Všeobecné obchodní podmínky platné ode dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Všeobecné obchodní podmínky platné ode dne"

Transkript

1 Všeobecné obchodní podmínky platné ode dne Smlouvy o postoupení části souboru pohledávek a jejich správě I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky společnosti Ferratum Czech s.r.o., IČO: , se sídlem Pekařská 621/7, Jinonice, Praha 5, zapsané v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze, sp. zn. C (dále jen VOP ), upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 Občanského zákoníku vzájemná práva a povinnosti smluvních stran, vzniklé mezi Investorem a společností Ferratum prostřednictvím Aplikace Intereson umístěné na Stránkách společnosti Ferratum. 2. Ustanovení VOP jsou nedílnou součástí smluvní vztahu vzniklého mezi Investorem a společností Ferratum způsobem popsaným v těchto VOP. VOP jsou vyhotoveny v českém jazyce. 3. Znění VOP může společnost Ferratum měnit či doplňovat. Tímto ustanovením nejsou dotčena práva a povinnosti smluvních stran vzniklá po dobu účinnosti předchozího znění VOP. II. Definice 1. Níže popsané pojmy uvedené ve Smlouvě a v těchto VOP velkým písmenem (a to bez rozdílu, zdali jsou použity v jednotném či množném čísle) mají následující význam: Aplikace Intereson znamená aplikaci umístěnou na stránkách spravovanou společností Ferratum, jež slouží k provádění Transakcí a komunikaci s Investorem, zejména prostřednictvím jeho Uživatelského účtu. Dlužníci znamená fyzické osoby, jež uzavřely se společností Ferratum Bank Limited Smlouvy o spotřebitelském úvěru na straně dlužníka/úvěrovaného. Doba splatnosti znamená dob splatnosti Pohledávek ze Smluv o spotřebitelských úvěrech. Ferratum znamená společnost Ferratum Czech s.r.o., IČO: , se sídlem Pekařská 621/7, Jinonice, Praha 5, která uzavírá Smlouvy s Investory na straně Postupitele. Ferratum Bank Limited znamená společnost Ferratum Bank Limited, se sídlem Tagliaferro Business Centre, Level 6, 14 High Street, Sliema SLM 1551, Malta, zapsanou v rejstříku společností pod C Investor znamená fyzickou osobu, jež investuje do Portfolií prostřednictvím uzavření Smlouvy se společností Ferratum.

2 Investorský účet znamená účet společnosti Ferratum, na kterém jsou evidovány finanční prostředky Investora. Občanský zákoník znamená zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Okamžik registrace znamená okamžik odeslání registračního formuláře na Stránkách společnosti Ferratum a současně vytvoření Uživatelského účtu Investora. Okamžik uzavření znamená okamžik uzavření Smlouvy mezi Investorem a společností Ferratum, který nastane způsobem popsaným v článku VI. 2 těchto VOP. Osobní údaje znamená údaje Investorů blíže popsané v článku IX.1. těchto VOP. P2P síť znamená označení typu počítačové sítě, ve které spolu komunikují přímo jednotliví klienti (uživatelé) viz Podrobné specifikace o investici znamená informace o Portfoliu zobrazované v Uživatelském účtu. Pohledávky znamená pohledávky za Dlužníky ze Smluv o spotřebitelských úvěrech, které byly postoupeny společností Ferratum Bank Limited na společnost Ferratum na základě smluv o postoupení souboru pohledávek. Portfolio znamená ucelené soubory konkrétních vybraných Pohledávek, které jsou označeny sériovým číslem a které společnost Ferratum nabízí Investorům ke koupi na svých Stránkách v Aplikaci Intereson. Registrace znamená řádné vyplnění veškerých údajů požadovaných společností Ferratum v registračním formuláři v Aplikaci Intereson na Stránkách společnosti Ferratum. Součástí Registrace je také Souhlas se zpracováním osobních údajů. Správa Portfolia znamená služby uvedené v článku VI. VOP, jež Investorům poskytuje společnost Ferratum prostřednictvím společnosti Ferratum Bank Limited. Souhlas se zpracováním osobních údajů znamená souhlas Investora se zpracováním Osobních údajů dle článku IX. těchto VOP. Smlouva znamená smlouvu o postoupení části souboru Pohledávek a jejich správě uzavřenou mezi Investorem a společností Ferratum v souladu s těmito VOP. Smlouvy o spotřebitelském úvěru znamená smlouvy o spotřebitelském úvěru uzavřené mezi společností Ferratum Bank Limited, jakožto věřitelem/úvěrujícím, a Dlužníky, jakožto dlužníky/úvěrovanými, jejichž předmětem je poskytnutí spotřebitelského úvěru Dlužníkům.

3 Stránky společnosti Ferratum znamená internetové stránky společnosti Ferratum provozované na adrese nebo Transakce znamená investování do Portfolia a/nebo Portfolií uzavřením Smlouvy prostřednictvím Uživatelského účtu Investora v Aplikaci Intereson na P2P síti. Účet společnosti Ferratum znamená bankovní účet společnosti Ferratum uvedený ve Smlouvě a/nebo oznámený společností Ferratum Investorovi způsobem dle Smlouvy. Úplata za postoupení znamená úplatu za postoupení částí Pohledávek, jež tvoří Portfolio. Úplata za správu Portfolia znamená úplatu poskytovanou Investorem společnosti Ferratum za správu Pohledávek, resp. jejích částí, jež jsou součástí Portfolia. Uživatelský účet znamená uživatelský účet Investora v Aplikaci Intereson vedený společností Ferratum, jež obsahuje veškeré informace zadané Investorem a/nebo zveřejněné ve vztahu k Investorovi společností Ferratum v souvislosti se Smlouvou, jež slouží k provádění Transakcí a jež je dostupný Investorovi na Stránkách společnosti Ferratum. Zákon AML znamená zákon č. 253/2008 Sb., o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu, ve znění pozdějších předpisů. Zákon o ochraně osobních údajů znamená zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Zákon o platebním styku znamená zákon č. 284/2009 Sb., o platebním styku, ve znění pozdějších předpisů. Zákon o ochraně spotřebitele znamená zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů. III. Investor 1. Investorem může být pouze fyzická osoba (i) která dosáhla k Okamžiku registrace věku nejméně 18 let; (ii) která má veden účet v bance na vlastní jméno; (iii) která je plně svéprávná; (iv) která řádně provedla Registraci; 2. Okamžikem registrací Investor společnosti Ferratum prohlašuje a potvrzuje, že není v prodlení se splacením jakéhokoliv dluhu vůči jakékoliv třetí osobě, není si vědom, že by byl evidován v žádné z databází dlužníků nebo databází pro tvorbu úvěrové historie. Zejména pak v Interní databázi společnosti Ferratum nebo společnosti Ferratum Bank Limited, v Insolvenčním rejstříku, v Centrální evidenci exekucí, či v Databázi neplatných dokladů MVČR a nejsou mu známy žádné

4 okolnosti, které by mohly mít podstatný nepříznivý dopad na plnění jeho povinností vyplývajících ze Smlouvy, zejména povinnosti uhradit Úplatu za postoupení. 3. Investor k Okamžiku registrace dále společnosti Ferratum prohlašuje a potvrzuje, že veškeré údaje, které poskytl společnosti Ferratum od Okamžiku registrace po dobu trvání všech závazků ze Smlouvy, jsou přesné, pravdivé a nejsou v žádném ohledu zavádějící. Investor bere na vědomí veškeré právní následky vyplývající z nepravdivého, nepřesného nebo zavádějícího prohlášení. 4. Investor dává k Okamžiku registrace výslovný souhlas společnosti Ferratum ke kontaktování Investora na jeho telefonním čísle uvedeném při Registraci v pracovních dnech mezi 9:00 a 18:00 hod., a v případě porušení smluvních podmínek i mimo tyto vymezené hodiny. Dále dává Investor k Okamžiku registrace výslovný souhlas společnosti Ferratum k zasílání informací na e- mailovou adresu uvedenou Investorem v Uživatelském Profilu Investora. 5. Investor k Okamžiku registrace společnosti Ferratum potvrzuje, že se před Okamžikem registrace podrobně seznámil s obsahem těchto VOP, souhlasí s nimi, rozumí jim a považuje je za závazná. Pokud Investor s VOP nesouhlasí, Registraci neprovede. 6. Investor souhlasí se zaznamenáváním veškerých telefonických hovorů a další komunikace s Investorem ze strany společnosti Ferratum. 7. Investor potvrzuje společnosti Ferratum, že byl řádně obeznámen s podmínkami a povahou Aplikace Intereson, Smlouvy, Transakcí a poskytování služeb Správy Portfolia, a to zejména prostřednictvím informací poskytovaných na Stránkách společnosti Ferratum, v rámci písemné nebo elektronické komunikace s pracovníky společnosti Ferratum a těchto VOP. 8. Investor se zavazuje pečlivě zvážit, jestli jeho finanční situace a schopnost posoudit riziko odpovídá povaze Transakcí a realizovat jednotlivé Transakce až po tomto pečlivém zvážení. Investor současně bere plně na vědomí rizika uvedená v těchto VOP a skutečnost, že společnost Ferratum nemůže tato rizika jakkoliv ovlivnit, a není tudíž za ně odpovědna. Podmínkou využívání Aplikace Intereson, realizace Transakcí a využívání souvisejících služeb dle Smlouvy je pochopení mechanismu uzavírání Smluv a pochopení principu fungování Transakcí. Není - li si Investor jistý svými znalostmi dané problematiky, může se obrátit na klientské centrum společnosti Ferratum nebo si doplnit informace z veřejně dostupných zdrojů. 9. Investor souhlasí s použitím komunikačních prostředků na dálku při uzavírání Smluv. Náklady vzniklé Investorovi při použití komunikačních prostředků na dálku v souvislosti s uzavřením Smlouvy (náklady na internetové připojení, náklady na telefonní hovory apod.) si hradí Investor sám, přičemž tyto náklady by se neměly lišit od základní sazby. Společnost Ferratum v této souvislosti dále uvádí, že v souvislosti s Transakcemi nejsou spojeny žádné jiné poplatky či náklady než ty uvedené v těchto VOP.

5 IV. Společnost Ferratum 1. Základní údaje a kontaktní informace společnosti Ferratum jsou následující: Ferratum Czech s.r.o. IČO: , se sídlem Pekařská 621/7, Jinonice, Praha 5, zapsaná v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze, sp. zn. C Tel.č. klientského centra Webové stránky: Číslo bankovního účtu: V případě změny výše uvedených údajů společnosti Ferratum se společnost Ferratum zavazuje o těchto změnách Investora bez zbytečného odkladu informovat. Pro vyloučení pochybností smluvní strany výslovně uvádí, že v případě změny výše uvedených údajů společnosti Ferratum není třeba uzavírat dodatek či jakkoli jinak měnit Smlouvu, a k závaznosti těchto změn pro Investora zcela postačí oznámení společnosti Ferratum dle předchozí věty učiněné vůči Investorovi postupem dle těchto VOP. 2. Společnost Ferratum je oprávněna přezkoumat veškeré údaje poskytnuté Investorem společnosti Ferratum v rámci Registrace, jakož i veškeré další údaje o Investorovi, které obdrží a na základě vyhodnocení těchto údajů je oprávněna odmítnout provést Registraci Investora a/nebo odmítnout uzavřít s Investorem Smlouvu, aniž by Investorovi sdělila důvody, které ji k tomu vedly. 3. Společnost Ferratum zpřístupní Investorovi na Stránkách společnosti Ferratum a zejména na Uživatelském účtu Investora veškeré údaje o Transakci, zejména o podobě a obsahu Portfolií, celkové nominální hodnotě Portfolií, částí příslušenství, jež jsou s Pohledávkami tvořícími Portfolia postupovány a o všech dalších skutečnostech, jež souvisejí s využíváním Aplikace Intereson, realizací Transakcí a Správou Portfolií. 4. Společnosti Ferratum bylo v souvislosti s prováděním plateb při provozu Aplikace Intereson, realizaci Transakcí a Správě Portfolia vydáno ze strany České národní banky příslušné osvědčení o zápisu do registru poskytovatelů platebních služeb malého rozsahu podle ustanovení 38 Zákona o platebním styku. Česká národní banka je orgánem odpovědným za výkon dohledu ve vztahu k poskytování platebních služeb v souvislosti s plněním Smlouvy. 5. Společnost Ferratum není ve vztahu k Investorovi vázána žádnými kodexy chování ve smyslu ustanovení 1826 odst. 1 písm. e) Občanského zákoníku.

6 V. Investování do Portfolií 1. Investování do Portfolií představuje jednoduchou a efektivní možnost investování peněžních prostředků Investorů do předem vybraných a jasně definovaných souborů Pohledávek (Portfolií), jež vznikly ze Smluv o spotřebitelském úvěru, a to prostřednictvím P2P sítě v Aplikaci Intereson. 2. Okamžikem uzavření Smlouvy se Investor stane vlastníkem části Portfolia (a to způsobem popsaným níže v těchto VOP), které je tvořeno širokým spektrem různých Pohledávek, přičemž tato skutečnost může podstatným způsobem eliminovat rizika Investora z případného nesplácení dluhů z Pohledávek v Portfoliu jednotlivými Dlužníky. 3. Každé Portfolio vytvořené společností Ferratum je označeno jedinečným identifikátorem. Nabídka všech Portfolií, do kterých je možné aktuálně investovat, je Investorům průběžně dostupná v Aplikaci Intereson. 4. V souvislosti s investováním do Portfolií Společnost Ferratum Investora upozorňuje a Investor bere na vědomí následující skutečnosti: (i) Portfolia nepředstavují cenné papíry ve smyslu ustanovení 514 a násl. Občanského zákoníku; (ii) investování do Portfolií, resp. uzavírání Transakcí, nespadá pod činnosti regulované zákonem č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech; 5. Investování do Portfolií je založeno na následujících principech: (i) Investor nabývá část Portfolia na základě Smlouvy, a to postoupením částí Pohledávek, jež tvoří Portfolio (tj. konkrétně definovaný soubor Pohledávek vybraný společností Ferratum), společností Ferratum na Investora; (ii) Investor se stává Okamžikem uzavření Smlouvy vlastníkem částí všech Pohledávek, jež tvoří příslušné Portfolio, přičemž velikost částí Pohledávek odpovídá poměru mezi výší Úplaty za postoupení zaplacené Investorem za postoupení částí Pohledávek na jeho osobu, a celkovou nominální hodnotou všech Pohledávek (bez jejich příslušenství) tvořících příslušné Portfolio; (iii) Pohledávky tvořící konkrétní Portfolia, resp. jejich části, jsou postupovány na Investora za jejich nominální hodnotu a pouze s částí příslušenství a práv, jež s předmětnými Pohledávkami, jejichž části jsou Smlouvou postupovány na Investora, souvisí, a to pouze s v Portfoliu specifikovaným úrokem z nominální hodnoty postupovaných Pohledávek; 6. Investor bere na vědomí, že předmětné Pohledávky včetně nároku na úrok tvořící konkrétní Portfolia, jsou ve smyslu ustanovení 1885 odst. 1 věty druhé Občanského zákoníku nejisté. I s ohledem na tuto skutečnost se smluvní strany výslovně dohodly, že na jejich závazkový vztah založený touto Smlouvou se neuplatní ustanovení 1885 odst. 1 věty první Občanského zákoníku a že tedy společnost Ferratum není jakkoli Investorovi odpovědna za dobytnost

7 příslušných Pohledávek, resp. jejich částí a příslušenství. Společnost Ferratum tak není odpovědná za jakékoli prodlení či nesplacení dluhů z Pohledávek ze strany Dlužníků. 7. Společnost Ferratum neposkytuje a ani není povinna poskytovat Investorovi jakékoli rady a doporučení ve vztahu ke skutečnosti, zdali Investor má uzavřít Smlouvu, tj. nabýt část Pohledávek tvořících jednotlivá Portfolia. Rozhodnutí o tom, zdali tak Investor učiní, je zcela na jeho uvážení. Pokud Investor nemá příslušné odborné znalosti dané problematiky, měl by otázky spojené podstatou a povahou realizace Transakcí a Správy Portfolia konzultovat s právními, finančními a/nebo daňovými odborníky, a to před samotným uzavřením Smlouvy. Rizikovost investování do Portfolií spočívá zejména v možném prodlení či nesplácení dluhů z Pohledávek ze strany Dlužníků, které může podstatným způsobem ovlivnit návratnost investice učiněné Investorem. 8. Investor dále bere na vědomí, že společnost Ferratum se nikterak nezaručuje a není jakkoli odpovědna za důvěryhodnost, bonitu a platební schopnost jednotlivých Dlužníků a návratnost investice vynaložené Investorem na nabytí části Portfolia. 9. Vzhledem ke skutečnosti, že služby Správy Portfolia jsou Investorům poskytovány výlučně společností Ferratum, resp. společností Ferratum Bank Limited, se smluvní strany dohodly na vyloučení aplikace ustanovení 1880 odst. 2 Občanského zákoníku, a společnost Ferratum tak není povinna Investorovi (po dobu trvání jejího závazku poskytovat služby Správy Portfolia) vydat doklady a informace potřebné k uplatnění Pohledávek, resp. jejich částí. 10. Smluvní strany se dále výslovně dohodly, že Investor není oprávněn postoupit části Pohledávek tvořících konkrétní Portfolia, které na něj byly společností Ferratum postoupeny na základě Smlouvy, na jakoukoli třetí osobu. 11. Portfolia mohou být v různých měnách. V takovém případě je Investor povinen uhradit Úplatu za postoupení v měně Portfolia. 12. Jakákoliv částka splatná podle Smlouvy společnosti Ferratum se považuje za splacenou připsáním na Účet společnosti Ferratum, pokud byla Investorem řádně identifikována uvedením variabilního symbolu, který odpovídá specifickému číslu přidělenému Investorovi společností Ferratum. Pokud společnost Ferratum obdrží od Investora platbu, kterou nelze identifikovat, tato platba se považuje za přijatou až okamžikem její identifikace. Commented [-1]: Kdy jej obdrží? VI. Smlouvy, její uzavření a další podmínky 1. Společnost Ferratum na základě uzavřené Smlouvy postoupí Investorovi části Pohledávek ze Smluv o spotřebitelském úvěru, včetně stanoveného úroku, jež jsou součástí souboru Pohledávek, tj. Portfolia blíže specifikovaného v Podrobné specifikaci o investici, která se zobrazí Investorovi v Uživatelském účtu po výběru investice, za úplatu ve výši odpovídající nominální hodnotě výše nabývané části Pohledávek a Investor tuto část souboru Pohledávek uzavřením Smlouvy přijímá. Velikost částí Pohledávek dle předchozí věty odpovídá poměru mezi výší Úplaty

8 za postoupení zaplacené Investorem za postoupení částí Pohledávek na jeho osobu, a celkovou nominální hodnotou všech Pohledávek (bez jejich příslušenství) tvořících Portfolio. 2. K uzavření Smlouvy, na základě které Investor nabyde Pohledávky z Portfolia, dochází v okamžiku, kdy Investor poté, co v Aplikaci Intereson provedl výběr Portfolia a obdržel SMS zprávou od společnosti Ferratum ověřovací kód, zadal v Aplikaci Intereson obdržeý ověřovací kód a potvrdil investici kliknutím na Potvrdit investici. 3. Za nabytí Pohledávek je Investor povinen uhradit společnosti Ferratum Úplatu za postoupení, a to nejpozději do konce kalendářního měsíce, ve kterém došlo k uzavření Smlouvy. Smlouva nenabude účinnosti dříve, než Investor řádně zaplatí Úplatu za postoupení. V případě, že Investor neuhradí Úplatu za postoupení ve lhůtě dle první věty tohoto odstavce, dochází k automatickému ukončení Smlouvy. Společnost Ferratum o úhradě Úplaty za postoupení Investora vyrozumí. Investor bere na vědomí a souhlasí s tím, že společnost Ferratum může na úhradu Úplaty za postoupení použít finanční prostředky evidované na Investorském účtu za situace, kdy Investor složil finanční prostředky před uzavřením Smlouvy anebo již na základě realizovaných Transakcí obdržel na Investorský účet splátky dluhů Dlužníků dle čl. VII. těchto VOP. 4. Pohledávky, resp. jejich poměrná část, jsou na Investora postupovány pouze s částí příslušenství v podobě výplaty úroku ve výši specifikované v Podrobné informaci o investici. Úrok z Pohledávek, na který má Investor nárok, počíná běžet od prvního dne kalendářního měsíce, ve kterém došlo k uzavření Smlouvy. Investor bere na vědomí, že ustanovení 1880 odst. 1 Občanského zákoníku se neaplikuje. 5. Společnost Ferratum si vyhrazuje právo oznámit Investorovi nejpozději do konce kalendářního měsíce, ve kterém došlo k uzavření Smlouvy, že od Smlouvy odstupuje. V takovém případě Investor nenabude části Pohledávek z Portfolia a nebude povinen uhradit Úplatu za postoupení. V případě, že k Úplatě za postoupení již došlo, budou peněžní prostředky v plné výši odpovídající Úplatě za postoupení připsány na Investorský účet, anebo na Bankovní účet Investora, pokud o to Investor společnost Ferratum požádá. VII. Správa Portfolia 1. Společnost Ferratum se zavazuje poskytovat Investorům služby Správy Portfolia uvedené v článku VII.2 těchto VOP za Úplatu za správu Portfolia ve výši uvedené v Podrobné specifikaci o investici. Společnost Ferratum, resp. společnost Ferratum Bank Limited, je jedinou osobou, která bude provádět Správu Portfolia. 2. Služby správy Portfolia zahrnují následující činnosti/služby: (i) výběr finančních plnění zaplacených Dlužníky jakožto splátek jejich dluhů (spotřebitelských úvěrů) vyplývajících z Pohledávek tvořících konkrétní Portfolia, a to na Účet Investora; (ii) zasílání vybraných splátek dluhů (spotřebitelských úvěrů) od Dlužníků na bankovní účty Investorů, pokud o to Investor společnost Ferratum požádá; (iii) vymáhání dlužných Pohledávek po době splatnosti;

9 (iv) zajištění prodeje Pohledávek po uběhnutí doby splácení Portfolia. 3. Investoři, jakožto vlastníci částí Pohledávek tvořících konkrétní Portfolio, mají nárok na příchozí platby ze strany Dlužníků, tj. jejich splátky dluhů (spotřebitelských úvěrů) z Pohledávek, v poměru jejich podílu na celkové hodnotě Pohledávek tvořících konkrétní Portfolio. Části příslušných Pohledávek, jež jsou vlastněny konkrétním Investorem, jsou zcela samostatné a nezávislé na ostatních částech Pohledávek vlastněných jinými Investory. 4. Společnost Ferratum, resp. společnost Ferratum Bank Limited, se zavazuje evidovat vybrané splátky dluhů (spotřebitelských úvěrů) na Investorském účtu. Pro vyloučení pochybností smluvní strany uvádí, že Investorovi bude vyplácena část vybraných splátek dluhů (spotřebitelských úvěrů) v předcházejícím kalendářním měsíci odpovídající podílu jím zaplacené Úplaty za postoupení na celkové nominální hodnotě všech Pohledávek (bez jejich příslušenství) tvořících příslušné Portfolio a odpovídající rozsahu nabytého příslušenství Pohledávek. 5. V případě, že Investor požádá společnost Ferratum o výplatu splátek dluhů Dlužníků, vyplatí společnost Ferratum vybrané splátky z Investorského účtu na bankovní účet Investora uvedený v Okamžiku registrace. 6. Společnost Ferratum je povinna jednou měsíčně, vždy nejpozději k 20. dni následujícího měsíce, zaslat Investorovi vyúčtování příchozích plateb ze strany Dlužníků (splátek jejich dluhů z Pohledávek tvořících konkrétní Portfolio) za předchozí kalendářní měsíc, a to ve vztahu k částem Pohledávek vlastněných daným Investorem. 7. Investor se zavazuje za poskytování služeb Správy Portfolia zaplatit společnosti Ferratum Úplatu za správu Portfolia. Investor výslovně souhlasí, že společnost Ferratum je oprávněna započíst svoji pohledávku z Úplaty za správu Portfolia oproti pohledávce Investora dle článku VII.5 těchto VOP. 8. Smluvní strany výslovně uvádí, že služba Správy Portfolia je společností Ferratum poskytována na základě žádosti Investora ve smyslu ustanovení 1886 Občanského zákoníku a za podmínek uvedených ve Smlouvě a v těchto VOP. Za tímto účelem uděluje Investor společnosti Ferratum okamžikem Uzavření Smlouvy plnou moc k provádění a poskytování služeb Správy Portfolia. 9. Služba Správy Portfolia je Investorovi poskytována ode dne uhrazení Úplaty za postoupení Investorem společnosti Ferratum. 10. Investor dále bere na vědomí, že jakékoli příjmy/výnosy pocházející z příslušenství Pohledávek, tj. úroků, jsou nezdaněny, a je tedy povinností Investora tyto příjmy výnosy zdanit v souladu s příslušnými platnými právními předpisy. 11. V případě, že společnost Ferratum nevymůže Pohledávky do 90 po Době splatnosti, zajistí společnost Ferratum jejich prodej třetím osobám, s čímž Investor výslovně souhlasí. Za tímto účelem uděluje Investor společnosti Ferratum okamžikem Uzavření Smlouvy plnou moc k prodeji Pohledávek a veškerým právním jednáním, která s prodejem Pohledávek souvisí. Výtěžek

10 z prodeje, po započtení Úplaty za správu Portfolia, bude Investorovi poukázán na Investorský účet. VIII. Další práva a povinnosti stran 1. Investor je povinen neprodleně oznámit společnosti Ferratum změny jakýchkoliv údajů, které poskytl během Registrace, a to nejpozději do 3 dnů po provedených změnách. Údaje uvedené Investorem v jeho Uživatelském účtu bude společnost Ferratum vždy považovat za aktuální a správné. 2. Investor má právo, v souladu s ustanovením 1829 a násl. Občanského zákoníku, odstoupit od Smlouvy bez udání důvodu ve lhůtě čtrnácti dnů od Okamžiku uzavření, a to písemně, formou doporučeného dopisu zaslaného na adresu společnosti Ferratum. V případě odstoupení Investora dle tohoto článku je společnost Ferratum povinna vrátit Investorovi bez zbytečného odkladu, nejpozději do čtrnácti dnů od odstoupení od Smlouvy, všechny peněžní prostředky, které od něho na základě Smlouvy přijala. Investor je povinen společnosti Ferratum uhradit poměrnou část Úplaty za správu Porfolia, pokud již bylo ze strany společnosti Ferratum (resp. společnosti Ferratum Bank Limited) započato s plněním této služby. Součástí těchto VOP je vzorový formulář pro odstoupení od Smlouvy (článek 14 těchto VOP). 3. Společnost Ferratum má, mimo jiné, právo odstoupit od Smlouvy v následujících případech: (i) dle článku VI. 5 těchto VOP; (ii) jakékoliv údaje poskytnuté společnosti Ferratum Investorem se ukáží jako nepřesné, nepravdivé nebo v jakémkoliv ohledu zavádějící; (iii) u kteréhokoliv soudu bude vůči Investorovi podán insolvenční návrh; (iv) Investor odvolá svůj souhlas udělený podle článku IX. těchto VOP. 4. Pro vyloučení pochybností smluvní strany výslovně uvádí, že odstoupení společnosti Ferratum od Smlouvy v souladu s článkem VII.3 těchto VOP je s účinky ex nunc (tj. k okamžiku ukončení Smlouvy), zatímco odstoupení Investora od Smlouvy v souladu s článkem VII.2 těchto VOP je s účinky ex tunc (tj. Smlouva se ruší od počátku). 5. Zaplacení jakékoliv smluvní pokuty stanovené ve Smlouvě nezbavuje Investora povinnosti splnit povinnosti a dluhy vzniklé na základě Smlouvy (včetně jejich příloh), ani povinnosti nahradit společnosti Ferratum případnou škodu v této souvislosti vzniklou. 6. Při použití komunikačních prostředků stranami Smlouvy v průběhu trvání Smlouvy není společnost Ferratum odpovědna za jakoukoliv ztrátu, která byla způsobena selháním pošty, elektronických nebo jiných komunikačních prostředků a technických zařízení, která zabezpečují příslušné služby společnosti Ferratum, včetně, ale nikoli výhradně, selhání komunikačních prostředků, internetové stránky, systémů výměny elektronických dat a platebních systémů (včetně elektronického bankovnictví).

11 7. Práva a povinnosti smluvních stran ohledně práv z vadného plnění se řídí příslušnými obecně závaznými právními předpisy, zejména ustanovením 1885 Občanského zákoníku, a článkem XII. těchto VOP. IX. Poučení o zpracování a souhlas se zpracováním osobních údajů Investorů 1. Investor bere na vědomí, že společnost Ferratum zpracovává informace a údaje týkajících se jeho osoby, které společnosti Ferratum poskytl nebo za trvání smluvního vztahu mezi Investorem a společností Ferratum poskytne, a to pro účely uvedené v článku VIII.5 těchto VOP, zejména pak k plnění povinností dle Smlouvy. Osobními údaji ve smyslu tohoto článku se rozumí zejména identifikační údaje Investora (jméno, příjmení, datum a místo narození, adresa trvalého pobytu, číslo osobního dokladu, rodné číslo, státní občanství), kontaktní údaje ( ová adresa, telefonní číslo, číslo bankovního účtu) a biometrické údaje (fotokopie osobního dokladu s fotografií Investora). Commented [-2]: Chcete ponechat nebo můžeme vypustit, když se nebude ověřovat OP? 2. Investor uděluje Okamžikem registrace společnosti Ferratum výslovný souhlas s dobrovolným zpracováním Osobních údajů včetně citlivých osobních údajů ve smyslu Zákona o ochraně osobních údajů, které Investor společnosti Ferratum poskytl v souvislosti s ověřením totožnosti při Registraci dle těchto VOP a užíváním Aplikace Intereson a dále pak souhlas se zpracováním Osobních údajů pro marketingové účely či propagaci služeb společnosti Ferratum. U povinného poskytnutí údajů v souvislosti s plněním zákonných povinností společnosti Ferratum bere Investor na vědomí, že odmítnutí poskytnutí těchto údajů má za následek nemožnost poskytnutí služeb dle Smlouvy ze strany společnosti Ferratum. 3. Okamžikem registrace Investor uděluje společnosti Ferratum výslovný souhlas k užití svého rodného čísla pro účely uvedené v článku VIII.5 těchto VOP. 4. Okamžikem registrace Investor dále uděluje společnosti Ferratum výslovný souhlas se získáním a následným zpracováním fotokopie občanského průkazu a/nebo cestovního dokladu, a to jedním nebo více z následujících způsobů: (i) opatření kopie pověřeným pracovníkem společnosti Ferratum, respektive spolupracující kurýrní služby, pro potřeby společnosti Ferratum; (ii) snímek občanského průkazu a/nebo cestovního dokladu prostřednictvím webové kamery ovládané Investorem; (iii) upload kopie občanského průkazu a/nebo cestovního dokladu, kterou Investor předtím vytvořil jiným způsobem; (iv) odeslání společnosti Ferratum kopie občanského průkazu a/nebo cestovního dokladu vytvořené Investorem em. Investor uděluje souhlas s tím, aby společnost Ferratum zpracovávala veškeré Osobní údaje pro účely identifikace Investora a pro účely archivace (zejména z důvodů řízení a plnění povinností na základě Smlouvy a/nebo v souvislosti s ní). 5. Investor bere na vědomí, že společnost Ferratum Osobní údaje zpracovává v rozsahu, v jakém mu byly ze strany Investora poskytnuty v souvislosti s Registrací, návrhem Smlouvy či s jakýmkoli jiným právním vztahem existujícím mezi Investorem a společností Ferratum nebo v rozsahu, v jakém je společnost Ferratum shromáždila v souladu s obecně závaznými právními předpisy jinak, a že společnost Ferratum zpracovává tyto Osobní údaje k:

12 (i) účelu uvedenému v článku IX.1 těchto VOP; (ii) účelu jednání o uzavření Smlouvy a plnění práv a povinností z uzavřené Smlouvy, včetně zejména realizace Transakcí a poskytování služeb Správy Portfolia; (iii) účelu vedení Uživatelského účtu Investora; (iv) účelu ochrany důležitých zájmů účastníků Smlouvy nebo jiných dotčených osob; (v) účelu oprávněného zveřejňováni Osobních údajů v souladu s platnou právní úpravou; (vi) účelu plnění zákonných povinností týkajících se povinné identifikace osob v souvislosti s opatřeními proti legalizaci výnosů z trestné činnosti na základě Zákona AML; (vii) účelu předávání jména, příjmení a adresy za účelem nabízení produktů a služeb v souladu s obecně závaznými právními předpisy. 6. Investor dále prohlašuje, že souhlas dle tohoto článku IX. těchto VOP uděluje dobrovolně, a to na dobu určitou počínaje Okamžikem registrace a konče uplynutím doby 10 let od zániku veškerých závazků vzniklých mezi Investorem a společností Ferratum na základě a/nebo v souvislosti se Smlouvou. 7. Investor je oprávněn svůj souhlas dle tohoto článku VOP odvolat. 8. Investor se zavazuje Osobní údaje pravidelně aktualizovat a je oprávněn požadovat, aby společnost Ferratum provedla opravu nepřesných či nesprávných Osobních údajů. 9. Investor prohlašuje, že byl v souladu s ustanovením 11 Zákona o ochranně osobních údajů řádně informován o podmínkách zpracovávání Osobních údajů a bere na vědomí zejména poučení o: (i) tom, že sdělení Osobních údajů je podmínkou Registrace a uzavření Smlouvy; (ii) právu na informace od společnosti Ferratum o tom, jak jsou jeho Osobní údaje zpracovávány (může být zpoplatněno do výše nákladů na poskytnutí informace); (iii) tom, že pokud dojde ze strany společnosti Ferratum k porušení povinností uložených Zákonem o ochranně osobních údajů, má právo při splnění zákonných podmínek žádat společnost Ferratum, (a) aby se společnost Ferratum zdržela protiprávního jednání a odstranil závadný stav, (b) byla provedena oprava Osobních údajů tak, aby byly správné a přesné, (c) aby byly Osobní údaje zablokovány a/nebo zlikvidovány, pokud to neodporuje jiným právním předpisům; (iv) o právu obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů. 10. Investor dále souhlasí s tím, že jakákoliv komunikace probíhající mezi ním a společností Ferratum může být zaznamenána prostřednictvím technických prostředků umožňujících její zaznamenání, uchování a reprodukci. 11. Společnost Ferratum je oprávněna pověřit zpracováním Osobních údajů třetí osobu, jakožto zpracovatele. 12. Investor poskytuje Souhlas se zpracováním Osobních údajů dle tohoto článku Všeobecných obchodních podmínek též společnosti Ferratum Bank Limited, resp. souhlasí s předáním a zpracováním Osobních údajů společností Ferratum Bank Limited (jakožto osoby pověřené

13 Správou Portfolia na základě smluvního vztahu se společností Feratum), a to pouze a výhradně k účelu provádění Správy Portfolia a v rozsahu nezbytném pro naplnění tohoto účelu. 13. Investor souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je možné provést Registraci a Transakci na Stránkách společnosti Ferratum a plnit závazky společnosti Ferratum ze Smlouvy, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač Investora, může Investor souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat. X. Uživatelský účet 1. Investor Registrací v Aplikaci Intereson souhlasí, že bude poskytovat společnosti Ferratum aktuální, pravdivé a úplné informace, zejména při jeho Registraci a dále pro potřeby realizace Transakcí v rámci Aplikace Intereson a plnění Smlouvy. Údaje uvedené v Uživatelském účtu je Investor při jakékoliv jejich změně povinen aktualizovat. Údaje uvedené Investorem v Uživatelském účtu jsou společností Ferratum považovány za správné. Dále Investor souhlasí s tím, že bude používat pouze jeden Uživatelský účet a nebude používat Uživatelské účty zřízené pro jiné Investory. 2. Investor je povinen neumožnit přístup ke svému Uživatelskému účtu třetím osobám, jakož i třetím osobám nesdělovat jakékoli informace týkající se jeho Uživatelského účtu. 3. Investor prohlašuje, že jím zaslané peněžní prostředky sloužící k úhradě Úplaty za postoupení, Úplaty za správu Portfolia a/nebo jakékoli jiné platby na základě Smlouvy nepocházejí z výnosů z trestné činnosti a účelem realizace Transakcí není legalizace výnosů z trestné činnosti či provedení transakcí směřujících k podpoře nebo financování terorismu ve smyslu příslušných ustanovení Zákona AML. Investor v této souvislosti bere na vědomí, že společnost Ferratum postupuje podle Zákona AML. 4. Investor je povinen vždy kontrolovat, že se připojuje k Aplikaci Intereson prostřednictvím protokolu https, která se prokáže platným certifikátem. V případě, že Investorův prohlížeč hlásí neplatný certifikát Aplikace Intereson, je jakýkoli další postup na takovéto internetové stránce zásadním rizikem ze strany Investora a je prováděn na jeho odpovědnost. 5. V případě, že Investor zjistí jakékoli jednání ohrožující jeho Uživatelský účet, zejména pokud jde o zneužití Uživatelského účtu Investora, přístupových údajů či hesla, je povinen bezodkladně o takové skutečnosti či jednání vyrozumět společnost Ferratum. 6. Pokud společnost Ferratum zaznamená na Investorově Uživatelském účtu podezřelou činnost, zejména pokud by bylo zjištěno, že Uživatelský účet je využíván pro legalizaci výnosů z trestné činnosti ve smyslu Zákona AML, byl použit přímo při páchání trestné činnosti anebo v souvislosti s páchanou trestní či jakoukoli jinou protizákonnou činností, je Investor povinen bezodkladně poskytnout společnosti Ferratum vysvětlení a případně i součinnost k odstranění zjištěných nedostatků a přijetí opatření na odstranění závadného stavu, pokud sám Investor bezodkladně nezjedná nápravu. Investor v této souvislosti bere na vědomí, že společnost Ferratum je v

14 takovém případě povinna vyrozumět příslušné orgány a znemožnit Investorovi dále využívat jeho Uživatelský účet. 7. Společnost Ferratum si vyhrazuje právo na zablokování přístupu Investora k jeho Uživatelskému účtu na nezbytnou dobu v těchto případech: (i) kdy společnost Ferratum zjistí porušení Všeobecných obchodních podmínek Investorem nebo podezřelou činnost na Uživatelském účtu Investora nebo Investor neprovede povinné ověření Uživatelského účtu; (ii) kdy došlo k pokusu o získání neoprávněného přístupu k Aplikaci Intereson Investora překonáním zabezpečení softwaru omezujícího používání nebo chránící jakýkoliv obsah; (iii) vzniku neočekávaných provozních potíží, včetně oprav, úprav a aktualizace Aplikace Intereson; (iv) rozhodnutí soudů, státního zastupitelství, policie, orgánů státní moci a správy, jakož i jiných orgánů, které budou mít pravomoc tak společnosti Ferratum nařídit. Za případné škody, vzniklé zablokováním přístupu Investora k Uživatelskému účtu z výše uvedených důvodů, nenese společnost Ferratum žádnou odpovědnost. Společnost Ferratum odblokuje/zpřístupní Investorovi jeho Uživatelský účet bez zbytečného odkladu poté, co pominou výše uvedené skutečnosti, které byly důvodem zablokování Uživatelského účtu. 8. Pro využívání Aplikace Intereson je Investor povinen nechat si svůj Uživatelský účet ověřit postupem stanoveným společností Ferratum, a to zejména předložením kopie osobního dokladu prokazujícího totožnost Investora. V případě, že Investor ověření odmítne nebo nedodá potřebné osobní doklady, společnost Ferratum Investorovi přístup do Aplikace Intereson neumožní. XI. Důvěrnost 1. Veškeré informace o Investorovi obdržené společností Ferratum v souvislosti se Smlouvou jsou považovány za důvěrné. Informace o Investorovi společnost Ferratum poskytuje pouze dle požadavků platných právních předpisů v České republice. 2. Investor k Okamžiku registrace potvrzuje a souhlasí s tím, že společnost Ferratum přidá ke své databázi Osobní údaje Investora, jež má k dispozici (veškeré údaje, které Investor poskytl při Registraci, nebo které společnost Ferratum získala v souvislosti se Smlouvou). Investor souhlasí s tím, že tyto údaje budou moci být předány třetím osobám, které přímo nebo nepřímo získají podstatnou účast ve společnosti Ferratum nebo v nichž společnost Ferratum získala přímou nebo nepřímou účast. 3. Společnost Ferratum má právo bez dalšího poskytnout informace o Investorovi společnostem ve skupině společnosti Ferratum (tj. ostatním společnostem, jež se společností Ferratum tvoří

15 koncern) a obchodním partnerům společnosti Ferratum zajišťujícím zpracování Osobních údajů Investora. XII. Reklamace 1. V případě, že na straně Investora dojde ke zjištění jakýchkoliv nestandardních okolností, zejména zcizení či zneužití přístupových údajů k Uživatelskému účtu, osobních dokladů, zařízení pro elektronickou komunikaci nebo jakýchkoliv jiných událostí, které ovlivnily nebo by mohly ovlivnit bezpečnost či správnost prováděných Transakcí, je Investor povinen o takových skutečnostech neprodleně informovat společnost Ferratum. 2. Reklamace Investora musí být učiněna písemně a musí být bez zbytečného odkladu doručena společnosti Ferratum nejpozději do 14 dnů od provedení Transakce či výskytu události dle článku XII.1 těchto VOP na Uživatelském účtu Investora. 3. Společnost Ferratum je povinna reklamaci Investora vyřídit do 30 dnů od jejího doručení. 4. Společnost Ferratum neodpovídá za zneužití Uživatelského účtu nebo přístupových hesel k němu. Společnost Ferratum neodpovídá za škody či jiné újmy vzniklé ztrátou nebo zneužitím hesla pro komunikaci s Uživatelským účtem v Aplikací Intereson. XIII. Ostatní ujednání 1. Uzavřením Smlouvy Investor souhlasí, že veškerá příslušná oznámení a další sdělení mu mohou být zasílána elektronicky prostřednictvím Uživatelského účtu v Aplikaci Intereson (do schránky určené v Uživatelském účtu pro zasílání oznámení a sdělení), em nebo SMS zprávou nebo jiným komunikačním prostředkem sjednaným pro tento účel. Oznámení doručená výše uvedeným způsobem se považují za obdržená v tentýž den, kdy byla odeslána, s výjimkou sdělení odeslaných poštou, kterážto se budou považovat za obdržená pět kalendářních dnů po jejich odeslání. Veškeré SMS zprávy zaslané Investorem musí obsahovat přesné informace a musí být v přesném znění, jak je požaduje společnost Ferratum. Aktuálně požadovaný obsah a znění jsou k dispozici na Stránkách společnosti Ferratum. Informace o správném obsahu a znění SMS zpráv poskytuje také klientský centrum společnosti Ferratum telefonicky na čísle uvedeném výše nebo písemně na ové adrese uvedené výše. V případě, že dojde ke změnám požadavků, bude o nich Investor informován. 2. Pokud některé ustanovení VOP je nebo se stane v jakémkoli ohledu protiprávním, neplatným nebo nevymahatelným podle jakéhokoli práva, nebude tím dotčena ani oslabena platnost a vymahatelnost ostatních ustanovení Smlouvy. 3. Smluvní strany se dohodly na vyloučení ustanovení 1978 Občanského zákoníku, tedy že marné uplynutí lhůty k plnění nemá ani v případě, kdy je taková dodatečná lhůta označena jako konečná, za následek automatické odstoupení od Smlouvy.

16 4. Investor tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 Občanského zákoníku. 5. Smluvní strany výslovně vylučují použití ustanovení 582 odst. 2, 1732 odst. 2, 1748, 1765 odst. 1, 1766 a 1793 odst. 1 Občanského zákoníku. 6. Investor potvrzuje, že si je vědom povahy a hodnoty plnění, která si smluvní strany mají poskytnout podle Smlouvy, souhlasí s podmínkami těchto plnění, prohlašuje, že nejde o plnění, která by vůči sobě byla v hrubém nepoměru a vzdává se práva požadovat zrušení Smlouvy z důvodu hrubého nepoměru plnění. 7. Pokud se po uzavření Smlouvy změní okolnosti tak, že se plnění Investora podle Smlouvy stane obtížnější, např. v důsledku zhoršení finanční situace Investora nebo v důsledku změny situace na finančních trzích, přebírá na sebe Investor nebezpečí takové změny okolností a taková změna nemá vliv na jeho dluhy a povinnosti ze Smlouvy. 8. Smlouva je závazná i pro právní nástupce smluvních stran. Investor je oprávněn své pohledávky ze Smlouvy postoupit třetí osobě jen s předchozím písemným souhlasem společnosti Feratum. Společnost Ferratum je oprávněna své pohledávky ze Smlouvy postoupit třetí osobě i bez souhlasu Investora. 9. Smluvní strany se výslovně dohodly, že Investor není oprávněn Pohledávky, resp. části Pohledávek, tvořící Portfolio, jež na něj byly postoupeny Smlouvy, postoupit na jakoukoli třetí osobu. 10. Pokud smluvní strany nejsou schopné vyřešit jakýkoliv spor vzniklý v souvislosti se Smlouvou smírně, budou příslušnými k projednání tohoto sporu (včetně sporů týkajících se nesmluvních nároků v souvislosti se Smlouvou) obecné soudy České republiky. Investor je oprávněn požadovat i řešení sporů Finančním arbitrem České republiky, se sídlem Praha 2, Legerova 69, PSČ , a to v případě sporu souvisejícím s poskytováním platebních služeb společností Ferratum. Dozor nad dodržováním povinností společnosti Ferratum dle této Smlouvy provádí též Česká obchodní inspekce, a to dle příslušných ustanovení Zákona o ochraně spotřebitele. 11. Tyto VOP jsou volně přístupné na Stránkách společnosti Ferratum. XIV. Vzorový formulář pro odstoupení od Smlouvy Tento formulář vyplňte a pošlete zpět pouze v případě, že chcete odstoupit od Smlouvy. Oznámení o odstoupení od smlouvy Adresát: Ferratum Czech s.r.o., IČO: , se sídlem Pekařská 621/7, Jinonice, Praha 5 Oznamuji, že tímto odstupuji od Smlouvy o postoupení části souboru pohledávek a jejich správě uzavřené dne mezi mnou a společností Ferratum Czech s.r.o.

17 Jméno a příjmení spotřebitele:... Adresa spotřebitele:.. Datum: Podpis:.

Všeobecné obchodní podmínky platné ode dne

Všeobecné obchodní podmínky platné ode dne Všeobecné obchodní podmínky platné ode dne 01.6.2016 Smlouvy o postoupení části souboru pohledávek a jejich správě I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky společnosti Ferratum Czech s.r.o.,

Více

Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. společně se souhlasem se zpracováním osobních údajů

Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. společně se souhlasem se zpracováním osobních údajů Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. společně se souhlasem se zpracováním osobních údajů Tyto Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o., (dále jen Registrační podmínky ) tvoří

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, 100 00 identifikační číslo: 05223300 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. Tyto Všeobecné obchodní podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. (dále jen VOP") tvoří nedílnou součást smlouvy a vymezují vztahy mezi věřitelem

Více

Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam:

Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam: Obchodní podmínky Smlouvy o úvěru Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam: Aplikace znamená software provozovaný na zařízeních Zprostředkovatele, jehož prostřednictvím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4 OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, 149 00 Praha 4 identifikační číslo: 471 22 099 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 DEFINICE POJMŮ Není-li výslovně stanoveno jinak, mají pojmy s velkým počátečním písmenem obsažené v těchto VOP nebo ve Smlouvě o Půjčce následující význam: 1.1 Dlužník znamená

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

Obchodní podmínky Smlouvy o úvěru. Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam:

Obchodní podmínky Smlouvy o úvěru. Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam: Obchodní podmínky Smlouvy o úvěru Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam: Celková splatná částka znamená celkovou splatnou částku uvedenou ve Smlouvě. Den

Více

TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi:

TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi: Smlouva o zápůjčce TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi: COOL CREDIT, s.r.o., se sídlem Na Příkopě 988/31, Staré Město, 110 00 Praha 1, IČO: 021 12 621, zapsanou v obchodním rejstříku

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ).

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ). OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LINOŽ s.r.o. se sídlem:ul. Biskupcova 1643/37 Žižkov, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 27533646 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. platné ode dne [ ]

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. platné ode dne [ ] 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY platné ode dne [11. 9. 2017] Těmito Všeobecnými obchodními podmínkami ( VOP ) je upraven právní vztah mezi společností Ferratum a Klientem vzniklý na základě

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Platné od

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Platné od VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Platné od 6. 12. 2018 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Těmito Všeobecnými obchodními podmínkami ( VOP ) je upraven právní vztah mezi společností Ferratum a Klientem vzniklý na základě Rámcové

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Naviplan s.r.o. se sídlem Okružní 287, 293 01 Mladá Boleslav identifikační číslo: 24124770 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, 120 00 identifikační číslo:04600240 zapsaný v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu

Více

Obchodní podmínky Smlouvy o úvěru

Obchodní podmínky Smlouvy o úvěru Obchodní podmínky Smlouvy o úvěru Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam: Celková splatná částka znamená celkovou splatnou částku uvedenou ve Smlouvě. Den

Více

VZOR RÁMCOVÉ SMLOUVY O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

VZOR RÁMCOVÉ SMLOUVY O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU VZOR RÁMCOVÉ SMLOUVY O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU uzavřená v souladu s ust. 2395 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a zákonem č. 145/2010 Sb., o spotřebitelském úvěru a o změně některých zákonů,

Více

Rámcová smlouva o platebních službách

Rámcová smlouva o platebních službách Rámcová smlouva o platebních službách uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ), a zákona č. 284/2009

Více

Obchodní podmínky Smlouvy o úvěru. Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam:

Obchodní podmínky Smlouvy o úvěru. Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam: Obchodní podmínky Smlouvy o úvěru Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam: Celková splatná částka znamená celkovou splatnou částku uvedenou ve Smlouvě. Den

Více

Rámcová smlouva o platebních službách

Rámcová smlouva o platebních službách Rámcová smlouva o platebních službách uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ), a zákona č. 284/2009

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti ProAš z.s. se sídlem Palackého 2424/2, Aš 352 01 identifikační číslo: 22708294 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni pod spisovou značkou

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVY O ÚVĚRU PRAGUE FINANCIAL SERVICES s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVY O ÚVĚRU PRAGUE FINANCIAL SERVICES s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVY O ÚVĚRU PRAGUE FINANCIAL SERVICES s.r.o. Pojmy uvedené ve Smlouvě velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam: Celková splatná částka znamená celkovou splatnou

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH. ( Rámcová smlouva )

RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH. ( Rámcová smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH ( Rámcová smlouva ) uzavřená mezi Different money s.r.o., se sídlem Praha 6, Dejvice, Evropská 2690/17, PSČ 160 00, IČO:

Více

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku.

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku. OBCHODNÍ PODMÍNKY CzechBeast Gym Opava s.r.o. se sídlem : Nákladní 2420/47, Předměstí, 746 01 Opava identifikační číslo: 037 58 290 Spisová značka: C 61275 vedená u Krajského soudu v Ostravě Předmět podnikání:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající občanský zákoník kupní smlouva kupující webová stránka webové rozhraní obchodu

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající občanský zákoník kupní smlouva kupující webová stránka webové rozhraní obchodu OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti FOTOANGELO s. r. o. se sídlem V Jámě 699/1, 110 00, Praha 1 identifikační číslo: 06910335 zapsané v obchodním rejstříku vedeném spisová značka C 290900 vedená u Městského

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava OBCHODNÍ PODMÍNKY organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande Michaely Strnadové se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava identifikační číslo: 88655717 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí V Praze dne 1. března 2014 OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE,

Více

ÚVĚROVÁ SMLOUVA č. XXXXX

ÚVĚROVÁ SMLOUVA č. XXXXX ÚVĚROVÁ SMLOUVA č. XXXXX Tato Úvěrová smlouva je uzavřena mezi následujícími smluvními stranami: Společnost Fincapus s.r.o. IČO: 055 91 341 sídlo: Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8 společnost zapsaná

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Swinging Dogs s.r.o. se sídlem Za mototechnou 939/23, Praha 13, Česká republika, IČ: 248 256 71 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP )

Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP ) Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP ) Vymezení základních pojmů: Poskytovatel - (dále jen,,mgr. Kristýna Paulus ), IČO 71311335, sídlem, K Hájovně 129/36, 142 00 Praha 12. Klient

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Filip Veselý se sídlem Žoluděvova 1517/3, Ostrava, PSČ 700 30, identifikační číslo: 01242555 pro prodej služeb prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Zásady zpracování osobních údajů ( zásady ) určují pravidla shromažďování, zaznamenání, používání a jiného zpracování osobních údajů uživatelů/účastníků

Více

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy.

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Vratislav Pecka, Tatarkova 16, Praha 4 149 00, IČ 75534908 (dále jen prodávající ) upravují vzájemná práva

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Retailtrek a.s. IČ: 05903637, se sídlem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekolcz (pod živností Michal Nétek) se sídlem Lužická 419/14, Povel, 779 00 Olomouc, Česká republika identifikační číslo: 06333893 1 ÚVODNÍ

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Finovatis, s.r.o. se sídlem Petrská 1426/1, 110 00 Praha 1 identifikační číslo: 05056586 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel Adresa Telefonní číslo E-mailová adresa Adresa internetových

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Obchodní společnost: Závlahy-Labe s.r.o. Se sídlem: Travčice 50, Litoměřice 41201 Identifikační číslo: 25029029 Zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústi

Více

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM 148592_Příloha č.4b ZD _ Návrh Prováděcí smlouvy k RD Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY Níže uvedeného dne uzavřely obchodní společnost obchodní firma: identifikační číslo: se sídlem: zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u zastoupená: telefonní číslo:, email:

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Kultura.cz, s.r.o. se sídlem Podbělohorská 1341/23, 150 00 Praha 5 - Smíchov IČ: 29414261 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 205137

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

O B C H O D N Í P O D M Í N K Y

O B C H O D N Í P O D M Í N K Y O B C H O D N Í P O D M Í N K Y užívání portálu AUKROCITY.CZ I. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem internetových stránek www.aukrocity.cz je společnost Allegro Group s.r.o., IČ: 276 84 555, se sídlem

Více

SMLOUVA O ÚVĚRU. uzavřeli níže uvedeného dne podle 497 a násl. obchodního zákoníku a v souladu se zákonem č. 145/2010 Sb. tuto. smlouvu o úvěru č..

SMLOUVA O ÚVĚRU. uzavřeli níže uvedeného dne podle 497 a násl. obchodního zákoníku a v souladu se zákonem č. 145/2010 Sb. tuto. smlouvu o úvěru č.. SMLOUVA O ÚVĚRU č. Obchodní společnost HK Investment s.r.o., IČ 28806573 se sídlem Hradec Králové, Velké náměstí 162/5, PSČ 500 03 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci

Více

Předsmluvní formulář pro standardní informace o spotřebitelském úvěru

Předsmluvní formulář pro standardní informace o spotřebitelském úvěru Předsmluvní formulář pro standardní informace o spotřebitelském úvěru 1. Údaje o Věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel: FINFAST s.r.o., IČO: 24286168 Telefonní číslo: +420 733 787 200

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy o poskytování sázkového poradenství uzavřené prostřednictvím mobilní aplikace BETTERBET

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnost: ATLAS consulting spol. s r.o.. se sídlem: Výstavní 292/13, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava identifikační číslo: 46578706 zapsané v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám na dodávku služeb spojených se vzděláváním zaměstnanců

OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám na dodávku služeb spojených se vzděláváním zaměstnanců OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám na dodávku služeb spojených se vzděláváním zaměstnanců 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) společnosti MgC Group s.r.o., se sídlem

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU CreditPortal Holding a.s. se sídlem Argentinská 286/38, Holešovice, 170 00 Praha 7 zapsaná v obchodním rejstříku B 22003 vedená u Městského soudu

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Mgr. Michaela Rosenkranzová IČ: 868 23 990 sídlem Čsl. armády 200 253 01, Hostivice pro poskytování outdoorových a teambuildingových služeb I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU CreditPortal, a.s. se sídlem Argentinská 286/38, Holešovice, 170 00 Praha 7 zapsaná v obchodním rejstříku B 22003 vedená u Městského soudu v Praze

Více

Smlouva o poskytování překladatelských služeb

Smlouva o poskytování překladatelských služeb Smlouva o poskytování překladatelských služeb Tato smlouva o poskytování služeb se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel Adresa Telefonní číslo E-mailová adresa Adresa internetových

Více

SMLOUVU O ZÁPŮJČCE 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. ZÁPŮJČKA

SMLOUVU O ZÁPŮJČCE 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. ZÁPŮJČKA VATAONLINE s.r.o. IČ: 241 72 057 se sídlem Praha 1, Nové Město, Na Poříčí 1040/10, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 185344 (dále jen Zapůjčitel

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 183015

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti pomalý svět s.r.o. se sídlem Palackého třída 3048/124, 61200, Brno identifikační číslo: 28318579 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

Všeobecné obchodní podmínky.

Všeobecné obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky. 1.1. Tento dokument obsahuje Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) jazykové školy Jazykové studio Karlov, se sídlem provozovny v ulici Školní 2147, který je vedený pod

Více

Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek

Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek Obchodní podmínky VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro nákup zboží a/nebo služeb na internetovém slevovém portálu www.nakupvakci.cz (dále

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU [ ] [ ] Doba trvání spotřebitelského úvěru

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU [ ] [ ] Doba trvání spotřebitelského úvěru FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU 1. Údaje o věřiteli spotřebitelského úvěru Věřitel Sídlo Telefonní číslo E-mailová adresa Zprostředkovatel úvěru Adresa Telefonní číslo E-mailová

Více

Příjmení.. Datum narození... Trvalý pobyt dle občanského průkazu:. Ulice, č.p.. Obec, PSČ.. Ulice, č.p... Obec, PSČ...

Příjmení.. Datum narození... Trvalý pobyt dle občanského průkazu:. Ulice, č.p.. Obec, PSČ.. Ulice, č.p... Obec, PSČ... SMLOUVA O ZÁPŮJČCE mezi KOBLIŽEK PLZEŇ s.r.o. IČ: 290 62 543, DIC: CZ 290 625 43 Sídlo: Plzeň, Manětínská 1543/69, PSČ 323 00 vedená Krajským soudem v Plzni pod sp. zn. C 23057 Provozovna kanceláře: Plzeň,

Více

Smlouva o postupně spláceném úvěru

Smlouva o postupně spláceném úvěru Smlouva o postupně spláceném úvěru Obchodní firma: P2P finance CZ s.r.o. IČ: 03114147 se sídlem: Na Perštýně 342/1, Staré Město, 110 00 Praha 1 zápis: v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

SMLOUVA O ÚPISU DLUHOPISŮ

SMLOUVA O ÚPISU DLUHOPISŮ SMLOUVA O ÚPISU DLUHOPISŮ Obchodní společnost Ubytování Čelákovice s.r.o. vydává vlastní dluhopisy pod názvem REALITNÍ DLUHOPISY ČELÁKOVICE, a to dle emisních podmínek č. 001/2018, vydaných společností

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Úvodní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen jako "Občanský zákoník") vzájemná práva a povinnosti mezi společností

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Fyzioweb s.r.o., se sídlem B. Němcové 596/58, 370 01 České Budějovice, IČO: 5285755, DIČ: CZ05285755, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem České

Více

Obchodní podmínky BitcoinBanking

Obchodní podmínky BitcoinBanking Obchodní podmínky BitcoinBanking Nákup a prodej virtuálních měn prostřednictvím aplikace BitcoinBanking provozované společností IP wbtcb solutions, s.r.o. 1. Provozovatel 1.1. Společnost IP wbtcb solutions,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Akceptace má význam dle odstavce 3.7. cena za službu Kontrola stránek

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Akceptace má význam dle odstavce 3.7. cena za službu Kontrola stránek OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti KROUPAHELÁN advokátní kancelář, s.r.o., se sídlem Jakubská 1, 602 00 Brno, IČ 29310571, společnost zapsána v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddíle C,

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU 1. ÚDAJE O VĚŘITELI/ZPROSTŘEDKOVATELI SPOTŘEBITELSKÉHO ÚVĚRU Věřitel Adresa Telefonní číslo E-mailová adresa Adresa internetových stránek SWISS FUNDS, a.s. Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava +420

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky )

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Níže uvedené obchodní podmínky jsou platné pro nákup zboží od obchodní společnost ALTRO spol.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti SVP Invest s.r.o. se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, Žižkov, 130 00 identifikační číslo: 24687774 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PRÁVNÍ RADY uzavřená v souladu s ust. 269 odst. 2 obchodního zákoníku

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PRÁVNÍ RADY uzavřená v souladu s ust. 269 odst. 2 obchodního zákoníku SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PRÁVNÍ RADY uzavřená v souladu s ust. 269 odst. 2 obchodního zákoníku Smluvní strany si touto smlouvou sjednávají podmínky poskytnutí odborné informace právní rady. Smlouva o poskytnutí

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK Smluvní strany 1. JUDr. David Termer, IČ 40582779, se sídlem Praha 1, Opatovická 24/156, PSČ 110 00, insolvenční správce dlužníka EkoSolar s.r.o., IČ 28303172, se sídlem

Více

Všeobecné obchodní podmínky Japonského centra Brno

Všeobecné obchodní podmínky Japonského centra Brno Všeobecné obchodní podmínky Japonského centra Brno Obsah 1. POJMY A DEFINICE 2. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 3. POSKYTOVANÉ SLUŽBY 3.1. JAZYKOVÉ KURZY 3.2. REGISTRACE NA ZKOUŠKU JLPT 4. OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ A OBJEDNÁVKA

Více

uzavřená podle 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) mezi

uzavřená podle 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) mezi Strana 1 z 6 SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY uzavřená podle 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) Jméno a příjmení: Jméno Uživatele:

Více

Smlouva o jednorázově splatném úvěru č. [ ]

Smlouva o jednorázově splatném úvěru č. [ ] Smlouva o jednorázově splatném úvěru č. Obchodní firma: P2P finance CZ s.r.o. IČ: 03114147 se sídlem: Na Perštýně 342/1, Staré Město, 110 00 Praha 1 zápis: v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

KOBLÍŽEK PLZEŇ s. r. o. SMLOUVA O ZÁPŮJČCE

KOBLÍŽEK PLZEŇ s. r. o. SMLOUVA O ZÁPŮJČCE SMLOUVA O ZÁPŮJČCE mezi KOBLÍŽEK PLZEŇ s.r.o. IČ: 290 62 543, DIČ: CZ 290 625 43 Telefon: 608 279 911 Sídlo: Plzeň, Manětínská 1543/69, PSČ 323 00 Email: dotazy@koblizekplzen.cz vedená Krajským soudem

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

Informace trvale přístupné spotřebiteli

Informace trvale přístupné spotřebiteli Informace trvale přístupné spotřebiteli 1. Poskytovatel trvale zpřístupní v listinné podobě, na jiném trvalém nosiči dat, nebo na svých internetových stránkách: a) své kontaktní údaje, zejména poštovní

Více

SMLOUVA O ÚVĚRU A JEHO ADMINISTRACI

SMLOUVA O ÚVĚRU A JEHO ADMINISTRACI SMLOUVA O ÚVĚRU A JEHO ADMINISTRACI I. SMLUVNÍ STRANY Jméno příjmení rodné číslo: / trvale bytem: ulice č.p., PSČ Město (dále jako Úvěrující ) a Jméno příjmení rodné číslo: / trvale bytem: ulice č.p.,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

Obchodní podmínky prodeje

Obchodní podmínky prodeje Verze: OP_02_2018 Obchodní podmínky prodeje 1. Základní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky prodeje ( OPP ) prodávajícího se ve smyslu 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( OZ ) vztahují na

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY registrační číslo:.. 0000-2014 SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY Uzavřená dle ustanovení 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jako občanský zákoník"),

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti TRAVEL BUSINESS, s.r.o se sídlem náměstí 14.října 1307/2, 150 00 Praha 5 identifikační číslo: 03288315, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

Obchodní podmínky (platné od 1. 1. 2015) 1. Smluvní vztah

Obchodní podmínky (platné od 1. 1. 2015) 1. Smluvní vztah Obchodní podmínky (platné od 1. 1. 2015) 1. Smluvní vztah 1.1. Smluvní vztah vzniká mezi osobou, která v souladu s těmito obchodními podmínkami vystaví zhotoviteli závaznou objednávku (dále jen objednatel

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi (dále jen uživatel ) a (dále jen poskytovatel ) I. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je poskytování služeb, kterými se

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK Tento dokument obsahuje VOP aplikací společnosti Imper CZ, s.r.o. Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní předkladatel, tedy společnost IMPER CZ, s.r.o.

Více

Není-li výslovně stanoveno jinak, mají pojmy obsažené v těchto VOP nebo ve Smlouvě o zápůjčce následující význam:

Není-li výslovně stanoveno jinak, mají pojmy obsažené v těchto VOP nebo ve Smlouvě o zápůjčce následující význam: Všeobecné obchodní podmínky 1.2 1 Definice pojmů Není-li výslovně stanoveno jinak, mají pojmy obsažené v těchto VOP nebo ve Smlouvě o zápůjčce následující význam: 1.1 Vydlužitel znamená fyzickou osobu,

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Společnost ABOR, s.r.o., se sídlem Poříčí nad Sázavou, Potoční 292, PSČ 257 21, IČ 284 90 517 (dále též ABOR ),, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU Orange finance s.r.o. poskytuje následující informace 1. Údaje o věřiteli Věřitel Adresa Telefonní číslo E-mailová adresa Adresa internetových stránek Orange

Více