Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice 463 46"

Transkript

1 Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v hod. v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomni: Omluveni: Drbohlav, Laššová, Macášek, Košek, Prokorátová 1) Program rady: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Žádost o sklizeň travního porostu na pozemcích obce u Písečáku Schválení vnitřní směrnice č.1/2015 Směrnice BOZP Žádost o propůjčení kabin na hřišti za účelem rodinné oslavy Žádost MŠ o povolení výjimky z počtu dětí ve třídě pro školní rok Schválení doplnění regulativu pro plochy smíšené obytné smíšená obytná venkovská zástavba (BV) Propagace obce Příšovice Od Ještědu k Troskám (50,-), Putování za lidovou architekturou Semilska (120,-) Žádost o příspěvek na Oslavy 150 let tratě Turnov Kralupy n.v. Žádosti o kácení dřevin rostoucích mimo les Návrh na instalaci laviček Návrh na instalaci pingpongového stolu na sídlišti Informace starosty firma Mach nabízí spolupráci ohledně likvidace pneumatik (zajistí bezplatný odvoz), Regionální akční program připravit návrhy akcí k realizaci v tomto období, ZŠ + hala soupis kódu zabezpečení, vícenáklady při opravě sociálek v ZŠ, OZV obce Všeň ze dne , dary pro jubilanty, povolenky k vjezdu do areálu hasičů Usnesení UR č. 186/2015 Rada schvaluje program dnešního jednání a je usnášeníschopná. 2) Kontrola plnění usnesení Usnesení UR č. 187/ Rada bere na vědomí kontrolu plnění usnesení. 3) Žádost Ladislava Loupa, bytem Všeň 108 o povolení sklizně travního porostu (senoseče) na pozemcích obce p.p.č. 618/2 o výměře 2030m2 a p.p.č. 654/1 o výměře 5347m2 (pozemky u Písečáku) Usnesení UR č. 188/2015 Rada povoluje sklizeň travního porostu (senoseč) na pozemcích obce p.p.č. 618/2 o výměře 2030m2 a p.p.č. 654/1 o výměře 5347m2 (pozemky u Písečáku) panu Ladislavu Loupovi, bytem Všeň 108. Strana 1 (celkem 5)

2 4) Schválení vnitřní směrnice obce Příšovice č. 1/2015 Směrnice BOZP dle přílohy Směrnice nabývá účinnosti dnem schválení. Směrnice BOZP slouží k zajištění organizace, kontroly a stanovení odpovědnosti za bezpečnost a ochranu zdraví při práci a je zpracována za účelem organizačního zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví zaměstnanců při práci a jiných osob, které se zdržují na pracovištích Usnesení UR č. 189/ Rada schvaluje vnitřní směrnici obce Příšovice č. 1/2015 Směrnice BOZP dle přílohy zápisu. (Hlasování 5/0/0 ) 5) Žádost Josefa Čermáka, bytem Příšovice 69 o zapůjčení zázemí (kabin) na trávníkovém hřišti dne za účelem konání rodinné oslavy Usnesení UR č. 190/2015 Rada souhlasí se zapůjčením kabin č. 1 a č. 2 včetně obou WC na trávníkovém hřišti v Příšovicích dne za účelem konání rodinné oslavy panu Josefu Čermákovi, Příšovice 69 za jednorázový poplatek 500,-Kč a následujících podmínek: úklid všech pronajatých prostor a okolí po skončení akce do , dodržování nočního klidu po 22,00hod. a úhradě nákladů za spotřebovanou vodu a elektrickou energii do ) Žádost ředitelky MŠ Příšovice Dany Žďárské o povolení výjimky z počtu dětí ve třídě pro školní rok Usnesení UR č. 191/ Rada obce v postavení zřizovatele příspěvkové organizace Mateřská škola Příšovice povoluje výjimku z počtu dětí ve třídě na maximální počet dětí ve třídě na 25 dětí pro školní rok )Na základě doporučení pořizovatele UP je vhodné doplnit regulativu standardní textací pro plochy smíšené obytné smíšená obytná venkovská zástavba (BV) Doplněný text je zvýrazněn červeně. Plochy smíšené obytné smíšená obytná venkovská zástavba (BV) Nepřípustné využití: - stavby a činnosti nesouvisející s hlavním a přípustným využitím, zejména stavby pro skladování a výrobu neslučitelnou s funkcí bydlení - stavby a činnosti s negativními účinky na životní prostředí Podmínky prostorového uspořádání: - domy s 1-2 nadzemní podlaží s možností podsklepení a obytného podkroví, 2 nadzemní podlaží pouze s ohledem na okolní stávající nebo navrhovanou zástavbu - výška stavby hlavní min. 6m a max. 10m Intenzita využití pozemků v plochách - Minimální plocha pozemku pro RD mimo zastavěné území 800m2 - Maximální zastavěná plocha RD 250m2 - maximální koeficient zastavění pozemku KZP = 0,40 Strana 2 (celkem 5)

3 - koeficient zeleně minimálně 0,60 - nové stavby pro bydlení nebudou umístěny ve vzdálenosti menší než 25m od hranice lesních pozemků, (určení limitu vzdálenosti ze strany dotčeného orgánu Státní správy lesů) - prostorové a architektonické řešení staveb bude přizpůsobeno venkovskému charakteru zástavby z hlediska měřítka okolní zástavby a struktury zástavby na území obce a jejích částí - nová výstavba musí respektovat venkovský charakter a strukturu zástavby na území obce nebo jejích částí - hlavní stavby na sousedních pozemcích na sebe nesmí stavebně navazovat Usnesení UR č. 192/ Rada schvaluje doplnění regulativu pro plochy smíšené obytné smíšená obytná venkovská zástavba (BV) doplnění je zvýrazněno červeně: Plochy smíšené obytné smíšená obytná venkovská zástavba (BV) Nepřípustné využití: - stavby a činnosti nesouvisející s hlavním a přípustným využitím, zejména stavby pro skladování a výrobu neslučitelnou s funkcí bydlení - stavby a činnosti s negativními účinky na životní prostředí Podmínky prostorového uspořádání: - domy 1-2 nadzemní podlaží s možností podsklepení a podkroví, 2 nadzemní podlaží pouze s ohledem na okolní stávající nebo navrhovanou zástavbu - výška stavby hlavní min. 6m a max. 10m Intenzita využití pozemků v plochách - Minimální plocha pozemku pro RD mimo zastavěné území 800m2 - Maximální zastavěná plocha RD 250m2 - maximální koeficient zastavění pozemku KZP = 0,40 - koeficient zeleně minimálně 0,60 - nové stavby pro bydlení nebudou umístěny ve vzdálenosti menší než 25m od hranice lesních pozemků, (určení limitu vzdálenosti ze strany dotčeného orgánu Státní správy lesů) - prostorové a architektonické řešení staveb bude přizpůsobeno venkovskému charakteru zástavby z hlediska měřítka okolní zástavby a struktury zástavby na území obce a jejích částí - nová výstavba musí respektovat venkovský charakter a strukturu zástavby na území obce nebo jejích částí - hlavní stavby na sousedních pozemcích na sebe nesmí stavebně navazovat 8) Propagace obce Příšovice - Vlastivědný sborník Českého ráje a Podještědí Od Ještědu k Troskám je zde publikován autorizovaný článek o Příšovicích, vydává Občanské sdružení Paměť Českého ráje a Podještědí za cenu 50,-Kč/ks - Putování za lidovou architekturou Semilska autora Petra Luniaczeka za cenu 120,-Kč/ks Strana 3 (celkem 5)

4 Usnesení UR č. 193/2015 Rada rozhodla o nákupu 20ks Vlastivědného sborníku Českého ráje a Podještědí Od Ještědu k Troskám je zde publikován autorizovaný článek o Příšovicích, vydává Občanské sdružení Paměť Českého ráje a Podještědí za cenu 50,-Kč/ks a o nákupu 10ks knihy Putování za lidovou architekturou Semilska autora Petra Luniaczeka za cenu 120,- Kč/ks. - Nabídka výroby publikace o obci Příšovice od firmy PIP s.r.o. zmapování oblasti, fotografické práce, grafické práce za cenu 7.500,--Kč /celá strana, 5.000,--Kč/ ½ strany, 2.500,-- Kč/ ¼ strany, při platbě v hotovosti 10% sleva Usnesení UR č. 194/2015 Rada zamítá výrobu publikace o obci Příšovice nabízenou firmou PIP s.r.o. 9) Žádost Klubu přátel železnic Českého ráje o.s. zastoupeného tajemníkem Ing. Jaromírem Tauchmanem o finanční podporu k uskutečnění akce Oslav 150let tratě Turnov Kralupy n.v. (obec se nachází u trati) Usnesení UR č. 195/2015 Rada rozhodla o finančním příspěvku ve výši 2.000,--Kč jako podporu k uskutečnění akce Oslav 150let tratě Turnov Kralupy n.v. (obec se nachází u trati) a schvaluje darovací smlouvu na finanční dar ve výši 2.000,--Kč uzavřenou s Klubem přátel železnic Českého ráje o.s., zastoupenou tajemníkem Ing. Jaromírem Tauchmanem, IČ , se sídlem Nádražní 1109, Turnov. 10) Žádosti o kácení dřevin rostoucích mimo les Požadavky na kácení dřevin budou postoupeny k odbornému posouzení Ing. Maierovi, jedná se o 1ks jasanu u Příšovky vedle p. Hřebejkové, 2 ks smrku Flanderka, 1ks jíva a 1 ks borovice Společenství vlastníků čp. 189, 1 ks břízy Rössler, 3 ks olše a 1ks břízy Holzknecht, břízy Cecilka, 2 ks smrků u kaple, lípa u OÚ úprava koruny, túje na hřbitově p. Bártová, 1 ks smrku u sokolovny, 1 ks smrku 1.turnovská chráněná dílna, Usnesení UR č. 196/2015 Rada rozhodne na základě odborného posudku Ing. Maiera. 11) Návrh radní Mileny Prokorátové na instalaci 3 ks laviček na trávník za panelové domy čp. 196 až 202, radní vytipuje místa umístění laviček tak, aby nebránily v sekání a VPP umístí lavičky včetně odpadkových košů u každé lavičky Usnesení UR č. 197/2015 Rada souhlasí s instalací 3 ks laviček a 3ks odpakových košů na trávník za panelové domy čp. 196 až 202 (odpočinková zóna pro občany), umístění identifikuje radní Milena Prokorátová. 12 ) Návrh radní Mileny Prokorátové na instalaci pingpongového stolu na sídlišti Strana 4 (celkem 5)

5 K tomuto bodu rada nepřijala žádné usnesení, je nutné zjistit celkové náklady na realizaci akce (nákup, doprava, instalace) 13) Informace starosty * firma Mach nabízí spolupráci ohledně likvidace pneumatik (zajistí bezplatný odvoz) * Regionální akční program připravit návrhy akcí k realizaci v tomto období * ZŠ + hala soupis kódů zabezpečení * Informace o OZV obce Všeň ze dne o místní úpravě provozu na veřejně přístupových účelových komunikací v územním obvodu obce Všeň * Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice (kontrolní dny se konají každou středu za účasti obce, TDI a zhotovitele) informace o pokračujících pracích a identifikace prací, které je důležité realizovat v souběhu s touto opravou: nová dlažba v prostoru schodiště v ceně cca 50 tis. Kč kompletní výměna rozvodů topení v oblasti opravovaných sociálek (hledáme dodavatele této opravy) bylo nutné pročistit zanešenou splaškovou kanalizaci provedl SčVK * Dary pro jubilanty budou se kupovat bonboniéry v hodnotě do 100,--Kč místo květin * Povolenky k vjezdu do areálu hasičů - zpřesnění podmínek pro vydávání povolenek k vjezdu do areálu hasičů - na povolenkách bude uvedeno datum příjezdu a odjezdu, příjezd je možný pouze ze strany od stánku p. Kotrby. Podpis starosty: Podpis místostarostky: Datum vyhotovení zápisu: Strana 5 (celkem 5)

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 29.05.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření Omluveni: Drbohlav,

Více

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 11.01.2017 v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Omluven: Laššová, Macášek J., Prokorátová, Košek

Více

ze schůze rady obce konané dne v 16,00 hod. ve společenské místnosti budovy DPS v Příšovicích

ze schůze rady obce konané dne v 16,00 hod. ve společenské místnosti budovy DPS v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 10.04.2019 v 16,00 hod. ve společenské místnosti budovy DPS v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření Omluveni: Hlava

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 20.02.2019 v 18,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Hlava

Více

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 23.01.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav Ing., Košek J. DiS., Macášek J., Dlasková Hoření,

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 12.06.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Drbohlav, Hlava

Více

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 31.05.2017 v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: : Drbohlav, Macášek J., Košek,Laššová, Prokorátová Omluveni:

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 21.11.2018 v 17,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření Omluveni:

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 06.02.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Hlava

Více

124. SCHŮZE. A. Žádost o změnu čerpání dotace z rozpočtu města Nejdku u organizace JoN Jde o Nejdek, o. s. termín: ihned zodpovídá: OE 4-0-0

124. SCHŮZE. A. Žádost o změnu čerpání dotace z rozpočtu města Nejdku u organizace JoN Jde o Nejdek, o. s. termín: ihned zodpovídá: OE 4-0-0 ZÁPIS USNESENÍ 19. ŘÍJNA 2010 R A D A MĚSTA NEJDKU 124. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Drobná, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Kaššák Hosté: 0 RM schvaluje předložený

Více

ze dne financování přístupových schůdků k toku Příšovky Žádost o souhlas s novostavbou RD na pozemku p.č. 407/3 v k.ú.

ze dne financování přístupových schůdků k toku Příšovky Žádost o souhlas s novostavbou RD na pozemku p.č. 407/3 v k.ú. Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 24.07.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Hlava

Více

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Územní studie 4 plocha Z14 Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Základní identifikační údaje: Název akce: Územní studie 4, Stará Lysá jih 1 Místo: k.ú. Stará Lysá Pozemky: 249/1, 220/7, 232, 231, 221/1, 221/2

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 24.04.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Hlava

Více

ZO schvaluje na základě doporučení výběrové komise nejvhodnější nabídku na ZMR na

ZO schvaluje na základě doporučení výběrové komise nejvhodnější nabídku na ZMR na Usnesení z 18. zasedání Zastupitelstva obce Brniště konaného dne 19. července 2016 od 16:00 hodin Usn.č. 74/2016 ZO schvaluje na základě doporučení výběrové komise nejvhodnější nabídku na ZMR na stavební

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 03.10.2018 v 15:30 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Macášek J., Laššová, Košek Omluveni: Prokorátová

Více

NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN

NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN ZMĚNA Č.1 - NÁVRH VYDÁNÍ ZMĚNY - NÁVRH ZÁZNAMU O ÚČINNOSTI - Z M Ě N A ÚP Č.1 - O D Ů V O D N Ě N Í Dokumentace ke společnému jednání - 05 / 2010 Nemanice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 4 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 15.06.2016 v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Laššová, Prokorátová, Macášek, Košek Omluveni:

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RYNHOLEC POŘIZOVATEL: Obecní úřad Rynholec PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO RYNHOLEC 1 Název územně plánovací dokumentace: Změna

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ROVENSKO POD TROSKAMI Zastupitelstvo města Rovensko pod Troskami, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006

Více

Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa

Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa, stavební úřad, úřad územního plánování, náměstí T.G. Masaryka 1, 470 35 Česká Lípa, vyřizuje

Více

ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1

ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1 okr. Znojmo I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DAMNICE BYLA SPOLUFINANCOVÁNA Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Pořizovatel: Objednatel: Projektant: MÚ

Více

R A D A MĚSTA NEJDEK 34. SCHŮZE

R A D A MĚSTA NEJDEK 34. SCHŮZE ZÁPIS USNESENÍ 12. ŘÍJNA 2007 Přítomni: 5 členů RM Omluveni: tajemník Hosté : / R A D A MĚSTA NEJDEK 34. SCHŮZE č. RM/767/34/07 RM schvaluje změnu programu schůze s přesunutím bodu 4.9 na příští schůzi

Více

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ ÚZEMNÍ STUDIE č.4 DUBIČNÉ LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ zhotovitel: Ing.arch.Karel Paluš Ing.arch. Václav Čada září 2011 schváleno pořizovatelem Obecní úřad Dubičné Dubičné 15, 373 71 Rudolfov Pavel Brůžek starosta

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice září 2014 Název

Více

ČÁST PRVNÍ. Článek 1. Účel vyhlášky

ČÁST PRVNÍ. Článek 1. Účel vyhlášky Obecně závazná vyhláška č. 1/2003 ze dne 6.2.2003 o závazných částech 1. změny územního plánu sídelního útvaru Jenišovice ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení Zastupitelstvo obce Jenišovice se na svém zasedání

Více

Odbor životního prostředí

Odbor životního prostředí nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 6230/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 101 2.2 Zápis z jednání komise pro životní

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 18. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 22. června 2015 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Usnesení. z 30. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne

Usnesení. z 30. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne Usnesení z 30. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne 16. 9. 2011. Po projednání všech bodů programu byla přijata tato rozhodnutí Rady města Velký Šenov: I. SCHVALUJE 1. předložený program jednání

Více

NÁVRH ZADÁNÍ Změny č. 2 Územního plánu Habartov

NÁVRH ZADÁNÍ Změny č. 2 Územního plánu Habartov NÁVRH ZADÁNÍ Změny č. 2 Územního plánu Habartov Pořizovatel: Městský úřad Sokolov odbor stavební a územního plánování Rokycanova 1929, 356 01 Sokolov Určený zastupitel: Ivo Zemek starosta města Habartov

Více

Obec Havlovice. Zápis č. 3/2017 z jednání Rady obce Havlovice konané v pondělí 6. března 2017 od 20 hodin.

Obec Havlovice. Zápis č. 3/2017 z jednání Rady obce Havlovice konané v pondělí 6. března 2017 od 20 hodin. Obec Havlovice Zápis č. 3/2017 z jednání Rady obce Havlovice konané v pondělí 6. března 2017 od 20 hodin. Přítomni: Ing. Pavel Dvořáček, Martin Kult, Martin Dvořáček, M. Spielberger Omluveni: Petr Smékal

Více

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 8:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 8:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 24.10.2017 v 8:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: : Drbohlav, Macášek J., Laššová Omluveni: Košek, Prokorátová

Více

Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran. Ing. Martin Košťál

Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran. Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluveni: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 24 rady města konané 13.06.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav

Více

LODĚNICE okr. Brno-venkov

LODĚNICE okr. Brno-venkov ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LODĚNICE okr. no-venkov I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Pohořelice, Odbor územního plánování a stavebního

Více

N Á V R H Z A D Á N Í Z měny č. 1 Ú z e m n í h o p l á n u H o r k a u S t a r é P a k y

N Á V R H Z A D Á N Í Z měny č. 1 Ú z e m n í h o p l á n u H o r k a u S t a r é P a k y N Á V R H Z A D Á N Í Z měny č. 1 Ú z e m n í h o p l á n u H o r k a u S t a r é P a k y Pořizovatel: Zpracoval: Obecní úřad Horka u Staré Paky 512 34 Horka u Staré Paky Obecní úřad Horka u Staré Paky

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PLAVY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PLAVY Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Plavy Číslo usnesení:. Datum vydání: 23.02.2011 Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce: Podpis: Městský

Více

ZMĚNA Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U N E K O Ř

ZMĚNA Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U N E K O Ř ZMĚNA Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U N E K O Ř NÁVRH PRO VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ ČERVENEC 2017 A - TEXTOVÁ ČÁST Objednatel: Obec Nekoř Pořizovatel: Městský úřad Žamberk Zhotovitel: Osoba oprávněná podle zvláštního

Více

NOVÝ PODDVOROV okr. Hodonín

NOVÝ PODDVOROV okr. Hodonín ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU NOVÝ PODDVOROV okr. Hodonín I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města Obec Nový Poddvorov

Více

ÚZEMNÍ PLÁN JABLONNÉ V PODJEŠTĚDÍ. textová část - odůvodnění příloha č. 1 PARE

ÚZEMNÍ PLÁN JABLONNÉ V PODJEŠTĚDÍ. textová část - odůvodnění příloha č. 1 PARE ÚZEMNÍ PLÁN JABLONNÉ V PODJEŠTĚDÍ textová část - odůvodnění příloha č. 1 DATUM XI/2018 PARE PŘÍLOHA Č. 1: VĚCNÉ ZMĚNY NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU JABLONNÉ V PODJEŠTĚDÍ PO VEŘEJNÉM PROJEDNÁNÍ Tato příloha shrnuje

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

U S N E S E N Í. 66. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 66. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 66. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 18. 4. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Jaromír Dvořák, Karel Turek,

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIJANY. textová část PARE. návrh pro veřejné projednání ( 52 stavebního zákona)

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIJANY. textová část PARE. návrh pro veřejné projednání ( 52 stavebního zákona) ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIJANY návrh pro veřejné projednání ( 52 stavebního zákona) DATUM III/2018 PARE POŘIZOVATEL: OBJEDNATEL: PROJEKTANT: ZHOTOVITEL: AUTORSKÝ KOLEKTIV: Městský úřad Turnov Odbor

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL Zastupitelstvo obce Benešov u Semil příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

ÚZEMNÍ PLÁN. Po změně č. 2 I.A TEXTOVÁ ČÁST. Městský úřad Mikulov, Odbor stavební a životního prostředí

ÚZEMNÍ PLÁN. Po změně č. 2 I.A TEXTOVÁ ČÁST. Městský úřad Mikulov, Odbor stavební a životního prostředí ÚZEMNÍ PLÁN MILOVICE Po změně č. 2 I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Mikulov, Odbor stavební a životního prostředí Obec Milovice AR projekt s.r.o., Hviezdoslavova 29, 627

Více

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě Obec Hořice na Šumavě IČ: 00245909, sídlo: Hořice na Šumavě 40, 382 22 Hořice na Šumavě Informace z 5. zasedání Zastupitelstva obce Hořice na Šumavě, konaného dne č. usnesení: 5/1/2015 1. Schválení programu

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne 30.5.2016 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle Přítomni: Omluveni: Hosté: Zapisovatel: Ověřovatelé: Pavlína

Více

- 1 - U S N E S E N Í. ze 70. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 12. listopadu (č. 1007/ /70)

- 1 - U S N E S E N Í. ze 70. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 12. listopadu (č. 1007/ /70) - 1 - U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 12. listopadu 2013 (č. 1007/70 1020/70) Přítomní členové rady : I. Mikulica, J. Dřevjaný, Ing. R. Pracuch, R. Schmuch Omluveni

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

R A D A MĚSTA NEJDKU ZÁPIS USNESENÍ 20. DUBNA 2010 110. SCHŮZE

R A D A MĚSTA NEJDKU ZÁPIS USNESENÍ 20. DUBNA 2010 110. SCHŮZE ZÁPIS USNESENÍ 20. DUBNA 2010 R A D A MĚSTA NEJDKU 110. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Drobná, p. Schwarzová, p. Kaššák, p. Šoustalová, p. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: 0 Hosté: 0 RM schvaluje předložený

Více

Zápis a usnesení z 67 /2017 zasedání Rady obce Kunčice pod Ondřejníkem dne

Zápis a usnesení z 67 /2017 zasedání Rady obce Kunčice pod Ondřejníkem dne Zápis a usnesení z 67 /2017 zasedání Rady obce Kunčice pod Ondřejníkem dne 29. 05. 2017 Přítomni: Tomáš Hrubiš Michaela Šebelová David Fojtík Markéta Menšíková Pavel Řezníček - omluven Zasedání rady obce

Více

Usnesení z VI. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 22. května 2019

Usnesení z VI. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 22. května 2019 Usnesení z VI. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 22. května 2019 Usnesení č. 1 Zastupitelstvo města Lázně Kynžvart bere na vědomí informaci o usnášeníschopnosti VI. veřejného

Více

Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne v obřadní síni OÚ Libina

Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne v obřadní síni OÚ Libina Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne 13. 12. 2017 v obřadní síni OÚ Libina Program: 1. Schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 2. Kontrola plnění

Více

Z á p i s č. 6/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne

Z á p i s č. 6/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne Z á p i s č. 6/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne 27.9.2018 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 19:45 hod. František

Více

ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ZHOTOVITEL

ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ZHOTOVITEL ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU 3 V OBCI RADENICE ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT POŘIZOVATEL MÚ VELKÉ MEZIŘÍČÍ, odbor výstavby a regionálního rozvoje tel: 566 781 111 Radnická 29/1, 594 13, Velké Meziříčí

Více

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m2 v k.ú. Jablonecké Paseky

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m2 v k.ú. Jablonecké Paseky Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Oddělení správy veřejné zeleně podalo podnět k vypořádání p.p.č. 946/2 v k.ú. Jablonecké Paseky, která je oplocena a užívána

Více

kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna

kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna VYHLÁŠKA č. 16/1994 kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna ----------------------------------------------------------- Rada města Brna se dne 10. 11. 1994 usnesla vydat podle 16, 24

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 21. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 26. srpna 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 3/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 3 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

Bílovice nad Svitavou okr. Brno - venkov

Bílovice nad Svitavou okr. Brno - venkov ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU Bílovice nad Svitavou okr. Brno - venkov I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Městský úřad Šlapanice, Odbor výstavby, oddělení územního plánování a památkové péče Objednatel: Obec Bílovice

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 35. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 31. 8. 2016 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 10.6.2011 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 10.6.2011 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 10.6.2011 20:00

Více

U S N E S E N Í. Město Lomnice nad Popelkou. z 9. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne

U S N E S E N Í. Město Lomnice nad Popelkou. z 9. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne 4. 3. 2019 57 / 19 / RM uzavření Smlouvy o zajištění provozu stomatologické praxe na poliklinice v Lomnici

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 72. zasedání dne 26. dubna 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 72. zasedání dne 26. dubna 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení ze 72. zasedání dne 26. dubna 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 2428/2017 Číslo spisu jednání: 2425/2017/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Číslo: 649 Dne: 4. února 2019 1) Schůze byla zahájena panem starostou v 20:00 hodin. Účast členů zastupitelstva Přítomni: 7 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Zastupitelstvo

Více

Usnesení. z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 24.5.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 238/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Mgr.

Více

U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 8. 6. 2016 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák od 17:30 hod, Marie Dvořanová,

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 27. února 2018 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno

Více

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX MĚSTO ZÁKUPY U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 16. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Zákupy (č. usnesení 257/2013 273/2013) usnesení č. 257/2013 Plnění

Více

JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ

JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ JEDOVNICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ Brno, říjen 2018 JEDOVNICE Změna č. 2 územního plánu zahrnující změny označené Je2, Je3, Je4, Je5, Je6, Je7, Je8, Je10, Je12 včetně uvedení ÚP do

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 15. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 21. 9. 2016 236/15/2016 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti 1. schvaluje zápis z minulého

Více

Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013

Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013 Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1298/55/13 schvaluje program 55. schůze rady

Více

Z A D Á N Í. zmìny è. 2. územního plánu sídelního útvaru

Z A D Á N Í. zmìny è. 2. územního plánu sídelního útvaru Z A D Á N Í zmìny è. 2 územního plánu sídelního útvaru ÚHOLIÈKY zpracované přiměřeně podle 47 stavebního zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění a 11 vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech,

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

Usnesení. z 52. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne

Usnesení. z 52. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne Usnesení z 52. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne 20. 6. 2012. Po projednání všech bodů programu byla přijata tato rozhodnutí Rady města Velký Šenov: I. SCHVALUJE 1. předložený program jednání

Více

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Změna č. 1 územního plánu obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydává: Zastupitelstvo obce Svéradice Datum nabytí účinnosti: 17. 3. 2015 Oprávněná úřední osoba

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 53. schůze Rady města Vrbno pod Pradědem, dne 7. 6. 2017 1426/53/2017 Zahájení a schválení programu 1. schvaluje program jednání Rady města Vrbna pod Pradědem s doplněním

Více

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE Obecně závazná vyhláška č. 9/97 ze dne 15.12. 1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Lanškroun Městská rada podle 45, písm. l zákona o obcích č. 367/90 Sb. a dále podle 26 a násl. zákona

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

Parcelní číslo 3501/1, 3501/3, 3501/4

Parcelní číslo 3501/1, 3501/3, 3501/4 - 40 - Podnět na změnu územního plánu č. 58/36 1.3. Č.j. / datum podání (19. 08. 2008) Parcelní číslo 3501/1, 3501/3, 3501/4 zahrady, louky Další specifikace Výměra: 3501/1= 1 990 m 2, 3501/3=745 m 2,

Více

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 12.2.2018 v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Přítomní: Ing. Radka Formánková - starostka Lumír Konečný - místostarosta. MUDr. Petr Fila-radní,

Více

Usnesení z III. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 17. prosince 2018

Usnesení z III. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 17. prosince 2018 Usnesení z III. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 17. prosince 2018 Usnesení č. 1 Zastupitelstvo města Lázně Kynžvart bere na vědomí informaci o usnášeníschopnosti III. veřejného

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 5.6.2013 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluven : Tomáš Rulec, zastupitel Dále přítomno: 5 občanů, dle prezenční listiny

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá,

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá, NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ Zastupitelstvo obce Bělá příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I Č Á S T A / I. 1 NÁVRH ZMĚ N Y Č. 2 P ř íloha č. 3 Příloha č. 1 strana 1 z 5 Návrh změny č. 2 Územního plánu Rožnov pod Radhoštěm, kterou se mění Územní plán Rožnov pod Radhoštěm ve znění změny č. 1. Územní

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Jaroslav Machytka Petr Marek, Martin Adam. Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Jaroslav Machytka Petr Marek, Martin Adam. Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 23. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 29. srpna 2018 Přítomní: Omluveni:

Více

Zápis č. 8/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 8/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 8/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 21.6. 2012 v 19.00 na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Aron Jiří, Hanuš Libor,

Více

Bc. Radek Fejfar, člen rady, do 19:13 hod. Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.

Bc. Radek Fejfar, člen rady, do 19:13 hod. Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 10/2016 konaného dne 11.04.2016 od 15:32 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Mgr. Květuše Vernerová,

Více

Usnesení ze IV. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 13. února 2019

Usnesení ze IV. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 13. února 2019 Usnesení ze IV. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 13. února 2019 Usnesení č. 1 Zastupitelstvo města Lázně Kynžvart bere na vědomí informaci o usnášeníschopnosti IV. veřejného

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í

V Ý P I S U S N E S E N Í Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou vypuštěny s ohledem na zákon o ochraně osobních údajů V Ý P I S U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 29.10.2008

Více