MANUÁL DŘEVĚNÝCH. k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MANUÁL DŘEVĚNÝCH. k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o."

Transkript

1 MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH TOR-IN, spol. s r.o. MANUÁL DŘEVĚNÝCH 1 PODLAH S t r á nextori k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

2 02 O B S A H 03 P O P I S P O V R C H O V É Ú P R A V Y 04 S T A V E B N Í P Ř I P R A V E N O S T 05 S T A V E B N Í P Ř I P R A V E N O S T 06 S T A V E B N Í P Ř I P R A V E N O S T 07 N A T Á P Ě N Í P O D L A H Y - O P A T Ř E N Í 08 N A T Á P Ě N Í P O D L A H Y - D I A G R A M 09 Ú V O D K Ú D R Ž B Ě 10 P R A V I D E L N Ý R E Ž I M Ú D R Ž B Y 11 P R A V I D E L N Ý R E Ž I M Ú D R Ž B Y D o p l ň u j í c í i n f o r m a c e : 12 R Y C H L Ý P Ř E H L E D Ř E Š E N Í K O M P L I K A C Í 13 R Y C H L Ý P Ř E H L E D Ř E Š E N Í K O M P L I K A C Í 14 K A R T Y P R O D U K T Ů Ú D R Ž B Y H i g h T r a f f i c P r o t e c t i o n 15 K A R T Y P R O D U K T Ů Ú D R Ž B Y L i m e s p o t R e m o v e r 16 K A R T Y P R O D U K T Ů Ú D R Ž B Y R e f r e s h 17 O B J E D N Á V K A P R O D U K T Ů, C E N Í K, Ř E Š E N Í V Z N I K L Ý C H Š K O D 2 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

3 P O P I S P O V R C H O V É Ú P R A V Y T O R - I N, s p o l. s r. o. a p l i k u j e t e c h n o l o g i i v r á m c i v ý r o b y / r e a l i z a c e : U ž i t é p r o d u k t y : o R u b i o M o n o c o a t O i l P L U S 2 C j e d v o u s l o ž k o v ý olej o v o s k s e s t á v a j í c í z č á s t í ( A ) a u r y c h l o v a č e s c h n u t í, č á s t i ( B ). P r o d u k t b y l v y v i n u t ý p r o p o u ž i t í n a dlouhod o b o u o c h r a n u d ř e v a v i n t e r i é r u. V í c e i n f o r m a c í j e k n a l e z e n í v p ř i l o ž e n é m t e c h n i c k é m l i s t u. o H i g h T r a f f i c P r o t e c t i o n S o a p n a b í z í z v ý š e n o u o c h r a n u v e l m i z a t ě ž o v a n ý m p o d l a h á m z m a s í v n í h o d ř e v a o š e t ř e n ý m o l e j e m R u b i o M o n o c o a t O i l P l u s 2 C. A p l i k a c í t o h o t o p ř í p r a v k u v y t v o ř í m e f i l m c h r á n í c í p o v r c h p o d l a h y p ř e d v o d o u a o p o t ř e b e n í m. J e d n á s e o o c h r a n n é m ý d l o v n e ř e d ě n é m m n o ž s t v í u r č e n é m k o d b o r n é m u n a n á š e n í. P o s t u p a p l i k a c e P Ú s p o l e č n o s t í T O R - I N : o P r v n í v r s t v a : S l o ž k a R u b i o M o n o c o a t O i l P l u s 2 C - ( A ) s e s m í c h á s e s l o ž k o u ( B ) v p o m ě r u 3 : 1 a n a m í s t ě d o j d e k a p l i k a c i n a p ř e d e m p ř i p r a v e n ý p ř e b r o u š e n ý a o č i š t ě n ý d ř e v ě n ý p o v r c h, p ř í p a d n ě d o j d e k n a n e s e n í n a v ý r o b n í l i n c e, z a p o m o c i s t r o j n í v ý r o b y. V r s t v a o l e j e j e p o u z e j e d n a, v z n i k n e v a z b a s v l á k n e m d ř e v a. P o 3 6 h o d i n á c h s c h n u t í j e m o ž n o a p l i k o v a t v r s t v u o c h r a n n é h o m ý d l a H i g h T r a f f i c. V i z n á s l e d u j í c í bod. o D r u h á v r s t v a : O c h r a n n é m ý d l o H i g h T r a f f i c P r o t e c t i o n s e n a n e s e r o v n o m ě r n ě v n e ř e d ě n é m m n o ž s t v í n a p o d l a h u o š e t ř e n o u R u b i o M o n o c o a t O i l P l u s 2 C. D o b a ú p l n é h o z a s c h n u t í p o d l a h y p ř i a p l i k a c i j e d n é v r s t v y j e 9 0 m i n. 3 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

4 S T A V E B N Í P Ř I P R A V E N O S T o b j e d n a t e l e p ř i p o k l á d c e d ř e v ě n ý c h a l a m i n á t o v ý c h p o d l a h O b j e d n a t e l j e p o v i n e n z a j i s t i t n e j p o z d ě j i 2 4 h o d i n ( p o k u d n e n í u v e d e n o j i n a k ) p ř e d s j e d n a n ý m z a h á j e n í m p r a c í n á s l e d u j í c í s t a v e b n í p ř i p r a v e n o s t : P o d m í n k y s t a v b y : V c e l é m p r o s t o r u m o n t á ž e a p o d n í m m u s í b ý t u k o n č e n y v š e c h n y m o k r é p r o c e s y a p r o s t o r m u s í b ý t s t a v e b n ě d o k o n č e n ( t a k é S D K ) s o s a z e n í m v š e c h v ý p l n í o t v o r ů ( k r o m ě d v e ř í ), k o m p l e t a č n í c h p r a c í e l e k t r o, m a l í ř s k ý c h a n a t ě r a č s k ý c h p r a c í. T e p l o t a v z d u c h u m i n. 1 8 C, t e p l o t a p o d k l a d u m i n. 1 5 C ( p l a t í, k d e n e n í p o d l a h o v é t o p e n í ), R e l a t i v n í v l h k o s t v z d u c h u m u s í b ý t v r o z m e z í m a x i m á l n ě 4 5 % a ž 5 5 %. O b j e d n a t e l j e p o v i n e n z p r o v o z n i t t o p e n í n e j p o z d ě j i 1 4 d n í p ř e d n á s t u p e m n a m o n t á ž. V y k l i z e n ý p r o s t o r, d o k o n č e n y m o k r é p r o c e s y ( z e j m é n a d l a ž b y a p ř í p a d n é b e t o n á ž e ). D o k o n č e n í p r v k ů n a k t e r é m a j í n a v a z o v a t p l y n u l e k r y t i n y. Z a j i s t i t z d r o j e l. p r o u d u V j i š t ě n ý c h 1 6 A p r o p ř i p o j e n í s t r o j ů o c e l k o v é m o d b ě r u 1 0 K W v e v z d á l e n o s t i m a x i m á l n ě 2 5 m o d m í s t a m o n t á ž e. Z a j i s t i t p ř í s t u p k v o d ě. O b j e d n a t e l u m o ž n í p r a c o v n í k ů m p r o s t o r y p r o p ř e v l e č e n í a u s k l a d n ě n í m a t e r i á l u a n á ř a d í, u m o ž n í p ř í s t u p k W C. O b j e d n a t e l z a j i s t í m o ž n o s t p a r k o v á n í v b l í z k o s t i s t a v b y. Z h o t o v i t e l j e p o v i n e n u m o ž n i t n a s t a v b ě p r o v á d ě n í d í l a i p r a c o v n í k ů m o b j e d n a t e l e a t ř e t í m o s o b á m, p o u z e v p ř í p a d ě, ž e j e t o s l u č i t e l n é s p l y n u l ý m p o s t u p e m p r a c í z h o t o v i t e l e a t o j e d i n ě p o p í s e m n é m s o u h l a s u z h o t o v i t e l e. 4 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

5 S T A V E B N Í P Ř I P R A V E N O S T Z h o t o v i t e l dále u p o z o r ň u j e o b j e d n a t e l e, ž e n e s m í p r o v á d ě t p e v n é k o t v e n í d o b e t o n u ( p o d k l a d n í v r s t v y ), p ř e s j a k o u k o l i v p o d l a h u p o k l á d a n o u p l o v o u c í m z p ů s o b e m, a t o z d ů v o d u n a r u š e n í d i l a t a c í, k t e r é m o h o u z p ů s o b i t n e ž á d o u c í v z d u t í p o d l a h y. V t a k o v é m p ř í p a d ě n e m ů ž e o b j e d n a t e l u p l a t ň o v a t z á r u č n í o p r a v u. V e š k e r á r i z i k a s t í m s p o j e n á b e r e o b j e d n a t e l n a v ě d o m í a z a z p ů s o b e n é š k o d y z o d p o v í d á s á m. V p ř í p a d ě p o k l á d á n í p o d l a h p l o v o u c í m z p ů s o b e m, m u s í b ý t d o d r ž e n y p ř e d e p s a n é d i l a t a č n í s p á r y a p o d l a h a n e s m í b ý t n i k d e s p o j e n a s p o d k l a d e m. P r a h y a p ř e c h o d y m u s í b ý t u p r a v e n y t a k, a b y b y l a z a c h o v á n a d i l a t a č n í s p á r a. P o z n. : K l i m a t i c k é p o d m í n k y m u s í b ý t z a c h o v á n y p o c e l o u d o b u r e a l i z a c e z a k á z k y, d o p ř e d á n í d í l a. P o t é b u d e p o s t u p o v á n o d l e n á v o d u n a ú d r ž b u a d o p o r u č e n ý c h p o d m í n e k j e d n o t l i v ý c h p o d l a h. M a x i m á l n í v l h k o s t p o d k l a d u m ě ř e n o C M p ř í s t r o j e m : 2% - b e t o n 1, 3 % - b e t o n p o d l a h o v é v y t á p ě n í 0, 5 % - a n h y d r i t 0, 3 % - a n h y d r i t p o d l a h o v é v y t á p ě n í 1 2 % - d ř e v ě n é k o n s t r u k c e ( s u c h á v ý s t a v b a ) m ě ř e n o o d p o r o v ě P o d k l a d m u s í b ý t s o u d r ž n ý, b e z o d d ě l u j í c í c h s e č á s t í, b e z n e č i s t o t a m a s t n o t y. P o d k l a d n í v r s t v y m u s í b ý t r o v n é, t u h é a s u c h é d l e Č S N O d c h y l k a o d r o v i n n o s t i ( v o d o r o v n é r o v i n y ) m ů ž e b ý t m a x. v t o l e r a n c i + / - 2 m m / 2 b m, m ě ř e n o l a t í. R o h y m í s t n o s t í v z d á l e n é o d s e b e v í c e j a k 4 m m o h o u m í t o d c h y l k u m a x. 4 m m. O b j e d n a t e l r u č í z a s t a b i l i t u p o d k l a d n í c h v r s t e v. Z h o t o v i t e l n e r u č í z a z á v a d y v z n i k l é p o h y b e m, o b j e m o v ý m i a t v a r o v ý m i z m ě n a m i p o d k l a d n í c h v r s t e v. P o z n. : N i v e l i z a č n í s t ě r k a p o v r c h v y r o v n á v á p o u z e o m e z e n ě. P r o v y r o v n á n í p o d k l a d u j e n u t n é p o u ž í t v y r o v n á v a c í h m o t y. R o v n o s t p o d k l a d u n e p l a t í p ř i s u c h é k o n s t r u k c i p r o v á d ě n é f i r m o u T OR- I N a v p ř í p a d ě, ž e j e v c e n ě z a h r n u t o r o v n á n í p o d k l a d u. 5 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

6 S T A V E B N Í P Ř I P R A V E N O S T O b j e d n a t e l p ř e d z a h á j e n í m m o n t á ž í p o d l a h z ř e t e l n ě v y z n a č í v e š k e r é r o z v o d y i n s t a l a c í v e d o u c í v p o d l a z e n e b o v ú r o v n i k o t v e n í s o k l o v ý c h l i š t. N e u č i n í - l i t a k a r o z v o d y s e p ř i m o n t á ž i p o d l a h p o š k o d í, n e n e s e v i n u z a j e j i c h p o š k o z e n í o b j e d n a t e l. V p ř í p a d ě p o d l a h o v é h o v y t á p ě n í v i z s t r. 7 p r o t o k o l o o p a t ř e n í c h p r o m a z a n i n y n a p o d l a h o v é t o p e n í. O b j e d n a t e l ( i n v e s t o r ) j e p o v i n e n : P o s k y t n o u t z h o t o v i t e l i u z a m y k a t e l n ý p r o s t o r p r o u l o ž e n í m a t e r i á l u a s t r o j ů, t a k a b y d o t o h o t o p r o s t o r u n e m o h l a v s t o u p i t ž á d n á o s o b a b e z v ě d o m í z h o t o v i t e l e. V y ř e š i t z p ů s o b n a k l á d á n í s o d p a d e m. Z a b e z p e č i t m í s t n o s t i, v e k t e r ý c h j s o u d ř e v ě n é p o d l a h y j i ž p o l o ž e n y n e b o k d e s e p r á v ě i n s t a l u j í. P o v ě ř i t s v é h o o d p o v ě d n é h o p r a c o v n í k a, k t e r ý b u d e b e z z b y t e č n é h o o d k l a d u ř e š i t v z n i k l é p r o b l é m y. A j e h o j m é n o z a p s a t n a p o č á t k u z a h á j e n í p r a c í d o s t a v e b n í h o d e n í k u, p o k u d n e n í u v e d e n o v e s m l o u v ě o d í l o. P o d e p i s o v a t z á p i s y v e s t a v e b n í m d e n í k u, d o k t e r é h o b u d e z h o t o v i t e l z a p i s o v a t ú d a j e t ý k a j í c í s e m o n t á ž e d ř e v ě n ý c h podlah. D ů l e ž i t á u p o z o r n ě n í : O b l o ž k o v é z á r u b n ě m o n t o v a t a ž p o d o k o n č e n í a p ř e d á n í h o t o v é podlahy 6 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

7 N A T Á P Ě N Í P O D L A H Y O pat ř e n í p r o m a z a n i n y n a p o d l a h o v é t o p e n í P o ž a d a v k y k l a d e n é n a m a z a n i n u : M a z a n i n a m u s í b ý t n a n e s e n a v s o u l a d u s n o r m o u. V l h k o s t m a z a n i n y n e s m í p ř e k r o č i t v d o b ě p o k l á d á n í p o d l a h 1, 3 % ( p l a t í p r o c e m e n t o v o u m a z a n i n u ) O d p a ř e n í v l h k o s t i : C e m e n t o v é m a z a n i n y v y ž a d u j í d o b u v y t v r z e n í c c a 4 t ý d n y p ř i p ř í z n i v ý c h k l i m a t i c k ý c h p o d m í n k á c h. T e p r v e p o t é t o d o b ě j e m o ž n o z a h á j i t t o p n á o p a t ř e n í k o d p a ř o v á n í v l h k o s t i. N e j d ř í v e s e p ř e d p o k l á d á n í z v y š u j e t e p l o t a d e n n ě o 5 C a ž d o d o c í l e n í m a x i m á l n í h o t o p n é h o v ý k o n u. T u t o t e p l o t u j e n u t n o u d r ž e t n a 1 c m t l o u š ť k y m a z a n i n y k o n s t a n t n í 1 d e n ( v p ř í p a d ě t e k u t ý c h m a z a n i n 3 d n y ). P ř i c e l k o v é t l o u š ť c e n a p ř. 8 c m t u d í ž 8 d n ů. P o t u t o d o b u m u s í b ý t m í s t n o s t i p r ů b ě ž n ě v ě t r á n y, j e v š a k t ř e b a v y l o u č i t p r ů v a n. K a ž d ý d e n n a v í c j e u ž i t e č n ý p r o o d p a ř e n í v l h k o s t i a z n a m e n á v ě t š í j i s t o t u. N á v a z n ě s e t e p l o t a s n i ž u j e d e n n ě o 5 C, a ž s e d o c í l í p o v r c h o v á t e p l o t a c c a. 1 5 a ž 1 8 C. P o r e a l i z a c i t ě c h t o o p a t ř e n í m o h o u b ý t p a r k e t y p o l o ž e n y. P o z n. : V i z g r a f n a n á s l e d u j í c í s t r á n c e. 7 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

8 8 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

9 Ú V O D K Ú D R Ž B Ě D ř e v o j e p ř í r o d n í m a t e r i á l, k t e r ý r e a g u j e n a z m ě n y o k o l n í h o p r o s t ř e d í z e j m é n a v l h k o s t i a t e p l o t y. P ř í m ý k o n t a k t s v o d o u m ů ž e z p ů s o b i t n e ž á d o u c í d i l a t a c i, j e ž v e d e k p o p r a s k á n í p o v r c h o v é v r s t v y a t r h á n í j e d n o t l i v ý c h l a m e l. P o d o b n é ú č i n k y m ů ž e m í t v y s o k á r e l a t i v n í v l h k o s t v z d u c h u, z e j m é n a v n o v o s t a v b á c h. P r o t o s e s n a ž t e u c h o v a t v m í s t n o s t i r e l a t i v n í v l h k o s t v z d u c h u v r o z m e z í %. T a t o h o d n o t a j e v h o d n á n e j e n p r o p a r k e t y, a l e j e t é ž o p t i m á l n í p r o l i d s k é z d r a v í. T a k é n í z k á r e l a t i v n í v l h k o s t v z d u c h u d ř e v ě n é p o d l a z e n e p r o s p í v á. T o t o n e b e z p e č í v z n i k á z e j m é n a v z i m n í m o b d o b í v t o p n é s e z ó n ě, k d y r e l a t i v n í v l h k o s t v z d u c h u k l e s á v m í s t n o s t e c h č a s t o p o d 3 0 %. P o t o m d o c h á z í k s e s y c h á n í a t v o r b ě t r h l i n e k m e z i j e d n o t l i v ý m i l a m e l a m i. V y s v ě t l e n í t o h o t o j e v u j e j e d n o d u c h é. D ř e v o n a p o d l a z e j e v e v ě t š i n ě p ř í p a d ů v y s u š e n o n a v l h k o s t 8-10%. O b s a h v á z a n é v o d y v e d ř e v ě ( t j. v o d y, k t e r o u n e l z e d a l š í m s u š e n í o d s t r a n i t ), j e z á v i s l ý n a d r u h u d ř e v a a č i n í 4-6 %. P ř i e x t r é m n ě n í z k é r e l a t i v n í v l h k o s t i v z d u c h u ( p o d 3 0 % ) d o c h á z í k d a l š í m u v y s y c h á n í d ř e v a a n á s l e d n é t v o r b ě t r h l i n. P r o t o d o p o r u č u j e m e u d r ž o v a t r e l a t i v n í v l h k o s t v z d u c h u % a t e p l o t u C. V l h k o s t n í r o v n o v á h a - r o v n o v á ž n ý o b s a h v o d y v e d ř e v ě 9 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

10 P R A V I D E L N Ý R E Ž I M Ú D R Ž B Y p o v r c h o v é ú p r a v y p o d o k o n č e n í r e a l i z a c e : V k a ž d é m p r o s t o r u j e r e ž i m ú d r ž b y p o v r c h o v é ú p r a v y d ř e v ě n ý c h p o d l a h o d l i š n ý a s v ý m z p ů s o b e m u n i k á t n í. V ž d y j e z a p o t ř e b í v z í t v ú v a h u p l á n o v a n ý p r o v o z, p ř e d p o k l á d a n é z d r o j e n e č i s t o t a v l h k o s t i, r o č n í o b d o b í, z e j m é n a p a k z i m n í m ě s í c e, k d y s e n a o b u v i n a c h á z í z v ý š e n é m n o ž s t v í s o l i, v o d y a b o t y m í v a j í d í k y h r u b š í p o d r á ž c e v y š š í a b r a z i v n í v l a s t n o s t i. N e j v h o d n ě j š í m p ř í s t u p e m j e v š e m k o m p l i k a c í m a k t i v n ě p ř e d c h á z e t, n a p ř. u m í s t ě n í m č i s t í c í z ó n y, r o h o ž e, o k a m ž i t ý m u t ř e n í m r o z l i t é t e k u t i n y, a t d. Z á r o v e ň t a k é d o p o r u č u j e m e p o d l a h u z a k r ý v a t p ř i s o u v i s e j í c í c h č i s t í c í c h p r a c í c h n a p ř. n a o k n e c h, n á b y t k u. A b y s e p o v r c h d ř e v a n e p o š k r á b a l, m ě l i b y c h o m s e v y v a r o v a t p í s k u, s t ř e p ů m a p o d o b n ý m o s t r ý m n e č i s t o t á m n e b o j e c o m o ž n á n e j r y c h l e j i o d s t r a n i t. V m í s t e c h v s t u p u b y m ě l y l e ž e t r o h o ž k y, n o h y u n á b y t k u b y m ě l y b ý t o p a t ř e n y f i l c o v o u p o d l o ž k o u, k t e r á c h r á n í p o d l a h u p ř e d p ř í p a d n ý m p o š k r á b á n í m. R o z l i t é t e k u t i n y s e m u s í o k a m ž i t ě s e t ř í t a k v ě t i n á č e m u s í b ý t p o s t a v e n y n a n e p r o m o k a v é p o d l o ž c e. V r á m c i p r a v i d e l n é ú d r ž b y d o p o r u č u j e m e n á s l e d u j í c í p o s t u p : ( U p r a v e n í j e m o ž n é, d l e i n t e n z i t y p r o v o z u, m n o ž s. n e č i s t o t, ) Z á k l a d e m s p r á v n é p é č e o p o v r c h o v o u ú p r a v u j e p r a v i d e l n é v y s á v á n í p r o s t o r. Z á m ě r n ě p í š e m e v y s á v á n í, n e b o ť k o š ť a t a a s m e t á k y j s o u n e v h o d n ý m i n á s t r o j i, j e l i k o ž s v ý m i š t ě t i n a m i m o h o u z p ů s o b i t p ř i d l o u h o d o b é m u ž í v á n í v y d ř e n í p o v r c h o v é ú p r a v y. J e d n o r á z o v ý z á s a h s m e t á č k e m a l o p a t k o u v š a k n i č e m u n e u š k o d í. M i n i m á l n í f r e k v e n c e v y s á v á n í j e s t a n o v e n a n a j e d e n t ý d e n. V l e t n í c h m ě s í c í c h p a k m ů ž e b ý t i v í c e, n e b o ť p ř i s u c h é m v z d u c h u s e v y s k y t u j e č a s t o v y š š í p r a š n o s t. P o z n. : P ř e d v y t ř e n í m p o d l a h y j e v ž d y n u t n o p o d l a h u n e j p r v e v y s á t. 10 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

11 P R A V I D E L N Ý R E Ž I M Ú D R Ž B Y V y t í r á n í p r o b í h á v e d v o u r e ž i m e c h p r v n í m z n i c h j e v y t í r á n í n a v l h č e n ý m p l o c h ý m m o p e m, p o u z e v e v o d ě. D o p o r u č u j e m e t o t o p r o v á d ě t s o u č a s n ě s p r a v i d e l n ý m v y s á v á n í m, t z n. a l e s p o ň j e d n o u t ý d n ě. V y v a r u j t e s e v š a k s t o j í c í v o d y a j e j í m u n a d m ě r n é m u p o u ž í v á n í. V p ř í p a d ě p o t ř e b y, j e m o ž n o v y t í r a t i s v y š š í f r e k v e n c í, p ř e d d a l š í m p r o v o z e m j e v š a k v ž d y n u t n o n e c h a t pod l a h u z c e l a v y s c h n o u t. M o k r á p o d l a h a j e n á c h y l n ě j š í k m e c h a n i c k é m u p o š k o z e n í, z á r o v e ň s e s n i ž u j e č á s t e č n ě p r o t i s k l u z n o s t a d o p o r u č u j e m e t a k n a v e ř e j n ě p ř í s t u p n ý c h m í s t e c h ( g a l e r i e, m u z e a, ) u m í s t i t c e d u l k u,, č e r s t v ě v y t ř e n o. V y t í r á n í p o d l a h y p o u z e v o d o u n a v l h č e n ý m p l o c h ý m m o p e m v š a k n e n a h r a z u j e p l n ě ú d r ž b u o c h r a n n ý m m ý d l e m ř e d ě n ý m s v o d o u, n e b o ť t o t o o c h r a n n é m ý d l o v ř e d ě n é m m n o ž s t v í v ž d y č á s t e č n ě p ř i ú d r ž b ě o b n o v í o c h r a n u p r o t i v l h k o s t i a p o š k o z o v á n í p o d l a h y. P r o d o s a ž e n í n e j l e p š í c h v ý s l e d k ů t e d y d o p o r u č u j e m e z a ř a d i t a l e s p o ň j e d n o u z a m ě s í c v y t ř e n í p o d l a h y p o m o c í H i g h T r a f f i c o c h r a n n é h o m ý d l a s v o d o u, z a p o m o c í p l o c h é h o m o p u. I z d e j e o p ě t m o ž n o s t f r e k v e n c i v y t í r á n í z v ý š i t d l e p o t ř e b y. ( B ě h e m z i m n í c h m ě s í c ů j e l e p š í o b n o v o v a t o c h r a n n o u v r s t v u č a s t ě j i, v l é t ě n a o p a k s t a č í v ě t š i n o u j e n č a s t ě j š í v y s á v á n í ). P o z n. : V ž d y v y t í r á m e d ř e v ě n o u p o d l a h u p o s m ě r u r ů s t u l e t, n e b o s m ě r u p o k l á d k y, u p a r k e t o v ý c h v z o r ů t a k t é ž, p o k u d n e j s o u č t v e r c o v é h o c h a r a k t e r u, k d e j e p o t o m v o l b a s m ě r u v y t í r á n í p o n e c h á n a n a l i b o v ů l i u k l í z e č e / k y. D ů v o d e m j e s n a ž š í z a n á š e n í š p í n y u k a r t á č o v a n ý c h p o d l a h, n e b o p o d l a h s V - s p á r o u / s r a ž e n o u h r a n o u, p o k u d b y t e n t o p o s t u p n e b y l d o d r ž e n. N á v o d n a ú d r ž b u z a p o m o c i o c h r a n n é h o m ý d l a : m l p ř í p r a v k u H i g h T r a f f i c m ý d l a v m í c h e j t e d o 1 0 l v o d y. V h o d n é p r o r u č n í i s t r o j o v o u ú d r ž b u, n a o š e t ř e n ý p o v r c h j e m o ž n o v s t u p o v a t p o 4 0 m i n. P ř e s n ý p o s t u p ú d r ž b y : 1. P o d l a h u z b a v t e n e č i s t o t v y s á t í m p o d l a h y. 2. V y t ř e t e p o m o c í H i g h T r a f f i c m ý d l a a v o d y p l o c h ý m m o p e m v d a n é m p o m ě r u. 3. N e c h t e u s c h n o u t 3 0 m i n 11 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

12 R Y C H L Ý P Ř E H L E D Ř E Š E N Í K O M P L I K A C Í B ě ž n á ú d r ž b a : U p r ů m ě r n ě z a t ě ž o v a n ý c h p o d l a h s t a č í p o u ž í t R M C H i g h T r a f f i c S o a p ( m ý d l o ) j e d n o u z a m ě s í c m l p ř í p r a v k u n a l i j t e d o 1 0 l v o d y. V h o d n é p r o r u č n í i s t r o j o v o u ú d r ž b u, n a o š e t ř e n ý p o v r c h j e m o ž n o v s t u p o v a t p o 4 0 m i n. P ř e d v y t í r á n í m d o p o r u č u j e m e p o d l a h u z b a v i t p r a c h u a d a l š í c h n e č i s t o t v y s a v a č e m, a b y n e d o c h á z e l o k,, z a m ý v á n í š p í n y. P o d r o b n ý n á v o d n a p o u ž i t í n a l e z n e t e v p ř i l o ž e n é k a r t ě p r o d u k t u. ( s t r. 1 4 ) U P O Z O R N Ě N Í : V ě t š í n e ž d o p o r u č e n á k o n c e n t r a c e m ů ž e z p ů s o b i t t ě ž k o o d s t r a n i t e l n é f l e k y n a p o d l a z e. N e p o u ž í v e j t e p r o d u k t n a j i n é, n e ž p ř e d e p s a n é u ž i t í. S k v r n y n a p o d l a z e : V p ř í p a d ě, ž e s e V á m n a p o d l a h u v y l i j e t e k u t i n a ( n e j č a s t ě j i f l e k o d v o d y ) a z a s c h n e, v y t v o ř í s e n a p o d l a z e b í l ý f l e k, n a o m a k h r u b š í n e ž o k o l n í p o v r c h o v á ú p r a v a. Ten t o f l e k j e m o ž n é o d s t r a n i t p o m o c í R M C L i m e S p o t R e m o v e r. N á v o d n a p o u ž i t í n a l e z n e t e v p ř i l o ž e n é k a r t ě p r o d u k t u. ( s t r. 1 5 ) U P O Z O R N Ě N Í : P r o d u k t n e s m í n a p o d l a z e z a s c h n o u t, j e z a p o t ř e b í s e t ř í t h o j e š t ě z a m o k r a, j i n a k m ů ž e d o j í t k r o z š í ř e n í j i ž s t á v a j í c í h o f l e k u. D ů k l a d n ě u m y j t e p o d l a h u č i s t o u v o d o u o d z b y t k ů p r o d u k t u. P r o d u k t j e s i l n ě a r o m a t i c k ý, d o p o r u č u j e m e d ů k l a d n ě v ě t r a t. 12 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

13 R Y C H L Ý P Ř E H L E D Ř E Š E N Í K O M P L I K A C Í S u c h ý, o p o t ř e b e n ý p o v r c h ( n a p ř. p o š k r á b á n í o d ž i d l e ) M e c h a n i c k é p o š k o z e n í p o d l a h y j e m o ž n é č á s t e č n ě o p r a v i t / z a m a s k o v a t p o m o c í R M C R e f r e s h s p r e j e. S p r e j n a p o d o b í s t r u k t u r u d ř e v a a o ž i v í p o v r c h. Ú p l n á o p r a v a n e n í m o ž n á. P ř í p r a v e k m ů ž e t e p o u ž í t, p o k u d j e p o v r c h n a o m a k s u c h ý, o p o t ř e b e n ý p r o v o z e m. A p l i k a c e s e d o p o r u č u j e p o u z e l o k á l n í, n i k o l i v p l o š n á. N á v o d n a p o u ž i t í n a l e z n e t e v p ř i l o ž e n é k a r t ě p r o d u k t u. U P O Z O R N Ě N Í : P r o d u k t n e s m í n a p o d l a z e z a s c h n o u t v p l n é m a p l i k a č n í m m n o ž s t v í, j e z a p o t ř e b í s e t ř í t h o j e š t ě z a m o k r a, j i n a k m ů ž e d o j í t k e v z n i k u s k v r n y. C í l e m v š a k j e, a b y t e n k á v r s t v a p r o d u k t u n a p o d l a z e z a s c h l a, n e m y j t e p r o t o o š e t ř o v a n o u p l o c h u p o a p l i k a c i v o d o u, d ů l e ž i t é j e p o u z e d ů k l a d n é v y t ř e n í d o s u c h a. P o k u d s e n a V a š í p o d l a z e o b j e v í s k v r n a z á v a ž n ě j š í h o c h a r a k t e r u, n e b o s i n e b u d e t e v ě d ě t r a d y, d o p o r u č u j e m e n á s k o n t a k t o v a t a n e p o k o u š e t s e o p r a v i t s k v r n u j i n ý m i p r o s t ř e d k y s v é p o m o c í. 13 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

14 K A R T Y P R O D U K T Ů Ú D R Ž B Y ( d o p l ň u j í c í i n f o r m a c e k ú d r ž b ě ) R M C H I G H T R A F F I C P R O T E C T I O N S O A P R u b i o M o n o c o a t H i g h T r a f f i c P r o t e c t i o n n a b í z í z v ý š e n o u o c h r a n u v e l m i z a t ě ž o v a n ý m p o d l a h á m z m a s í v n í h o d ř e v a o š e t ř e n ý m o l e j e m R u b i o M o n o c o a t O i l P l u s. P o d r o b n ý n á v o d n a ú d r ž b u z a p o m o c i o c h r a n n é h o m ý d l a : 200 m l p ř í p r a v k u v m í c h e j t e d o 1 0 l v o d y. ( l e p š í m é n ě n e ž v í c e ) V h o d n é p r o r u č n í i s t r o j o v o u ú d r ž b u, n a o š e t ř e n ý p o v r c h j e m o ž n o v s t u p o v a t p o 3 0 m i n. 1. P o d l a h u z b a v t e n e č i s t o t v y s á t í m 2. O d s t r a ň t e p ř í p a d n ě v e l k é l o k á l n í f l e k y p o m o c í L i m e s p o t r e m o v e r ( N á v o d n a p o u ž i t í n a s t r a n ě 13) 3. V y č i s t ě t e p o m o c í H i g h T r a f f i c m ý d l a a v o d y v d a n é m p o m ě r u. 4. N e c h t e u s c h n o u t, n e v s t u p u j t e n a p l o c h u. U s k l a d n ě n í : P r o d u k t j e m o ž n o s k l a d o v a t v o r i g i n á l n í m o b a l u n a s u c h é m m í s t ě p o d o b u 1 2 m ě s í c ů. N e s m í z m r z n o u t. 14 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

15 K A R T Y P R O D U K T Ů Ú D R Ž B Y ( d o p l ň u j í c í i n f o r m a c e k ú d r ž b ě ) R M C L I M E S P O T R E M O V E R O d s t r a ň o v a č v á p e n n ý c h s k v r n. P o s t u p p r o p o u ž i t í : 1. N a n e s t e v ě t š í m n o ž s t v í L i m e S p o t R e m o v e r n a f l e k / s k v r n u. 2. N e c h t e n ě k o l i k m i n u t p ů s o b i t. 3. O d s t r a ň t e p r o d u k t p a p í r o v ý m u b r o u s k e m, n e b o č i s t ý m h a d r e m. 4. N a m o č t e č i s t ý h a d r d o v o d y a v y t ř e t e o š e t ř o v a n é m í s t o d o č i s t a. 5. P r o s i l n é s k v r n y j e m o ž n o c e l ý p o s t u p n ě k o l i k r á t o p a k o v a t. S k l a d o v á n í : S k l a d u j t e v p ů v o d n í m o b a l u, s u c h u. N e s m í z m r z n o u t. T r v a n l i v o s t a ž 1 2 m ě s í c ů. T e c h n i c k é p a r a m e t r y : B a r v a : č i r é, b e z b a r v é K o n z i s t e n c e : t e k u t i n a B o d v z p l a n u t í : > 5 5 C H u s t o t a : 1, k g / l R o z p u s t n o s t v e v o d ě : p l n á V ů n ě : s p e c i f i c k á / p o d o b n á o c t u 15 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

16 K A R T Y P R O D U K T Ů Ú D R Ž B Y ( d o p l ň u j í c í i n f o r m a c e k ú d r ž b ě ) R M C R E F R ESH P ř í p r a v e k n a o c h r a n u, ú d r ž b u, o ž i v e n í č i o p r a v u p o d l a h a n á b y t k u o š e t ř e n ý c h o l e j i R u b i o M o n o c o a t O i l P l u s. P ř í p r a v e k p o u ž í v e j t e v ž d y, k d y ž j e p o v r c h n a o m a k s u c h ý a o p o t ř e b o v a n ý p r o v o z e m. N á v o d k p o u ž i t í 1. O č i s t ě t e p o v r c h o d p r a c h u a j i n ý c h n e č i s t o t. 2. N a n e s t e s p r e j e m, h o u b i č k o u n e b o h a d ř í k e m n a o š e t ř o v a n é m í s t o. P o u ž i j t e j e n m i n i m á l n í m n o ž s t v í p ř í p r a v k u. 3. N e c h t e 2-3 m i n u t y r e a g o v a t. 4. S e t ř e t e d o s u c h a h a d ř í k e m, p a p í r o v o u k u c h y ň s k o u u t ě r k o u n e b o v p ř í p a d ě r o z s á h l e j š í c h p r a c í u p o d l a h p o u ž i j t e l e š t í c í s t r o j s b í l ý m p a d e m. 5. R M C R e f r e s h m u s í b ý t z c e l a s e t ř e n b ě h e m m i n u t. P o d l e t o h o p ř i z p ů s o b t e v e l i k o s t o š e t ř o v a n é p l o c h y a p r a c u j t e p o č á s t e c h. 6. N a o š e t ř e n o u o b l a s t l z e v s t u p o v a t p o 1-2 h o d i n á c h. B a l e n í : S p r e j m l S k l a d o v á n í : S k l a d u j t e n a s u c h é m m í s t ě v o r i g i n á l n í m o b a l u m a x. 1 2 m ě s í c ů. U P O Z O R N Ě N Í U h o u b i č e k a h a d ř í k ů n a s á k l ý c h o l e j e m m ů ž e d o j í t k s a m o v z n í c e n í! P ř e d l i k v i d a c í p o n o ř t e d o v o d y! 16 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

17 O B J E D N Á V K A P R O D U K T Ů P r o o b j e d n á v k u p r o d u k t ů z e z á k l a d n í s a d y č i s t i c í c h p r o s t ř e d k ů : E v a M a t o u š k o v á M o b i l : E - m a i l : e v t o r i n. c z P r o d u k t : C e n a v č. D P H : R M C H i g h T r a f f i c S o a p 1 L 600,- K č R e f r e s h S p r a y 365,- K č L i m e s p o t R e m o v e r 230,- K č Z m ě n a c e n v p r ů b ě h u r o k u v y h r a z e n a. D o t a z y o h l e d n ě p r o d u k t ů, k o n z u l t a c e n a ř e š e n í v z n i k l ý c h š k o d : B c. V o j t ě c h M u š k a M o b i l : E - m a i l : v o j t t o r i n. c z 17 S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

18 TOR-IN spol. s r.o. V y s o k á P e c 1 3 9, B o h u t í n, t e l. : , w w w. t o r i n. c z e - m a i l : t o r i t o r i n. c z I Č : , D I Č : C Z E X T O R I S H O W R O O M M o d ř a n s k á / 9 8, P r a h a S t r á n k a MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o. 18 MANUÁL DŘEVĚNÝCH PODLAH EXTORI TOR-IN, spol. s r.o.

Ř Ý ý ó ý ý žó ý é ó ó é é ž ý ó ó é ó ó é ů ú ř ř é ý ř ó ž ý ý ř Š ó ó é ř Š ó é ý ó ó ý é ý Č ů ř ú Č é ř ú Č é ó é ř ý ž ň é ý é ř ó é ž é ř ž Ú Ž ř ů úř ž ó ý ů ů ó ů ý ž ů é ů Ý ý ó ó ó ý ů ý žó

Více

ž ě č Č š ě ě ž Ě š š ě Š ě ě ě ž ů ě Ě ě Š č ě č č ž č č Č Ě š Ě š ě ě š ě ě ě ž Ů ě č ě Š Š č ž Ý Óž Ó č ÝŠ č š ú ě š č č č šť Š šť šť Ú ú ů Š Ú ů ú Š ž ě ě ě ů ě ě ě ů ě ě ž ů ě ů ž ž ě č ě č ě č ů

Více

ď ř š ř š ř š ř ř ů ř š ž ó š ř ě Ž Í č ř ó ó ž ó Ž Ž ě ó ó š ř ž š ó š ě ó č š ř Ó ó Ž ó Č č ř ě Ž ř ě Ó š ě č ř ň ě Ž ó č ř čó ř Ů ěž ě Ó ó ó Č č ř š ů č ř ř ó ó ř Ó Ú č š Ž óš č Ó ó š š ř ř Ž ě č č

Více

TECHNICKÝ LIST. 1. Druh dřeva

TECHNICKÝ LIST. 1. Druh dřeva TECHNICKÝ LIST Přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Při případných reklamacích budou sloužit tyto technické specifikace jako podklad pro její zpracování. S objednávkou produktů Extori souhlasíte s následujícími

Více

Ý Ě Ú Ý Ů Ý Ů ě ě ú É Ř É Ý ú š ě Ú ť Ó Ó ó ď ů ď ů ů ů ě ů ú ů ů ů ů ě ů ú ě ů ď ů ů ů ě ů ú ů ů ů ů ě ů ú ů ž ěž ěž ú ů Ú ů ú Ř ů ď Ť Ó Ř ů ů ů ů ů ů ů ť ů Ú ú ú ě ů ů ů ó ů ó ď ó ó ů ů ú ó ó ů ů ú Ř

Více

ú ř ý é č č ě ůž ř č ř š é é é ý ý ž ě č ř ů ě ůž é ě ý ů žč š ř ěř é ý ž úč š ř ý č ř ř ě ě š é ý č ř ř ě ě ůž ř č ř ž č ž č ů ř ěš řš ř Ě č č š č č ž č č ě ř ý ž ž ě č č ě ě č č č š é ř ř ž č č ř ě ě

Více

Ř š ý Ť Ť Ť ř š ř š ů ž ó ů ó ó óř ý ý Š Š ř Ú ř ó ů ž ář Ú ů ž ú ý ý ž ů š ó ý ó á Ž ó š ú ý ž ó ú š ó š ú ý ř ú ň ó ú ý ů ú ů ý Ý š úř ř ó ý ř ó ř á š á Žá ř ř řá á ý Žá ž á ř ř š ž ň á ý á ý ž ž ř á

Více

EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC

EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC EXTORI CLASSIC NATUR, A, 15/4 x 189 x 1860 mm, TITAN GREY EXTORI CLASSIC NATUR, A-B, PURE EXTORI CLASSIC NATUR, A-B, odstín

Více

ů ů ř É ř řřň ů ů ř ř Ú ó ó ó ť ň ó ó ř ř ř š ř ů ů ů ů š ů ů ř ů ů ř ř ř ř ř ů ř ř ó ň ó š ř É ó š řó š ó řó óž ř ř ž ř ž ř ř ř ř Í ř š ů Š ů ř š Š ř ň Š š Š Š ř ž ť ň ň Š š š ň ř Š ň ň ř š Š Š š Í š

Více

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka Dřevěné podlahy maloobchodní nabídka Říjen 2015 kvalit produ u kt a % 100 PECHAR s.r.o. WOODparket Dřevoimport a velkoobchod Náchodská30, 23, Praha 9, 19300 Ustřední Praha 10 Tel: 220 879 443

Více

ý ů č č Í ď ř č ý ř ý č č ď č ř ý ř ó Í ř č ď ď ř ů ý ý Š ř ďý ř Ž č č ý ř ý ř ř ý ý čř ď É Ř Ě ý č ů ř ď č č ř ý ř ý č č ý č ř ď ř ů ý ř ř č ř ď ď ď ý ý č ď ů ů ů ř ď ď ř č č ý č ď ř ď ý ý ý ď ů ř ř ď

Více

LOGO MANUAL MANUAL EXTORI

LOGO MANUAL MANUAL EXTORI Z Á K L A D N Í V A R I A N T A L O G O T Y P U 02 02 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 O B S A H Z Á K L A D N Í P R O V E D E N Í Z N A Č K Y K O N S T R U K C E Z N A Č K Y

Více

ú Ž ú Ř Ř ž Č ú ů Ů Č ž ú ú ú š Č ď ú Ž š Ž Ó Č ČŘ ČŘ ČŘ Č Ř Ž š Š Ů Ú Š Š ú Š Ó Ž Ž Ž Ž ú Š Ž Ú Ž ž úč ů Č ú ú ů Ú Ž Ó Ú Ú Č Ů ú ů Ú ž ú ú Ó ú ú ů Ú ž ó Ú ú ů ú ů Ú Ú š ú š ú ú ů Č ČÚ ú ů ú ů Ž ú ú ň

Více

ě Á úř š úř ř ú Á ď ď Ú Í Í Í Í ě ř ď úř úř ň š ě Ú ř ě ě š ř ů é ú ř ř ě Ž žá ě é ě é š ě ě ř š ě šú ě ú ř ř ú ř ě ě ě ó ž ó ú ž ř ňř ó ó ě ř ř ř ó Č š ě ú ň ř ó ř ó ř ňř ě ř ž ř ř ě é ů ě š ř ž é é ř

Více

NOHAMA NA ZEMI. Tomáš Ric jednatel společnosti

NOHAMA NA ZEMI. Tomáš Ric jednatel společnosti C Z E C H W O O D E N F L O O R NOHAMA NA ZEMI Jsme společnost založena v roce 1993. Vždy jsme se snažili zaměřit na maximální kvalitu našich produktů a na splnění požadavků našich zákazníků. Díky této

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: 2018076A SOUHRNNÝ LIST STAVBY JKSO: CC-CZ: Objednatel: Zhotovitel: Projektant: Zpracovatel: D D D D Poznámka: Náklady z rozpočtů Ostatní náklady ze souhrnného listu Cena bez DPH 165 707,63 165 707,63

Více

Á ý ř ř ý ý Ž ó ř ř ě ř ě ý ř ý ý ě ý ý ů ý ř ř Ž ě ú ů ý ý ů ř ý ů ť ěř ý ř ě ř š ě Ž ě ř ě ř Ž š ř ě ě ý ě ř Ž ě ř ě ě ř š ř ě Ž ě ř ě š ý š ř ě ě ě ý ř Ž ě ř ě ř ř ú ě š ě ě ř Ž ý ě ř ě ě ě ň š ě ě

Více

ý Í ý úí Č ř áš č ÚŘ Ě Í Úč Í ŘÍ Í Á Í ý úř ý úř úř ř š ý á č ú á á řá á á č ÍŘ Žá á ú ů ř á č á ý ý á é č á á ř á á ř á á ř ú á é ů úč Ť Č á š ář á ů ů úř ý úř ř áš ú é á č ÚŘ Ú žá á ú ř á č ý ý ú é č

Více

ř ř ř ů ř ř ř ř ň řú ó ó ř ř ů ř ů Ž Á Č ČÍŽ ř ů ř ů ó řó ř Íř ů Ť ř Í ó ú ů ř ř ř ú ú ú ř ř ř Í ď ů ú ů ů ř ř ř ůř ů ó ó ú ří ř ů ř ó ř ó ř řó Í ť ř ř ů ř ř ř Á Č ČÍŽ ř ů ř Č Í ů ř ů ř ř Í ř ú ř ř ř ů

Více

Ý Ž Š Š Š Ť ů ú ý ž ý ž ý Š ý ú Ž ů ý ů Ž Ž š Ú š ř ý Ž ř ů Ú ů ý ý ž ý ú ů ů Ó ý ř Ó ýš Í ú Ý Ž Š Š Š Š ú ů ý ž ý Ž ý ý ú Ž ů ý ú Ž Ž š ú š ř ý Ž ř ů Í Ú ů š ý ž ó ý ž ý ý ý ř ý ó Ř Ý ř ů ú ý ž ý ž Š

Více

ž ú ř ů Č ř ř ž š ř é ó é ž é ř š ř é ř ó Č ř š Č é ů ř ú ž Ý ř ř Ž é š ř Ž ú ř ů ř š ř Č Š ř é Č ů Ž ř Ž é ř é é ř úř ř é ř š é ř ř ř é é é ř ů ř é Ž Č Ň ř š ř ř ř ů ú Š š ů ř é ů š é ř Ý ňú ů Ú řň é

Více

Třívrstvé dřev. podlahy Parador

Třívrstvé dřev. podlahy Parador 6.1.2.2.1 Zámková podlaha TRENDTIME 1 Javor kanadský Bambus světlý Bambus čokoládový kouřový Javor fineline bez V spáry fineline bez V spáry kouřový finel.bez V spáry 1144698 13x130x2010 2 478,- 2 974,-

Více

INSPIRACE INSPIRACE. od roku

INSPIRACE INSPIRACE. od roku INSPIRACE INSPIRACE od roku 1995 od roku 1995 Krok o stupeň výš od roku 1995 Více než jen propojení dvou podlaží od roku 1995 Zde se snoubí tradiční s moderním Bytové schody Bytové schody Průmyslové

Více

MISE. Tomáš Ric jednatel společnosti

MISE. Tomáš Ric jednatel společnosti Č E S K É D Ř E V Ě N É P O D L A H Y MISE Už od založení v roce 1993 se naše značka zaměřuje převážně na kvalitu a design, aby plnila nejnáročnější požadavky našich klientů. Díky této oboustranné spolupráci

Více

HERNÍ PATRO "RYBKA" PRO MALÉ DĚTI, VÝROBNÍ DOKUMENTACE

HERNÍ PATRO RYBKA PRO MALÉ DĚTI, VÝROBNÍ DOKUMENTACE HERNÍ PATRO "RYBKA" PRO MALÉ DĚTI, OBSAH: pohledy,řezy,detaily a perspektivní pohledy Projektant: datum: Srpen 2013 kreslil : Filip Hozman 47 45 45 46 46 1003 531 50 50 50 50 50 50 65 65 65 65 65 65 65

Více

Starosta. Návrh usnesení. 6. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 18. 06. 2014

Starosta. Návrh usnesení. 6. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 18. 06. 2014 Starosta 6. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 18. 06. 2014 Bod pořadu jednání: 11. PRODEJ 3 GARÁŽÍ A P.P.Č. 248/5, 248/6, 248/7 A 248/16 Věc: Prodej 3 garáží vč.

Více

ý ú Ú Ú ý ý ý Ž ý ý ý ý ý ý ý ý ý ý ý ý ý ý ý Ž ř Á ý ý ý ů Ž ř ý ý ý ý ý ý ý ý ý ý ý ý Ž ý ř ý ý Ž Ů ž Ů ý ř ý ý ó ó Ú Ú Ž ý ý Ů ý ý Ů Á ý ý ý Ú Ý Ý ý Ů ý ů Ž ý ř Ů ý Ž ý ý ý ř ž Ž Ž ř š ň ř ů ř ň ř ř

Více

ž š ž ť ů ž ť ň š ť ž ž ť ž ř ů ů ť ť š ž ř ť ů ť ž ě ř ř ř Š ř ů š ů š ř ř ě ě Č ž š ů ě ň ů ě ě ťů ě ť ť ž š Í ř řó ž ě ě š ě ě ř ř ř ů ř ž ž ů ř š ě š ť ě ů ů ř Š ů ř ř ř ů ř š Ž ř Ú Í ž ř Í ř ř ě ť

Více

Ž é ř é ř é ř é č č š ě š ě č ř úř ř úř é é ě ě Í ř č ř ř ěž ě ř č é ř é ř č é ě ř ě č éř Ž é ě ě ř ř ě š ě č Ť é Í ě Ž ř é č ř é ř é Ž ě ě Ž ř é č Č é ě č Č é Ž č Č é é č é ě ř ň č é ř ř č ň č Ť é Ť ů

Více

http://www.abcoffice.cz

http://www.abcoffice.cz TREND line 38 x 38 540 230 230 65 x 38 950 420 460 45 x 45 710 330 380 65 x 45 1040 470 550 947 VALBONNE kreslo 105 x 68 x 90 5 173 5 348 2sedačka 180 x 68 x 90 6 905 7 252 3sedačka 220 x 68 x 90 7 942

Více

HTC EZwood TM Průvodce broušením dřevěných podlah

HTC EZwood TM Průvodce broušením dřevěných podlah HTC EZwood TM Průvodce broušením dřevěných podlah CZ Brousit svojí dřevěnou podlahu může každý! Žádné stopy po zapínání a vypínání Můžete brousit proti směru vláken dřeva Brousí se prakticky bez prachu

Více

Život je plný OBI momentů

Život je plný OBI momentů 100 Kč sleva Při nákupu nad 1.000 Kč Slevový kupon 205200121200000007 Kupon na slevu v hodnotě 100 Kč můžete uplatnit při nákupu nad 1.000 Kč. Slevový kupon si vytiskněte a před zaplacením v případě využití

Více

ť Š Ý Í š Í Í É ů ú Š Í É ř ú ř ř é ř é ř ř š ř é ž š é š é Ť é Ž ď ř š é ř š ů ř ů ď ď ž é š é é ť š ž é ž ř é é é é ž ř š ž ř é ř é ž ř é é é Ť é é ť Ě Ý Š š É Ň Í ž ž ž é é é š ň é ž š é š é Ť é Ž ř

Více

Inspirováno přírodou nábytek z masivu

Inspirováno přírodou nábytek z masivu Inspirováno přírodou nábytek z masivu www.inspirit.cz Naše firma vyrábí a dodává své výrobky již od roku 1992 do mnoha západoevropských zemí. V roce 2003 jsme rozšířili svou působnost v České republice

Více

úř é ř ř ř Č ř Í ř ď ú ů ů Í ř úř ř ř ř ř ř ř ř ř ř ř é ř é úř ó ř ř ř ú ó Č Č ř ř ř ř ď ť é Í ř ř ů ř ř ť ů ň ř ů ú ř é ř ř ř ř ř Í é é ř Š ú é ů ř ů é é ů žň ř Ž é ř Ž š ř ř ž é Ť Ž é ř š é é ú ž ř ů

Více

Prodej sportovních potřeb

Prodej sportovních potřeb 1 Prodej sportovních potřeb OBSAH... 1 LYŽAŘSKÉ BUNDY... 2 SJEZDOVÉ LYŽE... 3 SNOWBOARDY... 4 BRUSLE... 5 IN-LINE BRUSLE... 6 SPORTOVNÍ OBUV... 7 TENISOVÉ RAKETY... 8 PINGPONGOVÉ STOLY... 9 HORSKÁ KOLA...

Více

Woodlink. Třívrstvé dřevěné podlahy. Podlahy vhodné nejen pro rekonstrukce. 140 Kč/bm

Woodlink. Třívrstvé dřevěné podlahy. Podlahy vhodné nejen pro rekonstrukce. 140 Kč/bm Třívrstvé dřevěné odlahy Woodlink, Dub Rustik (Vital) Lišta UM 631 16 58 2700 mm Dub, odstín Woodlink Colour V balení 10 ks 140 Kč/bm Woodlink Podlahy vhodné nejen ro rekonstrukce Třívrstvé dřevěné odlahy

Více

Průvodce sortimentem - Oleje a vosky

Průvodce sortimentem - Oleje a vosky Průvodce sortimentem - Oleje a vosky Obsah Oleje a vosky s certifikací 2 Oleje a vosky rychle vysychající 3 Podlahové oleje a vosky 3 Exteriérové oleje a vosky 4 Tintovací pasty 5 Oleje a vosky 1. Oleje

Více

PROVOZNÍ ŘÁD STŘEDISKO RECYKLACE LAZCE (Dočasný sklad odpadů) (STRUČNÝ VÝTAH)

PROVOZNÍ ŘÁD STŘEDISKO RECYKLACE LAZCE (Dočasný sklad odpadů) (STRUČNÝ VÝTAH) LAZCE-GIS spol. s r.o., pošt.schr.10, 346 01 HORŠOVSKÝ TÝN Telefon 379 422 392, 379 428 636, fax 379 422 392 e-mail: lazce.gis@tiscali.cz IČO: 49 19 27 61 DIČ: 119-49192761 Bankovní spojení: GE Capital

Více

É ú ě Ž ě Ú ě ě ě Ř Ř ž ž Č ú ů ů ě ě ě Ó ú ú š Č ú Ž ě ú ě š Ž ú ě Ý ě Č úě ě Ú š ž ů Ú ú Č ě ÓŘ Č ě Č Ú ě ů ú š Ú ě Ú ě ě ů Ž Ť Ť ó š š Ú ó Ú ě Ť ó ů ů Ú ě ú Ú ě ú ě ě Č Ž ě Č Ú ú ě Ú ň ě Ú ě ů ú ň ě

Více

CENÍK 03/2012. O b y t n é k o n t e j n e r y - S T AN D AR D. v ý r o b a p r o d e j m o n t á ž p o r a d e n s t v í s e r v i s

CENÍK 03/2012. O b y t n é k o n t e j n e r y - S T AN D AR D. v ý r o b a p r o d e j m o n t á ž p o r a d e n s t v í s e r v i s O b y t n é k o n t e j n e r y - S T AN D AR D CENÍK 03/2012 ContiMade spol. s r.o. Kanovice 104 763 41 Czech republic tel.: +420 576 779 146 fax: +420 577 119 161 e-mail: firma@contimade.cz www.contimade.cz

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA NBP VB TV. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA NBP VB TV. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA NBP VB TV www.feeler-cnc.cz CNC vertikální obráběcí centra řady NBP NBP-1300A Robustní základ stroje (u modelů NBP-1000/1300 se 4 lineárními vedeními)

Více

Kopie z www.dsagro.cz

Kopie z www.dsagro.cz ó š š ú š ó ú š Á ó ú ě Ť ú ě ó ěž ú ú ěž ú ó ď ú É úó ě ě ž ř ť ž ó š Ý š Á Ú š É óň ú ú ř ď š ó ď ď Ň ň Ťž ó ě ú ž ž ó Ů ó ř ž óú ú Á ž ž ž ó ť ž ě ě ž Ř ó ř ě š š ÉÚ š ě ě ž ř ž ž š ě ř ň ě ř ě ě ú

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador ; 1. Třívrstvá dřevěná podlaha TRENDTIME 1 TRENDTIME 1 13 x 130 x 2010 9 / 2,352 42 / 98,77 15,2 / 730 Povrhová úprava Trendtime 1 Třídění Bambus bělený 1257351 matný lak natur 1721,00 2082,00 Bambus čokoládový

Více

170 185 Basecoat, Šedá 2012 na poptávku 1 760,00 1 426,00 1 373,00

170 185 Basecoat, Šedá 2012 na poptávku 1 760,00 1 426,00 1 373,00 01 MASIVNÍ DUBOVÁ PODLAHA CHATEAU tl. 20 mm tmelená, broušená podlaha tvrdý voskový olej OSMO ABC (Original) směs kvality ABC (obsah C cca %) Délka prken: 400 2 800 mm (60 % zakázky 1 700 2 800 mm; 40

Více

Úvodní list. Zdravotní technika 4. ročník (TZB) Kanalizace. Části sítě vnitřní kanalizace potrubí vnitřní kanalizace

Úvodní list. Zdravotní technika 4. ročník (TZB) Kanalizace. Části sítě vnitřní kanalizace potrubí vnitřní kanalizace Úvodní list Název školy Integrovaná střední škola stavební, České Budějovice, Nerudova 59 Číslo šablony/ číslo sady 32/07 Poř. číslo v sadě 14 Jméno autora Období vytvoření materiálu Název souboru Zařazení

Více

Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/2013 Sb. PROTOKOL PRŮKAZU. Účel zpracování průkazu

Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/2013 Sb. PROTOKOL PRŮKAZU. Účel zpracování průkazu Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/213 Sb. Průkaz 213 v.3.4.6 PROTECH spol. s r.o. 3263 Atelier HALVA Žďár n.sázavou Datum tisku: 3.1.215 Archiv: H19/215 PROTOKOL PRŮKAZU Účel zpracování průkazu Nová budova

Více

Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/2013 Sb.

Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/2013 Sb. Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/213 Sb. Průkaz 213 v.4.1.7 PROTECH spol. s r.o. 32631 Atelier HALVA Žďár nad Sázavou Datum tisku: 16.11.215 Zakázka: Hlinsko Čerpací stanice.stv Archiv: H966/215 PROTOKOL

Více

Průkaz 2013 v.2.1.3 PROTECH spol. s r.o. 005490 - Satrapa Jiří - Praha Datum tisku: 1.11.2013. Identifikační údaje budovy

Průkaz 2013 v.2.1.3 PROTECH spol. s r.o. 005490 - Satrapa Jiří - Praha Datum tisku: 1.11.2013. Identifikační údaje budovy Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/213 Sb. Průkaz 213 v.2.1.3 PROTECH spol. s r.o. 549 Satrapa Jiří Praha Datum tisku: 1.11.213 Zakázka: Mobilhomes 213 PROTOKOL PRŮKAZU Účel zpracování průkazu ţ Nová budova

Více

č é č ě ší Ž ý ý ší ů í č á č í á ž á žň ř ě ší í ě ě ý ří é á í é ý í ší á á í ě á Ž ú ě ý ů á í č ý ž á á í ů Č š á é é é á ě á ř ý ž á í ž ě á í éč ž ě š ý é č í í ů ří é é ý ž á é í é í á á í é ě é

Více

DATUM: POBOČKA: Teplice STRANA 1 / 5

DATUM: POBOČKA: Teplice STRANA 1 / 5 DATUM: 27.01.2017 POBOČKA: Teplice STRANA 1 / 5 Podlahy Flexibilní lepidlo Sikabond 100 Floor 14kg 980,00 Kč bez DPH 1632118485 1 185,80 Kč s DPH Dřevovláknitá deska ADIPAN tl. 5,5 mm 860x590 mm hobra

Více

Bona Decking System Profesionální cesta k oživení exteriérových podlah

Bona Decking System Profesionální cesta k oživení exteriérových podlah Bona Decking System Profesionální cesta k oživení exteriérových podlah Snadné a efektivní Žádné stopy po rotaèním pohybu Dlouhodobá ochrana Rychlé a efektivní oživení venkovních podlah Døevìná podlaha

Více

Průkaz 2013 v.2.1.9 PROTECH spol. s r.o. 028550 - cb-energo s.r.o. - České Budějovice Datum tisku: 26.9.2013 Zakázka: Tepelný_výkon_RD_Kocánová

Průkaz 2013 v.2.1.9 PROTECH spol. s r.o. 028550 - cb-energo s.r.o. - České Budějovice Datum tisku: 26.9.2013 Zakázka: Tepelný_výkon_RD_Kocánová Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/213 Sb. Průkaz 213 v.2.1.9 PROTECH spol. s r.o. 2855 cbenergo s.r.o. České Budějovice Datum tisku: 26.9.213 PROTOKOL PRŮKAZU Účel zpracování průkazu ţ Nová budova Prodej

Více

Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.3.2005 1.3.2005 1

Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.3.2005 1.3.2005 1 Směrnice k používání a provozu měřičů teplé užitkové vody, studené vody a tepla a k rozúčtování spotřeby a nákladů na tepelnou energii v souladu s vyhláškou č. 372/01 Sb. Datum platnosti: Datum účinnosti:

Více

Nechejte se inspirovat!

Nechejte se inspirovat! KC E LE KO ÝC H TV RS ÍV TŘ lo g ta Ka 13 AH DL PO 20 Nechejte se inspirovat! Dřevo jako přírodní materiál je tou nejpřirozenější volbou pro Váš interiér a po staletí přináší do obydlí hřejivou pohodu,

Více

ž ř í í č í ř í í ř í č ž ý č í í Ú Ý É ú ží ř ň ř ž í í ý č č ží ř í Ř Ž ž ž ž č í Ž ó í Žť žť ú ú ú ú ž ř ž í ú ž ž ž ř čí

ž ř í í č í ř í í ř í č ž ý č í í Ú Ý É ú ží ř ň ř ž í í ý č č ží ř í Ř Ž ž ž ž č í Ž ó í Žť žť ú ú ú ú ž ř ž í ú ž ž ž ř čí ÍíÍ í ř č ť Í Í ý í ý í í ý ž ř ž ř Í ó ť Í í í í ž ž ř Í ú í ý ý ť í ú ř ží í ř Ž í í í ÓÍ ů í É í č í ží č í Ž ý ú ů č í í ř ž ř č ů č í č ý ří č ý č í í ů ž Ží č í úč ů ý ý ý č č í ů íč Ú ý č č í í

Více

HOSPODA SE SÁLEM V MÁSLOVICÍCH VÝKRESOVÁ DOKUMENTACE

HOSPODA SE SÁLEM V MÁSLOVICÍCH VÝKRESOVÁ DOKUMENTACE HPODA SE SÁLEM V MÁSLOVICÍCH VÝKRESOVÁ DOKUMENTACE SEZNAM PŘÍLOH Výkresová část 1. Situace širších vztahů 2. Situace 3. Půdorys 1.NP- původní stav 4. Půdorys 1. NP- nový stav 5. Řez AA 6. Řez BB 7. Pohled

Více

ř ů ř š ě é é ý ě ú ů é ž ž ě ě š ě ě ě ř ů ě ě ř ů ř é ž ů ý ě š š é ž ý ř ý ř é ž š ě ž š ě ú ů š ů ě š ě é Á ě ž ů š š ř ž ý Č ě ý ě ž ě é ř é ý ý

ř ů ř š ě é é ý ě ú ů é ž ž ě ě š ě ě ě ř ů ě ě ř ů ř é ž ů ý ě š š é ž ý ř ý ř é ž š ě ž š ě ú ů š ů ě š ě é Á ě ž ů š š ř ž ý Č ě ý ě ž ě é ř é ý ý Č Ú É ž é ě ě š š é é ě š é š ú ř é š é ř ý ř ě ř ý ř ó ř š ó ů ó Ž é ž ň ě ě ř ě ň é š ě ř é é ž ýš é ě Č ž ý é ú ř ě ů ř é ž ý é ř é š ě š ř ů Í ó Ť ř ó é é řó é ě ý ěž ůž ř ě ě ř ů Úř é ó Ť ě ř ě ř

Více

DUM 16 téma: Kreslení šroubu se 6HR hlavou

DUM 16 téma: Kreslení šroubu se 6HR hlavou DUM 16 téma: Kreslení šroubu se 6HR hlavou ze sady: 03 tematický okruh sady: Kreslení výrobních výkres ze šablony: 04_Technická dokumentace Ur eno pro :1. ro ník vzd lávací obor: 26-41-M/01 Elektrotechnika

Více

Ekonomika Společnost s ručením omezeným

Ekonomika Společnost s ručením omezeným Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Vzdělávací okruh Druh učebního materiálu Cílová skupina Anotace Ekonomika Společnost

Více

MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PODLAHY

MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PODLAHY OBSAH Evroké dřevny, tl. 21 mm Naadající délky lamel: 600 max 2500 mm, růměrná délka lamel je 1200 mm. Fxní délky lamel: 1500 mm, 1600 mm, 1700 mm, 1800 mm, 1900 mm, 2100 mm, 2200 mm, 2300 mm (řílatek

Více

BALENÝ STÁŘÍ 0,5 24 MĚSÍCŮ 2) DÁRKOVÁ KRABIČKA 3) STRUHADLO 4) NOŽÍK 5) MISKA NA SÝR VE FORMĚ PARMIGIANO REGGIANO 6) ŠKRABKA

BALENÝ STÁŘÍ 0,5 24 MĚSÍCŮ 2) DÁRKOVÁ KRABIČKA 3) STRUHADLO 4) NOŽÍK 5) MISKA NA SÝR VE FORMĚ PARMIGIANO REGGIANO 6) ŠKRABKA Art. PR01 1) PARMIGIANO REGGIANO CCA 0,5 Kg VAKUOVĚ BALENÝ STÁŘÍ 24 MĚSÍCŮ 2) DÁRKOVÁ KRABIČKA 3) STRUHADLO 4) NOŽÍK 5) MISKA NA SÝR VE FORMĚ PARMIGIANO REGGIANO 6) ŠKRABKA Art. PR02 1) PARMIGIANO REGGIANO

Více

MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PODLAHY

MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PODLAHY OBSAH Evroké dřevny, tl. 21 mm Naadající délky lamel: 600 2400 mm, růměrná délka lamel je 1200 mm. Fxní délky lamel: 1500 mm, 1600 mm, 1700 mm, 1800 mm, 1900 mm, 2100 mm, 2200 mm, 2300 mm (řílatek 208,

Více

Průkaz 2013 v.2.2.1 PROTECH spol. s r.o. 001891 - Ing.František Lesina - Pardubice Datum tisku: 15.12.2013 Zakázka: PENB. Identifikační údaje budovy

Průkaz 2013 v.2.2.1 PROTECH spol. s r.o. 001891 - Ing.František Lesina - Pardubice Datum tisku: 15.12.2013 Zakázka: PENB. Identifikační údaje budovy Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/213 Sb. Průkaz 213 v.2.2.1 PROTECH spol. s r.o. 1891 Ing.František Lesina Pardubice Datum tisku: 15.12.213 PROTOKOL PRŮKAZU Účel zpracování průkazu Nová budova Prodej budovy

Více

WOCA - příslušenství * Doporučený MOC platný od 19. 4. 2012 Ceny bez DPH

WOCA - příslušenství * Doporučený MOC platný od 19. 4. 2012 Ceny bez DPH 1/10 WOCA - příslušenství * Doporučený MOC platný od 19. 4. 2012 Ceny bez DPH Pady a brusné mřížky 16 Pad pro broušení lakového filmu 8 mm Standardní pad 8 mm červený 592030 247,00 Kč Bílý 88013 93,00

Více

O zlatou kuklu společnosti SIAD

O zlatou kuklu společnosti SIAD Střední škola technická, Most, příspěvková organizace Dělnická 21, 434 01 Most Střední škola technická, Most, příspěvková organizace http://www.sstmost.cz a partneři soutěže generální partner - výrobce

Více

1,0 6,3 34,8. Dílčí dodané energie Měrné hodnoty kwh(m 2 rok) U em W/(m 2 K) Hodnoty pro celou budovu MWh/rok. Vnější stěny: Okna a dveře: Střechu:

1,0 6,3 34,8. Dílčí dodané energie Měrné hodnoty kwh(m 2 rok) U em W/(m 2 K) Hodnoty pro celou budovu MWh/rok. Vnější stěny: Okna a dveře: Střechu: Opatření pro Vnější stěny: Okna a dveře: Střechu: Podlahu: Vytápění: Chlazení / klimatizaci: Větrání: Přípravu teplé vody: Osvětlení: Jiné: Stanovena Popis opatření je v protokolu průkazu a vyhodnocení

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 450

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 450 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D R A S P E N A V A S T A V E B N Í O D D Ě L E N Í Stavební úřad Raspenava, Fučíkova 421, tel. 482 360 450 Č.j.: 1623/2011/Pol/105/2-330.0 Raspenava dne: 16. 9. 2011 Vyřizuje: Zuzana

Více

SPRÁVA A ÚDRŽBA SILNIC JIHOČESKÉHO KRAJE

SPRÁVA A ÚDRŽBA SILNIC JIHOČESKÉHO KRAJE SPRÁVA A ÚDRŽBA SILNIC JIHOČESKÉHO KRAJE příspěvková organizace Nemanická 2133/10, PSČ 370 10 České Budějovice zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích odd.pr, vložka

Více

Plyn k inhalaci. Tlaková láhev na stlačený plyn o objemu 2 litry obsahuje 430 litrů plynu (při teplotě 15 C a tlaku 1,013 bar).

Plyn k inhalaci. Tlaková láhev na stlačený plyn o objemu 2 litry obsahuje 430 litrů plynu (při teplotě 15 C a tlaku 1,013 bar). Údaje uváděné na vnějším obalu Ocelová láhev o vodním objemu 2 litry 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU Medicinální kyslík plynný SIAD Plyn k inhalaci Oxygenum 2. OBSAH LÉČIVÉ LÁTKY/ LÁTEK Oxygenum 99,5 % V/V

Více

Implementace Programu rozvoje venkova v regionu NUTS II - Jihozápad

Implementace Programu rozvoje venkova v regionu NUTS II - Jihozápad Program rozvoje venkova 2014-2020 Implementace Programu rozvoje venkova v regionu NUTS II - Jihozápad Klatovy 2.11.2016 Ing. Slavomír Ladislav Vacík RO České Budějovice Program rozvoje venkova 2014-2020

Více

ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ č. 69/2017

ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ č. 69/2017 ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ č. 69/2017 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Vratka dotace CSS, p.o. Děčín na sociální služby Schváleno usn. č.: RM 17 11 35 02 ze dne 13.06.2017 ODBOR ÚČET N Z KAP ÚZ ORG ODD POL

Více

6.17.13.7. Žebříky http://www.guard7.cz/nabidka/lexikon-bozp/pracoviste/zebriky Práce na žebříku je vždy práce ve výšce. Pokud je výška chodidel od podlahy (terénu) větší než 1,5 m, musí zaměstnavatel

Více

148,4 179,4. Neobnovitelná primární energie (Vliv provozu budovy na životní prostředí) Celková dodaná energie (Energie na vstupu do budovy)

148,4 179,4. Neobnovitelná primární energie (Vliv provozu budovy na životní prostředí) Celková dodaná energie (Energie na vstupu do budovy) vydaný podle zákona č. 46/2 Sb., o hospodaření energií, a vyhlášky č. 78/213 Sb., o energetické náročnosti budov Ulice, číslo: Sušilova 1471/21 PSČ, místo: PSČ 14, Praha Uhříněves Typ budovy: Bytový dům

Více

Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/2013 Sb. PROTOKOL PRŮKAZU. Účel zpracování průkazu

Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/2013 Sb. PROTOKOL PRŮKAZU. Účel zpracování průkazu Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/213 Sb. Průkaz 213 v.3.4.4 PROTECH spol. s r.o. 377 Comfort space, a.s. Praha 7 Datum tisku: 1.12.214 Zakázka: penb1411282 Archiv: 1723 PROTOKOL PRŮKAZU Účel zpracování průkazu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Pro výb rové ízení zajišt ní úklidových prací v objektu Benešov, Poštovní ul. p. 2079 Obsah: Požadavek na dobu a etnost úklidu Seznam úklidových úkon Plochy pro úklid v budov ÚZSVM,

Více

Technické listy. Rozměry: Stránka č. 1 z 2. http://techlist.ldseating.com/sablona_otocne.aspx?id=26

Technické listy. Rozměry: Stránka č. 1 z 2. http://techlist.ldseating.com/sablona_otocne.aspx?id=26 http://techlist.ldseating.com/sablona_otocne.aspx?id=26 Stránka č. 1 z 2 Technické listy Popis Modelu DURANGO 860/861 Vysoké křeslo synchronní Rozměry: Výška židle: 1220-1330 Šířka židle: 660 Hloubka židle:

Více

172,2 207,3. Neobnovitelná primární energie (Vliv provozu budovy na životní prostředí) Celková dodaná energie (Energie na vstupu do budovy)

172,2 207,3. Neobnovitelná primární energie (Vliv provozu budovy na životní prostředí) Celková dodaná energie (Energie na vstupu do budovy) vydaný podle zákona č. 46/2 Sb., o hospodaření energií, a vyhlášky č. 78/213 Sb., o energetické náročnosti budov Ulice, číslo: ul. Křivatcová, Praha Zličín PSČ, místo: 155 21 Typ budovy: Bytový dům Plocha

Více

ú ě ý ý ů ý ÍÍ Í ř š ů ž ř ů š ů ů ň ů ý ů ú ý ů ř ě Ú š ý ý ř ř ý ř ě ý ě ů ž ů ú ž ě ýš ý É Ú ž ř ř ý ě ý ú ě ú ě ú ě ř ř ů ě ě ř ť ň ř ň ř ř ď ď ř ý žš ž Á ů ž ř ý ů žš ý ů ň ý ř ů žš ě ř ě ýš ř ň ý

Více

Bytový dům Pekařská 6 Blansko. Průkaz energetické náročnosti budovy

Bytový dům Pekařská 6 Blansko. Průkaz energetické náročnosti budovy Pekařská 6 Blansko Průkaz energetické náročnosti budovy Vypracoval: Bc. Jan Hvězda Kontroloval: Ing. Jiří Reitknecht BRES spol. s r.o. nám. Republiky 1, 614 Brno Brno, Duben 215 Průkaz ENB podle vyhlášky

Více

MASIVNÍ BAMBUSOVÉ PODLAHY

MASIVNÍ BAMBUSOVÉ PODLAHY MASIVNÍ BAMBUSOVÉ PODLAHY Ceník Platnost od 1.6.2011 strana 1 z 7 PODLAHOVÉ DÍLCE PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ tmavé, 3-vrstvá, křížená Způsob pokládky: celoplošné lepení Balení: 36 ks 2,627m 2 Rozměr lamely: 960x76x10mm

Více

VŠE O EKOLOGICKÝCH ŠTÍTCÍCH

VŠE O EKOLOGICKÝCH ŠTÍTCÍCH VŠ O KOLOIKÝH ŠTÍTÍH V září 2014 budou v vropě uvedeny nové energetické štítky na vysavače. o se s příchodem štítků změní? V této příručce značky Rowenta se dozvíte více o těchto nových štítcích a způsobu,

Více

Průkaz 2013 v PROTECH spol. s r.o Atelier HALVA - Žďár nad Sázavou Datum tisku: Identifikační údaje budovy

Průkaz 2013 v PROTECH spol. s r.o Atelier HALVA - Žďár nad Sázavou Datum tisku: Identifikační údaje budovy Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/213 Sb. Průkaz 213 v.4.2.9 PROTECH spol. s r.o. 32632 Atelier HALVA Žďár nad Sázavou Datum tisku: 12.5.216 Archiv: H86/216 PROTOKOL PRŮKAZU Účel zpracování průkazu ţ Nová

Více

Průkaz 2013 v.3.3.8 PROTECH spol. s r.o. 005181 - Ing.Jan Cikán - Plzeň Datum tisku: 21. 8. 2014. Identifikační údaje budovy

Průkaz 2013 v.3.3.8 PROTECH spol. s r.o. 005181 - Ing.Jan Cikán - Plzeň Datum tisku: 21. 8. 2014. Identifikační údaje budovy Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/213 Sb. Průkaz 213 v.3.3.8 PROTECH spol. s r.o. 5181 Ing.Jan Cikán Plzeň Datum tisku: 21. 8. 214 PROTOKOL PRŮKAZU Účel zpracování průkazu Nová budova Prodej budovy nebo její

Více

Obec Horoměřice Dostavba objektů školských zařízení II. etapa DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Obec Horoměřice Dostavba objektů školských zařízení II. etapa DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Obec Horoměřice Dostavba objektů školských zařízení II. etapa. Zadavatel Název: Obec Horoměřice právní forma: územní samosprávný celek

Více

Výzkum a vývoj experimentálního zkušebního zařízení systém dopravy

Výzkum a vývoj experimentálního zkušebního zařízení systém dopravy Zadavatel: Moravskoslezský energetický klastr, o.s Sídlo: Studentská 6202/17, 708 33 Ostrava Poruba IČ: 26580845, DIČ: CZ 26580845 Řešitel: PEEM, spol. s r.o. Sídlo: Čajkovského 35, 616 00 Brno IČ: 47903627

Více

Comfort Space (náhled) Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/2013 Sb. PROTOKOL PRŮKAZU. Účel zpracování průkazu

Comfort Space (náhled) Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/2013 Sb. PROTOKOL PRŮKAZU. Účel zpracování průkazu Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/213 Sb. Průkaz 213 v.4.1. PROTECH spol. s r.o. 377 Comfort space, a.s. Praha 7 Datum tisku: 21.7.215 Zakázka: penb15793 Archiv: 5282 PROTOKOL PRŮKAZU Účel zpracování průkazu

Více

Průkaz 2013 v.4.1.1 PROTECH spol. s r.o. 029260 - Ing.Milan Olszar - Bystřice Datum tisku: 24. 7. 2015 Zakázka: Brázdimská 935 Archiv: 2015/084

Průkaz 2013 v.4.1.1 PROTECH spol. s r.o. 029260 - Ing.Milan Olszar - Bystřice Datum tisku: 24. 7. 2015 Zakázka: Brázdimská 935 Archiv: 2015/084 Průkaz ENB podle vyhlášky č.78/213 Sb. Průkaz 213 v.4.1.1 PROTECH spol. s r.o. 2926 Ing.Milan Olszar Bystřice Datum tisku: 24. 7. 215 Zakázka: Brázdimská 935 Archiv: 215/84 PROTOKOL PRŮKAZU Účel zpracování

Více

30,6 38,5. Neobnovitelná primární energie (Vliv provozu budovy na životní prostředí) Celková dodaná energie (Energie na vstupu do budovy)

30,6 38,5. Neobnovitelná primární energie (Vliv provozu budovy na životní prostředí) Celková dodaná energie (Energie na vstupu do budovy) vydaný podle zákona č. 46/2 Sb., o hospodaření energií, a vyhlášky č. 78/213 Sb., o energetické náročnosti budov Ulice, číslo: Žihle, č.p. 16 PSČ, místo: 331 65, Žihle Typ budovy: rodinný dům Plocha obálky

Více

Gebo Standard. Svěrné spojky pro nejvyšší nároky. Svěrné spojky ve 3 typových řadách, speciálně konstruované pro ocelové, varné a plastové potrubí

Gebo Standard. Svěrné spojky pro nejvyšší nároky. Svěrné spojky ve 3 typových řadách, speciálně konstruované pro ocelové, varné a plastové potrubí Gebo Standard Svěrné spojky pro nejvyšší nároky Svěrné spojky ve 3 typových řadách, speciálně konstruované pro ocelové, varné a plastové potrubí Základní informace: Certifikace: Použití: Svěrné spojky

Více

Obchodní firma nebo název: Slovnaft Česká republika, spol. s r.o. Sídlo (místo podnikání): Praha 4, Olbrachtova 9, PSČ 140 00 Právní forma:

Obchodní firma nebo název: Slovnaft Česká republika, spol. s r.o. Sídlo (místo podnikání): Praha 4, Olbrachtova 9, PSČ 140 00 Právní forma: Obchodní firma nebo název: Slovnaft Česká republika, spol. s r.o. Sídlo (místo podnikání): Praha 4, Olbrachtova 9, PSČ 140 00 IČO: 49450301 CZ49450301 4 668 224,62 Kč s DPH Část č. 2 - Olej motorový 5W/30

Více

Pracovní materiály pro účastníky kurzů Přílohy schémata. Program 2 Ekonomické a finanční vzdělávání

Pracovní materiály pro účastníky kurzů Přílohy schémata. Program 2 Ekonomické a finanční vzdělávání Pracovní materiály pro účastníky kurzů Přílohy schémata Program 2 Ekonomické a finanční vzdělávání Modul 8 Manažerské účetnictví a controlling vytvořený v rámci realizace projektu SOVA SYSTEMS Č.R., spol.

Více

Výpočet umělého osvětlení dle ČSN EN 12464-1:2012

Výpočet umělého osvětlení dle ČSN EN 12464-1:2012 Výpočet umělého osvětlení dle ČSN EN 124641:2012 Soubor : kapucin TRLED.wls MODUS spol. s r.o., tel. 242 410 235, www.modus.cz, email: salesprom@modus.cz Stránka 2 Obsah Použitá svítidla 2 Místnost 3 Použitá

Více

WHIRLPOOL VAŘIČE. www.whirlpool-professional.com www.whirlpool.cz/produkty/profesionalni-spotrebice

WHIRLPOOL VAŘIČE. www.whirlpool-professional.com www.whirlpool.cz/produkty/profesionalni-spotrebice WHIRLPOOL AŘIČE www.whirlpool-professional.com www.whirlpool.cz/produkty/profesionalni-spotrebice AŘENÍ Řada profesionálních vařičů Whirlpool sestává z vysoce kvalitních spotřebičů a nabízí nejširší rozsah

Více

Construction. Lepení parket systémy SikaBond. Doporučení pro lepení parket na sádrovláknité podlahové prvky Fermacell pokládané plovoucím způsobem

Construction. Lepení parket systémy SikaBond. Doporučení pro lepení parket na sádrovláknité podlahové prvky Fermacell pokládané plovoucím způsobem červen 2009 1 Lepení parket y SikaBond Doporučení pro lepení parket na sádrovláknité podlahové prvky Fermacell pokládané plovoucím způsobem červen 2009 2 Druh parket Mozaikové parkety 8 mm SikaBond T 52

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 489/2013-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 489/2013-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 489/2013-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné - elektronické. Dražba se koná elektronicky

Více

ř ě š ř š č ú Ť Ž ď ž Ž ž š č Š ř ř ř ř ř č ě ř ýš š ř š ř š ě š Ž Č ů ě ě Í č ř ž ř ž ě č ř ž š ě č ů č Ž č ř ú ě ř š ě ě ú č ěúč ř Ž ř Ž ž ě ř č ř č

ř ě š ř š č ú Ť Ž ď ž Ž ž š č Š ř ř ř ř ř č ě ř ýš š ř š ř š ě š Ž Č ů ě ě Í č ř ž ř ž ě č ř ž š ě č ů č Ž č ř ú ě ř š ě ě ú č ěúč ř Ž ř Ž ž ě ř č ř č ď Ž Í Ř Í Š š Č č ů ž ř ě ě ě ů ů ž ř ě ě š ř ů ě č ú ě ú ě ú ě ú ř č ř ě ř š ě ý ž ěť Ířť ř ě ý ý č Žž ř š ž ýš ž šř ěž č ě ř ý Ť ř ř Č ý Č š š ř ř ď ň ý ž š š Ú ř ř ýš š ř š ř ě š ř š č ú Ť Ž ď ž Ž ž

Více

413,8 96,1. Neobnovitelná primární energie (Vliv provozu budovy na životní prostředí) Celková dodaná energie (Energie na vstupu do budovy)

413,8 96,1. Neobnovitelná primární energie (Vliv provozu budovy na životní prostředí) Celková dodaná energie (Energie na vstupu do budovy) vydaný podle zákona č. 46/2 Sb., o hospodaření energií, a vyhlášky č. 78/213 Sb., o energetické náročnosti budov Ulice, číslo: Formánkova 434436 PSČ, místo: 5 11 Hradec Králové Typ budovy: Bytový dům Plocha

Více

Zakování závěsu pomocí šablony 1 5 2 6 3 7 4 8 TKZ Polná, spol. s r.o. výrobce stavebního a nábytkového kování se stoletou tradicí Zahradní 572, 588 13 Polná, tel: 567 155 268-9, fax: 567 155 220 E-mail:

Více