Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 19.03.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě."

Transkript

1 Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Kukeňová E., Hanzlíková D., Pechát V. občanů - dle prezenční listiny Program 1) Zahájení 2) Kontrola usnesení z minulé schůze 3) Schválení závěrky za rok ) Žádost o odkup pozemků 5) 2. rozpočtové opatření ) Volba člena kontrolního výboru 7) Převod finančních prostředků z běžného na spořící účet obce 8) Stav projektu Centrum Caolinum Nevřeň 9) Různé a) Zabezpečení objektu OÚ b) Informace o činnosti Svazku obcí Slavkovský les c) Informace o zalesňování a péči o les d) Informace o správním řízení kácení břízy za hasičárnou e) Cena za pronájem místnosti na OÚ pro občany obce (DPH) f) Informace o auditu za rok 2012 g) Informace o jednání o změně v dopravní obslužnosti h) Informace o změně provozovatele obchodu se smíšeným zbožím i) Převod historického majetku obce do j) Účet obce u ČNB k) Žádost o dotaci z PROV Plzeňského kraje l) Žádost o souhlas s umístěním sloupu na obecním pozemku m) Smlouva o budoucí smlouvě přeložka plynu CCN n) Jubilanti 10) Diskuse 11) Závěr IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 1 (celkem 9)

2 1) Zahájení Jednání zahájila v 18:00 hod a řídila starostka obce. Přivítala přítomné a konstatovala, že toto zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno. Jako zapisovatelku jednání určila paní Michaelu Melichar. Konstatovala, že dle prezenční listiny je přítomno 6 členů zastupitelstva obce, což znamená, že zasedání je schopno se právoplatně usnášet. Poté byl zastupitelstvu obce předložen návrh na způsob veřejného hlasování aklamací (veřejné hlasování). Pro tento návrh hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. Návrh byl přijat. Následně starostka seznámila přítomné s doplněním programu jednání. Program byl doplněn o upřesnění ceny za pronájem místnosti na obecním úřadě poté, co se obec stala plátcem DPH, o informace o termínu auditu, o jednání o zlepšení dopravní obslužnosti obce, o změně provozovatele obchodu se smíšeným zbožím, o převodu historického majetku obce, o zřízení účtu obce u ČNB, o projednání návrhu požádat o dotaci z PORV PK, žádosti na umístění sloupu na obecní pozemek a Smlouvu o budoucí smlouvě kvůli přeložce plynu pro CCN. Návrh byl přijat. Za ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhla starostka obce paní J. Hanzlíkovou a V. Pittra. Pro tento návrh hlasovalo všech 6 přítomných členů zastupitelstva obce. Návrh byl přijat. Závěrem úvodní části starostka obce konstatovala, že zápis ze 30. zasedání zastupitelstva ověřili paní Hanzlíková a pan Pechát bez připomínek a je k nahlédnutí na obecním úřadě a na internetových stránkách obce. 2) Kontrola usnesení z minulé schůze Přečetla starostka bez připomínek. 3) Schválení závěrky za rok 2012 Zastupitelé projednali a schválili závěrku za rok Starostka obce v krátkosti shrnula účetní data z rozvahy a výsledovky. Celkové výnosy obce za běžné účetní období byly ,86 Kč, z toho výnosy z činnosti byly Kč (prodej dřeva, plnění od pojišťovny), finanční výnosy ,38 Kč (úroky), výnosy z transferů ,- Kč (vl. instituce), výnosy z daní a poplatků ,98 Kč. Celkové náklady obce za běžné účetní období byly ,63 Kč Obec hospodařila se ziskem. Výsledek hospodaření před zdaněním byl ,23 Kč, po zdanění ,23. Stav finančních prostředků na běžném účtu obce k byl Kč, na termínovaném účtu ,30 Kč U s n e s e n í č. 1/13/JZ31 účetní závěrku za rok Výnosy obce za běžné účetní období ve výši ,86 Kč. Náklady obce ,63 Kč. Obec hospodařila se ziskem. Výsledek hospodaření před zdaněním byl ,23 Kč, po zdanění ,23. Stav finančních prostředků na IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 2 (celkem 9)

3 běžném účtu obce k byl Kč, na termínovaném účtu ,30 Kč. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. 4) Žádost o odkup pozemků Dne podali manželé Andrea a Vladimír Výborných žádost o koupi pozemkové parcely č. 670/5 v k.ú. Nevřeň. Dne zastupitelstvo obce odsouhlasilo záměr prodeje pozemku za minimální kupní cenu 100,- Kč/m2 a zveřejnilo veřejnou nabídku na prodej tohoto pozemku. Na základě této nabídky se nepřihlásil žádný jiný zájemce a zastupitelstvo obce dne prodej odsouhlasilo. Dne zaslal pan Výborný vyjádření ve kterém sděluje nesouhlas s výší ceny za pozemek, který v minulosti užíval v dobré víře, neboť byl již v době, kdy kupoval nemovitost na vedlejším pozemku 670/2 zahrazen a sloužil jako vjezd. V nové žádosti žádá zastupitelstvo o zrušení původního záměru prodeje pozemku za cenu 100,- Kč. Navrhuje cenu, za kterou obec vykupuje pozemky v souvislosti s obchvatem Všerub, tj. 30,- Kč/m 2. Zastupitelstvo projednalo žádost pana Výborného a původní rozhodnutí bylo s přihlédnutím k jeho připomínkám přehodnoceno. Vzhledem k historickým okolnostem při koupi sousední nemovitosti a k minulým jednáním zastupitelé odsouhlasili prodej tohoto pozemku za minimální cenu 30,- Kč/m2. Protože došlo ke snížení minimální ceny za pozemek, obecní úřad zveřejní novou veřejnou nabídku na prodej pozemku 670/5 v k.ú. Nevřeň na úřední desce obce po dobu 15 dnů. O prodeji pozemku č. 670/5 v k.ú. Nevřeň bude na základě zveřejněné výzvy rozhodnuto na zasedání zastupitelstva dne Zastupitelé dále diskutovali o řadě dalších pozemků v obci, které jsou z různých historických příčin v současnosti zahrazeny majiteli nemovitostí. Obec má zájem na narovnání těchto vlastnických vztahů v případě, že zastupitelstvo schválí záměr ten který pozemek prodat. Zastupitelstvo tedy schvaluje zveřejnění nové veřejné nabídky na prodej pozemku č. 670/5 v k.ú. Nevřeň o rozloze 100 m 2 za minimální prodejní cenu 30 Kč/m 2. U s n e s e n í č. 2/13/JZ31 zveřejnění nové veřejné nabídky na prodej pozemku č. 670/5 v k.ú. Nevřeň o rozloze 100 m 2 za minimální prodejní cenu 30 Kč/m 2. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. 5) 2. rozpočtové opatření 2013 Předsedkyně finančního výboru Dana Hanzlíková informovala zastupitele o provedené kontrole hospodaření za leden a únor 2013 a přednesla návrh na druhé rozpočtové opatření. Podrobnosti jsou uvedeny v zápisu z jednání finančního výboru ze dne , který je k nahlédnutí na obecním úřadě a na internetových stránkách obce. Rozpočtové opatření na straně příjmů je ve výši ,- Kč, na straně výdajů ,- Kč Rozpočet po druhém RO je na straně příjmů ve výši ,- Kč, na straně výdajů ,- Kč. U s n e s e n í č. 3/13/JZ31 2. rozpočtové opatření na rok 2013 ve výši ,- Kč na straně příjmů a ,- Kč na straně výdajů. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 3 (celkem 9)

4 6) Volba člena kontrolního výboru Členové zastupitelstva navrhli, aby novým členem kontrolního výboru byla slečna Kamila Soukupová. Kamila Soukupová s návrhem souhlasí. U s n e s e n í č. 4/13/JZ31 aby novým členem kontrolního výboru byla Kamila Soukupová. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. 7) Převod finančních prostředků z běžného na spořící účet obce Starostka obce navrhla převést částku ,- Kč z běžného účtu obce u Komerční banky na spořící účet u ČSOB a částku 1.000,- Kč na municipální účet u ČSOB kvůli úhradě poplatků za vedení účtu. U s n e s e n í č. 5/13/JZ31 s převodem částky ,- Kč z běžného účtu u KB a.s. na spořící účet u ČSOB a.s. a částky 1.000,- Kč na municipální účet u ČSOB. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. 8) Stav projektu Centrum Caolinum Nevřeň Starostka informovala zastupitelstvo o stavu a průběhu projektu Centrum Caolinum Nevřeň. Bylo informováno o dokončení projektové dokumentace ve fázi dokumentace pro stavební povolení s tím, že tato dokumentace je k nahlédnutí na obecním úřadě. Byla zhodnocena veřejná prezentace projektu dne a na základě požadavku účastníků prezentace zastupitelé projednali a odsouhlasili uskutečnění průzkumu týkající se Centra mezi obyvateli obce. V současnosti se dokončují detaily projektu a by měla být zveřejněna informace, zda žádost o dotaci na CCN byla úspěšná. U s n e s e n í č. 6/13/JZ31 b e r e n a v ě d o m í stav a průběh projektu CCN. Projekt je ve fázi podání na stavební úřad k povolení a na další příslušné úřady k vyjádření. Dále bere na vědomí uskutečnění veřejného průzkumu mezi občany obce. Roznos obálek bude proveden během týdne. Výběr odpovědních lístků proběhne o víkendu Lístky bude možné vhodit do urny ještě ve středu na obecním úřadu. Téhož dne ve 20:00 hodin provede hodnotící komise vyhodnocení a občané budou o výsledku informováni. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. 9) Různé a) Zabezpečení objektu obecního úřadu Starostka obce informovala zastupitele o nutnosti zajistit alespoň základní zabezpečení objektu obecního úřadu. Cena za zabezpečení úřadovny obecního úřadu, knihovny a archivu, by se pohybovala kolem Kč. Zastupitelé souhlasí se zabezpečením obecního úřadu v tomto rozsahu a pověřují starostku objednáním služby. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 4 (celkem 9)

5 U s n e s e n í č. 7/13/JZ31 bere na vědomí elektronické zabezpečení obecní úřadu, knihovny a archivu. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. b) Informace o činnosti Svazku obcí Slavkovský les a Dobrovolný svazek obcí Krašov Dne se v Krsech konalo shromáždění zástupců Svazku obcí Slavkovský les pro obnovu venkova. Starostka informovala zastupitele o činnosti Svazku týkající se Plzeňského kraje a obce Nevřeň DSO Krašov hodlá žádat společně za všechny obce o dotaci na podporu cykloturistiky a turistiky v Plzeňském kraji. Starostové obcí mají poslat náměty na umístění drobného mobiliáře a značení do konce března. Společná žádost musí být podána do 12. dubna Starostové dostali informace o průběhu a přípravě Integrované strategie území a byli požádáni o spolupráci. Starostové byli informováni o podané žádosti na MMR, která se týká vytvoření profesionálních fotografií a videí dokumentující všechny obce Svazku. Starostové dostali informace o konání dalšího ročníku Dne pro náš region. Akce letos připadá na 27 dubna a starostové dostali za úkol informovat, kolik brigádníků se zapojí a jaké plánují občerstvení pro potřeby refundace vzniklých nákladů. Více informací o činnosti Svazku je na internetových stránkách Celý text zápisu ze Shromáždění zástupců SOSLPOV je k nahlédnutí na obecním úřadě a je přílohou k tomuto zápisu. U s n e s e n í č. 8/13/JZ31 s tím, aby se obec Nevřeň připojila ke společné žádosti o dotaci na drobný mobiliář a značení, kterou podá DSO Krašov. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. U s n e s e n í č. 9/13/JZ31 b e r e n a v ě d o m í účast obce Nevřeň na dalším ročníku akce Den pro náš region, kdy se ve všech zúčastněných obcích konají brigády na úklidové a jiné práce s finanční podporou na občerstvení od Svazku obcí Slavkovský les. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 5 (celkem 9)

6 c) Informace o zalesňování a péči o les Starostka obce informovala zastupitele o plánovaném zalesňování, které bude obec realizovat pomocí brigád nebo firem. Byly objednány naorávky (firma Michal Bouše), zakoupeno oplocení, oplocenky se budou realizovat formou brigády. Dále bylo objednána výsadba stromků v lokalitách po těžbě dřeva. Službu zajišťují pan Petr Hynek a paní Lucie Kaňáková. V roce 2013 bude potřeba vysadit cca 9.500,- nových stromků. Mazání a péče o stromky bude také zajištěna formou brigády, bude-li dostatek dobrovolníků. Se společností Solitera, byla domluvena spolupráce při opravě lesních cest ve formě využití jejich dostupné techniky na úpravu cest a zajištěním dopravy kameniva. d) Informace o správním řízení kácení břízy za hasičárnou Starostka obce informovala zastupitele o probíhajícím správním řízení týkající se pokácení vzrostlé břízy za hasičárnou. Majitelka pozemku paní Kroftová vyslyšela prosbu majitelů sousední nemovitosti a podala žádost o pokácení stromu. Přesto, že je strom zdravý a je dominantním krajinným prvkem bylo ve správním řízení rozhodnuto o povolení kácení. V odůvodnění je zejména alergie dcery majitelů sousední nemovitosti na pyly břízy (doloženo lékařským vyjádřením), střešní okna v bezprostřední blízkosti stromů znemožňující větrání v době květu, zanášení okapů u jejich nemovitosti a nebezpečí v případě bouřkového počasí. e) Cena za pronájem místnosti na OÚ pro občany obce (DPH) Vzhledem k tomu, že se od se obec stala plátcem DPH, bude částka za pronájem místnosti na OÚ snížena na 413,- Kč bez DPH, tj. 500,- Kč s DPH. U s n e s e n í č. 10/13/JZ31 se snížením částky za pronájem místnosti na OÚ na 413,- Kč bez DPH, tj. 500,- Kč s DPH. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. f) Informace o auditu za rok 2012 Starostka obce informovala zastupitele, že byl oznámen termín pro přezkoumání hospodaření obce Krajským úřadem Plzeňského kraje v termínu g) Informace o jednání o změně v dopravní obslužnosti Na základě předchozí komunikace se společností POVED se pravděpodobně podaří zajistit autobus pro školáky, který zastaví v Chotíkově ve 14:42 a pojede dále do Příšova, Nevřeně a zpět do Plzně. Budou ho moci tedy využívat i místní občané pro cestu z Plzně a do Plzně. V současnosti se čeká na schválení této změny v jízdním řádu. h) Informace o změně provozovatele obchodu se smíšeným zbožím Starostka obce informovala zastupitele o ukončení Smlouvy o pronájmu místního obchodu se smíšeným zbožím s dosavadním nájemcem dohodou ke dni Byla zveřejněna veřejná nabídka na pronájem těchto prostor. V současnosti je zatím jeden zájemce o pronájem. i) Převod historického majetku obce do Starostka informovala zastupitelstvo, že do bude podán návrh na Katastr nemovitostí na zápis historického majetku obce dle dle zákona č. 172/1991 Sb., ve znění zákona č. 173/2012 Sb. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 6 (celkem 9)

7 j) Účet obce u ČNB Starostka obce informovala zastupitele o povinnosti obce zřídit do účet u České národní banky pro účely příjmu dotací a výnosů daní nebo podílu na nich. Zastupitelstvo v souvislosti se zákonem č. 501/2012 Sb., kterým se mění zákon č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech, ve znění pozdějších předpisů, vyloučilo užívání bankovního účtu obce zřízeného u ČNB pro účely příjmu dotací a výnosů daní nebo podílu na nich, když i nadále bude obcí užíván bankovní účet obce zřízený u Komerční banky a.s. Zastupitelstvo pověřilo strarostku, aby splnila související oznamovací povinnosti. U s n e s e n í č. 11/13/JZ31 vyloučení užívání bankovního účtu obce povinně zřízeného u České národní banky pro účely příjmu dotací a výnosů daní nebo podílu na nich, když i nadále bude obcí užíván bankovní účet obce zřízený u Komerční banky a.s. Zastupitelstvo pověřuje strarostku, aby splnila související oznamovací povinnosti. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. k) Žádost o dotaci z PROV Plzeňského kraje Starostka obce informovala zastupitele o otevření dotačního programu rozvoje a obnovy venkova Plzeňského kraje. Z tohoto programu obec loni žádala o dotaci na výstavbu komunikace do části obce Vrchy. V termínu pro uzavření smlouvy však nebylo vydané stavební povolení. Obec proto dotaci nečerpala. Letos je nutné podat žádost nejpozději do Starostka obce navrhla požádat znovu o dotaci na tento projekt. Zastupitelé tento návrh odsouhlasili a pověřili starostku zpracováním a podáním žádosti o dotaci. U s n e s e n í č. 12/13/JZ31 podání žádosti o dotaci z Programu rozvoje a obnovy venkova Plzeňského kraje na stavbu místní komunikace do části obce Vrchy do Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. l) Žádost o souhlas s umístěním sloupu na obecním pozemku Pan Vlastimil Řimsa požádal o souhlas obce s umístěním provizorního dřevěného sloupu na přeložení el. vedení na obecním pozemku p.p.č. 726/1 v k.ú. Nevřeň z důvodu přestavby rodinného domu. Zastupitelstvo souhlasí s umístěním sloupu na dobu maximálně 6 měsíců s tím, že stavebník bere na vědomí uložení plynového vedení na předmětném pozemku. U s n e s e n í č. 13/13/JZ31 s umístěním dřevěného sloupu na přeložení el. vedení na obecním pozemku p.p.č. 726/1 v k.ú. Nevřeň z důvodu přestavby rodinného domu č.p. 64 na dobu maximálně 6 měsíců s tím, že stavebník bere na vědomí uložení plynového vedení na předmětném pozemku. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 7 (celkem 9)

8 m) Smlouva o budoucí smlouvě přeložka plynu CCN Starostka informovala zastupitelstvo o nutnosti uzavřít v souvislosti s přeložkou plynu kvůli budově CCN Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene a souhlasu se zřízením stavby, neboť přeložka povede přes obecní pozemek. Uzavření smlouvy je podmínkou k následnému uzavření Smlouvy o zajištění přeložky plynárenského zařízení. Zastupitelstvo souhlasí s uzavřením výše uvedené Smlouvy o budoucí smlouvě a pověřuje starostku k jejímu podpisu. U s n e s e n í č. 14/13/JZ31 s uzavřením Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene a souhlasu se zřízením stavby v souvislosti s přeložkou plynu kvůli budově CCN. n) Jubilanti paní Jaroslava Šubíková 80.let paní Helena Nováčková 60 let Informace o Diamantové svatbě manželů Kláskových byl předán pamětní list obce Nevřeň, skleničky se jmény manželů a krchlebský maxikoláč se svatební fotografií manželů. Kláskovi se podepsali do kroniky obce Nevřeň. Další jednání zastupitelstva bude dne v hodin (změna začíná letní čas). 10) Diskuse Do diskuse se zapojili: slečna Kamila Soukupová a informovala zastupitele o tom, že v obecně závazné vyhlášce Požární řád obce je jedna z ohlašoven vedena na jméno jejího otce, který dosud neobdržel požární knihu ani tabulku ani řád. Starostka vysvětlila situaci kolem řádu ohlašoven požáru, s tím že veškeré dokumenty zajistí do cca 14 dní. Dále uvedla, že Ministerstvem vnitra byla vyhláška připomínkována ve dvou bodech a že nejpozději do konce května bude provedena oprava těchto ustanovení a bude vydána vyhláška nová. Starostka doplnila předchozí informace o změně pronajímatele prodejny. V prodejně byla provedena kontrola. Bylo shledáno, že budova je využívána v souladu se smlouvou a že zároveň většina zázemí provozovny je nevyužívaná. Je proto uvažována možnost využití objektu prodejny i pro účely klubu nebo malého pohostinství). K tomu bude projektantem připraven základní návrh na nové využití. Výše nákladů na rekonstrukci a bližší informace budou předmětem jednání na příštím zastupitelstvu. Starostka informovala zastupitele a přítomné občany o tom, že při úvahách o využití dotace na zateplení a výměnu oken v objektu budovy obecního úřadu kvůli vysokým nákladům na topení, byl po provedení sond na půdě zjištěn havarijní stav stropu budovy. Obecní úřad zajistí odborný posudek a navržené řešení bude předloženo zastupitelstvu obce na příštím zasedání. Další diskuse se týkala projektu CCN, starostka obce a členové týmu pracující na projektu odpovídali na dotazy občanů. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 8 (celkem 9)

9 11) Závěr Starostka obce ukončila jednání ve 20:00 hod. Poděkovala všem přítomným za přístup k jednání, za jejich připomínky a návrhy. V Nevřeni Ing. Š. Bejčková starostka.. Michaela Melichar zapisovatel.. D.Hanzlíková ověřovatel zápisu.. V. Pittr ověřovatel zápisu IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 9 (celkem 9)

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Hanzlíková D., Melicharová J., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni: V. Pechát

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., V.

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.12.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Melicharová J. Omluveni:

Více

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.12.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Melicharová J., Pittr V., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Luboš Kašpar, František

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 15.10.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 15.10.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 15.10.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.6.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 18.4.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 11.10.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Z á p i s 22. zasedání Zastupitelstva obce Hoštice-Heroltice konaného dne 9.9. 2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Předsedající starostka obce p. Naděžda Suchomelová zahájila 22. zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu:

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 22.5.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Jaromír Luža, Martina Hadinec Omluveni: Ludmila

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

obec Olbramice 7. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 23. března 2016 Ověřovatelé: Ing. Iva Vostrejžová Dušan Dutszák

obec Olbramice 7. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 23. března 2016 Ověřovatelé: Ing. Iva Vostrejžová Dušan Dutszák obec Olbramice 7. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 23. března 2016 Ověřovatelé: Ing. Iva Vostrejžová Dušan Dutszák Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejžová

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 28.1.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Ing. Tomáš Vileta Omluveni: Bc. Eva Machová,

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 27.2.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Ludmila Halamová, Martina Hadinec Omluveni: Jaromír

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Přítomni : Omluven : Leo Kordas,

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 17.4.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Ludmila Halamová, Jaromír Luža Omluveni: Martina

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 3. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 11.3.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Obecní úřad Veliká Ves

Obecní úřad Veliká Ves Obecní úřad Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2011 Datum konání: 9. 11. 2011 od 18.30 hodin Přítomni: p.krčil, p.čuchal, p.hanykýř, p.pokorná, p.kučerová Omluveni: p.vorlová a

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva:

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.10.2016, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 6.3.2009 Přítomni:

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis a usnesení z 6. zasedání Rady obce Všelibice ze dne

Zápis a usnesení z 6. zasedání Rady obce Všelibice ze dne Zápis a usnesení z 6. zasedání Rady obce Všelibice ze dne 3. 4. 2019 6. zasedání Rady obce Všelibice ve volebním období 2018-2022 se konalo dne 3. 4. 2019 od 19.00 hodin na Obecním úřadě ve Všelibicích.

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Víska

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Víska Zápis ze schůze zastupitelstva obce Víska Datum a čas konání: 19.06.2018 od 19:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu, Víska č.p. 50 Přítomni: Čapek Ondřej, Paclíková Ludmila, Fikar Luděk, Grundová

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově 33. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov Stránka 1 z 5 Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově Přítomní

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce.

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce. Zápis č.3/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Šípy, které se konalo dne 17. června 2016 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 3.

Více