INFORMACE K PRODUKTŮM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMACE K PRODUKTŮM"

Transkript

1 D170 Hyper Dressing Ředění: 1:1 až 4:1 Meguiars Hyper Dressing je odlišný od toho co znáte - běžné oživovače jsou ředěny 1:1 protože pak ztrácí svou účinnost. Meguars je ředěný až 4:1, nabízí tak zajímavý ekonomický provoz. Díky ředění můžete určit stupeň lesku. Velmi široký záběr použití - jeden produkt na všechno! - vysoký lesk - ředění až 4:1 pro variabilní použití - vhodný pro interiérové i exteriérové použití včetně pneumatik - vodou ředitelný Hyper Dressing je vynikající prostředek pro oživení plastů který si mnoho uživatelů hned po prvním použití doslova zamilovalo. Skvělých výsledků dosáhnete především při aplikaci po vyčištění motorů, v interieru či na podběhy. Pro trvalejší výsledky na exteriérových plastech lze využít výhod produktu All Season Shine který však může vázat prachové částice především na impregnaci motorů tedy zvolte raději Hyper Dressing! D160 All Season Shine (Dressing) Přípravek propůjčuje dlouhodobý lesk a svěží vzhled všem exteriérovým plastům. Novým nebo starým, zašlým nebo udržovaným, všem bez rozdílu propůjčuje skvělý vzhled! - lesk který odolá počasí - okamžitý výsledek - perfektní tmavost - dlouhodobá protekce Především pro pneumatiky, lišty a plasty kolem oken je All Season Dressing tou pravou volbou. Používá se neředěný avšak jeho vysoká vydatnost Vás překvapí a tak i cena za jednu aplikaci zůstane více než přijatelná. Aplikujte pomocí pěnového nebo speciálního aplikátoru, pro dokonalý výsledek po cca 5-10 minutách setřete, získáte tak dokonale stejnoměrný vzhled!

2 D155 Last Touch Detailer Ředění: 1:1 Meguiars Detailer vytváří hluboký, vlhký vzhled během několika sekund. Jednoduše nastříkáte, setřete a lehce vyleštíte do hlubokého lesku. Speciální složení lubrikuje špínu, zamezí vzniku škrábanců a vytváří malou ochranou vrstvu. Meguiars Detailer je ideálně vhodný pro oživení vosků během provozu. Skvělých výsledků dosáhnete například těsně po umytí vozu, kdy ještě mokrý vůz před sušením nastříkáte Meguiar s Detailerem a vysušíte. Práce Vám pujde snadnějí a vůz budete mít krásně lesklý bez stop po kapkách vody! D155 X-Press Liquid Wax Meguiar s X-Press Liquid Wax využívá využívá unikátní složení vosků a polymerů k dosažení hlubokého lesku, bohatých barev a zrcadlového povrchu spolu s dlouho trvající ochranou. Toto složení umožňuje velice rychlé použití a téměř okamžitou možnost rozleštění tím se stává dokonalou volbou v provozu kde je důležitý nejen vynikající výsledek ale také rychlost a efektivita! Extrémně rychlý vosk s vynikajícím výsledkem, speciálně vyvinutý pro provozy s ručním mytím! Vosk je možno nanášet rukou, orbitální leštičkou, DA polisherem nebo klasickou rotační leštičkou! K rozleštění použijte kvalitní mikrovláknovou utěrku Supreme Shine nebo ručník Terry Cloth Towel.

3 D140 Wheel Brightener Ředění: 4:1 Meguiars Wheel Brightener je profesionální prostředek na čištění disků pro rychlou a efektivní práci. Existuje velmi tenká hranice mezi efektivním čištěním a nebezpečným přípravkem pro disky - Wheel Brightener nabízí velkou flexibilitu použití při zachování šetrnosti s dodržením efektivity. - velmi ekonomický při ředění 4:1 - šetrný k lakovaným, komaxitovaným i chromovým diskům - nepoužívat na surový hliník (většina disků je lakována) Pokud si nejste jisti povrchem disků které chcete čistit, naneste malé množství NXT metal polish na mikrovláknovou utěrkou. Pokud se na disku při pohybu zbarví černě, pracujete na nelakovaném disku. Pokud zůstane čistý nebo se zbarví jen zbývající nečistotou, je disk lakovaný (absolutní většina dnešních disků) a je naprosto bezpečné použít Wheel Brightener! D120 Glass Cleaner Concentrate Ředění: 10:1 Meguiars Glass Cleaner Concentrate odstraňuje efektivně mastnotu z oken, nečistoty ze silnic, hmyz, dehet od kuřáků a zanechává po sobě krystalicky čisté okna beze šmouh, nepoškozuje fólie! - navrženo speciálně pro profesionální použití - jednoduché a rychlé použití beze šmouh - bez amoniaku - šetrný k okením foliím Nepoužívejte do odstřikovačů zbytky směsi smyjí ochrannou vrstvu vosku. Pokud vyzkouší tento produkt Vaše manželka v domácnosti, budete si muset pořídit minimálně novou lahev s rozprašovačem :-)

4 D110 Hyper Wash Ředění: 400:1 Typické ředicí poměry zcela zaostávají v porovnání s možnostmi Meguiar s Hyper Wash. Použitím inovativních technologií Meguiar s vyrobili produkt který poskytuje bohatou a stabilní pěnu při neuvěřitelném ředění až 400:1! Jeho biologicky odbouratelné složení efektivně a rychle odstraňuje špínu z povrchu! Lze použít k ručnímu mytí, v tlakové myčce či s generátorem aktivní pěny (k dispozici také jako nástavec klasické tlakové myčky). D108 Super Degreaser Ředění: 4:1 až 10:1 Super účinný odmašťovač, který velmi rychle a efektivně odstranní veškerou mastnotu. Není potřeba jej oplachovat, často stačí pouze nastříkat a zbytky setřít. Skvělých výsledků docílíte i při velice silném znečištění jako u dlouho nemytých motorů apod. Intenzitu prostředku můžete regulovat pomocí ředění až 1:10! - superkoncentrát pro ekonomický provoz - ředění 4:1 pro velké znečištění - ředění 10:1 pro běžné znečištění - mimořádná čistící schopnost Ideální v kombinaci s Hyper Dressing pro mytí a impregnaci motorů. Kovové části vynikajícím způsobem vyleštíte pomocí NXT All metal Polish. Super Degreaser lze také s úspěchem použít při dalších aplikacích mimo dílnu!

5 D101 All Purpose Cleaner Ředění: 4:1 až 10:1 Meguiars univerzální čistič je vhodný pro všechny interiérové díly, pro slabě znečištěný motor a další aplikace. Perfektní pěnící schopnost šetrně vytáhne nečistoty a unikátní přísady pro revitalizaci dodají dílům jako koberce, oplastování nebo i kůži jejich přirozený vzhled. Skvělých výsledků docílíte i při čištění pneumatik, prostor kolem kol, motorovém prostoru, prostě téměř kdekoliv jak v interiéru tak v exteriéru. - superkoncentrát pro ekonomický provoz - ředění 4:1 pro velké znečištění - ředění 10:1 pro běžné znečištění - vysoce efektivní čistící schopnost Pro čištění interieru můžete použít profesionální čistiš Kärcher Puzzi na koberce, polstrování a čalounění. M40 Vinyl & Rubber Cleaner / Conditioner Ředění: neředí se Vynikající prostředek pro oživení interierových plastů, oblíbený pro rychlou aplikaci, čistící přísady a vynikající výsledek bez mokrého povrchu na dotek po aplikaci! Práce je vyjímečně rychlá a jednoduchá s prvotřídním výsledkem tak jako jste u Meguiar's zvyklí. V případě potřeby lze také použít na oživení plastů v motoru, pro tuto aplikaci však doporučujeme Hyper Dressing pokud pracujete v dílně kde je toto použití častější a s různým požadavkem na stupeň lesku - Hyper Dressing lze pomocí ředění upravit na výsledný matný povrch až vysoký lesk dle přání. Omezuje usazování prachu na palubní desce! Zanechá čistý povrch a syté barvy, povrch po aplikaci zůstane suchý!

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů gsdgsdsdgsdf Autošampón 3M Car Wash Soap / 39000 Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného vosku dfgdfgfghgggs Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů Dlouho trvající bohatá

Více

NÁVOD K APLIKACI M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Manual KROK 1 KROK 2 KROK 3

NÁVOD K APLIKACI M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Manual KROK 1 KROK 2 KROK 3 NÁVOD K APLIKACI KROK 1 1. Umyjte auto a přesuňte jej do uzavřeného, bezprašného prostředí s dobrým osvětlením. KROK 2 2. Dekontaminujte lak pomocí Meguiar s claye C2000 nebo C2100 a M34 Final Inspection

Více

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG SHINE PREMIUM WAX Vysoce hydrofobní efekt Hluboký zrcadlový lesk Odolnost proti otěru UV ochrana laku Ochrana před oxidací i korozí Dlouhá životnost (až 24 měsíců)

Více

profesionálů Autokosmetika Nyní můžete používat výrobky od 3M i VY! 3M Autokosmetika

profesionálů Autokosmetika Nyní můžete používat výrobky od 3M i VY! 3M Autokosmetika 3M Autokosmetika Autokosmetika profesionálů 3M je jedním z největších dodavatelů opravárenských a renovačních výrobků profesionálním autodílnám z celého světa. Nyní můžete používat výrobky od 3M i VY!

Více

TECHNOLOGIE BUDOUCNOSTI PRO VÁS JIŽ DNES

TECHNOLOGIE BUDOUCNOSTI PRO VÁS JIŽ DNES TECHNOLOGIE BUDOUCNOSTI PRO VÁS JIŽ DNES Hagmans je známou švédskou společností. Během desítek let vývoje a výroby získaly ochranné a regenerační vlastnosti výrobků Hagmans proslulost v mnoha zemích světa.

Více

Toyota ProTect. Výstavní lesk trvá a trvá...

Toyota ProTect. Výstavní lesk trvá a trvá... Toyota ProTect Výstavní lesk trvá a trvá... Objevte Toyota ProTect Není nic lepšího než lesk zbrusu nového vozu v autosalonu. Udržet tento dokonalý vzhled však bylo vždy velmi těžké, pokud ne přímo nemožné.

Více

i nás baví čistá auta www.autokosmetikaprofi.cz autokosmetikaprofi@gmail.com

i nás baví čistá auta www.autokosmetikaprofi.cz autokosmetikaprofi@gmail.com i nás baví čistá auta www.autokosmetikaprofi.cz 00421 940 466 664 autokosmetikaprofi@gmail.com EXTERIÉR 11 1 PŘEDČISTIČ 1:30 Výborný na odstraňování hmyzu 1:10, předmytí karoserie 1:30 a čištění motorů

Více

Ochranný lak na motor

Ochranný lak na motor Ochrana prostoru motoru Hedvábně lesklé, průhledné Pomocí dlouhodobého ochranného filmu vypadá motor, konstrukční díly, hadice a plechy v motoru jako nové. Zabraňuje vniknutí vlhkosti a chrání před korozí.

Více

Nové produkty FOR HOME 2015

Nové produkty FOR HOME 2015 Nové produkty FOR HOME 2015 Tekutý prostředek na čištění plastových povrchů NOVINKA Plastic Surface Cleaner 750 ml dokonale odstraňuje veškeré nečistoty: mastnotu, prach i saze nepoškrábe čištěný povrch

Více

MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ

MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ PRO ČISTOTU A HYGIENU V PROFESIONÁLNÍ SFÉŘE Produkt Popis Kde použít Ředění Jak použít AROMA PRODUKT Superkoncentrát. Detergent pro základní úklid i denní údržbu a pro

Více

PROFESIONÁLNÍ P R O D U K T Y

PROFESIONÁLNÍ P R O D U K T Y PROFESIONÁLNÍ P R O D U K T Y OBSAH OBSAH 4 COMPOUNDS = ABRAZIVNÍ LEŠTĚNKY 6 POLISHES = NEABRAZIVNÍ (FINIŠOVACÍ) LEŠTĚNKY 8 VOSKY A SEALANTY 10 ÚDRŽBA LAKU 11 ŠAMPÓNY 12 ČISTIČE A ODMAŠŤOVAČE 13 ČISTIČE

Více

CLD PŘÍPRAVKY NA ČISTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ 1. ALL CLEAN ALL PURPOSE INTERIOR / EXTERIOR DEGREASER AND CLEANER

CLD PŘÍPRAVKY NA ČISTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ 1. ALL CLEAN ALL PURPOSE INTERIOR / EXTERIOR DEGREASER AND CLEANER 0 CLD PŘÍPRAVKY NA ČISTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ 1. ALL CLEAN ALL PURPOSE INTERIOR / EXTERIOR DEGREASER AND CLEANER je univerzální čistič kompletních interiérů a všech jejich povrchů. Dokonale odstraňuje zažranou

Více

Ceník platný od 1.1.2013

Ceník platný od 1.1.2013 Ceník platný od 1.1.2013 Číslo Název Celkem s DPH 20 % progr. programu Popis jednotlivých operací osobní vozy MPV a off-road K 1 HODINA A ochrana za pomocí tlakové vody a aktivní pěny O 3. laku a lesku

Více

MK-RACING - PERFORMANCE & MOTORSPORT MEGUIAR'S - 09/2017

MK-RACING - PERFORMANCE & MOTORSPORT MEGUIAR'S - 09/2017 MK-RACING - PERFORMANCE & MOTORSPORT MEGUIAR'S - 09/2017 WEB: www.mk-racing.cz, www.zavodniauta.cz Komplexní péče o automobily MAIL: praha@mk-racing.cz & morava@mk-racing.cz, TEL.: +420-778005253 & +420-603785748

Více

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Jak se nové provedení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo liší od toho původního? Nové složení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo obsahuje

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

AUTOKOSMETIKA - ATOL AUTOMOTIVE, OSTATNÍ

AUTOKOSMETIKA - ATOL AUTOMOTIVE, OSTATNÍ AUTOKOSMETIKA ATOL AUTOMOTIVE, OSTATNÍ AUTOŠAMPON BEZ VOSKU AUTOŠAMPON S VOSKEM 95919 Cena Kč bez DPH: 95916 Cena Kč bez DPH: použít i na motocykly. použít i na motocykly. Obsahuje přírodní vosky. AUTOŠAMPON

Více

MIKROUTĚRKY, APLIKAČNÍ HOUBY A PŘÍSLUŠENSTVÍ 1. ULTRA FINE 100% MICROFIBER TOWEL PINK

MIKROUTĚRKY, APLIKAČNÍ HOUBY A PŘÍSLUŠENSTVÍ 1. ULTRA FINE 100% MICROFIBER TOWEL PINK 0 MIKROUTĚRKY, APLIKAČNÍ HOUBY A PŘÍSLUŠENSTVÍ 1. ULTRA FINE 100% MICROFIBER TOWEL PINK 15"x15" (38cm x 38cm) - speciální univerzální růžová Mikroutěrka určená pro sušení, leštění, aplikaci přípravků a

Více

Produkty Forbo FloorCare

Produkty Forbo FloorCare Produkty Forbo FloorCare Speciálně navržené produkty Forbo FloorCare zaručí efektivní, jednoduché čištění a udržovací procedury a tím udrží Vaši podlahu v perfektním stavu. Spray má skvělé výsledky pro

Více

Ceník služeb. 1) Čištění interiérů vozidel. A) Suché čištění interiéru 450 Kč / běžný vůz 750 Kč / SUV, MPV

Ceník služeb. 1) Čištění interiérů vozidel. A) Suché čištění interiéru 450 Kč / běžný vůz 750 Kč / SUV, MPV Ceník služeb 1) Čištění interiérů vozidel A) Suché čištění interiéru 450 Kč / běžný vůz 750 Kč / SUV, MPV 1. Kompletní vysátí interiéru a zavazadlového prostoru 2. Kompletní vyčištění a vyleštění vnitřních

Více

CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY

CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY Prostředek je určen k mytí oken, skleněných ploch, výplní dveří, vitrín, stolních desek a všech typů zrcadel sprejovou metodou. Lze používat jako koncentrát na silné znečištění,

Více

Mafrasol PŘÍPRAVEK PRO PŘEDMYTÍ S EFEKTEM POLISH

Mafrasol PŘÍPRAVEK PRO PŘEDMYTÍ S EFEKTEM POLISH Mafrasol PŘÍPRAVEK PRO PŘEDMYTÍ S EFEKTEM POLISH MAFRASOL je změkčovací výrobek vykazující vysokou kvalitu, který vám zaručí optimální výsledek při mytí motorových vozidel i v přítomnosti tvrdých a recyklačních

Více

Leštička na malé plochy PE

Leštička na malé plochy PE Víta Nejedlého 99 95 0 Mnichovo Hradiště Leštička na malé plochy PE 8-4 80 405.87 Leštička na malé plochy Max. Ø leštícího nástroje 80 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno 300-3900

Více

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO Dřevěná podlaha s úpravou povrchu olejem odpuzuje nečistoty. Oproti mnoha jiným podlahovým krytinám nevytváří elektrostatický náboj a neposkytuje živnou půdu mikrobům a

Více

CWS PŘÍPRAVKY NA MYTÍ A AUTOŠAMPONY 1. SUPER FOAM MAXI SUDS

CWS PŘÍPRAVKY NA MYTÍ A AUTOŠAMPONY 1. SUPER FOAM MAXI SUDS 0 CWS PŘÍPRAVKY NA MYTÍ A AUTOŠAMPONY 1. SUPER FOAM MAXI SUDS nový šampon s aktivními polymery které brání poškrabání povrchu laku. Při mytí vytváří bohatou pěnu, která čistí lak dokonale a do hloubky.

Více

Čisticí prostředky pro vysokotlaké čištění.

Čisticí prostředky pro vysokotlaké čištění. Čisticí prostředky pro vysokotlaké čištění. Rychlejší a dokonalejší čištění při menší spotřebě energie, menší zatížení odpadních vod zbytky minerálních olejů: Pro čisticí a ošetřovací prostředky Kärcher

Více

Návod na čištění a údržbu podlah

Návod na čištění a údržbu podlah S přírodou k člověku Návod na čištění a údržbu podlah pro podlahy ze dřeva, korku, linolea a minerálních povrchů suché čištění mokré čištění údržba základní obnova odstraňování problematických skvrn intenzivní

Více

autokosmetikaprofi.cz

autokosmetikaprofi.cz autokosmetikaprofi.cz čechy - Martin Jaša / 606 707 757 / autokosmetikaprofi@gmail.com Martin Dekrét / 606 707 252 / starbritecechy@gmail.com morava - Ivan Vlach / 608 707 267 / starbritemorava@gmail.com

Více

TVD ČISTÍCÍ PŘÍPRAVKY NA PLASTY, VINYL, GUMOVÉ TĚSNĚNÍ A PNEUMATIKY + DRESSINGY A IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY 1. NEW CAR SHINE PREMIUM

TVD ČISTÍCÍ PŘÍPRAVKY NA PLASTY, VINYL, GUMOVÉ TĚSNĚNÍ A PNEUMATIKY + DRESSINGY A IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY 1. NEW CAR SHINE PREMIUM 0 TVD ČISTÍCÍ PŘÍPRAVKY NA PLASTY, VINYL, GUMOVÉ TĚSNĚNÍ A PNEUMATIKY + DRESSINGY A IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY 1. NEW CAR SHINE PREMIUM - Interior / Exterior Shine Dressing - přípravek s rozprašovačem na ošetření

Více

Proč leštit. Na obrázku níže vidíte gelcoat před vyleštěním a po vyleštění.

Proč leštit. Na obrázku níže vidíte gelcoat před vyleštěním a po vyleštění. Proč leštit Protože Vaše loď získá na hodnotě, vypadá skvěle a lépe se během sezóny udržuje. Pokud loď vyleštíte a následně navoskujete, vytvoří se na takto ošetřeném povrchu speciální superhladký odolný

Více

CHEMIE - NEJEN PRO GASTRO PROVOZY

CHEMIE - NEJEN PRO GASTRO PROVOZY CHEMIE - NEJEN PRO GASTRO PROVOZY NAŠE NABÍDKA: 1. CHEMIE PRO STROJNÍ MYTÍ NÁDOBÍ A SKLA 2. 3. PRACÍ PROSTŘEDEK Partnerem Gastro Rubini pro sortiment chemie (nejen) pro gastronomii je Český výrobce PROFOLIO.

Více

Čistota střižená na míru

Čistota střižená na míru Příslušenství pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot Čistota střižená na míru Firma Kärcher nabízí pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot bohaté a užitečné příslušenství pro

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

Koncentrát na čištění motoru. Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí. Příslušenství pro kanistr

Koncentrát na čištění motoru. Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí. Příslušenství pro kanistr Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí Čištění za studena Čistí rychle a důkladně kovy, lak a většinu umělých hmot od oleje, tuku, téru, živic, vosků, pryskyřic apod. Nepřenosné použití je ideální

Více

KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ

KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ SKUPINY VÝROBKŮ I. UNIVERZÁLNÍ PROSTŘEDKY NA KOVY 7 II. PROSTŘEDKY NA HLINÍK A NEREZ 10 III. PROSTŘEDKY NA SPECIÁLNÍ MATERIÁLY 13 IV. ŘADA SHINE PRO

Více

EVERSTAR s.r.o. Bludovská 18, 787 01 Šumperk, Czech Republic tel.: +420 583 301 070, fax: +420 583 301 089 e mail: everstar@everstar.

EVERSTAR s.r.o. Bludovská 18, 787 01 Šumperk, Czech Republic tel.: +420 583 301 070, fax: +420 583 301 089 e mail: everstar@everstar. EVERSTAR s.r.o. Bludovská 18, 787 01 Šumperk, Czech Republic tel.: +420 583 301 070, fax: +420 583 301 089 e mail: everstar@everstar.cz www.everstar.cz KATALOG DŮM, BYT, ZAHRADA, AUTO A KOLO SPECIALISTA

Více

INFORMACE O SPOLEČNOSTI

INFORMACE O SPOLEČNOSTI Produktová řada INFORMACE O SPOLEČNOSTI MYCÍ A ČISTICÍ PROSTŘEDKY PRO STRAVOVACÍ PROVOZY Společnost PROFOLIO s.r.o. je ryze česká, dynamicky se rozvíjející společnost zaměřená na výrobu nejen profesionálních,

Více

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Není důležité být vždy nejrychlejší, mnohem důležitější je, aby produkty,

Více

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír Kuchyně a potravinářství: Puron DA 10,00 kg Puron DA 40,00 kg - prostředek s obsahem aktivního chloru určený pro mytí a dezinfekci v potravinářském průmyslu a zemědělství, má zvýšený účinek na organické

Více

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch KATALOG VÝROBKŮ LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PODLAHOVÉ MATERIÁLY PRO PROFESIONÁLY Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch WASSERBASIERTER FUSSBODENLACK Schnelle Trocknung: 20-40 Minuten Z-157.10-131

Více

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Tepovač k hygienickému základnímu čištění kobercových a tvrdých podlahových krytin. Použitelný i jako mokro/suchý vysavač. Vybavení: Nástřiková/sací hadice s

Více

Řešení pro lepení a čištění tesa Lepidla ve spreji tesa Čistidla ve spreji

Řešení pro lepení a čištění tesa Lepidla ve spreji tesa Čistidla ve spreji Řešení pro lepení a čištění Lepidla ve spreji Čistidla ve spreji Čistidla ve spreji PRŮMYSLOVÉ ČISTIDLO Průmyslové čistidlo 60040 ODSTRAŇOVAČ LEPIDLA Odstraňovač lepidla 60042 Průmyslové čistidlo je univerzální

Více

A10 - Kapaliny v kanystrech

A10 - Kapaliny v kanystrech UVOLŇOVAČ RZI 5l obj. číslo: 94000238 Weicon Uvolňovač rzi a je svoji vícenásobnou funkcí nepostradatelný při opravách a údržbě. Z důvodu dobrého kapilárního působení a přilnavosti vnikne i do nejmenších

Více

Čištění a mytí automobilů

Čištění a mytí automobilů Čištění a mytí automobilů Interiér - cena od 800,- Kč 2 místa k sezení -vyčistíme panely, držáky, plasty, madla, profoukneme větráky a zbavíme je prachu -odstraníme skvrny z potahů a koberečků, horká pára

Více

Čištění a mytí automobilů

Čištění a mytí automobilů Čištění a mytí automobilů Interiér - cena od 800,- Kč 2 místa k sezení -vyčistíme panely, držáky, plasty, madla, profoukneme větráky a zbavíme je prachu -odstraníme skvrny z potahů a koberečků, horká pára

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

Leštička na malé plochy PE

Leštička na malé plochy PE Leštička na malé plochy PE 8-4 80 405.87 Leštička na malé plochy Max. Ø leštícího nástroje 80 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno 300-3900 ot/min Příkon 800 W Výkon 350 W Upnutí

Více

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití.

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití. BESTSELLERS 2015 HOME&GARDEN PARNÍ MOP SC 1 Floor Kit Kompaktní parní čistič a mop v jednom. Rychle po ruce a perfektní pro průběžné čištění. Obj. číslo: 1.516-264.0 Plošný výkon: 20 m² Doba ohřevu: 3

Více

Povrchová úprava železa, oceli a kovů

Povrchová úprava železa, oceli a kovů Povrchová úprava železa, oceli a kovů Povrchová úprava kovů je snadná Železo, ocel a další kovy vyžadují ochranu proti korozi. Neošetřené kovové výrobky a konstrukce mají bez vhodné povrchové úpravy velmi

Více

SPECIÁLNÍ ČIŠTIČE PRO INTERIÉR

SPECIÁLNÍ ČIŠTIČE PRO INTERIÉR 0 SPECIÁLNÍ ČIŠTIČE PRO INTERIÉR 1. LEATHER CONDITIONER + Dry -To-Touch Restorer Leathers + Natural Smell speciální přípravek na čištění a impregnaci interiérů automobilů z pravé kůže všech druhů a také

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více

výroby dopravních prostředků

výroby dopravních prostředků Komplexní profesionální řešení pro dané segmenty. www.tork.cz paliv a energie strojírenský výroby dopravních prostředků chemický správná volba má význam Charakter práce v oblasti strojírenského, automobilového,

Více

Pravidelný denní úklid komerčních prostor

Pravidelný denní úklid komerčních prostor Pravidelný denní úklid komerčních prostor Kanceláře 0,80-1,80 Kč/m 2 0,60-1,00 Kč/m 2 0,50-0,90 Kč/m 2 Sklady, haly 4-6 Kč/m 2 dohodou dohodou Garáže 4-8 Kč/m 2 dohodou dohodou Podle domluvy poskytujeme

Více

35-40 koupelna KOUPELNA

35-40 koupelna KOUPELNA 35-40 KOUPELNA 37 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla HG1470527 HG pěnový čistič vodního kamene HG2180527 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla je ideální každodenní čistič pro umyvadla, plastové sprchové

Více

41-48 interiér INTERIÉR

41-48 interiér INTERIÉR 41-48 INTERIÉR 43 HG čistič skvrn ve spreji HG1520527 HG čistič skvrn ve spreji je speciálně vyvinut k odstraňování skvrn a čistění zašpiněných látkových povrchů. Přípravek navíc zanechává na materiálu

Více

CWS PŘÍPRAVKY NA MYTÍ A AUTOŠAMPONY 1. SUPER FOAM MAXI SUDS

CWS PŘÍPRAVKY NA MYTÍ A AUTOŠAMPONY 1. SUPER FOAM MAXI SUDS 0 CWS PŘÍPRAVKY NA MYTÍ A AUTOŠAMPONY 1. SUPER FOAM MAXI SUDS nový šampon s aktivními polymery které brání poškrabání povrchu laku. Při mytí vytváří bohatou pěnu, která čistí lak dokonale a do hloubky.

Více

Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu

Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu OFF ROAD 2T OFF ROAD 2T BLEND Částečně syntetický motorový olej pro 2-taktní. motory terénních motocyklů. Zajišťuje čisté spalování. Minimální

Více

Multifunkční vysavače MV 3 P

Multifunkční vysavače MV 3 P Multifunkční vysavače MV 3 P Vybavení: Sací hadice 2 m 35 mm Sací trubky 2 kusy 0.5 m 35 mm Mokro-suchá podlahová hubice Clips with 2 rubber and 2 brush inserts Spárová hubice Adaptér pro připojení elektronářadí

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic.

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic. Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

Označení a technické údaje

Označení a technické údaje Strana: 1 / 11 Kód Skarab: 603349 Název: Stromeček Wunderbaum 0,01 24,00 1 Název: Těsnivo chladičů na 20L Kód Skarab: 603745 0,30 51,00 2 Název: Cockpit sprej 400 ml ANTI TABACCO Kód Skarab: 604560 0,40

Více

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Nový WD 7.800 eco!ogic spotřebuje při stejném výkonu méně elektrické energie a je tišší. Neobsahuje škodlivé látky a má vysoký podíl recyklovatelných materiálů. Vybavení:

Více

Kompletně chráněno pomocí nejnovější nanotechnologie

Kompletně chráněno pomocí nejnovější nanotechnologie Kompletně chráněno pomocí nejnovější nanotechnologie Nanotechnologie Zažijte budoucnost již dnes! Řecká předpona nanos znamená trpaslík a z ní vyplývá, že se nanotechnologie zabývá mikroskopicky nejmenšími

Více

Speciální leštička s nízkými otáčkami, 1600 W L 1202

Speciální leštička s nízkými otáčkami, 1600 W L 1202 Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Speciální leštička s nízkými otáčkami, 600 W L 202 278.688 Speciální leštička s nízkými otáčkami, 600 W + Vysoce výkonný motor: zvládne extrémně vysoké zatížení

Více

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití.

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití. BESTSELLERS 2015 HOME&GARDEN PARNÍ MOP SC 1 Floor Kit Kompaktní parní čistič a mop v jednom. Rychle po ruce a perfektní pro průběžné čištění. Obj. číslo: 1.516-264.0 Plošný výkon: 20 m² Doba ohřevu: 3

Více

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Nový WD 7.800 eco!ogic spotřebuje při stejném výkonu méně elektrické energie a je tišší. Neobsahuje škodlivé látky a má vysoký podíl recyklovatelných materiálů. Vybavení:

Více

Profesionální systém renovací a ochrany laků

Profesionální systém renovací a ochrany laků Profesionální systém renovací a ochrany laků FILLTEC Professional F101 Fast Cut F 101 je hrubá brusná a leštící pasta na matné a poškrábané povrchy. Odstraňuje stopy po broušení až do hrubosti P1500 V

Více

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit MV 3 Premium Fireplace Kit s filtrem na hrubé nečistoty a popel: výkonný a energeticky úsporný základní vysavač se stabilní nádrží z nekorodující ušlechtilé

Více

ČISTÍCÍ PRODUKTY 2017

ČISTÍCÍ PRODUKTY 2017 ČISTÍCÍ PRODUKTY 2017 MADE IN ITALY 2017 KONTAKTNÍ INFORMACE +420 595 046 368 +420 727 990 501 +420 727 990 504 objednavky.betax@volny.cz Betax Czech s.r.o. V Poli 2705/7 Ostrava-Zábřeh 700 30 WWW.BETAX.CZ

Více

PROFESIONÁLNÍ AUTOKOSMETIKA

PROFESIONÁLNÍ AUTOKOSMETIKA PROFESIONÁLNÍ AUTOKOSMETIKA PRODUKTY PRO PÉČI O VOZIDLA * NÁPLNĚ MYCÍCH LINEK VOZIDEL O FIRMĚ ATAS je jeden z nejznámějších a nejvíce ceněných producentů profesionální chemie a autokosmetiky v Evropě.

Více

brilliant solutions serious car care for

brilliant solutions serious car care for brilliant solutions serious car care for people OBSAH Zdravím Vás všechny! Musím se Vám přiznat, že jsem nikdy nepoznal zábavnější a více vzrušující věc, než být součástí toho, co se tady u nás ve firmě

Více

MOP Z MIKROVLÁKNA PREMIUM 47 cm ČERVENÝ (MM001), MODRÝ (MM002)

MOP Z MIKROVLÁKNA PREMIUM 47 cm ČERVENÝ (MM001), MODRÝ (MM002) D u o t e x MOP Z MIKROVLÁKNA PREMIUM 47 cm ČERVENÝ (MM001), MODRÝ (MM002) Parametry Mop z mikrovlákna Prémium 47 cm: Mop z mikrovlákna typ Prémium délka 47cm je vyrobený ze speciálního mikrovlákna DUOTEX,

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více

Brilliant Solutions 2013/ 2014

Brilliant Solutions 2013/ 2014 Brilliant Solutions 2013/ 2014 Ahoj všichni! Celý život se věnuji jedné věci a nyní zjišťuji, že mě naplňuje více než kdy předtím. Zcela jistě jsem jedním z nejšťastnějších lidí na světě, protože mohu

Více

Funkční podlaha ve skutečném světě Marmoleum a Topshield2

Funkční podlaha ve skutečném světě Marmoleum a Topshield2 invalidní vozíky vysoké podpatky sportovní boty šlápoty vozíky Funkční podlaha ve skutečném světě Marmoleum a Topshield2 Funkční podlaha ve skutečném světě Realitou každodenního života podlahové krytiny

Více

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě.

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Perfektní péče na mokro, která má systém Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Čisticí systém s přívodem vody a přípojkami GARDENA systému. Jednoduše kombinovatelný Ideální

Více

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty 2019 www. boudacommercio.cz TENAX ŠKOLENÍ 1. KROK: ZÁKLADNÍ ZNALOSTI VÝROBKY NA LEPENÍ & OCHRANU VÝROBKY NA LEPENÍ : TENAX P Ř E H L E D: JJP ON 20.11.2018

Více

kompletní nabídka přípravků pro motoristy

kompletní nabídka přípravků pro motoristy autokosmetika kompletní nabídka přípravků pro motoristy CoCkpit spray objem 400 ml Čistí, leští a ošetřuje všechny části z plastických hmot, kůže, dřeva a koženky v interiéru vozidla. Působí antistaticky,

Více

Barvy na dřevo a kov 21

Barvy na dřevo a kov 21 Barvy na dřevo a kov 21 Flügger Ochrana dřeva v interiéru Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících barevných

Více

PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip

PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip Zapojte do úklidových prací barvy a struktury. S našimi barevně rozlišenými válci z mikrovláken můžete jednoznačně rozlišovat jednotlivé oblasti. Jako skuteční profesionálové.

Více

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena BESTSELLERS 2017 HOME&GARDEN FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Obj. číslo: 1.055-500.0 Plošný výkon: cca 60 m 2 na jedno naplnění nádrže Pracovní šířka: 300 mm Otáčky

Více

Oblast použití. Název produktu. produktu. sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou. www.alfaclassic.cz

Oblast použití. Název produktu. produktu. sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou. www.alfaclassic.cz HYGIENICKÝ PLÁN Kód produktu Název produktu Oblast použití sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou 255971 RAJ EXTRA,, čisticí a mycí prostředek, zelený, ekologický výrobek 255972 RAJ EXTRA,, čisticí

Více

Čištění suchou párou. My čistíme, Vy se bavíte

Čištění suchou párou. My čistíme, Vy se bavíte Čištění suchou párou My čistíme, Vy se bavíte Čištění suchou párou Horká pára účinně čistí a dezinfikuje všechny povrchy. Pára proniká i do mikroskopických prohlubní a spojů. Efektivně vyčistíme i ty nejméně

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY CHEMIE Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 Výrobce a dodavatel čisticích a mycích prostředků Nový

Více

Sak Clean hadry na podlahu

Sak Clean hadry na podlahu Sak Clean hadry na podlahu hadr na podlahu STANDARD hadr na podlahu, univerzální použití, baleno volně 91-2202 lisovaná celulóza 45x60cm 91-2206 lisovaná celulóza 63x63cm hadr na podlahu LUĎA hadr na podlahu,

Více

průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický

průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický Komplexní profesionální řešení pro dané segmenty. průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický www.tork.cz správná volba má význam Potravinářský, farmaceutický a kosmetický průmysl ze

Více

B 40 W Bp Pack DOSE (kotouč)

B 40 W Bp Pack DOSE (kotouč) Podlahový mycí stroj s Kärcher s odsáváním (40 l). Konfigurační příklad s pohonem pojezdu, kotoučovým kartáčem, pracovní šířkou 51 cm a baterií (105 Ah). 1 3 baterie na výběr 3 Kartáčová hlava s technikou

Více

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ Projekt ROZŠÍŘENÍ VYBRANÝCH PROFESÍ O ENVIRONMENTÁLNÍ PŘESAH Č. CZ.1.07/3.2.04/05.0050 EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ EKOZNAČKY Ekologicky šetrný výrobek šetrnější k životnímu prostředí

Více

Péče o vozidlo S přípravky Mercedes-Benz bude vaše hvězda zářit dlouho.

Péče o vozidlo S přípravky Mercedes-Benz bude vaše hvězda zářit dlouho. Mercedes-Benz značka společnosti Daimler. Chyby tisku a změny, ke kterým došlo v meziobdobí, jsou vyhrazeny. Ceny platné k 1.7.2010. Ceny platné do odvolání. Mercedes-Benz Česká republika s.r.o., Daimlerova

Více

Venkovní sortiment. Easy and effective. Naturally

Venkovní sortiment. Easy and effective. Naturally Venkovní sortiment Easy and effective. Naturally Přirozená volba Dřevo není potřeba uměle chránit. Dřevo je schopné se chránit samo a tuto jeho schopnost je vhodné cíleně podporovat. Z tohoto přesvědčení

Více

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg NOVÁ TECHNOLOGIE DTM DIRECT TO METAL antikorozní základní i vrchní barva 11 m 2 /kg Jednosložková antikorozní akrylátová matná barva Na všechny druhy kovů, plechů, dřevo, beton a další povrchy bez použití

Více

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE DEX HERMES MISTRAL FEBOS TANTAL PROFESIONÁLNÍ VYSAVAČE V prodeji trvale nabízíme veškeré typy profesionálních vysavačů Dle velikosti a druhu uklízených prostor Pro práci

Více

LEŠTÍCÍ VOSKY, PŘÍPRAVKY S KARNAUBSKÝM ANEBO SYNTETICKÝM VOSKEM A DETAILINGOVÉ POLYMEROVÉ SPRAYE 1. LUBER - SYNTHETIC SUPER LUBE

LEŠTÍCÍ VOSKY, PŘÍPRAVKY S KARNAUBSKÝM ANEBO SYNTETICKÝM VOSKEM A DETAILINGOVÉ POLYMEROVÉ SPRAYE 1. LUBER - SYNTHETIC SUPER LUBE 0 LEŠTÍCÍ VOSKY, PŘÍPRAVKY S KARNAUBSKÝM ANEBO SYNTETICKÝM VOSKEM A DETAILINGOVÉ POLYMEROVÉ SPRAYE 1. LUBER - SYNTHETIC SUPER LUBE - slickest Clay & CLAY BLOCK lubricant & Detailer čistící a lubrikační

Více

KitchenPro. Čistější Bezpečnější Zdravější

KitchenPro. Čistější Bezpečnější Zdravější Čistější Bezpečnější Zdravější Hlavním úkolem je zajistit čistou a bezpečnou kuchyň Klíčové úkoly: Zajištění bezpečnosti potravin Zajištění bezpečnosti zaměstnanců Zvýšení produktivity Uklouznutí a pády

Více

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo čistota s úsměvem www.everstar.cz since 99 čistota s úsměvem český výrobce s tradicí snadno pohodlně účinně STAR dům, byt, zahrada, auto

Více

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium KÄRCHER SV 1802 / SV 1902 Jednoduše, pohodlně a rychle Čištění parním vysavačem bez použití chemii Při vysávání nečistot

Více

Kobercové extraktory a víceúčelové stroje. Katalog produktů

Kobercové extraktory a víceúčelové stroje. Katalog produktů Kobercové extraktory a víceúčelové stroje Katalog produktů 2 Studenovodní kobercové extraktory MX 103C MX 103C je malý kobercový extraktor vhodný zejména k rychlému čištění čalouněných povrchů v interiérech

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Volně s to jící spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY FREE STANDING - OVENS sušení chlazení praní zmrazování inteligentní spotřebiče,

Více

B 40 W Bp Pack DOSE (kotouč)

B 40 W Bp Pack DOSE (kotouč) Podlahový mycí stroj s Kärcher s odsáváním (40 l). Konfigurační příklad s pohonem pojezdu, kotoučovým kartáčem, pracovní šířkou 51 cm a baterií (105 Ah). 1 3 baterie na výběr 3 Kartáčová hlava s technikou

Více

Expa-nails vám představuje novou řadu SpeedCare.

Expa-nails vám představuje novou řadu SpeedCare. Expa-nails vám představuje novou řadu. Nový revoluční gelový systém, jehož největší předností je šetrné odstranění gelu bez pomocí pilníku, přináší maximální ochranu přírodního nehtu klientky. Pro nehtovou

Více

Sika ComfortFloor podlahové systémy Peče a údržba

Sika ComfortFloor podlahové systémy Peče a údržba Sika ComfortFloor podlahové systémy Peče a údržba Udržujte Vaši podlahu Sika ComfortFloor čistou Sika ComfortFloor jsou bezešvé odolné polyuretanové podlahy, s nízkými nároky na údržbu. Chcete-li zachovat

Více