Výhradní dovozce a distributor trvalého a mobilního oplocení Heras Fencing Systems. Posuvné brány s automatizací Krídlové ˇ brány a závory Oplocení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výhradní dovozce a distributor trvalého a mobilního oplocení Heras Fencing Systems. Posuvné brány s automatizací Krídlové ˇ brány a závory Oplocení"

Transkript

1 Výhradní dovozce a distributor trvalého a mobilního oplocení Heras Fencing Systems Posuvné brány s automatizací Krídlové ˇ brány a závory Oplocení

2 Posuvné brány igate Průchodnost do 9 m Zcela nový vzhled Zakomponovaný LED systém signalizace a osvětlení křídla Brána igate byla v roce 2011 oceněná nejprestižnější cenou průmyslového designu na světě Heras igate - to je mimořádně přitažlivý vzhled I vy můžete mít bránu s vlastním logem Tato samonosná posuvná brána nastavuje nové vysoké standardy v provedení, funkčnosti a zabezpečení s vysoce atraktivním a suverénním vzhledem. Použitím vysoce kvalitního hliníku zaručuje její spolehlivost a životnost. Je zároveň i vyjádřením, že krása může být funkční. Elegantní oblé tvary brány a portálů spolu se zvoleným motivem na výplni ji činí nezaměnitelnou. Samonosná konstrukce nabízí průchodnost 3 9 m a výšku 1,5 2,5 m. Dodávána je plně sestavená. Posuvné brány Delta Spolehlivá a uživatelsky přívětivá Modulární konstrukce s osvedčenými výhodami Cenou korunovaná kombinace funkčnosti a designu Posuvná brána Delta je zajišťuje špičkový průmyslový design s jistotou funkčnosti a kvality. Delta je držitelem prestižního ocenění Good Industrial Design a je jedním z nejlepších a nejatraktivnějších výrobků na trhu. Tato brána se stane stylovou reklamou a reprezentativní vizitkou Vaší fi rmy. Heras tyto brány nabízí v několika provedeních výplně, ve standardních Heras barvách a v průchozích šířkách od 3 do 9,5 m a výškách od 1,5 do 2,5 m.

3 Posuvné brány Argos Snadná instalace Kompletně sestavená Brána Argos spojuje optimální přizpůsobivost a bezpečnou ochranu Brána Argos kombinuje přizpůsobivost použití a ochranu uzavřených prostor. Je skvělým příkladem, jak lze nahradit křídlové brány branami posuvnými nejen pro oplocení ze svařovaných sítí a pletiv, ale i pro dočasná umístění. Vysoce kvalitní hliník, tvoří základ této hladce fungující a bezúdržbové brány. Úzká oka výplně křídla brány ze svařované sítě přispívají k obtížnému přelezení. Argos je zcela kompletně sestaven pro rychlou montáž v rozměrech pro průjezd 6 a 7 metrů a je dodáván jako funkční komplet pojezdové brány s elektrickým pohonem a bezpečnostními prvky. Křídlové otočné brány Europa Křídlové brány pro kontrolovaný přístup Plně zapadající k Vaší nemovitosti K dispozici jako jedno a dvoukřídlé provedení Hledáte způsob, jak zajistit bezpečné přístupové místo v oplocení? Pak přejděte na Heras Europa brány Častá otázka zní, zdali je křídlová brána v plotu nejslabším článkem oplocení. Odpověď zní: ne. Zejména tam, kde jsou instalovány brány Heras Europa. Protože, až do posledního detailu, je brána Europa součástí vašeho plotu, která udrží všední starosti venku. Brána Europa je k dispozici v několika variantách podle zvolené výplně - Heracles, Atlas, Athos, Pegasus a Pallas. Je samozřejmé, že tyto modely odpovídají oplocení v naší nabídce. Všechny modely bran jsou dodávány s jednoduchým nebo dvojitým křídlem. Závory Provoz s nízkou spotřebou Nový vzhled Vzhled a funkčnost závor z řady Heras Traffi c Plně přizpůsobitelná Vašemu přání Řada Heras závor sestávající ze stále zdokonalované produkce jsou ideální volbou pro regulaci dopravy veškeré intenzity. Motor závory se chlubí výjimečně nízkou spotřebou el. energie, avšak dostatečnou silou pro měkké dojezdy v koncových polohách. Závory jsou dodávané až do 6 m délky ráhna. Pohonná jednotka je umístěna ve vysoce atraktivní hliníkové základně. Všechny typy mohou být vybaveny LED podsvícením, elektromechanickým zámkem ráhna (v závislosti na délce) a statickou či sklápěcí podpěrou.

4 Mřížové oplocení Athos Moderní Čtyřhranná síla Extrémně silný plot, který kombinuje design s moderním vzhledem Jedná se o velmi silný plot, kombinující design s moderním business vzhledem s nápadně silným čtyřhranným profi lem výplně. Ucelený systém se skládá z prvků mřížových panelů, křídlových a posuvných bran s čtyřhrannou výplní 25 x 25 mm, která je vedená skrz horní i dolní zaoblený nosný profi l. Plotový systém Athos je dodáván v různých výškách od 1 do 2,5 m. Zkosením svislých hranatých prutů je navíc ztíženo přelezení plotu. Možnost sestavy na nerozebíratelné slepé spojení nebo upevněním na třmeny. Mřížové oplocení Heracles Stylový Těžce překonatelný Chránící a reprezentativní Heracles je představitelem velmi kvalitního a vysoce elegantního mřížového oplocení. Ucelený systém se skládá z mřížových panelů, křídlových a posuvných bran vše s jednotnou trubkovou výplní o průměru 22, 26 a 30 mm. Silné sloupky oplocení jsou čtvercového průřezu a určeny k zabetonování, nebo k instalaci na pevné povrchy sloupky na plotnách. Plotový systém Heracles je dodáván v různých výškách od 0,8 do 2,5 m. Plotové dílce vyšší než 1,5 m jsou dodávany s ochranou proti přelezení. Možnost sestavy na nerozebíratelné slepé spojení nebo upevněním na třmeny. Mřížové oplocení Atlas Elegantní Odolný Charakteristický Kombinace odolnosti a vzhledu Silná, elegantně vedená linie mřížového plotu Atlas kombinuje odolnost a charakteristický elegantní vzhled. Ucelený systém se skládá z prvků mřížových panelů, křídlových a posuvných bran s trubkovou výplní o průměru 26 mm, která je vedená skrz horní i dolní zaoblený nosný profi l. Plotový systém Atlas je dodáván v různých výškách od 1 do 2,5 m. Zkosením svislých kruhových prutů je navíc ztíženo přelezení plotu. Možnost sestavy na nerozebíratelné slepé spojení nebo upevněním na třmeny.

5 Mřížové oplocení Grence Cenově příznivý Zelený, nejen barvou Nová Heras Stent technologie Nová cesta pro zachování zeleného životního prostředí a přívětivosti ceny Spojíme-li slovo Green, ve smyslu šetrného přístupu k přírodě se slovem Fence, může nám vzniknout jedině slovo - Grence. Jeho starší bratr, oplocení z naší nabídky Atlas, se již široce zabydlel na mnoha našich pozemcích. Na této vyzkoušené a prověřené zkušenosti se naši vývojáři rozhodli přenastavit standardy. Tato představa s vizí zůstat v čele spolu s dostupností zákazníkům vyústilo ve vznik Grence. Nová generace trubkových plotů, která bez ostychu spojuje moderní požadavky na plot. Grence je zelený a elegantní, za dostupnou cenu - co více bychom mohli očekávat od produktů Heras? Panely s trubkovou výplní o průměru 26 mm jsou sestavovány pomocí nové technologie: Heras Stent Techology - revoluční výrobní proces, kde jsou výplně v nosnících mírně nafouknuty namísto klasického svařování. Tímto se otvírá cesta pro efektivní a ekologickou výrobu. Plotový systém Grence je dodáván v různých výškách od 1 do 2,5 m. Oplocení ze svařovaných sítí Pallas Vysoká úroveň zabezpečení Modulární kontstrukce Robustní a odolný Modulární konstrukce usnadňuje umístění oplocení ve svažitém terénu Silné a robustní panely oplocení Pallas, byly vyvinuty z celé řady oplocení ze svařovaných sítí pro své vysoké užitkové nároky na zabezpečení. Ocelový panel tvoří pozinkovaný ocelový drát o průměru 6 mm a dvakrát vodorovný o průměru 8 mm s velikostí ok 50 x 200 mm. Variantou je typ Pallas Economy - s dráty: svislý o průměru 5 mm a dvakrát vodorovný o průměru 6 mm. Šířka panelů je mm a výšky od 600 do mm. Modulární konstrukce usnadňuje montáž ve svažitých terénech, zároveň mohou být panely při eventuálním poškození po jednotlivých kusech vyměňovány. Oplocení ze svařovaných sítí Triton Vysoká úroveň zabezpečení Atraktivně profi lované Profi lovaná stabilita Triton je oplocení ze svařovaných sítí, s nápadným atraktivním profi lem První, co je na plotovém systému nápadné, je jeho profi lovaný panel, který dodává tomuto systému nejen moderní a reprezentativní vzhled, ale i plnou funkčnost. Profi lování vysokou měrou přispívá ke stabilitě. Ocelový panel tvoří pozinkovaný ocelový drát o průměru 5 mm s velikostí ok 50 x 200 mm, šířka panelů mm a výšky od do mm. Silné sloupky oplocení jsou čtvercového průřezu a určeny k zabetonování, nebo k instalaci na pevné povrchy sloupky na plotnách. Díky modulární konstrukci mohou být panely při eventuálním poškození po jednotlivých kusech vyměňovány.

6 Nová řada mřížového oplocení Deco Line Estetická inovace venkovního zabezpečení Deco Line nabízí mimořádně atraktivní řešení zabezpečení objektů. Tato nová řada mřížového oplocení je významná množstvím estetických důrazů, z nichž většina podtrhuje kvality fi rmy Heras - proslulé pro robustnost, spolehlivost a výjimečnost. Bent, Orpheus a Wave jsou vyráběny ve výškách 100, 125, 150, 180, 200 a 250 cm. Bent Moderní Moderní vzhled tohoto typu je dodáván ve všech barevnostních schématech fi rmy Heras. Kombinace s ostatními typy plotů, posuvných a křídlových bran je možná. Sloupky a spojovací materiály zůstaly zachovány ve shodě s předchozími typy oplocení. Typickým pro Bent je jeklová výplň. Orpheus Zdrženlivý a rozmařilý zároveň Nápaditý přírůstek do řady Deco line. Orpheus je založen na přívětivé formě s trubkovou výplní. V tomto provedení jsou k dispozici nejen samotné plotové dílce, ale i posuvné a křídlové brány. Orpheus je odlišný v mnoha ohledech, ale dokonale zapadá do prostředí. Wave Nelze přehlédnout Rytmický, jako pohyb vlny, dává tomuto plotu přirozený dojem. Výplň je také tvořena trubkami. Sloupky a spojovací materiály zůstaly zachovány ve shodě s předchozími typy trubkového oplocení. Heras a design Řada Deco line není jedinou oblastí produktů, kde Heras tvoří vzhled a funkčnost. Právě brána igate postavená na našich designových kvalitách, od uvedení roku 2011 získala několik ocenění. Red Dot Award celosvětově nejprestižnější cena za design Excellence Award GIO - cena za průmyslový design za rok 2012 if design award 2012 TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. Pražská Slaný Czech republic T F E info@heras.cz Technické změny vyhrazeny Heras International

Nové trendy v oplocení a branách

Nové trendy v oplocení a branách Heras International Nové trendy v oplocení a branách Sídlo společnosti Heras v Holandsku Oplocení a brány, zkušenosti již od roku 1952 Heras svým stálým vývojem celkového řešení, činí Vaše prostory bezpečnějšími.

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky Brány, branky Naše společnost se zabývá zakázkovým zpracováním nejrůznějších druhů vjezdových bran, které dodává tzv. na klíč, dle požadavků a možností zákazníka. Brány jsou vyráběny individuálně přímo

Více

Ceník bran PLOTMARKET.cz CENÍK PLOTŮ 2015. PRODEJNÍ CENY V CZK Aktualizovaný 10.9.2015 KŘÍDLOVÉ A POSUVNÉ BRÁNY. AMONIT s.r.o.

Ceník bran PLOTMARKET.cz CENÍK PLOTŮ 2015. PRODEJNÍ CENY V CZK Aktualizovaný 10.9.2015 KŘÍDLOVÉ A POSUVNÉ BRÁNY. AMONIT s.r.o. CENÍK PLOTŮ 2015 PRODEJNÍ CENY V CZK Aktualizovaný 10.9.2015 KŘÍDLOVÉ A POSUVNÉ BRÁNY AMONIT s.r.o. Bezplatná infolinka: 0800 900 444 plotmarket@plotmarket.cz www.plotmarket.cz Tento ceník nahrazuje platnost

Více

Panelové systémy Nylofor.

Panelové systémy Nylofor. Panelové systémy Nylofor www.ploty-betafence.cz Securing What Matters Chráníme to, na čem záleží Slogan společnosti Betafence je zcela výstižný: Chráníme to, na čem záleží V dnešní společnosti se potřeba

Více

Firma Metoděj Dobeš Kovovýroba působí na trhu již od roku 1992. Jsme rodinná firma s moderními metodami vedení lidských zdrojů, jsme tu pro Vás.

Firma Metoděj Dobeš Kovovýroba působí na trhu již od roku 1992. Jsme rodinná firma s moderními metodami vedení lidských zdrojů, jsme tu pro Vás. NABÍDKOVÝ KATALOG Město Zlín - průmyslové centrum regionu Střední Moravy, proslavené mnohými podnikatelskými aktivitami, spojenými především se jménem Tomáš Baťa, světově proslulými cestovateli Zikmundem

Více

SVĚT BRAN A BRANEK. Největší skladová zásoba bran a branek ve střední Evropě. www.svetbranabranek.cz PILOFOR SOLID ECONOMY PILOFOR PILGATE IDEAL

SVĚT BRAN A BRANEK. Největší skladová zásoba bran a branek ve střední Evropě. www.svetbranabranek.cz PILOFOR SOLID ECONOMY PILOFOR PILGATE IDEAL SVĚT BRAN A BRANEK Největší skladová zásoba bran a branek ve střední Evropě BRANKA BRANKA IDEAL PILGATE BRANKA PILOFOR BRANKA SOLID BRANKA ECONOMY BRÁNA PILOFOR BRÁNA PILGATE BRÁNA IDEAL www.svetbranabranek.cz

Více

Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI

Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI Oplocení POZEMKŮ Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o funkčních, na dálku

Více

KŘÍDLOVÉ BRÁNY. Zenturo KATALOG

KŘÍDLOVÉ BRÁNY. Zenturo KATALOG KŘÍDLOVÉ BRÁNY Zenturo KATALOG Katalog: obsah 1. Zázemí 2. Brány Zenturo 2.1 Komponenty brány 2.1.1 Křídlo brány 2.1.2 Sloupky brány 2.1.3 Příslušenství 2.2 Označení & balení 2.3 Kompatibilita s panely

Více

Spolehlivé. Inovativní. pewag.

Spolehlivé. Inovativní. pewag. Spolehlivé. Inovativní.. Bezpečná přeprava osob a nákladu. Pro užitková vozidla může znamenat nebezpečí přejet zasněženou vozovku. Na první místo řadíme spolehlivost, stabilitu a snadnou manipulaci v těžkých

Více

CERTIFIKACE GABIONŮ A SÍTÍ

CERTIFIKACE GABIONŮ A SÍTÍ CERTIFIKACE GABIONŮ A SÍTÍ Sítě pro zpevnění drolivého povrchu Výrobek v rolích z pletiva s dvojitě zakrouceným spojem z pozinkované oceli podle normy UNI EN 10223-2 a UNI EN 10244-2. Oko Průměr normálního

Více

Klasické bazény. Přelivové bazény. Samonosné bazény

Klasické bazény. Přelivové bazény. Samonosné bazény Klasické bazény Přelivové bazény Samonosné bazény Výrobou plastových nádrží se zabýváme již od roku 1996. Vyzkoušeli jsme různé technologie svařování plastů a plastových polypropylenových desek. Z nasbíraných

Více

Vítáme ve světě dveří WIŚNIOWSKI

Vítáme ve světě dveří WIŚNIOWSKI Dveře WIŚNIOWSKI Vítáme ve světě dveří WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o funkčních, na dálku

Více

SVĚT BRAN A BRANEK. Největší skladová zásoba bran a branek ve střední Evropě. PILOFOR PILOFOR SUPER PILGATE IDEAL BRANKA SOLID

SVĚT BRAN A BRANEK. Největší skladová zásoba bran a branek ve střední Evropě.  PILOFOR PILOFOR SUPER PILGATE IDEAL BRANKA SOLID SVĚT BRAN A BRANEK Největší skladová zásoba bran a branek ve střední Evropě BRANKA PILGATE IDEAL BRANKA BRANKA PILOFOR SUPER BRANKA PILOFOR BRANKA SOLID BRANKA ECONOMY BRÁNA PILOFOR SUPER BRÁNA PILOFOR

Více

ATILA STÝL s.r.o., Hněvkovského 87 Brno - psč: 617 00

ATILA STÝL s.r.o., Hněvkovského 87 Brno - psč: 617 00 AZ - Moravia - čtyřhranné pletivo Zn + PVC - zelené, oko 55x55, skupina Ø drátu včetně plastu 2,4mm, kompaktní role / bez napínacího drátu 55x55 / 2,4mm výška v cm délka role bm váha role ks / paleta Kč

Více

Sněhové řetězy pro autobusy & užitková vozidla

Sněhové řetězy pro autobusy & užitková vozidla Sněhové řetězy pro autobusy & užitková vozidla Přehled výrobků 23 & užitková vozidla Spolehlivé. Inovativní.. Bezpečná přeprava osob a nákladu. Pro autobusy může znamenat nebezpečí přejet zasněženou vozovku.

Více

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI znamenají jednoduché a ekonomické řešení 32 PŘEDNOSTI EXPERT V TĚŽKÝCH SITUACÍCH Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI nejsou dodatečným zatížením střechy

Více

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY WWW. PROFIPLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM - PROFIPLOTY Originální plotový systém PROFIPLOTY je navržen v designu

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody:

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody: Trápíte se s prostorem a nechcete se vzdát automatické pojezdové brány? Řešením je levnější varianta s pojezdem po kolejnici. Pojezdové brány s pohonem po kolejnici jsou cenově dostupné řešení, které zabezpečí

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

Bezpečnostní oplocení strojů. Stabilní, flexibilní a snadná instalace

Bezpečnostní oplocení strojů. Stabilní, flexibilní a snadná instalace Bezpečnostní oplocení strojů Stabilní, flexibilní a snadná instalace Úvod 4 Přehled 6 Možnosti oplocení 12 Možnosti uzamčení 14 Návod na montáž 17 Výroba s vysokým stupněm automatizace Garantell je rodinný

Více

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

pro průmysl Průmyslová oplocení Výrobky ocelové, hliníkové a protipožární

pro průmysl Průmyslová oplocení Výrobky ocelové, hliníkové a protipožární pro průmysl Průmyslová vrata Průmyslová oplocení Výrobky ocelové, hliníkové a protipožární Firma Firma WIŚNIOWSKI je v současné době největším výrobcem garážových a průmyslových vrat a systémů oplocení

Více

Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard?

Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard? Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard? Samonosné brány Exclusive mají nosný C profil 100x125, který díky své velikosti a tuhosti dovoluje vyrobit bránu až pro 13 m průjezd. Uvnitř

Více

Garážová vrata SegMeNTOvá

Garážová vrata SegMeNTOvá Garážová vrata segmentová Vítejte ve světě garážových vrat WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

K a t a l o g k o v a n ý c h p l o t ů w w w. p a l a r t. c z

K a t a l o g k o v a n ý c h p l o t ů w w w. p a l a r t. c z K a t a l o g k o v a n ý c h p l o t ů www.palart.cz Vážení zákazníci, společnost PALART byla založena v Hradci Králové v roce 2012 s využitím zkušeností dlouholetého a největšího výrobce kovaných plotů

Více

VJEZDOVÉ BRÁNY KOVANÉ PLOTY

VJEZDOVÉ BRÁNY KOVANÉ PLOTY VJEZDOVÉ BRÁNY KOVANÉ PLOTY SAMONOSNÉ POSUVNÉ BRÁNY Samonosná posuvná brána je pro své vlastnosti velice oblíbená, je především nenáročná na údržbu. Křídlo brány je neseno a pohybuje se nad povrchem vjezdu,

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010

ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010 ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010 Slevový systém pro výrobky uvedené v katalogu Slevy pro jednorázový odběr nákup nad 20 000Kč sleva 2 % nákup nad 40 000Kč sleva 3 % nákup nad 80 000Kč sleva 5 % nákup

Více

Terénní řetězy pro lesnické stroje

Terénní řetězy pro lesnické stroje Přehled výrobků 35 Silný. Inovativní.. Moderní technologie v nejtěžších podmínkách. V nesjízdném terénu je spolehlivost a odolnost jedním z rozhodujících faktorů pro bezpečnou a efektivní práci. Řetězy

Více

Zahrada. bez starostí. dřevoplastové podlahy ploty zábradlí LET ZÁRUKA 2

Zahrada. bez starostí. dřevoplastové podlahy ploty zábradlí LET ZÁRUKA 2 Zahrada bez starostí ZÁRUKA 2+20 20 2 LET LET dřevoplastové podlahy ploty zábradlí Podlahy Kvalitní, odolná a skvěle vypadající podlaha je přáním snad každého majitele terasy. A přání jsou od toho, aby

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

Průmyslové oplocení. Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení

Průmyslové oplocení. Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení Průmyslové oplocení Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení Průmyslová brána je vhodná pro uzavření průmyslových objektů, dvorů, parkovišť atd. Díky bytelné konstrukci je touto bránou možné uzavřít velké

Více

tahokov ploty Stavební připravenost Stavební připravenost pro otočné brány s lineárním pohonem

tahokov ploty Stavební připravenost Stavební připravenost pro otočné brány s lineárním pohonem Stavební připravenost Stavební připravenost pro otočné brány s lineárním pohonem Při použití lineárních pohonů upevněných na sloupcích. Varianta pro jednokřídlou bránu je zcela stejná jen bez druhého pohonu.

Více

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 MEA otáčivé křídlové brány s páskovou výplní: Stabilní, bezpečné a s dlouhou životností. Osvědčená kvalita pro soukromé i průmyslové využití. Barevné a robustní: brány

Více

Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla. Nabídka

Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla. Nabídka Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla Nabídka omnimat ring Osvědčený řetěz s rychlou montáží s pevným kruhem Řetěz speciálně pro autobusy a lehké nákladní vozy Pokud se musí jet rychle dál, je

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

Dvojkrídlové brány NOVAVISIO mají následující výhody:

Dvojkrídlové brány NOVAVISIO mají následující výhody: Tradiční řešení vjezdových bran zkombinované se zajímavým a nadčasovým designem dodá vaší zahradě nádech luxusu. Takové jsou jedno a dvoukřídlé brány. Křídlové brány jsou stále velmi oblíbeným řešením

Více

www.ploty-sita.cz ZÁMKY DORAZY ZÁMKŮ LAKZ4040 P1L Zámek pro čtvercový profil černý plast

www.ploty-sita.cz ZÁMKY DORAZY ZÁMKŮ LAKZ4040 P1L Zámek pro čtvercový profil černý plast KOMPONENTY OTEVÍRÁNÍ PLOTOVÉ CENTRUM ZÁMKY LAKZ4040 P1L Zámek pro čtvercový profil černý plast Zámek vhodný jako standard pro všechny malé zahradní branky. Bezpečné uzamčení zaručuje nerezový čep s chodem

Více

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Příloha č. 1 Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Název délka/ks bez včetně 5.1 Rekonstrukce oplocení vnitřního hřiště 160 m 5.2 Rekonstrukce

Více

český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány

český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány JEDNOSTRANNÝ PLOT sloupky hladké, rohové nebo s dekorem, výška do 2,5m všechny vzory a tvary

Více

Cembrit Balcony. Bezpečné a elegantní řešení pro moderní balkónové výplně.

Cembrit Balcony. Bezpečné a elegantní řešení pro moderní balkónové výplně. Balcony Bezpečné a elegantní řešení pro moderní balkónové výplně www.cembrit.cz Fasádní desky Balcony jsou ideální volbou, pokud hledáte bezpečné a elegantní řešení pro balkónové konstrukce. Umožňují esteticky,

Více

Pouzdra pro posuvné dveře

Pouzdra pro posuvné dveře Pouzdra pro posuvné dveře Technické parametry Pouzdro Omítka Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného plechu o tloušťce 0,5 mm na bocích/zadním profilu a 0,8 mm na horním/spodním profilu. Bok plechové

Více

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce:

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce: Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány Kování pro posuvné a samonosné brány Prodejce: Řada 444 pro privat VO 444 VO 444 - nosný vozíčkový komplet 1500 mm dlouhý, pouzdřená ložiska, zinkovaný (max.

Více

Sněhové řetězy pro osobní vozy, 4x4 a dodávková vozidla 2012/2013

Sněhové řetězy pro osobní vozy, 4x4 a dodávková vozidla 2012/2013 Sněhové řetězy pro osobní vozy, 4x4 a dodávková vozidla 2012/2013 snox PRO s(nox)olution! Samozřejmě od pewagu! pewag snox je jediný něhový řetěz, který se nenasazuje, ale snoxuje Jedinečná pewag inovace:

Více

AUTOMATICKÉ PARKOVACÍ SYSTÉMY

AUTOMATICKÉ PARKOVACÍ SYSTÉMY AUTOMATICKÉ PARKOVACÍ SYSTÉMY katalog Tel.: +420 222 742 693 +420 776 383 076 +420 608 151 619 Frogo s.r.o, Farní 728/15, 162 00 Praha 6 www.frogo.cz info@frogo.cz 2 Technologii dodává společnost Frogo

Více

TECHNIKA V POHYBU. Nerušený výhled

TECHNIKA V POHYBU. Nerušený výhled Nerušený výhled Kompletní sortiment pro velkoplošné prvky 2 TECHNIKA V POHYBU Novinky pro zvedací posuvné dveře Díky kováním od společnosti MACO využíváte kompletní sortiment nejvyšší kvality v jednom.

Více

heroal S 42 Posuvný systém

heroal S 42 Posuvný systém Posuvný systém Perfektnost se skrývá v detailu Nový posuvný systém heroal S 42 nastavuje měřítka týkající se tepelné izolace, udržitelnosti a úspornosti. Kompletně nově vyvinutá hliníková spojená konstrukce

Více

CENÍK platný od 1.1.2012

CENÍK platný od 1.1.2012 český výrobce betonových plotů a brán CENÍK platný od 1.1.2012 - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány JEDNOSTRANNÝ PLOT sloupky hladké, rohové nebo s dekorem, výška do 2,5m DESKY

Více

Představení. Qbiss One 1 je cenově výhodné řešení vaší fasády a ideální alternativa provětrávaných

Představení. Qbiss One 1 je cenově výhodné řešení vaší fasády a ideální alternativa provětrávaných Představení Qbiss One 1 je cenově výhodné řešení vaší fasády a ideální alternativa provětrávaných fasád. Je kombinací absolutní funkčnosti a moderního designu a stává se tak přirozenou volbou pro všechny

Více

POHONY A PŘÍSLUŠENSTVÍ KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST

POHONY A PŘÍSLUŠENSTVÍ KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST POHONY A PŘÍSLUŠENSTVÍ KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST Garážová vrata, S-Line, Woodgrain, RAL 9010 Sectional-500CE/DIY-500 Sectional-750CE / 1200CE / Fast-750CE POHONY PRO GARÁŽOVÁ SEKČNÍ VRATA Pohony

Více

PLOTY, BRÁNY A TECHNOLOGIE POHONU

PLOTY, BRÁNY A TECHNOLOGIE POHONU PLOTY, BRÁNY A TECHNOLOGIE POHONU PLOTY, BRÁNY A TECHNOLOGIE POHONU ALUMINIUM IS OUR BUSINESS - INNOVATION OUR DESTINATION Hliník pro radost Když se hliník dostane do rukou motivovaných, energických a

Více

POHONY. Kvalita Odolnost Dlouhá životnost Hospodárnost

POHONY. Kvalita Odolnost Dlouhá životnost Hospodárnost POHONY Kvalita Odolnost Dlouhá životnost Hospodárnost POHONY SEKČNÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT DoorHan stropní pohony sekčních garážových vrat slouží k automatickému ovládání při normální intenzitě provozu a to

Více

Stavební připravenost

Stavební připravenost Stavební připravenost Stavební připravenost pro otočné brány s lineárním pohonem Při použití lineárních pohonů upevněných na sloupcích. Varianta pro jednokřídlou bránu je zcela stejná jen bez druhého pohonu.

Více

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK dvoukřídlá vrata s přerušeným tepelným mostem dvoukřídlá vrata s nepřerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s přerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s nepřerušeným

Více

Pantanet Fortinet. Pantanet Family. Montážní příručka. (pro 100 bm oplocení) www.betafence.com. síť rolí 4 4 4 4. napínací sloupky ks 5 5 5 5

Pantanet Fortinet. Pantanet Family. Montážní příručka. (pro 100 bm oplocení) www.betafence.com. síť rolí 4 4 4 4. napínací sloupky ks 5 5 5 5 Pantanet Family (pro 100 bm oplocení) síť rolí 4 4 4 4 výška [cm] 102 122 152 183 napínací sloupky ks 5 5 5 5 výška [m] 1,5 1,7 2,0 2,3 průměr [mm] 48 48 48 60 středové sloupky ks 36 36 36 36 výška [m]

Více

Flexibilní a elegantní

Flexibilní a elegantní flexibilní modulární systém Flexibilní a elegantní předveďte svůj produkt na revolučním displeji nejvyšší kvality Vaše správná volba; kdykoliv a kdekoliv snadno postavíte vysoce odolný prezentační systém.

Více

Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky. pohony pro posuvné brány. Kování. pro křídlové brány. Prodejce: Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY

Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky. pohony pro posuvné brány. Kování. pro křídlové brány. Prodejce: Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky pohony pro posuvné brány Kování pro křídlové brány Prodejce: TRUHLÁŘSTVÍ» ZÁMEČNICTVÍ Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY artikl 146 doraz želva z pozinkované oceli

Více

PLETIVO S ÚPRAVOU PVC. čtyřhranné z poplastovaného pozinkovaného drátu, oko 50x50, Ø drátu 1,4/2,4 mm, barva zelená,

PLETIVO S ÚPRAVOU PVC. čtyřhranné z poplastovaného pozinkovaného drátu, oko 50x50, Ø drátu 1,4/2,4 mm, barva zelená, bez sleva 120,00 PLETIVO S ÚPRAVOU PVC pletivo poplastované, bez napínacího drátu, bal. v kompaktech role 25 a 15m RADOVAN pletivo čtyřhranné z poplastovaného 25/15 pozinkovaného drátu, oko 50x50, 25/15

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

katalog technologie pro skot

katalog technologie pro skot katalog technologie pro skot I Mobilní hrazení I Základní panely I Naháněcí uličky I Kompletní ohrady I Ostatní sestavy I Doplňky I Krční fixace I Krmidla a vše je pod kontrolou... Texas systém Od roku

Více

Prodejní ceny 2014 maloobchod

Prodejní ceny 2014 maloobchod L.SKR,s.r.o. Malá Hraštice 168 262 03 Nový Knín obchod@skr.cz Prodejní ceny 2014 maloobchod Klasická pletiva a příslušenství pozinkovaná pletiva ZN pletiva zapletené, oko 55x55mm/drát 2,0mm Zn pletivo

Více

Český výrobek se světovými parametry

Český výrobek se světovými parametry Český výrobek se světovými parametry Výroba, prodej.. kování je vyráběno a montováno v České republice. Expedováno ze skladů v Praze, Brně, Plzni, Dobrušce, Bratislavě a z mnoha dalších značkových prodejen

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ.

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-hornbach.cz DERYN nezinkováno černá prášková barva RAL 9005 Plotový panel 8736584 2000 600 2020 Plotový panel 8736585 2000 900 2020 Plotový

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace NOVINKA Nové multifunkční dveře MZ Thermo přesvědčuje nejen svou mimořádně robustní kvalitou. Díky tepelnému

Více

Ceník plotový sortiment

Ceník plotový sortiment Ceník plotový sortiment Pletiva - panely 2D a 3D - sloupky - vzpěry - mobilní panely - Brány - branky - Lesnická plativa - chovatelské sítě Bezpečnost - ostnaté dráty - podhrabové desky - příslušenství

Více

Instalace Jednoduchá Rychlá Úsporná. 2 3L-Click

Instalace Jednoduchá Rychlá Úsporná. 2 3L-Click LIPO Instalace Jednoduchá Rychlá Úsporná 2 3L-Click Svítidlo LIPO HALLA / 2017 Společnost HALLA je významný český výrobce a vývozce designových svítidel technického rázu. Naše výrobky spojují špičkové

Více

zahrazovací sloupky a zábradlí www.mmcite.com

zahrazovací sloupky a zábradlí www.mmcite.com zahrazovací sloupky a zábradlí mmcité Město Veřejný prostor města je fascinující místo, setkávají se tu lidé i historie. Jsme rádi, že svůj design směřujeme právě sem. Můžeme ovlivňovat vkus lidí bez výběru

Více

Sněhové řetězy pro. osobní vozy. Přehled výrobků. osobní vozy

Sněhové řetězy pro. osobní vozy. Přehled výrobků. osobní vozy Sněhové řetězy Přehled výrobků 11 Individuální. Inovativní.. S jistotou k cíli. Inovovaná technologie, praktický design a kvalitní materiál zaručují značku. Jednoduchá montáž řetězů umožňuje rychlé a snadné

Více

Vrata pro robotická pracoviště. Série MS

Vrata pro robotická pracoviště. Série MS Vrata pro robotická pracoviště Série MS EFA-SRT -MS Výhody EFA-SRT -MS jedním pohledem: Bezpečnostní komponenty schváleny dle směrnice 2006 / 42 / ES Použití jako pohyblivé oddělující ochranné zařízení

Více

ČESKÉ KOVANÉ PLOTY A OPLOCENÍ

ČESKÉ KOVANÉ PLOTY A OPLOCENÍ ČESKÉ KOVANÉ PLOTY A OPLOCENÍ Vážení zákazníci, společnost VRATACENTRUM s.r.o. od svého založení vystupuje jako přední dodavatel kovaných plotů vlastní výroby, dveřní a vratové techniky značky Hörmann.

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE. KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE. KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz DORIS nezinkováno černá prášková barva RAL 9005 Plotový panel 8595068418789 2000 600 2020 Plotový panel 8595068418796 2000 900 2020

Více

Zenturo lní koncept domovního

Zenturo lní koncept domovního Zenturo Unikátn tní a univerzáln lní koncept domovního zahradního ho panelu PRODEJNÍ KATALOG 2010 Prodjneí katalog: obsah 1. Historie 2. Použití panelu Zenturo 2.1 Samostatně stojící panel 2.2 Pixelový

Více

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Vizitka Vašeho domu přesně podle Vašich přání Věděli jste, že člověk za život...... stráví šest let u domácího jídelního stolu?... se 540 000 krát zasměje?...

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

Brány Fragmentica, křídlové hliníkové

Brány Fragmentica, křídlové hliníkové Brány Fragmentica, křídlové hliníkové Fragmentica Křídlová hliníková brána Detail ukončení sloupku Roh křídlové brány s pantem Dvojkřídlá hliníková brána je vhodná do všech průjezdů a vjezdů v celkové

Více

Sekční garážová vrata v Evropě č. 1

Sekční garážová vrata v Evropě č. 1 VÍCE POHODLÍ A BEZPEČNOSTI Sekční garážová vrata v Evropě č. 1 Více místa před garáží a v garáži Skvělý vzhled pro novostavby a renovace Bezpečné podle aktuální evropské normy Snadná a rychlá montáž Sekční

Více

Jedinečná konstrukce pro více řešení 2. Typové označení skříní 8. Skříň ENUX jednokřídlé dveře 16. Skříň ENUX dvoukřídlé dveře 22

Jedinečná konstrukce pro více řešení 2. Typové označení skříní 8. Skříň ENUX jednokřídlé dveře 16. Skříň ENUX dvoukřídlé dveře 22 vydání 20 Obsah Jedinečná konstrukce pro více řešení 2 Typové označení skříní 8 Skříň ENUX jednokřídlé dveře 16 Skříň ENUX dvoukřídlé dveře 22 Skříň ENUX SIMPLEX jednokřídlé dveře 25 Skříň ENUX SIMPLEX

Více

HEALTHCARE DESIGN TECHNOLOGY

HEALTHCARE DESIGN TECHNOLOGY HEALTHCARE DESIGN TECHNOLOGY CS 2 2 str. 2 str. WW OM OKI OKI 2 str.5 2 str.5 Proč zvolit systém OKI? ES Toto je počáteční model řady. Je ideální pro standardní oddělení, nabízí jednoduchý design s jedním

Více

Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality

Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality The window. Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality Nejvzácnější obrazy 1 Není to okno, na které je kladen důraz, centrem dění se stává výhled. Vytváříme působivá průčelí z elementů širokých nebo vysokých

Více

Vítáme ve světě dveří WIŚNIOWSKI

Vítáme ve světě dveří WIŚNIOWSKI Dveře WIŚNIOWSKI Vítáme ve světě dveří WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již více než 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o funkčních,

Více

Kompletní řešení vstupních prostor

Kompletní řešení vstupních prostor Přehled produktů Kompletní řešení vstupních prostor Společnost Besam navrhuje a vyrábí vysoce kvalitní automatické dveřní systémy, které dokonale splňují jednotlivé požadavky našich zákazníků. Nabízíme

Více

JEZDECKÉ A PARKUROVÉ HALY. Prostor pro koně

JEZDECKÉ A PARKUROVÉ HALY. Prostor pro koně JEZDECKÉ A PARKUROVÉ HALY Prostor pro koně www.diamantexpo.cz JEZDECTVÍ flexibilita a univerzálnost V poslední době se v České republice a na Slovensku stává jezdecký sport fenoménem nejen pro svou sportovní

Více

Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky

Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky Bezpečnost Bezpečnost používání brány je zajištěna zátěžovým vypínačem a lampou signalizující pohyb křídla brány. Zátěžový vypínač zastaví křídlo

Více

zahrazovací sloupky a zábradlí 08 / 2018 / mmcite.com

zahrazovací sloupky a zábradlí 08 / 2018 / mmcite.com zahrazovací sloupky a zábradlí bard I ten nejjednodušší prvek městského mobiliáře si zaslouží mít zajímavý detail. Měkce tvarovaná hlava, zřetelně inspirovaná světem zvířat není pouhou dekorací, její nakloněná

Více

Kronos. Rychlonavíjecí vrata s modulárními sekcemi závěsu. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS

Kronos. Rychlonavíjecí vrata s modulárními sekcemi závěsu. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS A U TO M AT I C Samoopravitelné... terapie poškození jsou rychlonavíjecí vrata s výměnnými modulárními sekcemi, poskytující inovativní systém samoopravy závěsu. Velká použitelnost vyžaduje vysoce trvanlivá,

Více

OK Systém potrubí OK/OKR/OKD

OK Systém potrubí OK/OKR/OKD OK Systém potrubí OK/OKR/OKD Systém potrubí OK je ideální pro pneumatickou a mechanickou dopravu a pro ventilaci v zemědělství a průmyslu. Jednoduché a flexibilní potrubní systémy mohou být sestavené tak,

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Loggiaalu Paro. návrhu.

Loggiaalu Paro. návrhu. Pro více informací přejděte na: www.diamonddesign.cz V odpověď na rostoucí požadavek estetiky a multifunkčních prvků fasády budovy máme nyní ještě propracovanější řešení. Panely loggia se skládají vždy

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. www.konfiguratory-bauhaus.cz

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. www.konfiguratory-bauhaus.cz PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-bauhaus.cz DAFNY nezinkováno Plotový panel 8595068418789 2000 600 2020 Plotový panel 8595068418796 2000 900 2020 Plotový panel 8595068418802

Více

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Konstantin Schmidt, manager prodeje Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Tak legendární. Tak elegantní. Nové kufry ZARGES. Chcete

Více

Pantanet Fortinet. Montážní příručka.

Pantanet Fortinet. Montážní příručka. Pantanet Fortinet Montážní příručka www.betafence.com Kompletní systém oplocení zaručující rychlou a spolehlivou montáž. BETAFENCE nabízí řešení v podobě systému oplocení pro každý typ plotu. Komponenty

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM.

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM. poznámky: Zdarma montáž a doprava POUZE S TÍMTO LETÁKEM PRODUKTOVÝ KATALOG Děkujeme za Vaší pozornost věnovanou této prezentaci. Těšíme se na další setkání s Vámi. Věříme, že produkty společnosti ALcentrum

Více

Building Technologies. Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens.

Building Technologies. Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens. Building Technologies Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens.com/homesecurity Podléhá změnám bez předchozího upozornění. Vytištěno v České

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Kotel na pelety

Kotel na pelety Kotel na pelety Nejmodernější technologie Nová generace kotlů pro spalování dřevěných pelet Kotel Fröling P4 Pellet představuje novou generaci kotlů pro spalování dřevěných pelet, která svým uživatelům

Více

Alusic hliníkové profily a příslušenství. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

Alusic hliníkové profily a příslušenství. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 06 Vytvořil: Luboš Fistr Oblast použití vytváření profilových struktur zejména v průmyslu hlavní využití jednoúčelové stroje, výrobní linky, automatizovaná pracoviště 2 Alusic hliníkové profily

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K ilook_move značky KEUCO: Perfektní pomůcka při kosmetické péči Kosmetické zrcátko s osvětlením se vyznačuje pohodlnou montáží a obsluhou Kosmetické zrcátko je na stupnici oblíbenosti každodenních pomůcek

Více