Clarion Hotels ČR, MICE. Meetings Incentives Conferences Events

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Clarion Hotels ČR, MICE. Meetings Incentives Conferences Events"

Transkript

1 Clarion Hotels ČR, MICE Meetings Incentives Conferences Events

2 Vynikající zázemí pro všechny vaše akce a setkání...

3 Když se lidé setkávají, mohou vznikat skvělé věci. Na jednom místě se rozšíří pozitivní energie a podnítí inovativní myšlení. Důležité projekty pokročí, zrodí se kreativní nápady, jsou stanoveny cíle, upevněny kontakty a dokončena vyjednávání. To vše je možné jen tehdy, když zázemí a okolní prostředí fungují tak, aby zajistily úspěch. Ve všech našich hotelech cítíme odpovědnost vůči hostům, můžete s námi tedy spolupracovat s klidným svědomím. Udělejte ze svého setkání nezapomenutelný zážitek. Setkejte se u nás v jednom z devíti hotelů značky Clarion Hotels. Vítejte v hotelech značky Clarion Hotels BY CHOICE HOTELS

4 Specialisté na konference

5 Vše do sebe perfektně zapadá: jedinečné prostředí, profesionální služby, konferenční místnosti se špičkovým vybavením, prostorné a útulné pokoje, vybraná a pečlivě připravená kuchyně s pozorným personálem, rozmanité wellness a volnočasové aktivity. Vše se spojí, aby se naše hotely staly nejlepším místem pro uspořádání vaší konference, ať je jakékoli povahy. U nás si můžete být jistí, že vaše konference proběhne hladce a úspěšně. Nabízíme různorodé salonky a místnosti, které splní vaše individuální požadavky. Například Clarion Congress Hotel Prague pohostí až delegátů. Samozřejmostí jsou nejnovější technologické vybavení i maximální profesionalita všech zúčastěných, a to jak během přípravné fáze, tak samotné akce. Účastníci si užijí konferenci, kde je vše v naprostém pořádku, do nejmenšího detailu.

6 Nerušené schůzky Schůzky jsou svolávány z nespočtu důvodů, ale vždy mají jeden cíl: být úspěšné, posunout věci dopředu. Abyste toho dosáhli, v každém z našich konferenčních hotelů vám nabídneme to nejlepší prostředí pro jednání. Ať už si vyberete malé diskrétní zasedací místnosti, nebo velké otevřené sály, u nás máte jistotu perfektního konferenčního zázemí. A to jak z hlediska služeb, tak technologického vybavení. Restaurace, služby a samozřejmě celková atmosféra na vás jistě zapůsobí. Bez ohledu na to, který z našich hotelů si vyberete, proběhnou vaše schůzky vždy bezchybně a s velkou pravděpodobností budou úspěšné.

7

8 Nezapomenutelné akce a zážitkové pobyty Společenské akce jsou speciální událostí pro všechny, ať už se jedná o svatbu, rodinnou oslavu ve skutku jedinečném prostředí nebo o firemní výroční party s klienty a kolegy. Pokud se rozhodnete pořádat je v některém z Clarion hotelů, máte záruku, že proběhnou nejlépe, jak mohou. Ať už pozvete jen pár nebo tisíc hostů. Odborné znalosti a nadšení našeho oddaného týmu zajistí, že bude vaše akce nezapomenutelná. Vše je o emocích, smyslech a zážitcích. Místo konání musí být jak půvabné, tak unikátní. Což takhle luxusní hotel v jižních Čechách nebo s výhledem na Pražský hrad? Hotel se střešní terasou, z níž se můžete kochat krkonošským panorama? Hotely Clarion vás zvou k návštěvě řady zajímavých míst České republiky, která zaručeně splní vaše očekávání.

9

10 Česká republika v síti Choice Hotels Europe Liberec Ústí nad Labem Špindlerův Mlýn D8 D11 Praha Ostrava D5 Olomouc D1 D2 České Budějovice D1

11 Místo pro vaše setkání v srdci Evropy Na následujících stránkách vám představíme všechny naše hotely v České republice.

12 Clarion Congress Hotel Prague Freyova 33, Praha 9-Vysočany Amadeus CC PRG006 Sabre CC Galileo CC Wordspan CC CS006 Hotel zahájil provoz roku 2008 a díky široké škále služeb ho s oblibou využívají individuální návštěvníci i business klientela. Nabízí nejmodernější kongresové centrum v Praze. Nachází se v klidné části metropole, jen 10 minut chůze od víceúčelové O 2 areny, tradičního místa konání sportovních, kulturních a zábavních akcí, ale i výstav, veletrhů apod. Jedinečnost a pohodlí hosté pocítí díky pestré nabídce špičkových služeb a vynikající dopravní dostupnosti. Ubytují se v těsné blízkosti stanice metra B Vysočanská, 10 minut jízdy od centra. Zcela bezbariérový hotel je nekuřácký, přesto nabízí kuřákům komfortní posezení ve Smoking lounge se samostatnou vzduchotechnikou. Hotel je propojen s nákupním centrem Galerie Fénix. V tomto komplexu mohou navštívít na 80 obchodů, restaurace, bary, kavárny, kadeřnictví a wellness & fitness centrum, podzemní garáže pro 600 vozů s automyčkou a stání až pro 9 autobusů. Pokoje, jež mají styl Ubytování je stylové, v 534 dvoulůžkových pokojích typů Standard a Executive a 25 apartmá. K dispozici je i osm pokojů s bezbariérovým přístupem. Ve všech pokojích a veřejných prostorách je zdarma k dispozici Wi-Fi připojení k internetu. Rozsáhlé kongresové zázemí Clarion Congress Hotel Prague disponuje jedinečnými kongresovými prostory: 27 sálů a propojitelných salonků na ploše m 2 pojme až delegátů. Všechny lze vybavit nejmodernější technikou, takže v nich lze pořádat rozmanité akce. Hlavní kongresový sál má kapacitu až delegátů. Restaurace a bary Hotel je proslulý skvělou kuchyní. Zdejší tým kuchařů a cukrářů získal řadu ocenění na mezinárodních gastronomických soutěžích. V nabídce jsou zastoupeny speciality tradiční české i mezinárodní kuchyně. Prezentaci současných trendů umocňují stylová prostředí restaurací Benada, Brasserie Veduta či Pizza a Café Restaurantu. Samozřejmostí je příjemná obsluha. Lobby bar Chronos je otevřen nepřetržitě. Hotelové služby Stálý servis, nepřetržitý chod recepce, concierge, internetový koutek s tiskárnou a bezplatné Wi-Fi připojení, pokojová služba, profesionální cateringové služby. Wellness & fitness Pro relaxaci lze využít moderně vybavené wellness a fitness I m Fit, kardiozónu, relaxační bazén, vířivku, saunu, páru, solárium, masáže a další služby.

13

14 Clarion Hotel Prague Old Town Hradební 9, Praha 1-Staré Město Hotel se nachází v historickém centru Prahy na Starém Městě, pět minut chůze od Staroměstského náměstí. Nejkrásnější památky i společenské vyžití se tedy nabízejí přímo na dosah ruky. Pokud si však chcete užívat téměř výhradně hotelových služeb, Clarion Hotel Prague Old Town vám poskytne veškerý komfort. Luxusní, plně vybavené pokoje Amadeus CC PRG004 Sabre CC 4818 Galileo CC Wordspan CC CS004 Na výběr je ubytování v 90 nadstandardně vybavených nekuřáckých pokojích a třech prostorných apartmá s rozlehlou střešní terasou s výhledem na Pražský hrad. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací a telefonem s přímou provolbou, bezplatným pevným i Wi-Fi připojením k internetu, setem na přípravu kávy a čaje, trezorem a koupelnou s vanou a vysoušečem vlasů. Konference a jednání v neopakovatelné atmosféře Součástí hotelu je konferenční zázemí až pro 150 delegátů (sál Riva pro 80 osob, salonek Bohemia pro 30 osob, salonek Benadina pro 10 osob). Všechny tyto prostory jsou plně klimatizované, s denním světlem a kompletní audiovizuální výbavou.

15 Gastronomické zážitky Bez ohledu na to, zda zvolíte tradiční českou či mezinárodní kuchyni, vždy vás čeká kulinářský zážitek. Decentní, avšak přátelská atmosféra restaurace Benada s kapacitou 80 míst zve i k dlouhým posezením nad lahodnými nápoji. Stoupenci každodenního sladkého života si zase mohou vychutnat zmrzlinové poháry a další drobná potěšení v přilehlé kavárně. Hotelové služby Nepřetržitý chod recepce, concierge, pokojové a sekretářské služby, pevné i Wi-Fi připojení k internetu, bezbariérový přístup. Ideální místo pro všechny typy akcí Skvělá poloha, jedinečná úroveň služeb a poklidná atmosféra předurčují hotel k pořádání firemních i soukromých akcí, svateb, slavnostních obědů, večeří či rautů. Obzvláště žádaný je pronájem střešního apartmá s terasou pro obchodní jednání či společenské události.

16 Tento městský hotel se může pochlubit výbornou dostupností centra, protože se nachází pouhých pět minut chůze od Václavského náměstí. Najdete ho přímo na trase metra C u stanice I. P. Pavlova, v blízkosti všech zásadních dopravních uzlů metropole. Může nabídnout veškeré pohodlí, jedinečnou atmosféru, konferenční zázemí a moderně vybavené pokoje. Clarion Hotel Prague City je ideální volbou, hledáte-li ubytování v centru. Tylovo náměstí 15/3 Praha 2-Nové Město Amadeus CC PRG005 Sabre CC Galileo CC Wordspan CC CS005 Clarion Hotel Prague City Komfortní ubytování Na výběr je ubytování v 64 komfortně vybavených nekuřáckých pokojích s možností přistýlky. Všechny jsou s klimatizací s možností vlastní regulace, vysokorychlostním připojením k internetu zdarma, telefonem s přímou provolbou, televizí se satelitními programy, setem na žehlení, setem na přípravu kávy a čaje, minibarem, trezorem a koupelnou s vanou a vysoušečem vlasů. Některé pokoje je na vyžádání možné propojit.

17 Hotelové služby Nepřetržitý chod recepce, pokoj pro handicapované, pokojová služba, sekretářské služby, praní a žehlení prádla, směnárna, Wi-Fi připojení k internetu zdarma, bezbariérový přístup, parkování 500 m od hotelu, kadeřnictví. Konferenční prostory Klimatizované konferenční prostory s denním světlem a kapacitou až 100 osob jsou ideální pro pořádání seminářů, školení, prezentací, společenských akcí i rodinných oslav. Technická podpora je zdarma, připojení k internetu samozřejmostí.

18 Hotel nabízí prvotřídní komfort a služby čtyřhvězdičkového standardu značky Clarion. Nachází se v bezprostřední blízkosti centra Českých Budějovic a je z něj dobře dostupný hlavní silniční tah Praha Linec. Disponuje 150 vlastními parkovacími místy. Očekávání hostů je připraveno splnit 205 klimatizovaných pokojů typů Standard a Superior a luxusní apartmá. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení k internetu v pokojích a ve veřejných prostorách hotelu zdarma. Clarion Congress Hotel České Budějovice Pražská třída 14, České Budějovice Rozsáhlé kongresové zázemí Díky prostorám až pro 650 delegátů je Clarion Congress Hotel České Budějovice největším kongresovým hotelem v Jihočeském kraji. Centrum je mimořádně variabilní a lze je rozdělit na menší konferenční místnosti. Proto dokáže dokonale vyhovět potřebám všech typů společenských akcí libovolného rozsahu. Veškeré prostory jsou vybaveny moderní technikou a mají skvělé akustické podmínky. Příjemné gastronomické zážitky V hotelové restauraci Benada a stylové budvarské pivnici IN LOCO na vás čekají speciality české i mezinárodní kuchyně. Lobby bar s nabídkou kvalitních vín, kávy, dezertů a lehkého občerstvení poskytuje příjemné prostředí pro pracovní i neformální setkání. V letních měsících jsou otevřeny i terasy s nabídkou míchaných nápojů. Hotelové služby Amadeus CC PRG011 Sabre CC 9460 Galileo CC ww86075 Wordspan CC CS011 Nepřetržitý chod recepce, směnárna, pokojová služba, Wi-Fi připojení k internetu zdarma, internetový koutek, sekretářské služby, praní a žehlení prádla, úschovna zavazadel, portýr, květinová služba, obchod se suvenýry, masáže a kadeřnictví, taxi, hotelové parkoviště aj.

19

20 Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla budovy a moderního vybavení. Může se pochlubit tradicí již od roku 1906 a je umístěn v parkové zóně nedaleko libereckého zámku. Gutenbergova 3, Liberec Amadeus CC PRG007 Sabre CC Galileo CC Wordspan CC CS007 Clarion Grandhotel Zlatý Lev Stylové ubytování Hotel nabízí ubytování ve 112 vkusně zařízených pokojích a pěti moderních apartmá, a to včetně luxusního prezidentského ve stylu art nouveau. Všechny pokoje jsou vybaveny satelitní TV, telefonem s přímou provolbou, vysokorychlostním Wi-Fi připojením k internetu zdarma, minibarem a koupelnou se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů. Variabilní konferenční zázemí Jedinečnou atmosféru, špičkové služby a skvělou polohu můžete využít i pro své akce. Hotel nabízí druhé největší konferenční centrum v Liberci. Konferenční prostory sestávají ze tří salonků a konferenčního sálu a jejich celková kapacita činí 600 osob. Jsou tedy ideálním místem pro konání konferencí, společenských akcí i svateb.

21 Gastronomie na úrovni K dispozici je restaurace Benada s kapacitou přes sto míst s prostornou letní terasou, která se zaměřuje na speciality české i mezinárodní kuchyně. Součástí hotelu je rovněž stylový Café&Bar. Poskytujeme i kvalitní cateringové služby. Wellness Příjemné prostředí wellness centra s finskou saunou a vířivkou umožňuje odpočinek spojený s využitím profesionálních služeb. K dispozici jsou rovněž beauty studio a fitness. Hotelové služby Nepřetržitý chod recepce, concierge, pokojová služba, vysokorychlostní internet, konferenční prostory, wellness, beauty studio, hlídané parkoviště.

22 Nově zrekonstruovaný hotel, výhodně umístěný přímo naproti vlakovému nádraží, se nachází nedaleko centra Olomouce. Je z něj skvělá dostupnost hlavního dálničního tahu na Brno, Prahu a Ostravu. Clarion Congress Hotel Olomouc vyniká vysokým standardem služeb a individuálním přístupem ke klientům. Parkování je možné v hotelové garáži a autobusy mohou využít parkovací místa přímo u hotelu. Clarion Congress Hotel Olomouc Jeremenkova 36, Olomouc Pohodlné ubytování Clarion Congress Hotel Olomouc nabízí ubytování ve 126 komfortně zařízených pokojích, a to včetně Business Executive Suite s obývacím pokojem, ložnicí a salonkem. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení zdarma, což platí i pro veřejné prostory hotelu. Moderní kongresové zázemí Kongresové prostory až pro delegátů představují největší konferenční zázemí v Olomouci a okolí. Největší sál pojme až osob. Skvělá gastronomie Restaurace Benada s kapacitou až 100 míst nabízí speciality české a mezinárodní kuchyně a bohatý výběr kvalitních moravských i zahraničních vín. Catering pro účastníky konferencí se realizuje ve foyer kongresového centra či v restauraci Veduta. Lobby bar je ideálním místem pro příjemné posezení. Wellness Příjemnou oázou relaxace je moderní wellness centrum, kde se nacházejí vířivka, finská a parní sauna a pivní lázně. Hotelové služby Amadeus CC OLO008 Sabre CC Galileo CC Wordspan CC CS008 Nepřetržitý chod recepce, pokojová služba, sekretářské služby, květinová služba, praní a žehlení prádla, taxi a transfery, úschovna zavazadel, průvodcovské služby, trezor v recepci.

23

24 Zkrácená 2703, Ostrava Amadeus CC OSR010 Sabre CC Galileo CC Wordspan CC CS010 Clarion Congress Hotel Ostrava Hotel s největším kongresovým centrem v severní části Moravy se nachází naproti ČEZ Aréně, v klidné části Ostravy s dobrou dostupností centra, které je vzdáleno pouhé 4 km. Díky ideální poloze u zastávky MHD se z něj lze pohodlně dopravit i na železniční a autobusové nádraží, ale také na letiště Ostrava- Mošnov. Báječné ubytování Clarion Congress Hotel Ostrava nabízí ubytování ve 169 komfortně zařízených pokojích včetně 27 apartmá. Všechny jsou vybaveny klimatizací a lze v nich využít Wi-Fi připojení k internetu zdarma. Samozřejmostí jsou televize se satelitními programy, set na přípravu čaje a kávy, telefon s přímou provolbou a koupelna s vanou či sprchovým koutem. Plně vybavené konferenční zázemí Hotel disponuje konferenčními prostory o celkové rozloze m 2 jež jsou schopny pohodlně hostit až delegátů. Všech 10 reprezentativních sálů a salonků je vybaveno nejmodernější konferenční technikou. Gastronomické zážitky Součástí hotelu je restaurace Benada o kapacitě 153 míst, která nabízí speciality české a mezinárodní kuchyně a neuvěřitelně bohatý výběr kvalitních moravských a zahraničních vín. O účastníky konferencí pečuje specializovaná restaurace Veduta. Lobby bar Benada je ideálním místem pro příjemné posezení, diskrétní obchodní jednání či pracovní schůzky. Wellness Nové wellness je vybaveno bazénem, vířivkou a saunovým komplexem. Vyhledávaná je venkovní sluneční terasa. Hotelové služby Nepřetržitý chod recepce, concierge a sekretářské služby, pokojová služba, šatna, praní a žehlení prádla, kadeřnický salon, prodejna dárků, zajištění přepravy, business snídaně, certifikovaný catering, výhody věrnostních programů CPI Hotels a Choice Privileges.

25

26 Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Moderní kongresový hotel je součástí multifunkčního administrativního centra. Nachází se v srdci Ústí nad Labem poblíž sadů Bedřicha Smetany. Jde o zcela nové zařízení pro byznys i individuální klientelu s pestrou škálou služeb čtyřhvězdičkového standardu. Specialitou hotelu je spojení s golfem, z nějž vyplývá unikátní nabídka výhodných balíčků sportovních služeb a pobytů. Špitálské náměstí 3517, Ústí nad Labem Amadeus CC PRG009 Sabre CC 2762 Galileo CC Wordspan CC CS009

27 Skvěle připravené konferenční prostory Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem disponuje variabilními, plně klimatizovanými konferenčními sály s celkovou kapacitou až 350 delegátů. Nejmodernější technické vybavení a ideální akustické podmínky předurčují prostory ke konání všech typů firemních i společenských akcí. Pohodlné ubytování Hotel nabízí ubytování v 83 komfortně zařízených nekuřáckých pokojích včetně tří vzájemně propojitelných apartmá. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení k internetu zdarma jak v soukromí pokojů, tak ve společných prostorách. Nezapomenutelná gastronomie Součástí hotelu je restaurace Benada pro 160 hostů s letní zahrádkou a příjemným výhledem do vnitřního parteru. Osloví vás přátelskou atmosférou, nadchne vysokou úrovní gastronomie a servisu. Zvláštní péče je zde věnována nejen výběru surovin a přípravě pokrmů, ale i osobnímu přístupu. Šálek kávy či osvěžující drink si můžete vychutnat v lobby baru Grafit. Hotelové služby Nepřetržitý chod recepce, pokojová služba, vysokorychlostní internet, garáž, hlídané parkoviště.

28 Hotel se nachází v nejznámějším horském středisku v Krkonošském národním parku. Spojuje skvělý čtyřhvězdičkový servis, vysokou úroveň gastronomie, kongresových služeb a nadstandardní wellness s jedinečným horským prostředím. Clarion Hotel Špindlerův Mlýn je ideálním výchozím místem pro letní i zimní turistiku. Přímo u budovy se nachází m dlouhá sjezdovka Labská se sedačkovou lanovkou a lyžařská škola. Clarion Hotel Špindlerův Mlýn Kvalitně vybavené konferenční zázemí Hotel disponuje několika typy konferenčních prostor o celkové kapacitě až 450 delegátů, přičemž největší sál pojme až 220 osob. Jsou vhodné pro pořádání obchodních i společenských akcí od soukromé večeře až po velký banket. Ubytování také pro rodiny s dětmi Hotel nabízí ubytování ve 207 pokojích včetně 7 apartmá a 13 rodinných pokojů. Ideální zázemí je připraveno i pro rodiny s dětmi. Vysoce kvalitní gastronomie Součástí hotelu je restaurace Benada, jež představuje jedinečnou kombinaci vysoké kvality gastronomie, příjemného prostředí a profesionálního servisu. Kapacita je 100 osob, v letních měsících se rozšiřuje o 48 míst na terase. Šálek kávy či osvěžující drink si můžete vychutnat v lobby baru. Wellness & fitness V hotelovém wellness & fitness centru s neopakovatelnou atmosférou a nabídkou nadstandardních služeb na vás čekají jacuzzi, bazén, saunový svět, solárium, masáže či kryokomora. Labská 111, Špindlerův Mlýn Amadeus CC PRG013 Sabre CC 1317 Galileo CC 9309 Wordspan CC CS013

29

30 Kapacity a služby Město Hotel m 2 Praha Clarion Congress Hotel Prague / Praha Clarion Hotel Prague Old Town /0 150 Praha Clarion Hotel Prague City /6 100 České Budějovice Clarion Congress Hotel České Budějovice / Liberec Clarion Grandhotel Zlatý Lev / Olomouc Clarion Congress Hotel Olomouc / Ostrava Clarion Congress Hotel Ostrava / Ústí nad Labem Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem /0 350 Špindlerův Mlýn Clarion Hotel Špindlerův Mlýn / Kapacita největšího konferenčního prostoru MAX Legenda Počet pokojů Škola Denní světlo* MAX Celková konferenční kapacita Celkový počet lůžek Divadlo Restaurace Sq ft Plocha Počet konferenčních místností Zasedací místnost Catering m/ft Výška stropu Recepce Banket Bar d x š (m) U-stůl Klimatizace* Parkování** Rozměry * K dispozici v minimálně jednom konferenčním sále ** Celkový počet parkovacích míst; garáže/stání venku

31 Kongresové prostory m 2 Sq ft m ft d x š (m) Divadlo Škola U Tabule Banket Kabaret Koktejl Denní světlo Klimatizace Max. kapacita MAX Clarion Congress Hotel Prague **** Meridian ,0 29,25 x 20, ne ano Zenit ,0 19,55 x 15, ne ano Nadir ,0 19,55 x ne ano Zenit + Nadir ,0 29,2 x 19, ne ano Meridian + Zenit + Nadir ,0 40 x 29, ne ano Aquarius ,0 13 x 7, ano ano Taurus ,0 13 x 8, ano ano Aquarius + Taurus ,0 15,8 x ano ano Leo ,0 13 x 7, ano ano Virgo ,0 13 x 8, ano ano Leo + Virgo ,0 15,9 x ano ano Tycho ,75 9,0 16,15 x 8, ano ano Kepler ,75 9,0 16,15 x 9, ano ano Tycho + Kepler ,75 9,0 16,15 x 17, ano ano Stella ,8 9,0 12,35 x 7, ano ano Quadrant ,0 7,7 x ano ano Salonek ,5 8,0 4,4 x 3, ne ano Salonek ,5 8,0 4,4 x 3, ne ano Salonek ,5 8,0 4,4 x 3, ne ano Salonek ,5 8,0 4,4 x 3, ne ano Salonek ,5 8,0 4,4 x 3, ne ano Salonek ,5 8,0 6,1 x 3, ne ano Salonek ,5 8,0 6,1 x 3, ne ano Konferenční apartmá ano ano Foyer , ano ano

32 Kongresové prostory m 2 Sq ft m ft d x š (m) Divadlo Škola U Tabule Banket Kabaret Koktejl Denní světlo Klimatizace Max. kapacita MAX Clarion Hotel Prague Old Town **** 150 Riva ,5 18,0 12,5 x ano ano Bohemia ,5 11,0 6,5 x ano ano Benadina ,5 8,0 5 x 3, ano ne Clarion Hotel Prague City **** 100 Salonek ,15 10,3 6,2/7, ano ano Foyer + salonek ,15 2,60 10,33 8,53 4,7 8/20, ano ano Clarion Congress Hotel České Budějovice **** Svět ,8 16,3 x 12, ano ano Rožmberk (R) ,8 18,1 x 12, ano ano Bezdrev (B) ,8 6,2 x 12, ano ano Hejtman (H) ,8 6,6 x 12, ano ano Vajgar (V) ,8 5,6 x 12, ano ano R + B + H + V ,8 37 x 12, ano ano Foyer ,6 8,5 18,6 x 6, Foyer ,6 8,5 12,1 x 9, Clarion Grandhotel Zlatý Lev **** 600 Anton Worf ,5 21,3 24,5 x ano ano Anton Worf I ,5 21,3 13 x ano ano Anton Worf II ,5 21,3 11,5 x ano ano Franz Josef ,7 15,4 9,9 x 5, ano ne Roald Amundsen ,3 10,8 13,1 x 4, ano ne Hala recepce ,75 15, ano ne Suite Ještěd 3,3 10, ano ne

33 Kongresové prostory m 2 Sq ft m ft d x š (m) Divadlo Škola U Tabule Banket Kabaret Koktejl Denní světlo Klimatizace Max. kapacita MAX Clarion Congress Hotel Olomouc **** 1400 Foliant + Atlas + Codex + Scriptum ,9 16,1 25,0 x 35, ne ano Foliant ,9 16,1 25,0 x 17, ne ano Atlas ,9 16,1 11,0 x 17, ne ano Codex ,9 16,1 11,0 x 8, ne ano Scriptum ,9 16,1 10,5 x 9, ne ano Plato + Seneca ,8 8,7 x 10, ano ano Plato ,8 8,7 x 5, ano ano Seneca ,8 8,7 x 5, ano ano Kosmas + Dalimil ,8 12,2 x 5, ne ano Kosmas ,8 6,6 x 5, ne ano Dalimil ,8 5,5 x 5, ne ano Marconi ,9 9,5 9,1 x 6, ne ano Satelit ,9 9,5 7,3 x 12, ne ano Business Meeting Room ,3 7,5 3,3 x 4, ano ano Foyer ,7 8,9 58,5 x 18, ano ano Clarion Congress Hotel Ostrava **** 1620 Diamant (pódium) ,2 20,0 17 x / / ne ano Sapphire (pódium) ,2 20,0 13 x / / ne ano Sapphire + Diamant ,2 20,0 30 x / / ne ano Gold ,2 11,0 10 x ano ano Silver ,0 7 x ano ano Saphire + Diamant + Gold + Silver ano Platinum (pódium) ,45 11,0 14 x ano ano Rubin ,35 11,0 21 x ano ano Antracit ,14 10,0 6 x ano ano Beryl ,37 11,0 6 x ano ano Zirkon ,35 11,0 6 x ano ano Malachit ,57 9,0 7 x ano ano Foyer ,57 9,0 7 x ano ano

34 Kongresové prostory m 2 Sq ft m ft d x š (m) Divadlo Škola U Tabule Banket Kabaret Koktejl Denní světlo Klimatizace Max. kapacita MAX Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem **** Aurum ,3 10,8 11,3 x 8, ano ano Borum ,3 10,8 11,3 x 6, ano ano Cesium ,3 10,8 11,3 x 6, ano ano Aurum + Borum+Cesium ,3 10,8 20,8 x 11, ano ano Aurum + Borum ,3 10,8 14,7 x 11, ano ano Borum + Cesium ,3 10,8 12,8 x 11, ano ano Dubnium ,35 11,0 11,7 x 6, ano ano Foyer ,95 10,0 28,8 x 4, ano ano 350 Clarion Hotel Špindlerův Mlýn **** 450 Kongresový sál ,15 10,3 17 x 10, ano ne Clarion ,01 9,9 12,5 x 9, ano ne Labská I ,99 9,8 6,7 x 5, ano ne Labská II ,99 9,8 6,7 x 5, ano ne Labská IIII ,99 9,8 6,7 x 5, ano ne Labská I + II ,99 9,8 2x 6,7 x 5, ano ne Labská I + II + III ,99 9,8 3x 6,7 x 5, ano ne Retro bar Panorama ,75 9,0 6,77 x 9, ano ne

35

36 Clarion Congress Hotel Prague **** Freyova 33, CZ Praha 9-Vysočany Tel.: Recepce: Clarion Hotel Prague Old Town **** Hradební 768/9, CZ Praha 1 Tel.: Fax: events.clhp@clarion-hotels.cz Clarion Hotel Prague City **** Tylovo náměstí 15/3, CZ Praha 2 Tel.: Fax: events.clhpc@clarion-hotels.cz Clarion Congress Hotel České Budějovice **** Pražská třída 2306/14, CZ České Budějovice Tel.: Fax: events.cchcb@clarion-hotels.cz Clarion Grandhotel Zlatý Lev **** Gutenbergova 3, CZ Liberec Tel.: Fax: events.ghzl@clarion-hotels.cz Clarion Congress Hotel Olomouc **** Jeremenkova 36, CZ Olomouc Tel.: Fax: events.cchol@clarion-hotels.cz Clarion Congress Hotel Ostrava **** Zkrácená 2703, CZ Ostrava-Zábřeh Tel.: Fax: events.ccho@clarion-hotels.cz Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem **** Špitálské náměstí 3517, CZ Ústí nad Labem Tel.: Fax.: events.cchu@clarion-hotels.cz Clarion Hotel Špindlerův Mlýn **** Labská 111, CZ Špindlerův Mlýn Tel.: Fax: events.chsm@clarion-hotels.cz Meetings Incentives Conferences Events CPI Hotels, a. s., ředitelství společnosti, Vladislavova 1390 / 17, CZ Praha 1, phone: , events@cpihotels.com, cpihotels.com

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

Clarion Congress Hotel Prague

Clarion Congress Hotel Prague Clarion Congress Hotel Prague Křižovatka obchodu, odpočinku, životního stylu a nákupů Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Prague je moderním kongresovým centrem usilujícím o co největší komfort svých

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2019 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

Clarion Congress Hotel České Budějovice****

Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel České Budějovice představuje moderní business hotel, který svým hostům nabízí nejvyšší komfort

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla hotelu s moderním vybavením. Díky své tradici

Více

Clarion Hotel Prague City****

Clarion Hotel Prague City**** Clarion Hotel Prague City**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Hotel Prague City je připraven nabídnout svým hostům veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů. Vysoký

Více

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Konferenční nabídka 2018 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem představuje business hotel, který svým hostům nabízí všestranný komfort, širokou škálu

Více

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od )

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od ) Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od 1. 9. 2014) Kategorie Mezinárodní, čtyřhvězdičkový hotel člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Praha 2, pouhých 5 minut

Více

MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE

MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE STANDARD Vybavení pokoje: Pokoj s 1 manželskou postelí nebo 2 oddělenými postelemi, individuálně nastavitelná klimatizace, koupelna se sprchovým koutem,

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2018 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

Welcome to the Premier Life

Welcome to the Premier Life Welcome to the Premier Life Poloha Ubytování Kongresové centrum Restaurace a bary Catering Wellness & Fitness Poloha BEST WESTERN PREMIER Hotel International Brno je situován v historické části města

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

nabídka konferenčních a hotelových služeb

nabídka konferenčních a hotelových služeb nabídka konferenčních a hotelových služeb Vážení hosté, dovolte, abychom Vám představili naše konferenční a hotelové služby. Čtyřhvězdičkový Hotel Michael se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 4 Hodkovičky,uprostřed

Více

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012.

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012. ELEN 2012 Praha Česká republika, 11. 09. 12. 09. 2012 Místo konání: Masarykova kolej, Thákurova 1, Praha 6 * REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve,

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

Hotelový program pro rok 2013

Hotelový program pro rok 2013 Hotelový program pro rok 2013 ODBOROVÝ SVAZ KOVO ODBOROVÝ SVAZ DOPRAVY ODBOROVÝ SVAZ STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ S t r a n a 2 CPI Hotels, a.s. je jednou z největších hotelových skupin v České republice.

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

Boccaccio slavnostní a konferenční sál

Boccaccio slavnostní a konferenční sál Boccaccio slavnostní a konferenční sál Grand Hotel Bohemia***** Luxusní ubytování v 79 moderně vybavených pokojích a suitách pěti různých kategorií Superior, DeLuxe, Executive, Junior Suite a Suity Steiner

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A

ZÁKLADNÍ NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A ZÁKLADNÍ NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A KONFERENČNÍCH SLUŽEB NABÍDKA SPOLUPRÁCE ODBOROVÝ SVAZ KOVO ODBOROVÝ SVAZ DOPRAVY ODBOROVÝ SVAZ STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ Strana 2 CPI Hotels, a.s. je jednou z největších

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ BANKETOVÁ MAPA HOTEL LOKALITA Orea Hotel Pyramida je nejen kongresové centrum s ideální polohou v Praze, ale také moderní fitness centrum s bazénem a hotel se špičkovým servisem nacházející se v blízkosti

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE Původní tvrz ze 14. století, přebudovaná na renesanční zámek, ke které později přibyly i barokní prvky. Až do konce Druhé světové války byl zámek součástí pivovaru. Poté se stal

Více

TOP HOTEL PRAHA KONGRESY & KONFERENCE UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ RELAXACE & SPORT SLUŽBY REFERENCE KONTAKTY

TOP HOTEL PRAHA KONGRESY & KONFERENCE UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ RELAXACE & SPORT SLUŽBY REFERENCE KONTAKTY ÚVOD TOP HOTEL PRAHA KONGRESY & KONFERENCE TOP HOTEL Praha HHHH Blažimská 1781/4 149 00 Praha 4 Chodov Česká republika Tel.: +420 267 284 111 Fax: +420 222 990 850 E-mail: sales@tophotel.cz www.tophotel.cz

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města nabízí svým klientům široký

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 231 pokojů a apartmá 11 konferenčních místností až pro 650 osob Restaurace a bary Přímý vstup do Vodního a Saunového světa, SPA a fitness Parkování až pro 730

Více

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz BUSINESS... se nedělá v kanceláři... Představení společnosti Vítejte... 2 Akciová společnost AKCENTOUR a. s. provozuje hotelový komplex Bohemia a Regent, který se nachází v okrajové části historického

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora.

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. SVATEBNÍ NABÍDKA Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. Hotel GOLD****, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Gastronomie Kongres & Events Wellnes & Spa Kontakty Orea Spa Hotel Monty **** Mariánské Lázně Lokalita Orea Spa Hotel Monty - jedinečný historický hotel s unikátním

Více

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Hledáte prostor pro reprezentativní akci, večírek či konferenci? Divadlo na Šantovce Vám nabízí širokou a pestrou škálu možností v originálním prostoru, který

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Objevte možnosti ubytování u nás

Objevte možnosti ubytování u nás Objevte možnosti ubytování u nás Naše strategická poloha Vám poskytne dostatek času! Hotelu Olšanka leží ve slavné pražské čtvrti Žižkov, která inspiruje spisovatele a umělce z celého světa. Zastávka tramvajových

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE LOKALITA Hotel Gustav Mahler sídlí v centru Jihlavy i celé Vysočiny a poskytuje příjemné ubytování v budově bývalého

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC 4 HVĚZDIČKOVÉ HOTELY EA Hotel Sonáta Sokolská 1576/68, 110 00 Praha 1 Luxusní EA Hotel Sonáta je situován v centru města, jen pár kroků od Václavského

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

Zámek Bechyne! Černický zámecek

Zámek Bechyne! Černický zámecek Panství Bechyne Nachází se v lázeňském městečku Bechyně, 120 km jižně od Prahy. Nabízíme příjemný rustikální styl Hotelu a restaurace Panská, sportovně laděné prostředí residence Golf, jedinečnou atmosféru

Více

ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE

ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE Zámecký hotel Ctěnice Zámek Ctěnice 190 17 Praha 9

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21 HOTEL Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna je unikátním zařízením svého druhu v České republice. Sdružuje hotel, restauraci, konferenční sály, sportoviště i relaxační zónu na jednom prostoru v malebném

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI CARLTON PALACE HOTEL ***** Destinace: Emiráty - DUBAI Carlton Palace Hotel nabízí výbornou polohu a dobré dopravní spojení. Nachází se na prestižní ulici Al Maktoum. Apartmány a pokoje mají klimatizaci,

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita Banketní nabídka Úvod Hotel Duo Obchodní oddělení Teplická 492, 190 00 Praha 9 www.hotelduo.cz T: +420 266 133 717 E: events@janhotels.cz Lokalita» Pár kroků od stanice metra Střížkov» 12 minut metrem

Více

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE Hotel Špindlerova bouda, Špindlerův Mlýn 108, 54351 Tel./Fax +420 499 433 342 +420 499 329 200 e-mail: info@spindlerovabouda.cz Hotel Špindlerova bouda *** se nachází v krásném prostředí Krkonoš pod úpatím

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto

Více

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Eurovíkend v Moskvě Asie PoznávacíČína zájezdy Rusko Eurovíkend v Moskvě

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás O nás Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP Hotelové portfolio Hotelové portfolio CIMEX GROUP 14 hotelů 2 011 pokojů CZK 3,2 bln (EUR 120 mio) hodnota portfolia Hotely a resorty kategorie 4* a 3* Hotely a resorty

Více

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia:

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia: penzion Patria Špecifikácia: Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, 691 10 Nabízíme útulné ubytování v penzionu za příjemnou cenu v obci Kobylí, který najdete poblíž Lednicko-valtického areálu. Kapacita 70

Více

Hotel Růže. Ubytování. Hotel Růže. Lokalita

Hotel Růže. Ubytování. Hotel Růže. Lokalita Banketní nabídka Hotel Růže Ubytování Elegantní hotel uchovávající si krásu renesanční architektury Komfortní ubytování v unikátních 71 pokojích a apartmánech (Comfort, Deluxe, Suite) Důraz na pohodlí

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015)

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) Orea Hotel Pyramida****, Praha Ubytování Superior pokoj od 1400,- Kč* Standardně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2 nacházející se

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel je od středu města

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Hotel monínec*** 70 km od prahy 84 lůžek ve 32 pokojích Restaurace s terasou až pro 150 hostů Wellness centrum

Hotel monínec*** 70 km od prahy 84 lůžek ve 32 pokojích Restaurace s terasou až pro 150 hostů Wellness centrum Svatby weddings Hotel monínec*** 70 km od prahy 84 lůžek ve 32 pokojích Restaurace s terasou až pro 150 hostů Wellness centrum Vážění přátelé, je mi ctí, že Vás mohu oslovit s nabídkou pořádání svateb

Více

Phone: +420 601 388 313. Phone: +420 725 786 564. Phone: +420 595 195 650, +420 725 796 245. Phone: +420 778 434 960

Phone: +420 601 388 313. Phone: +420 725 786 564. Phone: +420 595 195 650, +420 725 796 245. Phone: +420 778 434 960 Park Inn by Radisson Hotel Ostrava je největším čtyřhvězdičkovým hotelem v Moravskoslezském kraji. Otevřen byl v roce 2008 jako první hotel této značky v České republice. Nachází se na Hornopolní ulici

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK W ellness Hotel Frymburk se nachází v jedinečné oblasti Lipenského jezera, na jehož břehu leží. Hotel je výjimečný především variabilitou nabídky svých služeb.

Více

Zámek Niměřice. conference wedding relax

Zámek Niměřice. conference wedding relax Zámek Niměřice conference wedding relax Konferenční prostory v areálu zámku Niměřice jsou ideálním místem pro uspořádání vašich školení, konferencí či teambuildingů. Zámek Niměřice disponuje ubytovací

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp!

NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp! NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp! Vaše vysněná svatba v Grandhotelu Pupp Uvažujete uskutečnit Váš výjimečný den v Grandhotelu Pupp? Vaše svatba bude individuálně plánována podle Vašich přání. Kontaktujte

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL **** AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****,5,6,7,8,9,,,,,1,15 - denní zájezd Moderní -hvězdičkový koncept s příchutí libanonské pohostinnosti, zakotven v srdci oblasti TECOM. Hotel se nachází v samotném centru Dubaje

Více

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie Central Plaza*** BULHARSKO / Pomorie 2 / / / / Poloha: nový, moderní hotel dostavěný v roce 2012 se nachází na okraji staré části lázeňského městečka Pomorie. Do centra města, kde naleznete malé obchůdky,

Více

Nabídka pro automobilky CZ

Nabídka pro automobilky CZ Nabídka pro automobilky CZ Aquapalace Hotel Prague Pražská 137, 251 01 Čestlice, Praha východ Tel.: +420 225 108 830 e-mail: conference.mgr@aquapalacehotel.cz www.aquapalacehotel.cz auto-moto informace

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE Aquapalace Hotel Prague je součástí největšího obchodně zábavního komplexu ve střední Evropě. Areál je umístěn strategicky nedaleko dálnice D1 při vjezdu do hlavního

Více

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** a OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / /

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / / Sea Gull**** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz EGYPT / Hurghada www.cdtravel.cz / / Poloha: pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady,

Více

O výstavišti. Zhistorie

O výstavišti. Zhistorie O výstavišti Výstaviště Praha Holešovice je atraktivním prostorem s dlouhou tradicí. Rozkládá se na ploše 36 hektarů a jeho dominantou je secesní Průmyslový palác. Pro své značné interiérové i exteriérové

Více

PŘEDSTAVENÍ PETROF Gallery PETROF Showroom PETROF Café PETROF Hall PRONÁJEM USPOŘÁDÁNÍ KONTAKT PETROF Hall Jednací místnost PETROF Hall Kontakt Mapa PŘEDSTAVENÍ Obchodní a kulturní centrum PETROF Gallery

Více

Vítejte ve světě. CPI Hotels

Vítejte ve světě. CPI Hotels Vítejte ve světě CPI Hotels CPI Hotels, a. s. Sídlo společnosti: Bečvářova 2081/14, 100 00 Praha 10, Kontakty: Vladislavova 1390/17, 110 00 Praha 1, Telefon: +420 234 712 444 Fax: +420 234 712 460 E-mail:

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE 2 AQUAPALACE HOTEL PRAGUE Aquapalace Hotel Prague je součástí největšího obchodně zábavního komplexu ve střední Evropě. Areál je umístěn strategicky nedaleko dálnice D1 při vjezdu do

Více

Méribel le Chalet FRANCIE

Méribel le Chalet FRANCIE Méribel le Chalet FRANCIE Club Med Méribel le Chalet leží na úpatí sjezdovek v nadmořské výšce 1700 m. n.m. Svým hostům nabízí velmi příjemné a útulné zimní lodge a také spoustu zimních zážitků pro všechny

Více

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy.

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy. Vítáme Vás v Hotelu Lions Nesuchyne Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné

Více