Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v v předsálí kulturního domu Milín

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 18. 6. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín"

Transkript

1 Č.j.: 702 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v v předsálí kulturního domu Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro dnešní jednání ve složení: předseda Ing. J. Růžička, členové Mgr. J. Pižl a J. Baštýř. 2. Obecní zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu: Mgr. K. Křížek a V. Vojáček. 3. Obecní zastupitelstvo schvaluje program jednání předložený na pozvánce. 4. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu o práci rady obce za období od do Obecní zastupitelstvo schvaluje rozpočtovou změnu č.3 rozpočtu Obce Milín na rok Obecní zastupitelstvo schvaluje - bez výhrad celoroční hospodaření Obce Milín, včetně zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Milín za rok 2013 provedené Krajským úřadem Středočeského kraje. Opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve zprávě byla přijata. Dokumenty jsou přílohou zápisu. 7. Obecní zastupitelstvo schvaluje účetní závěrku Obce Milín za rok 2013, protokol je přílohou zápisu. 8. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku parc. č. st. 160 v k.ú. Konětopy za cenu 650,- Kč/m 2. Kupující uhradí veškeré náklady s koupí a převodem pozemku spojené. 9. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku parc. 947/30 v k.ú. Milín za cenu 650,- Kč/m 2. Kupující uhradí veškeré náklady s koupí a převodem pozemku spojené. 10. Obecní zastupitelstvo neschvaluje koupi zámku v Kamenné za ,- Kč, tak jak jí bylo nabídnuto realitní kanceláří Pintner. 11. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu kronikáře obce o ročním zápisu za rok Obecní zastupitelstvo schvaluje podle 30 zák. č. 183/2006 Sb. územní (zástavbovou) studii lokality Z_20 v Milíně požadovanou Územním plánem Obce Milín z roku Obecní zastupitelstvo schvaluje podle 30 zák. č. 183/2006 Sb. územní (zástavbovou) studii lokality Z_14 a 39 v Milíně požadovanou Územním plánem Obce Milín z roku Obecní zastupitelstvo schvaluje podle 30 zák. č. 183/2006 Sb. územní (zástavbovou) studii lokality Z_1 ve Rtišovicích požadovanou Územním plánem Obce Milín z roku Obecní zastupitelstvo schvaluje na volební období zastupitelstva podle zákona č.128/2000 Sb. počet členů zastupitelstva Obecní zastupitelstvo, na základě žádosti pana Šebíka o snížení nájmu v restauraci Sport, pověřuje radu obce odpovědět jmenovanému, aby se svou zdůvodněnou žádostí oslovil nově zvolené zastupitelstvo.

2 17. Obecní zastupitelstvo na základě žádosti pana Šebíka neschvaluje umístění trampolíny na parkovišti - veřejném prostranství v sousedství restaurace Sport. 18. Obecní zastupitelstvo schvaluje přijetí dotace z rozpočtu Středočeského kraje v rámci Středočeského fondu životního prostředí a zemědělství ve výši 5, ,- Kč na akci "Rekonstrukce ČOV Milín - II. etapa." 19. Obecní zastupitelstvo schvaluje uzavření smlouvy o poskytnutí dotace se Středočeským krajem na akci "Rekonstrukce ČOV Milín - II. etapa." 20. Obecní zastupitelstvo schvaluje přijetí dotace z rozpočtu Středočeského kraje v rámci Středočeského fondu podpory dobrovolných hasičů a složek IZS ve výši ,- Kč na akci Stavební úpravy hasičské zbrojnice ve Stěžově. 21. Obecní zastupitelstvo schvaluje uzavření smlouvy o poskytnutí dotace se Středočeským krajem na akci Stavební úpravy hasičské zbrojnice ve Stěžově. Vladimír Vojáček zástupce starosty Ing. Pavel Nekl starosta obce

3 Č.j.: 703/2014 Zápis z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v v předsálí kulturního domu Milín Přítomni: Ing. P. Nekl, V. Vojáček, Ing. J. Růžička, Ing. V. Srbek, Mgr. J. Trnka, J. Baštýř, V. Kalík, Bc. Petra Zemanová, J. Fuka, Mgr. K. Křížek MBA, Mgr. V. Trantina, Mgr. J. Pižl, Mgr. V. Novotný Omluven: Ing. Z. Čedík a E. Vondrášek Starosta obce zahájil jednání a přítomné zastupitele i veřejnost přivítal. Starosta obce přednesl návrh na složení návrhové komise: předseda Ing. J. Růžička, členové Mgr. J. Pižl a J. Baštýř. Návrh usnesení: Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro dnešní jednání ve složení: předseda Ing. J. Růžička, členové Mgr. J. Pižl a J. Baštýř. Pro: 10 Proti: 0 Zdržel: 3 Starosta obce přednesl návrh na ověřovatele zápisu: Mgr. K. Křížek a V. Vojáček. Návrh usnesení: Obecní zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu: Mgr. K. Křížek a V. Vojáček. Pro: 11 Proti: 0 Zdržel: 2 Starosta obce přednesl návrh programu jednání, ve znění tak jak bylo oznámeno i na pozvánce. Bez připomínek zastupitelů. 1) Zpráva z jednání rady obce 2) Rozpočtová změna č.3 3) Schválení závěrečného účtu za rok 2013, schválení účetní závěrky za rok 2013, schválení zprávy o přezkoumání hospodaření za rok ) Žádosti o odkup pozemků 5) Zpráva kronikáře obce o ročním zápisu kroniky obce Milín ) Schválení územní (zástavbové) studie 7) Interpelace

4 8) Diskuse Starosta obce vyzval k hlasování o programu jednání. Obecní zastupitelstvo schvaluje předložený program. Bod č. 1 schváleného programu Starosta obce seznámil zastupitele s činností rady obce za období od do Souhrn nejzávažnějších projednávaných bodů je přílohou zápisu. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu o práci rady obce za období od do Bod č. 2 schváleného programu Zástupce starosty obce seznámil zastupitele se zněním rozpočtové změny č.3. Jedná se o v celkový výši rozpočtu o finančně nenáročné změny, např.: navýšení příjmů z pěstební činnosti nebo výdajů na kulturu - připomínka bitvy na Slivici. Z rozpočtu bude např. pořízena nová sekačka na fotbalové hřiště a dále bude poskytnut příspěvek římskokatolické farnosti Slivice - Milín na údržbové práce veřejně přístupných prostor. Dokument rozpočtová změna je přílohou zápisu z dnešního jednání OZ. Obecní zastupitelstvo schvaluje rozpočtovou změnu č. 3 rozpočtu Obce Milín na rok Bod č. 3 schváleného programu: Starosta přečetl zápis z provedené kontroly hospodaření Obce Milín - auditu za rok Výsledek bez výhrad je pro všechny pracovníky potěšitelný a zasloužený. Bez diskuse zastupitelů.

5 Obecní zastupitelstvo schvaluje - bez výhrad celoroční hospodaření Obce Milín, včetně zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Milín za rok 2013 provedené Krajským úřadem Středočeského kraje. Opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve zprávě byla přijata. Dokumenty jsou přílohou zápisu. Starosta obce seznámil zastupitele s účetní závěrkou a závěrečným účtem obce Milín za rok 2013 a požádal o jeho schválení. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje účetní závěrku Obce Milín za rok 2013, protokol je přílohou zápisu. Bod č. 4 schváleného programu: Starosta dále přednesl žádost společnosti ČEZ o odkoupení obecního pozemku v Konětopech, na kterém stojí stávající zděná a funkční trafostanice. Bez diskuse zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku parc. č. st. 160 v k.ú. Konětopy za cenu 650,- Kč/m 2. Kupující uhradí veškeré náklady s koupí a převodem pozemku spojené. Starosta obce ocitoval žádost o odkoupení pozemku v Milíně. Jedná se o část o výměře 10 m 2 průchozího pozemku z ulice Nádražní do ulice E. Bořického. Cenu navrhujeme ve výši 650,- Kč/m 2 a náklady s prodejem spojené. V. Vojáček - z předloženého geometrického plánu je patrné, že nedojde k omezení průjezdnosti nebo průchodnosti, což byla podmínka obce. Dále se vyjádřili všichni ze sousedních nemovitosti, v tom smyslu, že je prodej nikterak neomezuje, obdobně bylo jednáno se zaměstnanci, kteří obsluhují zahradu Centra volnočasových aktivit.

6 Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku parc. 947/30 v k.ú. Milín za cenu 650,- Kč/m 2. Kupující uhradí veškeré náklady s koupí a převodem pozemku spojené. Starosta obce otevřel další bod jednání - nabídku realitní kanceláře Pintner, s.r.o. o odprodej budovy bývalého zámku v Kamenné do vlastnictví obce. V. Vojáček - asi by to mělo z důvodu vlastnictví parku logiku, ale cena je v této výši neakceptovatelná. Ze strany dalších zastupitelů obecný nesouhlas s odkoupením nemovitosti. Obecní zastupitelstvo neschvaluje koupi zámku v Kamenné za ,- Kč, tak jak jí bylo nabídnuto realitní kanceláří Pintner. Bod č. 5 schváleného programu: Starosta obce předal slovo panu Jiřímu Vostarkovi kronikáři obce, aby seznámil zastupitele se zápisem do kroniky obce za rok Pan kronikář Vostarek poděkoval za udělené slovo seznámil zastupitele s jednotlivými kapitolami a ty nejzávažnější zápisy krátce okomentoval. Zastupitelé měli před zahájením jednání a po jeho ukončení nahlédnout do zápisu provedeném v roce Starosta obce poděkoval panu kronikáři za jeho celoroční práci. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu kronikáře obce o ročním zápisu za rok Bod č. 6 schváleného programu: Starosta obce předal slovo zástupci k okomentování dalších bodů dle schváleného programu, kterým je schválení zástavbových studií.

7 V. Vojáček - připomněl zastupitelům jednání, kdy se v roce 2012 schvaloval územní plán obce Milín. V jeho závazné části jsou vyjmenovány lokality, které podmiňují jejich využití k zástavbě schválením územní studie. Zpracovatel územního plánu arch. Malinovský uvedené studie zpracoval. Ty prozatím zafinancovala obec, podmínkou dalšího řízení před stavebním úřadem, bude úhrada studie ze strany vlastníků k zástavbě určených pozemků. Úhrada bude vypočtena poměrně dle plochy jednotlivých vlastníků. Dále bych chtěl upozornit, že obec nebude dále financovat, žádné projekty infrastruktury, ani se finančně nebude na její výstavbě, s výjimkou veřejného osvětlení podílet. Účast obce může být v budoucnu pouze koordinační. První lokalita Z_20 se nachází po pravé straně při výjezdu z Milína směrem na Strakonice. Jak je patrné z předložených výkresů, vzniklo zde rozdělením pozemků tří vlastníků 6 budoucích stavebních pozemků. Mgr. Křížek - mohlo by zaznít, kdo je součastným vlastníkem pozemků. V. Vojáček - jedná se o pozemky paní Zajíčkové z Milína, paní Chvátalové z Příbrami a pana Elefanta z Dobřichovic společně se třemi jeho dcerami nebo neteřemi., v této lokalitě vlastní jeden menší pozemek i Obec Milín, který jsme před cca 2 lety získali směnou od ZOD Milín, a.s.. Bez dalších dotazů zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje podle 30 zák. č. 183/2006 Sb. územní (zástavbovou) studii lokality Z_20 v Milíně požadovanou Územním plánem Obce Milín z roku V. Vojáček pokračoval - další lokalitou, kde je zpracována studie jsou lokality Z Zde obec požadovala zpracování studie tak, aby nedošlo ke zhoršení dopravní obslužnosti v tak již neprostupném území. Řešení v lokalitě je dále omezeno ochranným pásmem vodního zdroje a dále vedením elektrovodu a vodovodního řadu. Pozemky v této lokalitě jsou ve vlastnictví rodiny Jonákových, manželů Jechových a pánů Kroužecký, Slanec a Mrázek. Zde bude studie uhrazena pouze částečně. K dostupnosti pozemků bude využita místní komunikace. Opět bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje podle 30 zák. č. 183/2006 Sb. územní (zástavbovou) studii lokality Z_14 a 39 v Milíně požadovanou Územním plánem Obce Milín z roku 2012.

8 Poslední lokalitou dnes k odsouhlasení je Z_R1 ve Rtišovicích. Zde se jedná o pozemky JUDr. Kavinka z Prahy, pana Vlčka z Příbrami, pana Káše z Příbrami a paní Hlavínové ze Sedlčan. Iniciátorem změny této lokality byla rodina paní Hlavínové. Zpracovatel studie arch. Malinovský měl rozpracovánu řadu vývojových studií. S ohledem na komunikační infrastrukturu, ochranné pásmo aleje - významného krajinného prvku i s ohledem na maximální využití území - požadavku ze strany vlastníků pozemků, se jako nejoptimálnější řešení jeví předložený návrh. I zde platí, že studii prozatím zafinancovala obec. Podmínkou dalšího řízení před stavebním úřadem, bude úhrada studie ze strany vlastníků k zástavbě určených pozemků a to poměrnou částí. Obec nebude dále financovat, žádné projekty infrastruktury, ani se finančně nebude na její výstavbě, s výjimkou veřejného osvětlení podílet. Účast obce může být v budoucnu pouze koordinační. Ing. Růžička - v minulosti již byl projednáván pozemek - část komunikace, který chtěli od obce odkoupit Hlavínovi a který by mohl být kompenzován na druhé straně rozšířením komunikace z majetku pana Kavínka. Tenkrát k tomu nedošlo. Je možné se v budoucnu v souvislosti s touto lokalitou o této problematice bavit. starosta obce - v budoucnu určitě ano, ale schválení bych tím nepodmiňoval V.Vojáček - i ze strany občanů Rtišovic je snaha problémy komunikací řešit, částečně jsou komunikace na pozemcích obce a částečně na pozemcích JUDr. Kavínka. Jak jsem pochopil při jednání ohledně této studie, je JUDr. Kavínek ochoten problematiku komunikací ve Rtišovicích řešit komplexně. To je však budoucnost. Bez dalších připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje podle 30 zák. č. 183/2006 Sb. územní (zástavbovou) studii lokality Z_1 ve Rtišovicích požadovanou Územním plánem Obce Milín z roku 2012.

9 Bod č. 7 schváleného programu: Starosta obce seznámil zastupitele s potřebou, před nadcházejícími komunálními volbami schválit počet členů zastupitelstva. Aby mohla fungovat rada je potřeba schválit patnáctičlenné zastupitelstvo. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje na volební období zastupitelstva podle zákona č.128/2000 Sb. počet členů zastupitelstva 15. Starosta obce přednesl žádost pana Šebíka o snížení nájmu v restauraci Sport. V. Vojáček - nedovedu si představit, že po třech nebo čtyřech měsících budeme revokovat usnesení, kterým jsem schválili novou nájemní smlouvu. A navíc mne mrzí, že Karel Šebík se nezúčastnil ani zmiňovaného jednání a není zde ani dnes, když o něco žádá a nevyužije příležitosti nás o své žádosti přesvědčit. J. Baštýř - vzhledem k tomu, jak vysoký nájem je v restauraci Kulturní dům a kolik je ve Sportu tak bych se přikláněl k tomu nájem snížit. Ing. Srbek - ať na příští jednání předloží pan Šebík odůvodněnou žádost. V.Vojáček - příští jednání bude poslední v tomto funkčním období zastupitelstva, nedovedu si představit, že rozhodneme o nájmu a další zastupitelé s tím nedokáží nic po dobu pěti let dělat. Svou žádost ať pan Šebík podá k novému zastupitelstvu. Bez další diskuse zastupitelů. Obecní zastupitelstvo, na základě žádosti pana Šebíka o snížení nájmu v restauraci Sport, pověřuje radu obce odpovědět jmenovanému, aby se svou zdůvodněnou žádostí oslovil nově zvolené zastupitelstvo. Starosta obce přednesl druhou žádost pana Šebíka o umístění trampolíny před restaurací Sport.

10 Obecný nesouhlas zastupitelů z důvodu bezpečnosti dětí, záboru parkoviště a případného precedentu pro další nájemce obecních prostor. Obecní zastupitelstvo na základě žádosti pana Šebíka neschvaluje umístění trampolíny na parkovišti - veřejném prostranství v sousedství restaurace Sport. Starosta obce seznámil zastupitele s dopisem PhDr. Martinice okolo nevyjasněného stavu jeho pozemků na Buku, které odkoupil od Obce Milín a zastupitelstvo se zavázalo je při zpracování původního územního plánu zahrnout do zóny pro komerční výstavbu. Vzhledem k časovému odstupu a skutečnosti, že ze zastupitelů nebyl v roce1996 ve funkci téměř nikdo, pověřuje zastupitelstvo dalším jednáním, za účelem vyjasnění právních a finančních požadavků kupujícího, radu obce. Starosta obce předložil zastupitelstvu ke schválení smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu Středočeského kraje na dokončení rekonstrukce ČOV Milín a rekonstrukce hasičárny ve Stěžově. Vždy se nejprve bude schvalovat přijetí dotace a poté se bude schvalovat samotné znění smlouvy. Takto to vyžadují předpisy Středočeského kraje. Bez připomínek a diskuse zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje přijetí dotace z rozpočtu Středočeského kraje v rámci Středočeského fondu životního prostředí a zemědělství ve výši 5, ,- Kč na akci "Rekonstrukce ČOV Milín - II. etapa." Obecní zastupitelstvo schvaluje uzavření smlouvy o poskytnutí dotace se Středočeským krajem na akci "Rekonstrukce ČOV Milín - II. etapa."

11 Obecní zastupitelstvo schvaluje přijetí dotace z rozpočtu Středočeského kraje v rámci Středočeského fondu podpory dobrovolných hasičů a složek IZS ve výši ,- Kč na akci Stavební úpravy hasičské zbrojnice ve Stěžově. Obecní zastupitelstvo schvaluje uzavření smlouvy o poskytnutí dotace se Středočeským krajem na akci Stavební úpravy hasičské zbrojnice ve Stěžově. V interpelacích dále vystoupili: J. Baštýř - bylo by třeba nějakým způsobem regulovat nebo usměrňovat výsadbu keřů a zřizování záhonů na obecních pozemcích před bytovými domy na sídlišti. ne všichni s tím souhlasí, dochází k odplavování kůry, její rozhrabávání psi a znesnadňuje to sekání trávy. starosta obce - projdeme konkrétní případy a dál to bude na rozhodnutí rady jak toto usměrňovat Bc. P. Zemanová - chtěla bych se zeptat jestli je nutné vyznačovat každý sjezd z komunikace, jak se tomu stalo na Kojetíně u nově vydlážděné komunikace ke třem rodinným domům. myslím si, že to dopravní situaci spíše znepřehledňuje. starosta obce - bude se zpracovávat pasport všech značení, a kde to bude možné tak k odstranění značek dojde. Ing. J. Růžička - chtěl bych se zeptat, kdy se konečně vyasfaltuje část komunikace na Buku směrem k rybníku Jankovák. V. Vojáček - k vyasfaltování dojde na počátku prázdnin, kdy se plánuje větší rozsah prací. Ing. J. Růžička - a dále bych se chtěl zeptat, zda lze dohledat předávací protokoly týkající se stavby veřejného osvětlení od rybníku Jankovák směrem k lokalitě chat a zahrádek na Buku. Při jednom jednání s panem Krylem - dodavatelem stavby jsem mu připomenul zaasfaltování provedeného výkopu a bylo mi jím sděleno, že takovýto požadavek nikde nezazněl.

12 Starosta obce - uvedení komunikací do původního stavu požadujeme vždy, předávací protokol se pokusíme dohledat. Do interpelací ani diskuse občanů se již nikdo nepřihlásil. Starosta obce požádal o závěrečné usnesení. Návrh na usnesení přednesl Ing. J. Růžička. Hlasování o schválení usnesení: Zapsal: Vladimír Vojáček Ověřovatelé zápisu: Vladimír Vojáček Mgr. Karel Křížek

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 527/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 4. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro dnešní

Více

Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 13. 6. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín

Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro

Více

Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 28. 11. 2012 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve

Více

Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin ve výstavní síni Centra volnočasových aktivit Milín

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin ve výstavní síni Centra volnočasových aktivit Milín Č.j.: 759/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 30. 5. 2012 od 16.30 hodin ve výstavní síni Centra volnočasových aktivit Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.29/2018 z 29. zasedání

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 5. 5. 2016 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 7. 12. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 7. 12. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 7. 12. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J.

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J. OBEC PROSEČNÉ Zápis č.j. 05/2012 z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Prosečné konaného 16. 6. 2012 od 18.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Prosečné. Program jednání: 1. Zahájení

Více

U S N E S E N Í č. 2. /2014

U S N E S E N Í č. 2. /2014 U S N E S E N Í č. 2. /2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Sobětuchy, konaného dne 25. 3. 2014. A. Zastupitelstvo obce projednalo: 1. Kontrola usnesení a činnost rady a zastupitelstva. 2. Rozpočtová změna

Více

Č.j.: 1233/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 9. 2012 od 16.00 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 1233/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 9. 2012 od 16.00 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 1233/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 9. 2012 od 16.00 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 13.9.2018 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/17 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 26.6.2017 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 13/2012 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 12.12.2012 Přítomni: Omluven: p. Slanina Odřich, p. Grundmann Roland, ing. Grundmann

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 17. 8. 2015 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 17. 8. 2015 v 19.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE ZÁPIS č. 20 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DUBČANY ze dne 27. 3. 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: Bc. Karel

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Usnesení. 436/24 schvaluje program zasedání ZO dle pozvánky včetně navržených úprav

Usnesení. 436/24 schvaluje program zasedání ZO dle pozvánky včetně navržených úprav Usnesení 24. zasedání Zastupitelstva obce Dětmarovice, konaného ve středu 20. června 2018 Zastupitelstvo obce Dětmarovice v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 435/24

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Mgr. Miroslav Karásek,

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Sedláček J. Omluvena: Kahounová

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 29.4. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne 28.6.2017 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 6 členů OZ, omluveni 2 členové OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 14. 6. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, Milan Horváth, JUDr. Lucie Plochová přítomna od 17,05 hod.

Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, Milan Horváth, JUDr. Lucie Plochová přítomna od 17,05 hod. Zápis č.18/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 13.3.2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března 2015 v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března 2015 v zasedací místnosti OÚ O b e c N í t k o v i c e Nítkovice 89, 768 13 Litenčice, tel/fax 573 374 057, email obec@nitkovice.cz, IČO 00544591 Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 22. 3. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 26.06.2017 654/19/ZM/2017 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 19. zasedání Zastupitelstva města Kolína

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:25 hod. do 20:55 hod. Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 29. 6. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:40), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Lenka

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1 Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného 29. dubna 2015 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 09.05.2018 ZO Tvrdonice schvaluje: Návrh usnesení č. 226: Zastupitelstvo obce Tvrdonice schvaluje následující program zasedání: 1. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích 1 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 25. 6. 2018 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Jíšová Jana, Marešová Radka, Mgr. Kunešová Milena,

Více

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 25. 1. 2016 Zasedání zahájila v 18. hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele a hosty z řad veřejnosti. Konstatovala, že počet zastupitelů

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 25.6. 2013 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů,

Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů, Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od 19.00 hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů, zapisovatelem určen Mgr. Miroslav Kobr, za ověřovatele zápisu

Více

Z Á P I S z páté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 13. června 2018 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin.

Z Á P I S z páté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 13. června 2018 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Z Á P I S z páté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 13. června 2018 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 9 občanů: 5 Ověřovatelé: Vancl Miroslav Navrátilová

Více

Ing. Jarmila Kopáčková. Program:

Ing. Jarmila Kopáčková. Program: Strana 1 (celkem 5) Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis 14. zasedání Zastupitelstva obce Moravský Písek konaného dne 28.06.2013 v 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 27. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.06. 2014 od

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 5. května 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014

Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014 Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014 Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 23.6.2014 Přítomno: 13 členů zastupitelstva obce 2 omluveni

Více

Zápis č. 6/2014. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková, JUDr. Marek Starý, Ladislav Vejvoda, Josef Šitta, Miroslav Herink, Ing.

Zápis č. 6/2014. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková, JUDr. Marek Starý, Ladislav Vejvoda, Josef Šitta, Miroslav Herink, Ing. 1 Zápis č. 6/2014 z VI. volebního období zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice z veřejného zasedání konaného dne 25.9.2014 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková,

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 9-2008 z 9. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 17.7. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Z Á P I S ze šesté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. června 2010 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 19. hodin.

Z Á P I S ze šesté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. června 2010 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 19. hodin. Z Á P I S ze šesté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. června 2010 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 19. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 8 občanů: 1 (omluven - Peterka Boleslav) Ověřovatelé:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 11. 5. 2015 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE Č.j.: 453/2018/Poř ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE 21.6.2018 Přítomno: Omluveni: zastupitelů František Pohunek Ing. Pavel Mikoláš Bc. Martina Vojtíšková Hosté: - Občanů:

Více

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 ZÁPIS č. 4-22/12/17 z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne 22.12.2017 od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 Přítomni: Ing. Václav Vachuška, Pavel Kandr, Milan Čada, Václav

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města Přítomni: Ing. P. Bartoš, MBA, H. Bartíková, Ing. V. Urbánek, Ing. Z. Bělohradská, Ing. P. Pelešková, Ing. P. Kosík, Doc. Ing. V. Penížek, Ph.D., O.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu třicátého čtvrtého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 07.07.2009 v 19.00hod.v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Karel Pavlů Miroslav Hochmann

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více