CO VÁS ČEKÁ + detailní informace Zpravodaj 2

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CO VÁS ČEKÁ + detailní informace Zpravodaj 2"

Transkript

1 CO VÁS ČEKÁ + detailní informace Zpravodaj 2 1. Harmonogram soutěže od 7:30 Prezence 8:00 Otevření haly pro diváky 9:10 Infoschůzka trenérů u nástupu na plochu 9:25 Týmy připravené na ploše 9:30 Slavnostní zahájení soutěže 9:30 Zahájení internetového přenosu 13:45 14:30 První vyhlášení výsledků 18:25 19:15 Druhé vyhlášení výsledků 19:15 Předání PRIZE MONEY nejlépe hodnoceným sestavám 19:30 Ukončení soutěže 2. Jak se k nám dostanete Adresa haly: TJ Lokomotiva Plzeň - Úslavská 2357/75, Plzeň Hala je součástí velkého sportovního areálu.

2 3. Vchod do haly Vstup do haly je pouze jeden tedy vstup pro diváky je stejný jako ten pro soutěžící. Hlavní vchod je z ulice Táborská (bude označen). Na prezenci dojde k případnému nahlášení nestartujících soutěžících (bez nároku na vrácení startovného). Každý soutěžící na prezenci od nás dostane dárek v podobě odznáčku. Prezence probíhá od 7:30. Pokud chcete stihnout zahájení, doporučujeme se prezentovat do 9:00. Soutěžní tým, který chce dorazit až v průběhu dne, je povinen se dostavit k prezenci alespoň 2 hodiny před plánovaným startem své kategorie (viz harmonogram) prosíme o nahlášení pozdějšího příjezdu. Nesoutěžní doprovod (například maminky, které připravují děti v šatně) si musí pro vstup do šaten zakoupit vstupenku na PREZENCI za 150 Kč (příp. využít volné vstupy týmu). S běžnou diváckou vstupenkou nebude v žádném případě umožněn vstup do šaten. Soutěžící mohou bez omezení mezi diváky. V hale je dovoleno fotit i natáčet. Prodej vstupenek bude zahájen od 8:00. Základní vstupenka stojí 150 Kč, zlevněná pro děti do 12 let 80 Kč. Vstupenky jsou bez rozlišení sedadel. 4. Porada vedoucích, slavnostní zahájení V 9:10 proběhne porada vedoucích týmů u nástupu na plochu. Prosíme, aby v 9:25 byly všechny týmy připravené NA SOUTĚŽNÍCH PLOCHÁCH. Nebojte se si sednou na obě plochy ;-) 5. Warm- up Připravili jsme pro vás Warm up zónu s tréninkovou plochou, 2 pásy koberce na akrobacii a stunty a k vyzkoušení akrobacie budete moci využít i airtrack. Ve warm-up zóně s tréninkovou plochou bude připraven počítač s vámi zaslanými hudebními podklady. Stačí jen poprosit STAFF a hudba Vám bude spuštěna. Warm- up zóna se neřídí časovým harmonogramem. Prosíme o dodržování bezpečnosti provádět gymnastické, akrobatické prvky a stunty je možné pouze na k tomu určenému povrchu. 6. Vyhlášení výsledků Před vyhlášením prosíme týmy, aby zaujaly pozici v půlkruhu okolo soutěžních ploch stejně jako při zahájení. Kategorie se budou vyhlašovat vždy v pořadí, v jakém se soutěžily dle startovní listiny. V prvním vyhlášení se budou vyhlašovat všechny do té doby odsoutěžené kategorie. Jak je naším dobrým zvykem, vyhlašujeme od posledního místa za 4. a horší místo si diplom přebírá pouze zástupce (u dvojic mohou oba). Adepty na medailové pozice si necháme nastoupit všechny 3, aby diváci soutěže dobře viděli emoce medailistů. Pro každého účastníka máme připravený diplom a medaili (vč. 1 trenéra u team cheer, group stunt, team cheer dance, double partner stunt a hobby cheer kategorií). V kategoriích team cheer, group stunt a team cheer dance hrajeme i o originální poháry!

3 PRIZE MONEY 3 sestavy s největším počtem bodů napříč kategoriemi si rozdělí Prize money v max. hodnotě Kč! Individual Kč Partner Stunt, Double Partner Stunt, Doubles Cheer Dance Kč Group Stunt Kč Team Cheer, Team Dance Kč 7. Videozáznam Na ochozu haly bude možné shlédnout záznam soutěžního vystoupení. Až se Váš tým seskupí a budete se chtít podívat na své vystoupení, přítomný Staff Vám vaši sestavu zpustí. Nemusíte se tedy bát, že byste svou sestavu nestihli :-) Členské kolektivy CCU získají ZDARMA kvalitní videozáznam všech jejich soutěžních vystoupení na vlastní USB flash disc. K dispozici bude nejdéle při ukončení soutěže. Pokud máte o video záznamy vašeho týmu zájem, je nutné se nahlásit na prezenci soutěže. Zástupce týmu zde odevzdá dostatečně velký USB flash disc pro nahrání videí; nečlenské týmy si mohou zaplatit poplatek 350 Kč za tuto službu. Další výhody členství v CCU najdete na 8. Porota a bodovací listy Bodovací listy spolu s aktuálním žebříčkem CCU České Cheer Ligy, budou zaslány na kontaktní během příštího týdne. CHEER POROTA MIKA PENNANEN (FIN) Mika je zástupce severského cheerleadingu, pochází z Finska. Již 11 let v kuse je národní šampion s COED týmem. Několikanásobný vítěz Evropského mistrovství, taktéž s COED týmem. V roce 2012 se stal Mistrem světa v Partner stuntu. Od roku 2011 se aktivně věnuje coachování po celém světě. Klade veliký důraz na techniku. JAMES MATSINGER (USA) James začal s cheerleadingem při studiích na Clemson Univerzitě v Americe. Je zkušený školitel a dobře se orientuje na české cheerleadingové scéně. Nyní žije v Praze a již třetím rokem pomáhá několika českým týmům a spolutrénuje Český Národní Tým. SABRINA HADSELL (USA) Sabrina je Američanka již několik let žijící v Brně. V USA trénovala středoškolský tým v Shawnee, ve státě Kansas. Je zkušená porotkyně a školitelka s mnoholetými zkušenostmi. Je považována za odbornici na český cheerleading.

4 DANCE POROTA JANA KABELÍKOVÁ (ČR) Jana je choreografka a lektorka tanečních skupin v Třebíči a v Praze. Motus Třebíč je několikanásobným mistrem ČR a medailové úspěchy mají i z mistrovství světa, Evropy nebo světových pohárů. Její svěřenkyně vyhrály dvakrát titul absolutního vítěze Taneční skupiny roku v kategorii juniorů. Sama Jana je v solo kategorii modern dance a contemporary vicemistryně republiky a byla zvolenou Choreografkou roku v Taneční skupině roku. Hana Bartošová (ČR) Hana se tanci věnuje již 24 let jako trenér a choreograf. Je ředitelka a umělecká vedoucí taneční školy hb Dance, obchodní ředitelka vzdělávací společnosti ATVA, která je zaměřena právě na vzdělávání v oboru tance. Hana je velice zkušená ve všech oblastech tance, má ráda detaily a správné provedení techniky. MICHELLE ROBINSON (USA) Michelle pochází z Pensylvánie. Již od malinka se věnovala gymnastice a Twirlingu (druh sportovního tance - kombinace mažoretek, gymnastiky a baletu). Vítězka několika tanečních regionálních i národních kol. Cheerleadingu se věnovala na základní i střední škole. Od roku 2006 žije v Brně. 9. Nominace Všechny sestavy sbírají na soutěžích CCU ligy body. Aby sestava mohla startovat na CCU MČR, musí celkem nasbírat min. 250 bodů od poroty (Team cheer a Team dance jen 150 bodů). Pro Hobby kategorie nominace neplatí mohou bez nominace startovat i na Liberec Cheer Cupu nemohou získat titul mistra. Body za umístění do ligového žebříčku: 1. místo 100 bodů 2. místo 92 bodů 3. místo 85 bodů 4. místo 75 bodů 5. místo 70 bodů 6. místo 65 bodů 7. místo 60 bodů 8. místo 55 bodů 9. místo 50 bodů 10. místo 45 bodů 11. a další místa vždy o 1 bod méně Sestava, která v dané kategorii nasbírá největší počet bodů, se stane vítězem ligy a majitelem luxusního poháru.

5 10. Online přenos Nevešli se všichni vaši fanoušci do autobusu? Nevadí! Můžou vám fandit i na dálku. Díky TVCOM.cz uvidí vaše vystoupení z pohodlí domova Nákupy a zábava na soutěži Kraťásky, trička, mašle a plno dalších skvělých věcí bude možné zakoupit v cheerovém obchodě SPIRIT CHEER SHOP. Nově si na CCU stánku budete moci zakoupit drobnosti s logem CCU a k dostání bude i CCU tričko. Tentokrát Vám tričko upraví přímo na místě vyberete si barvu, velikost i potisk! A proč se v novém tričku hned nevyfotit? Využijte náš CCU Fotokoutek a odvezete si domů krásnou fotku :-) Členské týmy CCU získají dle počtu svých členů vouchery na fotky zdarma. Jsme tu pro Vás! Pokud budete během dne cokoliv potřebovat, k dispozici vám bude soutěžní staff v černých tričkách s logem CCU. Pohyb po hale bude usnadňovat navigační systém. Hned u hlavního vchodu bude po celý den otevřen stánek s občerstvením, kde bude v prodeji pití i teplé jídlo. Neručíme za odložené cenné věci v šatnách prosíme, aby soutěžící pokud možno cennosti nechali doma nebo u svých trenérů. Dejte like naší stránce: a dozvíte se všechno podstatné! Aby Vám vůbec nic neuteklo, sledujte nás i na Instagramu: TĚŠÍME SE NA VÁS V PLZNI Martin Mikeš, tel.: a Nikol Smiley, tel.:

E-Bulletin č. 2 Kvalifikační kolo malých divizí Mistrovství ČR 2015

E-Bulletin č. 2 Kvalifikační kolo malých divizí Mistrovství ČR 2015 E-Bulletin č. 2 Kvalifikační kolo malých divizí Oficiální Mistrovství ČR v cheerleadingu Pořadatel: V kvalifikačním kole poměří síly celkem 285 soutěžících, kteří vystoupí celkem ve 120 soutěžních skupinách.

Více

E-Bulletin č. 2 Předkola malých divizí MCHČR 2014

E-Bulletin č. 2 Předkola malých divizí MCHČR 2014 E-Bulletin č. 2 Předkola malých divizí MCHČR 2014 Oficiální a jedinečné Mistrovství České republiky v cheerleadingu Pořadatel: Předkola malých divizí se letos konají týden před samotným Mistrovstvím. Předkolo

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN Č. 4

INFORMAČNÍ BULLETIN Č. 4 INFORMAČNÍ BULLETIN Č. 4 Obsah bulletinu: 1. Všeobecné informace o soutěži 2. Průběh registrací 3. Prostory v hale 4. Porota 5. Vyhlašování 6. Coaches meeting/room 7. Propojení soutěže s Matějskou poutí

Více

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015 2. ročník taneční a sportovní soutěže hobby týmů Termín: neděle 6. 12. 2015, 8,00 18,00 Místo: Organizátor: Sportovní hala TJ Sokol, Sokolovská 122c, 586 02 Jihlava Taneční studio ESSI ve spolupráci s

Více

ODKAZY NA SOUTĚŽ NA WEBU Stránka soutěže

ODKAZY NA SOUTĚŽ NA WEBU Stránka soutěže E-bulletin č.1 INFORMACE K SOUTĚŽI A POKYNY PRO SOUTĚŽÍCÍ Vážení cheerleaders, trenéři a manažeři týmů, děkujeme za zaslané přihlášky na první ročník nového konceptu postupové soutěže v malých divizích.

Více

1 OBECNÉ INFORMACE... 2 1.1 SOUTĚŽE LIGY... 2. 1.1.1 Startovné na jednotlivých soutěžích ligy... 2. 1.1.2 Platba startovného... 3 1.2 OCENĚNÍ...

1 OBECNÉ INFORMACE... 2 1.1 SOUTĚŽE LIGY... 2. 1.1.1 Startovné na jednotlivých soutěžích ligy... 2. 1.1.2 Platba startovného... 3 1.2 OCENĚNÍ... PRAVIDLA ČESKÁ CHEER LIGA 2014/2015 Obsah 1 OBECNÉ INFORMACE... 2 1.1 SOUTĚŽE LIGY... 2 1.1.1 Startovné na jednotlivých soutěžích ligy... 2 1.1.2 Platba startovného... 3 1.2 OCENĚNÍ... 3 1.3 ODSTOUPENÍ

Více

OBSAH NJ CHEER OPEN 2016 PRAVIDLA ( ) 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 3

OBSAH NJ CHEER OPEN 2016 PRAVIDLA ( ) 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 3 OBSAH 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 3 1.1. ZPŮSOBILOST 3 1.2. PŘIHLÁŠKY 3 1.3. STARTOVNÉ 3 1.4. VĚKOVÉ SKUPINY 3 1.5. SOUTĚŽNÍ PLOCHA 4 1.6. HUDBA 4 1.7. ODSTOUPENÍ OD SOUTĚŽE 4 1.8. POKUTY 4 1.9. PUBLICITA 4 2.

Více

Národní soutěž malých divizí

Národní soutěž malých divizí 2017 e-bulletin #1 Informace a pokyny Vážení cheerleaders, trenéři týmů a manažeři klubů, děkujeme za zaslané přihlášky na 2017! Těšit se můžete na nové místo BB Arénu v Letňanech, kde se představí více

Více

List1 PRAVIDLA SOUTĚŽE TANEC

List1 PRAVIDLA SOUTĚŽE TANEC Časový harmonogram: Věkové kategorie: PRAVIDLA SOUTĚŽE TANEC 13. 4. 2017 od rána prezence, prostorové zkoušky 10,00 slavnostní zahájení soutěže 21,00 předpokládaný konec soutěže organizátor si vyhrazuje

Více

KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE

KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE PRAVIDLA PRO ROK 2017 OBSAH 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 2. ZPŮSOBILOST 3. PŘIHLÁŠKY 4. STARTOVNÉ 5. VĚKOVÉ SKUPINY 6. SOUTĚŽNÍ PLOCHA 7. HUDBA 8. ODSTOUPENÍ OD SOUTĚŽE 9.

Více

POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN

POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN VYHLAŠOVATEL Pohyb Praha o.s., Pražského 661/40., 152 00 Praha 5 POŘADATEL Hb Dance taneční škola ve spolupráci s Pohyb Praha o.s. SPOLUPOŘADATEL ATVA-vzdělávací centrum,

Více

Benešovský MEDVĚD 2019

Benešovský MEDVĚD 2019 Centrum dětí a mládeže, p.o. Benešov nad Ploučnicí a TK Respect Benešov nad Ploučnicí pořádají 9. ročník taneční soutěže Benešovský MEDVĚD 2019 SD Střelnice Děčín neděle 28. dubna 2019 (mažoretky, pompony)

Více

E-Bulletin č. 3 Finále Mistrovství ČR 2015

E-Bulletin č. 3 Finále Mistrovství ČR 2015 E-Bulletin č. 3 Finále Mistrovství ČR 2015 Oficiální Mistrovství ČR v cheerleadingu Pořadatel: Česká asociace cheerleaders Vážení trenéři, manažeři týmů a cheerleaders, děkujeme všem týmům a soutěžícím

Více

15. 6. 2013 SOUTĚŽNÍ PRAVIDLA

15. 6. 2013 SOUTĚŽNÍ PRAVIDLA 15. 6. 2013 SOUTĚŽNÍ PRAVIDLA 1 OBECNÉ INFORMACE Liberec cheer cup 2013 (LCC) je otevřená cheerleadingová soutěž nejen pro registrované cheerleaders (ČACH). Datum konání soutěže 15. 6. 2013 Typ soutěže

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA OPEN AIR SAFARI CUP 2018

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA OPEN AIR SAFARI CUP 2018 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA OPEN AIR SAFARI CUP 2018 Jedinečná a originální open air cheerleadingová soutěž v ČR pod širým nebem! TERMÍN KONÁNÍ SOUTĚŽE 16.6.2018 10:00-21:00 POŘADATEL SOUTĚŽE Česká asociace cheerleaders,

Více

ČESKÁ NÁRODNÍ CHEER LIGA PRAVIDLA 2017/2018 ČACH 2017/2018

ČESKÁ NÁRODNÍ CHEER LIGA PRAVIDLA 2017/2018 ČACH 2017/2018 ČESKÁ NÁRODNÍ CHEER LIGA PRAVIDLA 2017/2018 ČACH 2017/2018 Obsah 1 Všeobecné informace... 3 2 Pravidla... 3 2.1 Pravidla jednotlivých soutěžích... 3 2.2 Registrace a poplatky... 3 2.3 Podmínky účasti...

Více

DANCE OF LIVE 2013 TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR. pod záštitou Města Nový Bor pořádají

DANCE OF LIVE 2013 TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR. pod záštitou Města Nový Bor pořádají TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR pod záštitou Města Nový Bor pořádají DANCE OF LIVE 2013 5. ročník taneční soutěže O POHÁR MĚSTA NOVÝ BOR Sportovní hala U Základní

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2018 8. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 7. 4. 2018 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. 17.ročník regionální taneční přehlídky. O zlatý pohár. BAV klubu Příbor.

BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. 17.ročník regionální taneční přehlídky. O zlatý pohár. BAV klubu Příbor. BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. Masarykova 489, Příbor 742 58 Tel.: 739 080 862 17.ročník regionální taneční přehlídky info@bavklubpribor.cz www.bavklubpribor.cz O zlatý pohár BAV klubu

Více

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE MAJORETTES CHODOV 2018 2. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY MAŽORETKOVÝCH SKLADEB A SKLADEB S POMPONY Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 29. 4. 2018 Místo: TJ JM Chodov Mírového hnutí

Více

Disco dance Zemská liga Čechy 4 žebříčková soutěž, Disco dance malá skupina Mix žebříčková soutěž,

Disco dance Zemská liga Čechy 4 žebříčková soutěž, Disco dance malá skupina Mix žebříčková soutěž, Milí tanečníci, rodiče a fanoušci tance, rádi bychom vás přivítali na 4. Zemské lize DISCO DANCE a 3. Lize HIP HOP ze seriálu soutěží CZECH DANCE MASTERS 2018, tentokrát v Jablonci nad Nisou. Na následujících

Více

Roller Coaster Cup 2016 e-bulletin #1 Informace a pokyny pro soutěžící

Roller Coaster Cup 2016 e-bulletin #1 Informace a pokyny pro soutěžící Roller Coaster Cup 2016 e-bulletin #1 Informace a pokyny pro soutěžící Vážení cheerleaders, trenéři a manažeři týmů, děkujeme za zaslané přihlášky na druhý ročník soutěže Roller Coaster Cup 2016! Držte

Více

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Plzeňský a Karlovarský kraj DATUM KONÁNÍ: 2. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ:

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Plzeňský a Karlovarský kraj DATUM KONÁNÍ: 2. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: 2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Plzeňský a Karlovarský kraj DATUM KONÁNÍ: 2. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: Hala TJ Lokomotiva, Úslavská 75, PLZEŇ PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN

POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN VYHLAŠOVATEL Pohyb Praha o.s., Praţského 661/40., 152 00 Praha 5 POŘADATEL hb Dance taneční škola ve spolupráci s Pohyb Praha o.s. SPOLUPOŘADATEL ATVA-vzdělávací centrum,

Více

O zlatý pohár BAV klubu Příbor

O zlatý pohár BAV klubu Příbor BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. Masarykova 489, Příbor 742 58 e-mail:info@bavklubpribor.cz tel.: 556 723 778, 739 080 862 www.bavklubpribor.cz Pozvánka na XI. ročník regionální taneční

Více

E-Bulletin č. 4 Finále Mistrovství ČR 2015

E-Bulletin č. 4 Finále Mistrovství ČR 2015 E-Bulletin č. 4 Finále Mistrovství ČR 2015 Oficiální Mistrovství ČR v cheerleadingu Pořadatel: Česká asociace cheerleaders Přinášíme vám finální informace k nadcházejícímu Mistrovství ČR 2015 SLUŽBY SOUTĚŽÍCÍM:

Více

Nepostupová soutěžní přehlídka tanečních skupin, tanečních škol, souborů ZUŠ, kroužků ZŠ, SŠ, DDM, a jiných tanečních kolektivů

Nepostupová soutěžní přehlídka tanečních skupin, tanečních škol, souborů ZUŠ, kroužků ZŠ, SŠ, DDM, a jiných tanečních kolektivů 2016 propozice Nepostupová soutěžní přehlídka tanečních skupin, tanečních škol, souborů ZUŠ, kroužků ZŠ, SŠ, DDM, a jiných tanečních kolektivů TERMÍN: SOBOTA 5. března 2016 (přihlášky zašlete do 21. 2.

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2019 9. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 30. 3. 2019 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

Mistrovství ČR malých divizí 2019 e-bulletin #2

Mistrovství ČR malých divizí 2019 e-bulletin #2 Mistrovství ČR malých divizí 2019 e-bulletin #2 Informace a pokyny Soutěž se tentokráte koná v JOJO Gym v Dobřichovicích, kde se představí přes 200 sportovců ze 14 klubů, kteří předvedou 131 soutěžních

Více

O rtyňskou zvonici 2014

O rtyňskou zvonici 2014 Dovolujeme si Vás pozvat na šestý ročník taneční přehlídky O rtyňskou zvonici 2014 Druh soutěže: nepostupová přehlídka AMATÉRSKÝCH kroužků a dětských kolektivů v tancích lidových, moderních, společenských,

Více

VĚKOVÉ KATEGORIE Tanečníci, kteří v roce konání soutěže dovrší minimálně 3 roky věku, maximálně 8 let.

VĚKOVÉ KATEGORIE Tanečníci, kteří v roce konání soutěže dovrší minimálně 3 roky věku, maximálně 8 let. 2018 PROPOZICE POHÁROVÁ TANEČNÍ SOUTĚŽ FORMACÍ TERMÍN: NEDĚLE 4. března 2018 (přihlášky zašlete do 25. 2. 2018) MÍSTO KONÁNÍ: Sportovní hala ZŠ Nádražní Česká Třebová TERMÍN PŘIHLÁŠENÍ: písemně, či e-mailem

Více

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE MAJORETTES CHODOV 2019 3. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY MAŽORETKOVÝCH SKLADEB A SKLADEB S POMPONY Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 27. 4. 2019 Místo: Určeno pro: Startovné: Vstupné:

Více

BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. 16.ročník regionální taneční přehlídky. O zlatý pohár. BAV klubu Příbor.

BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. 16.ročník regionální taneční přehlídky. O zlatý pohár. BAV klubu Příbor. BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. Masarykova 489, Příbor 742 58 Tel.: 556 723 778, 739 080 862 16.ročník regionální taneční přehlídky info@bavklubpribor.cz www.bavklubpribor.cz O zlatý pohár

Více

INFO K NOVÉ SEZÓNĚ. Junior mají nově otevřenou kategorii Dance. Je doporučeno, aby junioři chodili na cheer i na dance. Obě kategorie jsou

INFO K NOVÉ SEZÓNĚ. Junior mají nově otevřenou kategorii Dance. Je doporučeno, aby junioři chodili na cheer i na dance. Obě kategorie jsou INFO K NOVÉ SEZÓNĚ 2014/2015 Letošní sezóna plná novinek si vyžaduje maximální podporu členů od rodičů a přátel. Čeká nás hodně akcí. Prosím, přečtěte si pozorně následující informace. Tyto informace jsou

Více

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK DO !

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK DO ! 1 SOUTĚŽ V AEROBIKU SKUPIN V UHERSKÉM OSTROHU 2018 Tato soutěž je zařazena do postupové soutěže AEROBIC TOUR jako jedna ze základních kol. Více informací na www.aerobictour.cz. ORGANIZÁTOR: Dům dětí a

Více

Mistrovství České republiky mažoretek 2018

Mistrovství České republiky mažoretek 2018 Místní propozice Mistrovství České republiky mažoretek 2018 S podporou Statutárního města Hradec Králové a Královéhradeckého kraje Pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje PhDr. Jiřího Štěpána, Ph.D.

Více

PROPOZICE MAŽORETKOVÉ A TANEČNÍ SOUTĚŽE Nepostupová mažoretková a taneční soutěž O Postoloprtský střevíc 2014

PROPOZICE MAŽORETKOVÉ A TANEČNÍ SOUTĚŽE Nepostupová mažoretková a taneční soutěž O Postoloprtský střevíc 2014 PROPOZICE MAŽORETKOVÉ A TANEČNÍ SOUTĚŽE Nepostupová mažoretková a taneční soutěž O Postoloprtský střevíc 2014 Pořadatel: Termín soutěže: Dům Dětí a mládeže Postoloprty (DDM) a Kulturní zařízení města Postoloprty

Více

Svaz učitelů tance ČR ve spolupráci s Taneční školou BOHÉMIA Ing. Bohumil a Hana Černých za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR

Svaz učitelů tance ČR ve spolupráci s Taneční školou BOHÉMIA Ing. Bohumil a Hana Černých za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR Svaz učitelů tance ČR ve spolupráci s Taneční školou BOHÉMIA Ing. Bohumil a Hana Černých za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR pořádají Mistrovství ČR SUT plesových předtančení Mistrovství

Více

GRANDFINÁLE CZECH DANCE MASTERS 2016 MČR A HOBBY FESTIVAL PRAHA

GRANDFINÁLE CZECH DANCE MASTERS 2016 MČR A HOBBY FESTIVAL PRAHA Rádi bychom vám poděkovali za podporu jarní tour CZECH DANCE MASTERS a současně také pogratulovali k postupu na MČR a HOBBY FESTIVAL 2016. Přinášíme vám zpravodaj k soutěži, která bude jistě pro všechny

Více

místní propozice soutěže

místní propozice soutěže Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu 2015 Finále skupin a sóloformací výkonostní třídy A Náchod sobota 23.05.2015 neděle 24.05.2015 Soutěž se řídí soutěžním řádem a ústředními propozicemi MČR a pravidly

Více

SPIRIT CHEER CUP. Blue Wings

SPIRIT CHEER CUP. Blue Wings SPIRIT CHEER CUP Blue Wings Informace k první soutěži sezóny 2014/2015 Spirit Cheer Cup pro členy Blue Wings Cheerleaders. SPACE WORLD... jedna planeta je málo!!! Netradiční i klasické kategorie, zábava,

Více

Prezence pátek od 16:00 h v tzv. cukrárně naproti dětského hřiště.

Prezence pátek od 16:00 h v tzv. cukrárně naproti dětského hřiště. Č e s k á a s o c i a c e S P O R T P R O V Š E C H N Y P R O P O Z I C E republikové soutěže ČASPV ve sportovní gymnastice 2019 pod záštitou několikanásobné mistryně ČR ve sportovní gymnastice Jany Komrskové

Více

Měsíčník listopad/prosinec 2015

Měsíčník listopad/prosinec 2015 Měsíčník listopad/prosinec 2015 Obsah: 1. Spirit cheer cup 2015 2. Basta cheer cup Ústí 2015 + double cup 3. Tréninky nad rámec 4. A-Styl Winter cup 5. Měření uniforem 6. Vánoční tréninky + bazárek 7.

Více

O rtyňskou zvonici 2014

O rtyňskou zvonici 2014 Dovolujeme si Vás pozvat na šestý ročník taneční přehlídky O rtyňskou zvonici 2014 Druh soutěže: nepostupová přehlídka AMATÉRSKÝCH kroužků a dětských kolektivů v tancích lidových, moderních, společenských,

Více

Plzeňská krajská asociace Sport pro všechny, z.s. Úslavská 75, Plzeň tel.: ,

Plzeňská krajská asociace Sport pro všechny, z.s. Úslavská 75, Plzeň tel.: , Plzeňská krajská asociace Sport pro všechny, z.s. Úslavská 75, 326 00 Plzeň tel.: 734 488 440, e-mail: plzensky@caspv.cz a FLIK FLAK Plzeň, z.s. Tachovská 47, 323 00 Plzeň tel.: 603 716 628, e-mail: libor.pecenka@seznam.cz

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA MISTROVSTVÍ ČR MALÝCH DIVIZÍ 2018

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA MISTROVSTVÍ ČR MALÝCH DIVIZÍ 2018 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA MISTROVSTVÍ ČR MALÝCH DIVIZÍ 2018 Oficiální Mistrovství České republiky ve sportovním cheerleadingu v malých divizích! TERMÍN KONÁNÍ SOUTĚŽE 2.6.2018 09:00-19:30 POŘADATEL SOUTĚŽE Česká

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROLLER COASTER CUP 2018

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROLLER COASTER CUP 2018 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROLLER COASTER CUP 2018 Již 17. ročník oficiálního Mistrovství České republiky ve sportovním cheerleadingu! TERMÍN KONÁNÍ SOUTĚŽE 12.5.2018 10:00-19:30 POŘADATEL SOUTĚŽE Česká asociace

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC - 2016 - PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE - TANCE Vyhlašovatel soutěže: Pionýr, z. s. Pořadatelé soutěže: Pionýr, z. s. Pionýrská skupina dr. Mirko Očadlíka Sokolská 70, 769 01

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC - 2017 - PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE - TANCE Vyhlašovatel soutěže: Pionýr, z. s. Pořadatelé soutěže: Pionýr, z. s. - PS Dr. Mirko Očadlíka Sokolská 70, 769 01 Holešov, IČ:

Více

CCU BODOVÁNÍ - 2015 / 2016

CCU BODOVÁNÍ - 2015 / 2016 CCU BODOVÁNÍ - 2015 / 2016 BODOVACÍ LISTY PRO CHEER DIVIZE TEAM CHEER (MINI, PEEWEE L1, L2) Plynulost sestavy, přechody 15 Tanec 10 TEAM CHEER (ALLGIRL JUNIOR, SENIOR L4, L5) Tossy 15 Plynulost sestavy,

Více

O putovní pohár primátorky města Děčín Mgr. Marie Blažkové DANCE DĚČÍN

O putovní pohár primátorky města Děčín Mgr. Marie Blažkové DANCE DĚČÍN Název soutěže: O putovní pohár primátorky města Děčín Mgr. Marie Blažkové DANCE DĚČÍN Druh soutěže: Účast: Otevřená nepostupová soutěž pro taneční a mažoretkové kolektivy Soutěže se smí zúčastnit každý

Více

Slánské tančení 2019

Slánské tančení 2019 Taneční klub DIVERGENT DDM Ostrov Slaný pořádá ve spolupráci s KULTURNÍMI ZAŘÍZENÍMI MĚSTA SLANÝ 12. ročník taneční soutěže Slánské tančení 2019 Dne: 23. března 2019 V kolik: 9:00-20:00 Prezence: od 7:30

Více

O POHÁR MĚSTA KLATOV. 2. ročník nepostupové taneční soutěže pro kolektivy DDM, ZŠ a sportovních klubů. Pořadatel: Dům dětí a mládeže Klatovy

O POHÁR MĚSTA KLATOV. 2. ročník nepostupové taneční soutěže pro kolektivy DDM, ZŠ a sportovních klubů. Pořadatel: Dům dětí a mládeže Klatovy O POHÁR MĚSTA KLATOV 2. ročník nepostupové taneční soutěže pro kolektivy DDM, ZŠ a sportovních klubů Pořadatel: Dům dětí a mládeže Klatovy 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE POŘADATEL SOUTĚŽ PROPOZICE Dům dětí a mládeže

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž:

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE MEZINÁRODNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2012!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ POŘADATEL

Více

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro kraj Pardubický a Královéhradecký DATUM KONÁNÍ: 13. března 2016 MÍSTO KONÁNÍ:

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro kraj Pardubický a Královéhradecký DATUM KONÁNÍ: 13. března 2016 MÍSTO KONÁNÍ: 2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro kraj Pardubický a Královéhradecký DATUM KONÁNÍ: 13. března 2016 MÍSTO KONÁNÍ: KC ALDIS, Hradec Králové PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže

Více

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Moravskoslezský kraj DATUM KONÁNÍ: 3. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ:

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Moravskoslezský kraj DATUM KONÁNÍ: 3. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: 2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Moravskoslezský kraj DATUM KONÁNÍ: 3. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: Víceúčelová hala, Žižkova 2904/8, 747 07 OPAVA PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

P.J.Art Production s.r.o.

P.J.Art Production s.r.o. SOUTĚŽNÍ PRAVIDLA OBSAH OBSAH... 2 1 OBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 PŘIHLÁŠENÍ DO SOUTĚŽE... 3 1.2 POPLATKY... 3 1.3 PREZENCE... 4 1.4 DOUBLE CUP 2014... 4 1.5 OCENĚNÍ... 4 1.6 ODSTOUPENÍ OD SOUTĚŽE... 4 1.7

Více

Celostátní přehlídce předcházejí regionální kola, případně tam, kde je velký počet kolektivů, se mohou uskutečnit ještě oblastní kola.

Celostátní přehlídce předcházejí regionální kola, případně tam, kde je velký počet kolektivů, se mohou uskutečnit ještě oblastní kola. F E S T I V A L T A N E Č N Í H O M L Á D Í 2 0 1 6 CELOSTÁTNÍ PŘEHLÍDKA PARKETOVÉHO TANCE V ČR - MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY SUT PROPOZICE Název soutěže: 1. REGIONÁLNÍ KOLO FTM 2016 - VÝCHODNÍ ČECHY *

Více

MÍSTNÍ PROPOZICE. Parkují dle parkovacího systému hl. města Prahy, zvláštní povolení pro parkování osobních aut vydáno nebylo.

MÍSTNÍ PROPOZICE. Parkují dle parkovacího systému hl. města Prahy, zvláštní povolení pro parkování osobních aut vydáno nebylo. 1 MÍSTNÍ PROPOZICE 1. Adresa Na Folimance 2, 120 00 Praha 2 GPS souřadnice: 50 4'1.066"N, 14 25'55.085"E 2. Spojení na Folimanku 2.1. Veřejná doprava Metro C - stanice Vyšehrad, I.P.Pavlova Tramvaj č.

Více

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Jihočeský kraj DATUM KONÁNÍ: 10. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ:

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Jihočeský kraj DATUM KONÁNÍ: 10. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: 2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Jihočeský kraj DATUM KONÁNÍ: 10. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: SH Stromovka 12, 370 01 České Budějovice PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže

Více

Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR

Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR Sekce mažoretek Svazu hudebníků České republiky vyhlašuje 5.ročník Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR Pořadatel: Sekce mažoretek Svazu hudebníků České Republiky Sekretariát Sekce mažoretek:

Více

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most Úspěchy 2018 1. Soutěž Dance Cup Markvartice 11.3. 2018 První krok do taneční sezóny 2018 završen úspěšně. Děti A Aliens 1.místo choreografie: Alena Karlovská JVK B Vibes of Africa 3.misto choreografie:

Více

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ,

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ, Český krasobruslařský svaz Václavské náměstí 838/9, 110 00 Praha 1 ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ, MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ

Více

Mistrovství ČR 2017 e-bulletin #1 Informace a pokyny pro soutěžící

Mistrovství ČR 2017 e-bulletin #1 Informace a pokyny pro soutěžící Mistrovství ČR 2017 e-bulletin #1 Informace a pokyny pro soutěžící Vážení cheerleaders, trenéři a manažeři týmů, děkujeme Vám za zaslané přihlášky na 16. ročník oficiálního Mistrovství ČR ve sportovním

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: NÁZEV SOUTĚŽE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: NÁZEV SOUTĚŽE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2010!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY 10. dubna 2010

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: ,

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: , Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y Č E S K Ý P O H Á R

Více

O VALAŠSKÝ KLOBOUK. DDM Valašské Klobouky, Mlýnská 432, 766 01 Valašské Klobouky vás zve na soutěž PROPOZICE TANEČNÍ SOUTĚŽE

O VALAŠSKÝ KLOBOUK. DDM Valašské Klobouky, Mlýnská 432, 766 01 Valašské Klobouky vás zve na soutěž PROPOZICE TANEČNÍ SOUTĚŽE DDM Valašské Klobouky, Mlýnská 432, 766 01 Valašské Klobouky vás zve na soutěž O VALAŠSKÝ KLOBOUK PROPOZICE TANEČNÍ SOUTĚŽE Druh soutěže: Nepostupová, neprofesionální mezinárodní soutěžní přehlídka tanečních

Více

Nabídka reprezentace MISTROVSTVÍ EVROPY COUPLE DANCE SAINT ROMAIN EN GAL FRANCIE

Nabídka reprezentace MISTROVSTVÍ EVROPY COUPLE DANCE SAINT ROMAIN EN GAL FRANCIE Nabídka reprezentace 17. - 19.3. 2017 MISTROVSTVÍ EVROPY COUPLE DANCE SAINT ROMAIN EN GAL FRANCIE V termínu od 17. 19.3. 2016 se ve Francii, ve městě SAINT ROMAIN EN GAL koná MISTROVSTVÍ EVROPY v COUPLE

Více

Hana Černá Taneční škola BOHÉMIA Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance ČR, z. s., za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR

Hana Černá Taneční škola BOHÉMIA Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance ČR, z. s., za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR Hana Černá Taneční škola BOHÉMIA Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance ČR, z. s., za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR pořádají Mistrovství ČR SUT plesových předtančení Memoriál

Více

I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B

I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B ROZPIS I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B konané pod záštitou Karlovarského kraje a města Mariánské Lázně A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: GSK ZŠ Mariánské Lázně Datum: neděle 26.října

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž:

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE MEZINÁRODNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2012!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ 4.

Více

2. ročník pohárové taneční soutěže

2. ročník pohárové taneční soutěže Dům dětí a mládeže Na Výstavišti Mladá Boleslav ve spolupráci s Dance c.lock 7even pořádají 2. ročník pohárové taneční soutěže Open Dance Mission Mladá Boleslav PROPOZICE soutěže předtančení mini dětí,

Více

Registrace. Ubytování a stravování Za SO zodpovídá: Ing. František Žaloudek (mob.773 500 600) zaloudekfr@centrum.cz

Registrace. Ubytování a stravování Za SO zodpovídá: Ing. František Žaloudek (mob.773 500 600) zaloudekfr@centrum.cz 42. MISTROVSTVÍ REPUBLIKY V ORBĚ Propozice pro oráče, trenéry a rozhodčí Dolní Újezd u Litomyšle 9.10. 10.10. 2015 Na pozemcích ZD Dolní Újezd www.zddu.cz GPS:49.8293436111-16.2571775 Přihlášky Přihlášku

Více

4. květen 2019 Muzeum Chrudim

4. květen 2019 Muzeum Chrudim Hana Černá Taneční škola BOHÉMIA Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance ČR, z. s., za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR pořádají Mistrovství ČR SUT plesových předtančení Memoriál

Více

STATUT FUNKCIONÁŘE PODZIMNÍ TOUR CZECH DANCE MASTERS

STATUT FUNKCIONÁŘE PODZIMNÍ TOUR CZECH DANCE MASTERS STATUT FUNKCIONÁŘE PODZIMNÍ TOUR CZECH DANCE MASTERS Tento statut popisuje obsazování, výkon a povinnosti funkcionářů na soutěžích podzimní tour Czech Dance Masters vyhlašovaných Czech Dance Organization,

Více

Městský dům dětí a mládeže Čelákovice, příspěvková organizace. tel , mobil:

Městský dům dětí a mládeže Čelákovice, příspěvková organizace. tel , mobil: POŘADATEL SOUTĚŽE: Městský dům dětí a mládeže Čelákovice, příspěvková organizace TERMÍN SOUTĚŽE: 6. května 2017 /sobota/ MÍSTO KONÁNÍ: Kulturní dům Čelákovice VEDOUCÍ SOUTĚŽE: Pokorná Naďa MDDM Čelákovice

Více

13. září 2015 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA

13. září 2015 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA 13. září 2015 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA hlavní závod se běží současně jako MISTROVSTVÍ ČR veteránů v silničním běhu na 10 km závod je započítáván do seriálu Běžec Podblanicka 2. ročník Termín: 13. září 2015 (neděle)

Více

TANEČNÍ SKUPINA ROKU a TANEČNÍ SKUPINA ROKU TURNÉ ( dále jen TSR ) SOUTĚŽNÍ ŘÁD

TANEČNÍ SKUPINA ROKU a TANEČNÍ SKUPINA ROKU TURNÉ ( dále jen TSR ) SOUTĚŽNÍ ŘÁD Soutěže, druhy soutěží TANEČNÍ SKUPINA ROKU a TANEČNÍ SKUPINA ROKU TURNÉ ( dále jen TSR ) Soutěže se dělí z hlediska možnosti přihlášení a) Otevřené. b) Nominační Soutěže se dělí z hlediska možnosti účasti

Více

AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ

AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ Ahoj tanečníci, vedoucí klubů a choreografové... Už za chvíli se uvidíme v Bohumíně na MČR ART. Po úspěšné ligové soutěži v lednu je tady soutěž v královských

Více

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN 3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA 11.11.2017- PRAHA RADOTÍN Partneři: Mediální partner: Pořadatel: SK KAMIWAZA KARATE

Více

5. květen 2018 Muzeum Chrudim

5. květen 2018 Muzeum Chrudim Hana Černá Taneční škola BOHÉMIA Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance ČR, z. s., za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR pořádají Mistrovství ČR SUT plesových předtančení Memoriál

Více

OTEVŘENÉ M ČR FSKA 27. FUNAKOSHI CUP

OTEVŘENÉ M ČR FSKA 27. FUNAKOSHI CUP KARATE KLUB SPORT RELAX VÁS ZVE NA OTEVŘENÉ M ČR FSKA 7. FUNAKOSHI CUP 9.. 0 ČESKÁ LÍPA - Sportovní hale, vedle Kauflandu Hrnčířská ulice PROGRAM : 8,0 9, Prezentace - jen úpravy 9, 9,0 Slavnostní zahájení

Více

A-STYL DRAGONS MĚSÍČNÍK

A-STYL DRAGONS MĚSÍČNÍK A-STYL DRAGONS MĚSÍČNÍK ŘÍJEN 2015 Máme za sebou první měsíc tréninků!! Skvělý měsíc, který rozjel další nabitou sezónu!! A jak to tedy vypadalo? Co nás čeká a nemine? To se dozvíte v aktuálním měsíčníku.

Více

TVRZ ORENOV JUNIOR 2014 Propozice k soutěži

TVRZ ORENOV JUNIOR 2014 Propozice k soutěži TVRZ ORENOV JUNIOR 2014 Propozice k soutěži Organizační část Hru pořadá středisko Bratra Robina Letohrad Místo konání: Základní škola Letohrad, U Dvora 745 Termín: sobota 8. listopadu 2014 Vedoucí soutěže:

Více

SLAVIA SK RAPID Plzeň Na Dlouhých 27, Plzeň

SLAVIA SK RAPID Plzeň Na Dlouhých 27, Plzeň Oddíl moderní gymnastiky SLAVIA SK RAPID Plzeň Na Dlouhých 27, 312 00 Plzeň Vás srdečně zve na 19. RO Č N Í K PLZEŇSKÉHO POHÁRU A 30. RO Č N Í K MEMORIÁLU J. KROCOVÉ mezinárodního závodu v moderní gymnastice

Více

Časový harmonogram a scénář pro moderátora. Chrudim

Časový harmonogram a scénář pro moderátora. Chrudim Časový harmonogram a scénář pro moderátora Chrudim 15. 4. 2018 Organizační záležitosti před zahájením soutěže: Otevření registrace pro soutěžící týmy 6:30 (Registrovaný tým u registrace získává startovní

Více

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 2016 CZECH DANCE MASTERS JARO 2016 je taneční tour 16 soutěží tanečních formací po celé ČR (23 soutěžních dní, 15

Více

O POHÁR MĚSTA KLATOV. 1. ročník nepostupové taneční soutěže pro kolektivy DDM, ZŠ a sportovních klubů. Pořadatel: Dům dětí a mládeže Klatovy

O POHÁR MĚSTA KLATOV. 1. ročník nepostupové taneční soutěže pro kolektivy DDM, ZŠ a sportovních klubů. Pořadatel: Dům dětí a mládeže Klatovy O POHÁR MĚSTA KLATOV 1. ročník nepostupové taneční soutěže pro kolektivy DDM, ZŠ a sportovních klubů Pořadatel: Dům dětí a mládeže Klatovy 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE POŘADATEL SOUTĚŽ PROPOZICE Dům dětí a mládeže

Více

PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2011 SOUTĚŢ AEROBIKU A TANCE

PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2011 SOUTĚŢ AEROBIKU A TANCE PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2011 SOUTĚŢ AEROBIKU A TANCE Organizátor: Termín: 21. 5. 2011 Místo: Časový harmonogram: Určeno pro: Dům dětí a mládeţe Jiţní Město za podpory hlavního města Prahy TJ Chodov

Více

Město Hronov ve spolupráci s Pavlem Macurou a Kulturním a informačním střediskem Hronov. si Vás dovolují pozvat na

Město Hronov ve spolupráci s Pavlem Macurou a Kulturním a informačním střediskem Hronov. si Vás dovolují pozvat na Město Hronov ve spolupráci s Pavlem Macurou a Kulturním a informačním střediskem Hronov si Vás dovolují pozvat na 11. ročník celostátní přehlídky dětských a mládežnických kolektivů (nefolklórních) s mezinárodní

Více

Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu)

Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu) Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu) Pod záštitou a s finanční podporou města Bruntál proběhnou BRUNTÁLSKÉ ŠEDESÁTKY O ZUBATOU ŽÁBU Datum konání Sobota 18. srpna 2018 Místo

Více

PROPOZICE VALENTÝNSKÉHO SAMC PRAHA

PROPOZICE VALENTÝNSKÉHO SAMC PRAHA PROPOZICE VALENTÝNSKÉHO SAMC PRAHA ZŠ A MŠ PETŘINY JIH SOUTĚŽNÍ AEROBIC MASTER CLASS 2010 POSTUPOVÁ SOUTĚŽ KDY? 6. února 2010 KDE? Ve sportovní hale ZŠ Petřiny Jih, Šantrochova 2, Praha 6 (u školy lze

Více

TVRZ ORENOv junior 2015

TVRZ ORENOv junior 2015 TVRZ ORENOv junior 2015 Nechť souboj čaroděje a dobrodruhů započne! 2. ročník soutěže pro členy mladší 12 let Letohrad 21. listopadu 2015 propozice k soutěži 08092015 Organizační část Pořádající jednotka:

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: ,

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: , Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y Č E S K Ý P O H Á R

Více

Národní šampionát mažoretek a twirlingu České republiky

Národní šampionát mažoretek a twirlingu České republiky Národní šampionát mažoretek a twirlingu České republiky Propozice pro Mistrovství České republiky WBTF Soutěžní rok 2018/2019 1. vydání srpen 2018 WBTF Česká republika 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Oficiální

Více

40.ročník závodu o ZLATÝ ŠTÍT

40.ročník závodu o ZLATÝ ŠTÍT ODDÍL SPORTOVNÍ GYMNASTIKY TJ VOKD OSTRAVA - PORUBA pořádá 40.ročník závodu o ZLATÝ ŠTÍT V.ročník MEMORIÁL MIROSLAVA BERNATÍKA v Hale MITTAL, Gajdošova 16, Ostrava 1 28. února 2015 Všeobecná ustanovení

Více

INFORMACE PRO NOVÁČKY A ZÁJEMCE

INFORMACE PRO NOVÁČKY A ZÁJEMCE INFORMACE PRO NOVÁČKY A ZÁJEMCE 2014/2015 O NAŠEM TÝMU BLUE WINGS Naše taneční skupina se nazývá Blue Wings Cheerleaders a je zaměřená na sportovní cheerleading. Rozhodně se nejedná o poskakující panenky

Více

Nabídka reprezentace IDO STREET DANCE WORLD CUPS XIV. WORLD DANCE OLYMPIAD

Nabídka reprezentace IDO STREET DANCE WORLD CUPS XIV. WORLD DANCE OLYMPIAD Nabídka reprezentace 1. - 9.5. 2017 IDO STREET DANCE WORLD CUPS XIV. WORLD DANCE OLYMPIAD SVĚTOVÝ POHÁR DISCO DANCE, HIP HOP, BREAK DANCE, ELECTRIC BOOGIE, STREET DANCE SHOW Moskva Rusko V termínu 1. -

Více

Otevřená pohárová soutěž určená členům i nečlenům tanečních a sportovních organizací Místo konání soutěže Liberec, Tipsport aréna, Jeronýmova 570/22

Otevřená pohárová soutěž určená členům i nečlenům tanečních a sportovních organizací Místo konání soutěže Liberec, Tipsport aréna, Jeronýmova 570/22 SOUTĚŽNÍ PRAVIDLA OBSAH OBSAH... 2 1 OBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 DOUBLE CUP 2012... 3 1.2 PŘIHLÁŠENÍ DO SOUTĚŽE... 3 1.3 POPLATKY... 3 1.4 PREZENCE... 4 1.5 OCENĚNÍ... 4 1.6 ODSTOUPENÍ OD SOUTĚŽE... 4 1.7

Více

Propozice soutěž O skleněnou hůlku Nový Bor 2015

Propozice soutěž O skleněnou hůlku Nový Bor 2015 Propozice soutěž O skleněnou hůlku Nový Bor 2015 Jak se k nám dostane bez bloudění Příjezd ze směru České Kamenice+ dojezd do Nového Boru na vlakové nádraží (popř. autobusové) Na kruhovém objezdu pojedete

Více