Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24.03. 2004"

Transkript

1 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p. L.Dyková, p.h.ková ová, p.r.sýkora, p.a.krejnický, p. B.Wolf, p.k.dyk, p.m.topinková, p.f.fará, p.m.varga, p.k.schwarz Omluveni : p.d.dlugošová Neomluven : p.v.fará Starosta konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Ov3 ovatelé minulého zápisu p.dyková a p.ková ová potvrdili zápis bez závad. Ov3 ovateli dnešního zápisu byli navrženi p. A.Krejnický a p.m.varga. OZ souhlasí. Navrhovatelem usnesení byl zvolen p. K.Koch. Program jednání : 1. Kontrola usnesení 2. Rozpo'et obce Sadov na rok SKS - vyrovnání dluhu 4. Prodej pozemk* 5. Informace starosty 6. Diskuse 7. Usnesení a záv2r 1. Kontrola usnesení z Komise výstavby - p. Schwarz informoval o postupu ve v3ci " VO Bor - II.etapa". Informace doplnil starosta obce. - Komise životního prost edí - mytí aut v Podlesí a vysoká prašnost z plavírny. V této v3ci infomoval starosta - auta se v Podlesí p estala mýt až do odvolání, prašnost z plavírny byla projednávána s p. N3me9kem a p. Volfem ( editel závodu), prach není z expedice. Prach je z písku a ze sušíren, což zatím nelze odstranit, závod za to platí pokuty. - Vodovod Bor - informaci o p evodu vodovodu podal starosta - v pond3lí prob3hlo jednání na PF =R za p ítomnosti VaKu K.Vary. Došlo k p edb3žné dohod3 a od by m3la být p epojena voda na nový p ivad39. Do té doby bude VaK K.Vary provád3t místní šet e- ní o p ípojkách do jedn. domc, osazovat vodom3ry, apod. Ostatní zájemci, kte í nejsou p i- pojeni, budou muset požádat o souhlas VaK K.Vary a nechat si zpracovat projektovou dokumentaci. 2. Rozpo'et obce Sadov na rok Návrh rozpo9tu byl zve ejn3n na ú edních deskách od do P edložený návrh rozpo9tu byl schválen v odv3tvovém t íd3ní. Celkové p íjmy ve výši tis. K9 a celkové výdaje ve výši tis. K9. - Zrušení rozpo9tového provizoria na rok Starosta seznámil zastupitele s posílením provozního p ísp3vku pro PO ZŠ Sadov ve výši ,- K9 na pokrytí nákladc spojenou s vým3nou oken na budov3 školy Sadov. O tuto 9ástku není celoro9ní p ísp3vek navýšen, jedná se pouze o 9tvrtletní p erozd3lení. 3. SKS Bor - vyrovnání dluhu.

2 Pan Polášek - jednatel SKS Bor vstoupil do jednání s OÚ Sadov ohledn3 dluhu, který má tato firma vc9i obci. Na OÚ bylo jednáno s p. Poláškem a p.léblem. SKS Bor dluží obci : - prodej pozemku ,- K9 - nájem neb. prostor ,- K9 - soudní výlohy ,- K9 Celkový dluh 9iní ,- K9 + penále ve výši ,-K9. Pan Polášek a p.lébl byli pozváni na dnešní zasedání OZ, aby se k tomuto problému vyjád- ili. Jmenovaní se nedostavili a ani neomluvili. Starosta navrhuje, aby se tímto problémem za- býval kontrolní a finan9ní výbor. Do diskuse se zapojil p.f.fará, p. B.Wolf - poukázal na existující rozhodnutí soudu. Dále se zapojila p.m.topinková - seznámila p ítomné s rozhod- nutím soudu. Místostarostka požádala OZ o hlasování - pov3 ení finan9ního a kontrolního výboru zabývat se dluhem fi SKS Bor. 4. Prodej pozemk*. a) Prodej p.p /2 v k.ú. Lesov pro manž. Šlehoferovi - dohadovací komise ve složení p.h. Ková ová, p.l. Dyková a p.b. Wolf navrhují cenu 80,- K9/m2. Do diskuse se zapojil p.f.fará a p.a.krejnický. PRO 7 PROTI 0 ZDRŽELO SE 4 b) Prodej p.p a 344 v k.ú. Lesov - žadatel p. Falc - uvedený pozemek by užíval jako p ístupovou cestu. Místostarostka p. Dyková požádala 9leny OZ o vyjád ení. Do diskuse se zapojil p. Schwarz, p. M. Varga, p.a. Krejnický - na pozemek by v p ípad3 prodeje bylo stanoveno v3cné b emeno. Paní Dyková požádala OZ o hlasování - zve ejn3ní zám3ru prodeje p.p a p.p v k.ú. Lesov. PRO 10 PROTI 1 ZDRŽELO SE 0 c) Na zve ejn3ný zám3r prodeje p.p.9. 36/1 o vým3 e 192 m2 a p.p o vým3 e 43 m2 v k.ú. Podlesí zareagoval jediný žadatel - manž. Duchkovi, bytem Podlesí. Paní Dyková požádala komisi výstavby o návrh ceny - p. Schwarz navrhuje 50,- K9/m2. OZ hlasovalo o navržené cen3. PRO 10 PROTI 0 ZDRŽELO SE 1 d) Na zve ejn3ný zám3r prodeje p.p.9. 1/1 v k.ú. StráP o vým3 e 344 m2 zareagovala paní Dana Hrubá, bytem StráP. Paní Dyková požádala 9leny OZ o návrh ceny. Byla navržena cena 50,- K9/m2. OZ hlasovalo o navržené cen3. PRO 10 PROTI 0 ZDRŽELO SE 1 e) Na zve ejn3ný zám3r prodeje p.p /10 v k.ú. StráP o vým3 e 921 m2 zareagoval jediný žadatel p. Roman Stehno, bytem Bor 15. Starosta navrhuje cenu 50,- K9/m2. OZ hlasovalo o navržené cen3. PRO 10 PROTI 0 ZDRŽELO SE 1 f) Na zve ejn3ný zám3r prodeje 9ásti p.p.9. 6 v k.ú. Podlesí o vým3 e cca 400 m2 zareagoval jediný zájemce manž. Šelepovi, bytem Podlesí. Byla navržena cena 50,- K9/m2. Paní Dyková požádala OZ o hlasování. PRO 11 PROTI 0 ZDRŽELO SE 0 g) Prodej p.p a p.p /2 v k.ú. Lesov. Na uvedené pozemky byl vypracován znalecký posudek, jehož výše 9iní ,- K9. Paní Dyková navrhuje cenu 100,- K9, pan Schwarz navrhuje držet se znaleckého posudku. Paní Dyková upozorpuje na to, že minimální cena stanovená OZ je ve výši 50,- K9/m2. Do diskuse se zapojil p. F.Fará, p.k.koch, p.krejnický. Pan K.Dyk ml. vyzval p. A.Rajzaktera, aby se k navrhovaným cenám vyjád il. Pan Rajzakter sd3lil OZ, že pozemek koupí pouze za cenu max. 10,- K9/m2. Za navrhované ceny svoji žádost o okoupení pozemkc zrušil.

3 h) Manželé HuPkovi, bytem Sadov žádají o prodej 9ásti p.p.9.276/1 v k.ú. Sadov o vým3 e cca 180 m2. Místostarostka požádala OZ o hlasování o zve ejn3ní zám3ru prodeje 9ásti p.p /1 v k.ú. Sadov. ch) Manželé Machovi, bytem Lesov žádají o prodej 9ásti p.p /1 v k.ú. Lesov o vým3 e cca 50m2. Paní Dyková požádala OZ o hlasování o zve ejn3ní zám3ru prodeje 9ásti p.p /1 v k.ú. Lesov. PRO 9 PROTI 0 ZDRŽELO SE 2 i) TJ Sokol Sadov žádá o prodej 9ásti p.p /2 v k.ú. Lesov. Vzhledem k tomu, že nedojde k prodeji p. Rajzakterovi, svoji žádost stahují. - Paní Dyková vyzvala zájemce, kte í mají odsouhlasené prodeje pozemkc, aby urychlen3 p edkládali smlouvy a schválené prodeje dokon9ili. - Pan B.Wolf upozornil na to, že dosud není dokon9en prodej pozemku panu E.Dostálovi. Ihned odpov3d3l starosta - ve smlouv3 se musí do ešit v3cné b emeno - p ístup ke studni. 5. Informace starosty : - Paní Dyková seznámila 9leny OZ s návrhem OZV 9. 3/2004 " O zadání zm3ny ÚP SÚ Sadov". Návrh této vyhlášky je p ílohou zápisu OZ. Pan Krejnický seznámil p ítomné s tím, pro9 je nutné vydání této OZV. Paní Dyková požádala OZ o hlasování o OZV 9.3/ Návrh na zm3nu "Jednacího ádu OZ Sadov ". Paní Dyková navrhuje zm3nu v 9l. 4 odst. 2. Návrh na zm3nu je p ílohou zápisu OZ. Do diskuse se zapojil p.fará. Tento návrh bude projednán na dalším zasedání OZ. PRO 8 PROTI 0 ZDRŽELO SE 3 - Návrh na rozd3lení hospodá ského výsledku PO ZŠ Sadov za rok ,48 K9. (do fondu odm3n ,- K9 do rezervního fondu ,48 K9) PRO 10 PROTI 0 ZDRŽELO SE 1 - Pan Schwarz podal informaci o jednání komise - vybudování 9ásti splaškové kanalizace v délce 340 bm v Dolním Lesov3. Dohadovací komise doporu9uje dokon9ení výb3rového ízení. PRO 10 PROTI 1 ZDRŽELO SE 0 Pro výb3rové ízení splš. kanalizace byla navržena komise ve složení p.k.schwarz, p.m.topinková a p. F.Fará. PRO 9 PROTI 2 ZDRŽELO SE 0 - Paní Dyková informovala p ítomné o zaslání otev eného dopisu poslanccm a senátorcm a vlád3 =R o výši DPH - zasílá VSOZ=. - Paní Dyková informovala o vyhlášení zadání výb3rových ízení na tyto akce : a) komunikace v Sadov3 cca m2 b) VO Bor - II.etapa c) oprava fasády OÚ Sadov Paní požádala OZ o hlasování - zadání výb3rových ízení na uvedené akce. - Místostarostka navrhla, aby OZ povolilo starostovi obce zadávat zakázky bez výb3rového ízení až do výše 250 tis. K9. Do diskuse se zapojil p. F.Fará - navrhuje 200 tis. K9, dále pan A.Krejnický, který navrhuje 100 tis. K9. OZ neodsouhlasilo v prvním kole žádný p ednesený návrh. Z tohoto dcvodu navrhla p.l.dyková 9ástku ve výši 150 tis. K9. Požádala OZ o hlasovaní na 9ástku 150 tis. K9. PRO 8 PROTI 2 ZDRŽELO SE 1 - Bylo vypracováno alternativní ešení zástavby na Rejd3 - tento návrh je sou9ástí zápisu OZ. Pan Schwarz sd3lil p ítomným podrobné informace, seznámil s dopisem Ing.arch. V.Bredlera (zhotovitel ÚP SÚ Sadov). Do diskuse se zapojil p. A.Krejnický, p.k.koch,p.f.fará, p.b.wolf. Paní Dyková požádala o hlasování p edloženého alternativního ešení.

4 PRO 7 PROTI 1 ZDRŽELO SE 3 - P id3lení bytu o velikosti komora v podkroví v Sadov3 9p. 41. V sou9asné dob3 je na obci registrováno 22 žádostí o byt. Do diskuse se zapojil p.b.wolf, p.l.dyková, p. Schwarz, p. K.Koch. Starosta se domnívá, že tento byt mcže být nabídnut pouze dv3ma žadatelcm, kteí jsou sami, tj. p.m.varga ml. a sl. B.Hrbková. Do diskuse se zapojil p. K. Dyk, p. B.Wolf, p.l.dyková, p. M.Varga st. a p.a.krejnický. Paní L.Dyková dala návrh na to, aby všechny komise a výbory podali nejpozd3ji do 14 dnc návrhy na p id3lování bytc v Sadov3. PRO 7 PROTI 0 ZDRŽELO SE 4 - Starosta vyzve sl. B.Hrbkovou, bytem Podlesí 25 a p. M.Vargu ml., bytem Sadov 44, zda projeví o tento byt zájem. Starosta bude informovat o zájmu t2chto dvou žaddatel* na p@íštím zasedání OZ. - Žádost p. Wolfa o umíst3ní reklamní tabule na KD Sadov. Do diskuse se zapojil p. Schwarz p. L.Dyková. PRO 0 PROTI 4 ZDRŽELO SE 7 - Z=E K.Vary vyzvala v souladu se zákonem k pro ezávce stromc pod elek. vedením. Tato výzva se týká vlastníkc 9i uživatelc pozemkc. - OÚ Sadov obdržel rozsudek Okresního soudu K.Vary o vyst3hování z obecního bytu v Sadov3 9p. 8 pro p. L.Hainzovou. Informaci doplnil starosta obce. - Starosta prominul nevymahatelné dluhy ( bylo využito všech prost edkc). a) Ledin Antonín - StráP 9p. 12 ve výši 367,- K9 místní poplatek za odvoz DTO b) Ledin Josef - StráP 9p. 12 ve výši 367,- K9 " " c) Hrade9ný Tomáš - Lesov 9p. 109 ve výši 367,- K9 místní poplatek za odvoz DTO d) Kubí9ek Ladislav - Bor 9p. 13 ve výši 200,- K9 za psa - Paní L.Dyková seznámila 9leny OZ o tom, že pan Miroslav P enosil nedodržuje splátkový kalendá. Poslední splátku uhradil v lednu Starosta navrhuje, aby byl naposledy vyzván a dána mu lhcta 14 dnc k úhrad3. Pokud v této lhct3 nesplatí p edepsaný spl. kalendá bude podána žaloba k Okr. soudu K.Vary. Do diskuse se zapojil p.b.wolf, p.h.ková ová, p.k.dyk,p.f.fará. Místostarostka požádala OZ o hlasování o návrhu - poslední výzva. PRO 9 PROTI 4 ZDRŽELO SE 0 - Informaci o prodeji nemovitosti v Boru 9p bývalá budova MŠ podal starosta p. Koch. Kupující požádal o snížení ceny z tis. K9 na tis. K9 a umožn3ní splátkového kalendá e. Do diskuse se zapojil pan Krejnický, který navrhl, aby vklad do KN byl proveden až po úhrad3 celé 9ástky. Starosta ješt3 doplnil informaci o zpcsobu spl. kalendá e. Do diskuse se zapojil p.f.fará. Paní L.Dyková požádala o hlasování o návrhu ,- K9 bude složen na ú9et OÚ Sadov a na zbývající 9ástku bude umožn3n splátkový kalendá do konce roku PRO 10 PROTI 0 ZDRŽELO SE 1 - Firma ASP služby K.Vary provede svoz nebezpe9ného odpadu 2. dubna Firma ASP služby K.Vary provede svoz velkoobjemového odpadu formou hromádek od jedn. domc. - Paní L.Dyková vyzvala všechny ob9any, aby provedli jarní úklid v obci.

5 6. Diskuse : a) Pan F.Fará seznámil p ítomné se zprávou o 9innosti kontrolního výboru. b) Pan F.Fará navrhuje stanovit radu. Starosta ihned odpov3d3l, že zákon toto v prcb3hu volebního období neumožpuje. c) Pan Fará se dotazuje, zda jsme p ihlášeni v programu obnovy venkova. Starosta ihned odpov3d3l. Starosta podal informaci o probíhací akci v obecním dom3 v Sadov3 9p oprava chodby za ,- K9. V sou9asné dob3 probíhá oprava bytu Sadov 9p J. Zdechovan - p edpoklad nákladc 9iní ,- K9. d) Pan M.RCži9ka upozornil na velký provoz v obci, špatný stav komunikací, nutnost vybudování chodníkc, osazení retardérc, požaduje kontroly DI na rychlost projížd3jících vozc. e) Paní Fará ová ŠTastná se p ipojila k žádosti o z ízení chodníkc - v zatá9kách hrozí nebezpe9í úrazc. f) Pan J. Pato9ka upozorpuje na prcjez okolo restaurace v Boru - je špatný výhled - vysoký plot a otev ené vrata. Komise výstavby prov3 í povolení oplocení. g) Pan J.Škvor sd3lil, že nemá informace o prodeji pozemku, který OZ odsouhlasilo. h) Paní Kalašová - dotazovala se na vodovodní p ípojky k jejich RD. Starosta ihned odpov3d3l. ch) Pan Bláha poukázal, že po rekonstrukvi VO v Boru je bláto. Starosta vyzve Timu Ostrov, aby odstranila tento nedostatek. i) Paní Odelgová žádá o opravu místní komunikace k jejich RD a z ízení VO k jejich RD. Ihned odpov3d3l starosta obce. 7. Usnesení a záv2r : Pan K.Koch p ednesl návrh usnesení. Paní L.Dyková pod3kovala všem p ítomným za ú9ast a zasedání ukon9ila. Ov3 ovatelé : Ludmila Dyková místostarostka obce Karel Koch starosta obce

6 3/2004 Usnesení ze zasedání OZ Sadov konaného dne OZ projednalo a schválilo : 1. Rozpo9et obce na rok viz p íloha. 2. Zrušení rozpo9tového provizoria na rok Poskytnutí provozního p ísp3vku pro PO ZŠ zvýšených o ,- K9 na krytí provozních nákladc v I.9tvrtletí Rozd3lení hospodá ského výsledku PO ZŠ Sadov za rok ,- K9 do fondu odm3n a ,48 K9 do rezervního fondu 5. Prodej p.p /2 v k.ú. Lesov o vým3 e m2 manž. Šlehoferovým, bytem Ostrov za cenu 80,- K9/m2. 6. Prodej p.p.9. 36/1 o vým3 e 192 m2 a p.p o vým3 e 43 m2 oba v k.ú. Podlesí manž. Duchkovým bytem Podlesí za cenu 50,- K9/m2. 7. Prodej p.p.9. 1/1 o vým3 e 344 m2 v k.ú. StráP paní Dan3 Hrubé, bytem StráP za cenu 50,- K9/m2. 8. Prodej p.p /10 o vým3 e 921 m2 v k.ú. StráP panu R. Stehnovi, bytem Bor za cenu 50,- K9/m2. 9. Prodej 9ásti p.p.9. 6 o vým3 e cca 400 m2 v k.ú. Podlesí manž. Šelepovým, bytem Podlesí za cenu 50,- K9/m Zve ejn3ní zám3ru prodeje - p.p /1 v k.ú. Sadov o vým3 e cca 180 m2 - p.p /1 v k.ú. Lesov o vým3 e cca 50 m2 - p.p a p.p v k.ú. Lesov s v3cným b emenem 11. OZV 9. 3/2004 " O zadání zm3ny ÚP SÚ Sadov". 12. Vyhlášení výb3rového ízení na akce : a) Komunikace v Sadov3 cca m2 b) VO Bor - II. etapa c) oprava fasády OÚ Sadov 13. Alternativní ešení zástavby na Rejd3 pro RD 1-6 ze dne p@edložené zpracovatelem Ing. arch. V.Bredlerem. 14. Starostovi obce zadávat zakázky bez výb3rového ízení do výše 150 tis. K Prodej nemovitosti v Boru 9p. 53 (bývalá budova MŠ) za 1.300,- K9 s tím, že kupující zaplatí p ed podpisem kupní smlouvy ,- K9 a ,- K9 dle splátkového kalendá e do konce roku Komisi pro výb3rové ízení na splaškovou kanalizaci v D.Lesov3 v délce 340 bm. ve složení p.k.schwarz, p.m.topinková a p.f.fará. OZ projednalo a neschválilo : 1. Umíst3ní reklamní tabule na KD Sadov.

7 OZ bere na v2domí : 2.strana 1. Informaci o p edpokládaném propojení vodovodu v Boru a následné pokra9ování prací p i napojení Rd v obci. 2. Otev ený dopis poslanccm, který zaslal VSOZ= a "Region Karlovarský venkov". 3. Výzvu Z=E k pro ezávce stromc pod vedením elek. 4. Rozsudek Okr. soudu K.Vary 5. Svoz nebezpe9ného odpadu v termínu a svoz velkoobjemového odpadu v termínu OZ ukládá : 1. Kontrolnímu a finan9nímu výboru projednat záležitost ve v3ci dluhu SKS Bor. 2. Komise zpracují návrh na postup p i p id3lování bytc a p edloží kom. výstavby do Komise výstavby p edloží konkrétní návrhy na dalším zasedání OZ. 3. Obecní ú ad Sadov podá poslední výzvu p.m.p enosilovi, aby provedl úhradu dluhu dle splátkového kalendá e v termínu 14 dnc. Pokud tak neu9iní, bude podána soudní žaloba u Ok. soudu K.Vary. 4. Starostovi obce provést místní šet ení v Boru spole9n3 se 9leny OZ a navrhnout možnost vybudování chodníkc. Ludmila Dyková místostarostka obce Karel Koch starosta obce

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.07.2005

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.07.2005 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.07.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.k.dyk, p.h.ková ová, p.b.wolf, p.m.topinková, p.v.fará,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.12.2003

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.12.2003 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.12.2003 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p.r.sýkora, p.l.levko, p.k.schwarz, p. M.Topinková, p. B.Wolf, p.k.dyk,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.09.2005

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.09.2005 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.09.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p. K.Koch, p.a.krejnický, p.l.vorel, p.f.fará, p.v.fará, p.m.topinková, p.b.wolf,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.04.2004

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.04.2004 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.04.2004 Starosta p ivítal všechny všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p.l.dyková, p.r.sýkora, p.a.krejnický, p.b.wolf, p. K.Dyk, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15.10.2003

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15.10.2003 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15.10.2003 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p.k.dyk, p.l.fará, p.l.dyková, p.d.dlugošová, p.k.schwarz, p.f.fará, p.m.topinková,

Více

Zápis z mimoádného zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.08.2005

Zápis z mimoádného zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.08.2005 Zápis z mimoádného zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.08.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p. A.Krejnický, p.k.dyk, p.h.ková ová, p.f.fará, p.v.fará, p.b.wolf,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20. 04.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p. H.Ková ová, p.d.dlugošová, p. A.Krejnický, p.b.wolf, p.v.fará, p. R.Sýkora,

Více

1. Kontrola usnesení. V usnesení ze zasedání OZ dne 18.6.2003 nebyly uloženy žádné konkrétní úkoly.

1. Kontrola usnesení. V usnesení ze zasedání OZ dne 18.6.2003 nebyly uloženy žádné konkrétní úkoly. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16.7.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p. R.Sýkora, p.f.farář, p.v.farář, p.l.dyková, p.b.wolf, p. H.Kovářová, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.j.cikhardtová, p.l.ludvík, p.m.topinková, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. L.Ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.koch,p.farář V.,p.Schwarz,p.Wolf,p.Levko,p.Kovářová,p.Topinková,p.Dyková, p.krejnický.p.farář

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15.09.2004 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P!ítomni : p. K.Koch, p.l.dyková, p.d.dlugošová, p.a.krejnický, p.b.wolf, p.v.fará, p.h.ková

Více

c) Starosta informoval o tom, že byly vykáceny staré a poškozené stromy u silnice z Lesova do N.Vísky. Bylo zakoupeno 24 kusů nových stromů.

c) Starosta informoval o tom, že byly vykáceny staré a poškozené stromy u silnice z Lesova do N.Vísky. Bylo zakoupeno 24 kusů nových stromů. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 19.04.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.k.dyk, p.h.kovářová, p.d.dlugošová, p.j.bálek, p.b.wolf,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p. J.Cikhardtová, p.m.topinková, p.m.novotná,

Více

Zápis za zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis za zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis za zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.06.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p. A.Krejnický, p. M.Varga, p. F.Fará, p.v.fará, p.r.sýkora, p.b.wolf, p.

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.m.novotná, p.m.pisingerová, p.m.topinková, p.l.ludvík, p.k.schwarz, p.b.wolf, p.p.drda, p.g.valeriánová

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.12.2008 Místostarosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.j.cikhardtová, p.

Více

Starosta p.e.frisch konstatoval, že dnešní zasedání ZO je usnášení schopné, je přítomno 10 členů. ZO.

Starosta p.e.frisch konstatoval, že dnešní zasedání ZO je usnášení schopné, je přítomno 10 členů. ZO. Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22. dubna 2009 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p. D.Skanderová, p.g.valeriánová, p.b.wolf,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.l.ludvík, p.d.skanderová, p.m.topinková,p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e. Frisch, p.j.cikhardtová, p.p.drda, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.09.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.k.dyk, p.h.kovářová, p.d.dlugošová, p.j.bálek, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009 Místostarosta p.l.ludvík přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.d.skanderová, p.m.novotná,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. J.Cikhardtová, p.p.drda, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.m.novotná,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p.m.novotná, p.b.wolf, p.m.topinková, p.p.drda,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k. Koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.l.ludvík, p.j.cikhardtová, p.m.topinková, p.m.novotná, p. M.Pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch. p.l.ludvík, p.k.koch, p.m.topinková, p.d.skanderová,p.p.drda, p.m.novotná,p.m.pisingerová,p.b.wolf

Více

Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 07.08.2008 P ítomní lenové ZO: viz. prezen ní listina Omluveni: Svobodová Monika Hosté: viz. prezen ní listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.k.schwarz, p.d.skanderová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16.08.2006 Starosta přivítal všechny přítomné a předal slovo místostarostovi obce p. A.Krejnickému, který bude řídit dnešní zasedání OZ. Přítomni

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008 Místostarosta p.k.koch přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.l.ludvík, p.j.cikhardtová, p.k.schwarz, p.m.topinková,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007 Místostarosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.m.topinková, p.k.schwarz, p.p.drda, p.m.novotná, p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková,p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.06.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.r.sýkora, p.m.topinková, p.m.varga, p.b.wolf, p.j.bálek,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne 19.3.2003 Přítomni : p.v.farář, p.f.farář, p.k.dyk, p.l.levko, p.b.wolf, p.a.krejnický, p.r.sýkora, p.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne 19.2.2003 Pan Karel Koch přivítala přítomné a konstatoval, že zasedání OZ je usnášeníschopné. Přítomni : p. K.Koch, p. K.Dyk,p.L.Dyková,p.F.Farář,p.V.Farář,p.H.Kovářová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008 Přítomni : p. E.Frisch, p.k.koch, P.G.Valeriánová, p.m.novotná, p.m.pisingerová, p.k.schwarz, p.l.ludvík, p.m.topinková, p.j.cikhardtová,

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.m.topinková, p.m.novotná, p.k.schwarz, p.m.pisingerová,

Více

OBEC TEPLICE NAD BE VOU

OBEC TEPLICE NAD BE VOU OBEC TEPLICE NAD BE VOU ZÁPIS. 5/2007 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Be vou, které se konalo dne 12. zá í 2007 v sále Hasi ské zbrojnice v Teplicích nad Be vou P ítomni: Ladislav Táborský

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.01.2006

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.01.2006 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.01.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.d.dlugošová, p.h.kovářová, p.b.wolf, p.l.vorel, p.m.topinková,

Více

CH L U M S V A T É M A Í. Usnesení. Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007

CH L U M S V A T É M A Í. Usnesení. Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007 O B E C CH L U M S V A T É M A Í Usnesení Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007 Schválený program 1. Kontrola plnní usnesení ze 4.veejného zasedání 2007

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.d.skanderová, p.b.wolf, p.k.schwarz, p.m.pisingerová, p.m.novotná

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010 Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.k.schwarz, p.m.novotná, p.m.pisingerová,

Více

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 12.12.2012 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Martina Volfová,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.d.skanderová, p.b.wolf, p. M.Pisingerová

Více

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Zastupittelstvo obce po projednání vzalo na vdomí: kontrolu minulého usnesení vzdání se funkce lena zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.d.skanderová, p.m.topinková, p.k.schwarz,

Více

Zápis. z jednání ádné valné hromady podle ust. 423 zákona o obchodních korporacích

Zápis. z jednání ádné valné hromady podle ust. 423 zákona o obchodních korporacích Zápis z jednání ádné valné hromady podle ust. 423 zákona o obchodních korporacích I. Firma a sídlo spole nosti P-D Refractories CZ a. s. (d íve Moravské šamotové a lupkové závody a. s.) 679 63 Velké Opatovice,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.m.pisingerová, p.k.schwarz, p.m.topinková, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.p.drda Omluveni : p.g.

Více

Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne v sále Obecního ú adu Hnojice

Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne v sále Obecního ú adu Hnojice Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne 10.8.2010 v sále Obecního ú adu Hnojice P ítomni: Libor Kašpárek, Ji í Vrobel, Václav Adam,, Zden k Jurásek, Roman Knob, Petr

Více

ZÁPIS A P IJATÁ USNESENÍ Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ RUDOLTICE DNE V KANCELÁ I OBECNÍHO Ú ADU

ZÁPIS A P IJATÁ USNESENÍ Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ RUDOLTICE DNE V KANCELÁ I OBECNÍHO Ú ADU ZÁPIS A P IJATÁ USNESENÍ Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ RUDOLTICE DNE 24.8. 2005 V KANCELÁ I OBECNÍHO Ú ADU ítomni : R. Rajnochová, B. Kostiha, M. Glejtek, A. Jalamas, S. Zemba, D. Moravcová,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 17.12.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Jitka

Více

Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta.

Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta. Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 7.3.2005 od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta. Program: 1. Program. 2. Schválení programu. 3. Rozbor hospodaení za rok 2004. 4. Rozpoet

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE 6. 12. 2010 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelá obecního úadu Poet zastupitel: 9 Pítomni: 8 - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009 Starosta přivítal přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.d.skanderová, p.l.ludvík, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Zápis 3/2009 Přítomni : dle presenční listiny Omluveni : Vyžrálek Milan, Souček jiří

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

V úvodu pivítal pítomné p. Šimek, pedseda VPPN. Do jednání byly vzaty ješt další dva body k projednání.

V úvodu pivítal pítomné p. Šimek, pedseda VPPN. Do jednání byly vzaty ješt další dva body k projednání. Zápis z Výboru pro prodej nemovitostí, který se konal dne 24. 11. 2014 od 16,00 hodin ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pítomni:

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 20.04.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Petr Beneš, Vladislav

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

Zápis č. 1/2015. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení č. 1 bylo schváleno

Zápis č. 1/2015. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení č. 1 bylo schváleno Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 19. března 2015 od 18.00 hodin 1. Úvodní slovo Schůzi zahájil v 18.15 hodin starosta obce Ing. Milan Žďárek, poté předal

Více

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově.

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově. Zápis ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 21. 2. 2017 od 19.00 hodin v kulturním domě v Libňatově. Program: 1. Zpráva starosty 2. Střednědobý výhled rozpočtu na roky 2018

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17 OBEC PŘEDSLAVICE 387 01 Předslavice č.p.17 Zápis ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Předslavice, konaného dne 20.12.2013 v 18:20 hod. v zasedací místnosti OÚ Předslavice. Přítomnost členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 27.9.2011 p. Pavla Drdu a p. Davida Frische o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky.

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 27.9.2011 p. Pavla Drdu a p. Davida Frische o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky. Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.11.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zasedání obecního zastupitelstva

Zasedání obecního zastupitelstva Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 24.04.2007 Zápis : Zasedání ZO Přezletice dne 24.4.2007 Program: 1. Výběr zhotovitele studie obnova obce 2. Strategický plán obce 3. Obecně závazná vyhláška

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.03.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p. K.Koch, p.a.krejnický, p.r.sýkora, p.m.topinková, p.h.kovářová, p.b.wolf, p.k.dyk,

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.12.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.12.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.12.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 21.10.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

31.2/2/2018 ov ovatele zápisu: HOVORKA E.; T EŠ ÁK M. 31.2/3/2018 návrhovou komisi: p edseda: MUDr. KRAMÁ OVÁ M. lenové: KYPUSOVÁ L.; MAREK J.

31.2/2/2018 ov ovatele zápisu: HOVORKA E.; T EŠ ÁK M. 31.2/3/2018 návrhovou komisi: p edseda: MUDr. KRAMÁ OVÁ M. lenové: KYPUSOVÁ L.; MAREK J. M STO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání. 31 Zastupitelstva m sta Kamenický Šenov 6. ervna 2018 ve vzd lávacím centru ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00hod., na OÚ Svinařov,

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00hod., na OÚ Svinařov, konaného dne 25.1.2012 v 18:00hod., na OÚ Svinařov, (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu.) Přítomni: J.Pružinec,R.Horová, M.Mach, M.Suchopárková, Z.Šmausová, J.Husnajová, J.Fučík,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE 24. 1. 2007. 1 Zasedání Zastupitelstva obce Syrovice bylo zahájeno v 19.00 hod. v zasedací místnosti obce Syrovice za pítomnosti hosta pana Michala Haška- poslance za

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 11. 4. 2018 v zasedací místnosti OÚ Chyšky zasedání č. 2/2018 Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. 4/2007 Přítomni: Václav Nový, Antonín Kadlec, Magda Kindlová, Miroslav Oplt,

Více