Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup)"

Transkript

1 Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup) 1 Středoevropský pohár Středoevropský pohár Middle European Cup (dále jen MEC) jsou mezinárodní závody družstev ve westernovém ježdění. Hlavním smyslem a cílem MEC je propagace westernového sportu v pořadatelských státech a soutěžení nejlepších závodníků v kategoriích mládež a dospělí v celé řadě disciplín. 2 Logo MEC 1. Logo MEC je schválené a odsouhlasené v následovném vyhotovení: 2. Logo MEC je stálé a neměnné. 3. Jedinou přípustnou změnou je rok konání MEC. 4. Alternativa loga v jazyce pořadatelského státu je dovolená. Pořadatelské státy jsou následující: Česká republika Maďarsko Polsko Rakousko Slovenská republika 3 Pořadatelské státy

2 4 Hlavní pořadatel MEC se koná každý rok v jiné pořadatelské zemi. Hlavním pořadatelem MEC je národní svaz westernového ježdění státu, který MEC v daném roce pořádá. Jsou to následující svazy: Western Riding Club Česká republika Magyar... Polska liga western i rodeo Bundesfachverband fur Reiten und Fahren Slovenská asociácia western ridingu a rodea 5 Organizační výbor 1. Průběh MEC dozoruje výbor, který je složený ze zástupců pořadatelských států. 2. Každá země si zvolí své dva zástupce do organizačního výboru. 3. Výbor si zvolí ze svých řad prezidenta a tajemníka. Tito jsou volení na období čtyř let. 4. Výbor se schází minimálně dvakrát do roka jedenkrát v lednu v Slovenské republice a podruhé v době konání MEC ve státě, který v příslušném roce pořádá MEC. 5. V případě potřeby výbor může zasedat i vícekrát v roce. 6. Výbor vykonává dozor hlavnímu pořadateli a sleduje stav připravenosti MEC. Dozor je vykonávaný formou zápisů prostřednictvím u a v případě potřeby i osobně. 7. Pořadatel je povinen reagovat na každý a zodpovídat každou otázku, kterou mu položí člen výboru kterékoli země. 8. Další úlohou výboru MEC (kromě kontrolování) je vedení výsledků a statistik jednotlivých ročníků MEC. 9. Vše podstatné týkající se MECu je pořadatelská země povinná zveřejňovat na oficiálních webových stránkách MECu které spravuje Western Riding Club ČR. 6 Změny Pravidel MEC 1. Každá změna pravidel MEC musí být předložená formou návrhu na změnu pravidel písemně všem zúčastněným státům. 2. Každá změna těchto pravidel podléhá schválení výborem MEC, musí být vydaná formou dodatku k pravidlům a schválená nejpozději 6 měsíců před datem uskutečnění nadcházejícího ročníku MEC. 3. O přijetí změny pravidel se rozhoduje hlasováním.

3 7 Hlasování 1. Všechna rozhodnutí výboru jsou platné pouze tehdy, je-li toto rozhodnutí odsouhlasené většinou hlasů zúčastněných. 2. V případě rovnosti hlasů má prezident MEC dva hlasy. 3. Hlasovaní je platné pouze v případě, je-li na hlasování přítomno minimálně 5 hlasů. 8 Rozhodování a disciplíny MEC 1. MEC se vypisuje v dvou následujících kategoriích a těchto disciplínách: A. Třída Mládež (od 10 do 18 let) v disciplínách: Reining mládež AQHA (Rule Nr. 451) v plném rozsahu Western Pleasure pravidla AQHA (Rule 464B) Trail pravidla AQHA (Rule Nr. (454B) Barrel Racing Pole Bending pravidla AQHA (Rule No 458) Western Horsemanship pravidla AQHA (Rule 474B) pravidla AQHA (Rule No 457), s tím, že tato disciplína se jede na dvě kola a pro výsledek je rozhodující lepší dosažený čas soutěžícího. Rodič dítěte mladšího 10-ti let může požádat o výjimku pro účast, avšak tato musí být schválená výborem MECu minimálně jeden měsíc před termínem konání závodů. B. Třída OPEN (od 18 let) v disciplínách: Reining Junior pravidla AQHA (Rule 451) Reining Senior Western Pleasure pravidla AQHA (Rule 464B) Trail pravidla AQHA (Rule 454B) Western Riding pravidla AQHA (Rule 453B) Superhorse WRC Western Horsemanship pravidla AQHA (Rule 474B) Barrel Racing Pole Bending pravidla AQHA (Rule No 458) pravidla AQHA (Rule 451). V Reining Senior se jede na dvě kola a body získané v obou kolech se sčítají. Pořadí se určí podle počtu získaných bodů. Závodník s nejvyšším počtem bodů se stává vítězem. pravidla AQHA (Rule No 457), s tím, že tato disciplína se jede na dvě kola a pro výsledek je rozhodující lepší dosažený čas soutěžícího. Cutting pravidla AQHA (Rule 471) s tím, že se jede na dvě kola a body získané v obou kolech se sčítají. Pořadí se určí podle počtu získaných bodů. Závodník s nejvyšším počtem bodů se stává vítězem.

4 Team Penning Cattle Penning pravidla AQHA (Rule 455) s tím, že o lepším umístění rozhoduje počet krav zahnaných do ohrady. přičemž o vypsání této disciplíny vždy rozhoduje pořadatelská země. Tým tvoří maximálně dva jezdci a disciplína se jezdí na dvě kola, přičemž všichni jezdci postupují do druhého kola. 1. Všechny jiné záležitosti (výstroj, uzdění apod.) jsou dané pravidly AQHA. 2. Závody rozhoduje tým rozhodčích zúčastněných států. Každá národní ekipa je povinná nominovat rozhodčího se zapisovatelem, přičemž rozhodčí musí mít platnou licenci rozhodčího svého státu na aktuální sezónu. Ubytování a stravu rozhodčích a zapisovatelů hradí pořadatelská země, přičemž ostatní náklady hradí rozhodčím jeho národní westernová organizace. Ringstewarda zabezpečuje pořadatelská země. 3. V bodovaných disciplínách se nejvyšší a nejnižší score škrtá a hodnocení zbývajících rozhodčích se sčítají. V dojmových disciplínách se body za umístění sčítají. 4. Hlavní rozhodčí bude určený losováním před začátkem závodů. Losování proběhne za přítomnosti vedoucích jednotlivých týmů. 9 Startující A. Počet startujících: 1. Do každé disciplíny se může přihlásit libovolný počet startujících z každého státu, ale maximálně 5 závodníků se započítává do bodování MEC. Těchto 5 závodníků je vedoucí družstva povinen nahlásit nejpozději 1 hodinu před v programu určeném začátku disciplíny. Pokud vedoucí družstva tuto úlohu nesplní, jeho družstvo neobdrží v této disciplíně žádný bod. 2. Každý závodník je povinen startovat v reprezentačním úboru státu, který reprezentuje. V případě nedodržení této podmínky bude startující diskvalifikován. V disciplínách Western Pleasure a Western Horsemanship není reprezentační oděv povinný. 3. V soutěžích s dobytkem stanoví maximální počet startujících pořadatel, přičemž ale minimální počet startujících v cuttingu jsou tři jezdci za stát a v team penningu dva týmy za stát. 4. V disciplíně cattle penning (pokud ji pořadatel vypíše) startují dva jezdci za stát. 5. Mládež do 15-ti let musí startovat s přilbou, v rychlostních disciplínách toto pravidlo platí až do 18-ti let. B. Právo startovat: 1. Každý závodník musí mít platnou licenci jezdce státu, který reprezentuje. Pokud jezdec jiné státní příslušnosti chce reprezentovat stát, jehož není státním příslušníkem, je to možné pouze v případě, že má ve státě, který chce reprezentovat, povolen trvalý nebo dlouhodobý přechodný pobyt. C. Licence koně:

5 1. Kůň musí mít licenci některého ze zúčastněných států. D. Za pravdivost a správnost údajů jsou zodpovědní jednotliví vedoucí družstev. 10 Bodování MEC 1. V každé disciplíně se do hodnocení poháru připočítávají body podle počtu zúčastněných států. Pokud v disciplíně startují jezdci z pěti států, rozdělují se body následovně: nejlepší jezdec získá pro svůj stát 5 bodů, 4 body získá nejlepší jezdec dalšího státu (je jedno, na kterém místě skončí), tři body nejlepší jezdec dalšího státu atd. Pokud v disciplíně startují reprezentanti pouze dvou států, přiděluje se jim dva a jeden bod pro nejlepší z každého státu. 2. V případě, že v určité disciplíně nikdo z konkrétního státu nebude hodnocený (získá score 0 nebo bude diskvalifikován), nezíská pro svůj stát žádný bod (0 bodů). 3. V případě rovnosti bodů v celkovém hodnocení poháru rozhoduje o vítězi vyšší počet získaných bodů v disciplíně Reining Senior. 11 Poplatky 1. V disciplínách kategorie OPEN je přípustné maximální startovné EUR 35,- za dvojici jezdec/kůň. V disciplíně Reining Senior, která se jede dvoukolově, je to EUR 50,- za dvojici a v disciplíně Team Penning je to EUR 105,- za tým, plus EUR 50,- za tým jako příplatek na dobytek. Tento příplatek EUR 50,- na dobytek platí také každá dvojice v disciplíně cutting. 2. V disciplínách kategorie Mládež je maximální limit pro startovné EUR 17, Cena ustájení může být max. EUR 75,- za box včetně podestýlky a sena. 4. Pořadatel vybírá také kancelářský poplatek, a to ve výšce EUR 5,- za dvojici jezdec/kůň. 12 Ceny v disciplínách 1. Stuhy se udělují do šestého místa v každé disciplíně podle AQHA-pravidel takto: 1) místo: modrá 2) místo: červená 3) místo: žlutá 4) místo: bílá 5) místo: růžová 6) místo: zelená 2. Poháry budou uděleny do třetího místa v každé disciplíně. 3. O přidělení věcných cen rozhoduje hlavní pořadatel a je to zcela v jeho kompetenci.

6 Finanční odměny: 1. v kategorii OPEN, kde je startovné EUR 35,- je pořadatel povinen použít na finanční odměny EUR 30,-. 2. v disciplíně Reining Senior, kde je startovné EUR 50,- je to EUR 40,-. 3. v disciplíně Team Penning je to EUR 90,-. 4. v kategorii MLÁDEŽ musí být na finanční odměny použito EUR 15,-. 5. Finanční odměny budou udělovány do čtvrtého místa v poměru 40,30,20,10 %. 13. Ceny pro družstva 1. Vítězné družstvo obdrží kopii putovního poháru, kterou vždy zabezpečí hlavní pořadatel, a všichni členové družstva plus pět členů realizačního týmu obdrží zlaté medaile. 2. Družstvo, které se umístí na druhém místě, obdrží pohár a stříbrné medaile pro všechny členy družstva a pět členů realizačního týmu. 3. Družstvo, které se umístí na třetím místě, obdrží pohár a bronzové medaile pro všechny členy družstva a realizační tím. 4. Družstva umístěná na čtvrtém a pátém místě obdrží každé po jednom poháru. 14. Putovní pohár 1. Putovní pohár, který pro MEC věnovala WRC ČR, odevzdá po skončení ročníku MEC hlavní pořadatel pořadateli dalšího ročníku MEC. 2. Úpravy a jiné zásahy na Poháru jsou zakázané. Případné změny může odsouhlasit jedině výbor MEC. 15 Povinnosti hlavního pořadatele 1. Pořadatel je povinen po ukončení každé disciplíny uskutečnit dekorování vítězů a zahrát zkrácenou verzi hymny vítěze. 2. Pořadatel je povinen na webové stránce publikovat propozice následovně: - tři měsíce před začátkem MEC předběžné propozice - měsíc před začátkem MEC konečné propozice 3. Pořadatel je povinen zabezpečit po dobu konání MEC také slavnostní nástup družstev. 4. Pořadatel je povinen zabezpečit nálepku na putovní pohár, na kterém bude uvedený vítězný stát ročníku MEC.

7 5. Pořadatel následujícího ročníku MEC je povinen oznámit termín a místo konání dalšího ročníku MEC vždy do běžného roku výboru MEC. Prezident MEC je povinen toto oznámit účastnickým státům do běžného roku. 6. Soutěže MEC mohou trvat maximálně 3 dny s tím, že program posledního soutěžního dne musí být časově stanovený tak, aby celý MEC včetně slavnostního vyhlášení byl ukončen do 15,00 hod. 16. Jiné soutěže 1. Současně se soutěžemi MEC mohou být pořádány také AQHA soutěže. 2. Pokud budou v rámci MEC pořádány i tyto soutěže (AQHA show), disciplíny MEC musí probíhat odděleně jako samostatná disciplína.

8 Podpis za: Western Riding Club Česká republika... Bronislav Krzystek Magyar... Polska liga western i rodeo... Marek Godzina Bundesfachverband fur Reiten und Fahren... Gerold Dauzenberg Slovenská asociácia western ridingu a rodea... Štefan Pačes Prezident MEC... Eva Pačesová Tajemník MEC... Miroslava Elexová

Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup)

Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup) Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup) 1 Středoevropský pohár Středoevropský pohár Middle European Cup (dále jen MEC) jsou mezinárodní závody družstev ve westernovém

Více

PRAVIDLA organizace a soutěží Středoevropského poháru

PRAVIDLA organizace a soutěží Středoevropského poháru PRAVIDLA organizace a soutěží Středoevropského poháru 1. Středoevropský pohár Středoevropský pohár Middle European Cup (dále jen MEC) jsou mezinárodní závody družstev ve westernovém ježdění. Hlavním smyslem

Více

PRORODEO PROPOZICE kategorie JUNIOR

PRORODEO PROPOZICE kategorie JUNIOR PRORODEO PROPOZICE kategorie JUNIOR Pro sezonu 2014 byla firmou STRABAG věnována dotace určená na podporu juniorů. Tato dotace bude čerpána formou úhrady startovného. Junioři budou mít na vybraných kolech

Více

PROPOZICE ZÁVODŮ. BOX 350,-Kč/den, v ceně seno, voda, podestýlka, platí se každý započatý den NUTNO OBJEDNAT TELEFONICKY (Fred)

PROPOZICE ZÁVODŮ. BOX 350,-Kč/den, v ceně seno, voda, podestýlka, platí se každý započatý den NUTNO OBJEDNAT TELEFONICKY (Fred) PROPOZICE ZÁVODŮ Název: PARAMETA POHÁR Místo konání: HIPOCENTRUM KORYČANY Datum: 25.5.2019 Typ závodů: B Základní údaje Pořadatel: SEKCE 62 WRC KORYČANY Showmanager: JANA ŽÁRSKÁ Office: Alena Dlouhá Hlasatel:

Více

STATUT SPORTOVNÍCH HER

STATUT SPORTOVNÍCH HER STATUT SPORTOVNÍCH HER Českého hydrometeorologického ústavu a Slovenského hydrometeorologického ústavu 1. Úvodní ustanovení Sportovní hry Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) a Slovenského hydrometeorologického

Více

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár ve fourcrossu 2009 (ČP-4X), osmý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat

Více

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Generální partner Českého svazu cyklistiky ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Základní charakteristika Český pohár mužů 2019 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23

Více

Změny Pravidel WRC 2017

Změny Pravidel WRC 2017 Změny Pravidel WRC 2017 3.7 Typy soutěží Závody Typu D (Veřejný trénink) 4. závodu typu,,d se nemohou zúčastnit jezdci, kteří v předešlých 3 letech startovali na závodech typu,,a a,,b a umístili se do

Více

Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013

Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013 Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 20. 4. 2013 3. Místo konání : Farma Dražka 4. Kolbiště povrch : pískový 60x50

Více

Pravidla vydána dne

Pravidla vydána dne Pravidla vydána dne 8.10.2014 l. Účast v Poháru rady mládeže okresu Plzeň-sever Pohár okresní odborné rady mládeže Plzeň-sever je určen zejména pro družstva mladých hasičů a to na základě přihlášky k jednotlivým

Více

Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011

Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011 Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 2. 4. 2011 3. Místo konání : Farma Dražka 4. Kolbiště : povrch pískový 60x50 m/skoky/, 20x60m/drezura/

Více

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2018 XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2018 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2019 XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2019 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

52. ROČNÍK CENY CHODSKA MEMORIÁL MVDR. JIŘÍHO ROJTA A CENA AUTOCENTRA ŠMUCLER HOR.TÝN Kvalifikační kolo Západočeské Jump Tour

52. ROČNÍK CENY CHODSKA MEMORIÁL MVDR. JIŘÍHO ROJTA A CENA AUTOCENTRA ŠMUCLER HOR.TÝN Kvalifikační kolo Západočeské Jump Tour Česká jezdecká federace Západočeská oblast Plzeňský kraj 52. ROČNÍK CENY CHODSKA MEMORIÁL MVDR. JIŘÍHO ROJTA A CENA AUTOCENTRA ŠMUCLER HOR.TÝN Kvalifikační kolo Západočeské Jump Tour OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ

Více

Český pohár Rebel 2014

Český pohár Rebel 2014 Český pohár Rebel 2014 XII. ročník seriál závodů v běhu na 100 m s překážkami v kategoriích mužů, žen a dorostu. Český pohár Rebel 2014 Pořadatelem seriálu Český pohár Rebel 2014 je Sdružení hasičů Čech

Více

Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008

Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008 JUNIOR CHANNEL STAR 2008 PRAVIDLA SERIÁLU SCHVÁLENA Praha, Zduchovice, 11.3.2008 K dnešnímu dni byla schválena pravidla seriálu Junior Channel Star 2008! Pravidla seriálu Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008

Více

Jezdecké závody Dražka CSN-B

Jezdecké závody Dražka CSN-B Jezdecké závody Dražka CSN-B Dražka Cup 2015 1. srpna 2015 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 1. srpna 2015 3. Místo konání : Farma Dražka, Dražka 4. Kolbiště povrch

Více

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v olympijské disciplíně cross-country. Pohár se uskuteční v termínu od

Více

PRORODEO PROPOZICE kategorie OPEN

PRORODEO PROPOZICE kategorie OPEN PRORODEO PROPOZICE kategorie OPEN 1. Popis kategorie Open (otevřená) třída je pro všechny jezdce bez rozdílu věku a pohlaví. Toto upravují pravidla konkrétních disciplín. Seriál ProRodeo Tour je ucelený

Více

PROPOZICE ZÁVODŮ. Název: WRC PROSPER ČELADNÁ Místo konání: Datum: Typ závodů: B

PROPOZICE ZÁVODŮ. Název: WRC PROSPER ČELADNÁ Místo konání: Datum: Typ závodů: B PROPOZICE ZÁVODŮ Název: WRC PROSPER ČELADNÁ Místo konání: Prosper Horse Ranch Datum: 19.05.2018 Typ závodů: B Základní údaje Pořadatel: WRC Prosper Horse Ranch Showmanager: Anna Golmincová Office: Anna

Více

J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích května 2012

J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích května 2012 J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích 2012 26. května 2012 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 26.

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

1. Popis kategorie. 2. Ocenění v kategorii OPEN. Šampionské tituly. Ostatní tituly

1. Popis kategorie. 2. Ocenění v kategorii OPEN. Šampionské tituly. Ostatní tituly 1. Popis kategorie OPEN Open (otevřená) třída je pro všechny jezdce bez rozdílu věku a pohlaví. Toto upravují pravidla konkrétních disciplín. Seriál ProRodeo Tour je ucelený soubor vypsaných rodeí za kalendářní

Více

Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018

Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018 Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018 Pořadatel: OSH ČMS, odborná rada mládeže OSH ve spolupráci se sbory dobrovolných hasičů

Více

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN 206-207 Vydal: Komise žen Schválil: Komise žen Platnost:.. 206 Rozpis Zimního Poháru žen 206-207 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3. PŮSOBNOST ROZPISU... 3.2 NÁZEV SOUTĚŽE... 3.3

Více

Návrh pravidel Velké Ceny Chrudimska v požárním útoku pro rok 2012. I. Velká cena Chrudimska

Návrh pravidel Velké Ceny Chrudimska v požárním útoku pro rok 2012. I. Velká cena Chrudimska Návrh pravidel Velké Ceny Chrudimska v požárním útoku pro rok 2012 I. Velká cena Chrudimska Velká cena Chrudimska (dále jen VCCh ) zahrnuje celkem 10 hasičských soutěží v PÚ pořádaných v rámci okresu Chrudim

Více

Paint Western Riding Club (MH0122) Rozpis Mistrovství ČR ČJF v reiningu

Paint Western Riding Club (MH0122) Rozpis Mistrovství ČR ČJF v reiningu 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: Mistrovství ČR ČJF v reiningu 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 170909H1 1.1.3. Název závodů: Mistrovství ČR ČJF v reiningu 1.1.4. Pořadatel:

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Třebíč 1. - 2. 12. 2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: ZŠ a MŠ Třebíč,

Více

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ STŘEDISKO PITBIKEMORAVIA. Oficiální propozice

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ STŘEDISKO PITBIKEMORAVIA. Oficiální propozice OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ STŘEDISKO PITBIKEMORAVIA Oficiální propozice Platné pro motokrosové závody v roce 2015 Technické, právní, organizační i sportovní pravidla platná pro veškeré motokrosové závody

Více

PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA

PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA Příloha N 072 MMČR družstev Extraliga - Přebor družstev 1. Liga.doc - 28 - PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA N 072. 1 N 072. 2 N 072. 3 N 072. 4 N 072. 5 N 072.

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

Změny pravidel UCI Cyklokros

Změny pravidel UCI Cyklokros Změny pravidel UCI Cyklokros 01.07.2015 (VÝPIS - ZMĚNY UVEDENY ČERVENĚ) 5.1.001 Účast Muži do 23 let Kromě mistrovství světa, závodů světového poháru UCI, když tento zahrnuje samostatný závod pro kategorii

Více

Rozpis jezdeckých závodů ČESKÁ POJIŠŤOVNA VELKÁ CENA PLZNĚ 2011 Český skokový pohár 2011 X. ročník IX. kolo

Rozpis jezdeckých závodů ČESKÁ POJIŠŤOVNA VELKÁ CENA PLZNĚ 2011 Český skokový pohár 2011 X. ročník IX. kolo Rozpis jezdeckých závodů ČESKÁ POJIŠŤOVNA VELKÁ CENA PLZNĚ 2011 Český skokový pohár 2011 X. ročník IX. kolo 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 1.6. Pořadatel: Datum konání: Místo konání: Skokové kolbiště: Opracoviště:

Více

ASOCIACE VÍCEÚČELOVÝCH ZÁKLADNÍCH ORGANIZACÍ technických sportů a činnosti. Č E S K É R E P U B L I K Y z.s. Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora

ASOCIACE VÍCEÚČELOVÝCH ZÁKLADNÍCH ORGANIZACÍ technických sportů a činnosti. Č E S K É R E P U B L I K Y z.s. Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora ASOCIACE VÍCEÚČELOVÝCH ZÁKLADNÍCH ORGANIZACÍ technických sportů a činnosti Č E S K É R E P U B L I K Y z.s. Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora TECHNICKÁ ČÁST Sportovně-technické činnosti komise AVZO TSČ ČR

Více

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 ČESKÝ POHÁR 2015 / SILNICE ROZPIS FORCE CUP Základní charakteristika ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 Český pohár mužů 2015 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23 a vybrané

Více

ČERVNOVÁ CENA MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY 612B1

ČERVNOVÁ CENA MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY 612B1 JK Ptýrov MB 0288 Rozpis jezdeckých závodů dne 12.-14.6.2015 ČERVNOVÁ CENA MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY 612B1 Základní údaje Pořadatel: JK Ptýrov, o.s. Datum konání : 12.-14.června

Více

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou pořádají XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 11. dubna 2015 od 14 00 hod. Název

Více

1. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY WORKING EQUITATION Bezděkov 30. září října 2017

1. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY WORKING EQUITATION Bezděkov 30. září října 2017 1. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY WORKING EQUITATION Bezděkov 30. září - 01. října 2017 1. Základní údaje 1.1. Pořadatel : Šárka Kopecká; IČO: 05580005; DIČ: CZ8453062794 1.2. Termín : 30.09.-01.10. 2017

Více

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV.

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV. 1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV. ročník Pořádá Veteran Car Club Praha, člen federace klubu historických vozidel PROPOZICE KODEX SOUTĚŽE Jízda je pořádána v souladu

Více

Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018

Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018 Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018 Základní ustanovení: Kategorie závodů: CSN Číslo závodů: 180531B1 Název závodů: Spring Junior Cup Poděbrady 2018 Pořadatel: JS Accord Praha ve spolupráci

Více

Ženy tříkolová soutěž PJS čl.299, s rozeskakováním na medailových místech - 1.kolo S** (st.c), 2.kolo ST** (st.a), 3.kolo ST** (st.

Ženy tříkolová soutěž PJS čl.299, s rozeskakováním na medailových místech - 1.kolo S** (st.c), 2.kolo ST** (st.a), 3.kolo ST** (st. SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR 2006 SKOKY - Kvalifikace pro MČR skoky ve všech kategoriích je možné plnit pouze v klasických soutěžích. - Kvalifikace se plní od MČR 2005 do uzávěrky přihlášek na MČR

Více

Změny pravidel UCI Cyklokros

Změny pravidel UCI Cyklokros Změny pravidel UCI Cyklokros 21.06.2019 (VÝPIS - ZMĚNY UVEDENY ČERVENĚ) Účast 5.1.001 Kategorie, do které bude držitel licence zařazen na celou sezónu cyklokrosu, je kategorie, do které bude dotyčný závodník

Více

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 27.5.- 29.5. 2016 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012 TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012 výška - sprint - překážky - dálka trojskok koule trojboj propozice čtvrtek 1. března 2012 Městská sportovní

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 2. KOLO NEDĚLE 13. 12. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresní sdružení Pelhřimov Požárnická 1240, Pelhřimov

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresní sdružení Pelhřimov Požárnická 1240, Pelhřimov Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresní sdružení Pelhřimov Požárnická 1240, 393 01 Pelhřimov Propozice soutěže v disciplínách TFA OKRESNÍ KOLO TFA 2017 1. Nejvyšší orgán nejvyšším orgánem je OSH

Více

Pravidla vydána dne úprava

Pravidla vydána dne úprava Pravidla vydána dne 8. 10. 2014 úprava 5. 10. 2017 l. Účast v Poháru rady mládeže okresu Plzeň-sever Pohár okresní odborné rady mládeže Plzeň-sever je určen zejména pro družstva mladých hasičů a to na

Více

ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016

ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016 ČESKÝ POHÁR 2016 / SILNICE ROZPIS Základní charakteristika ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016 Český pohár mužů 2016 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23 a vybrané juniory

Více

56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců

56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ MD034 TJ JK Klatovy- Luby Luby 36, 339 01 Klatovy 620 D1 56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých

Více

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky OBALY MORAVA MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2013

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky OBALY MORAVA MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2013 TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky OBALY MORAVA MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2013 výška - sprint - překážky - dálka trojskok koule trojboj propozice čtvrtek 7. března 2013

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH

SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH S M Ě R N I C E SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH Ročník: 2018 V Jarově dne 10. března 2018 Částka: 2 O B S A H: Část I. 1. Směrnice SH ČMS Okresního sdružení hasičů Plzeň - jih ze dne 10. 03.

Více

Pravidla soutěže v disciplínách TFA

Pravidla soutěže v disciplínách TFA RACING RESCUE J.A.Komenského 1034 399 01 MILEVSKO IČ:22707905 WWW.VYPROSTOVANI.CZ Pravidla soutěže v disciplínách TFA Určené pro seriál soutěží MILEVSKÝ POHÁR T.F.A 2016 Konané pod organizací Racing Rescue

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a AQUA KLUB Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 1.6.- 3.6. 2018 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 1. KOLO NEDĚLE 8. 11. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Třebíč 27. 28. 11. 2015 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: Školní sportovní

Více

54. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců

54. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ MD034 TJ JK Klatovy- Luby Luby 36, 339 01 Klatovy 622 D1 54. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011

Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011 Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011 Propozice: I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár v Trialu 2011 (ČP-Trial), druhý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat názvy

Více

Nad Olšinami 31, Praha 10, tel (linka 134), fax

Nad Olšinami 31, Praha 10, tel (linka 134), fax SPORTOVNÍ ODBOR LRU - MUŠKA RADY ČRS Nad Olšinami 31, 100 00 Praha 10, tel. 274 811 751-3 (linka 134), fax 274 811 754 www.rybsvaz.cz ORGANIZAČNÍ POKYNY pro pořádání závodů (Platí od 1. 4. 2007 - jen pro

Více

Sportovní řády seriálu WBC 2009

Sportovní řády seriálu WBC 2009 Sportovní řády seriálu WBC 2009 Čl. 1 Obecně 1) Disciplína: Bikerally (sjezd horských kol ve stylu rally) 2) Název seriálu: WBC - Specialized Bikerally Championship 2009 Mistrovství ČR v bikerally 3) Promotér

Více

1

1 Pravidla ČSP pro rok 2017 Český skokový pohár je společným projektem pořadatelů významných parkurových závodů v České republice sdružených v ČJF. Cílem tohoto seriálu kvalifikačních kol a jednoho finále

Více

Všeobecná ustanovení. 1. Pořadatel Atletický klub A.C. TEPO Kladno

Všeobecná ustanovení. 1. Pořadatel Atletický klub A.C. TEPO Kladno Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel Atletický klub A.C. TEPO Kladno 2. Adresa pořadatele Sportovců 456 Kladno Rozdělov, 272 04 Ředitel soutěže: Jiří Klesnil Tel.: 603 815 534 e-mail: jiri.klesnil@volny.cz

Více

Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013

Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013 Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013 Propozice závodů V souladu se sportovním řádem FAI a na základě vypsaných pravidel Evropské tunelové ligy v disciplíně Skupinová akrobacie

Více

S l e z s k ý a e r o k l u b Z á b ř e h

S l e z s k ý a e r o k l u b Z á b ř e h SLEZSKÉ KOPAČKY 2015 33.ročník mezinárodní parašutistické soutěže v seskoku padákem na přesnost přistání 5.6. 7.6.2015 Cíl soutěže: S l e z s k ý a e r o k l u b Z á b ř e h určit vítěze 33. ročníku soutěže

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU. pořádají. XX. ročník veřejného běžeckého závodu

TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU. pořádají. XX. ročník veřejného běžeckého závodu TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU pořádají XX. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 14. dubna

Více

Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014. propozice

Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014. propozice Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014 propozice čtvrtek 27. února 2014 Městská sportovní hala Otrokovice XVI. ročník - Mezinárodní

Více

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz 1. Pořadatel Grand Prix: Pražský svaz stolního tenisu z.s. (PSST) 2. Termíny turnajů: Budou uvedeny v termínové listině PSST na webových

Více

CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010

CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 POŘADATEL: SHERPA, Ing. Václav Marek TECHNICKÉ USPOŘÁDÁNÍ: TJ Tatran Sedlčany - oddíl kanoistiky DATUM KONÁNÍ: 7.

Více

SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VELKÁ CENA FRENŠTÁTU P/R SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY 2012 X. KOLO Jezdecké závody 914 H1 CS

SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VELKÁ CENA FRENŠTÁTU P/R SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY 2012 X. KOLO Jezdecké závody 914 H1 CS SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VELKÁ CENA FRENŠTÁTU P/R X. KOLO Jezdecké závody 914 H1 CSN - MH 0051 TJ SLOVAN FRENŠTÁT P/R 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Pořadatel TJ Slovan Frenštát p.r.

Více

ROZPIS POHÁROVÉ SOUTĚŽE V CYKLOKROSU TOI TOI CUP 2018

ROZPIS POHÁROVÉ SOUTĚŽE V CYKLOKROSU TOI TOI CUP 2018 ROZPIS POHÁROVÉ SOUTĚŽE V CYKLOKROSU TOI TOI CUP 2018 1. TOI TOI CUP 2018 TOI TOI CUP pro sezónu 2018 je dlouhodobá soutěž UCI a ČSC v cyklokrosu, do které jsou zařazeny tyto závody: DATUM MÍSTO NÁZEV

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017. SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017. A. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ A1. CO JE MORAVSKÝ POHÁR SK Moravský pohár z.s. (dále jen MP) je zapsaným spolkem a členem sdružení amatérských cyklistů ČR, dále jen S.A.C.

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. soutěží sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. soutěží sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD soutěží sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Soutěžní řád soutěží sekce orientačního běhu (dále SŘ) stanovuje podmínky mistrovských a dlouhodobých

Více

Změny pravidel UCI Cyklokros

Změny pravidel UCI Cyklokros Změny pravidel UCI Cyklokros.0. (VÝPIS - ZMĚNY UVEDENY ČERVENĚ)..00 Účast do let Kromě mistrovství světa, závodů světového poháru UCI, když tento zahrnuje samostatný závod pro kategorii U a národního mistrovství,

Více

Mistrovství České republiky Vodní záchranné služby ČČK, z.s.

Mistrovství České republiky Vodní záchranné služby ČČK, z.s. Mistrovství České republiky Vodní záchranné služby ČČK, z.s. Bazénové disciplíny ILS Brno 9. 10. 12. 2017 za laskavé podpory: Jihomoravského kraje Statutárního města Brna Městské části Brno - sever 1

Více

POZOR ZMĚNA LIDICE 2012 ROZPIS ZÁVODU. 2. června 3. června 2012. 47. ročník cyklistického závodu s mezinárodní účastí

POZOR ZMĚNA LIDICE 2012 ROZPIS ZÁVODU. 2. června 3. června 2012. 47. ročník cyklistického závodu s mezinárodní účastí POZOR ZMĚNA 47. ročník cyklistického závodu s mezinárodní účastí LIDICE 2012 2. června 3. června 2012 ROZPIS ZÁVODU P R O G R A M 47. ročníku cyklistického závodu s mezinárodní účastí L I D I C E 2 0 1

Více

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka vedoucí družstva: Jan Cikán 1. kolo 16. května Liberec Sokol Hradec Králové 2. kolo 30. května Nové Město nad Metují 3. kolo 13.

Více

NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007

NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007 NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007 POŘADATEL : SHERPA, Ing. Václav Marek TECHNICKÉ USPOŘÁDÁNÍ : TJ Tatran Sedlčany

Více

ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017

ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017 ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE 2017 / SILNICE ROZPIS ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017 Základní charakteristika Český pohár mládeže 2017 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ŽÁCI,

Více

2. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI 2011 PARDUBICE 30.3.-3.4.2011

2. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI 2011 PARDUBICE 30.3.-3.4.2011 2. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI 2011 PARDUBICE 30.3.-3.4.2011 PROPOZICE TURNAJE 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Pořadatel: Sport Bohemia a.s. 1.2 Partner: HC EATON Pardubice 1.3

Více

MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA

MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ MD 188 JS Equitana Jezdecké závody 701 D1 CSN MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel

Více

Pokyny a informace k seriálu

Pokyny a informace k seriálu Přehled závodů ČP 2010: ČESKÝ POHÁR BMX A MTB 2010 Pokyny a informace k seriálu 11.04. neděle Pardubice 17.04. sobota Klatovy 28.04. neděle Klatovy 08.05. sobota Řepy 29.05. sobota Bohnice - Mistrovství

Více

7:00 8:30 Registrace hráčů u hostesek v restauraci GC Mstětice 7:15 8:30 Snídaně formou bufetového stolu v prostorách restaurace a příprava na hru

7:00 8:30 Registrace hráčů u hostesek v restauraci GC Mstětice 7:15 8:30 Snídaně formou bufetového stolu v prostorách restaurace a příprava na hru Středoškolský pohár 2012 GC Mstětice 10.5. 2012 Organizační pokyny Program dne: Příjezd na hřiště 7:00 8:30 Registrace hráčů u hostesek v restauraci GC Mstětice 7:15 8:30 Snídaně formou bufetového stolu

Více

ROZPIS ČP DHI 2015. Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd

ROZPIS ČP DHI 2015. Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd ROZPIS ČP DHI 2015 Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v disciplíně sjezd. Pohár se uskuteční v termínu od 31.5 do 30.8.

Více

PRAVIDLA SERIÁLU CHANNEL STAR Seriál skokových závodů je projektem JO La- Bohéme Zduchovice (MB0283), který je zároveň i výhradním pořadatelem.

PRAVIDLA SERIÁLU CHANNEL STAR Seriál skokových závodů je projektem JO La- Bohéme Zduchovice (MB0283), který je zároveň i výhradním pořadatelem. PRAVIDLA SERIÁLU CHANNEL STAR 2019 Seriál skokových závodů je projektem JO La- Bohéme Zduchovice (MB0283), který je zároveň i výhradním pořadatelem. Otevřené bodovací soutěže pro jezdce na pony (8-16 let),

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2016 propozice

MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2016 propozice TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2016 propozice čtvrtek 3. března 2016 Městská sportovní hala Otrokovice www.mitink.cz XVIII. ročník

Více

ZÁVODNÍ KARIÉRA. Sezona 2014. Hoštka EXTREME TRAIL CHALLANGE 22. 23. 3. 2014 1.místo Amateur EXTREME TRAIL 3.místo Open EXTREME TRAIL

ZÁVODNÍ KARIÉRA. Sezona 2014. Hoštka EXTREME TRAIL CHALLANGE 22. 23. 3. 2014 1.místo Amateur EXTREME TRAIL 3.místo Open EXTREME TRAIL ZÁVODNÍ KARIÉRA Sezona 2014 MEC Middle European Cup 3. 5. 10. 2014 2.místo Trail Adult 5.místo Western Riding Adult 6.místo Superhorse Adult 9.místo Western Horsemanship Adult MISTROVSTVÍ ČR DOSPĚLÝCH

Více

HMP Propozice

HMP Propozice 1. Šampionát a závod 1.1. Sedmý ročník individuálního šampionátu závodů motokár. Seriál 7 závodů během roku 2019, který je určen pro širokou veřejnost, tedy jak pro začínající, tak i pro pokročilé a profesionální

Více

6. Přihlášky a odhlášky:

6. Přihlášky a odhlášky: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2015-2016 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1

ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 Karviná 20. 05. 2014 PROPOZICE Mistrovství ČR starších žáků pro soutěžní ročník 2013/2014 (Finálový turnaj žákovské ligy) 1. Pořadatel: z pověření ČSH oddíl

Více

RÜCKL CRYSTAL MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

RÜCKL CRYSTAL MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Česká jezdecká federace, o.s. Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 - Strahov & Tělovýchovná jednota Žižka Praha pošt.přihr. 33, 160 41 Praha 6 se sídlem : Praha 7 - Císařský ostrov RÜCKL CRYSTAL MISTROVSTVÍ

Více

SPORTOVNÍ ŘÁD. Kapitoly 1 až 3 platí pro všechny odborné sekce Klubu lodních modelářů ČR.

SPORTOVNÍ ŘÁD. Kapitoly 1 až 3 platí pro všechny odborné sekce Klubu lodních modelářů ČR. SPORTOVNÍ ŘÁD SEKCE: NS + NSS + EX Kapitoly 1 až 3 platí pro všechny odborné sekce Klubu lodních modelářů ČR. Schváleno na zasedání předsednictva KLoM ČR 7. 11. 2017 Bod 5.1. zpřesnění definice přidělování

Více

DOSPĚLÝCH. České Budějovice

DOSPĚLÝCH. České Budějovice JIHOČESKÝ KRAJSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ ROZPIS JIHOČESKÉ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH 2018 2019 České Budějovice 13.05.2018 http://kuzelkakraj.webnode.cz/ 1 Všeobecná ustanovení 1. Řízení soutěží: Všechny soutěže

Více

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 Československá obec legionářská, Jednota Jihomoravského kraje, pořádá VII. ročník střelecké soutěže jednotlivců Memoriál Marie Ljalkové a Memoriál Padlých hrdinů za svobodu republiky a demokracii tříčlenných

Více

ČTVRTEK 8. srpna 2013 Zahajovací trénink od 13:00 není povinný není požadováno startovné Dle PJS čl. 202, čas 90 vteřin Děti, družstva cm Juni

ČTVRTEK 8. srpna 2013 Zahajovací trénink od 13:00 není povinný není požadováno startovné Dle PJS čl. 202, čas 90 vteřin Děti, družstva cm Juni Mistrovství České republiky S - děti, junioři 2013 Rozpis jezdeckých závodů 809 D1 CSN MD 188 - JS EQUITANA, o.s. závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana z pověření

Více