2002 Nejdůležitější, ale zároveň také nejdramatičtější událostí tohoto roku, byly záplavy, které

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2002 Nejdůležitější, ale zároveň také nejdramatičtější událostí tohoto roku, byly záplavy, které"

Transkript

1

2 2002 Nejdůležitější, ale zároveň také nejdramatičtější událostí tohoto roku, byly záplavy, které Českou republiku postihly v srpnu. Rozvodněné řeky a potoky zaplavily území, na němž žije 1,6 mil. obyvatel, zasáhly 35 okresů a celkem postihly 446 obcí (99 obcí a městských částí bylo zcela zatopeno). O život přišlo 17 lidí a celkové škody byly vyčísleny na více než 90 miliard korun. Příčinou povodní byly extrémní srážky, které dosáhly hodnot až 400 mm. Obec Třtice na tyto krizové stavy poskytla částku v hodnotě Kč byl v Kladně zavřen důl Libušín tzv. Schoeller, který fungoval od roku 1775 (letos byl uzavřen také důl v Tuchlovicích). Tento fakt uvádím z toho důvodu, že velká většina třtických lidí topících černým uhlím využívala služeb právě těchto dolů. Černé uhlí k nám bude nyní dováženo z Ostravska a jeho cena bude několikanásobná. Volby: Volby: 14. a 15. června proběhly volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu. Ve Třtici se voleb zúčastnilo 188 (57,67%) voličů z 326 možných. Výsledky voleb: ČSSD 57 hlasů ODS 46 KSČM 46 KDU-ČSL 11 Strana venkova 8 Sdružení nezávislých 7 Republikáni 6 Strana zelených 3 Strana zdravého rozumu 2 Volba pro budoucnost 1 ODA října se v našem okrsku konalo první kolo voleb do Senátu Parlamentu České republiky. Protože žádný kandidát v celém obvodu nezískal potřebných 50 % ke zvolení, museli voliči k urnám ještě jednou ( ). Rozhodovalo se mezi Filipem Celbou (KSČM) a Miloslavem Pelcem (ODS), který nakonec zvítězil a stal se senátorem pro náš kraj. V naší obci ho podpořilo 101 občanů (84,16 %). Současně s druhým kolem voleb do Senátu probíhaly volby do Zastupitelstva obce Třtice, ke kterým se dostavilo 185 voličů (55,72 %) z možných 332 voličů. Zastupiteli byli zvoleni: Pavel Ryba (čp.79) 158 hlasů Ing. Luboš Hejda (čp.173) 156 Petr Köhler (čp.44) 151 Miroslav Moravec (čp.7) 148 Alena Vejražková (čp.137) 141 Lada Urbanovičová (čp.172) 107 František Horáček (čp.68) náhradníci: Leoš Pek (čp.183) 76 hlasů Hana Rohlová (čp.64) 52

3 se konalo veřejné zasedání zastupitelstva, na kterém se kromě občanů sešli i všichni nově zvolení zastupitelé, kteří složili slib a dále pak následovala volba starosty a místostarosty obce. Volilo se formou veřejného hlasování a zvoleni byli: starosta obce Ing. Luboš Hejda místostarosta - Petr Köhler Začátek výstavby kanalizace Kanalizace: V letošním roce získala obec státní dotaci ve výši Kč na výstavbu tlakové kanalizace. Na obecním pozemku parc. č. 594/5 a parc. č.630/3, který leží za obcí mezi polními cestami vedoucími k rybníkům Punčocha a Mlýnský, byla počata výstavba čističky odpadních vod (ČOV) s kalolisem. Výběr stavební firmy byl opět proveden konkursní formou a byla vybrána firma Kvarte, pro stavbu kanalizačního řadu a firma MCHS (p. Milsimer) z Kamenného přívozu (Jílové u Prahy), pro dodávku čerpacích jednotek a ČOV. Subdodávku technologie provedla firma BVS (p. Bechyně) z Jílového u Prahy. Občané, kteří projevili zájem o připojení na kanalizační řad, složili částku ,- Kč a byla jim dodána speciální jímka s čerpadlem a drtičem, kterou si na vlastní náklady zabudovali a připojili na svůj domácí svod. Celá stavba by měla být dokončena v polovině příštího roku souběžně s vodovodem. K připojení se přihlásilo 155 domácností i podnikatelů Telefonní linky: 22. září proběhlo celostátní přečíslování všech telefonních linek. Předčíslí, které se používalo při meziměstském volání, se nyní bude používat i při místním spojení, ale bez počáteční nuly. Třtické telefonní stanice, které začínaly dvojčíslím 63, byly změněny na 57 (např. číslo , které měl obecní úřad, bylo změněno na ). V naší obci je zavedeno 85 telefonních stanic, což je téměř 75% třtických domácností. Pro zajímavost bych ráda uvedla, že první telefonní stanice v naší obci byla zřízena a až do roku 1956 byla také jedinou stanicí v obci. V šedesátých letech byly zřízeny 3, v sedmdesátých letech 1 a v osmdesátých letech 14 nových stanic. Největší počet stanic (34) byl zřízen v roce Celkem pak bylo v devadesátých letech zapojeno 47 nových telefonních stanic, ale současně byly také 2 stanice zrušeny. První veřejný telefonní automat v obci byl zřízen u budovy obecního úřadu (čp.80).

4 2002 Nové stavby: V letošním roce byl prodán dům čp. 98 (původní majitel p. Třesohlavá), který celkově přestavují manželé Exnerovi. Školství: Do mšecké školy dojíždí 32 žáků a do strašecké 11 žáků a do Rakovníka 1 žák získali základní vzdělání: ve Mšeci: Vít Hejda (čp.38) soukromá hotelová škola Kladno Petra Sejlerová (čp.172) SOU Stochov kadeřnice v Novém Strašecí: v Rakovníku: Rohlová Kateřina (čp.128) Gymnázium J. A. K. Nové Strašecí Hejdová Tereza (čp.173) - dále pokračuje ve studiu osmiletého gymnázia v Rakovníku Narozeni: Filip Čížek čp.92 Kateřina Houdová čp. 43 Zemřeli: Růžena Adltová čp.138 (81 let) Věra Hendrichová čp.51 (73 let) Ludmila Horáčková čp.68 (84 let) Josef Kořán čp.125 (77 let) Vladimír Mašek čp.120 (77let) Přistěhovalo se: 7 občanů Odstěhovalo se: 8 občanů Do stavu manželského vstoupili: Jaroslav Kvapil a Hana Šimáková (oba ev. č.010) Jiří Rezek a Naděžda Přibylová (oba čp.71) 2002 Úprava obce: Fotbalové hřiště, které je již asi 30 let na pozemku za zahradami domů čp , bylo v letošním roce odvodněno a asi o 1m rozšířeno. Tuto akci provedla firma Kvarte s celkovými náklady ,- Kč, z nichž dotace od Ministerstva pro místní rozvoj byla ,- Kč. Na vlastní náklady mohli majitelé přilehlých zahrad, které jsou také velmi podmáčené, využít napojení se na tento odvodňovací systém. Opraven byl také rybníček Pod dvorem, u kterého byla vybetonovaná hráz a došlo k vyčištění.

5 Vybudování tenisového kurtu na Bucku Bucek: V objektu chatkového tábora, jehož majitelem je obecní úřad, byl v letošním roce vybudován tenisový kurt. Kultura: Květen: Staročeské máje v průvodu hrála Dechařinka, na večerní zábavě Rotace pořádali hasiči Červenec: Plážová zábava hrála Rotace pořádali hasiči (pro nepřízeň počasí se zábava konala ve společenském sále) Tanec na mlatě - hrál Veterán Western pořádali manželé Kočovi Srpen: Tanec na mlatě - hrál Veterán Western pořádali manželé Kočovi Prosinec: Mikulášská zábava pro děti hrál Jiří Ladra, večer Rotace 2002 Spolky: Sbor dobrovolných hasičů ze Třtice se také podílel na likvidaci škod z povodní v Praze, kde jedno odpoledne čerpal vodu ze sklepů. Dále pak měli jeden zásah při hašení požáru porostu žita pod Teplou strání, jehož majitelem je Agro Mšec. Baráčníci v naší obci stále fungují, ale žádné akce nepořádají, pouze se schází několik členů zhruba 1x ročně. Spolek má nyní 28 členů a rychtářem je již několik let Evžen Sklenička (čp.53). Spolek spadá pod kladenskou Župu. Sportovci pořádali jako tradičně letní přespolního běh Třtická Punčocha, který se konal již po dvaadvacáté a zúčastnilo se pouze 16 mužů a 2 ženy. 28. ročník přespolního Vánočního běhu se konal za účasti 42 mužů a 12 žen. V letošním roce se neúčastnil ani jeden třtický závodník. Rekrea Třtice, která dosud měla pouze oddíl kopané, se letos rozšířila o oddíl stolního tenisu, který se pod vedením Marie Vožechové (čp.61) přihlásil do soutěže. Ve složení Jiří Vožech (čp. 61); Václav Urbanovič (čp.172); Václav Salač (čp.40); Drahoslav Nedvěd (čp179); Jaroslav Kvapil (ev.č. 010); Petr Vojtík a Iva Štemberová (oba chalupáři ev.č 0251); Jan Eis, Miroslav Tomi a Luboš Vajnar (všichni tři ze Mšece) bojují ve IV. třídě Okresního přeboru.

6 V okresní soutěži ve IV. třídě také zápolí naši fotbalisté, kteří se v letošní sezóně umístili na 10. místě. V minulých fotbalových sezónách ve Třtici hráli převážně hráči z Rakovníka, ale od letošního roku se začínají scházet hlavně hráči místní: Zdeněk Elznic (čp. 85); Roman Fejfar (čp.76); Marek Kárník (čp.91); Pavel Kořán (čp.181); Pavel Ryba (čp.79); Zbyněk Srp (čp.168); Václav Urbanovič (čp.172); Lukáš Videman (čp.34); Jiří Vožech (čp.61); Luděk Zukriegel (čp.121). 30. března proběhl již po třetí Velikonoční turnaj ve stolním tenise, kterého se zúčastnilo celkem 15 mužů, z toho 7 třtických [ Václav Urbanovič (čp.172) 3.místo; Drahoslav Nedvěd (čp.179) 6.; Pavel Videman (čp.34) 9.; Václav Salač (čp.40) 12.; Daniel Halíř (čp.47) 13.; Ondřej Rohla (čp.64) 14. a Miroslav Vejražka (čp.95) 15. místo] a 7 žen, z toho 3 třtické [ Marie Vožechová (čp.61) 1. místo; Markéta Vejražková (čp.95) 4. a Lada Urbanovičová (čp.172) 6. místo] 2002 Počasí : Letošní počasí se k nám chovalo velmi zvláštně a hlavně nevlídně. Jedním z neobvyklých jevů byla první bouřka, která přišla již v únoru. Poté se nám nad hlavami blýskalo ještě 30krát. V květnu tento přírodní jev zničil zděnou chatu na Bucku v rekreačním středisku (majitel - Střední odborné školy a učiliště Kladno), kterou mimo letní sezónu již několik let obývají správci pláže. Další nepříjemností byly vydatné a dlouhotrvající srpnové srážky, které způsobily již zmíněné katastrofální povodně. Celý podzim byl velmi mokrý a počátek zimy studený a bez sněhu, který napadl až ke konci roku. Rybníky: V nedalekém okolí naší obce se na Lodenickém potoce (též zvaný Kačák ), který pramení pod vrchem Džbán, nachází kaskáda rybníků. První rybník (11,02 ha) v tomto řetězci nemá žádné oficiální jméno, místně je nazýván různě Nový rybník, Novas, Třtický rybník nebo také Malý Bucek, a toto označení je asi nejčastější. Dalšími rybníky jsou: Bucký rybník (25,71 ha),který jediný katastrálně patří k naší obci, Malá Punčocha (2,96 ha), Velká Punčocha (13,38 ha), Mlýnský rybník (7,49 ha), Pilský rybník (5,89 ha), Červený rybník (23,26 ha) a Lodenický rybník. Tyto rybníky obhospodařuje středisko Českého rybářství s.r.o. Mariánské Lázně se sídlem ve Mšeci.

7 2002 Bucký rybník: Na hrázi tohoto rybníka stojí dva duby letní (původně tři), které v roce 1978 byly Státním památkovým úřadem vyhlášeny jako stromy chráněné. Jejich stáří bylo odhadnuto na 400 let a podle stáří těchto stromů se odhaduje založení tohoto rybníku. První oficiální zmínky o Buckém rybníku jsou z 18. století, kdy jeho majitelem byli Fürstenberkové, jimž tento rybník patřil až do pozemkové reformy (konec 1. světové války), kdy vlastnictví převzal Výzkumný ústav Vodňany se správou ve Mšeci, a to do roku Dalším vlastníkem bylo Státní rybářství Praha, odštěpný závod Nižbor (se správou ve Mšeci), a to do roku 1973, kdy došlo ke slučování odštěpných závodů a závod Nižbor byl zrušen a vznikl Oborový podnik České Budějovice, odštěpný závod Benešov (se správou ve Mšeci). V roce v době privatizace (ve veřejném výběrovém řízení) získalo vlastnictví České rybářství s.r.o. Mariánské Lázně se sídlem ve Mšeci a toto rybářství obhospodařuje Bucký rybník dodnes. Hlavním chovaným a prodávaným druhem ryb je kapr lysec, který se vyváží do Německa (jeho hmotnost musí být 2-2,5 kg). Další produkci tvoří ryby - kapr obecný, amur, tolstolobik, štika, candát, lín, marena a sumec. Výlov rybníka se provádí jednou za dva roky, a to na podzim, protože násada, která by měla mít hmotnost do 20 dkg, musí růst dvě léta. Do roku 1960 byla produkce tohoto rybníku 100q, nyní se pohybuje v rozmezí q. Původně byly v Buckém rybníku dva čepy (dřevěné výpusti), které sloužily do roku 1958, kdy byla překopaná hráz a postaveny vyjaninky (betonové roury) a betonový požerák (výpust) pod hrází. V roce 1978 byly provedeny meliorace a rybník byl zvětšen asi o 4 ha. V roce 1986 byla navozeným kamenem zpevněna hráz a u vedlejší výpusti, která slouží jako přirozený odtok při velké vodě, byly dány dřevěné lopaty, které sloužily pouze dva roky a poté byly nahrazeny betonovým přelivem. V roce 1999 byl betonový požerák (výpust) poničen mrazem, a proto byl zbourán a postaven nový.ne na původním místě pod hrází, ale již přímo v rybníce. Bucký rybník je brán mj. jako rekreační, proto jeho kompostování a hnojení anorgatickými hnojivy (superfosfáty a ledek) je povoleno do 15. května. Vápní se podle potřeby, a to na jaře a na podzim. Krmení se v letních měsících provádí třikrát týdně a ostatní měsíce dvakrát týdně. (informace o Buckém rybníce jsem získala od hlavního vedoucího sádek p. Nouzy v.v.)

8

2003 Počet obyvatel 405 (průměrný věk 40,29). Mužů 205 (37,00); žen 200 (43,66)

2003 Počet obyvatel 405 (průměrný věk 40,29). Mužů 205 (37,00); žen 200 (43,66) 2003 Počet obyvatel 405 (průměrný věk 40,29). Mužů 205 (37,00); žen 200 (43,66) Referendum: 13. a 14. června proběhlo první referendum, tedy lidové hlasování, v historii České republiky. Voliči měli odpovědět

Více

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: , IČ , DIČ:CZ

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: ,  IČ , DIČ:CZ O B E C K O Š Í K Y 2006 Události obce 2006 V roce 2006 opět v naší obci proběhly volby do zastupitelstva. Byli zvoleni tito občané: starosta: místostarosta: členové zastupitelstva: Mgr. Jaroslav Šlechta

Více

Výsledky voleb do parlamentu ČR ze dne 29.5.2010

Výsledky voleb do parlamentu ČR ze dne 29.5.2010 Vážení spoluobčané! Letošní jarní měsíce přinesly klimatické podmínky, v opačném pořadí než jsme obvykle zvyklí. Poměrně rychlý nástup jara a vysokých teplot vystřídal abnormálně deštivý a chladný květen.

Více

Volby do Poslanecké sněmovny ČR 27. - 28. května 2010 - obec Běrunice

Volby do Poslanecké sněmovny ČR 27. - 28. května 2010 - obec Běrunice Volby do Poslanecké sněmovny ČR 27. - 28. května 2010 - obec Běrunice celk. Č.str. Název strany Běrunice Běruničky V.Výkleky Vlkov n.l. Slibovice hlasů Procento voličů celkem 56% 55% 61% 55% 56% 66% 110

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.01.2016 Termín: středa 20.01.2016 od 20 hodin, OÚ Nedrahovice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

ZÁPIS DO OBECNÍ KRONIKY ZA ROK 2014

ZÁPIS DO OBECNÍ KRONIKY ZA ROK 2014 ZÁPIS DO OBECNÍ KRONIKY ZA ROK 2014 Počasí Lednové počasí roku 2014 lze charakterizovat jako teplotně nadprůměrné. Převládalo oblačno, mlhavo, denní teploty stoupaly k 5 C, o víkendu 18. a 19. 1. bylo

Více

Obecní Úřad Milejovice. Milejovice. na období ...

Obecní Úřad Milejovice. Milejovice. na období ... Místní program obnovy venkova obce Milejovice na období 2011 2015... Milan Vacek starosta... Michal Fouček místostarosta stránka 1 z 10 1.Obsah 1.Obsah...2 2.Úvod...3 2.1.Charakteristika obce...3 2.2.Výsledky

Více

2005 Třtice: počet obyvatel: 419 + 12 cizích státních příslušníků

2005 Třtice: počet obyvatel: 419 + 12 cizích státních příslušníků 2005 Třtice: počet obyvatel: 419 + 12 cizích státních příslušníků Nová zeleň Za podpory dotace z POV (program obnovy venkova) byly vysázeny nové stromy: u hřbitova, u vodárny, u horního rybníčka, u školy

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2006. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2006.

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2006. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2006. Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2006 Vážení hosté, bratři a sestry Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2006. Zpráva začíná stavem naší

Více

ročník 12. * vyšlo v září 2018 * mimořádné číslo Skládání účtů za volební období zastupitelstvo, rada, starosta

ročník 12. * vyšlo v září 2018 * mimořádné číslo Skládání účtů za volební období zastupitelstvo, rada, starosta ročník 12. * vyšlo v září 2018 * mimořádné číslo Skládání účtů za volební období zastupitelstvo, rada, starosta OBEC PAČEJOV 2014 2018 Slovo úvodem.. Vážení spoluobčané, mimořádné číslo Zpravodaje, které

Více

Zápis č. 14/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 14/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 14/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 09.10.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří,

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 12.5.2016 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Město Moravský Beroun. Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období

Město Moravský Beroun. Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období Město Moravský Beroun Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období 2010 2014 Rok Název investiční akce 2011 Rekonstrukce kanalizace ulice Opavská 905 597 2011 Odstranění kůlny za

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU OBEC BUKOVANY

PLÁN ROZVOJE SPORTU OBEC BUKOVANY PLÁN ROZVOJE SPORTU Říjen 2018 1 Identifikační údaje: Zadavatel: Zpracovatel: Obec Bukovany Bukovany 40 262 72 Březnice IČO: 00662771 Tel.: 318 695 153 Email: bukovanypb@seznam.cz www.bukovanypb.cz statutární

Více

Třtice: počet obyvatel: 441 + 16 cizích státních příslušníků. Změna účetní OÚ

Třtice: počet obyvatel: 441 + 16 cizích státních příslušníků. Změna účetní OÚ Třtice: počet obyvatel: 441 + 16 cizích státních příslušníků Změna účetní OÚ Únor - 14. 2. došlo ke změně účetní obecního úřadu. Po třinácti letech odešla paní Markéta Vejraţková (čp. 95) a nahradila ji

Více

Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice

Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice Únor 2019 Městys Jedovnice leží v Jihomoravském kraj, okresu Blansko, v krásném prostředí Moravského krasu. Katastrální území je 14,2 km 2 a k 31. 12. 2018 má

Více

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení . Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Tel. 371 430 521, e-mail: urad@muhorazdovice.cz Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva MO Plzeň 5 Křimice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva MO Plzeň 5 Křimice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva MO Plzeň 5 Křimice dne 12. 9. 2018 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 01. Zahájení 02. Schválení programu, volba ověřovatelů zápisu 03. Návrh usnesení č. 044/2018

Více

VYHLÁŠKA č. 1/2008 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE. Čl. l Úvodní ustanovení

VYHLÁŠKA č. 1/2008 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE. Čl. l Úvodní ustanovení VYHLÁŠKA č. 1/2008 Zastupitelstvo obce Slapy se na svém zasedání dne 17.1.2008 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů, a v

Více

OBEC BUŠ. Požární řád obce

OBEC BUŠ. Požární řád obce OBEC BUŠ Obecně závazná vyhláška obce Buš č. 1/2009 Požární řád obce Zastupitelstvo obce Buš se na svém zasedání dne 4.11.2009 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární

Více

TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ:

TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ: TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ: 47326646 e-mail: hristepodresslem@gmail.com ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA - Sportovní den "Evropa v pohybu" Cíle akce Primárním cílem bylo seznámit veřejnost všech věkových kategorií

Více

Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.01.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,25 hod. Přítomni členové

Více

OBEC CHOUSTNÍK MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE CHOUSTNÍK NA OBDOBÍ

OBEC CHOUSTNÍK MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE CHOUSTNÍK NA OBDOBÍ OBEC CHOUSTNÍK MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE CHOUSTNÍK NA OBDOBÍ 2016-2022 Schváleno Zastupitelstvem obce Choustník dne 14.12.2015 Jan Kubart starosta Mgr. Radim Jindra místostarosta 1 Obsah programu

Více

Kronika obce sytno 2002

Kronika obce sytno 2002 Kronika obce sytno 2002 1. 0 Obyvatelstvo a jeho migrace 1.1.Významná životní výročí 75 let Zdvořanová Marie 65 let Bouzková Vlasta, Bukovská Marie,Veber Martin 60 let Hanzalová Jaroslava, Palmová Anna

Více

Zápis č. 4/2014. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 4/2014. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 4/2014 ze zasedání ZO Malotice ze dne 10. 9. 2014 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: Ladislav Jirkovská Radka, Kallaschová Bohumila, Kaše Jiří, Mgr. Klímová

Více

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne 11.12. 2015 Přítomni: Josef Šimonovský, Mgr. Petr Kozohorský, Mgr. Martina Volfová, Šárka Kočová, Josef Pecka, Zdeněk Žaloudek, Josef Tesárek. Program:

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Plumlov okres... Prostějov konaných ve dnech (dne)... 15.10. - 16.10.2010 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

Vyhodnocení extenzivního chovu ryb na pražských rybnících

Vyhodnocení extenzivního chovu ryb na pražských rybnících Vyhodnocení extenzivního chovu ryb na pražských rybnících Ing. Jiří Karnecki Odbor ochrany prostředí Hlavní město Praha vlastní téměř většinu vodních ploch na svém území: - 69 rybníků o ploše 113,9 ha

Více

Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019.

Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019. Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019. Ve školním roce 2018/2019 náš sportovní klub uspořádal nebo se zúčastnil celkem 47 sportovních soutěží v atletice, gymnastice,

Více

Kronika obce. V.díl. Krásné Údolí. Kronika obce Krásné Údolí V.díl - úvod

Kronika obce. V.díl. Krásné Údolí. Kronika obce Krásné Údolí V.díl - úvod Kronika obce V.díl Krásné Údolí Zápis vyhotovil : Martin Frank ( duben - květen 2009 ) Strana 1 / celkem stran 5 Motto : Dobře vedená kronika má být věrným, nezkreslujícím zrcadlem života obce ve všech

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 21. ledna 2019 Začátek: 17.30 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: 5 Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová Vladimír Chadima,

Více

Volby do zastupitelstva města 1998

Volby do zastupitelstva města 1998 Volby do zastupitelstva města 1998 volených členů ZM vol. obvodů Okrsky 17 1 3 2 354 1 164 49.45 1 164 17 977 Kandidátní listina Hlasy abs. kandidátů mandátů 1 ČSSD 6 249 34.76 17 6 2 Koalice KDU-ČSL,

Více

rybárský spolek V soboru 3.června jsme u příležitosti dětského dne uspořádali dětské rybářské závody, kterých se zúčastnilo pouze osm dětí a to i z okolních vesnic. Závodům docela přálo počasí, pouze foukal

Více

POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE ZDECHOVICE

POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE ZDECHOVICE Obecně závazná vyhláška obce Zdechovice č. 1/ 2018, kterou se vydává POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE ZDECHOVICE Zastupitelstvo obce Zdechovice se na svém zasedání dne 23.7.2018 usnesením č.4/2018/4 usneslo vydat na základě

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA. č. 2/2004

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA. č. 2/2004 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2004 Zastupitelstvo obce Dlouhá Brtnice vydává dne 24. 5. 2004, na základě ust. 29 odst. 1 písm o) bod 1 zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů

Více

Obecní úřad Chodouň 4 6/2007 ANEB O B S A H

Obecní úřad Chodouň 4 6/2007 ANEB O B S A H Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. 4 6/2007 ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ ANEB CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK O B S A H 1. OZNÁMENÍ OÚ 1.1. Informace o povolení k nakládání s vodami a jejich platnost od 1.1.2008 2.

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE ŠVÁBENICE č. 1/2005 POŽÁRNÍ ŘÁD

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE ŠVÁBENICE č. 1/2005 POŽÁRNÍ ŘÁD OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE ŠVÁBENICE č. 1/2005 POŽÁRNÍ ŘÁD Zastupitelstvo obce Švábenice na svém zasedání konaném dne 13.5.2005 vydává podle ustanovení 10 písm.d) a 84 odst.2 písm. i) zákona č.128/2000

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Niva. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Niva. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Niva Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_038_01_10466 Název obce: Niva Kód obce (IČOB): 589772 (589772) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108) Název

Více

OBSÁDKY RYBNÍKŮ Rybářství cvičení 2012

OBSÁDKY RYBNÍKŮ Rybářství cvičení 2012 Rybářství cvičení 2012 Obsádka celkový počet nasazených hospodářských ryb Počet ks na jednotku plochy (ha), na jednotku objemu (m 3 ) Nutnost znalosti biologie daného druhu ryb MONOKULTURNÍ x POLYKULTURNÍ

Více

V Ř E S K O V Á K červen 2004

V Ř E S K O V Á K červen 2004 V Ř E S K O V Á K červen 2004 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dnešní číslo Vřeskováka se k vám dostává po volbách do Evropského parlamentu. Za dobu, co vykonávám funkci starosty, jsem již zažil celou

Více

POVODŇOVÁ PROHLÍDKA NA ÚZEMÍ MĚSTYSE PLAŇANY - VODNÍ TOK BLINKA -

POVODŇOVÁ PROHLÍDKA NA ÚZEMÍ MĚSTYSE PLAŇANY - VODNÍ TOK BLINKA - POVODŇOVÁ PROHLÍDKA NA ÚZEMÍ MĚSTYSE PLAŇANY - VODNÍ TOK BLINKA - Povodňová prohlídka byla provedena na toku: Blinka IDV 10185564 v úseku cca 8,5 0,0 ř.km Správa toku: Povodí Labe, s.p., Víta Nejedlého

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0 Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 30.3.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Oficiální statistika zásahů JSDHO Dobrá Voda u Českých Budějovic v letech 2002 2015

Oficiální statistika zásahů JSDHO Dobrá Voda u Českých Budějovic v letech 2002 2015 Oficiální statistika zásahů JSDHO Dobrá Voda u Českých Budějovic v letech 2002 2015 Obec: Starosta obce: Dobrá Voda u Českých Budějovic U Domova důchodců 33 37316 Dobrá Voda u Českých Budějovic Mgr. Jiří

Více

Obec Sedliště, Sedliště 271. č. 3/2007

Obec Sedliště, Sedliště 271. č. 3/2007 Obec Sedliště, 739 36 Sedliště 271 O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 3/2007 Zastupitelstvo obce Sedliště se na svém zasedání dne 17.12.2007 usnesením č. 8 usneslo vydat na základě 29 odst.1

Více

Vyjádření k povodňové situaci v obci Běloky, zápis ze setkání

Vyjádření k povodňové situaci v obci Běloky, zápis ze setkání Vyjádření k povodňové situaci v obci Běloky, zápis ze setkání 26.6.2015 Přítomní: Ing. Jaroslav Cejnar, starosta obce Běloky Ing. Jan Papež, firma Koordinace Bc. Tomáš Barth, firma Koordinace Průběh setkání:

Více

Volby do zastupitelstev obcí výsledky hlasování

Volby do zastupitelstev obcí výsledky hlasování Volby do zastupitelstev obcí 20.10. - 21.10.2006 - výsledky hlasování Zastupitelstvo města, Kraj: Jihomoravský kraj, Okres: Brno-venkov Obec: Oslavany Počet volených členů zastupitelstva Počet volebních

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Šťáhlavy okres... Plzeň-město konaných ve dnech (dne)... 10.10. - 11.10.2014 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2014 Datum konání: 2. 7. 2014 od 18.30 hodin

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2014 Datum konání: 2. 7. 2014 od 18.30 hodin Obec Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2014 Datum konání: 2. 7. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Jaroš, p. Čuchal, p. Hanykýř Omluveni: p. Krčil, p. Pokorná

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

3.září 2016 Mšec, trasa kolem rybníků a návštěva u Hrdličků

3.září 2016 Mšec, trasa kolem rybníků a návštěva u Hrdličků 3.září 2016 Mšec, trasa kolem rybníků a návštěva u Hrdličků Jedeme brzy ráno v sobotu. Cíl Mšec. Již něco kolem půl deváté hledáme místo k zaparkování. Protože projíždíme kolem rybníka, kudy vede naše

Více

Přeborov podle jmen domů

Přeborov podle jmen domů Přeborov podle jmen domů V současné době je v obci 75 domů s č.p. a 132 obyvatel. Č.p. 65 U Dřeváčníků dříve Nedvěd Karel Současně žijí: Peštovi a Němečkovi Č.p. 60U Kosíků, dodnes Kosíkovi a Vejvodovi

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne 25. 4. 2018 v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Usnesení č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě

Usnesení č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě Usnesení č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 14. 12. 2016 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: 1) Rozpočtové opatření č. 9 2) Přílohu

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 30. 10. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí

Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí LYŽAŘSKÝ ODDÍL Lyžařský oddíl T.J. Sokol Klášterec vznikl před 100 lety, od 70. let minulého století se věnoval především běžeckému

Více

2007 Třtice: počet obyvatel: 432 + 14 cizích státních příslušníků

2007 Třtice: počet obyvatel: 432 + 14 cizích státních příslušníků 2007 Třtice: počet obyvatel: 432 + 14 cizích státních příslušníků nová zeleň Úprava obce: Letošní rok byl zaměřen především na úpravu zeleně v obci. Byly odborně ořezány stromy na hřbitově, vykáceny staré

Více

OCHOTA ZÚČASTNIT SE VOLEB DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY

OCHOTA ZÚČASTNIT SE VOLEB DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY Agentura Focus provedla ve dnech 19. 4. 27. 4. 2016 reprezentativní výzkum veřejného mínění na dospělé populaci České republiky. Výběrový vzorek tvořilo 1037 respondentů ve věku 18 a více let, kteří byli

Více

Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě

Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 10. 12. 2015 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: 1) rozpočtové opatření č. 5 2) Obecně

Více

OBEC VRANOV - OKRES: TACHOV

OBEC VRANOV - OKRES: TACHOV POVODŇOVÝ PLÁN OBCE OBEC VRANOV - OKRES: TACHOV A) Věcná část Charakteristika území: Katastrální území obce Vranov se skládá ze dvou částí obce Vranov a obce Svinná. Obec Vranov se nachází na vyvýšeném

Více

ZOO Praha a botanická zahrada

ZOO Praha a botanická zahrada 5.10. 2014 ZOO Praha a botanická zahrada 5.12.2014 Proběhlo slavnostní otevření rozhledny na Pekelném kopci Rozsvícení stromku 2014 Mikuláš 5.12.2014 Zpívání pod stromem, rozdávání Betlémského světla 20.12.2014

Více

Naučná stezka - 14 zastavení na Praze 14

Naučná stezka - 14 zastavení na Praze 14 Zastavení první... Hloubětín Na místě Hloubětína žili lidé již v 10. století. Jméno obce historické prameny spojují s postavou vladyky Hlupoty. Dnešní podobu získal Hloubětín až v roce 1907. K Praze byl

Více

o rozměru 30x30 cm : cena 100 Kč,- za 1m2 ( tj. 10 ks dlaždic )

o rozměru 30x30 cm : cena 100 Kč,- za 1m2 ( tj. 10 ks dlaždic ) Vážení spoluobčané! Máme za sebou první čtvrtletí Nového roku, které je vždy ve znamení tradičních společenských plesů místních spolků a dalších kulturních akcí. Letošní mírná zima a brzký příchod velikonočních

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2010 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE

Obecně závazná vyhláška č. 2/2010 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Obec Smrk Obecně závazná vyhláška č. 2/2010 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Zastupitelstvo obce Smrk se na svém zasedání dne 30.03.2010 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně,

Více

Město Červený Kostelec PROGRAM. 13. řádné jednání Rady města, konané dne kancelář starosty

Město Červený Kostelec PROGRAM. 13. řádné jednání Rady města, konané dne kancelář starosty Zastupitelstvo a rada - ADW PROGRAM 13. řádné jednání Rady města, konané dne 13.6.2012 kancelář starosty 1. (10) Zásobování vodou města Červený Kostelec Jiří Prouza 2. (2) Červený Kostelec - Olešnice,

Více

Výsledky volebních stran se ziskem mandátů krajského zastupitelstva v roce v tom okres Moravskoslezský Frýdek-

Výsledky volebních stran se ziskem mandátů krajského zastupitelstva v roce v tom okres Moravskoslezský Frýdek- Historie voleb do zastupitelstva Moravskoslezského kraje V průběhu 1. pololetí 2000 přijal Parlament ČR nový zákon o volbách do zastupitelstev krajů a dne 12. listopadu 2000 se tak v ČR uskutečnily první

Více

Obecně závazná vyhláška obce Svojetice č.2 /2009

Obecně závazná vyhláška obce Svojetice č.2 /2009 Obec Svojetice Obecně závazná vyhláška obce Svojetice č.2 /2009 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Obec Svojetice na základě usnesení zastupitelstva ze dne 2.9.2009 podle 29 odst. 1 písm. o) bod 1. Zákona č. 133/1985 Sb.,

Více

Základy produkce kapra a dalších druhů ryb

Základy produkce kapra a dalších druhů ryb Základy produkce kapra a dalších druhů ryb prof. Dr. Ing. Jan Mareš,Odd. rybářství a hydrobiologie Mendelova univerzita v Brně www.rybarstvi.eu, mares@mendelu.cz Produkce kapra Historie chovu kapra v českých

Více

Skupina: Babická, Fajkus, Herink, Zbořilová, Kolářová E2. Poznávací exkurze

Skupina: Babická, Fajkus, Herink, Zbořilová, Kolářová E2. Poznávací exkurze Poznávací exkurze 1. Co to je rybník a jaký má význam? Rybník je uměle vytvořená nádrž, která plní různé funkce. Hlavní funkcí je chov ryb. Vedlejší úkoly rybníka jsou: retenční funkce, zdroj vody, rekreační,

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2010 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE

Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2010 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Obec Předín Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2010 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Zastupitelstvo obce Předín se na svém zasedání dne 12.5.2010 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ ze 3. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 29. ledna 2019,

Více

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava.

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK Obec Dřetovice, evid.č. MK ČR E 10584, neprodejný výtisk Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. Placená

Více

Z Á P I S č. 1/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015

Z Á P I S č. 1/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015 Z Á P I S č. 1/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015 Přítomni: D. Vohryzková, M. Bláha, R. Vaněčková, Z. Jestřábová, V. Kuchta, J. Meloun, M. Necudová Omluveni: - Přítomno 7 členů

Více

Z pravodaj. č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N. Volby do Evropského parlamentu

Z pravodaj. č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N. Volby do Evropského parlamentu Z pravodaj č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N I n f o r m a č n í o b č a s n í k O b e c n í h o ú ř a d u R a d ě t i c e Volby do Evropského parlamentu Ve dnech 5.až 7. června se v zemích Evropské

Více

Zápis č. 18/2017. z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 9. října 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 18/2017. z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 9. října 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 18/2017 z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 9. října 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Petr Krejčí, František Novák, Marta

Více

VÝSTAVBA ČOV A KANALIZACE V OBCI ŠLAPANOV

VÝSTAVBA ČOV A KANALIZACE V OBCI ŠLAPANOV VÝSTAVBA ČOV A KANALIZACE V OBCI ŠLAPANOV listopad 2004 srpen 2005 Základní údaje Čistírna odpadních vod Kanalizace ČOV Stoka A Stoka A1 Stoka A2 Stoka A3 Stoka B Stoka B1 Stoka B2 Stoka B3 Stoka B4 Stoka

Více

Zápis č. 12. Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Strašín konaného dne od 19,00 hod v přísálí KD Strašín.

Zápis č. 12. Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Strašín konaného dne od 19,00 hod v přísálí KD Strašín. Zápis č. 12 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Strašín konaného dne 27. 6. 2016 od 19,00 hod v přísálí KD Strašín. Přítomni: Jan Helíšek, Ing. Tibora Honová, Monika Balašová, Josef Řáha Občané v

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2014

Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 Obec Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČO 00 515 761 bankovní spojení KB Pelhřimov 305 212 61/0100 telefon 565 323 772 mobil starosta 724 787 489 e-mail ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Usnesení z 39. zasedání ze dne 2. 5. 2012

Usnesení z 39. zasedání ze dne 2. 5. 2012 Usnesení z 39. zasedání ze dne 2. 5. 2012 Přítomni, Jiří Rangl, Josef Drtina, Ing. Stanislav Vyhnal, Mgr. Zdeněk Žalud Ph.D. Omluven 0 Neomluven 0 RM/711/39/12 +5/ -0/ Z0 Schválení výroby vrátek na Farské

Více

Zápis číslo 24/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 5.8.2009

Zápis číslo 24/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 5.8.2009 Zápis číslo 24/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 5.8.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jiří Hložek Nepřítomni: Ing.

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEJTMÁNKOVICE Č.09/13/Z09

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEJTMÁNKOVICE Č.09/13/Z09 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEJTMÁNKOVICE Č.09/13/Z09 Den konání: 29. 10. 2013 Místo konání: Čas konání: Zasedací místnost OÚ v Hejtmánkovicích Od 17:13 do 19:20 hodin. Přítomni členové

Více

12. Zpráva o průběhu investičních akcí města Lázně Bělohrad ucelený sumář roku 2016

12. Zpráva o průběhu investičních akcí města Lázně Bělohrad ucelený sumář roku 2016 V Lázních Bělohradě dne 6.1.2017 12. Zpráva o průběhu investičních akcí města Lázně Bělohrad ucelený sumář roku 2016 Vážení zastupitelé a spoluobčané, dovolte mi, abych Vás informoval o investičních akcích,

Více

Pravidla pro lov ryb na Pískárně Hrdějovice Zřizovatel Obec Hrdějovice 1) Obecné zásady lovu ryb v revíru Pískárna Hrdějovice K lovu ryb je oprávněna osoba vlastnící povolenku a úlovkový lístek, vydaný

Více

První sobotu v lednu proběhla tradiční Tříkrálová sbírka. Uvádím zde její výsledky.

První sobotu v lednu proběhla tradiční Tříkrálová sbírka. Uvádím zde její výsledky. 2014 Tříkrálová sbírka První sobotu v lednu proběhla tradiční Tříkrálová sbírka. Uvádím zde její výsledky. v ČR : v pražské arcidiecézi : Ve Vlašimi: Pavlovice: 85 575 241Kč 4 558 582Kč 136 121Kč 3 908Kč

Více

5. část - říjen až prosinec

5. část - říjen až prosinec Přílohy kroniky 2017 5. část - říjen až prosinec Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( leden 2018 ) 5. část - Strana 1 / celkem stran 31 Svatba Tomáš Štefka a Jaroslava Kuzniková (14.10. v 11.30

Více

OBEC Dubenec. Obecně závazná vyhláška č 4/2013

OBEC Dubenec. Obecně závazná vyhláška č 4/2013 OBEC Dubec Obecně závazná vyhláška č 4/2013 Obec Dubec na základě ussení zastupitelstva obce č. 368/2013-37. ZO ze d 12.12.2013 podle 29 odst. 1 písm o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně,

Více

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne 20.11.2002. Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec zahájil

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hoštejn. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hoštejn. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hoštejn Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_006_01_04615 Název obce: Hoštejn Kód obce (IČOB): 535885 (535885) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

Zápis č. 10/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Vranovice konaného dne

Zápis č. 10/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Vranovice konaného dne Zápis č. 10/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Vranovice Obec Vranovice Přítomni: 1. Blanka Strnadová 2. Jiří Lojín 3. Ing. Stanislav Strnad 4. Václav Polák 5. Bc. Luboš Žáček 6. Martin Vachata

Více

Program rozvoje. Obce Slavošov

Program rozvoje. Obce Slavošov Program rozvoje Obce Slavošov 2003-2006 Obsah 1. Úvod. 2. Charakteristika a základní analýza obce 2.1. Základní charakteristika obyvatelstvo 2.2. Zemědělství... 2.3. Průmysl.. 2.4. Komunikace... 2.5. Technická

Více

Ing. Jan Šampalík 7.března 2015 Strakonice

Ing. Jan Šampalík 7.března 2015 Strakonice Zpráva hospodářského odboru za rok 2014 Ing. Jan Šampalík 7.března 2015 Strakonice Struktura zprávy Práce na rybochovných objektech 1. Sádky + líheň 2. Chovné rybníky 3. Rybářské revíry Hospodářská výroba

Více

Kalendář událostí 3 obcí 2014

Kalendář událostí 3 obcí 2014 Kalendář událostí 3 obcí 2014 Ples SDH Prostřední Lánov - ples hasičů s tombolou 11. 1. 2014 Lánov Pořadatel: SDH Prostřední Lánov, Petr Paulů, 604 230 934 Myslivecký ples - tradiční ples myslivců s bohatou

Více

Výsledky komunálních voleb ve městě Rýmařov

Výsledky komunálních voleb ve městě Rýmařov Výsledky komunálních voleb ve městě Rýmařov V Rýmařově volili občané 21 členů zastupitelstva; ze 7 112 voličů využilo svého volebního práva celkem 2 711 občanů, což představuje volební účast 38,12 %. Pořadí

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kunžak dne 06. 11. 2014 v 17.oo hodin

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kunžak dne 06. 11. 2014 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kunžak dne 06. 11. 2014 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Čapek Jaroslav, Mgr. Jan Dobeš, Mgr. Eva Krafková, Král Petr, Kudrna Josef, Ing.

Více

ZPRAVODAJ OBCE. první číslo / 2013

ZPRAVODAJ OBCE. první číslo / 2013 ZPRAVODAJ OBCE ČERNOLICE první číslo / 2013 Vážení spoluobčané, dostává se Vám do rukou první číslo Zpravodaje obce Černolice. Zpravodajů už tu bylo poslední dobou hodně. Začalo to Černolíkem, který se

Více

Požární řád obce Sirá

Požární řád obce Sirá Směrnice č.1/ 2016 Požární řád obce Sirá Čl. 1 Úvodní ustanovení Tato směrnice požární řád je zpracována pro Obec Sirá. Upravuje základní zásady zabezpečení požární ochrany Požární řád obce Sirá upravuje

Více

Základní ukazatele o obci

Základní ukazatele o obci Základní ukazatele o obci Název obce: Sádek Druh sledov. místa (statut.město, město, městys...) obec První písemná zpráva 1557 Katastrální plocha 991 Počet katastrů 1 Počet částí obce (CO) 1 Poč.měst.částí(MC),měst.obvodů(MO)

Více