Zápis č. 02/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 02/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 24. 11. 2010 v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice"

Transkript

1 Zápis č. 02/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice Přítomní:PhDr. F. Jenčík, Mgr. M. Voborská, Ing. A. Vimerová, p. R. Čech, p. L. Vrabec, Ing. V.Baťa, p. V.Vaňhara, p.t. Maršál, Mgr.J. Sádlová Ph.D., Ing. V. Bílek Omluveni: JUDr. J.Mokrá pan starosta zahájil jednání v 18:00 hodin Hosté Pan Pavel Zavaďák předal místostarostovi odstoupení z funkce člena dozorčí rady společnosti Sportareál, s.r.o., se sídlem Praha 9 Satalice, ul. Budovatelská ( Odstoupení předáno do podatelny) Ověřovatelé zápisu Pan starosta navrhl nové ověřovatele zápisů (změna ověřovatelů zvolených na ustavujícím zasedání), p. Čecha a Ing. Bílka Pan starosta navrhl usnesení: Zastupitelstvo MČ Praha Satalice schvaluje jako ověřovatele zápisu Ing. Bílka a p. Čecha. Hlasování: pro: Ing. Vimerová, p. Vrabec, PhDr. Jenčík, p. Čech, p. Maršál, Mgr. Voborská, Mgr. Sádlová zdrželi se: Ing. Bílek, p. Vaňhara, Ing. Baťa proti 0 Ověřovatelé schváleni většinou hlasů. Kontrola starých úkolů: 3/19/ Iniciace dalších jednání o mimoúrovňovém křížení ul. Bystrá s dálnicí Praha Mladá Boleslav. Pan starosta zjistí na Magistrátu hl. m. Prahy vývoj v této problematice. 1/5/2007 Vyhlášení záměru na prodej rodinného domu č.p. 347 v ulici K Cihelně Podepsaná kupní smlouva byla doručena na Magistrát hl. m. Prahy na odbor obecního majetku, po ověření správnosti smlouvy bude podána na Katastrální úřad k provedení změny vlastníka. 3/6/ Rekonstrukce ulic "Nové Vinoře" Pan starosta jednal se zástupci firmy Pragis, a.s., o možnosti nového jednání s projektantem ohledně drobných úprav. Situace bude řešena v 9,00h na kontrolním dnu. 1/5/2010 Studie rozšíření MŠ a ZŠ Satalice provedou starosta s Ing.L.Kavalou (stavební dozor akce Přístavba MŠ ) zhodnocení stavby na místě. Strana 1 (celkem 7)

2 2/14/2008 Vyhlášení záměru na odkoupení restituovaných pozemků v areálu požární zbrojnice Se zástupci vlastníků pozemků na nichž stojí objekt č.p.305 jednala MČ prostřednictvím advokátní kanceláře Jehne, Vodák a partneři. Byl proveden odhad ceny pozemku, proběhne dotázání u advokátní kanceláře jak se jednání vyvíjejí. 3/10/2009 Vytyčení hranice lesa Pod Cihelnou Práce pokračují, průběh akce bude sledován. 1/5/ Kanalizace v ulici K Cihelně bylo požádáno na stavebním úřadu ve Kbelích o kolaudaci, stavební úřad vyjádřil spokojenost s úrovní stavební dokumentace. 2/6/010 Předzahrádka před domem č.p. 80 v ulici Vinořská Pan starosta se bude osobně informovat na stavebním úřadu ve Kbelích na možnosti řešení situace, ve věci není vedeno soudní řízení s vlastníkem předzahrádky, stavební úřad Kbely vrátil naše podání zpět a doporučil vše řešit občanskoprávním sporem. 3/11/2010 Rekonstrukce oplocení zahrady domu č.p. 51 v ulici K Cihelně pan starosta převzal za účasti p.honce opravený plot u č.p. 51. Byl stanoven termín k odstranění drobných vad , vady ovlivnitelné počasím budou odstraněny k /11/2010 Pronájem nebytových prostor v suterénu objektu č.p. 59 v ulici K Cihelně Lhůta pro přijímání žádostí byla stanovena do , na podatelně MČ nebyla v tomto termínu přijata žádná žádost, Ing. Bílek navrhl ponechání prostor pro potřebu služeb. Pan starosta navrhl usnesení: Zatupitelstvo Městské části Praha Satalice vyhlašuje záměr na pronájem nebytových prostor - dvě místnosti o výměře 17 m2 a 14 m2 včetně příslušenství v suterénu objektu č.p. 59 v ul. K Cihelně. Termín uzávěrky přihlášek je stanoven na Mgr. Sádlová, p. Vaňhara zdrželi se: proti: Ing. Baťa Ing.Bílek, Ing. Vimerová 6/11/ Pronájem bytové jednotky v domě pro seniory, č.p. 51 v ulici K Cihelně Oficiální žádosti byly na podatelnu Městské části Praha - Satalice doručeny po stanoveném termínu. Před stanoveným termínem byla ústní oficiální žádost podána pouze p. A. Řetovskou. Strana 2 (celkem 7)

3 Pan starosta navrhl usnesení: Zastupitelstvo Městské části Praha Satalice přiděluje bytovou jednotku v domě pro seniory, č.p.51 v ul. K Cihelně, v 1.patře domu o výměře 29,15m2 s příslušenstvím na chodbě, paní Anastázii Řetovské. Mgr. Sádlová, p. Vaňhara, Ing. Vimerová, Ing. Baťa zdrželi se: Ing.Bílek Nové úkoly: 1/02/2010 Jednací řád p. Vaňhara vyzývá ke kontrole čísel zákonů, bude zkonzultováno s právníkem a případně opraveno do příštího zasedání zastupitelstva Pan starosta navrhl usnesení : Zastupitelstvo Městské části Praha-Satalice schvaluje návrh jednacího řádu Zastupitelstva Městské části Praha-Satalice, který bude přílohou zápisu z jednání zastupitelstva. Mgr. Sádlová, p. Vaňhara, Ing. Vimerová, Ing. Baťa, Ing.Bílek, 2/02/2010 Odměny neuvolněných členů zastupitelstva Pan starosta navrhl usnesení : Zastupitelstvo Městské části Praha-Satalice v souladu s 72 a 84 odst. 2 písm. n) zákona o obcích stanovuje odměnu za výkon funkce neuvolněného člena zastupitelstva v maximální měsíční výši. Odměna bude poskytována ode dne přijetí tohoto usnesení, v případě náhradníka ode dne prvního zasedání zastupitelstva městské části, jehož se zúčastnil. Mgr. Sádlová, p. Vaňhara, Ing. Vimerová, Ing. Baťa, Ing.Bílek, Strana 3 (celkem 7)

4 Informace starosty: Současná aktuální výše odměny neuvolněného člena zastupitelstva je 540,-Kč měsíčně. 3/02/2010 Odměna místostarosty, neuvolněného člena zastupitelstva Pan starosta navrhl usnesení: Zastupitelstvo Městské části Praha-Satalice v souladu s 72 a 84 odst. 2 písm. n) zákona o obcích stanovuje odměnu za výkon funkce místostarosty jako neuvolněného člena zastupitelstva ve výši Kč měsíčně. Odměna bude poskytována ode dne zvolení do funkce místostarosty. Hlasování: pro: p. Vrabec, PhDr. Jenčík, p. Čech, p. Maršál, Mgr. Sádlová, Ing. Vimerová, zdrželi se: Mgr. Voborská,p. Vaňhara,Ing. Baťa, Ing.Bílek 4/02/2010 Odměny předsedů komise, členů zastupitelstva Pan starosta navrhl usnesení: Zastupitelstvo Městské části Praha-Satalice v souladu s 72 a 84 odst. 2 písm. n) zákona o obcích stanovuje odměnu předsedy výboru zastupitelstva nebo předsedy komise, který je členem zastupitelstva, v maximální měsíční výši. Odměna bude poskytována ode dne zvolení do funkce předsedy výboru zastupitelstva, u předsedy komise ode dne ustanovení do funkce. Hlasování: pro: p. Vrabec, PhDr. Jenčík, p. Čech, p. Maršál, Mgr. Sádlová, Mgr. Voborská zdrželi se: proti: Ing. Vimerová,p. Vaňhara,Ing. Baťa, Ing.Bílek Informace starosty: Současná aktuální výše odměny předsedy výboru či předsedy komise, který je neuvolněným členem zastupitelstva, je 1.300,-Kč měsíčně. 5/02/2010 Odměny členů zastupitelstva při souběhu funkcí Pan starosta navrhl usnesení: Zastupitelstvo Městské části Praha-Satalice v souladu s 77 odst. 3 písm. b) zákona o obcích stanovuje, že při souběhu několika funkcí se odměna neuvolněnému členovi zastupitelstva poskytne pouze za výkon funkce, za níž podle rozhodnutí zastupitelstva náleží nejvyšší odměna. Hlasování: pro: p. Vrabec, PhDr. Jenčík, p. Čech, p. Maršál, Mgr. Sádlová, Mgr. Voborská, Ing. Vimerová, Ing. Bílek zdrželi se: p. Vaňhara, Ing. Baťa, Strana 4 (celkem 7)

5 6/02/2010 Příkaz k provedení inventarizace majetků a závazků MČ Praha-Satalice 2010 Mgr. Voborská seznámila zastupitelstvo se složením jednotlivých inventarizačních komisí Pan starosta navrhl usnesení : Zastupitelstvo Městské části Praha-Satalice schvaluje příkaz starosty k provedení inventarizace majetků a závazků MČ Praha-Satalice ke dni a schvaluje složení komisí a časový harmonogram přípravy provedení inventarizace MČ. Hlasování: pro: p.vrabec, PhDr. Jenčík, p. Čech, p. Maršál, Mgr. Sádlová, Mgr.Voborská, Ing. Vimerová, Ing. Bílek, p. Vaňhara, Ing. Baťa, 7/02/2010 Komise starosty Starosta městské části Praha-Satalice zřizuje jako iniciativní a poradní orgány následující komise: - Komisi pro oblast sociální, školství a kultury předsedou komise je Ing. Vladimír Bílek - Komisi stavební předsedou komise je Ing. Václav Honc - Komisí pro životní prostředí předsedou komise je Mgr. Jovana Sádlová, Ph.D. - Komisi pro údržbu městské části předsedou komise je Richard Čech - Komisi pro problematiku informačních technologií předsedou komise je Martin Fořt - Komisi obecního majetku předsedou komise je JUDr. Radomír Šimek - Komisi pro volnočasové aktivity předsedou komise je Tomáš Maršál 8/02/2010 Služební byt Pan starosta navrhl usnesení: Zastupitelstvo Městské části Praha-Satalice přiděluje od služební byt v domě č. p. 268, ulice Trabantská, který je ve vlastnictví městské části, Tomáši Maršálovi, veliteli dobrovolných hasičů v Praze-Satalicích. Hlasování: pro: p. Vrabec, PhDr. Jenčík, p. Čech, Mgr. Sádlová, Mgr. Voborská, Ing. Vimerová, Ing. Bílek, p. Vaňhara, Ing. Baťa, zdrželi se: p. Maršál 9/02/2010 Změna rozpočtu č. 7 Změna rozpočtu zahrnuje dotaci z MHMP pro Sbor dobrovolných hasičů, dotaci z MHMP na volby do Senátu Parlamentu ČR a do zastupitelstev obcí, a navýšení rozpočtu na akci Přístavba MŠ (v rozpočtu akce chyběla částka na zabezpečení objektu) Strana 5 (celkem 7)

6 Pan starosta navrhl usnesení : Zastupitelstvo Městské části Praha-Satalice schvaluje změnu rozpočtu č. 7 na rok Příjmy činí Kč, výdaje činí Kč. Hlasování: pro: p. Vrabec, PhDr. Jenčík, p. Čech, Mgr. Sádlová, Mgr. Voborská, Ing. Vimerová, Ing. Bílek, p. Vaňhara, p. Maršál zdrželi se: Ing. Baťa, 10/2/2010 Předání majetku Městské části Praha-Satalice Mateřské školce U Obory Pan starosta navrhl usnesení: Zastupitelstvo Městské části Praha-Satalice schvaluje přenechání nového vybavení kuchyně v celkové výši ,50 Kč do správy Mateřské školy U Obory. Soupis vybavení je přílohou tohoto usnesení. Hlasování: pro: p. Vrabec, PhDr. Jenčík, p. Čech, Mgr. Sádlová, Mgr. Voborská, Ing. Vimerová, Ing. Bílek, p. Vaňhara, p. Maršál, Ing. Baťa, 11/02/2010 Změna advokátní kanceláře starosta informoval zastupitelstvo o tom, že z důvodu úspor finančních prostředků a jejich dalšího efektivního využití zaslal výpověď JUDr. Miloši Profousovi, která by měla vypršet Od bude právní služby pro městskou část poskytovat JUDr. Stanislava Vohradská, s níž byl dohodnut měsíční paušál Kč + DPH, přičemž součástí služeb bude i výkon předsedkyně přestupkové komise. Letošní finanční náklady za vynaložené za právní služby za deset měsíců činí Kč. Nová advokátka paušál a DPH čili Kč měsíčně. Odhadovaná finanční úspora se pohybuje okolo 500 tisíc korun. Ing. Baťa konstatuje že změna advokátní kanceláře je v kompetenci starosty, při vyčíslování nákladů by uvedl výčet právních služeb, které kancelář poskytovala. P. Vaňhara vznesl dotaz zda výběr nové advokátní kanceláře neproběhne přes výběrového řízení vzhledem k předpokládaným nákladům a vyzval k názoru hosta JUDr. Šimka, ten doporučil ke zvážení právníka na pracovní poměr. Host Ing. Honc vznesl návrh na uzavření smlouvy na dobu určitou s JUDr. Vohradskou a poté přijetí právníka do trvalého pracovního poměru. Strana 6 (celkem 7)

7 12/02/2010 Rezignace jednatele společnosti Sportareál Praha-Satalice s.r.o. Pan starosta seznámil zastupitele s rezignací Ing. I. Fialy na funkci jednatele společnosti Sportareál, s.r.o., doručené , s tím, že ve funkci skončí nejpozději dva měsíce od doručení tohoto oznámení.. Diskuse k bodu: JUDr. Šimek vznesl dotaz ohledně možnosti spojit funkci jednatele se správcem areálu. Ing. Bílek se dotázal na možnost nahradit jednatele někým z valné hromady. Pan starosta očekává návrhy na jmenování nového jednatele a návrhy na kandidáty na členy dozorčí rady termín Diskuse a náměty: Ing. Vimerová náměty na údržbu městské části: nekvalitní chodník u branky sokolovny, živý plot zasahující na chodník proti hasičské zbrojnici p.vrabec ve směru k nádraží je poničený dřevěný plot, oprava a vyčištění okolí Mgr. Sádlová navrhuje vložit na stránky městské části Havarijní plán plynárny Ing. Baťa odstupuje z funkce člena dozorčí rady společnosti Sportarál, s.r.o. ( Odstoupení doručeno na podatelnu) a žádá zrušení podpisového vzoru V. Vaňhara konstatuje že nebyla dosud plně předána funkce starosty p.čech náměty na údržbu městské části: stromořadí v ul. K Nádraží žádá ošetření případně obnovu, navrhl prořezy u zarostlých značek p.koděra nefunkční osvětlení v areálu MŠ, pan starosta jednal s elektrikářem bude opraveno JUDr. Šimek otázal se na vánoční výzdobu Satalic Pan starosta připoměl že do Městská část shromažďuje podklady na návrh rozpočtu na rok 2010, aby návrh rozpočtu mohl být projednán a odsouhlasen na následujícím zasedání, které se uskuteční pan starosta ukončil jednání v 19:49 hodin Příští zasedání se uskuteční Zapsal: Zita Vagnerová Ověřovatelé zápisu: p. Čech Ing. Bílek Za Zastupitelstvo městské části Praha - Satalice starosta František Jenčík Strana 7 (celkem 7)

Zápis č. 1/2009. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice, konaného dne 7. 1. 2009 v zasedací místnosti Úřadu MČ Praha Satalice

Zápis č. 1/2009. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice, konaného dne 7. 1. 2009 v zasedací místnosti Úřadu MČ Praha Satalice Zápis č. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice, konaného dne 7. 1. 2009 v zasedací místnosti Úřadu MČ Praha Satalice Přítomni: p. Vaňhara, Ing. Baťa, Mgr. Voborská, p. Vrabec,

Více

Ověřovatelé zápisu Starosta navrhl nové ověřovatele zápisů: JUDr. Jitku Mokrou a Ing. Vladimíra Bílka

Ověřovatelé zápisu Starosta navrhl nové ověřovatele zápisů: JUDr. Jitku Mokrou a Ing. Vladimíra Bílka Zápis č. 03/2010 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha - Satalice, konaného dne 15. 12. 2010 v zasedací místnosti úřadu Městské části Praha-Satalice přítomní: omluveni: PhDr. F. Jenčík, Mgr. M.

Více

Zápis č. 06/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice

Zápis č. 06/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice Zápis č. 06/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 28. 4. 2010 v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice Přítomni: p. Vaňhara,, Mgr. Voborská, Ing. Vimerová, Ing.

Více

Zápis č. 21/2012. ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha-Satalice, konaného dne 28. 3. 2012 v Základní škole Praha-Satalice

Zápis č. 21/2012. ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha-Satalice, konaného dne 28. 3. 2012 v Základní škole Praha-Satalice Zápis č. 21/2012 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha-Satalice, konaného dne 28. 3. 2012 v Základní škole Praha-Satalice Přítomni: PhDr. František Jenčík, Mgr. Milada Voborská, p. Richard Čech,

Více

Zápis č. 14/2008. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 29.10. 2008 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice

Zápis č. 14/2008. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 29.10. 2008 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice Zápis č. 14/2008 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 29.10. 2008 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice Přítomni: p. Vaňhara, Ing. Baťa, Mgr. Voborská, Ing. Bílek, p.

Více

Zápis č. 04/2011. Na dnešním zasedání zastupitelstva bude hlasováno o členech kontrolního i finančního výboru.

Zápis č. 04/2011. Na dnešním zasedání zastupitelstva bude hlasováno o členech kontrolního i finančního výboru. Zápis č. 04/2011 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 12.1.2011 v zasedací místnosti úřadu Městské části Praha - Satalice přítomní: PhDr. František Jenčík, Mgr. Milada

Více

Zápis č. 3/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice.

Zápis č. 3/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice. Zápis č. 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice. Přítomni: p. Vaňhara, JUDr. Mokrá, Ing. Baťa, Ing. Bílek, Mgr. Voborská,

Více

Zápis č. 15/2011. ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 12. 10. 2011 v Základní škole Praha - Satalice

Zápis č. 15/2011. ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 12. 10. 2011 v Základní škole Praha - Satalice Zápis č. 15/2011 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 12. 10. 2011 v Základní škole Praha - Satalice přítomní: omluveni: Vrabec, Mgr. Jovana Sádlová, Ph.D., JUDr. Jitka

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: , Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, konaného dne 29.10.2018 v místnosti RC bývalé základní školy, Bukovany č. p. 57, od 18:00 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Zápis zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Přítomni: Slavomír Lahoda Musil Jaroslav Botoš Jozef Dočkal Pavel

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan ZÁPIS č. 3/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 23. 5. 2019 Ještě před samotným zahájením zastupitelstva si slovo vzal pan Vybíral. Požádal o zodpovězení několika dotazů. Na ty mu bylo zodpovězeno.

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1.11.2018 Přítomni: Ing. Miroslav Čížek, p. Jiří Hanč, p. Josef Havelka, p. Luboš Holman, Mgr. Vladimír Knížek, Ing.

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Ustavující zasedání zahájil v 17 40 hodin dosavadní starosta obce,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Číslo jednací.: 347 / 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 5. 11. 2014, od 18:00 hodin v zasedací

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 18.10.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Úvodem starosta přivítal přítomné

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání.

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání. Z á p i s č.4/2018 z veřejného ustavujícího zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 31. 10. 2018 od 19 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni:

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného 14.5.2015 v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Obec Vítězná. Pan Műhl přivítal přítomné občany a nově zvolené zastupitele a zahájil ustavující zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva.

Obec Vítězná. Pan Műhl přivítal přítomné občany a nově zvolené zastupitele a zahájil ustavující zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva. Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vítězná konaného v zasedací místnosti OÚ Vítězná v souladu s 91 Zákona č.128/2000 Sb.o obcích v platném znění dne 10.11.2010 Pan Műhl přivítal přítomné

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora konaného dne 23.2.2017 Místo konání: zasedací místnost úřadu městyse Začátek zasedání: 17:00 hod. Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Miloš Bílý,

Více

Z á p i s č. 33/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 26.2.2014

Z á p i s č. 33/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 26.2.2014 Z á p i s č. 33/2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 08:25 Rangl, Vlastimila Stará, Jan Turek Ze 7 členů zastupitelstva obce přítomno: 7 Zastupitelstvo

Více

Zápis. Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva a přivítal všechny hosty.

Zápis. Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva a přivítal všechny hosty. Zápis z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce Bystré, konané dne 1. 11. 2018 v obecním domě obce Bystré Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 4.11. 2014 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Josef Beran

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin v kanceláři starosty v budově obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp. 8 Zasedání Zastupitelstva obce Služátky bylo zahájeno v 19.00 hodin

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Návrhy usnesení pro 23. zasedání Zastupitelstva MČ Praha-Satalice, které se bude konat 30. 5. 2012

Návrhy usnesení pro 23. zasedání Zastupitelstva MČ Praha-Satalice, které se bude konat 30. 5. 2012 Návrhy usnesení pro 23. zasedání Zastupitelstva MČ Praha-Satalice, které se bude konat 30. 5. 2012 1/23/2012 Rozpočet změna č. 3 Zdůvodnění návrhu usnesení: Změna rozpočtu č. 3 zahrnuje zvýšení rozpočtu

Více

ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum:

ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum: ,,,, v v ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum: Začátek zasedání: Ukončení zasedání: 112018 2.11.2018 18.05 h 18.35 h Přítomni: F. Andres, V. Dlouhý,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne v hod. v budově obecního úřadu ve Valchově

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne v hod. v budově obecního úřadu ve Valchově Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 20. 12. 2010 v 18.00 hod. v budově obecního úřadu ve Valchově Přítomno: ing. Jindřiška Brožová, ing. Jiří Dokoupil, Milan Fiala, Václav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Žilina, konaného dne od hodin v budově obecního úřadu v Žilině.

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Žilina, konaného dne od hodin v budově obecního úřadu v Žilině. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Žilina, konaného dne 14. 12. 2010 od 18.00 hodin v budově obecního úřadu v Žilině. Přítomni: dle prezenční listiny Zasedání bylo zahájeno v 18 hodin starostou panem

Více

Část I obecná. O celém rozšířeném programu o 5 bodech bylo znovu hlasováno.

Část I obecná. O celém rozšířeném programu o 5 bodech bylo znovu hlasováno. Zápis č. 10 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všestary, konaného ve středu 6.5. 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Všestarech. Zasedání zahájeno v 19:20 hodin Přítomni: zastupitelé podle

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

OBECNÍ ÚŘAD DRAHKOV Drahkov č. 12, Blovice, tel: , datová schránka: ky7bphr

OBECNÍ ÚŘAD DRAHKOV Drahkov č. 12, Blovice, tel: , datová schránka: ky7bphr Program ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahkov, konaného dne 2.11.2018, od 18:00 hodin. 1. Zahájení 2. Složení slibu členy zastupitelstva 3. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě Obec Starý Mateřov Zastupitelstvo Obce Starý Mateřov Výpis usnesení z: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne 1 3.12 2017v úřadovně městyse Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v 17.30 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne 5.11.2018 od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Program: 1) Schválení programu 2) Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva.

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva. Zápis č. 5/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Senohraby konaného dne 2. 11. 2018 od 19 hodin v kongresovém sále EA Hotelového resortu SEN Přítomni: Jana Svašková, Vladimír Dvořák, Anna Voňavková,

Více

Zápis č. 18/2011. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne v jídelně Základní školy v Praze-Satalicích

Zápis č. 18/2011. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne v jídelně Základní školy v Praze-Satalicích Zápis č. 18/2011 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 14. 12. 2011 v jídelně Základní školy v Praze-Satalicích Přítomni: PhDr. František Jenčík, Mgr. Milada Voborská, p.

Více

Zasedání zahájeno v 19:00 hodin Přítomni: zastupitelé podle přiložené prezenční listiny Omluveni: - Neomluven: -

Zasedání zahájeno v 19:00 hodin Přítomni: zastupitelé podle přiložené prezenční listiny Omluveni: - Neomluven: - OBEC VŠESTARY, okr. PRAHA-VÝCHOD Zastupitelstvo obce Zápis č. 1 z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všestary, konaného ve čtvrtek 6.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Všestarech.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 10.11.2010, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Slapy

Více

Zápis č. 05/2011. Hosté

Zápis č. 05/2011. Hosté Zápis č. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 2. 2. 2011 v zasedací místnosti úřadu Městské části Praha - Satalice přítomní: Omluveni: PhDr. František Jenčík, Mgr.

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne 26.11.2018 Místo konání: jídelna restaurace Na Radnici Začátek: 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů Omluveni: Otto Strakatý

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 2.11. 2018 od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 11 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Jednání řídí : Martin Bárta Tento zápis má 8 stran.

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne 3.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, 440 01 Louny Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis č. 06/2011. Hosté. Kontrola starých úkolů:

Zápis č. 06/2011. Hosté. Kontrola starých úkolů: Zápis č. 06/2011 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 23. 2. 2011 v zasedací místnosti úřadu Městské části Praha - Satalice přítomní: PhDr. František Jenčík, Mgr. Milada

Více

Zápis č.2/2014 z jednání Zastupitelstva obce Lesná konaného dne v budově OÚ Lesná

Zápis č.2/2014 z jednání Zastupitelstva obce Lesná konaného dne v budově OÚ Lesná Zápis č.2/2014 z jednání Zastupitelstva obce Lesná konaného dne 20. 11. 2014 v budově OÚ Lesná Přítomni: Jíra Jindřich, Rokos Vladislav, Hájková Miluše, Kott Jaroslav, Kott František, Berka František,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin. Obec Adamov Zastupitelstvo obce Adamov Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Damnice, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Damnice, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Damnice, konaného dne 1.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Damnice (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 25. 4. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Petr Brázda, Petr Jurica Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Usnesení přijatá na ustavujícím zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 3. listopadu 2018 v sále KD Vedrovice

Usnesení přijatá na ustavujícím zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 3. listopadu 2018 v sále KD Vedrovice Usnesení přijatá na ustavujícím zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 3. listopadu 2018 v sále KD Vedrovice Přítomni: Becha Petr, Janderka Richard, Kolegar Michal, Mičánek Pavel, Nováková

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Chožov Zastupitelstvo obce Chožov Místo konání: Přítomni:, Ověřovatelé zápisu: Návrhová komise k usnesení: Zapisovatelka: konaného dne 10. 11. 2014, od 18:30 hodin. zasedací místnost OÚ Chožov M.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Obecní úřad Blatno Blatno č.p. 1,

Obecní úřad Blatno Blatno č.p. 1, Obecní úřad Blatno Blatno č.p. 1, 430 01 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Blatno, konaného dne 10.11.2010, od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Blatno

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 30. 10. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce ze dne 28.července 2015 Přítomen : Petr Elis,Mgr.Zdeněk Gajdoš, Bronislav Rezek, PhDr.Jiřina Rozsypalová Radek

Více

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne 30. 10. 2018 od 17.00 hodin Ustavující zasedání ZO Obora Přítomni: Josef Alexa, Markéta Španělová, Petr Havíř, Jaroslava Dobiášová, Lubomír Janíček,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 30. 10. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne 23.3.2011, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod. Ukončení :

Více

Výpis usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn,

Výpis usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn, Výpis usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn, konaného ve čtvrtek dne 1. 11. 2018, od 16:00 hodin, v restauraci v 1. patře hotelu Astra ve Špindlerově Mlýně 1/1/2018-ZM Zastupitelstvo

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne 30. 10. 2018 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 30. 10. 2018 v 18:00 hodin Přítomni: Ing. V.

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 117. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 8. srpna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání dne ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání dne 1.11.2018 Přítomni: Zuzana Bidrmanová, MUDr. Michal Buk, Mgr. Jan Halamka, Ing. Roman Mokoš, Viktor Novotný, Tomáš Párys,

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 5.11.2018 1. Zastupitelstvo ověřuje: Platnost voleb do Zastupitelstva města Chýnov konaných ve dnech 5. a 6. října 2018 a platnost

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Roudná č. 1/2014

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Roudná č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Roudná č. 1/2014 Den a místo zasedání: 6.11.2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudná Zasedání zahájeno: 18:05 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin. ZÁPIS 5/2014 ustavující zasedání ZO 1 Obec Dolní Pěna Zastupitelstvo obce Dolní Pěna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání

Více

O b e c S e l e t i c e

O b e c S e l e t i c e Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Seletice, konaného dne 24. října 2018, od 17:00 hodin. Přítomni: Mgr. Bc. Zdeněk Havlík dosavadní starosta, Václav Matucha, Ing. Jaroslav Sedláček, Vladimír

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drážov zahájila v 19:00 hodin dosavadní

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 31. 10. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch (dosavadní starosta),

Více