Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá. V. ročník soutěže mladých kadeřníků DĚČÍNSKÁ VLNA 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá. V. ročník soutěže mladých kadeřníků DĚČÍNSKÁ VLNA 2016"

Transkript

1 Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá V. ročník soutěže mladých kadeřníků DĚČÍNSKÁ VLNA 2016 AKCE PROBÍHÁ POD ZÁŠTITOU HEJTMANA ÚSTECKÉHO KRAJE OLDŘICHA BUBENÍČKA Soutěž je zapsána ve Věstníku MŠMT v kat. C 35 Datum konání: 25. února 2016 Místo konání: Společenský dům Střelnice Startovné: jeden soutěžící + jeden model z dané částky bude zajištěno občerstvení rautového typu 300,-- Kč jeden doprovod 300,-- Kč z dané částky bude zajištěno po celou dobu soutěže občerstvení rautového typu Termín odevzdání přihlášek: do 22. ledna 2016 Přihlášky je možno zaslat poštou na adresu školy: Střední škola řemesel a služeb Děčínská vlna 2016 nebo em na adresu: Ruská 147, Děčín IV docekal@sosruska.cz

2 Časový harmonogram: 8:00 8:45 prezentace škol a soutěžících 8:45 9:00 losování 9:00 9:15 slavnostní zahájení soutěže a kulturní program (uvítání účastníků, hosté, porota, časoměřiči) 9:15 9:30 nástup soutěžících a modelů dámské kategorie k soutěžnímu stolku dle losování, kontrola modelů a pomůcek 9:30 10:15 soutěž dámské kategorie 10:15-10:45 hodnocení modelů dámské kategorie 10:45 11:00 fotografování modelů dámské kategorie u soutěžního stolku 11:00 11:10 promenáda 11:10 11:30 technická přestávka mezi kategoriemi 11:30 11:45 nástup soutěžících a modelů pánské kategorie k soutěžnímu stolku dle losování, kontrola modelů a pomůcek (kontrola elektrických přístrojů) 11:45 13:15 soutěž pánské kategorie 13:15 13:45 hodnocení modelů pánské kategorie 13:45 14:00 fotografování modelů pánské kategorie u soutěžního stolku 14:00 14:10 promenáda 14:10 14:30 technická přestávka mezi kategoriemi 14:30 14:45 nástup soutěžících a modelů speciální kategorie k soutěžnímu stolku dle losování, kontrola modelů a pomůcek 14:45 16:15 soutěž speciální kategorie 16:15 16:45 hodnocení modelů speciální kategorie 16:45 17:00 fotografování modelů speciální kategorie u soutěžního stolku 17:00 17:10 promenáda 17:10 18:00 přestávka, kulturní program 18:00 18:10 nástup všech modelů a soutěžících k slavnostnímu vyhlášení výsledků 18:10 ukončení soutěže, předání cen a diplomů. Po uzávěrce přihlášek může dojít k časovým změnám v daném harmonogramu. Do bude přihlášeným školám zaslán aktuální časový harmonogram celé soutěže.

3 Charakteristika soutěže (všeobecná ustanovení): Soutěž je určena pro žáky středních škol, kteří studují v řádném denním studiu tříletý učební obor kadeřník. V termínu konání soutěže jsou žáky 2. a 3. ročníků přihlášené školy a dosáhli maximálně 21 let věku. Škola vysílá pouze své reprezentanty - počet soutěžících z jedné školy stanoví organizační výbor soutěže na základě počtu přihlášek. Tento počet může být navýšen na základě aktuálního množství přihlášených. Soutěž se koná 1x ročně. Všeobecná ustanovení - Žáci přihlášené školy mohou soutěžit v pánské kategorii nebo v dámské kategorii (není povinnost soutěžit v obou kategoriích). - Přihlášené školy mohou mít soutěžícího, který bude soutěžit v obou kategoriích. - Přihlášené školy mohou mít zvlášť soutěžícího pro pánskou kategorii a pro dámskou kategorii. - Modely musí po celou dobu soutěže sedět na určeném místě, nesmí se nijak podílet a zasahovat soutěžícímu při úpravě účesu nebo střihu. Je povoleno držení a podávání pomůcek soutěžícímu (perka, sponky, pomůcky, apod.). - Modely nesmí během soutěže a hodnocení opustit soutěžní prostor, při hodnocení musí sedět čelem k zrcadlu. Soutěžící mají přizpůsobené soutěžní podmínky k danému tématu. - V soutěžním čase je zakázána jakákoliv konzultace se svým odborným doprovodem nebo jinou osobou (je možná okamžitá diskvalifikace). - Každý soutěžící musí mít vlastní pracovní pomůcky, které odpovídají bezpečnostním předpisům a hygieny práce, také osobní hygieně. Přebírá plnou zodpovědnost za případné poškození cizího majetku, zdraví nejen svého, ale i ostatních soutěžících a jejich modelů. - Porotci a soutěžní komisaři mohou zasahovat do účesů takovým způsobem, aby neporušili účes ani jeho tvar. - Při výběru oblečení modelů dbejte na pravidlo zahalených intimních partií.

4 DÁMSKÁ KATEGORIE ORIGINÁLNÍ VÝČES PRO SVÁTEČNÍ VEČER 1) Soutěžní podmínky: Úkolem soutěžících je na vlastní modelce vytvořit účes dle zadaného tématu. Složitost, nápaditost a technika zpracování účesu je libovolná. Výčes musí být nositelný. Čas na přípravu modelky před soutěží je 60 minut v čase je započítáno nalíčení (make-up), příprava (např. oblečení) modelky. Příprava se bude realizovat na předem určeném místě. Je povoleno nalíčení (make-up) a příprava modelky (např. oblečení) profesionální vizážistkou, kterou si přihlášená škola zajistí. Doporučená délka vlasů je polodlouhá až dlouhá Barva vlasů je bez omezení, v souladu s účesem a módními trendy. Používání přípravků vlasové kosmetiky (styling) je libovolné. Modelky nastoupí k soutěžním stolkům se suchými (bez kadeřnických pomůcek). Vlasy mohou být předem naondulované, vyžehlené, upevněné pinetami, či jinak zkadeřené. Nalíčení a oblečení modelů dle zadaného tématu. Účes bude vytvořen na soutěžním místě k dotvarování lze použít ruční vysoušeč, kulmu nebo žehličku, natáčky, a jiné pomůcky. Provedení a technika práce je libovolná, současným trendem je rychlá úprava účesu pro společenskou událost dle současné módy. Střih je připraven předem, během soutěže se nestříhá. Čas na provedení soutěžního účesu je 45 minut.

5 Je povoleno: Použití ozdob, podložek a konstrukcí, které však nesmí společně přesáhnout 30% plochy účesu (podložka nesmí přesáhnout 10x10 cm). Tvar a podoba těchto pomůcek není omezena. Před soutěží budou připraveny na pracovním stolku (kontrolují komisaři soutěže). Je zakázáno: Použití nástavců, příčesků a vlásenek (paruk) z umělých vláken k vytvoření daného objemu Použití uměle nastavených nebo zhuštěných vlasů Použití vlasů z umělých vláken na klipech 2) Pravidla hodnocení: Hodnocení provádí hodnotitelská komise podle soutěžního řádu. Před zahájením zhodnotí zvolení soutěžní komisaři, zda příprava modelů odpovídá soutěžním podmínkám. Soutěžní komisaři dohlížejí také na celý průběh soutěže a na dodržování soutěžních podmínek. Za nedodržení soutěžních podmínek se odpočítávají 1-3 body dle soutěžního řádu nebo bude soutěžící diskvalifikován Kritéria hodnocení Nutnost dodržení zadaného tématu NOSITELNÝ ÚČES Technika zpracování vlasů do účesu. Upevnění použitých pomůcek a nástavců nesmí být znatelné. Nápad, originalita, kreativita, fantazie. Náročnost práce. Preciznost, čistota provedení, tvar, slušivost. Výsledný dojem spojený s nalíčením a oblečením to vše v souladu se zadáním (image). 3) Všichni účastníci soutěže obdrží účastnické diplomy.

6 Pánská kategorie DEPECHE MODE STÁLE ŽIJE 1) Soutěžní podmínky Úkolem soutěžících je na vlastním modelu vytvořit střih a účes dle zadaného tématu a vystihnout dané téma (lze přizpůsobit současnému trendu). Čas na přípravu modelu před soutěží je 60 minut (mytí nebo namočení vlasů, oblečení). Příprava se bude realizovat na předem určeném místě. Délka vlasů o Model by neměl být před soutěží alespoň 2 měsíce ostříhán. o Střihem musí být provedena viditelná změna. o Střih nesmí být předem předstříhán. o Minimální zkrácení vlasů v zadní části hlavy a po stranách 3-8 centimetrů Modely nastoupí k soutěžním stolkům s mokrými dozadu sčesanými vlasy. Střih o Povinný výtrat v týlu hlavy (na krku) nůžkami nebo elektrickým strojkem o Partie nad ušima mohou být vystříhané nebo plnější o Ostatní partie v libovolných délkách o Lze vypracovat plynulé přechody partií, jsou povoleny i výrazné rozdíly v délkách vlasů o Vlasy ve vrchní části hlavy mohou být krátké i delší dle módního trendu. o Partie nad čelem (ofina) dle zadaného tématu. o Jsou povoleny různé techniky stříhání, vytvoření ornamentů, pěšinek hair tattoo (vlasová tetování), apod o Konečná úprava je libovolná (s pěšinkou či bez pěšinky). Barva o Bez omezení. Vlasy musí být nabarveny předem. o Technika barvení není omezená. Konečná úprava o Je povinné vytvoření multifunkčního účesu s důrazem na zachování mužného vzhledu. o Lze použít ruční vysoušeč, žehličku nebo kulmu. o Použití přípravků vlasové kosmetiky ( styling) je libovolné Čas na provedení soutěžního účesu je 90 minut.

7 2) Pravidla hodnocení Hodnocení provádí hodnotitelská komise podle soutěžního řádu Soutěžní komisaři před zahájením soutěže zkontrolují, zda příprava modelů odpovídá soutěžním podmínkám. Soutěžní komisaři dohlížejí na celý průběh soutěže a na dodržování soutěžních podmínek. Styling a účes musí být vytvořen pouze z vlasů modela. Za nedodržení soutěžních podmínek se odpočítávají 1-3 body dle soutěžního řádu nebo bude soutěžící diskvalifikován Kritéria hodnocení Nutnost dodržení zadaného tématu. Technika střihu a jeho provedení. Nápad, originalita, kreativita, fantazie. Náročnost práce. Preciznost, čistota provedení, tvar, slušivost. Kvalita střihu a celkové zpracování účesu, výsledný dojem a image (zachování mužného vzhledu). 3) Všichni účastníci soutěže obdrží účastnické diplomy.

8 Speciální kategorie PIXIE CUT VE VÍRU BAREV - VARIACE Dámský účes z krátkých vlasů (střih) s konečnou úpravou a barevnou fantazií. 1) Soutěžní podmínky Úkolem soutěžících je na vlastním modelce vytvořit střih a účes dle zadaného tématu. Technika střihu, nápaditost, probarvení, fantazie a zpracování střihu a účesu je libovolné. Účes musí vystihnout současné trendy a musí být nositelný. Čas na přípravu modelu před soutěží je 60 minut - v čase je započítáno nalíčení (make-up), příprava (např. oblečení) modelky. Příprava se bude realizovat na předem určeném místě. Je povoleno nalíčení (make-up) a příprava modelky (např. oblečení) profesionální vizážistkou, kterou si přihlášená škola zajistí. Délka vlasů je stanovena na minimálně 3 cm, maximální je neomezená dle typu a techniky střihu a závěrečného stylingu. Barva vlasů je bez omezení, v souladu s účesem a módními trendy. Používání přípravků vlasové kosmetiky (styling) je libovolné. Modelky nastoupí k soutěžním stolkům s mokrými dozadu sčesanými vlasy, nalíčené a oblečené ve stylu účesu, který soutěží vytvoří. Střih bude vytvořen na soutěžním místě. Techniky střihu jsou libovolné. Jsou povoleny výrazné rozdíly v délkách vlasů, výsledkem však musí být krátký účes. Účes musí být vytvořen pouze z vlasů modelky. K vytvoření ornamentů či hair tattoo (vlasové tetování) lze použít elektrický strojek. Konečná úprava je libovolná. Modelka nesmí mít vlasy před stříhané ani předem vytvořené ornamenty. Musí být vidět střihový rozdíl. Čas na provedení soutěžního účesu je 90 minut.

9 Je povoleno: Použití konturovacího nebo stříhacího strojku vlasy vystříhané elektrickým strojkem nesmí přesáhnout plochu 30% plochy hlavy. Nabarvení vlasů předem, lze použít barevné spreje, křídy, laky, pastely. Použití přípravků vlasové kosmetiky (styling) je libovolné. Je zakázáno: Nejsou povoleny ozdoby, příčesky, nástavce, pérka, spony Účes nesmí být vytvořen z prodloužených či zhuštěných vlasů z umělých vláken. Vystříhané vlasy strojkem na ploše větší než 30% hlavy Výsledný střih a účes nesmí být ve stylu Ježek po celé ploše hlavy (soutěžící, který takový účes vytvoří, obdrží nižší ohodnocení do hodnotitelské komise) 2) Pravidla hodnocení: Hodnocení provádí hodnotitelská komise podle soutěžního řádu. Před zahájením zhodnotí zvolení soutěžní komisaři, zda příprava modelů odpovídá soutěžním podmínkám. Soutěžní komisaři dohlížejí také na celý průběh soutěže a na dodržování soutěžních podmínek. Za nedodržení soutěžních podmínek se odpočítávají 1-3 body dle soutěžního řádu nebo bude soutěžící diskvalifikován Kritéria hodnocení Dodržení tématu nositelný účes Technika střihu a jeho provedení (změna délky vlasů) Nápad, kreativita, fantazie Náročnost práce, preciznost Tvar, slušivost Barevná originalita, kontrast barev v souladu se střihem Výsledný dojem spojený s nalíčením a oblečením (módní trend) 3) Všichni účastníci soutěže obdrží účastnické diplomy.

10 Kontakty Dotazy týkající se odborné části soutěže: Paní Jaroslava Růžičková tel.: Dotazy týkající se organizační části soutěže: Mgr. Miloš Dočekal tel.:

Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá. IV. ročník soutěže mladých kadeřníků DĚČÍNSKÁ VLNA 2015

Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá. IV. ročník soutěže mladých kadeřníků DĚČÍNSKÁ VLNA 2015 Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá IV. ročník soutěže mladých kadeřníků DĚČÍNSKÁ VLNA 2015 Akce probíhá pod záštitou Jany Vaňhové, náměstkyně hejtmana Ústeckého kraje Soutěž je zapsána ve Věstníku

Více

HARMONIE 2012 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2012 23. 11. 2012

HARMONIE 2012 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2012 23. 11. 2012 MISTROVSTVÍ REPUBLIKY MLADÝCH KADEŘNÍKŮ A KOSMETIČEK HARMONIE 2012 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2012 23. 11. 2012 Účesová tvorba dámská kategorie Soutěžní téma: Live Ball Soutěž je určena pro studenty

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY. 16. ročníku mezinárodní soutěže středních škol. a středních odborných učilišť KALIBR CUP 2016

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY. 16. ročníku mezinárodní soutěže středních škol. a středních odborných učilišť KALIBR CUP 2016 SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY 16. ročníku mezinárodní soutěže středních škol a středních odborných učilišť KALIBR CUP 2016 Téma: Extravagance přehlídkového mola Datum konání: Místo konání: Začátek soutěže: 11. února

Více

HAIRDRESSER OPEN. Obecné propozice soutěže. Otevřená národní a mezinárodní SOUTĚŽ KADEŘNÍKŮ. Věkový limit: 25 let

HAIRDRESSER OPEN. Obecné propozice soutěže. Otevřená národní a mezinárodní SOUTĚŽ KADEŘNÍKŮ. Věkový limit: 25 let i HAIRDRESSER OPEN Obecné propozice soutěže Otevřená národní a mezinárodní SOUTĚŽ KADEŘNÍKŮ Věkový limit: 25 let 1. Trend Fashion pánský módní střih vlasů 2. Long Hair down úprava dlouhých vlasů 3. Vysoký

Více

3. ROČNÍK SOUTĚŽE OTEVŘENÉ NAPŘÍČ KADEŘNICKÝM SVĚTEM INSPIRACE 2013 VÍTĚZ ZÍSKÁ KORUN ČESKÝCH 14 FINALISTŮ ZÍSKÁ ŘADU HODNOTNÝCH VĚCNÝCH DARŮ

3. ROČNÍK SOUTĚŽE OTEVŘENÉ NAPŘÍČ KADEŘNICKÝM SVĚTEM INSPIRACE 2013 VÍTĚZ ZÍSKÁ KORUN ČESKÝCH 14 FINALISTŮ ZÍSKÁ ŘADU HODNOTNÝCH VĚCNÝCH DARŮ Foto: Lukáš Hausenblas VÍTĚZ ZÍSKÁ 100 000 KORUN ČESKÝCH 14 FINALISTŮ ZÍSKÁ ŘADU HODNOTNÝCH VĚCNÝCH DARŮ VŠICHNI ÚČASTNÍCI ZÍSKAJÍ ORIGINÁLNÍ DIPLOM ZA ÚČAST V SOUTĚŽI VOLNOU VSTUPENKU NA VELETRH WORLD

Více

HARMONIE 2011 / 2012 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo

HARMONIE 2011 / 2012 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo HARMONIE 2011 / 2012 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2010 23. 11. 2011 Mistrovství České republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS Termín: Dislokace: Pořadatel: 23. 11. 2011 (10. ročník)

Více

HARMONIE 2010 / 2011 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2010 29. 9. 2010

HARMONIE 2010 / 2011 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2010 29. 9. 2010 HARMONIE 2010 / 2011 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2010 29. 9. 2010 MISTROVSTVÍ REPUBLIKY MLADÝCH KADEŘNÍKŮ A KOSMETIČEK INFORMAČNÍ SERVIS Termín: 9. ročník 29. 9. 2010 Soutěž HARMONIE 2010 bude doprovodným

Více

JEDNOTNÉ ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠEK PRO ŠK. R. 2011/2012. 69-51-H/01 Kadeřník PŘÍLOHY. Příloha č. 1 Samostatná odborná práce

JEDNOTNÉ ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠEK PRO ŠK. R. 2011/2012. 69-51-H/01 Kadeřník PŘÍLOHY. Příloha č. 1 Samostatná odborná práce JEDNOTNÉ ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠEK PRO ŠK. R. 2011/2012 69-51-H/01 Kadeřník PŘÍLOHY Příloha č. 1 Samostatná odborná práce A. Zadání samostatné odborné práce (SOP) Žáci budou dle zadané osnovy vypracovávat

Více

2.ROČNÍK SOUTĚŽE OTEVŘENÉ NAPŘÍČ KADEŘNICKÝM SVĚTEM INSPIRACE 2012 FINALISTÉ SOUTĚŽE:

2.ROČNÍK SOUTĚŽE OTEVŘENÉ NAPŘÍČ KADEŘNICKÝM SVĚTEM INSPIRACE 2012 FINALISTÉ SOUTĚŽE: Foto: Jirka Jansch FINALISTÉ SOUTĚŽE: ROMANA TOPINKOVÁ JANA JUNOVÁ MARTINA HORÁKOVÁ VOJTĚCH BOHUSLAV MARIKA ZÁBRANSKÁ MARCELA TESLEROVÁ YVETTA KNOTKOVÁ JAN SVĚTLÍK LUKÁŠ PAVELA LENKA MALENOVSKÁ NADĚŽDA

Více

6. ROČNÍK SOUTĚŽE OTEVŘENÉ NAPŘÍČ KADEŘNICKÝM SVĚTEM INSPIRACE 2016 FINALISTÉ SOUTĚŽE: PROCHÁZKOVÁ DENISA JIRÁSKOVÁ KOMÍNKOVÁ

6. ROČNÍK SOUTĚŽE OTEVŘENÉ NAPŘÍČ KADEŘNICKÝM SVĚTEM INSPIRACE 2016 FINALISTÉ SOUTĚŽE: PROCHÁZKOVÁ DENISA JIRÁSKOVÁ KOMÍNKOVÁ FINALISTÉ SOUTĚŽE: ANDREA MALÁ ANNA PROCHÁZKOVÁ DENISA JIRÁSKOVÁ EVA KOMÍNKOVÁ HELENA KRUPIČKOVÁ JITKA SVOBODOVÁ MARIE MALATOVÁ MARKÉTA LEVÁ NADĚŽDA ELIÁŠOVÁ PATRIK HAGARA TÁŇA TOMÁŠKOVÁ VĚRA ŠKRAŇKOVÁ

Více

HARMONIE 2012 / 2013 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2012 23. 11. 2012

HARMONIE 2012 / 2013 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2012 23. 11. 2012 HARMONIE 2012 / 2013 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2012 23. 11. 2012 Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS Termín: Dislokace: Pořadatel: 23. 11. 2012 (11. ročník)

Více

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace HARMONIE 2018/2019 - PROPOZICE Strana 1 z 15 HARMONIE 2018/2019 Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS Termín: 14. 03. 2019 (19. ročník) Dislokace: Brno místo bude upřesněno

Více

HARMONIE 2016/ Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS

HARMONIE 2016/ Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS 1 HARMONIE 2016/2017 28. 03. 2017 Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS Termín: 28. 03. 2017 (16. ročník) Dislokace: Pořadatel: Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková

Více

HARMONIE 2015 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2015 21. 10. 2015

HARMONIE 2015 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2015 21. 10. 2015 HARMONIE 2015 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2015 21. 10. 2015 Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS Termín: Dislokace: Pořadatel: 21. 10. 2015 (14. ročník) Soutěž

Více

HARMONIE 2017/2018. Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS

HARMONIE 2017/2018. Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS 1 HARMONIE 2017/2018 Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS Termín: Dislokace: Pořadatel: Organizátor: 15. 03. 2018 (18. ročník) Veletrhy Brno, a. s., Výstaviště 405/1,

Více

HARMONIE 2014 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2014 1. 10. 2014

HARMONIE 2014 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2014 1. 10. 2014 HARMONIE 2014 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2014 1. 10. 2014 Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS Termín: Dislokace: Pořadatel: 1. 10. 2014 (13. ročník) Soutěž HARMONIE

Více

Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá GASTRO LABE 2016. Datum konání: 17. a 18. února 2016

Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá GASTRO LABE 2016. Datum konání: 17. a 18. února 2016 Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá I. ročník soutěže mladých kuchařů, cukrářů a číšníků GASTRO LABE 2016 Datum konání: 17. a 18. února 2016 Místo konání: obchodní centrum Pivovar Děčín Startovné:

Více

Příkaz ředitele č. 354

Příkaz ředitele č. 354 Gymnázium bratří Čapků a První české soukromé SOU s.r.o., Trhanovské nám. 8, Praha 10 IČ 25100289, DIČ CZ25100289, zápis v OR dne 17.1.1997, oddíl C, vložka 49641 Příkaz ředitele č. 354 Ředitelka školy

Více

HARMONIE 2013 / 2014 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2013 20. 11. 2013

HARMONIE 2013 / 2014 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2013 20. 11. 2013 HARMONIE 2013 / 2014 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2013 20. 11. 2013 Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček INFORMAČNÍ SERVIS Termín: Dislokace: Pořadatel: 20. 11. 2013 (12. ročník)

Více

II. ročník soutěže mladých kuchařů, cukrářů a číšníků

II. ročník soutěže mladých kuchařů, cukrářů a číšníků Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá II. ročník soutěže mladých kuchařů, cukrářů a číšníků Datum konání: 16. února 2017 Místo konání: obchodní centrum Pivovar Děčín Startovné: jeden soutěžící

Více

CENA MESTA PEZINOK 6. ročník

CENA MESTA PEZINOK 6. ročník STREDNÁ ODBORNÁ ŠKOLA, KOMENSKÉHO 27, PEZINOK, 902 01 BRATISLAVSKÝ SAMOSPRÁVNY KRAJ www.soskompk.sk; e-mail, sekretariat@soskompk.sk pozýva na medzinárodnú kadernícku súťaž: CENA MESTA PEZINOK 6. ročník

Více

INSPIRACE 2014 FINALISTÉ SOUTĚŽE:

INSPIRACE 2014 FINALISTÉ SOUTĚŽE: FINALISTÉ SOUTĚŽE: NADĚŽDA ELIÁŠOVÁ JANA VLČKOVÁ VERONIKA STARÁ MARTINA HORÁKOVÁ JIŘÍ HRABAL PAVLÍNA HANÁKOVÁ DANIEL ŠPAČEK MONIKA MORAVCOVÁ MARTINA CHOVANCOVÁ IVETA MORÁVKOVÁ LUKÁŠ ČERNÝ DANIELA HEJTMÁNKOVÁ

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA

SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA Článek 1 Základní ustanovení 1. Soutěžní řád kadeřnicko-kosmetické soutěže Harmonie stanoví základní podmínky vztahující se na všechny její účastníky. 2. Za organizaci

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. vyhlašuje. soutěž ve vazbě a aranžování květin

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. vyhlašuje. soutěž ve vazbě a aranžování květin Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56 vyhlašuje soutěž ve vazbě a aranžování květin Propozice soutěže Místo konání: Kinosál SOUE, Plzeň, Vejprnická 56 Soutěžní den: 1. února 2017 Zasílání

Více

CENÍK KADEŘNICKÉ SLUŽBY

CENÍK KADEŘNICKÉ SLUŽBY CENÍK 1 Mytí vlasů do 10 cm krátké vlasy 25 Kč 2 Mytí vlasů do 10 cm po barvení nebo nad 10 cm 35 Kč 3 Mytí vlasů dlouhé vlasy nad 20 cm 40 Kč 4 Mytí vlasů do 10 cm speciálním š amponem Silbr, na poškozené,

Více

Zápis z Valné hromady Asociace středních škol oborů kadeřník a kosmetička ČR, konané 16. 11. 2006

Zápis z Valné hromady Asociace středních škol oborů kadeřník a kosmetička ČR, konané 16. 11. 2006 Zápis z Valné hromady Asociace středních škol oborů kadeřník a kosmetička ČR, konané 16. 11. 2006 Jednání bylo přítomno 21 škol: Brno - Charbulova, Lanškroun, Ostrava, Jihlava, Bohumín, Havířov-Prostřední

Více

Přihláška k účasti na 3. ročníku Mezinárodní soutěže v prodlužování a zdobení řas a Lash design 2013

Přihláška k účasti na 3. ročníku Mezinárodní soutěže v prodlužování a zdobení řas a Lash design 2013 Přihláška k účasti na 3. ročníku Mezinárodní soutěže v prodlužování a zdobení řas a Lash design 2013 Základní informace Jméno a příjmení Korespondenční adresa Telefon e-mail www stránky Název provozovny

Více

6. Mistrovství ČR profesionálních nehtových designérek v kombinované nehtové modeláži

6. Mistrovství ČR profesionálních nehtových designérek v kombinované nehtové modeláži 6. Mistrovství ČR profesionálních nehtových designérek v kombinované nehtové modeláži Uzávěrka přihlášek : do 5.října 2013 Vážené soutěžící, dovolujeme si Vás pozvat k účasti na tradičním 6. ročníku celostátní

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA NAIL ART

SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA NAIL ART SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA NAIL ART Článek 1 Základní ustanovení 1. Soutěžní řád kadeřnicko-kosmetické soutěže Harmonie stanoví základní podmínky vztahující se na všechny její účastníky. 2. Za organizaci

Více

Odborné učiliště, Kunice 60 251 63 Strančice, IČO 00410233. vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem

Odborné učiliště, Kunice 60 251 63 Strančice, IČO 00410233. vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem ZLATÁ VAŘEČKA v přípravě výrobků studené kuchyně a prostření slavnostní tabule pro 2 osoby na téma OSLAVA SV. VALENTÝNA

Více

1. ROČNÍK GASTRONOMICKÉ SOUTĚŽE SRDCE NA TALÍŘI

1. ROČNÍK GASTRONOMICKÉ SOUTĚŽE SRDCE NA TALÍŘI 1. ROČNÍK GASTRONOMICKÉ SOUTĚŽE SRDCE NA TALÍŘI Určené pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie E HLAVNÍ INFORMACE Odborný garant soutěže Asociace kuchařů a cukrářů ČR Pořadatel soutěže SOŠ a SOU Městec

Více

Hodnoticí standard. Kadeřník (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69)

Hodnoticí standard. Kadeřník (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69) Kadeřník (kód: 69-071-H) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69) Týká se povolání: Kadeřník Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 3 Odborná způsobilost

Více

Propozice Novohradské flétny

Propozice Novohradské flétny Propozice Novohradské flétny 1. INTERPRETAČNÍ SOUTĚŽ NOVOHRADSKÁ FLÉTNA, XVI. ročník (dále jen NF) 1. 1. MÍSTO KONÁNÍ Státní hrad Nové Hrady, Nové Hrady 373 33, Komenského 33 (levé křídlo St. hradu) 1.

Více

COSMETIC ART TATTOO 2009

COSMETIC ART TATTOO 2009 COSMETIC ART TATTOO 2009 1. Mistrovství ČR v kosmetickém tetování Vážení milovníci kosmetického tetování, dovolujeme si Vás pozvat k účasti na prvním Mistrovství České republiky v kosmetickém tetování,

Více

Střední odborné učiliště DAKOL, s.r.o. ve spolupráci s generálním partnerem Sanatoria Klimkovice

Střední odborné učiliště DAKOL, s.r.o. ve spolupráci s generálním partnerem Sanatoria Klimkovice Střední odborné učiliště DAKOL, s.r.o. ve spolupráci s generálním partnerem Sanatoria Klimkovice pod záštitou náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje Mgr. Stanislava Folwarczneho a primátorky Statutárního

Více

floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací

floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací vyhlašují floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací se uskuteční ve dnech 12. a 13. listopadu 2015 v Kulturním domě města Soběslavi Místo konání: Kulturní dům města Soběslavi Den konání soutěže:

Více

Vyhlašovatelem soutěže je Občanské sdružení Dívka v Jičíně v Čechách, které je zároveň od roku 2006 organizátorem celostátního finále této soutěže.

Vyhlašovatelem soutěže je Občanské sdružení Dívka v Jičíně v Čechách, které je zároveň od roku 2006 organizátorem celostátního finále této soutěže. patronka soutěže Lilian Sarah Fischerová druhá Česká vícemiss 2007 DDM Kamarád Třemošná a Plzeňská krajská rada dětí a mládeže vyhlašuje 16. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR

Více

soutěž ve floristice s výstavou soutěžních prací

soutěž ve floristice s výstavou soutěžních prací vyhlašují soutěž ve floristice s výstavou soutěžních prací se uskuteční ve dnech 13. a 14. listopadu 2014 v Kulturním domě města Soběslavi Místo konání: Kulturní dům města Soběslavi Den konání soutěže:

Více

floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací

floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací vyhlašují floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací se uskuteční ve dnech 10. a 11. listopadu 2016 v Kulturním domě města Soběslavi Místo konání: Kulturní dům města Soběslavi Den konání soutěže:

Více

vyhlašuje 19. ročník celostátní soutěže CESOFOTO 2018 pro studenty ročníků oboru fotograf.

vyhlašuje 19. ročník celostátní soutěže CESOFOTO 2018 pro studenty ročníků oboru fotograf. 2018 Obchodní akademie, Střední zdravotnická škola, Střední odborná škola služeb a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava vyhlašuje 19. ročník celostátní soutěže CESOFOTO 2018 pro studenty

Více

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART KADET ČTVRTEK 4. ŘÍJNA 2018 JUNIOR A ART PÁTEK 5. ŘÍJNA 2018 SENIOR 6. ŘÍJNA 2018 Záštitu nad soutěží převzali:

Více

vyhlašují soutěž ve vazbě a aranžování květin s výstavou soutěžních prací

vyhlašují soutěž ve vazbě a aranžování květin s výstavou soutěžních prací vyhlašují soutěž ve vazbě a aranžování květin s výstavou soutěžních prací se uskuteční ve dnech 14. a 15. listopadu 2013 v Kulturním domě města Soběslavi Místo konání: Kulturní dům města Soběslavi Den

Více

O zlatý pohár BAV klubu Příbor

O zlatý pohár BAV klubu Příbor BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. Masarykova 489, Příbor 742 58 e-mail:info@bavklubpribor.cz tel.: 556 723 778, 739 080 862 www.bavklubpribor.cz Pozvánka na XI. ročník regionální taneční

Více

5. ROČNÍK SOUTĚŽE OTEVŘENÉ NAPŘÍČ KADEŘNICKÝM SVĚTEM INSPIRACE 2015 FINALISTÉ SOUTĚŽE: HELEBRANTOVÁ OVČÁČKOVÁ JANA JUNOVÁ ELIÁŠOVÁ

5. ROČNÍK SOUTĚŽE OTEVŘENÉ NAPŘÍČ KADEŘNICKÝM SVĚTEM INSPIRACE 2015 FINALISTÉ SOUTĚŽE: HELEBRANTOVÁ OVČÁČKOVÁ JANA JUNOVÁ ELIÁŠOVÁ 5. ROČNÍK SOUTĚŽE OTEVŘENÉ NAPŘÍČ KADEŘNICKÝM SVĚTEM INSPIRACE 2015 FINALISTÉ SOUTĚŽE: VĚRA SKRANKOVÁ ELIŠKA HANZLÍKOVÁ ZLATA HELEBRANTOVÁ LUCIE SVOBODOVÁ JITKA SVOBODOVÁ STĚPÁNKA OLIVERIUSOVÁ ELIŠKA SMRČINOVÁ

Více

většinu prvků především 3-D si můžete připravit ve svém studiu předem, máte tak jedinečnou možnost vypracovat svůj um k dokonalosti a o to jde.

většinu prvků především 3-D si můžete připravit ve svém studiu předem, máte tak jedinečnou možnost vypracovat svůj um k dokonalosti a o to jde. Vážení, byla bych ráda, aby tato soutěž Krásné ruce a nohy nekladla žádná omezení Vaší fantazii při tvorbě Nail Artu na nehtech rukou i nohou. Protože sama vím, že jde především o pracovní čas, který nás

Více

DDM Kamarád Třemošná vyhlašuje 15. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR a 1. ročník finále ČECH v Plzni

DDM Kamarád Třemošná vyhlašuje 15. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR a 1. ročník finále ČECH v Plzni patronka soutěže Lilian Sarah Fischerová druhá Česká vícemiss 2007 DDM Kamarád Třemošná vyhlašuje 15. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR a 1. ročník finále ČECH v Plzni Vyhlašovatelem

Více

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ SUŠICE VYHLAŠUJÍ

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ SUŠICE VYHLAŠUJÍ STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ SUŠICE VYHLAŠUJÍ KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ODBORNÝCH DOVEDNOSTÍ ŽÁKŮ OBORU 23-68-H/01 Mechanik opravář motorových vozidel Propozice krajského kola soutěže odborných

Více

Gastronomická soutěž Olima Cup 2016 Olomouc PROPOZICE

Gastronomická soutěž Olima Cup 2016 Olomouc PROPOZICE Gastronomická soutěž Olima Cup 2016 Olomouc PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR A SENIOR Postupová soutěž na Gastro junior u kuchařů juniorů KADET - ČTVRTEK 20. října 2016 JUNIOR - PÁTEK 21. října 2016 SENIOR

Více

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART KADET ČTVRTEK 4. ŘÍJNA 2018 JUNIOR A ART PÁTEK 5. ŘÍJNA 2018 SENIOR 6. ŘÍJNA 2018 Záštitu nad soutěží převzali:

Více

ORGANIZACE A PROGRAM SOUTĚŽE:

ORGANIZACE A PROGRAM SOUTĚŽE: ORGANIZACE A PROGRAM SOUTĚŽE: 12. května 2014 do 17:00 příjezd účastníků a jejich ubytování 18:00-18:30 večeře všech účastníků 19:00 porada pedagogického doprovodu 1.patro DM žáci - osobní volno 22:00

Více

PRAHA, Česká republika Výstaviště Praha, Holešovice

PRAHA, Česká republika Výstaviště Praha, Holešovice Téma soutěže: Zlatá energie PRAHA, Česká republika Výstaviště Praha, Holešovice Milé kolegyně, máte jedinečnou možnost zúčastnit se 2.ročníku prestižní soutěže EUROPEAN CHAMPIONSHIP SPA MANICURE 2012,

Více

Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace Krakovská 1095/33, 700 30 Ostrava-Hrabůvka

Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace Krakovská 1095/33, 700 30 Ostrava-Hrabůvka Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace Krakovská 1095/33, 700 30 Ostrava-Hrabůvka pořádá soutěž studentů středních škol gastronomie, hotelnictví a cestovního ruchu

Více

Kadeřnické služby. Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531

Kadeřnické služby. Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531 Kadeřnické služby Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531 Kadeřníci salonu Omorfi Vám mohou nabídnout nejnovější trendy technik barvení, střihů, ale také společenské

Více

Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad

Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad ostatními,přináší profesionální školení / charismatický tým proškolený v Itálii se s Vámi ochotně podělí o nejnovější

Více

XV. ročník soutěže odborných dovedností s mezinárodní účastí cukrář - junior

XV. ročník soutěže odborných dovedností s mezinárodní účastí cukrář - junior gastronomi e a farmářství pořádá 30. ledna 2019 v Kongresovém sále Priessnitzových léčebných lázní a.s. XV. ročník soutěže odborných dovedností s mezinárodní účastí cukrář - junior pod odbornou záštitou

Více

Kraj Vysočina a. ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ AKADEMIE V HUMPOLCI, střední škola,

Kraj Vysočina a. ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ AKADEMIE V HUMPOLCI, střední škola, Kraj Vysočina a ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ AKADEMIE V HUMPOLCI, střední škola, VYHLAŠUJE CELOSTÁTNÍ ODBORNOU SOUTĚŽ žáků oboru vzdělání OPRAVÁŘ ZEMĚDĚLSKÝCH STROJŮ ČZA v Humpolci, střední škola, pracoviště Světlá

Více

Soutěž. Základní informace

Soutěž. Základní informace Soutěž 5 důvodů, proč se přihlásit do soutěže U příležitosti jubilejního pátého ročníku soutěže jsme pro Vás připravili přehled pěti základních důvodů, proč se vyplatí se soutěže zúčastnit jako soutěžící:

Více

Propozice k soutěži mysliveckých trubačů

Propozice k soutěži mysliveckých trubačů Propozice k soutěži mysliveckých trubačů 10. ročník pro soubory a sólisty Soutěž se koná v rámci výstavy trofejí VLS ČR s.p., divize Karlovy Vary pod záštitou ředitele divize Ing. Milana Suka, Ph.D. Název

Více

Kód a název oboru vzdělání: 69-51-H/01 Kadeřník. Název školního vzdělávacího programu: KADEŘNÍK

Kód a název oboru vzdělání: 69-51-H/01 Kadeřník. Název školního vzdělávacího programu: KADEŘNÍK Kód a název oboru vzdělání: 69-51-H/01 Kadeřník Název školního vzdělávacího programu: KADEŘNÍK Délka a forma vzdělání: Dosažený stupeň vzdělání: Způsob ukončení vzdělávání: Tříleté denní střední vzdělání

Více

Gastronomická soutěž Olima Cup 2017 Olomouc PROPOZICE CUKRÁŘ KADET, JUNIOR A SENIOR

Gastronomická soutěž Olima Cup 2017 Olomouc PROPOZICE CUKRÁŘ KADET, JUNIOR A SENIOR Gastronomická soutěž Olima Cup 2017 Olomouc PROPOZICE CUKRÁŘ KADET, JUNIOR A SENIOR ČTVRTEK 5. října 2017 SOBOTA 7. října 2017 Záštitu nad soutěží převzali: Pořadatelé: Sponzoři soutěže: Mediální partneři:

Více

Ceník prací a služeb dámské kadeřnictví

Ceník prací a služeb dámské kadeřnictví Poř.číslo Ceník prací a služeb dámské kadeřnictví Úkon ceníku Cena 1. Menší úprava střihu 30,00 Kč 2. Menší úprava střihu horkou břitvou 3. Stříhání vlasů 4. Stříhání vlasů horkou břitvou 70,00 Kč 5. Stříhání

Více

CARVING. 20. ročník soutěže. 9. 4. 2015 v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové pořádá AKC ČR pobočka Východní Čechy

CARVING. 20. ročník soutěže. 9. 4. 2015 v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové pořádá AKC ČR pobočka Východní Čechy soutěžní kategorie: CARVING 20. ročník soutěže 9. 4. 2015 v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové pořádá AKC ČR pobočka Východní Čechy kategorie způsob vyřezávání * pro juniory a seniory bez rozdílu

Více

pořádá soutěž studentů středních škol gastronomie, hotelnictví a cestovního ruchu s názvem

pořádá soutěž studentů středních škol gastronomie, hotelnictví a cestovního ruchu s názvem Střední škola společného stravování Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace IČ: 00577260, organizace zřízená Moravskoslezským krajem ZL/063/2001 pořádá soutěž studentů středních škol gastronomie, hotelnictví

Více

příspěvková organizace pořádá dne 18. ledna ročník mezinárodního setkání spřátelených odborných škol VINNÝ COCKTAIL CUP 2018

příspěvková organizace pořádá dne 18. ledna ročník mezinárodního setkání spřátelených odborných škol VINNÝ COCKTAIL CUP 2018 příspěvková organizace pořádá dne 18. ledna 2018 4. ročník mezinárodního setkání spřátelených odborných škol VINNÝ COCKTAIL CUP 2018 S motivačním programem pro budoucí barmany přímo od špičkových odborníků

Více

Obočí (vláskování, stínovaní, komplet) od 2900,- Horní oční linky od 1800,- Dolní oční linky od 1500,- Horní+dolní linky (1 návštěva) od 2900,-

Obočí (vláskování, stínovaní, komplet) od 2900,- Horní oční linky od 1800,- Dolní oční linky od 1500,- Horní+dolní linky (1 návštěva) od 2900,- CENÍK PERMANENTNÍ MAKE UP,TETOVÁNÍ, PIERCING Obočí (vláskování, stínovaní, komplet) od 2900,- Horní oční linky od 1800,- Dolní oční linky od 1500,- Horní+dolní linky (1 návštěva) od 2900,- Kontura rty

Více

AR JUNIOR2017 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2017

AR JUNIOR2017 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2017 AR JUNIOR2017 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2017 INFORMAČNÍ SERVIS Termín: 23. 11. 24. 11. 2017 Dislokace: Ředitel soutěže: Výstaviště České Budějovice, a.s. pavilon Z Miloslava Vladyková Hlavní partner

Více

Soutěžní podmínky. Charakter akce: Soutěž pro žáky středních odborných škol, středních odborných učilišť a odborných učilišť

Soutěžní podmínky. Charakter akce: Soutěž pro žáky středních odborných škol, středních odborných učilišť a odborných učilišť Soutěžní podmínky Předmět soutěže: Příprava 4 porcí espressa ze zvolené kávy Příprava 4 porcí cappuccina zdobeného za použití techniky Latte Art, metodou free pour (obrázek je nakreslený pouze litím mléčné

Více

Ceník kadeřnických služeb

Ceník kadeřnických služeb Ceník kadeřnických služeb platný od 1.9.2012 Dětské 80,- Kč až 100,- Kč Pánské střih 200,- Kč strojek 100,- Kč - mytí 20,- Kč - gel 20,- Kč - masáž 40,- Kč Dámské krátké polodlouhé dlouhé střih komplet

Více

Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR

Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR Sekce mažoretek Svazu hudebníků České republiky vyhlašuje 5.ročník Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR Pořadatel: Sekce mažoretek Svazu hudebníků České Republiky Sekretariát Sekce mažoretek:

Více

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK DO !

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK DO ! 1 SOUTĚŽ V AEROBIKU SKUPIN V UHERSKÉM OSTROHU 2018 Tato soutěž je zařazena do postupové soutěže AEROBIC TOUR jako jedna ze základních kol. Více informací na www.aerobictour.cz. ORGANIZÁTOR: Dům dětí a

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a AQUA KLUB Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 1.6.- 3.6. 2018 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2013. Obory s výučním listem: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2013. Obory s výučním listem: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2013 Obory s výučním listem: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK POŘADATEL: STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ TECHNICKÉ CHO- TĚBOŘ,

Více

Soutěžní řád. Czech Pole Championship 2019

Soutěžní řád. Czech Pole Championship 2019 Soutěžní řád Czech Pole Championship 2019 Soutěžní řád I. Organizátor soutěže Barbora Szabová, IČO: 01445065, sídlem Foglarova 3212, Česká Lípa, 470 01 a Tereza Štrobová, IČO: 87887584, sídlem Verneřická

Více

PROPOZICE. Kroměřížský pohár v motorové letecké akrobacii 2014. v kategoriích advanced, intermediate a sportsman. 18 20 července 2014

PROPOZICE. Kroměřížský pohár v motorové letecké akrobacii 2014. v kategoriích advanced, intermediate a sportsman. 18 20 července 2014 PROPOZICE Kroměřížský pohár v motorové letecké akrobacii 2014 v kategoriích advanced, intermediate a sportsman 18 20 července 2014 Letiště Kroměříž Soutěž se koná pod záštitou starostky města Kroměříže

Více

Prezence pátek od 16:00 h v tzv. cukrárně naproti dětského hřiště.

Prezence pátek od 16:00 h v tzv. cukrárně naproti dětského hřiště. Č e s k á a s o c i a c e S P O R T P R O V Š E C H N Y P R O P O Z I C E republikové soutěže ČASPV ve sportovní gymnastice 2019 pod záštitou několikanásobné mistryně ČR ve sportovní gymnastice Jany Komrskové

Více

ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA

ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/34. 0185 Moderní škola 21. století Číslo a název šablony V/ 2 KAD Net inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji klíčové aktivity

Více

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu Pořadatel soutěže: Sbor dobrovolných hasičů Přeštice POZOR ZMĚNA Datum konání soutěže: 19. května 2019 Místa konání: areál Základní školy

Více

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD Svatopluka Čecha 1110, Uherský Brod. Mezinárodní soutěţ ţáků oboru MALÍŘ UHERSKÝ BROD

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD Svatopluka Čecha 1110, Uherský Brod. Mezinárodní soutěţ ţáků oboru MALÍŘ UHERSKÝ BROD STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD Svatopluka Čecha 1110, 688 01 Uherský Brod Mezinárodní soutěţ ţáků oboru MALÍŘ UHERSKÝ BROD 31.3.-1.4.2016 Záštitu nad soutěží převzal hejtman Zlínského kraje MVDr.

Více

M E T ODICKÝ LIST K R E A T I V I T A A M Ó D N Í T R E N D Y H/01 Kadeřník. Obor: Odborný výcvik. Předmět: Třetí.

M E T ODICKÝ LIST K R E A T I V I T A A M Ó D N Í T R E N D Y H/01 Kadeřník. Obor: Odborný výcvik. Předmět: Třetí. - 1 - M E T ODICKÝ LIST Obor: Předmět: Ročník: Tematický celek: Téma: Rozsah: 69-51-H/01 Kadeřník Odborný výcvik Třetí Barvení vlasů, stříhání vlasů K R E A T I V I T A A M Ó D N Í T R E N D Y 2 učební

Více

fotostudio HARRER ateliér kreativní a trikové fotografie Rámcový ceník fotografických služeb - figurální fotografie

fotostudio HARRER ateliér kreativní a trikové fotografie Rámcový ceník fotografických služeb - figurální fotografie Rámcový ceník fotografických služeb - figurální fotografie Jiráskova 4, 411 12 Čížkovice - www.harrer.eu - studio@harrer.eu - +420 774 427 737 PORTRÉT KLASICKÝ Portrét před černým nebo bílým pozadím dá

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX Vzorové PROPOZICE OKRSKOVÉHO/OKRESNÍHO/KRAJSKÉHO KOLA, MISTROVSTVÍ ČR družstev Sborů dobrovolných

Více

Kadeřnické služby. Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531

Kadeřnické služby. Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531 Kadeřnické služby Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531 Kadeřníci salonu Omorfi vám mohou nabídnout nejnovější trendy technik barvení, střihů, ale také společenské

Více

KOVO Junior 2019 MECHANIK SEŘIZOVAČ

KOVO Junior 2019 MECHANIK SEŘIZOVAČ CELOSTÁTNÍ ODBORNÁ SOUTĚŽ KOVO Junior 2019 MECHANIK SEŘIZOVAČ PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III 21. února 2019-1 - PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA 21. února 2019 I. Propozice

Více

PEDIKÚRA. Pedikúra základní. 75,00 Ošetření kuřího oka 3,00. Přelepení kuřího oka (speciál. náplast) 4,00 Nalepení náplasti

PEDIKÚRA. Pedikúra základní. 75,00 Ošetření kuřího oka 3,00. Přelepení kuřího oka (speciál. náplast) 4,00 Nalepení náplasti CENÍK SLUŽEB PEDIKÚRA Pracovní úkon Cena v Kč Pedikúra základní 75,00 Ošetření kuřího oka 3,00 Přelepení kuřího oka (speciál. náplast) 4,00 Nalepení náplasti 1,00 Ošetření zarostlých nehtů 20,00 Ošetření

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ A OBCHODNĚ PODNIKATELSKÁ, ČESKÝ TĚŠÍN, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE a UNIHOST OSTRAVA

STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ A OBCHODNĚ PODNIKATELSKÁ, ČESKÝ TĚŠÍN, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE a UNIHOST OSTRAVA STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ A OBCHODNĚ PODNIKATELSKÁ, ČESKÝ TĚŠÍN, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE a UNIHOST OSTRAVA pořádají 3. ročník sommelierské juniorské soutěže za podpory Zdeňka Kopky, předsedy Unihostu a s odbornou

Více

floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací

floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací vyhlašují floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací se uskuteční ve dnech 15. a 16. listopadu 2018 v Kulturním domě města Soběslavi Místo konání: Kulturní dům města Soběslavi Den konání soutěže:

Více

102 00 Praha 10 Vocelova 1338/2 500 02 Hradec králové IČ: 63830574 IČ: 00175790 Telefon: 271 751 143 Telefon: 495 212 569

102 00 Praha 10 Vocelova 1338/2 500 02 Hradec králové IČ: 63830574 IČ: 00175790 Telefon: 271 751 143 Telefon: 495 212 569 Cech klempířů, pokrývačů a tesařů ČR Střední odborná škola Pražská 1279/18 a Střední odborné učiliště 102 00 Praha 10 Vocelova 1338/2 500 02 Hradec králové IČ: 63830574 IČ: 00175790 Telefon: 271 751 143

Více

Propozice celostátní odborné soutěže žáků oboru vzdělání Opravář zemědělských strojů 41-55-H/01

Propozice celostátní odborné soutěže žáků oboru vzdělání Opravář zemědělských strojů 41-55-H/01 STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, Wilsonova 405, příspěvková organizace a zřizovatel Jihočeský kraj VYHLAŠUJÍ CELOSTÁTNÍ ODBORNOU SOUTĚŽ žáků oboru vzdělávání 41 55 H/01 OPRAVÁŘ ZEMĚDĚLSKÝCH

Více

VLASY SE LÍBÍ BOB NESESTŘÍHANÝ

VLASY SE LÍBÍ BOB NESESTŘÍHANÝ VLASY bmně SE LÍBÍ BOB 6b 1 NESESTŘÍHANÝ NÁDECH KLASIKY 2 FOTOS: BURDA, PICTURE PRESS 1 Nesestříhané mikádo k bradě. Ideální pro středně pevné až pevné vlasy. Styling: do ručníkem vysušených vlasů naneseme

Více

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE MAJORETTES CHODOV 2019 3. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY MAŽORETKOVÝCH SKLADEB A SKLADEB S POMPONY Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 27. 4. 2019 Místo: Určeno pro: Startovné: Vstupné:

Více

soutěž proběhne v rámci Gastro festivalu způsob vyřezávání

soutěž proběhne v rámci Gastro festivalu způsob vyřezávání 21.11.2009 7. ročník soutěž proběhne v rámci Gastro festivalu kategorie OSTRAVA způsob vyřezávání * soutěž ve vyřezávání zeleniny a ovoce v limitu na místě v limitu A CZECH CARVING CUP * vyřezaná dekorativní

Více

PROPOZICE. Soutěž mladých zdravotníků 2015 Okresní kolo soutěže Okres Jablonec nad Nisou. Datum: 6. května 2015 od 7:45 do 15:00

PROPOZICE. Soutěž mladých zdravotníků 2015 Okresní kolo soutěže Okres Jablonec nad Nisou. Datum: 6. května 2015 od 7:45 do 15:00 Soutěž mladých zdravotníků 2015 Okresní kolo soutěže Okres Jablonec nad Nisou PROPOZICE Datum: 6. května 2015 od 7:45 do 15:00 Místo konání: Hasičská zbrojnice Mšeno, Jablonec nad Nisou Pořadatel: Os ČČK

Více

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2012. Obory: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2012. Obory: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2012 Obory: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK POŘADATEL: STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ TECHNICKÉ CHOTĚBOŘ, ŽIŽKOVA 1501,

Více

AKADEMIE FRAMESI KADEŘNICKÉ VZDĚLÁVACÍ PROGRAMY 9 11/2019

AKADEMIE FRAMESI KADEŘNICKÉ VZDĚLÁVACÍ PROGRAMY 9 11/2019 AKADEMIE FRAMESI KADEŘNICKÉ VZDĚLÁVACÍ Y 9 11/2019 TRENDOVÉ STŘIHY FASHION CUT ENERGY krok po kroku Jednodenní workshop cvičná hlava 24. 9. 2019 Staňte se prvními kadeřníky u nás, kteří uvidí a naučí se

Více

AR JUNIOR2018 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2018

AR JUNIOR2018 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2018 AR JUNIOR2018 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2018 INFORMAČNÍ SERVIS Termín: 8. 11. 9. 11. 2018 Dislokace: Ředitel soutěže: Výstaviště České Budějovice, a.s. pavilon Z Miloslava Vladyková Hlavní partner

Více

KOVO Junior 2015 MECHANIK SEŘIZOVAČ

KOVO Junior 2015 MECHANIK SEŘIZOVAČ CELOSTÁTNÍ ODBORNÁ SOUTĚŽ KOVO Junior 2015 MECHANIK SEŘIZOVAČ PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III 12. února 2015-1 - PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA 12. února 2015 I. Propozice

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY ZLATÉ RUCE ČECH 2013

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY ZLATÉ RUCE ČECH 2013 SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY ZLATÉ RUCE ČECH 2013 Společnosti BEAUTY NAILS vás zve na mezinárodní soutěže ve zdobení nehtů, tip boxu a manikúře. Uskuteční se v rámci mezinárodního veletrhu Interbeauty Prague, který

Více

Organizační zajištění. I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015. dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav

Organizační zajištění. I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015. dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav Organizační zajištění I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015 dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav Pořadatelem I. kola postupové soutěže je Okresní sdružení hasičů Mladá Boleslav. Soutěž

Více

"Dýňový šampionát" soutěž proběhne v rámci výstavy GASTROFEST

Dýňový šampionát soutěž proběhne v rámci výstavy GASTROFEST 13.11.2014 "Dýňový šampionát" soutěž proběhne v rámci výstavy GASTROFEST 12. ročník České Budějovice kategorie způsob vyřezávání * dýně + 4 suroviny na místě v limitu A Dýně - live carving 3 hod * vyřezaná

Více

Propozice k soutěži Dívka roku 2013

Propozice k soutěži Dívka roku 2013 Propozice k soutěži Dívka roku 2013 Obsah: charakteristika projektu cíl soutěže postup podmínky účasti přihláška do castingu soutěžní disciplíny program soutěže přihláška v Plzni dne 12.11.2012 Občanské

Více