Najemni smlouva. uzavfena die 663 a nasl. obcanskeho zakoniku v platnem zneni. Smluvni strany:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Najemni smlouva. uzavfena die 663 a nasl. obcanskeho zakoniku v platnem zneni. Smluvni strany:"

Transkript

1 Najemni smlouva uzavfena die 663 a nasl. obcanskeho zakoniku v platnem zneni Smluvni strany: Pronajimatel: Narodni pamatkovy ustav se sidlem v Praze 1, Valdstejnske nam. 3, PSC zast. Doc. PhDr. Jifim T. Kotalikem, CSc., generalnim fedite' osoba opravnena k jednani ve vecech provozne ekonomick ' Novesky, hlavni ekonom 1C: , DIG: na strane jedne (dale jen "pronajimatel" nebo NPU) Najemce: PROTOCOL SERVICE, spol.s r.o., se sidlem v Praze 2, Sokolska 27, PSC , spolecnost zapsana v obchodm'm rejstfiku vedenem u Mestskeho so,. v oddilu C, vlozka 64327, 1C: , DIG: jejimz jmenem jedna pan Ludek Nezmar, jednatel osoba opravnena k jednani ve vecech provozne ekonomickych: Lucie Roztocilov,. na strane druhe (dale jen "najemce"} uzaviraji nize uvedeneho dne, mesice a roku podle ustanoveni 663 a nasledujicich obcanskeho zakoniku v platnem zneni najemni smlouvu tohoto zneni: I. Prohlaseni pronajimatele 1. Pronajimatel prohlasuje, ze die vypisu z katastru nemovitosti ze dne (viz pfiloha c.l) ma pfislusnost hospodafit s majetkem statu v katastralnim uzemi Mala Strana, obec Praha, okres Hlavni mesto Praha, zapsanych v katastru nemovitosti na listu vlastnictvi c. 360 pro uvedene katastralni uzemi u Katastralniho ufadu Praha - rnesto, ktery je pfedmetem najmu die cl. III. 2. Obe smiuvni strany prohlasuji, ze bude zachovan soucasny stav vsrupu a pfistupu do pfedmetu najmu die cl. VIII. 3. Pronajimatel prohlasuje, ze je opravnen nakladat s pfedmetem najmu zpusobem v teto smiouve uvedenym a zavazuje se pfenechat uvedeny pfedmet najmu die cl. III. teto smlouvy do uzivani najemci za podminek touto smlouvou stanovenych.

2 II. Pfedmet smlouvy Pfedmetem teto smlouvy je najemni vztah (najem) mezi stranami teto smlouvy, pficemz ucelem teto najemni smlouvy je zejmena upraveni tohoto vzajemneho vztahu v souladu s vuli stran a obecne zavaznymi pravnimi pfedpisy. III. Pfedmet najmu 1. Pfedmetem teto najemni smlouvy je pronajem pozemku parc.c. 598, 599, 600, 605, 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612, 615, 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622, 623 a 624 v katastralnim uzemi Mala Strana, obec Praha, okres Hlavni mesto Praha, na nichz se nachazeji: Ledeburska zahrada, Mala Palffyovska zahrada, Velka Palffyovska zahrada, Kolowratska zahrada a Mala Fiirstenberska zahrada (dale jen,,zahrady"), o celkove vymefe, zjistene souctem vymer uvedenych pozemku podle listu vlastnictvi c. 360 katastru nemovitosti, o velikosti cca m2, ktery pronajimatel najemci za dale dohodnutych podminek pronajima. Planek s pfesnym vyznacenim hranic a nazvu zahrad je nedilnou soucasti teto smlouvy a tvofi jeji pfilohu Dale je pfedmetem najmu Galerie Ledebursky palac, pudorys viz pfiloha c Dalsi nebytove prostory pfimo souvisejici s pfedmetem najmu jsou: mistnost pokladny bezprostfedne sousedici s mistnosti galerie (pfiloha c. 4), kancelaf v pfizemi Ledeburskeho palace (dale jen LP) pfistupna z nadvofi LP (pfiloha c. 5), satna hercu u Salla Tereny (pfiloha c. 6), 2. NP objektu,,a" v hlavnim vstupnim prostoru do zahrad (pfiloha c. 7) a objekt,,vezice" z urovne zahrad pod Prazskym hradem. 4. Pfedmetem najmu je take WC pro invalidy a invalidni vytah, vse pfistupne prujezdem LP. IV. Ucel najmu 1. Najemce bude uzivat pfedmet najmu ke smluvne urcenym ucelum, tedy ktomu, aby zajist'oval zpfistupneni pfedmetu najmu vefejnosti, a to i v ramci pofadani kulturnich a spolecenskych setkani, produkci, vcetne vystav a jinych kulturnich akci. Seznam veskerych akci bude pfedkladan pronajimateli na vedomi pfed zahajenim akci prostfednictvim sekretariatu hlavniho ekonoma pronajimatele. Najemce je povinen zachovat ucelove urceni pozemku jakozto zahrad a je opravnen uzivat je k vy e uvedenym ucelum. 2. Pronajimatel prohlasuje, ze pfedmet najmu je podle sveho stavebne-technickeho urceni vhodny pro ucel uvedeny v odst. 1. tohoto clanku smlouvy a uzivani pfedmetu najmu pro

3 tyto ucely T)dpovida charakteru pfedmetu najmu v souladu s obecne zavaznymi pravnimi pfedpisy a pfislusnymi spravnimi rozhodnutimi. 3. Najemce prohlasuje, ze stav pfedmetu najmu je mu dobfe znam a ze pfedmet najmu povazuje ke dni uzavfeni teto smlouvy za pine zpusobily ke smluvenemu uzivani. V. Doha trvani smlouvy 1. Pronajimatel pronajima v souladu s touto smlouvou a obecne zavaznymi pravnimi pfedpisy (zakon c. 219/2000 Sb., o majetku Ceske republiky a jejim vystupovani v pravnich vztazich) pfedmet najmu najemci s tim, ze tato najemni smlouva se uzavira na dobu urcitou, a to na 5 let, tedy od do V pfipade, ze nektera ze smluvnich nebude druhou smluvni stranu pisemne informovat nejpozdeji 2 mesice pfed skoncenim najmu uplynutim sjednane doby o torn, ze hodla k tomuto terminu najem skoncit, doba trvani najmu se prodluzuje vzdy o dalsi dobu die odst.1. VI. Skonceni smlouvy 1. Tuto smlouvu Ize ukoncit: a) dohodou smluvnich stran, b) pisemnou vypovedi, c) odstoupenim die c. VI. odst. 3, 4 a 679 obcanskeho zakoniku. 2. Vypoved' podle cl. VI. odst. 1 pism. b) musi byt pisemna. Vypovedni Ihuta se pro tento pfipad stanovi vdelce jednoho roku, a to od 1. dne mesice nasledujiciho po mesici, ve kterem byla vypoved' dorucena. 3. Pronajimatel je opravnen od teto smlouvy odstoupit v pfipade, ze najemce uziva-li pfedmet najmu v rozporu s touto smlouvou nebo trpi-li uzivani pfedmetu najmu takovym zpusobem, ze pronajimateli vznika skoda, nebo ze mu hrozi znacna skoda, nebo jestlize najemce neplati fadne a vcas v souladu s touto smlouvou sjednany najem. 4. Najemce je opravnen odstoupit od smlouvy kdykoliv, byla-li pronajata vec pfedana ve stavu nezpusobilem ke smluvenemu nebo obvyklemu uzivani, anebo stane-li se pozdeji - aniz by najemce porusil svoji povinnost - nezpusobilou ke smluvenemu nebo obvyklemu uzivani, stane-li se neupotfebitelnou anebo bude-li z pfedmetu najmu odfiata nebo stane-li se nepouzitelnou pro ucely najmu takova cast pfedmetu najmu, ze by tim byl zmafen ucel teto najemni smlouvy. Najemce je dale opravnen od teto smlouvy odstoupit v pfipade, ze ztrati zpusobilost k provozovani cinnosti, pro kterou si pfedmet najmu pronajal.

4 5. Strany pro pfipad odstoupeni od smlouvy z duvodu podle odst. 3 nebo 4 tohoto clanku smlouvy sjednaly, ze najemni vztah zanika dorucenim pisemneho vyhotoveni odstoupeni od smlouvy druhe smluvni strane. 6. Pisemnosti mezi smluvnimi stranami se povazuji za dorucene pfevzeti'm nebo dnem, kdy adresat odmitl zasilku pfevzit, pfipadne tfeti'm dnera ode dne ulozeni doporucene zasilky na poste, to vsak za podminky, ze zasilka byla dorucovana na adresu uvedenou v zahlavi teto smlouvy, pripadne na jinou adresu, kterou jedna smluvni strana druhe smluvni strane pisemne sdelila. VII. Najemne 1. Najemce se zavazuje zaplatit pronajimateli za najem pfedmetu teto najemni smlouvy najemne sjednane ve vysi ,- Kc (slovy: dve ste padesat tisic korun ceskych) za jeden rok trvani najmu. Cena je uvedena bez DPH. V pn'pade zmeny legislativy nebo Statutu NPU bude DPH pronajimatelem uctovano die platnych pfedpisu. 2. Najemce bude hradit pronajimateli najemne pfevodem na licet pronajimatele vedeny u Komercni banky, Praha 1, cislo uctu: /0100, kazdorocne takto: ,- Kc do kalendafniho roku, ,- Kc do kalendafniho roku, a ,- Kc do kalendafniho roku. 3. V pfipade prodleni s placenim najemneho je najemce povinen zaplatit pronajimateli uroky z prodleni ve vysi dvojnasobku diskontni sazby stanovene CNB platne k prvnimu dni prodleni. VIII. Prava a povinnosti pronajimatele 1. Pronajimatel je povinen pfedat najemci pfedmet najmu nejpozdeji ke dni pocatku najemniho vztahu, uvedenemu v teto smlouve. Pfevzeti pfedmetu najmu, vcetne jeho stavu, poctu klicu od vstupu do pfedmetu najmu atd. budej>rotokolovano ve zvlastnim zapise, ktery podepisi pronajimatel a najemce nebo jimi pisemne zrhocnene osoby. 2. Pronajimatel je povinen zajistit fadny a neruseny vykon najemnich prav najemce po celou dobu najemniho vztahu, a to zejmena tak, aby bylo mozno dosahnout ucelu uzivani pfedmetu teto smlouvy. Pronajimatel se zavazuje zajistit pro potfeby najemce dodavku medii spojenych s uzivanim pronajatych pozemku, jako jsou pfivod elektricke energie, vody a odtok odpadnich vod. Vstup na pfedmet najmu do Palacovych zahrad je umoznen hlavnim vstupnim prostorem, tj. mezi Kolowratskym a Palffyho palacem, prujezdy objektem NPU Valdstejnske nam. 3 a dale objektem,,vezice" z urovne zahrad pod Prazskym hradem.

5 3. Pronajimatel si vyhrazuje pravo umoznit bezplatne vstup na pfedmet najrmrdle cl. III. odst. l.a 2. osobam, ktere budou doprovazeny zamestnancern pronajimatele a ktere budou specifikovany v pisemnem povolenf hlavniho ekonoma NPU, ktere zasle pronajimatel min. 2 dny pfed realizaci najemci. V pfipade kolize s programem najemce bude dohodnut nahradni postup (termin vstupu). 4. Pronajimatel nebo jina jim povefena osoba jsou opravneny vstoupit na pfedmet najmu die cl. III. odst. 1 po dohode s osobou opravnenou jednat jmenem najemce, a to za ucelem kontroly dodrzovani podminek teto smlouvy. Soucasneje pronajimatel opravnen vstoupit na pfedmet najmu teto smlouvy ve vyjimecnych pfipadech bez doprovodu najemce nebo jim povefene osoby, jestlize to vyzaduje nalehavy zajem, zejmena nahle vznikly havarijni stav ci jina podobna skutecnost. O tomto musi pronajimatel najemce neprodlene uvedomit ihned po takovemto vstupu do pfedmetu najmu, jestlize nebylo mozno najemce informovat pfedem. 5. Bude-li vyzadovat nalehavy zajem, zejmena nahle vznikly havarijni stav ci jina podobna skutecnost, vstup pronajimatele na pfedmet najmu die cl. Ill odst. 3 (ostatni nebytove prostory), pouzije se sada klicu, ktere budou u pronajimatele ulozeny v zapecetene obalce. O jejim otevfeni bude najemce bezodkladne informovat a po odstran^ni pficin otevfeni pfedmetu najmu bude obalka najemcem znovu zapecetena. 6. Pronajimatel hradi majetkove pojisteni pfedmetu najmu. IX. Prava a povinnosti najemce 1. Najemce je opravnen a soucasne povinen uzivat pfedmet najmu v rozsahu a k ucelu podle teto smlouvy, a to po celou dobu najemniho vztahu. Pfitom je povinen dodrzovat veskere obecne zavazne pravni pfedpisy, ktere upravuji uzivani pfedmetu najmu, zejmena pak pfedpisy bezpecnostni, hygienicke, protipozarni a zasady pamatkove pece die z.c. 20/1987 Sb., o statni pamatkove peci, v platnem zneni. 2. Najemce nesmi menit charakter uziti pronajateho pozemku, ani jeho casti, bez pfedchoziho pisemneho souhlasu pronajimatele. 3. Najemce se zavazuje na vlastni naklady provadet udrzbu pronajatych pozemku, vcetne zahradnickych praci, spocivajicich v pracich udrzovaciho charakteru, ktere jsou s ohledem na pfislusne rocni obdobi nezbytne. Najemce je povinen ze sveho hradit naklady spojene sbeznou udrzbou a provozem pfedmetu najmu, a to ty, ktere souvisijeho obvyklym udrzovanim a provozem, jakoz i veskere naklady a cenu dodavek uskutecnenych pro najemce podle smluv, ktere sam najemce uzavfel se svymi dodavateli. Zpusob provadeni oprav a udrzby musi schvalit odborna slozka pronajimatele. 4. Najemce se zavazuje na vlastni naklady zajistit ostrahu pfedmetu najmu a jeho bezny uklid. Najemce je opravnen zpoplatnit vstup vefejnosti na pfedmet najmu, pficemz obe smluvni strany se dohodly na torn, ze vybrane vstupne je pfijmem najemce, stejne jako

6 veskere pfijmy z pofadanf spolecenskych a kulturnich akci, setkani, vcetne prijmu z vystav, pfehlidek, nataceni atd., a z vstupneho do galerie, kterou je opravnen na pfedmetu najmu provozovat. 5. Najemce se zavazuje udrzovat bezbarierovy pfistup na pfedmet najmu ve stavu vyhovujicim obecne zavaznym pravnim pfedpisum, tzn. udrzovat v provozuschopnem stavu invalidni vytah a proskolit pfislusne pracovniky v jeho obsluze. Vzhledem k tomu, ze soucastf najmu je i WC pro invalidy, je povinnosti najemce udrzba a uklid pfedmetneho WC. 6. Najemce se zavazuje hradit pojisteni odpovednosti za skodu zpusobenou na pfedmetu najmu a skodu spojenou s provozem pfedmetu najmu. 7. Najemce se zavazuje hradit vodne a stocne za spotfebu, odebiranou na pfedmetu najmu, a to v cleneni zvlasf za pfedmet najmu die cl. Ill, odst. 1 a zvlast' za uzivani 2. NP objektu 8. Najemce je povinen na vlastni naklady odstranit veskere skody, ktere by v souvislosti s vykonem najmu najemcem vznikly vlastnikovi na pronajatem pozemku nebo vlastnikum sousednich pozemku a dale uhradit vsechny skody i event, pokuty, ktere by pronajimateli vznikly v souvislosti s vykonem najmu najemcem. 9. Najemce je povinen oznamit bez zbytecneho odkladu pronajimateli veskere zmeny a vetsf zavady, ktere nastaly na pfedmetu najmu, a to jak zapficinenim najemce tak i bez jeho vlivu a vvile a soucasne je povinen bez zbytecneho odkladu oznamit pronajimateli potfebu oprav jinych nez bezirych, ktere ma pronajimatel provest a umoznit provedeni techto oprav, jinak najemce odpovida za skodu, ktera nesplnenim povinnosti pronajimateli vznikla. 10. Najemce rovnez nese nasledky spojene spfipadnym nesplnenim povinnosti uvedenych v tomto clanku smlouvy. 11. Po skonceni najmu je najemce povinen pfedat pfedmet najmu pronajimateli ve stavu v jakem jej pfevzal s pfihlednutim k obvyklemu opotfebeni, a to nejpozdeji do tfi dnu od ukonceni najemniho vztahu podle teto smlouvy. O pfedani nebytovych prostor bude sepsan protokol podepsany obema smluvnimi stranami. 12. Najemce bere na vedomi, ze pfedmet najmu je Narodni kulturni pamatka, ktera podleha mj. i ustanovenim zakona c. 20/1987 Sb., o statni pamatkove peci, a z toho plynou i urcita omezeni, ktera je zajemce povinen strpet, napf.: - ve dnech oslav pamatkove pece (pfesne terminy 2 volnych dnu v dubnu a 2 volnych dnu v zafi na pfislusny rok jsou vzdy urceny v hlavnich a mimofadnych ukolech stanovenych NPU zfizovatelem, tj. Ministerstvem kultury CR) bude najemce vybirat pouze symbolick^ vstupne ve vysi 10,- Kc, pronajimatel bude realizovat v prubehu kazdeho kalendafniho roku 4 vystavy v Galerii Ledebursky palac v rezii najemce (jak naklady, tak i vynosy ), z toho 2 vystavy v obdobi tzv. hlavni sezony, tj. duben zafi (kazda v max. delce 14 dnu, nebude-li dohodnuto jinak)

7 - pronajimatel si vyhrazuje pravo schvalovat program vystav v Galerii Ledebursky palac. Najemce byl upozornen, ze nelze vystavovat exponaty mimo objekt galerie, vyjimecne s pfedchozim pisemnym souhlasem pronajimatele. 13. Najemce se zavazuje respektovat Dohodu NPU s AMG ze dne 20. unora 2004 o vzajemnem uznavani prukazek, viz pfiloha c. 9. X. Podnajem Najemce neni opravnen pfenechat pfedmet najmu nebo jeho cast do podnajmu tfeti osobe bez pfedchoziho pisemneho souhlasu pronajimatele. XL Stavebni a jine upravy 1. Najemce neni opravnen bez pfedchoziho pisemneho souhlasu pronajimatele provadet na pfedmetu najmu a v dome, kde se pfedmet najmu nachazi, stavebni ci jine upravy trvaleho charakteru, a tuto cinnost, ani jine investice do pfedmetu najmu smluvni strany vyslovne nepovazuji za soucast pfedmetu teto smlouvy. Veskere upravy, provadene najemcem na pfedmetu najmu a vdome, kde se pfedmet najmu nachazi, vyzaduji vyslovneho, pfedchoziho a pisemneho souhlasu pronajimatele. 2. Pfipadne investice budou vypofadany po vzajemne dohode. Forma vypofadani muze byt napf. vzajemnym zapoctem nebo snizenim najmu uvedeneho v bode VII. teto smlouvy. XII. Zaverecna ustanoveni 1. Pokud by byla nebo se stala ustanoveni teto smlouvy nebo v budoucnu do ni zahrnuta ustanoveni zcela nebo castecne neproveditelna nebo neplatna nebo pokud by pozdeji ztratila proveditelnost nebo platnost, nema byt timto dotcena platnost ostatnich ustanoveni teto smlouvy. 2. Tato smlouva nabyva platnosti a ucinnosti dnem podpisu obema smluvnimi stranami. 3. Jakekoliv zmeny a dodatky musi byt ucineny pisemnou formou, musi byt ocislovany a podepsany obema smluvnimi stranami. 4. Pokud nektere otazky tato smlouva neupravuje, fidi se pravni vztahy smluvnich stran ustanovenim obcanskeho zakoniku v platnem zneni.

8 \L 5. Smlouva je vyhotovena ve ctyfech stejnopisech, z nichz dva obdrzi pronajimatel a dva jsou urceny pro najemce. 6. Pfilohu teto smlouvy tvoff: Pfiloha c. 1 - vypis z katastru nemovitostf ze dne Pfiloha c. 2 - planek s vyznacenim hranic a oznacenim pfedmetu najmu Pfiloha c. 3 -pudorys galerie Ledebursky palac Pfiloha c. 4 - pudorys pokladny galerie Pfiloha c. 5 - pudorys kancelafe v pfizemi LP Pfiloha c. 6 - pudorys,,satny hercu" u Salla Tereny Pfiloha c. 7 - pudorys 2. NP objektu,,a" (pokladna) Pfiloha c. 8 - fotokopie vypisu z obchodniho rejstfiku najemce Pfiloha c. 9 - kopie Dohody o vzajemnem uznavani prukazek NPU a AMG 7. Smluvni strany prohlasuji, ze maji plnou zpusobilost k pravnim ukonum. Dale prohlasuji, ze tato smlouva byla sepsana podle jejich prave a svobodne vule, vazne a srozumitelne, nikoliv v tisni, a ze zadna ze smluvnich stran podminky teto smlouvy nepovazuje pro sebe za napadne nevyhodne. Souhlas se znenim teto najemni smlouvy potvrzuji podpisy svych opravnenych zastupcu. V Praze dne 29. bfezna 2004 ustfednipracoviste ValdSteinske namesti c. 3/1 TsOlPrahal-MalaStrana^

Smlouva 0 najmu nebytovych prostor

Smlouva 0 najmu nebytovych prostor / e uvedeneho dne, mesice a roku Smlouva 0 najmu nebytovych prostor Filosoficky ustav AV CR, v. v. i., se sidlem v Praze I, Stare Mesto, Jilska I, IC:67985955 Jednajici: PhDr. JiN Benes, povefen fizenim

Více

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 52.08.12 Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Článek I. Smluvní strany Pronajímatel:

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

(pronajímatel a nájemce jsou dále označováni jednotlivě jako smluvní strana nebo společně též jako smluvní strany )

(pronajímatel a nájemce jsou dále označováni jednotlivě jako smluvní strana nebo společně též jako smluvní strany ) Dnešního dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Základní škola Pelhřimov, Komenského 1326 se sídlem Komenského 1326, Pelhřimov, 393 01 Pelhřimov zastoupená ředitelkou školy Mgr. Nellou Slavíkovou IČO: 70844194

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená dle ustanovení 2302 a souvisejících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Pronajímatel: městská část Praha 12 (dále jen občanský zákoník ) Článek

Více

135/2011. Pronajímatel:

135/2011. Pronajímatel: 135/2011 Nájemní smlouva ve smyslu ustanovení zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů a ustanovení 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník,

Více

SMLOUVU O NAJMU POZEMKU

SMLOUVU O NAJMU POZEMKU SMLOUVU O NAJMU POZEMKU ^^'>,_t^s?ha ni'ze uvedeneho dne a roku ve smyslu 663 a nasi, obcanskeho zakoniku v platnem zneni niezi Pronajimateli: Podil 1. Helena Malkova, r.c. 335612/105, bytem Rembrandtova

Více

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor uzavřená podle zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce

Více

KUPNI SMLOUVA. 1. Smluvni strany. Kvetna 15, 603 00 Brno. Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI. CNB, pobocka Brno cislo uctu: 75014149 DIC:

KUPNI SMLOUVA. 1. Smluvni strany. Kvetna 15, 603 00 Brno. Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI. CNB, pobocka Brno cislo uctu: 75014149 DIC: KUPNI SMLOUVA 1. Smluvni strany Ceska republika - Statni zemedelska a potravinafska inspekce Sidlo: Za kterou jedna: Bankovni spojeni: Kvetna 15, 603 00 Brno Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI

Více

KUPNI SMLOUVA O PRODEJI MOVITE VECI uzavfena podle 409 a nasi. zak. c. 513/1991 Sb., obchodniho zakoniku

KUPNI SMLOUVA O PRODEJI MOVITE VECI uzavfena podle 409 a nasi. zak. c. 513/1991 Sb., obchodniho zakoniku Smluvni strany KUPNI SMLOUVA O PRODEJI MOVITE VECI uzavfena podle 409 a nasi. zak. c. 513/1991 Sb., obchodniho zakoniku ENA TRUCK s.r.o. sidlem: Jablunkovska 853/46, 737 01 Cesky Tesin, Ceska republika

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-165-001-18 ze dne 16.4.2018 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí Rada městské části 1. s c h v a l u

Více

Nájemní smlouva o nájmu pozemků

Nájemní smlouva o nájmu pozemků Smlouva č. Nájemní smlouva o nájmu pozemků Smluvní strany: Město Poděbrady, IČ 00239640, se sídlem: Poděbrady I, Jiřího náměstí 20/1, 290 31 zastoupené starostou města PhDr. Ladislavem Langrem bank. spoj.

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

Smlouva o poskytnuti dotace

Smlouva o poskytnuti dotace Obec Hanovice sidlo: Hanovice 62, 783 21 Chudobin ICO: 00635723 zastoupena: starostaou Amostem Vogelem cislo bankovniho lictu: 1801684339/0800 (dale jen "poskytovatel") a TJ Doubrava Hanovice sidlo: Hanovice

Více

SMLOUVA O DILO c. ^/15/OVV

SMLOUVA O DILO c. ^/15/OVV SMLOUVA O DILO c. ^/15/OVV OVUP, CSPSK 3 n -gg., 2015 e r-.k. J U JJ uzavrena ve smyslu ust. 2586 a nasl. zak. c. 89/2012 Sb., obcansky zakonik, v platnem zneni *»»" 1. Statutarni mesto Brno, se sidlem

Více

Vefejnopravni smlouva o poskytnuti neinvesticni dotace z rozpoctu obce Jasenna cislo: SVPDOT05/2015

Vefejnopravni smlouva o poskytnuti neinvesticni dotace z rozpoctu obce Jasenna cislo: SVPDOT05/2015 Vefejnopravni smlouva Vefejnopravni smlouva o poskytnuti neinvesticni dotace z rozpoctu obce Jasenna cislo: SVPDOT05/2015 (uzavfena die 159 a nasl. zakona c. 500/2004 Sb., spravni fad, ve zneni pozdejsich

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-029-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 712/1 v k. ú. Komořany při ulici Krupná Rada městské části 1. s c h v a l u j e

Více

KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ

KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen "obcansky zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ. die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, zakonik")

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ. die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, zakonik) KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, (ddlejen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku Cislo smlouvy Objednatele: VPSKP 51-14/CJ-2013-9609K3 Cislo smlouvy Koordinator a BOZP: SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho

Více

Smluvni strany. zapsana v obchodnim rejstfiku vedenym krajskym soudem v Usti nad Labem, oddilc, vlozka21089 (dale jen,,prodavajici")

Smluvni strany. zapsana v obchodnim rejstfiku vedenym krajskym soudem v Usti nad Labem, oddilc, vlozka21089 (dale jen,,prodavajici) KUPNi SMLOUVA C.j. KRPL-32271-6/CJ-2015-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zn ni, (dale jen,,obcansky zakonik") nize uvedeneho dne, mesice a roku byla mezi smluvnimi

Více

Kupni Smlouva. Cislo prodavajiciho: neni zadano Cislo kupujiciho: VPSKP-421-7/CJ-2013-9609K3

Kupni Smlouva. Cislo prodavajiciho: neni zadano Cislo kupujiciho: VPSKP-421-7/CJ-2013-9609K3 Kupni Smlouva Cislo prodavajiciho: neni zadano Cislo kupujiciho: VPSKP-421-7/CJ-2013-9609K3 uzavfena podle 409 a nasl. zakona., c. 513/1991 Sb. obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pravnich pfedpisu 1.

Více

KUPNl SMLOUVA. die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ

KUPNl SMLOUVA. die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik) KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ KUPNl SMLOUVA die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ nize uvedeneho dne, mesice a roku byla mezi smluvnimi

Více

Oznameni o vyberovem fizeni a jeho podminkach

Oznameni o vyberovem fizeni a jeho podminkach A-V 1457/UTP/2011-UTPM C.J.: UZSVM/UTP/1345/2011-UTPM Oznameni o vyberovem fizeni a jeho podminkach Ufad pro zastupovani statu ve vecech majetkovych Ozemni pracoviste Usti nad Labem, Mirove namesti 36,

Více

Najemni smiouva o uzivani polygonu pro vycvik a fizeni uzavfena podle 2201 a nasledujicich zakona c. 89/2012 Sb., obcansky zakonik (dale jen ObcanZ")

Najemni smiouva o uzivani polygonu pro vycvik a fizeni uzavfena podle 2201 a nasledujicich zakona c. 89/2012 Sb., obcansky zakonik (dale jen ObcanZ) Vyssi policejni skola Ministerstva vnitra v Praze Pod Taborem 102/5 190 24 Praha9 DY90P0e07XOT VP A-487/EU-2014/OVZI Pocet stran: 6 Priloha: 1/1 Najemni smiouva o uzivani polygonu pro vycvik a fizeni uzavfena

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-005-15 ze dne 19.10.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 18/1 na Obchodním náměstí a části pozemku parc. č. 4400/454 na Sofijském náměstí,

Více

Nájemní smlouva. ..., r.č. / IČ., trvale bytem/sídlem.,..,

Nájemní smlouva. ..., r.č. / IČ., trvale bytem/sídlem.,.., Nájemní smlouva., r.č. / IČ:, trvale bytem/sídlem,, jednající bankovní spojení: vedený u.., var.symbol:, tel: email:. dále jen pronajímatel a., r.č. / IČ, trvale bytem/sídlem,, jednající. bankovní spojení:

Více

Nájemní smlouva. kterou uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku:

Nájemní smlouva. kterou uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku: Nájemní smlouva kterou uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku: ve smyslu ust. 2235 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění: 1. Město Rotava, IČ: 00259551, se sídlem Rotava,

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor

Smlouva o nájmu nebytových prostor Smlouva o nájmu nebytových prostor podle zákona č. 116/1990 Sb. v platném znění, o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů mezi: Archeologický ústav AV ČR Praha, v.v.i. se sídlem:

Více

SMLOUVĚ O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVĚ O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR 1. Město Čáslav, IČ: 00236021 se sídlem Čáslav-Staré Město, nám. Jana Žižky z Trocnova 1/1 jednající starostou města Ing. Jaromírem Strnadem (dále jen pronajímatel) a 2. Velkoobchod ORION spol. s r.o.,

Více

KUPNI SMLOUVA. Stfedni prumyslova skola, Stfedni odborna skola a Stfedni odborne uciliste, Hradec Kralove,

KUPNI SMLOUVA. Stfedni prumyslova skola, Stfedni odborna skola a Stfedni odborne uciliste, Hradec Kralove, Pfiloha c. 7 KUPNI SMLOUVA Cislo: kterou ve smyslu pfislusnych ustanoveni zakona c. 513/1991 Sb., obchodniho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, uzavfely nize uvedeneho dne, mesice a roku na zaklade

Více

Městská část Praha - Kunratice. Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA 17 007 1 00 Městská část Praha - Kunratice a Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU GARÁŽOVÉ STÁNÍ V DOMĚ Č. P. 1435/26a "CHRÁNĚNÉ BYTY KUNRATICE" BYLA UZAVŘENA MEZI: 1. Městská

Více

NÁJEMNí SMLouvA. č. 2808/ / /2016/OM1/FIL-27428

NÁJEMNí SMLouvA. č. 2808/ / /2016/OM1/FIL-27428 2016/1490 056037/2016/OM1/FIL-27428 NÁJEMNí SMLouvA č. 2808/2016 Smluvní strany: 1. Pronajímatel: Sˇtatutární město Hradec Králové, lč 002 68 810, DIČ CZ00268810 Sídlo: Ceskoslovenské armády 408, 502 00

Více

smlouvu o nájmu souboru movitých věci (dle ust až 2234 a 2316 až 2320 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ)

smlouvu o nájmu souboru movitých věci (dle ust až 2234 a 2316 až 2320 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany: 1. MAS Podchlumí, z.s. IČ: 270 15 947 se sídlem Holovousy 39, 508 01 Hořice zastoupená Mgr. Janou Němečkovou, předsedkyní spolku číslo účtu: 1091869389/0800

Více

KUPNi SMLOUVA c. 382/4263

KUPNi SMLOUVA c. 382/4263 EDOMED EDOMED s.r.o. U vinohradske nemocnice 3 13000Praha3 Ceska republika KUPNi SMLOUVA c. 382/4263 Smluvni strany: EDOMED s. r. o. IC:CZ63673169 sidlem Praha 3, U Vinohradske nemocnice 3, PSC: 130 00

Více

Smlouva o dilo die 536 a nasi. obch. zakoniku

Smlouva o dilo die 536 a nasi. obch. zakoniku Smlouva o dilo die 536 a nasi. obch. zakoniku Uzavfena nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi: 1. Pavel Dvorak se sidlem: Ulice l.maje, 411 45 Ustek IC: 69 41 28 21 DIG: 196-6805101853 bankovni spojeni:

Více

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY holešovského zámku Článek 1 Úvodní informace Tento dokument upravuje závazná pravidla pro uzavírání nájemních

Více

Nájemní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy. Článek II. Účel nájmu

Nájemní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy. Článek II. Účel nájmu Nájemní smlouva (uzavřená podle Občanského zákoníku) Pronajímatel:..., nar.:..., bydliště:..., občanství:..., jiné údaje:... (dále jen jako "pronajímatel") Nájemce:..., nar.:..., bydliště:..., občanství:...,

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor č. xx / 2017

Smlouva o nájmu nebytových prostor č. xx / 2017 Smlouva o nájmu nebytových prostor č. xx / 2017 CPA DELFÍN, příspěvková organizace Slovácké nám. 2377 688 01 Uherský Brod IČO: 71177108 DIČ:CZ71177108 zapsaná: OR KS Brno, oddíl Pr., vložka 1318 bankovní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-031-14 ze dne 23.9.2014 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 1859/250 v k. ú. Kamýk se společností Penny Market s.r.o. Rada městské části 1.

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této smlouvě o nájmu bytu: I Předmět nájmu

se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této smlouvě o nájmu bytu: I Předmět nájmu Smluvní strany Jméno a příjmení: Trvalé bydliště: Rodné číslo: Číslo OP: dále jen pronajímatel, na straně jedné a Jméno a příjmení: Trvalé bydliště: Rodné číslo: Číslo OP: dále jen nájemce, na straně druhé

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Město Chrastava, se sídlem nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, zastoupené starostou Ing. Michaelem Canovem, IČ 00262871, DIČ CZ00262871, na straně jedné (dále

Více

Nájemní smlouva. I. Předmět a účel nájmu

Nájemní smlouva. I. Předmět a účel nájmu Nájemní smlouva příloha č. 1 Městská část Praha 14 198 21 Praha 9, Bratří Venclíků 1073 IČ 00231312 DIČ CZ 00231312 zastoupená Bc. Radkem Vondrou, starostou bankovní spojení : č.ú 19-9800050998/6000 vedeného

Více

Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014

Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014 Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014 Článek 1 Smluvní strany 1) Obec Kryštofovy Hamry, Kryštofovy Hamry 64, 431 91 Vejprty, zastoupená Bc.Františkem

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS )

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú... Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) a Nájemce:.

Více

SMLOUVA O POSKYTOVANI SLUZEB. uzavfena die ustanoveni 2586 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu

SMLOUVA O POSKYTOVANI SLUZEB. uzavfena die ustanoveni 2586 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu *k^y* SMLOUVA O POSKYTOVANI SLUZEB uzavfena die ustanoveni 2586 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu C.j.:KRPL-110069-16./CJ-2014-1800VZ Smluvni strany: Ceska

Více

SMLOUVA O PODNÁJMU BYTU

SMLOUVA O PODNÁJMU BYTU SMLOUVA O PODNÁJMU BYTU uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle ust. 2274 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Článek 1 Smluvní strany 1. Za Sluncem,

Více

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace se sídlem: Vrchlického 59, Jihlava, 586 33 lčo: 00090638 bankovní spojení: KB a.s. Jihlava, číslo účtu: 18736681/0100 zastoupená: MUDr. Lukášem Velevem, MHA, ředitelem

Více

uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů a dalších právních předpisů České republiky Smluvní strany

uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů a dalších právních předpisů České republiky Smluvní strany SMLOUVA O PODNÁJMU NEMOVITOSTI uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů a dalších právních předpisů České republiky Smluvní strany Nájemce: CENTEP, spol. s r.o.

Více

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této Nájemní smlouva Smluvní strany Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále jen pronajímatel, na straně jedné a Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále

Více

Smlouva o nájmu parkovacího stání

Smlouva o nájmu parkovacího stání Smlouva o nájmu parkovacího stání (uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.) č.j.: SPS - 4/2017 č. 015 (915 dle naší evidence) v č.p. 60, třída Míru Pardubice PRONAJÍMATEL sídlo třída Míru 90, 530

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchz"), nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi smluvnimi

Více

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I.

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I. Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem nebytového prostoru ( doba určitá / neurčitá ) Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb.,

Více

Článek I. Předmět nájmu

Článek I. Předmět nájmu Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 685 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Jméno a příjmení:,

Více

Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce:

Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce: Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce: Zpracovani a projednani projektove dokumentace..desfova kanalizace a zpevnenych ploch

Více

Smlouva o nájmu. mezi. I. Úvodní ustanovení

Smlouva o nájmu. mezi. I. Úvodní ustanovení Smlouva o nájmu uzavřená dle ustanovení 2302 a násl. občanského zákoníku mezi 1. Obcí Nová Ves sídlem č.p. 67, 664 91 Nová Ves IČO: 00637530 zastoupenou Ladislav Horák, starostou bankovní spojení Komerční

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18)

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18) NÁJEMNÍ SMLOUVA č. 2018000064 (114-2/1715/18) kterou uzavřely Pronajímatel: statutární město Českc Budějovice se sídlem: nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice za které jedná: Ing. Jiří

Více

REZERVAČNÍ SMLOUVA č. / uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito účastníky:

REZERVAČNÍ SMLOUVA č. / uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito účastníky: REZERVAČNÍ SMLOUVA č. / uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito účastníky: budoucí prodávající: DOMOPLAN Bytový dům Domino s.r.o. IČ: 293 80 685, DIČ: CZ699003608 se sídlem: Údolní 326/11,

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor

Smlouva o nájmu nebytových prostor Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřena v souladu s ustanovením 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., Občanský zákoník, v platném znění a zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor,

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Uzavřená podle zák.č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito stranami:

Více

Nájemní smlouva uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ ).

Nájemní smlouva uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ ). Nájemní smlouva uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ ). I. Smluvní strany Vyšší odborná škola Jana Ámose Komenského adresa: Nádražní 120, 702 00

Více

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Obec Velká Kraš jako provozovatel koupaliště ve Velké Kraši zastoupená : Vlastou Kočí, starostkou

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor.

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor. Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú. 29432-691/0100, vedený u KB Zastoupení:.., ředitel MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel

Více

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu Nájemní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: Obec Libhošť (IČ:72086718 Podíl:1/1) Libhošť č.p. 1 Libhošť, 742 57 jako pronajímatel na

Více

KUPNI SMLOUVA ^ Xg ;^ Smluvni strany

KUPNI SMLOUVA ^ Xg ;^ Smluvni strany KUPNI SMLOUVA ^ Xg ;^ ZACHRANNY IITVAR HZS CR CiSLO DRUM SMLoyvY. 'JJVYJ SMI SMLOUVY uzavfena die ustanoveni 409 a nasi. zak. c. 513/1991 Sb.7"Ot5C: 10dm zakoml-verzt pozdejsich pfedpisu H DOBA ^ PL^^f

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 92

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 92 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 92 DNE: 25.06.2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1596/2018/KS NÁZEV: Pronájem stožárů VO pro reklamní účely ANOTACE: Návrh nájemní smlouvy na stožáry VO ve vlastnictví města za účelem umístění

Více

Nájemní smlouva. o nájmu pozemků

Nájemní smlouva. o nájmu pozemků (Městský úřad Poděbrady Odbor vnitřních věcí [oddělení služeb města 6 Nájemní smlouva Smlouva č. 2013/...^ o nájmu pozemků Smluvní strany: Město Poděbrady, IČ 00239640, se sídlem: Poděbrady I, Jiřího náměstí

Více

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA (1) Město Napajedla IČO: 002 84 220 Masarykovo náměstí 89 763 61 Napajedla (dále jen pronajímatel ) a Čl. 1 Smluvní strany zastoupené NBTH,

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-54520-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodnf zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání 1. Město Česká Lípa Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Se sídlem nám. T.G.Masaryka 1, 470 36 Česká Lípa IČ: 00260428, DIČ:CZ00260428 Zastoupené na základě Mandátní smlouvy č. B 06-3831/2008

Více

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi:

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi: Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČO 00007064, zastoupená ředitelem Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR PhDr. Jaromírem Bischofem na základě

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor

Smlouva o nájmu nebytových prostor Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřena v souladu s ustanovením 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění a zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor,

Více

S M L O U V A O N Á J M U

S M L O U V A O N Á J M U S M L O U V A O N Á J M U uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v aktuálním znění (dále jen občanský zákoník ), Město Beroun, IČ 00233129 se sídlem Husovo nám. 68, 266 43

Více

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi RK-06-2019-16, př. 1 Počet stran: 8 Smlouva o najmu nemovitosti / L? uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi Vysočina kraj se sídlem: Žižkova 57, Jihlava zastoupená:

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání (uzavřená dle 2302 NOZ).. (název) se sídlem,. IČO: zastoupen/ jednající.. (dále jen Pronajímatel ) a... (jméno a příjmení) s místem podnikání IČO:... (dále

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR [PR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR uzavřená v souladu se zák.č. 116/1990 Sb.,o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. L. K. místo podnikání a IČ: (dále

Více

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 Název: U S N E S E N Í Rady městské části Praha 15 číslo R - 125 ze dne 18.2.2015 Uzavření Smlouvy č. SML-2015-10014 se společností Eltodo Citelum s.r.o. o podnájmu kabelového

Více

Smlouva o podnájmu nebytových prostor (plné znění smlouvy)

Smlouva o podnájmu nebytových prostor (plné znění smlouvy) Výtisk číslo : Smlouva o podnájmu nebytových prostor (plné znění smlouvy) mezi 1./ Společnost Sbor dobrovolných hasičů (SDH) Študlov IČ: 642 11 517 se sídlem: Študlov okres Svitavy zastoupená: starostou

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne č.j.: 64/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 61 ze dne 03.02.2016 Pronájem části pozemku parc. č. 2639/126 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

Městská část Praha - Kunratice. GREMYSTA system, s.r.o. NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. GREMYSTA system, s.r.o. NÁJEMNÍ SMLOUVA 18 002 1 00 Městská část Praha - Kunratice a GREMYSTA system, s.r.o. NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO SMLOUVA O NÁJMU POZEMKŮ BYLA UZAVŘENA DLE. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH ZMĚN A DOPLŇKŮ,

Více

Smlouva o podnájmu. Smluvní strany:

Smlouva o podnájmu. Smluvní strany: Smlouva o podnájmu Smluvní strany: společnost Saquaro, s.r.o., IČ: 015 70 595 se sídlem Kolovratská 110/4, Praha 10, PSČ: 100 00 zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíle C, vložka 208498 zastoupená

Více

S M L O U V A O N Á J M U

S M L O U V A O N Á J M U S M L O U V A O N Á J M U Smluvní strany: Společnost Saquaro, s. r. o., IČ: 015 70 595 se sídlem Kolovratská 110/4, Praha 10, PSČ: 100 00 zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíle C, vložka

Více

Centrum sportu Ministerstva vnitra

Centrum sportu Ministerstva vnitra Centrum sportu Ministerstva vnitra organizační složka státu zřízená od 1. ledna 2009 zřizovací listinou vydanou Ministerstvem vnitra ČR pod č.j. MV61877-6/TS-2008 ze dne 25. září 2008 Sídlo: Za Císařským

Více

smlouvu o nájmu nebytových prostor

smlouvu o nájmu nebytových prostor SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR Regionální rada regionu soudržnosti Severozápad se sídlem: Mírové náměstí 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 75082136 DIČ: CZ75082136 (není plátcem DPH) zastoupená: Ing.

Více

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Níže uvedeného dne, měsice a roku uzavřeli: "; \ J IČ: Rvskvv:i.':, se sídlem Boskcvi e, Masarykovo nám. 4/2 680 18 Boskovice,

Více

Garáž v areálu Biskupcova 21/18 PODNÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ )

Garáž v areálu Biskupcova 21/18 PODNÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ ) PODNÁJEMNÍ SMLOUVA mezi uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ ) společností Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem: Olšanská 2666/7, 130 00 Praha 3 IČO:

Více

Město Broumov, se sídlem Broumov, Masarykova tř. 239, IČO 00272523, zastoupené JUDr. Libuší Růčkovou, starostkou, (dále jen pronajímatel) na jedné straně a APRB servisní s. r. o., se sídlem Broumov, Klášterní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 996 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 996 ze dne č.j.: 1064/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 996 ze dne 14.12.2015 Pronájem části pozemku parc. č. 2799/9 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva)

S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva) S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva) I. Budoucí smluvní strany Městská část Praha - Běchovice se sídlem Českobrodská

Více

Nájemní smlouva čj. 2015 /..

Nájemní smlouva čj. 2015 /.. ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 9 - LEHOVEC, CHVALETICKÁ 918 Nájemní smlouva čj. 2015 /.. Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli mezi sebou: pronajímatel : Základní škola, Praha 9 Lehovec, Chvaletická 918 zastoupený

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

Smlouva o podnájmu. smlouvu o podnájmu nemovitostí. Článek 1 Předmět a účel nájmu

Smlouva o podnájmu. smlouvu o podnájmu nemovitostí. Článek 1 Předmět a účel nájmu Smlouva o podnájmu Smluvní strany: společnost PROMOVEO GROUP a.s., IČ: 28728467 se sídlem A. Cihláře 191, Šimonovice-Minkovice, PSČ: 463 12 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí

Více

smlouvu o nájmu nebytových prostor

smlouvu o nájmu nebytových prostor Níže uvedeného dne, měsíce a roku ujednali Obec Klínec IČ: 00640719 se sídlem Klínec, 252 10 Mníšek pod Brdy zastoupená panem Janem Doubravou, starostou dále jen jako pronajímatel na straně jedné a Radek

Více