INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE"

Transkript

1 INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE

2 LUXUSNÍ POSLECH Vychutnejte si svou hudbu s podmanivou hloubkou a věrností stejně, jako kdybyste byli ve zvukovém studiu. Bose Surround Sound System byl speciálně navržen tak, aby Vám nabídl dokonalou kvalitu zvuku a plnohodnotný dojem z živého vystoupení pokaždé, když se vydáte na cestu. SOUKROMÉ PŘEDSTAVENÍ Exkluzivní systém prostorového zvuku nové generace Bose je tvořen 4 samostatnými reproduktory včetně tří basových o průměru 25,5 cm, které dodávají hudbě všech žánrů působivou hloubku. Jejich umístění a seřízení je přesně přizpůsobeno interiéru modelu Q50. Systém filtruje nežádoucí zvuky a deformace a obklopí Vás bohatým a realistickým zvukem. EXKLUZIVNÍ ZÁŽITEK Z ŽIVÉ HUDBY Technologie Bose AST (Advanced Staging Technology) využívá kombinaci přizpůsobené konfigurace reproduktorů navržených speciálně pro model Q50 s patentovaným digitálním zpracováním signálu a vlastní ekvalizací. Výsledkem je bohatší a preciznější reprodukce zvuku ve voze. Vokály a jednotlivé nástroje jsou dynamicky směrovány na ideální místa virtuálního pódia podobně jako při živém koncertu. Q50 Sound Studio by Bose nabízí posluchačům exkluzivní akustický zážitek srovnatelný s místem v první řadě při živém vystoupení.

3 OBKLOPENÍ ZVUKEM Technologie Bose Centerpoint 2 byla od počátku navržena s ohledem na prostředí vozu a umožňuje posluchačům vychutnat si VYLADĚNÁ ČISTOTA zážitek z prostorového zvuku téměř z jakéhokoli zdroje stereofonního signálu, jako je CD či MP3 přehrávač nebo DAB rádio. Technologie kompenzace hluku Bose AudioPilot 2 pomáhá zachovat zvukový V důsledku toho může technologie Centerpoint 2 přesně řídit zvuk z jednotlivých reproduktorů a míst tak, aby byl prostorový efekt zážitek, který Bose Surround Sound System přináší, i když se změní úroveň podstatně výraznější aniž by to narušilo prostorovou přesnost nebo čistotu zvuku. Posluchači si mohou vychutnat hudbu okolních zvuků. Strategicky umístěný mikrofon v interiéru vozu neustále s větší věrností a slyšet každý nástroj podobně jako v hledišti při živém vystoupení. Systém v kombinaci s technologií zpracování monitoruje okolní zvuky a vyspělý algoritmus Bose současně analyzuje hudební signálu SurroundStage vytváří zvukové pole, které obklopuje každé sedadlo ze všech stran, a přináší tak správně vyvážený signál a přizpůsobuje jej tak, aby eliminoval vliv hluku. Technologie AudioPilot zvuk všem posluchačům bez ohledu na to, kde sedí. pracuje automaticky, a to i v extrémních podmínkách, jako je jízda po nekvalitním povrchu nebo při vysokých rychlostech. PŘEPNĚTE NA BUDOUCNOST Q50 Sound Studio by Bose podporuje i průkopnickou technologii DAB (Digital Audio Broadcasting). Všude, kde je k dispozici pokrytí signálem digitálního rádia, zajistí tento tuner špičkovou kvalitu zvuku a vynikající příjem široké palety rozhlasových stanic, včetně těch, které vysílají jen digitálně. DAB tuner kromě jedinečné kvality zvuku nabízí také užitečné informace v reálném čase, jako jsou názvy skladeb nebo dopravní informace.

4 Ceny modelů Odhadovaná spotřeba paliva l/00 km Emise CO 2 g/km Konečná cena bez daně Konečná cena vč daně (DPH 2 %) Město Mimo město Kombinovaná Kč Kč Q50 Premium Sound Studio by Bose Q50 2 2d 6MP 5,7 3,8 4, , Q50 2 2d 7AP 5,7 4,0 4, , Q50 2 0t 7AP 8,7 5, 6, , Q50 Sport Sound Studio by Bose Q50 2 2d 6MP 5,7 3,8 4, , Q50 2 2d 7AP 5,7 4,0 4, , Q50 2 0t 7AP 8,8 5,2 6, , Ceny volitelné výbavy Q50 Premium Sound Studio by Bose Q50 Sport Sound Studio by Bose Konečná cena bez daně Kč Balíčky výbavy Balíček multimediální+ výbavy Speciální nabídka 2 : Navigační systém Infiniti, Audio soustava Bose Premium Kč Zvukový systém se 4 reproduktory, Digitální rádio DAB Zákaznická výhoda Konečná cena vč. daně (DPH 2 %) Balíček prvků na uvítanou 3 363, Systém monitorování tlaku v pneumatikách (zobrazení tlaku v jednotlivých pneumatikách) (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) Vyhřívaná vnější zrcátka s elektrickým ovládáním, sklápěním a synchronizací při couvání, Klíč I-Key s inteligentním přístupem a rozšířenou pamětí Světla na uvítanou, Sloupek řízení výškově a podélně nastavitelný (elektricky) Elektrické nastavení předních sedadel s pamětí, Bederní opěra páteře u řidiče (elektrické nastavení) Jednotlivé prvky výbavy Elektricky ovládané střešní okno , Metalická barva karoserie 9 834, Standardní výbava = Q50 Premium = Q50 Sport Obložení interiéru Kacchu Aluminium 8" kola z hliníkové slitiny se 7 dvojitými paprsky a pneumatikami 225/50 RF 8 95 W s ochranou proti defektu 9" kola z hliníkové slitiny s 5 trojitými paprsky a pneumatikami 245/40 RF9 94W s ochranou proti defektu Kč Standardní výbava Výbava za příplatek Nelze Uvedené hodnoty byly stanoveny na základě měřicích metod podle evropské směrnice 75/2007/EC. Spotřeba paliva a úroveň CO 2 emisí vozu závisí nejenom na efektivním využití paliva ve voze, ale jsou ovlivněny též stylem jízdy a dalšími mimotechnickými faktory. 2 Q50 Sound Studio by Bose je dostupný pouze ze stávajících skladových zásob (včetně volitelných variant, barev apod.). Nabídka je určena pouze pro soukromé klienty.

5 Technické údaje Q50 2.2d 6MP Q50 2.2d 7AP Q50 2.0t 7AP Úroveň výbavy Sport Úroveň výbavy Premium Úroveň výbavy Sport Úroveň výbavy Premium Úroveň výbavy Sport Úroveň výbavy Premium Motor Typ paliva Diesel Diesel Benzin Počet válců Objem 2 43 ccm 2 43 ccm 99 ccm Výkon 25 kw (70 k) při ot/min 25 kw (70 k) při ot/min 55 kw (2 k) při ot/min Točivý moment 400 N.m při ot/min 400 N.m při ot/min 350 N.m při ot/min Převodovka Šestistupňová manuální převodovka Sedmistupňová automatická převodovka Sedmistupňová automatická převodovka Poháněná náprava Pohon zadních kol (RWD Rear-Wheel Drive) Pohon zadních kol (RWD Rear-Wheel Drive) Pohon zadních kol (RWD Rear-Wheel Drive) Provozní parametry Maximální rychlost 23 km/h 230 km/h 245 km/h 0 00 km/h 8,7 s 8,5 s 7,2 s Odhadovaná spotřeba paliva město 5,7 l/00 km 5,7 l/00 km 8,8 l/00 km 8,7 l/00 km Odhadovaná spotřeba paliva mimo město 3,8 l/00 km 4,0 l/00 km 5,2 l/00 km 5, l/00 km Odhadovaná spotřeba paliva kombinovaná 4,5 l/00 km 4,6 l/00 km 6,5 l/00 km 6,4 l/00 km Emise CO 2 8 g/km 23 g/km 5 g/km 49 g/km *, 535 ** *, ** 565 *, 555 ** 820 Všechny rozměry jsou uvedeny v mm. Uvedené hodnoty byly stanoveny na základě měřicích metod podle evropské směrnice 75/2007/EC. Spotřeba paliva a úroveň CO 2 emisí vozu závisí nejenom na efektivním využití paliva ve voze, ale jsou ovlivněny též stylem jízdy a dalšími mimotechnickými faktory. * Q50 Premium ** Q50 Sport

6 SÍŤ CENTER INFINITI Síť center Infiniti se stále rozšiřuje a nabízí vám ještě přívětivější návštěvu v souladu s nejvyššími standardy pohostinnosti. Jsme přesvědčeni, že zkušenost zákazníka by neměla být omezena na pouhé vlastnictví vozu. V našich předváděcích centrech proto najdete prostředí s jedinečným luxusem a kulturou. A to je jen začátek zcela nového způsobu života motivovaného nejvyšší pozorností k detailu a s maximálním soustředěním na vás, řidiče. ALICANTE AMSTERDAM ANDORRA ANTVERPY BADEN BALEÁRSKÉ OSTROVY BARCELONA BĚLEHRAD BERLÍN BILBAO BIRMINGHAM BOLOGNA BORDEAUX BRÉMY BRUSEL BUDAPEŠŤ BURGOS KANÁRSKÉ OSTROVY CANNES CORUNNA DRÁŽĎANY DÜSSELDORF FRANKFURT ŽENEVA GIRONA GLASGOW HAMBURG HULL ISTANBUL JERUZALÉM LEEDS LILLE LONDÝN LUCCA LUGANO LUCEMBURK LYON MADRID MAIDSTONE MALAGA MARSEILLES MILÁN MONAKO MONTPELLIER MURCIA NANTES NEWCASTLE NORWICH OVIEDO PADUA PAŘÍŽ PRAHA READING ŘÍM ROTTERDAM SEVILLE SOFIE SOSNOWIEC ST. ALBANS ST. GALLEN STOCKPORT Objevte komplexní zákaznickou zkušenost Infiniti. Rezervujte si ŠTRASBURK TEL AVIV TOULOUSE TURÍN VALENCIA VÍDEŇ VARŠAVA ZÁHŘEB ZARAGOZA zkušební jízdu v nejbližším centru Infiniti ještě dnes. Těšíme se, že vás brzy přivítáme. VYHLEDEJTE NEJBLIŽŠÍ CENTRUM INFINITI A INFORMACE O CENTRECH, KTERÁ BUDOU OTEVŘENA V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI: INFINITI Europe, Divize Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 80 Rolle, Švýcarsko INFINITI Europe, září 205 Referenční číslo: I25Q50BOSECZCZ PŘIPOJTE SE Připojte se k naší komunitě a získáte přístup k novinkám od Infiniti. Facebook.com/InfinitiEurope Twitter.com/InfinitiEurope Uvedené hodnoty byly stanoveny na základě měřicích metod podle evropské směrnice 75/2007/EC. Spotřeba paliva a úroveň CO 2 emisí vozu závisí nejenom na efektivním využití paliva ve voze, ale jsou ovlivněny též stylem jízdy a dalšími mimotechnickými faktory. S ohledem na správnost obsahu této publikace v době jejího vydání (205) bylo vynaloženo značné úsilí. Společnost INFINITI Europe však nemůže ručit za její přesnost. V souladu se zásadami stálého zdokonalování výrobků si společnost INFINITI Europe vyhrazuje právo kdykoli změnit specifikace a vozidla popsaná a zobrazená v této publikaci. Centra Infiniti budou o takových změnách informována co nejdříve. Aktuální informace získáte od svého centra Infiniti. Kvůli omezeným možnostem tisku se barvy v tomto katalogu mohou lišit od skutečných barev laků karoserie a materiálů použitých pro obložení interiéru. Dostupnost uvedených modelů a specifikací se může lišit. Všechna práva vyhrazena. Reprodukce této brožury nebo jejích částí je bez předchozího svolení společnosti INFINITI Europe zakázána.

NABÍDKA PŘÍSLUŠENSTVÍ Q50. Q60. Q70 QX50. QX70

NABÍDKA PŘÍSLUŠENSTVÍ Q50. Q60. Q70 QX50. QX70 NABÍDKA PŘÍSLUŠENSTVÍ Q50. Q60. Q70 QX50. QX70 PŘÍSLUŠENSTVÍ Váš vůz patří vám. S originálním příslušenstvím Infiniti bude skutečně jedinečný. Každý prvek, který si vyberete, se stane výrazem vaší výjimečné

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

X-TRAIL NOVÝ NISSAN X-TRAIL LETNÍ VÝPRODEJ NOVINKA.

X-TRAIL NOVÝ NISSAN X-TRAIL LETNÍ VÝPRODEJ NOVINKA. X-TRAIL NOVÝ NISSAN X-TRAIL NOVINKA LETNÍ VÝPRODEJ 170 000 www.nissan.cz NOVÝ NISSAN X-TRAIL VERZE PALIVO VÝKON CENA 2.0 dci 177 X-TRONIC ALL-MODE 4X4 DIESEL 177k (380 Nm) AUTOMATICKÁ 829 000 VÝBAVA 18"

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. 24.04.2018 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,3 l/100km [2] Emise CO2: 140 g/km [2] 1 307 800 Kč 24.04.2018 2/6 Exteriér Nemetalický

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za 289 900 Kč Edice COOL nabízí skvělou výbavu: 7 airbagů LED denní svícení Klimatizace 15 litá kola Elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

Nabídka č osobní automobily

Nabídka č osobní automobily Nabídka č. 6793 - osobní automobily Firma: Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Adresa: Madarász Viktor u. 47. A-B., 1138 Budapešť DIČ: CZ683178324 IČ: 01-09-167595 Telefon: 800 200

Více

STANDARDNÍ VÝBAVA. Bezpečnost a zabezpečení

STANDARDNÍ VÝBAVA. Bezpečnost a zabezpečení CENÍK LEXUS IS 1 STANDARDNÍ VÝBAVA Bezpečnost a zabezpečení Vybavení exteriéru ABS (protiblokovací brzdový systém) s EBD (elektronická distribuce brzdné síly) TRC (systém řízení trakční síly) VSC (řízení

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč666,682 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 k 2WD 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 160 k 4WD 6stupňová manuální převodovka 9stupňová automatická převodovka 2.0 i-vtec 155 k 4WD 6stupňová manuální

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Vaše BMW X3 xdrive25d.

Vaše BMW X3 xdrive25d. Vaše BMW X3 xdrive25d. 28.11.2018 Model BMW X3 xdrive25d. Výkon motoru: 231 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,6 l/100km [2] Emise CO2: 148 g/km [2] 1 407 90 Modely Model xline (S07LM) 131 30 28.11.2018

Více

Revolucní ˇ motor! minimalistická spotřeba pouze 2,5 l / 100 km s novým motorem DCI a SMARTDrive technologií.

Revolucní ˇ motor! minimalistická spotřeba pouze 2,5 l / 100 km s novým motorem DCI a SMARTDrive technologií. www.autaod15let.cz Photo non contractuelle Zcela vybavený tónovaná skla Dvojité vnější zpětné zrcátko Kola z lehkých slitin 14 Black uzávěr nádrže uzamykatelné ploché podlahy zavazadlového prostoru Zvýšená

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Vaše BMW X5 xdrive40i.

Vaše BMW X5 xdrive40i. Vaše BMW X5 xdrive40i. 30.08.2018 Model BMW X5 xdrive40i. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 8,7 l/100km [2] Emise CO2: 197 g/km [2] 1 826 50 30.08.2018 2/8 Exteriér Nemetalický lak

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_CZE_CZ.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 05/01/ :58:28

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_CZE_CZ.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 05/01/ :58:28 ECOSPORT Vytvořte si dokonalý model EcoSport. Jaká je vaše oblíbená kombinace? Vyberte si z pestré palety barev karoserie v kombinaci s kontrastní střechou My Colour, A a C sloupky, zadním spojlerem a

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Dacia Dokker Van Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Ocelová kola 14 Posilovač řízení Airbag řidiče Elektronický stabilizační systém ESC Režim Eco a ukazatel optimálního rychlostního stupně Posuvné dveře

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

PULSAR Chytrý, praktický, překvapivý

PULSAR Chytrý, praktický, překvapivý Chytrý, praktický, překvapivý od 299 900 Kč s financováním Nissan Finance Interiér nového NISSANU PULSAR je pojatý opravdu velkoryse. Je neuvěřitelně světlý a vzdušný se spoustou místa pro pohodlné sezení

Více

JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU.

JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU. NOVÝ OPEL CORSAVAN JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU. Nabitý praktičností Nový opel Corsavan je vizitkou vašeho podnikání. sportovní design a prostorná kabina z něj dělají ideální pracovní vůz

Více

Nabídka č osobní automobily

Nabídka č osobní automobily Nabídka č. 6904 - osobní automobily Firma: Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Adresa: Madarász Viktor u. 47. A-B., 1138 Budapešť DIČ: CZ683178324 IČ: 01-09-167595 Telefon: 800 200

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

NISSAN JUKE MR18 ZDARMA. Sada personalizace exteriéru.

NISSAN JUKE MR18 ZDARMA. Sada personalizace exteriéru. 16" & 17" 6.0 6.0 4.0 N/A 6.1-16" & 17" 7.6 7.5 4.4 N/A 7.6 16" & 17" 5.0 4.9 3.8 N/A 5.0 16" & 17" 138.0 128.0 104.0 N/A 130.0 168.0 170.0 175.0 12.0 11.5 NISSAN JUKE MR18 Sada personalizace exteriéru

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

PŘIZPŮSOBÍ SE KAŽDÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU

PŘIZPŮSOBÍ SE KAŽDÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU Sleva 17% 1.5 dci od 484 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu VŠESTRANNOST BEZ OMEZENÍ Chcete si udělat výlet k jezeru? Nebo pomoct příteli se stěhováním? Dovézt si na zahrádku spoustu mladých

Více

Vaše BMW 530d xdrive Touring

Vaše BMW 530d xdrive Touring Vaše BMW 530d xdrive Touring Vaše BMW online mybmw.cz/g8u7v4v0 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 1 / 13 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 2 / 13 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 3 / 13 Model Cena modelu

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

Vaše BMW BMW i3 BEV /9

Vaše BMW BMW i3 BEV /9 Vaše BMW BMW i3 BEV. www.bmw.cz/myconfig/j3c8i9b1 28.12.2016 1/9 Model BMW BMW i3 BEV. Výkon (elektromotor): 125 kw (170 k) Dojezd na elektřinu: 190 km Spotřeba energie: 12,9 kwh/100km [1] Emise CO2: 0

Více

Vaše BMW 740d xdrive Limousine.

Vaše BMW 740d xdrive Limousine. Vaše BMW 740d xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/d3v6h3y5 20.04.2017 1/9 Model BMW 740d xdrive Limousine. Výkon motoru: 320 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,3 l/100km [1] Emise CO2: 139 g/km [1]

Více

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine. Vaše BMW 540i xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/w4m6c0p2 17.06.2017 1/10 Model BMW 540i xdrive Limousine. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 7,2 l/100km [1] Emise CO2: 164 g/km

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ od 278 240 Kč * 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor NV200 byl chytře

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caddy Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

Vaše BMW 530d xdrive Limousine.

Vaše BMW 530d xdrive Limousine. Vaše BMW 530d xdrive Limousine. 11.04.2018 Model BMW 530d xdrive Limousine. Výkon motoru: 265 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,5 l/100km [2] Emise CO2: 144 g/km [2] 1 644 50 11.04.2018 2/9 Exteriér

Více

LEXUS GS 200t/300h/450h

LEXUS GS 200t/300h/450h LEXUS GS 200t/300h/450h CENÍK Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS ProTect 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890 VITO 110CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 478 800,- Cena bez DPH (Kč) 399 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl

Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio dokonalý zvukový RECORDER zážitek VIRTUAL SURROUND Společnost Toshiba uvedla na trh notebook Qosmio, mobilní

Více

Vaše BMW X6 xdrive30d.

Vaše BMW X6 xdrive30d. Vaše BMW X6 xdrive30d. 05.11.2018 Model BMW X6 xdrive30d. Výkon motoru: 258 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 7,0 l/100km [2] Emise CO2: 183 g/km [2] 1 931 80 05.11.2018 2/ 8 Exteriér Nemetalický lak

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Vaše BMW 520d Limousine.

Vaše BMW 520d Limousine. Vaše BMW 520d Limousine. 24.03.2018 Model BMW 520d Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,7 l/100km [2] Emise CO2: 123 g/km [2] 1 332 50 Výbavové linie Sport Line (S07AC) 68

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 275 500 Již od 275 500 Kč 5 let bez starostí! 5 let záruka výrobce 1 + 5* servisní smlouva MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru VITO 110 CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 484 800,- Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine. Vaše BMW 320d xdrive Limousine. 30.08.2018 Model BMW 320d xdrive Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,1 l/100km [2] Emise CO2: 135 g/km [2] 1 183 00 30.08.2018 2/8 Exteriér

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max. 2200-2500 cm 3 výkon min. 110 kw Motor maximální

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Mercedes-Benz - Sprinter 211 CDI / KAWA / S FWD WORKER 4x2

Mercedes-Benz - Sprinter 211 CDI / KAWA / S FWD WORKER 4x2 Mercedes-Benz - Sprinter 211 CDI / KAWA / S FWD WORKER 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 91062313 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 3000 kg Model:

Více