Způsoby aplikace. Název produktu ECODES PROFI. koncentrace. ECODES PROFI koncentrát balení 1,3,5,10,25 litrů a 0,5l Spray k přímému užití

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Způsoby aplikace. Název produktu ECODES PROFI. koncentrace. ECODES PROFI koncentrát balení 1,3,5,10,25 litrů a 0,5l Spray k přímému užití"

Transkript

1 Název produktu ECODES PROFI ECODES PROFI koncentrát balení 1,3,5,10,25 litrů a 0,5l Spray k přímému užití Pro svou vysokou biocidní dezinfekční účinnost a bezproblémové užívání bez vedlejších účinků můžeme polymerovou dezinfekci ECODES PROFI použít plošně téměř všude. ECODES PROFI můžete je používat na veškeré povrchy, předměty, sypké materiály, kapaliny, textilie, ve vzduchu, i za přítomnosti zvířat. Jako součást směsí vydrží ph 4-10, teploty od 0 C do 250 C, nevypařuje se, není hořlavý, jedná se o polymer. Má dlouhodobý účinek zaručený poločasem rozpadu účinné látky a to je nejméně 14 dní. Po svém rozpadu je šetrný k životnímu prostředí. Využívání ECODES PROFI zbavuje 99,9% mikroorganizmů jako jsou veškeré bakterie, viry, plísně, kvasinky, řasy. Nepoškozuje, žádné materiály, neleptá, nepoškozuje sliznice ani kůži, je bez zápachu. Může být součástí směsí, kde zabraňuje tvorbě mikroorganizmů. Ve směsi se prodlužuje účinnost na týdny, měsíce až léta a to dle zátěže mikroorganizmů. Vytváří ochranný povlak, který je dlouhodobě biocidní a mimo to usnadňuje úklid, brání proti korozi a oxidaci. Produkty jako součást médií - vody, vodním roztoku, nebo jiného, dokážou odstranit nánosy na vedení a přitom efektivně odstraňuje veškeré mikroorganizmy v rozvodech - potrubí, zásobníky, ohradě, chlazení atd. ECODES PROFI se může aplikovat bez ochranných pomůcek. ECODES PROFI se dá využívat pro ochranu a dezinfekci veškerých povrchů, stěn, podlah, obkladů, dlažby, předměty, toalety, koupelny, umyvárny, fekální bakterie, kuchyně, písky, sypké materiály,malby, nátěry, dřevo, průmyslové technologie, potravinářské technologie a provozy, potravinářské výrobny, kuchyně, veškeré textilie, oděvy, boty, ovoce, zelenina, rostliny, zeminy, potraviny, stavebnictví, písek, stavební,zdící a spárovací hmoty a směsi osobní hygiena, ambulance, zdravotnická zařízení, veterinární služba, veterinární zařízení, veškerý chov zvířat, léčení zvířat, služby - masáže, rehabilitace, sauna, kadeřnictví, manikůra, pedikůra, kosmetické salony, solária, wellness, jakuzzi, solné jeskyně, lázně, odpadové hospodářství, odpad, popelnice, odstranění pachů, veřejné prostory, stání instituce, doprava a všude tam kde to vyžadují hygienické plány, provozní řády HACCAP. Koncentrace 0,2% slouží k dennímu úklidu, nebo opakujícímu se úklidu - ošetření. okamžitě likviduje 99,9 veškerých bakterií, 1% slouží k okamžité likvidaci 99,9% virů. 3% roztok likviduje 99,9% plísní. 5% roztok je pro okamžitou likvidaci veškerých mikroorganizmů včetně shluků a ložisek nákaz. pro dlouhodobé intervaly mezi aplikacemi 1% - 3% dle zátěže a využití. 1% na rostliny. Lze využít veškeré možné aplikace jako jsou postřik, rozprach-fogování, vlití, nalití, ředění, utírání, vytírání, umývání, proplach, talkový proplach v uzavřených okruzích, mytí, tlakové mytí, strojní mytí, namáčení, praní, propírání.

2 Nátev produktu ECODES HOME ECODES HOME 1l a 0,5 l Spray k přímému užití a HOME CLEVER koncentrát 1,3 litrů Je parfémovaný dezinfekční prostředek - parfemace aloe vera. Pro svou vysokou biocidní dezinfekční účinnost a bezproblémové užívání bez vedlejších účinků můžeme polymerovou dezinfekci řady ECODES HOME použít téměř všude kde je to potřeba. Můžete je používat na veškeré povrchy, předměty, sypké materiály, kapaliny, textilie, ve vzduchu, za přítomnosti zvířat. Jako součást směsí vydrží ph 4-10, teploty od 0 C do 250 C, nevypařuje se, není hořlavý, jedná se o polymer. Má dlouhodobý účinek zaručený poločasem rozpadu účinné látky a to je nejméně 14 dní. Po svém rozpadu je šetrný k životnímu prostředí. Využívání ECODES HOME zbavuje 99,9% mikroorganizmů jako jsou veškeré bakterie, viry, plísně, kvasinky, řasy. Nepoškozuje, žádné materiály, neleptá, nepoškozuje sliznice ani kůži, je bez zápachu. Může být součástí směsí, kde zabraňuje tvorbě mikroorganizmů. Ve směsi se prodlužuje účinnost na týdny, měsíce až léta a to dle zátěže mikroorganizmy. Vytváří ochranný povlak, který je dlouhodobě biocidní a mimo to usnadňuje úklid, brání proti korozi a oxidaci. Využívá se v domácnosti. Především pro zamezení tvorby mikroorganismů v bydlišti. Aplikuje se po úklidu, nebo může být součástí mycího prostředku. Řada ECODES HOME se dá využívat pro ochranu a dezinfekci veškerých povrchů, stěn, podlah, obkladů, dlažby, na předměty, toalety, koupelny, umyvárny, proti fekálním bakteriím, v kuchyní, na pískovišti, pro sypké materiály, malby, nátěry, dřevo, veškeré textilie, oděvy, boty, ovoce, zelenina, rostliny, zeminy, potraviny, sauna, solária, odstranění pachů, odpadkové koše a všude tam kde to vyžadují hygienické plány, provozní řády HACCAP. Koncentrace 0,2% slouží k dennímu úklidu, nebo opakujícímu se úklidu - ošetření. okamžitě likviduje 99,9 veškerých bakterií, 1% slouží k okamžité likvidaci 99,9% virů. 3% roztok likviduje 99,9% plísní. 5% roztok je pro okamžitou likvidaci veškerých mikroorganizmů včetně shluků a ložisek nákaz. pro dlouhodobé intervaly mezi aplikacemi 1% - 3% dle zátěže a využití. 1% na rostliny. Lze využít veškeré možné aplikace jako jsou postřik, rozprach-fogování, vlití, nalití, ředění, utírání, vytírání, umývání, proplach, tlakový proplach v uzavřených okruzích, mytí, tlakové mytí, strojní mytí, namáčení, praní, propírání.

3 Název produktu ECODES

4 ECODES VET PET koncentrát 1,3,5 litrů nebo 0,5l Spray Produkty řady ECODES VET PET jsou určeny pro biocidní - dezinfekční zajištění Koncentrace 0,2% chodu zvířat, pro profesní i soukromé využití. ECODES VET PET je slouží k dennímu koncentrovaný prostředek k ředění, nebo ve spreji k přímému využití. úklidu, nebo Dezinfekční prostředek k ředění před použitím určený pro rychlou a účinnou opakujícímu se dezinfekci zařízení, míst a prostorů chovu, ploch, předmětů povrchů, nádob, úklidu - ošetření. textilií, praní, veterinárních nástrojů a přístrojů, těžko přístupných míst, dřeva, kovů a plastů. ECODES VET PET má vysoký účinek při aplikaci ve vzduchu okamžitě likviduje fogováním. Může se aplikovat za přítomnosti zvířat i na těla zvířat. Slouží k 99,9 veškerých likvidaci ložisek nákazy i jako prevence. Zabezpečují se i odřeniny a podobná bakterií, 1% slouží k zranění. Další předností produktů ECODES VET PET je, že účinně odstraňují okamžité likvidaci zápach z odumřelých buněk zápach z výkalů, z potu a hnilobný zápach, tedy 99,9% virů. 3% tlejících zbytků, kůže, tkání, výkalů, potravy, rostlin atd. Jsou vhodné pro roztok likviduje chovy savců, plazů, ptactva, plazů i ryb a to dle tabulky ředění. Produkty 99,9% plísní. 5% ECODES VET PET lze bez vedlejších účinků aplikovat na prostory jejich chovu, roztok je pro pelíšky, klece, voliéry, boudy, králíkárny, stáje, klece, včetně velkochovů okamžitou likvidaci prasat, skotu, chovy drůbeže. Stejně tak i pro vodní prostředí, porážky - jatka a veškerých další chovatelské prostory, vybavení a zařízení. mikroorganizmů včetně shluků a ložisek nákaz. pro dlouhodobé intervaly mezi aplikacemi 1% - 3% dle zátěže a využití. Pro běžný úklid v domácnosti HOME SPRAY Lze využít veškeré možné aplikace jako jsou postřik, rozprach-fogování, vlití, nalití, ředění, utírání, vytírání, umývání, proplach, tlakový proplach v uzavřených okruzích, mytí, tlakové mytí, strojní mytí, namáčení, praní, propírání.

5 Nátev produktu ECODES ECODES HIPO koncentrát 1,3,5 litrů, nebo 0,5l Spray k přímému užití Produkty řady ECODES HIPO jsou určeny pro biocidní - dezinfekční zajištění chodu koní pro profesní i soukromé využití. ECODES HIPO je koncentrovaný prostředek k ředění a ve spreji k přímému využití. Dezinfekční prostředek k ředění před použitím, určený pro rychlou a účinnou dezinfekci zařízení, míst a prostorů chovu, ploch, předmětů povrchů, nádob, textilií, praní, veterinárních nástrojů a přístrojů, těžko přístupných míst, dřeva, kovů, plastů. ECODES HIPO má vysoký účinek při aplikaci ve vzduchu fogováním. Může se aplikovat za přítomnosti koní i na těla koní. Slouží k likvidaci ložisek nákazy i jako prevence. Zabezpečují se i odřeniny a podobná zranění. Další předností produktů ECODES HIPO je, že účinně odstraňuje zápach z odumřelých buněk zápach z výkalů, z potu a hnilobný zápach, tedy tlejících zbytků, kůže, tkání, výkalů, potravy, rostlin atd. Jsou vhodné pro chovy savců, plazů, ptactva, plazů i ryb a to dle předložené tabulky ředění. Produkty ECODES HIPO lze bez vedlejších účinků aplikovat na prostory chovu koní, místa ustájení, celé stáje. Stejně tak i pro vodní prostředí a další chovatelské prostory, vybavení a zařízení. Odkaz na zahnisaná kopyta... Koncentrace 0,2% slouží k dennímu úklidu, nebo opakujícímu se úklidu - ošetření. okamžitě likviduje 99,9 veškerých bakterií, 1% slouží k okamžité likvidaci 99,9% virů. 3% roztok likviduje 99,9% plísní. 5% roztok je pro okamžitou likvidaci veškerých mikroorganizmů včetně shluků a ložisek nákaz. pro dlouhodobé intervaly mezi aplikacemi 1% - 3% dle zátěže a využití. 1% na rostliny. Lze využít veškeré možné aplikace jako jsou postřik, rozprach-fogování, vlití, nalití, ředění, utírání, vytírání, umývání, proplach, tlakový proplach v uzavřených okruzích, mytí, tlakové mytí, strojní mytí, namáčení, praní, propírání.

6 Název produktu ECODES POOL ECODES POOL 1,3,5,10,25l, a ECODES POOL 15 koncentráty k přímému užití 1,3l, ECODES POOL je vysoce účinný biocidní - dezinfekční prostředek, který Dávkujeme na bezpečně zabezpečuje bazénovou vodu, zahradní jezírka, vodotrysky, fontány, kašny a užitkovou vodu likviduje veškeré patogeny viry, plísně, bakterie. Tekutý dezinfekční prostředek k dezinfekci vody, je určený k okamžitému a přímému použití pro rychlou a účinnou dezinfekci vody a hygienickému zabezpečení krytých i venkovních rodinných bazénů, teplých, užitkových i rekreačních vod. Je ideální pro údržbu a dezinfekci vířivých van whirlpool. Díky svým unikátním vlastnostem zajišťuje dlouhotrvající ochranu, zpomaluje růst řas. ECODES POOL je charakteristický bezpečnou a dlouhodobou účinností a silným antibakteriálním, antivirovým, protiplísňovým a algicidní účinek bez negativních vlivů na jakékoli ošetřené materiály. Nebyla prokázána rezistence. metry kubické a to od 6 do 10 ml/ m3 a to jednou za dní. U POOL 15 dvojnásobnou dávku Aplikujeme přímo do vody, nebo do technologií k tomu určených. Při aplikaci tam kde jsou vodní živočiši tyto ušetřete přímému kontaktu s dezinfekcí. Aplikujte bez jejich přítomnosti, nebo hodně nařeďte v jiné nádobě a vlévejte mimo jejich výskyt Název produktu ECODES SHOES

7 ECODES SHOES 0,5l k přímému užití ECODES SHOES velice účinně pomáhá bránit zdraví vašim chodidlům. Jak se bojuje ECODES SHOES s útoky na zdraví ve vaší obuvi? Proč ošetřovat obuv ECODES SHOES? Obuv, především její vnitřek, je silně vystavován opakujícím se nekonečným útokům plísní, bakterií, kvasinek, hub a s tím spojených pachům, jež nám dokážou pěkně znepříjemnit život. Stejně to platí pro chronicky trpící plísněmi na nohou. Zde ECODES SHOES vynikajícím způsobem pomáhá měnit podmínky pro zlepšení léčby těchto chorob chodidel. ECODES SHOES jako dezinfekční prostředek po provedených testech a výzkumech má ověřenou dlouhodobou a 99,9% účinnost. ECODES SHOES byl vyvinut, aby velice účinně bránil zbytečné kontaminaci mikroorganizmy a vzniku nákaz či poškozování pokožky nohou a nehtů, mykózami, plísněmi a dalšími chorobami. Rovněž zásadně likvidují a brání tvorbě nepříjemného zápachu. ECODES SHOES zajišťuje komplexní ošetření obuvi proti nežádoucím mikroorganizům, které v nich parazitují a způsobují nepříjemné choroby. K přímému užití - postřik Aplikujeme postřikem a rozetřením. Četnost aplikací dle zátěže a v obuvi a vlastní potřeby Název produktu ECODES OXI ECODES OXI 1,5kg k přímému užití Je rychle rozpustná sypká směs s vysokou účinnosti pro bezchlorovou oxidaci bazénové vody. Zvyšuje množství aktivního kyslíku v bazénové vodě a zbavuje ji nežádoucích organických i anorganických nečistot. OXI vodu jasně projiskřuje a ta je pak lesklá a čirá. K přímému užití dle tabulky Aplikujeme přímo do vody, nebo do technologií k tomu určených.

8 Název produktu ECODES FLOCK - vločkovač ECODES FLOCK 1l k přímému užití Je kapalný koncentrovaný prostředek s vysokou účinnosti pro bezchlorové vysrážení - vyvločkování nečistot a odstranění zákalu z bazénové vody. Velice silně pomůže vysrážet velmi jemné, v bazénové vodě, rozptýlené nečistoty do větších celků a tyto je pak možné dokonale odfiltrovat a nebo odsát vysavačem z bazénové vody. Prostředek je vysoce účinný polymerový vločkovač, který rovněž pomáhá jasně projiskřovat bazénovou vodu K přímému užití dle tabulky Aplikujeme přímo do vody, nebo do technologií k tomu určených.

IVASANSpray. IVASANPets. novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky

IVASANSpray. IVASANPets. novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky IVASANSpray a IVASANPets novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky Určeno k dezinfekci povrchů, ploch a předmětů Účel použití typ 3: Koncentrovaný kapalný dezinfekční prostředek

Více

DEZINFEKCE s prostředky CORMEN

DEZINFEKCE s prostředky CORMEN DEZINFEKCE s prostředky CORMEN Ing. Jaroslav JELÍNEK ŠKOLENÍ CORMEN 10.01.2014 Dezinfekční prostředky CORMEN je možné rozdělit do 4 hlavních oblastí: 1. Dezinfekce s prostředky CORMEN v oblasti bytové

Více

PÍSEK DO FILTRACÍ. 25kg 205,-

PÍSEK DO FILTRACÍ. 25kg 205,- PÍSEK DO FILTRACÍ 25kg 205,- Písek do filtrací je křemenný sušený písek o zrnitosti 0,6-1,2 mm k použití do bazénových filtrací. Písková filtrace funguje na přírodním principu čištění vody, je vysoce účinná,

Více

ŽUMPY SEPTIKY EnviSep

ŽUMPY SEPTIKY EnviSep ŽUMPY SEPTIKY EnviSep Prostředek určený k rozkladu organických nečistot v žumpách a septicích. V každém gramu přípravku se nachází 5 bilionů bakterií, které dokáží efektivně rozložit veškerý organický

Více

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový LIKVIDACE PLÍSNÍ S OKAMŽITÝM ÚČINKEM LIKVIDACE PLÍSNÍ S DLOUHODOBÝM ÚČINKEM

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový LIKVIDACE PLÍSNÍ S OKAMŽITÝM ÚČINKEM LIKVIDACE PLÍSNÍ S DLOUHODOBÝM ÚČINKEM FungiSPRAY chlorový LIKVIDACE PLÍSNÍ S OKAMŽITÝM ÚČINKEM SPÁRY SPRCHY BĚLÍCÍ OBKLADY DLAŽBA SPÁRY U OKEN SPÁRY U DLAŽBY SPRCHOVÝ KOUT Chlorový přípravek s fungicidním a bělícím účinkem určený k likvidaci

Více

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový. Likvidace plísní s okamžitým účinkem. Likvidace plísní s dlouhodobým účinkem

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový. Likvidace plísní s okamžitým účinkem. Likvidace plísní s dlouhodobým účinkem FungiSPRAY chlorový Likvidace plísní s okamžitým účinkem spáry sprchy bělicí obklady dlažba Spáry u oken Spáry u dlažby sprchový kout Chlorový přípravek s fungicidním a bělicím účinkem určený k likvidaci

Více

1. NÁVOD NA ÚPRAVU BAZÉNOVÉ VODY 3. Před uvedení bazénu do provozu 3 Po napuštění bazénu 3 Úprava vody během sezóny 3 Dopouštění nové vody do bazénu 4

1. NÁVOD NA ÚPRAVU BAZÉNOVÉ VODY 3. Před uvedení bazénu do provozu 3 Po napuštění bazénu 3 Úprava vody během sezóny 3 Dopouštění nové vody do bazénu 4 Obsah 1. NÁVOD NA ÚPRAVU BAZÉNOVÉ VODY 3 Před uvedení bazénu do provozu 3 Po napuštění bazénu 3 Úprava vody během sezóny 3 Dopouštění nové vody do bazénu 4 2. PŘECHOD Z CHLÓRU NA GUAA 5 3. MOŽNÉ PROBLÉMY

Více

VANOQUAT. Mycí a dezinfekční přípravek pro potravinářství. Mikrobiologická dokumentace přípravku

VANOQUAT. Mycí a dezinfekční přípravek pro potravinářství. Mikrobiologická dokumentace přípravku VANOQUAT Mycí a dezinfekční přípravek pro potravinářství Mikrobiologická dokumentace přípravku 1 Obsah strana ÚVOD 3 1 NÁRODNÍ REGISTRACE 4 2 BAKTERIOSTATICKÁ ÚČINNOST 5 3 BAKTERCIDNÍ ÚČINNOST 6-8 4 FUNGISTATICKÁ

Více

1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKŮ 3 2. POUŽITÍ DEZISANU V DOMÁCNOSTI 4

1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKŮ 3 2. POUŽITÍ DEZISANU V DOMÁCNOSTI 4 Obsah 1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKŮ 3 2. POUŽITÍ DEZISANU V DOMÁCNOSTI 4 Koupelna 4 Kuchyň 5 Praní 6 Hobby 6 Cestování 6 Dezinfekce a odstranění pachu z obuvi, předcházení tvorbě kožních plísní 6 Dezinfekce matrací

Více

Protiplísňové. přípravky

Protiplísňové. přípravky Protiplísňové přípravky Likvidace plísní Fungispray Likvidace plísní Fungispray Super Chlorový přípravek s fungicidním a bělícím účinkem určený k likvidaci plísní v interiérech domácností, zejména v koupelnách

Více

INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PŘI ZJIŠŤOVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ BIOFILMŮ VÝROBEK ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ

INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PŘI ZJIŠŤOVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ BIOFILMŮ VÝROBEK ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PŘI ZJIŠŤOVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ BIOFILMŮ VÝROBEK ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PŘI ZJIŠŤOVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ BIOFILMŮ Konečné řešení komplexního problému V potravinářském

Více

Průmyslovéčištění s prostředky CLEAMEN řady 600 a 700

Průmyslovéčištění s prostředky CLEAMEN řady 600 a 700 Průmyslovéčištění s prostředky CLEAMEN řady 600 a 700 Ing. Jaroslav JELÍNEK ŠKOLENÍ CORMEN 10.01.2014 PRŮMYSLOVÉČIŠTĚNÍ A DEZINFEKCE je specifická oblast a vyžaduje si citlivý a odborný přístup. Z hlediska

Více

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ Projekt ROZŠÍŘENÍ VYBRANÝCH PROFESÍ O ENVIRONMENTÁLNÍ PŘESAH Č. CZ.1.07/3.2.04/05.0050 EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ EKOZNAČKY Ekologicky šetrný výrobek šetrnější k životnímu prostředí

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více

Hygiena a sanitace potravinářských výrob. Aneta Hniličková Tereza Matějcová

Hygiena a sanitace potravinářských výrob. Aneta Hniličková Tereza Matějcová Hygiena a sanitace potravinářských výrob Aneta Hniličková Tereza Matějcová Pojmy na úvod Správná výrobní praxe postupy zaměřené na zajišťování celkové jakosti výrobků tzn. způsobilosti k uvedenému či předpokládanému

Více

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Není důležité být vždy nejrychlejší, mnohem důležitější je, aby produkty,

Více

Nové produkty FOR HOME 2015

Nové produkty FOR HOME 2015 Nové produkty FOR HOME 2015 Tekutý prostředek na čištění plastových povrchů NOVINKA Plastic Surface Cleaner 750 ml dokonale odstraňuje veškeré nečistoty: mastnotu, prach i saze nepoškrábe čištěný povrch

Více

Čisticí prostředky pro vysokotlaké čištění.

Čisticí prostředky pro vysokotlaké čištění. Čisticí prostředky pro vysokotlaké čištění. Rychlejší a dokonalejší čištění při menší spotřebě energie, menší zatížení odpadních vod zbytky minerálních olejů: Pro čisticí a ošetřovací prostředky Kärcher

Více

Hygiena rukou a používání rukavic. MUDr. Bohdana Rezková, Ph.D. Ústav ochrany a podpory zdraví LF MU

Hygiena rukou a používání rukavic. MUDr. Bohdana Rezková, Ph.D. Ústav ochrany a podpory zdraví LF MU Hygiena rukou a používání rukavic MUDr. Bohdana Rezková, Ph.D. Ústav ochrany a podpory zdraví LF MU Mikroflóra pokožky rukou Rezidentní (stálá) mikroflóra kůže - mikroorganizmy vyskytující se v hlubších

Více

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk Krátce o Nanoprotech výrobcích: Nanoprotech spreje fungují na bázi nejnovějších nanotechnologií. Vyžadují minimální přípravu povrchu. Lehce pronikají

Více

SANACE FASÁD SANATOP

SANACE FASÁD SANATOP SANACE FASÁD SANATOP ŘEŠÍTE PROBLÉM S ŘASAMI A PLÍSNĚMI NA VAŠEM DOMĚ A V OKOLÍ? DENNĚ SE SETKÁVÁTE S NEVZHLEDNÝM ZELENÝM POVLAKEM NA STŘECHÁCH, DLAŽBÁCH A FASÁDÁCH VE VAŠEM OKOLÍ. Příčin výskytu je hned

Více

Společné doplňky. PH plus je přípravek na zvýšení ph bazénové vody ve formě prášku. Dávkování: 10 g/m 3 vody zvýší hodnotu ph o 0,1

Společné doplňky. PH plus je přípravek na zvýšení ph bazénové vody ve formě prášku. Dávkování: 10 g/m 3 vody zvýší hodnotu ph o 0,1 Společné doplňky PH plus je přípravek na zvýšení ph bazénové vody ve formě prášku. Dávkování: 10 g/m 3 vody zvýší hodnotu ph o 0,1 PH minus je přípravek na snížení ph bazénové vody ve formě dobře rozpustných

Více

Oblast použití. Název produktu. produktu. sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou. www.alfaclassic.cz

Oblast použití. Název produktu. produktu. sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou. www.alfaclassic.cz HYGIENICKÝ PLÁN Kód produktu Název produktu Oblast použití sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou 255971 RAJ EXTRA,, čisticí a mycí prostředek, zelený, ekologický výrobek 255972 RAJ EXTRA,, čisticí

Více

BEZSTAROSTNÝ POŽITEK Z VODY? S TRUMA AQUASTAR SNADNO A BEZPEČNĚ. Čištění vody a vodních systémů Truma AquaStar. Více pohodlí na cestách

BEZSTAROSTNÝ POŽITEK Z VODY? S TRUMA AQUASTAR SNADNO A BEZPEČNĚ. Čištění vody a vodních systémů Truma AquaStar. Více pohodlí na cestách BEZSTAROSTNÝ POŽITEK Z VODY? S TRUMA AQUASTAR SNADNO A BEZPEČNĚ. Quality approved by Hygiene Institute Čištění vody a vodních systémů Truma AquaStar Více pohodlí na cestách Nic není pro život důležitější

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY CHEMIE Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 Výrobce a dodavatel čisticích a mycích prostředků Nový

Více

MITHON SP TEKUTÝ ALGICIDNÍ PŘÍPRAVEK

MITHON SP TEKUTÝ ALGICIDNÍ PŘÍPRAVEK MITHON SP TEKUTÝ ALGICIDNÍ PŘÍPRAVEK Mithon SP je tekutý, nepěnivý chemický přípravek sloužící k preventivnímu ošetření proti růstu řas a k jejich likvidaci. Tento přípravek je vhodný pro ošetření vody

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více

KOMPLETNÍ DESINFEKČNÍ PROGRAM

KOMPLETNÍ DESINFEKČNÍ PROGRAM KOMPLETNÍ DESINFEKČNÍ PROGRAM NÁZEV KÓD OBSAH POPIS CENA vč. DPH 1625569FG 150 ml lahvička 190 Kč 1625773_L3 1 L láhev 899 Kč 1625778_L3 2,5 L kanystr 2 055 Kč 1625783_L3 5 L kanystr 3 548 Kč + MICRO 10+

Více

Chemikálie pro úpravu bazénové vody, privátní a veřejná správa. GHC Invest, s.r.o. Korunovační 6 170 00 Praha 7

Chemikálie pro úpravu bazénové vody, privátní a veřejná správa. GHC Invest, s.r.o. Korunovační 6 170 00 Praha 7 Chemikálie pro úpravu bazénové vody, privátní a veřejná správa GHC Invest, s.r.o. Korunovační 6 170 00 Praha 7 I tak může vypadat voda v bazénu bez použití správných chemických přípravků. Stejný bazén

Více

GUAA TAK TROCHU JINÁ DEZINFEKCE

GUAA TAK TROCHU JINÁ DEZINFEKCE GUAA TAK TROCHU JINÁ DEZINFEKCE Mgr. Petra Režňáková 15.1.2014 KDO JSME? Český výrobce širokospektrálních dezinfekčních prostředků, které eliminují bakterie, viry, plísně a řasy. Naším posláním je přispět

Více

ČPHP - 005-2016. Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1

ČPHP - 005-2016. Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1 ČPHP - 005-2016 Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1 Požadavek Zadavatele: Sloupec označený textem: [DOPLNÍ UCHAZEČ] Uchazeč doplní do jednotlivých prázdných žlutě

Více

35-40 koupelna KOUPELNA

35-40 koupelna KOUPELNA 35-40 KOUPELNA 37 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla HG1470527 HG pěnový čistič vodního kamene HG2180527 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla je ideální každodenní čistič pro umyvadla, plastové sprchové

Více

KONCENTROVANÉ ČISTIČE

KONCENTROVANÉ ČISTIČE KONCENTROVANÉ ČISTIČE OBLAST UMÝVÁRENSKÁ OBLAST GENERÁLNÍ OBLAST SANITÁRNÍ OBLAST KUCHYŇSKÁ OBLAST SPECIÁLNÍ ODBORNÝ PORADENSKÝ SERVIS VZORKY K ODZKOUŠENÍ ZDARMA VYSOKÁ KVALITA ZA PŘIJATELNOU CENU OD TRADIČNÍHO

Více

CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY

CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY Prostředek je určen k mytí oken, skleněných ploch, výplní dveří, vitrín, stolních desek a všech typů zrcadel sprejovou metodou. Lze používat jako koncentrát na silné znečištění,

Více

KONCENTROVANÉ ČISTIČE

KONCENTROVANÉ ČISTIČE KONCENTROVANÉ ČISTIČE OBLAST UMÝVÁRENSKÁ OBLAST GENERÁLNÍ OBLAST SANITÁRNÍ OBLAST KUCHYŇSKÁ OBLAST SPECIÁLNÍ ODBORNÝ PORADENSKÝ SERVIS VZORKY K ODZKOUŠENÍ ZDARMA VYSOKÁ KVALITA ZA PŘIJATELNOU CENU OD TRADIČNÍHO

Více

Řešení hygieny v zemědělství

Řešení hygieny v zemědělství Hygiene Solutions Expert Řešení hygieny v zemědělství QUALITY MILK P R O G R A M by HYPRED Před dojením Po dojení Dojící zařízení Ustájení Před dojením Nabídka produktů vhodných pro optimální přípravu

Více

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia. Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.cz, www.boltonczechia.cz Profesionální řada WC NET Aktivátor

Více

Bariérová ošetřovatelská péče.

Bariérová ošetřovatelská péče. Bariérová ošetřovatelská péče https://www.youtube.com/watch?v=yw9gnbgqa1e Bariérová ošetřovatelská péče systém pracovních a organizačních opatření, které mají zabránit vzniku a šíření nozokomiálních nákaz.

Více

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml Profesionální řada WC NET Aktivátor septiků 16 ks Zajišťuje správné fungování septiku za pomoci mikroorganizmů, které se podílejí na rozkladných procesech. Zároveň odstraňuje zápach a snižuje počet vyvážek.

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

SPORTAREÁL - BAZÉN SO OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa

SPORTAREÁL - BAZÉN SO OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa SPORTAREÁL - BAZÉN SO - 01 - OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ 2690 470 01 Česká Lípa SPORTAREÁL - BAZÉN - SO - 01 - OBJEKT E1 1.NP Název místnosti A m2/ m2 obklad B m2/ m2 obklad C m2/ m2 obklad D m2/ m2 obklad E m2

Více

Holičství, kadeřnictví, pedikúry a manikúry

Holičství, kadeřnictví, pedikúry a manikúry 5.6.17.6. Holičství, kadeřnictví, pedikúry a manikúry http://www.guard7.cz/lexikon/lexikon-bozp/sektory-bozp/holicstvikadernictvi-pedikury-a-manikury Pracovní činnosti při provozování kadeřnictví, pedikúry,

Více

KONCENTROVANÉ ČISTIČE

KONCENTROVANÉ ČISTIČE SA N GENERÁLNÍ KU C HY ŇS KÁ UM ITÁ ÝV ÁR RN Í EN SK Á KONCENTROVANÉ ČIIČE SPECIÁLNÍ ODBORNÝ PORADENSKÝ SERVIS KČ NÍ VZORKY K ODZKOUŠENÍ ZDARMA DE OD TRADIČNÍHO ČESKÉHO VÝRCE ZIN FE VYSOKÁ KVALITA ZA PŘIJATELNOU

Více

Dlouhodobá Povrchová Dezinfekce

Dlouhodobá Povrchová Dezinfekce až STOP 10 dní Bakterie Plísne Viry Dlouhodobá Povrchová Dezinfekce BACOBAN VIDEO Co je Bacoban? Povrchová dezinfekce s dlouhotrvajícím účinkem trvajícím až 10 dní. Lidé vyvíjejí desinfekce již po desítky

Více

ZÁKLADNÍ HYGIENICKÉ PŘEDPISY

ZÁKLADNÍ HYGIENICKÉ PŘEDPISY ZÁKLADNÍ HYGIENICKÉ PŘEDPISY Nařízení EU č. 852/2004 o hygieně potravin Vyhláška č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky

Více

Dokonalá ochrana dřeva

Dokonalá ochrana dřeva Dokonalá ochrana dřeva Biotické poškození dřeva způsobuje dřevokazný hmyz, dřevozbarvující a dřevokazné houby a plísně. Dřevo napadené těmito škůdci ztrácí svou pevnost, statické i izolační vlastnosti

Více

ARGON GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG

ARGON GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG STROJNÍ MYTÍ NÁDOBÍ UNIVERZÁL univerzální mycí prostředek Tekutý univerzální mycí prostředek pro profesionální myčky nádobí, vhodný pro mytí všech druhů nádobí

Více

NANO ČISTIČKA VZDUCHU

NANO ČISTIČKA VZDUCHU FN VIRY, BAKTERIE, ALERGENY, ZÁPACH, CIGARETOVÝ KOUŘ, SBS, SMOG NANO ČISTIČKA VZDUCHU 1 NEVIDITELÁ ČISTIČKA VZDUCHU NANOČISTIČKA NENÍ PRAKTICKY VIDĚT A PŘITOM VELMI ÚČINNĚ ČISTÍ VZDUCH 2 NANOČISTIČKA NA

Více

RASANT 50 cm RTX5S, spadávací plochý, bavlna. RASANT BASIC 40 cm RBL4S, spadávací plochý, bavlna

RASANT 50 cm RTX5S, spadávací plochý, bavlna. RASANT BASIC 40 cm RBL4S, spadávací plochý, bavlna Název zboží Foto Použití Obj. číslo Výprodejová cena Standardní ceníková cena Eco mop RASANT 50 cm RTX5S, spadávací plochý, bavlna 115287 193,-/ks 257,-/ks Eco mop RASANT BASIC 40 cm RBL4S, spadávací plochý,

Více

Dezinfekce a čištění uzavřených systémů a vnitřních povrchů zařízení ALKALICKÉ PŘÍPRAVKY

Dezinfekce a čištění uzavřených systémů a vnitřních povrchů zařízení ALKALICKÉ PŘÍPRAVKY Dezinfekce a čištění uzavřených systémů a vnitřních povrchů zařízení ALKALICKÉ PŘÍPRAVKY BASTUMAN A je kapalný alkalický nízkopěnící čistící prostředek s desinfekční přísadou na bázi aktivního chloru.

Více

Čisticí prostředky ve škole ZŠ Jílové u Prahy

Čisticí prostředky ve škole ZŠ Jílové u Prahy Čisticí prostředky ve škole ZŠ Jílové u Prahy A) Nebezpečné přípravky pro ŽP NEJHORŠÍ PŘÍPRAVKY SAVO originál 5l Dezinfekční detergent DD 445 Domestos 24 H plus CIF Cream Lemon dezinfekce vody a povrchů

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic.

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic. Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

Zdravotnictví Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou

Zdravotnictví Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou 41 Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Zajištění péče o pacienty, návštěvníky i personál znamená, že musíte zavést vysoké hygienické standardy. To,

Více

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511 To nejlepší pro ÚKLIDOVÉ SPOLEČNOSTI - univerzální čistič podlah - pro všechny vodostálé plochy a podlahové krytiny, např. PVC, linoleum, dlaždice MILIT CFU na podlahy 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo

hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo www.tork.cz * Hygienické řešení, které déle vydrží. hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo pěnové mýdlo Tork je tou správnou volbou pro Vás Nové pěnové mýdlo Tork představuje hygienické řešení, které

Více

PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE

PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE PROGRAM PÉČE O POKOŽKU Výrobky Americol pro péči o pokožku:

Více

MASTITIDY KLINICKÉ SUBKLINICKÉ 20-40%

MASTITIDY KLINICKÉ SUBKLINICKÉ 20-40% KLINICKÉ MASTITIDY 5% 20-40% SUBKLINICKÉ MASTITIDY Ztráty způsobené mastitidou Přímé: Cena léčiv: 500Kč ATB + podpůrná léčba??? Vyřazené mléko: 30 lt 6dní 8Kč = 1.440Kč Celkem cca 2.000Kč (35%) Nepřímé:

Více

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) Místo dodání (ulice, budova, místnost...) PS Koldinský tel.602298097. samostatná faktura

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) Místo dodání (ulice, budova, místnost...) PS Koldinský tel.602298097. samostatná faktura ČPHP - 009-2015 Vyplní uchazeč (po vyplnění se buňka podbarví žlutou barvou) Priloha_1_KS_technicka_specifikace_CPHP-009-2015 [DOPLNÍ UCHAZEČ] Položka Název Množství Měrná jednotka [MJ] Popis Fakturace

Více

DEZINFEKCE VE ZDRAVOTNICKÝCH ZAŘÍZENÍCH. Kolářová M., Odd. epidemiologie infekčních nemocí ÚPL. 11/20/2013 KOLMA, Oš+PA 1

DEZINFEKCE VE ZDRAVOTNICKÝCH ZAŘÍZENÍCH. Kolářová M., Odd. epidemiologie infekčních nemocí ÚPL. 11/20/2013 KOLMA, Oš+PA 1 DEZINFEKCE VE ZDRAVOTNICKÝCH ZAŘÍZENÍCH Kolářová M., Odd. epidemiologie infekčních nemocí ÚPL 11/20/2013 KOLMA, Oš+PA 1 DEZINFEKCE - je soubor opatření ke zneškodňování mikroorganizmů pomocí fyzikálních,

Více

1) Příprava bazénu na jaře. 2) Ph Regulace. 3) Dezinfekce

1) Příprava bazénu na jaře. 2) Ph Regulace. 3) Dezinfekce 1) Příprava bazénu na jaře Hlavní zásady: Odstranění listí a velkých nečistot pomocí síťky. Odstranění vápenatých usazenin na stěnách a okrajích bazénu pomocí základního čističe. Odstranění mastnot a organických

Více

průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický

průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický Komplexní profesionální řešení pro dané segmenty. průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický www.tork.cz správná volba má význam Potravinářský, farmaceutický a kosmetický průmysl ze

Více

PROVOZNÍ ŘÁD INFRASAUNY

PROVOZNÍ ŘÁD INFRASAUNY Mateřská škola Příbor, Pionýrů 1519, okres Nový Jičín, příspěvková organizace ČJ: 2013/63 tel. 556 725 067, e-mail: mspionyru@tiscali.cz, www.mspriborpionyru.unas.cz PROVOZNÍ ŘÁD INFRASAUNY Provozní doba

Více

Masérská a lázeňská péče

Masérská a lázeňská péče Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_184 AUTOR: Mgr. Andrea Továrková ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s podmínkami provozování masérských služeb, základní legislativou. KLÍČOVÁ SLOVA: Podmínky

Více

HYGIENA AKTIVNÍ HYGIENA

HYGIENA AKTIVNÍ HYGIENA HYGIENA AKTIVNÍ HYGIENA CO JE HYGIENA? Hygiena je nauka o prevenci infekčních chorob, čištění, dezinfekci a sterilizaci nástrojů. Slovo hygiena pochází z řečtiny a znamená "zdravý a zdravé." Je odvozeno

Více

Errata: Respektujte varovné věty a symboly uvedené v označení Přípravek je ke dni 25.9.2014 povolen pouze pro profesionální uživatele

Errata: Respektujte varovné věty a symboly uvedené v označení Přípravek je ke dni 25.9.2014 povolen pouze pro profesionální uživatele Errata: Respektujte varovné věty a symboly uvedené v označení Přípravek je ke dni 25.9.2014 povolen pouze pro profesionální uživatele Dokonalá ochrana proti botrytidě a sekundárním chorobám Popis přípravku

Více

Dezinfekce v ambulanci a ošetřovatelské praxi

Dezinfekce v ambulanci a ošetřovatelské praxi Dezinfekce v ambulanci a ošetřovatelské praxi Na základě rozsáhlých testů účinnosti a vědecky podloženého výzkumu a vývoje zajišťuje Systém Hygieny HARTMANN nejvyšší kvalitu. Výzkumem k prevenci infekcí.

Více

Venkovní sortiment. Easy and effective. Naturally

Venkovní sortiment. Easy and effective. Naturally Venkovní sortiment Easy and effective. Naturally Přirozená volba Dřevo není potřeba uměle chránit. Dřevo je schopné se chránit samo a tuto jeho schopnost je vhodné cíleně podporovat. Z tohoto přesvědčení

Více

Škola jako centrum celoživotního učení další vzdělávání maloobchodních prodejců CZ.1.07/3.2.05/

Škola jako centrum celoživotního učení další vzdělávání maloobchodních prodejců CZ.1.07/3.2.05/ Škola jako centrum celoživotního učení další vzdělávání maloobchodních prodejců CZ.1.07/3.2.05/02.0024 Slide 1 MODUL 1 Hygienické požadavky na prodejny Číslo 4 ČIŠTĚNÍ Slide 2 atd Čištění je proces, kterým

Více

AJATIN PROFARMA tinktura s mechanickým rozprašovačem kožní roztok

AJATIN PROFARMA tinktura s mechanickým rozprašovačem kožní roztok www.lekarna-madona.cz zpět na stránku produktu zpět na obdobná léčiva SOUHRN ÚDAJŮ O PŘÍPRAVKU 1.NÁZEV PŘÍPRAVKU: AJATIN PROFARMA tinktura s mechanickým rozprašovačem kožní roztok 2.KVALITATIVNÍ A KVANTITATIVNÍ

Více

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch KATALOG VÝROBKŮ LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PODLAHOVÉ MATERIÁLY PRO PROFESIONÁLY Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch WASSERBASIERTER FUSSBODENLACK Schnelle Trocknung: 20-40 Minuten Z-157.10-131

Více

Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. VY_32_inovace_ZZ29 1 KB. Podlahy a zařízení na údržbu a sanitaci provozovny 2.

Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. VY_32_inovace_ZZ29 1 KB. Podlahy a zařízení na údržbu a sanitaci provozovny 2. Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56 Název projektu Číslo projektu Digitalizace výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ZZ29 Číslo materiálu 29 Autor Bc. Miroslav

Více

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír Kuchyně a potravinářství: Puron DA 10,00 kg Puron DA 40,00 kg - prostředek s obsahem aktivního chloru určený pro mytí a dezinfekci v potravinářském průmyslu a zemědělství, má zvýšený účinek na organické

Více

KONCENTROVANÉ ČISTIČE

KONCENTROVANÉ ČISTIČE SA N GENERÁLNÍ KU C HY ŇS KÁ UM ITÁ ÝV ÁR RN Í EN SK Á KONCENTROVANÉ ČIIČE SPECIÁLNÍ ODBORNÝ PORADENSKÝ SERVIS DE ZIN FE OD TRADIČNÍHO ČESKÉHO VÝRCE VYSOKÁ KVALITA ZA PŘIJATELNOU CENU KČ N Í VZORKY K ODZKOUŠENÍ

Více

Katalog produktů. jaro 2015. Více než jistota.

Katalog produktů. jaro 2015. Více než jistota. Katalog produktů jaro 2015 Více než jistota. Rozmístění velkoobchodů sdružených v AB velkoobchodu s.r.o. OBSAH Claro...4 Cleanex Group...5 de Miclén Trading...6 Druchema....7 Důbrava...8 Drutep....9 GlaxoSmithKline...

Více

Mikrobiologický stav restauračních výčepů

Mikrobiologický stav restauračních výčepů Mikrobiologický stav restauračních výčepů Dagmar Matoulková www.beerresearch.cz, matoulkova@beerresearch.cz Obsah prezentace 2 1) Úvod do mikrobiologie 2) Mikroorganizmy ve výčepním zařízení 3) Správný

Více

SPRÁVNÁ VÝROBNÍ A HYGIENICKÁ PRAXE V ZEMĚDĚLSKÉ PRVOVÝROBĚ A ČINNOSTECH SOUVISEJÍCÍCH MVDR. JOSEF VELECKÝ KVS PRO JMK

SPRÁVNÁ VÝROBNÍ A HYGIENICKÁ PRAXE V ZEMĚDĚLSKÉ PRVOVÝROBĚ A ČINNOSTECH SOUVISEJÍCÍCH MVDR. JOSEF VELECKÝ KVS PRO JMK SPRÁVNÁ VÝROBNÍ A HYGIENICKÁ PRAXE V ZEMĚDĚLSKÉ PRVOVÝROBĚ A ČINNOSTECH SOUVISEJÍCÍCH MVDR. JOSEF VELECKÝ KVS PRO JMK ZÁSADY HYGIENY V PRVOVÝROBĚ POTRAVIN PRVOVÝROBA NAŘÍZENÍ 178/2002 CHOV ZVÍŘAT PĚSTOVÁNÍ

Více

6. HYGIENICKÉ ZABEZPEČENÍ RUKOU VE ZDRAVOTNÍ PÉČI

6. HYGIENICKÉ ZABEZPEČENÍ RUKOU VE ZDRAVOTNÍ PÉČI M E T O D I C K Á O P A T Ř E N Í 6. HYGIENICKÉ ZABEZPEČENÍ RUKOU VE ZDRAVOTNÍ PÉČI ZN.: 19763/2005 REF.: MUDr. Sylvie Kvášová, tel.: 22497 linka 2440 K zajištění jednotného postupu stanoví tento metodický

Více

INFORMACE O SPOLEČNOSTI

INFORMACE O SPOLEČNOSTI Produktová řada INFORMACE O SPOLEČNOSTI MYCÍ A ČISTICÍ PROSTŘEDKY PRO STRAVOVACÍ PROVOZY Společnost PROFOLIO s.r.o. je ryze česká, dynamicky se rozvíjející společnost zaměřená na výrobu nejen profesionálních,

Více

Kdyby byly bakterie vidět. Petr Havlíček Brand Manager BODE Disinfectants Hartmann-Rico a.s.

Kdyby byly bakterie vidět. Petr Havlíček Brand Manager BODE Disinfectants Hartmann-Rico a.s. Kdyby byly bakterie vidět Petr Havlíček Brand Manager BODE Disinfectants Hartmann-Rico a.s. Prosím, seznamte se Staphyloccocus aureus Infekce v místě chirurgického výkonu Prosím, seznamte se Escherichia

Více

SauerstoffAktiv / OxyActive - aktivní kyslík. Název Dávkování Max. obsah Číslo výrobku Cena Kč / ks

SauerstoffAktiv / OxyActive - aktivní kyslík. Název Dávkování Max. obsah Číslo výrobku Cena Kč / ks Ošetření a péče o vodu TeichFit - základní prostředek na úpravu rybniční vody - připraví optimální životní podmínky pro všechny obyvatele jezírka - nastavuje a stabilizuje hodnotu ph na cca 8,3 - zvyšuje

Více

Přípravky pro průmyslové myčky nádobí

Přípravky pro průmyslové myčky nádobí Přípravky pro průmyslové myčky nádobí Práškové mycí přípravky etolit 2000 2005531 10 kg kyblík 44 141 Kč 1 413 Kč mírně alkalický přípravek na mytí nádobí a skla bez obsahu chlóru etolit 3000 2000049 10

Více

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo čistota s úsměvem www.everstar.cz since 99 čistota s úsměvem český výrobce s tradicí snadno pohodlně účinně STAR dům, byt, zahrada, auto

Více

Odborná údržba bazénu. Správné příslušenství pro údržbu čisté vody

Odborná údržba bazénu. Správné příslušenství pro údržbu čisté vody Odborná údržba bazénu Správné příslušenství pro údržbu čisté vody Přehled Údržba vody v 5 krocích Strana Údržba vody v 5 krocích 3 5 Údržba vody dle individuálních požadavků 6 7 Dokonalá jarní údržba 8

Více

TECHNICKÝ LIST FN AQUA

TECHNICKÝ LIST FN AQUA TECHNICKÝ LIST FN AQUA Přípravek pro bez chlórovou údržbu vody šetrný k lidské pokožce, vhodný pro alergiky. Speciálně vyvinut pro prevenci množení zelených řas, bakterií a plísní. Aktivně likviduje toxiny,

Více

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Jak se nové provedení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo liší od toho původního? Nové složení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo obsahuje

Více

TYP. TESTERY na rybniční vodu. Cena / ks / m / m2. skladové číslo. číslo výrobku

TYP. TESTERY na rybniční vodu. Cena / ks / m / m2. skladové číslo. číslo výrobku TYP skladové číslo Cena / ks / m / m2 číslo výrobku TESTERY na rybniční vodu Pondlab 200 - Wassertest (kufřík); Test: hodnota ph, amonium/amoniak / nitrid/nitrát Z324046 1 033,00 Kč NT 280 Náhradní náplň

Více

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2014

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2014 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2014 B2C ceník č. 2/2014 platnost 1. 4. 30. 6. 2014 aktualizace 1. 4. 2014 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá

Více

Dezinfekční plán. Příloha č. 1 Provozního řádu Útulku pro psy v Ostravě Třebovicích Dezinfekční plán

Dezinfekční plán. Příloha č. 1 Provozního řádu Útulku pro psy v Ostravě Třebovicích Dezinfekční plán Příloha č. 1 Provozního řádu Útulku pro psy v Ostravě Třebovicích Dezinfekční plán Jednotlivé druhy dezinfekčních prostředků budou voleny dle vhodnosti pro jednotlivá pracoviště Vyšetřovací a zákrokové

Více

ALPIN UNIVERSAL 1kg 12ks do krabice, paleta 72 krabic

ALPIN UNIVERSAL 1kg 12ks do krabice, paleta 72 krabic ALPIN universal Universalní prací prostředek -Působením aktivního kyslíku a enzymů odstraní i velmi odolnou špínu. Vaše prádlo bude vždy zářivě čisté. Dosahuje vysoké účinnosti již při nízkých teplotách

Více

Sanitace. III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Sanitace. III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Autor Ročník 1. Obor CZ.1.07/1.5.00/34.0514 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Předběžná a tepelná úprava potravin

Více

3. Podrobný popis programu

3. Podrobný popis programu 3. Podrobný popis programu 3.1. Přípravky UNIVERZÁLNÍ PRACÍ PROSTŘEDKY 3.1 pozn.: produkty bez obsahu fosfátů Oblast použití: pro bílé a stálobarevné textilie z bavlny, směsových tkanin a syntetických

Více

Hodnoticí standard. Dezinfektor ve službách (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69)

Hodnoticí standard. Dezinfektor ve službách (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69) Dezinfektor ve službách (kód: 69-029-H) Autorizující orgán: Ministerstvo zemědělství Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69) Týká se povolání: Dezinfektor ve službách Kvalifikační úroveň NSK

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX DENNERLE Algenschutz Phosphat EX Fosfát je nejvýživnější složka pro řasy. Pokud voda obsahuje voda velké množství fosfátu, množí se řasy. Tento prostředek váže fosfát v jezírku a tím se zamezuje růstu

Více

Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků

Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků HYGMONT HYGIENICKÉ A ČISTÍCÍ SYSTÉMY Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků Autorizovaný prodejce a servis Sokolovská 296 686 01 UHERSKÉ HRADIŠTĚ Tel./fax.:

Více