ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE LOVKYNĚ PEREL

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE LOVKYNĚ PEREL"

Transkript

1 ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE LOVKYNĚ PEREL Pořadatel WTL GROUP A.S., KUBELÍKOVA 1124/42, PRAHA 3, Organizátor KIMBERLY-CLARK, S.R.O., KAROLINSKÁ 650/1, PRAHA-KARLÍN Doba trvání soutěže Soutěž potrvá od do Soutěžící Soutěžícím se může stát pouze fyzická osoba s trvalým pobytem na území České republiky nebo Slovenské republiky starší 15 let nebo fyzická osoba s trvalým pobytem na území České republiky nebo Slovenské republiky mladší 15 let s předchozím výslovným souhlasem zákonného zástupce, která se v Době trvání soutěže přihlásí do facebookové aplikace Lovkyně perel a povolí aplikaci přístup k požadovaným údajům (jméno, , profilová fotografie). Soutěžící je povinen respektovat tato Pravidla, dodržovat platné zákony České republiky a jednat v souladu s dobrými mravy, zejména pak soutěžit v duchu fair play. Použití nečestných a podvodných praktik k získání výhry je nepřípustné. Jakékoli porušení těchto zásad opravňuje Organizátora vyloučit příslušného Soutěžícího ze soutěže. Soutěžní aplikace Soutěžní mechanismus a princip, který určí výherce, je založen na herní aplikaci Lovkyně perel. Základními faktory rozhodujícími o výhře jsou postřeh, zručnost a bystrost, s nimiž Soutěžící plní cíl hry. Druhotně může výhře napomoci využití herních bonusů, které plynou z koupě výrobků Kotex.

2 Hra OVLÁDÁNÍ Soutěžící v 2D herním prostředí ovládá postavu Lovkyně perel (dále jen Lovkyně). Ovládání Lovkyně se děje tímto způsobem: Šipka nahoru: Pohyb lovkyně směrem nahoru Šipka dolů: Pohyb lovkyně směrem dolů Šipka vlevo: Zastaví pohyb lovkyně Šipka vpravo: Urychlí pohyb lovkyně Escape: Přerušení hry CÍL HRY A HERNÍ ŽIVOTY Cílem hry je nasbírat co nejvíc perel s co nejvyšší hodnotou. Perly mají různou hodnotu a jsou v herním poli různě rozmístěny. K jejich sebrání dojde ve chvíli, kdy se Lovkyně dotkne perly. Lovkyně se zároveň musí vyhýbat překážkám, kterými jsou skály, korály, ryby a vůbec všechny předměty bránící volnému pohybu Lovkyně vpřed. Po srážce s překážkou dochází ke ztrátě herního života. Lovkyně se dále musí každých 15 vteřin nadechnout. Pokud tak neučiní, rovněž ztrácí herní život. Aktuální zásobu vzduchu může hráč během hry sledovat na speciálním čítači. 5 vteřin před úplným vyčerpáním zásob vzduchu začne čítač varovně blikat. Nadechnutí probíhá tak, že Lovkyně vyplave k hladině a setrvá na ní tak dlouho, dokud se zásoba vzduchu neobnoví. Pokud k nadechnutí nedojde nejpozději 15 vteřin od posledního nádechu, hráč opět ztrácí herní život. Na začátku hry disponuje každý hráč třemi herními životy. V průběhu hry dostane příležitost získat další životy bonusové. Jakmile hráč ztratí poslední herní život, hra pro něj končí. ČÁSTI HRY Hra se dělí na dvě části. Úvod má tři kola. Cílem je projít úspěšně prvním, druhým i třetím kolem a nasbírat přitom alespoň bodů. Jakmile Soutěžící úspěšně dohraje třetí kolo a dosáhne hranice bodů, může pokračovat do druhé části hry, do Finále. Může ale také zkusit hrát úvod znova a vylepšit si skóre. Kdykoli se však rozhodne, že chce postoupit do Finále, může tak učinit automaticky se mu započítá nejlepší dosavadní skóre.

3 Jakmile Soutěžící přejde do Finále, ztrácí možnost vrátit se do Úvodu. Finále začíná s tolika body, kolik si jich přinesl z prvních tří kol (= jeho nejlepší dosavadní skóre). Finále má dvě kola a cílem je opět nasbírat co nejvíc perel s co nejvyšší hodnotou. Po úspěšném dokončení pátého kola se automaticky uloží herní výsledek. Soutěžící, který bude na konci daného soutěžního týdne v čele soutěžního žebříčku, vyhrává hlavní cenu: iphone4. Pro Soutěžícího, který vyhraje hlavní cenu, je soutěž uzavřena a nesmí se jí dál účastnit. Pro ostatní soutěžící žádné podobné omezení neplatí a mohou o hlavní cenu bojovat po celou dobu trvání soutěže. BOOSTERY Herní výsledek lze vylepšit využitím speciálních pomůcek ve hře, tzv. boosterů. Ty jsou následující: 1) Za pozvání jednoho facebookového přítele se v herním poli objeví bonusová perla v hodnotě 50 bodů navíc. 2) Za vložení unikátního kódu z výrobku Kotex 16 se v herním poli objeví bonusová perla v hodnotě 1000 bodů navíc. 3) Za vložení unikátního kódu z výrobku Kotex 32 se v herním poli objeví bonusové perly v hodnotě 2000 bodů navíc. 4) Za vložení unikátního kódu z výrobku Kotex 2+1 se v herním poli objeví bonusové perly v hodnotě 3000 bodů navíc. Za vložený unikátní kód ani pozvání přítele tedy Soutěžící nezíská automaticky body navíc, jeho šance na lepší skóre se však radikálně zvýší a to tím víc, čím víc boosterů bude mít. Bonusové perly za pozvání facebookových přátel se do herního pole načítají automaticky po spuštění každé nové hry. Unikátní kódy z výrobků Kotex se vkládají do speciálního formuláře, do nějž se Soutěžící dostane přes nabídku Vložit kód v Hlavním menu. Jakmile Soutěžící vloží kód/kódy a spustí hru, v herním poli se objeví perla/perly navíc v hodnotě odpovídající vloženým kódům. Rozmístění bonusových perel v herním poli je nahodilé. Bonusové perly jsou graficky zřetelně odlišené od ostatních. Přehled vložených unikátních kódů a bonusových perel se nachází v nabídce Vložit kód v Hlavním menu.

4 Unikátní kódy lze vkládat pouze před začátkem nové hry. Není tedy možné dohrát či přerušit některé herní kolo, vložit unikátní kód a poté se k rozehrané hře vrátit. Veškeré boostery se ukládají v paměti Soutěžní aplikace a při každém spuštění Nové hry se všechny bonusové perly načtou do herního pole. Na sebrání bonusových perel má tedy Soutěžící neomezený počet pokusů. Bonusové perly za pozvané facebookové přátele jsou omezeny 5 / den. Za pozvání facebookových přátel nad tento rámec Soutěžící žádné bonusové perly v herním poli nezíská. Unikátní kód z výrobku Kotex lze použít pouze jednou. Za opětovné použití téhož unikátního kódu Soutěžící žádné bonusové perly v herním poli nezíská. Organizátor soutěže má právo vyžádat si na soutěžícím předložení použitých unikátních kódů z výrobků Kotex. Výherci VÝHERCI POUKAZŮ NA ZBOŽÍ Za každých bodů nasbíraných v Době trvání soutěže získává Soutěžící poukaz na oblečení a sportovní vybavení značky Nike v hodnotě 100 Kč. Výhru Soutěžící získá po každém prvním dosažení příslušného skóre (50 000b b b atd.) a úspěšném ukončení aktuálního kola. Jakmile kolo dokončí, zobrazí se mu formulář, do kterého zadá požadované údaje a výhra mu bude posléze zaslána elektronickou poštou. VÝHERCI HLAVNÍ CENY Hlavní cenu lze vyhrát pouze ve Finále. Výhercem hlavní ceny se stává ten Soutěžící, který postoupí do Finále a na konci kteréhokoli ze soutěžních týdnů se umístí v čele soutěžního žebříčku. V případě shodného skóre se na vyšším místě žebříčku umístí ten Soutěžící, který daného výsledku dosáhl dříve. Získáním hlavní ceny končí pro Soutěžícího účast v soutěži. Pokud bude tento Soutěžící v následujícím soutěžním týdnu stále v čele soutěžního žebříčku, získává hlavní cenu Soutěžící druhý v pořadí a tak dále až do uplynutí Doby trvání soutěže. V případě, že Soutěžící získá nárok na výhru v rozporu se soutěžními Pravidly, bude diskvalifikován a výhra připadne dalšímu Soutěžícímu v pořadí.

5 Výhry Úspěšné dokončení úvodu: Neomezený počet poukazů na oblečení a sportovní vybavení značky Nike v hodnotě 100 Kč Vítězství ve Finále: v každém soutěžním týdnu jeden mobilní telefon iphone4 Kontaktování výherců a převzetí výher Podmínkou převzetí poukazů na zboží je správné vyplnění kontaktního formuláře. Poukaz bude Soutěžícímu doručen elektronicky na uvedenou ovou adresu. O výhře v druhé části hry bude Soutěžící informován em a cena mu bude doručena na domluvenou poštovní adresu. Nepřevzaté výhry propadají Pořadateli a nevzniká na ně právní nárok. Všeobecné podmínky Účastí v soutěži vyjadřuje Soutěžící svůj souhlas s pravidly soutěže a zavazuje se je plně dodržovat. Výhry v soutěži není možné vymáhat právní cestou ani alternativně plnit v penězích. Veškeré nepřevzaté výhry propadají Pořadateli soutěže. Organizátor neodpovídá za případnou poštovní či jinou dopravu výher či zpráv. Reklamace výher se uplatňuje vůči Organizátorovi soutěže. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo konečného rozhodnutí souvisejícího s konáním soutěže. Organizátor soutěže je oprávněn bez náhrady pozměnit nebo upravit pravidla soutěže či soutěž pozastavit, odvolat, anebo zrušit, či jednostranně změnit nebo doplnit její pravidla. Pravidla mohou být ve zkrácené verzi komunikována na propagačních materiálech souvisejících se soutěží, avšak tato úplná pravidla jsou považována v rámci Soutěže za jediná, úplná a konečná. Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící svůj souhlas s jejími pravidly a s tím, že Pořadatel i Organizátor soutěže jsou oprávněni bezplatně uveřejňovat jména, podobizny a obrazové či zvukové záznamy Výherců ve sdělovacích prostředcích a v propagačních materiálech Pořadatele či Organizátora, a to bezplatně po dobu 5 let od skončení této soutěže. Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící svůj souhlas s tím, že Pořadatel a Organizátor jsou oprávněni bezplatně uveřejňovat soutěžícím vytvořený soutěžní obsah ve sdělovacích prostředcích a v propagačních materiálech Pořadatele či Organizátora, a to bezplatně po dobu 10 let od skončení této soutěže.

6 Soutěžící účastí v soutěži uděluje, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů poskytnutých v rozsahu této soutěže společnosti Kimberly- Clark, s.r.o., Karolinská 650/1, Praha-Karlín, za účelem vyhodnocení soutěže a jejich dalšího marketingového zpracování. Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci Pořadatele i Organizátora a všichni zaměstnanci ze spolupracujících agentur a společností a rodinní příslušníci těchto zaměstnanců v přímé linii. V případě, že se Výhercem stane taková osoba, cena se tomuto Výherci nepředá. Tato pravidla soutěže jsou k dispozici na facebookové stránce aplikace Lovkyně perel v záložce Úplná pravidla soutěže na webové stránce kotex.cz a zároveň jsou uložena v písemné podobě v sídle Organizátora soutěže. V případě problémů či nejasností je možné obrátit se na kotex@wtl.cz, nebo na infolinku (po-pá, 10:00 17:00)

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost ECE Projektmanagement s.r.o., se

Více

Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně

Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěžního kvízu

Více

Úplná pravidla prosincové rychlosoutěže Donut worry be happy La Lorraine Vyhraj kalendář Donut worry be happy na rok 2017

Úplná pravidla prosincové rychlosoutěže Donut worry be happy La Lorraine Vyhraj kalendář Donut worry be happy na rok 2017 Úplná pravidla prosincové rychlosoutěže Donut worry be happy La Lorraine Vyhraj kalendář Donut worry be happy na rok 2017 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel zimní rychlosoutěže Donut

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku (dále jen soutěž

Více

Pravidla soutěžní aplikace se vstupenkami na LUMINARIUM

Pravidla soutěžní aplikace se vstupenkami na LUMINARIUM Pravidla soutěžní aplikace se vstupenkami na LUMINARIUM ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem facebookové soutěže je společnost ECE Projektmanagement Praha

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj pivo na rok zdarma.

Úplná pravidla soutěže Vyhraj pivo na rok zdarma. Úplná pravidla soutěže Vyhraj pivo na rok zdarma. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj pivo na rok zdarma (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který

Více

Pravidla soutěže. Klobáskobraní 2015. Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Klobáskobraní 2015 (dále jen soutěž)

Pravidla soutěže. Klobáskobraní 2015. Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Klobáskobraní 2015 (dále jen soutěž) Pravidla soutěže Klobáskobraní 2015 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Klobáskobraní 2015 (dále jen soutěž) Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Kvíz o jablkách (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KUP PRODUKTY JACOBS A VYHRAJ! 28. 5. - 1. 7. 2018 1) POŘADATEL: Společnost Jacobs Douwe Egberts CZ s.r.o., se sídlem Praha 5 - Smíchov, Moulíkova 3286/1b, PSČ 150

Více

Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN

Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen

Více

Pravidla pro spotřebitelskou soutěž. "Soutěž o rodinné pobyty v Grand Hotelu Bellevue"

Pravidla pro spotřebitelskou soutěž. Soutěž o rodinné pobyty v Grand Hotelu Bellevue Pravidla pro spotřebitelskou soutěž "Soutěž o rodinné pobyty v Grand Hotelu Bellevue" Místo určení: celá Česká a Slovenská republika Doba trvání: od 1. 5. do 25. 6. 2017 Koupí 3 libovolných kojeneckých

Více

Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ).

Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ). Pravidla soutěže Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ). Tato soutěž není jakkoliv sponzorována, podporována nebo spravována společností Facebook, Inc. Nebo Facebook

Více

Pořadatelem a organizátorem soutěže Špindl Bike Pass ZDARMA! (dále jen "soutěž")

Pořadatelem a organizátorem soutěže Špindl Bike Pass ZDARMA! (dále jen soutěž) PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE 1. Pořadatel a organizátor soutěže: Pořadatelem a organizátorem soutěže Špindl Bike Pass ZDARMA! (dále jen "soutěž") je společnost MELIDA, a.s., se sídlem Špindlerův Mlýn 281,

Více

Vyhraj Somersby na celý rok!

Vyhraj Somersby na celý rok! Úplná pravidla soutěže Vyhraj Somersby na celý rok! Smyslem tohoto dokumentu je úprava pravidel soutěže nazvané Vyhraj Somersby na celý rok! (dále jen soutěž ). Tato úplná pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE COOPKA

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE COOPKA PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE COOPKA Základní podmínky Společnost COOP Mobil s.r.o. se sídlem U Rajské zahrady 1912/3, Žižkov, 130 00 Praha 3, IČ 02129485 (jako provozovatel) pořádá na území České republiky

Více

Úplná pravidla soutěže Letní soutěž se Semtexem v COOPu

Úplná pravidla soutěže Letní soutěž se Semtexem v COOPu Úplná pravidla soutěže Letní soutěž se Semtexem v COOPu Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Letní soutěž se Semtexem v COOPu (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj lístky na Kabát

Úplná pravidla soutěže Vyhraj lístky na Kabát Úplná pravidla soutěže Vyhraj lístky na Kabát Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj lístky na Kabát (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379, zapsaný v

Více

Pravidla upravující podmínky Soutěže jsou v plném znění dostupná v záložce Soutěže na www.applikace.cz.

Pravidla upravující podmínky Soutěže jsou v plném znění dostupná v záložce Soutěže na www.applikace.cz. Pravidla soutěže (dále jen Pravidla ) I. Obecná ustanovení GODS, s.r.o. se sídlem Šenovská 43, 180 00 Praha 8; IČ 45 78 79 56 (dále jen Pořadatel ), vyhlašuje na stránkách www.applikace.cz (dále Soutěžní

Více

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem Užijte si léto s Hamánkem. Pravidla soutěže jsou

Více

Koupí 3 libovolných kojeneckých výživ a nápojů značky Hamánek, Hamánek Bio a Hamánek Baby se můžete zapojit do soutěže o výhry.

Koupí 3 libovolných kojeneckých výživ a nápojů značky Hamánek, Hamánek Bio a Hamánek Baby se můžete zapojit do soutěže o výhry. Pravidla pro spotřebitelskou soutěž s Hamánkem Místo určení: celá Česká a Slovenská republika Doba trvání: od 3.3. do 27.4.2014 Koupí 3 libovolných kojeneckých výživ a nápojů značky Hamánek, Hamánek Bio

Více

Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup

Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup. (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna

Více

PAVEL NOVAK 45 LET BENESOV

PAVEL NOVAK 45 LET BENESOV Přesná pravidla hry: - Velká posluchačská hra Rádia BLANÍK o RODINNÉ NÁKUPY ZDARMA probíhá ve dnech 17.10.-14.11.2011 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně ve vysílání Rádia BLANÍK.

Více

Podrobná pravidla spotřebitelské soutěže na podporu kvalitních výrobků S Klasáčkem na cestách

Podrobná pravidla spotřebitelské soutěže na podporu kvalitních výrobků S Klasáčkem na cestách Podrobná pravidla spotřebitelské soutěže na podporu kvalitních výrobků S Klasáčkem na cestách Tato pravidla soutěže upravují spotřebitelskou soutěž propagující kvalitní výrobky, označené těmito značkami

Více

RODINNÉ NÁKUPY ZDARMA

RODINNÉ NÁKUPY ZDARMA Přesná pravidla hry: - Velká posluchačská hra Rádia BLANÍK o RODINNÉ NÁKUPY ZDARMA probíhá ve dnech 25.2.-25.3.2013 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně ve vysílání Rádia BLANÍK.

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: Marionnaud Parfumeries DIVA CENTER

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE COOPKA

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE COOPKA PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE COOPKA Základní podmínky Společnost COOP Mobil s.r.o. se sídlem U Rajské zahrady 1912/3, Žižkov, 130 00 Praha 3, IČ 02129485 (jako provozovatel) pořádá na území České republiky

Více

5. Určení výherců, výhry

5. Určení výherců, výhry Pravidla soutěže: McWrap Fusion Účelem tohoto dokument je úplně a jasně upravit pravidla marketingové soutěže McWrap Fusion, jejíž podstatou je správné složení Wrapu a možnost za nejrychlejší čas vyhrát

Více

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 I. Pořadatel a organizátor soutěže Soutěž Soutěž vyhraj iphone 7 (dále jen soutěž ) bude probíhat na stránkách:

Více

Pravidla soutěže Reklamní soutěž Hexbug

Pravidla soutěže Reklamní soutěž Hexbug Pravidla soutěže Reklamní soutěž Hexbug Organizátor Organizátorem soutěže je společnost WALMARK, a.s. se sídlem Oldřichovice 44, Česká republika, IČ: 00536016 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY!

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY! Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY! Soutěž s výrobky Müller Riso v období od 12. 10. 2015 do 11. 12. 2015 1. Objednatel a organizátor soutěže 1.1.

Více

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky.

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž s Dinovkami Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Fotosoutěž s Dinovkami (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem Soutěže je

Více

Úplná pravidla Eko- třída

Úplná pravidla Eko- třída Úplná pravidla Eko- třída Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Eko- třída (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Vzorky zdarma 2017 (dále jen soutěž ).

Více

Vyhrávejte s nákupem kojenecké výživy Hamánek wellness pobyty pro rodiny s dětmi, kočárky, dětské autosedačky a kosmetiku. (od 1.4.2013-31.5.

Vyhrávejte s nákupem kojenecké výživy Hamánek wellness pobyty pro rodiny s dětmi, kočárky, dětské autosedačky a kosmetiku. (od 1.4.2013-31.5. Pravidla pro spotřebitelskou soutěž Místo určení: celá Česká a Slovenská republika Doba trvání: 1.4.-31.5.2013 Vyhrávejte s nákupem kojenecké výživy Hamánek wellness pobyty pro rodiny s dětmi, kočárky,

Více

věk soutěžícího v den vyhlášení soutěže alespoň 15 let; poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů;

věk soutěžícího v den vyhlášení soutěže alespoň 15 let; poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů; PRAVIDLA SOUTĚŽE PO ČEM MUŽI TOUŽÍ A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Vyhlašovatelem soutěže je společnost Cinema City Czech s.r.o., IČ: 26449242, Praha 4 - Háje, Arkalycká 951/3, PSČ 14900, společnost zapsaná v obchodním

Více

Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET

Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR A POŘADATEL SOUTĚŽE

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Soutěž s British Airways. (dále jen soutěž ) je společnost Travel

Více

Úplná pravidla soutěže Soutěž s Klasáčkem

Úplná pravidla soutěže Soutěž s Klasáčkem Úplná pravidla soutěže Soutěž s Klasáčkem Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěž s Klasáčkem (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Úplná pravidla soutěže Zimní soutěž se Semtexem na Hrušce

Úplná pravidla soutěže Zimní soutěž se Semtexem na Hrušce Úplná pravidla soutěže Zimní soutěž se Semtexem na Hrušce Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Zimní soutěž se Semtexem na Hrušce (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Kup si 0,5 l Fanta a vyhraj každý den 2 x 2 lístky na Utubering 2018!

Kup si 0,5 l Fanta a vyhraj každý den 2 x 2 lístky na Utubering 2018! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE: Kup si 0,5 l Fanta a vyhraj každý den 2 x 2 lístky na Utubering 2018! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307,

Více

Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda

Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda (dále jen soutěž) 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže je společnost Concept One, a.s., se sídlem Praha 1, U Bulhara 3, PSČ 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 Účelem tohoto dokumentu je výhradní úprava pravidel spotřebitelské soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 ve vztahu ke spotřebitelům. Tato pravidla

Více

Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž )

Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž ) Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž ) Článek I. Pořadatel a organizátor Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost CPI Jihlava Shopping, a.s., IČ: 24832201, se sídlem Vladislavova

Více

Pravidla soutěže KUP BALAKRYL, POŠLI SMS A VYHRAJ

Pravidla soutěže KUP BALAKRYL, POŠLI SMS A VYHRAJ Pravidla soutěže KUP BALAKRYL, POŠLI SMS A VYHRAJ 1. Pořadatelé soutěže Pořadatelem soutěže je: společnost PPG DECO CZECH, a.s. se sídlem Břasy 223, 338 24, IČ 26052555, zapsána v obchodním rejstříku vedeném

Více

Úplná pravidla marketingové soutěže 99+1 Broumovsko osobně 28. 3. 2014-28. 2. 2015. 1. Organizátor soutěže

Úplná pravidla marketingové soutěže 99+1 Broumovsko osobně 28. 3. 2014-28. 2. 2015. 1. Organizátor soutěže Úplná pravidla marketingové soutěže 99+1 Broumovsko osobně 28. 3. 2014-28. 2. 2015 1. Organizátor soutěže 1.1. Organizátorem a pořadatelem soutěže 99+1 Broumovsko osobně (dále jen soutěž ) je společnost

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED

PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED JAK TO FUNGUJE? 1. Vyfoť Udělej fotku, která nejlíp vystihne sílu, energii a vášeň nové brusinkové Magnesie RED. A malá nápověda téma foto mozaiky je Síla červené.

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže VYHRAJTE BAZÉN TAMPA o nadzemní bazény Marimex Tampa 3,05m x 0,76 m s kartušovou filtrací (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE LIGHT UP THE PARTY - LEMOND STAR VI.

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE LIGHT UP THE PARTY - LEMOND STAR VI. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE LIGHT UP THE PARTY - LEMOND STAR VI. 1. ORGANIZÁTOR A POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem soutěže je Jan Becher Karlovarská Becherovka, a. s., T. G. Masaryka 282/57, 360 01 Karlovy Vary,

Více

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE, SOUTĚŽNÍ OBDOBÍ Pořadatelem je Jihočeský venkov, z.s. se sídlem Pištín 56, 373 46 Pištín, IČO 03674045 (dále jen pořadatel ). Předmětem

Více

Pravidla k soutěži VELKÁ LETNÍ VÝZVA

Pravidla k soutěži VELKÁ LETNÍ VÝZVA Pravidla k soutěži VELKÁ LETNÍ VÝZVA Cílem pravidel je upravit podmínky reklamní spotřebitelské soutěže nazvané " VELKÁ LETNÍ VÝZVA (dále jen "soutěž"). Pravidla závazně upravují podmínky internetové soutěže,

Více

Reklamní akce Soutěž L ORÉAL Paris Casting Créme Gloss Česká republika

Reklamní akce Soutěž L ORÉAL Paris Casting Créme Gloss Česká republika Reklamní akce Soutěž L ORÉAL Paris Casting Créme Gloss Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Soutěž L ORÉAL

Více

3. DOBA KONÁNÍ SOUTĚŽE Soutěž je vyhlášena na dobu od 17. 10. 2013 od 14:00 do 14. 11. 2013 do 23:59 (dále jen doba konání soutěže ).

3. DOBA KONÁNÍ SOUTĚŽE Soutěž je vyhlášena na dobu od 17. 10. 2013 od 14:00 do 14. 11. 2013 do 23:59 (dále jen doba konání soutěže ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Nenaboř to 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže je společnost Scholz&Friends, s.r.o., se sídlem Zlatnická 1582/10, Praha 1, 110 00, Zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Reklamní akce Maybelline kufříky Česká republika

Reklamní akce Maybelline kufříky Česká republika Reklamní akce Maybelline kufříky Česká republika 1. Pravidla Soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže (dále jen Pravidla reklamní akce Maybelline kufříky (dále jen Soutěž

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Czech it up!

PRAVIDLA SOUTĚŽE Czech it up! PRAVIDLA SOUTĚŽE Czech it up! 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže je společnost AC&C, Public Relations, s.r.o. se sídlem Čistovická 249/11, PSČ 163 00, Praha 6 - Řepy, IČ 251 12 716, zapsaná v

Více

Pravidla propagační soutěže Fanděte s námi, dále jen / Soutěž /

Pravidla propagační soutěže Fanděte s námi, dále jen / Soutěž / Strana 1 z 5 Pravidla propagační soutěže Fanděte s námi, dále jen / Soutěž / I. Organizátor a účel Soutěže 1. Organizátorem Soutěže je společnost Cinema City Czech, s. r. o., se sídlem Arkalycká 951/3,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE AKADEMIE KÁVY

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE AKADEMIE KÁVY ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE AKADEMIE KÁVY Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel soutěže AKADEMIE KÁVY (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla soutěže ve vztahu

Více

Pravidla soutěže "Chcete v létě dobře vypadat a vidět? Soutěžte!"

Pravidla soutěže Chcete v létě dobře vypadat a vidět? Soutěžte! Pravidla soutěže "Chcete v létě dobře vypadat a vidět? Soutěžte!" Cílem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže DOPLŇ.NAZEV (dále jen Soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

Pravidla soutěže Reklamní soutěž o Vesmírný projektor

Pravidla soutěže Reklamní soutěž o Vesmírný projektor Pravidla soutěže Reklamní soutěž o Vesmírný projektor Organizátor Organizátorem soutěže je společnost WALMARK, a.s. se sídlem Oldřichovice 44, Česká republika, IČ: 00536016 zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Pravidla. Pravidla. soutěže. registrace

Pravidla. Pravidla. soutěže. registrace Pravidla soutěže Pravidla registrace OČIMA PSA Pořadatel soutěže: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99 504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2015

LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2015 VYHrAJTE Rá KOSnÍČKO hřiště!!! VO LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2015 (dále jen pravidla hlasování ) 1. PROJEKT RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ Dlouhodobým cílem společnosti Lidl Česká republika

Více

Pravidla soutěže. Název soutěže: Foťte se podle nálady!

Pravidla soutěže. Název soutěže: Foťte se podle nálady! Pravidla soutěže Pořadatel soutěže: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99 504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle C, vložka

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší.

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Velká soutěž s Malým princem Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Velká soutěž s Malým princem (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

Pravidla soutěže. Cesta vzhůru 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE

Pravidla soutěže. Cesta vzhůru 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Pravidla soutěže Cesta vzhůru 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže je společnost Next Generation Solution, s.r.o. se sídlem: Praha 5, Kováků 24/554, 150 00 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Pravidla projektu Balakryl RECY věci

Pravidla projektu Balakryl RECY věci Pravidla projektu Balakryl RECY věci 1. Pořadatelé Pořadatelem projektu je: společnost PPG DECO CZECH, a.s. se sídlem Břasy 223, 338 24, IČ 26052555, zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s Philips Coreline (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže o designový nůž Sambonet (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazněupravuje pravidla uvedené soutěže. K účasti

Více

Pravidla soutěže Vyhraj 5 párů bot. I. Název soutěže Vyhraj 5 párů bot (dále jen Soutěž )

Pravidla soutěže Vyhraj 5 párů bot. I. Název soutěže Vyhraj 5 párů bot (dále jen Soutěž ) Pravidla soutěže Vyhraj 5 párů bot I. Název soutěže Vyhraj 5 párů bot (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost BAŤA, akciová společnost,

Více

Úplná pravidla soutěže 365 dní s novým Áčkem (dále jen soutěž )

Úplná pravidla soutěže 365 dní s novým Áčkem (dále jen soutěž ) Úplná pravidla soutěže 365 dní s novým Áčkem (dále jen soutěž ) TERMÍN KONÁNÍ SOUTĚŽE Soutěž bude probíhat v termínu od 24. srpna 2012 do 14. září 2012 na území České republiky. PODMÍNKY ÚČASTI Soutěže

Více

Pravidla soutěže Na léto je nejlepší rosé

Pravidla soutěže Na léto je nejlepší rosé Pravidla soutěže Na léto je nejlepší rosé 01. 06.2016 30. 9. 2016 Česká republika 1. Pořadatelem soutěže jsou: Templářské sklepy Čejkovice, vinařské družstvo se sídlem: Čejkovice, Na Bařině 945, 696 15,

Více

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla )

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla ) Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost STUDENT AGENCY TRAVEL k.s., se sídlem

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE ŠTĚDRÝ KOCOUR

PRAVIDLA SOUTĚŽE ŠTĚDRÝ KOCOUR PRAVIDLA SOUTĚŽE ŠTĚDRÝ KOCOUR Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže Štědrý kocour (dále jen soutěž ) a souhlas se zpracováním osobních údajů: 1. Vyhlašovatel a organizátor

Více

Reklamní akce BB Cream Česká republika

Reklamní akce BB Cream Česká republika Reklamní akce BB Cream Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce BB Cream (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

Pravidla aktivity #milujemebohemku

Pravidla aktivity #milujemebohemku Pravidla aktivity #milujemebohemku Název soutěže: #milujemebohemku Pořadatel soutěže: BOHEMIA SEKT, s.r.o., Smetanova 220, 332 02 Starý Plzenec, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Soutěž probíhá od 9:00h 2. května do 21:00h 25. května 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ).

Soutěž probíhá od 9:00h 2. května do 21:00h 25. května 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ). PRAVIDLA SOUTĚŽE O STAVEBNICE MERKUR a POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost RTC Production s.r.o. se sídlem: Plzeňská 1270/97, 150 00, Praha 5, IČ: 24187682, DIČ CZ 24187682, Zapsaná v

Více

ZKRÁCENÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

ZKRÁCENÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE ZKRÁCENÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Pro účast v soutěži je potřeba dát like FB stránce Excelent. Úplné znění podmínek soutěže s názvem Mystic SK8 Shot naleznete níže. Fanoušek Gambrinus Excelent je do slosování

Více

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin.

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin. Pravidla soutěže I. Název soutěže Soutěžte s Májkou o 1000 lahví vína (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost Hamé s.r.o. se sídlem Kunovice,

Více

Reklamní akce Týdenní péče od značky MIXA Hyalurogel: 7 vzorečků krému Hyalurogel Česká republika

Reklamní akce Týdenní péče od značky MIXA Hyalurogel: 7 vzorečků krému Hyalurogel Česká republika Reklamní akce Týdenní péče od značky MIXA Hyalurogel: 7 vzorečků krému Hyalurogel Česká republika 1. Pravidla soutěže 1.1 Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. reklamní a propagační soutěže MASOX (dále jen soutěžní řád ) (dále jen termín konání soutěže )

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. reklamní a propagační soutěže MASOX (dále jen soutěžní řád ) (dále jen termín konání soutěže ) SOUTĚŽNÍ ŘÁD reklamní a propagační soutěže MASOX (dále jen soutěžní řád ) Termín konání soutěže: od 17. 4. 2015 12:00:00, do 6. 5. 2015 23:59:59. (dále jen termín konání soutěže ) Vyhlašovatel a organizátor

Více

Pravidla soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Pravidla")

Pravidla soutěže Galerie zbloudilých vánočních dárků (dále jen Pravidla) Pravidla soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Pravidla") Tato pravidla upravují podmínky spotřebitelské Soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Soutěž"), která probíhá

Více

Úplná pravidla Soutěže "Jízdenky kartou"

Úplná pravidla Soutěže Jízdenky kartou Úplná pravidla Soutěže "Jízdenky kartou" 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže je Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s., IČ: 47311975, Mrštíkova 3, 461 71, Liberec III (dále jen "DPMLJ").

Více

Pravidla soutěže Air France

Pravidla soutěže Air France Pravidla soutěže Air France I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Air France (dále jen soutěž ) probíhá na profilu Hitrádia City 93,7 FM na sociální síti Facebook v období od 11.12.2018 do 20.12.2018. 2. Organizátorem

Více

KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015

KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015 KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015 Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže SAZKABET CUP 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže SAZKABET CUP (dále jen soutěž )

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj zážitkový víkend mezi vinicemi s Vineou Frizzante

Úplná pravidla soutěže Vyhraj zážitkový víkend mezi vinicemi s Vineou Frizzante Úplná pravidla soutěže Vyhraj zážitkový víkend mezi vinicemi s Vineou Frizzante Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj zážitkový víkend mezi vinicemi s Vineou Frizzante

Více

Pravidla pro soutěže na facebookovém profilu HUMER CZ

Pravidla pro soutěže na facebookovém profilu HUMER CZ Pravidla pro soutěže na facebookovém profilu HUMER CZ Pravidla soutěže vyhlášené dne 3., 10. a 17. 12. 2017 na Facebooku HUMER CZ Soutěž HUMER Adventní kalendář 1 1. Pořadatel Pořadatelem soutěže je společnost

Více

Reklamní akce Soutěž o balíček čisticích produktů Garnier na rok zdarma Česká republika

Reklamní akce Soutěž o balíček čisticích produktů Garnier na rok zdarma Česká republika Reklamní akce Soutěž o balíček čisticích produktů Garnier na rok zdarma Česká republika 1. Pravidla soutěže 1.1 Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní

Více

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do Úplná pravidla soutěže značky ULTIME o dárkové poukazy PANDORA Ahold (Albert) Kupte 2 výrobky značky Schwarzkopf a z toho alespoň jeden značky Ultime a 25 z Vás může vyhrát poukázky na šperky Pandora v

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE VYHRAJTE LET NASLEPO S ČESKÝMI AEROLINIEMI (dále jen pravidla soutěže )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE VYHRAJTE LET NASLEPO S ČESKÝMI AEROLINIEMI (dále jen pravidla soutěže ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE VYHRAJTE LET NASLEPO S ČESKÝMI AEROLINIEMI (dále jen pravidla soutěže ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Vyhrajte let naslepo s Českými aeroliniemi

Více

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na galakoncert Slovenské divy

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na galakoncert Slovenské divy Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na galakoncert Slovenské divy Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž Soutěž o vstupenky na galakoncert Slovenské divy, jejímž pořadatelem je

Více

Pravidla soutěže "Soutěžte s Tesco o poukázky na online nákupy v hodnotě Kč!"

Pravidla soutěže Soutěžte s Tesco o poukázky na online nákupy v hodnotě Kč! Pravidla soutěže "Soutěžte s Tesco o poukázky na online nákupy v hodnotě 1 500 Kč!" Cílem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěžte s Tesco o poukázky na online nákupy v hodnotě

Více

Sdílej zážitky a jezdi s Elanem

Sdílej zážitky a jezdi s Elanem Sdílej zážitky a jezdi s Elanem Všeobecné podmínky akce 1 Vymezení pojmů 1.1 Pořadatel, Organizátor Pořadatelem a organizátorem akce je INA SPORT spol. s r. o., se sídlem Dusíkova 3/794, 638 00 Brno, Czech

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379,

Více

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce 1. Pořadatel a administrátor Oficiální pravidla propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek Pořadatelem propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek (dále jen akce

Více