Masivní dubové podlahy se starou patinou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Masivní dubové podlahy se starou patinou"

Transkript

1 Masivní dubové podlahy se starou patinou

2 Dubová prkna z masivního dřeva OLD CHAPEL ztělesňují vysoké nároky na individualitu a osobitost. Výběr kvalitního dubového dřeva, ruční opracování a uplatnění charakteru každého podlahového dílce vyvolává působivé emocionální pocity. OLD CHAPEL jsou podlahy pro lidi, kteří se sami rádi realizují, mají vysoké nároky k sobě samým, ale i na prostor ve kterém chtějí žít. Podlahy z masivního dřeva OLD CHA- PEL samy vytvářejí určitou osobitost a stávají se zrcadlem lidí, kteří je vlastní. Výběr podlah OLD CHAPEL je životním rozhodnutím, zrají s Vámi jaké dobré víno a inspirují Vás po celý Váš život.

3 Vzhled Bělavé dřevo je lehčí než jádrové, které je také světlejší, žlutohnědé, obvykle rovnovláknité, ale často nepravidelně nebo příčně vláknité. Na radiálním řezu má charakteristickou stříbřitou kresbu způsobenou širokými paprsky a má mírně drsnou texturu. Vlastnosti Dub evropský má hustotu po vysušení kg/m³. Středně tvrdé dřevo má středně vysokou pevnost v ohybu a tlaku, nízkou tuhost a rázovou houževnatost a velmi se hodí i k ohýbání. Dub působí korozi kovů a ve vlhku stykem s kovem se na dřevu tvoří modré až černé skvrny. Dub obsahuje značné množství tříslovin (taniny) 12 20% katechiny a elagotaniny. Dále obsahuje také flavonoidy a purpurogalin, tj. červeň dubové kůry. Dřevina dub Dub (Quercus s.p.p.) je rodové jméno opadavých i stálezelených stromů z čeledi bukovitých. Celý rod zahrnuje druhů vyskytující se převážně v mírném až subtropickém pásmu severní polokoule. Nejvíce jsou rozšířené v Severní Americe a ve východní Asii, méně druhů pochází z Evropy. Některé druhy se vyskytují i v tropických oblastech Asie a Jižní Ameriky. Tvrdé dubové dřevo se používalo po staletí k výrobě trámů, podlah i nábytku. Sudy, ve kterých zraje víno i další alkoholické nápoje, jsou vyrobeny z dubového dřeva. Vzrůst Evropský dub dorůstá do výšky m a v průměru 1,2 1,8 m. Od stromu až k podlahovému prknu Dřevo je živým organismem, který ve své jedinečnosti odpovídá přání ztvárnit tento původní a nefalšovaný životní styl. Masivní podlahové palubky ztělesňují vysoké nároky na individualitu a osobitost přesně tak, jak to dokáže jen pravé dřevo. Protože strom roste rozdílně v každém roce a na každém místě, je dřevo, které z něj pochází samozřejmě také rozdílné v každém kusu. Pokácené stromy jsou pečlivě připravovány pro jeho druhý život. Řezivo, které se získá pořezem kmene, je tříděno dle kvality. Vybrané fošny se následně proloží a nechají se venku přírodně vysychat. Při tomto procesu dojde k úbytku vlhkosti z původních ca. 80% na ca. 35% vlhkosti. Následně se dílce dosuší v sušárnách na konečnou vlhkost 10% + 2%. Toto pomalé vysušení zajišťuje vysokou stabilitu podlah. Hoblováním a frézováním spojů se fošny přemění na podlahová prkna s perem a drážkou a odhalí se dosud netušená přirozená krása dřeva. Podlahová prkna jsou dále v několika náročných procesech chemicky manipulována, čímž dochází ke změně povrchu dřeva. V poslední výrobní fázi dochází k postaršení dílců a ke vpravování dekoračních vosků masírováním do pórů dřeva. Výroba postaršených podlah klade důraz na skutečně starý a autentický vzhled podlahy, přičemž povrch je dokončen tvrdým voskovým olejem OSMO COLOR. Povrch nevyžaduje žádnou náročnou údržbu, je snadno renovovatelný pomocí výrobků údržby OSMO COLOR.

4 Technické informace: Kvalitativní parametry dřeva používaného k výrobě podlah OLD CHAPEL K výrobě podlah OLD CHAPEL se používá dubové dřevo v třídění Rustik A/B, které obsahuje 50 % materiálu kvality Rustik A a 50 % materiálu kvality Rustik B. Specifikace materiálu Rustik B zdravé suky do průměru 55 mm ( bez počtu omezení ) vypadnuté a zatmelené suky do průměru 30 mm dřeň do max. 50% délky dílce běl a vodní žíly prasklinky na koncích do 150 mm prasklinky na povrchu do 250 mm rozdílné odstíny dílců Specifikace materiálu Rustik A zdravé suky do průměru 30 mm ( bez počtu omezení ) vypadnuté a zatmelené suky do průměru 15 mm běl a vodní žíly prasklinky na koncích do 50 mm prasklinky na povrchu do 100 mm rozdílné odstíny dílců Aklimatizace před pokládkou a užívání podlahy Před pokládkou podlah musí prkna v provedení Advance Floor a Between tzn. vrstvené varianty min. 1 týden aklimatizovat v prostoru pokládky. Prkna v masivním provedení 20,4 mm musí aklimatizovat v prostoru pokládky min. 2 týdny. Kladeč podlah a uživatel provedli pokládku a udržují podlahu podle pokynů OLD CHAPEL k pokládce a údržbě, obzvláště všechna prkna byla před instalací zkontrolována na evtl. viditelné vady. Dále před nástupem na pokládku, v průběhu pokládky a po pokládce prostor vykazuje stabilizované klimatické podmínky: rel. vlhkost vzduchu %, teplota vzduchu ca. 20 C. V topném období doporučujeme použít zvlhčovače vzduchu. Zvlhčovače vzduchu musí být nadimenzovány tak, aby relativní vlhkost vzduchu neklesla pod 45 %. Relativní vlhkost vzduchu 50 % je obsažena při teplotě +20 C a 9g vody/m 3. Po pokládce je bezpodmínečně nutné dodržovat Pokyny k údržbě pro povrchy ošetřené OSMO Tvrdým voskovým olejem. Tepelné odpory Masiv tloušťka 20 mm: 0,12 m 2 /kw Advance tloušťka 15 mm: 0,11 m 2 /kw Between tloušťka 20 mm: 0,14 m 2 /kw Between tloušťka 29 mm: 0,21 m 2 /kw Poznámka: u některých odstínů podlah OLD CHAPEL nastává vlivem chemické reakce látky tanin, kterou obsahuje dub k nestejnoměrné barevné úpravě povrchu. Prkna obsahující více této látky se zbarví více než prkna obsahující méně nebo minimum taninu. Tento výsledek chemické reakce se projevuje převážně u odstínů 6. tzn. 17 století lehce kouřový, 7. tzn. 17 století lehce kouřový bílý, 19. tzn. Hluboce kouřový, 15. tzn. Cafe, 23. tzn. Antic a všechny odstíny z řady Hand Scraped Line. Každá dodávka OLD CHAPEL může obsahovat o 0,5 % méně a o max. 2 % více m 2 než je objednané množství. Toto musí být zákazníkem akceptováno, jelikož při výrobě nelze zajistit výrobu přesného počtu m 2 dle objednávky.

5 OLD CHAPEL Basic Line 20,4 x 160 mm odstín č. 19 hluboce kouřový

6 Podlaha OLD CHAPEL Basic Line 20,4 x 140 mm, odstín č století lehce kouřový Pokládka a první údržba celoplošné lepení lepidly bez obsahu vody a rozpouštědel např. KIESEL Bakit EK na Elastilon Strong na dřevěný rošt na OSB, DTD a pod. Po pokládce je podlaha ihned pochozí, musí však zůstat ca. 30 dnů v klidu, aby tvrdý voskový olej, kterým je povrch ošetřen mohl zcela vytvrdnout až do hloubky a podlaha tím získala svou konečnou odolnost proti oděru, vlhkosti a vůči domácím chemikáliím (pivo, cola, káva, víno atd.) Teprve po 30 dnech lze podlahu stírat na vlhko. Před tím čistit podlahu zásadně pouze za sucha mopem nebo vysavačem. Nepoužívejte žádné nedoporučené prostředky na ošetření podlah OLD CHAPEL. Při mytí opatrně s vodou. Eventuelní poškození jakéhokoliv druhu nikdy NEBROUSIT! Broušením by se zničila stará patina. Běžné čištění a údržba Bezproblémový charakter této podlahy vyplývá z nepravidelnosti postaršení. Nic není tak mrzuté jako důlky a škrábance na nově položené podlaze. U podlahy OLD CHAPEL přispívají důlky a škrábance při normálním opotřebení k její kráse. K normální údržbě stačí mop, smeták, vysavač nebo elektrický smeták. Podlahu lze při znečištění setřít na vlhko (ne na mokro). Při tom do vody přidat výrobek OSMO WISCH FIX a podlahu setřít do sucha. Je to spolehlivý prostředek jelikož obsahuje přírodní rostlinné kokosové oleje. Zvláště odolné znečištění hrubšího charakteru se odstraní výrobkem OSMO VOSKOVÁ ÚDRŽBA A ČISTÍCÍ PROSTRĚDEK. 1 x ročně je třeba v domácnosti provést celoplošné vyčištění podlahy a nanesení nové voskové ochrany povrchu a to pouze v jednom pracovním kroku výrobkem VOSKOVÁ ÚDRŽBA A ČISTÍCÍ PROSTRĚDEK. Pokud je pravidelnou údržbou dbáno na to, aby se na povrchu nacházelo vždy dostatečné množství vosku, nechá se každá nečistota lehce odstranit. Vyžádejte si od svého prodejce Návod na údržbu pro povrchy s úpravou povrchu OSMO tvrdým voskovým olejem. Viditelné škody tvaru např. škrábanců, kdy je vidět čerstvé dřevo se poškození odstraní pomocí jemné brusné houbičky a po té se aplikuje v případě pigmentovaného povrchu vhodný barevný transparentní olej nebo tvrdý voskový olej v případě naturel povrchu. Vše samozřejmě značky OSMO COLOR, aby byl renovační nátěr kompatibilní s původním ošetřením povrchu. Správná údržba a spolehlivý prostředek jsou důležité, jelikož běžné čistící prostředky mohou způsobovat odmaštění podlahy a tím její trvalé narušení.

7 Technická provedení řešení pro každý typ podkladu MASIV 20,4 mm masivní dubová podlahová palubka pero drážka kolem dokola tloušťka 20,4 mm šířka 140/160/180/200 mm dodává se v třídění Rustikal A/B ADVANCE FLOOR 15 mm vrstvená podlaha: 11 mm překližka + 4 mm dubová vrstva povrchu šířka 140 nebo 180 mm podlahová palubka pero drážka kolem dokola vhodné na podlahové vytápění povrch možný broušený nebo postaršený BETWEEN 20 mm vrstvená podlaha: 15 mm překližka + 5 mm dubová vrstva povrchu šířka 180 nebo 240 mm podlahová palubka pero drážka kolem dokola vhodné na podlahové vytápění BETWEEN 29 mm vrstvená podlaha: 24 mm překližka + 5 mm dubová vrstva povrchu šířka 185 mm podlahová palubka pero drážka kolem dokola povrch možný broušený nebo postaršený KAZETY možno v provedení MASIV 20,4 mm možno v provedení ADVANCE FLOOR 15 mm Za příplatek možno dodat kvalitu: RUSTIC A zdravé, zarostlé suky do průměru 3 cm SELECT ojedinělé zdravé zarostlé suky do průměru 0,5 cm Podlahy OLD CHAPEL jsou certifikované Výzkumným a vývojovým ústavem dřevařským Praha. Notifikovaná osoba č AU MEX s.r.o CPD 0650 EN 14342: A1:2008 Dřevěné podlahoviny masivní dubové podlahové parkety OLD CHAPEL používané jako dřevěná podlaha v interiéru Vlhkost:... 10,4% Reakce na oheň:...cfl s1 Emise formaldehydu:... <= 0,124 mg/m3 Obsah pentachlorfenolu:...<= 5 ppm Mez pevnosti (max. zatížení)...npd Skluznost:...NPD Tepelná vodivost:...npd Biologická odolnost: Třída 1

8 OLD CHAPEL BASIC LINE Provedení: základem pro výrobu je dřevina dub. Kolem dokola pero a drážka, suky vyplněné, opticky postaršené jako před cca. 200 lety. Podélné hrany s lehkým zkosením hran. Chapel Basic zrcadlí vzhled starých podlah ve starých zámcích, hradech atd. Pero a drážka jsou po procesu postaršení dále ručně opracovány, aby byla zaručena optimální přesnost lícování. Manipulováním povrchu se dosáhne rozdílné barevnosti. Jsou využity přírodní tříslové kyseliny a minerály dřeva a přeměněny čpavkováním, louhováním atd. Barva podlahy v průběhu prvních 3 6 měsíců cca o 30 % zesvětlá a sjednotí se, optický vzhled se stane klidnější. Basic Line č. 1 Naturel Basic Line č. 2 Naturel bílá Basic Line č. 3 Naturel červená Basic Line č. 4 Naturel hnědá

9 Basic Line č století lehce kouřový Basic Line č století lehce kouřový bílý Basic Line č století červený Basic Line č století černý

10 OLD CHAPEL BASIC LINE Basic Line č. 15 Café Basic Line č. 16 Cafe černá Basic Line č. 17 Cafe mix Basic Line č. 18 Bílá křída

11 Basic Line č. 19 Hluboce kouřový Basic Line č. 20 Hluboce kouřový bílý Basic Line č. 21 Dánská modrá Basic Line č. 25 Naturel černá

12 OLD CHAPEL HAND SCRAPED LINE Provedení: základem pro výrobu je dřevina dub. Old Chapel Hand Scraped je dalším vývojem Old Chapel Basic. Použitím jiných technik v procesu postaršování získáme ve výsledku hrubě škrábaný povrch s ručně zkosenými hrubovanými hranami. Old Chapel Hand Scraped podlahy jsou chemicky barevně upravovány. Barva podlahy v průběhu prvních 3 6 měsíců cca o 30 % zesvětlá a sjednotí se, optický vzhled se stane klidnější. Hand Scraped Line č. 5 Gothic Hand Scraped Line č. 10 Šedě louhovaný Hand Scraped Line č. 11 Červeně louhovaný Hand Scraped Line č. 12 Červeně louhovaný/bílý

13 Hand Scraped Line č. 13 Červeně louhovaný/černý Hand Scraped Line č. 14 Červeně louhovaný/šedý

14 OLD CHAPEL ROMACE LINE Provedení: základem pro výrobu je dřevina dub. Při výrobním procesu se používá metoda vypalování povrchu dílců, který se následně kartáčuje. Použitím technologií podobných jako při výrobě papíru tzn. pomocí chemické manipulace se docílí různých stupňů vybělení povrchu. Potom dochází k aplikaci dekoračních vosků transparentních a výslednou kvalitu povrchu zajistí konečná úprava tvrdým voskovým olejem. Podlahy Old Chapel Romance Line jsou v nabídce pouze ve vrstvené variantě o tloušťce 20 mm a 15 mm. Hrany podlahových palubek jsou ručně škrábané. Romance Line č. 34 Temně černá Romance Line č. 35 Transparentně zvětralý Romance Line č. 36 Bíle zvětralý Romance Line č. 37 Červeně zvětralý

15 Romance Line č. 38 Transparentně bělená Romance Line č. 39 Bíle bělená Romance Line č. 40 Černě bělená Romance Line č. 44 Šedě bělený

16 OLD CHAPEL TOSCANA ANTICA Provedení: základem pro výrobu je dřevina dub. Tato produktová řada je dalším vývojovým stupněm postaršených podlah Old Chapel a při výrobě využívá kombinací všech variant výrobních procesů podlah Old Chapel. Zákazník si může vybrat postaršený povrch s lehce zkosenou hranou nebo postaršený povrch s ručně škrábanou hranou. Každá podlaha z této produktové řady je originální a je to podlaha pro lidi, kteří milují pozoruhodné, noblesní podlahy tvořící jedinečný interiér s jedinečnou dominantou. Toscana Antica č. 45 Florencia Toscana Antica č. 46 Perugia Toscana Antica č. 47 Pisa Toscana Antica č. 48 Siena

17 Toscana Antica č. 49 Livorno Toscana Antica č. 50 Empoli

18 OLD CHAPEL TRADITIONAL LINE Provedení: základem pro výrobu je dřevina dub. Při výrobním procesu se používá metoda vypalování povrchu nepravidelně na stranách podlahových dílců, který se následně kartáčuje. Použitím technologií podobných jako při výrobě papíru tzn. pomocí chemické manipulace se docílí různých stupňů vybělení povrchu. Potom dochází k aplikaci dekoračních vosků transparentních a výslednou kvalitu povrchu zajistí konečná úprava tvrdým voskovým olejem. Podlahy Old Chapel Traditional Line jsou v nabídce ve vrstvených variantách Advance a Between. Hrany podlahových dílců jsou ručně škrábané. Traditional Line č. 51 Starohnědý Traditional Line č. 52 Starobílý Traditional Line č. 53 Starošedý

19 Traditional Line č. 54 Staročervený Traditional Line č. 55 Staročerný

20 OLD CHAPEL FANTAZI LINE Provedení: základem pro výrobu je dřevina dub. Kolem dokola pero a drážka, povrch je hoblovaný, nepostaršený. Hrany jsou ručně škrábané a zkosené. Nejdříve jsou dřevěné dílce tepelně opracované, aby se dosáhlo černého základního odstínu, potom se provádí strukturování povrchu. Povrchová úprava: provádí se latexovými barvami dle výběru a nakonec je povrch ošetřen bezbarvým olejem. Fantazi Line č. 28 Citron Fantazi Line č. 29 Vábivý rubín Fantazi Line č. 30 Hnědá onyx Fantazi Line č. 31 Vkusný aventurin Fantazi Line č. 32 Kamenitá pláž Fantazi Line č. 33 Tajemství safíru Fantazi Line Jarní zeleň

21 Variance 66 x 66 cm č století lehce kouřový Versailes 81 x 81 cm č století lehce kouřový bílý Castel 81 x 81 cm č století lehce kouřový bílý Renaissance 81 x 81 cm č století černý Cruis 57 x 57 cm Chateau 81 x 81 cm Old Chapel PARKET KAZETY Provedení: základem pro výrobu je dřevina dub. Povrch je postaršený, hrany uvnitř kazet jsou ručně škrábané. Hrany kolem dokola jsou ostré, aby byla zaručena optimální přesnost lícování. Manipulováním povrchu se dosáhne rozdílné barevnosti. Jsou využity přírodní tříslové kyseliny a minerály dřeva a přeměněny čpavkováním, louhováním atd. Barva podlahy v průběhu prvních 3 6 měsíců asi o 30 % zesvětlá a sjednotí se, optický vzhled se stane klidným. Tloušťka: 20 mm pro MASIV a 15 mm pro provedení ADVANCE Empire 66 x 66 cm č století červený Etoile 66 x 66 cm č století černý Chantily 84 x 84 cm č století červený Albert 81 x 81 cm č století červený

22 Celoroční akce dubových podlah OLD CHAPEL DUB masiv 20,4 x 160 mm Dub masiv, povrch broušený, konečná povrchová úprava OSMO COLOR tvrdý voskový olej, kvalita Rustik A/B, 4 x pero drážka, jemně sražené hrany na podélné straně, průměrná délka prken 1,5 2m, 10 % může být kratší než 1 m, nejkratší délka je 40 cm. lněný olej Camauba vosk Candelila vosk slunečnicový olej sojový olej Všechno dobré z přírody olej z bodláku Přírodní nátěry na dřevo od Osmo DUB masiv 20,4 x 160 mm DUB masiv 20,4 x 160 mm (detail) Masivní, překrásné a díky OSMO COLOR dokonale chráněné. Novinka Masivní parkety DUB kouřový 22 x 70 x 500 mm

23 Originální obvodové lišty OLD CHAPEL v odstínu podlahy Na výběr jsou 2 základní typy lišt: Stěnová lišta: šířka 2 cm, výška 6 cm Krycí lišta: šířka 3,5 cm, výška 0,6 cm Originální ukončovací, přechodové a vyrovnávací profily OLD CHAPEL v odstínu podlahy Schodová hrana OLD CHAPEL v odstínu podlahy Na objednávku lze vyrobit i jiný profil a jiné rozměry lišt Na objednávku lze vyrobit schody v tl. 20 mm nebo 40 mm včetně podstupnic

24 Váš odborný regionální prodejce: Výhradní dovozce pro ČR Poděbradská 574/40, Praha 9 Vysočany tel.: , , , fax: GSM: , , info@au-mex.cz

Masivní dubové podlahy se starou patinou

Masivní dubové podlahy se starou patinou Masivní dubové podlahy se starou patinou Dubová prkna z masivního dřeva OLD CHAPEL ztělesňují vysoké nároky na individualitu a osobitost. Výběr kvalitního dubového dřeva, ruční opracování a uplatnění charakteru

Více

Old Chapel PARKET Ma M s a i s v i n v í í du d b u ov o é v postaršené podlahy

Old Chapel PARKET Ma M s a i s v i n v í í du d b u ov o é v postaršené podlahy Old Chapel PARKET Masivní dubové Masivní dubové postaršené podlahy Od stromu až k podlahovému prknu Z dravé dřevo je živým organismem. Divoká zvěř žije volně v lese a je držena v určitém počtu ochránci

Více

Dubové podlahy s patinou

Dubové podlahy s patinou Dubové podlahy s patinou Dubová prkna z masivního dřeva OLD CHAPEL ztělesňují vysoké nároky na individualitu a osobitost. Výběr kvalitního dubového dřeva, ruční opracování a uplatnění charakteru každého

Více

OLD CHAPEL Dubové podlahy s osobitostí

OLD CHAPEL Dubové podlahy s osobitostí Dubové podlahy s osobitostí Platnost: 1. 3. 2019 Dubové podlahy Název kolekce Platnost: 1. 3. 2019 16 x 180 16 x 140 16 x 220 Netto příplatek za hluboce kartáčovaný povrch (Extra brushed) bez DPH s DPH

Více

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE A MODŘÍNU LEDEN 2014

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE A MODŘÍNU LEDEN 2014 MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE A MODŘÍNU LEDEN 2014 Třídění Tloušťka Dřevina mm Šírka účtovaná mm Šířka krycí mm Délka m Spojení Lehká fáze dokola Povrchová úprava Pokládka na teplovodní podlahové vytápění

Více

Real FLOOR. Masivní podlahy

Real FLOOR. Masivní podlahy Masivní podlahy Teak (Tectona grandis) masivní podlahy Vzrůst Teak je listnatá dřevina, tropický strom z čeledi železníkovitých. Většina teakových stromů dorůstá do průměrné výšky 9 11 m, s kmenem o průměru

Více

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU ČERVENEC 2014 Severská borovice 15 x 111 mm s povrchovou úpravou OSMO Tvrdým voskovým olejem, odstín Stone Severská borovice POLOMAT Severská borovice

Více

CHATEAU CLASSIC BA CHATEAU ORIGINAL ABC

CHATEAU CLASSIC BA CHATEAU ORIGINAL ABC Povrchová úprava: tmelená a broušená Úprava: Tvrdý voskový olej OSMO, výběr tmele světlý, tmavý, tmavě šedý, černý Profilace: mikrofáze 2V, možnost 4V Provedení: Chateau = ESCO styly, Bohemia = živá, stylová,

Více

Luxus, který si zamilujete!

Luxus, který si zamilujete! DŘEVĚNÉ PODLAHY Luxus, který si zamilujete! 016 Dřevo. Tak vzniká domov. Dřevěné podlahy přinesou do vašeho domova hřejivou atmosféru a potěšení z krásného přírodního materiálu. Nadchnou vás svojí krásou,

Více

Teak jávský. (Tectona grandis) Vzrůst. Dodávaný rozměr. Původ. Vzhled. Vlastnosti. Kvalita a zpracování. masivní podlahy

Teak jávský. (Tectona grandis) Vzrůst. Dodávaný rozměr. Původ. Vzhled. Vlastnosti. Kvalita a zpracování. masivní podlahy Masivní podlahy Teak jávský (Tectona grandis) Vzrůst Teak je listnatá dřevina, tropický strom z čeledi železníkovitých. Většina teakových stromů dorůstá do průměrné výšky 9 11 m, s kmenem o průměru 1 1,5

Více

masivní dubové podlahy

masivní dubové podlahy masivní dubové podlahy Dřevo je odedávna lidmi nejpoužívanější materiál. Je ryze přírodní, ušlechtilé a svou krásou vnáší teplo a pohodu do našich domovů. Každý jednotlivý kus je jedinečný, má svůj charakter,

Více

Teak jávský. (Tectona grandis) Vzrůst. Dodávaný rozměr. Původ. Vzhled. Vlastnosti. Kvalita a zpracování. masivní podlahy

Teak jávský. (Tectona grandis) Vzrůst. Dodávaný rozměr. Původ. Vzhled. Vlastnosti. Kvalita a zpracování. masivní podlahy Masivní podlahy Teak jávský (Tectona grandis) Vzrůst Teak je listnatá dřevina, tropický strom z čeledi železníkovitých. Většina teakových stromů dorůstá do průměrné výšky 9 11 m, s kmenem o průměru 1 1,5

Více

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely:

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely: BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje Tloušťka lamely: Šířka lamely: Délka lamely: Balení: 14 mm 96 mm 1840 mm 2,12m 2 /12ks Objemová hmotnost: 720 kg/m3 Součinitel tepelné vodivosti: 0,22 W/mK

Více

170 185 Basecoat, Šedá 2012 na poptávku 1 760,00 1 426,00 1 373,00

170 185 Basecoat, Šedá 2012 na poptávku 1 760,00 1 426,00 1 373,00 01 MASIVNÍ DUBOVÁ PODLAHA CHATEAU tl. 20 mm tmelená, broušená podlaha tvrdý voskový olej OSMO ABC (Original) směs kvality ABC (obsah C cca %) Délka prken: 400 2 800 mm (60 % zakázky 1 700 2 800 mm; 40

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 1. 1. 2008

MALOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 1. 1. 2008 MLOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 1. 1. 2008 VŠECHNY UVEDENÉ CENY JSOU VČETNĚ DPH EXW RDOMYŠL Dřevo je přírodní materiál s charakteristickými vlastnostmi,suky,rozdílná barevnost dřeva a celková živost zvýrazňují

Více

TECHNICKÝ LIST. 1. Druh dřeva

TECHNICKÝ LIST. 1. Druh dřeva TECHNICKÝ LIST Přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Při případných reklamacích budou sloužit tyto technické specifikace jako podklad pro její zpracování. S objednávkou produktů Extori souhlasíte s následujícími

Více

EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC

EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC EXTORI CLASSIC NATUR, A, 15/4 x 189 x 1860 mm, TITAN GREY EXTORI CLASSIC NATUR, A-B, PURE EXTORI CLASSIC NATUR, A-B, odstín

Více

Montážní pokyny pro masivní podlahové palubky REAL FLOOR v tloušťce od 20 mm

Montážní pokyny pro masivní podlahové palubky REAL FLOOR v tloušťce od 20 mm Montážní pokyny pro masivní podlahové palubky REAL FLOOR v tloušťce od 20 mm Důležité pokyny, které se musí bezpodmínečně splnit! Tak, abyste měli dlouhou dobu potěšení z masivních podlahových palubek,

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK. Platný od 1. 2. 2011

MALOOBCHODNÍ CENÍK. Platný od 1. 2. 2011 MALOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 1. 2. 2011 VŠECHNY UVEDENÉ CENY JSOU BEZ DPH/VČETNĚ 20 % DPH A BEZ DOPRAVY MASIVNÍ, TŘÍVRSTVÉ I DVOUVRSTVÉ DUBOVÉ PODLAHY JSOU VYROBENY V ČESKÉ REPUBLICE VE FIRMĚ ESCO Dřevo

Více

PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH

PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH TYP HORIZONTAL (P+D) 1 15 mm 96 mm 960 mm 2,21m 2 /24ks 7-vrstvý matný lak s UV ochranou TYP VERTIKAL (P+D) 15 mm 96 mm 960 mm 2,21m 2 /24ks 7-vrstvý matný lak s UV ochranou

Více

MISE. Tomáš Ric jednatel společnosti

MISE. Tomáš Ric jednatel společnosti Č E S K É D Ř E V Ě N É P O D L A H Y MISE Už od založení v roce 1993 se naše značka zaměřuje převážně na kvalitu a design, aby plnila nejnáročnější požadavky našich klientů. Díky této oboustranné spolupráci

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2014

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2014 MALOOBCHODNÍ CENÍK 2014 PLATNÝ OD 1. 2. 2014 VŠECHNY UVEDENÉ CENY JSOU BEZ DPH/VČETNĚ 21 % DPH A BEZ DOPRAVY MASIVNÍ, TŘÍVRSTVÉ I DVOUVRSTVÉ DUBOVÉ PODLAHY JSOU VYROBENY V ČESKÉ REPUBLICE VE FIRMĚ ESCO

Více

DŘEVĚNÉ PODLAHY. Naturale Naturale olej, broušený kartáč Rock , Kč Kč

DŘEVĚNÉ PODLAHY. Naturale Naturale olej, broušený kartáč Rock , Kč Kč Planet Parket 2-vrstvá prkna, 2x fáze, pero & drážka Naturale Naturale olej, Rock 120 730 1500 2,6 12 1 053 Kč 1 718 Kč Naturale Naturale olej, Classic 120 730 1500 2,6 12 1 160 Kč 1 836 Kč Naturale Naturale

Více

Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB

Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB Otevírací doba: Po Pá 7 30 15 30 Jaroslav Karban Ořešská 972/59, Praha 5, 155 00 prodejna: 778 480 171 mob: 603 427 868 E-mail: jaroslav-karban@seznam.cz www.palubkykarban.cz

Více

NOHAMA NA ZEMI. Tomáš Ric jednatel společnosti

NOHAMA NA ZEMI. Tomáš Ric jednatel společnosti C Z E C H W O O D E N F L O O R NOHAMA NA ZEMI Jsme společnost založena v roce 1993. Vždy jsme se snažili zaměřit na maximální kvalitu našich produktů a na splnění požadavků našich zákazníků. Díky této

Více

Dvířka podle vaší chuti

Dvířka podle vaší chuti Spolehlivý specialista na kvalitní interiérová dvířka DÝHOVANÁ dvířka hladká DÝHOVANÁ dvířka skládaná PATINOVANÁ dvířka Provensal PATINOVANÁ dvířka Vintage Dvířka podle vaší chuti www.svetdvierok.cz Vstupte

Více

DŘEVOSTAVBY HRANOLY MASIVNÍ KONSTRUKČNÍ HRANOLY KVH HRANOLY DUO/TRIO BSH - LAMELOVÉ NOSNÍKY MATERIÁL PRO KONSTRUKČNÍ K&C

DŘEVOSTAVBY HRANOLY MASIVNÍ KONSTRUKČNÍ HRANOLY KVH HRANOLY DUO/TRIO BSH - LAMELOVÉ NOSNÍKY MATERIÁL PRO KONSTRUKČNÍ K&C K&C KONSTRUKČNÍ HRANOLY MASIVNÍ KONSTRUKČNÍ HRANOLY KVH HRANOLY DUO/TRIO BSH - LAMELOVÉ NOSNÍKY MATERIÁL PRO DŘEVOSTAVBY K&C Vše pro Drevostavbu KONSTRUKČNÍ HRANOLY Z MASIVNÍHO LEPENÉHO DŘEVA. Nejjednodušší

Více

CZK CENÍK. Dodatek č. 2 PODLAHY DŘEVĚNÉ TŘÍVRSTVÉ

CZK CENÍK. Dodatek č. 2 PODLAHY DŘEVĚNÉ TŘÍVRSTVÉ CZK CEÍK 2017 Dodatek č. 2 Platnost od 22. 11. 2017 DŘEVĚÉ 1 DŘEVĚÉ DŘEVĚÉ LAMIÁTOVÉ HLIÍKOVÉ PŘÍSLUŠESTVÍ BURGHLEY WIDEPLAK Dlouhá prkna Formát ášlapná osič 14 x 180 x 2200 Zámek G5 Vhodné 0,125 2,5 Laťkový

Více

Proč si vybrat dřevěnou podlahu?

Proč si vybrat dřevěnou podlahu? Proč si vybrat dřevěnou podlahu? V poslední době se dřevo opět stalo oblíbeným materiálem a není se čemu divit. Dřevěná podlaha přináší do Vašeho domova kus skutečné přírody a šíří kolem sebe příjemnou

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2013

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2013 MALOOBCHODNÍ CENÍK 2013 PLATNÝ OD 1. 2. 2013 VŠECHNY UVEDENÉ CENY JSOU BEZ DPH/VČETNĚ 21 % DPH A BEZ DOPRAVY MASIVNÍ, TŘÍVRSTVÉ I DVOUVRSTVÉ DUBOVÉ PODLAHY JSOU VYROBENY V ČESKÉ REPUBLICE VE FIRMĚ ESCO

Více

DUBOVÉ POSTARŠENÉ PODLAHY

DUBOVÉ POSTARŠENÉ PODLAHY - 1 - DUBOVÉ POSTARŠENÉ PODLAHY MALOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 1.1.2010 VŠECHNY UVEDENÉ CENY JSOU BEZ DPH /VČETNĚ 20% DPH A BEZ DOPRAVY Dřevo je přírodní materiál s charakteristickými vlastnostmi. Suky,

Více

DŘEVĚNÉ PODLAHY OCHRANA & ÚDRŽBA CENÍK OSMO COLOR. Maloobchodní ceník 2014 2013

DŘEVĚNÉ PODLAHY OCHRANA & ÚDRŽBA CENÍK OSMO COLOR. Maloobchodní ceník 2014 2013 PŘÍRODNÍ NÁTĚRY NA NÁTĚRY DŘEVO NA DO DŘEVO VNITŘNÍCH DO A VNĚJŠÍCH VNITŘNÍCH PROSTOR A VNĚJŠÍCH PROSTOR OŠETŘENÍ TVRDÝ VOSKOVÝ DŘEVA OLEJ A JEHO NA ÚDRŽBA DŘEVĚNÉ PODLAHY OCHRANA & ÚDRŽBA CENÍK OSMO COLOR

Více

Ceník. dvouvrstvé podlahy Platný od 1. Dubna 2018

Ceník. dvouvrstvé podlahy Platný od 1. Dubna 2018 Ceník dvouvrstvé podlahy Platný od 1. Dubna 2018 Povrchové úpravy podlah Kartáčovaný povrch Jedná se o speciální metodu, kdy jsou vykartáčovány měkké části dřeva mezi tvrdými letokruhy. Struktura dřeva

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

CENÍK. dvouvrstvé podlahy Platný od 1. Dubna 2019

CENÍK. dvouvrstvé podlahy Platný od 1. Dubna 2019 CENÍK dvouvrstvé podlahy Platný od 1. Dubna 2019 2 Povrchové úpravy podlah Kartáčovaný povrch Jedná se o speciální metodu, kdy jsou vykartáčovány měkké části dřeva mezi tvrdými letokruhy. Struktura dřeva

Více

... všechno, co jste kdy od parkety čekali.

... všechno, co jste kdy od parkety čekali. ... všechno, co jste kdy od parkety čekali. Dub evropský Tradiční evropská dřevina pro elegantní a útulný interiér Dub evropský naturell Jasan naturell Jasan Znovu objevená krása prosvětlující každý prostor.

Více

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka. a %

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka. a % Dřevěné podlahy maloobchodní nabídka kvalit PECHAR s.r.o. Dřevoimport a velkoobchod Náchodská 3, Praha 9, 19300 Tel: 0 879 443 Fax: 0 879 588 www.pechar.cz produ 100 u kt a % Uvedené fotografie jsou pouze

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 20. 7. 2010

MALOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 20. 7. 2010 1 MALOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 20. 7. 2010 VŠECHNY UVEDENÉ CENY JSOU BEZ DPH /VČETNĚ 20% DPH A BEZ DOPRAVY Dřevo je přírodní materiál s charakteristickými vlastnostmi. Suky, rozdílná barevnost dřeva a

Více

A R I K E T. silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva. podlahu může instalovat jeden člověk. podlahy je možno přilepit celoplošně

A R I K E T. silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva. podlahu může instalovat jeden člověk. podlahy je možno přilepit celoplošně Prime Collection A R I K E T silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva podlahu může instalovat jeden člověk podlahy je možno přilepit celoplošně téměř neviditelné spoje díky pracovnímu

Více

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO Dřevěná podlaha s úpravou povrchu olejem odpuzuje nečistoty. Oproti mnoha jiným podlahovým krytinám nevytváří elektrostatický náboj a neposkytuje živnou půdu mikrobům a

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador ; 1. Třívrstvá dřevěná podlaha TRENDTIME 1 TRENDTIME 1 13 x 130 x 2010 9 / 2,352 42 / 98,77 15,2 / 730 Povrhová úprava Trendtime 1 Třídění Bambus bělený 1257351 matný lak natur 1721,00 2082,00 Bambus čokoládový

Více

3-vrstvé desky ze starého dřeva... 1 Firma LUXWOOD s. r. o. je firma specializující. Šindelové desky... 5 dřeva. Program starý dub...

3-vrstvé desky ze starého dřeva... 1 Firma LUXWOOD s. r. o. je firma specializující. Šindelové desky... 5 dřeva. Program starý dub... Katalog produktů ár v t u! o v u v o e n r e d m u á m v Dá staré O nás Obsah 3-vrstvé desky ze starého dřeva... 1 Firma LUXWOOD s. r. o. je firma specializující se na výkup starého dřeva, jeho zpracování

Více

listnaté řezivo, pražce a vyhýbky, nábytkové přířezy, parkety, dlažební kostky

listnaté řezivo, pražce a vyhýbky, nábytkové přířezy, parkety, dlažební kostky BENKO s.r.o., dřevařský podnik Kopidlno, Švermova 338, 507 32 Kopidlno listnaté řezivo, pražce a vyhýbky, nábytkové přířezy, parkety, dlažební kostky N Á V O D na montáž DŘEVĚNÝCH PODLAHOVÝCH VLYSŮ pero

Více

Kolekce klidných dřevin

Kolekce klidných dřevin Kolekce klidných dřevin 2013 2014 Výběr z exotiky Kolekce klidných dřevin Kolekce Fine Season 1 Kolekce klidných dřevin Proč EKOWOOD? Výhoda 1 Moderní technologie zámek 5G Jednoduchým přitlačením se čelní

Více

VINYLOVÉ DÍLCE. více možností pro správné řešení PŘEHLED DEKORŮ. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ DÍLCE. více možností pro správné řešení PŘEHLED DEKORŮ.   podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ DÍLCE FIX & více možností pro správné řešení CLIC PŘEHLED DEKORŮ RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz FIX V CLIC V Celková tloušťka:, Nášlapná vrstva:, Váha:, kg/m Celková tloušťka:, Nášlapná vrstva:,

Více

TŘÍLAMELOVÉ PARKETY. Může obsahovat dobře srostlé suky o průměru až 3 mm, ovšem jen

TŘÍLAMELOVÉ PARKETY. Může obsahovat dobře srostlé suky o průměru až 3 mm, ovšem jen TŘÍLAMELOVÉ PARKETY Dub Select Dřevo s poměrně homogenní barvou. Mezi jednotlivými lamelami mohou být patrné malé barevné odchylky. Materiál může obsahovat dřeňové paprsky. Může obsahovat dobře srostlé

Více

MASIVNÍ DŘEVĚNÁ PODLAHA

MASIVNÍ DŘEVĚNÁ PODLAHA MASIVNÍ DŘEVĚNÁ PODLAHA Technický list dubová podlaha Atawa Charakteristika vlastností dřevěné podlahové krytiny a technické informace pro skladování, pokládku a údržbu produktu. Podlahy Atawa splňují

Více

Prosazujeme inovace... Jsme aktivní v dialogu... Prodáváme rozdíly...

Prosazujeme inovace... Jsme aktivní v dialogu... Prodáváme rozdíly... 1997 2011 Prosazujeme inovace... Jsme aktivní v dialogu... Prodáváme rozdíly......již 14 let www.au-mex.cz Vážení obchodní partneři, společnost AU-MEX s.r.o. vznikla v roce 1997 jako obchodní firma s dřevařskými

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

Včera stejně jako dnes si dřevěnou podlahu vybere ten, kdo hledá přirozenost, dlouholetou trvanlivost a eleganci

Včera stejně jako dnes si dřevěnou podlahu vybere ten, kdo hledá přirozenost, dlouholetou trvanlivost a eleganci V každém odvětví existují luxusní značky, které jsou vyhledávány náročnými zákazníky, požadujícími nekompromisní kvalitu a prestiž. V oboru dvouvrstvých dřevěných parket se k takovým už po léta řadí tradiční

Více

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru.

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. D U B Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. Dub Arkáde, antický vzhled v olejovém vosku, fasetované, silně sukovité, svěží struktura

Více

Ceník 2017 Kährs Master. dvouvrstvé podlahy. Platné od 1. července Kährs Studio Collection AB

Ceník 2017 Kährs Master. dvouvrstvé podlahy. Platné od 1. července Kährs Studio Collection AB Ceník 2017 Kährs Master dvouvrstvé podlahy Platné od 1. července 2017 Kährs Studio Collection AB Povrchové úpravy podlah Kartáčovaný povrch Jedná se o speciální metodu, kdy jsou vykartáčovány měkké části

Více

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Vážení zákazníci, na měsíc ČERVEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Floor in a Box Floor in a Box ZAVÁDĚCÍ DOPORUČENÁ MALOOBCHODNÍ

Více

5. Dřevěná podlaha Kährs

5. Dřevěná podlaha Kährs 5. Dřevěná podlaha Kährs Hotové dílce natřené polomatným lakem, olejem tvrzeným ultrafialovým světlem nebo přírodním olejem. Dílce jsou vybaveny systémem Woodloc Kährs. Dřevěné podlahy jsou nabízeny v

Více

DŘEVĚNÉ PODLAHY. lamely v mm. Buk parketový matný lak Natur ,5 2,5 10 4, Kč Kč

DŘEVĚNÉ PODLAHY. lamely v mm. Buk parketový matný lak Natur ,5 2,5 10 4, Kč Kč Parador Basic 11-5, třívrstvé dřevěné podlahy Kč/ Kč/ Buk parketový 1569684 matný lak Natur 2200 185 11,5 2,5 10 4,070 779 Kč 1 332 Kč Buk parketový 1518246 matný lak Rustikal 2200 185 11,5 2,5 10 4,070

Více

Reklamační řád plné znění reklamačního řádu je k dispozici v provozovně prodávajícího a/nebo jako dokument na www.jacques.cz. Záruční doba začíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím, tj. dnem uvedeným

Více

Nechejte se inspirovat!

Nechejte se inspirovat! KC E LE KO ÝC H TV RS ÍV TŘ lo g ta Ka 13 AH DL PO 20 Nechejte se inspirovat! Dřevo jako přírodní materiál je tou nejpřirozenější volbou pro Váš interiér a po staletí přináší do obydlí hřejivou pohodu,

Více

VAŠE DŘEVĚNÁ PODLAHA PÉČE A ČIŠTĚNÍ

VAŠE DŘEVĚNÁ PODLAHA PÉČE A ČIŠTĚNÍ VAŠE DŘEVĚNÁ PODLAHA PÉČE A ČIŠTĚNÍ PÉČE A ČIŠTĚNÍ Máme rádi dřevo. Krásně voní a je příjemné na dotek. 2 CO JE DOBRÉ VĚDĚT O PÉČI O PODLAHU DOMA? PRO DOMÁCÍ PROSTORY Dřevěné podlahy jsou teplé od nohou,

Více

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Pixel v nabídce: VACUO H, R P3, O3 POLO BEZ LET ZÁRUKA Povrchy: Vacuo bílá, bílá arch, bílá art, dub, dub bělený, dub kouřový, dub stříbrný, javor, švestka, vanilka, wenge Sklo v ceně: činčila čiré,

Více

Ceník Řeziva, KVH, OSB, Plotovek

Ceník Řeziva, KVH, OSB, Plotovek Ceník Řeziva, KVH, OSB, Plotovek Otevírací doba: Po Pá 7 30 15 30 ŘEZIVO Jaroslav Karban Ořešská 972/59, Praha 5, 155 00 prodejna: 778 480 171 mob: 603 427 868 E-mail: info@palubkykarban.cz www.palubkykarban.cz

Více

Kolekce klidných dřevin

Kolekce klidných dřevin Kolekce klidných dřevin Kolekce exotických dřevin Kolekce klidných dřevin Kolekce Fine Season 1 Šetrné k životnímu prostředí EKOWOOD ZELENÁ POLITIKA Zelená barva v našem logu ukazuje, že EKOWOOD produkty

Více

DVEŘNÍ FRÝZY S DVĚMA PODÉLNĚ VLOŽENÝMI LIŠTAMI

DVEŘNÍ FRÝZY S DVĚMA PODÉLNĚ VLOŽENÝMI LIŠTAMI CENÍK ostatní sortiment ALFA od 01.05.2018 DVEŘNÍ FRÝZY S DVĚMA PODÉLNĚ VLOŽENÝMI LIŠTAMI Popis výrobku: standardní třídění A/A lepeno třívrstvě podélně bezformaldehydové lepení D3 středová vrstva olše

Více

Dřevěné parkety - vlysy

Dřevěné parkety - vlysy LOREM IPSUM DOLOR Dřevěné parkety - vlysy Uvedené ceny jsou bez DPH. LOREM IPSUM 57 MOSAIC (parkety - tl. 21 mm) Extra Natur Standard Rustikal Industri Název Délka Šíře Cena (Kč/m²) Cena (Kč/m²) Cena (Kč/m²)

Více

Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná ve variantě lepené i plovoucí.

Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná ve variantě lepené i plovoucí. Vinylové podlahy Eden Walnut 28857 2 Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná ve variantě lepené i plovoucí. Rozměrově stabilní Nášlapná vrstva odolná proti poškrábání Vhodná do vlhkých prostor

Více

DVEŘNÍ FRÝZY S DVĚMA PODÉLNĚ VLOŽENÝMI LIŠTAMI

DVEŘNÍ FRÝZY S DVĚMA PODÉLNĚ VLOŽENÝMI LIŠTAMI CENÍK ostatní sortiment ALFA od 01.05.2019 DVEŘNÍ FRÝZY S DVĚMA PODÉLNĚ VLOŽENÝMI LIŠTAMI Popis výrobku: standardní třídění A/A lepeno třívrstvě podélně bezformaldehydové lepení D3 středová vrstva olše

Více

MASIVNÍ BAMBUSOVÉ PODLAHY

MASIVNÍ BAMBUSOVÉ PODLAHY MASIVNÍ BAMBUSOVÉ PODLAHY Ceník Platnost od 1.4.2012 strana 1 z 7 PODLAHOVÉ DÍLCE odstín tmavší a světlejší, 3-vrstvá Způsob pokládky: celoplošné lepení, na spony Balení: 24 ks 2,212m 2 Rozměr lamely:

Více

dřevěné podlahy Krásné dřevo pro Váš osobní ráj

dřevěné podlahy Krásné dřevo pro Váš osobní ráj dřevěné podlahy Krásné dřevo pro Váš osobní ráj 2šetrné k životnímu prostředí Ekowood Zelená politika Zelená barva v našem logu ukazuje, že EKOWOOD produkty jsou šetrné k životnímu prostředí a dřevo se

Více

Uniclic Multifit jednoduchá instalace

Uniclic Multifit jednoduchá instalace Produktové třídění Čistý, jednotný vzhled s lehkými barevnými tóny a malými, zdravými suky Přírodní vzhled, omezená běl a malé suky Kompromis mezi rustikálním a přírodním vzhledem, živé variace barev Výrazný

Více

Luxusní 8/2017. vinylové podlahy

Luxusní 8/2017. vinylové podlahy Luxusní 8/2017 vinylové podlahy 2017 2020 TECHNICKÉ SPECIFIKACE: VLASTNOSTI NORMY JEDN. MM-Vinyl / MM-Vinyl LOC Druh podlahoviny EN 649, EN ISO 10582 designová vinylová podlaha Povrchová úprava Vzory dřevo

Více

NOVATOP ACOUSTIC Technická dokumentace. www.novatop-system.cz

NOVATOP ACOUSTIC Technická dokumentace. www.novatop-system.cz Technická dokumentace www.novatop-system.cz TECHNICKÁ DOKUMENTACE OBSAH NOVATOP ACOUSTIC Akustické panely Datový list... 3 Standardní formáty... 4 Zkoušené vzorky... 5-8 Specifikace materiálů v panelech...

Více

TOPSET Design. Nový profil s menším radiusem Vlastnosti a výhody

TOPSET Design. Nový profil s menším radiusem   Vlastnosti a výhody N O V I N K Y 2 0 1 7 T O P S E T TOPSET Design Nový profil s menším radiusem N O V I N K A Profil DESIGN je nový profil s menším radiusem, který je vhodný do všech typů interiárů. Parapety TOPSET DESIGN

Více

Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života

Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života Universal Flooring, mezinárodní společnost se stále silnější pozicí na trhu mezi firmami zaujímajícími přední postavení v oblasti vícevrstvých podlah v posledních

Více

Předfrézovaný systém Clip JuAn (bez vrutů) DOUGLASIE 120

Předfrézovaný systém Clip JuAn (bez vrutů) DOUGLASIE 120 Předfrézovaný systém Clip JuAn (bez vrutů) DOUGLASIE 120 Původní domovinou této dřeviny je severní Amerika, v Evropě se pěstuje od 19. století. Jde o borovici, jejíž jádrové dřevo je žlutavě hnědé až červenohnědé,

Více

SCHODOVÉ HRANY. Ceník 2015 CZK

SCHODOVÉ HRANY. Ceník 2015 CZK SCHODOVÉ HRANY Ceník 2015 CZK platnost od 1. 3. 2015 1 SCHODOVÉ HRANY 2015 Schodové se standardně dodávají v plné délce podlahové lamely. Na přání je možné je vyrobit nadpojené do větší délky, nebo je

Více

Člen Decospan Group of Companies

Člen Decospan Group of Companies Člen Decospan Group of Companies Člen Decospan Group of Companies PAR-KY PRO Formát lamely 1203 x 190 x 7,2 mm Bez mikrofáze Saténový lesk 20 gloss 18 druhů v provedení: CORT příčný páskový, 3 pásy, 2

Více

očka, dřeňová zrcadla a velké barevné záběhy. jednostranná, oboustranná i roztroušená, dřeňová zrcadla. zrcadla a mírné barevnostní kontrasty.

očka, dřeňová zrcadla a velké barevné záběhy. jednostranná, oboustranná i roztroušená, dřeňová zrcadla. zrcadla a mírné barevnostní kontrasty. OBSAH CENÍKU Pohledové třídění podlah MAGNUM str. 2 Kolekce dřevěných podlah MAGNUM SMART 12 - akční kolekce podlah pro rok 2014 str. 3 CREATIVE - EXTREME str. 3 NATUR str. 3 EXOTICKÉ DŘEVINY str. 4 ROŠÁDY

Více

Ceník Řeziva, KVH, OSB, Plotovek

Ceník Řeziva, KVH, OSB, Plotovek Ceník Řeziva, KVH, OSB, Plotovek Otevírací doba: Po Pá 7 30 15 30 ŘEZIVO Jaroslav Karban Ořešská 972/59, Praha 5, 155 00 prodejna: 778 480 171 mob: 603 427 868 E-mail: info@palubkykarban.cz www.palubkykarban.cz

Více

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích Nadčasové dekory Vinylové podlahy v dílcích obsah Unikátní vlastnosti Zámkové systémy 6 Kolekce Traffic, Traffic Click 11 Kolekce Home, Home Click 17 Podložka 23 Technická data 26 Vysvětlivky 27 Technologicky

Více

Rozměry v mm Tloušťka Šířka Délka

Rozměry v mm Tloušťka Šířka Délka 1/11 TRAPA - třívrstvé dřevěné podlahy, nášlapná a spodní vrstva jsou ze stejného dřeva (u velkoformátových prkenných vzorů XXL) - nášlapná vrstva 5 mm -ceny materiálů jsou uvedeny s povrchovou úpravou

Více

Chateau - broušená v mnoha tříděních, Bohemia - broušená, rustikální

Chateau - broušená v mnoha tříděních, Bohemia - broušená, rustikální Povrchová úprava Tmelená a broušená Úprava Tvrdý voskový olej OSMO, výběr tmele tmavý, světlý, černý Profilace Mikrofáze 2V, možnost 4V Provedení Chateau = ESCO styly, Bohemia = živá, stylová, rustikální

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Objekt: 2 - Podlahy, obklady 0,00 0,00 0,00. Náklady z rozpočtu Ostatní náklady 0,00. Cena s DPH. VŠE - Stavební práce.

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Objekt: 2 - Podlahy, obklady 0,00 0,00 0,00. Náklady z rozpočtu Ostatní náklady 0,00. Cena s DPH. VŠE - Stavební práce. KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: VŠE - Stavební práce Objekt: 2 - Podlahy, obklady JKSO: Místo: CC-CZ: Datum: Objednatel: IČ: DIČ: Zhotovitel: IČ: DIČ: Projektant: IČ: DIČ: Zpracovatel: IČ: DIČ: 29.11.2017

Více

Laminátové podlahy. ERKADO CZ s.r.o

Laminátové podlahy. ERKADO CZ s.r.o Laminátové podlahy 2019 ERKADO CZ s.r.o. 800 111 999 www.erkado.cz CENTRÁLA : Prubežná 1548/90, Strašnice, Praha 10, 10000 +420 222 544 711 e-mail: info@erkado.cz SKLAD : U Továren 260/25, Hostivař, Praha

Více

OPRAVENKA K MALOOBCHODNÍMU CENÍKU 2017 platná od

OPRAVENKA K MALOOBCHODNÍMU CENÍKU 2017 platná od OPRAVENKA K MALOOBCHODNÍMU CENÍKU 2017 platná od 1. 12. 2017 PVC podlahové krytiny Maloobchodní ceník str.11 IVC Group - heterogenní, bytové PVC v rolích s textilním podkladem LUXATEX Celková tloušťka

Více

OPRAVENKA K MALOOBCHODNÍMU CENÍKU 2017 platná od

OPRAVENKA K MALOOBCHODNÍMU CENÍKU 2017 platná od OPRAVENKA K MALOOBCHODNÍMU CENÍKU 2017 platná od 1. 12. 2017 PVC podlahové krytiny Maloobchodní ceník str.11 IVC Group - heterogenní, bytové PVC v rolích s textilním podkladem LUXATEX Celková tloušťka

Více

Obj. Plocha nátěru Cena v Kč Cena v Kč číslo (ochrana dřeva proti plísním) 0,375 l 6 44,00 286 Kč 0,75 l 12 40,90 532 Kč. 0,375 l 6 47,67 286 Kč

Obj. Plocha nátěru Cena v Kč Cena v Kč číslo (ochrana dřeva proti plísním) 0,375 l 6 44,00 286 Kč 0,75 l 12 40,90 532 Kč. 0,375 l 6 47,67 286 Kč CENÍK platnost od 1.5.2009 výhradní zastoupení pro ČR Borek 11, 380 01 Dačice tel./fax: +420 384 422 3, mobil: +420 28 500 88 e-mail: info@kreidezeit.cz, www.kreidezeit.cz Program na ochranu dřeva - oleje

Více

MASIVNÍ BAMBUSOVÉ PODLAHY

MASIVNÍ BAMBUSOVÉ PODLAHY MASIVNÍ BAMBUSOVÉ PODLAHY Ceník Platnost od 1.6.2011 strana 1 z 7 PODLAHOVÉ DÍLCE PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ tmavé, 3-vrstvá, křížená Způsob pokládky: celoplošné lepení Balení: 36 ks 2,627m 2 Rozměr lamely: 960x76x10mm

Více

Uniclic Multifit jednoduchá instalace

Uniclic Multifit jednoduchá instalace Produktové třídění Čistý, jednotný vzhled s lehkými barevnými tóny a malými, zdravými suky o velikosti max. 5mm Přírodní vzhled, omezená běl a malé i tmelené suky o velikosti max. 20mm Kompromis mezi rustikálním

Více

www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1

www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1 www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1 Obsah TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 2 1 pásový vzor (selské prkno) /2 3 pásový parketový vzor /4

Více

SLOŽENÍ. Euro Vinyl Floor Forever. Skladby jednotlivých vrstev, které jsou tepelně slisované do jednoho pevného a funkčního celku

SLOŽENÍ. Euro Vinyl Floor Forever. Skladby jednotlivých vrstev, které jsou tepelně slisované do jednoho pevného a funkčního celku Skladby jednotlivých vrstev, které jsou tepelně slisované do jednoho pevného a funkčního celku SLOŽENÍ Euro Vinyl Floor Forever Ochranná PUR vrstva Nášlapná vrstva Vrstva se vzorem Podkladní vrstva pro

Více

dřevěné podlahy Krásné dřevo pro Váš osobní ráj

dřevěné podlahy Krásné dřevo pro Váš osobní ráj dřevěné podlahy Krásné dřevo pro Váš osobní ráj 2šetrné k životnímu prostředí Ekowood Zelená politika Zelená barva v našem logu ukazuje, že EKOWOOD produkty jsou šetrné k životnímu prostředí a dřevo se

Více

Stavební systém EUROPANEL, materiálová složení, zkušenosti s dozorem nad výrobou Jitka Beránková Historie Dřevo jako stavební materiál dnes: Dřevo je jedním z nejstarších a nejpoužívanějších stavebních

Více

Technické a záruční podmínky pro venkovní dřevěné terasy z exotických dřevin Bangkirai, Kapur, Bukit, Merbau Massaranduba,Garapa a Ipe

Technické a záruční podmínky pro venkovní dřevěné terasy z exotických dřevin Bangkirai, Kapur, Bukit, Merbau Massaranduba,Garapa a Ipe Technické a záruční podmínky pro venkovní dřevěné terasy z exotických dřevin Bangkirai, Kapur, Bukit, Merbau Massaranduba,Garapa a Ipe Spektrum barev Bangkirai,Kapur,Bukit,Merbau,Massaranduba,Garapa a

Více

Schüller Möbelwerk KG. Spárovkové sesazení. Sesazení do figury. Posouvané sesazení. Natur mix. Fládr

Schüller Möbelwerk KG. Spárovkové sesazení. Sesazení do figury. Posouvané sesazení. Natur mix. Fládr N A T U R Schüller Möbelwerk KG Sesazení do figury Spárovkové sesazení Posouvané sesazení Rovnoletá textura Polofládr Fládr Natur mix Natur mix - fládr 4 5 Artiklové číslo: 15178/0002 Dřevina: Použití:

Více

SCHODOVÉ HRANY. Ceník 2015 EUR

SCHODOVÉ HRANY. Ceník 2015 EUR SCHODOVÉ HRANY Ceník 2015 EUR platnost od 1. 3. 2015 1 SCHODOVÉ HRANY 2015 Schodové se standardně dodávají v plné délce podlahové lamely. Na přání je možné je vyrobit nadpojené do větší délky, nebo je

Více

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka Dřevěné podlahy maloobchodní nabídka Říjen 015 Dubová prkna Country Grande Dřevěné podlahy navržené přírodou Dřevěné podlahy patří k nejtrvanlivějším podlahovým krytinám na světě. Dlouhá životnost, luxusní

Více

Eurohranoly pro výrobu eurooken

Eurohranoly pro výrobu eurooken Eurohranoly pro výrobu eurooken EUROHRANOL je základní polotovar pro výrobu EUROOKEN. Jedná se o třívrstvě lepený hranol, u kterého jsou krycí lamely vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu v radiálním

Více

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích Nadčasové dekory Vinylové podlahy v dílcích obsah Unikátní vlastnosti Zámkový systém 6 Kolekce Traffic, Traffic Click 10 Kolekce Home, Home Click 18 Podložka 25 Technická data 28 Vysvětlivky 29 Technologicky

Více

Durélis / Populair Floor 4 PD pero / drážka

Durélis / Populair Floor 4 PD pero / drážka Durélis / Populair Floor 4 PD pero / drážka Pevnostní třída Dle normy Výrobce P5 EN 312 SPANO Použití Do vlhkého prostředí Konstrukce / podlahy Oblasti použití Vodovzdorná obkladová deska vhodná k pokládání

Více

Testováno dle EN 789:2005 standardu na desce délky 1. metru. Testováno dle EN 789:2005 standardu na desce délky 1. metru.

Testováno dle EN 789:2005 standardu na desce délky 1. metru. Testováno dle EN 789:2005 standardu na desce délky 1. metru. TŘÍVRSTVÉ BEDNÍCÍ DESKY PŘEDNOSTI NÁKUPU BEDNÍCÍCH DESEK FIRMY LIP BLED - dlouhá tradice výrobního závodu (již od roku 1961) - více než 40-ti leté zkušenosti při prodeji desek na důležitých trzích západní

Více

Řezivo. Pořez podélné dělení výřezů, výroba řeziva. 1 středové řezivo 2 boční řezivo 3 krajina 4 řezná spára

Řezivo. Pořez podélné dělení výřezů, výroba řeziva. 1 středové řezivo 2 boční řezivo 3 krajina 4 řezná spára Řezivo Pořez podélné dělení výřezů, výroba řeziva 1 středové řezivo 2 boční řezivo 3 krajina 4 řezná spára Druhy řeziva Druhy řeziva - řezivo s oblinami - řezivo ostrohranné v celé délce (neomítané (omítané

Více