Kariérní centrum zve všechny studenty a absolventy UHK na JOBSTART ACADEMY od 13 do 17 hod, budova A

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kariérní centrum zve všechny studenty a absolventy UHK na JOBSTART ACADEMY. 25.11. od 13 do 17 hod, budova A"

Transkript

1 Kariérní centrum zve všechny studenty a absolventy UHK na JOBSTART ACADEMY od 13 do 17 hod, budova A 13:00 ZAHÁJENÍ, KARIÉRNÍ CENTRUM UHK 13:10 POJĎTE S NÁMI SPRAVOVAT POHLEDÁVKY JINAK! (KRUK) 13:25 JAK ZAUJMOUT NA TRHU PRÁCE? (Foxconn) 13:55 DENNÍ CHLÉB HERNÍHO VÝVOJÁŘE (Keen Software House) 14:15 WORK AND TRAVEL USA (Student Agency) 15:10 JAK SE PŘIPRAVIT NA VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ? (GMC Software Technology) 15:30 SITUACE NA TRHU PRÁCE, TRAINEE PROGRAMY (MoroSystems) 15:50 DÁME VÁM SPRÁVNÝ NÁBOJ (Unicorn) A U L A 13:40 MUZEA: inovativní, kreativní, dynamické instituce pro budoucnost (Muzeum východních Čech) 16:10 POJĎ S NÁMI RODIT START-UPY! (Delta - SŠ informatiky a ekonomie) 16:30 PANELOVÁ DISKUZE SE ZAMĚSTNAVATELI 16:55 UKONČENÍ WORKSHOPY Foxconn: KONZULTACE CV A MOTIVAČNÍCH DOPISŮ 14:55-15:20 MoroSystems: KONZULTACE CV 16:10-16:30 Unicorn: JAK VYMAZLIT ŽIVOTOPIS? A3 14:15-14:40 KONTAKTNÍ MÍSTO PORADENSKÉHO CENTRA 13:30-14:15 KRUK: POHOVOR NANEČISTO 14:30-15:25 Keen Software House: Skriptování botu pomocí behaviorálních stromů 15:45-16:20 GMC Software Technology: STUDENT A LINKEDIN

2 Udělejte první krok ke své vysněné kariéře! JobStart Academy je plná zajímavých přednášek a praktických workshopů. Využijte příležitosti dozvědět se informace o trhu práce a seznamte se s lidmi či organizacemi, které Vás mohou zaměstnat. POJĎTE S NÁMI SPRAVOVAT POHLEDÁVKY JINAK! Přidejte se k nám do týmu - POMOC pro nás není jen prázdné slovo Seznámení posluchačů se společností KRUK Česká a Slovenská republika s.r.o. Jaká je strategie firmy, představení mise a hodnot firmy. Proč jít pracovat právě k nám? Představení týmu KRUK Česká a Slovenská republika s.r.o. KRUK Česká a Slovenská republika: Společnost KRUK Česká a Slovenská republika s.r.o. je členem skupiny KRUK mezinárodní společnosti, založené v roce 1998 a působící v České republice, Polsku, Rumunsku, Slovensku, Německu, Itálii a Španělsku. Společnosti KRUK se zaměřuje na správu pohledávek finančních ústavů a korporátních zákazníků. Spravuje pohledávky bank, pojišťoven, telefonních operátorů i poskytovatelů energií a dalších služeb. Motto společnosti Pomáháme splatit dluhy je výsledkem inovační politiky orientované na smírná řešení. Partnerský, osobní přístup k zadluženým osobám či firmám a pochopení jejich situace jsou hlavní přednosti, kterými se KRUK vyznačuje. JAK ZAUJMOUT NA TRHU PRÁCE? Dozvíte se doporučení, jak napsat CV a motivační dopis, jak se připravit na pohovor a co Vás může během pohovoru potkat... Foxconn CZ s.r.o.: Foxconn je světovou jedničkou v poskytování komplexních řešení v oblasti IT, mezi naše zákazníky patří největší prodejci elektroniky na světě. Jsme 2. největší exportér v ČR a nejlepší zaměstnavatel v Pardubickém kraji. Naše pardubické IT oddělení vyvíjí a udržuje interní aplikace a systémy, poskytuje služby našim českým i zahraničním pobočkám a je zapojeno do projektů s mezinárodním přesahem. MUZEA: INOVATIVNÍ, KREATIVNÍ, DYNAMICKÉ INSTITUCE PRO BUDOUCNOST Představíme Vám činnosti Muzea východních Čech, přehled pracovních pozic a přiblížíme Vám, jaké máme požadavky na schopnosti a dovednosti zaměstnanců. Muzeum východních Čech: Muzeum východních Čech v Hradci Králové je největší regionální muzeum v Královéhradeckém kraji. Zaměstnává více než 56 lidí na různých pozicích. Uchovává téměř tři miliony sbírkových předmětů, dokládajících kulturní a přírodní dědictví regionu, vzdělává, vystavuje, je vědeckovýzkumnou organizací. Spravuje Památník bitvy 1866 na Chlumu. Je zodpovědnou, moderní, otevřenou institucí sloužící veřejnosti.

3 WORK AND TRAVEL USA Work and Travel USA je nejlepší způsob, jak prožít léto v Americe. Work and Travel, to jsou nezapomenutelné zážitky, kamarádi, cestování, angličtina a také pracovní zkušenosti. Přijďte si poslechnout přednášku bývalého účastníka. Těšit se můžete na fotky a zážitky z letního cestování, ale i práce v Americe. Student Agency: STUDENT AGENCY působí na českém trhu od roku 1993 a je nejvýznamnějším zprostředkovatelem jazykových pobytů, pracovních pobytů, au pair pobytů a dalších kulturně-výměnných programů v Evropě, USA, Kanadě či na Novém Zélandu. Každý rok využívají služeb společnosti STUDENT AGENCY stovky studentů SŠ a VŠ, kteří mají zájem získat pracovní či studijní zkušenosti v zahraničí a zdokonalit se tak v cizím jazyce. Těšíme se na Vás! JAK SE PŘIPRAVIT NA VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ? Napsat správně životopis je krok č. 1. Když jej úspěšně zvládnete, čeká Vás krok č. 2 výběrové řízení. Tereza Ducháčová (HR Manager v GMC Software) Vám představí základní pravidla a tipy, jak se na výběrové řízení připravit (dresscode, jak moc přijít včas nebo v předstihu, co si nastudovat za informace, apod.) i jak jej zdárně absolvovat. A určitě dojde i na pár veselých historek, které v praxi zažila. GMC Software Technology: GMC Software Technology je globální leader v rychle se vyvíjecím oboru komunikace se zákazníky. Pomáháme tisícům klientů a partnerům z oblastí bankovnictví, pojišťovnictví, zdravotní péče a poskytovatelů služeb po celém světě. Vývojový tým GMC je největším vývojovým týmem zákaznické komunikace na světě a sídlí v ČŘ v Hradci Králové a Olomouci. SITUACE NA TRHU PRÁCE, TRAINEE PROGRAMY V MoroSystems MoroAkademie je novou vstupní branou do MoroSystems. Jedná se o studijní náborový program, který je zaměřený na mladé talentované kandidáty, kteří nemají doposud praktické zkušenosti, ale mají zájem a snahu se rozvíjet a vzdělávat praxí. Tímto přístupem se snažíme pracovat s mladými talenty, pomáhat jim v jejich osobním rozvoji a připravovat je pro kariéru v MoroSystems. MoroAkademie je příležitost získat cenné praktické zkušenosti, které mohou vést k nabídce standardního pracovního poměru na juniorní pozici v MoroSystems. Jedná se o tříměsíční intenzivní rozvoj studentů MoroSystems s.r.o.: Jsme česká softwarová firma založená v roce Našim zákazníkům poskytujeme komplexní služby a řešení v oblasti vývoje webových aplikací, informačních systémů a portálových řešení založených nad platformou Java/J2EE. Jsme specialisté na HTML5/CSS3, Javascript, Vaadin, Spring Framework, Hibernate, PostgreSQL/Oracle Db a Liferay/Portlety 2.0, výkonnostní optimalizaci a integraci aplikací.

4 DENNÍ CHLÉB HERNÍHO VÝVOJÁŘE Jak vypadá herní průmysl? S čím se jako herní vývojáři potýkáme? Čím se lišíme od ostatních? Kromě odpovědí na tyto otázky se dozvíte také jak napsat CV a motivační dopis. Keen Software House a.s.: Keen Software House a.s. je nezávislé herní studio založené v roce Naše hlavní projekty jsou sandbox hry Space Engineers, Medieval Engineers a herní engine VRAGE 2.0. Dáme vám správný náboj Chceš pracovat v IT a vyvíjet IS pro celou Evropu? Získej ten správný "drive" a začni budovat svou kariéru! Vše potřebné tě naučíme. Zajímavé projekty, trainee programy a pracovní příležitosti nejen v Hradci Králové pro studenty a absolventy. Unicorn: Unicorn je dynamická skupina společností poskytující komplexní služby v oblasti informačních systémů a informačních a komunikačních technologií. Již od roku 1990 je posláním skupiny přinášet klientům konkurenční výhodu a vysokou přidanou hodnotu prostřednictvím špičkových informatických produktů a služeb dodávaných v dohodnuté kvalitě, kvantitě, termínu a rozpočtu. POJĎ S NÁMI RODIT START-UPY! Máš chuť rozjet vlastní Start-Up a neumřít při tom hlady? Pojď vést naši studentskou firmu a k tomu si pojď trošku zaučit. Výuka na škole ti zajistí stabilní základní příjem. Vedení i aktivní účast na studentských projektech nabídne desetinásobek nových nápadů a výběr z budoucí kvalitní pracovní síly. Máš zkušenosti s vývojem aplikací pro mobilní zařízení? Tak pojď ukázat, co v tobě je! DELTA - Střední škola informatiky a ekonomie, s.r.o.: Učí se ve dvou zaměřeních: Programování a Internetový marketing. Škola spolupracuje s lídry v těchto oblastech Unicornem a ebránou. Zaměstnanci obou společností na škole učí odborné předměty a vedou maturitní projekty. MODEROVANÁ PANELOVÁ DISKUZE Hledáte odpovědi na otázky týkající se situace na trhu práce? Nevíte, co napsat do životopisu? Co si obléknout na výběrové řízení? Mám jako čerstvý absolvent šanci? Zeptejte se přímo zaměstnavatelů!

5 PRAKTICKÉ WORKSHOPY KRUK: POHOVOR NANEČISTO Vyzkoušejte si pohovor nanečisto! Jak se úspěšně připravit na pohovor? S jakými otázkami se můžete sekat? Dozvíte se nejen odpovědi na tyto otázky, ale také např. kde hledat pracovní nabídky, jak jsou formy pohovorů či základní pravidla prezentace. Foxconn: KONZULTACE CV Přineste si CV a motivační dopis a využijte příležitost zkonzultovat ho s odborníkem. GMC Software Technology: STUDENT A LINKEDIN Velká část našeho života se dnes odehrává na sociálních sítích a s tímto trendem jde i kariérní oblast. LinkedIn je sociální síť, na které studenti zatím moc aktivní nejsou, možná vychází (mylně) z předpokladu, že je to síť pro lidi s praxí. LinkedIn ale umí být užitečný i studentovi, absolventovi. Během workshopu Vám Kateřina Chvátalová (HR Manager v GMC Software) poví, jak si jako student/absolvent vyplnit svůj profil a jak s ním dál pracovat, protože LinkedIn a Váš profil není jen elektronická verze životopisu. Unicorn: JAK VYMAZLIT ŽIVOTOPIS? Praktické ukázky CV a jejich konzultace od odborníků z Unicorn. MoroSystems: KONZULTACE CV Nechte si zkonzultovat CV od Mgr. Zuzany Markové HR managera společnosti MoroSystems s 15 letou praxí. Keen Software House: SKRIPTOVÁNÍ BOTU POMOCÍ BEHAVIORÁLNÍCH STROMŮ Účastníci budou mít možnost se seznámit se základy behaviorálních stromů a způsobem jejich vyhodnocovaní v existujícím komerčním herním enginu. Na jednoduchém příkladu si pote vyzkouší tvorbu chováni herního agenta. KARIÉRNÍ CENTRUM A SOCIÁLNÍ PORADNA CENTRUM PORADNA@UHK.CZ FB: Poradenské centrum Univerzity Hradec Králové SPOLUPRACUJÍCÍ ORGANIZACE:

"Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého" Asociace poskytovatelů personálních služeb APPS ve spolupráci s INCHEBOU PRAHA

Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého Asociace poskytovatelů personálních služeb APPS ve spolupráci s INCHEBOU PRAHA DOPROVODNÝ PROGRAM Seminární místnost č. 151 "Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého" 10,30-11,30 Životopis - základ pro vaše budoucí zaměstnání 11,45-12,45 Sociální sítě. Jak je

Více

JOBStart 2013, 2. ročník

JOBStart 2013, 2. ročník JOBStart 2013, 2. ročník Jak z JOBStartu vytěžit maximum? Hledáte praxi? Potřebujete si při studiu přivydělat? Zjistili jste, jak je v dnešní době obtížné najít pracovní uplatnění? Využijte JOBStart 2013

Více

Inovace studijních programů AF a ZF MENDELU. směřující k vytvoření mezioborové integrace

Inovace studijních programů AF a ZF MENDELU. směřující k vytvoření mezioborové integrace Inovace studijních programů AF a ZF MENDELU směřující k vytvoření mezioborové integrace CZ.1.07/2.2.00/28.0302 Klíčová aktivita KA5 Propojení univerzitního prostředí s trhem práce Garant aktivity Ing.

Více

P R O FIL U NICO RN CO LLEGE

P R O FIL U NICO RN CO LLEGE P R O FIL U NICO RN CO LLEGE 2 013 VZDĚLÁNÍ UNICORN COLLEGE JE VAŠE OSOBNÍ KONKURENČNÍ VÝHODA Unicorn College je renomovaná soukromá vysoká škola, která nabízí kvalitní vysokoškolské vzdělání v oblasti

Více

PREZENTACE. KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009

PREZENTACE. KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009 PREZENTACE KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009 Základní data společnosti Kooperativa je druhá největší pojišťovna v České republice, a to jak v životním, tak v neživotním

Více

HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT. Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů

HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT. Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů V listopadovém čísle se dočtete o rozjetém vlaku v podobě všech našich projektů. Jsme hrdí na velký počet přihlášených

Více

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost EDUCA III Další profesní vzdělávání zaměstnanců společnosti T-MAPY spol. s r.o. 2013-2015 září 2013 - únor 2015 Charakteristika projektu Projekt je zaměřen

Více

INFORMACE O festivalu

INFORMACE O festivalu INFORMACE O festivalu ÚVODNÍ SLOVO 6. května 2016 proběhne v prostorách kina Lucerna již 5. ročník festivalu Česká inovace. V tento den se kino a přilehlé prostory promění v jednu velkou inovační akci,

Více

Co se chcete dozvědět?

Co se chcete dozvědět? IBA CZ, s.r.o. Loňská otázka dr. Ráčka. Co se chcete dozvědět?? Dostalo se mu pouze 2 odpovědí 2 Letos jsme si odpovědi raději připravili. Co se chcete dozvědět? 1. Kdo je IBA CZ? 2. Čím se IBA CZ zabývá?

Více

IMPLEMENTAČNÍ PROJEKT ČÁST KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ. Zlín,

IMPLEMENTAČNÍ PROJEKT ČÁST KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ. Zlín, IMPLEMENTAČNÍ PROJEKT ČÁST KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ Zlín, 13. 6. 2017 2 Klíčové aktivity Krajská hospodářská komora KA 6.1 Regionální web kariérního poradenství Oslovování, komunikace a jednání se spolupracujícími

Více

Zahraniční praxe AIESEC. Informace

Zahraniční praxe AIESEC. Informace Zahraniční praxe AIESEC Informace Co je součástí prezentace 1. Představení AIESEC 2. Typy a možnosti praxí 3. Výběrové řízení 4. Zapojení v AIESEC Olomouc 5. Podmínky, servis, cena 6. Otázky AIESEC je

Více

Sociální síť informatiků v regionech České republiky

Sociální síť informatiků v regionech České republiky SoSIReČR Sociální síť informatiků v regionech České republiky Martin Nečaský, Ph.D. Katedra softwarového inženýrství MFF UK Systémová Integrace 2010 Strategie projektu Vize Sociální síť IT profesionálů

Více

63-43-N/.. Finančnictví a bankovnictví

63-43-N/.. Finančnictví a bankovnictví 63-43-N/.. Finančnictví a bankovnictví Tříleté denní studium Titul DiS. Žádné přijímací zkoušky, SCIO, NSZ Žádné poplatky za přihlášku Možnost zaslat nebo přinést přihlášku do 31.05.2012 pro 1. kolo, pro

Více

Centrum přírodovědného a technického vzdělávání v HK

Centrum přírodovědného a technického vzdělávání v HK Centrum přírodovědného a technického vzdělávání v HK 13. června 2017 Workshop pro výchovné a kariérní poradce ZŠ Kam po základní škole? Aneb profesní volba deváťáků. Centrum přírodovědného a technického

Více

Kdo se DNE FIREM JOBStart 2012 účastní? Firmy a instituce, jejichž přehled naleznete v této brožuře na straně 2.

Kdo se DNE FIREM JOBStart 2012 účastní? Firmy a instituce, jejichž přehled naleznete v této brožuře na straně 2. Kdo se DNE FIREM JOBStart 2012 účastní? Firmy a instituce, jejichž přehled naleznete v této brožuře na straně 2. Co firmy a instituce nabízejí? Praxe, pracovní uplatnění, brigády, stáže, trainee programy,

Více

EURES. www.eures.cz www.eures.europa.eu

EURES. www.eures.cz www.eures.europa.eu EURES Evropské služby zaměstnanosti www.eures.cz www.eures.europa.eu EURES EUROPEAN EMPLOYMENT SERVICES vznik 1993, iniciátor a koordinátor Evropská komise Od r. 2004 je EURES v ČR také součástí veřejných

Více

Bakalářský studijní obor hospodářská informatika

Bakalářský studijní obor hospodářská informatika Bakalářský studijní obor hospodářská informatika Předpoklady Struktura studia Přihlášky Poradenství Bakalářský studijní obor hospodářská informatika nabízí fundované vědecké a praktické vzdělání v oblasti

Více

Inovační vouchery s Univerzitou Hradec Králové. doc. Ing. Mgr. Petra Marešová, Ph.D. Ing. Richard Cimler

Inovační vouchery s Univerzitou Hradec Králové. doc. Ing. Mgr. Petra Marešová, Ph.D. Ing. Richard Cimler Inovační vouchery s Univerzitou Hradec Králové doc. Ing. Mgr. Petra Marešová, Ph.D. Ing. Richard Cimler Úvod Hlavní směry výzkumu: = Informační technologie = Bioinformatika = Ekonomika a management = Vzdělávání

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

Jak dostat ženy do energetiky?

Jak dostat ženy do energetiky? Jak dostat ženy do energetiky? Erika Vorlová Senior Manager, Development & Recruitment PAGE 1 Skupina RWE > RWE je třetí největší evropskou energetickou skupinou se sídlem v Německu (Essen) > Hlavními

Více

Seminář VŠE, ČSSI a ICT UNIE 26.10.2011

Seminář VŠE, ČSSI a ICT UNIE 26.10.2011 Výsledky průzkumu nabídky a poptávky po IT profesích v ČR Seminář VŠE, ČSSI a ICT UNIE 26.10.2011 Výzkum Lidské zdroje v ICT vznikl za finanční podpory MŠMT ČR v rámci projektu Sociální síť v regionech

Více

Cesta pro mladé. Cesta k uplatnění na trhu práce registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_123/

Cesta pro mladé. Cesta k uplatnění na trhu práce registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_123/ Cesta pro mladé Cesta k uplatnění na trhu práce registrační číslo projektu: CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_123/0002762 28.11.2017 Základní informace o projektu Realizátor: Fond dalšího vzdělávání, p. o. (MPSV)

Více

NEWSLETTER I. Projekt SGAG. O projektu

NEWSLETTER I. Projekt SGAG. O projektu NEWSLETTER I. Projekt SGAG vazbu ve formě doporučení, na kterých z výše O projektu zmíněných dovedností je potřeba se více zaměřit. SGAG (Tvůrčí hra pro zdokonalení odborných znalostí) je inovativní projekt,

Více

Představení projektu

Představení projektu Představení projektu Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.4.00/31.0096 Název projektu: Štíhlá výroba a inovace POSLÁNÍ PROJEKTU: Budování partnerství a posilování spolupráce v oblasti štíhlé výroby a služeb,inovací

Více

Aplikovaná informatika

Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika B1802 prezenční a kombinovaná forma 3-leté bakalářské studium příjímací řízení: motivační pohovor Nauč se u nás pracovat se sítěmi a databázemi, programovat roboty, létej s drony,

Více

IT Cluster People for IT IT for People. Ivo Vondrák Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB Technická univerzita Ostrava ivo.vondrak@vsb.

IT Cluster People for IT IT for People. Ivo Vondrák Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB Technická univerzita Ostrava ivo.vondrak@vsb. IT Cluster People for IT IT for People Ivo Vondrák Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB Technická univerzita Ostrava ivo.vondrak@vsb.cz Kontext Hlavní směry výzkumu a vývoje Biologické a ekologické

Více

Využití sociálních sítí pro komunikaci s absolventy a profesní uplatnění absolventů Petr Macek Workshop KA05, Olomouc, 12. 5. 2015

Využití sociálních sítí pro komunikaci s absolventy a profesní uplatnění absolventů Petr Macek Workshop KA05, Olomouc, 12. 5. 2015 Využití sociálních sítí pro komunikaci s absolventy a profesní uplatnění absolventů Petr Macek Workshop KA05, Olomouc, 12. 5. 2015 www.kredo.reformy-msmt.cz Agenda Účel sociálních sítí pro marketing Sociální

Více

NABÍDKA PRÁCE HR trainee program

NABÍDKA PRÁCE HR trainee program HR trainee program Popis pozice Tréninková pozice v oblasti řízení lidských zdrojů a výcvik k HR-manažerskému postu Stínování činností personálního ředitele společnosti, spolupráce na zajištění personálních

Více

AU PAIR a kulturně výměnné pobyty v zahraničí. Ing. Zdeněk Moravec obchodní zástupce e-mail: zdenek.moravec@studentagency.cz

AU PAIR a kulturně výměnné pobyty v zahraničí. Ing. Zdeněk Moravec obchodní zástupce e-mail: zdenek.moravec@studentagency.cz AU PAIR a kulturně výměnné pobyty v zahraničí Ing. Zdeněk Moravec obchodní zástupce e-mail: zdenek.moravec@studentagency.cz STUDENT AGENCY Téměř 20 let praxe kulturně-výměné pobyty au pair pobyty pracovní

Více

ING Commercial Banking Czech Republic 2010. 1 Media Kit!

ING Commercial Banking Czech Republic 2010. 1 Media Kit! ING Commercial Banking Czech Republic 2010 1 Media Kit! Duben 2010 Obsah 1. Skupina ING 1 2. ING v České republice 1 3. ING Commercial Banking 2 4. Produkty a služby 2 5. Organizační struktura 3 6. Společenská

Více

Výzkum aktuálních trendů HR marketingu v České republice. Brand / Business / Design

Výzkum aktuálních trendů HR marketingu v České republice. Brand / Business / Design Výzkum aktuálních trendů HR marketingu v České republice Brand / Business / Design O výzkumu Voblasti budování značek zaměstnavatelů a HR marketingu je k dispozici mnoho zahraničních výzkumů. Ty jsou nám

Více

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB 2011 PPŠ INSTITUT CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PŘEROV, s.r.o. PALACKÉHO 1380/19, 750 02 PŘEROV TEL: 581 259 138 MOBIL: 606 045 111, 724 972 133 E-MAIL: pps@ppsinstitut.cz http://www.ppsinstitut.cz

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

PŘIDEJTE SE K NÁM A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠEHO TRAINEE PROGRAMU

PŘIDEJTE SE K NÁM A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠEHO TRAINEE PROGRAMU PŘIDEJTE SE K NÁM A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠEHO TRAINEE PROGRAMU TRAINEE PROGRAM v JAN BECHER PERNOD RICARD nabízí na příští rok 5 pozic: GLOBÁLNÍ MARKETING BECHEROVKY /odd. marketingu domácích značek/ MARKETING

Více

JAK CHYTIT ZLATOU RYBKU NEJSOU LIDI ANEB JAK VYZRÁT NAD SOUČASNÝMI OMEZENÍMI TRHU PRÁCE

JAK CHYTIT ZLATOU RYBKU NEJSOU LIDI ANEB JAK VYZRÁT NAD SOUČASNÝMI OMEZENÍMI TRHU PRÁCE JAK CHYTIT ZLATOU RYBKU NEJSOU LIDI ANEB JAK VYZRÁT NAD SOUČASNÝMI OMEZENÍMI TRHU PRÁCE Hana Krbcová ředitelka útvaru lidské zdroje Skupiny ČEZ HR Management 2008 14. 10. 2008 KDO JE SKUPINA ČEZ PROSTOR

Více

Bankovní institut vysoká škola, a.s. Praha Karlovy Vary Písek Teplice Břeclav

Bankovní institut vysoká škola, a.s. Praha Karlovy Vary Písek Teplice Břeclav Bankovní institut vysoká škola, a.s. Kdo jsme? První soukromá vysoká škola Atraktivní studijní obory Univerzitní informační systém Skvělé zázemí a nejnovější technika Moderní bezbariérová budova Jsme součástí

Více

Otevřená věda III popularizace přírodovědných oborů a komunikace výzkumu a vývoje ve společnosti

Otevřená věda III popularizace přírodovědných oborů a komunikace výzkumu a vývoje ve společnosti Otevřená věda III popularizace přírodovědných oborů a komunikace výzkumu a vývoje ve společnosti OVIII - cíle Zajistit kvalifikované lidské zdroje pro vědu a výzkum (VaV pracovníky, pedagogy, studenty)

Více

Fakulty sociálně ekonomické Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem

Fakulty sociálně ekonomické Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem AKTUALIZACE Dlouhodobého záměru Fakulty sociálně ekonomické Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem na léta 2011-2015 pro rok 2013 Aktualizaci Dlouhodobého záměru Fakulty sociálně ekonomické

Více

Jednotná klasifikace oblastí informací pro ICM v ČR

Jednotná klasifikace oblastí informací pro ICM v ČR Jednotná klasifikace oblastí informací pro ICM v ČR 1. Vzdělávání v ČR 1.1. Aktuality 1.2. Legislativa 1.3. Dokumenty 1.4. Rámcové vzdělávací programy 1.4.1. RVP pro MŠ 1.4.2. RVP pro ZŠ 1.4.3. RVP pro

Více

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času.

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času. 2016 2017 Dobrý den, jmenuji se David Friedl a jsem zakladatelem a organizátorem projektu pro studenty středních škol Soutěž a Podnikej. Rád bych Vám jej v několika minutách představil a nabídl Vám možnost,

Více

Akademická iniciativa IBM

Akademická iniciativa IBM NE IBM IOT Academic GTM Project Initiative Akademická iniciativa IBM Znalosti pro 21. století Jan Louda University Relations jan_louda@cz.ibm.com IBM jako technologický leader IBM je v současnosti největší:

Více

REALIZACE Strategického záměru

REALIZACE Strategického záměru REALIZACE Strategického záměru Fakulty sociálně ekonomické Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem na léta 2016-2020 2018 Realizaci Strategického záměru Fakulty sociálně ekonomické UJEP na

Více

Problematika transferu technologií ve výuce a praxi Zajištění vzdělávání v oblasti transferu technologií v rámci výuky na LF v Plzni

Problematika transferu technologií ve výuce a praxi Zajištění vzdělávání v oblasti transferu technologií v rámci výuky na LF v Plzni UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V PLZNI Problematika transferu technologií ve výuce a praxi Zajištění vzdělávání v oblasti transferu technologií v rámci výuky na LF v Plzni MUDr. Lukáš Bolek,

Více

NEJLEPŠÍ ŽIVOTOPIS. KARIÉROVÝ NÁSTROJ karty vybíráš střední školu. Petra Drahoňovská CareerDesigner.cz

NEJLEPŠÍ ŽIVOTOPIS. KARIÉROVÝ NÁSTROJ karty vybíráš střední školu. Petra Drahoňovská CareerDesigner.cz NEJLEPŠÍ ŽIVOTOPIS KARIÉROVÝ NÁSTROJ karty vybíráš střední školu Petra Drahoňovská CareerDesigner.cz OBSAH - měnící se trh práce & měnící se trendy v poradenství - faktory ovlivňující volbu střední školy

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

Nenabízíme jen vzdělání nabízíme budoucnost Erwin Junker Technische Akademie

Nenabízíme jen vzdělání nabízíme budoucnost Erwin Junker Technische Akademie Nenabízíme jen vzdělání nabízíme budoucnost Erwin Junker Technische Akademie Wir bieten nicht nur Ausbildung wir bieten Zukunft Kdo jsme? Majitel p. Erwin Junker 1x v Německu Nordrach 4x v ČR - Holice

Více

Firma příjemce voucheru. ACEMCEE, s. r. o. (www.acemcee.com) U Vodárny 2, 616 00 Brno. Informační a komunikační technologie

Firma příjemce voucheru. ACEMCEE, s. r. o. (www.acemcee.com) U Vodárny 2, 616 00 Brno. Informační a komunikační technologie Firma příjemce voucheru ACEMCEE, s. r. o. (www.acemcee.com) Sídlo Obor Velikost Profil U Vodárny 2, 616 00 Brno Informační a komunikační technologie Drobný podnik ACEMCEE je firma působící v oblastech

Více

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat?

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat? Kdo jsme Jak můžeme spolupracovat? Co nás posouvá vpřed? Baví nás inovovat, udávat trendy, hledat chytrá řešení v oblasti outsourcingu a poradenství a pomáhat tak našim klientům být úspěšnými. Ctíme hodnoty,

Více

Informační technologie požadavky a realizace vzdělávacího procesu

Informační technologie požadavky a realizace vzdělávacího procesu Informační technologie požadavky a realizace vzdělávacího procesu Jaroslav Zelený, IBM ČR, Lubomír Popelínský, MU FI Jaroslav Zelený, IBM ČR 2010 IBM Corporation Obor informačních technologií prochází

Více

HODNOTÍCÍ STANDARD. Profesní kvalifikace PK 1 KARIÉROVÝ PORADCE A. KRITÉRIA A ZPŮSOBY HODNOCENÍ

HODNOTÍCÍ STANDARD. Profesní kvalifikace PK 1 KARIÉROVÝ PORADCE A. KRITÉRIA A ZPŮSOBY HODNOCENÍ HODNOTÍCÍ STANDARD Profesní kvalifikace PK 1 KARIÉROVÝ PORADCE kvalifikační úroveň 6 A. KRITÉRIA A ZPŮSOBY HODNOCENÍ 1. VEDENÍ INDIVIDUÁLNÍHO KARIÉROVÉHO PORADENSKÉHO ROZHOVORU a) Popsat cíle a strukturu

Více

READY FOR MORE? STUDY ABROAD! FS ČVUT Oddělení vnějších vztahů a spolupráce s průmyslem doc. Ing. Jan Halama, Ph.D.

READY FOR MORE? STUDY ABROAD! FS ČVUT Oddělení vnějších vztahů a spolupráce s průmyslem doc. Ing. Jan Halama, Ph.D. READY FOR MORE? STUDY ABROAD! STUDIUM V ZAHRANIČÍ FS ČVUT Oddělení vnějších vztahů a spolupráce s průmyslem doc. Ing. Jan Halama, Ph.D. PROČ STUDOVAT V ZAHRANIČÍ Životní zkušenost Dokážu se starat sám

Více

Studijní program Hospodářská politika a správa. Studijní obor UROSPRÁVA. doc. Ing. Lenka Fojtíková, Ph.D. garant oboru. 22 let

Studijní program Hospodářská politika a správa. Studijní obor UROSPRÁVA. doc. Ing. Lenka Fojtíková, Ph.D. garant oboru. 22 let Studijní program Hospodářská politika a správa Studijní obor UROSPRÁVA 22 let doc. Ing. Lenka Fojtíková, Ph.D. garant oboru UROSPRÁVA na EkF VŠB-TU Ostrava Jaká je budoucnost mezinárodních vztahů a světové

Více

Program Erasmus+ 2014-2020

Program Erasmus+ 2014-2020 Erasmus+ Program Erasmus+ 2014-2020 program pro vzdělávání, odbornou přípravu, mládež a sport program podporuje mezinárodní mobility a spolupráci, inovační procesy a dobrou praxi, politiku a reformy na

Více

Studijní program Hospodářská politika a správa. Studijní obor UROSPRÁVA. doc. Ing. Lenka Fojtíková, Ph.D. garant oboru. 20 let

Studijní program Hospodářská politika a správa. Studijní obor UROSPRÁVA. doc. Ing. Lenka Fojtíková, Ph.D. garant oboru. 20 let Studijní program Hospodářská politika a správa Studijní obor UROSPRÁVA 20 let doc. Ing. Lenka Fojtíková, Ph.D. garant oboru Chceš vědět jak funguje EU? Proč se rozhodnout pro obor UROSPRÁVA? Chceš vědět

Více

Kreativní region. Proměna Karlovarského kraje prostřednictvím inovací a designu SMART

Kreativní region. Proměna Karlovarského kraje prostřednictvím inovací a designu SMART SMART Kreativní region Proměna Karlovarského kraje prostřednictvím inovací a designu SMART Akcelerátor (1. kolo) reg. č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/15_004/0000689 Kreativní region: regionální inovační ekosystém

Více

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Symphony www.symphony.cz Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Zcela nová generace rezervačních systémů Symphony není pouze rezervační systém, představuje zcela novou generaci v poskytování

Více

S ambasadorkami k samostatnému podnikání žen. Mgr. Zuzana Bařtipánová Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání s.r.o.

S ambasadorkami k samostatnému podnikání žen. Mgr. Zuzana Bařtipánová Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání s.r.o. S ambasadorkami k samostatnému podnikání žen Mgr. Zuzana Bařtipánová Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání s.r.o. Obecné informace o projektu S ambasadorkami k samostatnému podnikání

Více

Specializace Specializace Internet v podnikání

Specializace Specializace Internet v podnikání Specializace Specializace Internet v podnikání Studijní programy Systémové inženýrství a informatika Ekonomika a management Proč studovat právě u nás? Protože Slezská univerzita je světová. Katedry Katedra

Více

REALIZACE Strategického záměru

REALIZACE Strategického záměru REALIZACE Strategického záměru Fakulty sociálně ekonomické Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem na léta 2016-2020 2017 Realizaci Strategického záměru Fakulty sociálně ekonomické UJEP na

Více

Západomoravská vysoká škola Třebíč, o.p.s.

Západomoravská vysoká škola Třebíč, o.p.s. Západomoravská vysoká škola Třebíč, o.p.s. Ladislav Dokoupil (Jméno) Datum : úterý, 11. října 2011 Obsah : Obsah :... 2 1 Veřejnosprávní studia... 3 1.1 Studijní program Hospodářská politika a správa...

Více

Modelový návrh komunikačního plánu. pro školní rok 2020/2021. Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice

Modelový návrh komunikačního plánu. pro školní rok 2020/2021. Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice Modelový návrh komunikačního plánu pro školní rok 2020/2021 Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice červen 2019 1. Hodnocení hlavních komunikačních a motivačních aktivit SPŠ průkopnické Webové

Více

KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY. Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1

KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY. Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1 KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1 CHARAKTERISTIKA KARIÉRNÍHO CENTRA MU Cílem působení Kariérního centra Masarykovy univerzity je směrovat jeho vývoj

Více

EKONOM. OBCHODNÍ AKADEMIE OLOMOUC Koordinátor projektu: Ing. Romana Novotníková

EKONOM. OBCHODNÍ AKADEMIE OLOMOUC Koordinátor projektu: Ing. Romana Novotníková EKONOM nové formy výuky ekonomických odborných předmětů CZ.1.07/1.1.00/14.0170 OBCHODNÍ AKADEMIE OLOMOUC Koordinátor projektu: Ing. Romana Novotníková 1 Do projektu EKONOM bylo zapojeno 5 vyučujících,

Více

MASARYKOVY UNIVERZITY

MASARYKOVY UNIVERZITY INSTITUCIONÁLNÍ PLÁN MASARYKOVY UNIVERZITY NA ROK 2015 Východiska Rok 2015 bude pro Masarykovu univerzitu rokem bilancování a vyhodnocování současné pětileté strategie a rovněž i obdobím definování priorit

Více

Čeští vysokoškoláci využívají kariérní centra nejméně na světě

Čeští vysokoškoláci využívají kariérní centra nejméně na světě Čeští vysokoškoláci využívají kariérní centra nejméně na světě Kariérní centra na vysokých školách jsou v zahraničí mezi studenty velmi oblíbená. Zajdou se tam nejen poradit o tom, jakou cestou se ve své

Více

Název projektu: Interní školení zaměstnanců Školíme se vzájemně Společnost: Microsoft s.r.o. Autor: Martina Šmidochová, personální ředitelka

Název projektu: Interní školení zaměstnanců Školíme se vzájemně Společnost: Microsoft s.r.o. Autor: Martina Šmidochová, personální ředitelka Název projektu: Interní školení zaměstnanců Školíme se vzájemně Společnost: Microsoft s.r.o. Autor: Martina Šmidochová, personální ředitelka Obsah: 1. Úvodní informace o projektu 2. Popis stávající situace,

Více

MYKOLOGICKO-BOTANICKÁ EXKURZE DO PP NA PLACHTĚ

MYKOLOGICKO-BOTANICKÁ EXKURZE DO PP NA PLACHTĚ muzeum Neformální vzdělávací instituce Celoživotní učení Disponuje odbornými znalostmi v oboru přírodních věd: mykologie, botanika, zoologie, entomologie, paleotologie, geologie Sbírkotvorná instituce

Více

Regionální centrum podpory sociálního podnikání Hradec Králové

Regionální centrum podpory sociálního podnikání Hradec Králové Regionální centrum podpory sociálního podnikání 11. 5. 2018 Hradec Králové Regionální centrum podpory sociálního podnikání Platforma zaměřená na rozvoj sociálního podnikání v Královéhradeckém kraji Funguje

Více

People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše

People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše Hlavní funkce Řízení portfolia projektů Podpora pro Demand Management a prioritizaci Podpora pro rozhodování při plánování releasů aplikací Přehled

Více

Představení společnosti Concordia Consulting CONCORDIA CONSULTING

Představení společnosti Concordia Consulting CONCORDIA CONSULTING Představení společnosti Concordia Consulting CONCORDIA CONSULTING JSME PORADCI V OBLASTI INOVACÍ A NOVÝCH TECHNOLOGIÍ Popis společnosti Proč Concordia Consulting? Concordia Consulting je poradenská společnost,

Více

AKTUALIZACE Dlouhodobého záměru

AKTUALIZACE Dlouhodobého záměru AKTUALIZACE Dlouhodobého záměru Fakulty sociálně ekonomické Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem na léta 2016-2020 2016 Aktualizaci Dlouhodobého záměru Fakulty sociálně ekonomické UJEP

Více

16:30 17:00 příchod hostů 17:00 18:00 představení jednotlivých firem v rozsahu 120 vteřin 18:00 19:00 networking raut

16:30 17:00 příchod hostů 17:00 18:00 představení jednotlivých firem v rozsahu 120 vteřin 18:00 19:00 networking raut 16:30 17:00 příchod hostů 17:00 18:00 představení jednotlivých firem v rozsahu 120 vteřin 18:00 19:00 networking raut JIC, zájmové sdružení právnických osob Brno, U Vodárny 2, PSČ 616 00 tel. +420 511

Více

Firemní profil FG Forrest

Firemní profil FG Forrest Firemní profil FG Forrest Název: FG Forrest, a.s. Sídlo: Praha 1, Václavské nám. 823/33, 110 00 IČ: 2529 0568 Obchodní rejstřík: Rok založení: Kdo jsme: Součástí skupiny FG Forrest: spisová značka B 6941

Více

MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE STRATEGIE STRETEGIE MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE

MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE STRATEGIE STRETEGIE MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE 2009 MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE STRATEGIE 2009 STRETEGIE MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE Obsah Úvod... 2 1. Studenti VŠEM... 3 1.1 Studijní pobyty - Erasmus... 3 1.2 Krátkodobé studijní pobyty... 3 1.3 Intenzivní jazykové

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

Testing as a Service. Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru. Kompletní portfolio služeb testování softwaru

Testing as a Service. Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru. Kompletní portfolio služeb testování softwaru Testing as a Service Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru Kompletní portfolio služeb testování softwaru Předem známé náklady na testování, umožňující efektivní tvorbu

Více

Podnikatelské fórum Ústeckého kraje

Podnikatelské fórum Ústeckého kraje Podnikatelské fórum Ústeckého kraje FAKULTA sociálně ekonomická Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group PaedDr. Libor Sehnal, doc. RNDr. Jaroslav Koutský, Ph.D.

Více

A. Transfer technologií

A. Transfer technologií A. Transfer technologií Ověření / zdroj informace Potřeba / cílový stav Absence cílené politiky pro podporu inovací Absence vhodných programů pro podporu inovativního malého a středního podnikání (nedostatečná

Více

Prezentace ČESKÁ CHEMIE.CZ

Prezentace ČESKÁ CHEMIE.CZ Prezentace ČESKÁ CHEMIE.CZ Doc. Ing. Libor Čapek, Ph.D. Mgr. Luboš Kopecký Přerov 24. října 2012 Strana 1 26. červenec 2012 Co je Českáchemie.cz? českáchemie.cz = součást projektu Partnerství pro chemii

Více

Outsourcing & Cloud. v českých firmách

Outsourcing & Cloud. v českých firmách Outsourcing & Cloud v českých firmách Už jste asi slyšeli: Firmy dnes dávají jen nanejvýš 30 % IT rozpočtu na podporu růstu společnosti a generovaní nového businessu. Bez potřebných investic do nových

Více

Průzkum ManpowerGroup

Průzkum ManpowerGroup Průzkum ManpowerGroup Praha, 9. června 2015 Společnost ManpowerGroup dnes zveřejnila výsledky 10. ročníku každoročního průzkumu ManpowerGroup Nedostatek lidí s potřebnou kvalifikací, který se zaměřuje

Více

Podpora START-UPŮ MENTORING AKCELERACE MATCHMAKING PREZENTACE.

Podpora START-UPŮ MENTORING AKCELERACE MATCHMAKING PREZENTACE. Podpora START-UPŮ MENTORING AKCELERACE MATCHMAKING PREZENTACE www.podporastartupu.cz CzechStarter Nastartujte svůj business! CzechStarter podporuje české start-upy při rozjezdu jejich podnikání. Vytěžte

Více

Prezentace školy. 00216224 Masarykova univerzita Žerotínovo nám. 9, Brno, Jihomoravský kraj. Veřejná vysoká škola

Prezentace školy. 00216224 Masarykova univerzita Žerotínovo nám. 9, Brno, Jihomoravský kraj. Veřejná vysoká škola Prezentace školy 00216224 Masarykova univerzita Žerotínovo nám. 9, Brno, Jihomoravský kraj Veřejná vysoká škola Spolupráce MU s podniky Spolupráce s podniky Výzkum a vývoj Studenti Další vzdělávání Ostatní

Více

IAESTE LC Brno Obsah

IAESTE LC Brno Obsah Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2015 na VUT v Brně Obsah Úvod... 3 Veletrh ikariéra 2015 v číslech a grafech... 3 Workshopy... 8 Osvědčené součásti Veletrhu ikariéra z loňských let... 9 Novinky na

Více

9. listopadu 2016 v Brně. Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy VŠ JobChallenge

9. listopadu 2016 v Brně. Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy VŠ JobChallenge 9. listopadu 2016 v Brně Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy VŠ JobChallenge Veletrh v číslech Ceník Kontakt Představení veletrhu Cílené propojení s návštěvníky Doprovodný program

Více

Klastry - platforma pro spolupráci v oblasti IT?! Ivo Vondrák VŠB Technická univerzita Ostrava ivo.vondrak@vsb.cz www.itcluster.cz

Klastry - platforma pro spolupráci v oblasti IT?! Ivo Vondrák VŠB Technická univerzita Ostrava ivo.vondrak@vsb.cz www.itcluster.cz Klastry - platforma pro spolupráci v oblasti IT?! Ivo Vondrák VŠB Technická univerzita Ostrava ivo.vondrak@vsb.cz www.itcluster.cz Několik slov úvodem... Definice Klastru Klastry jsou regionálně umístěná

Více

Příští jede za: Závěrečná zpráva. Veletrh kariérních příležitostí pro náročné

Příští jede za: Závěrečná zpráva. Veletrh kariérních příležitostí pro náročné Příští jede za: rok Závěrečná zpráva c 2015 Veletrh kariérních příležitostí pro náročné Vážení účastníci, partneři a přátelé Career Days, jsem moc rád, že držíte v rukou tuto závěrečnou zprávu. Znamená

Více

Aktivity agentury CZECHINVEST v regionech

Aktivity agentury CZECHINVEST v regionech Aktivity agentury CZECHINVEST v regionech Mgr. Tomáš Chmelík Regionální projektový manažer pro Plzeňský kraj 24. a listopad podporujeme 2016 http://www.czechinvest.org 2 Obsah prezentace O CzechInvestu

Více

2009 Ing. Andrea Sikorová

2009 Ing. Andrea Sikorová Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ 2009 Ing. Andrea Sikorová 1 Možnosti studia v zahraničí

Více

ICT zpravodaj. únor 2014. Nové globální predikce pro rok 2014 a zhodnocení předchozí studie. ICT zpravodaj. Deloitte Česká republika

ICT zpravodaj. únor 2014. Nové globální predikce pro rok 2014 a zhodnocení předchozí studie. ICT zpravodaj. Deloitte Česká republika ICT zpravodaj Deloitte Česká republika Nové globální predikce pro rok Každý rok v lednu vychází globální predikce společnosti Deloitte TMT Predictions, které jsou svým obsahem technologických, mediálních

Více

Nabídka spolupráce pro nové partnery. Projekty a programy NF SND v roce 2015

Nabídka spolupráce pro nové partnery. Projekty a programy NF SND v roce 2015 N a d a č n í f o n d Nabídka spolupráce pro nové partnery Projekty a programy NF SND v roce 2015 Vaše dítě nemělo přístup ke vzdělání, jaké by si přálo? Vaše dítě nemělo ve Vás vzor? Věděli jste, že v

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Aktivity zaměřené na podporu inovací a digitalizace

NABÍDKA SLUŽEB. Aktivity zaměřené na podporu inovací a digitalizace NABÍDKA SLUŽEB Aktivity zaměřené na podporu inovací a digitalizace Cíl spolupráce Pomáháme firmám s digitální transformací pdoporou jejich inovačních a digitalizačních aktivit. V rámci spolupráce nabízíme

Více

Výkonná rada Paktu zaměstnanosti Hradec Králové

Výkonná rada Paktu zaměstnanosti Hradec Králové Výkonná rada Paktu zaměstnanosti 8. 3. 2017 Hradec Králové Program I. Úvodní slovo II. Role Výkonné rady Paktu zaměstnanosti KHK III. Situace na trhu práce IV. Aktivity v roce 2017 V. Harmonogram jednání

Více

Čím vám můžeme pomoci při rozvoji podnikavosti u dětí?

Čím vám můžeme pomoci při rozvoji podnikavosti u dětí? Čím vám můžeme pomoci při rozvoji podnikavosti u dětí? Ing. Jakub Křižka +420 739 573 555 krizka@ipodnikatel.cz WWW.IPODNIKATEL.CZ - CO TO JE? Webový portál zaměřený na problematiku podnikání Články, videa,

Více

Bakalářský studijní obor Manažerská ekonomika specializace Marketing. pro studenty studující od roku 2011/2012

Bakalářský studijní obor Manažerská ekonomika specializace Marketing. pro studenty studující od roku 2011/2012 Studijní obor Manažerská ekonomika Bakalářský studijní obor Manažerská ekonomika specializace Marketing pro studenty studující od roku 2011/2012 V první fázi studia oboru Manažerská ekonomika získá student

Více

1. VZDĚLÁVACÍ POSLÁNÍ UNIVERZITY A PŘÍSTUP ORIENTOVANÝ NA STUDENTA. 1.4 Posílení efektivity a výzkumné činnosti v doktorských studijních programech

1. VZDĚLÁVACÍ POSLÁNÍ UNIVERZITY A PŘÍSTUP ORIENTOVANÝ NA STUDENTA. 1.4 Posílení efektivity a výzkumné činnosti v doktorských studijních programech AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU MASARYKOVY UNIVERZITY NA ROK 2012 1. VZDĚLÁVACÍ POSLÁNÍ UNIVERZITY A PŘÍSTUP ORIENTOVANÝ NA STUDENTA 1.1 Profilace a diverzifikace studijních programů koordinaci přijímacích

Více

ING Bank N.V. Česká republika 2011. 1Media Kit!

ING Bank N.V. Česká republika 2011. 1Media Kit! ING Bank N.V. Česká republika 2011 1Media Kit! Duben 2011 Obsah 1. Skupina ING 1 2. ING v České republice 1 3. ING Bank v České republice 2 4. Organizační struktura 3 5. Společenská odpovědnost ING Bank

Více

VS Marketing (3MK) TŘI PILÍŘE 7 DŮVODŮ PROČ STUDOVAT VS 3MK:

VS Marketing (3MK) TŘI PILÍŘE 7 DŮVODŮ PROČ STUDOVAT VS 3MK: VS Marketing () Mgr. Marek Novinský Koordinátor VS POSLÁNÍ Inspirovat nadané studenty ke kariéře v marketingu Vyzbrojit je koncepty a nástroji marketingu od strategie po praktickou realizaci Rozvinout

Více

Pojišťovací makléř vyšší stupeň odborné způsobilosti

Pojišťovací makléř vyšší stupeň odborné způsobilosti Hlavní cíle programu Úspěšným absolvováním programu si poradci rozšíří kvalifikaci v pojišťovnictví. Díky kurzu získají znalosti pro získání vyššího stupeň a po složení zkoušky ČNB budou moci působit jako

Více