Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 32/

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 32/2015-23-27"

Transkript

1 Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 32/ SSZ datové centrum SSZ V p edb žném oznámení o zakázce zadavatel v bod II.3 uvádí, že doba výstavby je stanovena na 9 síc. V p edaném návrhu smlouvy o dílo uvádíte v lánku II., že dokon ení stavebních prací je do 8 síc od termínu zahájení. Který údaj je platný? V p edb žném oznámení je uvedeno: P edpokládaný termín spln ní zakázky: do 8 m síc od zahájení stavebních prací. Ú elem p edb žného oznámení je v asné uv dom ní potenciálních dodavatel o tom, že zadavatel v ur itém asovém horizontu plánuje zadat nadlimitní i podlimitní ve ejnou zakázku na ur itý p edm t pln ní. Z tohoto d vodu zadavatel v souladu s vyhláškou. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky a od vodn ní ve ejné zakázky, poskytl dodavatel m formou p edb žného oznámení informace mj. k p edpokládanému termínu spln ní ve ejné zakázky. Jak plyne z citovaného zn ní p edb žného oznámení a povinnosti zadavatele stanovené jmenovanou vyhláškou, jde u termínu spln ní ve ejné zakázky obsaženém v p edb žném oznámení toliko o p edpoklad. Závazné termíny jsou samoz ejm ty, které jsou uvedené v zadávacích podmínkách, zejména v závazném návrhu smlouvy, který tvo í p ílohu. 1 zadávací dokumentace. V bod 5 zadávacích podmínek se píše, že máme doložit doklady o vzd lání a estné prohlášení na stavbyvedoucího, zástupce stavbyvedoucího, ale zárove na lena týmu odpov dného za rekonstrukci a zateplení st echy. Tým má být tvo en dle zadávacích podmínek: a. Stavbyvedoucím b. Zástupcem stavbyvedoucího c. Technologem chlazení d. Koordinátorem BOZP e. Osobou odpov dnou za elektroinstala ní práce f. Osobou odpov dnou za bourací práce a nakládání s odpady. V které ásti má být doložena osoba odpov dná za rekonstrukci, respektive zateplení st ešního plášt? Nebo se jedná o omyl v zadávacích podmínkách? K uvedenému dotazu zadavatel sd luje, že v d sledku administrativního pochybení byl obsažen v zadávací dokumentaci len týmu odpov dný za rekonstrukci a zateplení st echy. Uvedené pochybení zadavatel napravuje uve ejn ním opravené zadávací dokumentace. Má zadavatel ur ený n jaký p ibližný termín zahájení prací? K uvedenému dotazu zadavatel sd luje, že s p ihlédnutím k ideálnímu asovému pr hu zadávacího ízení je za átek prací p edpokládán v prosinci Zadavatel však zárove upozor uje uchaze e, že jsou pro n závazné termíny uvedené v zadávacích podmínkách, zejména v závazném návrhu smlouvy, který tvo í p ílohu. 1 zadávací dokumentace.

2 V souboru D_KNIHA_DVE Í je v ozna ení požárních uzáv uvedeno DP1 (neho lavé materiály), ale ve specifikaci jsou uvád ny dve e d ev né (d ev né dve e nejsou z neho lavých materiál a ozna ují se DP3). Cht l bych Vás požádat o vyjád ení, jaké dve e mají být ocen ny, zda DP1 ocelové nebo DP3 d ev né. K uvedenému dotazu zadavatel sd luje, že dve e DP1 mají být ocelové. Tabulka dve í s upravenou položkou bude zaslána dodavatel m, kte í uzav eli se zadavatelem dohodu o ml enlivosti a nezp ístupn ní informací a údaj, jež tvo í p ílohu. 3 zadávací dokumentace. Ve výkazu vým r a v p dorysu 6.NP jsou dve e s ozna ením DP606 DP616. Tyto dve e chybí v tabulce D_KNIHA_DVE Í. Bylo by možné doplnit technickou specifikaci t chto dve í? K uvedenému dotazu zadavatel sd luje, že technická specifikace vypadla p i p evád ní z xls. na pdf. Tabulka dve í s dopln nou specifikací bude zaslána dodavatel m, kte í uzav eli se zadavatelem dohodu o ml enlivosti a nezp ístupn ní informací a údaj, jež tvo í p ílohu. 3 zadávací dokumentace. V souboru D_KNIHA_DVE Í není vypln n sloupec povrchová úprava. Bylo by možné toto doplnit? Tabulka dve í s dopln ným sloupcem bude zaslána dodavatel m, kte í uzav eli se zadavatelem dohodu o ml enlivosti a nezp ístupn ní informací a údaj, jež tvo í p ílohu. 3 zadávací dokumentace. Výkaz vým r V p edaném výkazu vým r je dle mín ní uchaze e nesrovnalost v množství s projektovou dokumentací: a) Položka. 163 S.14 - Rastrový systémový SDK podhled do vlhk. prostor je ve výkazu uvedeno množství 175,9m2. Dle uchaze e by m lo být správn 120,4m2. (U místnosti.20 v 1.NP by m la být vým ra 5,1m2) Ano, sd lení dodavatele je správné. Zadavatel uve ej uje výkaz vým r s upravenou položkou. b) U položek. 106 M+D a osazení - Ocelové konstrukce - podlaha 2.np, a. 108 M+D a osazení - Ocelové konstrukce schodišt, je uvedené množství ve výkazu vým r v rozporu se statickou ástí Výkaz materiálu OK. Žádáme zadavatele o vyjasn ní t chto skute ností a p ípadn o opravu výkazu vým r. Ano, uvedené bylo skute v rozporu. Zadavatel uve ej uje výkaz vým r s upravenými položkami. Projektová dokumentace a) V souhrnné technické zpráv je zmín no, že mezi odpadem vzniklým p i realizaci zakázky se edpokládá mimo jiné i stavební materiál obsahující azbest.

3 že zadavatel uvést, o jaké stavební materiály se jedná, zda byl proveden u zmín ných materiál laboratorní rozbor na p ítomnost azbestových vláken a p edpokládané jeho množství? K uvedenému dotazu zadavatel sd luje, že v dob pr zkumu a projektování byla budova v plném provozu. P ítomnost azbestu ani jeho množství není známo. Projektant pouze p edpokládá, že vzhledem k tomu, kdy byla stavba postavena, se azbest m že vyskytnout, protože výrobky z azbestu se b žn používaly. P i vizuální prohlídce nebyl azbest zjišt n. b) Je nutné dodržet detailní specifikaci za ízení (nap. rozm ry) z Tabulky výkon VZT (ventilátory) a z VV (Chladící a kompresorové jednotky a erpadla ÚT) nebo jsou zásadní pouze základní výkonové parametry a lze navrhnout za ízení jiných výrobc? K uvedenému dotazu zadavatel sd luje, že p i dodržení základních výkonových parametr samoz ejm lze nabídnout kvalitativn a technicky obdobná za ízení. Výrobky v tabulce výkon slouží pouze jako informativní odkaz. Termín pln ní - že zadavatel sd lit uchaze i, kdy p edpokládá zahájení stavebních prací? S jakým termínem zahájení máme v návrhu harmonogramu po ítat? K uvedenému dotazu zadavatel sd luje, že s p ihlédnutím k ideálnímu asovému pr hu zadávacího ízení je za átek prací p edpokládán v prosinci Zadavatel však zárove upozor uje dodavatele, že jsou pro n závazné termíny uvedené v zadávacích podmínkách, zejména v závazném návrhu smlouvy, který tvo í p ílohu. 1 zadávací dokumentace. Kvalifikace V odpov dích na dotazy uchaze ze dne Zadavatel u druhého odstavce / dotazu uvádí, že: je pot eba, aby stavbyvedoucí a zástupce stavbyvedoucího prokázali, že mají opravdu zkušenosti se stavbami obdobného charakteru Znamená to tedy, že lenové realiza ního týmu dle odst. 5 c), d), e) a f) mohou kvalifikaci doložit dokladem o vzd lání, autorizací, osv ením a profesním životopisem a pouze stavbyvedoucí a zástupce stavbyvedoucího musí doložit zkušenosti na stavbách obdobného charakteru referen ní listinou, vý atkem ze stavebního deníku, ze smlouvy, z korespondence nebo potvrzením objednatele? Ano, uvedené toto znamená, p emž k tomu zadavatel dále uvádí, že stále platí v plném rozsahu požadavky vymezené v zadávací dokumentaci. Dotaz, týkající se zdvojené podlahy. Lze blíže specifikovat tuto konstrukci? Nap. materiál záklopu uložený na ocelové profily a zp sob jeho kotvení? Nebo se jedná o systémové ešení (nap. fy Atiz, Mero,...)? Z dokumentace toto není patrné (žádný podrobn jší popis, pop. ezy, detaily této konstrukce nejsou) Jedná se o systémovou zdvojenou podlahu s deskami záklopu s t ídou reakce na ohe A (tzn. A1 nebo A2). Ostatní vlastnosti jsou popsány ve 2NP PB a ve skladbách konstrukcí ve stavební ásti (skladba S5).

4 P.. 64 S.11+S.12 - Separa ní vrstva : z projektové dokumentace a z výpisu skladeb konstrukcí není patrné, z eho má být separa ní vrstva mezi antivibra ní vrstvou a asfaltovou hydroizolací, bylo by možné specifikovat uvažovaný typ materiálu? žná separa ní vrstva, která se používá do skladeb konstrukcí (podlah, st ech atd.). P.. 75 Pružné odd lení dozdívaných p ek od ocelové kce, kompletní provedení - dle popisu v proj. dok. V projektové dokumentaci jsem popis nenašel, bylo by možné specifikovat požadavek na provedení pružného odd lení p ek? Pružné odd lení p ek bude provedeno nap. z EPS nebo z minerální vaty tl. 10 až 20 mm. P.. 82 Bourání podlah, komplet skladba mimo nášlapu bylo by možné specifikovat složení kompletní skladby podlahy? Kompletní skladba podlahy se odstra uje pouze v ásti 1NP (viz výkres 01 ve stavební ásti). Podle iloženého IGP je tam skladba dle sondy K1. P M+D a osazení - Systém ur ený k ochran p ed pádem dle SN EN 795, SN EN P CEN/TS 16415, SN EN 517 a SN EN 363, kompletní provedení - dle popisu v proj. dok. projektová dokumentace popisuje dv varianty ešení: 1) s p enosným montážním lanem, 2) trvalé nerezové lano. Nikde už ale není uvedeno, jakou variantu provedení máme cenit do výkazu vým r? Trvalé nerezové lano. P Odstran ní skladby st echy, komplet mimo nosné kce bylo by možné specifikovat složení kompletní skladby st echy? Sonda do stávající st echy nebyla provedena. Vrchní hydroizola ní vrstva je foliová. Vzhledem k tomu, že nosná konstrukce st echy (žlb. trámová deska tl. 70 mm) je ve spádu, p edpokládáme konstantní tlouš ku st ešní skladby, která byla b žná pod foliové krytiny v dob její realizace. P S.5 - M+D - Zdvojená podlaha - nosná kce + záklop, kompletní provedení : v projektu je uvažováno s položením desek zdvojené podlahy p ímo na nosnou konstrukci z ocelových nosník IPE160? Ano. Záklop deskami zdvojené podlahy bude proveden i pod serverovými racky? Ano. Bude požadavek na prov trávání zdvojené podlahy, tzn. dodávku perforovaných desek. Pokud ano, tak s jakou perforací a s nebo bez škrticí klapky?

5 Desky mají být antistatické. Vzhledem k tomu, že není vybrán dodavatel technologie, technologické chlazení eší rozvody pouze na hranici datových sál. Projekt pouze zohled uje p edpokládanou prostorovou koordinaci datových rozvod a rozvod chlazení ve zdvojených podlahách. Zadavatel dále provedl drobné úpravy v zadávací dokumentaci a závazném návrhu smlouvy, jenž tvo í ílohu. 1 zadávací dokumentace s tím, že tyto dokumenty uve ej uje na profilu zadavatele spolu s upravenou p ílohou. 2 závazného návrhu smlouvy Specifikace Díla a celkové ceny Díla položkový rozpo et (výkaz vým r s cenami) Zadavatel vzhledem k povaze provedených úprav v zadávacích podmínkách a též s ohledem na neuve ejn ní odpov dí na dotazy uchaze ve lh stanovené v 49 odst. 2 ZVZ, p im en prodlužuje lh ty takto: Lh ta pro podání nabídek: do 12:00 hodin Otevírání obálek s nabídkami: od 12:00 hodin Bc. Ludmila Hnutová odd lení centrálního zadávání ve ejných zakázek SSZ

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 43/2012-23-38. SSZ po ízení a obnova klimatiza ních za ízení

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 43/2012-23-38. SSZ po ízení a obnova klimatiza ních za ízení Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 43/2012-23-38 Dotaz na délky propojovacích tras potrubí pro chladivo - jedná se o uvedení b žného metru Cu potrubí nebo o celkovou trasu, která se skládá ze

Více

D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice.

D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice. D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle 12, odst.(3), zák. 137/2006

Více

Provedené změny. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám 8D2DD

Provedené změny. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám 8D2DD 8D2DD Novostavba tělocvičny v MČ Brno-Tuřany Registrační číslo projektu: CZ.1.11/3.1.00/41.01679 Předmět zakázky: stavební práce Oblast podpory: 3.1 - Rozvoj urbanizačních center Druh zadávacího řízení:

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 34/2015-23-27

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 34/2015-23-27 Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 34/2015-23-27 Vzhledem k odpov di na dotaz: SSZ datové centrum SSZ v rámci odpov dí na dotazy, poskytnutých v dokumentu 34 Odpov di na dotazy 4.pdf, ze dne

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 k zadávacím podmínkám ve smyslu 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Místo veřejné zakázky: Druh řízení: Předmět

Více

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Odůvodnění veřejné zakázky Veřejná zakázka Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Zadavatel: Právní forma: Sídlem: IČ / DIČ: zastoupen: EAST

Více

iden.. SMVS 113V

iden.. SMVS 113V OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY SSZ datové centrum SSZ iden.. SMVS 113V222001510 Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb,

Více

4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY Dle p ílohy. 2 návrh smlouvy.

4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY Dle p ílohy. 2 návrh smlouvy. STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 65402/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ivo Sztwiertnia

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 34/2015-23-27

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 34/2015-23-27 Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 34/2015-23-27 SSZ datové centrum SSZ V Dodate né informaci. 3 doru ené dne 11.12.2015 bylo uvedeno následují: V oddíle D.1.4.F nemá položka zadané množství,

Více

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form.

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií. VÝZVA k podání nabídky dle závazných pokyn pro žadatele a p íjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie A) Identifika ní údaje Zadavatele Název:

Více

Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 2/2015-53-28

Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 2/2015-53-28 Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 2/2015-53-28 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast Správy údajové základny - II A. Z popisu modelového požadavku v

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/2016-53-27 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP edm tem zakázky je také vývoj a údržba aplika ního programového

Více

Dodatečná informace č. 8

Dodatečná informace č. 8 Statutární město Přerov Magistrát města Přerova Odbor vnitřní správy Úsek veřejných zakázek Bratrská 34 750 11 Přerov 2 pracoviště: Bratrská 34 tel.: +420 581 268 111 ústředna fax: +420 581 268 603 www.prerov.eu

Více

datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00

datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00 datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00 O: 475 45 941 Váš dopis zna ky/ze dne Naše zna ka (.j) 842/26-2015 Vy izuje linka 2493 / Mgr. Richter V Praze dne 14.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikační údaje: Zadavatel: BONVER MORAVIA, s.r.o. se sídlem v Praze 1, Jakubská 647/2, PSČ: 110 00, IČ: 603 22 331, DIČ: CZ60322331, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Část I. Projektová dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Bardějovská:

Část I. Projektová dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Bardějovská: Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1.1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace 1. části VZ Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Bardějovská, Česká Lípa 1. Rozdělení

Více

Věc: Zadávací řízení - Mateřská škola v Hevlínské dodatečné informace

Věc: Zadávací řízení - Mateřská škola v Hevlínské dodatečné informace V Boskovicích dne 14. ledna 2016 Věc: Zadávací řízení - Mateřská škola v Hevlínské dodatečné informace V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadané v otevřeném řízení dle ust. 27 zákona

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 34/2015-23-27

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 34/2015-23-27 Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 34/2015-23-27 SSZ datové centrum SSZ Uchaze žádá zadavatele o úpravu l. 13. Odst. 13.4. SOD takto: Zhotovitel se zavazuje zaplatit objednateli smluvní pokutu

Více

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost MĚSTO BENEŠOV Rada města Benešov Vnitřní předpis č. 16/2016 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Obecná ustanovení Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1) Tato směrnice upravuje závazná

Více

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM OBEC VIKÝŘOVICE, PETROVSKÁ 168, 788 13 VIKÝŘOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ (V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám Zakázka: Zadavatel: Evropské domy v krajích stavební úpravy objektu Nový Hluchák budova bez č.p. v areálu Pospíšilova 365, Hradec Králové Královéhradecký

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY SSZ Investi ní akce malého rozsahu - strojní; ást EPS Podlimitní ve ejná zakázka Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb.,

Více

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám ve VZ. Nástavba a přístavba budovy 2. stupně ZŠ Velké Přílepy

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám ve VZ. Nástavba a přístavba budovy 2. stupně ZŠ Velké Přílepy Veřejný zadavatel: Obec Velké Přílepy Pražská 162, 252 64 Velké Přílepy IČ: 00241806 DIČ: CZ00241806 Telefon: (+420) 220 930 535 E-mail: podatelna@velke-prilepy.cz www: http://www.velke-prilepy.cz/ Zastoupený:

Více

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám ve VZ. Výstavba tělocvičny ZŠ a MŠ Praha-Slivenec

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám ve VZ. Výstavba tělocvičny ZŠ a MŠ Praha-Slivenec Veřejný zadavatel: Městská část Praha-Slivenec Slivenec, K Lochkovu 6/2, 154 00 IČ: 00241661 Telefon: (+420) 251 818 044 E-mail: slivenec@praha-slivenec.cz www: http://www.praha-slivenec.cz/new/index.htm

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XXIII.

DODATEČNÉ INFORMACE XXIII. V Praze dne 6. června 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XXIII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ),

Více

Regenerace zahrady MŠ Neděliště

Regenerace zahrady MŠ Neděliště 1 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP (dále jen Pokyny ), účinnými od 20.06.2014 Zadavatel: Název zadavatele: OBEC

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis Název ve ejné zakázky Dodávky samolepících

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky veřejné zakázky veřejná zakázka Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále též jen jako zákon ). Zadavatel: Obec Libotov Sídlem:

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 25/

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 25/ Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 25/2016-53-56 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast D chodové dávky - II Jaká konkrétní dokumentace pro jednotlivé moduly

Více

V rámci aplika ního vybavení pro oblast vymáhání pohledávek - APV INS, INS-MKV a SPR zajistit:

V rámci aplika ního vybavení pro oblast vymáhání pohledávek - APV INS, INS-MKV a SPR zajistit: OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro vymáhání pohledávek Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis

Více

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Výzva pro předložení nabídek Zadavatel Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace dle 6 a 18 odst.5 Zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP na veřejnou

Více

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem Ulice íslo popisné

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem Ulice íslo popisné 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli t zadavatele 2.5.1 Ulice 2.5.4 íslo popisné 2.5.2 Obec 2.5.5 íslo orienta ní 2.5.3 ást 2.5.6 PS 2.5.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.6 Kontaktní údaje zadavatele 2.6.1 Titul p

Více

Výzva k podání cenové nabídky. na realizaci zakázky s názvem. (dále jen zakázka)

Výzva k podání cenové nabídky. na realizaci zakázky s názvem. (dále jen zakázka) dáv kume Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem elektronického zabezpečovacího systému (EZS)" (dále jen zakázka) Jedná se o zakázku malého rozsahu na dodávku a služby, která je mimo

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 002 50 805

Více

IKEM STERILIZACE oprava podlahy DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE

IKEM STERILIZACE oprava podlahy DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE IKEM STERILIZACE oprava podlahy DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE Technická zpráva OBSAH: A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1.1 Identifikační údaje stavby...2 1.2 Údaje o pozemku...3 1.3 Provedené průzkumy a napojení na

Více

ROZVOJ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V UHERSKÉM BRODU - REKONSTRUKCE PROSTOR POLIKLINIKY PRO DENNÍ STACIONÁŘ

ROZVOJ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V UHERSKÉM BRODU - REKONSTRUKCE PROSTOR POLIKLINIKY PRO DENNÍ STACIONÁŘ Městský úřad, odbor investic VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: MÍSTO: OI/0051/10 54580/2010/MUUB Hana Šmídová 572615232 oi@ub.cz 2010-08-19 Uherský Brod

Více

Číslo jednací: Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542 526 261 ID datové schránky: qykbwe7 E-mail: podatelna@brno-stred.cz V Brně dne 03.09.

Číslo jednací: Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542 526 261 ID datové schránky: qykbwe7 E-mail: podatelna@brno-stred.cz V Brně dne 03.09. Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542 526 261 ID datové schránky: qykbwe7 E-mail: podatelna@brno-stred.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikační údaje o veřejné zakázce a zadavateli Název veřejné zakázky Cyklostezka

Více

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů:

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů: Městský úřad Kolín Odbor region. rozvoje a územ. plánování Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 251, fax: +420 321 748 257 e-mail: regionalni.rozvoj@mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Číslo jednací:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 55798/2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 83967/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

ÚKLIDOVÉ PRÁCE V HISTORICKÉ BUDOVĚ MUZEA VÝCHODNÍCH ČECH V HRADCI KRÁLOVÉ

ÚKLIDOVÉ PRÁCE V HISTORICKÉ BUDOVĚ MUZEA VÝCHODNÍCH ČECH V HRADCI KRÁLOVÉ Muzeum východních Čech v Hradci Králové Vás tímto vyzývá v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, k podání n a b í d k y na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

Úklidové služby v objektu polikliniky

Úklidové služby v objektu polikliniky Městská poliklinika Praha příspěvková organizace Hlavního města Prahy se sídlem Spálená 78/12, Praha 1, 110 00 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje dle ustanovení 12 odst. 3 Zákona o veřejných

Více

Dodate né informace k zadávacím podmínkám

Dodate né informace k zadávacím podmínkám Dodate né informace k zadávacím podmínkám Název zakázky: Snížení emisí SOx na Elektrárn M lník I, kotel K1-K6 Zadavatel: Energotrans, a.s., Duhová 1444/2, Michle, 140 00 Praha 4 : 47115726, zapsán v obchodním

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na akci. Zadávací dokumentace

Veřejná zakázka malého rozsahu na akci. Zadávací dokumentace Veřejná zakázka malého rozsahu na akci Provedení kompletní opravy sociálního zařízení dámských a pánských WC v 1. NP, 2. NP a 5. NP v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9,741 01

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro ve ejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro ve ejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro ve ejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce dle ustanovení 12 odst. 3 zák.. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 50/2012-17-27. Vzd lávání v rámci léka ské posudkové služby 1. vzd lávací akce konference LPS

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 50/2012-17-27. Vzd lávání v rámci léka ské posudkové služby 1. vzd lávací akce konference LPS Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 50/2012-17-27 Vzd lávání v rámci léka ské posudkové služby 1. vzd lávací akce konference LPS SSZ Bude dodavatel zajiš ovat ubytování a stravování lektor pokud

Více

1. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY:

1. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Magistrát města ODBOR ROZVOJE A DOTACÍ Oddělení veřejných zakázek VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček 476 448 449 karel.sedlacek@mesto-most.cz 31. 10. 2012 Veřejná zakázka malého rozsahu na

Více

.J.: MMFM 90386/ POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY

.J.: MMFM 90386/ POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 90386/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ing.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem Ústí nad Labem 30. května 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE V souladu s

Více

s pln ním ve ejné zakázky, napln ny. - Popis p edm tu ve ejné zakázky. - Popis vzájemného vztahu edm tu ve ejné zakázky a pot eb zadavatele.

s pln ním ve ejné zakázky, napln ny. - Popis p edm tu ve ejné zakázky. - Popis vzájemného vztahu edm tu ve ejné zakázky a pot eb zadavatele. Centralizace APV OSV OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné

Více

Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV - II

Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV - II OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV II Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely edb žného oznámení Od

Více

Do 5 síc od zahájení stavebních prací.

Do 5 síc od zahájení stavebních prací. OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné zakázky napln ny.

Více

01. 08. 2015 31. 07. 2019

01. 08. 2015 31. 07. 2019 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní pravidelných úklidových prací pro OSSZ Bruntál, OSSZ FrýdekMístek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM STAVEBNÍ ÚPRAVA PROSTOR VE 4. NP BUDOVY CT V AREÁLU ÚSTAVU STRUKTURY A MECHANIKY HORNIN AV ČR, V. V. I., NA ADRESE V HOLEŠOVIČKÁCH 94/41, PRAHA

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 2336/8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 2336/8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel. STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 2336/8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.: 475271111 č. jednací : MM/ORM/35979/2014 č. evidenční:.../2014, 81/14 vyřizuje

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ č. 1/2012

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ č. 1/2012 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ č. 1/2012 Zadavatel Společenství pro dům Horní Rokytnice čp. 450 IČ: 275 04 18 vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na dodavatele zakázky. Název zakázky Oprava rozvodů TUV a SUV v bytovém domě Předmět

Více

Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část

Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část Upozornění V souladu se zákonem č. 137 / 2006 Sb. v platném znění, 44, odst. 11, jsou výjimečně některé výrobky, konstrukční prvky, zařízení a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název: Klastr českých nábytkářů, družstvo Sídlo: Kozí 26/4, 602 00 Brno Zastoupený: Ing. Radek Brychta zmocněnec k výkonu práv a povinností spojených s funkcí předsedy Klastru

Více

zadávací dokumentace Opěrná zeď v Kroužku

zadávací dokumentace Opěrná zeď v Kroužku Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce mimo režim zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, a dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

Regenerace hřiště U Žáby 0. Etapa Herní prvky do plochy z lité pryže (EPDM)

Regenerace hřiště U Žáby 0. Etapa Herní prvky do plochy z lité pryže (EPDM) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky malého rozsahu dodávky Regenerace hřiště U Žáby 0. Etapa Herní prvky do plochy z lité pryže (EPDM) O B S A H: 1.

Více

ROZŠÍŘENÍ SKLÁDKY TKO PŘEROV ŽERAVICE II.ETAPA, 1 a 2. SEKCE SKLÁDKY

ROZŠÍŘENÍ SKLÁDKY TKO PŘEROV ŽERAVICE II.ETAPA, 1 a 2. SEKCE SKLÁDKY ZADAVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce Zadavatel: Technické služby města Přerova s.r.o. Na hrázi 3165/17 750 02 Přerov IČ: 278 41 090 Tato zadávací dokumentace je zpracována v souladu

Více

Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K V EŘ EJNÉ ZA KÁZCE Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko Obsah Čl. 1.: Úvodní informace... 3 Čl. 2.: Název veřejné zakázky... 3 Čl.

Více

Do 48 m síc od platnosti a ú innosti smlouvy

Do 48 m síc od platnosti a ú innosti smlouvy OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné zakázky napln ny. Popis p edm tu ve ejné

Více

01. 08. 2015 31. 07. 2019

01. 08. 2015 31. 07. 2019 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní strážní služby, recep ní služby a obsluhy PbÚ pro OSSZ FrýdekMístek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného

Více

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy.

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy. Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 15.1.2016 Věc: Výzva k podání nabídky (zadávací dokumentace) Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám.

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 4. 12. 2014 Písemná výzva k předložení nabídky k veřejné zakázce na zhotovitele stavby Chodníky od ul. Plavební až do Frýdku Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona.137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen zákon ) Název ve ejné zakázky Rozší ení personálního ešení MMR Zadavatel ve ejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU vzduchotechnika a klimatizace depozitáře knihovny v objektu Novobranská 691/3, Brno"

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU vzduchotechnika a klimatizace depozitáře knihovny v objektu Novobranská 691/3, Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 59/2012-17-27. Digitalizace dokumentace Léka ské posudkové služby SSZ, vyt žování a konsolidace dat

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 59/2012-17-27. Digitalizace dokumentace Léka ské posudkové služby SSZ, vyt žování a konsolidace dat Kde nalezneme barevn rozlišené druhy dokument ke zpracování, ovšem k dispozici máme pouze b dokumenty p ílohy.1. Myslíte si, že bych Vás mohl poprosit o barevnou p ílohu.1.? edm tem pln ní je pouze ernobílé

Více

M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, Pet vald

M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, Pet vald M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, 735 41 Pet vald MUPTX003OZJ NAŠE ZN: 657/2015/VaŽP/Šo NAŠE J: VY IZUJE: Šopová Marcela REFERENT odboru výstavby a životního prost edí TEL.: 596542915 FAX: 596542933

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Zprostředkující subjekt Středočeský kraj

Zprostředkující subjekt Středočeský kraj Zprostředkující subjekt Středočeský kraj Metodický pokyn č. 8.3 upřesňující formální náležitosti Elektronické monitorovací zprávy, Žádosti o platbu a některé související podmínky realizace projektů financovaných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DODÁVKA NÁBYTKU PRO VŠ KOLEJE POD PALACKÉHO VRCHEM BLOK A02 ve ejná zakázka zjednodušené podlimitní ízení na dodávky PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ dle 38 zákona o ve ejných zakázkách.

Více

Vybavení pro separaci a svoz BRKO

Vybavení pro separaci a svoz BRKO Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Fond soudržnosti z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Název projektu: Vybavení

Více

Dodatečné informace č. 6-11

Dodatečné informace č. 6-11 Č.j.: MCLISEN 00367/2014/2600/PET V Brně dne 13.1.2014 Dodatečné informace č. 6-11 Vážení uchazeči, sdělujeme dodatečné informace č.6-11 k veřejné zakázce Modernizace a rekonstrukce bytů v bytových domech

Více

Kydlinovská 1521, 500 02 Hradec Králové IČ: 64811069

Kydlinovská 1521, 500 02 Hradec Králové IČ: 64811069 V Hradci Králové dne 24.04.2015 Veřejná zakázka č. 1513A výzva k předložení nabídky Název zakázky: Zadavatel zakázky: Hradební 632 nátěry oken, dveří a obložení objektu Správa nemovitostí Hradec Králové,

Více

Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2. vyzývá

Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2. vyzývá Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2 v zájmu zajištění potřeb Ministerstva práce a sociálních věcí (dále jen MPSV) a v souladu s ustanovením 6 zákona

Více

I Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky

I Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky V Praze 14. 6. 2012 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na výběr dodavatele, který vytvoří

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - Klimatizace objektu M Ú Šternberk, Opavská 1

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - Klimatizace objektu M Ú Šternberk, Opavská 1 Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchaze v rámci zakázky malého rozsahu dle 6 a 12 zákona.137/2006 Sb. o ve ejných zakázkách (dále jen zákon). Textová ást zadávací dokumentace

Více

V Ý Z V A k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění

V Ý Z V A k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění V Ý Z V A k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a oprava suterénu objektu B 1. etapa

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V JEDNACÍM ŘÍZENÍ S UVEŘEJNĚNÍM podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY S NÁZVEM Rekonstrukce

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

Masarykova 158 735 81 Bohumín. V Bohumíně dne 18. února 2016

Masarykova 158 735 81 Bohumín. V Bohumíně dne 18. února 2016 MĚSTO BOHUMÍN Masarykova 158 735 81 Bohumín Čj.:MUBO/05963/2016/INV/PeE V Bohumíně dne 18. února 2016 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace (požadavky a podmínky pro zpracování a podání nabídky)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných

Více

Rámcová smlouva o vývoji a údržb systému AAA portál - II

Rámcová smlouva o vývoji a údržb systému AAA portál - II OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Rámcová smlouva o vývoji a údržb systému AAA portál II Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: ZPŮSOB UVEŘEJNĚNÍ: DRUH VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Investice do zemědělského podniku

Více

Uchazečům o veřejnou zakázku

Uchazečům o veřejnou zakázku MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení soukromoprávní VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Mgr. Irena Hanáková/OSP TELEFON: 556 879 749 E-MAIL: Irena.hanakova@koprivnice.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk

Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk Oznámení o zahájení zadávacího řízení pro zakázku malého rozsahu Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk CZ.1.02/6.5.00/15.29670 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 Zákona

Více

Sp. zn.: ČŠIG-S-471/11-G

Sp. zn.: ČŠIG-S-471/11-G název zakázky: č. ev. IS VZ US: 60065031 název zadavatele: Česká školní inspekce sídlo Fráni Šrámka 37, 150 21 Praha 5 IČ: 00638994 právní forma: organizační složka státu Seznam dotazů a odpovědí zpracovaný

Více

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: Zadavatel: Římskokatolická farnost děkanství Skuteč Tyršova

Více

c: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

c: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT ST EDNÍ ECHY ODBOR ODLOU ENÉ PRACOVIŠT KOLÍN, KARLOVO NÁM. 45, 280 50 KOLÍN 1 #5055/SKO/2014-SKOH@E 5055/SKO/2014-SKOH

Více