KRMIVA, LÉČIVA, vše pro ryby, vše pro rostliny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KRMIVA, LÉČIVA, vše pro ryby, vše pro rostliny"

Transkript

1 KRMIVA, LÉČIVA, vše pro ryby, vše pro rostliny HOUSE OF KATA krmiva Platný ceník od HOUSE OF KATA = evropské HIKARI specializovaná firma pro produkci krmiv pro nejrůznější použití Pro okrasné ryby, ale i chovy, výkrm a specializované chovy koi Název výrobku Krmiva pro chov ryb Alternative pasta ideální doplněk k dennímu krmivu. Koncová cena sazba Velikost Obsah DPH SKLAD Alternative Pasta různá 2,5 ltr Různorodost v krmivu pro vaše Nishikigoi je velice důležitá. Pasta je ideálním denním doplňkem k jakékoliv stravě. Podporuje dobré zažívání a obsahuje vysoké množství různorodých látek pro vaše Nishikigoi. Obsahuje vysoce kvalitní obilní klíčky, které jsou zdrojem přírodních bílkovin v lehce stravitelném stavu včetně přidané probiotické látky Lactoferrin. Obsahuje i premix vitamínů obohacených o stabilizovaný vitamín C. Celkové složení příznivě podporuje zdravotní stav, kvalitní zbarvení a dobrý růst kůže a tělesnou kondici vašich Nishikigoi. ( Překrmování může způsobit zakalení vody a filtrace ) bílkoviny 29%, tuk 11%, popeloviny 12%, karotén, spirulína, med, mouka z obilních klíčků, bílé rybí maso, rybí olej, lactoferrin, vitamíny A, B3, C, E. Dodáváno v balení 2,5 litru. Baby Food krmivo pro malé koi a mladé ryby SKLAD Baby Food 1,3 mm 1 ltr Dodá vaším malým Nishikigoi, rychlý a kvalitní start ve vývoji pro jejich první rok života. Pro první rok života Nishikigoi je velice důležitý vývoj tělesný, žaber a kostry. Krmivo obsahuje veškeré nezbytně nutné kvalitní přísady a má pro-biotický vliv na trávení a kvalitní vývoj Nishikigoi. Přírodní minerály a přidané vitamíny zvyšují odolnost a vitalitu. Vysoký obsah bílkovin zajišťuje kvalitní a optimální růst a vývoj. bílkoviny 55%, tuk 15%, popeloviny 11%, karbohydráty 10%, karotén, spirulína, paprika, mořské ryby a živočichové, bílé rybí maso, clay-minerály, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 140 ppm. ( Překrmování může způsobit zakalení vody a zvýšené znečištění filtrace ) Velikost krmiva 1,3 mm, dodáváno v balení 1 litr; 5 kg.

2 Basic Maintenance základní krmivo pro každodenní a celoroční krmení SKLAD Basic Maintenance 3 mm 2,5 ltr SKLAD Basic Maintenance 4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Basic Maintenance 4,5 mm 7,5 ltr SKLAD Basic Maintenance 4,5 mm 20 ltr Ideální krmivo pro běžné a stálé krmení vašich Nishikigoi, s pro-biotickými účinky, obsahuje veškeré nezbytné a základní ingredience pro běžné každodenní krmení. ( Krmivo může být používáno samostatně, ale je ideální se všemi ostatními krmivy Kata ) bílkoviny 33%, tuk 7%, popeloviny 12%, karbohydráty 45%, karotén, astaxanthin, spirulína, paprika, mořské ryby a živočichové, bílé rybí maso, clay-minerály, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 140 ppm. Velikost krmiva 3 mm, dodáváno v balení 2,5 litrů, velikost krmiva 4,5 mm, dodáváno v balení 2,5; 7,5; 20 litrů. Balance sinking speciální krmivo pro nízké teploty, stejně tak jako pro celoroční krmení. SKLAD Balance Sinking 3 mm 2,5 ltr SKLAD Balance Sinking 3 mm 7,5 ltr SKLAD Balance Sinking 3 mm 20 ltr Vysoce kvalitní krmivo založeno na kvalitních pro-biotických schopnostech pro nízké teploty. Vyrobeno z čistých přírodních surovin, obilních klíčků a vitamínů. Krmivo je vysoce lehce stravitelné. bílkoviny 30%, tuk 3%, popeloviny 12%, karbohydráty 37%,paprika, obilní klíčky, sója, bílé rybí maso, clay-minerály, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 120 ppm. Velikost krmiva 3 mm, dodáváno v balení 2,5; 7,5; 20 litrů; 15 kg Wheat Germ krmivo pro optimální růst a dobré trávení vašich koi. SKLAD Wheat Germ 3/6 mm 2,5 ltr SKLAD Wheat Germ 3/6 mm 7,5 ltr SKLAD Wheat Germ 3/6 mm 20 ltr Krmivo je vhodné pro pravidelné krmení, hlavně však pro přikrmování a přidávání do základního krmiva Krmivo pro optimální růst a dobré trávení vašich koi. Krmivo je vyrobené z obilných klíčků. Dodáváno v 2,5 ltr; 7,5 ltr; 20 ltr a 15 kg.

3 Quattro Color krmivo pro kvalitní zbarvení. SKLAD Quatro Color 4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Quatro Color 4,5 mm 7,5 ltr SKLAD Quatro Color 4,5 mm 20 ltr Vysoce kvalitní krmivo pro kvalitní zbarvení vašich Nishikigoi. Určeno pro krmení v teplých letních dnech. Vysoký obsah proteinů, vitamínů, minerálů spojený s vysokými probiotickými účinky zajišťuje vysoce kvalitní růst. Díky kvalitním ingrediencím je toto krmivo používáno i odborníky v Japonsku a Evropě. (Doporučuje se krmivo používat při teplotách nad 8 C) bílkoviny 38%, tuk 7%, popeloviny 13%, karbohydráty 40%, karotén, astaxanthin, spirulína, paprika, mořské ryby a živočichové, bílé rybí maso, clay-minerály, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 120 ppm. Velikost krmiva 4,5 mm, dodáváno v balení 2,5; 7,5; 20 litrů. Freshly Starter krmivo pro zlepšení kondice SKLAD Freshly Starter 2 mm 2,5 ltr Vysoce kvalitní krmivo speciálně upravené pro extra růst a zlepšení kondice vašich Nishikigoi. Díky zkvalitněným pro-biotickým vlastnostem je určené pro použití po stresových situacích, nemocí, transportu a po zimním období. Krmivo obsahuje ingredience zvyšující resistenci vůči stresovým situacím. bílkoviny 49%, tuk 11%, popeloviny 13%,karbohydráty 21%, karotén, spirulína, paprika, mořské ryby a živočichové,bílé rybí maso, clay-minerály, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 140 ppm. Velikost krmiva 2 mm, dodáváno v balení 2,5; 15 kg litru. Performance Zeolite přírodní podpora zažívání. SKLAD Performance Zeolite 4,5 mm 2,5 ltr Vysoce kvalitní krmivo specielně upravené pro zlepšení kondice vašich Nishikigoi, podporující zažívání a čistotu krve. Snižuje množství amoniaku ve vodě a zajišťuje průzračnost vody a zvyšuje čistotu filtrace. Podporuje schopnost odolávat zvýšenému množství čpavku ve vodě a podporuje příjem a přenos kyslíku v krvi Nishikigoi. Vhodné krmivo pro krmení v karanténních nádržích, vhodné je též podávání po velké výměně vody, při rozbíhání filtrací, čištění filtrací.! Pozor! Nikdy nepoužívejte ve spojení se slanou vodou, nebo přidáváním soli do vody! bílkoviny 35%, tuk 7%, popeloviny 12%, karbohydráty 40%, karotén, spirulína, paprika, astaxanthin, mořské ryby a živočichové, bílé rybí maso, montmorillonite clay-minerály, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 120 ppm. Velikost krmiva 4,5 mm, dodáváno v balení 2,5 litrů.

4 Premier Garlic přírodní vitamíny, antibakteriální krmivo. SKLAD Premier Garlic 4,5 mm 2,5 ltr Vysoce kvalitní krmivo speciálně upravené pro zlepšení kondice vašich Nishikigoi, podporující imunitní systém a lepší tělesnou konstituci. Česnek je přírodním zdrojem nezbytných vitamínů pro vaše Nishikigoi. Ideální krmivo pro ukončení léćení, karantény, restartování a čištění filtrace. Má přirozený anti-bakteriální a anti-parazitální účinky. bílkoviny 35%, tuk 7%, popeloviny 12%, karbohydráty 40%, karotén, spirulína, paprika, astaxanthin, mořské ryby a živočichové, bílé rybí maso, clay-minerály, česnek, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 120 ppm. Velikost krmiva 4,5 mm, dodáváno v balení 2,5 litrů. Royal Mix super pro-biotické krmivopro každodenní krmení i jako doplněk SKLAD Royal Mix 2/3/4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Royal Mix 2/3/4,5 mm 7,5 ltr SKLAD Royal Mix 2/3/4,5mm 20 ltr Vysoce kvalitní krmivo speciálně upravené pro extra růst a zlepšení kondice vašich Nishikigoi, podporující imunitní systém, fantastické barvy, lepší tělesnou konstituci. Je vyrobeno za přidání vysoce kvalitních přírodních surovin zeolit, česnek, propolis a extra dodaných vitamínů. Podporuje přírodní vybarvování vašich Nishikigoi přidáním do krmiva ingrediencí z mořských živočichů a mořských krevet. bílkoviny 42%, tuk 10%, popeloviny 13%, karbohydráty 30%, karotén, spirulína, paprika, astaxanthin, zeolit, česnek, propolis, mořské ryby a živočichové, krevety, bílé rybí maso, clay-minerály, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 120 ppm. Velikost krmiva 2; 3; 4,5 mm, dodáváno v balení 2,5; 7,5; 20 litrů.; 15 kg

5 Grower je krmivo pro rychlý růst koi v letním období. SKLAD Grower 4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Grower 4,5 mm 7,5 ltr SKLAD Grower 4,5 mm 20 ltr Dodáváno v 2,5 ltr; 7,5 ltr; 20 ltr a 15 kg. Super Grower pro kvalitní a rychlý růst. SKLAD Super Grower 4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Super Grower 4,5 mm 7,5 ltr SKLAD Super Grower 4,5 mm 20 ltr Vysoce kvalitní krmivo pro rychlý a kvalitní růst vašich Nishikigoi, včetně vysokých pro-biotických vlastností. Krmivo je doplněno speciálně připravenými vitamíny E, C, B, včetně všech ingrediencí podporujících kvalitní zbarvení vašich Nishikigoi. ( Doporučuje se krmivo používat při teplotách nad 15 C, p řekrmování může zapříčinit zakalení) bílkoviny 35%, tuk 7%, popeloviny 12%,karbohydráty 38%, karotén, astaxanthin, spirulína, paprika, mořské ryby a živočichové, bílé rybí maso, montmorillonite clay-minerály, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 150 ppm. Velikost krmiva 4,5 mm, dodáváno v balení 2,5; 7,5; 20 litrů. Supreme Propolis podpora imunitního systému. SKLAD Supreme Propolis 4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Supreme Propolis 4,5 mm 7,5 ltr SKLAD Supreme Propolis 4,5 mm 20 ltr Vysoce kvalitní krmivo speciálně upravené pro zlepšení kondice vašich Nishikigoi, podporující imunitní systém a lepší tělesnou konstituci. Propolis podporuje správný růst vašich Nishikigoi a kvalitní tvorbu kostry a kůže. Krmení krmivem v jarních měsících, zajistí rychlý přechod ze zimních měsíců a odolnost vůči jarním nemocem. bílkoviny 35%, tuk 7%, popeloviny 12%, karbohydráty 40%, karotén, spirulína, paprika, astaxanthin, propolis, mořské ryby a živočichové, bílé rybí maso, clay-minerály, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 120 ppm. Velikost krmiva 4,5 mm, dodáváno v balení 2,5; 7,5; 20 litrů.

6 Unique Boost krmivo pro optimální vývoj kostry a kůže s propolisem. SKLAD Unique Boost 4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Unique Boost 4,5 mm 7,5 ltr SKLAD Unique Boost 4,5 mm 20 ltr Vysoce kvalitní krmivo obsahující další ingredience a vitamíny B a E. Obsahuje propolis a česnek jenž podporuje kvalitní tvorbu kostí, kůže a tělesné stránky vašich Nishikigoi. bílkoviny 35%, tuk 7%, popeloviny 12%, karbohydráty 40%, karotén, astaxanthin, spirulína, paprika, mořské ryby a živočichové, bílé rybí maso, clay-minerály, česnek, propolis, vitamín A LE/g, vitamín B LE/g, vitamín E 150 LE/g, vitamín C 120 ppm. Velikost krmiva 4,5 mm, dodáváno v balení 2,5; 7,5; 20 litrů. Caterpillar Pops - vysoce bílkovinné krmivo pro pravidelný příkrm SKLAD Caterpillar Pops různá 1 ltr Během letních měsíců, když je metabolismus vašich Nishikigoi na nejvyšší úrovni, potřebují Nishikigoi co nejvíce kvalitních bílkovin pro kvalitní a rychlý tělesný růst. Zvyšuje se tím i potřeba na co největší různorodost těchto bílkovin. Larvy bource morušového jsou vysoce kvalitním krmivem, nejsou však lehce stravitelné a je potřeba je zkrmovat při teplotách nad 15 C. larvy bource morušového Dodáváno v balení 1 litr. Tripple Shrimp Mix krevety mix. SKLAD Tripple Shrimp Mix různá 1 ltr Nishikigoi milují krevety, krmivo obsahuje vodní živočichy a krevety. Krmivo je zdrojem vysokého množství přírodních a nejpřirozenějších bílkovin pro vaše Nishikigoi v přírodě. Kvalitní bílkoviny jsou velice důležité pro optimální růst, ale také pro tvorbu mlíčí, jiker, obměnu kůže a ploutví po poranění. Nedostatek kvalitních bílkovin může způsobit zpomalení i zastavení růstu a tělesné disproporce Nishikigoi. mořské ryby a živočichové, krevety Dodáváno v balení 1 litr. Lepelsteur Mix - vysoce kvalitní bílkovinné krmivo pro pravidelný příkrm SKLAD Lepelsteur Mix různá 2,5 ltr 986 9

7 Krmiva pro chov ryb - velkobalení SKLAD Baby Food 1,3 mm 5 kg SKLAD Balance Sinking 3 mm 15 kg SKLAD Grower 4,5 mm 15 kg SKLAD Super Grower 3 mm 15 kg SKLAD Super Grower 4,5 mm 15 kg SKLAD Basic Maintenance 3 mm 15 kg SKLAD Basic Maintenance 4,5 mm 15 kg SKLAD Quatro Color 3 mm 15 kg SKLAD Quatro Color 4,5 mm 15 kg SKLAD Alternative Pasta různá 15 kg SKLAD Wheat Germ 4,5 mm 15 kg SKLAD Freshly Starter 2 mm 15 kg SKLAD Performance Zeolite 4,5 mm 15 kg SKLAD Premier Garlic 4,5 mm 15 kg SKLAD Royal Mix 2/3/4,5mm 15 kg SKLAD Supreme Propolis 3 mm 15 kg SKLAD Unique Boost 3 mm 15 kg SKLAD Unique Boost 4,5 mm 15 kg Krmítko a topítka pro jezírka a chovy ryb DOTAZ Kata Fishfeeder 230/24V 5kg KATA FISH FEEDER (Kata krmítko ryb) Digitální časovač může být naprogramován kompletně na celý týden. Displej ukazuje jasně nastavené časy. Časovač je vybaven záložní baterií. Při výpadku elektřiny, programové nastavení bude uloženo. Kata krmítko: 220V 24V střídavý transformátor Časovač Vodě odolný kryt Kabel 20 m Kapacita 10 l, cca. 5 kg KOI POND HEATERS STAINLESS STEEL (Koi nerez topení do rybníka) (vhodné pro Koi rybníky a karanténní nádrže) Nerezové topení do rybníka je vyrobeno již speciálně pro trh s rybami Koi. Nabízí přesnou kontrolu teploty celou sezónu pro majitele, profesionální chovatele ryb a nadšence, pro které je chov ryb koníčkem. Hlavními přednostmi tohoto přístroje jsou digitální kontrola a nové vysoce účinné topné elementy s vysokou životností. Je bezpečné s jednoduchou instalací. Všechna topení se připojují 1 ½ adaptérem s BSP vnitřním závitem pro snadné připojení. Hlavní výhody Digitální kontrola teploty, digitální displej Vnější vratný proudový ventil, dovolující směrovat vstup vody z jakéhokoli směru. NOVÝ vysoce přesný termostat Jednotný stykač / relé Proudová ochrana se zpožděním Technické specifikace: Hlavní tank: Nerez ocel BS316 Topidla: Nerez ocel vyztužená titanem Digitální kontrola termostatu: Display a kontrola teploty s přesností 0,5 C. Vysoce přesný bezpečnostní termostat: 50 C ru ční reset Minimální průtok vody: litrů za hodinu Maximální průtok vody: litrů za hodinu

8 KOI POND HEATERS STAINLESS STEEL (Koi nerez topení pro jezírka) (vhodné pro Koi rybníky a karanténní nádrže) DOTAZ Electro Heather 5 AMP 1KW DOTAZ Electro Heather 9 AMP 2KW DOTAZ Electro Heather 13 AMP 3KW Nerezové topení do rybníka je vyrobeno již speciálně pro trh s rybami Koi. Nabízí přesnou kontrolu teploty celou sezónu pro majitele, profesionální chovatele ryb a nadšence, pro které je chov ryb koníčkem. Hlavními přednostmi tohoto přístroje jsou digitální kontrola a nové vysoce účinné topné elementy s vysokou životností. Je bezpečné s jednoduchou instalací. Všechna topení se připojují 1 ½ adaptérem s BSP vnitřním závitem pro snadné připojení. Vlastnosti: Digitální kontrola teploty, digitální displej Vnější vratný proudový ventil, dovolující směrovat vstup vody z jakéhokoli směru. NOVÝ vysoce přesný termostat Jednotný stykač / relé Proudová ochrana se zpožděním Technické specifikace: Hlavní tank: Nerez ocel BS316 Topidla: Nerez ocel vyztužená titanem Digitální kontrola termostatu: Display a kontrola teploty s přesností 0,5 C. Vysoce přesný bezpečnostní termostat: 50 C ru ční reset Minimální průtok vody: litrů za hodinu Maximální průtok vody: litrů za hodinu KOI POND HEATERS TITANIUM (Koi titanové topení do rybníka) (vhodné pro všechna vodní a akvarijní aplikace, včetně tropických mořských) Elektrické titanové topení do rybníka je posledním přírůstkem do našeho rostoucího seznamu výrobků. Proudová trubice a další prvky z čistého titanu zajišťují stabilitu pro všechny vodní systémy, včetně slanovodních, tropických. Rozhodnutí vyrábět tento typ bylo podloženo mnoha důvody.s výjimečnou odolností vůči únavě a erozi materiálu titan má nízkou hustotu a vynikající pevnost a je velmi odolný vůči korozi. Je považován za fyziologický inert. A tudíž toto nové zařízení je také vhodné pro ohřev kyselin a prakticky jakékoli jiné kapaliny. Jako u nerezového modelu všechny jednotky jsou plně vybaveny digitální kontrolou pro přesné řízení teploty po celou sezónu a jsou vhodné pro majitele, profesionální chovatele ryb a nadšence, pro které je chov ryb koníčkem. Náš vysoce citlivý proudový ventil, vysoce přesný bezpečnostní termostat a jednotný stykač/relé jsou montovány jako standard, volitelné 24 hodinové hodiny jsou k dispozici. Zařízení je bezpečné a efektivní. Instalace je velice jednoduchá, jako u nerezového modelu, s možností připojení vodního proudu z jakéhokoli směru. Vlastnosti: Trubka a ostatní prvky z čistého titanu Digitální kontrola teploty, digitální displej Vnější vratný proudový ventil, dovolující směrovat vstup vody z jakéhokoli směru. NOVÝ vysoce přesný termostat Jednotný stykač / relé Proudová ochrana se zpožděním Technické specifikace: Hlavní tank: čistý titan Topidla: čistý titan Digitální kontrola termostatu: teplota na displeji s přesností 0,1 C a kontrola teploty s p řesností 0,5 C. Vysoce přesný bezpečnostní termostat: 50 C ru ční reset Minimální průtok vody: litrů za hodinu Maximální průtok vody: litrů za hodinu Elektrický výkon Elektrický výkon 1-kW 230V 5A 1-kW 230V 5A W/24hod hodiny 2-kW 230V 9A 2-kW 230V 9A W/24hod hodiny 3-kW 230V 13A 3-kW 230V 13A W/24hod hodiny 4-kW 230V 18A 4-kW 230V 18A W/24hod hodiny 6-kW 230V 26A 6-kW 230V 27A W/24hod hodiny 8-kW 230V 35A 8-kW 230V 35A W/24hod hodiny

9 Krmiva pro chov ryb - řada hobby DRAGON FOOD STAPLE SKLAD Dragon Staple 4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Dragon Staple 4,5 mm 5 ltr Kompletní potrava vytvořená ke zvýšení zdraví a krásy vašich koi. Tato potrava může být použita samotná, ale je ideální ve směsi s Grower pro růst a Color ke zlepšení barev. Obsahuje: uhlovodany 42%, bílkoviny 33%, surová vláknina 6%, surový tuk 4%, rybí maso, kukuřice, pšenice, sójové boby, surový popel 5%, vitamin A I.E/kg, vitamin D I.E/kg, vitamin E 200 mg/kg, vitamin C 200 mg/kg. Krmte při teplotě vody nad 8 C. Dodáváno v balení 2,5 a 5 ltr. DRAGON FOOD COLOR SKLAD Dragon Color 4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Dragon Color 4,5 mm 5 ltr Speciálně vyvážené krmivo pro zlepšení růstu a barevnosti. Snadno stravitelné bílkoviny rybího masa, sójové boby, kvasnice, bílkoviny a speciální pigmentové posilovače intenzifikující barvy. Díky ideálnímu složení a výjimečné stravitelnosti Color může být krmen až do chladného období roku. Obsahuje: uhlovodany 40%, bílkoviny 35%, surová vláknina 5%, surový tuk 4%, rybí maso, kukuřice, pšenice, sójové boby, řasy Spirulina, Chlorela, karoten, surový popel 5%, vitamin A I.E/kg, vitamin D I.E/kg, vitamin E 200 mg/kg, vitamin C 200 mg/kg. Krmte při teplotě vody nad 10 C. Dodáváno v balení 2,5 a 5 ltr. DRAGON FOOD GROWER SKLAD Dragon Grower 4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Dragon Grower 4,5 mm 5 ltr Speciálně vyvážené krmivo pro dosažení maximálního růstu vašich koi. Sestaveno z nejlepších přísad a komponent podporující růst. Toto krmivo svým vysokým obsahem bílkovin zajišťuje dostatečný přísun aminokyselin a mastných kyselin. Grower je nejlepší krmivo během letního období, kdy metabolismus ryb koi je na nejvyšší úrovni a koi realizují největší růst. Obsahuje: bílkoviny 40%, uhlovodany 30%, surová vláknina 3%, surový tuk 7%, rybí maso, kukuřice, pšenice, sója, surový popel 8%, vitamin A I.E/kg, vitamin D I.E/kg, vitamin E 200 mg/kg, vitamin C 200 mg/kg. Krmte při teplotě vody nad 15 C. Dodáváno v balení 2,5 a 5 ltr.

10 DRAGON FOOD WHEAT GERM (pšeničné klíčky) SKLAD Dragon Wheat Germ 4,5 mm 2,5 ltr SKLAD Dragon Wheat Germ 4,5 mm 5 ltr Snadno stravitelné plovoucí krmivo s vysokým obsahem vitaminů a bohaté na pšeničné klíčky. Vašim koi dá více než dost energie k přezimování. Obsahuje: uhlovodany 38%, bílkoviny 28%, surová vláknina 3%, surový tuk 6%, rybí maso, kukuřice, pšenice, sója, surový popel 8%, vitamin A I.E/kg, vitamin D I.E/kg, vitamin E 200 mg/kg, vitamin C 300 mg/kg. Krmte při teplotě vody nad 6 C. Dodáváno v balení 2,5 a 5 ltr. DRAGON FOOD STURGEON (krmivo pro jesetery) SKLAD Dragon Sturgeon 3 mm 2,5 ltr SKLAD Dragon Sturgeon 3 mm 5 ltr DRAGON FOOD STURGEON (jeseter) Klesající krmivo s vysokým obsahem bílkovin, zajišťující optimální růst, kondici a odolnost jeseterů. Je sestaveno z vysoce kvalitních surových látek ve správných množstvích, které jsou nezbytné pro denní krmení vašich jeseterů. Obsahuje: uhlovodany 30%, bílkoviny 47%, surový tuk 14%, rybí maso, surový popel 9%, vitamin A I.E/kg, vitamin B I.E/kg, vitamin E 150 mg/kg, vitamin C 80 mg/kg. Dodáváno v 2,5 a 5 ltr. DRAGON FOOD GOLDFISH (pro všechny druhy okrasných ryb) SKLAD Dragon Goldfish Sticks 2,5 ltr SKLAD Dragon Goldfish Sticks 5 ltr Dobře vyvážené plovoucí úplné krmivo, tyčinky, pro všechny zlaté rybky, jelce jesen, líny, shubunkin, perlín, závojnatky, karasy a všechny vaše ostatní studenovodní ryby. Snadná stravitelnost přispívá k lepší kvalitě vody a tím i ke zdravějším rybám. Obsahuje: uhlovodany 39%, bílkoviny 32%, surová vláknina 8%, surový tuk 5%, surový popel 5%, vitamin A I.E/kg, vitamin E 150 mg/kg, vitamin C 150 mg/kg obilniny, oleje, tuky, minerály, rybí a vedlejší výrobky. Dodáváno v 2,5 a 5 ltr. DRAGON FOOD - Velkobalení krmiv - Dragon Fishfood Bulk DOTAZ Dragon Staple 4,5 mm 250 ltr DOTAZ Dragon Color 4,5 mm 250 ltr DOTAZ Dragon Grower 4,5 mm 250 ltr DOTAZ Dragon Wheat Germ 4,5 mm 250 ltr

11 KRMIVA pro koi a okrasné ryby VELDA = levná krmiva pro každé běžné použití Velda krmiva = vysoce kvalitní krmiva pro profesionální použití DOTAZ Velda Ultrabite Power Food 1250 ml 268,00 9,00 DOTAZ Velda Ultrabite Power Food 2500 ml 438,00 9,00 DOTAZ Velda Ultrabite Power Food 4000 ml 627,00 9,00 DOTAZ Velda Gold Flakes Basic Food 1250 ml vločkové krmivo 114,00 9,00 DOTAZ Velda Gold Flakes Basic Food 2500 ml 202,00 9,00 DOTAZ Velda Gold Flakes Basic Food 4000 ml 311,00 9,00 DOTAZ Velda Gold Flakes Basic Food 8000 ml 588,00 9,00 DOTAZ Velda Gold Sticks Basic Food 1000 ml granulované krmivo 102,00 9,00 DOTAZ Velda Gold Sticks Basic Food 2500 ml 184,00 9,00 DOTAZ Velda Gold Sticks Basic Food 4000 ml 290,00 9,00 DOTAZ Velda Gold Sticks Basic Food 8000 ml 541,00 9,00 DOTAZ Velda Sturgeon Food krmivo pro jesetery 165,00 9,00 DOTAZ Velda Sturgeon Food 284,00 9,00 DOTAZ Velda Nature Pond Food 1250 ml vysoce přírodní krmivo 270,00 9,00 DOTAZ Velda Nature Pond Food 2500 ml 490,00 9,00 DOTAZ Velda Nature Pond Food 4000 ml 666,00 9,00 DOTAZ Velda Koi Nature Pond Food 1250 ml koi přírodní krmivo 259,00 9,00 DOTAZ Velda Koi Nature Pond Food 2500 ml 433,00 9,00 DOTAZ Velda Koi Nature Pond Food 4000 ml 627,00 9,00 DOTAZ Velda Rondett Power Food 1250 ml top výživné krmivo 216,00 9,00 DOTAZ Velda Rondett Power Food 2500 ml 387,00 9,00 DOTAZ Velda Rondett Power Food 4000 ml 510,00 9,00 DOTAZ Velda Winter Pond Food 1250 ml krmivo pro chladné dny 230,00 9,00 DOTAZ Velda Winter Pond Food 2500 ml 408,00 9,00 Profi krmiva = kvalitní krmiva v moderním balení SKLAD Profi-Progressive Koi Food 3 mm 500 g profi pro koi pro kvalitní a rychlý růst 220,00 9,00 SKLAD Profi-Progressive Koi Food 3 mm 1000 g profi pro koi pro kvalitní a rychlý růst 323,00 9,00 SKLAD Profi-Progressive Koi Food 3 mm 2000 g profi pro koi pro kvalitní a rychlý růst 514,00 9,00 SKLAD Profi-Progressive Koi Food 5 mm 500 g profi pro koi pro kvalitní a rychlý růst 220,00 9,00 SKLAD Profi-Progressive Koi Food 5 mm 1000 g profi pro koi pro kvalitní a rychlý růst 323,00 9,00 SKLAD Profi-Progressive Koi Food 5 mm 2000 g profi pro koi pro kvalitní a rychlý růst 514,00 9,00 SKLAD Profi-Progressive 3-Colour Food Basic 400 g profi pro všechny okrasné ryby 181,00 9,00 SKLAD Profi-Progressive 3-Colour Food Basic 800 g profi pro všechny okrasné ryby 284,00 9,00 SKLAD Profi-Progressive 3-Colour Food Basic 1600 gprofi pro všechny okrasné ryby 460,00 9,00 DOTAZ Profi-Progressive Sturgeon Food 900 g profi pro jesetery 296,00 9,00 DOTAZ Profi-Progressive Sturgeon Food 1800 g profi pro jesetery 517,00 9,00 DOTAZ Profi-Progressive Sturgeon Food 3600 g profi pro jesetery 830,00 9,00 VK krmiva = základní krmiva pro všechny druhy ryb SKLAD VK - Sticks ml/1.650 g DOPORUČUJEME - super velkobalení 488,00 9,00 SKLAD VK - 3color Sticks /2.000 g DOPORUČUJEME - super velkobalení 588,00 9,00 SKLAD VK - Koimix food /3.000 g DOPORUČUJEME - super velkobalení 889,00 9,00 SKLAD VK - 3color Sticks 1.500/200 g pro běžné celoroční krmení 137,00 9,00 SKLAD VK - 3color Sticks 3.000/400 g pro běžné celoroční krmení 227,00 9,00 SKLAD VK - 3color Sticks 5.000/700 g pro běžné celoroční krmení 377,00 9,00 SKLAD VK vločkové krmivo ml/220 g pro malé ryby 154,00 9,00 SKLAD VK vločkové krmivo ml/440 g pro malé ryby 238,00 9,00 SKLAD VK - Sticks ml/110 g levné krmivo pro celý rok 117,00 9,00 SKLAD VK - Sticks ml/220 g levné krmivo pro celý rok 147,00 9,00 SKLAD VK - Sticks ml/380 g levné krmivo pro celý rok 254,00 9,00 DOTAZ VK - Celoroční/Zimní krmivo ml/850 g lehce stravitelné krmivo i pro zimní dny 208,00 9,00 DOTAZ VK - Celoroční/Zimní krmivo ml/1.700g lehce stravitelné krmivo i pro zimní dny 382,00 9,00 SKLAD VK - Koimix food ml/300 g výživné krmivo pro rychlý růst 156,00 9,00 SKLAD VK - Koimix food ml/600 g výživné krmivo pro rychlý růst 240,00 9,00 SKLAD VK - Koimix food ml/1.000 g výživné krmivo pro rychlý růst 392,00 9,00 SKLAD VK - krmivo pro jesetery ml/950 g běžné krmivo pro jesetery 196,00 9,00 SKLAD VK - krmivo pro jesetery ml/1.900 g běžné krmivo pro jesetery 344,00 9,00

12 EA ONE - vrchol mezi krmivy pro japonské koi kapry Pokud hledáte opravdu kvalitní krmivo tak jedině EA ONE Máte opravdu japonské koi kapry - tak jedině krmivo z japonských surovin SKLAD 3/ EA One' 2Kg tub NOVINKA SKLAD 3/ EA One' 5Kg tub Petentově chránéné složení krmiva, = speciální krmivo pro chovy japonských ryb! (u evropských a našich ryb nedosáhnete kvalitních výsledků) Speciální krmivo pro rozkrmení a růst ryb, jenž přestaly růst! Sami jsme nevěřili, ale výsledky jsou opravdu neskutečné. Ztojí to za test Krmivo je vyrobeno z přírodní potravy japonských koi kaprů, žádné přísady, rybí moučka, obilí ani nic podobného SKLAD 3/ EA One' health 2Kg tub NOVINKA SKLAD 3/ EA One' health 5Kg tub Krmivo vyrobeno z přírodní potravy japonských koi kaprů, pro pravidelné krmení a přidávání do běžné potravy. Urychluje růst a zvyšuje kvalitu kůže a zbarvení, vhodné i pro bězné evropské koi kapry. SKLAD EA Freshwater Shrimps 5L excelentní přírodní krmivo pro optimální růst koi, pro kvalitní barvu kůže. S vysokým obsahem pŕírodních vitamínů a karotenů. Specielně sbírané z přírodních nejčistších vod Artického moře. Doporučujeme přidávat do krmiva při teplotách nad 15 C. SKLAD EA Silkworm 5L excelentní a nejlepší přírodní krmivo pro optimální růst koi, pro kvalitní barvu kůže, pro rozmnožování i rychlý růst. S vysokým obsahem pŕírodních vitamínů a karotenů. Jedná se o larvy bource morušového. Doporučujeme přidávat do krmiva maximálně z 30% celkové krmné dávky. Pro lepší trávení namočte na 30 minut do horké vody před krmením. znáte váhu svých koi? Ne? A jak víte kolik můžete denně krmit? Víte jak se daří vašim rybám, víte co je trápi, nebo to jen hádáte? MIKROSKOPY a příslušenství Za 6 měsíců pravidelného krmení krmivem EA ONE, Kohaku, které již nerostlo, vyrostlo z 4,14 kg, 60,5 cm, na 6,28 kg, 66,5 cm DOTAZ Novex usmart Binoculair incl. range DOTAZ EUROMEX Monoculaire incl. range XE DOTAZ NOVEX Binoculaire incl. range BBS DOTAZ NOVEX Trinoculaire incl. range BTS DOTAZ Microscoop Camera Mini-EUROCAM TV DOTAZ Microscoop Camera Mini-EUROCAM PC DOTAZ Object slides Box 50 pcs PODLOŽNÍ SKLÍČKA PRO MIKROSKOP Podložní sklíčka pro mikroskop, 76x26 mm, před čištěny, polobílé sklo, oříznuté okraje. Tloušťka 1,0 1,2 mm 50-ks sada balená do papírové krabičky. DOTAZ Cover glasses Box 100 pcs KRYCÍ SKLÍČKA Krycí sklíčka, 18x18 mm, tloušťka 0,13-0,17 mm. 100-ks sada, baleno v plastikové krabičce.

13 AUTOMATICKÁ KRMÍTKA pro odchovy ryb i okrasná jezírka DOTAZ Automatické krmítko pro ryby na 1000 ml krmiva 2 298,00 19,00 DOTAZ Automatické krmítko pro ryby na 2500 ml krmiva 2 748,00 19,00 SKLAD krmítko - plovoucí kroužek na hladině 129,00 19,00 VELDA léčiva SKLAD Léčivo Bactimon, na litrů vody 799,00 19,00!SILNĚ VZDUCHUJTE!, 25 gramů/1 sáček na litrů, nebo jako koupel pro ryby na 24 hodin 25 gramů/1 sáček na 200 litrů proti bakteriálním infekcím, Hexamita, Mounth fungus, Fin rot účinná látka Glucolin 98,5%, Nifurpirinol 1,5% Zkušenosti z praxe: * pomáhá při onemocnění rozpadu ploutví, tvorbě boláků na kůži a tlamě rab SKLAD Léčivo Curamon,na litrů vody 799,00 19,00!SILNĚ VZDUCHUJTE!, 25 gramů/1 sáček na litrů, nebo jako koupel pro ryby na 24 hodin 25 gramů/1 sáček na 200 litrů proti Leeches, Carp louse, Anchor worm, Dark spots účinná látka Glucolin 86,5%, Diflubenzuron 1,5%, Cupric Sulfate 6%, Citric Acid 6% Zkušenosti z praxe: * Odstraňuje parazity, které jsou vidět pouhým okem. * Jsou to pijavice Piscicola geometra, kapřivec Argulus foliaceus, červok Lernaea. * Parazitují převážně na kůži u ploutví ryb. SKLAD Léčivo Protector na litrů vody 799,00 19,00!SILNĚ VZDUCHUJTE!, 25 gramů/1 sáček na litrů, nebo jako koupel pro ryby na 24 hodin 25 gramů/1 sáček na 200 litrů proti Fin frying, Holes and Ulcers, Damages and skin darkening, google-eyes and raised scales účinná látka Glucolin 98%, Nifurpirinol 0,5%, Acrinol 1,5% Zkušenosti z praxe: Je to přípravek k doléčení poranění kůže, kterou porušili předtím jmenovaní paraziti (pijavice Piscicola geometra, kapřivec Argulus foliaceus, červ Lernaea). Tím, že rozruší hlenové buňky, zpravidla poraněné místo napadnou bakterie a způsobí tak infekci, která se šíří a končí většinou smrtí ryby. Protektor toto nebezpečí napadení snižuje. SKLAD Léčivo Paratex na litrů vody 799,00 19,00!SILNĚ VZDUCHUJTE!, 25 gramů/1 sáček na litrů, nebo jako koupel pro ryby na 24 hodin 25 gramů/1 sáček na 200 litrů proti nemocem Local wounds, skin darkening, Velvet veil fish, white spots účinná látka Glucolin 91%, Acrinol 2,5%, Malachyt green-oxelat 2,5%, Metronidazole 4% Zkušenosti z praxe: * Je účinný proti parazitům druhu: Trichodina, Chilodonela, Ichtyobodo necator. * Příznaky napadení těmito parazity: bělavý povlak na kůži ryb, ploutve jsou neprůhledné a mají bělavý lem na periferní části, ryby jsou neklidné, otírají se o předměty. * Dalším parazitem je kožovec ( drobné bílé tečky na těle a ploutvích ryb ) * Dokáže odstranit jak parazity, tak i zahojit poraněnou kůži a ploutve. SKLAD Léčivo Sapro na litrů vody 799,00 19,00!SILNĚ VZDUCHUJTE!, 25 gramů/1 sáček na litrů, nebo jako koupel pro ryby na 24 hodin 25 gramů/1 sáček na 200 litrů proti nemocem Fungal disease, Fin rot, Skin darkening, Mount fungus účinná látka Glucolin 97%, Acrinol 1,5%, Acriflavin 1%, Nifurpirinol 0,5% * Saprofitycké a parazitální druhy plísní rodů Achlya a Saprolegnia. * Příznaky onemocnění: zaplísněné ryby přestávají přijímat potravu, zdržují se u břehů a ztrácejí reflexy. * Na těle mají pouhým okem jasně viditelné bílé plochy, připomínající chomáčky vaty, které se postupně zvětšují. SKLAD Léčivo Wormex na litrů vody 799,00 19,00!SILNĚ VZDUCHUJTE!, 25 gramů/1 sáček na litrů, nebo jako koupel pro ryby na 24 hodin 25 gramů/1 sáček na 200 litrů proti nemocem Gill and flukes and Helminths, Severe emaciations, Thin white stool, External wounds účinná látka Glucolin 88,5%, Diflubenzuron 1,5%, Cupric Sulfate 10% * Tento přípravek likviduje paraziry, kteří cizopasí na rybách. * Především jde o druhy Gyrodactylus a Dactylogyrus. * Parazitují na žábrách nebo na kůži ryb.

14 Ochranné sítě proti predátorům a spadu listí v podzimním i celoročním období DOTAZ Síť proti listí 2x3 metry s úchyty DOTAZ Profi síť proti listí 2x3 metrů s úchyty DOTAZ Síť proti listí 6x3 metry s úchyty DOTAZ Profi síť proti listí 4x3 metrů s úchyty DOTAZ Síť proti listí 6x5 metry s úchyty DOTAZ Profi síť proti listí 6x3 metrů s úchyty DOTAZ Síť proti listí 6x10 metry s úchyty DOTAZ Profi síť proti listí 6x10 metrů s úchyty DOTAZ Síť proti listí 2x3 metry s háčky na uchycení DOTAZ Síť proti listí 6x3 metry s háčky na uchycení DOTAZ Síť proti listí 6x5 metry s háčky na uchycení DOTAZ Síť proti listí 6x10 metry s háčky na uchycení Podběráky pro sběr, listí a nečistot plovoucích na hladině, podběráky pro chov a odchyt ryb SKLAD Profi podběrák, kruhový 35 cm, s teleskopickou rukojetí do 180 cm SKLAD Profi podběrák, kruhový 46 cm, s teleskopickou rukojetí do 180 cm SKLAD Profi podběrák, hranatý 35 cm, s teleskopickou rukojetí do 180 cm SKLAD Profi podběrák, hranatý 46 cm, s teleskopickou rukojetí do 180 cm SKLAD Profi podběrák jemný, kruhový 35 cm, s teleskopickou rukojetí do 180 cm SKLAD Teleskopická rukojeť 180 cm na profi podběráky SKLAD Podběrák standart 25x25 cm s teleskopickou rukojetí SKLAD Podběrák standart 30x30 cm s teleskopickou rukojetí SKLAD Podběrák standart 35x35 cm s teleskopickou rukojetí SKLAD Podběrák Fish Nett small 40 cm, s teleskopickou rukojetí SKLAD Podběrák Fish Nett medium 45 cm, s teleskopickou rukojetí SKLAD Podběrák Fish Nett medium 50 cm, s teleskopickou rukojetí Ochrana proti predátorům, volavkám, kočkám SKLAD Pond Protector - proti predátorům a kočkám 2 526,00 19,00 SKLAD Heron stop - obrana proti létajícím predátorům 625,00 19,00 SKLAD Briliant pyramida proti létajícím predátorům 247,00 19,00

15 Desinfekční rohož pro chovy ryb SKLAD Desinfection mat with sleeve 60x90x Hygienické a bezpečné řešení pro vchod do vašeho obchodu. Velikost : 60x90x4 cm, včetně krytu Desinfekční rohože se používají ve vchodech do vysoce rizikových míst. Mají kryt, který zajišťuje, aby použité látky nekontrolovaně neprosakovaly do okolí. Kryt také zajišťuje vzlínání kapaliny při sešlápnutí rohože. Koi podběrák pro přenos ryb - speciální profi podběrák pro přenos koi a okrasných ryb SKLAD Koisok O 30cm Profesionální tmelový silikon pro různé druhy spojů a těsnění SKLAD Kata Super Fix HOUSE OF KATA - PROFESIONÁLNÍ LÉČIVA A MEDIKAMENTY PRO KOI A OKRASNÉ RYBY DOTAZ Potassium permanganate Jar 500 gr DOTAZ Formaline 37% Flask 1ltr DOTAZ Waterstof Peroxide 35% Flask 250 ml dotaz 19 DOTAZ Exbacta Jar 500 gr DOTAZ Exbacta Jar 1000 gr Léčivo Kata Exbacta pro ryby v nádržích můžete použít proti bakteriální infekci jako: Ústní hniloba Zanícené rány Žeberní hniloba Léčivo pro ryby v zahradních jezírcích účinné pro jednobuněčným (protozoa) jako White spot disease (Ichthyophthirius-Ich), Trichodina, Costia, Chilodonella. Používejte pouze po doporučení veterináře a odborných specialistů na chov okrasných ryb Užití: 600 ml pro litrů vody v jezírku. 50 ml pro litrů Rozmíchejte Excello v nádobé s vodou a rozlejte rovnoměrně do jezírka Voda v jezírku se postupně zbarví do modra. Postupně uvidíte jak se voda v jezírku míchá s léčivem. Pozor: Odpojte veškerá zařízení proti řasám, magnety, carbon filtrace, ozonizátory, UV zářiče a to alespoň na dobu 3 dnů po aplikaci. Silně vzduchujte! Doporučujeme odpojit i filtrace a po jejich opětovném zapnutí doplňte do filtrace startovací bakterie. V případě, že používáte zoolit je nutné odstranit zoolit z filtrace či z vašeho jezírka! DOTAZ Excello (6000 liter water) Flask 600 ml DOTAZ Excello (12000 liter water) Flask 600 ml Léčivo Excello pro ryby v zahradních jezírcích účinné pro jednobuněčným (protozoa) jako White spot disease (Ichthyophthirius-Ich), Trichodina, Costia, Chilodonella. Používejte pouze po doporučení veterináře a odborných specialistů na chov okrasných ryb Užití: 300 ml pro litrů vody v jezírku. 50 ml pro litrů Rozmíchejte Excello v nádobé s vodou a rozlejte rovnoměrně do jezírka Voda v jezírku se postupně zbarví do modra. Postupně uvidíte jak se voda v jezírku míchá s léčivem. Pozor: Odpojte veškerá zařízení proti řasám, magnety, carbon filtrace, ozonizátory, UV zářiče a to alespoň na dobu 3 dnů po aplikaci. Silně vzduchujte! Doporucujeme odpojit i filtrace a po jejich opětovném zapnutí doplňte do filtrace startovací bakterie. V případě, že používáte zoolit je nutné odstranit zoolit z filtrace či z vašeho jezírka!

16 DOTAZ Expara Jar 500 gr DOTAZ Expara Jar 1000 gr Léčivo Kata Expara pro ryby v nádržích můžete použít proti: Pijavice Rybí vši (Argulus) Kožní červi (Gyrodactylus) Žaberní červi (Dactylogyrus) Larvy (Lernae) Vnitřní červi (Nematodes) Léčivo pro okrasné ryby. Působí proti: leeches, fish lice, skin / gill flukes, anchor a internal worms. Pouřívejte pouze po předpisu veterináře, nebo radě oborníka. Levamizole, Diflubenzuron, Tix-o-sil,Flubendazole, nosič - Enzyme feed. Užití: 100 gramů na litrů vody. Rozmíchejte Expara v nádobě s vodou a rozlejte po celém jezírku. Pozor: Zabraňte styku s kůži a potřísnění očí. Vysoce nebezpečné v pŕípadě vnitřního užití, vždy vyhledejte lékaře. Chraňte před dětmi. Při použití noste ochranné rukavice a po aplikaci si omyjte řádně ruce. Skladujte v chladném a tmavém prostředí. Při použití silně vzduchujte v jezírku. V případě léčení gill worms, opakujte léčení za 10 dnů. Po ukončení léčby vyměňte 3-krát po týdnu 10% vody v jezírku. DOTAZ Fin Repair dotaz 19 DOTAZ Narcosis bottle 50 ml DOTAZ Hands desinfectant Flask 150 ml DOTAZ Hands desinfectant Pump Flask 600 ml HANDS DESENFECTAN - DEZINFEKCE RUKOU Správná hygiena a pravidelné používání dezinfekce jsou velice důležité, aby se zabránilo šíření bakterií. Na našich rukách jsou bakterie, proti kterým jsme imunní, ale tyto bakterie mohou velice uškodit našim rybám. Dáváte ruce do vody, zacházíte s rybami, vyšetřujete zranění a skvrny na nich. Ale nezapomínáte si dezinfikovat ruce? Dezinfekční prostředek House of Kata může vyřešit tento problém.tento pologel se skládá ze tří různých alkoholů s etanolem jako základní složkou. Procento alkoholu je 85%. Funguje rychle a nelepí. Přidání glycerínu jako hydratační komponenty nebudou vaše ruce hydratovány. DOTAZ Royal Jelly Jar 40 caps ROYAL GELLY - KRÁLOVSKÉ ŽELÉ (mateří kašička) Slinné žlázy včelích dělnic vytváří potravu pro všechny mladé larvy a pokud je jedinou potravou larvy, ta se vyvine ve včelí královnu. Mateří kašička je sbírána z plástvových buněk královských larev starých 2 3 dny. Z každé buňky je sebráno 110 až 210 mg mateří kašičky. Výroba mateří kašičky znamená intenzívní chov včel. V prvních dnech všechny larvy dostávají stejnou potravu. Po pár dnech larvy určené prodělnice začnou dostávat méně kvalitní potravu, ale larvy určené se stát královnami jsou nepřetržitě krmeny mateří kašičkou. Dělnice žije přibližně 6 týdnů, zatímco královna včelstva žije až 4 roky. Královna vyroste o 50 % větší než dělnice a také dospívá rychleji. To svědčí o síle mateří kašičky. Přísady: 100 mg mateří kašičky 125 mg pylu želatina DOTAZ Medical & Net desinfectant Spray Flask 500 ml MEDICAL NET - DEZINFEKCE ZDRAVOTNÍ A DEZINFEKCE SÍTÍ Správná hygiena a pravidelné používání dezinfekce jsou velice důležité, aby se zabránilo šíření bakterií. Sítě používané v několika jezírkách a nádržích zároveň mohou obsahovat mnoho bakterií, které mohou způsobit problémy rybám.

17 DOTAZ Medical Kit Case MEDICAL FIT - ZDRAVOTNÍ SOUPRAVA Obsahuje: Pitevní kleště ( ostré špičky) Zdravotní kleště ( tupé špičky) Pitevní jehla Zdravotní jehla Pitevní nůžky Rukověť skalpelu Skalpelové ostří 3 kusy ( ostré) Skalpelové ostří - 3 kusy ( tupé) DOTAZ Medical Kit de luxe Wooden box MEDICAL FIT DE LUXE - ZDRAVOTNÍ SOUPRAVA DELUXE Ve dřevěné krabici se zámkem Obsahuje: Pitevní jehla Pitevní jehla ( lomený tvar) Pitevní kleště ( ostré špičky) Pitevní kleště ( tupé špičky) Pitevní nůžky ( ostré špičky) Zdravotnické nůžky ( tupé špičky) Rukověť skalpelu 2 kusy Skalpelové ostří 5 kusů ( ostré) Skalpelové ostří 5 kusů ( tupé) DOTAZ Propolis Tinctuur Pipetbottle 10 ml DOTAZ Propolis Tinctuur Pipetbottle 30 ml PROPOLIS TINCTURE - PROPOLISOVÁ TINKTURA Propolis je považován za přírodní antibiotikum. Pro léčení vašich Nishikigoi byla firmou House of Kata propolisová tinktura (tekutina, která může být kapána na případné zranění). Tato jedinečná preparace pokožky je vhodná pro mokrou a vlhkou kůži a je možnou optimální cestou pro její uzdravení. Tato Propolisová tinktura je výrobek ochrany kůže s hojivými bylinami, vitamin A a E a vybraný počet hydratačních látek. Propolisová tinktura léčí vaše Nishikigoi rychle a je prevencí před tkáňovými jizvami. Zajímavým faktem by mohlo být i, že propolisová tinktura má bolest tišící a znecitlivující efekt a je prevencí proti růstu řas. Přísady: Propolis Stearylalkohol Vitaminy A, E Éterické oleje DOTAZ Propolis Woundseal Jar 30 gr PROPOLIS WONDSEAL - PROPOLISOVÁ MAST Propolis je považován za přírodní antibiotikum. Pro vašeho Nishikigoi House of Kata byla vyvinuta ideální mast pro ošetření případných zranění. Tato jedinečná preparace pokožky je vhodná pro mokrou a vlhkou kůži a je možnou optimální cestou pro její uzdravení. Tato Propolisová mast je výrobek ochrany kůže s hojivými bylinami, vitamin A a E a vybraný počet hydratačních látek. Propolisová mast léčí vaše Nishikigoi rychle a je prevencí před tkáňovými jizvami. Zajímavým faktem by mohlo být i, že propolisová tinktura má bolest tišící a znecitlivující efekt a je prevencí proti růstu řas. Přísady: Propolis Cytylalkohol Stearylalkohol Vitaminy A, E Éterické oleje Citrimid Výrobky House of Kata Propolis jsou zcela bez vosků. A proto jsou bezpečné pro použití pro vaše Nishikigoi, jelikož nezalepují žábry. DOTAZ Vitamine C Jar 100 gr DOTAZ Vitamine C Jar 500 gr VITAMIN C Mladé Nishikigoi (Fry) nepotřebují jenom vitamíny pro zdraví, ale také pro růst a uzdravující schopnost těla. Navíc jsou vitamíny velice důležité pro produkci enzymů. Enzymy hrají roli v metabolismu těla. Bez enzymů metabolismus nefunguje a potrava nemůže být trávena a přeměňována na energii. DOTAZ Waterstrofperoxide 35% Flask 250 ml DOTAZ Waterstrofperoxide 3% Flask 125 ml dotaz 19 DOTAZ Kata wound Kit DOTAZ Kata Injection DOTAZ Royal Health Box

18 SPECIÁLNÍ JEZÍRKOVÝ FILTRAČNÍ SUBSTRÁT PRO ČISTĚJŠÍ JEZÍRKA DOPORUČUJEME SKlAD VT Superalite - Filtrační substrát na dno a břehy, jemný, 20 litrů 516,00 19,00 Superalite = super materiál pro rychlé osídlení užitečnými bakteriemi a mikroorganismy, které čistí vodu ve vašem jezírku. Speciální granulační jezírkový substrát velikosti cca 5-25 mm pro osázení pobřežních zón rostlinami a pro optimální a rychlé rozběhnutí tzv. samočistícího procesu v jezírku dodáváno ve 20-ti litrových pytlích, doporučené množství substrátu je cca 1 pytel na 2-3 m2. Jazírkový filtrační substrát zvyšuje samočistící schopnost vašeho jezírka o 15-25% Pokud vysazujete do substrátu rostliny, sázejte je vždy bez hlíny ve které byly množeny a pěstovány. Superalite podporuje odnožování rostlin a jejich rychlé zakořenování. Superalite je speciální substrát vhodný i na dno, přidávat jej do kačirku do mělčin i středních hloubek. 1 kamínek o průměru cca 1,5 cm, má stejné množství povrchu jako celá hrst běžného kačírku! Superalite je lávového původu, neubývá ani jinak neovlivňuje kvalitu vody v jezírku. Díky schopnosti poskytnout prostor pro bakterie a mikroorganismy snižuje přirozeně výskyt dlouhých řas a tvorbu usazenin na dně. SKlAD VT Premium Teichsubstrat - Filtrační substrát, pro sázení rostlin a břehy, 20 litrů 324,00 19,00 Speciální granulační jezírkový substrát velikosti cca 5-20 mm pro osázení pobřežních zón rostlinami a pro oprimální a rychlé rozběhnutí tzv. samočistícího procesu v jezírku dodáváno ve 20-ti litrových pytlích, doporučené množství substrátu je cca 1 pytel na 2-5 m2. Jazírkový filtrační substrát zvyšuje samočistící schopnost vašeho jezírka o 10-20% Pokud vysazujete do substrátu rostliny, sázejte je vždy bez hlíny ve které byly množeny a pěstovány. Premium Teichsubstrat podporuje odnožování rostlin a jejich rychlé zakořenování Premium Teichsubstrat dodává rostlinám a užitečným čistícím bakteriím nutné minerální látky pro jejich život a růst. SPECIÁLNÍ JEZÍRKOVÝ SUBSTRÁT A HLÍNA SKlAD Pond Cultura - Hlína pro bahenní rostliny s minerály, 25 litrů 328,00 19,00 Hlína pro bahenní, pobřežní rostliny a lekníny s minerály, 25 litrů SKlAD Lelite Nährboden - Hlína pro lekníny s hnojivem, 25 litrů 368,00 19,00 Speciální hlína vhodná pro lekníny s hnojivem, 25 litrů SKlAD Velda Teicherde - Hlína pro bahenní a pobřežní rostliny, 35 litrů 360,00 19,00 Speciální hlína pro bahenní a pobřežní rostliny, obohacení o potřebné minerály a látky pro odnožování, 35 litrů SKlAD VT Teicherde - Hlína pro veškeré druhy vodních rostlin, 25 litrů 217,00 19,00 Hlína pro veškeré druhy vodních rostlin, dodávané v 25 litrech balení SKlAD Pond Plant Soil Moerings - vysoce kvalitní hlína s hnojivem pro lekníny a vodní rostliny, 40 L 619,00 19,00 Vysoce kvalitní hlína s hnojivem pro růst a odnožování rostlin a leknínů, cca 40 L OKRASNÉ KAMÍNKY DO MĚLČIN, FONTÁNEK, AKVÁRIÍ SKlAD Okrasné kameny, 1 kg, mix, pastelové barvy 50,00 19,00 SKlAD Okrasné kameny, 1 kg, barva modrá 50,00 19,00 SKlAD Okrasné kameny, 1 kg, barva zelená 50,00 19,00 SKlAD Okrasné kameny, 1 kg, barva žlutá 50,00 19,00 SKlAD Okrasné kameny, 1 kg, barva červená 50,00 19,00 SKlAD Okrasné kameny, 1 kg, barva šedobílá 40,00 19,00 SKlAD Okrasné kameny, 1 kg, barva bílá, carrara 40,00 19,00 SKlAD Okrasné kameny, 1 kg, barva bílá, drť 40,00 19,00 SKlAD Okrasné kameny, 1 kg, barva barevné kameny 40,00 19,00

19 HNOJIVA pro kvalitní růst rostlin a leknínů SKlAD Carbo-tronic CO ,00 19,00 Pŕistroj pro výrobu CO2, nezbytně potřebného pro růst rostlin. Podporuje odnožování rostlin, rychlejší zakořeňování. Balení obsahuje CO2 talíře a digitálně řízenou ústřednu, která sama kontroluje hladinu CO2 DOTAZ Náhradní Carbon kotouč pro Carbo-tronic CO ,00 19,00 DOTAZ Náhradní Carbon kotouč pro Carbo-tronic CO2 + 2 x metal kotouč 1 463,00 19,00 DOTAZ Náhradní Metal kotouč pro Carbo-tronic CO2 275,00 19,00 SKlAD CO2 tablety pro růst vodních rostlin 273,00 19,00 Tablety podporující růst rostlin a jejich kvalitní odnožování tablety vhoďte do vody a nechte přirozeně rozpustit SKlAD Hnojivo pro lekníny a rostliny - kuličky DOPORUČUJEME 185,00 19,00 SKlAD Hnojivo pro lekníny a rostliny - kuličky velikost XL 299,00 19,00 Speciální hnojivo pro růst rostlin, malé balení a velké balení. Kuličky jsou vhodné i pro pravidelné přihnuojování leknínů Jednoduchá aplikace, kuličky zamáčknete do kačírku, co nejblíže ke kořenům vašich vodních rostlin KOŠÍKY pro sázení vodních rostlin DOPORUČUJEME SKlAD plovoucí košík, Ø 25 cm 252,00 19,00 SKlAD plovoucí košík, Ø 30 cm 277,00 19,00 SKlAD plovoucí košík, Ø 35 cm 350,00 19,00 SKlAD plovoucí košík, 25x25 cm 250,00 19,00 SKlAD plovoucí košík, 35x35 cm 359,00 19,00 SKlAD plovoucí košík, čtvercový - Island Square 277,00 19,00 Rostliny sázíte přímo do košíku, díky vniřnímu vystlání košíku pěnou je košík plovoucí a umožňuje vám osázet i ty části jezírka rostlinami, které by jinak zůstaly holé z důvodu například veliké hloubky. Výhodou košíku je, že máte rostliny stále pod kontrolou, aby nedocházelo k jejich přemnožení Košiky jsou nepropustné pro hlínu a jiné hrubé látky, čímž nedochází k žádnému znečišťování vody. Rostliny můžete jednoduše přihnojovat přidáním hnojiva přímo do košíku. Rostliny můžete i jednoduse skrýt na zimu tím, že je přemístíte s celým košíkem do sklepa, či jiné chladné místnosti. Spojením několika košíků dohromady můžete získat velice efekní ostrůvky různých rostlin a to i uprostřed vašeho jezírka, či rybníčku. PLÁTĚNÉ KOŠÍKY pro osázení vodních rostlin SKlAD košík na vodní rostliny 18x18x18 cm 46,00 19,00 SKlAD košík na vodní rostliny 25x25x20 cm 55,00 19,00 SKlAD košík na vodní rostliny 30x30x25 cm 66,00 19,00 SKlAD košík na vodní rostliny kulatý průměr 15 cm 46,00 19,00 SKlAD košík na vodní rostliny kulatý průměr 25 cm 49,00 19,00 Stejně jako běžné košíky slouží pro osázení vodními rostlinami. Jejich velkou výhodou je však skutečnost, že omezují agresivní rostliny. košíky můžete osázet i rostlinami s hlínou a nedojde k vyplavování hlíny z košíku, košíky jsou nepropustné pro hlínu a hrubé látky, v případě přihnojování hnojíte přímo pro rostliny, agresivní rostliny se vám pomaleji rozrůstají mimo vlastní košík SKlAD Přírodní stěna na pokrytí kolmých břehů a kapsami na sázení rostlin 110x105 cm velká stena tvořená z kapes, pro osázení velice prudkých břehů a kolmých stěn rostliny sázíte do kapes a stěnu uchytíte na břehu nebo na mělčině 298,00 19,00

HOUSE OF KATA Platný ceník od 15.3.2008

HOUSE OF KATA Platný ceník od 15.3.2008 HOUSE OF KATA Platný ceník od 15.3.2008 cena včetně dph sazba DPH Krmiva pro chov ryb HOUSE OF KATA = evropské HIKARI specializovaná firma pro produkci krmiv pro nejrůznější použití Pro okrasné ryby, ale

Více

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Pond pellet Vyvážený poměr nutrinetů Lze krmit po celý rok Nízká úroveň

Více

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo 2019 KRMIVA PRO KOI KAPRY Plovoucí krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Obsahuje ACTIGEN Zvýrazňuje barevnost ryb Obsahuje Monmorillonit Vysoce atraktivní krmivo Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Vysoce atraktivní krmivo DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE Inovativní

Více

Krmiva pro koi kapry '16/'17

Krmiva pro koi kapry '16/'17 Krmiva pro koi kapry '16/'17 Potápivé krmivo Obsahuje Actigen Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Prebiotické krmivo Obsahuje minerální jíl Obsahuje omega-3 mastné kyseliny Staple Nízký obsah energie

Více

AKVARISTIKA AKVARIJNÍ RYBY - KRMIVO

AKVARISTIKA AKVARIJNÍ RYBY - KRMIVO AKVARIJNÍ RYBY - KRMIVO VITA Flake-Mix vločky Bohatá směs pěti různých vloček s výživnými ingrediencemi jako jsou krevety a spirulina. uje prebiotika pro podporu správného zažívání. Beta-glukany, multivitamíny

Více

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Nové Premixy a SUROVINY Vylepšený premix ve všech krmivech Coppens: BIO-MOS

Více

Zboží ø v mm Číslo výrobku Cena Kč / ks 1 kg 6,5 10029 263

Zboží ø v mm Číslo výrobku Cena Kč / ks 1 kg 6,5 10029 263 72 Aquamaster Color - na barvy Teplota vody od 15 C Proteiny 40,0% Tuky 3,0% Vláknina 3,0% Popeloviny 13,0% Vápník 1,0-3,0 % spirulina, stabilizovaný vitamín C, vitamíny A/D3/E, selenové kvasnice, astaxantin,

Více

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY 2019 KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Zvyšuje obranyschopnost Vysoká stravitelnost DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

Krmiva pro akvarijní ryby '16/'17

Krmiva pro akvarijní ryby '16/'17 Krmiva pro akvarijní ryby '16/'17 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Vital Vysoká stravitelnost Vysoký obsah vitamínu C Obsahuje BIO-MOS (mannan-oligosacharid)

Více

Představujeme Vám prémiová KOI krmiva japonského výrobce JPD

Představujeme Vám prémiová KOI krmiva japonského výrobce JPD Představujeme Vám prémiová KOI krmiva japonského výrobce JPD Hlavní atributy KOI krmiv JPD: velmi kvalitní rybí krmiva obohacená o vitamíny C a E výrobní technologie na vysoké úrovni spolupráce s předními

Více

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika 57 Jakostní japonské krmení pro KOI FUJIYAMA - dietní základní krmení Teplota vody od 10 C Proteiny 30,0% Tuky 5,0% Vláknina 5,6% Popeloviny 6,9% Fosfát 0,7% Vápník 0,4% Balení v kg 5 / 10 A 10,000 jednotek/kg

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2018

Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2019

Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

Krmiva pro lososovité ryby 2016

Krmiva pro lososovité ryby 2016 Krmiva pro lososovité ryby 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY

KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu

Více

Krmiva pro kaprovité ryby 2018

Krmiva pro kaprovité ryby 2018 Krmiva pro kaprovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovocí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo 2019 KRMIVA PRO TILAPIE Potápivé krmivo Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez proteinu ze suchozemských zvířat

Více

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření Novinka GARANCE 60% masa brambor a bylinek původu surovin Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření NOVÁ, VYLEPŠENÁ RECEPTURA! Puppy All Breeds Puppy Mini Chicken&Potatoes

Více

KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY

KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

Krmiva pro odchov lososa 2017

Krmiva pro odchov lososa 2017 Krmiva pro odchov lososa 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA NÍZKÝ OBSAH OBILOVIN

Více

Premium krmivo pro psy

Premium krmivo pro psy Premium krmivo pro psy Formule krmiva Lone Star neobsahuje žádnou pšenici nebo balastní látky. Výrobky Lone Star jsou navrženy tak, aby poskytli vašim psům ideální nutriční hodnotu. Lone Star představuje

Více

ZÁRUKA 36 měsíců TOPNÁ TĚLESA S TERMOSTATEM 25-350 W

ZÁRUKA 36 měsíců TOPNÁ TĚLESA S TERMOSTATEM 25-350 W 25-350 W TOPNÁ TĚLESA S TERMOSTATEM Celoponorné topné těleso s termostatem, který udržuje teplotu v toleranci ±1 C. Vhodné pro sladkou i mořskou vodu, jednoduché a přesné nastavení teploty, teplotní rozsah

Více

Medikamenty pro ryby. 25 g / m3. Argumortus - použití proti vnějším parazitům

Medikamenty pro ryby. 25 g / m3. Argumortus - použití proti vnějším parazitům Medikamenty pro ryby TYP skladové číslo Cena / ks/m/m2 číslo zboží Paramortus - použití na potírání jednobuněčných parazitů a proti plísňovým infekcím 25 ml / m3 Paramortus 100 ml Z1200134 617,00 Kč 26001-1

Více

Krmiva pro jeseterovité ryby 2016

Krmiva pro jeseterovité ryby 2016 Krmiva pro jeseterovité ryby 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - AS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

KATALOG UV zářičů a I-tronic

KATALOG UV zářičů a I-tronic KATALOG UV zářičů a I-tronic UV zářice Proč je důležité používat UV zářiče Trápí vás v jezírku zelená voda = jednobuněčné řasy? Použijte UV zářič a řas se bez dalších problémů zbavíte Nezapomínejte však

Více

PÍSEK DO FILTRACÍ. 25kg 205,-

PÍSEK DO FILTRACÍ. 25kg 205,- PÍSEK DO FILTRACÍ 25kg 205,- Písek do filtrací je křemenný sušený písek o zrnitosti 0,6-1,2 mm k použití do bazénových filtrací. Písková filtrace funguje na přírodním principu čištění vody, je vysoce účinná,

Více

Více rozmanitosti, více vitality

Více rozmanitosti, více vitality Více rozmanitosti, více vitality Happy life, den za dnem. Pro mého psa vybírám a kupuji jen to nejlepší. Obsahuje výborné drůbeží a jehněčí maso a k tomu denní porci ovoce a zeleniny. To se přece líbí

Více

ROK VEŠKERÉ CENY JEŠTĚ LEPŠÍ NEŽ V ROCE 2009 AKCE DUBEN - KVĚTEN 2010 ROK TOP NOVINKY

ROK VEŠKERÉ CENY JEŠTĚ LEPŠÍ NEŽ V ROCE 2009 AKCE DUBEN - KVĚTEN 2010 ROK TOP NOVINKY AKCE DUBEN - KVĚTEN 2010 CETUS - nejlepší mechanická filtrace na trhuza dosud nejnižší cenu, jaká kdy u nás byla, od 21.490 Kč EAZY POD - nejužitečnější filtrace na trhu, za bezkonkurenční cenu již od

Více

SKLAD 138-3107 VK-VORTEX EMPTY model 2007 8880 19

SKLAD 138-3107 VK-VORTEX EMPTY model 2007 8880 19 Ceník Vodní Království, Matala platnost od 15.3.2008 FILTRACE VK-VORTEX a VK-KOICLEAR modely roku 2008 - kvalitnější filtrace je lepší ceny doporučená koncová cena, vč. DPH sazba DPH FILTRACE VK-VORTEX

Více

Návnady pro rybaření 2019

Návnady pro rybaření 2019 Návnady pro rybaření 2019 Potápivé krmivo Vysoce lákavá návnada Plovoucí krmivo Vnadidlo POLOPLOVOUCÍ krmivo Stabilní ve vodě Krmná peleta OBSAHUJE ASTAXANThin Chytací peleta DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

Krmiva pro mořské ryby 2016

Krmiva pro mořské ryby 2016 Krmiva pro mořské ryby 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - AS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských zvířat

Více

SauerstoffAktiv / OxyActive - aktivní kyslík. Název Dávkování Max. obsah Číslo výrobku Cena Kč / ks

SauerstoffAktiv / OxyActive - aktivní kyslík. Název Dávkování Max. obsah Číslo výrobku Cena Kč / ks Ošetření a péče o vodu TeichFit - základní prostředek na úpravu rybniční vody - připraví optimální životní podmínky pro všechny obyvatele jezírka - nastavuje a stabilizuje hodnotu ph na cca 8,3 - zvyšuje

Více

Složky potravy a vitamíny

Složky potravy a vitamíny Složky potravy a vitamíny Potrava musí být pestrá a vyvážená. Měla by obsahovat: základní živiny cukry (60%), tuky (25%) a bílkoviny (15%) vodu, minerální látky, vitaminy. Metabolismus: souhrn chemických

Více

Prostředky na celkové ošetření ryb, zejména pro KOI

Prostředky na celkové ošetření ryb, zejména pro KOI Prostředky na celkové ošetření ryb, zejména pro KOI TYP skladové číslo Cena bez DPH číslo zboží Koi Care EX-5 Antiparasit 10 ml / 1,8 m3 EX-5 250 ml na 9 m3 496,00 Kč 10645 EX-5 500 ml na 18 m3 885,00

Více

Doplňková krmiva LR koncept profesionálů

Doplňková krmiva LR koncept profesionálů Doplňková krmiva LR koncept profesionálů S obsahem kolostra: Všechny produkty řady Professional od LR obsahují přírodní látku kolostrum podporující zdraví! Vyvinuto zvěrolékaři: Receptury byly vyvinuty

Více

Od roku 1965, inovace a tradice.

Od roku 1965, inovace a tradice. Od roku 1965, inovace a tradice. Společnost Morando SpA pokračuje v upevňování své vedoucí pozice na trhu se silnou konkurencí, kam odvětví zvířecích krmiv nepochybně patří. Italský úspěch se zrodil před

Více

KRMIVA PRO KONĚ MEMBER OF ROYAL DE HEUS

KRMIVA PRO KONĚ MEMBER OF ROYAL DE HEUS KRMIV PRO KONĚ MMBR OF ROYL D HUS RLX Granulované krmivo pro koně v nízké zátěži Krmivo určeno především pro koně v nízké zátěži, pro hobby a provozní koně. Vhodná náhrada za oves u hůře zvladatelných

Více

Nádherné akvarijní rostliny díky perfektně nastavené péči. Systémová péče o rostliny

Nádherné akvarijní rostliny díky perfektně nastavené péči. Systémová péče o rostliny Nádherné akvarijní rostliny díky perfektně nastavené péči Systémová péče o rostliny sera péče o rostliny Vyvážený a kompletní systém pro individuální a účinnou péči o rostliny sera florena pro vodní rostliny,

Více

ŽUMPY SEPTIKY EnviSep

ŽUMPY SEPTIKY EnviSep ŽUMPY SEPTIKY EnviSep Prostředek určený k rozkladu organických nečistot v žumpách a septicích. V každém gramu přípravku se nachází 5 bilionů bakterií, které dokáží efektivně rozložit veškerý organický

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

Zdravotní problémy v chovu akvarijních ryb

Zdravotní problémy v chovu akvarijních ryb Zaplísnění jiker - u ryb bez vyvinuté péče o potomstvo. - dochází k zaplísnění během inkubace jiker. - nejčastěji plísně Achlya a Saprolegnia - napadají odumřelé jikry a poté jikry sousedící. - použití

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2016

Krmiva pro sumcovité ryby 2016 Krmiva pro sumcovité ryby 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Program pro tilápie 2016

Program pro tilápie 2016 Program pro tilápie 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - AS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských zvířat

Více

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX DENNERLE Algenschutz Phosphat EX Fosfát je nejvýživnější složka pro řasy. Pokud voda obsahuje voda velké množství fosfátu, množí se řasy. Tento prostředek váže fosfát v jezírku a tím se zamezuje růstu

Více

KATALOG vzduchovacích kompresorů a komponentů

KATALOG vzduchovacích kompresorů a komponentů KATALOG vzduchovacích kompresorů a komponentů Vzduchovací kompresory Proč je důležité vzduchování v jezírku? Vzduchujeme ne pro ryby, ale pro podporu a zajištění biologické rovnováhy a podporu biologickému

Více

Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT

Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT VÍTEJTE Vážený zákazníku, vážený zájemce o naše výrobky, jsme velmi rádi, že vás Sano koncept výživy prasat ve výkrmu zaujal. Na následujících stránkách najdete

Více

Premium quality Dry Dog

Premium quality Dry Dog ECOPET Premium quality Dry Dog Food Happy pet. Happy you. Puppy Formula ECOPET Alimento completo ed equilibrato per cuccioli e per cagne in gestazione o in allattamento Happy pet. Happy you. Farmina Pet

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

Rediar. Efektivní podpora při řešení trávicích problémů u telat FARM-O-SAN - PŘEŽVÝKAVCI

Rediar. Efektivní podpora při řešení trávicích problémů u telat FARM-O-SAN - PŘEŽVÝKAVCI Rediar Efektivní podpora při řešení trávicích problémů u telat REDIAR JE Vysoký obsah vitaminů A, D a E Obohaceno probiotiky Vysoký obsah elektrolytů a glukózy Snadná aplikace rychle a snadno rozpustný

Více

Antiparazitární přípravky se širokým spektrem účinnosti proti střečkovitosti, motoličnatosti i oblým červům zažívadel a plic.

Antiparazitární přípravky se širokým spektrem účinnosti proti střečkovitosti, motoličnatosti i oblým červům zažívadel a plic. BIOPHARM Antiparazitární přípravky se širokým spektrem účinnosti proti střečkovitosti, motoličnatosti i oblým červům zažívadel a plic. CERMIX CERMIX premix ad us. Vet. určený pro výrobu medikovaného krmiva

Více

TYP. TESTERY na rybniční vodu. Cena / ks / m / m2. skladové číslo. číslo výrobku

TYP. TESTERY na rybniční vodu. Cena / ks / m / m2. skladové číslo. číslo výrobku TYP skladové číslo Cena / ks / m / m2 číslo výrobku TESTERY na rybniční vodu Pondlab 200 - Wassertest (kufřík); Test: hodnota ph, amonium/amoniak / nitrid/nitrát Z324046 1 033,00 Kč NT 280 Náhradní náplň

Více

RYBNÍČKOVÁ FILTRACE KONCEPT ČIRÉ VODY VZDUCHOVADLA SADY RYBNÍČKOVÝCH FILTRACÍ SKIMRY

RYBNÍČKOVÁ FILTRACE KONCEPT ČIRÉ VODY VZDUCHOVADLA SADY RYBNÍČKOVÝCH FILTRACÍ SKIMRY RYBNÍČKOVÁ FILTRACE KONCEPT ČIRÉ VODY VZDUCHOVADLA SADY RYBNÍČKOVÝCH FILTRACÍ SKIMRY Rybníčková filtrace Vzduchovadlo Vzduchovadlo Oxy Light - sada vylepšuje filtrační výsledek díky bakteriální houbě provzdušňované

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

PROFI VZDUCHOVACÍ KOMPRESORY pro jezírka, akvaristiku a domácí čističky odpaních vod

PROFI VZDUCHOVACÍ KOMPRESORY pro jezírka, akvaristiku a domácí čističky odpaních vod PROFI VZDUCHOVACÍ KOMPRESORY pro jezírka, akvaristiku a domácí čističky odpaních vod sazba provize cena DPH velkoobchod SKLAD 366-2060Hailea Pond Air Ride HAP-60 60 litrů/minutu 3213 19 70 SKLAD 366-2080Hailea

Více

CASA-FERA Puppy Štěně 3 KG 12,5 KG

CASA-FERA Puppy Štěně 3 KG 12,5 KG Puppy Štěně 12,5 KG CASA-FERA Puppy je přímo ušito na míru vysokým nárokům na živiny štěňat všech plemen: Malá plemena : od 4 do 21 týdnů Středně velká plemena: od 4 do 26 týdnů Velká plemena: od 4 do

Více

Terabb E Krmivo pro sportovní koně s vysokým obsahem energie a doplňkem minerálních látek, stopových prvků a vitamínů.

Terabb E Krmivo pro sportovní koně s vysokým obsahem energie a doplňkem minerálních látek, stopových prvků a vitamínů. Reformin Plus Vitaminózní a minerální doplněk krmiva REFORMIN PLUS svým sestavením zajišťuje dostatečný a vyvážený přísun minerálií, stopových prvků a vitamínů pro všechny kategorie koní. Obsahuje sušené

Více

VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ

VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ Kvalita vlasů, pleti a nehtů, je dána z velké části geneticky. Dlouhodobé nedostatky potřebných živin či špatná životospráva mohou mít negativní vliv na

Více

GRAIN FREE 75% 25% 0%

GRAIN FREE 75% 25% 0% 75% maso a ryby 25% 0% ovoce a zelenina bez obilovin HIGH MEAT Bezobilná krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Adult Turkey & Sweet Potatoes with Cranberry SUPER

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

OŠETŘENÍ TOPNÝCH SYSTÉMŮ A TEPLÉ VODY

OŠETŘENÍ TOPNÝCH SYSTÉMŮ A TEPLÉ VODY NOVINKY 2012 AKCE od 1. 3. 2012 ČISTICÍ ČERPADLAA PŘÍPRAVKY PRO TOPNÉ SYSTÉMY DÁVKOVACÍ JEDNOTKA OŠETŘENÍ TOPNÝCH SYSTÉMŮ A TEPLÉ VODY PŘÍPRAVKY PRO OŠETŘENÍ TOPNÝCH A SOLÁRNÍCH SYSTÉMŮ INHIBITOR PRO TOPNÉ

Více

Rybníkový filtr BTF50000

Rybníkový filtr BTF50000 Version 1.2 česky Rybníkový filtr BTF50000 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 261 49 Art.-Bez.: BTF50000 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní

Více

INET Beadfiltrace se systémem čelního trubkového ovládání

INET Beadfiltrace se systémem čelního trubkového ovládání 32 INET Beadfiltrace se systémem čelního trubkového ovládání Vysoce kvalitní filtr z polyesterové pryskyřice zesílené skelnými vlákny! Beadfilter je ideální filtrační systém pro jezírka a chov ryb. Beadfiltr

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily

NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily Co je to zdraví? Zdraví je stav úplné fyzické, mentální a sociální pohody, nejen pouhá absence nemoci.* *Definice Světové zdravotnické organizace Faktory ovlivňující

Více

Bazénové topení: Jaké řešení nabídnout?

Bazénové topení: Jaké řešení nabídnout? VYTÁPĚNÍ Tepelná čerpadla............ str. 9 Elektrické ohřevy............. str. 17 Tepelné výměníky............ str. 23 Bazénové topení: Jaké řešení nabídnout? Možnosti Je několik možností jak vytápět

Více

VAPIG EKONOMICKY VÝHODNÝ SYSTÉM OCHRANY NOVOROZENÉHO SELETE

VAPIG EKONOMICKY VÝHODNÝ SYSTÉM OCHRANY NOVOROZENÉHO SELETE VAPIG EKONOMICKY VÝHODNÝ SYSTÉM OCHRANY NOVOROZENÉHO SELETE Vahala J. Nemálo chovatelů prasat nejen v ČR se zabývá otázkou, zda vysoké náklady na farmakoterapii téměř vždy spojené s medikací ATB přináší

Více

HIGH MEAT GLUTEN FREE

HIGH MEAT GLUTEN FREE HIGH MEAT Bezlepková krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Chicken & Rice HIGH MEAT & Lamb & Rice HIGH MEAT & SBT - Chicken Úvod HIGH MEAT & GRAIN FREE Chicken

Více

Complete Food for Dogs

Complete Food for Dogs Complete Food for Dogs CD Healthy Line Delikan Na Kopečku 1431 751 31 Lipník nad Bečvou Tel/fax:+420 581 771 270 www.krmivo-pro-psy.blue4net.cz DELIKAN 16 let zkušeností v extruzi a výživě psů výroba krmiv

Více

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP TIENS KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP Hlavní surovina Tiens Koncentrovaného datlového sirupu se připravuje z nejkvalitnějších plodů čínské datle jujuba, varieta Golden Silk. Je

Více

INET Beadfiltrace se systémem čelního trubkového ovládání

INET Beadfiltrace se systémem čelního trubkového ovládání 30 INET Beadfiltrace se systémem čelního trubkového ovládání Vysoce kvalitní filtr z polyesterové pryskyřice zesílené skelnými vlákny! Beadfilter je ideální filtrační systém pro jezírka a chov ryb. Beadfiltr

Více

Zdravá výživa pro Vašeho nejlepšího přítele

Zdravá výživa pro Vašeho nejlepšího přítele Zdravá výživa pro Vašeho nejlepšího přítele OBSAH GUABI NATURAL Krmení pro štěnata 5 Krmení pro dospělé psy 6 Speciální verze: light a senior 7 Krmení pro kočky 8 Veterinární řada 9 GRAN PLUS Krmení pro

Více

EU peníze středním školám

EU peníze středním školám EU peníze středním školám Název projektu Registrační číslo projektu Název aktivity Název vzdělávacího materiálu Číslo vzdělávacího materiálu Jméno autora Název školy Moderní škola CZ.1.07/1.5.00/34.0526

Více

Návnady pro rybaření '18/'19

Návnady pro rybaření '18/'19 Návnady pro rybaření '18/'19 Potápivé krmivo Vysoce lákavá návnada Plovoucí krmivo Vnadidlo Chytací peleta Stabilní ve vodě Krmná peleta Nové Premixy a SUROVINY Vylepšený premix ve všech krmivech Coppens:

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

ALPIN UNIVERSAL 1kg 12ks do krabice, paleta 72 krabic

ALPIN UNIVERSAL 1kg 12ks do krabice, paleta 72 krabic ALPIN universal Universalní prací prostředek -Působením aktivního kyslíku a enzymů odstraní i velmi odolnou špínu. Vaše prádlo bude vždy zářivě čisté. Dosahuje vysoké účinnosti již při nízkých teplotách

Více

S lehkostí, perfektní údržba.

S lehkostí, perfektní údržba. 1 Nauka o materiálech, tipy pro údržbu, prostředky pro údržbu www.ancor.cz S lehkostí, perfektní údržba. V denním použití Absolutní odolnost nerezové oceli není dosažitelná, proto je výskyt stop použití

Více

KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY

KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY KONCEPT KRMIV SMARTY DOG Značka SMARTY přináší širokou škálu výrobků, které vynikají maximální ekonomickou výhodností. Z hlediska použitých vstupních surovin jsou však dodrženy

Více

AQUA GARANT KRMIVA PRO RYBY. Fotolia.com - Rostislav Ageev, Fische: W. Hauer 08/

AQUA GARANT KRMIVA PRO RYBY. Fotolia.com - Rostislav Ageev, Fische: W. Hauer 08/ AQUA GARANT KRMIVA PRO RYBY Fotolia.com - Rostislav Ageev, Fische: W. Hauer 08/2018 Krmivo pro potěr Aqua Start 0,4...3 Aqua Start 0,6...4 Aqua Start 1,0...4 Aqua Start 1,2...5 Aqua Start 1,5...5 Pstruh

Více

S&R servis, s.r.o. Maloobchodní CENÍK 2007 MIAMI ORLANDO TAMPA. Vířivý bazén Oáza pool. Nadzemní bazény: MIAMI, ORLANDO, TAMPA. Pol.

S&R servis, s.r.o. Maloobchodní CENÍK 2007 MIAMI ORLANDO TAMPA. Vířivý bazén Oáza pool. Nadzemní bazény: MIAMI, ORLANDO, TAMPA. Pol. S&R servis, s.r.o. Maloobchodní CENÍK 2007 Nadzemní bazény: MIAMI, ORLANDO, TAMPA Pol. Popis zboží s DPH MIAMI Základní sada obsahuje: boční stěna z plechu, vinylová fólie - mramor (0,4 mm), žebřík, intlet/outlet

Více

Otázky a odpovědi. TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým

Otázky a odpovědi. TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým 1. Co je TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým? TIENS Kardi je výživový doplněk obsahující olej z antarktického krillu, olej z plodů rakytníku

Více

Čistota střižená na míru

Čistota střižená na míru Příslušenství pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot Čistota střižená na míru Firma Kärcher nabízí pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot bohaté a užitečné příslušenství pro

Více

KRMIVA PRO VÁŠ CHOV MEMBER OF ROYAL DE HEUS

KRMIVA PRO VÁŠ CHOV MEMBER OF ROYAL DE HEUS KRMIV PRO VÁŠ CHOV MMBR OF ROYL D HUS KRÁLÍCI Králík Start krmivo vyvinuté speciálně pro mladé králíky, které pomáhá významně snížit úhyn v období okolo odstavu. Používejte ho od začátku příjmu krmiva

Více

TYP skladové číslo Cena bez DPH číslo výrobku

TYP skladové číslo Cena bez DPH číslo výrobku UV - C zářiče(nerez) / lampy Profi UV-C zářič 16 W - nerez 15 000 l Z313007 7 518,00 Kč 3100746 Profi UV-C zářič 40 W - nerez 35 000 l Z313008 10 460,00 Kč 3100750 Profi UV-C zářič 75 W - nerez 70 000

Více

Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016

Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016 Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016 exkluzivní formule ve dvou variantách Meat & Fish Fish bez obilovin pro všechny velikosti psů pro všechny věkové kategorie vyjímečně chutné a stravitelné

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu.

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu. Datlový sirup TIENS Datlový sirup Čínští lékaři věří, že Jujuba Udržuje lidi fit Doplňuje energii Posiluje játra, slezinu a žaludek Vyživuje krev Zklidňuje nervy Moderní odborníci na výživu věří, že plody

Více

TO-Natural nitrogen K, organické hnojivo

TO-Natural nitrogen K, organické hnojivo TO-Natural nitrogen K, organické hnojivo Výrobce: TONAK a.s., Zborovská 823, 741 01 Nový Jičín Číslo registrace: 4284 Chemické a fyzikální vlastnosti: Vlastnost: Hodnota: vlhkost v % max. 10,0 % spalitelné

Více

Příslušenství pro nadzemní bazény

Příslušenství pro nadzemní bazény Příslušenství pro nadzemní bazény 368 Schůdky pro nadzemní bazény 370 Skimfiltry, kartušové filtry 371 Monobloky s pískovým filtrem 372 Reflektory, sada na opravu fólií 372 Dávkovače a chem. přípravky

Více

Hltanové žlázy včely medonosné (glandula pharyngealis)

Hltanové žlázy včely medonosné (glandula pharyngealis) Hltanové žlázy včely medonosné (glandula pharyngealis) Biologie včely medonosné 1.ročník dálkového studia 2011/2012, obor Včelař na SOU Blatná Ing. David Šilhan Hltanové žlázy (glandula pharyngealis) včely

Více

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN,

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, CHRÓM, Calcium, Magnesium Organické Minerály ORGANICKÉ MINERÁLY Zásadní zvláštností všech přípravků linie «Organické minerály»

Více

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium KÄRCHER SV 1802 / SV 1902 Jednoduše, pohodlně a rychle Čištění parním vysavačem bez použití chemii Při vysávání nečistot

Více

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015 Systémy pro mytí podlah Únor 2015 Sortiment standardních plochých mopů Mezinárodní sortiment plochých mopů Ploché mopy Mopy přesně podle Vašich požadavků Kompletní sortiment Inovativní technologie Vyhovující

Více

50 years. Produkty péče o ruce

50 years. Produkty péče o ruce 50 years Produkty péče o ruce Různorodost pracovních prostředí je neomezená a zahrnuje různá odvětví. To vyžaduje rozmanité dovednosti a vy ruce potřebujete. Jsou vaším nejdůležitějším nástrojem. Ochrana

Více