PRECIZNÍ ZEMĚDĚLSTVÍ OD NEW HOLLAND

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRECIZNÍ ZEMĚDĚLSTVÍ OD NEW HOLLAND"

Transkript

1 PRECIZNÍ ZEMĚDĚLSTVÍ OD NEW HOLLAND E Z G u i d e I n t e l l i S t e e r D G P S I n t e l l i S t e e r R T K E Z S t e e r E Z G u i d e P l u s

2 VŠESTRANNÉ GPS NAVIGACE New Holand EZ Guide Plus systém optimalizuje práci v terénu. Jak se zvětšuje záběr pracovního nářadí pro různé polní činnosti, zvětšuje se také důraz na co nejpřesnější řízení traktorů a sklízecích mlátiček. New Holand EZ Guide Plus systém poskytuje praktickou a jasnou světelnou lištu, plus výhled LCD obrazovkou, zobrazující náhled jízdy. Použitím DGPS, EZ Guide Plus systém zaznamenává započetí dráhy jízdy a naviguje obsluhu stroje v jízdě pro paralelní přímce následující dráhy. Přesahy a nepokrytá místa mohou být eliminovány a výhodně s EZ Guide Plus umožňují rychlejší činnost než konvenční navigační metody. Tyto rysy pomáhají redukovat vstupní náklady a provést práci v kratším čase. EZ Guide Plus pracuje i v době, kdy je velmi malá viditelnost. Mlha, nebo nedostatek denního světla nezabrání tomuto navigačnímu systému udržet Vás na naváděné linii. Snižuje stres obsluhy a umožňuje pracovat dlouhé dny na poli, když je to nejvíce potřeba. EZ Guide Plus není pevně zabudovaný do traktoru, a může být velmi snadno přesunutý z jednoho stroje na druhý stroj. New Holand EZ-Guide 500 systém, představuje poslední inovaci v GPS navigacích. Stavěním na vypracované pozici navigace EZ-Guide Plus, je navigace EZ Guide 500, s rozšířenou barevnou obrazovkou (o 300% větší), a zabudovaným GPS příjmače s dvojitým kmitočtem. To Vám umožňuje definovat přesnost úroveně, kterou Vy požadujete, bez přidávání dodatečného GPS přijímače ke stroji. Obrazovka může být nastavena buď do plánovače nebo 3D pohledu, kde si můžete zvolit oblast pokrytí kde pracujete. 32 diodový ukazatel Vám umožňuje rychlou on-line vizuální odezvu v jakých koliv světelných poměrech. Tři velká funkční tlačítka na levé straně obrazovky zajistí rychlý přístup k aktuální obrazovce dané volby. Tři ovládací tlačítka na pravé straně obrazovky poskytnou všechny možnosti navigace a nastavení. USB flash disk umožňuje snadno přenášet data definující oblasti kde jste pracovali do Vašeho počítače. Dělejte více s New Holand EZ Steer systém. Další vývoj EZ Guide systémů umožňuje traktoristovi maximalizovat jeho koncentraci na pracovní nářadí. Založený na zaznamenané počáteční jízdě a použíté výstupu z DGPS jednotky,ez Steer používá elektromotor a pomocí třecího kola přenáší točivý moment na volant, který udržuje traktor na paralelní linii. Na okraji pole, nebo kdykoli dle požadavku obsluhy, otočením volantu se celý asistovaný systém řízení deaktivuje. Řídící jednotka EZ Steer obsahuje elektronické akcelerometry a gyroskopy, které zajišťují terénní kompenzaci a udržují přesnou linii pojezdu za různých svahových dostupností a převýšení terénu. Únava či rozptýlení řidiče stroje jsou prakticky vyloučené, eliminuje překrytí, vynechávky a také přidá na kvalitě práce. Následkem toho se denní výkon řidiče zvýší. New Holand EZ Steer systém může být nainstalován a nastaven na většině traktorů, vybavených posilovačem řízení.

3 LEPŠÍ VYUŽÍTÍ ZDROJŮ V PROMĚNLIVÝCH PŮDNÍCH PODMÍNKÁCH Vyšší profit Zvýšení výnosu se stejným vstupem nebo udržení výnosu se sníženým vstupem; to je to,co může poskytnout systém precizního zemědělství. Základní systém DGPS na sklízecích mlátičkách New Holand CX a CR umožňuje permanentně zaznamenávat výnosy a ukládat data, v aktuální pozici stroje při práci. Tyhle informace v kombinaci s dalšími DGPS soustředěnými daty, jako např. vlhkost plodiny, půdní rozbory, atd jsou pak použity pro přípravu aplikačních map, specifické hnojení, setí a postřikování, což zvyšuje Vás profit. Přesné zemědělští také redukuje mzdové náklady a spotřebu paliva. Exkluzivní výnosový měřicí systém. Přesné, nezávislé výnosové měření plodiny je nejvíce kritický aspekt pro shromažďování dat u precizního zemědělství. Exkluzivní, patentovaný vysoce přesný snímač výnosu vyvinutý firmou New Holand nevyžaduje žádné kalibrace mezi ostatními plodinami. Kluzná deska snímače mezi dopravníkem čistého zrna a šnekem zásobníku zrna je uchycena do pivotního rámu s protizávažím. To neutralizuje efekt drhnutí plodiny zajišťující precizní měření hmoty při jakém koliv výnosu, hustotě a vlhkosti. Obsluha sklízecí mlátičky New Holland se může plně soustředit na sklizeň než na nastavování a kalibrace. Integrovaný balíček Pro maximalizaci profitu zákazníka, New Holland nabízí balíček přesného zemědělství, který je začleněný do ovládacího systému sklízecích mlátiček. Monitor a další příslušenství je možné rozdělit do následujících třech variant. 1) Měření vlhkosti 2) Měření výnosu a vlhkosti 3) Plný systém přesného zemědělský pro mapování výnosu, včetně: - DGPS: anténa & přijímač (modulární) - Měření výnosu a vlhkosti - desktop software pro mapování výnosu - školení zákazníka a podpora pro řádné použití Desktop softwaru Všechny sklízecí mlátičky CX8000 a CR9000 mají ve standartu USB port pro paměťový flash disk, určený pro bezpečný a snadný přenos shromážděných dat.

4 AUTOMATICKÉ ŘÍZENÍ INTELLISTEER TM Práce v rovnoběžných přímkách s plnou pozorností na připojené nářadí. Jestli že řízení traktoru nebo sklízecí mlátičky vyvinutý firmou New Holand ponecháme na systému IntelliSteer Automatického řízení, obsluha stroje může drasticky zlepšit jejich výkon na poli a plně se věnovat připojenému nářadí nebo sklizni. Použitím DGPS nebo RTK technologie, a plně integrovanému systému řízení v traktoru, IntelliSteer pomáhá zajistit paralelní jízdy v přímkách, identických křivkách, otáčení, nebo dle libovolné volby. Při sklizni, kultivaci, setí atd, v obtížných povětrnostních podmínkách nebo v noci, se obsluha může zaměřit na připojené nářadí nebo sklizen, bez jakéhokoliv rizika překrytí nebo vynechávky. Tak přesný, jak vy si přejete GPS, družicový navigační systém, určuje pozici stroje porovnáním vzdálenosti mezi jeho přijímačem a minimálně 4 z 24 satelitů na kolujících na oběžné dráze kolem země, v nadmořské výšce asi 20,000km. Přesnost volného signálu GPS je mezi 5 až 15m. Přesnost se mění protože GPS družice se pohybují relativně kolem zeměkoule a přenášený signál může být ovlivněný proměnnými atmosférickými podmínkami. Jak byla ze strany zemědělců požadována vyšší přesnost, další technologie byla aplikovaná na GPS pozici. Tyto korekce aktualizují GPS pozici k DGPS pozici. Používáním pozemní stanice a dalších stacionárních satelitů, pozice přesnosti jízda na jízdu byla zlepšena na přesnost méně než 10cm. Alternativa pro zlepšení signálu je použití vlastní stacionární stanice nebo místní sítě. RTK signál může dosáhnout přesnosti jízdy na jízdu méně než 1-2cm. Univerzální barevný monitor Nepotřebujeme následovat ukazovatele! Je-li jednou zvolen způsob navigace a nastavené připojené nářadí, obsluha již jenom určí začátek a konec první linie.systém IntelliSteer pak poskytne optickou indikaci následující linie při navádění stroje na souvrati. Přiblíží li se k další linii a je zvolen automatický režim, IntelliSteer přebírá úkol řízení a usměrňuje paralelně nářadí k původní linii. Pro zvětšení pohodlí zákazníka, firma New Holand používá barevný monitor shodný pro všechny stroje:traktory, sklízecí mlátičky, lisy, samojízdné řezačky, atd. Monitor IntelliView II o velikosti uhlopříčky 17.8cm má snadné ovládání pomocí otočného joistiku a tlačítek. Pro navigační účely používá New Holland dotykový monitor IntelliView II Plus, s úhlopříčkou 26.7cm. Obrazovky a ovládání jsou velmi podobné, a pro obsluhu stoje snadné pro orientaci v jakýkoliv aplikace nezávisle na vybavení stroje či příslušenství. IntelliView II monitor má kamerové vstupy a může mít připojené až tři kamery, které jsou velmi dobře viditelné i za velkého slunce. Pro rychlí přenos dat jsou monitory vybaveny USB portem.

5 ISOBUS: Zjednodušená komunikace a jejich příslušenství Maximální kompatibilita. ISOBUS ( ISO11738 standard) je CAN protokol pro komunikaci, speciálně vyvinutý pro používání nářadí v zemědělství a lesnictví. S novým komunikačním protokolem přes ISOBUS systém, vytvoříme dvojité shromažďování informací pro nezbytné ukládání dat. ISOBUS sytém rozšiřuje možnosti v precizním zemědělství přes více propracovanější funkce a GPS integraci dat, což poskytuje zemědělcům a podnikům služeb záruku garantované komptability. To také napomáhá zajistit správné fungování nářadí, bez potřeby multifunkčních ovládací jednotek. Za úrovní výrobce Dnes mnoho příslušenství a nářadí využívá ovládání nebo nastavení z traktoru, propojením přes řídící jednotku umístěnou v kabině. Přenášením nářadí z traktoru na traktor bylo nutné vždy přenášet i ovládání s řídící jednotkou. ISOBUS systém poskytuje vhodné řešení. To umožňuje připojit a ovládat několik funkcí nářadí z jednoho terminálu konektoru. Dnes se již nikdo neptá na standardní mechanické připojení nářadí, jako na tříbodový závěs a PTO u různých značek traktorů. ISOBUS systém je standart elektrického vybavení, elektronika a zpracování dat, je pravděpodobně největší milník v historii vývoje zemědělského příslušenství. ISOBUS poskytuje protokol pro kompatibilní datové rozhraní propojení traktoru, nástrojů a palubních počítačů, synchronizací těchto výměn informací za úrovní výrobce.

6 Podpora zákazníka a monitorování výnosu u sklízecích mlátiček CS6000 a CSX7000 snímání vlhkosti a výnosu U sklízecích mlátiček CS6000 a CSX7000 může být měření výnosu a vlhkosti specifické. Systém přesnosti a spolehlivosti je založen na využití optických výnosových senzorů od firmy New Holland. Data o záznamu dat výnosu (tuna/ha), vlhkost (%) a kapacita (tuna/hod) jsou standardní, a v případě, že je sklízecí mlátička vybavena DGPS anténou, může také vytvářet výnosové mapy. Všechny informace o precizním zemědělství pak můžou být zpracovaný pomocí desktop softwaru od firmy New Holand. Technická podpora Pro podporu zákazníků New Holand, kteří si zakoupili nebo se zajímají o přesné zemědělství a produkty navigace, byly vytvořeny webové stránky PLM Portal. Po registraci na těchto webových stránkách mají zákazníci přístup jak k detailním informacím o produktech přesného zemědělství a navigačních systému, ale i školícím materiálům či novinkám. Také zákazníci kteří si zakoupili podpůrný balíček od firmy New Holandsko, obdrží PLM klíč (heslo), který jim umožní přihlašovat se na výcvikové kurzy a školení s on-line podporu pro nahrávání softwarů přesného zemědělství. PLM Portal je k dispozici ve 20 světových jazycích včetně češtiny, a můžete jej navštívit na následující webové adrese:

7 & autorizovaní prodejci AGROTECHNIC MORAVIA Olomouc, tel.: Agrotec a. s. je importérem strojů značek New Holland, Kuhn a Berthoud do České republiky. Stroje do jednotlivých regionů dodáváme prostřednictvím nezávislých autorizovaných prodejních středisek nebo prostřednictvím vlastních obchodních zástupců. Vždy se jedná o prověřené a proškolené dlouhodobé partnery, kteří se vzorně starají o své zákazníky, o VÁS. Agrotec a. s., společně s jednotlivými výrobci, poskytuje autorizovaným prodejním střediskům plnou podporu ve formě servisních a obchodních školení, logistickou podporu dodávek náhradních díků a nezbytný technický servis. AGRIMA Žatec s. r. o. tel.: , AGROSERVIS Záměl, s. r. o. tel./fax: ALS AGRO a. s., Sedlnice tel.: , ARBO, spol. s r. o., Klatovy tel.: , U společnosti Agrotec a. s. a autorizovaných prodejních středisek na vás čeká komplexní systém předprodejních, záručních i pozáručních služeb tak, abyste mohli podnikat V POHODĚ. GARNEA a. s., Neplachov tel.: , KVARTO, spol. s r. o., Bystřice u Benešova, tel.: RANK CAR Slaný tel./fax: , Pořiďte si svůj stroj New Holland, Kuhn a Berthoud od autorizovaných prodejních středisek. Firem, které podporu výrobce i importéra opravdu mají, a ne které se jen tak tváří. Určitě se vám to vyplatí. UN-COM, spol. s r. o., Radvánovice tel.: , VÁŇA HYBRÁLEC, s. r. o., Jihlava tel.: , ZZN Pelhřimov tel.: , ZZN Polabí a. s., Kolín tel.: , AGROTEC a.s., Brněnská 74, Hustopeče tel.: , fax: ZENA a. s., Mladá Boleslav tel.: , ZENZA Znojmo, a. s. tel.: , ZZN POMORAVÍ a. s., Hodonín, tel.: ,

NEW HOLLAND BOOMER 1O2O 1O25 1O3O 2O3O 2O35 3O4O 3O45 3O5O

NEW HOLLAND BOOMER 1O2O 1O25 1O3O 2O3O 2O35 3O4O 3O45 3O5O NEW HOLLAND BOOMER 1O2O 1O25 1O3O 2O3O 2O35 3O4O 3O45 3O5O 2 3 NEW HOLLAND BOOMER ŘADA KOMPAKTNÍCH TRAKTORŮ Řada kompaktních traktorů New Holland Boomer je vybavena novým zařízením. Ať chcete traktory

Více

NEW HOLLAND T4OOO. DELUXE a SUPERSTEER TM T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O

NEW HOLLAND T4OOO. DELUXE a SUPERSTEER TM T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O NEW HOLLAND T4OOO DELUXE a SUPERSTEER TM T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O 2 3 4 PRODUKTIVITA A VÝKON 8 VYJÍMEČNÝ KOMFORT 10 KVALITA A SPOLEHLIVOST 14 SPECIFIKACE Traktory New Holland řad T4000 jsou osvědčené stroje

Více

Precizní zemědělství. Přiveďte svou farmu k dokonalosti.

Precizní zemědělství. Přiveďte svou farmu k dokonalosti. Precizní zemědělství Precizní řešení pro New Holland a stroje ostatních výrobců Výhody precizního zemědělství Poskytujeme vám kompletní a operativní řešení GPS Precizní zemědělství od New Holland vám pomůže

Více

& AUTORIZOVANÍ PRODEJCI

& AUTORIZOVANÍ PRODEJCI & AUTORIZOVANÍ PRODEJCI AGROTECHNIC MORAVIA a. s. Olomouc, 602 514 420 www.agrotechnicmoravia.cz Agrotec a. s. je importérem strojů značek New Holland, Kuhn a Berthoud do České republiky. Stroje do jednotlivých

Více

NEW HOLLAND T4OOOF/N/V T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O

NEW HOLLAND T4OOOF/N/V T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O NEW HOLLAND T4OOOF/N/V T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O Nejlepší speciální traktor T4000F - EIMA 2008 STYLOVÉ TRAKTORY T4000 V/N/F. IDEÁLN Traktory výrobní řady T4000 V/N/F se dodávají ve třech šířkách, aby pokryly

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

chovu rozumíme 19. 9.

chovu rozumíme 19. 9. chovu rozumíme Podívejte se na řadu zajímavých nápadů, jak zlepšit pohodu vašich zvířat, dosáhnout vyšší hospodárnost při sklizni pícnin, dopracovat se k vyšší užitkovosti chovu a to vše ve větším klidu,

Více

Optimalizujte svoje náklady

Optimalizujte svoje náklady 1 správná volba: Dejte svou farmu do popředí díky nekompromisnímu přístupu ke strojům, nářadí a sběru dat s našimi integrovanými dotykovými obrazovkami. Přímé jízdy šetří peníze, začněte šetřit už dnes

Více

New Holland T3F T3.50F T3.55F T3.65F T3.75F

New Holland T3F T3.50F T3.55F T3.65F T3.75F New Holland T3F T3.50F T3.55F T3.65F T3.75F 02 Nový kompaktní traktor lehké kategorie pro komunál, vinaře a ovocnáře Značka New Holland patří mezi světovou špičku ve výrobě traktorů. Dnes má již dlouholetou

Více

: CZ.1.07/1.1.00/44.0008

: CZ.1.07/1.1.00/44.0008 dne 29.1.2014 na MSŠZ a VOŠ Opava Firemní prezentace Firma: NAVOS FARM TECHNIC s. r. o. zastoupená : Ing. Martinem Sochorcem Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.1.00/44.0008 Klíčová aktivita A - 2-4

Více

SERVISNÍ BULLETIN INFORMACE K SERVISNÍ KAMPANI

SERVISNÍ BULLETIN INFORMACE K SERVISNÍ KAMPANI VZTAHUJE SE NA MODELY: SKUPINA - PODSKUPINA: 55 100 SERVISNÍ BULLETIN INFORMACE K SERVISNÍ KAMPANI VĚC: KAMPAŇ H69 (2010) POPIS: SKLÍZECÍ MLÁTIČKY 2010-039 Prosinec CZ Strana 1/6 CX8030 CX8040 CX8050 CX8060

Více

NEW HOLLAND BB9OOO BB9O4O BB9O5O BB9O6O BB9O7O BB9O8O BB9O9O

NEW HOLLAND BB9OOO BB9O4O BB9O5O BB9O6O BB9O7O BB9O8O BB9O9O NEW HOLLAND BB9OOO BB9O4O BB9O5O BB9O6O BB9O7O BB9O8O BB9O9O 4 VYNIKAJÍCÍ LISOVÁNÍ 8 NEJLEPŠÍ ŘEZÁNÍ 10 KOMFORT A PŘEHLED SPOLEHLIVOST A KVALITA 14 TECHNICKÁ DATA ČASEM PROVĚŘENÉ DĚDICTVÍ ŠPIČKOU NA TRHU

Více

NEW HOLLAND SVINOVACÍ LISY. BR7O6O BR7O7O BR6O8O BR6O9O BR6O9O Combi

NEW HOLLAND SVINOVACÍ LISY. BR7O6O BR7O7O BR6O8O BR6O9O BR6O9O Combi NEW HOLLAND SVINOVACÍ LISY BR7O6O BR7O7O BR6O8O BR6O9O BR6O9O Combi 4 LISY S PROMĚNLIVOU KOMOROU 6 SBĚRACÍ ÚSTROJÍ 8 ŘEZACÍ ÚSTROJÍ 10 LISY S PEVNOU KOMOROU 12 VARIANTA COMBI 14 TECHNICKÉ ÚDAJE BR7060,

Více

Řešení KUHN. COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE!

Řešení KUHN. COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE! Řešení KUHN COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE! Secí kombinace COMBILINER Secí kombinace se stroji KUHN můžete kombinovat tak, jak se vám to líbí! Secí kombinace

Více

Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy.

Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy. Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy. PODÍVEJTE SE POD POVRCH. Precizní zemědělství je klíčem ke zvýšení vaší produktivity. Nový půdní senzor SoilXplorer

Více

CAREVNA MEZI SKLÍZECÍMI MLÁTIČKÁMI

CAREVNA MEZI SKLÍZECÍMI MLÁTIČKÁMI CAREVNA MEZI SKLÍZECÍMI MLÁTIČKÁMI Sklízecí mlátičky CR9000 Elevation jsou jasnou odpovědí na potřeby moderního zemědělství a profesionální sklizně. Na základě kladných ohlasů od zákazníků, New Holland

Více

NEW HOLLAND TC5OOO TC5O4O TC5O5O TC5O6O TC5O7O TC5O8O

NEW HOLLAND TC5OOO TC5O4O TC5O5O TC5O6O TC5O7O TC5O8O NEW HOLLAND TC5OOO TC5O4O TC5O5O TC5O6O TC5O7O TC5O8O 2 3 4 VÝKON JAKÝ OČEKÁVÁTE 8 SLÁMA NEJLEPŠÍ KVALITY 10 KOMFORT PŘI SKLIZŇI 12 NÍZKÉ PROVOZNÍ NÁKLADY ZHODNOTÍ VAŠI INVESTICI 14 TECHNICKÁ DATA Hlavní

Více

PRODUCT IMPROVEMENT PROGRAMME SERVICE BULLETIN

PRODUCT IMPROVEMENT PROGRAMME SERVICE BULLETIN FILE UNDER: Servisní kampaň A69 (2012) PAGE: 1 OF 8 BINDER: TRACTORS AND CRAWLERS ISSUE NUMBER: REPLACES: PRODUCT IMPROVEMENT PROGRAMME SERVICE BULLETIN DATE: ISSUED BY: GLOBAL PRODUCT SUPPORT BULLETIN

Více

NEW HOLLAND T9 T9.39O T9.45O T9.5O5 T9.56O T9.615 T9.67O

NEW HOLLAND T9 T9.39O T9.45O T9.5O5 T9.56O T9.615 T9.67O NEW HOLLAND T9 T9.39O T9.45O T9.5O5 T9.56O T9.615 T9.67O 2 3 TAKOVÉ MNOŽSTVÍ DOBŘE VYTRÉNOVANÝCH KONÍ TĚŽKO NAJDETE JINDE Všechny naše zkušenosti s konstrukcí traktorů jsme využili při redesignu nového

Více

AGRITECHNICA 2013. Místo: Hannover, Německo Datum: 12. 16. listopadu 2013 Pavilon: Hala 5, stánek B15. Ing. Zdeněk Musil 1

AGRITECHNICA 2013. Místo: Hannover, Německo Datum: 12. 16. listopadu 2013 Pavilon: Hala 5, stánek B15. Ing. Zdeněk Musil 1 Místo: Hannover, Německo Datum: 12. 16. listopadu 2013 Pavilon: Hala 5, stánek B15 1 Prezentace novinek Ve znamení efektivního zemědělství Nové traktory, nové motory Efficient Power, traktory CVX od 110

Více

BR LISY S PEVNOU KOMOROU. BR120 Utility I BR150 Utility I BR155

BR LISY S PEVNOU KOMOROU. BR120 Utility I BR150 Utility I BR155 BR LISY S PEVNOU KOMOROU BR120 Utility I BR150 Utility I BR155 02 03 V jednoduchosti je síla. Představení nové řady lisů BR s pevnou komorou. Představujeme vám novou řadu lisů New Holland BR120 Utility

Více

Zpracování dat a služby pro maximální využití GPS navigačních systémů. Odborný seminář datum Ing. Patrik Vítek Leading Farmers CZ, a.s.

Zpracování dat a služby pro maximální využití GPS navigačních systémů. Odborný seminář datum Ing. Patrik Vítek Leading Farmers CZ, a.s. Zpracování dat a služby pro maximální využití GPS navigačních systémů Odborný seminář datum Ing. Patrik Vítek Leading Farmers CZ, a.s. Přehled služeb LFC v oblasti zpracování dat Seznam názvů/čísel půdních

Více

PŘEVEZMĚTE ŘÍZENÍ OVLÁDÁNÍ LETMÝM DOTYKEM NOVÁ GENERACE PLYNULÝCH PŘEVODOVEK OD NEW HOLLAND

PŘEVEZMĚTE ŘÍZENÍ OVLÁDÁNÍ LETMÝM DOTYKEM NOVÁ GENERACE PLYNULÝCH PŘEVODOVEK OD NEW HOLLAND N E W H O L L A N D T 7 O O O OVLÁDÁNÍ LETMÝM DOTYKEM Ovládání elektrohydraulických okruhů dva okruhy hydrauliky ovládáte lehkým zmáčknutím tlačítka. Aktivace IntelliSteer TM zmáčknete tlačítko a automatický

Více

NIVELACE U ZEMNÍCH A STAVEBNÍCH STROJŮ

NIVELACE U ZEMNÍCH A STAVEBNÍCH STROJŮ NIVELACE U ZEMNÍCH A STAVEBNÍCH STROJŮ 1 1 Nivelace - manuální podle vyměřených bodů - mechanická snímáním polohy napnutého drátu nebo lanka mechanicky - ultrazvuková ultrazvukové snímání polohy napnutého

Více

Variabilní a precizní zemědělství současné trendy. ISARIA - digitální asistent pro aplikaci dusíku

Variabilní a precizní zemědělství současné trendy. ISARIA - digitální asistent pro aplikaci dusíku Variabilní a precizní zemědělství současné trendy ISARIA - digitální asistent pro aplikaci dusíku 1 Proč hnojit variabilně? půdní heterogenita Vysoký výnos Střední výnos Nízký výnos Těžko se na zemi najde

Více

AXIS. Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m. Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení

AXIS. Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m. Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení AXIS Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení Rozmetadla hnojiv AXIS Sledováním aplikace hnojiv ke sledování výrobních nákladů! Pokud chcete získat maximum

Více

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 T4.65 T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 T4.65 T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 T4.65 T4.75 2 3 NEJPOHODLNĚJŠÍ PRACOVIŠTĚ FARMÁŘE OBJEVTE ČISTOU RADOST Z PRÁCE NA POLI. ZCELA NOVÁ ŘADA TRAKTORŮ T4 POWERSTAR. Úplně nová řada traktorů T4 PowerStar se třemi

Více

& AUTORIZOVANÍ PRODEJCI

& AUTORIZOVANÍ PRODEJCI & AUTORIZOVANÍ PRODEJCI NEW HOLLAND FR9OOO FR9O4O FR9O5O FR9O6O FR9O8O FR9O9O Agrotec a. s. je importérem strojů značky New Holland do České republiky. Stroje do jednotlivých regionů dodáváme prostřednictvím

Více

Řada. Réva vinná... Vaše vášeň. Vyvazovač letorostů PA Osečkovač ST 120. Defoliátor LR 350. Stroj na prostříhávání vinic MP 122

Řada. Réva vinná... Vaše vášeň. Vyvazovač letorostů PA Osečkovač ST 120. Defoliátor LR 350. Stroj na prostříhávání vinic MP 122 Vyvazovač letorostů PA 5000 Osečkovač ST 120 Defoliátor LR 350 Řada Stroj na prostříhávání vinic MP 122 Vytahovač révy VSE 430 Ometač kmínků SRB 22 Víceúčelové sloupky Univerzálnost pro viniční traktory

Více

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ WWW.EAGROTEC.CZ WWW.ZAVESNATECHNIKA.CZ ROSTLINNÁ VÝROBA CHOV DOBYTKA PÉČE O KRAJINU

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ WWW.EAGROTEC.CZ WWW.ZAVESNATECHNIKA.CZ ROSTLINNÁ VÝROBA CHOV DOBYTKA PÉČE O KRAJINU KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ WWW.EAGROTEC.CZ WWW.ZAVESNATECHNIKA.CZ ROSTLINNÁ VÝROBA CHOV DOBYTKA PÉČE O KRAJINU KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PŘES DVĚ DESETILETÍ DODÁVÁME ČESKÝM A SLOVENSKÝM ZEMĚDĚL- CŮM SPOLEHLIVOU A KVALITNÍ

Více

ZPRAVODAJ 10 LISTOPAD 2014 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY

ZPRAVODAJ 10 LISTOPAD 2014 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZPRAVODAJ 10 LISTOPAD 2014 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY Zimní TROJBOJ s New Holland 1 Zapojte svojí techniku New Holland do zimní servisní akce a získáte řadu výhod: Zdarma vám překontrolujeme baterii ve stroji.

Více

VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ

VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ SETÍ! COMBILINER KUHN, koncepce vysoké výkonnosti Investice do secího stroje je klíčovou událostí na mnoha farmách. Vaše požadavky se dají částečně shrnout do

Více

T7 traktor přesně podle vašich potřeb

T7 traktor přesně podle vašich potřeb T7 traktor přesně podle vašich potřeb V Anglii vyráběné traktory New Holland T7 si získaly respekt odborníků a srdce farmářů v celé Evropě. Výsledkem jsou dva tituly Traktor roku z let 2008 a 2010 a tisíce

Více

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné záruky týkající se

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

NEW HOLLAND TC5OOO. TC5O4O TC5O5O TC5O6O TC5O7O TC5O8O TC5O8O Hillside

NEW HOLLAND TC5OOO. TC5O4O TC5O5O TC5O6O TC5O7O TC5O8O TC5O8O Hillside NEW HOLLAND TC5OOO TC5O4O TC5O5O TC5O6O TC5O7O TC5O8O TC5O8O Hillside 2 3 SKLÍZECÍ MLÁTIČKY TC5000, OSVĚDČENÁ SPOLEHLIVOST A PRODUKTIVITA Od prvního uvedení na trh v roce 1992 se tisíce zákazníků přesvědčily

Více

Galileo evropský navigační družicový systém

Galileo evropský navigační družicový systém Galileo evropský navigační družicový systém Internet ve státní správě a samosprávě Hradec Králové, 12. 13. duben 2010 1 Navigační systém Galileo je plánovaný autonomní evropský Globální družicový polohový

Více

Naváděcí systémy John Deere Navádění, které vám pomůže vyrůst

Naváděcí systémy John Deere Navádění, které vám pomůže vyrůst Naváděcí systémy John Deere Navádění, které vám pomůže vyrůst 2 Navádění, které vám pomůže vyrůst Obsah Naváděcí systémy John Deere... 2 3 Volba přijímače a signálu... 4 5 Displej Originál GreenStar a

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Principy GPS mapování

Principy GPS mapování Principy GPS mapování Irena Smolová GPS GPS = globální družicový navigační systém určení polohy kdekoliv na zemském povrchu, bez ohledu na počasí a na dobu, kdy se provádí měření Vývoj systému GPS původně

Více

NEW HOLLAND BIGBALER 87O 89O 127O 129O

NEW HOLLAND BIGBALER 87O 89O 127O 129O NEW HOLLAND BIGBALER 87O 89O 127O 129O 2 3 RYCHLOST BEZ OMEZENÍ ZKUŠENOSTMI SMĚREM K BUDOUCNOSTI New Holland je leaderem v segmentu lisů na velké hranaté balíky více než 25 let. Za tu dobu New Holland

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

Budoucnost zavazuje. testo 845

Budoucnost zavazuje. testo 845 Budoucnost zavazuje testo 845 Infra-teploměr s označením snímané plochy Přepínání optiky pro velkou a malou vzdálenost pro optimalizaci velikosti snímané plochy. Současně je možné měřit i vlhkost. 2006

Více

SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC

SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC VÍTEJTE Obsah Úvodník 2 WEBDISPEČINK: Novinky a přehledy 3 Téma měsíce : Vedení knihy jízd 1. 4 GPS on-line jednoty 5 Redakce Adresa redakce: HI Software Development

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Dataloggery Bateriové záznamníky

Více

ÍCÍ KONTROLNÍ SYSTÉMY

ÍCÍ KONTROLNÍ SYSTÉMY TimberRite MĚŘ ÍCÍ KONTROLNÍ SYSTÉMY Když se spolehnete na hlavice/procesory Waratah při každodenních operacích, musíte vědět jaká je maximální produktivita Vaší investice. Měřicí kontrolní systémy TimberRite

Více

Budoucnost zavazuje. testo 845

Budoucnost zavazuje. testo 845 Budoucnost zavazuje testo 845 Infra-teploměr s označením snímané plochy Přepínání optiky pro velkou a malou vzdálenost pro optimalizaci velikosti snímané plochy. Současně je možné měřit i vlhkost. 2006

Více

Přehled služeb nabízených firmou FONS s.r.o. Oblast zemědělství.

Přehled služeb nabízených firmou FONS s.r.o. Oblast zemědělství. Přehled služeb nabízených firmou FONS s.r.o. Oblast zemědělství. FONS s.r.o. areál C & K TOYOTA telefon: 543 234 550 Vídeňská 100 Brno 619 00 fax: 543 330 470 GPS souřadnice WGS - 84: GSM brána: 603 506

Více

DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou

DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou n ě D Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné záruky týkající

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

IQ Easy firmy Simco-ION

IQ Easy firmy Simco-ION IQ Easy firmy Simco-ION Nová generace zařízení pro inteligentní ovládání statické elektřiny Firma Simco-ION představuje novou generaci výrobků pro účinnou eliminaci statické elektřiny, elektrostatické

Více

4x standardní vstupy

4x standardní vstupy Uvedení do provozu Toto DVR je speciálně vyrobeno pro USB rozhraní, USB3104 převádí videosignál pomocí USB do počítače. Má vkusný černý design a malou velikost, umožňuje jednoduché připojení k počítači.

Více

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené Název 1 Notebook včetně základního software a) technická specifikace procesoru - požadovaný procesor musí minimálně dosáhnout v bechmarkovém testeru Passmark Performance Test hodnoty 3300 v testu Passmark

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství Videoendoskopy a příslušenství Strana 2 Úvod Jsme rádi, že vám můžeme představit katalog videoendoskopů a jejich příslušenství. Přenosné videoendoskopy model V55100 a X55100 s velkým barevným LCD displejem,

Více

SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY

SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY DUBEN 2013 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY Předsezóní opravy mlátiček CX Spotřební materiál mlátiček Řemeny a ložiska Precizní zemědělství Výhodná nabídka AMBRA mlátičky CX spolehlivě pracují na českých polích

Více

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Dodávka rozhraní a měřících senzorů

Dodávka rozhraní a měřících senzorů Dodávka rozhraní a měřících senzorů Příloha 1 Specifikace předmětu zakázky Zakázka: 2/2012 OPVK Zadavatel: Střední škola technická a zemědělská, Nový Jičín, příspěvková organizace U Jezu 7, 741 01 Nový

Více

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory.

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Nové senzory jsou automaticky identifikovány. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Kontrolér SC 1000 komunikuje až s osmi senzory najednou. HACH LANGE www.hach-lange.com Spolehlivý přenos dat i

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

Název veřejné zakázky Automatizovaný robot pro vypalování a potisk CD/DVD/BD Název zadavatele

Název veřejné zakázky Automatizovaný robot pro vypalování a potisk CD/DVD/BD Název zadavatele č.j.: 3122/2015-ÚVN V Praze dne: 28.5. 2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Na následujících řádcích stručně popisujeme, jak s katalogem pracovat. Na konci je slovník základních výrazů z katalogu.

Na následujících řádcích stručně popisujeme, jak s katalogem pracovat. Na konci je slovník základních výrazů z katalogu. Značka New Holland prostřednictvím společnosti Agrotec a.s. umožňuje svým zákazníkům a zájemcům z řad odborné veřejnosti vstup do elektronického on-line katalogu náhradních dílů. Na následujících řádcích

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1)

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1) PRÉCISE 6000 VÝHODY První přístroj se zobrazením alfanumerického prostého textu Přirozeně nízký hluk Plně vyvinutý bezpečnostní systém Maximální koncentrace kyslíku je dosažena velmi rychle ihned po zapnutí

Více

14. Elektronická navigace od lodní přes leteckou po GPS principy, vlastnosti, technické prostředky

14. Elektronická navigace od lodní přes leteckou po GPS principy, vlastnosti, technické prostředky Specializovaný kurs U3V Současný stav a výhledy digitálních komunikací 14. Elektronická navigace od lodní přes leteckou po GPS principy, vlastnosti, technické prostředky 5.5.2016 Jiří Šebesta Ústav radioelektroniky

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

Nové technologie pro určování polohy kontejneru na terminálu

Nové technologie pro určování polohy kontejneru na terminálu Nové technologie pro určování polohy kontejneru na terminálu Vlastimil Kožej CID International a.s. Dáme vaší logistice Systém 1 OLTIS Group Silná skupina IT ve střední Evropě 250 zaměstnanců / 25 let

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

KALKHOFF IMPULSE EVO MOTOR

KALKHOFF IMPULSE EVO MOTOR KALKHOFF IMPULSE EVO Kalkhoff Impulse motor EVO - výkonný, tichý, optimálně integrovaný Vyšší výkon díky efektivnějšímu elektromotoru Posílení převodovky na max. 100 Nm kroutícího momentu O 20% snížený

Více

Modelová řada T8 vstoupila na náš trh v roce 2011. V souvislosti s uvedením plynulých převodovek AutoCommand

Modelová řada T8 vstoupila na náš trh v roce 2011. V souvislosti s uvedením plynulých převodovek AutoCommand Vítejte u T8 Modelová řada T8 vstoupila na náš trh v roce 2011. V souvislosti s uvedením plynulých převodovek AutoCommand do prodeje u těžkých traktorů prošla i celá řada T8 v roce 2014 Face liftem, který

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Budoucnost zavazuje. testo 845

Budoucnost zavazuje. testo 845 Budoucnost zavazuje testo 845 Infra-teploměr s označením snímané plochy Přepínání optiky pro velkou a malou vzdálenost pro optimalizaci velikosti snímané plochy. Současně je možné měřit i vlhkost. 2006

Více

SaZ s.r.o., Koupelní 3908/6, 695 01 Hodonín, tel.: +420 518 328 621, fax: +420 518 328 622

SaZ s.r.o., Koupelní 3908/6, 695 01 Hodonín, tel.: +420 518 328 621, fax: +420 518 328 622 UniRoller 4x4 Univerzální dvoucestné vozidlo Jedná se o terénní dvoucestné vozidlo s trvalým pohonem všech 4 kol, vozidlo je vybaveno mezinápravovým i nápravovými uzávěrkami. Při jízdě po koleji je přenos

Více

KOMATSU-TOPCON OVLÁDACÍ SYSTÉMY STROJE OVLÁDÁNÍ STROJE

KOMATSU-TOPCON OVLÁDACÍ SYSTÉMY STROJE OVLÁDÁNÍ STROJE KOMATSU-TOPCON OVLÁDACÍ SYSTÉMY STROJE OVLÁDÁNÍ STROJE O VLÁDACÍ SYSTÉMY STROJE ŘEŠENÍ KOMATSU - TOPCON Ovládání stroje: chybějící článek automatizace Všechny dozery a rýpadla Komatsu nabízí možnost využití

Více

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine. Vaše BMW 320d xdrive Limousine. 30.08.2018 Model BMW 320d xdrive Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,1 l/100km [2] Emise CO2: 135 g/km [2] 1 183 00 30.08.2018 2/8 Exteriér

Více

Vyvažovačky kol. Digitální vyvažovačka kola pro malé dílny a servisní stanice

Vyvažovačky kol. Digitální vyvažovačka kola pro malé dílny a servisní stanice Digitální vyvažovačka kola pro malé dílny a servisní stanice Vyvažovačka kol s ručním otáčením. Obsahuje mnoho patentovaných vlastností, jako je například technika virtuálního zobrazení roviny (VPI), držák

Více

PC Phone software pro správu telefonního provozu

PC Phone software pro správu telefonního provozu STAND CZ spol.s r.o. Kamenná 31 639 00 Brno Tel.: +420 5 43213516 Fax: +420 5 43234915 e-mail: stand@stand.cz www.stand.cz PC Phone software pro správu telefonního provozu Hlavní přednosti systému : Komfortní

Více

Založeno 1990. Technická informace o systému 05-05-2004. Jednotka SYTEL-A. 90 x 99 x 115 mm. pracovní teplota -10 až 45 C krytí IP 20

Založeno 1990. Technická informace o systému 05-05-2004. Jednotka SYTEL-A. 90 x 99 x 115 mm. pracovní teplota -10 až 45 C krytí IP 20 Založeno 1990 Systém k synchronizaci času digitálních ochran. Technická informace o systému 05-05-2004. Systém sestává z: Jednotky SYTEL-A Přijímače GPS s anténou Jednotka SYTEL-A. Technické parametry:

Více

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální Kombinovaný secí stroj FlexCart Efektivní a univerzální Flexibilita a nejjednodušší ovládání Disková secí lišta CX-Ultra šířky 6,00 m Disková secí lišta CX-Ultra šířky 8,00 m FlexCart se zachycovacím hákem

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze

GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Specifikace Sledovací zařízení PROFI disponuje umožňuje online sledování pohybu vozu, i jeho historii až 3 měsíce

Více

NEW HOLLAND LM. LM5.25 LM6.28 LM6.32 LM6.35 Elite LM7.35 LM7.42 Elite LM9.35

NEW HOLLAND LM. LM5.25 LM6.28 LM6.32 LM6.35 Elite LM7.35 LM7.42 Elite LM9.35 NEW HOLLAND LM LM5.25 LM6.28 LM6.32 LM6.35 Elite LM7.35 LM7.42 Elite LM9.35 2 3 NOVÉ TELESKOPICKÉ MANIPULÁTORY ŘADY LM, VÝVOJ VÁS POSOUVÁ KUPŘEDU Teleskopické manipulátory New Holland řady LM poskytují,

Více

DOMINUS Millennium MU4-N

DOMINUS Millennium MU4-N Ústředna EZS, RAM 496 kb, 8 slotů, 512 modulů, 1000 podsystémů, >4000 vstupů, >10000 výstupů, zdroj 14V/10A Objednací kód: 0201501440 Záruka: 3 roky Popis Největší ústředna z produktové řady Dominus Millennium.

Více

Fendt VarioGuide New. Patrik Kalenda & Pavel Gnip

Fendt VarioGuide New. Patrik Kalenda & Pavel Gnip Fendt VarioGuide New Patrik Kalenda & Pavel Gnip Obsah Contour Assistant Contour Segmets Single Contour Variable Rate Control Section Control Ti Auto 2 Contour Assistant Licencovaná funkce komfortního

Více

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kdykoli a odkudkoli Do mobilních zařízení

Více

IQ Easy firmy Simco-ION

IQ Easy firmy Simco-ION IQ Easy firmy Simco-ION Nová generace výrobků pro ovládání statické elektřiny SOUHRN: Firma Simco-ION představuje novou generaci výrobků pro eliminaci statické elektřiny, elektrostatické nabíjení a měření

Více

SILOKING Data. Bezplatné používání. Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management

SILOKING Data. Bezplatné používání. Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management Bezplatné používání od SILOKING Feeding Management ke správě a dokumentaci SelfLine TrailedLine TruckLine StaticLine

Více

ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení

ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení ATEN International společnost ATEN byla založena v roce 1979 (již 38 let zkušeností v IT průmyslu) patří mezi 3 největší

Více

Intenzita přejezdů zemědělské techniky po pozemcích při uplatnění orebné technologie a riziko nežádoucího zhutňování půdy.

Intenzita přejezdů zemědělské techniky po pozemcích při uplatnění orebné technologie a riziko nežádoucího zhutňování půdy. Specializovaná mapa s odborným obsahem č. 1 Intenzita přejezdů zemědělské techniky po pozemcích při uplatnění orebné technologie a riziko nežádoucího zhutňování půdy. Milan Kroulík Josef Hůla Zdeněk Kvíz

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

Ceník ceny platné k 1. 11. 2013

Ceník ceny platné k 1. 11. 2013 Ceník ceny platné k 1. 11. 2013 evito systém aktivního zdraví evito systém aktivního zdraví je unikátní online aplikace, ve které se sdružují a analyzují všechny výsledky vašich osobních i zdravotních

Více

KOMPONENTA PANELVIEW

KOMPONENTA PANELVIEW KOMPONENTA PANELVIEW ŘEŠENÍ UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ HMI NA ÚROVNI KOMPONENT KOMPONENTA PANELVIEW Pokud potřebujete základní komponentu s přidanou hodnotou, ale za nižší cenu, prohlédněte si řadu komponent

Více

NEW HOLLAND T5 T5.95 T5.1O5 T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 T5.1O5 T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 T5.1O5 T5.115 2 3 NOVÁ ŘADA TRAKTORŮ PRO MODERNÍ ZEMĚDĚLCE MAXIMÁLNÍ UNIVERZÁLNOST Vývojáři New Holland ví, že traktor T5 bude používán k mnoha různým účelům, takže ho zkonstruovali

Více

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide Divar Aplikační průvodce Bosch Divar application Divar Digitální guide univerzální rekordér Bosch Divar Digitální univerzální rekordér Divar je zkratka pro digitální univerzální rekordér přibližující digitální

Více

Na následujících řádcích stručně popisujeme, jak s katalogem pracovat. Na konci je slovník základních výrazů z katalogu.

Na následujících řádcích stručně popisujeme, jak s katalogem pracovat. Na konci je slovník základních výrazů z katalogu. Značka New Holland prostřednictvím společnosti Agrotec a.s. umožňuje svým zákazníkům a zájemcům z řad odborné veřejnosti vstup do elektronického on-line katalogu náhradních dílů. Na následujících řádcích

Více