MACHINE OF THE YEAR 2014 COMPACT

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MACHINE OF THE YEAR 2014 COMPACT"

Transkript

1 MERLO MACHINE OF THE YEAR 2014 COMACT CZ

2

3 2 3 SKUINA MERLO SKUINA MERLO růlomové technologie Bezečnost, ohodlí a maximální výkon Značka Merlo je od samého zrodu synonymem okročilých technologií na oli teleskoických nakladačů a racovních lošin. Již od roku 1964 se její historie vyznačuje novými myšlenkami, houževnatostí a nadšením. rávě tyto vlastnosti tvoří základní kámen celé skuiny Merlo, jíž se odařilo vytvořit vysoce úsěšný sortiment výrobků oceněný řadou mezinárodních cen. Řízení komlexních rojektů od očáteční myšlenky až o konečný rodukt vyžaduje schonost navrhovat inovativní řešení a umění ředjímat otřeby a budoucí trendy stále soutěživějšího trhu. V rámci dosahování stále ambicióznějších cílů se technologie Merlo staly hnací silou vývoje schonou řekračovat běžná, konvenční ojetí. Klíčovými ojmy jsou bezečnost, ohodlí a maximální výkon. Každý vytvořený stroj ředstavuje náskok oroti konkurenci co do konstrukce, výkonu a resektu vůči člověku a životnímu rostředí. Tento řístu se rojevuje i ve výrobních rocesech, moderních metodách montáže, zautomatizování výrobních činností, revolučních integrovaných elektronických systémech, robotickém obrábění a v mnohém dalším. Rozhodnutí udržovat stále užší vazbu s našimi zákazníky se odráží v robíhajícím rogramu školení a oakovacích kurzů, v kvalitě naší servisní sítě i ve vztahu oboustranné důvěry, který se nám odařilo vybudovat s našimi rodejci. Výsledkem toho všeho je řada komaktních a dobře ovladatelných strojů nabízející neřekonatelné vlastnosti, ohodlí, výkon a ředevším bezečnost. V tom sočívá síla skuiny Merlo.

4

5 4 5 ŚIČKA V INOVACÍCH KONCET COMACT Koncentrovaná síla Řada teleskoických nakladačů Comact je určena ro všechny tyy zemědělské činnosti, ěstování olních lodin, živočišnou výrobu, chov drůbeže, zahradnictví, ěstování ovoce, stejně jako ro údržbu obecních zelených loch či soustu jiných činností. Jedná se o vysoce všestranné stroje dolněné ro ještě větší výkonnost a efektivnost celou řadou adatérů. Díky svému rovedení, které z nich činí raktické, univerzální a jednoduše ovladatelné stroje, jsou teleskoické nakladače Merlo růměrně využívány více než tisíc rovozních hodin ročně. Disonují rameny vysunutelnými do výšky 6 (25.6 a 32.6) a 8 (28.8) metrů a mají nosnost až kg. Modely Comact Vám nabízejí rychlejší návrat Vaší ůvodní investice, neboť rokazují několikanásobně rychlejší návratnost než klasické traktory vybavené evným čelním nakladačem. Teleskoické nakladače Merlo se odílejí na zvýšení ziskovosti, hosodárnosti a konkurenčnosti Vaší firmy. Deset dobrých důvodů, roč si vybrat teleskoický nakladač Merlo Comact Komaktní rozměry: výška tří standardních modelů 1,92 m (25.6) a 2,15 m (28.8, 32.6). Snížené verze: výška 1,77 m (25.6) a 2 m (28.8, 32.6) - nejnižší ve své třídě. Adatéry: říslušenství zjednodušující ráci a zvyšující Vaši výkonnost. racovní místo řidiče: vnitřní šířka kabiny 995 mm nabízí rvotřídní ohodlí. Široce otevíratelné dveře: zajišťují jednoduchý řístu a leší uživatelský komfort. Ramena 6,4 a 8,2 metrů: řevyšují čelní nakladače co do výšky, rychlosti i výkonnosti (dvojnásobná nosnost a výška). Elektronicky řízený hydrostatický ohon: jednoduchý, raktický a intuitivní (28.8, 32.6). Hydrostatický ohon: manévrování s milimetrovou řesností. Max. rychlost: 40 km/hod, tažný závěs, brždění všech čtyřech kol, brzdy ro řívěs. růměrné roční užití stroje: více než 1000 rovozních hodin. Úsory a větší roduktivita. 8 metry 4 metry Dvojnásobná nosnost ři dvojnásobné výšce

6

7 6 7 ÚČELNĚ NAVRŽENÉ RACOVNÍ ROSTŘEDÍ KABINA Více rostoru díky nejširší kabině na trhu Tam, kde se ohodlí, tichý rovoz a výjimečná viditelnost stávají standardem Řada Comact je vybavena obdobnou kabinou, jakou využívají větší a silnější teleskoické nakladače Merlo. Nástu do kabiny je ohodlný díky široce se otevírajícím dveřím a velkému rostoru mezi sedadlem obsluhy a volantem. Boční slouek je osunutý směrem dozadu, díky čemuž se do kabiny snadno dostanou i uživatelé s větší tělesnou konstitucí. Vnitřní šířka kabiny činí 995 mm a je největší ve své třídě. racovní rostor v kabině byl navržen v souladu s nejmodernějšími ergonomickými rinciy a je logicky rozvržen tak, aby oskytoval jednoduché a řesné ovládání stroje. Rám kabiny odovídá mezinárodním standardům FOS a ROS. Snížené L verze ro rozmanité oužití. Velký racovní rostor oskytující mnoho místa ro ohyby těla. 4,3 m² rosklených loch: zjednodušení manévrování a snížení stresu. rosklená střecha kabiny: maximální viditelnost na zvedaný náklad. Možnost duálního ovládání směru jízdy: na joysticku standart (u volitelné) a volič směru jízdy vřed/vzad umístěný na slouku volantu (volitelné): ovládání Finger-Touch rováděné ouze rsty umožňuje obsluze držet volant oběma rukama a řisívá tak k maximální bezečnosti. Analogové i digitální řístroje oskytující komletní informace. Zvukově izolující čalounění: tlumí hluk motoru a zvyšuje uživatelský komfort Klimatizace (volitelná výbava): navržená ro dosahování ideální teloty. Dveře s úhlem otevírání 180, s horním samostatně otevíratelným okénkem. Rychlý a jednoduchý řístu k sedadlu obsluhy díky otimální vzdálenosti mezi sedadlem a volantem a díky širokým dveřím skládajícím se ze dvou částí, z nichž každá může být otevřena v úhlu 180.

8

9 8 9 SÍLA, KTEROU OTŘEBUJETE MOTOR & OHON Technologie Merlo ve službách Vaší roduktivity Vysoký výkon, snížená sotřeba ohonných hmot a zaručená úsora nákladů SROVNÁNÍ S KONKURENCÍ MERLO STROJ 1 STROJ 2 Litry / hod Rozdíl v litrech Roční využití: 1000 rovozních hodin litrů Cena: ,4 Euro/l (2) Euro (1) TESTY ROVEDENY V LYCÉE AMÈRE - VENDÔME - FRANCE litrů Euro Konstruktéři Merlo zvolili ro snížení sotřeby energie technologicky vysělé naftové motory, okrokové hydrostatické ohony a náravy vybavené suchými kotoučovými brzdami. Elektronické řízení motoru a ohonu otimalizuje jejich výkon a zároveň minimalizuje sotřebu ohonných hmot. Nezávislé testy (1) otvrdily výraznou roční úsoru ve sotřebě ohonných hmot. Tažná síla modelů 28.8 a 32.6, zajišťuje výjimečné výkony ři doravě a tažení řívěsů. Elektronicky řízený motor a ohon: vynikající zrychlení z klidového stavu, lynulá akcelerace. Otimalizace racovních časů a úsora energií a 32.6: motor Tier IV Interim, systém Common-Rail s elektronickým řízením, DOC a filtr evných částic s aktivní regenerací. Otimalizace racovních časů a úsora energií. Údržba: jednoduchý řístu k součástem motoru. Zubová čeradla: 25.6/L kaacita 84 l/min; 28.8 a 32.6 L lus/lus kaacita 107 l/min. Výhodný oměr náklady/výnosy. Čeradlo Load-Sensing: 28.8 To a 32.6 To - kaacita 117 l/min. Nejmodernější rovedení. 25.6/L: max. rychlost 36 km/hod, tažný závěs (volitelný): výkonost a bezečnost a 28.8: dvourychlostní mechanická řevodovka, 40 km/hod. Duální řeínání směru jízdy: na joysticku (standart) na slouku volantu (volitelné): řesnost manévrování, hladká změna směru jízdy. Jednoduché a raktické. Suché kotoučové brzdy: maximální brzdná účinnost : nárava 2 - diferenciál 3 - hydromotor 4 - hnací hřídel 5 - motor 6 - hydrostatické čeradlo 7 - hydraulické vedení 1 1) 25.6: Kubota V3307 DI 3,4 l, 55kW/75h. Max. krouticí moment 265 Nm ři 1400 ot/min. 2) 28.8 a 32.6: Kubota V3800 Tier 4 Interim 74,5kW/101h. Max. krouticí moment 325 Nm ři 1500 ot/min (2) Eur/l, údaj ADAC (Německý automobilový klub), únor 2013.

10

11 10 11 VŠECHNO JE NYNÍ MNOHEM BLÍŽE RAMENO Na teleskoické rameno Merlo, synonymum životnosti a bezečnosti, se můžete solehnout Merlo Vám omůže zvedat víc a lée Konstruktéři Merlo vytvořili robustní, nicméně komaktní a lehké teleskoické rameno, které se stalo svým ojetím měřítkem kvality co do nosnosti a rychlosti ohybů. Rameno je vyrobeno ze švédské konstrukční oceli a je svařované odél neutrální osy ohýbání, což mu umožňuje zůstat v rovině, i když je zatížené a vysunuté na doraz. Hadice a elektrická kabeláž jsou vedeny vnitřkem ramene. Rameno si tak zachovává hladký vnější rofil bez výstuků. Na nosič tyu ZM2 mohou být řiojeny veškeré adatéry Merlo. Zajištění adatérů je rováděno z kabiny, hydraulická i elektrická roojení jsou řešena rychlosojkami. Kvalitní ocel: ocel konstrukčního tyu, evná a lehká. Větší užitečné zatížení. Rameno s dvěma sekcemi u modelů 25.6 a Maximální výška u 32.6: 6,4 m, nejvyšší ve své třídě. Rameno s třemi sekcemi: model Mechanismus vysunutí ramene se skládá z hydraulického válce ro rvní sekci a ocelového lana ro další sekci/ sekce. Rameno zůstává lehké, otimalizace zvedací kaacity a užitečného zatížení. Hydraulická/elektrická vedení: chráněná uvnitř ramene, zaručují větší solehlivost. Nosič ZM2: vyměnitelnost adatérů Merlo. Mnohostranné oužití. Tac-Lock: výměna adatérů z kabiny řidiče - zvýšený uživatelský komfort. Hydraulické/elektrické vývody: dodávka hydraulického oleje a elektřiny k adatéru - maximální mnohostrannost. Joystick: jednoduché a intuitivní ovládání. Systém ochrany roti řekloení: automatické zablokování otenciálně nebezečných ohybů. Nosič je vybavený hydraulickým zajištěním tyu Tac-Lock, díky němuž je možná rychlá výměna adatérů ři maximálním ohodlí uživatele.

12

13 12 13 JISTOTA V JAKÉMKOLI TERÉNU NÁRAVY Zvyšte svou roduktivitu omocí raktických, účinných a bezečných řešení řesně ovladatelné robustní náravy Merlo ŘÍZENÍ ŘEDNÍCH KOL ŘÍZENÍ VŠECH KOL Solečnost Merlo vyvíjí a vyrábí většinu dílů oužitých na svých teleskoických nakladačích v rámci vlastní skuiny. Náravy jsou nedílnou součástí každého rojektu a jsou navrženy a nadimenzovány tak, aby racovaly v narostém souladu s ostatními hlavními součástmi stroje. Modely Comact využívají dvou rozdílných tyů nárav: model 25.6 je vybaven náravou s lanetovými redukčními řevody kol, díky které je sníženo jeho těžiště, zatímco modely 28.8 a 32.6 využívají ortálové náravy zvětšující jejich světlost a zvyšující jejich ovladatelnost a všestrannost. Oba tyy nárav jsou osazeny suchými kotoučovými brzdami, automatickou arkovací brzdou a uzávěrkou diferenciálu (volitelná výbava). KRABÍ CHOD Náravy: navrženy a zabudovány do výrobku tak, aby oskytovaly maximální výkon. Náravy Merlo: leší začlenění do výrobku ro větší funkčnost a vyšší kvalitu. 25.6: lanetové redukční řevody snižující těžiště a 32.6: ortálové náravy, světlost 385 mm. Větší všestrannost. Tři režimy řízení kol: řízení ředních kol, řízení všech kol a krabí chod usnadňují ovladatelnost, zvyšují efektivitu a výkonnost. Stálý ohon všech čtyř kol: maximální záběr za jakýchkoli odmínek. Brždění všech kol: brždění řes servobrzdu na všech čtyřech kolech - maximální bezečnost. arkovací brzda: automatické zajištění ři vynutí motoru, v říadě otřeby ruční zajištění z kabiny. Uzávěrka diferenciálu (volitelná výbava) ro leší záběr v obtížném terénu. Tři režimy řízení a malý oloměr otáčení činí stroj vysoce ovladatelným a oužitelným v jakýchkoli terénních odmínkách.

14

15 14 15 SILNICE ŽÁDNÝ ROBLÉM TAŽENÍ ŘÍVĚSU Tažení řívěsu rvní krok k oravdové mnohostrannosti Stroje Merlo dotáhnou Vaši firmu k novým cílům Tažení zemědělských řívěsů ředstavuje jednu z rací, jež činí z teleskoického nakladače víceúčelový a mnohostranně využitelný stroj zaadající do koncetu celkové univerzálnosti - trumfu výrobků Merlo. raktické testy ukázaly, že tažná síla v závěsu u modelu 28.8 ři zařazeném rvním řevodovém stuni činí téměř kg, což je hodnota, která dovoluje táhnout řívěsy o hmotnosti až 19 tun. To vše s hladkým rozjezdem a lynulým zrychlováním. ři druhém řevodovém stuni se stroj může díky hydrostatické řevodovce ohybovat rychlostí až 40 km/hod, čímž minimalizuje čas nutný k řejezdu a maximalizuje bezečnost a uživatelský komfort. 25.6: tažný závěs ro oužití na vnitroodnikových komunikacích a 32.6: tažné závěsy homologované ro oužití na veřejných komunikacích a ro racovní stroj (volitelné). Maximální všestrannost lně v souladu s říslušnými standardy. K disozici dva hydraulické vývody určené ro řívod oleje k hydraulickým válcům řívěsu. Větší všestrannost a výkon. Sedmiólová zadní elektrická zásuvka ro řiojení světel řívěsu. 25.6, 28.8 a 32.6: volitelný tažný závěs tyu C vhodný ro tažení lehčích řívěsů do 1,5 t. Maximální raktičnost a všestrannost a 32.6: volitelný tažný závěs vhodný ro zemědělské řívěsy o hmotnosti až 19 tun. Maximální výkon, narostá bezečnost. (verze zemědělský traktor) 28.8 a 32.6: i vzduchové brzdy ro řívěs. Možnost výběru, bezečnost a mnohostranné oužití a 32.6: výškově nastavitelné tažné závěsy. raktičnost a všestrannost. Model 25.6 může být vybaven základním závěsem, zatímco modely 28.8 a 32.6 mohou být vybaveny tažnými závěsy vhodnými ro těžké řívěsy se vzduchovými brzdami.

16

17 16 17 NAŠE ZKUŠENOSTI VE VAŠICH SLUŽBÁCH ADATÉRY Od myšlenky všestrannosti k její realizaci Větší efektivnost a roduktivita s vyměnitelnými adatéry Merlo ři vývoji svých výrobků Merlo ulatňuje jednoduché, avšak efektivní rinciy. Vše od návrhu až o finální výrobek je vyrojektováno a zrealizováno ve výrobních závodech skuiny Merlo. Toto jednoduché ravidlo latí i ro adatéry. Konstruktéři solečnosti se ořeli o dosavadní dlouholetou zkušenost a vyvinuli širokou škálu adatérů mnoha tyů i nosností. Modely 28.8 a 32.6 jsou vybaveny nosičem ZM2, a mohou tedy využívat stejná říslušenství jako vyšší řady teleskoických nakladačů, zatímco model 25.6 oužívá adatéry vlastní. Tento standard Vám dovoluje vybrat si vhodný adatér, testovaný, vyměnitelný a navržený z cílem usnadnit a zrychlit Vaši ráci. Modely Comact jsou oravdové rofesionální stroje rozšiřující estrou aletu výrobků Merlo. VIDLE NA BALÍKY - 3 SKLÁĚCÍ HROTY VIDLE NA HNŮJ/SLÁMU S DRAÁKEM KLEŠTĚ NA KULATÉ BALÍKY 2 KS MULTIFUNKČNÍ LOATA S DRAÁKEM KLEŠTĚ NA BALENÉ KULATÉ BALÍKY JEŘÁBOVÉ RAMENO OTOČNÝ DRAÁK NA DŘEVO 360 ALETIZAČNÍ VIDLE

18 SVĚT MERLO 6 OBOČEK ŘES 50 TRHŮ ŘES 600 RODEJCŮ RESIDENT REGIONAL DIRECTOR Sydney 2013

19 18 19 SVĚT MERLO SVĚT MERLO V globalizovaném světě klade Merlo zákazníka vždy na rvní místo! rivilegium zákazníků solečnosti Merlo: inovativní výrobky a služby na míru Od výjimečných výrobků k výjimečným službám. V současném stále více globalizovaném a dynamicky se rozvíjejícím světě investuje solečnost Merlo 10 % svého obratu do výzkumu a vývoje, neboť věří, že rávně v něm sočívá klíč ke zvýšení odílu na mezinárodních trzích. Značka Merlo se ostuně stala synonymem vynikající kvality a okročilých technologií. V roce 2008, kdy byl výrobní roces řizůsoben ožadavkům normy ISO 9001, byl učiněn rvní krok k certifikované kvalitě. Současně byly oloženy základy naši firemní olitiky kladoucí zákazníka vždy na rvní místo, sočívající v investicích zaměřených na služby zákazníkům tyu financování, servis, školení, oskytování náhradních dílů a vzdálená odora (diagnostika na dálku s Merlo Mobility roject). ZAUTOMATIZOVANÝ SKLAD NÁHRADNÍCH DÍLŮ Objem skladu 1000 m m 3 Využitá kaacita 100% 85% rocento uskladněných oložek 50% 86% rocento vyřízených objednávek 65% 94% Čas vyskladnění očet oložek Nový zautomatizovaný sklad náhradních dílů s dodáním do 24 hodin. V těchto investicích je zahrnut i nový zautomatizovaný sklad náhradních dílů nacházející se na loše o rozloze m 2. Objem skladu je m³ a očet zde řízených oložek se ohybuje kolem Zařízení je schono automaticky vyřídit 94% denních objednávek, řičemž růměrný čas vyskladnění činí 30 vteřin. Cílem je vyřízení sěšných objednávek do 24 hodin a objednávek na sklad do jednoho týdne, obojí ři zachování co nejvyšší kvality služby. Zaměření na zákazníka je výzvou, kterou si solečnost Merlo stanovilo za vlastní a nad kterou se rozhodlo zvítězit zajištěním vysoké kvality výrobků, služeb i logistiky. Kvality zaměřené na usokojení otřeb zákazníků a odoru jejich úsěchu ve stále dynamičtějším a konkurenčním světě.

20 25.6 / L 28.8 lus L lus 28.8 To 32.6 lus L lus 32.6 To Hmotnost bez nákladu, s aletizačními vidlemi (kg) Maximální nosnost (kg) Maximální zdvih (m) 5,9 8,2 8,2 6,4 6,4 Maximální vysunutí ramene (m) 3,3 5,3 5,3 3,4 3,4 Výška zdvihu ři maximálním zatížení (m) 4, ,3 5,3 Vysunutí ramene ři maximálním zatížení (m) 1,4 1,5 1,5 1,3 1,3 Nosnost ři maximálním zdvihu (kg) Nosnost ři maximálním vysunutí (kg) Kubota/4* Kubota/4 Kubota/4 Kubota/4 Kubota/4 55/75* 74,5/101 74,5/101 74,5/101 74,5/ TECHNICKÉ ÚDAJE Turbo motor (značka/očet válců) Výkon motoru Tier 4 Interim (kw/h) Maximální rychlost (km/h) Hydro-neumatické odružení ramene (BSS) Objem alivové nádrže (l) Objem nádrže hydraulického oleje (l) Kabina FOS (ISO 3449) a ROS (ISO 3471) Elektromechanický joystick řiojování adatérů Tac-Lock Hydraulické zubové čeradlo (bar - l/min) Hydraulický okruh na rameni Dvě lovoucí vidle (délka: 1200 mm) Hydrostatický ohon řeínač směru jízdy Finger-Touch Ovládání ojezdu Inching Stálý ohon na všechna čtyři kola Řízení všech kol Automatická arkovací brzda Hydraulické čeradlo Load-Sensing (bar - l/min) racovní světla na kabině (2 čelní + 2 zadní) Standardní neumatiky Řazení od zatížením Shift-on-the-Go Homologace zemědělský traktor / / / / * Turbo motor Tier 3 B. Standardní výbava. Volitelná výbava.

21 TECHNICKÉ ÚDAJE 25.6 / 25.6 L 28.8 lus / L lus / To 32.6 lus / L lus / To M M M TECHNICKÉ ÚDAJE B F E C A D H B F E C A ANO RAMIC D H B ANO F E C A RAMIC D H S R S R S R ANO RAMIC ANO RAMIC ROZMĚRY L A (mm) B (mm) C (mm) D (mm) E (mm) F (mm) H (mm) M (mm) (mm) R (mm) S (mm) ROZMĚRY 28.8 lus / To 28.8 L lus A (mm) B (mm) C (mm) D (mm) E (mm) F (mm) H (mm) M (mm) (mm) R (mm) S (mm) ROZMĚRY 32.6 lus / To 32.6 L lus A (mm) B (mm) C (mm) D (mm) E (mm) F (mm) H (mm) M (mm) (mm) R (mm) S (mm) S VIDLEMI S VIDLEMI S VIDLEMI ,5 m kg 1250 kg 1500 kg 1750 kg 2000 kg 2500 kg kg 750 kg 1000 kg 1500 kg 2000 kg 2800 kg 2500 kg kg 1500 kg 1700 kg 2000 kg 2600 kg 3200 kg EN 1459/B -1 EN 1459/B

22

23

24 MERLO S..A. Via Nazionale, S. Defendente di Cervasca - Cuneo - Italia Tel Fax info@merlo.com CIME, s.r.o. K Silu elhřimov Tel: , Mob: IČO: , DIČ: CZ cime@cime.cz Teleskoické nakladače vyfocené v této brožuře mohou být vybaveny seciálními dolňky nebo dolňky na řání, které nejsou součástí standardní výbavy a jsou dostuné ouze na vyžádání. V některých zemích nemusí být v důsledku omezení nebo regulací v rámci lokálního trhu všechny modely a dolňky dostuné. Uvedené technické údaje a další informace jsou latné v době vydání této brožury. V rámci neustálého zlešování si vyhrazujeme rávo změnit své výrobky bez ředchozího uozornění. Vašemu rodejci Merlo bude otěšením oskytnout Vám nejnovější informace týkající se našich výrobků i služeb. MKT MERLO V 473 CZ 0314

P CZ COMPACT P27.6

P CZ COMPACT P27.6 P7.6 07 CZ COMPACT P7.6 Nový Compact Merlo vyvinulo nový vysoce výkonný kompaktní teleskopický nakladač, jehož přednostmi jsou kromě kompaktnos i velká nosnost, komfort a úroveň bezpečnos. Nový Compact

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F WWW.BRANSONTRACTORS.CZ OBSAH O SPOLEČNOSTI STRANA 4 6 7 8 9 Přehled série F Čelní nakladač Tažné zařízení Čelní závěs Technická data KUKJE MACHINERY

Více

JPJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka

JPJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka JJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka Společnost JJ Forest, s.r.o. je výhradním dovozcem přívěsů Vahva Jussi do ČR a SR. Vyvážecí přívěsy Vahva Jussi jsou profesionální, univerzální a celoročně

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

MEDIUM DUTY TF TF35.7

MEDIUM DUTY TF TF35.7 MERLO 1964-2014 AN HISTORIC ITALIAN COMPANY MEDIUM DUTY TF33.9 - TF35.7 CZ Výrobní závod Merlo v San Defendente di Cervasca (Cuneo) na pozemku o výměře 300 000 m 2 (zastřešené prostory 220 000 m 2 ) 9

Více

KLOUBOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE

KLOUBOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE KLOUBOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE 26.26 29.26 29.34 34.50 45.60 45.75 1 FABRIQUÉ EN FRANCE MADE IN FRANCE SPOLEČNOST PICHON Společnost PICHON byla založena v roce 1970 a nabízí řešení pro zemědělství,

Více

NOVINKA: 516-40 AGRI COMPACT LOADALL nová generace

NOVINKA: 516-40 AGRI COMPACT LOADALL nová generace NOVINKA: 516-40 AGRI COMPACT LOADALL nová generace Nový kompaktní teleskopický manipulátor Loadall 516-40 AGRI je náhradou stávajícího manipulátoru Loadall 515-40. Tento nový model navazující na svého

Více

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD Servis, za kterým stojí lidé www.pal.cz DK451/501/551 DK751 4WD Motor šetrný k životnímu prostředí Tiché motory s minimálními

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

Holder řady C. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou

Holder řady C. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou Holder řady C. Silný. Úzký. Geniální. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace Nářaďový traktor s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder nabízí

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

ISEKI- AGRO modely 2013

ISEKI- AGRO modely 2013 Škýz s.r.o. Orlice 130, 56151 Letohrad Tel./Fax: 465 622 189 E-mail: skyz@orlice.cz ISEKI- AGRO modely 2013 Platnost od 1.3. 2013 do 31.9. 2013. Na požádání Vás rádi seznámíme s dalšími možnostmi výbavy

Více

MERLO AN HISTORIC ITALIAN COMPANY TURBOFARMER II

MERLO AN HISTORIC ITALIAN COMPANY TURBOFARMER II MERLO 92 AN HISTORIC ITALIAN COMANY TURBOFARMER II CZ Výrobní závod Merlo v San Defendente di Cervasca (Cuneo) na ozemku o výměře 3 m 2 (zastřešené rostory 22 m 2 ) 9 2 7 8 3 5. centrální kanceláře 2.

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 V Neplachově 18. 4. 2018 Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 s mulčovačem se sběrným košem PERUZZO Koala 1200 profesional YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE STROJE Motor tříválcový, naftový, 4taktní vodou

Více

Všestranný silák. Volitelně s ochrannou stříškou řidiče nebo s kabinou.

Všestranný silák. Volitelně s ochrannou stříškou řidiče nebo s kabinou. 1880 Všestranný silák. Volitelně s ochrannou stříškou řidiče nebo s kabinou. Náš nejvýkonnější Hoftrac Nový Hoftrac 1880 je spojovacím prvkem mezi malými multifunkčními nakladači Hoftrac a výkonnými kolovými

Více

TB230 D TB230

TB230 D TB230 TB23 D 1.215 TB23 Nosnost (jednotky kg) Rozměry (jednotky mm) Dozadu Do strany 433 421 451 451 465 452 457 444 676 676 71 691 697 687 1.246 1.246 1.32 1.286 1.215 1.215-326 316 36 349 352 341 344 333 559

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

TERRAMET, spol. s r. o.

TERRAMET, spol. s r. o. MAX. PROVOZNÍ HMOTNOST: 6584,- kg VÝKON MOTORU: 38,1 kw (51,1 k) SPECIFIKACE STROJE A Osa hnacího a vodícího kola (gumové pásy) mm 1991 A Osa hnacího a vodícího kola (ocelové pásy) mm 2006 B Celková délka

Více

TH627. Agilní a efektivní

TH627. Agilní a efektivní TH627 Teleskopy Agilní a efektivní Teleskopický nakladač TH627 je optimálním řešení pro výšky zdvihu okolo 6 metrů. Spojuje v sobě agilní schopnost manévrování a vysoký výkon a zůstává ve stabilní poloze

Více

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9 4080 Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min. Objem válců 3,4 cm³ Kühlmitteltyp voda /

Více

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D Probírky ještě efektivněji - s harvestorem John Deere 770D Technické parametry a pracovní charakteristiky harvestoru John Deere 770D předurčují jeho nasazení zejména

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz MAX. PROVOZNÍ HMOTNOST: RTS - 5300 kg, ZTS (bez protizávaží - 4995 kg) VÝKON MOTORU: 34,1 kw (45,7 k) A Osa hnacího a vodícího kola (gumové pásy) mm 1991 A Osa hnacího a vodícího kola (ocelové pásy) mm

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI NOVA RADA ˇ CK KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI CK3510/CK3510H/CK4010/CK4010H Osvětlení palubní desky Podsvícená palubní deska zaručuje velkou viditelnost při práci v jasném denním světle nebo v noci. HST

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2

Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2 Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2 by Palazzani KOLOVÝ NAKLADAČ PL 1105.2 Emisní norma 97/68 CE TIER 3 Model Perkins 1104D-E44TA Max. výkon 109 kw (148,5 koní) Při otáčkách motoru 2200 ot/min. Počet válců

Více

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min.

Více

WL95. Automatický variabilní pohon

WL95. Automatický variabilní pohon WL95 Kloubové kolové nakladače Nakládání s materiálem v nové dimenzi Nová třída výkonu - překlopné zatížení a trhací síla - to je kolový nakladač WL95. A také pokud jde o pracovní komfort WL95 nabízí maximální

Více

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj Manipulační technika Dřevo je samovolně se obnovující zdroj surovin s mnohostrannými možnostmi využití a s mnoha přednostmi pro naše životní prostředí. Proto jsou efektivita a flexibilita důležitými argumenty

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce ZETOR Forterra HD 150 PVH PTZ maximální výbava Motor: úsporný 4V Zetor, 4 ventilová technika, emisní norma Stage IIIB (filtr pevných částic), výkon 108,2 kw/147 k, jednoduché čerpadlo a vstřikovače Motorpal.

Více

MAXXUM CVX MAde in AUstriA

MAXXUM CVX MAde in AUstriA MAXXUM CVX DOSTUPNÉ POUZE V ČERVENÉ 1999 První traktor s převodovkou CVX a systém automatického řízení produktivity APM 2004 Maxxum Multicontroller 2006 PUMA CVX s dvouspojkovou technologií DKT 2013 Maxxum

Více

TURBOFARMER COMPACT TF TF30.9

TURBOFARMER COMPACT TF TF30.9 TURBOFARMER COMPACT TF33.7 - TF30.9 CZ Výrobní závod Merlo v San Defendente di Cervasca (Cuneo) na pozemku o výměře 300 000 m 2 (zastřešené prostory 220 000 m 2 ) 9 10 11 2 7 1 8 6 3 4 5 1. centrální kanceláře

Více

KATALOG MINIDUMPERŮ. Výhradní zastoupení v ČR:

KATALOG MINIDUMPERŮ. Výhradní zastoupení v ČR: KATALOG MINIDUMPERŮ Výhradní zastoupení v ČR: www.norwit.cz C&F MINIDUMPERY C&F CONSTRUCTION EQUIPMENT www.cfequipments.com S více než 0 lety zkušeností v oboru zemních prací byla v roce 2002 založena

Více

MODEL KÓD CENA. AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270

MODEL KÓD CENA. AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270 MODEL KÓD CENA AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270 85 SPECIFIKACE MOTOR PŘEVODOVKA HYDRAULICKÝ SYSTÉM NÁPRAVY PNEU

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

TURBOFARMER

TURBOFARMER TURBOFARMER 50.8-45.11 CZ Výrobní závod Merlo v San Defendente di Cervasca (Cuneo) na pozemku o výměře 300 000 m 2 (zastřešené prostory 220 000 m 2 ) 9 10 11 2 7 1 8 6 3 4 5 1. centrální kanceláře 2. finální

Více

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard 16 Kompaktní traktor, střední šasi Řada 3000 Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Kompakt ecotech. Malý, ale prémiový traktor

Kompakt ecotech. Malý, ale prémiový traktor 1 Kompakt modely 2013 Série Kompakt sestává pro rok 2013 ze tří modelových řad Kompakt S Kompakt S 4055 Kompakt S 4065 Kompakt Kompakt 4065 Kompakt 4075 Kompakt ecotech Kompakt 4085 Kompakt 4095 Kompakt

Více

ANGLIČAN S MODROU KRVÍ ČÁST I.

ANGLIČAN S MODROU KRVÍ ČÁST I. ANGLIČAN S MODROU KRVÍ ČÁST I. První část naší cesty vede k traktorům řady T6000 Delta. Tyto modely traktorů nabízí zákazníkům sníženou výšku kabiny, kterou zejména ocení ti, kteří podnikají v živočišné

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 1260 Hoftrac 1260 Technická data Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Perkins Typ motoru 404 D-15 404 D-15 404 D-15 Počet válců 4 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 24.6

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit EW 100 Kolová rýpadla S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit 10tunové mobilní rýpadlo EW100 vás přesvědčí velkým výkonem, nízkou spotřebou paliva a mimořádně uživatelsky přívětivými funkcemi.

Více

7. VÝROBNÍ ČINNOST PODNIKU

7. VÝROBNÍ ČINNOST PODNIKU 7. Výrobní činnost odniku Ekonomika odniku - 2009 7. VÝROBNÍ ČINNOST PODNIKU 7.1. Produkční funkce teoretický základ ekonomiky výroby 7.2. Výrobní kaacita Výrobní činnost je tou činností odniku, která

Více

TURBOFARMER

TURBOFARMER MERLO 1964-2014 AN HISTORIC ITALIAN COMPANY TURBOFARMER 50.8-45.11 CZ Výrobní závod Merlo v San Defendente di Cervasca (Cuneo) na pozemku o výměře 300 000 m 2 (zastřešené prostory 220 000 m 2 ) 9 10 11

Více

Řetězy Vysokovýkonné IWIS DIN 8187

Řetězy Vysokovýkonné IWIS DIN 8187 Vysokovýkonné válečkové řetězy IWIS Přednosti a výhody Všechny komonenty jsou vyrobeny z vysokojakostních ušlechtilých ocelí s maximální řesností. V souladu s ředokládaným namáháním komonentu jsou teelně

Více

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR J. HRADEC s.r.o. VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR Do rukou se Vám dostává prospekt, v kterém je představen nejsilnější a nejrobustnější traktor z celého výrobního programu renomované firmy BCS typové označení

Více

Krycí list nabídky. 1. Veřejná zakázka na dodávku. 2. Základní identifikační údaje. Příloha č.1. Název: Kompostárna Čavisov

Krycí list nabídky. 1. Veřejná zakázka na dodávku. 2. Základní identifikační údaje. Příloha č.1. Název: Kompostárna Čavisov Krycí list nabídky 1. Veřejná zakázka na dodávku Název: Kompostárna Čavisov 2. Základní identifikační údaje Zadavatel Název/Obchodní firma: Marek Balnar Sídlo/Místo podnikání: 74764 Čavisov, Chrudimská

Více

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina 1770 CX Hoftrac Technická data 1770 CX 1770 CX kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404 D-22 404 D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 35,7 (49*) 35,7 (49*) Při (max.) ot./min. 2.600

Více

Vermeer S S S CTX TX TX TX

Vermeer S S S CTX TX TX TX Smykové nakladače Vermeer S S S CTX 450 725 800 100 TX TX TX S 450 TX Kompaktní a praktický Ve skutečnosti kompaktní velikost Vermeer S450TX dává tomuto stroji velikou výhodu. Ať už se jedná o komerční

Více

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 WL 70 Kloubové kolové nakladače Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 Díky nejnovější motorové technologii, splňující nejnovější emisní normy, je motor nakladače WL 70 nejen mimořádně účinný, ale také výkonný.

Více

Krycí list nabídky. Telefon: Profil zadavatele:

Krycí list nabídky. Telefon: Profil zadavatele: Krycí list nabídky 1. Veřejná zakázka na dodávku Název: Kompostárna Kráta 2. Základní identifikační údaje Zadavatel Název/Obchodní firma: Ludvík Sedláček Sídlo: Šmolovy 21, 580 01 Havlíčkův Brod IČ: 41270525

Více

4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Deutz Typ motoru TCD 2,9 L4 Počet válců 4 Výkon (max.) 55,4 (75*) kw (PS) Při (max.) 2,3 ot./min. Objem válců 2,9 cm³

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení Příloha č. 1 Smlouvy S1570/16 Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení 5 ks nákladních automobilů s nástavbami Vozidlo číslo Podvozek Nástavba Místo dodání 1 NA N1

Více

major Malý pomocník pro velké úkoly Traktor je Zetor. Od roku 1946.

major Malý pomocník pro velké úkoly Traktor je Zetor. Od roku 1946. major Malý pomocník pro velké úkoly Traktor je Zetor. Od roku 1946. Univerzální zemědělský kolový traktor, určený k agregaci se zemědělskými stroji, průmyslovými adaptéry a pro zemědělskou přepravu JE

Více

Obr. V1.1: Schéma přenosu výkonu hnacího vozidla.

Obr. V1.1: Schéma přenosu výkonu hnacího vozidla. říklad 1 ro dvounáravové hnací kolejové vozidlo motorové trakce s mechanickým řenosem výkonu určené následujícími arametry určete moment hnacích nárav, tažnou sílu na obvodu kol F O. a rychlost ři maximálním

Více

perfektní shoda... PŘEHLED ČERPADEL GRUNDFOS UP

perfektní shoda... PŘEHLED ČERPADEL GRUNDFOS UP erfektní shoda... PŘL ČRPL GRUNFOS UP Grundfos má ten oslední segment mozaiky, který ještě otřebujete... Když vyměňujete oběhové čeradlo, musíte myslet nejen na instalační rozměry. Stejně jako u dětské

Více

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M.

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. JOHN DEERE 6115M Základní technické ukazatele traktoru Veličina Jednotka

Více

T5522 Teleskopický nakladač

T5522 Teleskopický nakladač T5522 Teleskopický nakladač Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru (volitelně) 404D-22 (404F-22T) Počet válců 4 Výkon (max.) /volitelně 36,3 / 44,7 ( 49 / 61 ) kw (PS) Při (max.) 2,8 ot./min.

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY. Kód 003 VYVAŽOVAČKA pro osobní automobily. Digitální ANO

TECHNICKÉ PODMÍNKY. Kód 003 VYVAŽOVAČKA pro osobní automobily. Digitální ANO TECHNICKÉ PODMÍNKY Kód 003 VYVAŽOVAČKA pro osobní automobily Vyvažovačka kol osobních a lehkých užitkových automobilů a motocyklů s motorovým pohonem Digitální LED ukazatel Zabrzdění kola Nožní brzda pro

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

Ceník MANITOU. Platný od Ceny jsou uvedeny v EURO bez DPH

Ceník MANITOU. Platný od Ceny jsou uvedeny v EURO bez DPH Ceník MANITOU 2017 Platný od 8.2.2017 Ceny jsou uvedeny v EURO bez DPH Standardní výbava stroje MLT 625 PREMIUM: KUBOTA V3307-DI-T-E4B Počet/obsah válců 4/3331 cm 3 2500 kg 5,9 m 3,3 m Výkon 75 koňských

Více

Technická data 208F 4 válec

Technická data 208F 4 válec Technická data 208F 4 válec Motor Kabina Výrobce IVECO paralelně vyklápěcí NEF 4 válec Common Rail Turbo / EuroMot TIER 3 ROPS, FOPS, OPS certifikovaná bezpečnostní kabina Max. výkon 104 kw (141 DIN-PS)

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw)

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) 2 Traktory řady 5E představení Když méně je více Traktor do živočišné výroby, ke koním, do sadů, pro komunální využití nebo

Více

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 WA 75 WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 Kolový nakladač WA75-3 STRUČNÝ PŘEHLED Nový kompaktní kolový nakladač WA75-3: je komfortnější,

Více

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA G Síla, G23/G26 Profesionální žací technika s integrovaným sběrným košem ovladatelnost a výdrž vysoce výkonné traktorové sekačky s integrovaným systémem vyprazdňování

Více

MAJOR MALÝ POMOCNÍK PRO VELKÉ ÚKOLY. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

MAJOR MALÝ POMOCNÍK PRO VELKÉ ÚKOLY. Traktor je Zetor. Od roku 1946. MAJOR MALÝ POMOCNÍK PRO VELKÉ ÚKOLY Traktor je Zetor. Od roku 1946. UNIVERZÁLNÍ ZEMĚDĚLSKÝ KOLOVÝ TRAKTOR, URČENÝ K AGREGACI SE ZEMĚDĚLSKÝMI STROJI, PRŮMYSLOVÝMI ADAPTÉRY A PRO ZEMĚDĚLSKOU PŘEPRAVU JE

Více

POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ. NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV

POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ. NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV DEUTZ-FAHR pøedstavuje novou øadu 7. Nová modelová øada AGROTRON 7 TTV pøináší

Více

WL52. Klasika na staveništi: WL 52

WL52. Klasika na staveništi: WL 52 WL52 Kloubové kolové nakladače Klasika na staveništi: WL 52 Kolový nakladač WL52 nesmí chybět na žádné stavbě. Kromě výkonné hydrauliky také nabízí joystick se snadným ovládáním, se kterým může řidič pracovat

Více

301.4C. Hydraulické minirýpadlo. Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem Provozní hmotnost s kabinou

301.4C. Hydraulické minirýpadlo. Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem Provozní hmotnost s kabinou 301.4C Hydraulické minirýpadlo Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem 1 380 kg Provozní hmotnost s kabinou 1 470 kg Všestranná využitelnost Snadná přeprava a lepší přístup

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI EX40 EX50 EX KIOTI EX40 EX50 www.kioti.pal.cz TECNICKÉ PARAMETRY Vše je otázkou designu LCD panel Nově uspořádaný, poskytuje všechny důležité informace. Nabízí vysokou

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k KOMPAKTNÍ TRAKTORY Modelová řada GK 16-20 k NEJNOVĚJŠÍ GENERACE MALÝCH VÝKONNÝCH TRAKTORŮ PRO VŠESTRANNÉ POUŽITÍ YANMAR novou modelovou řadu, která předčí Vaše očekávání. Přesvědčte se sami o japonské

Více

Hákové nosiče kontejnerů

Hákové nosiče kontejnerů Hákové nosiče kontejnerů 2 Všestranný a flexibilní agroliner Návěs s hákovým nosičem Zjistili jsem, že všestrannost hákového nosiče můžeme také uplatnit v zemědělství, proto jsme vytvořily tento návěs,

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

Teleskopický manipulátor Genie GTH 3007 Technická data a fotodokumentace

Teleskopický manipulátor Genie GTH 3007 Technická data a fotodokumentace Teleskopický manipulátor Genie GTH 3007 Technická data a fotodokumentace Uvedená data se mohou lišit podle stupně výbavy stroje. Tisková verze 03/2012. Teleskopický manipulátor Genie GTH 3007 TECHNICKÁ

Více

Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX. Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b Praha 10 - Strašnice IČ: DIČ:CZ

Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX. Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b Praha 10 - Strašnice IČ: DIČ:CZ Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b 100 00 Praha 10 - Strašnice IČ:45275718 DIČ:CZ45275718 Tel.: +420 274 812 280 Fax: +420 274 814 287 www.transtechnik.cz

Více

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce 1 Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Standard Výrobce Perkins Typ motoru 404D-22 Počet válců 4 Výkon (max.) 36,3 (50*) kw (PS) Při (max.) 2,8 ot./min. Objem válců 2,216

Více

HIGH CAPACITY PANORAMIC A HM

HIGH CAPACITY PANORAMIC A HM MERLO 1964-2014 AN HISTORIC ITALIAN COMPANY HIGH CAPACITY PANORAMIC A HM CZ Výrobní závod Merlo v San Defendente di Cervasca (Cuneo) na pozemku o výměře 300 000 m 2 (zastřešené prostory 220 000 m 2 ) 9

Více

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce ZETOR Forterra HSX 140 PTZ, plná výbava s pevnou přední nápravou č.z. 7347 Motor: 4V Zetor, 4 ventilová technika, emisní norma Stage IIIB (filtr pevných částic), výkon 100 kw/ 136 k, jednoduché čerpadlo

Více

WL54. Přesvědčí na každém staveništi

WL54. Přesvědčí na každém staveništi WL54 Kloubové kolové nakladače Přesvědčí na každém staveništi Výkonný kolový nakladač WL54 přesvědčí ekonomickou účinností a výkonem na staveništi. Reaguje rychle, v krátkém čase a se špičkovým výkonem.

Více

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie AGRI PLUS >> Agri PLUS Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS Špičková technologie Dieci AGRI jsou extrémně pohodlné, rychlé, lehce ovladatelné stroje. s mimořádným výkonem

Více

LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU. 1490D Eco III

LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU. 1490D Eco III LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU 1490D Eco III V novém inovovaném 1490D Eco III se skrývají hned dva stroje: svazkovač těžebního odpadu a vyvážecí traktor. John Deere 1490D je k dispozici

Více

JCB SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

JCB SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PROVOZNÍ HMOTNOST: 225 3497 kg 260 3615 kg 280 3655 kg 300 3823 kg 330 3959 kg I M J G F E D L C P O N K H A B SPECIFIKACE STROJE 225/260/280/300/330 Power Boom Model stroje 225 260 280 300 330 Model stroje

Více

AX 1000. > S p e c i a l i s t a na n a k l a d a č e. > K l o u b o v ý n a k l a d a č 1.0 1.6 m 3 K O M P A K T N Í N A K L A D A Č

AX 1000. > S p e c i a l i s t a na n a k l a d a č e. > K l o u b o v ý n a k l a d a č 1.0 1.6 m 3 K O M P A K T N Í N A K L A D A Č > S p e c i a l i s t a na n a k l a d a č e > K l o u b o v ý n a k l a d a č 1.0 1.6 m 3 Pojďme se podívat 49 kw / 67 hp při 2800 rpm max. nosnost na vidlích: 2600 kg 100% manuální uzávěra diferenciálu

Více

(T3) X 60

(T3) X 60 20 30 40 50 (T3) X 60 MOTOR Traktory řady X60 jsou poháněny motory PERKINS 1104D - 44TA splňující emisní normu TIER 3. Tento motor je řadový čtyřválec o objemu 4,4 litru, vybavený turbodmychadlem a mezichladičem

Více

Výsledek mimořádného úsilí. RÝPADLO-NAKLADAČE 3CX a 4CX

Výsledek mimořádného úsilí. RÝPADLO-NAKLADAČE 3CX a 4CX Výsledek mimořádného úsilí RÝPADLO-NAKLADAČE 3CX a 4CX Náš nejvýkonnější rýpadlo-nakladač všech dob Společnost JCB je světová jednička ve výrobě rýpadlo-nakladačů. Má za sebou 57 let zkušeností a více

Více