4 kroky k vaší nové kuchyni Průvodce plánováním 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "4 kroky k vaší nové kuchyni Průvodce plánováním 2015"

Transkript

1 4 kroky k vaší nové kuchyni Průvodce plánováním 2015 Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na Detailní informace o výrobku najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny díly vyžadují montáž. Ceny jsou platné do 31. července Změny v důsledku tiskových chyb jsou vyhrazeny.

2 Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na Detailní informace o výrobku najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny díly vyžadují montáž. Ceny jsou platné do 31. července Změny v důsledku tiskových chyb jsou vyhrazeny. Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na Detailní informace o výrobku najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny díly vyžadují montáž. Ceny jsou platné do 31. července Změny v důsledku tiskových chyb jsou vyhrazeny. Zde je vše, co potřebujete. Čekají na vás v nejbližším obchodním domě IKEA. spotřebiče Nákupní prospekt 2015 pracovní desky, dřezy a baterie Nákupní prospekt 2015 colour proofs and digital blueprints supplied by Inter IKEA Systems B.V. The correctness of the printing file content and pagination shall be verified by you against colour proofs and digital blueprints supplied by Inter IKEA Systems B.V. page 1 šetřete čas a energii Věděli jste, že indukční varné desky se zahřívají až o 60 % rychleji než sklokeramické varné desky a jsou až o 40 % úspornější? A tak výběrem indukční varné desky neušetříte jen čas a peníze, ale také trochu pomůžete našemu životnímu prostředí. Více informací o tom, jak žít doma udržitelnějším způsobem, najdete na Inter IKEA Systems B.V Kuchyně VšEchny ceny V tomto KAtAlogu platí do 31. července 2015 nový systém kuchyní ikea Nákupní prospekt 2015 Ještě více praktických způsobů ukládání a uspořádání! Viz str. 62 Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na Detailní informace o výrobku najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny díly vyžadují montáž. Ceny jsou platné do 31. července Změny v důsledku tiskových chyb jsou vyhrazeny. omu IKEA najdete na dojít k zastavení nebo v tomto katalogu. 400-rbco01a TF: cz_001 Náš katalog kuchyní je tím nejlepším zdrojem nápadů a informací. Navíc vám poskytne přehled o celé naší nabídce kuchyní. Used separation-profile: IISBV_sep_aRGB_2_Offset_ISOcoatedV2(39L)_TAC300_2013_v05.mx4 Used separation-profile: IISBV_sep_aRGB_2_Offset_ISOcoatedV2(39L)_TAC300_2013_v05.mx4 Uvnitř tří nákupních prospektů najdete podrobné informace o sortimentu kuchyní, srovnání výrobků a nápovědu, jak si vybrat to, co opravdu potřebujete. KUCHYNĚ PRŮVODCE INSTALACÍ Naše internetové stránky jsou největším a nejlepším zdrojem informací. Najdete zde plánovač a informace o naší kompletní nabídce kuchyňských výrobků a službách. Průvodce instalací kuchyně vám dá spoustu užitečných rad a informací o správné instalaci kuchyně.

3 4 kroky k vaší nové kuchyni Tato brožura je vaším průvodcem k měření, plánování, objednání a instalaci vaší nové kuchyně IKEA. Uvnitř najdete všechny potřebné informace a postup pro nejsnadnější cestu k nové kuchyni. 1změřte 2naplánujte 3 4 Objednejte INSTAlujte

4 1 Změření změřte vaší kuchyně není obtížné, ale je důležité získat přesné rozměry, protože budou základem pro vaše plánování. Na přesné změření si vymezte dostatek času (součástí tohoto průvodce je proto také mřížka na poznačení všech rozměrů). Na dalších stranách najdete všechny kroky k nové kuchyni. Měření Téměř všechny kuchyně mají nějaký těžko využitelný roh. Ale pokud provedete nejprve přesné změření, můžete se všem nepříjemnostem vyhnout. Pokud potřebujete s měřením pomoci, obraťte se na naši montážní firmu. Cena již od 990, Začněte měřením výšky stěn, vzdálenostmi mezi stěnami, a od rohu ke dveřím. Změřte každé okno a vzdálenost oken od podlahy, stropu a hran stěn. To stejné změřte u dveří. Změřte vše, co vyčnívá do místnosti, jako radiátory, větrací šachty a rozvodné trubky. Změřte a poznamenejte si umístění existujících elektrických zásuvek a vypínačů. Poznamenejte si, kde byste chtěli mít nové vypínače a zásuvky. Poznamenejte si umístění přívodu vody a odpadu. Pokud si přejete je přemístit, poznamenejte si jejich nové pozice a zjistěte možnosti úpravy umístění jednotlivých přívodů.

5 Rozměry mé kuchyně Všechny rozměry uvádějte v milimetrech. Uvidíte, zda se vaše nová kuchyně vejde na místo, které pro ni máte připravené.

6 2 Při naplánujte plánování kuchyně vaše sny a nápady nabývají konkrétních tvarů. Je potřeba myslet na spoustu věcí, jako na to, kam umístíte chladničku, nebo kolik zásuvek potřebujete. Proto máme spoustu nástrojů, které vám pomohou rozhodnout, který design je pro vás nejlepší. Otevřete si v obchodním domě IKEA nebo na plánovač kuchyní a můžete začít! Přemýšlejte nad tím, jak kuchyni používáte a co je pro vás příjemné. Co vám u současné kuchyně nevyhovuje? Vytvořte si seznam věcí, které byste rádi ponechali, a které byste rádi změnili. Většinu kuchyní je dobré rozdělit na pracovní zóny. Ty se dělí na zónu ukládání (chladnička/ mraznička/spižírna), mytí (dřez/ myčka) a vaření (trouba/varná deska). Pracovní zóny dodají vaší kuchyni praktickou strukturu. Lineární kuchyně jsou vhodné do omezeného prostoru. Jsou jednoduché, uhlazené a dobře vypadají. Souběžná kuchyně je ideální, pokud vaří několik lidí najednou. Toto rozvržení nabízí spoustu místa na přípravu jídla i ukládání. Přidejte ke své kuchyni kuchyňský ostrůvek a získáte úložný prostor navíc a místo, kde se bude scházet celá vaše rodina. Mezi ostrůvkem a dalšími skříňkami ponechte vzdálenost 120 cm. Rozmístění pracovních zón a vzdálenosti mezi nimi se říká pracovní trojúhelník. Dobrý pracovní trojúhelník vám umožní se v kuchyni rychle pohybovat od jedné činnosti ke druhé. Konečným cílem je kuchyně, která vám absolutně vyhovuje. Kuchyně, která odpovídá vaší domácnosti a životnímu stylu. Přeci je to především vaše kuchyně! Pokud míte hodně másta, vytvořte si kuchyni do U. Poskytne vám maximum místa a spoustu úložného prostoru. Kuchyně do L maximálně využije roh místnosti. Je ideální, pokud chcete mít v kuchyni malý jídelní stůl nebo kuchyňský ostrůvek.

7 Důležité rozměry a věci, které je potřeba při plánování uvážit. 80 cm 50 cm 120 cm Nejlepším místem na přípravu jídla je plocha mezi varnou deskou a dřezem. Ujistěte se, že vzdálenost mezi protilehlými skříňkami je dostatečná na to, abyste mohli otevřít současně dvířka na obou stranách. Naplánujte si umístění nástěnných skříněk v takové výšce, aby nebránily ve výhledu na pracovní plochu. Vedle varné desky si ponechte po stranách dostatek místa na odkládání horkých hrnců a pánví. Digestoř připevněte do doporučené bezpečnostní a funkční výšky nad varnou desku. Pokud máte otázky, obraťte se na odborníky na kuchyně v nejbližším obchodním domě IKEA. Kuchyňské náčiní, hrnce a pánve uložte poblíž varné desky/trouby vše budete mít během vaření na dosah. Varnou desku a troubu umístěte odděleně, bude se vám vařit pohodlněji. Zejména pokud často vaříte třeba ve dvou. Trouba ve vysoké skříňce minimalizuje zbytečné ohýbání. Myčku umístětě blízko dřezu a odkapávače nádobí, abyste si usnadnili plnění a vyprazdňování a zabránili jste ušpinění podlahy. Potraviny a náčiní dejte do hladce výsuvných zásuvek a výsuvné spižírny, hledání věcí tak bude mnohem jednodušší. Budete mít lepší přehled a vyndávání věcí bude hračka. Mezi skříňku a stěnu umístěte 5cm výplň, abyste měli dostatek místa na otevírání dvířek a zásuvek. Výplň je důležitá zejména tehdy, pokud máte výsuvné drátěné koše nebo zásuvky a stěna není zcela rovná. Kuchyňský ostrůvek vybavte soklem, který pro větší stabilitu připevníte do podlahy i do skříněk. Zásuvky nedávejte do rohu. Jakmile zásuvku otevřete, mohla by narazit do vedlejší skříňky nebo zablokovat do ní přístup. Vedle rohové skříňky nedávejte skříňku se zásuvkami. Pokud je to nezbytné, dejte mezi ně výplň. Dřezy před oknem poskytují při mytí hezký výhled. Pokud se však okna otevírají směrem dovnitř, mohou být blokována baterií. Umístění dřezu vedle stěny nebo na konec řady kuchyňských skříněk narušuje hladký průběh činností kvůli omezenému prostoru. Umístění trouby vedle stěny narušuje hladký průběh činnosti kvůli omezenému prostoru. Stěna bude navíc vystavena teplu a snadno se ušpiní. Umístění trouby, myčky nádobí a digestoří do rohových skříněk obvykle zabraňuje úplnému otevření skříněk a zásuvek.

8 Navrhněte si svou novou kuchyni Do plánovače kuchyní IKEA zadejte rozměry nové kuchyně a můžete navrhovat a experimentovat s trojrozměrnými návrhy kuchyně. Odkaz na plánovač kuchyní IKEA najdete v části kuchyně na internetových stránkách IKEA. Při prvním spuštění programu je potřeba instalovat plug-in. Začněte zde. Kliknutím na Přihlášení v pravém horním rohu si můžete vytvořit účet, abyste si mohli svůj plán kuchyně uložit a kdykoli se k němu vrátit. Přihlašovací údaje budete také potřebovat tehdy, když budete připraveni proměnit svůj návrh na skutečnou objednávku kuchyně v obchodním domě IKEA. Jakmile se přihlásíte, můžete začít vytvářet svůj návrh. Doporučujeme, abyste předem věnovali 5 10 minut času a prošli si průvodce. Získáte tak užitečné rady k používání plánovače. Pokud registrace proběhla úspěšně, objeví se vaše uživatelské jméno zde. Vyplňte rozměry Vyberte kategorii Vyberte výrobek Vyplňte rozměry. K vytvoření místnosti v plánovači použijte rozměry, které jste si poznamenali na papírovou mřížku. Nebo si můžete v programu vybrat již hotový návrh, který si upravíte přidáním dveří, oken, atd. Poté stačí v menu vlevo kliknout na tlačítko Aplikovat. Vyberte kategorii. Začněte kliknutím na řešení kuchyně v levém menu. Zde si můžete vybrat vhodnou kategorii výběr dokončíte kliknutím na příslušnou verzi ve spodní nabídce. Do místnosti samotné se dostanete kliknutím.

9 pomocí plánovače IKEA Stačí dodržovat instrukce na stránce Naplánujte si kuchyni. Pokud budete v jakékoli části potřebovat pomoc, obraťte se na naše experty na kuchyně v nejbližším obchodním domě IKEA. Ceny a objednání. Jakmile návrh dokončíte, můžete si vytisknout aktuální náhled, nebo všechny existující náhledy. Navíc si můžete vytisknout seznam všech výrobků s cenami. Stačí kliknout na obrázek tiskárny. Naplánujte kuchyni Pracujte s možnostmi. Z nabídky vpravo si můžete vybrat možnosti dostupné pro daný výrobek, který jste vybrali ve spodní nabídce. Zde můžete upravit věci, jako jsou barva a materiál. Nebo přidat něco navíc, jako jsou úchytky. Dokončete místnost. Pracujte s možnostmi Kuchyni dokončete přidáním pracovních desek, podlahy, nábytku do jídelny a rostlin. Dokonce můžete vymalovat stěny tak, aby místnost opravdu odpovídala vzhledu, kterého chcete dosáhnout. Vybírat můžete z nabídky vlevo s označením Jídelny a Dekorace. Přihlašovací uživatelské jméno a heslo si poznamenejte, abyste se později dostali ke svému návrhu a mohli jste jej v obchodním domě proměnit na objednávku. Vaše uživatelské jméno Vaše heslo

10 3 Jakmile Objednejte budete se svým plánem spokojeni, navštivte nejbližší obchodní dům IKEA a obraťte se na naše experty na kuchyně. Projdou společně s vámi váš plán kuchyně a pomohou vám vyřešit všechny nejasnosti. Jakmile budete spokojení, vytvoříte společně objednávku a můžete si novou kuchyni ihned odvézt nebo vám s odvozem rádi pomůžeme. Kontrolní seznam Je potřeba s sebou donést Rozměry vaší kuchyně Vaše přihlašovací údaje do plánovače IKEA Uvažte následující Skříňky, zásuvky a dvířka Dvířka a úchytky Pracovní desky Dřez Baterie Trouba Mikrovlnná trouba Varná deska Digestoř Chladnička/mraznička Myčka Zamyslete se nad službami Měření Instalace Vyzvednutí zboží s dopravou Transportní služba Vyzvednutí zboží s dopravou Služba Vyzvednutí zboží s dopravou se postará o všechny přesuny těžkého nábytku za vás! Podle vašeho nákupního seznamu vám nákup v samoobslužném skladu zkompletujeme a transportní firma vám ho doveze domů nebo do kanceláře. Tuto službu si můžete objednat již od 950, Transportní služba Naše kuchyně jsou navrženy a zabaleny tak, abyste si je mohli domů odvézt sami. Ale pokud chcete, můžeme se o dopravu vašeho nákupu až k vám domů nebo do kanceláře postarat. Tuto službu si můžete objednat již od 350, Finanční služby Nabízíme různé finanční služby, které vám umožní zařídit si domov ještě dnes. Finanční specialisté v IKEA vám pomohou vybrat optimální druh financování podle vašich potřeb. Podrobnosti o podmínkách získáte ve vašem nejbližším obchodním domě IKEA nebo na

11 PRŮVODCE INSTALACÍ 4 Kuchyně INSTalujte IKEA jsou navrženy tak, abyste si je, pokud chcete, mohli smontovat sami. Můžete začít vyzvednutím průvodce instalací kuchyně, kde uvidíte krok za krokem celý proces. Nebo se podívejte na nabídku různých instalačních služeb, které provádí naši zkušení řemeslníci. KUCHYNĚ Průvodce instalací vám poskytne rady a informace o správné instalaci vaší kuchyně. návštěva před instalací Jeden z našich certifikovaných montérů kuchyní provede přípravnou kontrolu, aby montáž nové kuchyně proběhla maximálně hladce. Navštíví vás doma, aby zkontroloval rozměry a plán kuchyně, abyste si byli jisti, že budou objednány všechny potřebné části a vše bude sedět do posledního centimetru. Tuto službu si můžete objednat již od 990, Odvoz a ekologicky šetrná likvidace Ještě před instalací nové kuchyně je potřeba odstranit kuchyni starou a to může být opravdu náročné. Pokud si vyberete službu Odvoz a ekologicky šetrná likvidace, naši montéři vám odmontují starou kuchyni, od kuchyňských skříněk po spotřebiče, a vše odvezou k ekologicky šetrné likvidaci. Tuto službu si můžete objednat již od 260, Instalační služba Naši zkušení montéří zapojí spotřebiče, dřezy a baterie a provedou montáž kompletní kuchyně až po úchytky. Jejich práce je u konce až tehdy, když odvezou k řádné recyklaci všechny obaly. Tuto službu si můžete objednat již od 1 750, (cena zahrnuje dopravu montérů do 10 km od obchodního domu IKEA).

12 Můžete všechno udělat sami. Ale nemusíte. Inter IKEA Systems B.V Občas stačí trocha pomoci, abychom mohli proměnit naše sny ve skutečnost. Proto máme širokou nabídku služeb, které vám pomohou na cestě k nové kuchyni. Možná chcete jen trochu pomoct. Nebo naopak chcete, aby za vás někdo udělal všechnu práci. Ať už je to jakkoli, jsme rádi, že vám můžeme nabídnout všechny potřebné služby. Samozřejmě, že je to tak, že čím víc toho uděláte sami, tím méně zaplatíte. A čím více služeb si objednáte, tím více si posedíte a odpočinete! Měření Nejste si jisti, zda byste zvládli přesné změření? Můžeme vám pomoci. Naše partnerská firma zajistí u vás doma přesné zaměření všech důležitých rozměrů. Poté už jen všechny informace zadáte do plánovače kuchyní IKEA a budete o jeden krok blíže ke své vysněné kuchyni. Instalační služby Při zakoupení nové kuchyně IKEA vám může ušetřit čas profesionální instalace, a to zejména tehdy, když přijde řada na obtížné úkoly, jako je připojení vody a odpadu nebo zapojení spotřebičů. Vybírat můžete mezi kompletní a částečnou instalací. Vyzvednutí zboží s dopravou Služba Vyzvednutí zboží s dopravou se postará o všechny přesuny těžkého nábytku za vás! Podle vašeho nákupního seznamu vám nákup v samoobslužném skladu zkompletujeme a transportní firma vám ho doveze domů nebo do kanceláře. Transportní služba Naše kuchyně jsou navrženy a zabaleny tak, abyste si je mohli domů odvézt sami. Ale pokud chcete, můžeme se o dopravu vašeho nákupu až k vám domů nebo do kanceláře postarat. Finanční služby Nabízíme různé finanční služby, které vám umožní zařídit si domov ještě dnes. Finanční specialisté v IKEA vám pomohou vybrat optimální druh financování podle vašich potřeb. Podrobnosti o podmínkách získáte ve vašem nejbližším obchodním domě IKEA nebo na

4 KROKY K VAŠÍ NOVÉ KUCHYNI Průvodce plánováním 2016

4 KROKY K VAŠÍ NOVÉ KUCHYNI Průvodce plánováním 2016 4 KROKY K VAŠÍ NOVÉ KUCHYNI Průvodce plánováním 2016 Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na www.ikea.cz.

Více

4 KROKY K VAŠÍ NOVÉ KUCHYNI Průvodce plánováním 2018

4 KROKY K VAŠÍ NOVÉ KUCHYNI Průvodce plánováním 2018 4 KROKY K VAŠÍ NOVÉ KUCHYNI Průvodce plánováním 2018 Všechny ceny v katalogu se do 31. července 2018 mohou jedině snížit, rozhodně ne zvýšit. Zde najdete všechno potřebné. KATALOG KUCHYNÍ A VŠECHNY POTŘEBNÉ

Více

4 KROKY K VAŠÍ NOVÉ KUCHYNI Průvodce plánováním 2017

4 KROKY K VAŠÍ NOVÉ KUCHYNI Průvodce plánováním 2017 4 KROKY K VAŠÍ NOVÉ KUCHYNI Průvodce plánováním 2017 ec n de v o r en v ro nem í v o c odním dom do pn Pro více n orm cí e pro ím o r e n n e m n nce ne o e podíve e n w w w. IKE A. c z Podro n í n orm

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT ELVARLI. Otevřený úložný systém DESIGN:

NÁKUPNÍ PROSPEKT ELVARLI. Otevřený úložný systém DESIGN: NÁKUPNÍ PROSPEKT ELVARLI Otevřený úložný systém DESIGN: Ehlén Johansson BEZPEČNOST: Nastavitelné stojny je třeba upevnit ke stropu a bočnice ke stěně. Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují

Více

VESTAVĚNÉ OSVĚTLENÍ DO KUCHYNĚ

VESTAVĚNÉ OSVĚTLENÍ DO KUCHYNĚ NÁKUPNÍ PROSPEKT VESTAVĚNÉ OSVĚTLENÍ DO KUCHYNĚ Dobré a funkční osvětlení Osvětlení je důležité ve všech kuchyních z důvodu bezpečnosti i celkového vzhledu. Díky dobrému a rovnoměrnému osvětlení nad celou

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM. Série nábytku do ložnice

NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM. Série nábytku do ložnice NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM Série nábytku do ložnice PÉČE A ČIŠTĚNÍ Otírejte navlhčenou textilií a jemným čisticím prostředkem. Poté důkladně osušte čistou textílií. Zrcadlo čistěte leštidlem na okna. UPOZORNĚNÍ!

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM. Série nábytku do ložnice

NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM. Série nábytku do ložnice NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM Série nábytku do ložnice PÉČE A ČIŠTĚNÍ Otírejte navlhčenou textilií a jemným čisticím prostředkem. Poté důkladně osušte čistou textílií. Zrcadlo čistěte leštidlem na okna. UPOZORNĚNÍ!

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT SVALNÄS. Nástěnný úložný systém. UŽITEČNÉ INFORMACE Vyrobeno z bambusu, což je odolný přírodní materiál se snadnou péčí.

NÁKUPNÍ PROSPEKT SVALNÄS. Nástěnný úložný systém. UŽITEČNÉ INFORMACE Vyrobeno z bambusu, což je odolný přírodní materiál se snadnou péčí. NÁKUPNÍ PROSPEKT SVALNÄS Nástěnný úložný systém UŽITEČNÉ INFORMACE Vyrobeno z bambusu, což je odolný přírodní materiál se snadnou péčí. BEZPEČNOST Součástí balení jsou kovové podložky, které je potřeba

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT SÉRIE KUNGSFORS

NÁKUPNÍ PROSPEKT SÉRIE KUNGSFORS NÁKUPNÍ PROSPEKT SÉRIE KUNGSFORS Chytré úložné řešení do praktické kuchyně Série KUNGSFORS nabízí otevřená úložná řešení na stěnu, díky kterým bude mít všechno kuchyňské náčiní, kořenky a recepty své místo,

Více

příloha k výkresové dokumentaci Nábytek vyrobit z laminátové dřevotřísky BARODOLINO šedý H1146 v kombinaci s bílou perličkou tl.

příloha k výkresové dokumentaci Nábytek vyrobit z laminátové dřevotřísky BARODOLINO šedý H1146 v kombinaci s bílou perličkou tl. Příloha č. 2 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE příloha k výkresové dokumentaci Denní místnost 1.NP (1.44) Korpus kuchyňské linky bude vyroben z 18 mm odolné laminátové dřevotřísky v dekoru dřevina a bílá perlička.

Více

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz Pomocí tohoto jednoduchého průvodce se budete lépe orientovat na našich internetových stánkách a bez problémů využívat výhod nového automatického objednávkového

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT VIDGA. Systém k zavěšení závěsů a panelových závěsů. DESIGN David Wahl

NÁKUPNÍ PROSPEKT VIDGA. Systém k zavěšení závěsů a panelových závěsů. DESIGN David Wahl NÁKUPNÍ PROSPEKT VIDGA Systém k zavěšení závěsů a panelových závěsů DESIGN David Wahl UŽITEČNÉ INFORMACE Než začnete plánovat, změřte si důkladně rozměry okna. Tipy k měření a plánování najdete v tomto

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena: 69 645, 28. 9. 2015 Plánovač IKEA, tisk

Všechny rozměry v mm. Celková cena: 69 645, 28. 9. 2015 Plánovač IKEA, tisk Všechny rozměry v mm Název projektu Mdum kuchyň nová Číslo projektu 0000 8779 9034 Zahrnuto v celkové ceně Osvětlení 749, Spotřebič 21 960, Celková cena: 69 645, Uživatelské jméno (e mailová adresa nebo

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Plánovač IKEA, tisk.

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Plánovač IKEA, tisk. Všechny rozměry v mm Název projektu renata.kreckova@ikea.cz, ikea408,, K1 Číslo projektu 0001 0058 1997 Zahrnuto v celkové ceně Osvětlení 3 874, Spotřebič 42 348, Celková cena: 111 389, Uživatelské jméno

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena:

Všechny rozměry v mm. Celková cena: Page 1 of 25 Všechny rozměry v mm Název projektu kuchyne_last_dark Číslo projektu 0000-9804-1046 Zahrnuto v celkové ceně Osvětlení 4 100, - Spotřebič 66 338, - Celková cena: 180 254, - Uživatelské jméno

Více

Praktické využití malého prostoru

Praktické využití malého prostoru NÁKUPNÍ PROSPEKT LILLÅNGEN Nábytek do koupelny BEZPEČNOST Tento nábytek je třeba upevnit ke stěně pomocí přiloženého kotvícího úchytu. Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT HEMNES Série nábytku do obývacího pokoje

NÁKUPNÍ PROSPEKT HEMNES Série nábytku do obývacího pokoje NÁKUPNÍ PROSPEKT HEMNES Série nábytku do obývacího pokoje DESIGN: Carina Bengs. POKYNY PRO ÚDRŽBU Otírejte navlhčeným hadříkem a jemným čisticím prostředkem. Otřete do sucha čistou utěrkou. BEZPEČNOST

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT IVAR. Úložný systém

NÁKUPNÍ PROSPEKT IVAR. Úložný systém NÁKUPNÍ PROSPEKT IVAR Úložný systém PÉČE A ÚDRŽBA Povrch před použitím nalakujte, namořte, ošetřete olejem nebo voskem, aby byl odolnější a snáze se udržoval. ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Obnovitelný materiál (dřevo)

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT HEMNES. Nábytek do koupelny

NÁKUPNÍ PROSPEKT HEMNES. Nábytek do koupelny NÁKUPNÍ PROSPEKT HEMNES Nábytek do koupelny BEZPEČNOST: Některý nábytek z této série vyžaduje připevnění ke stěně pomocí přiloženého kování. Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT LIXHULT. Úložné skříňky. PÉČE Otírejte navlhčeným hadříkem a jemným čisticím prostředkem. Otřete do sucha čistým hadříkem.

NÁKUPNÍ PROSPEKT LIXHULT. Úložné skříňky. PÉČE Otírejte navlhčeným hadříkem a jemným čisticím prostředkem. Otřete do sucha čistým hadříkem. NÁKUPNÍ PROSPEKT LIXHULT Úložné skříňky PÉČE Otírejte navlhčeným hadříkem a jemným čisticím prostředkem. Otřete do sucha čistým hadříkem. BEZPEČNOST Abyste zabránili převržení tohoto nábytku, je potřeba

Více

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ 1 OBSAH Instalace 3 Přihlášení 4 Trh 5 Symboly 4 Graf 6 Vlastnosti grafu 7 Nový pokyn okamžitá realizace 7 Nový pokyn čekající 8

Více

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA OBSAH Co je na www.alax.cz nového? Jak pracovat a využívat nový systém?... 1 1) FILTRY...1 2) MOŽNOST ZPRACOVÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY PRO KLIENTA...2 3) ONLINE OBJEDNÁVÁNÍ...2 4) PROFIZÓNA... 2 JAK PRACOVAT

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Plánovač IKEA, tisk.

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Plánovač IKEA, tisk. Všechny rozměry v mm Název projektu návrh 23.7.2016 bez baru123 Číslo projektu 0000 9437 4090 Zahrnuto v celkové ceně Osvětlení 4 922, Spotřebič 41 740, Celková cena: 96 080, Uživatelské jméno (e mailová

Více

Kuchyně IKEA. Spotřebiče, dřezy, baterie, pracovní desky, rámy, dvířka a čela zásuvek a vnitřní vybavení ZÁRUKA. let

Kuchyně IKEA. Spotřebiče, dřezy, baterie, pracovní desky, rámy, dvířka a čela zásuvek a vnitřní vybavení ZÁRUKA. let Kuchyně IKEA Spotřebiče, dřezy, baterie, pracovní desky, rámy, dvířka a čela zásuvek a vnitřní vybavení ZÁRUKA 10 let Každodenní rodinný život klade na kuchyně vysoké požadavky. Proto všechny naše kuchyně

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Plánovač IKEA, tisk.

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Plánovač IKEA, tisk. Všechny rozměry v mm Název projektu ikea Číslo projektu Zahrnuto v celkové ceně Osvětlení 4 300,- Spotřebič 19 470,- Celková cena: 60 812,- Uživatelské jméno (e-mailová adresa nebo číslo IKEA FAMILY) Nápověda

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT NORDLI. Série nábytku do ložnice. DESIGN Ola Wihlborg

NÁKUPNÍ PROSPEKT NORDLI. Série nábytku do ložnice. DESIGN Ola Wihlborg NÁKUPNÍ PROSPEKT NORDLI Série nábytku do ložnice DESIGN Ola Wihlborg PÉČE A ČIŠTĚNÍ Otřete navlhčeným a dobře vyždímaným hadříkem a jemným mýdlovým roztokem. Poté osušte čistým a suchým hadříkem. UPOZORNĚNÍ!

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Název projektu heslo ikea408, V2 Číslo projektu

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Název projektu heslo ikea408, V2 Číslo projektu Všechny rozměry v mm Název projektu petr.lysy@ikea.cz heslo ikea408, V2 Číslo projektu 0000 9037 4230 Zahrnuto v celkové ceně Spotřebič 8 990, Celková cena: 46 321, Uživatelské jméno (e mailová adresa

Více

NÁBYTEK NA HRANÍ - Dětské kuchyňky

NÁBYTEK NA HRANÍ - Dětské kuchyňky 02359 Kuchyň krátká MAKRA Dvířka LTD v barevném provedení nebo přírodní buk, kvalitní kování, plynové hořáky v novém designu, skříňka jako myčka s ovládacím panelem, otočná baterie, mikrovlná trouba s

Více

Kuchyň 31 05 zluta - Náhled ostrůvku 1 0000-8554-7900. Všechny rozměry v cm

Kuchyň 31 05 zluta - Náhled ostrůvku 1 0000-8554-7900. Všechny rozměry v cm Stránka č. 1 z 14 Kuchyň 31 05 zluta - Náhled ostrůvku 1 0000-8554-7900 Všechny rozměry v Stránka č. 2 z 14 Kuchyň 31 05 zluta - Východní stěna 0000-8554-7900 Všechny rozměry v Stránka č. 3 z 14 Kuchyň

Více

Dealer Extranet 3. Správa účtu

Dealer Extranet 3. Správa účtu Dealer Extranet 3 Správa účtu Obsah Informace o účtu 3 Vložení loga vaší firmy do cenových nabídek 5 Vytvoření profilu podřízeného uživatele 6 Úpravy profilu podřízeného uživatele 8 Profil SuperDealer

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena: ,- Název projektu var1 Číslo projektu

Všechny rozměry v mm. Celková cena: ,- Název projektu var1 Číslo projektu Stránka č. 1 z 13 Všechny rozměry v mm Název projektu var1 Číslo projektu 0000-9348-5914 Zahrnuto v celkové ceně Osvětlení 4 373,- Spotřebič 29 750,- Celková cena: 64 593,- Uživatelské jméno (e-mailová

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Návod k používání eshopu Iveco

Návod k používání eshopu Iveco Návod k používání eshopu Iveco Rozložení hlavní stránky Hlavní strana eshopu se skládá ze čtyř základních sekcí: 1) Hlavní menu 2) Přehled právě probíhajících akcí 3) Ukázka akčního zboží 4) Uživatelská

Více

Ing. Arch. Julie Rawding

Ing. Arch. Julie Rawding Ing. Arch. Julie Rawding SOUČASNÝ STAV MATERIÁLY Před krbem musí být 80cm nehořlavé podlahy. Lze vyřešit položením skla. (+ přilepení silikonem) Interiér obývacího pokoje / kuchyně bílý s přidáním textury

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT Nástěnné police

NÁKUPNÍ PROSPEKT Nástěnné police NÁKUPNÍ PROSPEKT Nástěnné police BEZPEČNOST Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy upevnění. Použijte takový upevňovací materiál, který je vhodný pro vaše stěny. Tento materiál

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT LILLÅNGEN. Nábytek do koupelny

NÁKUPNÍ PROSPEKT LILLÅNGEN. Nábytek do koupelny NÁKUPNÍ PROSPEKT LILLÅNGEN Nábytek do koupelny PÉČE Nábytek otírejte hadříkem namočeným do vody nebo do jemného čisticího prostředku, poté otřete do sucha čistou a suchou textilií. Všechny mokré skvrny

Více

HEMNES. Nábytek do koupelny

HEMNES. Nábytek do koupelny HEMNES Nábytek do koupelny PÉČE Nábytek otírejte jemným hadříkem navlhčeným ve vodě a jemném neabrezivním prostředku, poté otřete suchým hadříkem. Všechny mokré skvrny by měly být okamžitě otřeny, aby

Více

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky Dealer Extranet 3 Cenové nabídky Obsah Vytvoření cenové nabídky se slevou Velux 3 Vytvoření klientské cenové nabídky ze stávající cenové nabídky 10 Vytvoření klientské cenové nabídky pomocí Konfigurátoru

Více

Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování:

Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování: Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování: 1. REZERVACE - uskutečněním rezervace, si zarezervujete nákup u knihkupce,

Více

Měření. Cena zaměření

Měření. Cena zaměření Cena zaměření Zaměření včetně dopravy zaměřovacího technika Zaměření podle plánu (včetně rozměrů místnosti, umístění dveří, konstrukce stěn, výšky parapetu, elektrických zásuvek, vodovodních a plynových

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

KUCHYNĚ PRŮVODCE INSTALACÍ

KUCHYNĚ PRŮVODCE INSTALACÍ KUCHYNĚ PRŮVODCE INSTALACÍ Průvodce ke správné instalaci vaší kuchyně krok za krokem Na těchto stranách je pro vás připraven průvodce přípravou a instalací vaší nové kuchyně. Najdete zde tipy a nápady,

Více

Měření. Cena zaměření

Měření. Cena zaměření Cena zaměření Měření Správně si změřit místnost je velice důležité, ať už plánujete novou kuchyni nebo nový nábytek do obývacího pokoje. Pokud potřebujete pomoc, změříme vám váš prostor a zkontrolujeme,

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT SKENINGE. Kolejnicový systém. UŽITEČNÉ INFORMACE Maximální elektrické zatížení v systému s jednou kolejnicí: W.

NÁKUPNÍ PROSPEKT SKENINGE. Kolejnicový systém. UŽITEČNÉ INFORMACE Maximální elektrické zatížení v systému s jednou kolejnicí: W. NÁKUPNÍ PROSPEKT SKENINGE Kolejnicový systém UŽITEČNÉ INFORMACE Maximální elektrické zatížení v systému s jednou kolejnicí: 3 680 W. BEZPEČNOST Instalaci kolejnicového systému musí provést kvalifikovaný

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT PLATSA. Úložný systém

NÁKUPNÍ PROSPEKT PLATSA. Úložný systém NÁKUPNÍ PROSPEKT PLATSA Úložný systém BEZPEČNOST Tento nábytek je třeba upevnit ke stěně. Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy upevnění. Použijte takový upevňovací materiál,

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT SYSTÉM KUCHYNÍ METOD

NÁKUPNÍ PROSPEKT SYSTÉM KUCHYNÍ METOD NÁKUPNÍ PROSPEKT SYSTÉM KUCHYNÍ METOD ZÁRUKA 25 let Na kuchyně METOD poskytujeme záruku 25 let. Více informací najdete v samostatné zárukové brožuře. Využijte každičký centimetr skříněk METOD Jak by měla

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT SILVERÅN. Nábytek do koupelny

NÁKUPNÍ PROSPEKT SILVERÅN. Nábytek do koupelny NÁKUPNÍ PROSPEKT SILVERÅN Nábytek do koupelny PÉČE Nábytek otírejte hadříkem namočeným do vody nebo do jemného čisticího prostředku, poté otřete do sucha čistou a suchou textilií. Všechny mokré skvrny

Více

NORDLI NÁKUPNÍ PROSPEKT. Série nábytku do ložnice DESIG PÉČE A ČIŠTĚNÍ BEZPEČNOST

NORDLI NÁKUPNÍ PROSPEKT. Série nábytku do ložnice DESIG PÉČE A ČIŠTĚNÍ BEZPEČNOST NÁKUPNÍ PROSPEKT NORDLI Série nábytku do ložnice DESIG N Ola Wihlborg PÉČE A ČIŠTĚNÍ Otřete navlhčeným a dobře vyždímaným hadříkem a jemným mýdlovým roztokem. Poté osušte čistým a suchým hadříkem. BEZPEČNOST

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT SYSTÉM KUCHYNÍ METOD

NÁKUPNÍ PROSPEKT SYSTÉM KUCHYNÍ METOD NÁKUPNÍ PROSPEKT SYSTÉM KUCHYNÍ METOD ZÁRUKA 25 let Na kuchyně METOD poskytujeme záruku 25 let. Více informací najdete v samostatné zárukové brožuře. Využijte každičký centimetr skříněk METOD Jak by měla

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena: ,- Název projektu Vrbice Kuchyň I Číslo projektu

Všechny rozměry v mm. Celková cena: ,- Název projektu Vrbice Kuchyň I Číslo projektu Stránka č. 1 z 9 Všechny rozměry v mm Název projektu Vrbice Kuchyň I 1.11.2015 Číslo projektu 0000-8851-8826 Zahrnuto v celkové ceně Spotřebič 43 240,- Celková cena: 84 289,- Uživatelské jméno (e-mailová

Více

CARMEN CARMEN KUCHYŇSKÉ LINKY S LESKLÝMI DVÍŘKY CARMEN D

CARMEN CARMEN KUCHYŇSKÉ LINKY S LESKLÝMI DVÍŘKY CARMEN D CARMEN KUCHYŇSKÉ LINKY S LESKLÝMI DVÍŘKY CARMEN Moderní, praktická kuchyň Carmen- 259Cm - 279Cm Horní skříňky: LESK POL HROH 30 X 72 X 30/ LESK HV SKL 80 X 72 X 30 */ LESK DIG 60 X 40 x 30 LESK HORPL P

Více

BÁRA KUCHYŇSKÉ LINKY S DVÍŘKY Z LAMINA BÁRA A BÁRA B BÁRA D BÁRA C

BÁRA KUCHYŇSKÉ LINKY S DVÍŘKY Z LAMINA BÁRA A BÁRA B BÁRA D BÁRA C BÁRA KUCHYŇSKÉ LINKY S DVÍŘKY Z LAMINA BÁRA A BÁRA B Moderní, praktická kuchyň Bára A - délka 240cm Horní skříňky: LAM H SKL 80 X61 X 30/ LAM HORPL L 40 X 61 X 30/LAM HORPL L 60 X 61 X 30 LAM DIG 60 X

Více

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT VIMLE. Série pohovek. DESIGN Ehlén Johansson

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT VIMLE. Série pohovek. DESIGN Ehlén Johansson NÁKUPNÍ PROSPEKT VIMLE Série pohovek DESIGN Ehlén Johansson ČÁSTI Područka Lenoška Rohový díl Podnožka s úložným prostorem Opěrka hlavy 1místný sedací díl 2místný sedací díl 3místný sedací díl 2místná

Více

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT GRÖNLID. Série pohovek. DESIGN Francis Cayouette.

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT GRÖNLID. Série pohovek. DESIGN Francis Cayouette. NÁKUPNÍ PROSPEKT GRÖNLID Série pohovek DESIGN Francis Cayouette. ČÁSTI Područka 1místný sedací díl 2místný sedací díl 3místný sedací díl Rohový díl Lenoška Podnožka s úložným prostorem Snímatelný potah

Více

RECEPTY. Práce s BIDVest recepty tvorba a správa vlastních receptů

RECEPTY. Práce s BIDVest recepty tvorba a správa vlastních receptů RECEPTY Práce s BIDVest recepty tvorba a správa vlastních receptů Obsah Recepty stručně... 2 Zařazení a zobrazení receptů... 2 Úprava BIDVest receptu... 3 Vyhledání položek receptu... 3 Uložení a tisk

Více

Dokumentace Seznamy zboží

Dokumentace Seznamy zboží Dokumentace Seznamy zboží Obsah Snadné a praktické pro každodenní používání a optimální k vytváření seznamů pro vybavení montážních nebo prodejních regálů! Nabídka Seznamy zboží je integrovaná přímo v

Více

MODENA D KUCHYŇSKÉ LINKY S LISOVANÝMI DVÍŘKY MDF

MODENA D KUCHYŇSKÉ LINKY S LISOVANÝMI DVÍŘKY MDF MODENA KUCHYŇSKÉ LINKY S LISOVANÝMI DVÍŘKY MDF MODENA A Moderní, praktická kuchyň Modena A - 266cm - 186cm Horní skříňky: MOD DIG 60 X 40 X 30/ MOD HORPL L 30 X 72 X 30/ MOD HORPL P 30 X 72 X 30 MOD ROH

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 1 0 5 6 Moderní kuchyně Copyright

Více

KKSD30xxxxxx. 30 x 58 cm + ZÁSUVKA 60 x 58 cm s 1 zásuvkou polovýsuv bez tlumení. 45 x 58 cm 80 x 58 cm. 60 x 58 cm 80 x 58 cm. 60 x 58 cm 60 x 58 cm

KKSD30xxxxxx. 30 x 58 cm + ZÁSUVKA 60 x 58 cm s 1 zásuvkou polovýsuv bez tlumení. 45 x 58 cm 80 x 58 cm. 60 x 58 cm 80 x 58 cm. 60 x 58 cm 60 x 58 cm KUCHYNĚ KKSD30xxxxxx X /dveře/ XX /dezén dveří/ XX /dezén korpusu/ X /úchytka/ XX /dekor prac.desky/ CC - calvados červený AT - antracit 0 - bez úchytky TC - Terrano černé - závěsy O - olše SJ - šedostříbrná

Více

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Moderní kuchyně Copyright Obsah Úvod... 7 1. Trendy v zařizování nových kuchyní... 9 1.1 Co se změnilo... 13 1.2 Volba materiálu... 14 1.3 Soft,

Více

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT GRÖNLID. Série pohovek. DESIGN Francis Cayouette.

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT GRÖNLID. Série pohovek. DESIGN Francis Cayouette. NÁKUPNÍ PROSPEKT GRÖNLID Série pohovek DESIGN Francis Cayouette. ČÁSTI Křeslo Područka Lenoška Rohový díl Podnožka Podnožka s úložným prostorem 1místný sedací díl 2místný sedací díl 3místný sedací díl

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena: ,

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Název projektu Levná kuchyň final Číslo projektu Zahrnuto v celkové ceně Osvětlení 3 473, Spotřebič 14 718, Celková cena: 49 468, Uživatelské jméno (e mailová adresa nebo číslo IKEA FAMILY) Nápověda k

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT VALLENTUNA. Série pohovek. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

NÁKUPNÍ PROSPEKT VALLENTUNA. Série pohovek. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland NÁKUPNÍ PROSPEKT VALLENTUNA Série pohovek DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland ČÁSTI Sedací díl Sedací díl s úložným prostorem Sedací díl s lůžkem Opěrka, 80 80 Opěrka, 80 100 Opěrka,

Více

STRUČNÝ NÁVOD K POUŽITÍ PRO LEKTORY OBSAH OBSAH... ÚVOD...3. PŘIHLÁŠENÍ...4. MOJE DOKUMENTY...4 3. NAHRÁVÁNÍ DOKUMENTŮ...5 4. ZPRÁVA...6 STRUČNÝ NÁVOD K POUŽITÍ PRO LEKTORY /6 ÚVOD Vážený lektore, rádi

Více

S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou. Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz

S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou. Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz Moje MND Zákaznický portál pro domácnosti i podnikatele, díky kterému budete mít rychlý přehled o vaší

Více

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Úvod k instalaci Tato instalační příručka je určena uživatelům objednávkového modulu Offline VetShop verze 3.4. Obsah 1. Instalace modulu Offline VetShop...

Více

Testy účetních znalostí 3

Testy účetních znalostí 3 Testy účetních znalostí 3 Uživatelská příručka k aplikaci Obsah: Mohu vidět demo aplikace? Je potřeba aplikaci instalovat? Kde mohu objednat další moduly účetních otázek? Kde studenti uvidí připravené

Více

Obsah. Montážní schéma

Obsah. Montážní schéma 2 7 Obsah Montážní schéma Úvod 1 Ekologicky vhodná likvidace 2 Bezpečnostní pokyny 3 Ovládání odsávače 3 Instalace odsávače 4 Sestavení odsávače 4 Připojení odsávače 4 Sestavení komínu 5 Výměna žárovky

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT EKET. Úložná série. PÉČE A ÚDRŽBA Otírejte čistým hadříkem navlhčeným do jemného mýdlového roztoku. Poté vysušte čistou utěrkou.

NÁKUPNÍ PROSPEKT EKET. Úložná série. PÉČE A ÚDRŽBA Otírejte čistým hadříkem navlhčeným do jemného mýdlového roztoku. Poté vysušte čistou utěrkou. NÁKUPNÍ PROSPEKT EKET Úložná série PÉČE A ÚDRŽBA Otírejte čistým hadříkem navlhčeným do jemného mýdlového roztoku. Poté vysušte čistou utěrkou. BEZPEČNOST Tento nábytek je třeba upevnit ke stěně pomocí

Více

varianta cisarsky_mlyn_bila_s_myckou Severní stěna 0000 7473 5091

varianta cisarsky_mlyn_bila_s_myckou Severní stěna 0000 7473 5091 varianta cisarsky_mlyn_bila_s_myckou Severní stěna 0000 7473 5091 Všechny rozměry v cm http://kitchenplanner.ikea.com/cz/ui/pages/printouts/vpuisummaryprintout.htm 1/16 varianta cisarsky_mlyn_bila_s_myckou

Více

Vítejte ve světě plánovaných kuchyní!

Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! kika, kam jinam? 46.990. Ḵč místo 78.437,- navýšení na tento produkt*** STUDIO PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ V KIKA, DOPŘEJTE SI KUCHYNI OD PROFESIONÁLŮ Trend Lack výběr z několika

Více

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN.

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN. Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN http://lcr.csystem.cz/ 1 1. Přihlášení do objednávkového portálu Po přihlášení se objeví úvodní stránka. Vpravo nahoře je uvedeno Jméno a příjmení

Více

Tipy pro Váš nákup kuchyně

Tipy pro Váš nákup kuchyně Tipy pro Váš nákup kuchyně www.blum.com 2 stránky jedné kuchyně krásná & praktická Abyste se mohli ze své nové kuchyně radovat co nejdéle Podle zkušeností používáme kuchyň cca 15 let a déle. A ona se přitom

Více

Návod k instalaci. Myčka nádobí

Návod k instalaci. Myčka nádobí Návod k instalaci Myčka nádobí 1 1 Poznámky Před instalací si přečtěte pozorně tuto příručku. Přečtení návodu Vám pomůže porozumět, jak zapojit přívody, vypouštěcí hadice a přívodní napájecí kabel a najít

Více

Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network)

Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network) Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network) Sociální síť uživatelů T4C Srovnání v T4C umožňuje vstoupit do zabezpečené webové aplikace, kde si uživatelé mohou porovnávat své výsledky stáda i robota

Více

KONFIGURÁTOR Postav si svou stanici!

KONFIGURÁTOR Postav si svou stanici! KONFIGURÁTOR Postav si svou stanici! Obsah >> Úvod.. 1 >> Korpus stanice 3 >> Střecha. 5 >> Fasáda.. 6 >> Výpočet větrání. 7 >> Dveře. 8 >> Větrací prvky... 9 >> Průchodky. 10 >> Elektro výzbroj... 12

Více

Žijte naplno. ve své kuchyni!

Žijte naplno. ve své kuchyni! Žijte naplno ve své kuchyni! kuchyněsnů za 14 Vaše sny proměníme ve skutečnost. DNŮ Jak si představuje svoji kuchyň? Má být centrem společenského života, kde se sejde rodina a přátelé? Místo, kde plánujete

Více

kreditová jízdenka PRO FIRMY

kreditová jízdenka PRO FIRMY kreditová jízdenka PRO FIRMY Používáte pouze 1 Kreditovou jízdenku k jakékoliv cestě našimi žlutými autobusy a vlaky Kreditová jízdenka je přenosná = ve stejnou dobu může cestovat několik vašich zaměstnanců

Více

Průvodce e learningem pro administrátory

Průvodce e learningem pro administrátory Průvodce e learningem pro administrátory 1. Možnosti administrátora Administrátor má k dispozici tyto základní funkce: Možnost provádět úpravy v registru uživatelů udržování aktuální databáze úprava údajů

Více

VAŠE NOVÁ APLIKACE NISSAN GROUP EPC PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME

VAŠE NOVÁ APLIKACE NISSAN GROUP EPC PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME VAŠE NOVÁ APLIKACE NISSAN GROUP EPC PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME IDENTIFIKACE VOZIDLA Aplikace Nissan EPC využívající systém Microcat Live vám nabízí špičkový systém prodeje náhradních dílů. Chcete-li začít, podívejte

Více

Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Tiliaris s. r. o. 2014. Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11

Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Tiliaris s. r. o. 2014. Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11 Dallmayr WebShop Tiliaris s. r. o. 2014 Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11 Obsah 1. Účel dokumentu... 3 2. Nápověda... 4 Kategorie zboží... 4 Filtrování a třídění zboží... 4 Vyhledávání... 5 Nejčastěji

Více

ABRA Software a.s. ABRA on- line

ABRA Software a.s. ABRA on- line ABRA Software a.s. ABRA online ÚVOD 2 2.1 ABRA on-line - úvod 1 ČÁST 1 2 1.1 ABRA on-line - připojení do vzdálené aplikace z prostředí OS MS Windows 1 ČÁST 2 11 2.1 ABRA on-line - připojení do vzdálené

Více

Kuchyň v novém kabátě aneb Multifunkční centrum domova

Kuchyň v novém kabátě aneb Multifunkční centrum domova Kuchyň v novém kabátě aneb Multifunkční centrum domova Author: Anna Šebestová Published: 11.03.2008 Klasické kuchyňské vybavení představovaly po tradičních kredencích především linky sestavené ze spodních

Více

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o Veškerý nabízený sortiment parapetních desek a příslušenství objednáte jednoduše a rychle přes

Více

Průvodce instalací nové kuchyně IKEA PRŮVODCE INSTALACÍ. V tomto průvodci najdete tipy a instrukce k instalaci vaší kuchyně.

Průvodce instalací nové kuchyně IKEA PRŮVODCE INSTALACÍ. V tomto průvodci najdete tipy a instrukce k instalaci vaší kuchyně. Průvodce instalací nové kuchyně IKEA PRŮVODCE INSTALACÍ V tomto průvodci najdete tipy a instrukce k instalaci vaší kuchyně. Průvodce instalací Správná instalace vaší nové kuchyně IKEA Na následujících

Více

Jak stahovat ebooks. 1. Stažení ebook:

Jak stahovat ebooks. 1. Stažení ebook: Jak stahovat ebooks Nabízí-li Vaše knihovna možnost stahování ebooks, můžete se rozhodnout pro stažení konkrétní knihy do počítače a přečíst si ji v tzv. režimu offline (tedy v počítači bez nutnosti přístupu

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

Dobré osvětlení, které neoslňuje

Dobré osvětlení, které neoslňuje Dobré osvětlení, které neoslňuje Inter IKEA Systems B.V. 2015/2016 Zapuštěné bodové osvětlení snadno uzpůsobíte různým aktivitám a částem vašeho bytu nebo domu poskytuje dobré směrované světlo a doplňuje

Více

PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME IDENTIFIKOVAT VOZIDLO. Obrazovka Identifi kovat vozidlo je první obrazovka, kterou uvidíte při přihlášení k systému Microcat.

PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME IDENTIFIKOVAT VOZIDLO. Obrazovka Identifi kovat vozidlo je první obrazovka, kterou uvidíte při přihlášení k systému Microcat. PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME Microcat je ultimativní systém prodeje náhradních dílů. Chcete-li začít, podívejte se na hlavní obrazovky. Hledání vozidla Panel Hledání vozidla umožňuje vyhledávat vozidlo podle čísla

Více

První kroky s Google Apps

První kroky s Google Apps První kroky s Google Apps Postupujte podle jednotlivých kroků popsaných v tomto dokumentu. Krok 1: Krok 2: Krok 3: Krok 4: Přihlášení Nastavení Gmail Nastavení Kalendáře Nastavení mobilního telefonu Podpora

Více

Hotel Collect Vítá vás Expedia

Hotel Collect Vítá vás Expedia Vítá vás Expedia Vítá vás Expedia Děkujeme, že jste se rozhodli pro spolupráci se skupinou Expedia, které patří mezinárodní síť předních značek cestovních služeb. Velmi nás těší, že vás můžeme přivítat

Více

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT VIMLE. Série pohovek. DESIGN Ehlén Johansson

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT VIMLE. Série pohovek. DESIGN Ehlén Johansson NÁKUPNÍ PROSPEKT VIMLE Série pohovek DESIGN Ehlén Johansson ČÁSTI Područka 1místný sedací díl 2místný sedací díl 3místný sedací díl Rohový díl Lenoška Podnožka s úložným prostorem Snímatelný potah Výběr

Více

Manuál k přihlášení do systému Grantys

Manuál k přihlášení do systému Grantys Manuál k přihlášení do systému Grantys Pro žadatele v programech SRDCOVKA a PRO REGION Verze platná ke dni 3. 12. 2018 Nadace OKD Karola Śliwky 149/17, 733 01 Karviná - Fryštát Telefon: +420 702 202 208

Více

FUSION uživatelská příručka mobilního terminálu

FUSION uživatelská příručka mobilního terminálu FUSION uživatelská příručka mobilního terminálu Tento manuál popisuje základní a pokročilé postupy v práci s mobilní pokladnou systému HoReCa FUSION v 7.09. V manuálu jsou popsány všechny funkce. Je možné,

Více

OBSAH 1. Google Picasa...3 2. Používání programu Picasa...6 2.1 Organizování fotografií...8 2.2 Vyhledávání...8 2.3 Úprava fotografií...9 2.

OBSAH 1. Google Picasa...3 2. Používání programu Picasa...6 2.1 Organizování fotografií...8 2.2 Vyhledávání...8 2.3 Úprava fotografií...9 2. Digitální fotoalbum OBSAH 1. Google Picasa...3 2. Používání programu Picasa...6 2.1 Organizování fotografií...8 2.2 Vyhledávání...8 2.3 Úprava fotografií...9 2.4 Tisk fotografií...10 2.5 Webové album...11

Více

Připojte svůj spotřebič - k budoucnosti. Rychlý průvodce

Připojte svůj spotřebič - k budoucnosti. Rychlý průvodce Připojte svůj spotřebič - k budoucnosti Rychlý průvodce Budoucnost u vás doma začíná právě teď! Jsme rádi, že jste si vybrali aplikaci Home Connect * Gratulujeme k vašemu novému spotřebiči budoucnosti,

Více

ČSOB Business Connector Instalační příručka

ČSOB Business Connector Instalační příručka ČSOB Business Connector Instalační příručka Obsah 1 Úvod... 2 2 Získání komerčního serverového certifikátu... 2 2.1 Vytvoření žádosti o certifikát v počítači... 2 2.2 Instalace certifikátu do počítače...

Více