VESTAVNÉ KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE. Plusy roku K dispozici v síti specializovaných prodejen Kuchyně Gorenje.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VESTAVNÉ KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE. Plusy roku 2011. K dispozici v síti specializovaných prodejen Kuchyně Gorenje."

Transkript

1 VESTAVNÉ KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE Plusy roku K dispozici v síti specializovaných prodejen Kuchyně Gorenje.

2

3 3 PLUS. PULS. Kuchyň je koncepce založená na jasných principech vylepšování. Kuchyňské spotřebiče jsou jejím plusem. Gorenje +. PLUS je symbolem exkluzivních novinek vybraných tak, aby splnily i vaše nejnáročnější kritéria. Dopřejte si koncepci plusů, která dá vašemu životu nový impulz. Očekávejte více. Požadujte PLUS.

4 Spotřebiče Gorenje + k dispozici také v černé barvě

5 KONCEPCE PLUSŮ TROUBY KOMPAKTNÍ SPOTŘEBIČE VARNÉ DESKY ODSAVAČE PAR CHLADNIČKY A MRAZNIČKY MYČKY NÁDOBÍ O SPOLEČNOSTI GORENJE

6 KONCEPCE PLUSŮ, KTERÁ DÁ VAŠEMU ŽIVOTU NOVÝ PULS VÝBĚR PLUSŮ Bohatý výběr a dokonalá harmonie spotřebičů Exkluzivní spotřebiče Gorenje + jsou založeny na komplexní koncepci zkušeností uživatele a designu, která spojuje širokou řadu skvělých spotřebičů pro vaření, chlazení a mytí. Vaše volba je vždy individuální, ale ve vaší kuchyni se pokaždé spojí do harmonického celku. PLUS TECHNOLOGIE Lepší výsledky vaření prostřednictvím nejaktuálnějších inovací Spotřebiče Gorenje + nabízejí početnou řadu moderních technologických funkcí a dokonce i globálních novinek. Gorenje + je první firma, která nabízí trouby s jedinečným elektronickým programovacím modulem ichef + s velkým barevným TFT displejem, který umožňuje volbu funkcí jednoduše posunováním vašeho prstu po obrazovce. Indukční varné desky Gorenje + se pyšní varnými plochami Multizone + varnými plochami, které lze spojovat do větších ohřívaných ploch, což umožňuje používání nádob speciálních tvarů a velikostí. Energeticky účinné osvětlení LED + v ledničkách sahá dále za respektování životního prostředí, protože svítí na několik praktických funkcí. Myčka nádobí XL společnosti Gorenje + s překvapivě prostorným interiérem Settings + je první na světě, která dovoluje umývat až 17 souprav nádobí najednou! Můžete se spolehnout na nejmodernější technologii ve spotřebičích Gorenje +, která umožňuje dosahovat lepších výsledků ve spotřebičích pro vaření, chlazení a mytí. PLUS DESIGN Design pro dnešek i zítřek, pro různé styly kuchyňského nábytku Pro každou kuchyň najdete navzájem sladěné spotřebiče. Ale dokonale harmonický vzhled spotřebičů Gorenje + se hladce spojí v podstatě s jakoukoliv volbou! Bez ohledu na to, jestli máte rádi současný minimalismus nebo hledáte retro formy, budete vždy nadšeni ze stejných spotřebičů. Taková je moc chytrého a promyšleného současného designu, který neusiluje o to, aby ohromil, ale spíše využívá vybrané originální materiály a elegantní linie ke zvýraznění charakteru vaší kuchyně. PLUS ČISTOTA A JEDNODUCHOST Jednoduché používání, rozumná cena a snadná instalace Každý nákup je pravděpodobně stejně tak obtížný jako jednoduchý. Ale jak jednoduché to opravdu je, bude skutečně zřejmé až po dodání, instalaci a používání. Spotřebiče Gorenje + jsou navrženy tak, aby byly příjemné pro uživatele už od nákupu, přes instalaci, až po každodenní používání. Jejich zabudování je snadné bez složitých prací. Dodávka je spolehlivá. Jednoduché používání a dlouhodobá užitná životnost jsou zaručeny!

7 KONCEPCE PLUSŮ 7 PLUS ZODPOVĚDNOST Respektování životního prostředí Zaznamenáte, že spotřebiče Gorenje + splňují a překračují i ta nejpřísnější ekologická očekávání a normy díky velmi nízké spotřebě energie a vody. Ucítíte, že udrží vaše potraviny v čerstvém stavu déle. Péče o životní prostředí je na samém vrcholu seznamu priorit rozvojové strategie skupiny Gorenje. Politika ochrany životního prostředí zahrnuje celý životní cyklus výrobku: od plánování, přes výrobu a používání, až po likvidaci a zpracování na konci užitné životnosti. PLUS EXKLUZIVITA Exkluzivní nabídka pro skutečné znalce Nové kuchyňské spotřebiče Gorenje + oslovují skutečné odborníky a jsou k dispozici pouze u vybraných kuchyňských specialistů, kteří vědí, jak najít tu správnou kombinaci, aby odpovídala vašemu životnímu stylu a dodala prostoru atmosféru dokonalosti. Navštivte jedno z kuchyňských studií Kuchyně Gorenje. Seznam kuchyňských studií naleznete na PLUS ŽIVOT Převzetí kontroly nad dynamickým každodenním životem Kuchyňské spotřebiče Gorenje + jsou navrhovány s hlubokou znalostí věci a pochopením požadavků moderního životního stylu. Jsou sestaveny pro ambiciózní lidi, kteří žijí plným životem jak doma, tak v práci, a požadují vše, co si zaslouží. V rychlém tempu městského života vytváří Gorenje + uklidňující atmosféru intimnosti a spolehlivosti s využitím toho nejlepšího, co je dnes známé, a volbou toho, co si udrží své kouzlo i v budoucnu! PLUS ZÁRUKA Důkaz spolehlivě vynikající jakosti Všechny dobré spotřebiče mají záruku. Exkluzivní spotřebiče Gorenje + však poskytují nadstandardní záruku! Protože víme, jak jsou navrženy a vyrobeny, zaručujeme dlouhé roky spolehlivosti. V případě nákupu spotřebičů Gorenje + spolu s kuchyňskou linkou Gorenje získáte zdarma Gorenje + servis 5 let. Zeptejte se vašeho prodejce na tuto službu. Jednoduše bez starostí! PLUS SERVIS Založený na skálopevné důvěře K dispozici je široká síť poprodejních služeb zajišťovaných kvalifikovanými servisními techniky, která nedovolí pochybovat, že všechny záruční sliby budou splněny. Návštěva servisního technika do 24 hodin od nahlášení závady a poskytnutí náhradního spotřebiče (vestavná trouba, chladnička a varná deska) po dobu opravy reklamovaného výrobku jsou našimi závazky vůči vám. PLUS PŮVOD Made in Gorenje Vestavné spotřebiče Gorenje + jsou výsledkem týmového úsilí vynakládaného sítí zkušených odborníků společnosti Gorenje, kteří jsou seznámeni s technologickými trendy a používají je k vyvíjení takových řešení, která budou příjemná pro uživatele. Podporují myšlenku designu s jasným účelem. Uvědomují si současné trendy v životním stylu. Jsou srdcem vývoje ve společnosti Gorenje Group. Chytré spojení technologie, vynikajícího designu, péče o životní prostředí a skvělé hodnoty pro uživatele, to vše začleněno do spotřebičů Gorenje, již více než šest desetiletí znovu a znovu zvedá laťku norem jakosti a očekávání uživatelů.

8

9 TROUBY 9 TROUBY ichef + Světová revoluce jedinečného dotykového ovládání, které získalo prestižní mezinárodní ocenění Red Dot Design award v kategorii produktového designu. Plus navíc pro potěšení s profesionálními výsledky díky logickému dotykovému ovládání prostřednictvím barevných ikon! Gorenje + nabízí první trouby s jedinečným elektronickým programovacím modulem a velkým barevným displejem, který umožňuje volbu funkce jednoduše pohybem prstu na obrazovce. Složitá inovace je transformována na jednoduchost používání a vysoce přitažlivý vzhled. Gorenje byla skutečně první firmou na světě, která před lety zavedla dotykové ovládání do přístrojů pro domácnost, avšak nové přístupy nyní přivádějí dříve statickou koncepci s ovládáním pomocí pohybů prstu prostřednictvím oživených barevných ikon na vyšší úroveň. Ovládání vaší trouby se stává čirým potěšením připomínajícím ty nejlepší zážitky nabízené v oblasti spotřebních elektronických výrobků. Je to revoluce, která využívá to nejvýkonnější a nejnovější počítačové ovládání, aby umožnila dosahování nejlepších výsledků jak začátečníkům, tak profesionálům. Jednoduché, logické, inovační. Plus pro pečení a zážitky gurmetů!

10 HLAVNÍ MENU Dotyk za dotykem. Jeden pohyb prstem za druhým. Plus pro rychlý přístup k požadovanému obsahu! Displej bude na začátku ukazovat čas a datum. Když se displeje chráněného skleněným panelem dotknete prstem, objeví se hlavní menu, které vám umožní upravit nastavení času a data a provést nastavení jazyka k dispozici budete mít nabídku 30 možností. Hlavní menu je také vaší vstupní branou k menu programů pečení.

11 TROUBY 11 SIMPLEbake Plus pro nejjednodušší způsob přípravy vašeho oblíbeného jídla v požadovaném okamžiku! Jestliže v hlavním menu vyberete možnost SIMPLEbake, na interaktivním barevném displeji se zobrazí devět fotografií představujících devět kategorií jídel, která se v troubě nejběžněji připravují. Zvolte kategorii jídla, které chcete připravovat. Předem uložený program již obsahuje nastavení pro výběr topných těles, úrovně, na kterou je třeba vložit pekáč nebo drátěný rošt, a trvání programu za předpokladu standardního množství. Program se automaticky nastaví podle vašeho zadání odhadované hmotnosti, úrovně zapečení a případně načasování dokončení jídla. Program ichef + vás bude informovat o každém jednoduchém kroku, který má být proveden, a když bude jídlo hotové, pouze vám popřeje dobrou chuť. AUTObake Plus pro štědrou nabídku 65 předem uložených jídel! Program ichef + již obsahuje předem uložená optimální nastavení pro 65 jídel v 10 kategoriích. Nastavení jsou upravena podle množství, požadované úrovně zapečení a případně podle načasování dokončení. Zvolte kategorii jídla (například maso, zelenina, pečivo atd.), z kategorie vyberte příslušné jídlo a stiskněte START. Program se vás zeptá na přibližné množství, požadovanou úroveň zapečení a na čas, ve kterém chcete mít své jídlo hotové. Všechna další nastavení se provedou automaticky a program zajistí spolehlivé a chutné výsledky ve vámi určeném okamžiku.

12 PRObake Plus pro mistry hledající úplnou kontrolu! Možnosti programu PRObake ponechávají šéfkuchařům veškerou kreativní volnost, kterou chtějí mít, a přitom zvyšují spolehlivost a přesnost postupů pečení na novou úroveň. Přejete si používat pouze určitá topná tělesa, přesně nastavovat teplotu atd.? Žádný problém! Troubu můžete používat běžným způsobem, na který jste zvyklí. Avšak nový displej vám umožňuje ještě více. Vaření v několika krocích: revoluční nový dílčí program STEPbake, který je jedinečným a patentovaným prvkem, vám umožňuje nastavovat až 3 stupně s různými nastaveními upravenými plně podle vašich potřeb! Je to skutečná revoluce v jednoduchém přednastavení. STEPbake Plus pro pečení v přesně definovaných krocích! Nastavení použitá ve spojení s vašimi vlastními volbami programu PRObake nemusí být během vaření měněna, místo toho je můžete definovat předem! Můžete například začít za nízké teploty, potom ji zvýšit na vysokou a dokončit vaření při střední teplotě. Můžete požadovat, aby se na začátku použila všechna topná tělesa, avšak potom pouze vrchní, můžete chtít, aby se nastavení v určitých časových intervalech měnila je to na vás. Inovační, patentovaný systém umožňuje nastavení až 3 po sobě následujících kombinací systému ohřevu, teploty a trvání jednoduchým a jasným způsobem. Nastavení momentálně používaná v troubě jsou vždy zobrazena.

13 TROUBY 13 MYbake Plus pro opakované vytváření vašich nejúspěšnějších kombinací! Program MYbake umožňuje volbu předem uložených receptů a ukládání vašich vlastních kombinací a vést tak knihovnu nastavení pro až 120 jídel. Program paměti nabízí 10 kategorií potravin (například maso, ryby a mořské plody, zelenina, chléb atd.) a 12 jídel a kombinací používaných pro jejich přípravu v každé kategorii. Vaše oblíbená jídla lze ukládat z programu AUTObake nebo můžete jakékoliv požadované jídlo, pro které jste si vytvořili váš vlastní oblíbený postup, uložit pomocí funkcí PRObake a STEPbake. Takto bude spolehlivé automatické opakování postupu vždy k dispozici na pouhý dotyk! EXTRA Plus pro tu pravou pomoc v jakémkoliv okamžiku při správné teplotě! Možnosti programu EXTRA umožňují automatické nastavování teploty pro daný úkol podle vašeho výběru, například rychlý předohřev trouby pomocí funkce Preheat +, udržování teploty hotového jídla pomocí funkce Warming +, ohřev talířů před podáváním jídla pomocí funkce Serving + atd. Také jsou k dispozici praktické předvolby teploty pro rozmrazování zmrazených potravin pomocí funkce Defrost +. Možnosti programu EXTRA zahrnují také nastavení pro termosondu pro přípravu masa (Probe + ) a jednoduché čištění ničím jiným než vodou (Cleaning + ).

14 Shape + Funkce navržená pro rovnoměrné pečení Plus pro pozoruhodně rovnoměrné pečení! Trouby Gorenje + se vyznačují inovačním tvarem vnitřku trouby: strop je klenutý a boční stěny jsou zaoblené nebo konvexní. Tento tvar společně s přesně umístěnými topnými tělesy umožňuje distribuci horkého vzduchu troubou tím nejúčinnějším možným způsobem. Cirkulace vzduchu v troubách Gorenje + napodobuje principy starých pecí, v nichž se topilo dřevem, a připravuje maso tak, že je šťavnaté a současně křupavé. Chléb bude mít křupavou kůrku a jeho vnitřek přitom zůstane měkký. Mnoho jídel jednoduše chutná lépe než z jiných trub!

15 TROUBY 15 Space + Skutečně prostorný interiér Plus pro ty největší hostiny! Konstrukce vnitřku umožňuje zařazení trub Gorenje + mezi ty nejprostornější na trhu, protože vám dovolují zcela snadné pečení až sedmikilogramového krocana nebo jiných velkých kusů potravin. Navzdory své velikosti trouby Gorenje + patří mezi energeticky nejúčinnější na trhu. Protože tvar je vždy spojen s pozoruhodnou technologií! Size + Značně větší prostor pro pečení Plus pro více pekáčů a více pochoutek současně! Trouby Gorenje + vám umožňují připravovat více potravin současně, nejen díky rovnoměrné cirkulaci vzduchu všemi úrovněmi, ale také díky šířce 46 cm nabízejí o 15 procent větší prostor pro pečení než standardní verze. Inovační řešení vnitřku a vynikající technologie umožňují lepší využití šířky trouby. Z tohoto důvodu můžete připravovat větší množství na jediném pekáči a spolehnout se na přípravu jídla na několika pekáčích současně v různých výškových úrovních. Grill + Efektivní umístění topných těles do různých výškových úrovní Plus pro dokonalé zapečení a absolutní bezpečnost! Velká a malá infračervená topná tělesa se vkládají do stropu trouby s vybráním tak, že jsou umístěna tam, kde je obtížné na ně dosáhnout a dotknout se jich, aby byla zvýšena bezpečnost. Topná tělesa jsou umístěna na několika úrovních, aby se tak umožnila rovnoměrná distribuce tepla v celé troubě, čímž se dosáhne vynikajících výsledků. Některé modely trub umožňují také spouštění vrchního topného tělesa dolů, aby bylo v případě potřeby přístupnější pro čištění.

16 Trouby: další funkce Defrost + Plus pro rozmrazování bez kapiček vody nebo tuku! Umístěte zmrazené potraviny na rošt trouby vložený ve střední úrovni. Pekáč vložený o jednu úroveň níže bude zachycovat jakoukoliv odkapávající tekutinu. Cleaning + Plus pro jednoduché čištění pomocí ničeho jiného než vody! Všechny modely trub Gorenje + nabízejí jednoduchou funkci Cleaning +. Nalijte půl litru vody do pekáče a zahřívejte ji půl hodiny na teplotu 70 C. Výsledná vlhkost změkčí nečistoty na vnitřních stěnách trouby. Po tomto procesu jednoduše zbytky otřete měkkým hadříkem. Čisticí účinek je vynikající! Tento způsob nevyžaduje žádný čisticí přípravek a je proto také šetrný k životnímu prostředí. Elektronické programovací hodiny s dotykovým ovládáním Plus pro přehledné informace o postupu přípravy jídla! Jestliže je doba přípravy a teplota nastavena prostřednictvím dotykového ovládacího displeje, lze postup neustále sledovat na moderních elektronických programovacích hodinách s čidly. Jestliže je jídlo hotové, hodiny vyšlou zvukový signál. Povrch inovačního časového spínače je zcela hladký, a proto ho lze snadno čistit. Preheat + Plus pro rychlý předohřev! 200 C během pouhých 6 minut! Jestliže se rozhodnete připravovat vaše potraviny v troubě, již nebudete muset čekat na dosažení správné teploty. Trouba Gorenje + se zahřeje během několika minut. To je umožněno díky zvláštnímu klenutému tvaru vnitřku a současnému provozu chytře rozmístěných topných těles. O minimálně 30 procent rychlejší předběžný ohřev bude znamenat mnohem účinnější pečení vaší pizzy, piškotového koláče a dalších jídel připravovaných v předehřáté troubě. Dosažení požadované teploty bude signalizováno zvukovým a světelným signálem. Probe + Plus pro přípravu masa přesně podle vaší chuti! Vybrané modely trub Gorenje + jsou vybaveny teplotní sondou speciálním čidlem pro kontrolu stavu upečení masa. Zapíchněte sondu do masa a nastavte požadovanou teplotu. Ukazatel na ovládacím panelu trouby vás upozorní na to, že maso je správně upečené. Ode dneška bude vaše pečínka vždy propečena přesně podle vaší chuti! Level + Plus pro více cukroví najednou! V troubách Gorenje + lze používat tři výškové úrovně najednou, aniž byste se museli bát, že cukroví na každé z nich bude upečeno jinak. Ventilátor na zadní stěně vnitřku trouby distribuuje teplo rovnoměrně a rychle v celé troubě. Vysoce účinná cirkulace horkého vzduchu vede k vynikajícím výsledkům a šetří čas a energii. Teleskopické výsuvy plechů, plný nebo 3/4 výsuv Plus pro bezpečnost a přehlednost! Trouby Gorenje + jsou vybaveny výsuvnými vedeními, která lze vytáhnout úplně nebo v délce tří čtvrtin. Tyto teleskopické výsuvy zajišťují, že vkládání pekáčů do trouby je mnohem jednodušší. Možnost vytažení pekáče zvyšuje bezpečnost a umožňuje během postupu přípravy jídla a po něm dokonalou kontrolu. Také značně snižuje nebezpečí popálení. Tato vedení jsou u většiny modelů standardní výbavou, zatímco u některých modelů je lze nainstalovat dodatečně jako volitelné příslušenství. Tray + Plus pro bohaté hostiny! Hluboký pekáč s bočními stěnami o výšce 5 cm je vynikající pomůckou pro pečení chleba nebo lasagní, musaky a podobných jídel. Vyšší boční stěny brání rozstřikování tuku na stěny vnitřku trouby a přilnutí na ně. Pekáč je opatřený povrchovou vrstvou vysoce kvalitního smaltu, která umožňuje snadné čištění. Warming + Plus pro udržení správné teploty hotového jídla! Teplotu lze nastavovat mezi 30 a 95 C, aby bylo zajištěno, že si jídlo udrží správnou teplotu po dobu až dvou hodin. Jídlo si zachová svou chuť a vůni a zůstane teplé nebo horké pro podávání později. Vysoká praktičnost této funkce se projeví při přípravě hostiny o několika chodech, protože díky ní už není třeba dokonalého načasování dokončení každého chodu. Serving + Plus pro podávání jídla na profesionálně ohřátých talířích! Funkce Serving + vám umožňuje zahřívat talíře v troubě na teplotu mezi 30 a 80 C. Jídla připravená doma lze potom servírovat stejně jako v nejlepších restauracích. Ohřáté talíře zachovají polévku v horkém stavu a udrží chuť zeleniny a masa. Cooling + Plus pro studené venkovní stěny trouby! Vysoce účinný chladicí systém zajišťuje, že teplota venkovních stěn trouby je mnohem nižší, a to jak během přípravy jídel, tak po ní. Speciální ventilátor v plášti vyfukuje horký vzduch a mísí ho se studeným vzduchem z okolního prostředí. Po tomto ochlazení vzduch cirkuluje těsně za venkovními stěnami zařízení. Jestliže je jídlo hotové, chladicí systém i nadále pokračuje v provozu tak dlouho, dokud teplota venkovních stěn nepoklesne na 60 C, což je zaznamenáno speciálním tepelným čidlem. Funkce Cooling + bude ochlazovat boční stěny a dveře trouby tak, aby byla zachována vaše bezpečnost! Thermodoor + Plus pro bezpečnost a efektivní využívání energie! Trouby Gorenje + se pyšní vynikající izolací dvířek. Vybrané modely jsou vybaveny trojitým zasklením s vrstvou odrážející teplo, zatímco trouby s pyrolytickou funkcí jsou vybaveny dokonce dvířky složenými ze čtyř vrstev. Vynikající izolační materiály ve spojení se speciální kovovou odrazovou vrstvou na skle zvyšují účinnost trouby a snižují spotřebu energie. Dvířka jsou z vnějšku vždy studená a bezpečná na dotyk. View + Plus pro jasný výhled do prostorného interiéru! Větší a lépe uspořádaný vnitřek trub Gorenje + vyžaduje odpovídající osvětlení. Vybrané modely jsou vybaveny dvojitým osvětlením s praktickým uspořádáním světlených zdrojů, aby byly osvětleny i nejvzdálenější rohy. Kontrola nad procesem přípravy jídla je tak zaručena.

17 TROUBY 17 Hladká dvířka trouby Plus pro snadné čištění! Snadno demontovatelná dvířka trouby nemají žádné drážky ani hrany, v nichž by se mohly zachycovat nečistoty. Tato úprava vám umožňuje udržovat je v čistotě jednoduchým otíráním. Vysoce kvalitní smalt v troubě a na pekáčích Plus pro životní prostředí a vynikající výsledky vaření! Interiér trub Gorenje + je opatřený speciálním vysoce kvalitním smaltem, který snižuje spotřebu energie, zlepšuje distribuci tepla v troubě a značně usnadňuje čištění. Povrch pokrytý tímto smaltem odráží teplo zpět do vnitřku trouby, snižuje spotřebu energie a zlepšuje výsledky vašeho vaření. Smaltovaná povrchová úprava je navíc velmi hladká, což brání ulpívání tuku nebo jeho připalování na stěnách trouby. Snímatelné čistící vložky Plus pro jednoduché a ještě účinnější čištění! Na levé i pravé straně vnitřku trouby jsou nainstalovány snímací plechy opatřené povrchovou vrstvou vysoce kvalitního smaltu. Ve spojení s katalytickou zadní stěnou usnadňují udržování čistoty. Plechy jsou snadno demontovatelné a vhodné pro umývání v myčce nádobí. Díky hladké smaltované povrchové úpravě jsou odolnější vůči připalování tuku. Pyrolyse + Plus pro dokonalost automatického čištění! Funkce pyrolytického čištění, kterou jsou vybaveny špičkové modely trub Gorenje +, je pozoruhodně účinná, bezpečná a praktická. Pyrolytický smalt odolný vůči vysokým teplotám použitý jako povrchový povlak vnitřku trouby, pekáčů a drátěných vedení vám umožňuje uchovávat tyto pomůcky během pyrolytického čištění v troubě. Dvířka trouby se vyznačují glazováním odolným vůči vysokým teplotám, které se skládá ze čtyř vrstev, a ve spojení se skvělou izolací brání v přehřívání venkovních stěn. Během procesu pyrolytického čištění se trouba zahřívá na teplotu přibližně až 500 C. Když teplota dosáhne 250 C, dvířka se uzamknou, aby byla zajištěna bezpečnost. Vysoká teplota společně se zdokonalenou funkcí topných těles a chytrým systémem cirkulace vzduchu poháněné ventilátorem spálí v podstatě všechny nečistoty. Speciální katalyzátor v horní části trouby automaticky odstraňuje jakýkoliv kouř a zápach vytvářený v průběhu čištění. Zbytky nečistot jsou po tomto procesu spáleny na popel. Po automatickém odemknutí dvířek 30 minut po ukončení programu čištění otřete tyto zbytky jednoduše vlhkým hadříkem a je to! Trouba je zcela čistá. Energetická účinnost Plus pro úspory! Trouby Gorenje + jsou klasifikovány v nejvyšších energetických třídách. Ve srovnání s předcházejícími standardními modely nová generace trub spotřebovává až o 25 procent méně energie. Trouby, stejně jako další spotřebiče Gorenje +, jsou vyráběny z recyklovatelných materiálů, 90 procent dílů trouby je zhotoveno z materiálů šetrných k životnímu prostředí! Ergo + Plus pro jednoduché a snadné používání! Ergonomicky provedené rukojeti a tlačítka trub Gorenje + jsou harmonicky sladěna jak tvarem, tak funkcí. Robustní vzhled detailů je doplněn vynikající srozumitelností tlačítek a logických symbolů na čelním panelu. Dotyk je příjemný a příkazy jsou vždy jednoduché a jsou přesně tam, kde očekáváte, že budou. Switch + Plus pro bezpečné otevírání dvířek trouby dokonce i se zapnutým ventilátorem a topnými tělesy! U běžných trub existuje při otevření dvířek nebezpečí popálení horkým vzduchem. Trouby Gorenje + jsou vybaveny bezpečnostním systémem, který ventilátor a topná tělesa při otevření dvířek ihned vypne, pokud je trouba v provozu. Když se dvířka opět uzavřou, dojde k obnovení všech nastavení ventilátor a topná tělesa budou pracovat stejným způsobem, jako před otevřením dvířek. To je umožněno chytrým spínačem, který je nainstalován na dvířkách trouby. To ještě více zvyšuje vaši bezpečnost! Touch + Plus pro elektronické ovládání prostřednictvím dotykové obrazovky v pouhých třech krocích! Po zapnutí trouby jednoduchým dotykem symbolu zvolte požadované jídlo a potvrďte svou volbu stisknutím symbolu Start. Předem uložené programy automaticky volí příslušnou kombinaci topných těles, teploty a doby přípravy jídla. Jasné symboly umožňují přehled a jednoduchost používání. Troubu lze samozřejmě používat běžným způsobem: Pomocí vašich vlastních nastavení teploty, doby trvání, použití sondy pro přípravu masa Probe + a volby topných těles, která se mají používat. Vaše osobní nastavení lze uložit a příště znovu vyvolat jednoduchým dotykem. Patentovaný elektronický modul je vybavený také dětským zámkem, který brání v nekontrolovaném používání trouby a chrání před škodami a úrazy. Způsoby ohřevu trouby Osvětlení Horní a spodní topné těleso Spodní topné těleso (Cleaning + ) Kruhové topné těleso Odmrazování Spodní topné těleso, kruhové topné těleso a ventilátor Horní a spodní topné těleso a ventilátor Spodní topné těleso a ventilátor Infra topné těleso malé Infra topné těleso velké Infra topné těleso velké a ventilátor Horní topné těleso Funkce profesionálního servírování Serving + Funkce rychlého předohřevu Preheat + Funkce udržování teploty Warming +

18 Produktová skupina: vestavné trouby GO 896 X Vestavná trouba GP 872 X Vestavná pyrolytická trouba GO 876 X Vestavná trouba GP 852 X Vestavná pyrolytická trouba GO 896 B Vestavná trouba GP 872 B Vestavná pyrolytická trouba GO 876 B Vestavná trouba GO 854 X Vestavná trouba

19 TROUBY 19 GO 834 X Vestavná trouba GO 532 X Vestavná trouba

20 GO 896 X Vestavná trouba GO 896 B Vestavná trouba + Materiál dveří: Sklo a nerezová ocel + Ergonomická rukojeť Ergo + + Materiál/barva čelního panelu: Nerezová ocel + Způsob ovládání trouby: Elektronické dotykové ovládání ichef + + Druh trouby: Multifunkční trouba + Brutto objem trouby: 65 l. + Spotřeba energie: 0,79 kwh (nucená konvekce vzduchu) 0,87 kwh (konvenční tepelná funkce) + Ultra Cool Door (3 skla, 2 reflexní vrstvy) + Celoskleněnná vnitřní strana dveří + Eco (trouba a plechy) + Spínač dveří pro vypnutí topných těles Switch + Standardní výbava + Hluboký smaltovaný plech + Mělký smaltovaný plech (2x) + Drátěný rošt trouby + Termo sonda Probe + + Teleskopické výsuvy (plný výsuv na třech úrovních) + Pečení ve více úrovních Level + + Čištění trouby Cleaning + + Materiál dveří: Sklo a nerezová ocel + Ergonomická rukojeť Ergo + + Materiál/barva čelního panelu: Nerezová ocel/černá + Způsob ovládání trouby: Elektronické dotykové ovládání ichef + + Druh trouby: Multifunkční trouba + Brutto objem trouby: 65 l. + Spotřeba energie 0,79 kwh (nucená konvekce vzduchu) 0,87 kwh (konvenční tepelná funkce) + Ultra Cool Door (3 skla, 2 reflexní vrstvy) + Celoskleněnná vnitřní strana dveří + Eco (trouba a plechy) + Spínač dveří pro vypnutí topných těles Switch + Standardní výbava + Hluboký smaltovaný plech + Mělký smaltovaný plech (2x) + Drátěný rošt trouby + Termo sonda Probe + + Teleskopické výsuvy (plný výsuv na třech úrovních) + Pečení ve více úrovních Level + + Čištění trouby Cleaning + + Funkce rychého předohřevu trouby Preheat + + Funkce udržování teploty v troubě Warming + + Funkce pro profesionální servírování Serving + + Příkon: 3,3 kw Rozměry pro zabudování (šxvxh) (min-max): 56-56, cm + Funkce rychého předohřevu trouby Preheat + + Funkce udržování teploty v troubě Warming + + Funkce pro profesionální servírování Serving + + Příkon: 3,3 kw Rozměry pro zabudování (šxvxh) (min-max): 56-56, cm GO 896 X/B

21 TROUBY 21 Provedení v černé barvě GP 872 B Provedení v černé barvě GO 876 B GP 872 X Vestavná pyrolytická trouba GO 876 X Vestavná trouba GP 872 X/B + Materiál dveří: Sklo a nerezová ocel + Ergonomická rukojeť Ergo+ + Materiál/barva čelního panelu: Nerezová ocel + Způsob ovládání trouby: Elektronické dotykové ovládání + Druh trouby: Multifunkční trouba + Brutto objem trouby: 60 l. + Spotřeba energie: 0,79 kwh (nucená konvekce vzduchu) 0,87 kwh (konvenční tepelná funkce) + Funkce rychého předohřevu trouby Preheat + + Funkce udržování teploty v troubě Warming + + Funkce pro profesionální servírování Serving + + Pyrolytické čištění trouby (tři úrovně) + Extra Cool Door (4 skla) + Celoskleněnná vnitřní strana dveří + Spínač dveří pro vypnutí topných těles Switch + Standardní výbava + Hluboký smaltovaný plech + Mělký smaltovaný plech + Drátěný rošt trouby + Termo sonda Probe + + Drátěné závěsy plechů + Pečení ve více úrovních Level + + Příkon: 3,3 kw Rozměry pro zabudování (šxvxh) (min-max): 56-56, cm + Materiál dveří: Sklo a nerezová ocel + Ergonomická rukojeť Ergo + + Materiál/barva čelního panelu: Černá + Způsob ovládání trouby: Elektronické dotykové ovládání + Druh trouby: Multifunkční trouba + Brutto objem trouby: 65 l. + Spotřeba energie: 0,79 kwh (nucená konvekce vzduchu) 0,87 kwh (konvenční tepelná funkce) + Funkce rychého předohřevu trouby Preheat + + Funkce udržování teploty v troubě Warming + + Funkce pro profesionální servírování Serving + + Ultra Cool Door (3 skla, 2 reflexní vrstvy) + Celoskleněnná vnitřní strana dveří + Eco (trouba a plechy) + Spínač dveří pro vypnutí topných těles Switch + Standardní výbava + Hluboký smaltovaný plech + Mělký smaltovaný plech (2x) + EasyClean vložky + Drátěný rošt trouby + Termo sonda Probe + + Teleskopické výsuvy (plný výsuv na třech úrovních) + Pečení ve více úrovních Level + + Čištění trouby Cleaning + + Příkon: 3,3 kw Rozměry pro zabudování (šxvxh) (min-max): 56-56, cm GO 876 X/B

22 GP 852 X Vestavná pyrolytická trouba GO 854 X Vestavná trouba GP 852 X + Materiál dveří: Sklo a nerezová ocel + Tvar knoflíků ovládání: Ergonomický tvar knoflíků + Ergonomická rukojeť Ergo + + Materiál/barva čelního panelu: Nerezová ocel + Způsob ovládání trouby: Elektronické dotykové ovládání programovacích hodin s termosondou + Druh trouby: Multifunkční trouba + Brutto objem trouby: 60 l. + Spotřeba energie: 0,79 kwh (nucená konvekce vzduchu) 0,87 kwh (konvenční tepelná funkce) + Extra Cool Door (4 skla) + Celoskleněnná vnitřní strana dveří + Spínač dveří pro vypnutí topných těles Switch + Standardní výbava + Hluboký smaltovaný plech + Mělký smaltovaný plech + Drátěný rošt trouby + Termo sonda Probe + + Drátěné závěsy plechů + Pečení ve více úrovních Level + + Příkon: 3,3 kw Rozměry pro zabudování (šxvxh) (min-max): 56-56, cm + Materiál dveří: Sklo a nerezová ocel + Tvar knoflíků ovládání: Ergonomický tvar knoflíků + Ergonomická rukojeť Ergo + + Materiál/barva čelního panelu: Nerezová ocel + Způsob ovládání trouby: Elektronické dotykové ovládání programovacích hodin + Druh trouby: Multifunkční trouba + Brutto objem trouby: 65 l. + Spotřeba energie: 0,79 kwh (nucená konvekce vzduchu) 0,87 kwh (konvenční tepelná funkce) Ultra Cool Door (3 skla, 2 reflexní vrstvy) + Celoskleněnná vnitřní strana dveří + Eco (trouba a plechy) + Spínač dveří pro vypnutí topných těles Switch + Standardní výbava + Hluboký smaltovaný plech + Mělký smaltovaný plech (2x) + Drátěný rošt trouby + Teleskopické výsuvy (3/4 výsuv na třech úrovních) + Pečení ve více úrovních Level + + Čištění trouby Cleaning + + Příkon: 3,3 kw + Funkce rychého předohřevu trouby Preheat + + Pyrolytické čištění trouby (tři úrovně) + Funkce rychého předohřevu trouby Preheat + Rozměry pro zabudování (šxvxh) (min-max): 56-56, cm GO 854 X

23 TROUBY 23 GO 834 X Vestavná trouba GO 532 X Vestavná trouba + Materiál dveří: Sklo a nerezová ocel + Tvar knoflíků ovládání: Ergonomický tvar knoflíků + Ergonomická rukojeť Ergo + + Materiál/barva čelního panelu: Nerez + Způsob ovládání trouby: Elektronické dotykové ovládání programovacích hodin + Druh trouby: Multifunkční trouba + Brutto objem trouby: 65 l. + Spotřeba energie: 0,79 kwh (nucená konvekce vzduchu) 0,87 kwh (konvenční tepelná funkce) Standardní výbava + Mělký smaltovaný plech (2x) + Drátěný rošt trouby + Teleskopické výsuvy (3/4 výsuv na dvou úrovních) + Pečení ve více úrovních Level + + Čištění trouby Cleaning + + Příkon: 3,3 kw Rozměry pro zabudování (šxvxh) (min-max): 56-56, cm + Materiál dveří: Sklo a nerezová ocel + Tvar knoflíků ovládání: Ergonomický tvar knoflíků + Ergonomická rukojeť Ergo + + Materiál/barva čelního panelu: Nerezová ocel + Způsob ovládání trouby: Elektronické dotykové ovládání programovacích hodin + Druh trouby: Multifunkční trouba + Brutto objem trouby: 65 l. + Spotřeba energie: 0,79 kwh (nucená konvekce vzduchu) 0,87 kwh (konvenční tepelná funkce) Standardní výbava + Mělký smaltovaný plech (2x) + Drátěný rošt trouby + Drátěné závěsy plechů + Pečení ve více úrovních Level + + Čištění trouby Cleaning + + Příkon: 2,7 kw Rozměry pro zabudování (šxvxh) (min-max): 56-56, cm + Ultra Cool Door (3 skla, 2 reflexní vrstvy) + Celoskleněnná vnitřní strana dveří + Eco (trouba a plechy) + Cool Door (3 skla, 1 reflexní vrstva) + Eco (trouba a plechy) GO 834 X / GO 532 X

24

25 KOMPAKTNÍ SPOTŘEBIČE 25 KOMPAKTNÍ SPOTŘEBIČE Compact + Více harmonie, více pohodlí Plus pro jednoduchá potěšení a velké zážitky! Parní trouby, mikrovlnné trouby a kávovary Gorenje + zlepší dobrý pocit z vaší kuchyně, protože vám poskytnou požitek z rychlé přípravy vašeho oblíbeného jídla nebo potěšení z dokonale uvařeného šálku kávy, navíc přinesou závan prestiže. Kompaktní vestavné spotřebiče Gorenje + se pyšní svými vysoce kvalitními moderními materiály a formou i funkcí, díky nimž jsou mnohé práce podstatně jednodušší. Výška všech spotřebičů je standardizována na 45 centimetrů, aby se umožnilo vytváření kombinací, které vaší kuchyni propůjčí harmonický a jednotný vzhled.

26 Parní trouba Pro zdravé jídlo Plus pro vitaminy a výživné látky obsažené v potravinách! Parní trouba Gorenje + je ještě praktičtějším doplňkem pro zpestření vaší kuchyně. Její používání je jednoduché a umožňuje výběr a kombinování takových postupů vaření, které skutečně přispívají ke zdravému stravování. Parní vaření již dlouho poskytuje každodenně kvalitní a vyvážená jídla. Potraviny si udrží svou plnou chuť a barvu i minerály.

27 KOMPAKTNÍ SPOTŘEBIČE 27 Zabudovaný kávovar Plně automatický provoz Plus pro kávu připravovanou podle přání kdykoliv ji chcete! Kávovar Gorenje + se pyšní plně automatizovaným provozem a vysokým výkonem. Inteligentní technologie poskytuje jednoduchou a pohodlnou kontrolu prostřednictvím LCD displeje podle toho, jak si vyberete z pěti chutí kávy. Svou oblíbenou volbu můžete uložit do paměti přístroje, abyste ji mohli příště vyvolat jednoduše stisknutím tlačítka. Váš šálek kávy bude vždy uvařený tak, jak ho máte rádi. Pomocí funkce automatického časového spínače bude také hotový přesně tehdy, kdy budete chtít. Zařízení dokáže také kdykoliv dávkovat horkou vodu pro přípravu čaje nebo jakéhokoliv jiného nápoje. Tento moderní pomocník svádí samotným svým vzhledem: čisté linie, nerez nebo matná černá barva. Údržba je mimořádně jednoduchá starají se o ni moderní funkce zařízení. Pro zvýšené pohodlí! Kompaktní a kombinované mikrovlnné trouby Nepostradatelné pro vysoké životní tempo Společnost Gorenje + rozšířila nabídku zabudovaných trub o kompaktní mikrovlnnou troubu a kompaktní kombinované trouby vybavené mikrovlnami a dva modely s více systémy. Všechny kompaktní modely jsou v souladu se svými většími protějšky, pokud jde o formu, a současně je doplňují a vylepšují o zvýšenou funkčnost. Kompaktní trouba s více systémy nabízí až sedm režimů vaření! Umožňuje současný provoz horního topného tělesa a grilu. Každý s rychlým životním stylem obzvláště ocení kombinovanou troubu s mikrovlnami vybavenou spodním a horním infračerveným topným tělesem a kulatým topným tělesem s ventilátorem. Všechny trouby jsou ovládány elektronicky.

28 Kompaktní spotřebiče: další funkce PARNÍ TROUBA Elektronické programovací hodiny Plus pro jednoduché ovládání! Používejte tlačítka pro nastavování doby a teploty přípravy potravin. Můžete volit z mnoha předvoleb nebo nastavit teplotu a dobu trvání vaření sami. Pípnutí vás bude informovat o tom, že vaše jídlo je hotové. Vaření v páře Plus pro zdravé stravování! Vaření pomocí páry v potravinách zachovává výživné látky, vitaminy a bílkoviny. Potraviny nejsou nikdy převařené a zachovávají si svou barvu, šťávu a chuť. Pára, která vstupuje do trouby ze speciálního vařiče vody, je distribuována rovnoměrně po celém vnitřku trouby pomocí nového přívodního systému. Proud páry je řízený automaticky podle předem nastaveného programu vaření. Pokud chcete, můžete řídit množství páry u každého jídla sami. Programy a funkce 8x plus za mnohem více možností! Osm přednastavených programů vám umožňuje připravovat přemíru jídel navíc k těm, která jsou uvedena v programu. Následující funkce zajistí dokonalý výsledek: Vaření v páře - běžné vaření v páře zachovává výživné látky a vitaminy. Fish + - přednastavený program pro spolehlivou přípravu ryb. Fragile + - postup vaření upravený pro jemné potraviny, doplňková možnost pro přípravu ovocných a zeleninových jídel. Defrost + - pomalu rozmrazuje zmrazené potraviny bez vaření. K dispozici jsou dva přednastavené programy buď pro jemné potraviny (ryby, ovoce, zelenina), nebo pro normální potraviny. Melt + - kontrolované tavení nebo ohřev jemných potravin pro další používání (čokoláda, máslo) nebo okamžité potěšení (ovoce). Osvětlení Plus pro jasnost! Pečlivě uspořádané osvětlení vám umožňuje kontrolovat postup vaření od začátku až do konce. Vnitřek z nerezové oceli Plus pro delší užitnou životnost! Stejně jako pekáče a drátěný rošt, také celý vnitřek parní trouby Gorenje + je vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli pro náročné podmínky. Plechy na pečení a rošt Plus pro bohaté vybavení! Parní trouba se dodává se standardním příslušenstvím: dvěma plechy na pečení, drátěným roštem a doplňkovým zásobníkem na vodu. Hluboký pekáč je vybavený děrovaným dnem a doplňkový plech na pečení a drátěný rošt jsou zhotoveny z vysoce kvalitní nerezové oceli. Tyto části příslušenství umožňují vaření jídel současně na několika úrovních a bez přidávání vody. Veškeré příslušenství je bezpečné pro mytí v myčce nádobí. Lock + Plus pro bezpečnost a kontrolovaný provoz! Nastavení parní trouby Gorenje + lze snadno zablokovat, aby se zabránilo jakékoliv náhodné změně nebo nekontrolovanému provozu. Tak bude trouba bezpečná také pro všetečné děti. KÁVOVAR Choice + Volba správné intenzity vůně a množství kávy je velmi jednoduchá! Po rozhodnutí, zda použít mletou kávu, nebo celá zrna u kterých můžete nastavit také jemnost mletí kávovar dokáže uvařit velmi slabou, slabou, normální, silnou nebo velmi silnou kávu. Pět různých chutí je založeno na automaticky definovaném množství kávy, které přístroj určí poté, co stisknete tlačítko. Můžete si také vybrat mezi malou, střední a velkou. Navíc lze vařit dva šálky současně. Pro potěšení navíc sdílené se zvláštní osobou! Čerstvě namletá Plus pro správné množství kávy ve 13 úrovních jemnosti mletí! Čerstvě namletá káva si zachovává svou plnou vůni. Jestliže je dána zvolená intenzita chuti a množství vaší kávy, zařízení automaticky namele správné množství kávových zrn, aby vám nabídlo maximální potěšení. Avšak pokud si to budete přát, můžete použít také mletou kávu dávkovanou podle vaší chuti. Káva je uložená ve snadno přístupném zásobníku umístěném na výsuvných vedeních, která umožňují jeho snadné vysunování z pláště. Použitá káva je lisována do malých kotoučků, které se ukládají v jiném zásobníku. Jestliže je tento zásobník plný, na displeji se zobrazí hlášení. Displej vás také upozorní, když káva začne docházet, zatímco zásobník na přebytečnou vodu vám pomocí červeného plovákového ukazatele dá vědět, že brzy dojde k jeho naplnění. Správné množství Plus pro správnou chuť! Množství vody a kávy pro váš nápoj je nastaveno předem, avšak snadno je můžete vylepšit, aby odpovídalo vaší chuti. Zvolte, jak má kávovar připravit vaši malou, střední nebo velkou kávu. Najděte správnou intenzitu chuti a uložte množství kávy do paměti přístroje, abyste ho příště mohli vyvolat jednoduchým stisknutím tlačítka. Změny a nastavení lze provádět kdykoliv. Profesionálně Plus pro znalce! Jestliže jste seznámeni se všemi podrobnostmi přípravy kávy, můžete dávat svému kávovaru přesné pokyny, co má dělat. Zařízení zalije kávu horkou vodou a vytvoří požadovanou chuť a tuto skutečnou chuť uloží. Teplotu horké vody lze nastavovat v menu. Abyste dosáhli požadovaného výsledku, zvolte mezi vysokou, střední nebo nízkou teplotou! Cream + Plus pro zpěněné mléko pro café latte nebo cappuccino! Přístroj se dodává vybavený parní tryskou určenou pro přípravu zpěněného mléka. Jako volitelné příslušenství lze nainstalovat druhou trysku pro dávkování horké vody. Zpěněné mléko a horká voda o přesně té správné teplotě pro váš šálek čaje poskytne vynikající službu přímo u vás doma. Anticalc + Plus pro vždy čistý a bezchybně fungující kávovar! Vždy při zapnutí nebo vypnutí kávovaru se aktivuje automatický čisticí cyklus, aby došlo k vypláchnutí jakýchkoliv zbytků kávy z přívodních trysek. Žádné zvláštní čištění není nutné a trysky se nikdy nezanesou. V závislosti na tvrdosti vody se v přístroji může ukládat vodní kámen. Nedělejte si starosti, odstraňování vodního kamene je také automatizováno. Příležitostně vás bude značka na displeji informovat o tom, že je možná vhodná doba pro provedení cyklu odstraňování. Jednoduše stiskněte tlačítko a stroj udělá zbytek. Tyto funkce znamenají, že údržba tohoto zařízení je skutečně snadná. Všechny demontovatelné části jsou také bezpečné pro mytí v myčce nádobí.

29 KOMPAKTNÍ SPOTŘEBIČE 29 KOMPAKTNÍ A KOMBINOVANÉ MIKROVLNNÉ TROUBY Elektronické ovládání Plus pro spolehlivost a automatické programy! Jednoduché elektronické ovládání všech kompaktních trub Gorenje + poskytuje možnost vysoce přesného nastavování času a režimů vaření. Automatické programy pro pizzu, kuře, ohřev nápojů atd. jsou sestaveny tak, aby dokázaly určit automaticky ta nejlepší nastavení na základě informací o přibližné hmotnosti. Špičkové modely této řady se pyšní další speciální funkcí: automatickými programy se senzorovou technologií. Všechny volby lze provádět snadno pomocí přehledně uspořádaného digitálního ovládacího panelu. Lock + Plus pro blokovaná nastavení! Kompaktní kombinované mikrovlnné trouby nabízejí zvláštní funkci Lock +, která umožňuje zablokování všech nastavení a brání neúmyslnému nebo nekontrolovanému provozu trouby. Spotřebiče jsou takto bezpečné před jakýmikoliv zásahy způsobenými vašimi dětmi. Auto + Plus pro jednoduchou přípravu vašich oblíbených jídel! Mnoho modelů nabízí automatické předvolené programy pro spolehlivou a účinnou přípravu vybraných pochoutek. Zvolte svůj typ potraviny a zadejte hmotnost a trouba nastaví výkon a dobu procesu přípravy automaticky. Display + Plus pro celkovou kontrolu postupu vaření! Displej udělá dojem jak důmyslným vzhledem, tak pozoruhodnou účinností při tom, jak vás informuje o všem, co o troubě potřebujete vědět. Můžete sledovat, co se v troubě děje, a odpočítávací časový spínač vám poskytuje aktuální údaje o tom, kolik času zbývá do dokončení vašeho jídla. Defrost + Plus pro rovnoměrné a rychlé rozmrazování! Náhodné sledy impulzů mikrovlnné energie zajišťují, že potraviny se rozmrazí rychleji a že rozmrazování je zcela jednotné dokonce i v jádru velkého kusu potraviny. Toto mikrovlnné působení umožňuje také rovnoměrnější pečení. Steel + Plus pro lepší výsledky vaření a delší užitnou životnost! Vnitřek kompaktní mikrovlnné trouby Gorenje + je vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli, která umožňuje ještě lepší cirkulaci mikrovln v troubě. Konstrukce vnitřku trouby zajišťuje trvanlivost, která vám umožní těšit se z vynikajících výsledků vaření po řadu let. KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ TROUBA S VÍCE SYSTÉMY Mikrovlny spolupracují s konvekčním ohřevem a grilem Zabudované kombinované mikrovlnné trouby poskytují všechny výhody mikrovln, konvekčního ohřevu a grilování. Jestliže se všechny výhody zkombinují, odhaluje tento inovační přístup to nejlepší, co v něm je! Mikrovlny nastavitelné na pět úrovní urychlí vaření, konvekční ohřev pomocí horkého vzduchu zajistí prvotřídní dokončení. Spojení grilu a konvekce je dokonalou volbou pro větší kusy bílého masa a spojení grilu a mikrovln vám umožní rychle připravit menší kousky masa, pizzy a mnoho dalších druhů jídel. Konvekce se může použít také bez mikrovln pro běžné vaření pouze pomocí horkého vzduchu. Grill + Plus pro křupavou a zlatohnědou kůrku! Díky kompaktní multisystémové mikrovlnné troubě lze snadno dosáhnout účinků, které byly dříve považovány za nemožné: Funkce Grill + umožňuje správné kombinování konvekčního ohřevu pomocí horkého vzduchu a současného grilování, které je dokonalé pro zhnědnutí. Konvekce Plus pro konvekční vaření pomocí horkého vzduchu! Troubu lze ohřívat stejným způsobem jako běžné elektrické trouby. Čidla umožňují ohřev na požadovanou úroveň v rozsahu od 50 do 200 C, ventilátor za topným tělesem bude vhánět horký vzduch do vnitřku trouby. Můžete vařit pomocí konvekce nebo ji spojit s funkcí Grill +, což umožní rychlé a snadné dosažení výsledků i při přípravě složitého mistrovského díla. Automatické funkce a programy Plus pro optimálně nastavené postupy přípravy jídel! Zvolte správný program uložený předem v paměti podle charakteristik potravin, které chcete změnit na lahodné jídlo, zadejte typ a hmotnost potravin a nechejte troubu udělat zbytek. Výsledky budou vynikající a spolehlivé. Vybírejte z následujících možností: Defrost + - funkce pro automatické rozmrazování zmrazených potravin účinkuje podle typu a hmotnosti potravin. Určete, zda rozmrazujete zeleninu, ryby, drůbež, jiné maso, chléb nebo hotové jídlo, zadejte přibližnou hmotnost a program zvolí optimální dobu rozmrazování automaticky. Heating + - funkce automatického ohřevu využívá mikrovlny pro ohřev hotových jídel. Velmi praktická pro ohřev lasagní, pečených brambor, koláčů a dalších jídel uložených v ledničce. Pizza + - dva předem uložené programy umožňují automatickou přípravu vašeho oblíbeného jídla. Kombinace mikrovln a grilu vede k vynikajícím výsledkům bez ohledu na to, zda připravujete zmrazenou nebo čerstvou pizzu. Preheat + - funkci předohřevu používejte pro rychlé předehřátí trouby na požadovanou teplotu. Tato funkce ohřívá troubu maximálně po dobu 10 minut na pevnou teplotu 200 C, dobu předběžného ohřevu lze také zkrátit. Circulating + - vaření s cirkulací horkého vzduchu umožňuje dokonale rovnoměrné vaření bez ohledu na to, zda používáte jednu, dvě nebo dokonce tři úrovně! Bottom + - pečení se spodním topným tělesem je obzvláště výhodné u ovocných koláčů, piškotových buchet a pro jakýkoliv typ kynutého těsta. Pulse + - funkce pulzujících mikrovln umožňuje běžné vaření při jakékoliv požadované teplotě v rozsahu mezi 50 a 250 C, teplotu lze nastavovat v krocích po 10 C. Hold + - praktická funkce pro uchování teploty jídla po skončení postupu vaření. Tato funkce se aktivuje automaticky dvě minuty po skončení vaření a zůstane aktivní po dobu 15 minut. Aktivaci této funkce signalizují dvě dlouhá pípnutí. Tři pípnutí vás budou informovat o tom, že došlo k její deaktivaci.

30 Produktová skupina: kompaktní spotřebiče GCC 134 B Automatický vestavný kávovar GCC 134 X Automatický vestavný kávovar GCS 131 X Vestavná parní trouba GCS 131 B Vestavná parní trouba

31 KOMPAKTNÍ SPOTŘEBIČE 31 GCM 832 X Vestavná kombinovaná mikrovlnná trouba GCM 832 B Vestavná kombinovaná mikrovlnná trouba GCM 334 X Vestavná kombinovaná mikrovlnná trouba GCM 131 X Vestavná mikrovlnná trouba

32 GCC 134 X Automatický vestavný kávovar GCC 134 B Automatický vestavný kávovar + Materiál/barva ovládacího panelu: Nerez + Ergonomická rukojeť a knoflíky + Ovládání tlačítky + Typ displeje: LCD display v češtině + Časovač + Zobrazení času + Pohotovostní režim (Standby) + Možnost nastavení velikostí kávy (počet stupňů): 3 stupně + Možnost nastavení síly kávy (počet stupňů): 5 stupňů síly kávy + Možnost přípravy mléčné pěny Cream + + Vlastní recepty + Tryska vodní páry + Nastavení teploty kávy,páry a vody + Program pro odstranění vodního kamene Anticalc + + Příkon: 1350 W max Rozměry k zabudování (šxvxh): cm + Materiál/barva ovládacího panelu: Černá + Ergonomická rukojeť a knoflíky + Ovládání tlačítky + Typ displeje: LCD display v češtině + Časovač + Zobrazení času + Pohotovostní režim (Standby) + Možnost nastavení velikostí kávy (počet stupňů): 3 stupně + Možnost nastavení síly kávy (počet stupňů): 5 stupňů síly kávy + Možnost přípravy mléčné pěny Cream + + Vlastní recepty + Tryska vodní páry + Nastavení teploty kávy,páry a vody + Program pro odstranění vodního kamene Anticalc + + Příkon: 1350 W max Rozměry k zabudování (šxvxh): cm + Nastavení kávomlýnku (jemnosti mletí) + Možnost přípravy dvou šálků součastně + Vnitřní nádoba na zrnkovou kávu + Vnitřní nádoba na mletou kávu + Nastavení kávomlýnku (jemnosti mletí) + Možnost přípravy dvou šálků součastně + Vnitřní nádoba na zrnkovou kávu + Vnitřní nádoba na mletou kávu GCC 134 X/B

33 KOMPAKTNÍ SPOTŘEBIČE 33 GCS 131 X Vestavná parní trouba GCS 131 B Vestavná parní trouba + Materiál ovládacího panelu: Nerez + Ergonomická rukojeť a knoflíky + Materiál vnitřku trouby: Nerezová ocel + Elektronické ovládání + Dvouřádkový LCD displej + Elektronické programovací hodiny Standardní výbava + Nádoba na vodu + Drátěný rošt z nerezové oceli + Hluboký pekáč z nerezové oceli + Perforovaný pekáč + Příkon: 1770 W max Rozměry k zabudování (šxvxh): 56 x 45 x 55 cm + Materiál/barva ovládacího panelu: Černá + Ergonomická rukojeť a knoflíky + Materiál vnitřku trouby: Nerezová ocel + Elektronické ovládání + Dvouřádkový LCD displej + Elektronické programovací hodiny Standardní výbava + Nádoba na vodu + Drátěný rošt z nerezové oceli + Hluboký pekáč z nerezové oceli + Perforovaný pekáč + Příkon: 1770 W max Rozměry k zabudování (šxvxh): 56 x 45 x 55 cm + Klasické parní vaření Steam + + Parní vaření pro přípravu ryb Fish + + Kontrolované tavení nebo ohřev Melt + + Vaření jemných potravin Fragile + + Odmrazování Defrost + + Dětský zámek Lock + + Klasické parní vaření Steam + + Parní vaření pro přípravu ryb Fish + + Kontrolované tavení nebo ohřev Melt + + Vaření jemných potravin Fragile + + Odmrazování Defrost + + Dětský zámek Lock + GCS 131 X/B

34 GCM 832 B Vestavná kombinovaná mikrovlnná trouba GCM 832 X Vestavná kombinovaná mikrovlnná trouba + Materiál/barva ovládacího panelu: Černá + Ergonomická rukojeť a knoflíky + Materiál vnitřku trouby: Smalt + Počet stupňů mikrovlnného výkonu: 10 Výkon + Mikrovlnný výkon: 1000 W max + Výkon grilu: 1750 W max + Výkon horkého vzduchu: 1750 W max + Elektronické ovládání + Dvouřádkový LCD displej + Elektronické programovací hodiny + Počet přednastavených programů: 10 + Udržování teploty Hold + + Předohřev Preheat + + Přednastavené programy Auto + + Funkce Pizza + + Automatický ohřev Heating + + Dětský zámek Lock + Standardní výbava + Smaltovaný plech + Skleněný pekáč + Drátěný rošt trouby + Příkon: 3400 W max Rozměry k zabudování (šxvxh): 56 x 45 x 55 cm + Materiál ovládacího panelu: Nerez + Ergonomická rukojeť a knoflíky + Materiál vnitřku trouby: Smalt + Počet stupňů mikrovlnného výkonu: 10 Výkon + Mikrovlnný výkon: 1000 W max + Výkon grilu: 1750 W max + Výkon horkého vzduchu: 1750 W max + Elektronické ovládání + Dvouřádkový LCD displej + Elektronické programovací hodiny + Počet přednastavených programů: 10 + Udržování teploty Hold + + Předohřev Preheat + + Přednastavené programy Auto + + Funkce Pizza + + Automatický ohřev Heating + + Dětský zámek Lock + Standardní výbava + Smaltovaný plech + Skleněný pekáč + Drátěný rošt trouby + Příkon: 3400 W max Rozměry k zabudování (šxvxh): 56 x 45 x 55 cm GCM 832 B/X

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME EAN13: 8017709204884 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer LED Display 2 knoflíky FUNKCE/ VOLBY/ TEPLOTA 13 funkcí vaření (4 mikrovlnné funkce)

Více

» vestavné elektrické trouby

» vestavné elektrické trouby » vestavné elektrické trouby Tekavestavné spotřebiče Energetická třída Rozmrazování Protiotisková úprava nerezových ploch horní a spodní Program Pizza Rychloohřev Gril Gril a spodní Gril a spodní Gril

Více

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška S845MCPO9 KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika EAN13: 8017709158644 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer 2 LED Display 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10

Více

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky SF6922PPZ Novinka HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean Další

Více

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A TR4110IBL Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A Plná šířka grilu 2,70 kw, zásuvka s chromovými úchyty, Ever-Clean smaltování, halogenová osvětlení(40 W), celoskleněné interiérové dveře

Více

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ Energetická třída A EAN13: 8017709204327 Velký LCD displej Příslušenství - efekt nerezové oceli Rotační spínače FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí Pizza funkce Čisticí funkce:

Více

SF122E. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: LCD display.

SF122E. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: LCD display. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709212148 LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor clean Další funkce:

Více

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184964 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 8 funkcí vaření včetně:turbo, DEFROST

Více

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver )

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) SC45VC2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) EAN13: 8017709168865 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification

Více

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A SPORAK COLONIAL, 60CM SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Mosaz estetika Energetická třída A EAN13: 8017709150068 Analógové hodiny s elektronickým časovačem SKLOKERAMICKÁ

Více

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby WHIRLPOOL VESTAVNÉ mikrovlnné trouby Vařte jako šéfkuchař, díky technologii 6. smysl Díky multifunkčním troubám Whirlpool s technologií 6. smysl a funkcemi Crisp nebo vaření v páře oslníte každého gurmána.

Více

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11 EKDG 6900.0 E vestavná kombinovaná horkovzdušná a parní trouba funkce: vaření v páře, horký vzduch, regenerace jídel, profesionální pečení, horký vzduch + dodatečný regulovaný přívod páry, vlhký horký

Více

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A S45VCX2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A EAN13: 8017709168872 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification (odvápňovací

Více

A2-8. classic SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový

A2-8. classic SPORAK OPERA 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový A2-8 SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 7 funkcí vaření Objem

Více

SFP805AO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805AO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184292 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický

Více

SFP750POPZ. cortina. PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP750POPZ. cortina. PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709218980 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: PIZZA Čisticí

Více

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A EAN13: 8017709171629 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor

Více

2 0 1 1 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE

2 0 1 1 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2011 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE ÚVOD POHODLÍ KRÁSY. KRÁSA TECHNOLOGIE. DESIGN JE OBOJÍ. Věříme, že kvalita a funkčnost si zaslouží pozornost. A věříme, že design by měl přitahovat. Měl by vynikat a inspirovat.

Více

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184285 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický programátor:

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby široká nabídka multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo s ventilátorem elektronické ovládání v průběhu pečení neustále porovnává reálnou

Více

A2-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu

A2-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový 10 knoflílu FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY Levá trouba 7 funkcí vaření Objem 61 l (316x460x412mm)

Více

A4-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku

A4-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709153878 Display: Digital-analogický 12 knoflíku FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Pravá trouba 7 funkcí vaření Objem netto: 61 l (316x444x425

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE mikrovlnné trouby VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2014 Vaření objevte číslo 1 v mikrovlnném vaření *. Křupavé, dozlatova opečené, připravené na grilu či v páře díky všestranné multifunkční mikrovlnné troubě

Více

PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY

PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY Autorizované servisní středisko Candy-Hoover: BMK Servis. Dodání originálních náhradních dílů zaručuje efektivitu a top kvalitu servisních služeb. Servis společnosti Candy-Hoover

Více

A3-7. classic SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT

A3-7. classic SPORAK OPERA, 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT A3-7 SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162375 Display: VFT Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření Objem 77 l Defrost Elektronický

Více

TR90IP. Victoria. SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme. EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme. Tradiční design Zadní panel

TR90IP. Victoria. SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme. EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme EAN13: 8017709196141 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA 5 indukčních zón včetně 1

Více

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016 Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Prodloužená záruka Vydrží déle, než čekáte 10let Neuvěřitelných 10 let záruky Pro účinné a prakticky neslyšné

Více

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A EAN13: 8017709166434 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 11 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření včetně: TURBO Čistící funkce: Vapor

Více

mikrovlnné trouby VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

mikrovlnné trouby VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 mikrovlnné trouby VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 20 Objevte nekonečné možnosti vaření v mikrovlnné troubě Křupavé, dozlatova opečené, připravené na grilu či v páře díky všestranné multifunkční mikrovlnné troubě

Více

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ TROUBA 45 cm Černé sklo/ měděná lišta Kategorie: 45 cm kompaktní Typ: Elektrická Metoda vaření: Kombinovaná mikrovlnná funkcí vaření:

Více

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme EAN13: 8017709182939 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické regulování plynu

Více

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce 2014 ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ Nové nápadité funkce ZOP37902XK ZOA35752XD ZOB35752XD Vestavná trouba Vestavná trouba Vestavná trouba elektronické funkce: bezpečnostní ukazuje běžící

Více

SFP6604NRE. Dolce Stil Novo. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+

SFP6604NRE. Dolce Stil Novo. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+ PYROLYTICKÁ TROUBA Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+ EAN13: 8017709217884 Barva: Černé sklo Povrchová úprava lišt: měď Barva- interiér: Šedá PROGRAMY/ FUNKCE Funkce čištění: Pyrolýza / ECO-Pyrolýza

Více

A2-81. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel

A2-81. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709256746 ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel Černé sklo Dotykový displej Rotační spínače Zásuvka PLYNOVA VARNÁ DESKA Litinové

Více

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 201 4

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 201 4 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2014 VÍCE NEŽ 60 LET ZKUŠENOSTÍ Prodej na 70 trzích po celém světě Gorenje je přední evropský výrobce domácích spotřebičů. Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky

Více

SFPR9604NX Novinka. Dolce Stil Novo. Pyrolytická multifunkční trouba 90 cm Černé sklo Energetická třída A +

SFPR9604NX Novinka. Dolce Stil Novo. Pyrolytická multifunkční trouba 90 cm Černé sklo Energetická třída A + SFPR9604NX Novinka Pyrolytická multifunkční trouba Černé sklo Energetická třída A + EAN13: 8017709258238 Art Komponenty: inox Typ skla: Eclipse Dveře: celoskleněné Barva rukojeti: Černá Programy / funkce

Více

SUK92CBL9. SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí

SUK92CBL9. SPORÁK Concert 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí SUK92CBL9 SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A EAN13: 8017709172336 HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí Užitný objem: 70 litrů (rozměr: 316x444x425 mm) Ever Clean smalt Digitální elektronické hodiny/programátor

Více

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK OPERA, 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162979 VFT Display 6 plynových hořáků Pravý přední: 1,80 kw Pravý zadní: 3,00 kw Levý zadní

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B CS18A-7 SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika Energetická třída B EAN13: 8017709162825 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 6 plynových

Více

W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y

W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y Mikrovlnné trouby Široké možnosti využití na ohřívání potravin, kvalitní rozmrazování, vaření, pečení a zapékání jako v klasické troubě. Jednoduchý způsob

Více

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110AZ SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: 8017709184278 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Elektronický parní systém a horký vzduch Pára je vytvářena mimo troubu ve vnějším parním enerátoru. To zajišťuje správnou atmosféru uvnitř trouby během

Více

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A www.mora.cz RADOST DOMOVA VT 559 MX VT 538 MX Akční MOC 12 990 Kč Touch Control dotekové ovládání ukazatel teploty v troubě dvojité osvětlení trouby výsuvné teleskopické rošty (3 úrovně) 1x pečící plech,

Více

A4BL-8. classic SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A

A4BL-8. classic SPORAK OPERA MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA Energetická třída A EAN13: 8017709154752 Display: Digital-analogický Pravá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření

Více

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: 8017709182458 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické

Více

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci Sporáky Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci ~ ~ trouba a deska v jednom výrobku Řekněte nám jak vaříte a my vám řekneme co potřebujete Sklokeramická, plynová nebo elektrická? Které dáváte přednost?

Více

TR4110S1. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110S1. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110S1 Victoria SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: 8017709190378 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 8 Vaření Chytrá technologie 6. smysl vám nabídne intuitivní řešení pro každodenní život v kuchyni. Intuitivní vaření Při volbě jednoho z 30 přednastavených technologie 6.

Více

Sklady Dušek - Zvýhodněné ceny od Června 2012

Sklady Dušek - Zvýhodněné ceny od Června 2012 Původní cena 7490Kč / Akční cena 5990Kč Původní cena 8490Kč / Akční cena 6690Kč Vestavná trouba Electrolux EOB53003X / EOB53004X Vnitřní objem (l): 60, Elektronické funkce: akustický signál trvání minutka

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby Široká nabídka multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo s ventilátorem. Žádné předehřívání nová řada elektrických trub díky inovativnímu

Více

2 0 1 0 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE

2 0 1 0 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2010 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE ÚVOD POHODLÍ KRÁSY. KRÁSA TECHNOLOGIE. DESIGN JE OBOJÍ. Věříme, že kvalita a funkčnost si zaslouží pozornost. A věříme, že design by měl přitahovat. Měl by vynikat a inspirovat.

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu, čisté

Více

t Zjednodušme si to 7 37 47 5

t Zjednodušme si to 7 37 47 5 VESTAVNÉ 1 ROSTNÝ 3 4 Zjednodušme si to 7 37 47 5 Sledujte náš #EasyTeam zanussi.co.uk/easyteam 6 S LOGEM LAYAR 7 VŠE NA 8 A LEHCE 9 PYRO Space Druh trouby: multifunkční trouba Multiplus s kruhovým topným

Více

Návod k použití a instalaci. Multifunkční trouba

Návod k použití a instalaci. Multifunkční trouba Návod k použití a instalaci Multifunkční trouba 1 2 3 1 Pečící funkce 6 Tlačítko 2 Ukazatel teploty 7 Tlačítko / Dětský zámek 3 Elektronické hodiny 8 Zapnout / Vypnout 4 Tlačítko teplota 9 Vnitřní osvětlení

Více

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B EAN13: 8017709173562 ESTETIKA A PROVEDENÍ Creme barva Mosazné kování Zadní panel s logem Analogové programování- hodinky Otoční přepínače Zásuvka

Více

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Elektronické trouby nabízejí ovládání přesně dle Vašich požadavků. Vše, co potřebujete, je pouze špička Vašeho prstu na dotykových senzorech a elektronika

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY 1-29 7 Ještě chytřejší vaření Víme přesně, jak si vybíráte ideální sporák pro svou kuchyni. Kvalitní, krásný, chytrý a úsporný. právě taková je mica - již léta oceňovaná ve střední

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby Společnost Whirlpool přichází s širokou nabídkou multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo ventilátorem. Elektronické ovládání, které neustále

Více

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design CPF9GMOR Novinka SPORÁK 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: 8017709225735 ART Design: Senza fianchi Design Druh mřížek varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

TR4110RW1. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015

TR4110RW1. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015 TR4110RW1 Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: 8017709190361 Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5

Více

C92GMX8. classic. SPORAK 90X60CM, "Sinfonia" design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A

C92GMX8. classic. SPORAK 90X60CM, Sinfonia design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A C92GMX8 SPORAK 90X60CM, "Sinfonia" design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A EAN13: 8017709150143 PLYNOVÁ DESKA: 6 varných zón- plynových hořáků: Levý přední:

Více

Vaření. Kompaktní MW Trouba 45 cm

Vaření. Kompaktní MW Trouba 45 cm Pečení Kompaktní MW Trouba 45 cm Vaření 6H-600 BTCX Nová konstrukce bez otočného talíře Gril a horkovzdušný ohřev Nově možnost konvenčního ohřevu (horní a dolní topné těleso) Kombinace MW se všemi výše

Více

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ.

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ. Potřebujete více informací? Je to snadné. Vše, co se potřebujete dozvědět o spotřebičích značky Zanussi, najdete jednoduše na našich webových stránkách: www.zanussi.cz Katalog vestavných spotřebičů 2012

Více

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td Vestavné trouby Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Tf - I-Cook timer Integra programátor - Td 50

Více

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ MIKROVLNNÉ TROUBY

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ MIKROVLNNÉ TROUBY VOLNĚ STOJÍCÍ MIKROVLNNÉ TROUBY MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY Jet Chef Multifunkční trouba pro všechny druhy vaření! Generace multifunkčních trub Jet Chef 2 přináší revoluční konstrukci a designové

Více

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ Více na www.amica-spotrebice.cz 43 ŘADA INTEGRA HVĚZDNÁ ALEJ INTUITIVNÍ OBSLUHA Trouby řady Integra jsou vybaveny technologicky vyspělým, inovativním a moderním

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/2

Akční nabídka spotřebičů 2013/2 Akční nabídka spotřebičů 2013/2 VESTAVNÉ TROUBY 12 990,- Kč FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor

Více

SF6922NPZE1. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ČERNÁ Energetická třída A+ EAN13: LCD display. 2 rotační stříbrné knoflíky

SF6922NPZE1. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ČERNÁ Energetická třída A+ EAN13: LCD display. 2 rotační stříbrné knoflíky HORKOVZDUŠNÁ TROUBA ČERNÁ Energetická třída A+ EAN13: 8017709241667 LCD display 2 rotační stříbrné knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 10 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean Další

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Volně s to jící spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY FREE STANDING - OVENS sušení chlazení praní zmrazování inteligentní spotřebiče,

Více

MIKROVLNNÉ TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2014/2

MIKROVLNNÉ TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2014/2 MIKROVLNNÉ TROUBY V E S TAV N É S P OT Ř E B I Č E 2 0 1 4 / 2 Číslo 1 v mikrovlnném vaření Křupavé, dozlatova opečené, připravené na grilu či v páře díky všestranné multifunkční mikrovlnné troubě sestavíte

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009 VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009 ZANUSSI DESIGN Při vývoji všech spotřebičů Zanussi jsme mysleli speciálně na vás. Naším cílem je zjednodušit váš život kreativním řešením vašich každodenních povinností.

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU 2017/2018 Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu,

Více

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací.

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. 2 Světová novinka u Miele: Vestavná parní trouba s mikrovlnou. 3 100% Parní trouba

Více

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 Lahodné espreso přímo do vašeho šálku Kávovar KRUPS Essential vám umožní vychutnat si tu pravou podstatu espresa. S tímto plně

Více

SF9390X1. Funkce. classic. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 90 cm NEREZ Energetická třída A+ EAN13: Programy / funkce

SF9390X1. Funkce. classic. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 90 cm NEREZ Energetická třída A+ EAN13: Programy / funkce HORKOVZDUŠNÁ TROUBA NEREZ Energetická třída A+ EAN13: 8017709234614 Programy / funkce Počet funkcí vaření: 9 Funkce čištění: Vaporclean Automatické programy: 20 Další funkce: rozmrazování dle času/hmotnosti,

Více

Kompaktní design - s technologií Quattro Force

Kompaktní design - s technologií Quattro Force Arabica EA8178 display černý se stříbrnými prvky Plně automatický kávovar Krups Arabica EA817810 EA817810 Kompaktní design - s technologií Quattro Force Dopřejte si to pravé espresso připravené snadno

Více

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ MIkROVLNNÉ TROuby

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ MIkROVLNNÉ TROuby WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ mikrovlnné trouby MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY Chef: tradiční výkon při přípravě jídla s rychlostí mikrovlnné trouby Chef využívá předností inteligentní technologie 6. smysl

Více

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ Katalog www.mora.cz VÝROBKŮ Jaro-léto / 2014 Zaručujeme Vám široký sortiment kuchyňských spotřebičů za dostupné ceny. Zaručujeme Vám vždy moderní a promyšlený design vytvořený s ohledem na Vaše požadavky

Více

ChefLux. Ceny jsou uvedené bez DPH Konvektomaty UNOX ChefLux

ChefLux. Ceny jsou uvedené bez DPH Konvektomaty UNOX ChefLux ChefLux 14 40 AIR.Plus Pokaždé stejně bez kompromisů. Vzduch je mediem pro přenos tepla a má tak podstatný význam při vaření. Pro dosažení rovnoměrnosti pečení ve všech částech komory, na každém jednotlivém

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Trouba

NÁVOD K POUŽITÍ. Trouba NÁVOD K POUŽITÍ Trouba CS 2 OBSAH CS 1 / POPIS SPOTŘEBIČE Popis trouby.................................................... 4 Ovládací lišta.................................................... 5 Displej.........................................................

Více

SF4800MAO. Funkce. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROURA výška 45 cm ANTRACIT Mosazná estetika

SF4800MAO. Funkce. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROURA výška 45 cm ANTRACIT Mosazná estetika KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROURA výška 45 cm ANTRACIT Mosazná estetika EAN13: 8017709202897 Display Digital-analogový s integrovaným displayom 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 4 funkcí vaření Další funkce:

Více

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 Vaření. Kvůli němu máme kuchyni. Vaření jistě patří mezi nejzábavnější činnosti v našem životě. Ať se peče koláč, smaží cibule nebo připravuje hostina o čtyřech chodech. Kuchařské

Více

CPF9GMR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: ART. Design: Senza fianchi Design

CPF9GMR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: ART. Design: Senza fianchi Design CPF9GMR Novinka SPORÁK 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: 8017709225742 ART Design: Senza fianchi Design Mřížky varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

SF4750MBS. Funkce. cortina. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA výška 45 cm BÍLÁ Old silver estetika

SF4750MBS. Funkce. cortina. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA výška 45 cm BÍLÁ Old silver estetika KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA výška 45 cm BÍLÁ Old silver estetika EAN13: 8017709202934 Display Digital-analogový s integrovaným displayom 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 4 funkcí vaření Další funkce:

Více

SFP390X. classic. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A

SFP390X. classic. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709173128 LCD display 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: TURBO, ECO cooking Čisticí funkce: Pyrolisis Elektronický

Více

Vestavné spotřebiče 2016/2017. Katalog pro elektrospecialisty

Vestavné spotřebiče 2016/2017. Katalog pro elektrospecialisty Vestavné spotřebiče 2016/2017 Katalog pro elektrospecialisty Pro vaši inspiraci O modelové řadě Kuchyně Vaření Trouby... 12 Varné desky...42 Odsavače par...80 Mikrovlnné trouby... 91 Kompaktní výrobky...95

Více

Najděte zde svoji inspiraci

Najděte zde svoji inspiraci Najděte zde svoji inspiraci O modelové řadě y Volně stojící sporáky 11 Mikrovlnné trouby Volně stojící mikrovlnné trouby 25 O modelové řadě Máme zkušenosti profesionálů Již 90 let dodáváme naše výrobky

Více

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA 2009 jaro akční sety Dárek zdarma 1. 4. - 30. 6. 2009 Sada nerezového nádobí Fagor PALMA Pečicí trouby Varné desky 6H-760 X 6H-196 N/B Multifunkční pečicí trouba černé sklo/bílé sklo IF-4 X/S Indukční

Více

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110 Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA890110 EA890110 Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navržený

Více

SF4920VCX Novinka. Victoria KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ. Energetická třída A+ EAN13: cm redukovaná výška LCD Display

SF4920VCX Novinka. Victoria KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ. Energetická třída A+ EAN13: cm redukovaná výška LCD Display SF4920VCX Novinka KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ Energetická třída A+ EAN13: 8017709211073 45 cm redukovaná výška LCD Display FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 12 funkcí vaření Automatické programy: 20

Více

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 Multifunkční vestavné trouby ZYB593XQ nerez ZOB562XL nerez ZOB492X nerez boční otevírání dvířek zaměnitelné grafický LCD displej ovládání tlačítky pyrolytické

Více

PRVNÍ ŘADA DOMÁCÍCH SPOTŘEBIČŮ, KTERÁ S VÁMI KOMUNIKUJE, KDEKOLIV JSTE.

PRVNÍ ŘADA DOMÁCÍCH SPOTŘEBIČŮ, KTERÁ S VÁMI KOMUNIKUJE, KDEKOLIV JSTE. CONNECTE TO YOUR LIFE. PRVNÍ ŘADA DOMÁCÍCH SPOTŘEBIČŮ, KTERÁ S VÁMI KOMUNIKUJE, KDEKOLIV JSTE. candysimplyfi.com NOVÁ ŘADA SPOTŘEBIČŮ, KTERÉ JSOU S VÁMI VŽDY VE SPOJENÍ. INOVACE DÁVÁ SMYSL, POUZE POKUD

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Displej doporučuje uživateli úrovně pro pečení i úpravy v průběhu pečení. Obsahuje 30 autoreceptů (součástí je i kuchařka), funkci Oblíbené (přístup k 10 receptům), dále nastavení

Více

CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013. Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1

CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013. Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1 CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013 Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1 TROUBY FSX 97C52 XN4 FEX 47D54 N4 šířka (cm) 8 počet funkcí 10 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor

Více

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE KATALOG PRO ELEKTROSPECIALISTY. ELECTROLUX s.r.o. Budějovická 778/3 140 21 PRAHA 4 Tel.: 261 302 111 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2014

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE KATALOG PRO ELEKTROSPECIALISTY. ELECTROLUX s.r.o. Budějovická 778/3 140 21 PRAHA 4 Tel.: 261 302 111 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2014 ELECTROLUX s.r.o. Budějovická 778/3 140 21 PRAHA 4 Tel.: 261 302 111 Vaše otázky nám můžete zaslat na e-mailovou adresu: info@electrolux.cz Informace o spotřebičích najdete na webové adrese: www.aeg.cz

Více

KOLEKCE GORENJE ORA-ÏTO - NOVÁ KLASIKA PRO KUCHYŇ ZÍTŘKA Gorenje, jeden z nejvýznamnějších evropských výrobců domácích spotřebičů, kombinuje

KOLEKCE GORENJE ORA-ÏTO - NOVÁ KLASIKA PRO KUCHYŇ ZÍTŘKA Gorenje, jeden z nejvýznamnějších evropských výrobců domácích spotřebičů, kombinuje KOLEKCE GORENJE ORA-ÏTO - NOVÁ KLASIKA PRO KUCHYŇ ZÍTŘKA Gorenje, jeden z nejvýznamnějších evropských výrobců domácích spotřebičů, kombinuje pokročilou technologii s exkluzivním, zřetelně odlišným designem

Více

SF4800MCPO. Funkce. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ výška 45cm CREME Mosazná estetika

SF4800MCPO. Funkce. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ výška 45cm CREME Mosazná estetika KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ výška 45cm CREME Mosazná estetika EAN13: 8017709206420 ESTETIKA Barva: creme 2 ovládací knoflíky: creme/mosaz Mosazná estetika (madla, podložky, popis a hodiny)

Více

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě.

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. 9 dobrých důvodů 9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. Beauty roll-in vollflächig 3 Atmosférické pečení: Autopilot pro konstantně lepší kvalitu výrobku Konec s

Více

NAŠE VÝROBKY 2013/2014

NAŠE VÝROBKY 2013/2014 3 OBSAH NAŠE VÝROBKY 2013/2014 1 ÚVOD 2 VAŘENÍ 3 CHLAZENÍ Vždy na předních místech 04 Ideální kombinace 08 Vestavné trouby 16 Trouba pro kombinaci 23 Kompaktní trouby 28 Mikrovlnné trouby 31 Kávovary 33

Více