EU3C PartyShot HD720. Uživatelský manuál

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "EU3C PartyShot HD720. Uživatelský manuál"

Transkript

1 EU3C PartyShot HD720 Uživatelský manuál

2 1 Seznámení s kamerou Děkujeme Vám za zakoupení digitální videokamery EU3C PartyShot HD720. V tomto článku se dozvíte více o vlastnostech a funkcích přístroje. Tato kapitola zároveň popisuje systémové požadavky, obsah balení a popisuje jednotlivé součásti kamery. 1 Systémové požadavky Videokamera vyžaduje PC s následujícími parametry: Operační systémy Windows Vista / XP / 2000 Intel Pentium 4 8GHz CPU nebo vyšší Alespoň 512 MB RAM nebo více USB 1 port nebo rychlejší Alespoň 64MB nebo silnější grafická karta 2 Vlastnosti Videokamera nabízí množství funkcí. Hlavními jsou: HD digitální kamkordér Digitální fotoaparát (max. 8 Megapixelů) Dále kamera nabízí 2x digitální zoom, funkci USB mass storage a čtečku SD karet. 3 Obsah balení V balení videokamery by se měly nacházet následující části. Pokud některá z nich chybí, kontaktujte Vašeho obchodníka: - videokamera, pouzdro, uživatelský manuál, komponentní video kabel, USB kabel, AV kabel, napájecí kabel, nabíječka baterií, akumulátor Casio NP-40, CD-ROM (ovladače a programy)

3 4 Popis kamery Níže umístěné obrázky popisují všechny důležité prvky kamery. 4.1 Pohled zepředu Objektiv LED samospouště LED blesk mikrofon 4.2 Horní / dolní pohled Přepínač Makro Závit stativu Spoušť fotoaparátu Zoom / Hlasitost Úložiště baterií

4 4.3 Pohled zleva / zprava Přepínač Makro Úchyt 4.4 Pohled zezadu LED funkce / záznam Tlačítko přehrávání Rolovací kolečko Volič režimů HD výstup USB / AV výstup 4.5 Záznam / zastavení Nastavení pozice displeje Během filmování nebo snímání můžete otáčet či převracet LCD obrazovku, abyste měli ideální pohled na snímaný předmět.

5 Tabulka níže uvádí význam a funkce jednotlivých tlačítek: Tlačítko Popis Funkce Zapnutí/ vypnutí Stiskněte a podržte pro zapnutí a vypnutí kamery. Menu Stiskněte pro zobrazení menu konkrétního režimu. Volič režimů Použijte pro přepínání mezi režimy Movie, Photo a SET. V režimu Movie stiskněte tlačítko REC.STOP pro zahájení a zastavení záznamu. V režimu Movie Playback stiskněte REC.STOP pro pauzu/restart přehrávání. V režimech Photo a Movie stiskněte nahoru a dolů pro změnu nastavení expozice (jasnější/tmavší), stiskněte rovně pro nastavení blesku. V režimu Photo Playback: Stiskněte nahoru a dolů pro procházení uloženými snímky. Rolovací kolečko Pokud je snímek přiblížen (Zoom in), můžete po něm rolovat nahoru/dolů nebo vlevo/vpravo. Stiskněte rolovací kolečko rovně pro přepnutí osy, po níž se snímek bude pohybovat (nahoru/dolů vlevo/vpravo). 3. V režimu náhledů stiskněte kolečko nahoru a dolů pro výběr požadovaného náhledu a stiskněte rovně pro zobrazení snímku na celé obrazovce. V režimu Movie Playback: Stiskněte nahoru nebo dolů pro výběr uloženého videa, stiskněte rovně pro přehrávání/zastavení filmu. V režimu náhledů stiskněte kolečko nahoru/dolů pro výběr požadovaného klipu a stiskněte dovnitř pro zobrazení klipu. V režimu SET stiskněte nahoru / dolů pro výběr požadované položky, stiskněte dovnitř pro potvrzení volby. V režimu Photo stiskněte pro vyfocení snímku. V režimu Movie mstiskněte pro vyfocení snímku před začátkem natáčení. Spoušť Přepínač Makro Posuňte přepínač do polohy Přehrávání V režimech Movie a Photo stiskněte pro spuštění přehrávání. pro aktivaci Makro režimu.

6 Displej Stiskněte poprvé pro zobrazení všech stavových ikon OSD menu. Stiskněte podruhé pro skrytí ikon. V režimech Photo a Movie použijte pro funkci přiblížení a oddálení (zoom in / out). V režimu Photo Playback: Stiskněte tlačítko vpravo pro přiblížení Vaší fotografie. Press the button left to show all stored files in a 3x2 matrix thumbnail view. In Movie Playback mode: Press the button left to show all stored video clips in a 3x2 matrix thumbnail view. During video playback, press the button to increase or decrease the playback volume. Zoom 4.6 Indikátory LED Následující tabulka popisuje indikace stavové LED diody: LED Barva Popis Zapnuto / Záznam Zelená svítí Kamera zapnuta. Zelená bliká Probíhá záznam Červená Kamera zpracovává data. Červená bliká Samospoušť aktivována. Červená bliká rychle Zbývají poslední 2 sekundy. Samospoušť

7 2 První kroky 1 Vložení SD karty Paměťová karta SD představuje vysokokapacitní úložiště pro Vaše video, obrázky nebo další soubory. Odklopte LCD panel a otevřete kryt slotu SD karty. Vložte SD kartu tak, aby kontakty směřovaly dolů. 3. Zatlačte SD kartu nadoraz, až uslyšíte cvaknutí. 4. Zavřete kryt SD karty. 2 Vložení baterie Kamera je navržena pro použití s nabíjecím Li-Ion akumulátorem. Volitelně je možné také použít 4x AAA baterie, vkládejte je podle vyznačené polarity vyznačené na přístroji. Note: Pokud vložíte baterie jinak, než je popsáno v návodu, může dojít k poškození kamery či požáru přístroje. Otevřete kryt úložiště baterií. Vložte akumulátor podle vyobrazení. 3. Zavřete kryt úložiště baterií.

8 3 Nabíjení akumulátoru Li-Ion akumulátor lze nabíjet pomocí dodávané stolní nabíječky. Vložte akumulátor do nabíječky dle vyobrazení a zapojte napájecí šňůru do zásuvky. 4 Zapnutí videokamery Stiskněte a držte tlačítko Power pro zapnutí/vypnutí kamery. 5 Přepínání režimů Videokamera pracuje ve třech režimech: Movie (video), Photo (fotoaparát) a SET (nastavení). Požadovaný režim zvolte otočným kolečkem.

9 6 Natáčení a přehrávání videa 6.1 Natáčení videa Zapněte kameru a přepněte volič režimů do polohy Movie. Použijte LCD displej jako hledáček.. 3. Stiskněte tlačítko REC.STOP a zahajte natáčení. 4. Stiskněte opět tlačítko REC.STOP pro ukončení záznamu.. 5. Video soubor se automaticky uloží pod novým názvem. 6.2 Poznámka: Maximální délka jednoho záznamu je omezena systémem souborů na 2GB. HD rozlišení spotřebuje vysoký datový tok, na kartu se proto vejde méně videa. Přehrávání videa V režimu Movie stiskněte tlačítko přehrávání a na displeji se objeví výpis posledních souborů. Pohněte rolovacím kolečkem nahoru a dolů pro procházení mezi videoklipy. Stiskněte rolovací kolečko pro přehrání klipu. 3. Pro pozastavení přehrávání stiskněte tlačítko REC. STOP. 4. Během přehrávání videa použijte tlačítko Zoom pro zesílení nebo zeslabení zvuku. 5. Stiskněte rolovací kolečko pro ukončení přehrávání. 6. Stiskněte znovu tlačítko přehrávání pro návrat do režimu Movie.

10 7 Snímání a prohlížení fotografií 7.1 Snímání fotografií Zapněte kameru a otočte volič režimů do polohy Photo. Použijte LCD displej jako hledáček. 3. Stiskněte spoušť pro zachycení fotografie. 4. Snímek se automaticky uloží pod novým názvem souboru. 7.2 Prohlížení fotografií V režimu Photo stiskněte tlačítko přehrávání pro zobrazení nejnovějších snímků na LCD displeji. Pohněte rolovacím kolečkem nahoru a dolů k procházení mezi snímky. 3. Použijte tlačítko zoom pro zvětšení nebo zmenšení snímku na displeji. Pomocí pohybu rolovacího kolečka můžete rolovat po ploše snímku nahoru/dolů a vlevo/vpravo. Stiskněte rolovací kolečko pro změnu osy pohybu (nahoru/dolů vlevo/vpravo). 4. Je-li snímek zmenšen na celou plochu displeje, pohněte tlačítkem zoom vlevo pro zobrazení náhledů uložených snímků. 5. Stiskněte rolovací kolečko pro zobrazení snímku na celé obrazovce displeje. 6. Stiskněte opět tlatíčko přehrávání pro návrat do režimu Photo.

11 8 Připojení k počítači Kameru PartyShot HD720 můžete připojit k PC pomocí běžného dodávaného USB kabelu a využít interní nebo paměťovou kartu jako externí diskové jednotky pro ukládání a přenos dat. 9 Připojení ke standardní TV Připojte kameru k televizoru, video- nebo DVD rekordéru pomocí analogových vstupů (video + stereo zvuk) pomocí dodaného AV kabelu. 10 Připojení k HDTV HD in Kameru můžete připojit k HDTV televizoru pomocí komponentního vstupu. Použijte dodávaný komponentní kabel (RGB) pro připojení obrazového signálu a kabel pro připojení stereo zvuku (viz vyobrazení). AV in AV HD out AV out Component Video Cable AV Cable

12 3 Funkce kamery 3.1 Funkce makro Pomocí této funkce lze snímat blízké objekty. V režimu Makro je možné snímat předměty ze vzdálenosti cm. V režimech Photo nebo Movie přepněte posuvník ostření do polohy Macro. Na displeji se objeví ikona normálního režimu snímání.. Přepněte posuvník zpět pro návrat do 3.2 Funkce zoom Kamera je vybavena 2x digitálním zoomem. Pohněte tlačítkem zoom vpravo pro přiblížení snímaného objektu. Pohněte tlačítkem zoom vlevo pro oddálení objektu. 3.3 Přisvícení LED diodami Použijte LED diody k přesvícení snímaných objektů v šeru. Stiskněte rolovací kolečko pro zapnucí a vypnutí přisvětlovacích diod. Na displeji se objeví odpovídající ikona. 3.4 Nastavení expozice Možnosti expozice je možné přizpůsobit aktuálním světelným podmínkám. V režimech Movie nebo Photo pohněte rolovacím kolečkem nahoru nebo dolů pro zesvětlení / ztmavení obrazu. 3.5 Režim náhledů V režimech přehrávání videa nebo fotografií pohněte tlačítkem zoom vlevo pro zobrazení náhledů uložených snímků. Pohněte tlačítkem zoom vlevo pro zobrazení náhledu šesti snímků nebo videoklipů na LCD displeji. Pohněte rolovacím kolečkem nahoru / dolů pro výběr konkrétního snímků nebo videoklipu a stiskněte rolovací kolečko pro spustění videa nebo zobrazení snímku na celé ploše displeje. Pohněte tlačítkem zoom vlevo pro návrat na zobrazení náhledů. 3.6 USB režim Kameru lze pomocí USB kabelu připojit k PC. Kamera se po připojení přihlásí do Windows jako další disková jednotka. Soubory můžete kopírovat a přesouvat z/do paměti kamery nebo paměťové karty stejně jako na další diskové jednotky (HDD).

13 4 Práce s menu 4.1 Menu videa V režimu Movie stiskněte tlačítko MENU pro zobrazení následující nabídky: Položka White Balance Resolution Effect Night Mode Capture Mode Možnosti Funkce Auto, Sunny, Cloudy, Tungsten, Fluorescent Použijte tuto volbu pro korektní vyvážení bílé barvy za různých světelných podmínek. V režimu Auto se kamera pokusí bílý bod vyvážit sama, lze však zvolit nastavení pro slunečno, zataženo, osvětlení žárovkou nebo zářivkou. CIF, D1, HD Volba rozlišení natáčeného videa: CIF (352x288), D1 (720x480), HD (1280x720). Rozlišení CIF a D1 mají poměr stran obrazu 4:3, HD natáčí video s poměrem stran 16:9. Color, B&W, Sepia Kamera může zachytávat standardní barevné obrázky, ale lze také aplikovat různé filtry, které dodají snímkům nádech starých času: černobilý režim nebo sépiové zbarvení. Off, On Použijte tuto funkci pro zlepšení snímání ve špatných světelných podmínkách. Voice, Video Tato funkce umožňuje přepínání mezi zachytáváním zvuku (diktafon) nebo videa.

14 4.2 Menu přehrávání videa Menu přehrávání videa umožňuje pracovat se soubory uloženými v paměti nebo na SD kartě. Položka Možnosti Delete One, All Protect Lock, Unlock Funkce Tato funkce umožňuje mazat soubory. Pokud zvolíte Delete One, určete soubor ke smazání a potvrďte stisknutím rolovacího kolečka. Zvolíte-li Delete All, budou smazány všechny soubory. Funkce Protect umožňuje uzamknout zvolený soubor proti nechtěnému smazání. 4.3 Menu fotoaparátu V režimu Photo stiskněte tlačítko MENU pro zobrazení následující nabídky: Položka White Balance Resolution Effect Night Mode Selftimer Možnosti Funkce Auto, Sunny, Cloudy, Tungsten, Fluorescent Použijte tuto volbu pro korektní barevné podání za různých světelných podmínek. V režimu Auto je vyvážení bílé automatické, dále lze nastavit slunečno, zataženo, žárovku nebo zářivku. 3M, 5M, 8M Pro fotografie lze nastavit tři stupně rozlišení: 3Mpix (2048 x 1536), 5Mpix (2560 x 1920 bodů) a 8Mpix (3264 x 2448 bodů, interpolováno). Čím vyšší rozlišení, tím více paměti snímek obsadí. Color, B&W, Sepia Kamera může zachytávat standardní barevné obrázky, ale lze také aplikovat různé filtry, které dodají snímkům nádech starých času: černobilý režim nebo sépiové zbarvení. Off, On Použijte tuto funkci pro zlepšení snímání ve špatných světelných podmínkách. Off, 5 sec, 10 sec Tato funkce umožňuje přepínání mezi zachytáváním zvuku (diktafon) nebo videa.

15 4.4 Menu prohlížení fotografií Položka Možnosti Funkce Tato funkce umožňuje mazat soubory. Pokud zvolíte Delete One, určete soubor ke smazání a potvrďte stisknutím rolovacího kolečka. Zvolíte-li Delete All, budou smazány všechny soubory. Delete One, All Protect Lock, Unlock Funkce Protect umožňuje uzamknout zvolený soubor proti nechtěnému smazání. Autoplay Off, On Kamera obsahuje funkci slide show, která umí obrázky automaticky promítat jeden po druhém na LCD displeji v pevném intervalu. DPOF Off, On Použijte funkci DPOF (Digital Print Order Format) pro označení vybraných fotografií s příznakem pro přímý tisk.

16 4.5 Systémové menu Systémové menu je dostupné při přepnutí voliče režimu do polohy SET a umožňuje nastavit hlavní parametry přístroje. Položka Možnosti Funkce Beep Off, On Histogram Off, On Tato funkce zobrazí na LCD displeji histogram, který zobrazí světelné spektrum aktuálního záběru a pomůže tak upravit expozici pro kvalitnější snímek nebo video. Off, 1 min, 5 mins Nastaví spořič energieuse this function to switch the camera off automatically after a period of inactivity for power saving. NTSC, PAL Zvolte vhodnou TV normu pro Vaši oblast. Format No, Yes Pomocí funkce Format lze naformátovat aktuální úložný prostor - vniřní paměť nebo paměťovou kartu. Tato operace smaže veškerá uložená data! Defauls No, Yes Tato funkce uvede všechny parametry přístroje do výchozího továrního nastavení. Language -- Pomocí rolovacího kolečka nastavte komunikační jazyk přístroje:anglicky, čínsky, německy, italsky, španělsky, francouzsky, turecky, portugalsky, holandsky, rusky, česky, slovensky, maďarsky. Frequency 50Hz, 60Hz Use the Frequency option to set the frequency system for your area. Date/Time -- Use this option to adjust the system date (YYMMDD) and time (HHMMSS). Auto PowerOff TV standard Zapne nebo vypne pípnutí tlačítka při každém stisknutí.

17 5 Instalace software Níže uvedené instrukce Vám pomohou nainstalovat software dodávaný s kamerou PartyShot HD Presto! Video Works Presto! Video Works je pokročilá aplikace pro editaci videa. Pro instalaci Presto! Video Works: Vložte dodaný CD-ROM disk do CD/DVD mechaniky počítače. Pokud se CD automaticky nespustí, otevřete ikonu jednotky v Průzkumníku Windows a spusťte InstallMgr.exe v hlavním adresáři. 3. Klikněte na tlačítko Install vedle položky NewSoft VideoWorks pro zahájení instalace a postupujte dle pokynů na obrazovce. 5.2 Presto! Mr. Photo Presto! Mr. Photo je pokročilý program pro úpravu fotografií. Pro instalaci Presto! Mr. Photo: Vložte dodaný CD-ROM disk do CD/DVD mechaniky počítače. Pokud se CD automaticky nespustí, otevřete ikonu jednotky v Průzkumníku Windows a spusťte InstallMgr.exe v hlavním adresáři. 3. Klikněte na tlačítko Install vedle položky NewSoft VideoWorks pro zahájení instalace a postupujte dle pokynů na obrazovce. Více informací o programech Presto! Video Works a Presto! Mr. Photo získáte z nápovědy během používání programů. 5.3 Quick Time Quick Time je jednoduchý program pro přehrávání videa natočeného kamerou do vnitřní paměti nebo na SD/MMC kartu. Pro instalaci Quick Time: Vložte dodaný CD-ROM disk do CD/DVD mechaniky počítače. Pokud se CD automaticky nespustí, otevřete ikonu jednotky v Průzkumníku Windows a spusťte InstallMgr.exe v hlavním adresáři. 3. Klikněte na tlačítko Install vedle položky Quick Time pro zahájení instalace a postupujte dle pokynů na obrazovce.

18 6 Dodatek Technické specifikace Obecné Obrazový čip 1/5 CMOS senzor Aktivní rozlišení 5.0 Megapixelů Paměťové médium Vestavěná flash paměť 32 MB (19 MB pro uživatelská data) SD karty, SDHC kompatibilní Citlivost čipu Automatická Barevné efekty Barva/Č&B/Sépie Objektiv Pevná optika Širokoúhlý: F/3.0, f=7.27mm Rozsah ostření Normální: 5m~nekonečno Makro: 14~15 cm Fotografie Formáty: JPEG (DPOF, EXIF) Rozlišení: 3MP, 5MP, 8MP (interpolováno) Kvalita: Automatická Video Formát: H.264 (MOV) Rozlišení: CIF, D1, HD (1280 x 720 / 30 fps.) Kvalita: Automatická Zoom Video: Digitální Zoom 2X Foto: Digitální Zoom 2X Prohlížení foto: Digitální Zoom 8X (max.)

19 Obecné Zvuk / Obraz Ano LCD displej 3.0 TFT (960 x 240 bodů) Dosah LED vzdálenost < 0m Video: Zap. / Vyp. Foto: Zap. / Vyp. Vyvážení bílé Automatické/Slunečno/Zataženo/Žárovka /Zářivka Kompenzace expozice -0 EV~+0 EV Samospoušť Vyp., 5, 10 sekund PC připojení Kamera: USB 0 (vysokorychlostní) MSDC: USB 0 (vysokorychlostní) TV výstup NTSC/PAL Závěrka Elektronická závěrka 1~1/8000 sec. Automatické vypnutí Off, 1 min., 5 min. Napájení Li-Ion Casio NP-40 akumulátor, 4x AAA baterie Rozměry 111 (Š) x 68 (V) x 41 (H) mm Hmotnost cca g (bez baterií)

20 Řešení problémů Problém Kameru nelze zapnout. Kamera se najednou vypnula. Možná příčina Řešení Baterie nejsou vloženy správně. Vložte baterie správně dle vyobrazení. Baterie jsou vybité. Dobijte nebo vyměňte baterie. Je aktivována funkce automatického vypnutí Kameru znovu zapněte. Dobijte nebo vyměňte baterie. Baterie v kameře docházejí. Vyfocený obrázek není uložen v paměti. Kamera byla vypnuta předtím, než se obrázek stačil uložit. Pokud se stavová dioda rozsvítí červeně, ihned vyměňte baterie. Kamera se vypíná po vyfocení snímku na samospoušť. Baterie v kameře docházejí. Dobijte nebo vyměňte baterie. Obraz je neostrý. Fotografovaný objekt je mimo rozsah ostření. Zkontrolujte vzdálenost objektu a zkuste vyfotit snímek v režimech makro a poté normálním režimu. Paměťovou kartu nelze použít. Paměťová karta je uzamčena. Odemkněte paměťovou kartu Paměťová karta obsahuje obrázky, vyfocené jinými přístroji. Zformátujte paměťovou kartu. Nezapomeňte zazálohovat veškerá data. Na vině je možná krátké spojení během připojení k jinému zařízení. Tlačítka nereagují na stisk. Vyjměte baterie z kamery a znovu je vložte.

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Návod na použití 2 BDVR HD IR Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

Česky Varovné upozornění týkající se likvidace elektrických a elektronických zařízení (WEEE)

Česky Varovné upozornění týkající se likvidace elektrických a elektronických zařízení (WEEE) Varovné upozornění týkající se likvidace elektrických a elektronických zařízení (WEEE) Symbol používaný pro tříděný odpad v zemích EU Tento symbol indikuje, že výrobek je nutné likvidovat v rámci tříděného

Více

Rollei DF-S 240 SE.

Rollei DF-S 240 SE. Obsah balení Rollei DF-S 240 SE skener Držáky negativů/filmů Držák 4v1 Napájecí adapter Kabely Čistící štětec Uživatelská příručka Osazení diapozitivů do držáku 1. Otevřete držák 2. Vložte diapozitivy

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 ZAČÍNÁME Popis a ovládací prvky 1. Vypínač/spoušť 2. Kontrolka LED 3. Reproduktor 4. USB port 5. Objektiv 6. Slot pro mikrokartu SD 7. Mikrofon 8. Displej LCD 9. Připojení

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Systémové požadavky Systémové požadavky Operační systém Microsoft Windows2000, XP, Vista, 7 Procesor Intel Pentium III s vice než 800MHz Vnitřní paměť Větší než

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí UŽIVATELSKÝ MANUÁL Použití videokamery do auta -Tlačítko ON/OFF Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí Stiskněte opět tlačítko napájení OFF modrá kontrolka zhasne Upozornění:

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH,

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH, NAI DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA Děkujeme za zakoupení výrobku NAI, a přejeme Vám s jeho užíváním prožití mnoha příjemných okamžiků. Vývoji výrobku jsme věnovali maximální úsilí a nemálo prostředků. Můžeme

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Začínáme Představení produktu 1 Microphone LED světlo/blesk 3 Zrcadlo (pro vlastní portrét 4 Čočka 5 Klip 6 Držák řemínku 7 Přepínač režimu: 3 4 5 7 8 Kamera ( 6 Diktafon ( Fotoaparát

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Manuál TESCAM010 FULL HD kamera. Bezpečnostní pokyny

Manuál TESCAM010 FULL HD kamera. Bezpečnostní pokyny Manuál TESCAM010 FULL HD kamera Bezpečnostní pokyny Dodržujte prosím bezpečnostní pokyny. Aby se předešlo nebezpečí požáru, nebo elektrických výbojů, prosím dodržujte pozorně následující instrukce. Pokud

Více

Černá skříňka DVR13. Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií. Uživatelská příručka

Černá skříňka DVR13. Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií. Uživatelská příručka Černá skříňka DVR13 Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

HD AUTOKAMERA Návod k použití

HD AUTOKAMERA Návod k použití HD AUTOKAMERA Návod k použití 87231 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Vložte do autokamery paměťovou kartu a naformátujte

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

Rollei DF-S 190 SE.

Rollei DF-S 190 SE. Obsah balení Rollei DF-S190 SE skener Držáky negativů/filmů Rychlý podavač Napájecí adapter Kabely Čistící štětec Uživatelská příručka Instalační CD Osazení diapozitivů do držáku 1. Otevřete držák 2. Vložte

Více

1080P kamera do auta BDVR 02 NÁVOD NA OBSLUHU

1080P kamera do auta BDVR 02 NÁVOD NA OBSLUHU 1080P kamera do auta BDVR 02 NÁVOD NA OBSLUHU Základní informace: Dostala se Vám do rukou digitální HD (high definition) kamera s pokročilou technologií. Toto zařízení je současně HD video kamerou a také

Více

D-MENTION MT4038. COMPACT 3D FULL HD 1080p VIDEO CAMERA. Návod k obsluze

D-MENTION MT4038. COMPACT 3D FULL HD 1080p VIDEO CAMERA. Návod k obsluze D-MENTION COMPACT 3D FULL HD 1080p VIDEO CAMERA MT4038 Návod k obsluze 1 Obsah Obsah.. 2 Obecně 3 Systémové požadavky...... 3 Vlastnosti..3 Obsah balení... 4 Základní informace... 4 Přední pohled...4 Pohled

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

DS-430DVRHD. Uživatelská příručka. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

DS-430DVRHD. Uživatelská příručka. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby DS-430DVRHD FULL HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím

Více

HDTV kamera do auta černá skříňka

HDTV kamera do auta černá skříňka HDTV kamera do auta černá skříňka (uživatelská příručka) v1.2 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod BDVR 05 Kamera do auta Uživatelský návod Popis a funkce 1. Zapnutí Stisknutím tlačítka a podržením asi 3 sekundy kameru zapnete (nebo vypnete pokud je již zapnuta). Pokud při zapnuté kameře stisknete tlačítko

Více

Symbol pro třídění odpadu v evropských zemích Tento symbol označuje, že tento výrobek je třeba zlikvidovat jako tříděný odpad.

Symbol pro třídění odpadu v evropských zemích Tento symbol označuje, že tento výrobek je třeba zlikvidovat jako tříděný odpad. Symbol pro třídění odpadu v evropských zemích Tento symbol označuje, že tento výrobek je třeba zlikvidovat jako tříděný odpad. Pro uživatele v evropských zemích platí následující zásady: Tento výrobek

Více

Palubní FULL HD kamera s možností GPS

Palubní FULL HD kamera s možností GPS Palubní FULL HD kamera s možností GPS Návod k obsluze Výhody produktu: Cenově dobře dostupná kamera FULL HD kamera Možnost připojení GPS modulu www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1)

Více

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR Děkujeme vám za zakoupení zařízení od naší společnosti. Před použitím si přečtěte prosím tento návod k obsluze. POPIS DOTYKOVÝCH TLAČÍTEK NA ČELNÍM PANELU: -

Více

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 Obsah O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 1 Úvod... 5 1.1 Přednosti výrobku... 5 1.2 Obsah balení... 5 1.3 Souhrnný popis

Více

Černá skříňka do auta s video záznamem AT190 Uživatelská příručka

Černá skříňka do auta s video záznamem AT190 Uživatelská příručka Černá skříňka do auta s video záznamem AT190 Uživatelská příručka Před uvedením zařízení do provozu si nejprve pečlivě přečtěte tento návod! Popis produktu - 2 - 18 16 17 6 1. LCD display 2. Hlavní vypínač

Více

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka)

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Obsah... 1 Popis kamery... 2 Vložení SD karty... 2 Hlavní nabídka... 3 Nabídka nastavení... 3 Nahrávání

Více

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1 Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE Git1 TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96655 SONY CMOS IMX322 Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 12MP (4032*3024)

Více

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta)

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Uživatelská příručka 1 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Ovládací prvky kamery... 2 Před spuštěním kamery... 3 Nabíjecí baterie...3 Paměťová karta...3 Poloha

Více

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-430DVR2 Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

FULL HD kamera do auta

FULL HD kamera do auta FULL HD kamera do auta Návod k obsluze Výhody produktu: Cenově velmi dobře dostupná kamera FULL HD kamera Jednoduché ovládání www.spionazni-technika.cz Stránka 1 Diagram produktu 1) Mini USB konektor 2)

Více

Uživatelský manuál. OXE BlackBox. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Uživatelský manuál. OXE BlackBox. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Uživatelský manuál OXE BlackBox Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Pozorně si přečtěte tento manuál před instalací a použitím tohoto

Více

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Specifikace přístroje: - Nahrávání ve smyčce (pokud je planá kapacity paměti, automaticky se začne přemazávat nejstarší záznam - Nahrávání videa jedním tlačítkem

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

1. Tlačítko Režimu. Tlačítka klíčové funkce. 3. Přípojka stativu 4. TFT LCD monitor

1. Tlačítko Režimu. Tlačítka klíčové funkce. 3. Přípojka stativu 4. TFT LCD monitor INFORMACE O VÝROBKU Přední strana Zadní strana Vrchní strana. Led dioda samospouště 2. Blesk 3. Objektiv 4. Poutko pro popruh Boční strana. Tlačítko Režimu 2. Tlačítko Klíčové funkce 3. Přípojka stativu

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

DigiScan DS-01/DS-02

DigiScan DS-01/DS-02 DigiScan DS-01/DS-02 Přenosný digitální skener Uživatelský Manuál Prohlášení o shodě pro tento přístroj naleznete na: www.technaxx.de/ (na spodní liště Konformitätserkärung ). Přesná specifikace je závislá

Více

X-Eye kamera s rentgenovým viděním

X-Eye kamera s rentgenovým viděním X-Eye kamera s rentgenovým viděním Návod k obsluze Hlavní výhody Unikátní technologie umožňující vidět přes tmavá skla, mlhu, či dokonce některé oblečení; Možnost natáčení pod vodou až do hloubky 30m;

Více

JOLT Duo Uživatelský manuál

JOLT Duo Uživatelský manuál JOLT Duo Uživatelský manuál JOLT Duo 1 Obsah 1. Začínáme 3 1.1 váš fotoaparát 3 1.2 Pomocí tlačítek 4 1.3 Nabíjení fotoaparátu 4 1.4 Instalace karty SD 5 1.5 Zapnutí / vypnutí 5 1.6 Nastavení menu 6 2.

Více

X-Eye kamera s rentgenovým viděním

X-Eye kamera s rentgenovým viděním X-Eye kamera s rentgenovým viděním Návod k obsluze Hlavní výhody Unikátní technologie umožňující vidět přes tmavá skla, mlhu, či dokonce některé oblečení; Možnost natáčení pod vodou až do hloubky 30m;

Více

Kamera Rollei Actioncam 400 Návod k obsluze

Kamera Rollei Actioncam 400 Návod k obsluze Kamera Rollei Actioncam 400 Návod k obsluze Obsah Obsah Obsah...1 Bezpečnostní opatření...2 Obsah krabice...3 Schéma produktu...4 Popis dálkového ovládání...5 Nastavení vaší kamery Rollei Actioncam 400...6

Více

Digitální kamera EVOLVE 1500HD Touch

Digitální kamera EVOLVE 1500HD Touch Digitální kamera EVOLVE 1500HD Touch Zkrácená příručka Děkujeme za zakoupení digitální kamery EVOLVE 1500 HD. Další informace a podrobný český návod k použití naleznete na www.evolve.cz nebo na CD. Vložení

Více

Uživatelský manuál. OXE Double HD. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Uživatelský manuál. OXE Double HD. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Uživatelský manuál OXE Double HD Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Děkujeme Vám za volbu našeho výrobku Oxe Double (Černá skříňka

Více

Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1

Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1 Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1 Příslušenství v balení: Návod k použití Baterie NP-95 Síťový zdroj AC-5VC Software FinePix Viewer USB kabel Řemínek ten přichytíte k fotoaparátu dle obrázku na str.

Více

FilmScan35 I. Uživatelská příručka

FilmScan35 I. Uživatelská příručka FilmScan35 I Uživatelská příručka -1- I. Obsah balení FilmScan35 I FilmScan35 I Držák negativů Držák diapozitivů CD-ROM Instalační příručka Čistící štětec -2- POZNÁMKA Filmový skener podporuje Windows

Více

Full HD širokoúhlá kamera s DVR

Full HD širokoúhlá kamera s DVR Full HD širokoúhlá kamera s DVR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Digitální video kamera

Digitální video kamera Digitální video kamera Uživatelská příručka TDV-3120 Přehled produktů 1. Display tlačítko 2. LED On / Off tlačítko 3. Mód tlačítko 4. Spouštěcí tlačítko 5. Menu tlačítko 6. Tlačítko UP 7. Spouštěcí LED

Více

DVR53 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR53 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR53 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Nabíjecí baterie...2 Paměťová karta...2 Poloha kamery...3

Více

HP V5560u. Digitální videokamera. Stručná uživatelská příručka

HP V5560u. Digitální videokamera. Stručná uživatelská příručka HP V5560u Digitální videokamera Stručná uživatelská příručka Další informace o obsluze této videokamery a řešení případných problémů získáte v uživatelské příručce, která je umístěna na přiloženém disku

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

DVR52 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR52 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR52 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Nabíjecí baterie...2 Paměťová karta...2 Poloha kamery...3

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Obsah 1. Úvod... 2 2. Systémové požadavky... 2 3. Instalace Ladibug... 3 4. Připojení... 6 5. Začínáme používat Ladibug... 7 6.

Více

Černá skříňka s GPS modulem DVRB07

Černá skříňka s GPS modulem DVRB07 Černá skříňka s GPS modulem DVRB07 Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, GPS modul integrovaný do držáku kamery Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek.

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

DVR28 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR28 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR28 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Popis kamery... 2 Tlačítka a funkce kamery... 3 Nabídka nastavení... 4 Další funkce... 5 Nahrávání videa a fotografování...

Více

DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Nabíjecí baterie...2 Paměťová karta...2 Poloha kamery...3

Více

2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS funkce)

2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS funkce) 1. Obsah balení 1. Digitálníkamera 4. USB kabel 7. Prestigio do auta 2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS

Více

ÚVOD. Struktura produktu

ÚVOD. Struktura produktu ÚVOD Děkujeme Vám za zakoupení tohoto digitálního video rekordéru. Paměť vašeho rekordéru může být rozšířená až na 32GB a poskytnout vám tak mimořádný výkon. Nejdřív si prosím přečtěte uživatelský návod.

Více

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR Děkujeme vám za zakoupení zařízení od naší společnosti. Před použitím si přečtěte prosím tento návod k obsluze. POPIS DOTYKOVÝCH TLAČÍTEK NA ČELNÍM PANELU: -

Více

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5 TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o NÁVOD 9901010 5. 12. 2011 Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem Popis tlačítek: Zdířka na SD/MMC karty Pracovní kontrolka (modrá) / nabíjecí kontrolka (červená) Mikrofon Nahrávání / zachycení

Více

Autokamera Rollei DVR 71. Návod k obsluze

Autokamera Rollei DVR 71. Návod k obsluze Autokamera Rollei DVR 71 Návod k obsluze Předběžná opatření Strana 1 Zvláštní funkce DVR Strana 2 Příslušenství Strana 2 DVR rozhraní Strana 2 Funkce tlačítek Strana 3 Ovládání DVR Strana 3 Zapnutí/vypnutí

Více

Digitální fotoaparát Acer CP-8660. Uživatelská příručka

Digitální fotoaparát Acer CP-8660. Uživatelská příručka Digitální fotoaparát Acer CP-8660 Uživatelská příručka OBSAH 2 ÚVOD 2 Přehled 3 Obsah balení 4 SEZNÁMENÍ S FOTOAPARÁTEM 4 Pohled zepředu 5 Pohled zezadu 8 Stavová LED kontrolka 9 Ikony na LCD monitoru

Více

Černá skříňka DVR19. Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií. Uživatelská příručka

Černá skříňka DVR19. Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií. Uživatelská příručka Černá skříňka DVR19 Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte

Více

Černá skříňka DVRB6. Kamera s automatickým záznamem fotografií a videí s GPS

Černá skříňka DVRB6. Kamera s automatickým záznamem fotografií a videí s GPS Černá skříňka DVRB6 Kamera s automatickým záznamem fotografií a videí s GPS Tato digitální HD videokamera používá nejmodernější technologie. Je to zařízení, které využijete jako HD videokameru, fotoaparát

Více

CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA

CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA Děkujeme Vám, že jste si zakoupili CONNECT IT palubní HD kameru do auta. Ke správné manipulaci s tímto zařízením Vám doporučujeme si pozorně přečíst následující

Více

DS-427DVR. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-427DVR. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-427DVR Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD

Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD 1 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili video záznamník Defender Car vision 5015 FullHD! Než začnete zařízení používat, pozorně si přečtěte

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS

FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Gyroskop pro monitoring náhlých změn směru www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

U-DRIVE DVR. Návod k obsluze. Car DVR Device MT4036

U-DRIVE DVR. Návod k obsluze. Car DVR Device MT4036 U-DRIVE DVR Car DVR Device MT4036 Návod k obsluze CZ 2 Úvod Děkujeme vám za zakoupení MT4026 U-DRIVE DVR. Jedná se o speciální kameru k natáčení filmů z pohledu řidiče auta. Širokoúhlá čočka, HD video

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

VQDV03. Příručka uživatele

VQDV03. Příručka uživatele VQDV03 Příručka uživatele Děkujeme Vám, že jste si zakoupili tuto sportovní kameru. Prosím, přečtěte si pečlivě následující provozní instrukce. Nutné pro správné používání a provozování kamery. Doporučujeme

Více

Palubní kamera s FULL HD

Palubní kamera s FULL HD Palubní kamera s FULL HD Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) 6 IR diod 2) Indikátor 3) 2,7 TFT displej

Více

Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor

Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu)

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) DS-430DVRB HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) Uživatelská příručka Obsah Předmluva...2 Funkce produktu, úvod...2

Více

1 Model: DO BESVMD068B Digitální videokamera do automobilu

1 Model: DO BESVMD068B Digitální videokamera do automobilu 1 Model: DO BESVMD068B Digitální videokamera do automobilu Černá skříňka pro váš vůz Návod k obsluze 2 Děkujeme, že jste si zakoupili digitální videokameru do automobilu od naší společnosti. Tento návod

Více

1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV. Menu.

1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV. Menu. 1. Obsah balení 1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV 2. Popis výrobku 1 Slot pro kartu SD/MMC 10 UP (nahoru) 2 Mikrofon 11 REC/Snap

Více

FilmScan35 II. -Patent pending- Uživatelský manuál

FilmScan35 II. -Patent pending- Uživatelský manuál FilmScan35 II -Patent pending- Uživatelský manuál -1- Obsah I. Obsah balení FilmScan35 II... 2 II. Vložení filmu do držáků... 3 III. Začínáme... 7 IV. Průvodce funkcemi... 12 V. Specifikace... 29 -2- I.

Více

DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Nabíjecí baterie...2 Paměťová karta...2 Poloha kamery...3

Více

Videokamera do auta X-Mini. Obj. č.: 45 54 57. Rozsah dodávky. Popis výrobku. Pokyny k instalaci. Vlastnosti. Videokamera do auta.

Videokamera do auta X-Mini. Obj. č.: 45 54 57. Rozsah dodávky. Popis výrobku. Pokyny k instalaci. Vlastnosti. Videokamera do auta. Rozsah dodávky Videokamera do auta Držák videokamery Videokamera do auta X-Mini CD-ROM Návod k obsluze Napájecí kabel do auta Obj. č.: 45 54 57 Popis výrobku Pohled shora a zespodu Pohled zepředu Vážený

Více

Ekonomická FULL HD kamera ve zpětném zrcátku s Bluetooth

Ekonomická FULL HD kamera ve zpětném zrcátku s Bluetooth Ekonomická FULL HD kamera ve zpětném zrcátku s Bluetooth Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Uživatelský manuál Akční kamera

Uživatelský manuál Akční kamera Uživatelský manuál Akční kamera Obsah Poznámky Seznam dílů Popis Instalace Jak používat vodotěsné pouzdro Instalace baterie a zapnutí/vypnutí Nabíjení baterie a připojení k počítači Připevnění k držáku

Více