Smlouva o vytvoření a zprovoznění Technologického centra ORP. Město Česká Lípa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o vytvoření a zprovoznění Technologického centra ORP. Město Česká Lípa"

Transkript

1 Smlouva o vytvoření a zprovoznění Technologického centra ORP města Česká Lípa (dále jen smlouva) uzavřené mezi těmito smluvními stranami: 1. Označení smluvních stran Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: nám. T. G. Masaryka čp. 1, Česká Lípa IČ: DIČ: CZ zastoupený ve věcech smluvních: Mgr. Hanou Moudrou, starostkou města zastoupený ve věcech technických: Bc. Petrou Novotnou, ved. odd. technické správy majetku bankovní spojení: /0100 KB a.s. Česká Lípa Zhotovitel: Z + M Partner, spol. s r.o. se sídlem: Valchařská 3261/ Ostrava Moravská Ostrava IČ: DIČ: CZ zastoupený ve věcech smluvních: David Ševčík, jednatel společnosti zastoupený ve věcech technických: David Chromec bankovní spojení: č.ú /0300, ČSOB a.s. Zapsaný v obch. rejstříku vedeném u Krajské soudu v Ostravě, oddíl C, vložka Předmět a rozsah smlouvy 2.1 Předmětem této smlouvy je plnění zhotovitele spočívající ve vytvoření a zprovoznění Technologického centra ORP města Česká Lípa (dále jen TC ) zahrnující dodávky hardware (dále jen HW) a software (dále jen SW), jejich montáž, instalaci a další implementaci do IT prostředí objednatele a dále specifikované služby v ostrém provozu TC, a to po dobu 12 měsíců následujících po převzetí plnění objednatelem. Strana 1 (celkem 13)

2 2.2 Zhotovitel se tímto zavazuje, že pro objednatele na své náklady a na své nebezpečí zajistí plnění, které je předmětem této smlouvy způsobem a v rozsahu stanoveným v této smlouvě a objednatel se tímto zavazuje řádně provedené plnění od zhotovitele převzít a zaplatit zhotoviteli jeho cenu ve výši a způsobem stanoveným v této smlouvě. 2.3 Předmět a rozsah plnění zhotovitele je dále vymezen obsahem následující dokumentace a dokladů: technické podmínky příloha č. 2 této smlouvy, položkový rozpočet dle nabídky zhotovitele příloha č. 1 této smlouvy, zadávací dokumentace čj. MUCL/10415/2013 ze dne včetně příloh, nabídka zhotovitele ze dne přitom platí, že plněním dle této smlouvy je provedení všech činností, prací, dodávek a převodů vlastnických či užívacích práv na objednatele obsažených ve výše uvedených podkladech a nezbytných k zajištění řádného plnění zhotovitele dle této smlouvy. Vymezení předmětu plnění je uvedeno v dalších bodech tohoto článku smlouvy. 2A. Vytvoření a zprovoznění TC 2.4 Vytvoření a zprovoznění TC je rozděleno do tří fází: 1. fáze - Zpracování analýzy stávajícího prostředí IT zadavatele včetně návrhu postupu na realizaci TC odsouhlasené zadavatelem. Doplnění a instalace serverů konfigurovaných do virtuálního clusteru o celkovém počtu čtyř produkčních serverů ke stávajícímu stavu, kde jsou umístěna dvě disková pole v konfiguraci pro provoz virtualizované infrastruktury, pro replikaci a zálohování dat. K této sestavě doplnění a instalace páskové knihovny určené pro archivaci dat. Pořízení a instalace vizualizačního software pro zajištění vysoké dostupnosti provozovaných služeb. Pořízení a instalace nových operačních systémů a aplikací ve virtuálním prostředí a upgrade (migrace) provozovaných služeb včetně zajištění převodů licenčních práv k dodanému SW na objednatele. Pořízení, instalace a konfigurace zálohovacího software. Viz položkový rozpočet a technické podmínky, přílohy č. 1 a 2 této smlouvy. 2. fáze - Zkušební provoz Zkušebním provozem bude ověřena funkčnost výše uvedených dodávek. Testována bude funkčnost všech objednatelem používaných aplikací na dodaném TC. Testování proběhne se zkušebními daty na 3 pracovních stanicích. 3. fáze - Ověření ostrého provozu Po úspěšném ukončení zkušebního provozu bude dodané TC zapojeno do datové sítě objednatele, stávající servery budou odpojeny. Ověřením ostrého provozu bude prokázána funkčnost dodaného TC za plného provozu datové sítě objednatele. Strana 2 (celkem 13)

3 2.5 Před uvedením TC do ostrého provozu a po převzetí dodávaného zařízení (technologie) poskytne zhotovitel v sídle objednatele zaškolení a aktivní trénink prováděný technickým specialistou zhotovitele pro 5 pracovníků servisní organizace objednatele v minimální celkové délce 60 hodin pro účely okamžitého řešení jednoduchých poruch, správy zařízení (technologie) a způsobu vedení komunikace s technickou podporou zhotovitele. 2.6 Řádným provedením předmětu plnění se rozumí úplné, funkční a bezvadné provedení všech montážních prací, instalace softwaru a převod licenčních práv k softwaru na objednatele, konfigurace systémů, přenosy dat, včetně dodávek potřebných materiálů a zařízení nezbytných pro řádné plnění zhotovitele dle této smlouvy, dále provedení všech činností souvisejících s předmětem plnění, jež jsou pro řádné dokončení a užívání TC objednatelem nezbytné. TC musí být plně kompatibilní se stávajícími technologiemi objednatele, které zůstanou součásti TC, a musí s nimi tvořit kompaktní funkční celek datové sítě objednatele. Zhotovitel je v rámci plnění předmětu smlouvy povinen zejména: zajistit a provést všechna opatření organizačního a technologického charakteru nezbytná k řádnému plnění předmětu smlouvy; zajistit odvoz, uložení a likvidaci odpadů v souladu s příslušnými právními předpisy; zajistit a provést všechny revize a zkoušky potřebné k uvedení vyhrazených technických zařízení do provozu, vč. zpracování příslušných revizních zpráv a protokolů; zpracovat dokumentaci skutečného provedení díla - v rozsahu schéma a popis zapojení do počítačové sítě zadavatele, v jednom listinném a jednom elektronickém vyhotovení a pořízení průběžné fotodokumentace v rozsahu původní a nové zapojení v racku; zajistit a předat předepsaná prohlášení o shodě, certifikáty a atesty na všechny použité materiály a zařízení a dalších dokladů, souvisejících s plněním předmětu smlouvy, zajistit a předat technické listy na všechny dodané komponenty, každý technický list bude označen číslem položky dle položkového rozpočtu (příloha č. 1 této smlouvy). 2B. Služby po uvedení TC do ostrého provozu 2.7 Po zprovoznění TC budou poskytovány po dobu 12 měsíců ode dne podpisu protokolu o předání a převzetí plnění zhotovitele oběma smluvními stranami služby v tomto rozsahu: a) servisní podpora (pohotovost) v režimu 5 dní v týdnu od 7 do 19 hodin; b) konzultace v rozsahu 200 hodin za rok; Strana 3 (celkem 13)

4 za těchto podmínek: c) veškerý servis bude prováděn v místě umístění technologií, vzdálená správa je nepřípustná; d) garantovaná doba odezvy se zásahem v místě umístění technologií a termín odstranění závady dle následující kategorizace: da) závady, při kterých jsou některé poskytované služby TC nefunkční zahájení řešení do 2 hodin od nahlášení, odstranění závady následující pracovní den, db) závady, které se projevují sníženým výkonem TC poskytovaných služeb zahájení řešení do 4 hodin od nahlášení, odstranění závady do 5 pracovních dní dc) závady drobné, které nemají přímý vliv na funkčnost a výkon TC zahájení řešení do 1 pracovního dne, odstranění závady do 15 pracovních dní. 3. Cena plnění 3.1 Cena plnění je zhotovitelem nabídnuta v souladu s rozsahem plnění vymezeným v této smlouvě a je položkově uvedena v rozpočtových nákladech (položkovém rozpočtu), který je nedílnou součástí této smlouvy jako její příloha č Celková cena plnění se smluvními stranami sjednává jako cena nejvýše přípustná a činí: v Kč Pořízení a zprovoznění TC Služby po zprovoznění TC/ v ostrém provozu Cena , ,- bez DPH DPH 21 % , ,- Cena včetně DPH , ,- Celková cena za plnění vč. DPH , Sjednaná cena zahrnuje všechny práce, dodávky, služby, výkony a média, či převody licenčních práv, kterých je potřeba k zahájení, provedení, dokončení a zprovoznění a řádnému užívání předmětu plnění a poskytování služeb v rozsahu dle této smlouvy. 3.4 Změna ceny plnění v případě dodávek a služeb nad (případně pod) rámec rozsahu sjednaného v této smlouvě požadovaných objednatelem v průběhu plnění předmětu smlouvy, které mají objektivní a prokazatelný vliv na zvýšení či snížení nákladů zhotovitele souvisejících s plněním této smlouvy, je možná Strana 4 (celkem 13)

5 pouze po vzájemné dohodě jejím písemným vyjádřením ve formě dodatku této smlouvy a to výhradně postupem v souladu s platnými právními předpisy o zadávání veřejných zakázek. 3.5 Pokud zhotovitel provede služby nebo poskytne dodávky nad rámec plnění smlouvy bez předchozího sjednání písemného dodatku ke smlouvě, platí, že tyto služby či dodávky jsou zahrnuty v rozsahu plnění i celkové ceně plnění dle této smlouvy. 4. Termín plnění Termín plnění Od Do Vytvoření a zprovoznění TC Služby po zprovoznění TC/ v ostrém provozu Termín splnění se v případech obou částí předmětu plnění považuje za dodržený, jestliže ve stanoveném termínu bude předmět plnění řádně ukončen a protokolárně převzat, tj. bude sepsán závěrečný zápis (protokol) o předání a převzetí plnění. Řádné splnění povinnosti zhotovitele provést předmět plnění se osvědčuje zápisem o předání a převzetí plnění podepsaným oběma smluvními stranami. Zápis má právní účinky takového osvědčení pouze v tom případě, že obsahuje prohlášení objednatele, že plnění přejímá včetně všech potřebných dokladů a bez zjevných vad a nedodělků, které by bránily řádnému užívání a provozu. Nedokončené plnění nebo plnění se zjevnými vadami a nedodělky není objednatel povinen převzít. V příloze č. 3 této Smlouvy je uveden harmonogram plnění předmětu plnění v jednotlivých fázích dle bodu Místo plnění 5.1 Místem plnění předmětu smlouvy jsou budovy v majetku města Česká Lípa v ulicích Moskevská čp. 8 a U Vodního hradu čp v k. ú. Česká Lípa. 6. Platební podmínky 6.1 Zhotovitel vystaví samostatnou fakturu za vytvoření a zprovoznění TC Strana 5 (celkem 13)

6 a samostatnou fakturu za poskytnutí služeb po zprovoznění TC/v ostrém provozu. 6.2 Faktura za vytvoření a zprovoznění TC zhotovitelem bude vystavena po úspěšném spuštění zkušebního provozu a po předání a převzetí plnění bez vad a nedodělků na základě oběma stranami potvrzeného předávacího protokolu. Součástí faktury za provedení této části plnění bude soupis všech provedených prací a uskutečněných dodávek včetně odkazu na ceníkové položky a jejich technická specifikace. 6.3 Faktury za služby zhotovitele poskytované po uvedení TC do ostrého provozu budou vystavovány měsíčně dle skutečného počtu hodin poskytnutých služeb ve výši odpovídající ceně za tyto služby uvedené v položkovém rozpočtu, který tvoří přílohu č. 1 této smlouvy, a to nejvýše v celkovém souhrnném rozsahu stanoveném touto smlouvou tj. max. 200 hodin. Podkladem pro fakturaci bude vždy písemný záznam potvrzený objednatelem osvědčující počet hodin, které ve fakturačním období zhotovitel odpracoval dle této smlouvy. 6.4 Zhotoviteli nebude poskytnuta záloha na cenu plnění. 6.5 Splatnost faktur bude 30 dní od jejich doručení objednateli. 6.6 Faktura (daňový doklad) musí obsahovat mimo náležitostí podle 28 zákona o DPH dále tyto náležitosti: označení příslušného odboru objednatele, IČ objednatele, den splatnosti, označení peněžního ústavu a číslo účtu, ve prospěch kterého má být provedena platba, konstantní a variabilní symbol, odvolávka na tuto smlouvu, informaci o názvu a číslu projektu ve znění: Projekt Technologické centrum ORP města Česká Lípa, reg. č. CZ.1.06/ , je spolufinancován z ERDF prostřednictvím IOP; razítko a podpis osoby oprávněné k vystavení účetního dokladu, soupis příloh. 6.7 V případě, že daňový doklad nebude obsahovat výše uvedené náležitosti, objednatel je oprávněn jej vrátit zhotoviteli k doplnění. V takovém případě začne, počínaje dnem doručení opraveného daňového dokladu objednateli, plynout nová lhůta splatnosti. 7. Práva a povinnosti smluvních stran, podmínky plnění 7.1 Zhotovitel je povinen ode dne předání pracoviště vést o pracích, které provádí, Strana 6 (celkem 13)

7 montážní deník. Povinnost vést montážní deník končí pro zhotovitele odstraněním poslední vady či nedodělku uvedených v zápisu o předání a převzetí plnění. 7.2 Záznamy v montážním deníku je oprávněn provádět: za zhotovitele: - Martin Novotný za objednatele: - Bc. Petra Novotná Jiří Kratochvíl Pavel Mojtek 7.3 Zhotovitel se zavazuje provádět plnění, které je předmětem této smlouvy, včas a řádně, v souladu s ustanoveními příslušných ČSN, oborových norem a předpisů a smluvními podmínkami. 7.4 Všechny škody, které vzniknou v důsledku provádění plnění porušením povinností na straně zhotovitele třetím, na plnění nezúčastněným, osobám, případně objednateli, je povinen uhradit zhotovitel. 7.5 Zhotovitel plně zodpovídá za proškolení a dodržování požárních předpisů, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a dalších podmínek stanovených při předání pracoviště nebo v průběhu realizace u všech vlastních pracovníků i u pracovníků případného subdodavatele. 7.6 V rámci součinnosti smluvních stran při naplňování předmětu smlouvy sjednaly smluvní strany tyto podmínky a lhůty: veškeré práce musí být koordinovány se servisní organizací určenou objednatelem před zahájením plnění této smlouvy ze strany zhotovitele, servis bude prováděn v místě umístění technologií, vzdálená správa je nepřípustná, instalaci je možné provádět v pracovní době, a to v pondělí až čtvrtek od 7 do 15 hodin, v pátek od 7 do 13 hodin, migraci dat a demontáž stávajících technologií vyžadující odstávku systému je možné provádět jen v mimopracovní dobu a o víkendech, údržbu systému v ostrém provozu je možné provádět v pracovních dnech, a to v úterý a ve čtvrtek od 7 do 15 hodin. Zhotovitel, zastoupený osobou ve věcech technických, bude prokazatelně (např. em) informovat objednatele, zástupce ve věcech technických, o termínech provádění plnění s doložením seznamu svých pracovníků, kteří se na provádění plnění v místě objednatele budou podílet, a to minimálně 3 pracovní dny před zahájením plnění. Objednateli náleží právo, aby u všech činností prováděných v prostorách serverovny byl přítomen pracovník servisní organizace objednatele a aby byl tento zástupce průběžně informován o prováděných úkonech implementace. Strana 7 (celkem 13)

8 7.7 Zhotovitel je povinen zajistit, že předmět plnění v rozsahu smlouvy bude dokončený a provozuschopný, bez právních vad a plně v souladu s jeho účelem a ve smyslu platných právních předpisů, v souladu s požadavky hygienickými, na požární ochranu a bezpečnost a ochranu zdraví při práci a bez zjevných vad a nedodělků. Uvedené vlastnosti musí být prokázány provedením zkušebního provozu a provedením ověření ostrého provozu, jinak není objednatel povinen plnění či výsledky jeho jednotlivých fází převzít. 7.8 Po dokončení zkušebního provozu požádá zhotovitel písemně objednatele o zahájení ověření ostrého provozu a objednatel je povinen toto ověření ostrého provozu povolit zápisem do montážního deníku. 7.9 Zhotovitel je po dobu plnění této smlouvy povinen zpracovávat pravidelné písemné měsíční výkazy o počtu hodin strávených plněním jeho závazků dle této smlouvy v uplynulém měsíci a tyto výkazy nejpozději do 15 dnů od uplynutí posledního dne příslušného měsíce zasílat ke kontrole a k odsouhlasení objednateli Objednatel je povinen na vyžádání zhotoviteli poskytnout v souladu s bodem 7.6 součinnost spočívající: v zajištění přístupu do prostor dotčených realizací plnění ve stanovených časech, v poskytnutí informací o implementovaných aplikacích a kontaktů na jejich dodavatele, v zajištění spolupráce servisní organizace, v poskytnutí prostor pro chráněné uložení připraveného HW, instalačního materiálu a montážních zařízení, v zajištění energetického správce pro případné odpojení zdroje energií Zhotovitel není oprávněn bez souhlasu objednatele disponovat s věcmi (zařízeními) demontovanými v souvislosti s prováděním předmětu plnění, naloží s nimi jen dle písemných pokynů objednatele Zhotovitel je povinen předložit objednateli dle 147a odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) seznam svých subdodavatelů. Seznam bude objednateli předložen ve lhůtě stanovené 147a odst. 5 zákona. 8. Záruční doba a odpovědnost za vady 8.1 Záruční doba na dodaný HW činí 60 měsíců. Poskytnutý SW bude dodán s možností přechodu na novou verzi po dobu 36 měsíců od zakoupení. 8.2 Zhotovitel se zavazuje, že předmět plnění bude mít po dobu trvání záruční doby Strana 8 (celkem 13)

9 vlastnosti stanovené příslušnou technickou dokumentací včetně jejich změn a doplňků, technickými normami, které se na jeho provedení vztahují, vlastnosti a jakost odpovídající účelu smlouvy a přiměřenou zvláštnostem plnění, použité technologii, materiálu, pokynům a podkladům dodaným objednatelem po celou dobu trvání záruky. Není-li stanoveno jinak, je zhotovitel odpovědný za vady plnění podle ust obchodního zákoníku. 8.3 Záruční doba začíná plynout následující den po podpisu protokolu o předání a převzetí předmětu plnění oběma smluvními stranami. Vady plnění, na něž se vztahuje záruka za jakost a úplnost plnění, oznámí písemně objednatel zhotoviteli bez zbytečného odkladu po té, kdy je zjistil. Záruční lhůta neběží v okamžiku, kdy dodané zařízení nelze z důvodu ohlášené poruchy používat. 8.4 Smluvní strany sjednávají tyto lhůty pro odstranění vad v záruční době: zprovoznění služeb do 4 hodin po nahlášení, pokud se nejedná o HW závadu odstranění HW závady do 24 hodin po nahlášení. 8.5 V případě, že dojde prokazatelně k takové vadě, kterou nebude možné odstranit v místě objednatele ve stanoveném termínu do 24 hodin, zhotovitel zajistí na své náklady náhradní technologii tak, aby nedošlo k ohrožení chodu úřadu objednatele. 8.6 Kontakty pro hlášení závad: zhotovitel tel.č , servis@datron.cz, primarni prostředek pro hlaseni zavad dhelp.datron.cz objednatel tel.č , novotna_pe@mucl.cz , , , info@clis.cz Obě smluvní strany zodpovídají za stálou funkčnost uvedených kontaktů po dobu platnosti této smlouvy. Změny kontaktních údajů musí být oznámeny protistraně písemně. Porušení této podmínky bude kvalifikováno jako porušení smluvních podmínek. 8.7 Postup pro hlášení závad Objednatel oznámí zhotoviteli závadu telefonicky a následně potvrdí em, zhotovitel přijetí u objednateli zpětně potvrdí. 8.8 Objednatel je povinen umožnit pracovníkům zhotovitele přístup do prostor nezbytných pro odstranění vady a vytvořit podmínky pro jejich odstranění. Pokud tak neučiní, není zhotovitel v prodlení s termínem nastoupení na odstranění vady ani s termínem odstranění vady. 8.9 Uplatněním nároků z vad nejsou dotčeny nároky objednatele na náhradu škody a smluvní pokuty Zhotovitel neodpovídá za vady, které byly způsobeny vyšší mocí nebo třetí Strana 9 (celkem 13)

10 osobou či v jejím důsledku V období posledního měsíce záruční lhůty na dodávku TC je zhotovitel povinen písemně vyzvat objednatele k provedení výstupní kontroly celé dodávky. Objednatel je po vyzvání zhotovitelem k provedení výstupní kontroly povinen zhotoviteli poskytnout součinnost a uskutečnit za účasti zhotovitele prohlídku TC ve lhůtě nejpozději do 14 dnů ode dne převzetí výzvy, pokud se obě strany nedohodnou jinak. Na základě této prohlídky bude sepsán protokol o splnění záručních podmínek, popřípadě budou vyjmenovány zjištěné záruční závady a stanoven režim jejich odstranění. Protokol o výstupní prohlídce se považuje za uzavřený výhradně v případě, že je potvrzen oběma smluvními stranami V případě, že zhotovitel k výstupní prohlídce objednatele nevyzve, záruka zhotovitele na celé plnění se prodlužuje do doby provedení výstupní prohlídky dle bodu 8.11 této smlouvy. 9. Smluvní pokuty 9.1 V případě prodlení zhotovitele s termínem dokončení předmětu plnění zaplatí zhotovitel objednateli na jeho výzvu smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každý započatý den prodlení. 9.2 V případě, že zhotovitel bude v prodlení s dílčími termíny plnění dle časového harmonogramu (příloha č. 3 této smlouvy), je povinen zaplatit objednateli na jeho výzvu smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každý, byť i jen započatý, den prodlení. 9.3 V případě prodlení objednatele s uhrazením faktury zaplatí objednatel zhotoviteli na jeho výzvu smluvní úrok z prodlení ve výši 0,05 % z dlužné částky za každý započatý den prodlení. 9.4 V případě porušení podmínek uvedených v článku 7 této smlouvy je zhotovitel povinen zaplatit objednateli na jeho výzvu smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé jednotlivé porušení smlouvou stanovených podmínek. 9.5 Zhotovitel je povinen zaplatit objednateli na jeho výzvu smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každou, byť jen započatou, hodinu prodlení v případě nedodržení lhůt stanovených v bodu V případě, že zhotovitel přes konkrétní, zdůvodněné a včasné upozornění objednatele, že plnění není řádně připraveno k odevzdání a převzetí, trvá na zahájení přejímacího řízení a při přejímacím řízení se zjistí, že plnění nebylo Strana 10 (celkem 13)

11 připraveno k odevzdání a převzetí, sjednává se smluvní pokuta za nepřipravenost plnění k odevzdání a převzetí zhotovitelem ve výši ,- Kč. 9.7 Objednatel má právo smluvní pokuty uplatněné dle této smlouvy započítat oproti svým závazkům vůči zhotoviteli vzniklých fakturací ceny plnění dle této smlouvy. 9.8 Smluvní pokuty, sjednané touto smlouvou, hradí povinná strana nezávisle na tom, zda a v jaké výši vznikne druhé straně v této souvislosti škoda, kterou lze vymáhat samostatně. 10. Nebezpečí škody na věci 10.1 Zhotovitel nese do předání a převzetí plnění objednatelem nebezpečí škody a jiné nebezpečí na plnění a všech jeho částech (zhotovovaných, obnovovaných, upravovaných, uskladněných, atd.). Případné poškození věci odstraní zhotovitel svým nákladem Převzetí a předání plnění nemá vliv na odpovědnost za škodu podle obecně závazných předpisů, jakož i škodu způsobenou vadným provedením plnění nebo jiným porušením závazku zhotovitele Předáním a převzetím zhotoveného plnění přechází nebezpečí škody na tomto plnění na objednatele. 11. Podmínky odstoupení od smlouvy 11.1 Smluvní strany jsou oprávněny odstoupit od smlouvy v případech výslovně stanovených touto smlouvou nebo zákonem Náležitosti odstoupení od smlouvy: Pokud v této smlouvě není dohodnuté jinak, je každá ze smluvních stran oprávněna odstoupit od této smlouvy vždy jen po předchozím písemném upozornění. Odstoupení od smlouvy musí být učiněno písemným oznámením druhému účastníkovi. Obě strany této smlouvy berou na vědomí, že odstoupení od smlouvy je jednostranný právní úkon, jehož účinky nastávají doručením projevu vůle oprávněné strany odstoupit druhé straně. Odstoupením od smlouvy zanikají všechna práva a povinnosti stran vyplývajících ze smlouvy. Vztahy smluvních stran neupravené touto smlouvou se řídí ustanoveními 351 obchodního zákoníku. Odstoupením od smlouvy se smlouva ruší od okamžiku účinnosti odstoupení. Odstoupení od smlouvy se zpětnou platností není Strana 11 (celkem 13)

12 přípustné Zvláštní ustanovení o odstoupení objednatele. Objednatel je oprávněn od smlouvy odstoupit v těchto případech: okamžitě odstoupit bude-li zahájeno insolvenční řízení dle zák.č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení v platném znění, jehož předmětem bude úpadek nebo hrozící úpadek zhotovitele; zhotovitel je povinen oznámit tuto skutečnost neprodleně objednateli; okamžitě odstoupit v případě, že zhotovitel je v prodlení s termínem dokončení plnění či je v prodlení s dokončením jednotlivých fází plnění o více jak 30 dní Zvláštní ustanovení o odstoupení zhotovitele. Zhotovitel je oprávněn odstoupit od smlouvy okamžitě v těchto případech: okamžitě odstoupit bude-li zahájeno insolvenční řízení dle zák.č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení v platném znění, jehož předmětem bude úpadek nebo hrozící úpadek objednatele; objednatel je povinen oznámit tuto skutečnost neprodleně zhotoviteli; pokud bude objednatel v prodlení s úhradou plateb dle této smlouvy po dobu delší než 30 dní. 12. Pojištění 12.1 Zhotovitel má uzavřenou pojistnou smlouvu o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zhotovitelem třetí osobě č s pojišťovnou Česká pojišťovna, a.s. s limitem pojistného plnění ve výši ,- Kč s dobou platnosti do Závěrečná ustanovení 13.1 Ve věcech touto smlouvou neupravených se vzájemné vztahy smluvních stran řídí ustanoveními Obchodního zákoníku a souvisejícími právními předpisy Informační povinnosti objednatele vyplývající ze zákona č. 106/1999 Sb. v platném znění a ze zákona č. 128/2000 Sb. v platném znění nejsou touto smlouvou nijak omezeny a zhotovitel nesmí za výkon těchto povinností objednatele jakkoliv postihovat Jakékoliv změny smlouvy mohou být provedeny pouze písemnou formou dodatku potvrzeného oběma stranami Projekt Technologické centrum ORP města Česká Lípa je spolufinancován z ERDF prostřednictvím IOP, zhotovitel se zavazuje poskytnout objednateli součinnost v případě dalších požadavků ze strany poskytovatele dotace. Strana 12 (celkem 13)

13 13.5 Zhotovitel je podle ustanovení 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly prováděné v souvislosti s úhradou zboží nebo služeb z veřejných výdajů Zhotovitel je povinen archivovat originální vyhotovení smlouvy včetně jejích dodatků, originály účetních dokladů a dalších dokladů vztahujících se k realizaci předmětu této smlouvy po dobu 10 let od zániku této smlouvy, minimálně však do roku Po tuto dobu je zhotovitel povinen umožnit osobám oprávněným k výkonu kontroly projektů provést kontrolu dokladů souvisejících s plněním této smlouvy Zhotovitel je povinen všechny písemné zprávy, písemné výstupy a prezentace opatřit vizuální identitou projektů dle Pravidel pro provádění informačních a propagačních opatření (viz příloha č. 4 této smlouvy). Zhotovitel prohlašuje, že ke dni nabytí účinnosti této smlouvy je s těmito pravidly seznámen. V případě, že v průběhu plnění této smlouvy dojde ke změně těchto pravidel, je objednatel povinen o této skutečnosti zhotovitele bezodkladně informovat Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž dva obdrží objednatel a dva zhotovitel Uzavření této smlouvy schválilo Zastupitelstvo města Česká Lípa usnesením č. 471/2013 dne V České Lípě dne V Ostravě dne Mgr. Hana Moudrá v. r. David Ševčík v. r... za objednatele za zhotovitele Mgr. Hana Moudrá, starostka města David Ševčík, jednatel společnosti Příloha: Položkový rozpočet dle nabídky zhotovitele příloha č. 1 Technické podmínky příloha č. 2 Harmonogram provádění plnění příloha č. 3 Pravidla pro provádění informačních a propagačních opatření příloha č. 4 Strana 13 (celkem 13)

Smlouva na dodávku a instalaci HW pro zprovoznění datového úložiště. Město Česká Lípa

Smlouva na dodávku a instalaci HW pro zprovoznění datového úložiště. Město Česká Lípa Smlouva na dodávku a instalaci HW pro zprovoznění datového úložiště města Česká Lípa (dále jen smlouva) uzavřené mezi těmito smluvními stranami: 1. Označení smluvních stran Objednatel: Město Česká Lípa

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

Smlouva o dílo. (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran

Smlouva o dílo. (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran Smlouva o dílo č.se2-0361 (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám.

Více

Smlouva o dílo. 2. Zhotovitel: Otto Žítek elektro-osvětlení-elos Roháče z Dubé 2900, 470 01 Česká Lípa IČ:18347614

Smlouva o dílo. 2. Zhotovitel: Otto Žítek elektro-osvětlení-elos Roháče z Dubé 2900, 470 01 Česká Lípa IČ:18347614 Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2586 a násl. Zákona 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem:

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

s m l o u v u o d í l o

s m l o u v u o d í l o SMLOUVA O DÍLO o provedení realizace stavby pro akci Rekonstrukce střešního pláště Kryté haly jízdárny (uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13,

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany Čj: MULA 1050/2017 Ukládací znak: 56 18 V/5 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 SMLOUVA O DÍLO Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy uzavřená dle ustanovení

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi smluvními stranami: Město Týnec nad Labem Sídlem: Týnec nad Labem,

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Kupující: Sídlo: Žlutava 271, Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Kupující: Sídlo: Žlutava 271, Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Kupující: Smluvní strany Název: Obec Žlutava Sídlo: Žlutava 271, 763 61 Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta E-mail: obeczlutava@volny.cz Telefon/fax: 577

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 KUPUJÍCÍ: Město Ústí nad Orlicí

Více

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice Sídlo: Náměstí Jiřího z Poděbrad 342, 508 19 Hořice Zastoupený: Ivanem Doležalem, starostou

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupující: Sídlo: IČ: 27791637 DIČ: Jednající: I. Smluvní strany ARS rozvojová agentura, s.r.o.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079-2125 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Příloha č. 4 Licenční smlouva a smlouva o poskytování podpory Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Zastoupený:

Více

SMLOUVA O DÍLO 3/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO 3/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO 3/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Návrh kupní smlouvy, příloha č. 4 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Technika pro IZS dopravní automobil pro JSDH Plánice K u p n í s m l o u v a uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo:

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo: Příloha č. 7 KUPNÍ SMLOUVA Číslo: kterou ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku na základě

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Příloha č.4 - Vzor návrhu smlouvy Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Střední

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

Kupní smlouva. uzavřené dle ustanovení 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi těmito stranami: I. Označení smluvních stran

Kupní smlouva. uzavřené dle ustanovení 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi těmito stranami: I. Označení smluvních stran Kupní smlouva uzavřené dle ustanovení 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi těmito stranami: I. Označení smluvních stran Kupující: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka č.

Více

Smlouva o dílo č

Smlouva o dílo č Smlouva o dílo č. 20160601 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Čl. 1 Smluvní strany Objednatel: Obec Pletený Újezd Sídlem: Kladenská 40, 273 51 Pletený Újezd

Více

Smlouva o dílo. (dále jen objednatel )

Smlouva o dílo. (dále jen objednatel ) Smlouva o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění, tyto smluvní strany: Objednatel: Česká republika - Státní

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

SMLOUVA O DÍLO č.../2016

SMLOUVA O DÍLO č.../2016 SMLOUVA O DÍLO č..../2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Hotelová

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění 1. jméno, sídlo: Oblastní charita Most, P. Jilemnkcého 2457, 424 01 Most IČ: 70828920 zastoupení: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ]

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ] KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] IČ: [ ] DIČ: [ ] Bankovní spojení: [ ] Číslo účtu: [ ] Telefon: [ ] Tel./fax: [ ] E-mail: [ ] ( dále jen dodavatel) Objednatel:

Více

Část Obchodní podmínky návrh smlouvy

Část Obchodní podmínky návrh smlouvy OBCHODNÍ PODMÍNKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění Název akce: ZÁLOŽNÍ ZDROJ ELEKTRICKÉ ENERGIE Část Obchodní podmínky návrh

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: EKOLTES

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel)

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) Objednatel: Zastoupený: Mgr. Jaroslavou Cháberovou Sídlo: 386

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné

Více

Smlouva o dílo. sjednaná dle 2586 až 2635 Občanského zákona č. 89/ SMLUVNÍ STRANY

Smlouva o dílo. sjednaná dle 2586 až 2635 Občanského zákona č. 89/ SMLUVNÍ STRANY Smlouva o dílo sjednaná dle 2586 až 2635 Občanského zákona č. 89/2012 1. SMLUVNÍ STRANY 1. OBJEDNATEL: : Statutární město Teplice oddělení magistrátu města sídlo : nám. Svobody 2, 415 95 Teplice IČ : 00266621

Více

Dodávka ICT vybavení včetně SW

Dodávka ICT vybavení včetně SW Příloha C NÁVRH SMLOUVY Veřejná zakázka Zakázka malého rozsahu (podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - Tato veřejná zakázka na dodávky se neřídí

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

Příloha č. 4 Návrh Kupní smlouvy

Příloha č. 4 Návrh Kupní smlouvy Kupující: Zadávací podmínky ZD Podchlumí Dobrá Voda u Hořic Příloha č. 4 Návrh Kupní smlouvy.kupní smlouva, uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami Název Zemědělské družstvo

Více

I. Označení smluvních stran

I. Označení smluvních stran Návrh Smlouvy o poskytnutí služeb (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2856 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel:

Více

KUPNí SMLOUVA. Číslo: 201<>/ 002Cj/ Ao/ÓO

KUPNí SMLOUVA. Číslo: 201<>/ 002Cj/ Ao/ÓO - - KUPNí SMLOUVA Číslo: 201/ 002Cj/ Ao/ÓO Poliklinika Prosek a.s. se sídlem Lovosická 440/40, 190 00 Praha 9 - Střížkov Zastoupená: Ing. Jiřím Dufkem, ředitelem společnosti IČ:28495306 DIČ: CZ28495306

Více

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy Objednatele: číslo smlouvy Zhotovitele:

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy Objednatele: číslo smlouvy Zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy Objednatele: číslo smlouvy Zhotovitele: OM/ /2015 která je uzavřena dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník

Více

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany: Objednatel: Město Vyškov Se sídlem: Masarykovo náměstí 108/1, 682 01

Více

Smlouva o dílo č. 71M2018

Smlouva o dílo č. 71M2018 Smlouva o dílo č. 71M2018 Masarykovo gymnázium, Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Vsetín Tyršova 1069, 755 01 Vsetín Zastoupeno: Mgr. Daliborem Sedláčkem, ředitelem školy IČO:

Více

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Identifikace veřejné zakázky Název: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Adresa veřejné zakázky: Dodávky baterií do UKB Dodávky Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace Příloha č. 5 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace Sídlo: Krušnohorská 16, 360 10 Karlovy Vary Zastoupena: Bc. Zdeňkou Bečvářovou,

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA uzavřena podle 2079 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany: Obec Pěnčín se sídlem 463 45 Pěnčín čp.62 osoba oprávněna

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

Rámcová smlouva. uzavřené dle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, mezi stranami:

Rámcová smlouva. uzavřené dle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, mezi stranami: Rámcová smlouva uzavřené dle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, mezi stranami: Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: nám. T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa IČ: 00260428 DIČ:

Více

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění Příloha objednávky Obchodní podmínky Čl. 1 Předmět plnění Zhotovitel se zavazuje provést na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele za podmínek níže uvedených dílo : viz objednávku (dále jen Dílo ) specifikované

Více

SERVISNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice Michal Burkoň, MBA CZ

SERVISNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice Michal Burkoň, MBA CZ SERVISNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů (dále jen NOZ") I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Zastoupený:

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze OBJEDNÁVKA

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze OBJEDNÁVKA OBJEDNÁVKA č. Smluvní strany Objednatel: UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE KOLEJE A MENZY se sídlem: Voršilská 144/1, 116 43 Praha 1 IČ: 00216208 CZ00216208 Bankovní spojení: Komerční banka Praha 1 Číslo účtu:

Více

Návrh SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění

Návrh SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění Návrh SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY: 1.1. Objednatel: Masarykovo muzeum v Hodoníně, příspěvková organizace se sídlem

Více

Smlouva o dílo na realizaci zakázky nákup konvektomatu Retigo Blue Vision B 1011i

Smlouva o dílo na realizaci zakázky nákup konvektomatu Retigo Blue Vision B 1011i Příloha č.3 Čj: SSLA /2012 Počet listů dokumentu: 5 Smlouva o dílo na realizaci zakázky nákup konvektomatu Retigo Blue Vision B 1011i uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. ( dále jen obchodní

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH)

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) 1. SMLUVNÍ STRANY 1. OBJEDNATEL Název: Obec Oldřichov v Hájích Adresa: Oldřichov v Hájích 151, 463 31 Chrastava IČO: 00481483 Statutární zástupce: Jaromír Tichý, starosta obce (dále

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště podnikání a služeb, Jablunkov, Školní 416, příspěvková organizace Se sídlem: Školní 416, 739 91 Jablunkov Zastoupen:

Více

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen SMLOUVA O DÍLO na provedení díla PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen číslo smlouvy 01/2008 I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel : Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu : IČ : DIČ : CZ Statutární

Více

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Kupní smlouva

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Kupní smlouva Příloha č. 4 Závazný návrh smlouvy Kupní smlouva " Dodávka tabletů a softwaru pro Základní školu a Mateřskou školu Vřesina, okres Ostrava město, příspěvkovou organizaci" č. j.: podle zákona č. 89/2012

Více

Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění.

Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění. Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č.... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění. ČLÁNEK 1. SMLUVNÍ STRANY název adresa sídla jehož (jejímž)

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

Článek I. Předmět smlouvy

Článek I. Předmět smlouvy PŘÍLOHA Č. 3 Zadávací dokumentace NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY dle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) Smluvní strany: 1. Objednatel: Univerzita

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více