Kristina Dufková, Lukáš Hrdý, Michael Kraus

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kristina Dufková, Lukáš Hrdý, Michael Kraus 3.12.2010"

Transkript

1 FAMUFEST 2011 Koncept filmového festivalu Kristina Dufková, Lukáš Hrdý, Michael Kraus Kristina Dufková tel mail: Lukáš Hrdý tel.: mail: Michael Kraus tel.: mail:

2 1. Koncept Renomé FAMUFEST je u veřejnosti znám jako každoroční příležitost seznámit se s tvorbou studentů FAMU. To je už po léta jeho náplní. A my to ctíme. Rádi bychom se však zaměřili i na tvůrce a autory samotné, nabídli návštěvníkům vše, po čem mohou v souvislosti s prestižním festivalem toužit a co nejpříjemnější cestou jim naservírovat množství zážitků a požitků z konfrontace s uměleckou tvorbou. To vše nejen nabídkou kvalitních a pestrých filmů a fotografií, ale také chytrou dramaturgií, zajímavým vizuálem, bohatým doprovodným programem a možností seznámit se a pobavit s tvůrci, jejichž dílo je zaujalo. Leitmotiv Hlavní téma FAMUFESTU budou Hrdinové. Je třeba ukázat, že FAMU je školou prestižní, že vychovává každý rok nové osobnosti české kinematografie a fotografie a že "Famák" je již zažitým pojmem. Právě Famák by byl naším hlavním hrdinou (i ve znělce 1 ) a provázel by festivalem. Náš Famák má kostěné černé brýle, působí intelektuálně, umělecky a lehce podivínsky. A tento Famák by hrdinně procházel různými filmovými žánry... S jistou dávkou humoru a nadsázky. Ohlédnutí Festival nebude představovat pouze filmy FAMU, ale také studenty samotné a s nimi samozřejmě i školu. I proto festival bude mezi studentskými filmy promítat i snímky studentů starších, které se zapsaly do historie. Stejně tak i znělka bude odkazovat k bohaté historii FAMU, ale samozřejmě i k současnosti. Diváci Našimi cíli je přilákat co nejširší divácké spektrum zvenku (studenty FAMU netřeba lákat na jejich vlastní filmy) především na filmy studentů (i studentů bývalých, kteří jsou známý ve světě filmu) a současně v co největší míře zachovat ráz studentského festivalu: jednoduchá, nízkonákladová organizace, vtipnost a osobitost. 1 Do štábu pro znělku budou prvotně osloveni výherci posledního Famufestu.

3 Právě na tomto koncepčním rázu chceme stavět hlavní programové, dramaturgické i vizuální lákadlo na diváka. Tzn. být zároveň vážní a zároveň brát vše s nadhledem a jistou dávkou sebeironie. Integrace Hodláme také v rámci projektu spolupracovat se studenty a absolventy HAMU a DAMU, a dostát tak heslu AMU=DAMU+FAMU+HAMU (moderátoři z DAMU, kapely HAMU a umělci z dalších uměleckých škol v Praze jako AVU, VŠUP atp.). Přizpůsobení se divákovi K tomu je zapotřebí dobrého zázemí. Jak kvalitní projekce filmů, tak i pestrý doprovodný program by se neměly navzájem narušovat a vystavovat návštěvníka festivalu dilematu, na který film či kapelu půjde a stojí-li mu to vůbec za to. Rádi bychom, aby program festivalu byl co nejvíce přehledný a divácky co nejdostupnější. Proto jsme zvolili velmi příznačné místo konání v centru Prahy. Rádi bychom festival uspořádali v prostorách kin Světozor a Lucerna a využili obrovský potenciál jejich zázemí (voyer obou kin, Lucerna Music Club, kavárnu Lucerna a Světozor a další vhodná místa v paláci Lucerna a pasáži Světozor). Alternativním plánem jsou Kino Oko, Nod a Roxy, což je již odzkoušená a levná možnost. Samozřejmě počítáme i s navrácením se do kina Archa, pokud nabídne levnější pronájem. 2. Dramaturgie Vše pro diváka Cílem programu bude sestavit skupiny filmů tak, aby festival neztrácel diváky. Zrušili bychom nesoutěžní kategorii studentských filmů. Tyto filmy často postrádají kvalitu a studenti je přihlašují jen aby využili možnosti mít svůj další film v kině. Navíc pokud chce student přihlásit svůj druhý film, může tak za něj učinit kdokoliv z jeho štábu.

4 Vyváženost Diváci především chodí na filmy bakalářské a magisterské a v našem případě by chodili i na filmy z historie FAMU. Tyto filmy budou tvořit základní body programu, který bude rozdělen na skupiny. Každá skupina bude mít výrazný studentský film nebo film z historie. Každý soutěžní film bude promítnut dvakrát: jednou v časovém rozmezí 16:00-22:00 a podruhé 10:00-16:00, aby divák nepřišel o žádný ze snímků. V každém kině bude promítnut jednou. Přehlednost Program FF bude obohacen o stručný životopis autora s jeho (a jeho štábu) oceněními. To by mělo zjednodušit divákův výběr filmu. Jednoduchost Slavnostní zahájení bude velmi jednoduché: Přivítání, představení poroty, co diváky čeká, doprovodný program a znělka festivalu. Předávání cen Předávání cen se bude také nést v rámci tématu festivalu. Vedoucí katedry či významný pedagog katedry by předával (dle svého zaměření) cenu vítězi. 3. Doprovodný program Doprovodný program chceme zaměřit na typického diváka FAMUFESTU, s tím, že největší prostor by dostal doprovodný program zábavný. Tak aby i odbornější části doprovodného programu (semináře, workshopy) lákaly diváka k návštěvě. Uspořádáme několik seminářů s důležitými představiteli filmové tvorby a kinematografie doplněné také o diskuse, workshopy a případně oponenturu ze strany zástupců jednotlivých kateder FAMU (studenti, pedagogové). Nejvíce prostoru bude mít obecně nejoblíbenější doprovodný program hudební, tzn. koncerty, hudební projekce. Rádi bychom nabídli jak hudbu akustickou, tak i

5 elektronickou a uspokojili tak většinu návštěvníků. Výstavy (na pozadí festivalu) fotografií studentů katedry fotografie a výstavy či prezentace další ne nutně filmové tvorby studentů FAMU. Zvláštní nesoutěžní projekce významných filmů a prací studentů a absolventů FAMU. 4. Porota Oslovovat budeme především bývalé famáky, kteří jsou dnes výraznými osobnostmi filmu a fotografie. 5. Vizuál O choreografii a vizuál festivalu by se postaraly studentky VŠUP, s kterými spolupracujeme. Studenti VŠUP také vytvoří sošky cen ("Famáků") jednotlivých kategorií. Vytvoříme vhodné a reprezentativní webové prezentace s kompletním a přehledným programem propojené s nejpoužívanějšími sociálními sítěmi. Celý vizuál festivalu se pak ponese v duchu leitmotivu Hrdinové. 6. Propagace Prestiž Naším hlavním cílem je obnovit prestiž festivalu v médiích, jelikož v posledních letech dlouhodobě opadá zájem novinářů o festivalu psát, natož se ho aktivně účastnit, navíc ziskem kvalitních mediálních partnerů se posiluje vyjednávací pozice např. při barterových jednáních.

6 Vzhledem k praxi Kristiny Dufkové v mediálním prostředí, kdy na rok měla na starosti filmovou sekci PR agentury 2media.cz (například filmy Občanský průkaz, Lidice...), by se ráda soustředila a dlouhodobě věnovala pouze této části, která je v posledních letech tak trochu Popelkou. Komunikace Základním krokem bude včasné navázání kontaktů s medii a prezentace myšlenek festivalu. Návrh mediálního plánu: květen: výroba propagačních materiálů, prezentací, základní informativní tisková zpráva červen srpen: shánění hlavních mediálních partnerů televize: prioritní zůstává ČT, dlouholetý partner festivalu, snaha vyjednat uveřejnění krátkých shotů na ČT1, ČT2, ČT24 radio: radio Wave či Radio 1 internet: snaha získat podporu význačného serveru ochotného spolupracovat i přes omezené prostředky nejreálněji se jeví: centrum.cz filmové weby: csfd.cz, moviezone.cz noviny: nabídnutí exkluzivity, přednostně všechny informace ideálním partnerem by byla MF DNES (spolu s portálem idnes.cz) jelikož jsou schopni zasáhnout značnou čtenářskou obec, jako variantu bychom volili Hospodářské Noviny (plus jejich portál ihned.cz), jejichž kulturní zpravodajství je dlouhodobě na velmi dobré úrovni časopisy: společenské: Týden, Respekt či Reflex facebook: založení stránek, aktivní komunikace s fanoušky září: natočení znělky FFEST, schválení v ČT

7 umístění znělek na youtube, facebook atd. říjen: navrhnutí tématických článků o FAMU, jejich absolventech v závislosti na získaných mediálních partnerech tisková zpráva o zajímavostech a neuvěřitelných příbězích z FAMU konec října: vystoupení a pozvánka v pořadech ČT (Dobré ráno, FILM 2011, ČT24) radiové vstupy odeslání pozvánky a tiskové zprávy všem renomovaným filmovým novinářům listopad: FAMUFEST vytvoření kvalitních fotografií v tiskové kvalitě vytvoření tiskové zprávy o vítězných filmech (včetně krátkých rozhovorů s autory v nejdůležitějších kategoriích) speciální novinářská projekce s výběrem vítězných filmů následující den, připravit DVD s vítěznými filmy, aby o nich novináři mohli fundovaně psát 7. Divák Divák je na prvním místě Naši diváci jsou povětšinou od 17ti do 30ti let. Doprovodný program (hudba především) mu tak budou přizpůsobeny. Cena Jeden den: 70,- Celý festival: 250,-

8 8. Finance ROZPOČET PROJEKTU Název žadatele: Název projektu: Položky Akademie múzických umění, fakulta filmová a televizní (FAMU) 1. Q.2011 [Kč] FAMUFEST Hrdinové NÁKLADY 2. Q.2011 [Kč] 3. Q.2011 [Kč] 4. Q.2011 [Kč] Pronájem Světozor Lucerna Music Club Kavárna Doprovodný program Hudba Výstavy Workshopy Projekce Výprava a propagace Výprava a design Propagace Reklama Technika Pronájem Ostatní Náklady produkce Celkem Náklady produkce Náklady celkem/ kvartál CELKEM NÁKLADY PROJEKTU CELKEM: INTERNÍ CELKEM:

9 Název žadatele: Název projektu: ROZPOČET PROJEKTU Akademie múzických umění, fakulta filmová a televizní (FAMU) FAMUFEST Hrdinové ZDROJE KRYTÍ Položky FAMU Státní fond MK ČR Hl.m. Praha Celkem Světozor Lucerna Pronájem Music Club Kavárna Doprovodný program Hudba Výstavy Workshopy Projekce Výprava a design Výprava a propagace Propagace Reklama Pronájem Technika Ostatní Náklady produkce Náklady produkce Náklady celkem/ kvartál CELKEM NÁKLADY PROJEKTU CELKEM: INTERNÍ CELKEM:

10 10. Festivalový tým BcA. Kristina Dufková (propagace, PR, media) - absolventka katedry produkce - studentka katedry scenáristiky - úspěšná producentka (film Bába) - PR agentury 2media.cz Bc. Lukáš Hrdý (propagace, znělka, dramaturgie) - student katedry scenáristiky - student ČVUT strojní fakulta - Řízení a ekonomika podniku - zkušenosti s filmovou režií, produkcí kulturních akcí (Antiteátr, Literární večery serveru pismak.cz), dramaturgií galavečerů (Duhová kulička, Zlínský filmový festival) Michael Kraus (web, finance) - student psychologie FF UK a KATAP DAMU - zkušenosti s filmovou a divadelní režií, produkcí kulturních akcí (Antiteátr, Artforum Prague, Fřesh Fľesh), dramaturgií galavečerů (Duhová kulička, Zlínský filmový festival) - zvukař, dj - webdesigner, programátor, síťař

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

Fresh Film Fest Praha 2011

Fresh Film Fest Praha 2011 8. Mezinárodní filmový fes5val debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2011 Statut Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní fes5val filmové tvorby. Zásadní důraz klade na tvorbu filmových škol

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

JARNÍ ŠKOLA Zdravých měst

JARNÍ ŠKOLA Zdravých měst JARNÍ ŠKOLA Zdravých měst úvodní seminář Třebíč, 22. března 2017 www.zdravamesta.cz/js2017 Tato akce byla připravena za finanční podpory SFŽP a MŽP. aneb Jde to i jinak! Představení soutěže AntiFetFest

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

FAMU NA JEDNÉ LODI. koncepce na organizaci festivalu studentských filmů. vytvořili. Tomáš Pešula. Hanka Rabenhauptová.

FAMU NA JEDNÉ LODI. koncepce na organizaci festivalu studentských filmů. vytvořili. Tomáš Pešula. Hanka Rabenhauptová. FAMU NA JEDNÉ LODI koncepce na organizaci festivalu studentských filmů 2011 vytvořili Tomáš Pešula Hanka Rabenhauptová Alena Stibralová Martina Štruncová Tomáš Pešula, 736 119 814, tomas@prahomalasko.cz

Více

Rozvojový projekt na rok 2013

Rozvojový projekt na rok 2013 VYSOKÁ ŠKOLA: AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE VYSOKÁ ŠKOLA UMĚLECKO PRŮMYSLOVÁ V PRAZE Rozvojový projekt na rok 2013 Formulář pro závěrečnou zprávu Program: Podprogram: 3. Program pro vyrovnání příležitostí

Více

VY_32_INOVACE_12_FILMOVÝ FESTIVAL ZLÍN_34

VY_32_INOVACE_12_FILMOVÝ FESTIVAL ZLÍN_34 VY_32_INOVACE_12_FILMOVÝ FESTIVAL ZLÍN_34 Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu: Zkvalitnění ICT ve slušovské škole Číslo projektu:cz.1.07/1.4.00/21.2400 Anotace:

Více

Bc. Barbora Kocianová Katedra produkce DAMU 22. 5. 2014. Dotazníkové šetření k Noci divadel 2013

Bc. Barbora Kocianová Katedra produkce DAMU 22. 5. 2014. Dotazníkové šetření k Noci divadel 2013 Bc. Barbora Kocianová Katedra produkce DAMU 22. 5. 2014 Dotazníkové šetření k Noci divadel 2013 Dotazníky k Noci divadel 2013 byly vytvořeny Annou Černou, absolventkou Katedry sociologie FF UK. Jejich

Více

ŽÁDOST O AKREDITACI NAVAZUJÍCÍHO MAGISTERSKÉHO OBORU SVĚTELNÝ DESIGN STUDIJNÍHO PROGRAMU DRAMATICKÁ UMĚNÍ

ŽÁDOST O AKREDITACI NAVAZUJÍCÍHO MAGISTERSKÉHO OBORU SVĚTELNÝ DESIGN STUDIJNÍHO PROGRAMU DRAMATICKÁ UMĚNÍ ŽÁDOST O PRODLOUŽENÍ AKREDITACE BAKALÁŘSKÝCH OBORŮ ČINOHERNÍ REŽIE DIVADELNÍ DRAMATURGIE SCÉNOGRAFIE ROZHLASOVÁ A TELEVIZNÍ DRAMATURGIE A SCENÁRISTIKA DIVADELNÍ MANAŽERSTVÍ MAGISTERSKÝCH NENAVAZUJÍCÍCH

Více

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006 Vážení přátelé, Dne 5. dubna 2006 pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací (FMK) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně již desátý ročník soutěže MISS ACADEMIA, ve které bude zvolena nej vysokoškolačka

Více

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé,

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé, MISS ACADEMIA ČR 2008 Vážení přátelé, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají další ročník soutěže MISS ACADEMIA ČR, ve kterém bude zvolena v pořadí už dvanáctá

Více

INNOREF SUB-PROJEKT. CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko. Zkratka projektu: CULTURE

INNOREF SUB-PROJEKT. CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko. Zkratka projektu: CULTURE INNOREF SUB-PROJEKT CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko Zkratka projektu: CULTURE Žadatel sub-projektu: Název: Obec Hustopeče nad Bečvou Adresa: Náměstí Míru 21, Hustopeče

Více

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Představení projektu na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Obsah co znamená projekt Evropské hlavní město kultury přehled programu klíčové události časový harmonogram představení společnosti Plzeň

Více

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ ZLATÁ KORUNA 2013 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ Obsah 03. Partnerství ZK nabízí 19. Orientační klíčové termíny 04. O projektu ZK 20. Kontaktní údaje

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

Rozvojový projekt na rok 2008

Rozvojový projekt na rok 2008 VYSOKÁ ŠKOLA: AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE Rozvojový projekt na rok 2008 Formulář pro závěrečnou zprávu Program: Podprogram: Internacionalizace a) mezinárodní spolupráce zapojení projektů podporovaných

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino...

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... 1/ NOV SVùTOZOR 2/ âím NOV... 3/ SVùTOZOR JE KINO... 4/ SVùTOZOR NENÍ JEN KINO... 5/ KINO SVùTOZOR JE I MÍSTO PRO VA I PREZENTACI 6/ CENÍK Hlavní

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Přivádíme módu přímo do ulic Prahy.

Přivádíme módu přímo do ulic Prahy. Přivádíme módu přímo do ulic Prahy. 3km Nejdelší molo světa Proč tu jsme? Mladí návrháři nemají prostředky na uspořádání své vlastní přehlídky. I když tvoří úžasné věci, nikdo je zatím nezná. My jim

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

PROJEKT CZ / /0428

PROJEKT CZ / /0428 INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI MULTIMEDIÁLNÍ TVORBY PROJEKT Janáčkovy akademie múzických umění v Brně CZ.04.1.03/3.2.15.3/0428 UMĚNÍ A MULTIMÉDIA Seminář EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND

Více

2015-9-1-26 Filmové festivaly a přehlídky konané od 1. ledna 2016 do 31. prosince 2016 Hodnocení

2015-9-1-26 Filmové festivaly a přehlídky konané od 1. ledna 2016 do 31. prosince 2016 Hodnocení 2015-9-1-26 Filmové festivaly a přehlídky konané od 1. ledna 2016 do 31. prosince 2016 Hodnocení Cíle výzvy 2015-9-1-26 Filmové festivaly a přehlídky konané od 1. ledna 2016 do 31. prosince 2016 byly:

Více

www.cemach.cz Cíl: Edukace české a slovenské mládeže v tematické oblasti novodobého Izraele,

www.cemach.cz Cíl: Edukace české a slovenské mládeže v tematické oblasti novodobého Izraele, www.cemach.cz Soutěž CEMACH je kreativní soutěž určená především studentům českých a slovenských středních škol s maturitou a žákům vybraných základních škol 1 v poznávání moderního Izraele. Cíl: Edukace

Více

Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu

Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu Mgr. Veronika Mikešová Národní muzeum Projekt Archeologie na dosah Probíhá od ledna 2012 do prosince 2014 na Oddělení pravěku a antického starověku

Více

autor - OUT OR in? (otevřeno/zavřeno)

autor - OUT OR in? (otevřeno/zavřeno) FAMUFEST 2008 autor - OUT OR in? (otevřeno/zavřeno) Out oři konceptu: Bohdan Bláhovec (programový ředitel) Tomáš Hrubý (ředitel festivalu) FAMUFEST 2008 (OTEVŘENO/ZAVŘENO) 1) ÚVOD FAMU je škola. FAMU je

Více

Masarykovo nám. 1, Hodonín

Masarykovo nám. 1, Hodonín MĚSTO HODONÍN Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 5 pro jednání: mim. schůze rady města konané dne: 10.5.2018 Obsah zprávy: Schválení podání žádostí o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského

Více

UNIKÁTNÍ AKCE PRO ABSOLVENTY ÚSPĚŠNÝ A DLOUHODOBÝ KONTAKT

UNIKÁTNÍ AKCE PRO ABSOLVENTY ÚSPĚŠNÝ A DLOUHODOBÝ KONTAKT UNIKÁTNÍ AKCE PRO ABSOLVENTY ÚSPĚŠNÝ A DLOUHODOBÝ KONTAKT Eva Janíková Adam Soustružník Workshop KA05, Olomouc, 12. 5. 2015 www.kredo.reformy-msmt.cz tři roky práce s našimi absolventy počátek roku 2012

Více

Nabídka pro partnery

Nabídka pro partnery Nabídka pro partnery V ý r o č n í c e n a BEST BOARD Nejlepší správní orgán & BEST BOARDMEMBER Nejlepší člen správního orgánu Czech Institute of Directors květen 2013 1. Úvod Institut členů správních

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

Jeden svět je největší dokumentární filmový festival s lidskoprávní tematikou na světě a jeden z největších dokumentárních festivalů v Evropě.

Jeden svět je největší dokumentární filmový festival s lidskoprávní tematikou na světě a jeden z největších dokumentárních festivalů v Evropě. Jeden svět je největší dokumentární filmový festival s lidskoprávní tematikou na světě a jeden z největších dokumentárních festivalů v Evropě. Koná se v Praze a dalších 36 českých městech, a v Bruselu.

Více

IN/visible FOTOfestival Olomouc 08

IN/visible FOTOfestival Olomouc 08 IN/visible Je neviditelný. Chceme ukázat divákovi neviděné i neviditelné. Neviditelná místa, která ve svém městě ještě nikdy nespatřil. Neviditelné soukromí cizích lidí. Neviditelné autory, kteří jsou

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK CLONA FILM, FOTO, VIDEO

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK CLONA FILM, FOTO, VIDEO PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK CLONA FILM, FOTO, VIDEO - 2016 Soutěžní řád soutěže Pionýrského Sedmikvítku CLONA je otevřená celorepubliková korespondenční soutěž v oblastech foto film (video), která je určena

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 6. 12. 2017 bod programu: 17 věc: Rozdělení finančních prostředků v oblasti kultury v roce 2018 instituce každoročně podporované důvod předložení: Zákon

Více

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á Informace a propozice k divadelní sekci NPS Divadelní sekce Náchodské Prima sezóny 2014 je koncipována jako soutěžní přehlídka studentského divadla umožňující setkání studentských divadelních kolektivů,

Více

NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky

NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky pořádá: hlavní partner: partneři: Novinářská práce má důležitý význam pro fungování a rozvoj demokratické společnosti. Nadace Open Society Fund Praha

Více

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen ministerstvo ) v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace

Více

FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice

FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice O Festivalu Sýrový svět Rádi bychom Vám v krátkosti představili Festival Sýrový svět, který organizuje společnost Rozvojové Projekty Praha,

Více

31 10 22 11 (2012) Dům pánů z Kunštátu

31 10 22 11 (2012) Dům pánů z Kunštátu s-flux 31 10 22 11 (2012) Dům pánů z Kunštátu Dům pánů z Kunštátu (Galerie G99) Dominikánská 9, Brno Vernisáž 30. 10. 2012 v 18 h Dernisáž 22. 11. 2012 v 18 h Otevřeno denně 13 19 h (není-li v programu

Více

Nabídka dárcům projektu

Nabídka dárcům projektu Popis projektu Nabídka dárcům projektu Kulturní projekt e-moc-e je neziskovým občanským sdružením, jehož cílem je propagace nekomerčního umění v České republice a podpora umělců samotných. Na internetové

Více

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Zápis z jednání PS Propagace Termín: 26. dubna 2012 ve 12 hodin Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Přítomni: Jozef Jančo, Olga Špiková, Miloslav Oliva, Petra

Více

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou Léto na zámku 2016 Lomnický zámek pohádkový a hravý ani v létě nezahálí! 5. ročník cyklu letních kulturních akcí Pořadatel: Kulturní a informační středisko, příspěvková organizace Navazující 5. ročník

Více

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Č. j.: MSMT-8548/2019-1 (dále jen ministerstvo ) v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování

Více

DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE

DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE CÍLE FOTOSOUTĚŽE propagace Václavského náměstí v Praze jako největšího nákupního, společenského a zábavního centra České republiky konstruktivním způsobem poukázat

Více

ROLE ATLETICKÝCH KLUBŮ A ODDÍLŮ PŘI POŘÁDÁNÍ MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ ČESKÉHO ATLETICKÉHO SVAZU

ROLE ATLETICKÝCH KLUBŮ A ODDÍLŮ PŘI POŘÁDÁNÍ MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ ČESKÉHO ATLETICKÉHO SVAZU ROLE ATLETICKÝCH KLUBŮ A ODDÍLŮ PŘI POŘÁDÁNÍ MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ ČESKÉHO ATLETICKÉHO SVAZU Pořádání mistrovských soutěží Českého atletického svazu přináší řadu vnějších a vnitřních efektů, které pomáhají

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2015

Festival amatérského divadla Kladno 2015 Festival amatérského divadla Kladno 2015 4. ročník, 24. 26. dubna 2015 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

VÝROČNÍ CENY AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CENY ANDĚL. Statut Cen Anděl STATUT 26. ROČNÍKU VÝROČNÍCH CEN AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CEN ANDĚL

VÝROČNÍ CENY AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CENY ANDĚL. Statut Cen Anděl STATUT 26. ROČNÍKU VÝROČNÍCH CEN AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CEN ANDĚL VÝROČNÍ CENY AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CENY ANDĚL Statut Cen Anděl STATUT 26. ROČNÍKU VÝROČNÍCH CEN AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CEN ANDĚL (dále jen STATUT) Článek I. Organizátor slavnostního udílení Cen Anděl

Více

Doprovodný program konference Forum 2000

Doprovodný program konference Forum 2000 5. 11. října 2018 Doprovodný program konference Forum 2000 Výzva pro zájemce o pořádání místních akcí v rámci Festivalu demokracie. #fedem Co je cílem Festivalu demokracie? Chceme naslouchat náladám ve

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

Více informací o České komoře architektů naleznete na webu:

Více informací o České komoře architektů naleznete na webu: ČESKÁ KOMORA ARCHITEKTŮ ČKA je samosprávným profesním sdružením s přeneseným výkonem státním správy, které bylo zřízeno zákonem č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012

Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012 Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012 Obsah: Rekapitulace realizovaných aktivit v R2/P1 a P2 dle činností ve schváleném projektu Přehled realizovaných aktivit v R2/P3 dle činností ve schváleném

Více

MENTAL POWER PRAGUE FILM FESTIVAL

MENTAL POWER PRAGUE FILM FESTIVAL MENTAL POWER PRAGUE FILM FESTIVAL je mezinárodní filmový festival (ne)herců s mentálním a kombinovaným postižením, jehož pořadatelem a organizátorem je HENDAVER, o. s. Festival probíhá celoročně ve vybraných

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

PR Svazu a úvod do komunikace s médii

PR Svazu a úvod do komunikace s médii PR Svazu a úvod do komunikace s médii Praha, 1. února 2018 Mgr. Štěpánka Filipová mediální zastoupení INFORMAČNÍ NÁSTROJE 3 V REALIZACI 4 GDPR kampaň - banner, speciální sekce web, dopis, leták, materiál

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

58. FESTIVAL SBOROVÉHO UMĚNÍ JIHLAVA 2015

58. FESTIVAL SBOROVÉHO UMĚNÍ JIHLAVA 2015 58. FESTIVAL SBOROVÉHO UMĚNÍ JIHLAVA 2015 5. 7. června 2015, Jihlava Z pověření a za finančního přispění Ministerstva kultury pořádají NIPOS-ARTAMA Praha a Společnost pro FSU, o. s., Jihlava. I. CHARAKTERISTIKA

Více

TALENT PRAHY 8. Josefem LADOU. s malířem, ilustrátorem a spisovatelem. Talentová soutěž pro základní školy Prahy 8

TALENT PRAHY 8. Josefem LADOU. s malířem, ilustrátorem a spisovatelem. Talentová soutěž pro základní školy Prahy 8 TALENT PRAHY 8 s malířem, ilustrátorem a spisovatelem Josefem LADOU Talentová soutěž pro základní školy Prahy 8 ÚVOD V letošním roce oslavíme 130 let od narození Josefa Lady a 60 let od jeho úmrtí, celou

Více

III.fáze Make a Connection v České republice. Vyhlášení v 8. ročníku programu!

III.fáze Make a Connection v České republice. Vyhlášení v 8. ročníku programu! III.fáze Make a Connection v České republice Vyhlášení v 8. ročníku programu! Make a Connection Připoj se Součástí globální iniciativy International Youth Foundation (IYF) a společnosti NOKIA na podporu

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ PRAHA ŽIJE HUDBOU PRAGUE LIVES FOR MUSIC FACULTY OF FINE ARTS

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ PRAHA ŽIJE HUDBOU PRAGUE LIVES FOR MUSIC FACULTY OF FINE ARTS VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ARTS ATELIÉR GRAFICKÉHO DESIGNU 1 STUDIO GRAPHIC DESIGN 1 PRAHA ŽIJE HUDBOU PRAGUE LIVES FOR MUSIC BAKALÁŘSKÁ

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015. Nabídka partnerství

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015. Nabídka partnerství GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015 Nabídka partnerství Využijte k propagaci služeb a produktů tu největší událost pro podnikatele, firmy, startupy a inovace v Česke republice a ve světě,

Více

Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií

Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií Máš umělecké střevo? Máš umělecké střevo? ( MUS? ) je soutěž určená žákům středních škol a gymnázií se zájmem o výtvarné umění. Cílem

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2009 Účetní jednotka: Umělecká agentura Ambrozia při ZŠ Pouchov HK o.p.s. IČ: 27551008 K Sokolovně

Více

Akce MYTHOLOGY Fight Night

Akce MYTHOLOGY Fight Night 1 Akce MYTHOLOGY Fight Night Připravili jsme choreografii a program, který jste na území České republiky zatím neměli možnost vidět. Spojení kulturního zážitku v podobě historické show a zápasů bojových

Více

Vedení sekce Média v rámci 26. ročníku Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER

Vedení sekce Média v rámci 26. ročníku Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ Divadelní fakulta Ateliér divadelního manažerství a jevištní technologie Divadelní manažerství se zaměřením na produkční management Dokumentace bakalářského absolventského

Více

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE SEMINÁŘE Semináře jsou pravidelné vzdělávací programy, které se konají každý třetí čtvrtek v měsíci v dopoledních hodinách a nabízí jedinečný pohled do problematiky a praxe šetrného stavebnictví v České

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Obsah: přehled realizovaných aktivit v R1/P1 dle činností ve schváleném projektu přehled realizovaných aktivit v R1/P2 dle činností ve schváleném projektu

Více

Občanské sdružení Ekofilm

Občanské sdružení Ekofilm Občanské sdružení Ekofilm OS EKOFILM PROJEKTY ROKU 2013 Občanské sdružení EKOFILM se i v roce 2013 snažilo naplňovat své stanovy. Pracovalo na projektech, které podporují vzdělávání za pomocí filmů. Uspořádalo

Více

portrét autoportrét vs. Mas umelecke strevo? 2015/16 Soutěž o výtvarném umění pro studenty středních škol a gymnázií.

portrét autoportrét vs. Mas umelecke strevo? 2015/16 Soutěž o výtvarném umění pro studenty středních škol a gymnázií. áš š á Mas umelecke strevo? 2015/16 š Soutěž o výtvarném umění pro studenty středních škol a gymnázií. Vážené pedagožky a pedagogové, nabízíme Vám a Vašim studentům účast v 7. ročníku již tradiční studentské

Více

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2 Festival španělské kultury IBERICA 2006 30. 8. 2. 9. 2006 Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř

Více

PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2015-2017

PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2015-2017 PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2015-2017 Česká asociace paraplegiků CZEPA realizuje projekt vzdělávání zaměstnanců a zkvalitnění fundraisingu, který je podpořen Evropskou unií a rozpočtem České republiky.

Více

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Č. j.: MSMT- 24 082/2016-1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen ministerstvo ) v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

Prominent Golf Tour 2010

Prominent Golf Tour 2010 Prominent Golf Tour 2010 Obsah Ohlédnutí za premiérovým turnajem Prominent Golf Tour KONCEPT Prominent Golf Tour 2010 KALENDÁŘ Prominent Golf Tour 2010 O co se postaráme Partnerství Prominent Golf Tour

Více

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Kulturní instituce Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Divadla O Divadlo je výkonné čili múzické umění, při němž herci (případně zpěváci a tanečníci)

Více

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW 25. října 2013 Parkhotel Plzeň GALAVEČER PLNÝ MÓDY A ZNÁMÝCH OSOBNOSTÍ CHOREOGRAFIE: PETR ČEJKA PŘEDSTAVENÍ SHOW Módní přehlídky luxusních značek v choreografii Petra

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Datum vytvoření 1.9.2012 Ročník Stručný obsah Způsob využití Autor Kód Česká divadelní ocenění Čtvrtý Nejznámější česká divadelní ocenění Práce v divadelním

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků. Ve dnech 7. a 8. srpna 2009 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná jedničkový 11. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Za

Více

Marketingová komunikace v kultuře. Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz

Marketingová komunikace v kultuře. Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz Marketingová komunikace v kultuře Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz Osnova Co je to marketingová komunikace Reklama Reklamní kampaň kulturní akce PR Public Relations pro kulturní akce Direct Marketing

Více

Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež 30. 5. 5. 6. 2014

Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež 30. 5. 5. 6. 2014 Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež 30. 5. 5. 6. 2014 ZLÍN FILM FESTIVAL je svého druhu ve světě nejstarší a velmi respektovanou filmovou přehlídkou. Nadcházející 54. ročník festivalu se bude

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více

FreerideTV prezentace / nabídka partnerství

FreerideTV prezentace / nabídka partnerství FreerideTV prezentace / nabídka partnerství Na podzim 2018 přichází online magazín Freeride.cz s dlouhodobým projektem FreerideTV, jehož cílem je mediální pokrytí české scény akčních sportů formou pravidelných

Více

STAVEBNÍ ČVUT V PRAZE

STAVEBNÍ ČVUT V PRAZE F A K U L T A STAVEBNÍ ČVUT V PRAZE Program: ARCHITEKTURA A STAVITELSTVÍ VÝUKA ARCHITEKTURY NA FSv ČVUT V PRAZE 90. léta: reakce na změnu podmínek vznik programu Pozemní stavby a architektura = inženýrské

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

CZECHMAG MEDIA_KIT_2016 Inzerujte v tištěném studentském časopisu a online magazínu Media Kit Říjen 2016, Stránka 1

CZECHMAG MEDIA_KIT_2016 Inzerujte v tištěném studentském časopisu a online magazínu Media Kit Říjen 2016, Stránka 1 CZECHMAG MEDIA_KIT_2016 Inzerujte v tištěném studentském časopisu a online magazínu Media Kit Říjen 2016, Stránka 1 Co_je_CZECHMAG? Co jsme? Kdo jsme? Co chystáme? Projekt CZECHMAG začal před více než

Více

FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA

FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA Film je součástí vizuálního umění. Od druhé polovině 20. století, kdy jej výtvarníci zejména formou videa začali více používat ve své tvorbě, zdomácněl v muzeích umění a galeriích.

Více

Buskers fest 2013 festival pouličního umění

Buskers fest 2013 festival pouličního umění Buskers fest 2013 festival pouličního umění České Budějovice 27. 28. 6. 2013 Busking je označení pro jakékoli pouliční vystupování ať už hudební, divadelní či třeba artistické. Vystupující člověk se nazývá

Více

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech.

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech. IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Osvětová a náborová kampaň pro náhradní rodinnou péči IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti

Více

Innovation # Naše české ruce

Innovation # Naše české ruce Innovation # Naše české ruce Innovation ČR 1918-2018 100 let 24. říjen 2018 od 14.00 do 00.00 Grand Hotel Bohemia Prague konference a galavečer ke 100. výročí naší země pod záštitou starosty Prahy 1 s

Více

http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka

http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka Jágrův gól roku i Paterův hlas na festivalu Klapka 20.02.2013 - Kladenský festival amatérského a nekomerčního filmu Klapka

Více

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

CENY ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2017

CENY ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2017 CENY ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2017 STATUT CEN ANDĚL STATUT 27. ROČNÍKU CEN ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2017 (dále jen STATUT) Článek I. Vyhlašovatel slavnostního udílení Cen Anděl ustanovuje Radu

Více

Prostory ke komerčnímu pronájmu

Prostory ke komerčnímu pronájmu Prostory ke komerčnímu pronájmu Centrum DOX patří mezi nejprogresivnější kulturní instituce v České republice kromě prezentace současného umění nabízí centrum DOX pronájem jedinečných industriálních prostor,

Více