zastupitelské orgány, volby, výzdoba, agitace V letošním roce opt byly provedeny volby do místního, okresního a krajského národního výboru. Zákon o národních výborech byl již v naší obci prodiskutován

Více

ROK 1955 MNV. Jarní úklid. innost komisí. Akce M

ROK 1955 MNV. Jarní úklid. innost komisí. Akce M ROK 1955 NF Poátkem nového roku konaly všechny složky NF výroní schze. Ve vedení složek nastaly osobní zmny. Tak pedsedou KS se stává po s. Antonínovi Kolákovi s. Jindich Kysuan, ed. školy, osvdený pracovník,

Více

ROK 1965. 20. výroí Osvobození SR retrospektiva. Zemdlství. Zalesování. Zaazení obce

ROK 1965. 20. výroí Osvobození SR retrospektiva. Zemdlství. Zalesování. Zaazení obce ROK 1965 20. výroí Osvobození SR retrospektiva Je jubilejní rok v nmž oslavujeme 20. výroí osvobození SR Rudou armádou. Po revoluním národním výboru ujímá se vedení obce v r. 1946 volený orgán lidu, MNV,

Více

ROK 1960. Opt pikroujeme k vylíení hospodáských, politických, kulturních a spoleenských pomr.

ROK 1960. Opt pikroujeme k vylíení hospodáských, politických, kulturních a spoleenských pomr. ROK 1960 Opt pikroujeme k vylíení hospodáských, politických, kulturních a spoleenských pomr. Pomry hospodáské : A naše obec je vesnice, je obcí dlnickou a zemdlstvím se živí jen nepatrný díl našeho obyvatelstva.

Více

U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne 28.12.2005 Usnesení.758/05 Kontrola plnní usnesení 1.Usnesení splnná splnná usnesení.534/05, 569/05, 671/05. 2. Inventarizace Mstský úad Jirkov projednala

Více

ROK 1966. ízení hospodáství

ROK 1966. ízení hospodáství ROK 1966 ízení hospodáství Nové ízení hospodáství. Ve dnech 9. 11. února 1966 svolala vláda SSR na pokyn UVKS celostátní konferenci pedsed krajských, okresních i mstských NV vetn tajemník strany KS. Jde

Více

Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 17. 5. 2010 v kancelái

Více

ROK 1959 MNV. Výbor žen. Mateský odznak

ROK 1959 MNV. Výbor žen. Mateský odznak ROK 1959 Zapoal pod dojmem výboj dlouho lovenstva do vesmíru. SSSR vypustil 2. ledna raketu, která obhla kolem msíce a stala se obžnicí slunce. Epochální úspch lidstva znamená také zasažení msíce kosmickou

Více

ROK 1950. Politický život. ecké dti MNV

ROK 1950. Politický život. ecké dti MNV ROK 1950 Politický život Konec poloviny 20. století nás zastihuje v rušném vývoji spoleenského dní. Od r. 1948 jsou v obci 2 politické strany : sl. strana komunistická a sl. strana lidová. Pi slouení v

Více

ROK 1953 MNV. Osvtová beseda. Svazarm MHJ

ROK 1953 MNV. Osvtová beseda. Svazarm MHJ ROK 1953 MNV V letošním roce byl posílen MNV soudruhy zvláš agilními a horlivými jako Ze Josef, Židek Josef 158, Hruška Josef 315, Antonín Fiurášek 37, Juíková Filoména 243 aj. To je zárukou, že dosavadní

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Žádost Mgr. Hladilové o prodej pozemku v blízkosti jejího domu 2. Uzavení smnné smlouvy

Více

ROK sl. strana lidová má 12 len a je bez innosti. Pedsedou je Olga Malinová. Národní fronta nevystupuje jako aktivní initel ve zdejší obci.

ROK sl. strana lidová má 12 len a je bez innosti. Pedsedou je Olga Malinová. Národní fronta nevystupuje jako aktivní initel ve zdejší obci. ROK 1958 KS Vesnická organisace KS ítá 51 len a 5 kandidát. Z toho je 26 dchodc, 18 dlník, 6 žen, 3 zemdlci, 3 uitelé a 2 ostatní. Prmrný vk se pohybuje kolem 50 let. Vesnití agitátoi zajišovali úast na

Více

Oddíl I. l. 1- základní ustanovení. l. 2 správa poplatk

Oddíl I. l. 1- základní ustanovení. l. 2 správa poplatk Obecn závazná vyhláška obce Pernink, o místním poplatku ze ps, místním poplatku za lázeský nebo rekreaní pobyt, místním poplatku za užívání veejného prostranství, místním poplatku ze vstupného a místním

Více

VI. Škola v letech

VI. Škola v letech VI. Škola v letech 7 - Ve školním roce 7/7 zstávaly v náhradních prostorách pouze dv. tídy. Zbývajících tíd bylo umístno v hlavní budov školy, i když stále ješt probíhaly drobné úpravy ped konenou kolaudací

Více

ROK 1986. Úvod. Volby MNV

ROK 1986. Úvod. Volby MNV ROK 1986 Úvod Rok 1986 se vyznačoval závažnými vnitropolitickými událostmi především konáním sjezdu KS SSSR a ostatních socialistických států, u nás konáním 17. sjezdu KSČ ve dnech 24. 28. března v Praze.

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

Obec Jindichovice,Jindichovice 232,358 01 Kraslice Plnní rozpotu k 30.06.2010 Skutenost Rozpoet %plnní poznámky 1 000 K Píjmy: Da z píjmu

Obec Jindichovice,Jindichovice 232,358 01 Kraslice Plnní rozpotu k 30.06.2010 Skutenost Rozpoet %plnní poznámky 1 000 K Píjmy: Da z píjmu Obec Jindichovice,Jindichovice 232,358 01 Kraslice Plnní rozpotu k 30.06.2010 Skutenost Rozpoet %plnní poznámky K 1 000 K Píjmy: Da z píjmu fyz.osob.závislá innost 516 885,43 950,00 54,41% Da z píjmu fyz.osob

Více

íslo 1, roník 17, leden 2011

íslo 1, roník 17, leden 2011 Vydává Obec Maletín, Maletín. 21, 789 01 Zábeh, IO: 302988, vydáno dne 27. 1. 2011 ev. íslo MK R: E 10391 íslo 1, roník 17, leden 2011 Z usnesení zastupitelstva obce ze dne 27.1. 2011 Zastupitelstvo schválilo:

Více

Obecn závazná vyhláška íslo 1/2005 obce Krásno o místních poplatcích.

Obecn závazná vyhláška íslo 1/2005 obce Krásno o místních poplatcích. Obecn závazná vyhláška íslo 1/2005 obce Krásno o místních poplatcích. Zastupitelstvo obce Krásno na svém zasedání dne 21.2.2005 se usneslo vydat podle ustanovení 14 odst.2 zákona íslo 565/1990 Sb., o místních

Více

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Poskytování finanních dotací a píspvk se ídí obecn závaznými pedpisy. Jedná

Více

Msto Stíbro. obecn závazná vyhláška. 27/97. o místních poplatcích

Msto Stíbro. obecn závazná vyhláška. 27/97. o místních poplatcích Msto Stíbro obecn závazná vyhláška. 27/97 o místních poplatcích Msto Stíbro vydává podle 16 a 14 písm. h) zákona. 367/90 Sb., o obcích ve znní pozdjších novel a podle 15 zákona. 565/90 Sb., o místních

Více

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 4/2001

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 4/2001 Píloha. 6 usnesení z 30. zasedání zastupitelstva msta Stíbra dne 13.12.2001 Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 4/2001 o místních poplatcích Zastupitelstvo msta Stíbra vydalo dne 13.12.2001 v souladu s

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006 Usnesení. 522 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 22.05.2006. Usnesení. 523 Rada msta Vimperk rozhodla uzavít Dodatek.1 ke smlouv o dílo.05/06

Více

Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy

Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy položka text rozpoet v tis. K 1111 da ze závislé innosti 1300 1112 da z píjmu fyz. osob (OSV#) 500 1113 da srážková 70 1121 da z píjmu práv. osob 1 300 1122 da

Více

ROK 1977. Úvod. Správa obce. Obyvatelé. Hospodaření MNV. Výhledový plán

ROK 1977. Úvod. Správa obce. Obyvatelé. Hospodaření MNV. Výhledový plán ROK 1977 Úvod Partyzánská obec Prostřední Bečva má bohatou minulost. Její zrod se datuje první polovinou XVII. století (1635). Tvrdý život valašského lidu neubral nic na povaze a pracovitosti nynějších

Více

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne 22. 2. 2009 Pítomni: Stanislav Michal, Ing. František Hladil Pavel Toman Kamil ech Radek Dvoáek Vladimír Konopá Program: 1) Zpráva finanního

Více

Obsah vyhlášky. Sazby poplatku

Obsah vyhlášky. Sazby poplatku Právní pedpis hl. m. Prahy.23/2003 Obecn závazná vyhláška o místním poplatku ze ps Datum vydání: 27.11.2003 Datum úinnosti: 1.1.2004 Pozmovací vyhlášky/naízení 21.10.2004 -.18/2004 Obecn závazná vyhláška,

Více

ZÁPIS z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 13.11.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin.

ZÁPIS z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 13.11.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. ZÁPIS z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 13.11.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. Program: 1. Zahájení. 2. Schváí programu. 3. Seznámení se základní zákonnou

Více

Vyhláška 107/2005 Sb. o školním stravování

Vyhláška 107/2005 Sb. o školním stravování Vyhláška 107/2005 Sb. o školním stravování ze dne 25. února 2005 ve znní vyhl. 107/2008 Sb., s úinností od 1. 4. 2008 ve znní vyhl. 463/2011 Sb., s úinností od 1. 1. 2012 Ministerstvo školství, mládeže

Více

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R I. Úvodní ustanovení OBECNÁ PRAVIDLA HOSPODAENÍ (1) SRLA R v souladu se Stanovami

Více

Obecn závazná vyhláška Obce Moovice. 1/03 o místních poplatcích

Obecn závazná vyhláška Obce Moovice. 1/03 o místních poplatcích Obecn závazná vyhláška Obce Moovice. 1/03 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Moovice se usneslo dne 15. íjna 2003 dle ustanovení 14 odst. 2 zákona. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znní pozdjších

Více

STRATEGIE ROZVOJE OBCE POLERADY

STRATEGIE ROZVOJE OBCE POLERADY STRATEGIE ROZVOJE OBCE POLERADY Vypracovalo zastupitelstvo obce Polerady Dne 23. 3. 2007 Obsah 1. Úvod 2. Hlavní zámry obce Polerady 3. Rozbor souasné situace Obyvatelstvo Školská zaízení Sportovišt Zázemí

Více

SBÍRKA PEDPIS ESKÉ REPUBLIKY

SBÍRKA PEDPIS ESKÉ REPUBLIKY Roník 2005 SBÍRKA PEDPIS ESKÉ REPUBLIKY PROFIL AKTUALIZOVANÉHO ZNNÍ: Titul pvodního pedpisu: Vyhláška o základním umleckém vzdlávání Citace pv. pedpisu: 71/2005 Sb. ástka: 20/2005 Sb. Datum pijetí: 9.

Více

Stanovy. eského rybáského svazu. ást I. Základní ustanovení

Stanovy. eského rybáského svazu. ást I. Základní ustanovení Stanovy eského rybáského svazu ást I. 1 Základní ustanovení 1) eský rybáský svaz (dále jen Svaz nebo RS ) je obanské sdružení podle zákona. 83/1990 Sb., o sdružování oban, v platném znní. 2) Svaz má postavení

Více

ROK 1968. Jubilejní rok. Nákupní horeka

ROK 1968. Jubilejní rok. Nákupní horeka ROK 1968 Jubilejní rok Je jeden z nejbohatších rok na události v eských djinách. Letos slavíme 50 let trvání eskoslovenské republiky, 20 let od únorových událostí a letos vstoupila vojska varšavské smlouvy

Více

Obecn závazná vyhláška obce Cikháj. 1/2003 o místních poplatcích

Obecn závazná vyhláška obce Cikháj. 1/2003 o místních poplatcích Obecn závazná vyhláška obce Cikháj. 1/2003 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Cikháj se na svém zasedání dne 22.12.2003 usneslo vydat na základ 14 odst. 2 zákona. 565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Pítomni: Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 14. 5. 2014 v

Více

ODM OVÁNÍ PRACOVNÍK ŠKOLY A CESTOVNÍCH NÁHRADÁCH OBSAH

ODM OVÁNÍ PRACOVNÍK ŠKOLY A CESTOVNÍCH NÁHRADÁCH OBSAH SMRNICE. 01/2014 ODMOVÁNÍ PRACOVNÍK ŠKOLY A CESTOVNÍCH NÁHRADÁCH OBSAH ást I....2 1 Pracovnprávní podmínky pracovník...2 2 Zvyšování kvalifikace...2 3 Dovolená na zotavenou...2 4 Platové nároky a ostatní

Více

Pehled usnesení z 51. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 28. 11. 2012 v kancelái starosty

Pehled usnesení z 51. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 28. 11. 2012 v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 51. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 28. 11. 2012 v kancelái

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE 6. 12. 2010 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelá obecního úadu Poet zastupitel: 9 Pítomni: 8 - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne 09.03.2011 v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Pítomni: dle prezenní listiny Zasedání ídil starosta M Brno-Bohunice Ing. Miloš Vrážel,

Více

Zpráva o hospodaení a majetku MAESTRO CLUBU Kolovraty v roce 2006

Zpráva o hospodaení a majetku MAESTRO CLUBU Kolovraty v roce 2006 Zpráva o hospodaení a majetku MAESTRO CLUBU Kolovraty v roce 2006 Hospodá MC Kolovraty pedkládá lenské schzi ke schválení následující zprávu o hospodaení a majetku klubu, vetn závrky ke dni 31.12.2006.

Více

U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne 6.4.2005 Usnesení.195/05 Kontrola plnní usnesení 1) Usnesení splnná splnná usnesení.690-1/04, 156-2/05, 156-4/05, 158/05, 162-3/05, 163-6e/05, 163-6f/05,

Více

Sítání dopravy na silnici II/432 ul. Hulínská Osvoboditel v Kromíži

Sítání dopravy na silnici II/432 ul. Hulínská Osvoboditel v Kromíži Sítání dopravy na silnici II/432 ul. Hulínská Osvoboditel v Kromíži O B S A H : A. ÚVOD Strana 2 B. PÍPRAVA A PROVEDENÍ PRZKUM 1. Rozdlení území na dopravní oblasti 2 2. Metoda smrového przkumu 3 3. Uzávry

Více

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 4/2003

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 4/2003 OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 4/2003 O místních poplatcích Zastupitelstvo msta Luhaovice se na svém zasedání dne 4.12.2003 usneslo vydat podle ustanovení 14 odst. 2 zákona. 565/1990 Sb., o místních

Více

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA.

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MSTA ROTAVA

ÚZEMNÍ PLÁN MSTA ROTAVA ÚZEMNÍ PLÁN MSTA ROTAVA (k.ú. Rotava a Smolná) istopis územního plánu Závazná ást ÚP Poizovatel: Msto Rotava starosta: Mgr. Jií Holan Zpracovatel: Kadlec K.K. Nusle, spol. s r.o. Projektant: Ing. arch.

Více

ROK Úvod. Správa obce. Nový člen R MNV. Obyvatelé

ROK Úvod. Správa obce. Nový člen R MNV. Obyvatelé ROK 1978 Úvod Dne 25. února 1978 uplynulo 30 let od vítězství československého pracujícího lidu nad reakcí. Toto výročí patří bezesporu mezi nejvýznamnější politické události r. 1978. Vítězný únor 1948

Více

lánek 1. Cíle a psobnost standardu VKIS 1) Cílem standardu VKIS je zlepšení dostupnosti a kvality VKIS jejich uživatelm.

lánek 1. Cíle a psobnost standardu VKIS 1) Cílem standardu VKIS je zlepšení dostupnosti a kvality VKIS jejich uživatelm. Metodický pokyn Ministerstva kultury k vymezení standardu veejných knihovnických a informaních služeb poskytovaných knihovnami zizovanými a/nebo provozovanými obcemi a kraji na území eské republiky Ministerstvo

Více

Základní škola v Jeseníku nad Odrou, píspvková organizace, Jeseník nad Odrou 58, Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou

Základní škola v Jeseníku nad Odrou, píspvková organizace, Jeseník nad Odrou 58, Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou Strana 1 (celkem 7) 29.1.2007 Obsah: Základní údaje platné pro školní rok 2006/2007...3 Charakteristika školní družiny...3 Kde nás najdete...3 Vybavení

Více

- 1 - Olšany 75, 341 01 Horažovice. Telefon : 376503111 Fax : 376503114 GSM : 724002513 Krajský soud v Plzni, Obchodní rejstík, Oddíl B vložka 163

- 1 - Olšany 75, 341 01 Horažovice. Telefon : 376503111 Fax : 376503114 GSM : 724002513 Krajský soud v Plzni, Obchodní rejstík, Oddíl B vložka 163 - 1 - Olšany 75, 341 01 Horažovice Telefon : 376503111 Fax : 376503114 GSM : 724002513 Krajský soud v Plzni, Obchodní rejstík, Oddíl B vložka 163 Výroní zpráva - 2 - Obchodní firma a sídlo spolenosti:

Více

Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 8. 2012 v

Více

Upozorn ní: Tento text nenahrazuje plné zn ní citovaných p edpis uvedených ve sbírce zákon eské republiky a je platný k datu uvedenu na záv r.

Upozorn ní: Tento text nenahrazuje plné zn ní citovaných p edpis uvedených ve sbírce zákon eské republiky a je platný k datu uvedenu na záv r. EKIS ENERGETICKÉ KONZULTANÍ A INFORMANÍ STEDISKO BEZPLATNÉ ENERGETICKÉ PORADENSTVÍ PRO VEEJNOST S PODPOROU MINISTRSTVA PRMYSLU A OBCHODU R A MSTA VSETÍN Stedisko EKIS.2018, MEPS VSETÍN Sídlo: 755 01 Vsetín,

Více

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) :

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) : ne_10zadprispchpm.pdf Registraní íslo ÚP: CHPM Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na vytvoení hránného pracovního místa pro osobu se zdravotním postižením 75 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve

Více

O b e c Telnice Obecn závazná vyhláška obce Telnice. 03 / 2007 o místních poplatcích (o poplatcích)

O b e c Telnice Obecn závazná vyhláška obce Telnice. 03 / 2007 o místních poplatcích (o poplatcích) O b e c Telnice Obecn závazná vyhláška obce Telnice. 03 / 2007 o místních poplatcích (o poplatcích) Zastupitelstvo obce Telnice vydává dne v souladu s ustanoveními 10 písm. D) a 84 odst. 2, písm. I) zákona.

Více

Schválený rozpoet msta Horní Slavkov na rok 2010 Píjmová ást - druhové lenní

Schválený rozpoet msta Horní Slavkov na rok 2010 Píjmová ást - druhové lenní Schválený rozpoet msta Horní Slavkov na rok 2010 Píjmová ást - druhové lenní (v tis.k) tída ROZPOET odbor druh NA ROK 2010 1 pol. DAOVÉ PÍJMY: OF 1111 da z píjmu FO ze závislé innosti 8 500,00 OF 1112

Více

Stanovy sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty verze 2005 S T A N O V Y. sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty

Stanovy sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty verze 2005 S T A N O V Y. sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty S T A N O V Y sportovního klubu podle zákona. 83/1990 Sb., o sdružování oban, ve znní pozdjších pedpis Strana 1 (celkem 13) S T A N O V Y sportovního klubu I. Název, sídlo a právní forma I.1. Název sportovního

Více

Základní škola Praha 10 Hostiva, Hornomcholupská 873, ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLY PROVOZNÍ ÁD

Základní škola Praha 10 Hostiva, Hornomcholupská 873, ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLY PROVOZNÍ ÁD Základní škola Praha 10 Hostiva, Hornomcholupská 873, 102 00 ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLY PROVOZNÍ ÁD Poadové íslo - íslo jednací: 18 - POR/09/2007 Pedagogická rada projednala dne 19.11.2007 Zpracoval: Schválil:

Více

ZPRÁVA O INNOSTI ZA ROK 2007

ZPRÁVA O INNOSTI ZA ROK 2007 ASTRONAUTICKÁ SEKCE AS ZPRÁVA O INNOSTI ZA ROK 2007 lenská základna AS AS V roce 2007 pracovala Astronautická sekce AS již v konsolidovaném stavu. Ke konci roku 2007 mla AS AS celkem 23 len (nárst oproti

Více

Výroní zpráva spolenosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2006. [ ádná úetní závrka nebyla ovena auditorem ]

Výroní zpráva spolenosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2006. [ ádná úetní závrka nebyla ovena auditorem ] Výroní zpráva spolenosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2006 [ ádná úetní závrka nebyla ovena auditorem ] Ve Zlín dne 30. dubna 2007 Obsah 1. Profil spolenosti 2. Vrcholové orgány spolenosti a údaje o akcionáích

Více

ŠKOLNÍ VZDLÁVACÍ PROGRAM

ŠKOLNÍ VZDLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ VZDLÁVACÍ PROGRAM pro období 2007-2010 DM DTÍ A MLÁDEŽE PRAHA 9 MŠICKÁ 720, PRAHA 9 OBSAH ŠVP : 1. Identifikaní údaje DDM 2. Charakteristika DDM 2. 1. Prostorové a materiální podmínky 2. 2. Personální

Více

PROGRAM OBNOVY VESNICE

PROGRAM OBNOVY VESNICE Obec Ohrazenice Ohrazenice p. 81 511 01 Turnov Tel. 481 321885 IO 00275956 DI CZ 00275956 PROGRAM OBNOVY VESNICE Obec : Ohrazenice Katastrální území : Ohrazenice u Turnova Poet obyvatel : 1076 Obsah :

Více

ORGANIZANÍ ÁD SPRÁVY KOLEJÍ A MENZ MENDELOVY UNIVERZITY V BRN

ORGANIZANÍ ÁD SPRÁVY KOLEJÍ A MENZ MENDELOVY UNIVERZITY V BRN ORGANIZANÍ ÁD SPRÁVY KOLEJÍ A MENZ MENDELOVY UNIVERZITY V BRN j. 25953/2011-43810 ze dne 19. prosince 2011 Organizaní ád Správy kolejí a menz Mendelovy univerzity v Brn ást I Zízení, právní postavení a

Více

P l roku s novelou a co bude dál? 11. 12. 10. 2012, Sport-V-Hotel Hrotovice. Novela ZVZ. praktické aspekty vyhlášek

P l roku s novelou a co bude dál? 11. 12. 10. 2012, Sport-V-Hotel Hrotovice. Novela ZVZ. praktické aspekty vyhlášek Pl roku s novelou a co bude dál? 11. 12. 10. 2012, Sport-V-Hotel Hrotovice Novela ZVZ praktické aspekty vyhlášek Odvodnní úelnosti veejné zakázky pro úely pedbného oznámení a) splnním veejné

Více

Pehled usnesení z 1. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení z 1. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 1. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 12. 2010 v kancelái starostky

Více

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Zastupittelstvo obce po projednání vzalo na vdomí: kontrolu minulého usnesení vzdání se funkce lena zastupitelstva

Více

ODM OVÁNÍ PRACOVNÍK ŠKOLY A CESTOVNÍCH NÁHRADÁCH OBSAH

ODM OVÁNÍ PRACOVNÍK ŠKOLY A CESTOVNÍCH NÁHRADÁCH OBSAH SMRNICE. 1/2015 ODMOVÁNÍ PRACOVNÍK ŠKOLY A CESTOVNÍCH NÁHRADÁCH OBSAH ást I....2 1 Pracovnprávní podmínky pracovník...2 2 Zvyšování kvalifikace...2 3 Dovolená na zotavenou...2 4 Platové nároky a ostatní

Více

ZÁVRENÁ ZPRÁVA O INNOSTI A PLNNÍ ÚKOL PÍSPVKOVÉ ORGANIZACE KRAJE V ODVTVÍ SOCIÁLNÍCH VCÍ

ZÁVRENÁ ZPRÁVA O INNOSTI A PLNNÍ ÚKOL PÍSPVKOVÉ ORGANIZACE KRAJE V ODVTVÍ SOCIÁLNÍCH VCÍ ZÁVRENÁ ZPRÁVA O INNOSTI A PLNNÍ ÚKOL PÍSPVKOVÉ ORGANIZACE KRAJE V ODVTVÍ SOCIÁLNÍCH VCÍ Základní informace o PO - Název píspvkové organizace: Sagapo, píspvková organizace - Adresa: Uhlíská 2, Bruntál,

Více

ZPRÁVA Z VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY. Škola: MATESKÁ ŠKOLA Adresa: Husovo nám. 94

ZPRÁVA Z VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY. Škola: MATESKÁ ŠKOLA Adresa: Husovo nám. 94 ZPRÁVA Z VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY Škola: MATESKÁ ŠKOLA Adresa: Husovo nám. 94 Termín vlastního hodnocení : íjen 2007 1. VZDLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLY: V prbhu školního roku 2006/7 došlo k pepracování VP s pvodním

Více

ROK 1972 VO KSČ. MNV stavební komise. Nová prodejna střed obce. Sokolovna

ROK 1972 VO KSČ. MNV stavební komise. Nová prodejna střed obce. Sokolovna ROK 1972 VO KSČ Jako vždy, i letos hlavní iniciátorkou všeho dění v obci je KSČ, která má 54 členů. Členové výboru jsou : Josef Zeť st., Richard Blanař 660, František Koláček, František Jurajda, Lubomír

Více

O em si budeme povídat

O em si budeme povídat O em si budeme povídat jak to u nás všechno zaalo pro se zdravotní systémy reformují a jakým smrem co nabízí soukromé (dobrovolné) zdravotní pojištní v em se liší veejné a soukromé zdravotní pojištní co

Více

o místních poplatcích

o místních poplatcích Vyvšeno: 2.12. 2005 Sejmuto: 21.12.2005 Obecn závazná vyhláška Msta Jindichv Hradec. 2/2005 o místních poplatcích Zastupitelstvo msta Jindichv Hradec vydalo dne 23.11.2005 podle ust. 14, odst. 2 zákona.565/1990

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. TIMUR, o. s. seznámení s výsledky dotazníkového šetení Spokojenost oban s místním spoleenstvím

Více

29. kongres C.I.P.S., Káhira, Egypt ( Confederation internationale de la Peche Sportive)

29. kongres C.I.P.S., Káhira, Egypt ( Confederation internationale de la Peche Sportive) 29. kongres C.I.P.S., Káhira, Egypt ( Confederation internationale de la Peche Sportive) Ve dnech 24.-27. dubna 2008 byl v Káhie poádán již 29. Kongres CIPS. Na posledním zasedání v Praze byla schválena

Více

Návrh. na vyhlášení zvlášt chrán ného území a ochranného pásma zvlášt chrán ného území

Návrh. na vyhlášení zvlášt chrán ného území a ochranného pásma zvlášt chrán ného území Návrh na vyhlášení zvlášt chránného území a ochranného pásma zvlášt chránného území ve smyslu ustanovení 40 odst. 1 zákona. 114/1992 Sb. o ochran pírody a krajiny v platném znní a 4 vyhlášky. 64/2011 Sb.

Více

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Dodatek. 5 ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Jihoeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 eské Budjovice I 70890650 zastoupený hejtmanem

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Usnesení. 332 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 26. 3. 2007. Usnesení. 333 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu vleky Brloh sestávající

Více

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 3. 2010 v kancelái

Více

Projekt finanního vzdlávání bankovních klient

Projekt finanního vzdlávání bankovních klient ESKÁ BANKOVNÍ ASOCIACE Projekt finanního vzdlávání bankovních klient 13. bezna 2006 Obsah 11 2 3 Co ukázal przkum finanní vzdlanosti problémy eských rodinných financí Jak pomoci eským rodinným financím?

Více

Výroní zpráva Domu dtí a mládeže Pelíšek ve Vrchlabí pro školní rok 2007/2008

Výroní zpráva Domu dtí a mládeže Pelíšek ve Vrchlabí pro školní rok 2007/2008 Výroní zpráva Domu dtí a mládeže Pelíšek ve Vrchlabí pro školní rok 2007/2008 Název organizace: Dm dtí a mládeže Pelíšek Sídlo organizace: Husova 212, 543 01 Vrchlabí Právní forma: Píspvková organizace

Více

U ební plán: Tabulace u ebního plánu pro 1. stupe : Poznámka:

U ební plán: Tabulace u ebního plánu pro 1. stupe : Poznámka: Uební plán: Tabulace uebního plánu pro 1. stupe: roník 1 2 3 4 5 celkem v RVP Jazyk a jazyková komunikace eský jazyk 9 10 9 8 8 44 35 Anglický jazyk 0 0 3 3 3 9 9 Matematika a její aplikace Matematika

Více

Roní zpráva Obsah: (stanoven vyhláškou MF. 323/2005 Sb.)

Roní zpráva Obsah: (stanoven vyhláškou MF. 323/2005 Sb.) Roní zpráva 2007 dle 21 odst. 3 zákona. 218/2000 Sb., o rozpotových pravidlech a o zmn nkterých souvisejících zákon (rozpotová pravidla) ve znní zákona. 482/2004 Sb. Obsah: (stanoven vyhláškou MF. 323/2005

Více

U S N E S E N Í z 3.zasedání Zastupitelstva M Praha Kunratice konaného dne 26.února 2003

U S N E S E N Í z 3.zasedání Zastupitelstva M Praha Kunratice konaného dne 26.února 2003 3.zasedání Zastupitelstva M-Praha-Kunratice 26.2.2003 U S N E S E N Í z 3.zasedání Zastupitelstva M Praha Kunratice konaného dne 26.února 2003 Zastupitelstvo M návrhovou komisi ve složení: Ovovatele zápisu

Více

ROK 1974. Úvod. Správa obce. Obyvatelé SOZ

ROK 1974. Úvod. Správa obce. Obyvatelé SOZ ROK 1974 Úvod Prostřední Bečva patří do okresu Vsetín a kraje Severomoravského. Má velmi dobré autobusové spojení s nejbližším městem Rožnov pod Radhoštěm i dalšími obcemi a městy. Rozlohou je velká 24

Více

VÝRONÍ ZPRÁVA O INNOSTI

VÝRONÍ ZPRÁVA O INNOSTI Základní škola Fryovice, okres Frýdek Místek, píspvková organizace VÝRONÍ ZPRÁVA O INNOSTI za školní rok 2009/2010 podle zákona 561/2004 Sb., vyhlášky 15/2005 Sb. a zákona 106/1999 Sb. 1 Obsah : 1. Základní

Více

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 1/1999. O místních záležitostech veejného poádku

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 1/1999. O místních záležitostech veejného poádku OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 1/1999 O místních záležitostech veejného poádku Mstské zastupitelstvo v Luhaovicích schválilo dne 9. 6.1999 v souladu s ustanovením 14, odst. 1, písm. i), 16, odst.

Více

Javornický obasník tiskovina Obecního úadu Javorník. Povoleno pod.j. 144/91, registrovaná znaka RK OkÚ 4/R 14 z 13.6.1991.Zodp. redaktor Mgr.

Javornický obasník tiskovina Obecního úadu Javorník. Povoleno pod.j. 144/91, registrovaná znaka RK OkÚ 4/R 14 z 13.6.1991.Zodp. redaktor Mgr. z 13.6.1991.Zodp. redaktor Mgr. Zdenk Bouška. íslo vydání 1/2008. Toto íslo vyšlo v únoru 2008. Cena 24 K na rok. Z jednání Zastupitelstva obce Javorník Zasedání dne 17.12.2007 1. Plnní rozpotu obce v

Více

Schválený rozpoet na rok 2002

Schválený rozpoet na rok 2002 PÍLOHA. 2 z 31. zasedání zastupitelstva Msta Stíbra dne 31.01.2002 Schválený rozpoet na rok 2002 I.PÍJMY CELKEM 81 810 Píjmy 80 410 z toho: daové 41 955 nedaové 13 304 kapitálové 3 200 dotace neinvestiní

Více

CÏ ESKEÂ REPUBLIKY OBSAH:

CÏ ESKEÂ REPUBLIKY OBSAH: RocÏnõÂk 1999 SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ CÏ ESKEÂ REPUBLIKY CÏ aâstka 47 RozeslaÂna dne 29. cïervna 1999 Cena KcÏ 41,60 OBSAH: 126. NaÂlez UÂstavnõÂho soudu ze dne 19. kveïtna 1999 ve veïci naâvrhu na zrusïenõâ

Více

MENDELOVA ZEMDLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRN. ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLNÍHO ZEMDLSKÉHO PODNIKU ŽABICE.j. : 1080/2001

MENDELOVA ZEMDLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRN. ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLNÍHO ZEMDLSKÉHO PODNIKU ŽABICE.j. : 1080/2001 MENDELOVA ZEMDLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRN ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLNÍHO ZEMDLSKÉHO PODNIKU ŽABICE.j. : 1080/2001 Úplné znní organizaního ádu ŠZP Žabice ve znní Zmn a doplk.j. 104/2007-981 schválených Akademickým

Více

Organizaní ád Mstského úadu Jevíko

Organizaní ád Mstského úadu Jevíko Organizaní ád Mstského úadu Jevíko Smrnice. 1-T/2013 Úinnost od 1. 7. 2013 Za vcnou správnost odpovídá tajemník MÚ Bc. Pavel Sedlák. Smrnice je závazná pro zamstnance Msta Jevíko zaazené do Mstského úadu

Více

Tematická sí pro Aplikované Pohybové Aktivity Vzd lávací a sociální integrace osob s postižením prost ednictvím pohybových aktivit Cíle

Tematická sí pro Aplikované Pohybové Aktivity Vzd lávací a sociální integrace osob s postižením prost ednictvím pohybových aktivit Cíle Tematická sí pro Aplikované Pohybové Aktivity sponzorována a uznána Evropskou komisí v rámci programu Sokrates Vzdlávací a sociální integrace osob s postižením prostednictvím pohybových aktivit Pes podporu

Více

eský svaz orientaního bhu

eský svaz orientaního bhu eský svaz orientaního bhu GIGASPORT MISTROVSTVÍ ESKÉ REPUBLIKY V ORIENTANÍM BHU NA DLOUHÉ TRATI, VETERANIÁDY ESKÉ REPUBLIKY V ORIENTANÍM BHU NA DLOUHÉ TRATI, SOUTŽÍ ESKÉHO POHÁRU VETERÁN, ZÁVODU OBLASTI

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Usnesení. 508 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 7. 5. 2007. Usnesení. 509 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu ásti pozemku zapsaného

Více