10. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "10. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ"

Transkript

1 10. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST PŘES DIVÁKŮ

2 LETNÍ KINO JE FENOMÉN, KTERÝ JDE NAPŘÍČ GENERACEMI Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. Ti, kteří jej navštívili, dobře vědí, že zážitek z filmu pod širým nebem má v sobě rozměr, který žádný multiplex nemůže nabídnout. Pardubické letní kino má navíc několik výrazných specifik, kterými se od ostatních letních kin v republice výrazně liší. Je to především speciální dramaturgická skladba programu, umístění kina a absence vstupného. Program Pardubického letního kina je postaven na kombinaci novinek a snímků ze zlatého fondu kinematografie. Těží nejen z aktuálních distribučních titulů, které jsou v tuzemsku v daném období k dispozici, ale sahá také ke starším umělecky hodnotným filmům (Markéta Lazarová, Petrolejové lampy, Poklad hraběte Chamaré, Spalovač mrtvol). Divák tak dostává komplexní obraz o vývoji filmu v horizontu několika let a Pardubické letní kino se tak stává každoroční prázdninovou školou české a světové kinematografie. Uplynulých devět ročníků Pardubického letního kina vděčí za svou popularitu také faktu, že všechny projekce jsou zdarma, čímž se tento kulturní podnik stává dostupným pro všechny sociální vrstvy obyvatel. Letitá obliba tohoto projektu je dána také umístěním, kino je zasazené do romantického prostředí městského parku, snadno dostupné z centra města. Proto také filmové projekce pod širým nebem přilákaly již výše zmiňovaný půlmilion diváků a také řadu filmařů, kteří přijíždějí pravidelně na malé retrospektivy svých filmů. Častými hosty Pardubického letního kina jsou například režiséři Juraj Herz, Jan Hřebejk, Fero Fenič, Filip Renč, Zdeněk Troška, Miloslav Šmídmajer, dokumentarista a spisovatel Jan Ch. Novák a další.

3 LETNÍ KINO JE FENOMÉN, KTERÝ JDE NAPŘÍČ GENERACEMI Projekt filmových projekcí pod širým nebem vzbudil v předchozích letech opakovaně obrovský zájem nejen široké veřejnosti, ale také celostátních a regionálních médií. O každém z předchozích ročníků bylo uveřejněno několik stovek novinových článků a odvysíláno mnoho rozhlasových a televizních spotů. Pardubické letní kino je od roku 2006 pořádáno za významné finanční podpory Statutárního města Pardubice. VĚKOVÝ PRŮMĚR DIVÁKŮ: LET PRŮMĚRNÁ DENNÍ NÁVŠTĚVNOST: PŘES 800 DIVÁKŮ VSTUP ZDARMA

4 FAKTA O PARDUBICKÉM LETNÍM KINĚ Pardubické letní kino, to je nejnavštěvovanější prázdninový projekt regionu největší letní kino v České republice ale také 9 mimořádně úspěšných ročníků přes diváků 30 delegací filmových tvůrců více než 500 zveřejněných novinových článků, rozhlasových a televizních reportáží přes distribuovaných letáků a programových brožurek KAPACITA AREÁLU: DIVÁKŮ MÍST K SEZENÍ: OSOB VSTUP: ZDARMA

5 OSOBNOSTI ČESKÉHO FILMU V PARDUBICKÉM LETNÍM KINĚ Když do letního kina, tak do Pardubic, říká režisér Herz CHRUDIMSKÉ NOVINY, 29. ČERVENCE 2012 Červencový program zpestřila návštěva Juraje Herze. Český král hororů v Pardubicích uvedl své válečné drama Habermannův mlýn. Natočil desítky úspěšných filmů. Objel s nimi téměř celý svět. Cestování ale nemá příliš v lásce. Jezdí jen do těch míst, kde zrovna natáčí. S díky odmítá účast na mnohých letních festivalech a akcích. Přesto si už čtvrtým rokem během prázdnin udělal čas a vyrazil do Pardubického letního kina. Pardubické letní kino má své zvláštní kouzlo. Lidé jsou tam pospolu, sedí v přírodě a v dnešní době navíc sledují skvělé filmy v poměrně vysoké kvalitě, říká legendární režisér Juraj Herz. Právě Spalovač mě sem po letech znovu přivedl. Od natáčení jsem tu nebyl. Dnešní organizátoři Letního kina ale udělali tenkrát úžasnou projekci tohohle filmu právě ve zdejším krematoriu. To prostředí ještě víc umocnilo celou atmosféru. Byl to zážitek. Tím si mě získali. Proto sem jezdím rád, a budu-li moct, přijedu i příští rok. Pokud tu tedy na mě ještě bude někdo zvědavý. Film bez diváků je mrtvý, říká uznávaný slovenský režisér PARDUBICKÝ DENÍK, 24. SRPNA 2009 Pardubické letní kino Pernštejn se za čtyři roky své existence stalo doslova fenoménem. V Tyršových sadech promítá v případě příznivého počasí zcela zdarma po celou dobu prázdnin. Průměrná návštěvnost na jednu projekci přesahuje tisíc diváků, což ocenil i známý slovenský režisér žijící v Praze Juraj Jakubisko. To je úžasné. Já totiž neustále říkám, že film bez diváků je mrtvý. A z mého pohledu je v podstatě jedno, jestli tam návštěvníky dostanete zadarmo nebo za peníze, žertoval uznávaný režisér, jehož zatím poslední film Bathory spatřily v Pardubickém letním kině Pernštejn zhruba dvě tisícovky návštěvníků. To, že jich přišlo tolik a že po filmu tleskali, jak jsem se dozvěděl, mě samozřejmě těší, nechal se slyšet Juraj Jakubisko, podle něhož prý letní kino k prázdninám neodmyslitelně patří. Myslím, že je to dobrá propagace kultury. Škoda, že jsem u promítání Bathory v Pardubicích nemohl být osobně. V ten den měl totiž můj synovec svatbu, posteskl si slovenský režisér.

6 Režisér Troška zahájil šestou sezonu letního kina PARDUBICKÝ DENÍK, 4. ČERVENCE 2011 Populární režisér Zdeněk Troška v pátek večer zahájil šestou sezonu Pardubického letního kina Pernštejn, které po celou dobu prázdnin promítá v Tyršových sadech zcela zdarma atraktivní domácí i zahraniční snímky. Je úžasné, že něco takového v Pardubicích existuje. Mladí lidé alespoň nemusí vysedávat po hospodách nebo bez cíle bloumat městem, ale mohou zajít do letního kina, kde mají možnost vidět zajímavé filmy, držet se za ruku nebo za jiné věci a trávit společně příjemné prázdniny, uvedl Zdeněk Troška. Když jsem byl malý kluk, tak jsem se do letního kina těšil snad už od Velikonoc. Byla to pro nás největší radost, jakou jsme mohli v létě mít, svěřil se známý režisér, jehož třemi snímky letošní ročník Pardubického letního kina Pernštejn odstartoval. V pátek večer byla na programu pohádka Čertova nevěsta, v sobotu komedie Doktor od Jezera hrochů a v neděli byl v plánu Poklad hraběte Chamaré. Když se provozovatelé kina rozhodli, že otevřou letošní ročník retrospektivou mých snímků, nemohl jsem pozvání do Pardubic odmítnout. Samozřejmě mě to potěšilo, dodal Troška. Juraj Herz uvedl v letním kině retrospektivu svých filmů PARDUBICKÝ DENÍK, 18. ČERVENCE 2011 Do Pardubického letního kina Pernštejn zavítal v sobotu večer známý režisér Juraj Herz. V Tyršových sadech totiž byla o víkendu k vidění retrospektiva jeho filmů. V pátek večer byl na programu Habermannův mlýn, v sobotu Petrolejové lampy a v neděli večer byla v plánu projekce snímku T. M. A. Do žádného jiného města ani kina bych nejel, kdyby to nebyly Pardubice a právě zdejší letní kino. Ale pozvání do Pardubic jsem nemohl odmítnout. Byl jsem tu před dvěma lety uvést film Spalovač mrtvol. I tehdy zde panovala skvělá atmosféra, podobně jako při obnovené premiéře tohoto snímku v pardubickém krematoriu. Je obdivuhodné s jakou obrovskou chutí a nadšením tyto akce pardubičtí pořadatelé dělají. V dnešní době to pokládám skoro za zázrak, nechal se slyšet režisér Juraj Herz.

7 Kvůli sporu autorů lze Českou sodu promítat už jen v Pardubicích MF DNES, 22. SRPNA 2012 Pardubice jsou jediným místem, kde ještě mohou lidé zhlédnout jeden z nejoriginálnějších českých humoristických filmů. Tvůrci Fero Fenič a Petr Čtvrtníček se totiž přou o autorská práva. Z Pardubic udělala exkluzivní promítací místo chyba ve smlouvě. Neshody autorů, kteří se podíleli na tvorbě pořadu plného drsné satiry, způsobily, že celovečerní film Česká soda už nemůže ani do kin, ani na obrazovky. Do Pardubického letního kina ale na film přišly v neděli stovky lidí. V roce 2007 jsme získali povolení, že film můžeme v Pardubicích promítnout. Smlouva však nemá datum ukončení, takže Pardubice jsou dnes jediným místem, kde mohou lidé Českou sodu vidět, vysvětlil divákům jeden z tvůrců Fero Fenič. Na celém sporu tak nakonec vydělali lidé v Pardubicích. V neděli mohli vidět film znovu po pěti letech a diváci z ostatních měst jim to mohou jenom závidět. Nechápu, jak je možné takový projekt ufinancovat, podotkla manželka režiséra PARDUBICKÝ DENÍK, 2. ZÁŘÍ 2008 Pardubické letní kino Pernštejn, které zcela zdarma promítá po celou dobu prázdnin, mi přijde jako úžasný nápad, řekla Tereza Herz Pokorná, jež ve městě perníku uvedla společně s režisérem Jurajem Herzem zbrusu nový horor T. M. A. Jen nějak pořád nerozumím tomu, jak provozovatelé mohou takový náročný projekt ufinancovat. V době, kdy existují videopůjčovny a lidé se dívají na filmy v počítači, je naprosto neuvěřitelné, že tu bylo prakticky neustále plno, nechala se slyšet Tereza Herz Pokorná. A navíc ta romantika letních kin, kterou si člověk pamatuje z mládí, je prostě báječná. Letní kina jsem měla vždycky moc ráda. Člověk tu mohl chvíli sledovat film, chvíli mačkal někomu ruce, to bylo krásné, podotkla bývalá tanečnice a herečka, která se svým manželem spolupracuje čtyřiadvacet let.

8 PARDUBICKÉ LETNÍ KINO PERNŠTEJN 2013 Rekordní léto kina. Nejnavštěvovanější, nejsušší, nejklidnější MF Dnes, 28. září 2013 Pardubické letní kino Pernštejn má za sebou další, v pořadí již osmý ročník. Poté, co z Tyršových sadů zmizely lavičky, altánky a promítací kabina, hlásí pořadatelé hned několik letošních rekordů. Některé filmy dokázaly letní kino v Tyršových sadech pěkně zaplnit. Tím prvním rekordem je největší počet představení. Počasí nám letos nepřálo pouze čtyři dny. Navíc jsme s projekcí začínali dříve, již 28. června. Z plánovaných pětašedesáti představení jich tak proběhlo jednašedesát, pochvaluje si šéf Pardubického letního kina Tomáš Drechsler. Další překonané číslo je celková návštěvnost. Ta se přehoupla přes dosavadní průměr padesát tisíc diváků, nejvíce lidí přišlo na Atlas mraků. Velkou oblibu si i letos držely animované příběhy a komedie, které přilákaly do kina stovky dětí i s rodiči. Film Šmejdi vyvolal emoce. Novinkou byly pravidelné čtvrtky s HBO. Díky spolupráci s touto americkou televizní stanicí se tak týden co týden po celé prázdniny na plátně objevovala řadasnímků, které v českých kinech doposud nebyly a ani nebudou k vidění. Rozhodnutí provozovatele filmového kanálu uvést v Pardubickém letním kině své filmy bylo výjimečné. HBO svoje původní snímky v Česku do distribuce většinou vůbecnepouští. I proto bychom v tomto projektu chtěli do budoucna pokračovat, dodal Tomáš Drechsler. Kino je také známé oficiálními návštěvami z řad herců a režisérů. Úvodní večer patřil východočeské novinářce a režisérce Sylvii Dymákové. Její film Šmejdi si posvítil na nekalé praktiky pochybných prodejců a vyvolal silnou vlnu emocí, která vyvrcholila spontánní podpisovou akcí petice zaměřené proti všem obchodnickým šmejdům. Oproti minulým ročníkům měl tento ještě jedno prvenství. Lze ho označit za nejklidnější. Pokud jde o nějaké výtržnosti či problémy, nezaznamenali jsme žádný větší incident. Velkou zásluhu na tom má městská policie, řekl Drechsler. Zdroj: pardubice.idnes.cz

9 PARDUBICKÉ LETNÍ KINO PERNŠTEJN 2014 (Pardubický deník, 9. září 2014) PARDUBICKÉ LETNÍ KINO JAKO DVOUMĚSÍČNÍ FILMOVÝ FESTIVAL Devátý ročník byl vzhledem k řadě technických komplikací i srpnové nepřízni počasí organizačně jedním z nejsložitějších, přesto jej publikum v bleskovém průzkumu hodnotí jako jeden z nejvydařenějších. Posledním srpnovým dnem se uzavřely brány Pardubického letního kina Pernštejn v Tyršových sadech. Letošní devátý ročník byl vzhledem k řadě technických komplikací spojených s chystanou rekonstrukcí městského parku i srpnové nepřízni počasí organizačně jedním z nejsložitějších, přesto jej publikum v bleskovém průzkumu hodnotí jako jeden z nejvydařenějších. Na rozdíl od ostatních letních kin v České republice si to pardubické už léta dává záležet na propracované dramaturgické koncepci. OSCAROVÁ PRODUKCE Z uvedených snímků zahraniční provenience šlo letos takřka výhradně o oscarovou produkci a o filmy velmi kladně hodnocené mezinárodní kritikou (Velká nádhera, 12 let v řetězech, Vlk z Wall Street, Velký Gatsby, Rivalové). Z domácí produkce byly promítnuty novinky, které měly v řadě případů jen krátce po slavnostní premiéře (Zakázané uvolnění), v některých případech šlo dokonce přímo o regionální premiéru (Parádně pokecal), uvedl promotér letního kina Jan Motyčka. Organizátoři přitom nevsadili jenom na osvědčené mainstreamové tituly, ale nebáli se nasadit i celovečerní dokumenty (Olga, Trabantem až na konec světa, Otázky pana Lásky a další dokumenty, převážně z produkce HBO) a nezapomínali ani na děti a rodiny s dětmi, jimž byly pravidelně zasvěceny středeční projekce. Skutečnost, že několik filmů přijeli představit jejich tvůrci osobně (režiséři Jan Hřebejk, Jan Chicago Novák, Dan Přibáň) a že řadu večerů uváděli moderátoři Českého rozhlasu (Roman Víšek, Markéta Ševčíková), posouvá Pardubické letní kino Pernštejn díky živému kontaktu a komunikaci s publikem mezi filmové festivaly. S tím rozdílem, že žádný filmový festival na světě netrvá nepřetržitě dva měsíce, poznamenal promotér letního kina. KULATÉ VÝROČÍ Hlavní organizátoři Pardubického letního kina Tomáš Drechsler a Jan Motyčka už nyní pracují na koncepci příštího, desátého ročníku. Na oslavu kulatých narozenin chystají ještě propracovanější koncepci a řadu překvapení v podobě pozvaných filmových tvůrců skupinu renomovaných tuzemských režisérů, kteří už Pardubické letní kino navštívili (Juraj Herz, Jan Svěrák, Fero Fenič, Zdeněk Troška, Filip Renč, Vladimír Michálek) by měly rozšířit i zahraniční hvězdy. FILMOVÝ SVÁTEK To, co se za devět let konání největší filmové přehlídky pod širým nebem osvědčilo, zůstane zachováno tedy projekce zdarma, romantické prostředí i kvalitní zázemí, doplňkové služby, občerstvení a catering. Chystá se i rozsáhlejší doprovodný program a více podobných akcí, jako bylo třeba sportovní odpoledne s mistrem světa v kickboxu René Blažejovským. Nezbývá než doufat, že příští, jubilejní desátý, ročník Pardubického letního kina Pernštejn neovlivní tak silně jako letos deštivé počasí a komplikace ze strany pardubického magistrátu, prohlásil Jan Motyčka. Fakt, že Pardubické letní kino opakovaně dostává záštitu Ministerstva kultury České republiky coby projekt, který má mimořádný kulturní dopad i mimo hranice regionu, svědčí o tom, že si tento dvouměsíční svátek filmu podporu (nejen) ze strany města zaslouží.

10 NABÍDKA REKLAMY A PROPAGACE - PROJEKCE REKLAMNÍHO SPOTU NA PLÁTNĚ LETNÍHO KINA - EXKLUZIVNÍ PRODEJ PRODUKTŮ V AREÁLU LETNÍHO KINA - UMÍSTĚNÍ PLOŠNÉ REKLAMY V AREÁLU LETNÍHO KINA - DISTRIBUCE PROPAGAČNÍCH MATERIÁLŮ V AREÁLU LETNÍHO KINA - STREET CALL PROMOTION / - UVEŘEJNĚNÍ INZERCE V PROGRAMOVÉ BROŽURCE / KS/ - PROPAGACE NA WEBU LETNI-KINO.CZ /1200 PŘÍSTUPŮ DENNĚ/ - ORGANIZACE DIVÁCKÝCH SOUTĚŽÍ

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 Cinema Time, s.r.o. Radotínská 69, Praha 5 info@letni-kino.cz info@cinematime.cz Zelená linka: DIGITÁLNÍ KINO

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST PŘES 450.000 DIVÁKŮ

Více

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST PŘES 400.000 DIVÁKŮ WWW.LETNI-KINO.CZ LETNÍ KINO JE FENOMÉN,

Více

Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi.

Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. MOBILNÍ LETNÍ KINO Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. Téměř každý v nějakém byl nebo o něm alespoň slyšel od svých blízkých. Zážitek

Více

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV...

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... Biograf s nezaměnitelným kouzlem, který může promítat téměř kdekoliv Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava,

Více

V LESNÍM KINĚ SPOJÍME TROCHU Z TRADICE LESNÍ MOUDROSTI A ÚCTY K LESU JAKO MÍSTU POTŘEBNÉHO NEJEN PRO ODPOČINEK, ALE ŽIVOT VŮBEC.

V LESNÍM KINĚ SPOJÍME TROCHU Z TRADICE LESNÍ MOUDROSTI A ÚCTY K LESU JAKO MÍSTU POTŘEBNÉHO NEJEN PRO ODPOČINEK, ALE ŽIVOT VŮBEC. MOBILNÍ LESNÍ KINO V NĚKTERÝCH ČESKÝCH LESÍCH, HÁJÍCH NEBO PARCÍCH SE BĚHEM LETNÍCH PRÁZDNIN OBJEVÍ ZVLÁŠTNÍ ÚKAZ. NEPŮJDE O ŽÁDNÝ VÍCE ČI MÉNĚ ZNÁMÝ DRUH FAUNY ČI FLÓRY, ALE O NĚCO ZCELA MILÉHO A PŘÁTELSKÉHO,

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

14. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE. CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST TÉMĚŘ 700 TISÍC DIVÁKŮ 28. ČERVNA až 1. ZÁŘÍ 2019

14. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE. CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST TÉMĚŘ 700 TISÍC DIVÁKŮ 28. ČERVNA až 1. ZÁŘÍ 2019 14. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST TÉMĚŘ 700 TISÍC DIVÁKŮ 28. ČERVNA až 1. ZÁŘÍ 2019 WWW.LETNI-KINO.CZ ř é Pardubické letní

Více

Český červený kříž s podporou Transfúzní služby ocenil v Bruntále dárce krve

Český červený kříž s podporou Transfúzní služby ocenil v Bruntále dárce krve Nenuď se doma nebo někde na ulici!!! Zdraví + občan a stát: Český červený kříž s podporou Transfúzní služby ocenil v Bruntále dárce krve Český červený kříž dnes odpoledne ocenil s podporou Transfúzní služby,

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

PROSINCE 2017

PROSINCE 2017 17. 27. PROSINCE 2017 Multikino CineStar Pardubice Obchodní centrum Grand nám. Republiky 1400, Pardubice POD ZÁŠTITOU RADNÍHO PARDUBICKÉHO KRAJE LADISLAVA VALTRA POHÁDKOVÝ FESTIVAL 2017 Pardubické multikino

Více

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků. Ve dnech 7. a 8. srpna 2009 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná jedničkový 11. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Za

Více

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino...

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... 1/ NOV SVùTOZOR 2/ âím NOV... 3/ SVùTOZOR JE KINO... 4/ SVùTOZOR NENÍ JEN KINO... 5/ KINO SVùTOZOR JE I MÍSTO PRO VA I PREZENTACI 6/ CENÍK Hlavní

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY AMFITEÁTR ZÁMECKÉ ZAHRADY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA ZAČÁTEK OD HODIN

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY AMFITEÁTR ZÁMECKÉ ZAHRADY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA ZAČÁTEK OD HODIN NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY AMFITEÁTR ZÁMECKÉ ZAHRADY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA ZAČÁTEK OD 21.30 HODIN LETNÍ KINO J E F ENOMÉN Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 19. 21. 8. 2016, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1940 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě.

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě. Ve dnech 3. a 4. srpna 2007 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná 9. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Jedná se o jeden

Více

PODPORA ZKVALITNĚNÍ SLUŽEB TURISTICKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE

PODPORA ZKVALITNĚNÍ SLUŽEB TURISTICKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE září 2017 Oprava Sokolovny začala v polovině prázdnin Projekt má název: Vytvoření komunitního centra v Konici. Prioritou je zkvalitnění veřejných služeb a podmínek života pro obyvatele regionu. Realizace

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

Značka Top kino je registrována jako ochranná známka Úřadem průmyslového vlastnictví České republiky.

Značka Top kino je registrována jako ochranná známka Úřadem průmyslového vlastnictví České republiky. MOBILNÍ LETNÍ KINO Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava, koncert nebo ples. Kino není jen o poklidném sledování oživlých obrázků, ale

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Výroční koncert Marien a Pavla Žalmana Lohonky. Napsal uživatel Art Favore Production Úterý, 08 Listopad :14

Výroční koncert Marien a Pavla Žalmana Lohonky. Napsal uživatel Art Favore Production Úterý, 08 Listopad :14 V sobotu 29.10. 2011 měla folková muzika v Pardubicích svátek, protože skupina Marien pořádala svůj tradiční výroční koncert. V nedaleké ČEZ aréně sice zahajoval své Mega turné Michal David, ale milovníci

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Ze života v městské části. Uznávaný astrofyzik Jiří Grygar navštívil radnici MČ Prahy 15

Ze života v městské části. Uznávaný astrofyzik Jiří Grygar navštívil radnici MČ Prahy 15 Uznávaný astrofyzik Jiří Grygar navštívil radnici MČ Prahy 15 Mezinárodně uznávaného astrofyzika RNDr. Jiřího Grygara, CSc., který nedávno oslavil 80. narozeniny, přijal ve své kanceláři starosta MČ Praha

Více

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz Bombastické, prvotřídní, špičkové! Slova nadšení a překvapení se ozývala každou chvíli Šestnáctý ročník tradiční mezinárodní přehlídky designu a módy, který se letos konal na 65 výstavních místech, navštívilo

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE 25. 28. 9.2017 Ač moje léto každoročně není naplněno, až na výjimku žádným programem, srpen 2017 byl, dá se říci plný. Alespoň jeho víkendy. Známý z parku Hvězda Tomáš Š., kterého

Více

OBŘÍ LOUTKY V PLZNI

OBŘÍ LOUTKY V PLZNI OBŘÍ LOUTKY V PLZNI 28. 30. 8. 2015 VÝSLEDKY PRŮZKUMU OHLASŮ ÚČASTNÍKŮ Obří loutky Carros De Foc v ulicích Evropského hlavního města kultury 2015 Jako poctu tradici plzeňskému loutkářství, do které spadají

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA ZLÍN FILM FESTIVAL 2013

TISKOVÁ ZPRÁVA ZLÍN FILM FESTIVAL 2013 ZLÍN FILM FESTIVAL 2013 53. Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně 53 rd International Film Festival for Children and Youth in Zlín TISKOVÁ ZPRÁVA 31. 5. 2013 Milí hosté a návštěvníci všech

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Nabídka sponzorských aktivit - Dostihy Slušovice

Nabídka sponzorských aktivit - Dostihy Slušovice Nabídka sponzorských aktivit - Dostihy Slušovice Nabídka sponzorům Dostihový provoz na Moravě byl vždy závislý na pořádání dostihů převážně ve Slušovicích, protože zdejší dráha splňuje podmínky pro velké

Více

TÝDEN KÁVY 2014 Kávové oslavy pokračují, tradice zakořenila ČTVRTÝ ROČNÍK

TÝDEN KÁVY 2014 Kávové oslavy pokračují, tradice zakořenila ČTVRTÝ ROČNÍK TÝDEN KÁVY 2014 Kávové oslavy pokračují, tradice zakořenila ČTVRTÝ ROČNÍK Termín konání akce: 1. 7. 10. 2014 Místa konání akce: budova nově vznikající městské tržnice na adrese Zelný trh 14, ulice města

Více

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník CYKLO MAŠTALE cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale 950 závodníků 2015 největší závod svého druhu 1500 diváků 15. ročník Staňte se partnerem CYKLO MAŠTALE 2015» největší závod svého druhu v Pardubickém

Více

10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018

10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018 Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu 10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018 organizace FKS Autor práce: Denisa Pernicová Rok: ZS 2018 Obsah Obsah... 3 Úvod... 4 1 Program a průběh 10. Vánočních

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

Investice. Co letos plánují skiareály. Metro rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK

Investice. Co letos plánují skiareály. Metro rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK Investice. Co letos plánují skiareály Metro - 11.4.2017 rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK 5 Na české hory dorazilo v zimě o pětinu víc lyžařů než v předchozí sezoně ČRo Radiožurnál - 10.4.2017

Více

Úplné znění od

Úplné znění od Úplné znění od 5. 5. 2019 STATUTÁRNÍ MĚSTO OLOMOUC ZASTUPITELSTVO MĚSTA OLOMOUCE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 10/2018, o nočním klidu, ve znění obecně závazných vyhlášek č. 3/2019 a č. 6/2019 Zastupitelstvo

Více

JUNIORFEST 2018 V ČÍSLECH JUNIORFEST 2019

JUNIORFEST 2018 V ČÍSLECH JUNIORFEST 2019 JUNIORFEST 2018 V ČÍSLECH 14 156 prodaných vstupenek v pěti festivalových městech. 160 filmových projekcí a 34 doprovodných akcí. Světová premiéra nové české filmové pohádky ČERTÍ BRKO. Světová premiéra

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

Tour osmi koncertů napříč Českou republikou, která zabaví celou rodinu.

Tour osmi koncertů napříč Českou republikou, která zabaví celou rodinu. 2017 Tour osmi koncertů napříč Českou republikou, která zabaví celou rodinu. Pardubice České Budějovice Olomouc Brno Ostrava Liberec Plzeň Karlovy Vary Ročník 2017 předpokládaná návštěvnost 3 5 000 lidí

Více

Smlouva o nájmu reklamní plochy

Smlouva o nájmu reklamní plochy Smlouva o nájmu reklamní plochy Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: 1. společností zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v, oddíl, vložka sídlem IČ jednající (dále jen pronajímatel

Více

LOH Peking divácký ohlas na XXIX. letní olympijské hry vysílané Českou televizí

LOH Peking divácký ohlas na XXIX. letní olympijské hry vysílané Českou televizí LOH Peking 2008 divácký ohlas na XXIX. letní olympijské hry vysílané Českou televizí dění z XXIX. letních olympijských her v Pekingu, které se konaly od 8. srpna 2008 do 24. srpna 2008, zprostředkovala

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ

DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ VIZE První VOD platforma která distribuuje evropské debutové filmy. Smyslem platformy je upozorňovat na první filmy mladých a začínajících

Více

3. června ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků

3. června ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků 7 MTB maraton přírodní rezervací Maštale největší závod svého druhu v Pardubickém kraji 3. června 2017 17. ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků Staňte se partnerem CYKLO

Více

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV...

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... Biograf s nezaměnitelným kouzlem, který může promítat téměř kdekoliv Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava,

Více

Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace

Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace Vranov nad Dyjí 12.-14.6.2015 Za podpory z kampaně P&G Press trip s ambasadorkou Mirkou Knapkovou Na vodě s Mirkou Aktivity na pláži Výlet do okolí DĚKUJEME!

Více

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Sídlo: Mlýnská 152, 666 01 Tišnov IČO: 49457543 Telefon: 549 410 082 E-mail: sekretariat@kulturatisnov.cz Internetové stránky: http://www.mekstisnov.cz/

Více

PROGRAM CZ ANI FILM 04

PROGRAM CZ ANI FILM 04 PROGRAM ANI FILM 04 3.5. Pátek SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ pro zvané PA Filmy pro děti V. Jiránek B. Pojar / Československo Kozí příběh se sýrem B. Pojar / NFB Takový nádherný den 0bchod pro sebevrahy Madagaskar

Více

Navštěvujete živá operní představení? Kolikrát do roka? Navštěvujete přímé přenosy oper v kinech? Kolikrát do roka? A ve kterých kinech?

Navštěvujete živá operní představení? Kolikrát do roka? Navštěvujete přímé přenosy oper v kinech? Kolikrát do roka? A ve kterých kinech? Přílohy 1. Dotazník se seznamem otázek pro diváky Úvodní otázky Navštěvujete živá operní představení? Kolikrát do roka? Navštěvujete přímé přenosy oper v kinech? Kolikrát do roka? A ve kterých kinech?

Více

8 VLAJKOVÝCH LODÍ FLAGSHIPŮ FLAGSHIP 1 SEZÓNA NOVÉHO CIRKUSU OD LEDNA DO LISTOPADU SE V PLZNI VYSTŘÍDAJÍ NEJLEPŠÍ EVROPSKÉ NOVÉ CIRKUSY FLAGSHIP 2 GOTTFRIED LINDAUER A MENŠINY Unikátní výstava 40ti portrétů

Více

Hejnické slavnosti 2012

Hejnické slavnosti 2012 Hejnické slavnosti 2012 30. června - 1. července 2012 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz V Hejnicích 16. 1. 2012 Vážení, Hejnické slavnosti (dříve Hejnická pouť) se v

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006 Vážení přátelé, Dne 5. dubna 2006 pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací (FMK) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně již desátý ročník soutěže MISS ACADEMIA, ve které bude zvolena nej vysokoškolačka

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou Léto na zámku 2016 Lomnický zámek pohádkový a hravý ani v létě nezahálí! 5. ročník cyklu letních kulturních akcí Pořadatel: Kulturní a informační středisko, příspěvková organizace Navazující 5. ročník

Více

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Představení projektu na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Obsah co znamená projekt Evropské hlavní město kultury přehled programu klíčové události časový harmonogram představení společnosti Plzeň

Více

Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Třídenní vstupenka GOLD: Grand Prix bez omezení.

Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Třídenní vstupenka GOLD: Grand Prix bez omezení. VSTUPENKY - GRAND PRIX 2019 Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Vstupenka SILVER vás opravňuje ke vstupu na čtyři vnější přírodní tribuny Masarykova okruhu, a to B, D, E a G, mezi

Více

Projektový management MP

Projektový management MP Projektový management MP Českoskalické Zuzana Pejchalová Rok 2009/10 Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Obsah Úvod... 2 Současný stav... 2 Stanovený cíl... 2 Časová náročnost...

Více

TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ:

TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ: TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ: 47326646 e-mail: hristepodresslem@gmail.com ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA - Sportovní den "Evropa v pohybu" Cíle akce Primárním cílem bylo seznámit veřejnost všech věkových kategorií

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

Portofolio televizních kanálů

Portofolio televizních kanálů Portofolio televizních kanálů SAT Plus, s.r.o. upc express Společnost SAT Plus, s.r.o. se od svého založení věnuje projektům nízkonákladových televizních stanic a je majitelem licencí tří televizních kanálů,

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen. facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen.   facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen MACHA LAKE OPEN STARÉ SPLAVY 3. 10. 6. 2018 Dotace: 25.000 USD + hospitality Hrací povrch: antuka www.machalakeopen.cz facebook: Macha Lake Open 17 JAK TO VŠECHNO

Více

Premiéra našeho TRHÁKU

Premiéra našeho TRHÁKU Premiéra našeho TRHÁKU U ž je to tady! Nastal náš velký den. V sobotu 29. srpna 2010 měl konečně premiéru náš Smolivecký TRHÁK. Ve 13:00 h se sešli všichni pořadatelé a začalo se připravovat. Skládání

Více

http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka

http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka Jágrův gól roku i Paterův hlas na festivalu Klapka 20.02.2013 - Kladenský festival amatérského a nekomerčního filmu Klapka

Více

První magazín pro konopnou kulturu

První magazín pro konopnou kulturu První magazín pro konopnou kulturu CENÍK INZERCE 2012 Drazí partneři, nabízíme vám ceník inzerce na rok 2012 prvního českého magazínu o konopí Legalizace. Časopis Legalizace na své první narozeniny prošel

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ PERSEUS ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ PERSEUS ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ PERSEUS ZA ROK 2015 OBSAH 1. Úvodní slovo předsedkyně sdružení 2. Mezinárodní filmový festival T-film 2015 3. Finanční zpráva 1. Úvodní slovo předsedkyně sdružení V uplynulém

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Kultura v regionech o filmovém festivalu Jeden svět

Kultura v regionech o filmovém festivalu Jeden svět Kultura v regionech o filmovém festivalu Jeden svět 05.03.2006-19:57, autor: ČT24. V dalším vydání pořadu Kultura v regionech se bude mluvit o opeře, přesněji o možnostech, jaké mají oblastní operní domy

Více

NÁMĚSTÍČKO LETOS ZATÍM NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍ DRAMATICKÝ SERIÁL NA ČT1

NÁMĚSTÍČKO LETOS ZATÍM NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍ DRAMATICKÝ SERIÁL NA ČT1 LETOS ZATÍM NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍ DRAMATICKÝ SERIÁL NA ČT1 Novinka seriálové dramatiky vysílaná na ČT1 v pondělní večer od 6. září do 8. listopadu 2004 pod názvem se stala nejúspěšnějším titulem tohoto žánru

Více

O FESTIVALU NA STARÉM DOBRÉM WESTERNU V MINULOSTI VYSTOUPILI:

O FESTIVALU NA STARÉM DOBRÉM WESTERNU V MINULOSTI VYSTOUPILI: O FESTIVALU Ve dnech 1. a 2. srpna 2014 se uskuteční na Bystřičce - přehradě u Vsetína 16. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je Country kapela Gympleři Vsetín z.s. Během uplynulých

Více

Inzerce 2015: Legalizace magazín, který vám rozšíří zorničky. Magazín, který vám rozšíří zorničky. Ceník inzerce 2015. www.magazin-legalizace.

Inzerce 2015: Legalizace magazín, který vám rozšíří zorničky. Magazín, který vám rozšíří zorničky. Ceník inzerce 2015. www.magazin-legalizace. Magazín, který vám rozšíří zorničky Ceník inzerce 2015 www.magazin-legalizace.cz Drazí partneři, nabízíme vám ceník inzerce na rok 2015 prvního českého magazínu o konopí Legalizace. Časopis Legalizace

Více

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ ZLATÁ KORUNA 2013 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ Obsah 03. Partnerství ZK nabízí 19. Orientační klíčové termíny 04. O projektu ZK 20. Kontaktní údaje

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Společnost Kimex Group

Společnost Kimex Group Společnost Kimex Group oslavila 20 let svého působení na českém trhu Již dvacátý rok úspěšného fungování velkolepě oslavila společnost Kimex Group. Přímo v areálu sídla firmy v Paskově se 11. listopadu

Více

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015 + PŘEDSTAVENÍ Fit Monster 2015 je v pořadí již druhý ročník těchto závodů. V dubnu roku 2014 jsme spustili naši první registraci do závodů a přihlásilo se na 100 závodníků během několika týdnů. Závod byl

Více

Jak je důležité vsadit na dobrou propagaci aneb Velikonoční jarmark v Klementinu trochu jinak [1]

Jak je důležité vsadit na dobrou propagaci aneb Velikonoční jarmark v Klementinu trochu jinak [1] Jak je důležité vsadit na dobrou propagaci aneb Velikonoční jarmark v Klementinu trochu jinak [1] Autor: VOLKOVÁ BALVÍNOVÁ, Alena [2] Číslo: 2017, ročník 26, číslo 2 [3] Rubrika: Z odborných orgánů [4]

Více

NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008

NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008 NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008 Miss Pardubického kraje Miss Královéhradeckého kraje 21. - 24. srpna 2008 - Lázně Velichovky a Nová Amerika Golf Resort Galavečer Miss východní Čechy 3. října 2008 - Kongresové

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC 14. schůze rady města dne: 28.08.2018 Bod pořadu jednání: Obecně závazná vyhláška o nočním klidu Stručný obsah: Dne 28. listopadu 2016 schválilo Zastupitelstvo města Liberec obecně

Více

Týden 17. 1. - 23. 1. 2015

Týden 17. 1. - 23. 1. 2015 správný cíl Vaší cesty Týden 17. 1. - 23. 1. 2015 Videomapping na Bílou věž O tradičním novoročním setkání v Hradci Králové nazvaném První den spolu jste jistě už všichni slyšeli. To letošní se však od

Více

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Kulturní instituce Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Divadla O Divadlo je výkonné čili múzické umění, při němž herci (případně zpěváci a tanečníci)

Více

Konec velkých prázdnin a jeho diváci

Konec velkých prázdnin a jeho diváci Konec velkých prázdnin a jeho diváci Šestým dílem nabídnutým na ČT1 v pondělí 5. září 2005 skončilo nové uvedení televizního románu. Šestidílnou sérii o dramatických útěcích za hranice socialistického

Více

Pražské letní kino /nejen/ pro Prahu 6. v parku Maxe van der Stoela každý čtvrtek od do vstup zdarma

Pražské letní kino /nejen/ pro Prahu 6. v parku Maxe van der Stoela každý čtvrtek od do vstup zdarma Pražské letní kino /nejen/ pro Prahu 6 v parku Maxe van der Stoela každý čtvrtek od 30. 5. do 26. 9. 2019 vstup zdarma PRAHA 6 ZAŽIJE LÉTO PLNÉ HVĚZD! Každý čtvrteční večer, počínaje 30. květnem 2019 zpříjemní

Více

ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem

ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 je souhrnný název pro tři akce, které se budou konat v dubnu a květnu 2012 a jimiž bude slavnostně zahájena cyklistická

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

Prázdniny na venkově INFORMACE PRO ZAPOJENÉ SUBJEKTY 2015

Prázdniny na venkově INFORMACE PRO ZAPOJENÉ SUBJEKTY 2015 Prázdniny na venkově INFORMACE PRO ZAPOJENÉ SUBJEKTY 2015 Pár slov úvodem Každý z nás ocení, když jsou na jednom místě shromážděny informace, které zrovna potřebujeme. A platí to i v případě, kdy se chystáme

Více

Studentské oslavy zahájí zítra na Pernštýňáku, vstup volný Pardubický deník str. 3 Pardubicko

Studentské oslavy zahájí zítra na Pernštýňáku, vstup volný Pardubický deník str. 3 Pardubicko Pardubický deník Studentské oslavy zahájí zítra na Pernštýňáku, vstup volný 6.5.2014 Pardubický deník str. 3 Pardubicko Markéta Markovicsová Univerzita Pardubice Středeční den je označen jako Královský,

Více

...festival folkové hudby. 8. ročník

...festival folkové hudby. 8. ročník ...festival folkové hudby 8. ročník 2014 Vážení obchodní partneři, v sobotu 30. srpna 2014 se bude konat v Brně-Útěchově pod záštitou starosty městské části PhDr. Zdeňka Drahoše již osmý ročník festivalu

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

* 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM *

* 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * 1 * 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * Z mistrovství světa v ledním hokeji 2003 Česká televize na ploše téměř 53 hodin přiblížila celkem 25 zápasů, z toho

Více