Obnova serveru a prvků počítačové sítě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obnova serveru a prvků počítačové sítě."

Transkript

1 Odborný léčebný ústav neurologicko-geriatrický Moravský Beroun, p.o. Výzva k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1. Předmět zakázky Odborný léčebný ústav neurologicko-geriatrický Moravský Beroun (dále jen zadavatel) vyzývá k předložení nabídky na veřejnou zakázku : Název veřejné zakázky: Obnova serveru a prvků počítačové sítě 1. Identifikační údaje zadavatele: Úplný název: Odborný léčebný ústav neurologicko-geriatrický Moravský Beroun, p.o. Sídlo: Masarykova 412, Moravský Beroun, IČO: DIČ: CZ Statutární zástupce: MUDr. Jana Ferancová, ředitelka Kontaktní osoba zadavatele: Ing. Věra Hanáčková, náměstek HTS Telefon: , hanackova@olung.cz Kontaktní osoba zadavatele pro tech. spec.: Ing. Lubomír Hejtmánek, správce LAN Telefon: , hejtmanek@olung.cz 2. Vymezení předmětu zakázky Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele na dodávky a služby v oblasti vybavení prvky HW a SW v rámci veřejné zakázky malého rozsahu: Obnova serveru a prvků počítačové sítě. 3. Podrobný předmět zakázky Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového IT vybavení (HW, SW včetně instalace a migrace) za účelem nahrazení stávajícího vybavení, jehož parametry již nesplňují provozní nároky a které vzhledem k technickému opotřebení a morálnímu zastarání neskýtají záruku bezpečného provozu. Náhradou dojde ke zlepšení vnitřní a vnější komunikace a tím ke zvýšení efektivity práce. Nové řešení zajistí vyšší provozní spolehlivost a bezpečnost celé ICT infrastruktury ústavu. V neposlední řadě umožní také rozšíření služeb i pro jeho pacienty. Server: (specifikace viz bod 5.) Zadavatel požaduje bezpečný a úplný převod do nového prostředí: - stávající datové a adresářové struktury včetně všech práv uživatelů - Exchange serveru - SharePoint serveru Zadávací dokumentace - Obnova serveru a prvků počítačové sítě Strana 1 (celkem 7)

2 - aplikací (zejména pak VEMA PAM, VEMA EKOS, IVAR CEVIS, ASW-EviS, ALL.COM- ALLWIN ) - převody musí proběhnout mimo pracovní dobu, lze započít např. v pátek po 16:00 a pokračovat o víkendu s tím, že musí být ukončeny nejpozději v pondělí do 6:00 hodin. Firewall: (specifikace viz bod 5.) Zadavatel požaduje bezpečný a úplný převod do nového prostředí: - stávající datové a adresářové struktury včetně všech práv uživatelů - konfigurace nové, fyzicky oddělené vnitřní sítě pomocí další síťové karty - převody musí proběhnout mimo pracovní dobu (viz Server) - LAN: (specifikace viz bod 5.) - zadavatel požaduje vytvoření paralelní optické páteřní sítě mezi Pavilonem 1 a Pavilonem 2 s využitím volných optických vláken ve stávajícím optickém kabelu - zadavatel požaduje vytvoření fyzicky oddělené vnitřní sítě pro přístup k Internetu - požadované úpravy LAN musí proběhnout mimo pracovní dobu (viz Server) 4. Popis stávajícího stavu nahrazovaného IT vybavení Server: HP ML 350 (po záruce) Rok instalace: 2006 OS: MS SBS 2003 Premium / 40 CAL + Eset Antivir pro MS Exchange a GFI Antispam VEMA EKOS, VEMA PAM, IVAR CEVIS, ASW-CZ EVIS, ALL.COM ALLWIN Zálohování dat: Hardware: Externí USB HDD Firewall: SW Kerio Control + AV na dedikovaném PC (po záruce) Rok instalace: 2006 LAN: Aktivní prvky na bázi HP a 3Com, optický páteřní rozvod mezi pavilony, kabelový rozvod v pavilonech kategorie 5E, měřící protokoly k dispozici. 5. Specifikace nově požadovaného IT vybavení: Server Koncepce řešení: Jediný fyzický server, na kterém poběží 2 virtuální servery: 1. SBS Premium - Win2008 R2 Svr, SQL 2008, Terminal Svr, Doménový řadič 2 2. SBS 2011 Std - Win2008 Svr, FileServer, MS Exchange 2010+AV Eset, Doménový řadič 1 HW: - 2x CPU min. E RAM min. 32 GB ECC DDR - 3x HDD SAS 300GB 15K 2.5 HOT PLUG, kapacita až 16 x HDD 2.5 minimálně - 5 x HDD 1TB SATA 7k2 - RAID SAS 512MB + baterie/flash zálohovaná - 4x LAN port intgr. na zákl. desce - možnost vzdálené správy kompatibilní s ilo - 2x Power Supply Module - v provedení do racku (max. 2U) Zadávací dokumentace - Obnova serveru a prvků počítačové sítě Strana 2 (celkem 7)

3 - záruka 5 let SW: vycházející z původní platformy - MS SBS 2011 Std / 40 CAL - MS SBS Prem AddOn 2011 / 5 CAL - možnost Terminálových klientů Zálohování - zálohování typu NAS ( Raid kapacita 6 TB v Raidu 5 ) + Backup software - v provedení do racku - záruka 3 roky UPS - pro servery, min VA - v provedení do racku Firewall Koncepce řešení: Dedikované PC s Kerio Control, vybavené třemi síťovými kartami pro vytvoření dvou fyzicky oddělených vnitřních LAN HW: (min. požadavky) - 1xCPU Intel Core i RAM 4 GB DDR 3-2 x HDD 320 GB SATA-II 7k2 - XL-RAID-SATA 2B, 2x HotSwap - 3x LAN 10/100/ v provedení do racku - záruka 3 roky SW: - Windows 7 (64-bit) - Kerio Control (Windows, 64-bit) + AV (migrace ze stávající instalace 32-bit) LAN - Rack pro server 42U, vent. jednotka, rozvod 220V - IP teploměr, který je schopen poslat v případě překročení nastavené teploty - HP ProCurve GB Switch, je požadován kvůli kompatibilitě se stávajícím vybavením a možnosti propojení oddělených sítí (routing) - 2 x SFP GBit- SX LC GBIC - 2 x FO kabel LC-SC 6. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Zadavatel předpokládá hodnotu veřejné zakázky do ,- Kč bez DPH 7. Místo a termín zahájení plnění - místem plnění zakázky je sídlo ústavu Masarykova 412, Moravský Beroun - termín zahájení: ihned po podpisu smlouvy - termín dokončení: do Zadávací dokumentace - Obnova serveru a prvků počítačové sítě Strana 3 (celkem 7)

4 8. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů Součástí nabídky každého zájemce musí být jednoznačné prokázání kvalifikačních předpokladů požadovaných zadavatelem: Oprávnění k podnikání - Zadavatel požaduje předložit ze strany uchazečů výpis z obchodního rejstříku či jinou evidenci, má-li v ní být uchazeč zapsán podle zvláštních právních předpisů (stačí kopie). Čestné prohlášení uchazeče, že není v likvidaci a že v uplynulých 3 letech nebyl na majetek uchazeče vyhlášen konkurz, podepsané osobou oprávněnou jednat za společnost. Čestné prohlášení o bezúhonnosti uchazeče, podepsané osobou oprávněnou jednat za uchazeče. Reference - uchazeč v nabídce předloží minimálně 3 reference realizovaných dodávek přechodu (migrace) z SBS 2000/2003 Premium na SBS 2011 Premium - uchazeč v nabídce dále předloží osvědčení o odborné způsobilosti svých zaměstnanců k produktům, jejichž instalace budou provádět. (Neprokázání odborné způsobilosti může být důvodem k vyřazení nabídky). 9. Obsah nabídky Nabídka bude podána v následující struktuře: - krycí list nabídky s identifikačními údaji uchazeče a kontaktními osobami. - doklady k prokázání splnění kvalifikace. - nabídková cena, servisní podmínky 10. Způsob zpracování nabídky - nabídka uchazeče musí splňovat všechny požadavky zadavatele stanovené v těchto zadávacích podmínkách - nabídka a veškeré ostatní údaje budou zpracovány v listinné podobě v českém jazyce. Návrh smlouvy o dílo (SOD) bude podepsán osobou oprávněnou za uchazeče jednat a podepisovat podle výpisu z obchodního rejstříku, popřípadě statutárním orgánem zmocněnou osobou, jejíž plná moc musí být součástí nabídky uchazeče - celková nabídková cena bude stanovena a uvedena v české měně v členění na cenu: celkem bez DPH, cenu celkem včetně DPH, samostatně DPH - nabídková cena musí zahrnovat veškeré náklady spojené s realizací veřejné zakázky a bude stanovena jako cena nejvýše přípustná - nabídková cena bude zpracována po položkách specifikace (viz bod 5. této zadávací dokumentace). Uchazeč je povinen ocenit všechny položky ze specifikace, které jsou obsaženy v zadávací dokumentaci. V případě, že nebudou oceněny všechny položky, bude nabídka vyřazena a uchazeč vyloučen z další účasti ve výběrovém řízení. Oceněná specifikace bude součástí předložené nabídky. Zadavatel nepřipouští několik variant řešení. - nabídka musí obsahovat dodací, platební a servisní podmínky, včetně cenové nabídky a ostatních dokladů vyžadovaných v zadávacích podmínkách Zadávací dokumentace - Obnova serveru a prvků počítačové sítě Strana 4 (celkem 7)

5 11. Označení nabídky Nabídka bude podána v uzavřené a zapečetěné obálce označené heslem: Obnova serveru a prvků počítačové sítě NEOTEVÍRAT. Na obálce musí být dále uvedena adresa uchazeče, na niž je případně možné nabídku vrátit. 12. Způsob hodnocení nabídek Pro zadání veřejné zakázky v rámci hodnocení dle ekonomické výhodnosti nabídky stanovil zadavatel tato dílčí kritéria: Celková nabídková cena (bez DPH) s váhou 80 % Záruční a pozáruční servis s váhou 10 % Technické řešení s váhou 10 % Celková nabídková cena (bez DPH) V tomto kritériu se bude hodnotit absolutní výše nabídkové ceny směrem od nejnižší hodnoty k nejvyšší hodnotě. Každá hodnocená nabídka získá bodovou hodnotu, která vznikne sto násobkem poměru hodnoty nabídky nejnižší k nabídce hodnocené (nejnižší nabídka /hodnocená nabídka x 100). Záruční, pozáruční servis Toto hodnotící kritérium bude posuzováno dle následujících podkritérií: a) dostupnost záručního servisu s váhou 25% na kritériu. Uchazeč uvede v návrhu kupní smlouvy nebo v návrhu servisní smlouvy dobu (lhůtu) v hodinách, do kdy na základě požadavku kupujícího /od nahlášení závady/ započne diagnostiku či odstraňování závady v době trvání záruky. V případě, kdy není možné závadu diagnostikovat a odstranit dálkově, musí se uchazeč ve stanovené době dostavit k započetí diagnostiky a odstranění v sídle kupujícího. V případě překročení této lhůty bude uchazeč povinen zaplatit smluvní pokutu ve výši Kč bez DPH za každou i započatou hodinu prodlení zahájení diagnostiky a odstraňování závady. b) cena servisu v Kč/hod (bez DPH) s váhou 20% na kritériu. Uchazeč uvede v návrhu servisní smlouvy cenu v Kč bez DPH za hodinu (i započatou) servisní práce a to cenu bez nutnosti zásahu servisního technika v sídle kupujícího a cenu za zásah servisního technika v sídle kupujícího. Tyto ceny pro účely stanovení hodnoty subkritéria budou zprůměrovány. c) délka pozáručního servisu v měsících od data uplynutí záruky s váhou 35% na kritériu. Délka pozáručního servisu bude stanovena v návrhu servisní smlouvy. d) dostupnost pozáručního servisu s váhou 20% na kritériu. Uchazeč uvede v návrhu servisní smlouvy dobu (lhůtu) v hodinách, do kdy na základě požadavku kupujícího /od nahlášení závady/ započne diagnostiku či odstraňování závady. V případě, kdy není možné závadu diagnostikovat a odstranit dálkově, musí se uchazeč ve stanovené době dostavit k započetí diagnostiky a odstranění v sídle kupujícího. V případě překročení této lhůty bude uchazeč povinen zaplatit smluvní pokutu ve výši Kč bez DPH za každou i započatou hodinu prodlení zahájení diagnostiky a odstraňování závady. Zadávací dokumentace - Obnova serveru a prvků počítačové sítě Strana 5 (celkem 7)

6 Jednotlivá podkritéria budou hodnocena tak, že: v pořadí první nabídka získá 100 bodů v pořadí druhá nabídka získá 80 bodů v pořadí třetí nabídka získá 60 bodů v pořadí čtvrtá nabídka získá 40 bodů v pořadí pátá nabídka získá 20 bodů ostatní nabídky v pořadí získají 10 bodů výsledný počet bodů za dané podkritérium bude vynásoben jeho váhou a celkový počet bodů tohoto kritéria vznikne součtem bodů za jednotlivá podkritéria. Technické řešení V tomto kritériu se bude hodnotit technické provedení a jeho schopnost se plně přizpůsobit ve všech návaznostech na již existující systémy HW a SW. v pořadí první nabídka získá 100 bodů v pořadí druhá nabídka získá 80 bodů v pořadí třetí nabídka získá 60 bodů v pořadí čtvrtá nabídka získá 40 bodů v pořadí pátá nabídka získá 20 bodů ostatní nabídky v pořadí získají 10 bodů Bude-li považovat hodnotící komise hodnotu tohoto kritéria za zjevně nepřiměřenou ve srovnání s nabídkami ostatních uchazečů, bude nabídce v rámci tohoto kritéria přiřazeno 0 bodů. Vítěznou nabídkou bude nabídka s nejvyšším váženým součtem bodů za jednotlivá kritéria. 13. Obchodní a platební podmínky Zadavatel má právo od smlouvy odstoupit na základě podstatného porušení smlouvy, za nějž se považuje zejména neplnění dohodnutých časových termínů dodavatelem. 14. Technické podmínky Technické parametry a podmínky použití materiálů a dodávek, které jsou předmětem zadávacího řízení, jsou popsány ve specifikaci, kterou poskytuje zadavatel uchazečům (viz 3. bod této zadávací dokumentace - Podrobný předmět zakázky). Materiály a dodávky jmenovitě uvedené ve specifikaci nejsou podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách závazné, ale jsou reprezentanty určitého kvalitativního standardu. Pokud zadávací dokumentace, resp. specifikace, obsahují požadavky na určité obchodní názvy nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení nebo jsou pro jeho organizační složku příznačné, např. patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, uchazeč to při zpracování nabídky bude chápat jako vymezení kvalitativního standardu. Zadavatel umožňuje použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení, pokud bude vymezený kvalitativní standard dodržen nebo bude mít lepší parametry. Zadávací dokumentace - Obnova serveru a prvků počítačové sítě Strana 6 (celkem 7)

7 Datum a místo pro předložení nabídky Nabídky mohou být doručeny poštou na adresu : Odborný léčebný ústav neurologicko-geriatrický Moravský Beroun, p.o. Masarykova 412, Moravský Beroun, nebo osobně na podatelnu (kancelář asistentky ředitele podkroví pavilonu 1) nejpozději do do 9:00 hod. Datum a místo otevírání obálek Nabídky budou otevírány dne v 9:30 v kanceláři náměstka HTS v suterénu pavilonu 1 na adrese: Odborný léčebný ústav neurologicko-geriatrický Moravský Beroun, p.o. Masarykova 412, Moravský Beroun, Zrušení zadávacího řízení Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit zadávací řízení. V Moravském Berouně dne 29. června 2012 Ing. Věra Hanáčková náměstek HTS Zadávací dokumentace - Obnova serveru a prvků počítačové sítě Strana 7 (celkem 7)

Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01

Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01 Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01 Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Na dodávku IT techniky. Předmětem

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel: MASO WEST s.r.o. Se sídlem Za Mototechnou 1619, 155 00 Praha IČ: 25237349 Tel.: 602 167 086 E-mail: kopacek@masowest.cz Adresa pro doručování:

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část A (dodávka a instalace nového serveru,

Více

VÝZVA NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Zadavatel: Městys Mšec Mšec, čp. 109 270 64 Mšec IČO : 00244091 Veřejná zakázka malé hodnoty zadávaná v souladu s Metodickým pokynem pro oblast zadávání veřejných

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma: obec Název a sídlo zadavatele: Městys

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Zadavatel: Městská část Praha 14, IČ: 00231312 ul. Bří. Venclíků 1073 198 21 Praha 9 VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na služby Zajištění

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) Veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (ZZVZ) Název veřejné zakázky: Obnova alejí v katastru

Více

VÝZVA NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Zadavatel: Obecní úřad Babice Na Návsi 6, 251 01 Babice IČ: 00240028 Veřejná zakázka malé hodnoty na stavební práce, která je zadávána v uzavřené výzvě a předpokládaná

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií Zadávací dokumentace je zpracována jako podklad pro podání nabídek. Podáním nabídky v zadávacím řízení přijímá

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska) město

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Dodávka laboratorních lednic II 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele 1) Identifikace zadavatele Firma: Dura Automotive Systems CZ s.r.o., Sídlo: Průmyslový park 300, Kopřivnice 742 21 IČ: 26031531 / DIČ: CZ26031531 Osoba zastupující zadavatele: Ing. Tomáš Hurta E-mail:

Více

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Chceme být lepší Dodávka software pro virtuální server a zařízení pro zálohování dat (včetně implementace a instalace) Předmět zakázky

Chceme být lepší Dodávka software pro virtuální server a zařízení pro zálohování dat (včetně implementace a instalace) Předmět zakázky Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajůpro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Podsedice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel: Obec Podsedice

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE část D: modernizace a rozšíření identity managementu město Horažďovice Mírové náměstí 1 341 01 Horažďovice

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Klimatizace pro serverovnu Hladnov

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Klimatizace pro serverovnu Hladnov Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Klimatizace pro serverovnu Hladnov 1. Zadavatel Ostravská univerzita v Ostravě Dvořákova 7, 701 03 Ostrava Zastoupena Ing. Janou Polokovou

Více

vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky

vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky , vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky Třebízského 1010 e-mail: cag@cag.cz internet: http://www.cag.cz Bankovní spojení: 106237073/0300 IČO: 639 08 352 Číslo zakázky

Více

Oprava kanalizačního systému u koleje BCD

Oprava kanalizačního systému u koleje BCD Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben projektu: a dílen SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení vybavení

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Servis pro VZT, klimatizace a technologický servis řídicích systémů

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Servis pro VZT, klimatizace a technologický servis řídicích systémů VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Servis pro VZT, klimatizace a technologický servis řídicích systémů 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Identifikační údaje zadavatele Název zakázky: Studie proveditelnosti webových stránek Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A

Více

Rumburk rozšíření městského kamerového dohlížecího systému 2012

Rumburk rozšíření městského kamerového dohlížecího systému 2012 Veřejná zakázka malého rozsahu Rumburk rozšíření městského kamerového dohlížecího systému 2012 Zadavatele: zastoupený: Město Rumburk, Tř. 9. Května 1366/48, 408 01 Rumburk IČ: 002 61 602, DIČ: CZ 002 61

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky Konsolidace IT a nové služby TC ORP Rosice Název zadavatele: Sídlo: Město Rosice IČ: 00282481 Zastoupený:

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská

Více

Zadávací dokumentace. Outsourcing odborných služeb provozu ICT Úřadu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz

Zadávací dokumentace. Outsourcing odborných služeb provozu ICT Úřadu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz k veřejné zakázce malého rozsahu v souladu s 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název zakázky veřejné Outsourcing odborných služeb

Více

Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Název zakázky:

Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Název zakázky: Město Broumov, Třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks počítačů - 2014 Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje podmínky průběhu a

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00X86JM* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 91348/2017 SP. ZN. 91.1

Více

Článek 1 Základní údaje

Článek 1 Základní údaje č. j. ZS6 796/2019 Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400, se sídlem Pionýrů 400, 738 02 Frýdek-Místek jako zadavatel vyhlašuje v souladu s ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (dále jen OP VK )

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (dále jen OP VK ) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky k projektu Zvýšení úrovně znalostí využívání IT na EZŠ č. 2/2009 Identifikační údaje veřejného zadavatele: Čejkovická 10

Výzva k podání nabídky k projektu Zvýšení úrovně znalostí využívání IT na EZŠ č. 2/2009 Identifikační údaje veřejného zadavatele: Čejkovická 10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v užším zadávacím řízení podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Výzva

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Č. j.: MR22/2016 na akci: Servery pro digitální archiv Český rozhlas, Vinohradská 12 Praha 2 120 99 strana: 1 1. NÁZEV ZAKÁZKY Servery pro digitální archiv Č.j.: MR22/2016 2. ZADAVATEL

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů značek koncernu VW Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zákon o zadávání veřejných zakázek, zakázka malého rozsahu Otevřená výzva 1. Zadavatel: Maso Třebovle s.r.o.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na Rozšíření a zdokonalení městského kamerového a dohlížecího systému (dále jen MKDS ) ke zlepšení bezpečnostní situace ve městě Horažďovice a prohloubení

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Komponenty k zálohování VMware

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Komponenty k zálohování VMware Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Komponenty k zálohování VMware 1. Zadavatel Ostravská univerzita v Ostravě Dvořákova 7, 701 03 Ostrava Zastoupena Ing. Janou Polokovou

Více

Jezeřany Maršovice - kanalizace

Jezeřany Maršovice - kanalizace Veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná podle ustanovení 6, 16 a 18 odstavec (3) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) s

Více

Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, DOBŘÍŠ IČO tel.:

Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, DOBŘÍŠ IČO tel.: Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, 263 80 DOBŘÍŠ IČO 61100331 tel.: 318 521 040 e-mail: post@gymkc.cz č.j. 0677/2018/GKCPB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu Výměna podlahových krytin

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku

Výzva k podání nabídky na zakázku Odborný léčebný ústav neurologicko-geriatrický Moravský Beroun M a s a r y k o v a 4 1 2, 7 9 3 0 5 M o r a v s k ý B e r o u n t e l. : 5 5 4 2 5 5 0 0 0, f a x : 5 5 4 7 3 3 2 9 5 e - m a i l : s e k

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Výměna strojního vybavení ve společnosti TM Stav, spol. Zadavatel TM Stav, spol. s r.o. Jasenice 729, 755 01 Vsetín IČ: 48399477 Zastoupen: Irenou Kratochvílovou,

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Výpočetní technika 2012

Výpočetní technika 2012 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Výpočetní technika 2012 vyhlášenou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Integrovaný operační program Registrační číslo projektu CZ.1.06/2.1.00/22.09617 Název projektu: Konsolidace IT infrastruktury a rozvoj služeb TC městyse Lysice Název

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů zn. FORD 2015-2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Čj.: OUVI 1870/2014 Číslo výběrového řízení: VŘ-15/2014 Registrační číslo projektu: CZ.1.06/2.1.00/22.09432 Příloha č. 1 Výzvy: Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Elektronizace

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

Mgr. Filip Kořínek, starosta v. r.

Mgr. Filip Kořínek, starosta v. r. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 29.9.2015 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: "Nákup a pokládka podlahové krytiny v uvolněných

Více

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA Praha 1, Alšovo nábřeží 6, PSČ 110 00 Tel. 221 771 111, fax 222 320 006, IČO: 00638749 E-mail voszaszs@szspraha1.cz Webové stránky www.szspraha1.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Město Černošice Riegrova 1209, 252 28 Černošice IČ: 00241121 DIČ: CZ00241121 e-mail: podatelna@mestocernosice.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU V souladu s ustanovením 31 zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat Městský úřad, Odbor informatiky Váš dopis zn.: ze dne: Číslo jednací: Číslo evidenční: Více dodavatelů Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: Místo: Kamil Válek 572 615 131 kamil.valek@ub.cz 2008-11-13 Uherský

Více

k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka pracovní

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Hardware a software VZ_NBK_040_2018_03

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Hardware a software VZ_NBK_040_2018_03 Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů

Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů Institut klinické a experimentální medicíny - Úsek informační a komunikační Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů V Praze dne: 8.8.2011 1. Preambule Tato výzva je vypracována jako

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY 1. Zadavatel: SRUBMONT s.r.o. se sídlem Roháčova 145/14, Žižkov, 130 00 Praha 3 IČ: 27972925 Tel.: 608 555 400 E-mail: administrace@srubmont.cz

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Oznámení o zahájení zadávacího řízení - výzva k podání nabídky

Oznámení o zahájení zadávacího řízení - výzva k podání nabídky Oznámení o zahájení zadávacího řízení - výzva k podání nabídky 1. Zadavatel: zadavatel: Město Rychvald, Orlovská 678, 735 32 Rychvald IČ: 002 97 615 DIČ: CZ00297615 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Rekonstrukce vnitrobloku na p.p.č.3413/1, 3412/3 Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014-2020 Program ICT a sdílené služby Výzva I Aktivita Tvorba nových IS/ICT řešení Registrační číslo projektu: CZ.01.4.04/0.0/0.0/15_005/0000645

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice Datum vyhlášení zakázky: 8.1.2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo

Více

V Praze dne 25.01.2011 Č.j.: 00012/11/AV

V Praze dne 25.01.2011 Č.j.: 00012/11/AV V Praze dne 25.01.2011 Č.j.: 00012/11/AV Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky podle 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo zakázky: 27/2013 Název zakázky: Server pro Městský úřad Předmět zakázky (služba, Dodávka HW včetně instalace SW dodávka, stavební práce)

Více

Výzva pro předložení nabídek

Výzva pro předložení nabídek Výzva pro předložení nabídek Zadavatel: Výchovný ústav, střední škola a školní jídelna Buškovice Sídlo: Buškovice 203, 441 01 Podbořany Právní forma: příspěvková organizace IČ: 49123947 Jednající: Ing.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Palackého nám. 13, Rosice

Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Palackého nám. 13, Rosice *MURSX00OSQBD* Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávky Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Název zadavatele: Sídlo: Město Rosice

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Chodník a přechod pro chodce u školy - Chodová Planá Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky na dodávky

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky na dodávky Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky na dodávky Zadavatel: Vak Vodovody a kanalizace Jesenicka, a. s. Se sídlem na adrese : Tyršova 248, 790 01 Jeseník Telefon: +420 584 411 545 E-mail: info@vakjes.cz

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Obec Bystřice Bystřice 334, 739 95 Bystřice Věc: Písemná výzva k podání nabídky u výběrového řízení pod označením Bystřice dopravní automobil - II Vážení, v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice OBEC DLOUHOŇOVICE Školská 71, 564 01 Dlouhoňovice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo a název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky:

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Prodloužení rozšířené záruky na diskové pole NIPEZ: 48781000-6 - Balík programů pro správu systému Druh veřejné zakázky: Veřejná

Více

výzv A K PODÁNÍ NABÍDKY VEREJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

výzv A K PODÁNÍ NABÍDKY VEREJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU V Praze dne 15. 11. 2012 c.j. : FZU/THS -764/2012 výzv A K PODÁNÍ NABÍDKY VEREJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky na verejnou zakázku malého rozsahu s názvem I. Identifikacní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Č. j.: MR18/2015 na akci: Studiové mikrofony Český rozhlas, Vinohradská 12 Praha 2 120 99 strana: 1 1. NÁZEV ZAKÁZKY Studiové mikrofony Č.j.: MR18/2015 2. ZADAVATEL Sídlo zadavatele:

Více

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže

Více