TV adaptér USB2.0, (TV Walker Lite) Katalogové číslo:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TV adaptér USB2.0, (TV Walker Lite) Katalogové číslo: 15.08.1575"

Transkript

1 TV adaptér USB2.0, (TV Walker Lite) Katalogové číslo: TV Walker Lite 1.1 Vlastnosti: Připojení přes rozhraní USB 2.0 do PC Zařízení je osazeno čipem Phillips 7135 Podporuje TV standardy: NTSC M/N/NJ, PAL BG/DK/I/M/N, a SECAM LL DK/I Podporuje TV audio standardy: NiCAM, A2, MTS, BTSC a EIAJ Video záznam MPEG-1/2/4 v reálném čase Video záznam až v rozlišení 720x480/30fps (NTSC) nebo 720x576/25fps (PAL) Možnost naladit až 125 kanálů (kabelových nebo pozemních) Možnost připojení externího signálu přes kompozitní nebo S-video vstup Podpora TimeShifting zastavení, převíjení a rychlý posuv vřed při živém vysílání (sledování s posuvem ) Plánování záznamu Uložení stojícího obrazu z videa Zobrazení až 25 kanálů v náhledu Umožňuje zobrazení na celou obrazovku a změnu velikosti obrazu při prohlížení Přenos audio signálu přes USB kabel zároveň s video signálem. Pro audio není potřeba zvláštní kabel (vyjma externích zařízení). Napájení po USB portu (není potřeba externí napájecí adaptér) Plně kompatibilní s: Windows 2000 (SP4) a Windows XP (SP1) a výše 1.2 Systém Ujistěte se, že vaše PC vyhovuje následující specifikaci: Pentium 4 2GHz procesor nebo rychlejší (viz tabulka níže) Minimum 256MB RAM (512MB RAM doporučeno) Windows 2000 (SP4) nebo Windows XP (SP1) 100MB volného místa na pevném disku pro instalaci a další místo pro záznam CD-ROM nebo DVD-ROM mechanika VGA karta s podporou DirectX 8.1 Nainstalované DirectX 9.0 Zvuková karta pro přehrávání zvuku Volný USB 2.0 port Přípojka kabelové televize nebo a TV anténa.

2 Procesor 320x x x480 MPEG1 MPEG2 MPEG4 MPEG1 MPEG2 MPEG4 MPEG1 MPEG2 MPEG4 P3 800MHz Sledování Záznam P4 1,6GHz Sledování PM 1GHz Záznam P4 2,4GHz Sledování PM1,3GHz Záznam P4 3,0GHz Sledování PM 1,6GHz Záznam 1.3 Obsah balení TV Walker Lite Anténní redukce na F-konektor a PAL Redukce z cinch na S-video Audio kabel pro externí zařízení USB kabel Dálkové infračervené ovládání a externí IR kabel Instalační CD Návod k použití Stručná instalační příručka

3 2. Instalace 2.1 Popis TV Walker Lite 1 Audio vstup: pro vstup zvuku z externího zařízení. 2 Anténní vstup: pro připojení signálu z kabelové televize nebo TV antény. 2 S-video vstup: pro připojení S-video nebo kompozitního (přes redukci) signálu z externího zařízení. 4 Infračervené čidlo: integrované IR (infračervené) čidlo pro dálkové ovládání. 5 Konektor pro externí IR čidlo: pro připojení externího IR čidla. 6 Mini USB: pro připojení TV Walker k PC.

4 Přehled kabelů a konektorů: Mini USB kabel Redukce na F-konektor a PAL Primární USB konektor F-konektor PAL Sekundární USB konektor Redukce cinch na S-video Externí IR čidlo Audio kabel Pozn.: sekundární USB konektor je nutné připojit v případě, jestliže počítač nedokáže zařízení TV Wolker dostatečně napájet z jednoho USB portu.

5 2.2 Instalace programu Nepřipojujte TV Walker Lite dříve, nežli máte nainstalován DirectX a ovladače TV Walker Lite. Vložte instalační CD-ROM do vašeho PC. CD se automaticky spustí a na monitoru se otevře instalační okno. Před instalací TV Walker, je nutné nainstalovat DirectX. Klikněte na DirectX a držte se instrukcí průvodce instalací. Instalace ovladačů. Klikněte na DRIVER SETUP. Držte se instrukcí v průvodci instalace. Po instalaci ovladačů je nutno počítač restartovat. Zkontrolujte připojení anténního kabelu do TV Walker a připojte TV Walker USB kabelem.

6 V dialogovém boxu Průvodce přidáním nového hardwaru stiskněte Další. Klikněte na LifeView TVR pro instanci aplikace pro sledování TV. Při instalaci se držte instrukcí průvodce instalací.

7 2.4 Spuštění TV Walker Spusťte aplikaci TVR. Při prvním spuštění se objeví dialogový box pro nastavení země (Country Code). Použijte automatickou volbu, nebo nastavte zemi ručně a potvrďte. Poté dojde k automatickému naladění předvoleb. UPOZORNĚNÍ: Pro ČR automatické nastavení ve verzi aplikace nefunguje. Pokud se nastaví ručně Czech Republic nastaví aplikace špatně normu obrazu na SECAM-D. Doporučujeme nastavit ručně Slovak Republic. Tato volba nastaví správně normu obrazu i nastavení kanálů.

8 3. Rozhraní aplikace LifeView TV Walker Lite Ovládací panel aplikace. 3.1 Přesun a změna velikosti Pro změnu velikosti okna pro sledování TV, chyťte okraj okna myší a upravte velikost. Pro přesunutí, klikněte dovnitř okna a přetáhněte na novou pozici.

9 3.2 Výběr zdroje signálu K výběru zdroje signálu slouží tlačítka uprostřed ovládacího panelu aplikace. Air TV: Cable TV: AV IN: S-Video: FM Radio: Příjem signálu TV z pozemních vysílačů Příjem signálu ze zásuvky kabelové televize. Zobrazení signálu kompozitního videa z externího vstupu TV Walker. Zobrazení signálu S-video z externího vstupu TV Walker. (Nepodporuje) 3.3 Tlačítka pro ovládání hlasitosti a kanálů 0 9 Tlačítka pro přímé nastavení kanálů + Tlačítko pro uložení aktuálního kanálu do seznamu - Tlačítko pro smazání aktuálního kanálu ze seznamu CH Tlačítka pro volbu předchozího a následujícího kanálu ze seznamu Vol Tlačítka pro regulaci hlasitosti 3.4 Informační panel V horní části je zobrazen zdroj signálu a zobrazený kanál. V případě nahrávání je zobrazen indikátor REC. V dolní části je zobrazena velikost souboru při nahrávání, úroveň hlasitosti, systémový čas a doba nahrávání.

10 3.5 Tlačítko nastavení Tlačítko slouží pro nastavení TV Wolker Lite. Po stisknutí se otevře okno pro detailní nastavení Záložka TV settings Slouží k nastavení zdroje signálu, země, automamatického ladění kanálů, volbě a pojmenování kanálů v seznamu. Category Air: pozemní vysílání Cable: kabelová televize Country Výběr země slouží pro nastavení televizního standardu a nastavení kanálů. Channel editing Dovoluje výběr a pojmenování kanálů v seznamu kanálů Channel List. Dále umožňuje přidání Add this channel, odebrání Delete this channel kanálů ze seznamu a automatické ladění kanálů Auto Scan. K pojmenování kanálu slouží Edit this channel name a k uložení tlačítko Input. Fine Tuning Slouží k jemnému doladění naladěného kanálu.

11 3.5.2 Záložka Video Settings Umožňuje nastavení jasu, kontrastu, odstínu a saturace. Po stisku tlačítka Default se všechny tyto hodnoty nastaví do výchozích hodnot Záložka Record settings Umožňuje nastavení parametrů pro nahrávání. Video format Nastavení způsobu komprese (kodeku) pro nahrávání. Recording BitRate Nastavení datového toku pro video a audio. Čím vyšší, tím lepší kvalita. Working directory Pracovní adresář pro ukládání souborů (video a snímky). Capture settings Rozlišení nahrávaného videa.

12 Poznámka: MPEG-1: komprese video a audio MPEG-2: komprese video a audio s lepší kvalitou MS-MPEG4: komprese video a audio v nejlepší kvalitě jiný MPEG4 kodek: komprese video a audio v nejlepší kvalitě VCD format: CD-video standard (standard podobný MPEG-1) PAL: 352x288 bodů, 25 snímků za vteřinu NTSC: 352x240 bodů, snímků za vteřinu DVD format: Video záznam ve vysoké kvalitě (standard podobný MPEG-2) PAL: 720x576 bodů, 25 snímků za vteřinu NTSC: 720x480 bodů, snímků za vteřinu

13 3.5.4 Záložka Misc Page Možnosti pro další nastavení záznamu jednotlivých obrázků a videa. TimeShift recording Jestliže je označen zaškrtávací box, nebude soubor, který používá služba TimeShift uložen. Snapshot settings Udává, kolik obrázků bude zaznamenáno po stisku tlačítka pro tuto funkci. TV and Panel Jestliže zatrhnete Always on Top, okno pro sledování TV bude vždy v popředí. Multi-Channel Preview Volby pro náhled kanálů. Doba přehrávání jednotlivého kanálu, a počet náhledových oken.

14 3.5.5 Záložka Full Scan Zatržení boxu Use Full Scan Channel List umožňuje ladění v celém nastaveném frekvenčním pásmu. Min Freq. To Max Freq. Scan Tlačítko pro zahájení ladění v nastaveném pásmu. Channel Edit Zde je možno upravit nebo přidat kanály. Channel Num: číslo kanálu. Key In This Channel Name: pojmenování kanálu. Save or Add a new channel: Uložení kanálu po úpravě nebo nového kanály do seznamu. Remove this Channel: smazání kanálu ze seznamu. Tlačítka +/- (frekvence): změna frekvence kanálu.

15 3.6 Další nastavení Tlačítko plánování nahrávání Tlačítko se symbolem hodin slouží pro nastavení nahrávání ve stanovený čas. Ke stejnému účelu slouží i ikona v seznamu úloh. Weekly Schedule (týdenní plánování) Umožňuje naplánování nahrávání ve stejný čas pro každý den nebo den v týdnu. Designated schedule (v určený čas) Umožňuje naplánování v jednom nastaveném čase Tlačítko automatického ladění Slouží k rychlému naladění dostupných kanálů Tlačítko změny vzhledu Tlačítko slouží pro změnu vzhledu programu TVR.

16 3.6.4 Tlačítko uložení snímku Tlačítko slouží pro zaznamenání snímků právě sledovaného pořadu. Další viz kapitola Tlačítko zobrazení náhledů Slouží pro zobrazení náhledového okna. Pro sledování vybraného kanálu stačí dvojklik na náhled příslušného kanálu Tlačítko nastavení zvuku Slouží pro nastavení parametrů zvuku. V zobrazeném okně nastavení zvuku je možné změnit: vyvážení, basy, výšky a hlasitost. Také je zde možno zvolit mono, stereo nebo jazykový doprovod DUO Rezervované tlačítko (nepoužito) Toto tlačítko je rezervováno a nemá žádnou funkci. 3.7 Nahrávání programu Na výše uvedeném obrázku jsou tlačítka, která slouží pro nahrávání pořadů při jejich sledování a umožňují ovládání funkce TimeShift Tlačítko nahrávání Při stisku tohoto tlačítka dojde k nahrávání právě sledovaného pořadu. Po opakovaném stisku se záznam ukončí. Soubor s nahraným pořadem najdete v Galerii viz kapitola Při záznamu nejdou měnit kanály ani zdroj video signálu.

17 3.8 TimeShift Funkce TimeShift umožňuje sledování pořadu s časovým posunem, umožňuje zastavení, rychlý posun a přetáčení právě sledovaného pořadu. Pro aktivování TimeShift funkce slouží červeně vyznačené tlačítko na výše uvedeném obrázku. Oranžový pásek ukazuje, jak velká část je v tuto chvíli zaznamenána a šedý obdélníček udává současnou pozici. Posunem šedého obdélníčku vlevo dojde k návratu zpět, vpravo k rychlému přetáčení vpřed až k reálnému vysílání. Další tlačítka pro ovládání v pořadí zleva doprava: přehrávání, pauza, zastavení, skok na začátek a skok na konec. Přehrávání: start sledování nebo návrat ke sledování pořadu. Pauza: pozastavení sledovaného pořadu. Zastavení: ukončení funkce TimeShift. Skok na začátek: skok na začátek záznamu TimeShift. Skok na konec: skok na konec záznamu TimeShift reálné vysílání.

18 3.9 Galerie Galerie je náhled na uložené video soubory a zaznamenané snímky z pořadů. V podokně jsou tlačítka s dalšími funkcemi: Close Gallery: Send by Change List View: Play Movie: Paint: Zavření galerie Otevření nové zprávy ve výchozím programu pro elektronickou poštu s přílohou vybraným souborem. Změna způsobu zobrazení souborů v galerii. Přehrání vybraného video souboru. Otevření vybraného obrázku. Při kliknutí pravým tlačítkem na soubor, zobrazí se kontextová nabídka: Edit: Save As: Delete: Delete All: Otevření souboru. Otevření nové zprávy ve výchozím programu pro elektronickou poštu s přílohou vybraným souborem. Uložení souboru z galerie do jiného adresáře. Smazání souboru. Smazání všech souborů v galerii.

19 4. Dálkové ovládání a zkratkové klávesy Zařízení TV Walker Lite lze plně ovládat přes dálkový infračervený (IR) ovladač. Ověřte si, jestli je v dosahu jeden (na zařízení) nebo druhý (externí) čidlo infračerveného ovládání viz kapitola Tlačítko Funkce Air/CATV Signál z pozemní nebo kabelové televize Video Nastavení parametrů video; změna parametru Volume +/- Audio Nastavení parametrů zvuku; změna parametru Volume +/- Power Ukončení aplikace TVR AV Source Zdroj signálu (pozemní, kabelová televize, kompozitní video + audio, S- video vstup) Full screen Sledování v plném okně Stereo Změna nastavení mono, stereo, duo Mute Vypnutí zvuku Čísla 0 9 Výběr kanálu Volume +/- Změna hlasitosti Channel Výběr kanálu nahoru / dolu +/- Recall Skok na předchozí kanál Enter Uložení snímku sledovaného pořadu

20 Zkratkové klávesy: Funkce Zkratková klávesa Ukončení aplikace TVR Ctrl-Alt-F4 Změna kanálu Číslo O kanál nahoru Page Up O kanál dolů Page Down Skok na předchozí kanál R Přidání kanálu + Smazání kanálu - Změna parametrů pro video (jas, kontrast, barva, saturace) V Změna parametru videa Šipka nahoru / dolů Změna parametrů pro audio (vyvážení, basy, výšky) A Adjust selected audio setting Šipka nahoru / dolů Změna hlasitosti Šipka nahoru / dolů Vypnutí zvuku M Přepínání stereo, mono, duo S Zdroj signálu (pozemní, kabelová televize, kompozitní video + audio, S-video vstup) I Přepínání pozemní / kabelová televize C Uložení snímku Mezerník Sledování v režimu plná obrazovka vypnuto / zapnuto F Otevření okna 'About' - O aplikaci Alt-/

Česky 1. Začínáme 1.1 Úvod 1.2 Vlastnosti 1.3 Obsah balení

Česky 1. Začínáme 1.1 Úvod 1.2 Vlastnosti 1.3 Obsah balení 1. Začínáme 1.1 Úvod Záznamové zařízení Genius TVGo-U202 je ideální společník pro nejrůznější typy zábavy. Nabízí skvělé funkce, které klasická televize nemůže poskytnout. Pokud chcete sledovat televizní

Více

Uživatelská příručka. Video Wonder Pro III

Uživatelská příručka. Video Wonder Pro III Uživatelská příručka Video Wonder Pro III Obsah Začínáme 5 Úvod 5 Rysy 5 Obsah balení 6 Systémové požadavky 6 Instalace 7 Instalace hardware 7 Vstupy a výstupy 7 Užívání obslužného programu 8 4-1. TV prohlížení

Více

USB 2.0 Audio/Video Grabber Katalogové číslo: 15.08.1561

USB 2.0 Audio/Video Grabber Katalogové číslo: 15.08.1561 USB 2.0 Audio/Video Grabber Katalogové číslo: 15.08.1561 Obsah: Obsah:...2 Kapitola 1. Přehled...3 1.1 Úvod...3 1.2 Vlastnosti...3 1.3 Specifikace...3 1.4 Minimální požadavky na systém... 3 1.5 Balení...

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

FlyDVB-T Duo CardBus

FlyDVB-T Duo CardBus FlyDVB-T Duo CardBus č e s k ý m a n u á l F l y D V B - T D U O C a r d B u s 01 Obsah 02 Požadavky na systém Obsah balení 03 Zapojení zařízení 04 Instalace 06 LifeView DTV EPG 07 Vyhledávání a editace

Více

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ 1 Děkujeme za zakoupení USB adaptéru KD609. Je navržen pro příjem digitální televize do osobního počítače nebo notebooku v digitální

Více

4x standardní vstupy

4x standardní vstupy Uvedení do provozu Toto DVR je speciálně vyrobeno pro USB rozhraní, USB3104 převádí videosignál pomocí USB do počítače. Má vkusný černý design a malou velikost, umožňuje jednoduché připojení k počítači.

Více

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 MICRO DVB-T STICK Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 Uživatelský manuál Úvod 2 Obsah balení 2 Požadavky na systém 2 Instalace zařízení 3 Instalace softwaru 3 Práce se zařízením 5 Hlavní

Více

OD - 4H08 Rychlý návod

OD - 4H08 Rychlý návod OD - 4H08 Rychlý návod Na instalaci HDD a uvedení do provozu Rychlý návod 1 I. Instalace Instalace HDD a) Vložte a přišroubujte HDD do držáku jako na obrázku. b) Držák přišroubujte k základní desce DVR.

Více

IP kamera. Uživatelský manuál

IP kamera. Uživatelský manuál IP kamera Uživatelský manuál Upozornění: Tento manuál nemusí zcela přesně popisovat některé technické detaily nebo může obsahovat tiskařské chyby. Pokud byste nemohli vyřešit některé problémy pomocí tohoto

Více

Česky 1.4 Požadavky na systém 2. Vstupní a výstupní konektory 1. Remote Control cable port (Port kabelu dálkového ovladače):

Česky 1.4 Požadavky na systém 2. Vstupní a výstupní konektory 1. Remote Control cable port (Port kabelu dálkového ovladače): 1. Začínáme Česky 1.1 Úvod VideoWonder ProTV umí zaměnit Váš počítačový monitor za televizní obrazovku. Od této chvíle si již nemusíte domů kupovat další televizní přijímač, neboť tato karta je ideální

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Obsah 1. Úvod... 2 2. Systémové požadavky... 2 3. Instalace Ladibug... 3 4. Připojení... 6 5. Začínáme používat Ladibug... 7 6.

Více

panelu na tlačítko Start ->Programy -> VideoCAM Look>Uninstall VideoCAM Look a potom instalaci

panelu na tlačítko Start ->Programy -> VideoCAM Look>Uninstall VideoCAM Look a potom instalaci Důležité upozornění: Nejdříve nainstalujte ovladač a potom k portu USB připojte zařízení VideoCAM Look. Přečtěte si toto důležité upozornění před instalací 1. Instalace softwaru VideoCAM Look A. Vložte

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka

PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka Odvoz a recyklace Nevyhazujte elektrická zařízení do odpadu. Nechtěné nebo nefunkční zařízení odevzdejte na příslušné recyklační stanici! Obsah

Více

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Prohlášení o shodě naleznete na následující internetové adrese:

Více

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely Informace o výrobku Zapojení Zapojení Připojení VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Ovládací panely CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Více

Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5

Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5 Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5 ÚVOD...1 OVLÁDÁNÍ PŘEHRÁVAČE...1 NAVIGAČNÍ PŘEHLED...2 TV...3 VSTUPNÍ ZDROJ...3 SEZNAM KANÁLŮ...3 PLÁN...4 NASTAVENÍ...5 EPG...7 PŘEHLED OVLADAČŮ TV...7

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Obsah balení DVB-T tuner TrekStor Nero Home Essentials Dálkový ovladač Knoflíková baterie CR2025 Externí DVB-T anténa s magnetickou patkou Koaxiální anténní kabel USB prodlužovací

Více

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ Trojúhelníkové heslo: pro vstup do nastavení poklepejte na oblasti 1, 2 a 3. SPRÁVCE NASTAVENÍ (ADMINISTRATOR

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

Tlačítko spouště lze použít k záznamu fotografií nebo k zaostření čočky.

Tlačítko spouště lze použít k záznamu fotografií nebo k zaostření čočky. Důležité upozornění: Nejdříve nainstalujte ovladač a potom k portu USB připojte zařízení VideoCAM Messenger. Přečtěte si toto důležité upozornění před instalací 1. Instalace softwaru VideoCAM Messenger

Více

Uživatelský manuál. Format Convert V3.1

Uživatelský manuál. Format Convert V3.1 Uživatelský manuál Format Convert V3.1 Obsah Obsah 1 Kapitola 1 - Popis softwaru Systémové požadavky 2 Podporovaná zařízení a formáty 2 Odinstalace 3 Kapitola 2 - Ovládání Výběr formátu souboru 4 Výběr

Více

FlyDVB Duo nebo Hybrid CardBus Uživatelská příručka

FlyDVB Duo nebo Hybrid CardBus Uživatelská příručka FlyDVB Duo nebo Hybrid CardBus Uživatelská příručka Animation Technologies Inc. www.lifeview.com Ver: 1.9 1 Začínáme 1.1 Úvod Děkujeme vám za zakoupení TV tuneru a zachytávací karty FlyDVB Duo nebo Hybrid

Více

Příručka pro instalaci PCI Analog TV Card Lite

Příručka pro instalaci PCI Analog TV Card Lite Příručka pro instalaci PCI Analog TV Card Lite Obsah V2.1 Kapitola 1Instalace PCI Analog TV Card Lite... 2 1.1 Obsah balíčku... 2 1.2 Požadavky na systém...2 1.3 Instalace hardwaru... 2 Kapitola 2Rychlá

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Systémové požadavky. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Systémové požadavky. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení TVGo DVB-D02 se prosím ujistěte, že součástí balení jsou následující položky. TVGo DVB-D02 CD s instalačním software Návod pro rychlou instalaci Kabel USB

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

NÁVOD K POUŽITÍ JASNÝ OBRAZ UNIVERZÁLNOST PŘENOSNOST

NÁVOD K POUŽITÍ JASNÝ OBRAZ UNIVERZÁLNOST PŘENOSNOST NÁVOD K POUŽITÍ JASNÝ OBRAZ UNIVERZÁLNOST PŘENOSNOST Micro SD kamera AIC 5855+5111+5901 Připojení bateriové části Pro připojení bateriové části je třeba zarovnat zářezy na obou částech. Spojení je možno

Více

Česká verze. Doporučení. Obsah balení. Zapojení. SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta

Česká verze. Doporučení. Obsah balení. Zapojení. SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta Doporučení Nevystavujte Sweex 7.1 externí USB zvukovou kartu nadměrným teplotám. Neumísťujte zařízení na přímé sluneční světlo nebo do blízkosti topných těles.

Více

/ NVR-4008 / NVR-4016

/ NVR-4008 / NVR-4016 DINOX rekordéry: NVR-4004 NVR-4008 NVR-4016 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Před instalací NVR... 3 Instalace NVR... 3 Instalace pevného disku... 3 Přední panel... 5

Více

Instalační příručka pro kartu PCTV 310i

Instalační příručka pro kartu PCTV 310i Instalační příručka pro kartu PCTV 310i Společnost Pinnacle Systems GmbH vydala tento návod s použitím všech dostupných informací, ale nemůže zaručit, že jsou uvedeny vyčerpávající informace o produktu

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 Stručný průvodce instalací Hauppauge Computer Works, Ltd Bank Chambers 6-10 Borough High Street London SE1 9QQ tel: (+44) 0207 378 1997 fax:

Více

Návod na instalaci a použití programu

Návod na instalaci a použití programu Návod na instalaci a použití programu Minimální konfigurace: Pro zajištění funkčnosti a správné činnosti SW E-mentor je potřeba software požívat na PC s následujícími minimálními parametry: procesor Core

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

Návod pro připojení telefonu Sony Ericsson P900 jako modem přes datový kabel a pro Windows 2000/XP

Návod pro připojení telefonu Sony Ericsson P900 jako modem přes datový kabel a pro Windows 2000/XP Návod pro připojení telefonu Sony Ericsson P900 jako modem přes datový kabel a pro Windows 2000/XP Nepřipojujte telefon k počítači, budete k tomu vyzváni později 1. Instalace softwaru Do počítače vložte

Více

2,4GHz kamera s monitorem

2,4GHz kamera s monitorem 2,4GHz kamera s monitorem Návod k obsluze Hlavní výhody Velmi kvalitní bezdrátový přenos na vzdálenost až 100m ve volném terénu; Špičkové noční vidění až na 10m v úplné tmě; Možnost rozšíření až na čtyř-kamerový

Více

Rychlá instalační příručka

Rychlá instalační příručka Rychlá instalační příručka PCTV DVB-T Flash Stick CZ duben 2007 EXAC s.r.o., Zbraslavská 27, Praha 5-159 00 http://www.exac.cz http://www.pctvsystems.com Všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky

Více

PRESTIGIO TP03 TV Tuner Module

PRESTIGIO TP03 TV Tuner Module Všechny informace, které jsou obsažené v této příručce, mohou být předmětem změn bez jakéhokoliv dalšího upozornění. Modul TV tuneru Děkujeme Vám za zakoupení tohoto modulu TV tuneru. Ujistěte se, že v

Více

Adaptér USB -> Audio (2x stereo jack 3,5mm) C-Media chipset Katalogové číslo: 12.92.1069

Adaptér USB -> Audio (2x stereo jack 3,5mm) C-Media chipset Katalogové číslo: 12.92.1069 Adaptér USB -> Audio (2x stereo jack 3,5mm) C-Media chipset Katalogové číslo: 12.92.1069 Úvod Tento USB digitální 3D Audio adapter je přenosný model. Můžete se těšit z efektu pětikálového dynamického zvukového

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál USB Dokovací stanice Uživatelský manuál Úvod Notebooková univerzální dokovací stanice USB 2.0 Dokovací stanice je unikátní rozšiřovací jednotkou speciálně navrženou k doplnění notebooků nebo stolních počítačů,

Více

Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525. Typ: EzSKY050

Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525. Typ: EzSKY050 Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525 Typ: EzSKY050 Balení 1. 1x EzSKY050 device 2. 1x Quick Guide Manual 3. 1x CD (s ovladači a manuálem) Specifikace produktu Specifikace hardwaru

Více

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

QuickStick DVB-T. český manuál

QuickStick DVB-T. český manuál QuickStick DVB-T český manuál Obsah 02 Úvod Instalace Minimální požadavky na systém Instalace Instalace DirectX 9.0 04 Připojení Yakumo QuickStick DVB-T k PC 05 Instalace ovladače 06 Instalace aplikace

Více

USB 2.0 DVB-T Stick, změní Váš. PC / notebook v přenosné digitální multimediální centrum!

USB 2.0 DVB-T Stick, změní Váš. PC / notebook v přenosné digitální multimediální centrum! DVB S4 Uživatelský manuál USB 2.0 DVB-T Stick, změní Váš PC / notebook v přenosné digitální multimediální centrum! Obsah balení: USB 2.0 DVB-T Stick, dálkové ovládání, DVB-T anténa, Drive & Aplikace CD,

Více

WinFast TV2000 XP HARDWARE GUIDE. Obsah

WinFast TV2000 XP HARDWARE GUIDE. Obsah WinFast TV2000 XP HARDWARE GUIDE Obsah Součásti balení Specifikace Systémové požadavky Odebrání starších ovladačů a aplikací Hardwarová instalace Připojení vstup/výstup zařízení Instalace aplikace a ovladačů

Více

T2210HD/T2210HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka

T2210HD/T2210HDA 21,5 širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka T2210HD/T2210HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka Obsah Obsah balení...3 Instalace... 4 Připojení monitoru k počítači... 4 Nastavení monitoru... 5 Funkce tlačítek a indikátoru... 5 Seznam

Více

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware DVB-T Tuner Ver.3.0.*. Firmware Xtreamer Prodigy podporuje digitální vysílání s funkcí záznamu při použití interního DVBT tuneru. Vysílání je dostupné v hlavním menu v tabulce App. S DVBT modulem můžete

Více

Instalační příručka pro kartu PCTV MediaCenter 60e

Instalační příručka pro kartu PCTV MediaCenter 60e Instalační příručka pro kartu PCTV MediaCenter 60e i Společnost Pinnacle Systems GmbH vydala tento návod s použitím všech dostupných informací, ale nemůže zaručit, že jsou uvedeny vyčerpávající informace

Více

2.1.2 V následujícím dialogovém okně zvolte Instalovat ze seznamu či daného umístění. stiskněte tlačítko Další

2.1.2 V následujícím dialogovém okně zvolte Instalovat ze seznamu či daného umístění. stiskněte tlačítko Další Autodiagnostika ROBEKO Diagnostický kabel VAG1 VAGR1 Instalace pro operační systémy Windows 1. Úvod : Před použitím kabelu je nutné nejprve nainstalovat příslušné ovladače v operačním systému Vašeho počítače.

Více

http://www.technaxx.de/support/drivers/dvb-t_s4_v2.1.rar

http://www.technaxx.de/support/drivers/dvb-t_s4_v2.1.rar DVB S4 Návod použití Televizní tuner USB 2.0 DVB-T ve velikosti zapalovače změní PC / Notebook v přenosné digitální multimediální centrum! Aktuální ovladače (vč. podpory Windows 7) stahujte pro dosažení

Více

Value USB telefon pro Skype Katalogové číslo: 15.99.7520

Value USB telefon pro Skype Katalogové číslo: 15.99.7520 Value USB telefon pro Skype Katalogové číslo: 15.99.7520 Obsah Obsah...1 1. Úvod...2 Balení...2 Požadavky na systém...2 Vlastnosti...3 Popis...3 Klávesy...4 Konektory...4 2. Hardwarová instalace...5 3.

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

RECORD IT. Uživatelská příručka

RECORD IT. Uživatelská příručka RECORD IT Uživatelská příručka RECORD IT RECORD IT Copyright 2015 PROMICRA, s.r.o. Obsah Úvod... 5 Instalace modulu RECORD IT... 7 Použití modulu RECORD IT v programech QuickPHOTO... 9 1. Digitální kamery

Více

Uživatelská příručka Set-top Boxu

Uživatelská příručka Set-top Boxu ITonis IPTV and VoD Platform Uživatelská příručka Set-top Boxu 21. července 2008 i Obsah 1 Set-top Box Motorola VIP1500/VIP1700 1 1.1 Vybalení Set-top Boxu... 1 1.2 Zapojení Set-top Boxu...

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

Instalační manuál pixel-fox

Instalační manuál pixel-fox Instalační manuál pixel-fox Verze 01/2011 V5 (CZ) - Subject to change without notice! Systémové požadavky: Aktuální minimální systémové požadavky pro používání software pixel-fox na vašem PC jsou: - IBM

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Návod na použití 2 BDVR HD IR Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor

Více

Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38

Návod k LCD monitoru Yakumo 15 TFT TV 38 Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38 Ovládání menu na předním panelu LCD monitoru Do hlavního menu se dostanete zmáčknutím tlačítka MENU na předním panelu monitoru. K pochybu v menu slouží šipky nahoru

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Úvod Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zvolili služby naší digitální MAZANÉ TELEVIZE od firmy BACKER COMPUTER s. r. o. Android TV box je moderní zařízení, které

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Document Camera Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Document Camera Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Document Camera Návod k použití Obsah 1. Úvod...2 2. Systémové požadavky...2 3. Instalace Ladibug...3 4. Začínáme používat Ladibug...5 5. Provoz...6 5.1 Hlavní

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více

Set-top Box Motorola VIP1900

Set-top Box Motorola VIP1900 Set-top Box Motorola VIP1900 1.1 Vybalení Set-top Boxu Set-top Box je dodán v krabici s příslušenstvím, které Vám usnadní připojení k Vašemu televiznímu přijímači a k zařízení poskytovatele připojení (modem/přepínač).

Více

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu Zapojení boxu Zapojení zahrnuje tyto kroky: 1. Připojte box pomocí adaptéru k elektrické síti 2. Připojte box k TV pomocí HDMI, YPbPr, nebo CVBS kabelu 3. Připojte box pomocí ethernetového kabelu k počítačové

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení splňuje podmínky pro zařízení UPnP AV a Intel Network Media. Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500 MHz, min.

Více

Kapitola 1: Úvod. Česky. Seznámení: Vlastnosti:

Kapitola 1: Úvod. Česky. Seznámení: Vlastnosti: Kapitola 1: Úvod Seznámení: Televizní adaptér TVGo A11 změní váš počítač v televizor. Není třeba pořizovat do domácnosti další televizor, protože tento adaptér šetří místo i energii. Umožňuje vám sledovat

Více

Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC

Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC 8portů MPC8701 - Katalogové číslo: 14.99.3220 16portů MPC16501 - Katalogové číslo: 14.99.3221 VLASTNOSTI - Ovládání 8/16 PC pomocí jedné konzole (PS/2 klávesnice,

Více

Value - Powerline ethernet adaptér, 85Mbps Katalogové číslo: 21.99.1406

Value - Powerline ethernet adaptér, 85Mbps Katalogové číslo: 21.99.1406 Value - Powerline ethernet adaptér, 85Mbps Katalogové číslo: 21.99.1406 Vlastnosti: Kompatibilní s HomePlug 1.0 Turbo Kompatibilní se specifikací IEEE 802.3 10BASE-T Ethernet, IEEE 802.3u 100BASE-TX ANSI/IEEE

Více

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení Kapitola 1: Úvod Tato nová televizní videoterminál TVGo A31 je ideální pro sledování televize nebo videa na monitoru TFT / LCD / CRT v rozlišení až 1280 x 1024 pixelů. Tento televizní videoterminál umožňuje

Více

Česky. 1. Začínáme 1.1 Úvod. 1-2 Vlastnosti

Česky. 1. Začínáme 1.1 Úvod. 1-2 Vlastnosti 1. Začínáme 1.1 Úvod Děkujeme Vám, že jste si vybrali TV a video kartu VideoWonder CardBus Dual. Tento výrobek změní Váš počítač snadno a rychle ve výkonný multimediální systém. Záznam videa i statických

Více

Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD

Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD Návod k obsluze Hlavní výhody: Jednoduché ovládání podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Úvod Tento kamerový systém do auta slouží ke zaznamenávání průběhu

Více

Plně hybridní videorekordér

Plně hybridní videorekordér IWH3216 instalační manuál Plně hybridní videorekordér IWH3216 Touch II Instalační manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba

Více

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ Rikomagic R1 Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic R1 Rikomagic R1 je přenosný projektor s operačním systémem Android, který je vybaven čtyřjádrovým procesorem RK3128. Mezi hlavní

Více

MD 950. Intraorální kamera. Uživatelský manuál

MD 950. Intraorální kamera. Uživatelský manuál MD 950 Intraorální kamera Uživatelský manuál OBSAH: 1. ÚVOD 2 2. OBSAH BALENÍ 2 3. TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3 4. INSTALACE VÝROBKU 3 5. POPIS A FUNKCE 5.1 KAMERA 5.2 ZÁKLADNA 5.3 DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ 5.4 SCHÉMA

Více

Instalační manuál pixel-fox

Instalační manuál pixel-fox Instalační manuál pixel-fox Verze 11/2011 V6 (CZ) - Subject to change without notice! Systémové požadavky: Aktuální minimální systémové požadavky pro používání software pixel-fox na vašem PC jsou: - IBM

Více

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 1. Systémové požadavky... 3 2. Připojení do sítě... 4 3. Přístup pomocí webového

Více

PCTV Hybrid Pro Stick Hardware

PCTV Hybrid Pro Stick Hardware PCTV Hybrid Pro Stick Hardware PCTV Hybrid Pro Stick Hardware Uživatelská příručka CZ Březen 2006 Pinnacle Systems GmbH 2006 Všechna práva vyhrazena. Žádná část tohoto manuálu nesmí být použita bez písemného

Více

Uživatelský manuál A4000BDL

Uživatelský manuál A4000BDL Uživatelský manuál Aplikace : Jednoduchý program umožňující přenos souboru s pochůzkou k měření z programu DDS 2000 do přístroje řady Adash 4100/4200 Jednoduchý program umožňující přenos naměřených dat

Více

PDR3MS 1 KANÁLOVÉ MINI DVR UŽIVATELSKÝ NÁVOD

PDR3MS 1 KANÁLOVÉ MINI DVR UŽIVATELSKÝ NÁVOD 1 KANÁLOVÉ MINI DVR UŽIVATELSKÝ NÁVOD (REV 1.0) OBSAH Obsah...1 Zapojení...2 Dálkový ovladač...4 Instalace paměťové karty...5 Vstup do menu...5 Hlavní menu...6 Záznam...6 Kvalita záznamu...7 Nastavení

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

Uživatelská příručka Set-top Boxu

Uživatelská příručka Set-top Boxu ITonis IPTV and VoD Platform Uživatelská příručka Set-top Boxu 10. října 2007 i Obsah 1 Motorola Set-top Box VIP1500/VIP1700 1 1.1 Vybalení Set-top Boxu... 1 1.2 Zapojení Set-top Boxu...

Více

Česká verze. Doporučení. Obsah balení. Zapojení. SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta

Česká verze. Doporučení. Obsah balení. Zapojení. SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta Doporučení Nevystavujte Sweex 7.1 externí USB zvukovou kartu nadměrným teplotám. Neumísťujte zařízení na přímé sluneční světlo nebo do blízkosti topných těles.

Více

Zmodo kamerové systémy. Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ

Zmodo kamerové systémy. Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ Zmodo kamerové systémy Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ 1 Uživatelský manuál CZ OBSAH Obsah... 2 Rekordér... 3 Kamery... 4 Volitelné příslušenství... 5 Instalace pevného disku... 6 Propojení

Více

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center Úvod Především bychom vám chtěli poděkovat za zakoupení zařízení Sweex Portable Media Center. Užívejte si na vaší televizi filmy, hudbu

Více

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Popis 1. Eject: Posunutím přepínače otevřete držák kazety 2. Volume: nastavení hlasitosti sluchátek a USB připojení 3. Headphones: konektor pro připojení sluchátek

Více

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista OBSAH Kapitola 1: SYSTéMOVé POžADAVKY...1 Kapitola 2: INSTALACE SOFTWARU TISKáRNY V SYSTéMU WINDOWS...2 Instalace softwaru pro lokální tisk... 2 Instalace softwaru

Více

Palubní kamera s FULL HD

Palubní kamera s FULL HD Palubní kamera s FULL HD Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) 6 IR diod 2) Indikátor 3) 2,7 TFT displej

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Kamera do auta RX270

Kamera do auta RX270 Kamera do auta RX270 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis produktu 1) IR přísvit

Více

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V DS-1718d Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V S přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

WinFast TV Pro 1920. Uživatelská příručka. Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303

WinFast TV Pro 1920. Uživatelská příručka. Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303 WinFast TV Pro 1920 Uživatelská příručka Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303 Copyright 2008 Leadtek Research Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část tohoto

Více